Referat fra Generalforsamling i Sydjysk Hovedkreds den kl i Vejen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra Generalforsamling i Sydjysk Hovedkreds den kl i Vejen"

Transkript

1 Referat fra Generalforsamling i Sydjysk Hovedkreds den kl i Vejen Følgende klubber var repræsenteret: Bov Skakklub Esbjerg Skakforening Fredericia Skakforening Grindsted Skakklub Gråsten Skakklub Horsens Skakforening Kolding Skakklub Løgumkloster Skakklub Ribe Skakklub Skakklubben Evans Skakklubben Springeren Stouby Skakklub Tønder Skakklub Vamdrup Skakklub Varde Skakklub Vojens Skakklub Dagsorden/referat 1. Valg af dirigent. Peter Roesen blev valgt uden modkandidat. Han kunne konstatere at Generalforsamlingen var lovligt indvarslet, både pr. mail og på hjemmesiden, så Generalforsamlingen var lovlig. 2. Formandens Beretning: Før talen afholdtes et øjebliks stilhed for at mindes de skakkammerater, der ikke længere er iblandt os. Formanden kom i sin beretning ind på bestyrelsens arbejde. Under løbende aktiviteter blev det godtgjort at der er en masse i gang i Hovedkredsen. Under Nye Initiativer blev problemerne i fokuspunkterne opridset; ikke optimalt at det er bestyrelsen der selv skal i arbejdstøjet. Slutteligen rekruttering og ,-puljen og en geografi der ikke kan gøres så meget ved. Og så var der tak for godt arbejde til den øvrige bestyrelse. Enstemmigt godkendt. Hele formandsberetningen kan læses her Kassereren Beretning: Regnskab blev gennemgået af Claus Marcussen. Overskuddet blev så stort, fordi ,--puljen til aktivitetsfremme stod urørt. Regnskabet blev énstemmigt godkendt.

2 4. Budgetoplæg: Budgettet blev gennemgået med fokus på beløb afsat til aktivitets- og medlemsfremmende aktiviteter. 5. Fastsættelse af kontingent: Bestyrelsen foreslog uændret kontingent Forslaget blev énstemmigt vedtaget. 6. Holdturneringen: Holdturneringsleder Vagn Lauritzen fortalte om, hvor nemt det havde været. Klubberne har været rigtigt gode til selv at komme til rette, derefter at meddele HTL dette. Der blev uddelt præmier til 1. og 2. pladser, berettet om op- og nedrykninger og et par spillere med maksimumsscore blev det også til: Række Sæson Sæson Præmier Xtracon Skakligaen Bov 1 rykker ned Evans 1 1. Division (Grp 1) Evans 1 rykker op (nr 1) Fredericia 1 placeret nr 2 Springeren 1 rykker ned (nr 7) Haderslev 1 rykker ned (nr 8) Fredericia 1 Bov 1 2. Division (Grp 3) Esbjerg 1 placeret nr 3 Evans 2 placeret nr 4 Alssund 1 rykker ned (nr 8) Mesterrække 1 Horsens 1 rykker op (nr 1) Bov 2 rykker op (nr 2) Ribe spiller play-off kamp (nr 8) Mesterrække 2 Fredericia 2 rykker op (nr 1) Jerne 1 spiller play off kamp (nr 2) Ingen nedrykker Springeren 1 Haderslev 1 Esbjerg 1 Evans 2 Horsens 1 Bov 2 Alssund 1 Springeren 2 Varde 1 Evans 3 Haderslev 2 Tønder 1 Fredericia 2 Play-off Play-off Stouby Kolding 1 Esbjerg 2 Fredericia 3 Gråsten 1 Nørre Snede Vojens 1 Horsens Bov Tæt opgør, begge 37BP, men den indbyrdes kamp vandt Horsens, der dermed fik 14MP mod Bovs 12 Fredericia Jerne Fredericia 42,5BP mod Jernes 33. Arthur Grzych, Fredericia

3 A-rækken Vojens 1 vandt oprykningskampen Hvis Vojens 2 tilmeldes (Vojens 1 skifter fra 4 til 8 mand) rykker Esbjerg 3 ned, da de har lavest antal brætpoint af de to 6 ere. Bov 3 Springeren 3 Varde 2 Tønder 2 Vamdrup Korning Grindsted Løgumkloster Evans 4 Haderslev 3 Jerne 2 Vojens 2 / Esbjerg 3 B-rækken Jerne 2 og Haderslev 3 rykker op Vojens 2 / Esbjerg 3 Alssund 2 Varde 3 Kolding 2 Bov 4 Gråsten 2 Springeren 4 Fredericia 5 Oversø-Frørup Haderslev 4 Fredericia 4 Bov Vojens Springeren Varde I gruppe 1 1 point forskel på 1 og 2 ( ) i gruppe 2 ligestilling 13BP og 7-8MP Kim Broksø, Springeren Haderslev Alssund Jerne Varde I gruppe 1 0,5 point forskel (13-12,5) I gruppe 2 4p forskel (15-11) til gengæld 3 på 11BP (+ Kolding2 og Springeren 4). 7. Pokalturneringen: Det mest positive var at der havde været flere hold med end sidste år. Men stadig for få hold til 3 indledende stævner på hverdagsaftner. Status: Af de planlagte tre indledende stævner i Haderslev, Grindsted og Vejle blev kun det i Haderslev afholdt (seks breddehold og et Elitehold. Springeren og Vojens gik videre i Bredderækken og Haderslev i Eliterækken); i Grindsted var tilmeldt to Breddehold, nemlig Varde og Grindsted, der begge går videre (efter generalforsamlingen er der blevet gjort opmærksom på at Vardes hold er tilmeldt som et Elitehold); i Vejle var tilmeldt to Elitehold (Evans og Fredericia) og 2 Breddehold (Evans og Fredericia), der alle går videre (oprindelig var der tilmeldt 3 breddehold, men det ene måtte dagen før stævnet melde fra). Lige som ved svarene på spørgeskemaundersøgelsen var der på generalforsamlingen delte meninger om strukturen men overvejende stemning for at vende tilbage til ét weekendkvalifikationsstævne i hovedkredsen, da det er svært at forpligte spillerne til at deltage i 2 gange kvalifikation og derefter evt. i landsfinalen i Pinsen. Der blev spurgt, hvorfor der stadig anvendes nærskakrating i pokalturneringen, der hurtigskakrates. Det er en DSU-beslutning, der formentlig ændres, efterhånden som de fleste får et brugbart hurtigskakratingtal.

