Formandens beretning Generalforsamling 3. marts 2014, i rytterstuen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Formandens beretning Generalforsamling 3. marts 2014, i rytterstuen"

Transkript

1 1 Formandens beretning Generalforsamling 3. marts 2014, i rytterstuen Indledning: Jeg vil indlede denne beretning, der hvor man normalt slutter: Med et stort tak! Tak til jer, der er med til at gøre SHR til en aktiv og god ride klub. Det gælder både alle jer, der har repræsenteret klubben ved konkurrencer på fornemmeste vis, deltaget som frivillig hjælper ved vores arrangementer, vores dygtige undervisere, men også de øvrige i bestyrelsen. I har alle ydet en kæmpe indsats og har en stor andel i at det er lykkedes at skabe en kæmpe fremgang i både medlems antal og økonomi er et jubilæumsår. SHR blev i december 1954 optaget i DRF. SHR blev dannet i 1951 og således optaget i DRF 3 år senere. Læser man i DRF historien hedder det: Til støtte for den i landbokredse voksende interesse for ridning optog forbundet i sommeren 1954, 14 sønderjyske landborideklubber som medlemmer. For at lette optagelsen af landborideklubber ændredes forbundets struktur, idet man i 1955 vedtog lovændringer, hvorefter klubberne inddeltes i en A-afdeling for landborideklubber med lavere kontingent og en B- afdeling for øvrige rideklubber. SHR var vel en af disse 14 landborideklubber. Jeg overtog formandsposten efter generalforsamlingen i 2013 og er vel den 5. eller 6. formand i rækken. Det er ingen hemmelighed at SHR gennem flere år har haft svære økonomiske kår. Bl.a. fordi der er sket store ændringer siden kommune sammenlægning i vores tilskud til driften, men også fordi at DV arrangementerne lider af, at der er færre føl og ikke mindst avlere, der stiller føl og heste til kåringer. Derfor var det min klare overbevisning at vi er nødt til at interessere os for hvordan vi skaber liv og omsætning i klubben ud over DV. SHR er økonomisk afhængig af DV arrangementerne derfor skal vi også sikre at deres/vores gæster finder at SHR er et rart sted at komme og at vores faciliteter lever op til dagens standard. Det vil jeg vende tilbage til senere Et andet tiltag vi i bestyrelsen gjorde i sommerferien sidste år, var at tage kontakt til Gram Rideklub samt pony ride klubben Sommerlyst. I begge tilfælde var klubberne tæt på og manglede tag over hovedet, mens vi havde masser af tag og ikke så mange hoveder. Det endte med at vi indgik en aftale med GMR om at deres medlemmer kunne modtage undervisning i SHR som medlemmer af GMR mod at betale facilitetskort i SHR. Et samarbejde der i dag er yderst velfungerende.

2 2 Som det der ud i dag, vil GMR arbejde på at nedlægge deres klub og flytte aktiverne til SHR. Vi vil så forsøge, sammen med holdet fra GMR fortsat at vise flaget i Gram og sikre at når børn og unge mennesker i Gram vil gå til ridning, så foregår det i SHR. Samarbejdet med GMR var startskuddet til at vi i SHR fik fortsat og løftet det arbejde Lonnie havde startet, med undervisningen af nye unge medlemmer. Som jeg nævnte ved medhjælperfesten nåede vi hurtigt over 60 medlemmer der modtog undervisning i SHR. Vi havde naturligvis en forventning om at det ville blive reduceret en smule når vi kom til vinter. Rent faktisk gik det modsat så vi i dag har øget antallet af elever. Det er for en stor dels vedkommende undervisernes ære. Det skal i have stor tak for. Mette, Trine, Lisbeth, Michaela og Thomas. Vi ønsker at tilbyde undervisning ved forskellige ride lærer på forskellige niveauer, i både spring og dressur. Derfor søger vi nu endnu en underviser til at lette trykket hos den enkelte underviser så de også kan bevare lysten. Nogle af jer vil derfor i den kommende tid opleve at få en ny underviser. Det kan godt virke træls men det er også en ny mulighed og jeg håber i vel se det sådan. Den megen undervisning har naturligvis medført at presset på hallen i vinter har været stort så man i modsætning til tidligere nu skulle planlægge hvornår man som privat rytter ville ride i hallen rundt om undervisningen. Det har ikke været problemløst men set i forhold til hvor mange medlemmer det berører er det gået fantastisk godt, tak for hjælpen allesammen. Stalden har i det forgangne år kørt uden de store problemer. Vi lavede en aftale med Johan om at bytte fold, så vi fik lidt mere plads at råde over hele sommeren og Johans heste kom til Tornum. Vi håber at kunne lave samme aftale igen til sommer. Derudover har Johan passet hestene på fortræffelig vis tusind tak for det Johan Klubstævne: Året der gik: Året startede for vore egne ryttere ved fastelavnsstævne, klubstævne samt påsketur. Specielt vil jeg her fremhæve påsketuren, hvor en stor flok glade børn i alle aldre fandt påskeæg på volden bag ridehallen. Det er en oplevelse bare at se på C-stævne: Sidste års distriktsstævne skulle vise sig at blive lidt af en prøvelse. Jeg ved ikke hvad det er med springryttere, men de gav os i hvert fald noget af en opgave. Ved ordinær anmeldelsesfrist udløb, havde vi et stævne med ca. 500 starter fordelt på heste spring og dressur samt

