Generalforsamlingsreferat Mødested: Hotel Pauli, Vojens

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Generalforsamlingsreferat Mødested: Hotel Pauli, Vojens"

Transkript

1 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning. 3. Drøftelse og godkendelse af Formandens beretning 4. Kassererens beretning, aflæggelse af regnskab og budgetoplæg. 5. Drøftelse og godkendelse af kassererens regnskab og budget 6. Indkomne forslag 1. Fusionsudvalget: Forslag til turneringsstruktur og SGP 2. FU: Vedtægtsændringer 3. Graasten + Vojens: SEMT 4. Alssund: Stedplacering af Generalforsamling Alssund: Turneringsreglement 7. Alssund: Differentieret Hovedkredskontingent 8. Alssund: Egenkapitalsforvaltning og rentedage 7. Valg a: Valg af FU medlemmer: Frede Andersen modtager ikke genvalg og Søren Krabbenhøft modtager genvalg. b: Valg af suppleant til FU.. c: Valg af kritisk revisorer. Broder Petersen modtager genvalg Generalforsamlingsreferat Mødested: Hotel Pauli, Vojens Deltagere: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK) Dansk Skakklub Oversø-Frørup. fravær uden afbud Fribonde Flensborg. fravær uden afbud Gråsten Skakklub.- Erik Asmund (EA) Haderslev Skakklub Kai Bjørnskov (KB) Hejls Skakklub -fravær uden Afbud Løgumkloster Skakklub.- Vagn Lauritzen (VL) Ribe Skakklub.- Peter Pharsen (PP) Skakklubben Alssund. - Broder Petersen (BP), Karsten Fyhn (KF) Tønder Skakklub.- Niels Falsig(NF), Helge Andersen(HA) Vamdrup Skakklub.- Hans Christian Bogøe Vejen Skakforening Se FU Vojens Skakklub.- Morten Jensen (MJ) FU: Hansjørgen Clausen, Gråsten (HJC) Frede Andersen, Vojens (FA) Herman Petersen, Ribe (HP) Søren Krabbenhøft, Vejen (SK) Jens Carl Petersen, Tønder (JCP)

2 d: Valg af revisorsuppleant. 8. Sønderjysk Enkeltmands Turnering 9. Holdturneringen 10. Pokalturneringen Ungdomsaktiviteter 12. Fastsættelse af kontingent 14. Eventuelt Formanden (FA) bød forsamlingen velkommen og startede med at udtrykke sin skuffelse over den ringe tilbagemelding han har haft, i forbindelse med en mail, der skulle afsløre hvor mange der kom til generalforsamlingen. 1. Valg af dirigent Formanden (FA) foreslog igen Niels Falsig som dirigent, der modtog valget. 2. Formandens beretning. FA: Da det både har været udsendt til klubformænd og tilgængelig i det omdelte Nyt fra Søndejydsk Skak, skal jeg kun kort ridse hovedtrækkene op. Medlemssituationen er direkte katastrofal. Jeg har lavet en graf, der viser at det især er seniorer, det er galt med. Om det er de enkelte klubbers problem, skal jeg ikke kunne sige. Vi er nu 255 medlemmer. Sidste højdepunkt var under daværende formand Frank Petersen, hvor der var omkring 400. Vi må se på hvad der galt, og forbedre det. Formen på SGP og Pokalskak passer bedre. Jeg tror ikke at tilbagegangen skyldes at folk sidder hjemme og spiller netskak. DSU har smidt ,- efter noget der efter min mening må betegnes som en fadæse. 3. Drøftelse og godkendelse af Formandens beretning VL: De seniorer der forsvinder, ryger over og bliver pensionister, det er de årige vi skal have fat på. BP: 3 gange har jeg sendt noget til FU, uden at få noget svar. FA: Hvor mange telefonsamtaler har vi haft. Det er, undskyld mig utidigt at lade HTL Kai blive syndebuk. Det løser sig dog nok med de fusionstanker vi har. NF: Sagen er slut, FU har talt. VL: Broder forventer et svar SEK: Det er rigtigt EA: Der børe svares skriftligt. Formanden starter med en kollektiv skideballe for ikke at svare, og så er FU ikke bedre selv. Efter endt diskussion blev formandens beretning enstemmigt godkendt 4. Kassererens beretning, aflæggelse af regnskab og budgetoplæg. 5. Drøftelse og godkendelse af kassererens regnskab og budget Kassereren (JCP) gennemgik regnskabet punkt for punkt, note for note. Han fortalte om genvordighederne med tre medlemmer der var inde og ude i samme kvartal. De har betalt for ydelser de ikke får så tallet passer ikke. Prisen for hjemmesiden undrede, men han var så blevet belært af FU.

