Referat. Indkaldelse 6. februar JTU bestyrelsesmøde. Møde: Dato: Mandag den 18. januar 2016 kl. 18:00 22:00 Sted: Deltagere:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat. Indkaldelse 6. februar JTU bestyrelsesmøde. Møde: Dato: Mandag den 18. januar 2016 kl. 18:00 22:00 Sted: Deltagere:"

Transkript

1 Møde: JTU bestyrelsesmøde Indkaldelse 6. februar 2016 Dato: Mandag den 18. januar 2016 kl. 18:00 22:00 Sted: Deltagere: Idrætshøjskolen i Aarhus, Vejlby Centervej 53, 8240 Risskov Ann Hansen, Henning Damsgaard, Laura Biagiotti, Lone Tørnes Andersen, John Sloth, Thomas Jacobsen Medarbejdere: Lars Elkjær, Lene Steffensen Afbud: Kopi: DTF samt Dagsorden: 1. Nyt fra udvalg og medlemmer: v/alle * DGI-JTU: Samarbejde * Tøsetennis * Ungdomsudvalget * Kommunikation/bredde * Økonomiområdet * JM-udvalget * Holdturnerings-udvalget * JTU agenda regionsmøder januar-februar Nyt fra kontoret og konsulenten v/ls+le 3. Besvare henvendelse fra Hadsten Tennis Klub v/alle 4. Generalforsamlinger JTU og DTF v/alle 5. Bestyrelsens repræsentation ved kommende begivenheder 6. Evt. Punkt 4 er lukket punkt. Kommende møder Kalender afstemmes vedr. Q1 og Q Mvh John Referat Ad. 1 JS bød velkommen. Beklagede at dagsorden var sendt meget sent ud. Der var fremsendt punkter fra flere sider, men alle var ikke nået at komme med på dagsorden. Dette var en fejl og derefter gik Bestyrelsen til punkt 3 på dagens dagsorden.

2 DGI-JTU samarbejdet: LE redegjorde for lidt udfordringer i forbindelse med implementering. Det er en udfordring at strukturen i DGI er meget forskellig fra DTF. Det kan måske være en udfordring at de unikke JTU/DTF tilbud bliver udvandet, således at nogle klubber overvejer at trække sig og kun være med i DGI. Så den problemstilling skal vi tage alvorligt, da det i så fald vil give færre ressourcer til JTU/DTF aktiviteter og tilbud. Tøsetennis: AH fortalte om dette. Stor succes med de aktuelle Tøsetræf. En stor succes og kredsen af brugere er bredt ud. AH s deltagelse i det nye kvindeforum er guld værd, der er kommet mange nye kontakter i denne forbindelse. Et super godt samarbejde med Lotte Gundtoft, det nye kvindeforum, etc.. Unionstræning: LB redegjorde for at der laves en lidt bredere U10 samling/træning her inden længe. Deltagerlister fra JM Play&Stay, JM Mini, JM inde 2016 LE sender dette til LB. LB - hvordan støtter JTU spillere, der kommer til at gøre det virkelig godt. Bestyrelsen er med på at lave en pulje, så der kan støttes til udvalgte formål, etc.. Kr blev foreslået i denne pulje. LE: Gav udtryk for at det måske er problematisk, hvis der laves kriterier, hvor der automatisk udloddes midler fra en pulje og vores respektive unionstrænere bør derfor tages med på råd, så der er en rød tråd i hele talent arbejdet. LB har fået bolden i forbindelse med forslag til dette koncept LE LB Kommunikation-/bredde: LE og LTA redegjorde for Facebook, hjemmeside, etc.. JTU har fået tilknyttet en praktikant i første omgang en spørgeskemaundersøgelse, og derudover nogle kvalitative interviews. Økonomi: HD og LE følger op på hængeparti med Scandihall betaling mangler fra 2014 og Der er dialog med firmaet. HD gav udtryk for et overskud på kr mod et forventet budgetunderskud på kr Så det ser godt ud. HD spurgte til tilskud til LE ansættelse. JS og LTA har haft dialog med DTF om dette, så der er lavet en fair aftale omkring LE ift. hvilke opgaver der løses i henholdsvis JTU og DTF regi. Derudover betyder et eventuelt fald i medlemstal, udmeldte klubber at der kommer mindre kontingentindtægt. HD regner med en mindre nedgang i medlemmer. JTU bruger en konservativ tilgang til medlemstallet i 2016 på trods af medlemsmålsætningen i det store DIF-DGI-DTF projekt. Budget 2016 JTU vælger at prioritere mere til områderne Tøsetennis, Unionstræning, etc.. JTU overvejer nogle satsningspuljer LTA foreslog tilskud til minitennisstævner fx kr pr. stævne til udvalgte stævner næste vinter. Det kunne også være et tilskud til JM Minitennis arrangementer. JTU udvælger strategiske klubber for en stor del af LE/LTA HD/LE

3 stævnerne målsætning er minimum 20 deltagere pr. stævne. LE og LB kommer med forslag til Tour. Bestyrelsen gav tilsagn om denne pulje. LB får kr til en udvalgt tur for udvalgte juniorer. LE/LB JM-udvalget: Rekordhøjt deltagerfelt igen! En stor succes. God stemning alle steder, Fair Play Priser uddelt (LE har sendt hilsen til Sport Master, etc.). LTA, TJ, LB gav udtryk for at alt kørte som det skulle. LE roste turneringsledelsen alle steder. God stemning virkelig styr på tingene. LB U10 bør holdes separat, det vil give en lettere afvikling. LE der skal drøftes en konsensus omkring U10 afviklingen. Således at der bruges samme præmis for U10 turneringer i alle JTU-tilbud. Dette skal vi forholde os til snarligt. LTA en officiel mail med tak til værtsklubberne. En opmærksomhed og LTA laver udkast. LTA og LE skal vi overveje at lave betaling for værtsskab for JM afdelinger udendørs? Måske en god ide. Bestyrelsen overvejer til JM Udendørs Holdturneringsudvalget: JS gav udtryk for at der afventer et HT-udvalgsmøde. LE gav udtryk for at der skal terminer på. Regionsmøder: LE kører runden nu her fra mandag den 25/1. Møderne kører som følgende: 25/1 (Haderslev), 27/1 (Aalborg), 25/2 (Århus), 17/3 (Viborg) Bestyrelsen melder tilbage ift. deltagelse til LE snarest. LTA LE, HT LE Ad. 2 Nyt fra kontoret og konsulenten det er omfattet af øvrige punkter. Ad. 3 Bestyrelsen drøftede henvendelsen fra en JTU klub og hvorfor bestyrelsen ikke var konsulteret. Således både omkring kandidatur til DIF, men også i forhold til den henvendelse, der er kommet fra den pågældende klub. JTU bestyrelsen gav udtryk for at sagsbehandlingen skulle være forvaltet anderledes i forhold til aftaler omkring møder, afbud, etc.. Bestyrelsen mener at formanden bør konsultere JTU bestyrelsen i vigtige sager. Sagen er vigtig, da der har været en klubhenvendelse, der ikke er blevet sagsbehandlet som den burde. Kørselspenge i firmabil: JTU s holdning er at der ikke udbetales kørselsgodtgørelse til kørsel i firmabil. JTU s holdning til tilbagetrækning af kandidatur til DIF: JTU finder det underligt at kandidatur er blevet trukket tilbage af DTF.

