Referat af møde i Dansk Ornitologisk Forenings repræsentantskab Den november 2013 på Dalum Landbrugsskole

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af møde i Dansk Ornitologisk Forenings repræsentantskab Den november 2013 på Dalum Landbrugsskole"

Transkript

1 Deltagere: Deltagerlisten er udsendt sammen med indkaldelsen På vegne af repræsentantskabets forretningsudvalg bød direktør for DOF Jan Ejlsted (JE) velkommen til mødet. 1. Valg af dirigenter og referenter Hans Harrestrup Andersen (DOF København), Mogens Kofod (DOF Bornholm) og Ronni Røjgaard (DOF Sydøstjylland) blev foreslået som dirigenter og valgt. Som referenter udpegedes ansatte fra Fuglenes Hus. Hans Harrestrup Andersen takkede på vegne af dirigenterne for valget og fortsatte derefter med at konstatere at repræsentantskabsmødet var lovligt indkaldt, ligesom forsamlingen var beslutningsdygtig. Dagsordenen var endvidere udsendt med korrekt varsel. Der var ingen indvendinger imod at give gæster taleret. Henrik Kalckar Hansen, formand for DOF Fyn bød velkommen til Fyn. 2. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. 3. Godkendelse af referat fra sidste møde Hans Harrestrup Andersen bemærkede, at Lasse Braae blev markeret i forkert lokalafdeling i referatet. Lasse hører til i DOF Vestsjælland. Referatet blev godkendt. 4. Formandens halvårsberetning Formand Egon Østergaard berettede om det forgangne halvår, som bl.a. har indebåret: - Et historisk havørnekamera - En regeringskritisk annonce fælles mellem DOF og de andre grønne organisationer. Annoncen fik Ida Auken til at invitere formænd og direktører ind til møde om indholdet. - Jagtkritik af blishønejagt, der blev fulgt op af interview med formanden i både Ekstrabladet og BT - Natur- og Landbrugskommissionens anbefalinger med fokus på naturen i agerlandet. DOF, Danmarks Jægerforbund og Landbrug & Fødevarer sendte et fælles brev til miljø- og fødevareministrene. Brevet opfordrede bl.a. til en national naturfond, der kan give bedre beskyttelse af naturarealer og mere natur i landbrugslandet. Internt i foreningen kunne formanden bl.a. berette om:

2 - DOF s strategi er blevet offentliggjort - Der er kommet en ny international strategi - Der er blevet nedsat et nyt udvalg DKYF, der skal arbejde med, hvilke arter der skal hemmeligholdes fra DOFbasen, og hvilke der ikke skal - Atlas III er startet op - Caretaker projektet har påbegyndt sin afslutning - Blåvand fuglestation er fyldt 50 år. - Medlemstallet er stigende. Det har stået stille i et par år, men nu er det på medlemmer. Det er det største antal nogen sinde. En af forklaringerne er ørne-webcam. Derudover har der været et særligt tilbud til kunder i Naturbutikken. - Fuglekurser igangsat. Seks lokafdelinger går nu i gang med at afholde kurser, og der er god gang i tilmeldingerne. Donationer og arv I efteråret har DOF fået donationer på først 1,5 mio. og derefter 0,4 mio. fra den samme mand. Donor er en nulevende mand, der ikke er medlem af DOF. Efterfølgende har vi erfaret, at han også har testamenteret sit hus og resterende midler til DOF. Overvejelser til brug af donationerne er: Fuglestationer, Børn og Unge, netværk mellem DOF s aktive, frivillige i international fuglebeskyttelse, øgning af egenkapitalen, vedligehold af Fuglenes Hus. HB venter med prioritering til foråret Herefter gik formanden videre til at tale om disponeringen af naturbeskyttelsesbidraget (NBB), som er en god indtægt for DOF. Udfordringen er at kunne bevise, at midlerne går til naturbeskyttelse. F.eks. er ørnekameraet blevet finansieret udefra. Ghanaprojektet blev finasieret af NBB, men det lukkes nu. Så den fremtidige disponering efter bidragydernes intention er oppe til drøftelse. Ghanaprojektet udfases og afsluttes i Projektet kostede kr./år. Der er kommet mange gode resultater, men der foreligger endnu ikke en endelig evaluering. På baggrund af dette skal der findes nye frivillige og nye internationale projekter. Til dette foreslår HB, at der oprettes en ny taskforce, der skal bestå af medlemmer fra både HB og Internationalt Udvalg. Taskforcen skal have fokus på at få de frivillige til at engagere sig i internationale fuglebeskyttelsesaktiviteter. Der skal udarbejdes et katalog over mulighederne i DOF har kritiseret Grønland pga. landets ønske om at indføre jagttid på polarlomvie i yngletiden. Hans Meltofte kunne berette, at denne kritik heldigvis førte til, at forslaget blev afvist ved andenbehandlingen i Grønlands Landsting. Herefter berettede formanden om det seneste halvårs eksterne forhold, der bl.a. indebar: - DOF har meldt sig ind i FSC - Sommertur med miljøministeren - Møde med naturstyrelsens direktion - Møder med Danmarks Jægerforbund og Landbrug & Fødevarer - Sponsorat fra Banrock station

3 - Vildtforvaltning og nye jagttider - BirdLifes verdens konference - Jocotoco Foundation, hvor DOF genskaber regnskov for klimapenge Kommentarer: Thorkild Lund (DOF Nordjylland) påpegede, at han mener, at det er vigtigt, at der skrives på grønlandsk, når man henvender sig til Grønland. Det kan give bagslag, hvis man ikke er opmærksom, var hans tese. Knud Flensted svarede, at det var blevet overvejet, men at det var blevet besluttet at skrive på engelsk. Da det ikke giver mening at skrive på et sprog, vi ikke selv forstår. Ole Bøgh Vinter (DOF Østjylland) spurgte om de nye medlemmer, der er kommet ind i foreningen er samme årgang som dem, der var, eller om de er yngre? Marco Brodde (HB) svarede, at der endnu ikke gøres forhåbninger om flere unge medlemmer, men, at vi skal have tålmodighed. Kirsten Marie Haugstrup supplerede med, at vi faktisk er forud for målet mht. antal unge medlemmer. Der er pt. 205 stk. Marco Brodde udtrykte sin anerkendelse af ungdomsudvalget. På Felttræf i år var der mange unge talenter med. Repræsentantskabet tog formandens halvårsberetning til efterretning. 5. Evaluering af DOF s strategi Direktør Jan Ejlsted præsenterede strategien og beskrev, hvad DOF planlægger i den kommende fireårige periode. DOF står overfor forskellige udfordringer. F.eks. er DOF ikke gode nok til at lukke projekter. Dette gør det svært at finde ressourcer til nye projekter. En anden udfordring er DOFbasen, som er meget afgørende for DOF s drift. Der er behov for at udvikle DOFbasen, og det planlægges at brugergrænsefladen skal forbedres i Andre udfordringer for DOFbasen er f.eks.: Afgrænsning af DOFbaselokaliteterne og GPS lokalisering. Det er vanskeligt at finansiere det hele. Mht. fuglestationerne kører det godt i både Blåvand og Gedser. Skagen afventer. Det bliver spændende at se, hvordan det udvikler sig, men det er nødvendige at finde ressourcer, både økonomisk og i form af frivillige. Lokalafdelingernes medansvar er altafgørende, og det er vigtigt at vi ser det som en fælles udfordring at tage medejerskab. En anden udfordring i 2013 er dof.dk. Der er udarbejdet en køreplan for Intern kommunikation mellem frivillige imødeses delvist via ny hjemmeside. Men der skal afses flere midler, før løsningen bliver optimal. I det store hele følges strategiplanen. Der er selvfølgelig dukket ting op, der ikke var i spil, da strategien blev lavet, som f.eks. den nationale naturfond og Citizen Science med inddragelse af frivillige.