3 KB: Forklarer situationen i Haderslev, hvor tre medlemmer, har været meldt ind og ud i samme kvartal, uden at have fået nogle ydelser, hvorfor Man fra Haderslevs side ikke mener at skulle betale. EA: Hvorfor skal vi egentligt betale for æresmedlemmer? JCP: De er æresmedlemmer af 4. HK, men ikke af DSU, de er meget nærige i DSU. UH: Er det hvert år vi skal betale 1500 kr. for hjemmesiden? JCP: Kun så længe vi er bundet af det program. MJ: Blev det ikke vedtaget på baggrund af at der var tale om en engangsudgift på2000 kr.? NJ: Det lugter ærligt talt af bondefangeri UH: det er en overpris vibetaler, det kan da ikke være rigtigt. SEK: Du har ret, Uwe JCP: Er webmasteren her ikke?! PP: De 2000,- er et engangsbeløb, de 1700,- er for at få det til at virke. EA: Men det er et dejligt program, det må ikke falde på gulvet Efter endt diskussion blev regnskab vedtaget enstemmigt. Formanden knyttede et par kommentarer til budgettet FA: Medlemshvervning er klubrelateret, men FU skal ikke stoppe op efter 1 år Hold-DM for Juniorer bibeholdes Holdturneringen er det eneste 4 HK. laver, der giver et godt overskud. Med hensyn til DSUS, blev det udlagt til klubkassererne at betale, men kun 6 klubber reagerede Vi skal se på de turneringer der kører godt, og så plagiere dem. JCP: Det er kassereren der laver regnskab, men FU der laver budget VL: Der forelægger da referat fra tidligere møde, at alle klubber skulle betale til DSUS. Holdturneringen giver et rimeligt stort overskud, men udgiften mellem 2008 og 2009 falder voldsomt, hvorfor det? JCP: Det vi nok vil opleve er, at det kommer vi ikke til at holde. EA: Udgiften til Holdturneringens hjemmeside bør indeholdes i budgettet for holdturneringen. NF: Udgiften til hjemmesiden flyttes, er der andre ting der skal flyttes? UH: Det må ikke skjules hvad udgiften er til hjemmesiden Efter endt diskussion blev budgettet godkendt 6. Indkomne forslag 1. NF: Vi starter med fusion. KB: Udvalget har mødtes flere gange, men egentlig fusion er ikke på tale, dertil er der for mange problemer. Egentligt samarbejde er dog blevet undersøgt. Det vi taler om er altså holdturnering og SGP. Flere møder med 5 HK s Formand har i første omgang mundet ud i dette forslag. Vi skal have for øje at 5. HK. er ca. 3 gange større end os, og har større klubber; vi er dog enedes om at begge hovedkredse skal kunne rykke op i divisionen. Mester 1 kunne være uden 4. HK-hold, så de bedste fra begge hovedkredse rykker op, så vi bliver ikke for meget lillebror. Vi har dog måttet give køb, på 6-mands-hold, det bliver 8-mands-hold, det er der jo sund logik i, idet vi så holder overgangen til 8-mands-hold inden for den lokale holdturnering. Men der er stadig tale om overvejelser, vi er fx ikke færdige med overgangen fra A-rækken til Mesterrækken. Befordringsmæssigt bliver det

4 nok sådan at Mesterækken får længere transport, mens de geografisk opdelte rækker vil få kortere transport. FU vedgår, med klaprende tænder, modellen. KB: Det er et godt gennemarbejdet forslag, så der er ikke grund til at komme med ændringsforslag. UH: Det har været godt med 9 hold i A-rækken, men jeg er bekymret over 8 mands-hold; det går i fisk. Vi siger fra hvis vi skal stille med 8 spillere om søndagen. NF: Det er nok vilkårene. EA: Vi skal nok stille op. SEK: Jeg tror altså ikke at klubberne er bedre end vores, de er bare større. Men hvornår starter det? KB: Hvis de to generalforsamlinger så ellers godkender det, så starter det i Min personlige holdning er at der er tale om en lappeløsning, vi burde lave fuld fusion. De klubber der ikke har en ungdomsafdeling, skal se at komme i gang. BP: Alssund kan også stille et 8 mands-hold VL: Jeg er nok enig i at vi skulle lave fuld fusion, men hvad er problemet? KB: Strukturen er meget forskellig. Fusionen går altid imod de små, vi skal selv vågne op, men skal vi fusionere, skal det ikke komme herfra, men fra DSU NF: Der bliver langt fra de store til de små. Men vi i Ribe er jo i kommune med Esbjerg. SEK: Fuld fusion vil spare ,-, så der vil være en økonomisk gevinst. MJ: De vil gerne have SGP, så må de selv finde på det, det geniale koncept. KB: Vi mener at SGP skulle være fælles, den kan tåle at blive større KF: Der er også følelser i, og der er både fordele og ulemper. EA: Vi taler altså ikke om fusion, men holdturnering, og vi støtter forslaget. Der er ikke fusion på dagsordenen. HA: Jeg tror det betyder døden for vores Mesterrække, med de lange køreture. VL: Det var så en tilbagemelding fra Fusionsudvalget. NF: er der spørgsmål? BP: Hvad vil betænkningstiden blive i den nye Mesterrække? KB: Som i divisionen 2 Timer til 40, og 1 time til resten. Der stemmes ved håndsoprækning, om holdturneringsfusion: NF: Vi er klar! Så stemmes der om SGP: NF: Der skal nedsættes et udvalg, til at se på det. Jeg foreslår Kai Bjørnskov og Karsten Fyhn. De vælges. VL: Jeg trækker mig hermed fra SGP-Udvalget. Niels Falsig og Søren Krabbenhøft deltager i et SGP-udvalg i fusions-regi. 2. FA: Det startede sidste år, da FU delte Kassererens opgaver mellem kassereren og en kontingentansvarlig, der er skyld i forslagene 1 og 2. Holdturneringslederen er udenfor FU, dette er muligt men ikke godt nok. SEK: En eller to mere er jo bare en udgift for klubberne; det er problem FU selv har lavet. Det skal ikke løses på klubbernes bekostning.