4 HK-finalestævnet for dette års Pokalturnering afvikles af Springeren lørdag den 7. april 2018 fra kl Ungdomsaktiviteter: Ungdomsleder Lars Wisler gennemgik historikken omkring det indtil videre mislykkede forsøg på at få nedsat et brobygningsudvalg mellem skole- og klubskak. Lars vil gerne gøre et nyt forsøg og opfordrede interessenter til at melde sig. Der kom et enkelt bud under generalforsamlingen. 9. Andre Aktiviteter for året: SGP-udvalget stoppede sidste år, så bestyrelsen har selv måttet afvikle turneringen. De seneste tre år har deltagerantallet været stabilt ( deltagere, deltagere, deltagere, men deltagere). Klubber opfordres at melde ind som arrangør. Indkomne forslag: Der var indkommet 5 forslag til Generalforsamlingen. 3 fra bestyrelsen og 2 fra Kolding Skakklub; alle omhandlende holdskak. Forslag 3 fra bestyrelsen omfattede i alt 19 ændringsforslag til holdturneringsreglementet. Forslagenes fulde ordlyd: Forslag 1 (fremsat af bestyrelsen): Holdturnering strukturændring Bestyrelsen for Sydjysk Hovedkreds anmodes om (pålægges) til generalforsamlingen 2019 at udarbejde forslag til ændring af strukturen for holdturneringen Holdturneringsleder Vagn Lauritzen gennemgik historikken i holdskakkens nedadgående trend med færre hold end den struktur, der fremgår af reglementet. Derefter fremlagdes et forslag med 3 strukturmodeller. Forslag til Sydjysk Hovedkreds generalforsamling d. 17. marts 2018 Udfordringer: Med det nuværende deltagerantal tyder det pa at der til næste sæson kun vil være 22 firemandshold; det gør det vanskeligt at lave en fordeling, der ba de tager hensyn til styrke (Aog B-rækker) og geografi (køreafstande). I Mesterrække 2 er der lange køreafstande, da den dækker hele hovedkredsen. Der er ma ske fundet en pragmatisk løsning med 70 km reglen, men selvom de deltagende klubber stort set er tilfredse, bør der findes en anden løsning.

5 Den nuværende struktur er beskrevet som: Men er snarere: Derfor har der været et par forslag ude om en ændring af strukturen:

6

7 Forslag til generalforsamlingen: Bestyrelsen for Sydjysk Hovedkreds anmodes om (pålægges?) til generalforsamlingen 2019 at udarbejde forslag til ændring af strukturen for holdturneringen ud fra de viste oplæg, nummereret 1, 2 og 3, samt de kommentarer, der er fremkommet under behandlingen af oplæggene; generalforsamlingen kan fravælge et eller flere af oplæggene som værende uinteressante. Den nye struktur bør være gældende fra sæsonen og der skal indarbejdes nødvendige overgangsbestemmelser. Disse blev drøftet, uden at der var enighed om én model. Fra diskussionen: - Kan man risikere, at kvalifikationsrækken smuldrer at det ikke bliver fuldtallig med 8 hold? Ja, det kan man godt. - Preben Sørensen foreslog en mere visionær model: Skakspillere er vilde med weekendturneringer som Sondex Cup og Horsens Lang Weekend. Holdturneringen kan laves med et kvikkere set-up, hvor alle kampe afvikles som samlede skakfestivaler i løbet af f.eks. 3 weekender. - Andre troede ikke på weekendstævner. Der er adskillige holdspillere i de lavere rækker, der under ingen omstændigheder vil spille skak i weekenden. Den nuværende Mester 2 spilles hovedsagelig på hverdagsaftner. Det var et nødvendigt kompromis for at få denne række op at stå med 8 hold. - Nikolaj Lundgren foreslog 6-mandshold helt op i divisionsrækkerne.

8 - Thomine Stolberg-Rohr anså model 2 som egnet til at løse de nuværende udfordringer. - Hansjørgen Clausen foreslog model 3 med 10 hold og 9 runder i Mesterrækken - Søren Grymer nævnte det tilbagevendende problem, når små klubber med 4-mandshold kvalificerer sig til oprykning til en række med 8-mandshold. - Jens Otto Grabau var tilfreds med den nuværende struktur. Stouby ligger som regel midt i M2, og modellen fastholder klubbens 8 holdspillere som aktive i holdturneringssammenhæng. - Lav ikke om på noget var også et konkret udsagn i diskussionen. - Lars Wisler: En ny model skal under alle omstændigheder imødekomme ønsker fra både små og store klubber. Bestyrelsens intention med det foreliggende forslag var ikke at beslutte en bestemt model på dette års generalforsamling, men at lytte. Det var ikke uventet, at der var delte meninger, og bestyrelsen må nu prøve at udarbejde et fleksibelt strukturforslag, der får så mange medlemmer som muligt til at deltage i holdturneringen. Forslaget blev vedtaget med 36 stemmer for og 2 imod. Forslag 2 (fremsat af bestyrelsen): Holdturnering ændring af A- og B-rækkerne. Udfordringer: Med det nuværende deltagerantal tyder det pa at der til næste sæson kun vil være 22 firemandshold; det gør det vanskeligt at lave en fordeling, der ba de tager hensyn til styrke (Aog B-rækker) og geografi (køreafstande). Derfor foresla s en ændring af strukturen for A- og B- rækkerne allerede fra næste sæson. Den nuværende struktur er beskrevet som: 2. Holdinddeling Holdene søges inddelt sa ledes: Mesterrække 1 8 hold Mesterrække 2 8 hold 4 A-grupper a indtil 6 hold, geografisk opdelt 24 hold 4 B-grupper a 4-8 hold, geografisk opdelt hold Der kan derudover oprettes C-grupper for skoleskakspillere og juniores med et ratingtal under Disse grupper spiller normalt weekend-kampe. I praksis:

9 Derfor foreslås en mere fleksibel struktur som vist nedenfor, hvor alle tilmeldte 4-mands hold spiller forrunder før jul og derefter deles i A- og B-rækker, der spiller slutrunder efter jul.