3 3 pony spring. Vi forlængede anmeldelsesfristen i håb om at få flere starter med en uge det skete der ikke rigtigt noget ved. Men de sidste 4 dage inden stævnet meldte der sig ca. 120 ekvipager så vi fredag middag inden stævnet startede havde knap 900 starter. Det medførte bl.a. at vi skulle springe på to baner hvilket naturligvis lige fordoblede behovet for hjælpere. Samtidigt ville vi gerne have LIVE op at køre. Det lykkedes til dels, i hvert fald har vi gjort nogle erfaringer til dette års stævner. DV: DV afholdt i vanlig stil deres kåringer mm. I juni/juli måned og vi fik bl.a. ros for dressurbanerne men også for lydanlægget. Det vil sige, ikke kvaliteten af anlægget men at det virkede for her er et område vi skal arbejde med inden dette års stævner. Traktortræk: En del af SHR er at PowerPull låner vores faciliteter en weekend i juli måned. I 2014 er det 10 år i træk hvor vilde traktorer fra nær og fjern dyster om at trække slæden længst. Vi har tidligere ikke som SHR taget del i arrangementet, men forsøgte forrige år uden det store held. Sidste år derimod fik vi arrangeret os med kaffe og isbod samt at servere morgenmad søndag morgen til de morgenfriske det blev en overvældende succes med over 100 gæster til morgenmad. Eneste problem var at vi ikke havde nok Cola og Panodil. Begge dele opgaver vil vi igen i år vil udføre. Åbent hus arrangement I august holdt vi et meget velbesøgt åbent hus arrangement. Her kunne man se klubbens elevheste i aktion. Der blev undervist i spring og dressur både hold og enetimer. Her viste vi hvad man kunne forvente dvs. købe i klubben og vi sluttede dagen med en masse trækture til de mange børn. Dette har været en medvirkede årsag til at antallet af elevryttere steg markant. Medhjælperfest: Årets medhjælperfest blev flyttet til september måned hvor næsten 100 mennesker deltog i en rigtig hyggelig aften i cafeteria bygningen. Det var især dejligt at se alle de mange unge mennesker finde sammen på kryds og tværs af hold og aldre etc. Mens alle de voksne fik en god snak og god mad. Specielt alle de nye børn fra GMR blev inkluderet på bedste vis. Kurser: I efteråret blev der afholdt kurser ved både vores egen Thomas Uhler i spring samt Anna Kasprzak i dressur. Begge kurser blev overtegnet og vi håber stadig at kunne gentage kurserne inden sommerferien. Det giver inspiration til vores elever men bidrager også til klubbens økonomi Klubstævner:

4 4 Det lykkedes også i efteråret at afholde et klubstævne med god tilslutning både i spring og dressur. Her fik vores elever igen, både prøvet kræfter med stævnet, men det er også her de lærer at ride stævne Juleafslutning: Her lykkedes det at samle en stor flok sultne mennesker til en hyggelig aften i rytterstuen så selv lidt storm og nedfaldne tagplader ikke skulle tage glansen af en fantastisk julemiddag. Den aften var der ingen der gik sultne i seng. Sporten i SHR: SHR har altid sat sit præg på konkurrence banerne og 2013 var ingen undtagelse. Der er i årets løb taget mange rosetter hjem til klubben i både spring og dressur ved klub distrikts og landsstævner. Årets højdepunkter er naturligvis SJM og DM men også mange andre har deltaget i diverse cups etc. Bl.a. havde vi et hold i Tobøl til deres TBR cup for klubhold, hvor Cille, Anne Mette og Charlotte repræsenterede SHR på flotteste vis. Ved året SJM havde klubben flere deltagere: I spring for juniorer opnåede Lise Dalsgård Hansen en 6. plads I spring for seniorer opnåede Susanne Ravn en 13. plads Springholdet for heste opnåede samlet en 4. plads I dressur for Juniorer opnåede Michaela Tækker en 3. plads Dressurholdet for heste vandt mesterskabet. Jeg er sikker på at vi i igen i år vil være repræsenteret ved SJM vi har i hvert fald nogle unge mennesker på vej. Et par måneder senere ved DM for hold opnåede holdet (med en enkelt ændring) en bronzemedalje hvor Sportsrideklubben fra dyrehaven, med hr. & fru Tørnblad som trænere blev slået med sammenlagt 0,1%. Her var der tale om et hold der virkeligt vandt en bronze medalje. Så alt i alt må det betegnes som et flot år for klubben hvor det lykkedes at blive placeret på landkortet rent sportsligt. Tillykke til alle Vi vil i bestyrelsen gerne støtte hold der starter for SHR. Jeg kan ikke garantere at vi vil betale alle startgebyrer men jeg tror godt det kan betale sig at spørge.

5 5 Fremtiden: I det kommende år vil der blive afholdt: Distrikts stævner fra d maj for heste i dressur og spring Distriktsstævne 3-5. september, hvor vi skal afholde SJM holdmesterskaberne for både pony og hest i dressur samt for heste i spring. Vi skal naturligvis deltage i Powerpull arrangementet som sidste år Derudover er der flere DV arrangementer i løbet at året. Orienteringsløb Klubstævner Etc. Alt dette skal vi fortsætte i bestræbelserne på at vore egen ryttere/elever samt vore gæster forsat syntes SHR er et godt sted at være. Vi er i fuld gang med at male og reparere barriere og inden længe vil vi opdatere lyset i ridehallen. Forhåbentlig får vi også mulighed for at få et par lamper sat op udendørs. Bunden i ridehallen er det næste der står for tur. Her søger vi i øjeblikket Vejen kommune om tilskud, både til bunden men også til en varmepumpe til rytterstuen, så vi kan gøre den til et samlingssted for vore medlemmer. Afsluttende: For at vi i SHR har en fremtid i disse år hvor der sker store forandringer i vores omgivelser, skal vi følge med udviklingen og tilbyde moderne og gode faciliteter. Vi vil fortsat arbejde for at tilbyde kvalificeret undervisning samt afholde fantastiske stævner så vore gæster fortsat vil være glade for at komme i SHR De Sydjyske Rideklubber fortsætter fra 2015 uden distrikt 10 hvilket vil give væsentlige udfordringer på stævneområdet, idet der nu bliver en stævneudbyder mere. Den fortsatte tilgang af private stævnearrangører, hvor vi her i området har set BlueHors melde sig på banen som B-stævne arrangør men også Stutteri Ask vil med på banen hvor de i år har budt på afholdelsen af Championater, ud over de private stævnearrangører vi har i forvejen. Vi kan ikke holde dem fra fadet så vi skal lave noget de ikke kan! Vi skal bare finde ud af hvad og hvordan. Det stiller større og større krav til vores faciliteter. Generelt mener jeg at hvis der bliver afviklet flere gode stævner vil antallet af stævneryttere stige. Derfor skal vi finde vores plads i disse nye tider. Nogle af de større projekter i den kommende tid, ud over de nævnte, er: Maling af barriere Bund i ride huset