5 NF: Webmasteren og redaktøren er heller ikke med i FU. Formand + kasserer+sekretær er nødvendige, resten kan uddelegeres. KF: Det vil kun være en lappeløsning. VL: Bare en ansvarlig i FU der har kontakten til turneringslederen. KB: Det Frede mener er at det ville være praktisk med HTL til FU-møder, men man kunne bare tilforordne HTL til FU-møder. EA: Vi har en ad hoc webmaster og redaktør, det er ren mekanik. FU kan skære igennem så der er 9 hold i A-rækken, så jeg mener at FU har den størrelse den har. KF: Jeg er enig med de fleste. UH: Hvorfor ændre noget, der virker, det kører som en drøm. FA: FU trækker forslaget. 3. NF: SEMT har haft tilbagegang siden Alssund `97. Der ligger så tre forslag: 1. Som weekend turnering 2. + en ekstra søndag. 3. Som aftenkampe Forslaget er gældende fra 2011 MJ: De største har været i Haderslev. EA: Det er da noget rod, de forslag Niels nævner står slet ikke i forslaget. SEK: 5 runder er et godt koncept, så dette er lige før at Bov springer til. HA: Hvis det kun skal vare en weekend, så kan det kun blive 6mands grupper. Der skal bare et enkelt svipser til så er turneringen ødelagt, så det vil være sportsligt utilfredsstillende, så hellere hverdagskampe. KB: Weekend er fredag/lørdag/søndag, og så 2 timer pr. parti. HA: Det er nemmere med forlængelse af tiden ved aftenkampe. KB: 6 mandsgrupper er ikke ret godt. UH: Man ser jo at søndagskampe, ikke virker mere, men lad os se hvordan det går i Tønder. VL: Lad arrangørerne bestemme rammerne for afviklingen, og fredag må være faldet ud af hæftet, det var da i mailen. KF: Det er arrangørerne der må experimentere, Ribe, Kolding, Middelfart har gjort det med succes. HA: Det er det sportslige der er det afgørende, præmierne har mindre betydning. Der skal bare ses på overnatningsmuligheder. NF: Det bliver arrangøren der afgører MJ: 7 kampe er bedre end 5, så en længerevarende turnering, med 2 runder den samme uge. KB: ja, 7 runder i en 8 mands-gruppe. HA: Ikke noget med to runder i samme uge, hvis man er syg, så får man to hængepartier. NF: 2 Timer + 15 min.? HA: 2 timer er for lidt, med et kvarter ekstra kommer man da ud af tidsnøden. NF: Ved træk 40?! KB:2 T+ ½T er bedre, flere kvalitetspartier. JCP: Vi kan vist låne lokaler torsdage. NJ: Jeg kan godt lide Mortens forslag. 4. BP: Fremlægger Alssunds første forslag, at flytte generalforsamlingen til Styrtom. KB: Flot forarbejde, men FU bestemmer selv.

6 EA: Meget enig, Kai. SEK: Det er FU der bestemmer. FA: Vi er her, ikke fordi det er Vojens, men fordi Røde Kro, Røde Kro, ikke har plads til os. KF: Vi trækker forslaget NF: Alssunds forslag 2 og 3 overgår til holdturnerings-fusions-udvalget BP: Der blev 9 hold i A-rækken der gør at reglen om antal kampe ikke holder. HA: Der var ikke tænkt på 9 hold i reglementet. SEK: Intentionen med loven var Hold + 3; da loven blev lavet var alle rækker 8 mands hold. Vi var aldrig i tvivl. UH: Får lige spurgt til Hold + 3 reglen. EA: Broder har løbende skrevet til FU. FU fastsætter reglerne, er du utilfreds m, så fyr dem., men man kan ikke lave love med tilbagevirkende kraft. VL: FU pålægges at bruge den sunde fornuft. BP: Det er kun HTL, der har talt om 10 kampe. KF: Dengang man havde diskusionen, var det rigeligt med + 3 kampe. HTL laver 9 holds gruppe, meget uhørt at 1 ophæves. (Mester + A+B = 8 holds grupper) JCP: Vi stemmer uden at FU stemmer med. NF: Skeptik med tilbagevisende kraft. JCP: Der er ikke meget at tilbagevise, der er kun 1 kamp tilbage. KB: Antallet +3 står ikke i reglementet. Man extrapolerer pga.9 kampe, det er ikke rigtigt. Jeg har henledt turneringskomiteen til FU. MJ: Debatten er løbet af sporet. Der stemmes om forslag: 4 for, 5 imod, og 5 blanke. Forslaget falder. NF: Karsten foreslår vi stemmer om skemaet i forslaget. Der stemmes om skemaet: 9 for 5 imod. Der indføres nyt skema. 7. BP: Fremlægger forslaget, der ville gøre det billigere for børn og unge, at spille skak. Det er fra den kant medlemstilvæksten skal komme. JCP: Jeg har egentligt ikke noget imod det, men da DSU har truet med alvorlige ændringer i kontingentet. Så jeg foreslår vi afventer. SEK: Børnekontingentet falder væk, og hedder Ungdom, så træk det Broder. VL: DSU differentierer ikke, og jeg mener at de er inde på en farlig vej. SEK: Forslaget fra DSU er 190,- på børn JCP: Det bliver sat op. Det dur ikke, at når man ikke kan sælge billetterne, så skal man sætte prisen op. Det strider mod al markedsføring. Der stemmes om forslag: 2 for, 8 imod, og 5 blanke. Forslaget falder. 8. JCP: Jeg undersøger at finde en bedre bank, men det er FU der bestemmer. BP: Vores kapital er bundet i Alm. Brand. FA: Vi har et par tusinde i tilskud og naturalier.