4 Herudover skal der etableres en erhvervs-ph.d. til Henning Heldbjerg. Her mangler stadig noget af finansieringen. Kommentarer og spørgsmål: David Collinge (DOF Kbh) spurgte ind til projekter i udlandet. Er der nogen påviselige resultater af de projekter der er pt? Jan Ejlsted svarede, at fx i Tanzania er der blevet udpeget et stort bjergområde til nationalpark. Afskovningen er blevet bremset og der er nu tilvækst af bjergskov. Alt dette skete i samarbejde med de lokale. Det blev foreslået, at et internt netværk på dof.dk og DOFbasen måske kunne kombineres. Jan Ejlsted svarede, at det er oplagt at intern kommunikation og hjemmeside er forbundne. Det kan ikke udelukkes, at det kan kombineres i fremtiden. Alex Rosendal (DOF Kbh) svarede på David Collinge s spørgsmål om, hvor meget fugl der er i de projekter, der er i gang. Alex`s holdning er, at det ikke er nok. Efter Alex mening er der kun ét projekt, der er direkte rettet mod fuglene, og det er i Ghana. Jan Ejlsted svarede, at DOF bl.a. deltager i et projekt i Indonesien. Her har BirdLife og andre partnere købt koncessionsretten til et stykke skov i de næste 100 år. Trods købet forsvandt der 10 % af skoven i løbet af de første to år. Det giver et godt billede af hvor svært det er, men på Flores har vi også positive eksempler på, at der kommer bedre fuglebeskyttelse ud af indsatsen. Mht. involvering af frivillige, så er det svært at få Danida til at give støtte til frivilligbaserede projekter efterhånden. Forståelsen af at udviklingsarbejde var noget, der involverede frivillige, er forsvundet. Kirsten Marie Haugstrup svarede Alex Rosendal vedr. spørgsmålet om hvor meget fugl der er i projekterne. Hun understregede, at der bestemt er meget fugl i projektet på Flores, og det er vigtigt at huske, at projekterne i henholdsvis Flores og Ghana ikke kan sammenlignes. Der er ingen støttebidrag fra DOF-medlemmer med til at finansiere projektet på Flores. Det er udelukkende Danida baseret. Bjarne Golles (DOF Østjylland) spurgte, hvorfor der under ekstern pressestrategi står anført, at planen ikke følges. Jan Ejlsted svarede, at dette er et af de emner, vi ikke er nået til endnu. Morten Møller Hansen (DOF Kbh) spurgte, om vi har repræsentanter i Tønder Kommune, således at målet om at fremme fugle- og naturbeskyttelse i alle kommunerne kan nås. Knud Flensted svarede, at Martin Iversen er repræsentant i kommunen, og derfor har vi en god kontakt. Marco Brodde (HB) supplerede, at problematikken er, at der er så mange fora i Vadehavet og Tøndermarsken. I kommunen er tingene op ad bakke, men vi har dog opnået en nationalpark og har etableret samarbejde om kystfugle. Der blev også spurgt ind til den nye arvestrategi og hvad den indebærer.

5 Direktøren svarede, at der er lavet en beskrivelse på dof.dk, om hvordan man skal forholde sig, hvis man vil testamentere til DOF. Nils-Erik Norsker (HB) hjælper gerne med juridisk bistand uden honorar. Henrik Kalckar (DOF Fyn) spurgte, hvordan det går med Naturbutikken efter satsningen på tøj? Jan Ejlsted svarede, at som det ser ud nu, kommer vi ud med et positivt driftsresultat i Tøjudvalget er blevet trimmet temmelig meget. Man må erkende, at satsningen var for stor på det forkerte tidspunkt. På den anden side går optiksalget bedre end nogen sinde. 6. DOF s medlemskab af FSC, eksempel på markedsdrevne mekanismer Henrik Wejdling (HB) holdt oplæg DOF s medlemskab af FSC og hvorvidt en FSC ordning kan gavne skovens sjældne og truede fugle. Kommentarer og spørgsmål: John Andersen (DOF Nordsjælland) spurgte, om DOF kommer til at få indflydelse på principperne. Henrik Wejdling svarede, at der er nogle overordnede principper, der besluttes globalt. Men at fastlæggelsen lægges nationalt. Der er tre kamre, hvoraf det ene er det grønne kammer, hvor DOF sidder. Her vil DOF have indflydelse. Morten Møller Hansen støttede beslutningen om at melde DOF ind i FSC og spurgte derefter ind til, hvorvidt naturbutikkens varelager er blevet skrevet for FSC mærkede trævarer? Direktøren svarede, at FSC har kontaktet butikkens trævareleverandører og vil gå i dialog med dem om at de skal FSC certificeres, hvis ikke de er det. Hvis leverandørerne ikke FSC certificerer sig i løbet af et år eller to, skal butikken ikke have dem som leverandører længere. John Frisenvænge (DOF Kbh) spurgte, om man se nogen steder hvor de FSC certificerede skove er? Henrik Wejdling svarede, at de kan findes på FSC Danmarks hjemmeside. Udgangspunktet er at al statsskov er certificeret. Der blev også spurgt, hvad er DOF s muligheder er for at påvirke mærkningsordningen? Henrik Wejdling svarede, at DOF har mulighed for at påvirke i forbindelse med at principperne for FSC skal omformes til indikatorer. Her kan DOF f.eks. argumentere mod sommerskovning mv. Carsten Michael (DOF Nordsjælland) supplerede med, at mærkningsordningen ikke kun drejer sig om bæredygtig produktion mv, men også om arbejdsvilkår for de, der arbejder i skovene. 7. Beretning fra udvalg og grupper Hans Harrestrup Andersen og Morten Møller Hansen fra repræsentantskabets forretningsudvalg stillede spørgsmål til beretningerne fra udvalg og grupper. Desuden var der en række spørgsmål fra salen. 8. (og punkt 9.) Repræsentantskabets sammensætning Seks af de mindre lokalafdelinger havde på forårets repræsentantskabsmøde rejst en diskussion om, hvorvidt den fremtidige sammensætning af repræsentantskabet kunne ændres, så de mindre