10 Forslag til generalforsamlingen: 2. Holdinddeling ændres til: Holdene søges inddelt således: Mesterrække 1 Mesterrække 2 8 hold 8 hold De tilmeldte 4-mands hold inddeles geografisk i grupper á 3 eller 4 hold, der spiller 3 runder i efterårssæsonen om kvalifikation til A rækkerne. I forårssæsonen spilles i 2 A-rækker á 4 hold; de øvrige hold spiller i B-rækker á 3, 4 eller 5 hold. Det blev nævnt som en ulempe, at man ikke kan planlægge for en hel sæson, idet man først vil kende modstandere og spilledage for holdkampene efter nytår, når forrunden er færdigspillet. Denne ulempe mente de fleste at kunne håndtere. Forslaget blev vedtaget med 22 stemmer for og 4 imod. Øvrige undlod. Forslag 4 (fremsat af Kolding Skakklub): Der bliver ikke spillet holdkampe i uge 7, som er skolernes vinterferie. Forslag bortfaldt, da der var lige mange stemmer for og imod. Et mere omfattende forslag, der også omfatter friholdelse af uge 7 blev vedtaget som delforslag i bestyrelsens forslag 3. Forslag 5 (fremsat af Kolding Skakklub): Alle holdkampe afvikles på hverdage. Forslaget faldt. 2 stemmer for, øvrige imod. I den senest afsluttede sæson har kun én klub benyttet sig af 70 km. reglen. Kolding Skakklub vil i givet fald søge at undgå søndagskampe i M2 ved at tilbyde at spille hjemmekampe på udebane. Forslag 3 (fremsat af bestyrelsen): Holdturnering diverse reglementsændringer. Forslaget omfatter i alt 19 konkrete forslag til ændringer af reglementet. Det drejer sig både om substantielle ændringer, konsekvensændringer og redaktionelle præciseringer. De fleste forslag kunne forsamlingen umiddelbart tilslutte sig. Enkelte forslag blev godkendt med visse ændringer og enkelte forslag blev nedstemt. De oprindelige forslag, ændringsforslag og afstemningsresultater kan findes i et bilag til dette referat. Bilaget skal derfor sammenholdes med referatet. I henhold til vedtægterne skal datoen for næste års generalforsamling besluttes på generalforsamlingen. Formanden foreslog, at næste års generalforsamling afholdes lørdag den 23. marts 2019.

11 Forslaget blev godkendt. 10. Valg: Følgende blev valgt: Formand: Karl Posselt, Vojens Kasserer: Claus Marcussen. Fredericia Bestyrelsesmedlemmer: Vagn Lauritzen, Løgumkloster, Søren Krabbenhøft, Springeren og Lars Wisler, Grindsted Suppleant: Hansjørgen Clausen, Gråsten Revisorer: Bjarne Rasmussen, Varde og Gert Jöhnk, Haderslev Revisorsuppleant: Svend Erik Kramer, Bov 11. Eventuelt: Indstillet til DSU s Hæderstegn: Bjarne Meldgaard Rasmussen, Varde Indstillet til DSU s Initiativpris: Løgumkloster Skakklub. Som noget nyt var der forud for generalforsamlingen udsendt et udkast til sæsonkalender Der var ingen, der havde umiddelbare kommentarer til kalenderen, der så kan bruges til planlægning i klubberne. Skakklubben Evans får ny formand på klubbens generalforsamling 5. april: Thomine Stolberg- Rohr. Herefter afsluttede dirigenten generalforsamlingen og gav ordet til formanden, der takkede dirigenten for veludført gerning. / Ref.: Søren Krabbenhøft

7. Sønderjysk Enkeltmands Turnering 2015 Vojens, 2016? Ansøgning om støtte til SEMT 2015 er modtaget fra Vojens Skakklub.

7. Sønderjysk Enkeltmands Turnering 2015 Vojens, 2016? Ansøgning om støtte til SEMT 2015 er modtaget fra Vojens Skakklub. Dansk Skak Unions 4. hovedkreds Formanden Kai Bjørnskov, Birkevej 28, 6100 Haderslev Haderslev, den 15.2.2015 Til FU og alle klubformænd Årets hovedkredsgeneralforsamling finder sted den 21. februar kl.

Læs mere

SPRINGEREN Aug. 2010. Nr. 1. Medlemsblad for Vojens Skakklub. Læs bagsiden først!

SPRINGEREN Aug. 2010. Nr. 1. Medlemsblad for Vojens Skakklub. Læs bagsiden først! Nr. 1 SPRINGEREN Aug. 2010 Medlemsblad for Vojens Skakklub Læs bagsiden først! Redaktionelt Al begyndelse er svær. Det må den nye redaktør sande. Men kampen med edb-programmet har foreløbig resulteret

Læs mere

Generalforsamling i Sydjysk Hovedkreds lørdag den 23. marts 2019

Generalforsamling i Sydjysk Hovedkreds lørdag den 23. marts 2019 Generalforsamling i Sydjysk Hovedkreds lørdag den 23. marts 2019 Sydjysk Hovedkreds - Generalforsamling 2019 Deltagere Alssund (Niels Skovvart) Esbjerg Skakforening (Jens Kr. Pedersen) Fredericia (Claus

Læs mere

Generalforsamlingsreferat Mødested: Vojens Skakklub. Deltagere: Dagsorden: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK)

Generalforsamlingsreferat Mødested: Vojens Skakklub. Deltagere: Dagsorden: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK) Generalforsamlingsreferat 21.2.2015 Mødested: Vojens Skakklub. Deltagere: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK) Dansk Skakklub Oversø-Frørup. fravær uden afbud Gråsten Skakklub.- Se FU Haderslev Skakklub.-

Læs mere

Generalforsamlingsreferat Mødested: Tønder Skakklub. Deltagere:

Generalforsamlingsreferat Mødested: Tønder Skakklub. Deltagere: Generalforsamlingsreferat 23.2.2013 Mødested: Tønder Skakklub. Deltagere: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK) Dansk Skakklub Oversø-Frørup. fravær uden afbud Gråsten Skakklub.- Susan Clausen (SC) Haderslev