7 Slutteligt blev der diskuteret om der ville være noget at hente ved en tidligere betaling. Er der penge i at flytte betalingen fra sidst i kvartalet til først i kvartalet? Forslaget blev trukket tilbage. 7. Valg Fa: Jeg modtager ikke genvalg. Kai Bjørnskov er foreslået af FU NF: Da der ikke er andre kandidater er Kai valgt som ny formand. Søren Krabbenhøft genvælges Som FU-suppleant genvælges Susan Clausen. Som revisor genvælges Broder Petersen. Som revisor-suppleant vælges Svend Erik Kramer. 8. Sønderjysk Enkeltmands Turnering (KB:) Refererede kort fra årets udgave af SEMT, der i år afvikles af Haderslev. Der spiller 23 deltagere i tre klasser, og Veteranklassen er afgjort, med Godtfred Sloth Jensen som vinder foran Broder Petersen. Sidste runde i de øvrige klasser ugen efter. Her tabte Kai i sidste runde til turneringsvinderen, som dog ikke er 4 Hk er, så for 15 gang kan Kai kalde sig Sønderjydsk Mester. SEMT 2010 i Tønder SEMT 2011 i Vojens SEMT 2012 i Alssund 9. Holdturneringen NF: Det har været lidt bøvlet i år, i A-rækken med 3 stævner, det er blevet til for meget kørsel, når man kun har to kampe på hjemmebane. Det er også et problem at man skal spille holdskak på en ej-klubaften; der er nogle der ikke kan få fri til skak to gange i ugen. Det holder heller ikke på medlemmerne, når halvdelen af klubben er ude og spille skak. Den sociale vinkel er væk; jeg kan ikke se fidusen. Tænk lige over det, Turneringsleder. SEK: Du har ret, men det er svært, han har haft bøvl med programmet, og hold der ikke vil i Mesterrækken. Skaden er sket, og der er ikke meget at gøre ved det. NF: Vi havde en sag med Fribonden. De meldte afbud til en kamp, men det endte med at vi tog til fribonden og spillede en fredag. Stævner på hverdagsaftner er noget skidt. UH: Der skulle være stævner hver gang, ifølge Aabenraa-spillerene. Man ser en masse skak, og får talt med en masse andre. NF: Det er hjemmekampe der mangler. BP: Der er 7 hold, der skal ud at køre. Da Bov og Alssund mødtes hjemme i stedet for at tage til stævne, sparede Alssund 140 kilometer, og Bov noget nær det samme. MJ: Kunne man parre de unge med de gamle, i stedet for at møde de samme som man plejer?

8 10. Pokalturneringen 2009 NF: Pokalskak 19. APRIL. Der kan godt være flere hold. SGP Der findes klubber til SGP , men man afventer 5. HK og SGP-udvalgets samtaler med samme. SGP får masser af ros 11. Ungdomsaktiviteter HJC: Vi stillede et ok hold til Juniorhold-DM på Tjele. Vi blev nummer 7 af 9, og formåede at spille næsten lige op med 6. HK, men tabte til sidst 5 3. Vi blev desværre belastet af sygdom, så de fleste runder spillede vi kun med 7 mand. Men alt i alt en fremragende tur. 12. Fastsættelse af kontingent: Der var konsensus for at afvente DSU s udspil, så ingen stigning. Her var så tiden inde til at få placeret årets skulderklap. Hæderstegnet tilfaldt HansJørgen Clausen, Graasten for sit utrættelige arbejdede med hovedkredsens unge. Initiativprisen gik til Haderslev Skakklub, for bl.a deres kursusaktivitet. 15. Eventuelt: HA: Det går p.t godt med at få partier til HK-bladet. Jeg kunne godt tænke mig at få FU til at fortælle om hvad de har af planer. Ting til formændene kunne komme i også. Og så savner jeg turneringsreferater, der er meget sjældne. KB: Flot blad. BP: Super blad, men der må gerne være andre end mig der sender ind. NF: Du skal ikke justere, det er et flot blad. Det debatskabende er vigtigt. BP: rundspreder turneringsinvitationer, og et regnskab, der får DSU s varslede stigning til at se hovedløst ud. FU pålægges at gå videre med det. JCP: Hvis der opstår problemer så ring bare til mig, og det er i orden at sende bilag pr. mail. VL: Der er kommet nye regler. Den eneste der har bekymring for os er at FIDE vil indføre at kommer man for sent til et parti så taber man; i stedet for nu hvor man har 1 time, og der gives ikke dispensation. EA: Kan vi bøje reglen lidt? VL: Jeg håber da at TL. For lidt force majeure at arbejde med. KB: Vi skal skabe glæde ved at spille skak, ikke jauve dem væk. BP: Det kan være svært, i det vejr vi har, er der nogle gange problemer med at nå frem. NF: Lov at harcelere mod børnekontingentet. KB: Jeg kender ikke nok til økonomien - men tidsfristen vil jeg kæmpe imod. FA: 16 DSU har ingen kompetence i 4. HK. NF: Jeg vil gerne give Frede ret, ellers leg anarkister.