4 JTU s bestyrelse har ingen rolle haft i denne forbindelse, da JS ikke har forelagt tilbagetrækningen af kandidaturet overfor bestyrelsen. Hvad har JS s rolle været i forbindelse med tilbagetrækning: JTU s formand har deltaget i beslutningen i sin egenskab af medlem af DTF s bestyrelse og gav udtryk for at det er samarbejdsproblemer, der er årsag til at kandidatur er trukket tilbage. JS mener ikke at der skulle have været konsulteret i JTU pga. Code Of Conduct. Resten af punktet blev behandlet som lukket punkt. LE kaldt ind til resten af mødet AH insisterede på at punkter af vital karakter bliver vendt med unionsbestyrelsen inden punktet behandles på DTF s bestyrelsesmøder Hvilken forvaltningsmæssig praksis kan JTU klubber forvente at opleve fra JTU s side? Forvaltningsmæssig praksis, afhænger meget af typen på de henvendelser vi får. Vores holdning er at større spørgsmål rettet til JTU s bestyrelse altid drøftes i bestyrelsen på et kommende bestyrelsesmøde, hvor mindre mere praktiske spørgsmål normalt klares af kontoret/de ansatte (Lars og Lene). Bestyrelsens repræsentation i klubberne: Efter tidligere forespørgsler fra Hadsten blev det vedtaget at effektuere dette efter kommende generalforsamling. Ad. 4 LB: Indlæg til JTU s Generalforsamling? Anerkendelse af ungdomsspiller - LB sørger for dette. LB inviterer junior han får en pris for deltagelse i diverse. Dirigent: JTK JS har aftalt med ham Formøde: Bestyrelsen mødes fra kl denne dag LB Valg til JTU s Generalforsamling: Delvist lukket punkt (ift. potentielle kandidater) Der er dialog med potentielle kandidater. LB og LTA har for lang tid siden sagt, at de ikke ønsker genvalg. LTA går udenfor nummer. TJ har besluttede efter aftenens møde at han ikke vil stille op og genvælges og I forlængelse af mødet har TJ set sig nødsaget til at trække sig med øjeblikkelig virkning grundet mistillid til JS. JS valgte pga. tidskrævende nyt job og fremtidig karriere at trække sig som formand for JTU. TJ har annuleret sin tillbagetræknning fra bestyrelsen og fortsætter, han stiller ligeledes op til genvalg HD er på valg og vil gerne tage en periode mere.

5 Der mangler 3 personer totalt set. Der er dialog med potentielle kandidater. DTF s generalforsamling: Afholdes den 19. marts i København. JS spurgte til hvem der deltager i DTF s GF. Bestyrelsen undersøger om de har mulighed for at deltage. Valg til DTF s Generalforsamling blev ikke drøftet i bestyrelsen. Ad. 5 JS opfordrede til deltagelse i regionsmøder og naturligvis DTF s Generalforsamling. Alle deltager forventeligt i JTU s Generalforsamling. 25/1 Regionsmøde Haderslev 27/1 Regionsmøde Aalborg 25/2 Regionsmøde Århus 8/3 JTU Generalforsamling - Randers 17/3 Regionsmøde Viborg 19/3 DTF Generalforsamling København Bestyrelsen melder tilbage til LE ift. deltagelse på regionsmøder. Ad. 6 Forretningsorden: AH fremsatte ønske om at JTU får forretningsorden. AH foreslog at lave en sådan i udkast. Vedtaget af bestyrelsen at AH kommer med udkast til dette. Bestyrelsen er meget positiv overfor dette. Hilsen fra Jens Leth: HD hilste fra Jens Leth, som JTU havde gratuleret med hilsen i anledning af hans 70-års fødselsdag. AH Referent: Lars Elkjær

Referat. Indkaldelse 16. nov JTU bestyrelsesmøde. Møde: Dato: Mandag den 9. november 2015 kl. 18:00 22:00 Sted: Deltagere:

Referat. Indkaldelse 16. nov JTU bestyrelsesmøde. Møde: Dato: Mandag den 9. november 2015 kl. 18:00 22:00 Sted: Deltagere: Indkaldelse 16. nov. 2015 Møde: JTU bestyrelsesmøde Dato: Mandag den 9. november 2015 kl. 18:00 22:00 Sted: Deltagere: Afbud: Kopi: Idrætshøjskolen i Aarhus, Vejlby Centervej 53, 8240 Risskov Ann Hansen,

Læs mere

Referat. Indkaldelse 10. sep. 2015. JTU bestyrelsesmøde. Møde: Dato: Torsdag den 3. september 2015 kl. 18:00 21:30 Sted: Deltagere:

Referat. Indkaldelse 10. sep. 2015. JTU bestyrelsesmøde. Møde: Dato: Torsdag den 3. september 2015 kl. 18:00 21:30 Sted: Deltagere: Møde: JTU bestyrelsesmøde Indkaldelse 10. sep. 2015 Dato: Torsdag den 3. september 2015 kl. 18:00 21:30 Sted: Deltagere: Afbud: Kopi: Idrætshøjskolen i Aarhus, Vejlby Centervej 53, 8240 Risskov Ann Hansen,

Læs mere

Referat. JTU bestyrelsesmøde. Møde: Dato: Tirsdag den 18. marts 2014 kl. 18:00 21:30 Sted: Deltagere:

Referat. JTU bestyrelsesmøde. Møde: Dato: Tirsdag den 18. marts 2014 kl. 18:00 21:30 Sted: Deltagere: Møde: JTU bestyrelsesmøde Referat Dato: Tirsdag den 18. marts 2014 kl. 18:00 21:30 Sted: Deltagere: Afbud: Kopi: DG Form, Holmstrupgaardsvej 252, 8210 Århus V Ann Hansen, Henning Damsgaard, Thomas Jacobsen,