6 6 Pladsen ved den lille ridehal saneres Taget over spiltovene i den lille ridehal Vinduer/lys i stalden Udendørs dressur opvarmning bane Lydanlæg i hallen samt ved dressurbanerne Ifb. Med de kommende stævner har vi brug for at vi kan anvende vores egen springbane. Her mangler vi 6 8 spring af god kvalitet. Dem vil vi gerne have anskaffet eller fremstillet ellers vil vi låne hos andre klubber mv. At leje/låne en springbane koster over ,- kr. bare i klargøring, transport og rengøring. Vi har brug for at dressursekretariatet deles i et sekretariat og i en tællevogn samtidigt skal vi have et cafeteria udsalg ved dressur banerne. Derfor håber vi at der er en venlig sjæl der vil stille sin campingvogn/mandskabsvogn til rådighed ved vore stævner. Drømmen er naturligvis at få et egentlig sekretariatshus ved dressurbanerne. Vi søger ligeledes en lille gylle/vandvogn så vi selv kan vande banerne såfremt det er nødvendigt. De sidste stævner har kostet ,- for at få vandet banerne hver gang. Som i nok kan høre er der mange opgaver derfor vil vi søge at lave et aktivitets udvalg hvor vi vil søge hjælp til nogle af disse opgaver. Det vi bl.a. leder efter er: Hjælp til græsslåning hele sommeren, hver 10 dag! Klargøre springmateriel evt. lave et spring eller to Hjælp til åbningen af cafeteria bygningen skal i år bruges mere ved stævnerne til bl.a. daddy s corner. Skilteskrivning Forårsrengøring i stalden En ansvarlig for sponsorer, både generelt og ifb. Med stævner ny springbane etc. En til at finde hjælpere til vore arrangementer En masse vedligeholdelsesopgaver Så vi har brug for alle ledige hænder og lidt til. Jeg vil gerne slutte min beretning med at give en særlig tak til de mennesker der har givet klubben en stor hånd i det forgange år. Derfor vil jeg bede Jørn og Susanne, Tove, Ingrid, Palle samt Vibecke om at komme herop. Jørn og Susanne, i har overtaget driften af cafeteriet fra Dorthe. Det er en stor og vigtig opgave i klubben da cafeteriet skal bidrage væsentligt til klubbens økonomi. Tak fordi i vil fortsætte og være med til at udvikle cafeteriet til gavn og glæde for alle i klubben samt vore gæster. Tove, der er igen i år mange der har nydt glæde af din kogekunst og det så er bespisning af DV-hjælpere eller flotte kager til PowerPull, selv i aften har du leveret boller.

7 7 Ingrid, vi kan alle se resultatet af dine anstrengelser når vi ser de nymalede vinduer og døre. Det lyser virkelig op i vintermørket og gør en glad i låget Palle, igen i år har du velvilligt stået til rådighed når der skulle muges bokse, støbes møddingsplads og alle de andre vedligeholdelses opgaver. Du har taget del i græsklipningen men også holdt styr på hvem der står i stalden og sendt regninger til dem. Vibecke, vi var slemt i knibe da Bente efter flere år på posten som kasserer ønskede at stoppe. Du sprang beredvilligt til og hjalp os med at holde styr på klubbens økonomi. Vi håber du vil hjælpe os i årene fremover, vi i Bestyrelsen er rigtigt glade for samarbejdet og har fuld tillid til dit arbejde. Tak for hjælpen Desværre skal vi nu tage afsked med Dorthe der ikke har ønsket genvalg til bestyrelsen. Derfor vil jeg gerne sige tak til Dorthe for din mangeårige indsats i bestyrelsen du har om nogen lagt rigtigt mange timer ikke mindst i stalden men også ifb. Med cafeteriet og på stævnepladsen. Vi håber fortsat at måtte trække på din hjælp. Tak for din indsats Derudover er der naturligvis resten af bestyrelsen som alle har ydet en kæmpe indsats i årets løb. Sanne og Mette i fik en slags ilddåb til distriktsstævnet og det var lidt en ny verden der åbnede sig for jer. Lonnie du styrer med hård hånd afregningen af undervisningen sammen med Vibecke, får sendt regninger ud samt sørger for at vi har hjælpere til alle vore arrangementer. Anette uden din erfaring og store indsats ved både stævner, DV arrangementer og i hverdagen, så ville vi være ilde stedt. Tak for et godt og hyggeligt samarbejdet Med disse ord vil jeg slutte min beretning og ønske for klubben at når vi står her til næste år så har løst mange af vore vedligeholdelses opgaver og forbedringer, stadig har mange rytter til undervisning og afviklet en række af gode arrangementer. Generalforsamlingen d. 3. april 2014 Michael Skov Tækker Formand

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling Torsdag d. 27. februar 2014 Velkomst v/formanden 1. Valg af dirigent Lone Pedersen blev valgt 1a. Valg af stemmetællere Helle Jørgensen Uddeling af pokaler Rideskole

Læs mere

2013 Året der gik. Den 23.-24. februar lagde klubben ud med et c-stævne i spring for heste og ponyer. Pigerne opnåede

2013 Året der gik. Den 23.-24. februar lagde klubben ud med et c-stævne i spring for heste og ponyer. Pigerne opnåede 2013 Året der gik. Møllebakkens rideklub har i løbet af 2013 afholdt en masse arrangementer, opnået super flotte resultater og foretaget nye investeringer til glæde for klubbens mange medlemmer. Her er

Læs mere

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2012. Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2012 til 15. februar 2013.

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2012. Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2012 til 15. februar 2013. Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2012 Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2012 til 15. februar 2013. Det er nu tid til igen at gøre status over året som er gået. Jeg vil i denne beretning

Læs mere

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2010. Bestyrelses beretning er for perioden 19. februar 2010 til 18. februar 2011.

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2010. Bestyrelses beretning er for perioden 19. februar 2010 til 18. februar 2011. Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2010 Bestyrelses beretning er for perioden 19. februar 2010 til 18. februar 2011. Bestyrelsens beretning er en status af året der er gået. Igen i år har klubben og

Læs mere

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2013. Bestyrelsens beretning for perioden 15. februar 2013 til 14. februar 2014.