Læs mere

Tilstede var 14 personer repræsenterende skakklubberne: Aulum, Herning, Holstebro, Kjellerup, Ringkøbing, Viborg, Vorgod og Skive

Tilstede var 14 personer repræsenterende skakklubberne: Aulum, Herning, Holstebro, Kjellerup, Ringkøbing, Viborg, Vorgod og Skive Referat af ordinær generalforsamling i Dansk Skak Unions 9.hovedkreds, onsdag den 26. marts 2014 kl. 19.30 på Hotel Vinderup, Nørregade 2, 7830 Vinderup. Tilstede var 14 personer repræsenterende skakklubberne:

Læs mere

god løsning, da det ville være trist hvis det skulle lukke. Formandens beretning kan læses i sin helhed på 8.hk hjemmeside.

god løsning, da det ville være trist hvis det skulle lukke. Formandens beretning kan læses i sin helhed på 8.hk hjemmeside. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Hovedkredsbestyrelsens beretning ved formanden 3. Holdturneringslederens beretning 4. Ungdomslederens beretning 5. Kassererens beretning 6. Indkomne forslag 7. Fastsættelse

Læs mere

Generalforsamlingsreferat Mødested: Ribe Skakklub. Deltagere: Dagsorden: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK)

Generalforsamlingsreferat Mødested: Ribe Skakklub. Deltagere: Dagsorden: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK) Generalforsamlingsreferat 21.2.2014 Mødested: Ribe Skakklub. Deltagere: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK) Dansk Skakklub Oversø-Frørup. fravær uden afbud Gråsten Skakklub.- Susan Clausen (SC) Haderslev

Læs mere

Hansjørgen Clausen byder velkommen til generalforsamling og leder valg af dirigent.

Hansjørgen Clausen byder velkommen til generalforsamling og leder valg af dirigent. Generalforsamling i Sønderjysk Skak. (4. HK) 2005 Mødet holdes i Rødekro Lørdag den 12 februar kl 13.00 12 klubber er mødt. Der er 19 deltagere heraf 5 FU medlemmer Dagsorden: 1.Valg af dirigent 2.Formandens

Læs mere

Generalforsamlingsreferatreferat Mødested: Røde Kro, Rødekro

Generalforsamlingsreferatreferat Mødested: Røde Kro, Rødekro Generalforsamlingsreferatreferat 25.2.2006 Mødested: Røde Kro, Rødekro Deltagere: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK) Dansk Skakklub Flensborg.- Fravær uden Afbud Dansk Skakklub Oversø-Frørup. - Fravær

Læs mere

Indkaldelse til delegeretmøde

Indkaldelse til delegeretmøde Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Indkaldelse til delegeretmøde Dato: Søndag d. 3. april 2016 - kl. 13.30 Sted: Aktivitetshuset, Nytorv 14, 4340 Tølløse Deltagere: Klub Antal stemmer Jyderup 2 Dianalund 3

Læs mere

Generalforsamling den 25. marts 2017 i Vejen. Formandsberetning

Generalforsamling den 25. marts 2017 i Vejen. Formandsberetning Generalforsamling den 25. marts 2017 i Vejen. Formandsberetning Før aflæggelse af beretningen vil jeg bede forsamlingen et øjebliks stilhed til minde om de medlemmer/skakkammerater, der er døde i årets

Læs mere

Holdturnering diverse reglementsændringer

Holdturnering diverse reglementsændringer Holdturnering diverse reglementsændringer Forslag til Sydjysk Hovedkreds generalforsamling d. 17. marts 2018 2. Holdinddeling Holdene søges inddelt således: Mesterrække 1 8 hold Mesterrække 2 8 hold 4

Læs mere

Forslag til ny holdturneringsstruktur

Forslag til ny holdturneringsstruktur Forslag til ny holdturneringsstruktur På HB/FU s visionsseminar i november 2011 blev der drøftet indsatsområde. Et af områderne var, at styrke den landsdækkende holdturnering med en ny 3. division. Alle

Læs mere

3 HOLDSTØRRELSE I M og A består hvert hold af 8 spillere. I B, C og en eventuel juniorklasse består hvert hold af 4 spillere.

3 HOLDSTØRRELSE I M og A består hvert hold af 8 spillere. I B, C og en eventuel juniorklasse består hvert hold af 4 spillere. REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING som senest ændret på 9. hovedkreds generalforsamling den 1. april 2009 og på hovedkredsens bestyrelsesmøde den 29. august 2009. (Nye regler er anført i teksten

Læs mere

Generalforsamlingsreferat Mødested: Alssund Skakklub, Menighedshuset.

Generalforsamlingsreferat Mødested: Alssund Skakklub, Menighedshuset. Generalforsamlingsreferat 26.2.2011 Mødested: Alssund Skakklub, Menighedshuset. Deltagere: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK) Dansk Skakklub Oversø-Frørup. fravær uden afbud Fribonde Flensborg. fravær

Læs mere

Generalforsamlingsreferat Mødested: Tønder Skakklub, Tønder Gymnasium

Generalforsamlingsreferat Mødested: Tønder Skakklub, Tønder Gymnasium Generalforsamlingsreferat 27.2.2010 Mødested: Tønder Skakklub, Tønder Gymnasium Deltagere: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK) Dansk Skakklub Oversø-Frørup. fravær med afbud Fribonde Flensborg. fravær

Læs mere

REGLEMENT FOR 9. HOVEDKREDS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2018/19)

REGLEMENT FOR 9. HOVEDKREDS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2018/19) REGLEMENT FOR 9. HOVEDKREDS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2018/19) 1 DELTAGERE Skakklubber der er tilmeldt Dansk Skak Union gennem 9. hovedkreds kan deltage med et eller flere hold. Hold tilmeldt

Læs mere

Referat af generalforsamling Torsdag d. 3/5-13

Referat af generalforsamling Torsdag d. 3/5-13 Referat af generalforsamling Torsdag d. 3/5-13 Dagsorden.: 1. Konstatering af stemmetal 2. Valg af dirigent 3. Distriktsbestyrelsens beretning 4. Aflæggelse af årsregnskab v/michael Ankersen 5. Meddelelser

Læs mere

Dansk Skak Union, 8. Hovedkreds. Love For Dansk Skak Union 8. Hovedkreds

Dansk Skak Union, 8. Hovedkreds. Love For Dansk Skak Union 8. Hovedkreds Dansk Skak Union, 8. Hovedkreds Love For Dansk Skak Union 8. Hovedkreds 1 Hovedkredsens formål er udbredelsen og kendskabet til skakspillet i samarbejde med skakklubberne i Hovedkredsens område. Dette

Læs mere

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet.