Læs mere

Referat. JTU bestyrelsesmøde. Møde: Dato: Torsdag den 1. maj 2014 kl. 18:00 22:00 Sted: Deltagere:

Referat. JTU bestyrelsesmøde. Møde: Dato: Torsdag den 1. maj 2014 kl. 18:00 22:00 Sted: Deltagere: Møde: JTU bestyrelsesmøde Referat Dato: Torsdag den 1. maj 2014 kl. 18:00 22:00 Sted: Deltagere: Afbud: Kopi: HD Design, Viby Ann Hansen, Henning Damsgaard, Thomas Jacobsen, Laura Biagiotti, Lone Tørnes

Læs mere

REFERAT. 15. maj LE. Møde: JTU bestyrelsesmøde Dato: Mandag den 9. maj 2016 kl. 18:00 21:30 Sted: Deltagere:

REFERAT. 15. maj LE. Møde: JTU bestyrelsesmøde Dato: Mandag den 9. maj 2016 kl. 18:00 21:30 Sted: Deltagere: 15. maj 2016 - REFERAT Møde: JTU bestyrelsesmøde Dato: Mandag den 9. maj 2016 kl. 18:00 21:30 Sted: Deltagere: Afbud: Kopi: Idrætshøjskolen i Aarhus, Vejlby Centervej 53, 8240 Risskov Dorte Klüwer (DK),

Læs mere

JTU BESTYRELSESMØDE DATO DAGSORDEN OG REFERAT

JTU BESTYRELSESMØDE DATO DAGSORDEN OG REFERAT JTU BESTYRELSESMØDE DATO DAGSORDEN OG REFERAT OPGAVE OG FORMÅL: BS-møde i forbindelse med JM finaler Dato: 21. januar 2017 kl. 10 Aarhus 1900 Mødeleder: Pia Vedel Ankersen Referent: Peder Helmuth Hansen

Læs mere

Dato: 7 december kl

Dato: 7 december kl JTU BESTYRELSESMØDE DATO DAGSORDEN OG REFERAT OPGAVE OG FORMÅL: Kort BS-møde på mødetelefon Dato: 7 december kl. 19-21 Mødeleder: Benjamin Ejlersen (BE), Referent: Lars Elkjær (LE) Deltagere: Pia Vedel

Læs mere

Aktivitet Proces (Orientering, Dialog og/eller Beslutning) Godkendelse Beslutning PVA

Aktivitet Proces (Orientering, Dialog og/eller Beslutning) Godkendelse Beslutning PVA JTU BESTYRELSESMØDE DATO DAGSORDEN OG REFERAT OPGAVE OG FORMÅL: BS-møde med temadrøftelse om strategiarbejde Tid Dagsordenspunkt Intension (formål) 5 min. 1. Godkendelse af dagsorden Dato: 31. oktober

Læs mere

JTU BESTYRELSESMØDE REFERAT FORMÅL: Almindelig BS-møde i Kolding i forbindelse med JM

JTU BESTYRELSESMØDE REFERAT FORMÅL: Almindelig BS-møde i Kolding i forbindelse med JM JTU BESTYRELSESMØDE REFERAT FORMÅL: Almindelig BS-møde i Kolding i forbindelse med JM Dato: 5. juni i Kolding Deltagere: Pia, Erik Jan, Henning, Charlotte, Benjamin, Frits, Thomas Afbud: Diane Mødeleder:

Læs mere

JTU BS Møde. Side 1 af 5

JTU BS Møde. Side 1 af 5 JTU BS Møde Dagsorden 1. Godkendelse af DO 2. Opfølgning fra sidst 3. Træning 4. Deletrænerordning 5. Holdturnering (status) a. Traditionel b. Fleksibel 6. Udvalg (status) 7. Breddeudvalg a. Forslag og

Læs mere

JTU s Bestyrelsesberetning. Generalforsamling 8. marts 2017

JTU s Bestyrelsesberetning. Generalforsamling 8. marts 2017 JTU s Bestyrelsesberetning Generalforsamling 8. marts 2017 DISPOSITION JTU s aktiviteter i 2016 Medlemsudvikling JTU s bestyrelse og organisering Klubmøder JTU ind i tennislandskabet JTU & DTF Bevæg dig

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING JYLLANDS TENNIS UNION DEN 4. MARTS 2014 ARENA RANDERS

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING JYLLANDS TENNIS UNION DEN 4. MARTS 2014 ARENA RANDERS REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING JYLLANDS TENNIS UNION DEN 4. MARTS 2014 ARENA RANDERS TILSTEDE: Klubber: Bestyrelse: Gæster: Fjerritslev, Hadsten, Hammel, HEI, Hobro, Kolding, Kristrup, Odder, Randers,

Læs mere

Årsrapport REGNSKABSÅR 2017

Årsrapport REGNSKABSÅR 2017 Årsrapport SÅR Tlf. 2544 4098 Burschesgade 12, 2.sal 8900 Randers www.jtu.dk info@jtu.dk Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Til medlemsklubberne i JTU 1 soversigt 2 3 Den uafhængige revisors påtegning

Læs mere

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har.

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har. KTU beretning 2017. Medlemstal og klubber: KTU består nu af 14 klubber, og i 2015 er medlemstallet 10.329. Det er en fremgang på 57 medlemmer. HIK er dog gået 265 tilbage. FTU er gået fremad med 45 medlemmer.