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2013. Bestyrelsens beretning for perioden 15. februar 2013 til 14. februar 2014. Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2013 Bestyrelsens beretning for perioden 15. februar 2013 til 14. februar 2014. Igen tid til at gøre status. Jeg vil i denne beretning, som tidligere år, tegne et

Læs mere

Hvor skal FRK hen, du? Workshop søndag den 3/

Hvor skal FRK hen, du? Workshop søndag den 3/ Hvor skal FRK hen, du? Workshop søndag den 3/11-2013 FRK er en velfungerende klub Vi har tilgang af medlemmer Heste/ponyer FRK har en sund økonomi Vi er gået fra skrot til slot DAGENS WORKSHOP ER IKKE

Læs mere

Formands beretning SAR 27/2-14

Formands beretning SAR 27/2-14 Formands beretning SAR 27/2-14 Da det er min første formands beretning, vil jeg starte med at undskylde hvis der er noget jeg har glemt, overset eller fejl disponeret. Igen i går er der sket mange ting

Læs mere

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling Torsdag d. 26. februar 2015 Velkomst v/formanden 1. Valg af dirigent Steen Kielstrup 1a. Valg af stemmetællere Anne Johansen Uddeling af pokaler Rideskole holdridning

Læs mere

HYOR. Bestyrelsens beretning 2014

HYOR. Bestyrelsens beretning 2014 HYOR Bestyrelsens beretning 2014 Generalforsamlingen den 9. april 2015 Bestyrelsens beretning til generalforsamlingen i HYOR torsdag den 09.04.2015: Økonomi og medlemstal: I 2014 har HYOR endnu en gang

Læs mere

Mit liv med heste af Stinna Foldberg Nielsen

Mit liv med heste af Stinna Foldberg Nielsen Mit liv med heste af Stinna Foldberg Nielsen Siden jeg kunne gå, og endda måske før det, har heste og dressur ridning været en stor del af mit liv. Min mor var som ung aktiv konkurrence rytter og jeg fik

Læs mere

Stævne Syd og DM den 4. 6. september 2015 v. Vejleegens Fjordheste og Sønderjyllands Fjordhesteforening

Stævne Syd og DM den 4. 6. september 2015 v. Vejleegens Fjordheste og Sønderjyllands Fjordhesteforening Side 1 af 5 Fjordhesten Danmark og Stævne Syd afvikler i samarbejde med Revsø og Omegns Rideklub og Trekantens Køreselskab Stævne Syd og DM Stævnet afholdes den 4. 6. september 2015 på Revsø Rideskole,

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

De tidligere år har vi lavet en gennemgang af, hvilke stævner m.m., der er gennemført i det forgangne år og det vil vi også gøre i år.

De tidligere år har vi lavet en gennemgang af, hvilke stævner m.m., der er gennemført i det forgangne år og det vil vi også gøre i år. Beretning for distrikt 4 for 2015 Først og fremmest vil bestyrelsen i distrikt 4 gerne ønske jer alle et rigtig godt nytår. Vi kan i distriktet være rigtig stolte af de mange aktiviteter som alle klubberne

Læs mere

Mødereferat. ORDINÆR GENERALFORSAMLING 20. januar 2008

Mødereferat. ORDINÆR GENERALFORSAMLING 20. januar 2008 ORDINÆR GENERALFORSAMLING 20. januar 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af Referent 3. Bestyrelsen aflægger beretning 4. Det reviderede regnskab forlægges til godkendelse 5. Fastsættelse af kontingent

Læs mere

Velkommen i. Hals Rideklub. Hals Rideklub, Aalborgvej 138, 9370 Hals

Velkommen i. Hals Rideklub. Hals Rideklub, Aalborgvej 138, 9370 Hals Velkommen i Hals Rideklub Hals Rideklub, Aalborgvej 138, 9370 Hals Hvem er vi? Vi er en hyggelig rideklub beliggende ca. 2 km udenfor Hals på Aalborgvej. Vi har siden 2011 boet til leje hos Baisgaards

Læs mere

HYOR. Bestyrelsens beretning 2015

HYOR. Bestyrelsens beretning 2015 HYOR Bestyrelsens beretning 2015 Generalforsamlingen den 7. april 2016 Bestyrelsens beretning til generalforsamlingen i HYOR torsdag den 07.04.2016: Økonomi og medlemstal: I 2015 gik HYOR ud med et underskud.

Læs mere

Springudvalgsmøde Referat Den 6. sept. Kl.17:00 Sommersted Absolute Horses

Springudvalgsmøde Referat Den 6. sept. Kl.17:00 Sommersted Absolute Horses Springudvalgsmøde Referat Den 6. sept. Kl.17:00 Sommersted Absolute Horses Til stede: Jakob Leth (Formand) Bent Schultz (Dommeransvarlig) Per Nielsen (Bane designer ansvarlig) Nina Kaae (ansvarlig for

Læs mere

Vi har i distrikt 4 afholdt følgende: Internationalt stævner springning (Riders Cup) og military team CEP samt voltigering MBRK 3 landsstævner spring

Vi har i distrikt 4 afholdt følgende: Internationalt stævner springning (Riders Cup) og military team CEP samt voltigering MBRK 3 landsstævner spring Beretning for distrikt 4 for 2016 Traditionen tro vil bestyrelsen i distrikt 4 gerne ønske jer alle et rigtig godt nytår. Alle jer klubber som arbejder ihærdigt på at lave aktiviteter for medlemmerne bør

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Referat af Generalforsamling SDS d. 22/ i Tved Forsamlingshus.

Referat af Generalforsamling SDS d. 22/ i Tved Forsamlingshus. Referat af Generalforsamling SDS d. 22/1 2015 i Tved Forsamlingshus. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden s beretning 3. Årsrapport 4. Budget 5. Kommende års kontingent 6. Indkomne forslag 7. Valg

Læs mere

Formandens beretning 2012/2013

Formandens beretning 2012/2013 Formandens beretning 2012/2013 Timring Læringscenter har nu eksisteret i et år og dette er dermed den første beretning for Timring Læringscenter. Det har været et rigtig spændende første år, men også et

Læs mere

Velkommen. Praktiske oplysninger.

Velkommen. Praktiske oplysninger. Velkommen. Praktiske oplysninger. Vi byder dig hermed rigtig hjertelig velkommen som medlem af Thurø Rideklub. Vi håber, du må få mange gode timer i selskab med hestene og de øvrige medlemmer. Denne folder

Læs mere

Generalforsamling i SDS d. 16. januar 2014. Dagsorden:

Generalforsamling i SDS d. 16. januar 2014. Dagsorden: Generalforsamling i SDS d. 16. januar 2014 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelses- og godkendelse af årsregnskab 4. Fremlæggelses- og godkendelse af budget 5. Valg til

Læs mere

Referat generalforsamling EOR

Referat generalforsamling EOR Referat generalforsamling EOR 1. Valg af dirigent (ordstyrer samt referent) 2. Formandens beretning (året der gik) 3. Kassererens beretning (gennemgang og godkendelse af regnskab) Godkendelse af kontingentsats

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Velkommen til Sundeved Rideklub.