6 lokalafdelinger kunne sikres min. 3 repræsentanter mod i dag 2. På den baggrund havde DOF s administration udarbejdet et notat til dette møde, hvori der var foreslået to alternativer til den nuværende sammensætning af repræsentantskabet. Den ene model ville fastholde antallet af repræsentanter på de nuværende 60 medlemmer (når der ses bort fra personligt valgte meddlemmer), men med minimum 3 repræsentanter pr. lokalafdeling. Den anden model foreslog at udvide til 66 medlemmer og samtidig sikre de små lokalafdelinger min. 3 medlemmer. Debatten om dette emne fandt primært sted under lørdagens møde. Her stod det klart, at der var fortalere for alle tre muligheder, dvs. status quo og begge de nye alternativer. De mindre lokalafdelinger fastholdt deres ønske om en stærkere repræsentation, mens de større lokalafdelinger med DOF København i spidsen omvendt tilkendegav, at de ikke kunne stemme for en model, der reducerede antallet af repræsentanter for deres lokalafdelinger. Om søndagen var punktet igen på dagsordenen til beslutning. Her tilkendegav DOF København i samklang med DOF Vestjylland, at begge parter ville stemme for en udvidelse af repræsentantskabet. Herefter blev det konstateret, at ingen ville stemme for at fastholde det nuværende antal medlemmer samtidig med, at hver lokalafdeling fik min. 3 medlemmer. Følgende tema blev derfor sat til afstemning: Det foreslås, at der nedsættes et udvalg med henblik på at udarbejde en vedtægtsændring, der indebærer at antallet af medlemmer valgt af lokalafdelingerne udvides til 53. Alle lokalafdelinger får minimum 3 repræsentanter, de øvrige pladser fordeles efter medlemstal i de respektive lokalafdelinger. Udvalget vil ved samme lejlighed revidere lokalafdelingernes standardvedtægter. Forslaget blev enstemmigt vedtaget. Repræsentantskabet nedsatte et vedtægtsudvalg bestående af Lars Holm Hansen, DOF Vestjylland, Per Janfelt, DOF Sønderjylland, Morten Møller Hansen, DOF Nordsjælland og en repræsentant for hovedbestyrelsen (HB har siden valgt Stefan Stürup, red.). Lennart Pedersen, HB, foreslog at DOF indførte begrebet ombudsmand i de nye vedtægter. 10. Budget I, 2014 Direktør Jan Ejlsted fremlagde budgettet for DOF forventer til næste år at omsætte for ca. 36 mio. kr. og der budgetteres med et overskud på kr. Til foråret behandles regnskabet for 2013 og her forventes et positivt driftsresultat på ca. 2,2-2,3 mio. kr., primært som følge af en enkelt donation på næsten 2 mio. kr. Det er muligt, at der som følge af dette positive resultat vil blive fremsat forslag fra bestyrelsen om, at der i regnskabet hensættes et beløb til realisering af forskellige planer for de kommende år. Dette kan også komme til at berøre Budget II for 2014, der behandles på samme møde som regnskabet, dvs. i april 2014.

7 Medlemmer af repræsentantskabet havde såvel inden som under selve mødet en række spørgsmål til budgettet, som Jan Ejlsted svarede på. Alex Rosendal (DOF Kbh) orienterede om Internationalt Udvalgs anbefaling om videreførelse af DOF s aktiviteter i Ghana samt at HB havde afvist indstillingen. Alex stillede derfor et ændringsforslag om, at der blev afsat kr. i budgettet til fortsættelse af aktiviteterne. Mange var umiddelbart positivt stemt, men der var også stor forvirring blandt lokalafdelingernes repræsentanter om, hvad forslaget i realiteten indebar. Egon Østergaard kommenterede, at DOF s engagement i Ghana siden 2008 har været godt projekt, og der er kommet mange resultater ud af det. HB har besluttet at lukke projektet, fordi der nu skal være mulighed for at få samlet data og aflevere det til Københavns Universitet. DOF giver gerne mulighed for, at KU kan fortsætte arbejdet. Der har været mange vanskeligheder undervejs med den lokale BirdLife partner. Det er ud fra disse kriterier, at HB har truffet beslutningen.hb har, som det står i strategien, ønske om at styrke det frivillige engagement i international naturbeskyttelse. HB ønsker at udarbejde et katalog over, hvilke muligheder man har for at engagerer sig i det internationale arbejde. Kataloget er en del af strategien, som repræsentantskabet allerede har vedtaget. Der vil blive nedsat en taskforce til at udarbejde dette katalog. Alex Rosendal svarede, at han ikke kunne genkende de omtalte problemer med den lokale BirdLife partner, men at der altid har været godt samarbejde. Diskussionen fortsatte i salen et stykke tid. Efter en kort pause foreslog Christian Hjorth, personligt valgt medlem af repræsentantskabet, at repræsentantskabet vedtog budgettet sammen med en udtalelse om, at man ville behandle ideer DOF s frivillige, internationale aktiviteter i de kommende måneder. På denne baggrund blev budgettet enstemmigt vedtaget. Samtidig blev følgende udtalelse vedtaget: Repræsentantskabet anerkender behovet for nye, frivilligt drevne projekter, der involverer DOF s medlemmer i foreningens internationale arbejde jf. strategien og ser derfor frem til anbefalingerne fra en arbejdsgruppe med deltagelse af HB og Internationalt Udvalg. Repræsentantskabet ser positivt på at afsætte midler til formålet, evt. allerede i forbindelse med behandling af Budget II, 2014 til foråret. 11. Mål for DOF s disponible egenkapital Jan Ejlsted fremlagde på bestyrelsens vegne et forslag om, at DOF sætter et nyt og højere mål for, hvor stor foreningens disponible egenkapital bør være. I øjeblikket er målet sat til 4 mio. kr., men det giver ikke tilstrækkeligt at stå imod med, hvis der opstår en økonomisk krise i foreningen, der nu omsætter for over 30 mio. kr. om året. Bestyrelsen foreslår derfor, at DOF sætter sig en ny