9 Og så vil jeg lade Kai få det sidste ord. KB: Det har været dejligt at se de mange klubber her i dag, og jeg vil love at gøre mit bedste som formand. Konstituerende møde: FU konstituerede sig meget hurtigt, idet den nye formand Kai Bjørnskov spurgte om alle var intereserede i at beholde deres nugældende post, og det var de!! FU ser herefter således ud: Formand: Kai Christian Bjørnskov Kontingentansvarlig: Jens Carl Petersen Kartoteksfører: Herman Petersen Juniorleder: Hansjørgen Clausen Referent: Søren Krabbenhøft (Sekretær)

Generalforsamlingsreferat Mødested: Tønder Skakklub, Tønder Gymnasium

Generalforsamlingsreferat Mødested: Tønder Skakklub, Tønder Gymnasium Generalforsamlingsreferat 27.2.2010 Mødested: Tønder Skakklub, Tønder Gymnasium Deltagere: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK) Dansk Skakklub Oversø-Frørup. fravær med afbud Fribonde Flensborg. fravær

Læs mere

7. Sønderjysk Enkeltmands Turnering 2015 Vojens, 2016? Ansøgning om støtte til SEMT 2015 er modtaget fra Vojens Skakklub.

7. Sønderjysk Enkeltmands Turnering 2015 Vojens, 2016? Ansøgning om støtte til SEMT 2015 er modtaget fra Vojens Skakklub. Dansk Skak Unions 4. hovedkreds Formanden Kai Bjørnskov, Birkevej 28, 6100 Haderslev Haderslev, den 15.2.2015 Til FU og alle klubformænd Årets hovedkredsgeneralforsamling finder sted den 21. februar kl.

Læs mere

Generalforsamlingsreferat Mødested: Ribe Skakklub. Deltagere: Dagsorden: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK)

Generalforsamlingsreferat Mødested: Ribe Skakklub. Deltagere: Dagsorden: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK) Generalforsamlingsreferat 21.2.2014 Mødested: Ribe Skakklub. Deltagere: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK) Dansk Skakklub Oversø-Frørup. fravær uden afbud Gråsten Skakklub.- Susan Clausen (SC) Haderslev

Læs mere

Generalforsamlingsreferater Mødested: Hotel Pauli, Vojens

Generalforsamlingsreferater Mødested: Hotel Pauli, Vojens Generalforsamlingsreferater 23.2.2008 Mødested: Hotel Pauli, Vojens Deltagere: Bov Skakklub.- fravær med afbud Dansk Skakklub Oversø-Frørup. fravær uden afbud Fribonde Flensborg. fravær uden afbud Gråsten

Læs mere

Generalforsamlingsreferat Mødested: Alssund Skakklub, Menighedshuset.

Generalforsamlingsreferat Mødested: Alssund Skakklub, Menighedshuset. Generalforsamlingsreferat 26.2.2011 Mødested: Alssund Skakklub, Menighedshuset. Deltagere: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK) Dansk Skakklub Oversø-Frørup. fravær uden afbud Fribonde Flensborg. fravær

Læs mere

Generalforsamlingsreferat Mødested: Vojens Skakklub. Deltagere: Dagsorden: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK)

Generalforsamlingsreferat Mødested: Vojens Skakklub. Deltagere: Dagsorden: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK) Generalforsamlingsreferat 21.2.2015 Mødested: Vojens Skakklub. Deltagere: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK) Dansk Skakklub Oversø-Frørup. fravær uden afbud Gråsten Skakklub.- Se FU Haderslev Skakklub.-

Læs mere

Generalforsamlingsreferat Mødested: Tønder Skakklub. Deltagere:

Generalforsamlingsreferat Mødested: Tønder Skakklub. Deltagere: Generalforsamlingsreferat 23.2.2013 Mødested: Tønder Skakklub. Deltagere: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK) Dansk Skakklub Oversø-Frørup. fravær uden afbud Gråsten Skakklub.- Susan Clausen (SC) Haderslev

Læs mere

Generalforsamlingsreferatreferat Mødested: Røde Kro, Rødekro

Generalforsamlingsreferatreferat Mødested: Røde Kro, Rødekro Generalforsamlingsreferatreferat 25.2.2006 Mødested: Røde Kro, Rødekro Deltagere: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK) Dansk Skakklub Flensborg.- Fravær uden Afbud Dansk Skakklub Oversø-Frørup. - Fravær

Læs mere

Generalforsamlingsreferat Mødested: Vojens Skakklub, VUC: Deltagere: Dagsorden: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK)

Generalforsamlingsreferat Mødested: Vojens Skakklub, VUC: Deltagere: Dagsorden: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK) Generalforsamlingsreferat 25.2.2012 Mødested: Vojens Skakklub, VUC: Deltagere: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK) Dansk Skakklub Oversø-Frørup. fravær uden afbud Gråsten Skakklub.- Susan Clausen (SC)

Læs mere

Formandens beretning Sønderjysk Skak 2007 4.HK Bov, januar 2008

Formandens beretning Sønderjysk Skak 2007 4.HK Bov, januar 2008 Formandens beretning Sønderjysk Skak 2007 4.HK Bov, januar 2008 Beretningen vil traditionen tro være delt op i en resultatmæssig og en organisatorisk del, men vil selvfølgelig også lægge op til debat.