Velkommen til Sundeved Rideklub. Velkommen til Sundeved Rideklub. I dette hæfte finder du alle informationer vedrørende medlemskab af klubben, undervisning, og opstaldning. Legbjergvej 7b, Vester Sottrup, 6400 Sønderborg www.sundevedrideklub.dk

Læs mere

Silkeborg Rideklub. Bestyrelsens beretning for. Regnskabsåret 2015

Silkeborg Rideklub. Bestyrelsens beretning for. Regnskabsåret 2015 Bestyrelsens beretning for Regnskabsåret 2015 2015 har været et sportsligt tilfredsstillende år, hvor SIR s ekvipager igen lykkedes med at trække mange fine placeringer og rosetter med hjem. Det sportslige

Læs mere

Nye kupgraduerede i klubben

Nye kupgraduerede i klubben Årgang 40 nr. 4 April / Maj 2015 Nyhedsbrev Månedens citat: Nye kupgraduerede i klubben It s not about Being the best It s about Being better Than you were yesterday På billedet ses Kaj, Brian, Bruno og

Læs mere

De Sydjyske Rideklubber s (DSR) fællesbestemmelser Distrikt 8, Distrikt 9, Distrikt 10

De Sydjyske Rideklubber s (DSR) fællesbestemmelser Distrikt 8, Distrikt 9, Distrikt 10 De Sydjyske Rideklubber s (DSR) fællesbestemmelser Distrikt 8, Distrikt 9, Distrikt 10 1. Generelt. DRF reglement er gældende ved alle C-stævner i DSR med følgende tilføjelser, der er vedtaget på DSR årlige

Læs mere

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson Bestyrelsens beretning for perioden 19. februar 2011 til 17. februar 2012.

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson Bestyrelsens beretning for perioden 19. februar 2011 til 17. februar 2012. Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2011 Bestyrelsens beretning for perioden 19. februar 2011 til 17. februar 2012. Så er det tid til igen at gøre status for året der er gået. Denne beretning vil afspejle

Læs mere

Referat Næstved Sportsrideklubs generalforsamling

Referat Næstved Sportsrideklubs generalforsamling Referat Næstved Sportsrideklubs generalforsamling 28 fremmødte. 1. Valg af dirigent Jørgen Rasmussen blev valgt og konkluderede at generalforsamlingen var rettidigt indkaldt. 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

ANSVARSBESKRIVELSE BESTYRELSE

ANSVARSBESKRIVELSE BESTYRELSE ANSVARSBESKRIVELSE BESTYRELSE BESTYRELSENS OPGAVER: FORMAND Kontakt til medlemmer Kontakt til DRF m.v. Ansvarlig for klubbens ansatte Presseansvarlig Opdatering af hjemmeside Sponsorater KASSERER Ajourføring

Læs mere

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referent: Lone 1. Valg af dirigent: Morten 2. Bestyrelsen aflægger beretning: Tina (se separat) Beretningen lagde op en efterfølgende diskussion,

Læs mere

Lone Klinge Christensen on behalf of plan.udvikling.kultur Sent: 30 Mar :05: Lone Klinge Christensen

Lone Klinge Christensen on behalf of plan.udvikling.kultur Sent: 30 Mar :05: Lone Klinge Christensen From: Lone Klinge Christensen on behalf of plan.udvikling.kultur Sent: 30 Mar 2017 10:05:48 +0200 To: Lone Klinge Christensen Subject: VS: Ansøgning til Talentpuljen i Syddjurs Kommune Attachments: DSC00224.JPG,

Læs mere

Ansøgning om tilskud til renovering af bund i ridehal samt varmepumpe til rytterstue

Ansøgning om tilskud til renovering af bund i ridehal samt varmepumpe til rytterstue Vejen Kommune Folkeoplysningsudvalget Rådhuspassagen 3 6600 Vejen Att. Helle Hansen Sdr. Hygum d. 5. marts 2014 Sdr. Hygum Rideklub Holmvej 2a Sdr. Hygum 6630 Rødding Att: formand Michael Skov Tækker Ansøgning

Læs mere

Distrikt 8. 1. oktober 2015. DANSK RIDE FORBUND www.rideforbund.dk 6. oktober 2015 2

Distrikt 8. 1. oktober 2015. DANSK RIDE FORBUND www.rideforbund.dk 6. oktober 2015 2 Distrikt 8 1. oktober 2015 2 Emner Halvårsregnskab H1 2015 Træner-/berideruddannelse Sport Stævner 2016 TREC Ambition 2020 Repræsentantskabsmøde 2016 H1 2015 Indtægter 14.770 tkr. Udgifter 13.452 tkr.

Læs mere

Bestyrelsesmøde AGR d.18/3.2010 kl.18:30 på AGR.

Bestyrelsesmøde AGR d.18/3.2010 kl.18:30 på AGR. Bestyrelsesmøde AGR d.18/3.2010 kl.18:30 på AGR. Deltagere: Erik Skov-Larsen, Henrik Møller, Louise Andersen, Michael Skov-Larsen, Pia Augustinus, Gitte Kliver, Casper Rasmussen fraværende: Hanne Jensen.

Læs mere

Ledøje-Smørum Rideklub

Ledøje-Smørum Rideklub Byder velkommen til Udvidet klubstævne i dressur for hest og pony d. 23. og 24. marts 2013 Information: Ledøje-Smørum rideklub byder hermed velkommen til vores udvidede klubstævne i dressur d. 23. og 24.

Læs mere

Generalforsamling Allerupgaard Rideklub AGR d. 28/2-2011

Generalforsamling Allerupgaard Rideklub AGR d. 28/2-2011 Generalforsamling AGR d. 28/2-2011 1. Valg af dirigent Susanne Eder blev valgt som dirigent og konstaterede at generalforsamlingen var lovlig og rettidig indkaldt. 2. Formandens beretning for året 2010

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2016

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2016 Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2016 2016 bød på mange forandringer og nye måder at gøre tingene på Det har været et lærerigt, men også et slidsomt år på Ulvsborg. Vi indledte året med en hel masse nyt

Læs mere

Nyhedsbrev nr Generalforsamling. Jette Staldgaard. Farvel til Michèle.