8 målsætning: At DOF over en kortere årrække (7-8 år) opnår en disponibel egenkapital svarende til 20 procent af DOF s årsomsætning. Der var enkelte opklarende spørgsmål. Herefter blev bestyrelsens forslag enstemmigt vedtaget. 12. DOF s internationale strategi Niels Riis orienterede og præsenterede DOF s internationale strategi. På spørgsmål fra salen blev det forklaret, at de nye potentielle samarbejdslande skal ses som en tilpasning til mulighederne for at opnå finasiering via bistands- og samarbejdsprojektmidler. 13. Status på nye jagttider DOF s medlem af Vildtforvaltningsrådet, Christian Hjorth, præsenterede forhandlingsforløbet og resultaterne af jagttidsforhandlingerne. Der blev udtrykt stor tilfredshed med resultaterne, der skal ses i lyset af det muliges kunst. Tilbage står, at miljøminister Ida Auken skal underskrive en bekendtgørelse. 14. Udnævnelse af livsvarigt medlem Hans Meltofte præsenterede forslaget om, at tidligere redaktør af Dansk Ornitologisk Forenings Tiddsrift, Kaj Kampp, gøres til livsvarigt medlem af foreningen. Forslaget blev vedtaget med akklamation. 15. De to næste repræsentantskabsmøder Forårets repræsentantskabsmøde afholdes april i DOF Storstrøm. Næste efterårs repræsentantskabsmøde afholdes på Dalum Landbrugsskole november Eventuelt Hans Meltofte præsenterede en ny undersøgelse, som han gerne vil gennemføre om omfanget af løsgående hunde. Han efterlyste folk, der har lyst til at deltage rapporteringen, der i praksis let sker i forbindelse med fugletællinger, skovture og anden færdsel i naturen. Interesserede kan kontakte Hans direkte på hans.meltofte@dof.dk Ole Bøgh Vinther gav udtryk for, at der savnes jakke, vest, trøje, kasket etc. med DOF-logo, fx til anvendelse ved ture, arrangementer, medieoptræden etc. Formand Egon Østergaard takkede for et godt møde og ønskede alle god tur hjem.

Referat af repræsentantskabsmøde i Dansk Ornitologisk Forening

Referat af repræsentantskabsmøde i Dansk Ornitologisk Forening Referat af repræsentantskabsmøde i Dansk Ornitologisk Forening 15. 16. november 2014 - på Dalum Landbrugsskole Lokalafdelingsformand Henrik Kalckar Hansen bød velkommen til DOF Fyn. Fugleturen for søndag

Læs mere

Referat af møde i Dansk Ornitologisk Forenings repræsentantskab den november 2012 på Dalum Landbrugsskole

Referat af møde i Dansk Ornitologisk Forenings repræsentantskab den november 2012 på Dalum Landbrugsskole Deltagere: Deltagerlisten er udsendt sammen med referatet. På vegne af repræsentantskabets forretningsudvalg bød direktør for DOF Jan Ejlsted (JE) deltagerne velkommen til mødet. 1. Valg af dirigenter

Læs mere

Referat af møde i Dansk Ornitologisk Forenings repræsentantskab den november 2009 på Dalum Landbrugsskole

Referat af møde i Dansk Ornitologisk Forenings repræsentantskab den november 2009 på Dalum Landbrugsskole Deltagere: Deltagerlisten er udsendt sammen med referatet. På vegne af repræsentantskabets forretningsudvalg bød direktør for DOF Jan Ejlsted (JE) deltagerne velkommen til mødet. 1. Valg af dirigenter

Læs mere

Referat af møde i Dansk Ornitologisk Forenings repræsentantskab den april 2007 på Beder Gartnerskole

Referat af møde i Dansk Ornitologisk Forenings repræsentantskab den april 2007 på Beder Gartnerskole Deltagere: Deltagerlisten udsendt sammen med referatet. 1. Valg af dirigent og referent Forslagene blev godkendt, dirigenter blev: Stefan Stürup, København. Sten Nielsen, Vejle. Oluf Lou, Bornholm. Som

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

Referat af møde i Dansk Ornitologisk Forenings repræsentantskab april 2010 på Musholm Bugt Feriecenter

Referat af møde i Dansk Ornitologisk Forenings repræsentantskab april 2010 på Musholm Bugt Feriecenter Deltagere: Deltagerlisten er udsendt sammen med referatet. På vegne af repræsentantskabets forretningsudvalg bød direktør for DOF Jan Ejlsted (JE) deltagerne velkommen til mødet. 1. Valg af dirigenter

Læs mere

Vedtægter for Dansk Ornitologisk Forening

Vedtægter for Dansk Ornitologisk Forening Vedtægter for Dansk Ornitologisk Forening 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Dansk Ornitologisk Forening - i forkortelse DOF. Foreningen virker også under navnet BirdLife Denmark. Stk. 2 Foreningen

Læs mere

Referat af møde i Dansk Ornitologisk Forenings repræsentantskab 7. og 8. maj på Skærbæk Fritidscenter

Referat af møde i Dansk Ornitologisk Forenings repræsentantskab 7. og 8. maj på Skærbæk Fritidscenter Deltagere: Deltagerlisten er udsendt sammen med referatet Gert Fahlberg Fra DOF Sønderjylland bød velkommen til lokalafdelingens område. 1. Valg af dirigenter og referenter Susanne Primdahl fra DOF Nordvestjylland,

Læs mere

Referat af møde i Dansk Ornitologisk Forenings repræsentantskab den november 2011 på Dalum Landbrugsskole

Referat af møde i Dansk Ornitologisk Forenings repræsentantskab den november 2011 på Dalum Landbrugsskole Deltagere: Deltagerlisten er udsendt sammen med referatet. På vegne af Repræsentantskabets forretningsudvalg bød direktør for DOF, Jan Ejlsted (JE), deltagerne velkommen til mødet. 1. Valg af dirigenter

Læs mere

Referat af møde i Dansk Ornitologisk Forenings repræsentantskab den april 2009 på Feriecenter Slettestrand

Referat af møde i Dansk Ornitologisk Forenings repræsentantskab den april 2009 på Feriecenter Slettestrand Deltagere: Deltagerlisten udsendt sammen med referatet. Thorkild Lund, formand for DOF Nordjylland bød velkommen og fortalte bl.a. om søndagsturen til Vejlerne. 1. Valg af dirigent og referent John Hansen,

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde fredag den oktober 2015 i Ho Feriecenter

Hovedbestyrelsesmøde fredag den oktober 2015 i Ho Feriecenter Beslutningsreferat Deltagere: Egon Østergaard (EØ), Hans Meltofte (HM), Nils-Erik Norsker (NEN), Lene Smith (LS), Kirsten Marie Haugstrup (KMH), Ole Friis Larsen (OFL), Peter Bonne Eriksen (PBE), Kim Skelmose

Læs mere

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor.

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor. Ordinær generalforsamling Humlebæk Skoles Forældreforening 10. september 2015 År 2015, 10. september, kl. 20.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Humlebæk Skoles Forældreforening på adressen

Læs mere

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

Referat af møde i Dansk Ornitologisk Forenings repræsentantskab den november 2008 på Dalum Landbrugsskole.

Referat af møde i Dansk Ornitologisk Forenings repræsentantskab den november 2008 på Dalum Landbrugsskole. Deltagere: Deltagerlisten er udsendt sammen med referatet. På vegne af repræsentantskabets forretningsudvalg bød direktør for DOF Jan Ejlsted (JE) deltagerne velkommen til mødet. Pkt 1. Valg af dirigenter

Læs mere

Referat af møde i Dansk Ornitologisk Forenings repræsentantskab november 2010 på Dalum Landbrugsskole

Referat af møde i Dansk Ornitologisk Forenings repræsentantskab november 2010 på Dalum Landbrugsskole Deltagere: Deltagerlisten er udsendt sammen med referatet. Uden for dagsorden informerede Michael Thelander fra DOF Storstrøm kort om Nils Aarsøs tragiske død på Galapagos i sommeren 2010. Der blev holdt

Læs mere

-51- Ekstraordinært Hovedbestyrelsesmøde afholdt lørdag den 12. marts 2011 på Blommenslyst Kro.