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING JYLLANDS TENNIS UNION DEN 10. MARTS 2015 ARENA RANDERS

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING JYLLANDS TENNIS UNION DEN 10. MARTS 2015 ARENA RANDERS REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING JYLLANDS TENNIS UNION DEN 10. MARTS 2015 ARENA RANDERS TILSTEDE: Klubber: Bestyrelse: AGF, Billund, Fjerritslev, Hadsund, Holstebro, Kolding, Kristrup, Randers, Risskov,

Læs mere

OPLÆG TIL DIALOGMØDE DTF & JTU

OPLÆG TIL DIALOGMØDE DTF & JTU OPLÆG TIL DIALOGMØDE DTF & JTU Der afholdes dialogmøde mellem JTU og DTF den 20. august i Sløjfen i Hadsten, Evald Tangs Allé 45 fra kl. 16. Med henblik på, at forankre dialogen i et jysk klubperspektiv

Læs mere

JTU bestyrelsesmøde. Referat: Tirsdag 19. juni 2018 kl. 18 i Vejle Tennisklub

JTU bestyrelsesmøde. Referat: Tirsdag 19. juni 2018 kl. 18 i Vejle Tennisklub JTU bestyrelsesmøde Tirsdag 19. juni 2018 kl. 18 i Vejle Tennisklub Deltagere Fra sekretariatet Afbud Hans Martin Brøndum Charlotte Weiss Benjamin Ejlersen Frits Rasmussen (referent) Pelle Lindahl Camilla

Læs mere

JTU GENERALFORSAMLING 2019 KULTURHUSET SKANDERBORG MARTS 2019

JTU GENERALFORSAMLING 2019 KULTURHUSET SKANDERBORG MARTS 2019 DAGSORDEN OG REFERAT 1. Valg af dirigent og referent Bestyrelsen foreslog Jørgen Torpe Kann som dirigent. Der var ingen andre forslag. Jørgen blev valgt med applaus. Dirigenten konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Fyns Tennis Union. tirsdag den 25. februar 2014

Referat fra generalforsamlingen i Fyns Tennis Union. tirsdag den 25. februar 2014 Referat fra generalforsamlingen i Fyns Tennis Union tirsdag den 25. februar 2014 FTUs formand Agi Szocska bød velkommen Følgende deltagere præsenterede sig: John Christensen formand for Fynske Idrætsforbund

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den 11.09.2017 Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer i HG fodbold Tid: Mandag d. 11/9-2017 kl. 19.15-21.30 Sted: Klubhuset Mødeleder: Lars Hoppe Søe Referent: Jens-Erik

Læs mere

Den 17. maj Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia)

Den 17. maj Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia) Den 17. maj 2018 Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia) Dagsorden: 1. Velkomst og godkendelse af referatet fra den 20. marts 2018 2. Budget for 2018/2019 endelig

Læs mere

R E F E R A T. Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring

R E F E R A T. Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring R E F E R A T Tid: Lørdag, den 26. januar 2019 kl. 9:30-11:50 Sted: Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring Deltagere: Henrik Møller Andersen Dronninglund HC Hartmann-Nielsen Hjørring

Læs mere

REFERAT. JTU bestyrelsesmøde. Møde: Dato: Tirsdag den 29. marts 2016 kl. 18:00 22:00 Sted: Deltagere:

REFERAT. JTU bestyrelsesmøde. Møde: Dato: Tirsdag den 29. marts 2016 kl. 18:00 22:00 Sted: Deltagere: REFERAT Møde: JTU bestyrelsesmøde Dato: Tirsdag den 29. marts 2016 kl. 18:00 22:00 Sted: Deltagere: Afbud: Kopi: Idrætshøjskolen i Aarhus, Vejlby Centervej 53, 8240 Risskov Ann Hansen (AH), Henning Damsgaard

Læs mere

MØDEREFERAT 23. april 2014

MØDEREFERAT 23. april 2014 UDVALG: KOPI: MØDEREFERATNR.: MØDEREFERAT Bestyrelsen BS BS-04/2014 23. april 2014 MØDEDATO & TID: Onsdag d. 23. april 2014, kl. 17.30 23.10 MØDESTED: TIL STEDE: AFBUD: MØDELEDER: REFERENT: Idrættens Hus

Læs mere

Referat af Møllebandens generalforsamling Torsdag, den 09.februar 2017

Referat af Møllebandens generalforsamling Torsdag, den 09.februar 2017 Referat af s generalforsamling Torsdag, den 09.februar 2017 Sted: Remisen, Brande kl.16:30 Deltagere: 86 tilmeldte Dagsordenen jf.vedtægterne: 1.Valg af dirigent 2.Valg af stemmetællere 3.Fremlæggelse

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde mandag den 3. april Dansk Tennis Forbund Idrættens Hus 2605 Brøndby

Referat bestyrelsesmøde mandag den 3. april Dansk Tennis Forbund Idrættens Hus 2605 Brøndby bestyrelsesmøde mandag den 3. april 2017 Dansk Tennis Forbund dtf@tennis Mødereferatnummer: Mødetid og sted: Mødedeltagere: Andre deltagere: Mødeleder: Referent: BS-3/2017 3. april 2017 kl.17:30 20:30,,

Læs mere

MØDEREFERAT 30. november 2014

MØDEREFERAT 30. november 2014 UDVALG: KOPI: MØDEREFERATNR.: MØDEREFERAT Bestyrelsen BS BS-08/2014 30. november 2014 MØDEDATO & TID: Søndag d. 23. november 2014, kl. 16.00 19.00 MØDESTED: TIL STEDE: AFBUD: MØDELEDER: REFERENT: Scandic

Læs mere

5. Udvalget for Professionel Håndbold (til drøftelse) a. Næste møde den 4. april besøg af EDU og Disciplinærinstans

5. Udvalget for Professionel Håndbold (til drøftelse) a. Næste møde den 4. april besøg af EDU og Disciplinærinstans Den 20. marts 2018 Referat, DF H bestyrelsesmøde 20. marts 2018 (Sted: Trinity, Fredericia) Dagsorden: 1. Velkomst og godkendelse af referatet fra den 11. januar 2018 Punkt 2 4 er for så vidt det er muligt

Læs mere

Beslutningsreferat fra Hovedbestyrelsesmøde 05

Beslutningsreferat fra Hovedbestyrelsesmøde 05 sreferat fra Hovedbestyrelsesmøde 05 Søndag den 13. marts 2016 Hotel Scandic Odense Hvidkærvej 25 5250 Odense SV Kl. 10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund

Læs mere

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark.