Nyhedsbrev nr Generalforsamling. Jette Staldgaard. Farvel til Michèle. Nyhedsbrev nr.2 2018 Generalforsamling Vi har afholdt den årlige generalforsamling. Der var ikke de store emner på programmet. Desværre har vi måtte sige farvel til Michèle i bestyrelsen. Da Michèle først

Læs mere

Submission #143 Roskilde Kommune

Submission #143 Roskilde Kommune Submission #143 Roskilde Kommune http://roskilde.dk/node/2413/submission/17513 Side 1 af 2 03-05-2018 Forening Roskilde Rideklub Foreningens CVR nummer 68 23 54 13 Hvad søger du til? Udvidelse af Rideareal

Læs mere

Referat af generalforsamling i Allerød Karate Dojo den 28. april 2011

Referat af generalforsamling i Allerød Karate Dojo den 28. april 2011 Referat af generalforsamling i Allerød Karate Dojo den 28. april 2011 1. Valg af dirigent og referent Søren Thomsen blev valgt som dirigent Thomas Skov Hansen blev valgt som Referent Det blev konstateret

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

2. Rangliste og klare retningslinjer / regler så de kommer på hjemmesiden i udgangen af året. Vi arbejder videre med det.

2. Rangliste og klare retningslinjer / regler så de kommer på hjemmesiden i udgangen af året. Vi arbejder videre med det. Bestyrelsesmøde d.19. september 2013 kl 19.00 Deltagere: Peter, Daiga, Heidi Afbud: Alice, Helle Referent: Daiga Dagsorden: 1. Vores aktivitetsplans forslag for år 2014 fortsat a. Kurser Ryttermærker Maria

Læs mere

HERSLEV RIDEKLUB INFO

HERSLEV RIDEKLUB INFO NYHEDSBREV NOVEMBER 2011 HERSLEV RIDEKLUB INFO LÆS OM: Cowboy for en dag S 2 Overnatning S 2 Ministævne S 3 Ledige parter på elevheste S 3 Klubmesterskab S 4 Ny elevpony S 4 Juletræsfest S 4 Køkkenhjælp

Læs mere

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b Kære Alle, Så er udendørssæsonen kommet godt i gang, og vi har afholdt et vellykket åbent hus arrangement, som også har givet anledning til nogle nye ansigter i klubben. Det er også den tid på året, hvor

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i TNKR d

Referat fra generalforsamlingen i TNKR d Referat fra generalforsamlingen i TNKR d. 220218. Flot fremmøde tak for det. Velkomst ved formanden Leif Sørensen. Valg af dirigent Helle Ravn er valgt. Tina er referent. Helle og Anja er valgt som stemmetællere.

Læs mere

Kalenderen viser efterår, bladene på træerne forandrer farve og hos os går det virkelig stærkt

Kalenderen viser efterår, bladene på træerne forandrer farve og hos os går det virkelig stærkt Nyhedsbrev oktober -16 Kære medlemmer! Kalenderen viser efterår, bladene på træerne forandrer farve og hos os går det virkelig stærkt Vi vil byde velkommen til ikke færre end 6 nye opstaldere i september

Læs mere

Holbæk Mesterskaberne i dressur lørdag den 12. september 2015. Holbækmesterskaberne 1. afdeling

Holbæk Mesterskaberne i dressur lørdag den 12. september 2015. Holbækmesterskaberne 1. afdeling Holbæk Mesterskaberne i dressur lørdag den 12. september 2015 Holbækmesterskaberne 1. afdeling Klasse 1.: LC2-B Pony dressur Klasse 7: LC2-A Hest dressur Åben for: Ekvipager som starter klasse 2 Åben for:

Læs mere

Beretning for distrikt 4 for 2017 Bestyrelsen i distrikt 4 vil gerne ønske jer alle et rigtigt godt nytår.

Beretning for distrikt 4 for 2017 Bestyrelsen i distrikt 4 vil gerne ønske jer alle et rigtigt godt nytår. Beretning for distrikt 4 for 2017 Bestyrelsen i distrikt 4 vil gerne ønske jer alle et rigtigt godt nytår. Vi har i Distrikt 4 / Vestsjælland i alt 31 klubber (2 nye klubber nemlig Bakkegaardens Rideklub

Læs mere

Generalforsamling i Ishøj Sportsrideklub 2015 Torsdag d. 19. November kl i Landsbysalen på Bredekærgård

Generalforsamling i Ishøj Sportsrideklub 2015 Torsdag d. 19. November kl i Landsbysalen på Bredekærgård Generalforsamling i Ishøj Sportsrideklub 2015 Torsdag d. 19. November kl. 19.00 i Landsbysalen på Bredekærgård Referat: 1. Valg af dirigent + stemmetællere - Cecilie Pedersen blev valgt som dirigent. Pia

Læs mere

FAKTA OM TØNDER RIDEKLUB AF 1986

FAKTA OM TØNDER RIDEKLUB AF 1986 FAKTA OM TØNDER RIDEKLUB AF 1986 Formand: Næstformand: Kasserer: Suppleanter: Fodermester: Underviser: Berit Andersen 30606465 Christina Jensen 53400388 Kresten Jensen 28936066 Annette Lomholt 29829110

Læs mere

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015 Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015 Der er sket meget på og med Ulvsborg i 2015. Vi fik vores hus... Det har bidraget til et helt anderledes rigt foreningsliv end tidligere, og dog er det tydeligt at

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Det er så sjovt på Sydbank SommerCamp

Det er så sjovt på Sydbank SommerCamp Hundredvis af hesteglade børn har i løbet af sommeren uploadet videoer og billeder til Sydbank SommerCamps hjemmeside i håbet om at vinde en plads på den eftertragtede ridelejr. 13 heldige vindere, som

Læs mere

Submission #94 Roskilde Kommune

Submission #94 Roskilde Kommune Submission #94 Roskilde Kommune http://roskilde.dk/node/2413/submission/11320 Side 1 af 2 16-01-2017 Formandens navn Anne-Marie Ørkild Telefon 27888766 Email annemarie.orkild@gmail.com Forening Roskilde

Læs mere

Nordjysk Islandshesteforening Hekla

Nordjysk Islandshesteforening Hekla Heklas ordinære generalforsamling den 24. marts 2015 kl. 18.30 Kulturhuset Nørre Allé 3, 9320 Hjallerup Dagsorden ifølge vedtægterne 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning 4. Regnskab

Læs mere

Velkommen til Kongsdal Rideklub

Velkommen til Kongsdal Rideklub Velkommen til Kongsdal Rideklub 1 Oversigt Velkommen Side 2 Vores undervisere Side 3 Undervisning mm. Side 4 Faciliteter Side 5 Færdsel på KONG Side 6 Din bestyrelse Side 7 2 Velkommen Kongsdal Rideklub