Læs mere

Hansjørgen Clausen byder velkommen til generalforsamling og leder valg af dirigent.

Hansjørgen Clausen byder velkommen til generalforsamling og leder valg af dirigent. Generalforsamling i Sønderjysk Skak. (4. HK) 2005 Mødet holdes i Rødekro Lørdag den 12 februar kl 13.00 12 klubber er mødt. Der er 19 deltagere heraf 5 FU medlemmer Dagsorden: 1.Valg af dirigent 2.Formandens

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Sydjysk Hovedkreds den kl i Vejen

Referat fra Generalforsamling i Sydjysk Hovedkreds den kl i Vejen Referat fra Generalforsamling i Sydjysk Hovedkreds den 17-03-2018 kl. 12-16 i Vejen Følgende klubber var repræsenteret: Bov Skakklub Esbjerg Skakforening Fredericia Skakforening Grindsted Skakklub Gråsten

Læs mere

god løsning, da det ville være trist hvis det skulle lukke. Formandens beretning kan læses i sin helhed på 8.hk hjemmeside.

god løsning, da det ville være trist hvis det skulle lukke. Formandens beretning kan læses i sin helhed på 8.hk hjemmeside. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Hovedkredsbestyrelsens beretning ved formanden 3. Holdturneringslederens beretning 4. Ungdomslederens beretning 5. Kassererens beretning 6. Indkomne forslag 7. Fastsættelse

Læs mere

Formandsmødet i Sønderjydsk Skak

Formandsmødet i Sønderjydsk Skak Pkt 1 Valg af dirigent. Her vælges Helge Andersen. Formandsmødet i Sønderjydsk Skak 14.02.04 Pkt 2 Skreven beretning i Sønderjydsk skak nummer 32 December 2003 Vi ser lige et øjeblik på holdturneringen.

Læs mere

Indkaldelse til delegeretmøde

Indkaldelse til delegeretmøde Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Indkaldelse til delegeretmøde Dato: Søndag d. 3. april 2016 - kl. 13.30 Sted: Aktivitetshuset, Nytorv 14, 4340 Tølløse Deltagere: Klub Antal stemmer Jyderup 2 Dianalund 3

Læs mere

Side 1 af 5 Gabøl d SKAK. 4. hovedkreds

Side 1 af 5 Gabøl d SKAK. 4. hovedkreds erj k Side 1 af 5 Gabøl d.13.2.2000 SKAK 4. hovedkreds FU Hovedkredsmødereferat 12.2.2000 Mødested: Unionsbanken Flensborg Deltagere: Bov Skakklub.- Niels Tygesen Pedersen, Ottomar Kielgast. Dansk Skakklub

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 1. Valg af dirigent og referent Bestyrelsen foreslog Erik Sørensen (ES) som blev enstemming valgt. Bestyrelsen foreslog Morten

Læs mere

SPRINGEREN Aug. 2010. Nr. 1. Medlemsblad for Vojens Skakklub. Læs bagsiden først!

SPRINGEREN Aug. 2010. Nr. 1. Medlemsblad for Vojens Skakklub. Læs bagsiden først! Nr. 1 SPRINGEREN Aug. 2010 Medlemsblad for Vojens Skakklub Læs bagsiden først! Redaktionelt Al begyndelse er svær. Det må den nye redaktør sande. Men kampen med edb-programmet har foreløbig resulteret

Læs mere

Dansk Skak Union, 8. Hovedkreds. Love For Dansk Skak Union 8. Hovedkreds

Dansk Skak Union, 8. Hovedkreds. Love For Dansk Skak Union 8. Hovedkreds Dansk Skak Union, 8. Hovedkreds Love For Dansk Skak Union 8. Hovedkreds 1 Hovedkredsens formål er udbredelsen og kendskabet til skakspillet i samarbejde med skakklubberne i Hovedkredsens område. Dette

Læs mere

GENERALFORSAMLINGEN 2007

GENERALFORSAMLINGEN 2007 GENERALFORSAMLINGEN 2007 Referat af ordinær generalforsamling ligger under billederne hilsen Redaktør Leo Bergsted Mortensen: Formanden åbner generalforsamlingen 2007 Flotte damer - Eva Johansen blev valgt

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Grantoften IF fodbold Grantofteparken 916

Grantoften IF fodbold Grantofteparken 916 Referat generalforsamling GIF onsdag d. 28. marts 2018. Formanden bød velkommen til den store forsamling som mødte op, det er første gang i mange år der er så mange, hvilket er rigtig godt, tak for det.

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Nummer 50- April 2009 SKAK. 4. hovedkreds. Vigtige adresser. Generalforsamling - referat. Holdturneringen. Indbydelse til ungdoms DM.

Nummer 50- April 2009 SKAK. 4. hovedkreds. Vigtige adresser. Generalforsamling - referat. Holdturneringen. Indbydelse til ungdoms DM. Nummer 50- April 2009 sønderjydsk SKAK 4. hovedkreds Side 2 Side 3 Side 7 Side 13 Side 14 Side 15 Side 16 Side 18 Side 20 Side 21 Side 22 Side 23 Side 28 Side 28 Vigtige adresser. Generalforsamling - referat.