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens

Læs mere

REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13)

REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13) REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13) 1 DELTAGERE Skakklubber der er tilmeldt Dansk Skak Union gennem 9. hovedkreds kan deltage med et eller flere hold. Hold tilmeldt

Læs mere

Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017

Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017 Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017 Generalforsamlingen blev afholdt mandag den 10/4-2016 i klubbens lokaler på Mantziusgården. Der var 11 fremmødte medlemmer. 1. Valg af

Læs mere

Generalforsamling Jyderup Skakklub

Generalforsamling Jyderup Skakklub Se referatet side 6 Generalforsamling Jyderup Skakklub Der indkaldes til den årlige generalforsamling tirsdag den 28.april 2015 klokken 19,30 hos Jens Lundberg, Slagelsevej 33,Jyderup. 1. Valg af dirigent

Læs mere

HOLDKAMPREGLEMENT FOR SYDJYSK HOVEDKREDS

HOLDKAMPREGLEMENT FOR SYDJYSK HOVEDKREDS HOLDKAMPREGLEMENT FOR SYDJYSK HOVEDKREDS Holdkampreglement for Sydjysk Hovedkreds 1. Deltagere Skakklubber, der er tilmeldt Dansk Skak Union gennem Sydjysk Hovedkreds, kan deltage i holdturneringen med

Læs mere

sæsonstart mandag d. 23 august.

sæsonstart mandag d. 23 august. Igen i år flot vejr til at spille skak på torvet i sæsonstart mandag d. 23 august. Nr. 1 Møn Skakklub Sponsor 23 august 2010 På den anden side... Formand, PR, Klubblad: Lars B. Jensen, Ulvshalevej 51,

Læs mere

Reglement for 9. HK's holdturnering

Reglement for 9. HK's holdturnering Reglement for 9. HK's holdturnering Reglement for 9. Hovedkreds holdturnering (Fra og med turneringen 2015/16) 1 Deltagere Skakklubber der er tilmeldt Dansk Skak Union gennem 9. hovedkreds kan deltage

Læs mere

Generalforsamlingsreferat Mødested: Vojens Skakklub, VUC: Deltagere: Dagsorden: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK)

Generalforsamlingsreferat Mødested: Vojens Skakklub, VUC: Deltagere: Dagsorden: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK) Generalforsamlingsreferat 25.2.2012 Mødested: Vojens Skakklub, VUC: Deltagere: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK) Dansk Skakklub Oversø-Frørup. fravær uden afbud Gråsten Skakklub.- Susan Clausen (SC)

Læs mere

Generalforsamlingsreferat Mødested: Hotel Pauli, Vojens

Generalforsamlingsreferat Mødested: Hotel Pauli, Vojens Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning. 3. Drøftelse og godkendelse af Formandens beretning 4. Kassererens beretning, aflæggelse af regnskab og budgetoplæg. 5. Drøftelse og godkendelse

Læs mere

Referat af delegeretmøde i Dansk Skak Unions 8. hovedkreds Fredag 14. juni 2019 kl Hos Allerød Skakklub Skovensvej 4, 1.

Referat af delegeretmøde i Dansk Skak Unions 8. hovedkreds Fredag 14. juni 2019 kl Hos Allerød Skakklub Skovensvej 4, 1. 8. hovedkreds Referat af delegeretmøde i Dansk Skak Unions 8. hovedkreds Fredag 14. juni 2019 kl. 19.00 Hos Allerød Skakklub Skovensvej 4, 1. sal, 3450 Allerød Indledende bemærkninger Hovedkredsens formand,

Læs mere

Holdturneringen 4. og 5. HK

Holdturneringen 4. og 5. HK Holdturneringen 4. og 5. HK Program for sæson 2012-2013 Holdturneringsside www.holdskaksyd.dk Indholdsfortegnelse Fra turneringslederen side 4 Turneringsreglement side 5 Klubfortegnelse side 9 Rundeskemaer

Læs mere

Referat af Hovedkredsmøde FSU Fredag d. 26. marts 2010

Referat af Hovedkredsmøde FSU Fredag d. 26. marts 2010 Referat af Hovedkredsmøde FSU Fredag d. 26. marts 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og stemmetællere... 1 2. Formandens beretning... 1 3. Regnskab V/Kassereren... 1 4. Hold- og Pokalturnering... 2 5.

Læs mere

Formandsmødet i Sønderjydsk Skak

Formandsmødet i Sønderjydsk Skak Pkt 1 Valg af dirigent. Her vælges Helge Andersen. Formandsmødet i Sønderjydsk Skak 14.02.04 Pkt 2 Skreven beretning i Sønderjydsk skak nummer 32 December 2003 Vi ser lige et øjeblik på holdturneringen.

Læs mere

Sidst på sæsonen forestod vi den praktiske afvikling af hovedkredsens delegeretmøde.

Sidst på sæsonen forestod vi den praktiske afvikling af hovedkredsens delegeretmøde. Jyllinge, den 26. maj 2010 REFERAT af Ordinær generalforsamling i Egedal-Jyllinge Skakklub Sted: Klubbens lokaler, Græstedgård Tid: Tirsdag den 25. maj 2010, kl. 19:30. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Formandens beretning Sønderjysk Skak 2007 4.HK Bov, januar 2008

Formandens beretning Sønderjysk Skak 2007 4.HK Bov, januar 2008 Formandens beretning Sønderjysk Skak 2007 4.HK Bov, januar 2008 Beretningen vil traditionen tro være delt op i en resultatmæssig og en organisatorisk del, men vil selvfølgelig også lægge op til debat.