-51- Ekstraordinært Hovedbestyrelsesmøde afholdt lørdag den 12. marts 2011 på Blommenslyst Kro. -51- Ekstraordinært Hovedbestyrelsesreferat for perioden 2008-2012 Ekstraordinært Hovedbestyrelsesmøde afholdt lørdag den 12. marts 2011 på Blommenslyst Kro. Der var afbud fra: Mona Dahl (Kreds 9) Conni

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde fredag 8. juni 2018 kl Fuglenes Hus

Hovedbestyrelsesmøde fredag 8. juni 2018 kl Fuglenes Hus Beslutningsreferat Deltagere: Egon Østergaard (EØ), Nils-Erik Norsker (NEN), Stefan Stürup (SS), Lene Smith (LS), Hans Meltofte (HM), Henrik Wejdling (HW), Ole Friis Larsen (OFL), Peter Bonne Eriksen (PBE),

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde fredag den 21. august 2015 kl i Fuglenes Hus

Hovedbestyrelsesmøde fredag den 21. august 2015 kl i Fuglenes Hus Beslutningsreferat Deltagere: Egon Østergaard, Hans Meltofte, Henrik Wejdling, Nils-Erik Norsker, Lene Smith, Kirsten Marie Haugstrup, Ole Friis Larsen, Peter Bonne Eriksen, Steffen Brøgger-Jensen og Stefan

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Vedtægter for Dansk Ornitologisk Forening, Lokalafdeling for Sydvestjylland

Vedtægter for Dansk Ornitologisk Forening, Lokalafdeling for Sydvestjylland Vedtægter for Dansk Ornitologisk Forening, Lokalafdeling for Sydvestjylland 1 Navn og formål Lokalafdelingens navn er Dansk Ornitologisk Forening, Lokalafdeling for Sydvestjylland. I daglig tale benyttes

Læs mere

HOLME HØJBJERG SKÅDE FÆLLESRÅD. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde afholdt på Diakonhøjskolen onsdag den 7. marts 2018 kl

HOLME HØJBJERG SKÅDE FÆLLESRÅD. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde afholdt på Diakonhøjskolen onsdag den 7. marts 2018 kl HOLME HØJBJERG SKÅDE FÆLLESRÅD Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde afholdt på Diakonhøjskolen onsdag den 7. marts 2018 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Forretningsudvalgets beretning

Læs mere

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsen årsberetning. 4. Godkendelse af afdelingens driftsbudget

Læs mere

Referat af møde i Dansk Ornitologisk Forenings repræsentantskab. den april 2012 på Hotel Hvide Hus i Køge.

Referat af møde i Dansk Ornitologisk Forenings repræsentantskab. den april 2012 på Hotel Hvide Hus i Køge. Referat af møde i Dansk Ornitologisk Forenings repræsentantskab den 28-29. april 2012 på Hotel Hvide Hus i Køge. Deltagere: Deltagerlisten er udsendt sammen med referatet. På vegne af Repræsentantskabets

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Stiftende generalforsamling for Dansk Tækkemandslaug

Stiftende generalforsamling for Dansk Tækkemandslaug Stiftende generalforsamling for Dansk Tækkemandslaug Tid: Lørdag den 10. marts 2001, kl. 13.00 Sted: Blommenslyst Kro, Odense Dagsorden: Velkomst v. formanden Ove Glerup 1. Valg af dirigent 2. Valg af

Læs mere

Referat Generalforsamling Landsforeningen for Økosamfund (LØS)

Referat Generalforsamling Landsforeningen for Økosamfund (LØS) Referat Generalforsamling Landsforeningen for Økosamfund (LØS) 26. april 2013 kl. 15.00 18.20 på Dyssekilde Deltagere: Leif, Thorkild, Catalina, Ib, Elsebeth, Leif, Henny, MaiBritt, Leanne, Claudio, Birgitte,

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank A/S, CVR nr Torsdag den 19. april 2018

Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank A/S, CVR nr Torsdag den 19. april 2018 Spar Nord Bank A/S - Ordinær generalforsamling, 19. april 2018-129 - Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank A/S, CVR nr. 13737584 Torsdag den 19. april 2018 Torsdag den 19. april 2018 kl. 15.30 afholdtes

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DANSKE NATURISTER DEN 4. FEBRUAR 2007 I ÅRHUS. 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DANSKE NATURISTER DEN 4. FEBRUAR 2007 I ÅRHUS. 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DANSKE NATURISTER DEN 4. FEBRUAR 2007 I ÅRHUS. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Fremlæggelse af revideret

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling fredag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling fredag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling fredag den 7.4.2017 kl. 15.00 på Østvilsund Færgekro. 26 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Jan Thomsen bød velkommen til

Læs mere

Referat af mødet i Dansk Ornitologisk Forenings Repræsentantskab den 18. og 19. april 2015

Referat af mødet i Dansk Ornitologisk Forenings Repræsentantskab den 18. og 19. april 2015 Referat af mødet i Dansk Ornitologisk Forenings Repræsentantskab den 18. og 19. april 2015 John Hansen, DOF Nordsjælland, medlem af Repræsentantskabets Forretningsudvalg, bød særligt velkommen til DOF

Læs mere

Generalforsamling i. Ballerup Tennisklub. søndag d. 18. februar 2001 kl 10. i klubhuset i Damgårdsparken

Generalforsamling i. Ballerup Tennisklub. søndag d. 18. februar 2001 kl 10. i klubhuset i Damgårdsparken Generalforsamling i Ballerup Tennisklub søndag d. 18. februar 2001 kl 10 i klubhuset i Damgårdsparken Dagsorden: 1. Valg af dirigent Michael Thielsen blev valgt. Ifølge lovene skal generalforsamlingen

Læs mere

Referat af generalforsamling i Seniorsektionen afholdt den 17. april 2018 på Årslev Kro.

Referat af generalforsamling i Seniorsektionen afholdt den 17. april 2018 på Årslev Kro. Referat af generalforsamling i Seniorsektionen afholdt den 17. april 2018 på Årslev Kro. Pkt. 1. Erik Lund og Astrid Vestergaard blev valgt som stemmetællere. Edith Nikolajsen og Gunhild Svanevik blev

Læs mere

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 År 2014, tirsdag den 29. april, kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Halgreensgade 9, fælleslokalet i gadeplan. For generalforsamlingen

Læs mere

Vedtægter for Kalaallit Røde Korsiat Landsforeningen

Vedtægter for Kalaallit Røde Korsiat Landsforeningen Vedtægter for Kalaallit Røde Korsiat Landsforeningen 1. KALAALLIT RØDE KORSIAT OG RØDE KORS BEVÆGELSEN Foreningen Kalaallit Røde Korsiat er en selvstændig organisation under Røde Kors i Danmark. Kalaallit

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 7. april 2018 i Danske Vandværker Region Nord, afholdt på Hotel Comwell Sport Rebild Bakker.