Læs mere

Ledøje-Smørum Rideklub

Ledøje-Smørum Rideklub Byder velkommen til udvidet klubstævne i dressur og spring den 31. marts og 1. april 2012 Vi siger tak til vores sponsor til LØSR marts/april stævne: Box4rent.dk Information: Ledøje-Smørum rideklub byder

Læs mere

Stævnerapport Landsstævne 2013 Stævnetype: Dressur Pony Antal starter: Dato: Start: ######## Slut:

Stævnerapport Landsstævne 2013 Stævnetype: Dressur Pony Antal starter: Dato: Start: ######## Slut: Stævnerapport Landsstævne 2013 Stævnetype: Dressur Pony Antal starter: Dato: Start: ######## Slut: ######## Stævnearrangør: Holte Rideklub Stævneleder: Astrid Leth Tlf.: 22111617 Pressesekretær: Tlf.:

Læs mere

Fredericia Ridecenter og Fredericia Rideklub

Fredericia Ridecenter og Fredericia Rideklub Fredericia Ridecenter og Fredericia Rideklub Vision for Fredericia Ridecenter og Fredericia Rideklub at det skal være et samarbejdsforum, hvor man i et fælles samarbejde vil fremme ridesporten i Danmark

Læs mere

Februar Ring-og-spring stævne Springkursus ved Benjamin Adler Hansen og senere undervisning Fastelavnsstævne for klubbens medlemmer

Februar Ring-og-spring stævne Springkursus ved Benjamin Adler Hansen og senere undervisning Fastelavnsstævne for klubbens medlemmer Deltagere: Bestyrelse og TBR s medlemmer m.fl. Fraværende: - Kopi til: Referent: Bestyrelse og hjemmeside Pia Knudsen Mødedato: 31. januar 2019 Emne: Generalforsamling Karina bød velkommen til TBR s generalforsamling

Læs mere

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE Beretning til foreningsgeneralforsamling 30. marts 2017 For perioden 1.april 2016 30. marts 2017 1 Præsentation af foreningen / organisering 1.1 Hovedbestyrelsen

Læs mere

Nyhedsbrev nr

Nyhedsbrev nr Nyhedsbrev nr. 4. 2017 ------------------------------------------------------------------------------------- Onsdag d.22/2 afholdte vi vores årlige generalforsamling. Referat kan læses på hjemmesiden.

Læs mere

Velkommen til Sundeved Rideklub.

Velkommen til Sundeved Rideklub. Velkommen til Sundeved Rideklub. I dette hæfte finder du alle informationer vedrørende medlemskab af klubben, undervisning, og opstaldning. Legbjergvej 7, Vester Sottrup, 6400 Sønderborg www.sundevedrideklub.dk

Læs mere

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag.

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag. Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2015 Velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Vejle Rideklubs lille stævneordbog

Vejle Rideklubs lille stævneordbog Vejle Rideklubs lille stævneordbog Vi håber, at vi med denne lille vejledning kan lokke flere med på banen - også helt bogstaveligt med på springbanen! Den lille ordbog til stævne-hjælpere er først og

Læs mere

Til stede: Ejnar, Ellen, Gitte, Marianne, Annette, Lena, Gunnild og Mette B. Steffen vil gerne løbende servicere maskinen OBS på at rense filter.

Til stede: Ejnar, Ellen, Gitte, Marianne, Annette, Lena, Gunnild og Mette B. Steffen vil gerne løbende servicere maskinen OBS på at rense filter. Referat af bestyrelsesmøde d. 16/2-2015 kl. 19.00 i rytterstuen Til stede: Ejnar, Ellen,,, Annette, Lena, og B. Afbud: Ingen Dagsorden 1. Opdatering siden sidst 2. Økonomi og regnskab Undersøgelse af pakket

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Silkeborg Rideklub 01.03.2015

Referat af generalforsamlingen i Silkeborg Rideklub 01.03.2015 Referat af generalforsamlingen i Silkeborg Rideklub 01.03.2015 1. Valg af dirigent Maria Bast bød velkommen til generalforsamlingen i Silkeborg Rideklub. Indkaldelsen til generalforsamlingen var rettidig.

Læs mere

Beretning fra turneringsudvalget:

Beretning fra turneringsudvalget: Beretning fra turneringsudvalget: Set fra min pind som formand for Turneringsudvalget har det været en god sæson. Det har været lidt nemmere at få enderne til at hænge sammen i år, men det har også meget

Læs mere

Referat generalforsamling Næstved Sportsrideklub d. 22. marts Dagsorden

Referat generalforsamling Næstved Sportsrideklub d. 22. marts Dagsorden Referat generalforsamling Næstved Sportsrideklub d. 22. marts 2018 Der var 40 fremmødte deltagere. Dagsorden 1. Valg af dirigent Jørgen Rasmussen foreslås og blev valgt. Dirigenten konstaterer generalforsamlingen

Læs mere

INTERNT KLUBSTÆVNE OG FASTELAVN PÅ KALLEHAVEGAARD

INTERNT KLUBSTÆVNE OG FASTELAVN PÅ KALLEHAVEGAARD INTERNT KLUBSTÆVNE OG FASTELAVN PÅ KALLEHAVEGAARD Lørdag d. 14. februar 2015 Kallehavegaard Rideklub byder hjertlig velkommen til internt klubstævne og fastelavn. Da juniorudvalget har valgt at afholde

Læs mere

Dansk Ponygames Cup - Dansk Kvadrille Cup - Dansk Stafetspring Cup Dansk- Par de deux Cup. Konto : 3511 4150106513 Mrk.