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark. Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 18. Oktober 2014 Kl. 13.00 på 1. Salen i klubhuset 1. medlem mødt Kasper Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære

Læs mere

FORMÅL: Almindelig BS-møde Dato: 6. december i Hadsten. Start kl. 16

FORMÅL: Almindelig BS-møde Dato: 6. december i Hadsten. Start kl. 16 JTU BESTYRELSESMØDE DATO DAGSORDEN OG FORMÅL: Almindelig BS-møde Dato: 6. december i Hadsten. Start kl. 16 Deltagere: Pia Vedel Ankersen (PVA), Henning Damsgaard (HD), Charlotte Wejs (CW), Benjamin Ejlersen

Læs mere

Bestyrelsesmøde i UNGiAarhus SYD UNGiAarhus, Vikærsvej 36, 8240 Risskov Onsdag den 23.9.2015 kl. 16.30 19.00

Bestyrelsesmøde i UNGiAarhus SYD UNGiAarhus, Vikærsvej 36, 8240 Risskov Onsdag den 23.9.2015 kl. 16.30 19.00 Tilstede: Lone, Kim F., Sanne, Heino, Jørgen, Lasse, Kim A.,, Mads Afbud: Thomas, Kristian, Mette, Jens, Sus, Silke, Henrik Referent: Mads Dagsorden: Referat: Bestyrelsesmøde i UNGiAarhus SYD UNGiAarhus,

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 26. september Dansk Tennis Forbund Idrættens Hus 2605 Brøndby

Referat Bestyrelsesmøde d. 26. september Dansk Tennis Forbund Idrættens Hus 2605 Brøndby Referat Bestyrelsesmøde d. 26. september 2017 Dansk Tennis Forbund dtf@tennis Mødereferatnummer: Mødetid og sted: Mødedeltagere: Afbud: Andre deltagere: Mødeleder: Referent: BS-6/2017 26. september 2017

Læs mere

Generalforsamling FTU den

Generalforsamling FTU den Generalforsamling FTU den 26.02.2013 Præsentationsrunde Velkommen Dagsorden 1.Valg af dirigent og referent 2.Bestyrelsens beretning 3.Forelæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse 4.Forelæggelse

Læs mere

Mandag d. 21. marts 2011 kl. 19-21.30 Idrætshøjskolen Vejlby Centervej 51 82 8240 Risskov

Mandag d. 21. marts 2011 kl. 19-21.30 Idrætshøjskolen Vejlby Centervej 51 82 8240 Risskov Deltagere: Aarhus Kommune v. rådmand Marc Perera Christensen Aarhus Kommune v. driftsansvarlig for de udendørs anlæg Rikke Schultz Aarhus Kommune v. projektleder for U21 Aarhus Kommune Peter Vestergaard

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT HB /2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017

BESLUTNINGSREFERAT HB /2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017 BESLUTNINGSREFERAT HB01 2017/2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017 på Hotel Scandic, Odense Hvidkærvej 25 5250 Odense SV Kl. 17:30-22:00 Deltagere René Toft, Formand Jens Dall-Hansen,

Læs mere

REFERAT. Klubsamarbejdsmøde forår 2014. Klubsamarbejdsmøde Dato: 12. marts 2014

REFERAT. Klubsamarbejdsmøde forår 2014. Klubsamarbejdsmøde Dato: 12. marts 2014 Møde: REFERAT Klubsamarbejdsmøde forår 2014 Klubsamarbejdsmøde Dato: 12. marts 2014 Sted: Deltagere: Kopi til: Dagsorden Nyborg Hallerne, Nyborg Kenn Brandenburg, Nyborg Tennisklub, Curt Grann, Nyborg

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 17. januar 2008.

Referat af bestyrelsesmøde den 17. januar 2008. Referat af bestyrelsesmøde den 17. januar 2008. Mødet blev afholdt i klubhuset Referent: Erik Kudahl Ret.1 Til stede: Afbud: Kenneth Radoor Erik Kudahl Alice Ogstrup Lars Storr Kim Dalsgaard Ole Peter

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 24. marts 2007 MØDEREFERAT Dato: 14. marts 2007 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 14 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Dagsorden og referat. Ungdoms - udvalgsmøde. d. 13. August Farum Tennisklub. Kl Alle er velkommen

Dagsorden og referat. Ungdoms - udvalgsmøde. d. 13. August Farum Tennisklub. Kl Alle er velkommen Dagsorden og referat Ungdoms - udvalgsmøde d. 13. August 2014 Farum Tennisklub Kl. 18-21 Alle er velkommen Dagsorden. 1. Tøj sponsor 2. Turneringer, Individuelle, UM, SM, Holdturneringer, Seb, økonomi

Læs mere

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 Klubnyt 2017-2018 Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 www.randersbridgeklub.dk Program for den 85. turneringssæson 2017-2018 Mandage: Start

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 1. Valg af dirigent og referent Bestyrelsen foreslog Erik Sørensen (ES) som blev enstemming valgt. Bestyrelsen foreslog Morten

Læs mere

Indkaldelse til seniorsektionen

Indkaldelse til seniorsektionen Ref.: HEM Dok.nr.: 4372729 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15990 08-06-2018 Indkaldelse til seniorsektionen Dato: 26. juni Tid: Kl. 10-13 Sted: Stort mødelokale 2. sal, Skansevej 90B, 9400 Nørresundby Indkaldte:

Læs mere

Dansk Cøliaki Forening

Dansk Cøliaki Forening REFERAT Generalforsamling 2017 Dato: 25.03.2017 Sted: Brogaarden, Middelfart Foreningens formand Dorte Hagedorn åbnede generalforsamlingen og bød deltagerne velkommen. 1. GODKENDELSE AF DAGSORDEN Generalforsamlingen

Læs mere

Udstykning af arealet startes op allerede nu, så salget kan blive godkendt på generalforsamlingen.

Udstykning af arealet startes op allerede nu, så salget kan blive godkendt på generalforsamlingen. Referat af bestyrelsesmøde, torsdag 3. december kl. 19.00 Mødested: Kontor Syd Afbud: John Larssen 1. Godkendelse af referat fra den 15. oktober 2015 Referatet er godkendt 2. Økonomi samt medlemsstatus.

Læs mere

JTU Nyhedsbrev Juli 2018 Velkommen til nye Medlemsklubber

JTU Nyhedsbrev Juli 2018 Velkommen til nye Medlemsklubber JTU Nyhedsbrev Juli 2018 Velkommen til nye Medlemsklubber Vi i Jylland Tennis Union har fornøjelsen af at byde Humlum Tennisforening samt Vrå Tennisklub velkommen i JTU, da begge klubber har valgt at melde

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Lars Lindskov som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Lars Lindskov som dirigent. Referat fra generalforsamlingen 2016 i BRT Golf Klub Søndag den 27. november 2016 kl. 10.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

REFERAT. Klubsamarbejdsmøde forår 2014

REFERAT. Klubsamarbejdsmøde forår 2014 Møde: REFERAT Klubsamarbejdsmøde forår 2014 klubsamarbejdsmøde Dato: 5. marts 2014 Sted: Deltagere: Kopi til: Stjernen Tennis, Odense Kirsten Habicht, TCO, Carstens Tornbjerg, TCO og FTU, Mikkel Schäfer,