Referat fra generalforsamlingen den 7. april 2018 i Danske Vandværker Region Nord, afholdt på Hotel Comwell Sport Rebild Bakker. Referat fra generalforsamlingen den 7. april 2018 i Danske Vandværker Region Nord, afholdt på Hotel Comwell Sport Rebild Bakker. Inden generalforsamlingen var følgende dagsorden rundsendt til alle vandværker

Læs mere

Referat Hjortevildtudvalgsmøde Den 24. august 2015 kl. 17.00-20.00

Referat Hjortevildtudvalgsmøde Den 24. august 2015 kl. 17.00-20.00 Referat Hjortevildtudvalgsmøde Den 24. august 2015 kl. 17.00-20.00 Sted Hotel Hedegaarden, Vald. Poulsensvej 4, 7100 Vejle Mødedeltagere Lars Jensen, (HB) Formand Claus Lind Christensen (Formand DJ) Knud

Læs mere

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Sted: Klubhuset, Snekkersten Havn Dagsorden jf udsendt indkaldelse. 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Ib Nielsen der er sygemeldt. Der var afbud fra begge suppleanter Kristian Legaard

Læs mere

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab År 2010, den 17. maj blev der afholdt ordinær generalforsamling i med følgende dagsorden: E/F Nordlyset 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne

Læs mere

Referat af møde i Dansk Ornitologisk Forenings repræsentantskab den november 2006 på Dalum Landbrugsskole.

Referat af møde i Dansk Ornitologisk Forenings repræsentantskab den november 2006 på Dalum Landbrugsskole. Deltagere: Deltagerlisten udsendt sammen med referatet. 1. Valg af dirigent og referent Forslagene blev godkendt, dirigenter blev: Magnus Bang Hansen, Vestsjælland Sten Nielsen, Vejle Andreas Petersen,

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub Tidspunkt: Tirsdag den 22. februar 2011 Sted: Klubhuset Bramming Kultur & Fritidscenter, Idræts Alle 10, 6740 Bramming Tidspunkt: kl. 19:00 Dagsorden: 1.

Læs mere

Referat af mødet i Dansk Ornitologisk Forenings repræsentantskab den 26. og 27. april 2014 i Maribo

Referat af mødet i Dansk Ornitologisk Forenings repræsentantskab den 26. og 27. april 2014 i Maribo Referat af mødet i Dansk Ornitologisk Forenings repræsentantskab den 26. og 27. april 2014 i Maribo Lokalafdelingsformand Michael Thelander bød velkommen til lokalafdelingen og Lolland. Morten Møller Hansen

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN PRÆSTEMOSEN

GRUNDEJERFORENINGEN PRÆSTEMOSEN BESLUTNINGSREFERAT Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Præstemosen tirsdag den 19. april 2016 kl. 19.00 på Risbjerggård, Hvidovrevej 241. Dagsordenen var: 1 Valg af dirigent. 2 Valg af stemmetællere.

Læs mere

Årsberetning for DOF-København 2016

Årsberetning for DOF-København 2016 Årsberetning for DOF-København 2016 1: Bestyrelsen Hans Harrestrup Andersen, formand, repræsentantskabsmedlem (R), dettes forretningsudvalg (FU), Naturpolitisk udvalg (NPU), Grønt råd Lejre kommune, Brugerråd

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk

Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk Referat fra ordinær generalforsamling i I/S Veksø Vandværk 2014 Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk Indkaldelse til ordinær generalforsamling Mødested: Kroen, Veksø Mødetid: Torsdag den 20. marts

Læs mere

Glostrup, den 16.06.2009 SA Referat Dato: 11.06.2009 kl. 17.30

Glostrup, den 16.06.2009 SA Referat Dato: 11.06.2009 kl. 17.30 Glostrup, den 16.06.2009 SA Referat Dato: 11.06.2009 kl. 17.30 Postfunktionærernes Andels-Boligforening Mødeart:: Repræsentantskabsmøde Mødested: BL s lokaler Afdeling: 0. Studiestræde 50, 1554 V. Deltagere:

Læs mere

Afholdt: Tirsdag d. 20. okt. kl Sted: Den Danske Naturfond, Energiens Hus, Vodroffsvej 59, 1900 Fr.berg C.

Afholdt: Tirsdag d. 20. okt. kl Sted: Den Danske Naturfond, Energiens Hus, Vodroffsvej 59, 1900 Fr.berg C. Side 1/5 Referat fra 1. møde i det rådgivende udvalg for Den Danske Naturfond Afholdt: Tirsdag d. 20. okt. kl. 13.00 16.00 Sted: Den Danske Naturfond, Energiens Hus, Vodroffsvej 59, 1900 Fr.berg C. Til

Læs mere

Dato: 1. marts 2016 Årsberetning DOF København 2015

Dato: 1. marts 2016 Årsberetning DOF København 2015 Dato: 1. marts 2016 Årsberetning DOF København 2015 1: Bestyrelsen: Hans Harrestrup Andersen, formand, repræsentantskabet (R), dettes forretningsudvalg, Naturpolitisk udvalg (NPU), Grønt råd Lejre kommune,

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

KFK Generalforsamling 2014. Referat

KFK Generalforsamling 2014. Referat 1 KFK Generalforsamling 2014. Referat Tilstede fra bestyrelsen: Henry Pedersen Torben Lund Jensen Per Knudsen Dan Saugstrup Ole Bruun Thomas Stark Afbud fra bestyrelsen: Jens Behrens Antal stemmeberettigede:

Læs mere

Albertslund Senior Idræt

Albertslund Senior Idræt Albertslund Senior Idræt Referat fra den 16. generalforsamling i AIF Senior Idræt, fredag den 10. marts 2017, kl. 10 11.30 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 180 Foreningen bød på kaffe og brød fra

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR»

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Dato: 16. april 2015 Sted: Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55, 6800 Varde Dagsorden for generalforsamlingen: 1. Valg

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Kristensen Partners III A/S

Referat fra ordinær generalforsamling i Kristensen Partners III A/S Side 1 af 9 Dagsorden i følge vedtægterne: Referat fra ordinær generalforsamling i Kristensen Partners III A/S onsdag den 2. maj 2018 kl. 16.00 Vesterbro 18, 9000 Aalborg. 1. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

Boligselskabet Nygårdsparken Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 21. juni 2011 kl. ca i selskabslokalet beliggende Højkær.

Boligselskabet Nygårdsparken Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 21. juni 2011 kl. ca i selskabslokalet beliggende Højkær. Boligselskabet Nygårdsparken Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 21. juni 2011 kl. ca. 19.30 i selskabslokalet beliggende Højkær. Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt 21. maj 2015 Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt R E F E R A T fra ordinært repræsentantskabsmøde 12. maj 2015 Kl. 1900 Side 1 Til stede var 11 repræsentanter med stemmeret. Heraf 1 dirigent

Læs mere

Sådan fungerer afdelingsmødet

Sådan fungerer afdelingsmødet Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 12 til afdelingsbestyrelserne: Sådan fungerer afdelingsmødet Hellerup 20.05.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense.