Læs mere

Dansk Skak Union, 8. Hovedkreds Sekretær Verner Christensen Vestre Strandvej 12 2680 Solrød Strand 4068 6151 sekretar@8-hk.dk ---------- ˆ ˆ ---------- Referat af delegeretmøde 29. april 2011, kl. 19 00

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Generalforsamlingsreferater Mødested: Hotel Pauli, Vojens

Generalforsamlingsreferater Mødested: Hotel Pauli, Vojens Generalforsamlingsreferater 23.2.2008 Mødested: Hotel Pauli, Vojens Deltagere: Bov Skakklub.- fravær med afbud Dansk Skakklub Oversø-Frørup. fravær uden afbud Fribonde Flensborg. fravær uden afbud Gråsten

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Side 1 af 5 Gabøl d SKAK. 4. hovedkreds

Side 1 af 5 Gabøl d SKAK. 4. hovedkreds erj k Side 1 af 5 Gabøl d.13.2.2000 SKAK 4. hovedkreds FU Hovedkredsmødereferat 12.2.2000 Mødested: Unionsbanken Flensborg Deltagere: Bov Skakklub.- Niels Tygesen Pedersen, Ottomar Kielgast. Dansk Skakklub

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 1. Valg af dirigent og referent Bestyrelsen foreslog Erik Sørensen (ES) som blev enstemming valgt. Bestyrelsen foreslog Morten

Læs mere

Bowlingsæsonen 2017/2018 for Danmarks Turnering Vest Herrer

Bowlingsæsonen 2017/2018 for Danmarks Turnering Vest Herrer Bowlingsæsonen 2017/2018 for Danmarks Turnering Vest Herrer Klubberne og spillerne i DT Vest 2., 3. og 4. Div. Herrer har nu haft mulighed for at kommentere det forslag, som blev sendt til klubberne for

Læs mere

Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Bestyrelsesmøde nr. 54. Referat. 2. februar 2013 Aktivitetshuset, Tølløse

Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Bestyrelsesmøde nr. 54. Referat. 2. februar 2013 Aktivitetshuset, Tølløse Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Bestyrelsesmøde nr. 54 2. februar 2013 Aktivitetshuset, Tølløse Deltagere: Niels Steen Larsen (NSL) (mødeleder) Bjarne Haar (BH) Leif Jensen (LJ) Jens Lundberg (JL) Morten

Læs mere

1 af 5 Gabøl d

1 af 5 Gabøl d 1 af 5 Gabøl d.14.2.99 Hovedkredsmødereferat 13.2.99 Mødested: Holbøl Landbohjem Holbøl Deltagere: Alssund, Augustenborg, Bov, Brørup, Dansk Skakklub Flensborg, Fribonde Flensborg, Lunderskov, Løgumkloster,

Læs mere

Holdturneringen 4. og 5. HK

Holdturneringen 4. og 5. HK Holdturneringen 4. og 5. HK Program for sæson 2010-2011 Indholdsfortegnelse Fra turneringslederen side 4 Turneringsreglement side 5 Klubfortegnelse side 9 Rundeskemaer side 22 Styrkelisten side 27 1 Forretningsudvalg

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

Formanden Klaus Bauer bød velkommen og foreslog Palle Jæger som dirigent.

Formanden Klaus Bauer bød velkommen og foreslog Palle Jæger som dirigent. Jyllinge, 13.6.2011 REFERAT af Ordinær generalforsamling i Egedal-Jyllinge Skakklub Sted: Klubbens lokaler, Græstedgård Tid: Tirsdag den 31. maj 2011, kl. 19:30. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Generalforsamling Jyderup Skakklub

Generalforsamling Jyderup Skakklub Generalforsamling Jyderup Skakklub Der indkaldes til den årlige generalforsamling tirsdag den 26.april 2016 klokken 19,30 hos Jens Lundberg, Slagelsevej 33,Jyderup. 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 25. oktober 2018. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Københavns Skak Union Generalforsamling den 21. september 2012 Bestyrelsens beretning

Københavns Skak Union Generalforsamling den 21. september 2012 Bestyrelsens beretning Fremmødte: BMS Skakklub 3 Skakklubben Borgen 2 Brøndby Skakklub 1 Brønshøj Skakforening 3 Frederiksberg Skakforening 3 K41 2 Posten 1 Seksløberen 1 Taastrup 1 Vestegnen 1 ØBRO 2 Københavns Skak Union Generalforsamling

Læs mere

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Den 30. nov. kl. 19.30 blev der holdt generalforsamling i klubhuset, Edvard bød velkommen til de fremmødte, hvorefter man gik over til punkterne

Læs mere

8 Hovedkreds vedtægter

8 Hovedkreds vedtægter 8 Hovedkreds vedtægter Nuværende Foreslag Begrundelse/kommentar 1 Hovedkredsens formål er udbredelsen og kendskabet til skakspillet i samarbejde med skakklubberne i Hovedkredsens område. Dette sker gennem

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Formanden Klaus Bauer bød velkommen og foreslog John Petersson som dirigent. Endvidere var Kristian Kjær blevet bedt om at tage referat.

Formanden Klaus Bauer bød velkommen og foreslog John Petersson som dirigent. Endvidere var Kristian Kjær blevet bedt om at tage referat. REFERAT af Ordinær generalforsamling i Egedal-Jyllinge Skakklub Sted: Klubbens lokaler, Græstedgård. Tid: Tirsdag den 26. maj 2015, kl. 19:30. Dagsorden iflg. mødeindkaldelsen: 1. Valg af dirigent. 2.

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 2013

Referat fra Generalforsamling 2013 Referat fra Generalforsamling 2013 Hovedstadens Jernbane-Idræt Sekretær: Claus A. Pedersen. hi.sekretaer@gmail.com Tid: 26. februar 2013. Sted: Klublokalerne, Gl. Ellebjerg station. Fremmødte: 20 fremmødte

Læs mere

Referat af generalforsamling i Dansk Skak Unions 9. hovedkreds onsdag d. 10. april 2019 kl på Sevel Kro, Søgårdvej 2, 7830 Vinderup.