Dansk Ponygames Cup - Dansk Kvadrille Cup - Dansk Stafetspring Cup Dansk- Par de deux Cup. Konto : 3511 4150106513 Mrk. Propositioner for Breddestævner kvalifikationer 2012 Dansk Ponygames Cup - Dansk Kvadrille Cup - Dansk Stafetspring Cup Dansk- Par de deux Cup og 1. kvalifikation Lørdag 17. Marts 2012 Anmeldelsesfrist

Læs mere

Midtsjællands Rideklub

Midtsjællands Rideklub Midtsjællands Rideklub C-stævne 19-21. maj 2017 m. Seierskilde Sports Cup, DISM for pony hold, og Sjællandsmesterskab for U18, U25, senior og para. Propositioner Fredag d. 19. maj 2017 1 LB1-B, pony Åben

Læs mere

Indbydelse til GENERALFORSAMLING. Søndag d. 22 Februar kl 17:00 i Sigerslevøster forsamlingshus

Indbydelse til GENERALFORSAMLING. Søndag d. 22 Februar kl 17:00 i Sigerslevøster forsamlingshus Indbydelse til GENERALFORSAMLING Søndag d. 22 Februar kl 17:00 i Sigerslevøster forsamlingshus Efter generalforsamlingen vil der være fælles spisning. Tilmelding til spisning, senest 15 Februar, er nødvendig

Læs mere

Børne- og Ungeudvalget

Børne- og Ungeudvalget Det er igen tid til at gøre status i forhold til Børne- og Ungeudvalgets arbejde her i kredsen. Det har på mange måder været et godt år med forandringer, succes, glade spillere og trænere som hoved indtryk.

Læs mere

Hvidovre-Avedøre Rideklubs Udvidet Klubstævne med klubmesterskab i spring og dressur

Hvidovre-Avedøre Rideklubs Udvidet Klubstævne med klubmesterskab i spring og dressur Hvidovre-Avedøre Rideklubs Udvidet Klubstævne med klubmesterskab i spring og dressur 23. - 24. september 2017 Lørdag 23. september 2017 Hest & Pony Klasse 1: Bom på jord 60 cm, met. B0. Der må være trækker

Læs mere

Nyhedsbrev november 2015

Nyhedsbrev november 2015 Nyhedsbrev november 2015 Sådan sikrer du dig dit medlemskab efter jul Vi nærmer os juleferien - og dermed 1. halvår af sæsonen 2015/2016. Vi har tilrettelagt undervisningsprogrammerne, så svømmerne bliver

Læs mere

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Nykøbing Sj. Tennisklub holdt den årlige generalforsamling lørdag d. 31. Oktober 2009 kl. 15.00 i klubhuset på Kongeengen. Formanden Finn Jensen sagde bl.a

Læs mere

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2017 til 16. februar 2018.

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2017 til 16. februar 2018. Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2017 Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2017 til 16. februar 2018. Bestyrelsens beretning vil tegne et billede af Glostrup Rideklub som forening, og

Læs mere

Ungdomsudvalgets. reglement. til Ministævner

Ungdomsudvalgets. reglement. til Ministævner Ungdomsudvalgets reglement til Ministævner 2013 1 af 9 Indholdsfortegnelse Forord... 3 Stævnested... 3 Stævneafvikling... 3 Klasser... 4 Minimesterskaber... 5 Udklasning... 6 Beklædning... 7 Hjælpemidler...

Læs mere

Velkommen i Skørping Triatlon Klub

Velkommen i Skørping Triatlon Klub Velkommen i Skørping Triatlon Klub De følgende sider informerer dig om, hvem vi er, hvad vi vil, og hvorfor vi vil. Vores sunde værdier og normer er ord og udsagn, der i brug giver dygtige, sunde, hjælpsomme

Læs mere

Lørdag d. 26/5 2012. Dressur Hest. Klasse 01 Fri LD, Se bestemmelser pkt. 7. Klasse 02 LC1, Se bestemmelser pkt. 7

Lørdag d. 26/5 2012. Dressur Hest. Klasse 01 Fri LD, Se bestemmelser pkt. 7. Klasse 02 LC1, Se bestemmelser pkt. 7 Propositioner for Rideklubben Strøgården udv. klubstævne i dressur og spring for Pony og Hest den 26 og 27/5-2012, med 1 afd. af klubmesterskab for privatryttere om lørdagen. Lørdag d. 26/5 2012 Dressur

Læs mere

GEK-nyt. Velkommen tilbage fra sommerferien

GEK-nyt. Velkommen tilbage fra sommerferien GEK-nyt Velkommen tilbage fra sommerferien Nu vender vi tilbage til de vante rammer, efter vi og især vores heste forhåbentlig har haft en dejlig afslappet sommer. Noget vi (red.) har savnet i lang tid

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 19. marts 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3.

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Brøndby Rideklub (D. 26/ )

Ordinær generalforsamling i Brøndby Rideklub (D. 26/ ) Ordinær generalforsamling i Brøndby Rideklub (D. 26/03-2018) Mødested: Rytterstuen Tid: 19.15 Referat Formand Inge-lise Lorenzen byder velkommen. Pkt. 1 Valg af dirigent Helle Bekmann vælges. Pkt. 2 Valg

Læs mere

Skovly Rideklub Generalforsamling d. 24.02.15. Formandens beretning for år 2014- 1/ Bestyrelsesmøder:

Skovly Rideklub Generalforsamling d. 24.02.15. Formandens beretning for år 2014- 1/ Bestyrelsesmøder: Skovly Rideklub Generalforsamling d. 24.02.15 Formandens beretning for år 2014-1/ Bestyrelsesmøder: Der har været afholdt 7 bestyrelsesmøder, fordelt over året. Samt et udvidet bestyrelsesmøde i november

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 1. Valg af dirigent. Freddy Christensen blev valgt til dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forgangne år. Formand Kenn P. Korsager

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup /

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup / Generalforsamling onsdag d. 16. marts 2011 Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2010 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2010 4. Godkendelse af budget 2009 og fastsættelse

Læs mere

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller.

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller. Nyhedsbrev september 2017 Kære medlemmer, Så er her igen nyheder fra klubben. Alle hold er i gang: seniorerne starter turneringen i denne måned, hvor ungdommen deltager i niveaustævner og Næstved Cup.

Læs mere

AGF Udsprings nyhedsbrev nr. 1, 2011

AGF Udsprings nyhedsbrev nr. 1, 2011 Springere fra AGF Udspring var i Ramasjang Live i vinterferien. Her ses fra venstre Avital, Isabel, Ane, Daniel, August, Niklas og Oliver Foto: Yakov Munkebo Velkommen Det er med stor glæde, jeg sender

Læs mere

Ørsted Kro A/S: Beretning 2018 (Generalforsamling den 9. april 2019)

Ørsted Kro A/S: Beretning 2018 (Generalforsamling den 9. april 2019) Ørsted Kro A/S: Beretning 2018 (Generalforsamling den 9. april 2019) Kære generalforsamling. Hvor er det dejligt at være bestyrelse, når vi kan byde mere end 80 aktionærer og medlemmer af Ørsted Kros Venner

Læs mere