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Pool & Billard Klub

Vedtægter for Aarhus Pool & Billard Klub Vedtægter for Aarhus Pool & Billard Klub 1. Foreningens navn og hjemsted. 1.1 Foreningens navn er Aarhus Pool & Billard Klub (forkortet APBK). Foreningen er en sammenlægning af Bispehavens Billardklub

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING JYLLANDS TENNIS UNION DEN 8. MARTS 2016 ARENA RANDERS

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING JYLLANDS TENNIS UNION DEN 8. MARTS 2016 ARENA RANDERS REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING JYLLANDS TENNIS UNION DEN 8. MARTS 2016 ARENA RANDERS TILSTEDE: Klubber: Bestyrelse: Gæster: Esbjerg, Fjerritslev, Hadsten, Hadsund, Horsens, Kristrup, Odder, Randers,

Læs mere

4. Orientering 4.1 Orientering fra bestyrelsesmedlemmer og fra sekretariatet 4.2 Bestyrelsens repræsentation ved kommende begivenheder

4. Orientering 4.1 Orientering fra bestyrelsesmedlemmer og fra sekretariatet 4.2 Bestyrelsens repræsentation ved kommende begivenheder UDVALG: KOPI: MØDEREFERATNR.: Bestyrelsen BS BS-08/2016 MØDEDATO & TID: Onsdag den 7. september 2016, kl. 17:00 21:00 MØDESTED: TIL STEDE: AFBUD: MØDELEDER: REFERENT: Idrættens Hus - Brøndby Henrik Thorsøe

Læs mere

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB 19. MARTS 2018 0.0 Deltagere og dagsorden Til stede: Per, Mads,, Jens Peter, Annette, Christian, Anders Afbud: Rasmus, William Agenda: Udsendt af formanden inden

Læs mere

MØDEREFERAT. Idrættens Hus - Brøndby

MØDEREFERAT. Idrættens Hus - Brøndby UDVALG: KOPI: MØDEREFERATNR.: MØDEREFERAT Bestyrelsen BS BS-08/2015 8. oktober 2015 MØDEDATO & TID: Torsdag d. 1. oktober 2015, kl. 17.30 21.20 MØDESTED: TIL STEDE: AFBUD: MØDELEDER: REFERENT: Idrættens

Læs mere

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB 30. MAJ 2018 0.0 Deltagere og dagsorden Til stede:, Rasmus, William,, Jens Peter, Christian, Anders, Henrik, Annette (referent) Afbud: Mads Agenda: Udsendt af

Læs mere

Unionen er medlem af Dansk Tennis Forbund - DTF og underlagt forbundets love og øvrige bestemmelser. Herunder også DTF s Code of Conduct.

Unionen er medlem af Dansk Tennis Forbund - DTF og underlagt forbundets love og øvrige bestemmelser. Herunder også DTF s Code of Conduct. Forslag til nye vedtægter JTU s Generalforsamling 10. marts 2015. I nedenstående er følgende ændringsforslag: Tekst fed og kursiv er tilføjelser til nuværende vedtægter. Tekst rød og kursiv er afsnit der

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING JYLLANDS TENNIS UNION DEN 8. MARTS 2011 ELRO ARENA RANDERS

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING JYLLANDS TENNIS UNION DEN 8. MARTS 2011 ELRO ARENA RANDERS REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING JYLLANDS TENNIS UNION DEN 8. MARTS 2011 ELRO ARENA RANDERS TILSTEDE: Klubber: Bestyrelse: Gæster: AGF, Billund, Esbjerg, Fredericia, HEI, Kolding, Nørresundby, Randers,

Læs mere

Ronetværkets organisation.

Ronetværkets organisation. VEDTÆGTER FOR RONETVÆRK KØBENHAVN. Navn og formål, ind- og udmeldelse. 1. Netværkets navn er "Ronetværk København". Enhver roklub under DFfR kan optages som medlem af ronetværket. Indmeldelse i og udmeldelse

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde d. 7. november 2017

Referat af Bestyrelsesmøde d. 7. november 2017 af Bestyrelsesmøde d. 7. november 2017 Dansk Tennis Forbund dtf@tennis Mødereferatnummer: Mødetid og sted: Mødedeltagere: Afbud: Andre deltagere: Mødeleder: Referent: BS-7/2017 7. november 2017 kl.17:00

Læs mere

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt.

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt. Referat af generalforsamling mandag d. 9. marts 2015 kl. 1700 i Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afviklet hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen. Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard

Læs mere

Deltagere (fysisk): Anna Falkenberg Harboe (AH), Jørgen Kilsgaard (JK), Kim Skov Jensen (KSJ), Philip Saerens (PS), Jesper Lund Madsen (JLM)

Deltagere (fysisk): Anna Falkenberg Harboe (AH), Jørgen Kilsgaard (JK), Kim Skov Jensen (KSJ), Philip Saerens (PS), Jesper Lund Madsen (JLM) Referat bestyrelsesmøde den 3. februar 2016 klokken 17:30-20:00 Sted: DSkiFs mødelokale samt virtuelt via SKYPE Deltagere (fysisk): Anna Falkenberg Harboe (AH), Jørgen Kilsgaard (JK), Kim Skov Jensen (KSJ),

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen

Referat fra Generalforsamlingen Referat fra Generalforsamlingen Lørdag den. 28. februar 2009 på Kryb-I-Ly Kro, Taulov, Fredericia. Til generalforsamlingen var der møde 31 deltagere samt to gæster, Martin Rasmussen fra New ShipShape og

Læs mere

Til Fodbold bestyrelsen i HEI 25. april Mandag den 25. april 2016 kl Mødet afholdes i HEI Hallen

Til Fodbold bestyrelsen i HEI 25. april Mandag den 25. april 2016 kl Mødet afholdes i HEI Hallen Til Fodbold bestyrelsen i HEI 25. april 2016 Hermed indkaldes der til bestyrelsesmøde: Mandag den 25. april 2016 kl. 19.30 Mødet afholdes i HEI Hallen Dagsorden: 1. Velkomst 2. Medlemmernes kvarter 3.