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense. Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/1 2008 Fangel Kro og Hotel v. Odense. Der var 20 fremmødte medlemmer. Dagsorden: 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Afstemning om vedtægtsændringer,

Læs mere

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt 27. maj 2011 Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt R E F E R A T fra ordinært repræsentantskabsmøde 12. maj 2011 Kl. 1900 Side 1 Til stede var 14 repræsentanter med stemmeret. Heraf 1 dirigent

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Kulturparaplyen

Referat af Generalforsamling i Kulturparaplyen Referat af Generalforsamling i Kulturparaplyen Torsdag 27. marts 2014 1. Valg af mødeleder. Jørn P. Madsen blev valgt som mødeleder, og konstaterede at generalforsamlingen var lovligt indkaldt. 2. Registrering

Læs mere

Referat. Danske Insolvensadvokater holdt den 8. maj 2012, kl , ordinær generalforsamling på Bernstorffs Slot i Gentofte.

Referat. Danske Insolvensadvokater holdt den 8. maj 2012, kl , ordinær generalforsamling på Bernstorffs Slot i Gentofte. Referat Danske Insolvensadvokater holdt den 8. maj 2012, kl. 17.00, ordinær generalforsamling på Bernstorffs Slot i Gentofte. Dagsordenen var som følger: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3.

Læs mere

Referat fra stiftende generalforsamling

Referat fra stiftende generalforsamling Referat fra stiftende generalforsamling Referat af stiftende generalforsamling i Andelsforeningen Askø Købmandshandel den 12. juni 2010 på Askø Skole. Lisa Mulvad (LM) bød på arbejdsgruppens vegne de mange

Læs mere

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN Årligt ordinært repræsentantskabsmøde 2012

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN Årligt ordinært repræsentantskabsmøde 2012 ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN Årligt ordinært repræsentantskabsmøde 2012 Søndag d. 9. september 2012, kl. 13.00-17.30 i Det Grønlandske Hus, Løvstræde 6, 1. sal, 1007 København K. REFERAT Dagsorden

Læs mere

VEDTÆGTER. Beslutning om optagelse af medlemmer tages af repræsentantskabet med 2/3 flertal af alle stemmeberettigede.

VEDTÆGTER. Beslutning om optagelse af medlemmer tages af repræsentantskabet med 2/3 flertal af alle stemmeberettigede. VEDTÆGTER 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Danske Patienter. Foreningens hjemsted er København. 2 Formål Danske Patienters formål er: At sikre patienter bedst mulige vilkår i behandlingssystemet.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl. 19.00. Formand Mogens Enger bød velkommen. Der var i alt fremmødt 21 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent RFA foreslog Niels Ross

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Generalforsamling 2016

Generalforsamling 2016 Generalforsamling 2016 Der var fremmødt 24 stemmeberettigede. 1. Valg af to stemmetællere. Lejf Brogaard og Marianne Grøn blev valgt. 2. Valg af Dirigent. Kaj Kristensen blev valgt 3. Valg af referent.

Læs mere

G/F Thorsvænge Rødvig Generalforsamling 10/ Referat

G/F Thorsvænge Rødvig Generalforsamling 10/ Referat G/F Thorsvænge Rødvig Generalforsamling 10/3-2009 Referat Generalforsamlingen blev afholdt på restaurant Lanterna og grundejerforeningen bød på kaffe/te med hjemmebag samt øl og vand. Fremmødet var større

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN VESTDANSK INVESTERINGSFREMME

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN VESTDANSK INVESTERINGSFREMME VEDTÆGTER FOR FORENINGEN VESTDANSK INVESTERINGSFREMME 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Foreningen Vestdansk Investeringsfremme Foreningens hjemsted er Odense kommune. 2. Formål Foreningen Vestdansk

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Dansk Cøliaki Forening

Dansk Cøliaki Forening REFERAT Generalforsamling 2017 Dato: 25.03.2017 Sted: Brogaarden, Middelfart Foreningens formand Dorte Hagedorn åbnede generalforsamlingen og bød deltagerne velkommen. 1. GODKENDELSE AF DAGSORDEN Generalforsamlingen

Læs mere

VEDTÆGTER for landsforeningen

VEDTÆGTER for landsforeningen VEDTÆGTER for landsforeningen 1. KALAALLIT RØDE KORSIAT OG RØDE KORS BEVÆGELSEN Foreningen Kalaallit Røde Korsiat er en selvstændig organisation under Dansk Røde Kors. Kalaallit Røde Korsiat skal i sin

Læs mere

Generalforsamling RIK 7. juni 2018

Generalforsamling RIK 7. juni 2018 Generalforsamling RIK 7. juni 2018 Generalforsamlingens dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formanden aflægger beretning. 3. Kassereren fremlægger: a. Det reviderede regnskab til godkendelse. b. Forslag

Læs mere

Referat af Det Kongelige Danske Landhusholdningsselskabs Generalforsamling den 29. marts 2011

Referat af Det Kongelige Danske Landhusholdningsselskabs Generalforsamling den 29. marts 2011 Referat af Det Kongelige Danske Landhusholdningsselskabs Generalforsamling den 29. marts 2011 Dagsordenen for den ordinære generalforsamling var 1) Præsidentens beretning for det forløbne år og igangværende

Læs mere

Referat af møde i Dansk Ornitologisk Forenings repræsentantskab den november 2007 på Dalum Landbrugsskole.

Referat af møde i Dansk Ornitologisk Forenings repræsentantskab den november 2007 på Dalum Landbrugsskole. Deltagere: Deltagerlisten forefindes i DOF s sekretariat og kan efter ønske rekvireres. 1. Valg af dirigent og referent Som dirigenter foreslog repræsentantskabets forretningsudvalg Lars Holm Hansen, DOF

Læs mere

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN J.nr. 28-80033 HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN 22-04-2018 Referat År 2018, den 22. april kl. 11.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Hornsved Grundejerforening i Skovens

Læs mere

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 1 Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 Dagsorden + referat Formanden Michael Thaarup byder velkommen til klubbens ordinære generalforsamling. Generalforsamlingen er Skagen Havkajakklubs

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Dato: University Campus Frederiksberg, Thorvaldsensvej 40, Frederiksberg

Dato: University Campus Frederiksberg, Thorvaldsensvej 40, Frederiksberg Dato: 2017.03.16 Sted: University Campus Frederiksberg, Thorvaldsensvej 40, Frederiksberg Til stede fra bestyrelsen: Medlemmer og andre: Afbud fra bestyrelsen: Hans Harrestrup Andersen Erik Agertoft David

Læs mere

Ordinær generalforsamling 2015 - referat

Ordinær generalforsamling 2015 - referat Skærbæk Antenneforening Skærbæk, den 24. marts 2015 Ordinær generalforsamling 2015 - referat Sted : Skærbækhus Tidspunkt : Tirsdag den 24. marts 2015, kl. 19:30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling i A/B Nymindegaard 2016

Referat af den ordinære generalforsamling i A/B Nymindegaard 2016 Referat af den ordinære generalforsamling i A/B Nymindegaard 2016 Tirsdag d. 29. marts 2016 kl 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Krypten i Kildevældskirken og med følgende dagsorden: Velkomst

Læs mere

Vedtægt for Nyreforeningen

Vedtægt for Nyreforeningen 1 Vedtægt for Nyreforeningen 1 Foreningens navn er Nyreforeningen. 2 Foreningen er landsdækkende inkl. Færøerne og Grønland 3 Foreningens formål er at varetage nyresyges, herunder urinvejssyges, nyredonorers

Læs mere

Der blev spurgt til annoncer fra to sælgere, som er imod, at der bringes annoncer i Hus Forbi.