Læs mere

1 af 5 Gabøl d

1 af 5 Gabøl d 1 af 5 Gabøl d.14.2.99 Hovedkredsmødereferat 13.2.99 Mødested: Holbøl Landbohjem Holbøl Deltagere: Alssund, Augustenborg, Bov, Brørup, Dansk Skakklub Flensborg, Fribonde Flensborg, Lunderskov, Løgumkloster,

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Sidst på sæsonen forestod vi den praktiske afvikling af hovedkredsens delegeretmøde.

Sidst på sæsonen forestod vi den praktiske afvikling af hovedkredsens delegeretmøde. Jyllinge, den 26. maj 2010 REFERAT af Ordinær generalforsamling i Egedal-Jyllinge Skakklub Sted: Klubbens lokaler, Græstedgård Tid: Tirsdag den 25. maj 2010, kl. 19:30. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

REFERAT AF MØDE I FORRETNINGSUDVALGET 25. JUNI 2008

REFERAT AF MØDE I FORRETNINGSUDVALGET 25. JUNI 2008 REFERAT AF MØDE I FORRETNINGSUDVALGET 25. JUNI 2008 25. juni 2008 kl. 19:00 på, DAGSORDEN: 1. Godkendelse af referater 2. Formandens beretning v/formanden 3. Regnskab, Budget og Satser v/ Kassereren. 4.

Læs mere

Nummer 37- august 2005 SKAK. 4. hovedkreds. Vigtige adresser. Flensborg bymesterskab 3. sønderjyske mesterskab i lynskak

Nummer 37- august 2005 SKAK. 4. hovedkreds. Vigtige adresser. Flensborg bymesterskab 3. sønderjyske mesterskab i lynskak Nummer 37- august 2005 sønderjydsk SKAK 4. hovedkreds Side 2 Side 3 Side 4 Side 7 Side 8 Side 9 Side 10 Side 11 Side 11 Side 11 Side 12 Vigtige adresser Ny sæson Fin hjemmeside, men Holdturnering Flensborg

Læs mere

Nummer 46- april 2008 SKAK. 4. hovedkreds. Vigtige adresser. Generalforsamlingsreferater. Trekantsturneringen. Kommentar om fusion fra 5 HK

Nummer 46- april 2008 SKAK. 4. hovedkreds. Vigtige adresser. Generalforsamlingsreferater. Trekantsturneringen. Kommentar om fusion fra 5 HK Nummer 46- april 2008 sønderjydsk SKAK 4. hovedkreds Side 2 Side 3 Side 8 Side 9 Side 9 Side 11 Side 12 Side 13 Side 15 Side 15 Side 16 Vigtige adresser. Generalforsamlingsreferater. Trekantsturneringen.

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Jan From Pedersen foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Jan From Pedersen foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 26. oktober 2017. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Referat af FU-møde i Nyborg.

Referat af FU-møde i Nyborg. Referat af FU-møde i Nyborg. Dato: 29/04 2007 Kl. 19:00 Til stede: Poul Jacobsen, Hans Milter Pedersen, Kim Skaanning, Benny Brinch & Chresten Nielsen. Afbud: Ingen Dagsorden: 1. Godkendelse af referater

Læs mere

Nummer 34- August 2004 SKAK. 4. hovedkreds

Nummer 34- August 2004 SKAK. 4. hovedkreds Nummer 34- August 2004 sønderjydsk SKAK 4. hovedkreds Side 2 Vigtige adresser Side 3 Sæsonstart Side 4 FU-møde Side 5 Ny webmaster Side 6 Holdskak Side 7 Holdskak debat Side 8 Pokal 2004 Side 9 Mestre

Læs mere

8 Hovedkreds vedtægter

8 Hovedkreds vedtægter 8 Hovedkreds vedtægter Nuværende Foreslag Begrundelse/kommentar 1 Hovedkredsens formål er udbredelsen og kendskabet til skakspillet i samarbejde med skakklubberne i Hovedkredsens område. Dette sker gennem

Læs mere

Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011

Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011 Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011 1. Valg af dirigent Palle Bratholm blev valgt til dirigent. Dirigenten konstaterede at indkaldelsen (som opslag og på hjemmesiden) var sket

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR. 2017 KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen Der var mødt 37 medlemmer op til generalforsamlingen. Henry bød velkommen. Morten Fabrin

Læs mere

DDGUs generalforsamling d. 19. marts 2014 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse:

DDGUs generalforsamling d. 19. marts 2014 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse: DDGUs generalforsamling d. 19. marts 2014 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse: Valdemarsgade 41, 5. sal 1665 København V (hos Søren Lindgreen) Fremmødte: Søren Lindgreen, Sinus Frank, Arne Mejlholm,

Læs mere

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING i Holluf Pile Tornbjerg IF Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carlo Vajhøj bød velkommen. Da ingen ønskede at være dirigent, indvilgede

Læs mere

Referat af FU-Møde. 8. oktober. Deltagere: Dagsorden:

Referat af FU-Møde. 8. oktober. Deltagere: Dagsorden: Referat af FU-Møde 8. oktober 2009 Dagsorden: Deltagere: 1. Organisatorisk 2. Siden sidst 3. Regnskab 4. Ansøgninger 5. FSU s turneringer 6. IT 7. Juniorområdet 8. Evt. Benny Brinch, Poul Jacobsen, Hans

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

TELE Veteran. Veteranklubben i Tele-post Greenland. Referat af. Generalforsamlingen d. 1. september 2012 KOBÆK STRAND KONFERENCECENTER

TELE Veteran. Veteranklubben i Tele-post Greenland. Referat af. Generalforsamlingen d. 1. september 2012 KOBÆK STRAND KONFERENCECENTER TELE Veteran Veteranklubben i Tele-post Greenland Referat af Generalforsamlingen d. 1. september 2012 på KOBÆK STRAND KONFERENCECENTER Generalforsamlingen blev påbegyndt lidt over 1500 efter indtagelse

Læs mere

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen.