Læs mere

Tennis i Hammel april 2013

Tennis i Hammel april 2013 Tennis i Hammel april 2013 1 Hammel Tennisklub Gl. Randersvej 22, 8450Hammel BESTYRELSEN Formand Peder Helbo Tlf. 86 96 32 13 40 75 82 22 Peder@helbo.com Kasserer Ole Hollenbo Tlf. 86 96 19 14 27 64 06

Læs mere

MØDEREFERAT 15. juni 2014

MØDEREFERAT 15. juni 2014 UDVALG: KOPI: MØDEREFERATNR.: MØDEREFERAT Bestyrelsen BS BS-05/2014 15. juni 2014 MØDEDATO & TID: Onsdag d. 11. juni 2014, kl. 17.30 22.10 MØDESTED: TIL STEDE: AFBUD: MØDELEDER: REFERENT: Idrættens Hus

Læs mere

TIL STEDE: AFBUD Referent. 1. Nyt fra Bo Lodder til jul overdrages efter aftale til. 2. Svømmerrepræsentantens punkt.

TIL STEDE: AFBUD Referent. 1. Nyt fra Bo Lodder til jul overdrages efter aftale til. 2. Svømmerrepræsentantens punkt. SVØMMEKLUBBEN SYD BESTYRELSESMØDE 11. SEPTEMBER 2017 TIL STEDE: AFBUD Referent Tina, Jakob, Sandra, Anders K., Bo Røse, Lars, Flemming, Isa, Tine Anders M., Bo Rasmussen Tine 1. Nyt fra Bo Lodder til jul

Læs mere

Referat fra dommerudvalgsmøde nr

Referat fra dommerudvalgsmøde nr Referat fra dommerudvalgsmøde nr. 3 2017-2018 Mandag den 6. november 2017, kl. 16.30 i Langeskov Deltagere: Jørgen Svane (JS), Jesper Kirkholm, (JK), Kim Linde, (KL) Ulrik Jørgensen (UJ) Lars Hagenau (LH)

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Haslev Svømmeklub. Tirsdag den 4. februar 2014 kl

Referat fra generalforsamling i Haslev Svømmeklub. Tirsdag den 4. februar 2014 kl ALEV Referat fra generalforsamling i aslev vømmeklub Dagsorden iflg. vedtægterne: Tirsdag den 4. februar 2014 kl. 19.00 1.1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår ven Erik Gade. ven Erik Gade blev valgt.

Læs mere

Referat fra den 95. generalforsamlingen 19. juni 2019, kl. 15:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande ved Volden, Norgesgade 4, 7000 Fredericia

Referat fra den 95. generalforsamlingen 19. juni 2019, kl. 15:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande ved Volden, Norgesgade 4, 7000 Fredericia Referat fra den 95. generalforsamlingen 19. juni 2019, kl. 15:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande ved Volden, Norgesgade 4, 7000 Fredericia DAGSORDEN: Pkt. 1: Pkt. 2: Pkt. 3: Pkt. 4: Pkt. 5: Pkt. 6: Pkt.

Læs mere

JTU Nyhedsbrev November 2018

JTU Nyhedsbrev November 2018 JTU Nyhedsbrev November 2018 Jysk Mesterskab inde 2019 Så er det snart tid til Jyske Mesterskaber indendørs 2019 for junior, senior og veteraner. Indbydelserne er netop ude nu, så skynd at tilmelde jer,

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling 4. marts 2008

Velkommen til Generalforsamling 4. marts 2008 Velkommen til Generalforsamling 4. marts 2008 Generalforsamling 2008 Lederne København Vest Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab og budget 4. Behandling

Læs mere

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30 Nr. 3 marts 2019 47. årgang Hjemmeside: https:/www.bricksite.com/husejerforeningenhorsbred Facebook: Husejerforeningen Horsbred mail: hh.horsbred@gmail.com Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 2-2010 mandag d. 22. februar kl. 18.00

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 2-2010 mandag d. 22. februar kl. 18.00 FREDERIKSSUND GOLFKLUB Forslag Referat fra bestyrelsesmøde nr. 2-2010 mandag d. 22. februar kl. 18.00 Deltagere: Leif Tullberg, John Gothjelpsen, Henrik Helt, Mette Overby, Andy McCourt, Flemming Gottschalck.

Læs mere

SJÆLLANDS TENNIS UNION. Fremtidens SLTU. Visioner og strategier. År Side 1

SJÆLLANDS TENNIS UNION. Fremtidens SLTU. Visioner og strategier. År Side 1 SJÆLLANDS TENNIS UNION Fremtidens SLTU Visioner og strategier År 2012-2015 Side 1 SLTU i dag SLTU består af Sjælland, Lolland Falster, Bornholm uden København område SLTU er den største union med 32.000

Læs mere

Mandag d. 24. oktober 2016, kl på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

Mandag d. 24. oktober 2016, kl på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Brøndby den 2. november 2016 Referat af bestyrelsesmøde nr. 4 2016-2017 Mandag d. 24. oktober 2016, kl. 17.30 på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Deltagere: Per Bertelsen (PB),

Læs mere

REFERAT FRA MØDE I FAMILIEPLEJEUDVALGET DEN 17. AUGUST 2015

REFERAT FRA MØDE I FAMILIEPLEJEUDVALGET DEN 17. AUGUST 2015 Dato: Ref.: REFERAT FRA MØDE I FAMILIEPLEJEUDVALGET DEN 17. AUGUST 2015 Tid: 10.00 13.00 Sted: Birk Centerpark 4, Herning Indkaldte: Michael Dansbo - ordstyrer Sanne Christensen - afbud Linda Ernstsen

Læs mere

JTU Holdturnering udendørs Indbydelse og relevante informationer.

JTU Holdturnering udendørs Indbydelse og relevante informationer. JTU Holdturnering udendørs 2017. Indbydelse og relevante informationer. Jyllands Tennis Union har hermed fornøjelsen af at tilbyde DGI junior og JTU s klubber deltagelse i holdturneringen. På nedenstående

Læs mere

Deltagere Tabellen nedenfor viser mødedeltagerne samt hvem der er de enkelte hovedkredses juniorledere.

Deltagere Tabellen nedenfor viser mødedeltagerne samt hvem der er de enkelte hovedkredses juniorledere. 8. november 2009 Dansk Skak Union sskakudvalget Referat af sudvalgets møde 3. okt. 2009 Mødet afholdt på Tjele Efterskole ifm. Juniorhold DM 2009 Referent: Deltagere Tabellen nedenfor viser mødedeltagerne

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 20. marts 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN

FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN FTU - Generalforsamling - 7. februar 2016 Dagsorden Valg af dirigent og referent Bestyrelsens beretning Forelæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Tid: Onsdag den 23. november 2011 Fremmødte: Formand - Uffe Steffensen (US) Næstformand - Marianne D. Jensen (MDJ) Sportsansvarlig - Peter Bragh (PB) Baneansvarlig

Læs mere

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig.