Der blev spurgt til annoncer fra to sælgere, som er imod, at der bringes annoncer i Hus Forbi. Generalforsamling 2013 referat Generalforsamling i Foreningen Hus Forbi, 2013 Referat 1) Formand Ole Skou bød velkommen og foreslog daglig leder Rasmus Wexøe Kristensen som dirigent. Rasmus blev valgt.

Læs mere

Referat fra Hjortevildtudvalgsmøde Mandag den 19. oktober 2015 kl. 17.00-20.00

Referat fra Hjortevildtudvalgsmøde Mandag den 19. oktober 2015 kl. 17.00-20.00 Referat fra Hjortevildtudvalgsmøde Mandag den 19. oktober 2015 kl. 17.00-20.00 Sted Hotel Hedegaarden, Vald. Poulsensvej 4, 7100 Vejle Mødedeltagere Lars Jensen, (HB) Formand Jens Venø (HB fung. Sydjylland)

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling i A/B Nørre Allé 3 & Guldbergsgade 4

Referat af ekstraordinær generalforsamling i A/B Nørre Allé 3 & Guldbergsgade 4 Referat af ekstraordinær generalforsamling i A/B Nørre Allé 3 & Guldbergsgade 4 Den ekstraordinære generalforsamling afholdtes i andelsboligforeningens fælles lokale Guldbergsgade 4, mandag den 25. maj

Læs mere

Referat fra Spejdernes Generalforsamling Fredag d. 9. marts 2018 kl Houens Odde, Gilwellhytterne

Referat fra Spejdernes Generalforsamling Fredag d. 9. marts 2018 kl Houens Odde, Gilwellhytterne Referat fra Spejdernes Generalforsamling Fredag d. 9. marts 2018 kl. 19.20-20.20 Houens Odde, Gilwellhytterne Pkt. Dagsordenspunkt 1 Valg af dirigent og referent at generalsekretær Birgitte Meisner Nielsen

Læs mere

Referat af FSC Danmarks generalforsamling 7. maj 2013

Referat af FSC Danmarks generalforsamling 7. maj 2013 Referat af FSC Danmarks generalforsamling 7. maj 2013 LEGO System A/S Sekretariatsleder Loa Dalgaard Worm fra FSC Danmark bød velkommen og præsenterede dagordenen for generalforsamlingen som følgende:

Læs mere

Vedtægter for Foreningen af Vandværker i Danmark (FVD)

Vedtægter for Foreningen af Vandværker i Danmark (FVD) Foreningen af Vandværker i Danmark Vedtægter for Foreningen af Vandværker i Danmark (FVD) Solrød Center 20C, 2680 Solrød Strand Tlf.: 56 14 42 42 fvd@fvd.dk - www.fvd.dk CVR: 9513 9655 1 NAVN Foreningen

Læs mere

Vedtægter for Landsforeningen Natur & Ungdom

Vedtægter for Landsforeningen Natur & Ungdom Vedtægter for Landsforeningen Natur & Ungdom 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Landsforeningen Natur & Ungdom, forkortet N&U. Foreningen er hjemmehørende i den kommune hvor foreningens sekretariat

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus.

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl. 18.30 i Slagslunde Forsamlingshus. Ud over bestyrelsen var der mødt 51 deltagere op repræsenterende 46 matrikler.

Læs mere

Generalforsamling i PROSA/VEST 8. oktober, 2016

Generalforsamling i PROSA/VEST 8. oktober, 2016 Generalforsamling i PROSA/VEST 8. oktober, 2016 Stemmeberettigede deltagere (15): Erik Dahl Klausen, Jan Laursen, Carsten Larsen, Lasse H. Petersen, Dennis Nilsson, Alice Raunsbæk, Niels Christian Jakobsen,

Læs mere

ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider

ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider Referat af Ordinært Kredsrepræsentantskabsmøde afholdt på Håndværkeren den 10. marts 2016 kl. 18.00 Grønne Kolonihaver

Læs mere

Generalforsamling hos Red Orangutangen Torsdag den 26. marts 2015 kl.19.30

Generalforsamling hos Red Orangutangen Torsdag den 26. marts 2015 kl.19.30 Generalforsamling hos Red Orangutangen Torsdag den 26. marts 2015 kl.19.30 Sted: Café Charlottenborg, Nyhavn 2, 1051 København K Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent 2) Formandens beretning 3) Godkendelse

Læs mere

Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...!

Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...! Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...! Oplæg v/ Elise Lund Larsen, TV2 Fiktion. Foreningen er vært ved et

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde mandag den 3. april Dansk Tennis Forbund Idrættens Hus 2605 Brøndby

Referat bestyrelsesmøde mandag den 3. april Dansk Tennis Forbund Idrættens Hus 2605 Brøndby bestyrelsesmøde mandag den 3. april 2017 Dansk Tennis Forbund dtf@tennis Mødereferatnummer: Mødetid og sted: Mødedeltagere: Andre deltagere: Mødeleder: Referent: BS-3/2017 3. april 2017 kl.17:30 20:30,,

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter juni 2016

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter juni 2016 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 22.-23. juni 2016 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM maj 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Regnskab 2015 til

Læs mere

Referat af afd. 8 s afdelingsmøde den 6. september 2012 kl. 19.00

Referat af afd. 8 s afdelingsmøde den 6. september 2012 kl. 19.00 Referat af afd. 8 s afdelingsmøde den 6. september 2012 kl. 19.00 Deltagere: 85 beboere (74 husstande) incl. bestyrelsen. Afdelingsbestyrelsen: Knud Erik Karstensen, Lilli Jensen, Bjarne Jensen, Christian

Læs mere

Generalforsamling i Vejgård Hallen den 30. november 2009

Generalforsamling i Vejgård Hallen den 30. november 2009 Aalborg den 2.december 2009 Generalforsamling i Vejgård Hallen den 30. november 2009 Dagsorden: Hovedpunkter, ellers se bilag 1. Valg af dirigent 2. Vedtagelse af forretningsorden 3. Beretning om foreningens

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 19 marts 2013

Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 19 marts 2013 Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 19 marts 2013 1. Velkomst ved formand Allan Kierulff. Formanden bød forsamlingen velkommen. 2. Valg af 2 dirigenter. Lars Christiansen

Læs mere