Referat af generalforsamling i Dansk Skak Unions 9. hovedkreds onsdag d. 10. april 2019 kl på Sevel Kro, Søgårdvej 2, 7830 Vinderup. Referat af generalforsamling i Dansk Skak Unions 9. hovedkreds onsdag d. 10. april 2019 kl. 19.30 på Sevel Kro, Søgårdvej 2, 7830 Vinderup. Følgende klubber var repræsenteret med formand/repræsentant og

Læs mere

Albertslund Senior Idræt

Albertslund Senior Idræt Albertslund Senior Idræt Referat fra den 16. generalforsamling i AIF Senior Idræt, fredag den 10. marts 2017, kl. 10 11.30 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 180 Foreningen bød på kaffe og brød fra

Læs mere

Tilstede var klubberne: Aulum, Herning, Holstebro, Kjellerup, Ringkøbing, Thy, Viborg, Vorgod og Skive

Tilstede var klubberne: Aulum, Herning, Holstebro, Kjellerup, Ringkøbing, Thy, Viborg, Vorgod og Skive Referat af ordinær generalforsamling i Dansk Skak Unions 9.hovedkreds, onsdag den 28. marts 2012 kl. 19.30 på Hotel Vinderup, Nørregade 2, 7830 Vinderup. Tilstede var klubberne: Aulum, Herning, Holstebro,

Læs mere

Vedtægter for Sjælsø Skakklub (Forslag)

Vedtægter for Sjælsø Skakklub (Forslag) Vedtægter for Sjælsø Skakklub (Forslag) Disse vedtægter træder i kraft ved sammenlægning af Rudersdal Skakklub og Hørsholm Skakklub. De erstatter hidtidige vedtægter for Sjælsø Skakklub. 1 - Navn og formål.

Læs mere

Referat af generalforsamling i Bridge 82 den 22. maj Der var et fremmøde på 27 medlemmer inklusive bestyrelsen.

Referat af generalforsamling i Bridge 82 den 22. maj Der var et fremmøde på 27 medlemmer inklusive bestyrelsen. Referat af generalforsamling i Bridge 82 den 22. maj 2018 Der var et fremmøde på 27 medlemmer inklusive bestyrelsen. 1. Valg af dirigent: Niels Poulsen blev valgt. Niels erklærede generalforsamlingen for

Læs mere

Referat af FU-møde i Nyborg.

Referat af FU-møde i Nyborg. Referat af FU-møde i Nyborg. Dato: 29/04 2007 Kl. 19:00 Til stede: Poul Jacobsen, Hans Milter Pedersen, Kim Skaanning, Benny Brinch & Chresten Nielsen. Afbud: Ingen Dagsorden: 1. Godkendelse af referater

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

Referat af DANSK AKVARIE UNION s generalforsamling Den 24. februar 2018 i Vejle

Referat af DANSK AKVARIE UNION s generalforsamling Den 24. februar 2018 i Vejle Referat af DANSK AKVARIE UNION s generalforsamling Den 24. februar 2018 i Vejle 1. Valg af dirigent, dirigentsekretær og mødesekretær Jens Krüger blev valgt til dirigent, og det blev konstateret at generalforsamlingen

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014. 2014 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Referat af DUNs generalforsamling søndag den 2. marts 2003 i København.

Referat af DUNs generalforsamling søndag den 2. marts 2003 i København. Referat af DUNs generalforsamling søndag den 2. marts 2003 i København. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse. 3. Fremlæggelse af revideret

Læs mere

Nummer 34- August 2004 SKAK. 4. hovedkreds

Nummer 34- August 2004 SKAK. 4. hovedkreds Nummer 34- August 2004 sønderjydsk SKAK 4. hovedkreds Side 2 Vigtige adresser Side 3 Sæsonstart Side 4 FU-møde Side 5 Ny webmaster Side 6 Holdskak Side 7 Holdskak debat Side 8 Pokal 2004 Side 9 Mestre

Læs mere

Dato: Tidspunkt: Kl. 19,30. Deltagerantal 96

Dato: Tidspunkt: Kl. 19,30. Deltagerantal 96 Norddjurs Golfklub Generalforsamling Dato: 30.11.2017 Tidspunkt: Kl. 19,30 Ordstyrer: Peter Hjulmand Referent: Rita Kirkegaard Lokale: klubhuset Deltagerantal 96 Forplejning: Kaffe og kage Heraf stemmeberettigede:

Læs mere

Reglement for Fyns Skak Unions Holdturnering

Reglement for Fyns Skak Unions Holdturnering Reglement for Fyns Skak Unions Holdturnering 1 Turneringens struktur Holdturneringen er en turnering arrangeret af Fyns Skak Union (FSU), i hvilken FSU's klubber er berettigede til at deltage med et eller

Læs mere

Bowlingsæsonen 2017/2018 for Danmarks Turnering Vest Herrer

Bowlingsæsonen 2017/2018 for Danmarks Turnering Vest Herrer Bowlingsæsonen 2017/2018 for Danmarks Turnering Vest Herrer Klubberne og spillerne i DT Vest 2., 3. og 4. Div. Herrer har nu haft mulighed for at kommentere det forslag, som blev sendt til klubberne for

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 25 juni 2015 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 14 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Aulum, Gudenådalen, Herning, Holstebro, Ikast, Kjellerup, Ringkøbing, Skive, Struer, Viborg,

Aulum, Gudenådalen, Herning, Holstebro, Ikast, Kjellerup, Ringkøbing, Skive, Struer, Viborg, D.S.U. 9. Hovedkreds. Referat af Generalforsamling den 31. marts 2004 i Aulum. Tilstedeværende klubber: Aulum, Gudenådalen, Herning, Holstebro, Ikast, Kjellerup, Ringkøbing, Skive, Struer, Viborg, Vorgod

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Referat Generalforsamling Søernes Sejlklub 20. marts 2012

Referat Generalforsamling Søernes Sejlklub 20. marts 2012 Referat Generalforsamling Søernes Sejlklub 20. marts 2012 1. Valg af dirigent og referent Til dirigent valgtes Leif, Bent Erik blev referent. Leif konstaterede at generalforsamlingen var korrekt indkaldt.