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig. Referat af generalforsamling i BMI 2014 - tirsdag, den 25. februar 2014 kl. 19.00 i hallens cafeteria: Formand bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 32 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

Til Fodbold bestyrelsen i HEI samt FU

Til Fodbold bestyrelsen i HEI samt FU Til Fodbold bestyrelsen i HEI samt FU Hermed indkaldes der til bestyrelsesmøde tirsdag den 19. februar kl. 19.00. Mødet afholdes i Skæring hallen. Dagsorden: 1. Velkomst 2. Godkendelse af sidste referat

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 22. oktober 2013

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 22. oktober 2013 Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 22. oktober 2013 Til stede var: Benny Larsen John Friis Henrik Leth Michael Svendsen Peter Norskov Jens Erik Poulsen Afbud: Henrik Jørgensen Dagsorden:

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. marts 2019

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. marts 2019 Godkendt referat RB-møde 190306 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. marts 2019 Bestyrelsesmødet afholdes i Randers Laksetorvet 1 C.3.10, 8900 Randers Program Kaffe og rundstykker 09.30-10.00

Læs mere

Indkaldelse til delegeretmøde

Indkaldelse til delegeretmøde Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Indkaldelse til delegeretmøde Dato: Søndag d. 3. april 2016 - kl. 13.30 Sted: Aktivitetshuset, Nytorv 14, 4340 Tølløse Deltagere: Klub Antal stemmer Jyderup 2 Dianalund 3

Læs mere

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING i Holluf Pile Tornbjerg IF Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carlo Vajhøj bød velkommen. Da ingen ønskede at være dirigent, indvilgede

Læs mere

ATLETKLUBBEN VIKING KASTRUP. Stiftet 20. november 1951 Medlem af Dansk Vægtløftningsforbund & Danmarks Idrætsforbund

ATLETKLUBBEN VIKING KASTRUP. Stiftet 20. november 1951 Medlem af Dansk Vægtløftningsforbund & Danmarks Idrætsforbund Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling tirsdag den 8. april 2008, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab 2007 samt

Læs mere

Referat af generalforsamling i VIDA

Referat af generalforsamling i VIDA Referat af generalforsamling i VIDA Dato: Mandag den 17. maj 2010 kl. 16.45 på Hotel Frederiksdal Dagsorden: Dagsorden for generalforsamlingen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning og årets arrangementer

Læs mere

REFERAT. Klubsamarbejdsmøde forår 2014

REFERAT. Klubsamarbejdsmøde forår 2014 Møde: REFERAT Klubsamarbejdsmøde forår 2014 klubsamarbejdsmøde Dato: 10. marts 2014 Sted: Deltagere: Kopi til: Stenstrup Hallen, Steenstrup Michael Heering, Stenstrup Tennisklub og FTU, Michael Grube Andersen,

Læs mere

Referatet fra bestyrelsesmødet i december 2015 blev godkendt og underskrevet.

Referatet fra bestyrelsesmødet i december 2015 blev godkendt og underskrevet. Bestyrelsesmøde i LAG-Himmerland 2014-2020 Dato: 2. februar 2016 Tidspunkt: 19.00-22.00 Sted: Kærvej 34, Onsild 9500 Hobro Deltagere: Fra bestyrelsen: Vagn Bach, Jacob Ellemann, Annie Borgersen, Allan

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 21. januar 2019

BESTYRELSESMØDE 21. januar 2019 1 BESTYRELSESMØDE 21. januar 2019 TILSTEDE: Kalle, Flemming, Morten, Anders M., Bo Rasmussen, Tine, Anders K. AFBUD Isa, Sandra, Bo Røse, Tina Referent Tine 1. Godkendelse af referat fra Godkendt sidste

Læs mere

Aars Tennis Klub af 1913

Aars Tennis Klub af 1913 Aars Tennis Klub af 1913 Referat Mødeart: Bestyrelsesseminar Dato: Lørdag den 2. november kl. 9.30 til kl. 17.00 Sted: Deltagere: Afbud: Løkken Poul Erik Pedersen (PEP), Jørgen Jensen (JJE), Lene Bechmann

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 27.10.14

Referat af bestyrelsesmøde 27.10.14 Referat af bestyrelsesmøde 27.10.14 Mandag d. 27/10 2014, kl. 19.30 Sted: Mødelokalet, fodboldafdelingen Til stede: Birgitte Gullacksen, formand BG Lars Kastberg, næstformand LK Niels Chr. Teglgaard, kasserer

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent. Referat fra generalforsamlingen i BRT Golf Klub Søndag den 29. november 2015 kl. 13.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

Referat for bestyrelsesmødet i H 2 Odense Mandag den 11. marts 2019 kl Universitetssvømmehallen, Campusvej 55

Referat for bestyrelsesmødet i H 2 Odense Mandag den 11. marts 2019 kl Universitetssvømmehallen, Campusvej 55 Referat for bestyrelsesmødet i H 2 Odense Mandag den 11. marts 2019 kl. 17.00 20.00 Universitetssvømmehallen, Campusvej 55 Referent: Afbud: Kirsten Følgende punkter skal behandles: 1. Valg af referent.

Læs mere

Kim Walther Andreasen, Steen Andersen, Merete Kragh. 1/17 17/ Valg af mødeleder v. Lene Lindberg 3

Kim Walther Andreasen, Steen Andersen, Merete Kragh. 1/17 17/ Valg af mødeleder v. Lene Lindberg 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 22.02.2017 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland, mødelokale I og II Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Anette Linderstrøm, Anita Gudmundsson, Rie Hestehave, Ann-Mari

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde

Referat fra repræsentantskabsmøde Referat fra repræsentantskabsmøde Mødedato: den 3. marts 2018 Til stede: Jesper Holm, Palle Lind, John Klint, Martin Thenning, Arne Christiansen, Poul Erik Sørensen, AMK ved Jan Eriksen, Claus Andersen,

Læs mere

DDGUs generalforsamling d. 14. marts 2015 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse:

DDGUs generalforsamling d. 14. marts 2015 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse: DDGUs generalforsamling d. 14. marts 2015 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse: DGI Storkøbenhavn, Vester Voldgade 100 1552 København V Fremmødte: Søren Lindgreen, Sinus Frank, Niels Kloster, Joakim

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl. 18.00 i Magion med spisning først. Referatnotater: Antal: 16 til stede Formand

Læs mere