Læs mere

1. Valg af dirigent og stemmetællere Dirigent: Ketty Jensen Stemmetællere: Jan Callesen og Erik Breum

1. Valg af dirigent og stemmetællere Dirigent: Ketty Jensen Stemmetællere: Jan Callesen og Erik Breum Referat fra generalforsamling i Kajakklubben Strømmen. Generalforsamling afhold lørdag den 10. februar 2007.02.18 1. Valg af dirigent og stemmetællere Dirigent: Ketty Jensen Stemmetællere: Jan Callesen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Fraværende: Leif, Patrick, Daniel og Sussie Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kassererens reviderede regnskab samt budget

Læs mere

BORDTENNIS. INDBYDELSE til FÆLLES HOLDTURNERING SÆSON SENIOR. Seniorturneringen administreres af JBTU og afvikles efter JBTUs reglement.

BORDTENNIS. INDBYDELSE til FÆLLES HOLDTURNERING SÆSON SENIOR. Seniorturneringen administreres af JBTU og afvikles efter JBTUs reglement. BORDTENNIS INDBYDELSE til FÆLLES HOLDTURNERING SÆSON 2014-2015 SENIOR Seniorturneringen administreres af JBTU og afvikles efter JBTUs reglement. Efterår 2014 Jyllandsserien (4) Serie 1 (3) Serie 2 (3)

Læs mere

Et par ord fra Formanden! Vi har i år valgt i bestyrelsen at lave et par små ændringer i forhold til tidligere år med hensyn til

Et par ord fra Formanden! Vi har i år valgt i bestyrelsen at lave et par små ændringer i forhold til tidligere år med hensyn til Et par ord fra Formanden! Vi har i år valgt i bestyrelsen at lave et par små ændringer i forhold til tidligere år med hensyn til aktivitetskalenderen, vi har lagt 2 tematurneringer ind i programmet, 2

Læs mere

FAABORG SKAKKLUBS GENERALFORSAMLING 27. APRIL 2015 - REFERAT

FAABORG SKAKKLUBS GENERALFORSAMLING 27. APRIL 2015 - REFERAT DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. Ole Hald blev enstemmigt valgt til dirigent af de 13 fremmødte medlemmer. Ole konstaterede, at generalforsamlingen var rettidigt indkaldt 2. Formanden aflægger beretning.

Læs mere

Vedtægter for RegionsGolf Øst

Vedtægter for RegionsGolf Øst Vedtægter for RegionsGolf Øst af RegionsGolf Danmark u00d8st 1 / 6 1. 01 - Navn og område... 3 2. 02 - Formål... 3 3. 03 - Deltagende klubber... 3 4. 04 - Turneringens afvikling... 4 5. 05 - Ledelse...

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den 2.4.2019 kl. 17.30 på Østvilsund Færgekro. 68 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Svend Aage Schytte Pedersen

Læs mere

Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011

Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011 Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011 1. Valg af dirigent Palle Bratholm blev valgt til dirigent. Dirigenten konstaterede at indkaldelsen (som opslag og på hjemmesiden) var sket

Læs mere

DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen.

DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen. DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014 1.Valg af dirigent. Thor Rasmussen blev valgt. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen. 2. Beretninger fra

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6 MØDE: Generalforsamling DATO: mandag 28. maj 2018 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: Henrik Møller Hansen Michael Ryding Anders Ravn Henrik Møller Hansen NÆSTE MØDE: - DATO:

Læs mere

Bilag 1 Organisationsplan for 2. Hovedkreds 2019/20

Bilag 1 Organisationsplan for 2. Hovedkreds 2019/20 Bilag 1 Organisationsplan for 2. Hovedkreds 2019/20 Formand Planlægning og ledelse, DSU`s hovedbestyrelse Repræsentation i øvrigt Sekretær Mødereferater, protokol Holdturneringsleder Planlægning og administration

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Turneringer under DBwF udvalg Vest

Turneringer under DBwF udvalg Vest Følgende turneringer udbydes: Turneringer under DBwF udvalg Vest Turnerings udvalg VEST udbyder en række turneringer. 6 mands holdturnering for damehold og for herrehold, som Ude- /Hjemmekampe 4-mands

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Referat. GENERALFORSAMLING I FREJA s FODBOLDVENNER. Mandag den 10. december 2018 kl

Referat. GENERALFORSAMLING I FREJA s FODBOLDVENNER. Mandag den 10. december 2018 kl med følgende dagsorden: Referat GENERALFORSAMLING I FREJA s FODBOLDVENNER Mandag den 10. december 2018 kl. 16.00 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassereren aflægger revideret regnskab 4.

Læs mere

Skakforeningen GSF-Caïssa

Skakforeningen GSF-Caïssa Skakforeningen GSF-Caïssa Til Jernbanen 20, 2880 Bagsværd Generalforsamling RrRrRrRrRrRrRrRrRrRrRrRrRrRrRrR Referat af Generalforsamling 24. maj 2015 1. Valg af dirigent Formanden bød velkommen til årets

Læs mere

Skakhåndbogen - Afsnit 5 Reglement for DSU s holdturneringer

Skakhåndbogen - Afsnit 5 Reglement for DSU s holdturneringer 5. REGLEMENT FOR DSU S HOLDTURNERINGER 5-2 5.1 Reglement for Dansk Skak Unions divisionsturnering... 5-2 5.2 Instruks for kampledere i Dansk Skak Unions divisionsturnering... 5-12 5.3 Reglement for Dansk

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014.

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Peter Dahl nr. 80. der blev valgt uden modkandidater. Peter kunne

Læs mere

Referat af Delegeretmøde 30. april 2004

Referat af Delegeretmøde 30. april 2004 Referat af Delegeretmøde 30. april 2004 Bestyrelsen består af: Formand: Torben Teimer Olsen (TTO) Kasserer: Verner Christensen (VC) Sekretær: Kasper W. Damm (KWD) Kartoteksfører: Niels Kløve (NK) Turneringsleder:

Læs mere

Holdturneringsreglement

Holdturneringsreglement Holdturneringsreglement Holdturneringsreglement 1 Turneringsledelse A) Turneringsleder. Hovedkredsens bestyrelse udpeger en turneringsleder (TL), der har ansvaret for, at turneringen gennemføres i overensstemmelse

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Ib Nielsen der er sygemeldt. Der var afbud fra begge suppleanter Kristian Legaard

Læs mere