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen. FORENINGSVEDTÆGTER 1. Foreningens navn Foreningens navn er Sædding-Guldager Idrætsforening Fodbold. Dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Foreningen er medlem af JBU og derigennem DBU samt DIF. Desuden er

Læs mere

sæsonstart mandag d. 23 august.

sæsonstart mandag d. 23 august. Igen i år flot vejr til at spille skak på torvet i sæsonstart mandag d. 23 august. Nr. 1 Møn Skakklub Sponsor 23 august 2010 På den anden side... Formand, PR, Klubblad: Lars B. Jensen, Ulvshalevej 51,

Læs mere

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere.

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere. 1 Dagsorden og referat fra generalforsamling lørdag den 21. maj 2015 Adresse: Overgade 48, 5000 Odense C, 1. sal Møntergårdens nye udstillingsbygning. Velkomst ved rådmand Jane Jegin, By - og Kulturforvaltningen

Læs mere

Referat af Hovedkredsmøde FSU Fredag d. 26. marts 2010

Referat af Hovedkredsmøde FSU Fredag d. 26. marts 2010 Referat af Hovedkredsmøde FSU Fredag d. 26. marts 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og stemmetællere... 1 2. Formandens beretning... 1 3. Regnskab V/Kassereren... 1 4. Hold- og Pokalturnering... 2 5.

Læs mere

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl Referat fra HK Trafik og Jernbane Jernbanekredsens ordinære generalforsamling Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl. 16.00 Sted: Mødecenter Odense Buchwalds gade 48 5000 Odense C Dagsorden: 1. Åbning

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 19. marts 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3.

Læs mere

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 1. Valg af dirigent Anette Bak Fristen for indkaldelse til generalforsamling er overholdt, men regnskabet er lagt på for sent. Af hensyn til de fremmødte

Læs mere

Syddjurs Skakklub stiftet den 7. marts 1978 hører hjemme i Syddjurs Kommune, efter navneskift fra Skødstrup Skakklub 27. august 2012.

Syddjurs Skakklub stiftet den 7. marts 1978 hører hjemme i Syddjurs Kommune, efter navneskift fra Skødstrup Skakklub 27. august 2012. Vedtægter for Syddjurs Skakklub 1. Hjemsted. Syddjurs Skakklub stiftet den 7. marts 1978 hører hjemme i Syddjurs Kommune, efter navneskift fra Skødstrup Skakklub 27. august 2012. 2. Formål. Klubben har

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Forslag til vedtægtsændring 4. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent.

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent. Referat fra generalforsamling i Badmintonklubben BK36 afholdt den 4. maj 2018 i Brønshøj Sportshal. Til stede var i alt 13 medlemmer plus bestyrelsen. DAGSORDEN Ifølge vedtægternes 13, pkt. g I: Valg af

Læs mere

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet.

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens

Læs mere

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

Referat af FU-møde i Hjallese. Dagsorden: Dato: 23. januar 2008 Kl. 19:00. Til stede: Poul Jacobsen, Kim Skaanning, Benny Brinch og Chresten Nielsen

Referat af FU-møde i Hjallese. Dagsorden: Dato: 23. januar 2008 Kl. 19:00. Til stede: Poul Jacobsen, Kim Skaanning, Benny Brinch og Chresten Nielsen Referat af FU-møde i Hjallese. Dato: 23. januar 2008 Kl. 19:00 Til stede: Poul Jacobsen, Kim Skaanning, Benny Brinch og Chresten Nielsen Afbud: Hans Milter Pedersen Dagsorden: 1. Godkendelse af referat

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ALLERØD SKAKKLUB 2008

VEDTÆGTER FOR ALLERØD SKAKKLUB 2008 VEDTÆGTER FOR ALLERØD SKAKKLUB 2008 1 Navn og formål Klubbens navn er Allerød Skakklub (forkortet ASK) Klubbens formål er at fremme kendskabet til og interessen for skakspillet. Klubben skal være medlem

Læs mere

Vedr. Forslag til vedtægtsændringer

Vedr. Forslag til vedtægtsændringer Vedr. Forslag til vedtægtsændringer På den nys overståede generalforsamling, var der ikke mødt de nødvendige 2/3 af medlemmerne frem, så forsamlingen var ikke beslutningsdygtig. Forslaget til vedtægter

Læs mere

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent.

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Referat for generalforsamling den 31. Marts 2016 Der var mødt 75 medlemmer op. 1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Morten

Læs mere

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 Der er 65 medlemmer til stede Formanden Ole Lyd Nielsen byder velkommen 1) valg af dirigent og referent - Kristian (Kiks) er dirigent.

Læs mere

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April Vandpolo Område møde Søndag 26. April TAK Tænk over lette ting I kan gøre for at hjælpe Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende handleplaner for sektionen

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Terma MC Sport aka "MC Slippers" Dato: 1. juni 2010 Sted: JGNs garage og have i Hinnerup.

Referat af Generalforsamling i Terma MC Sport aka MC Slippers Dato: 1. juni 2010 Sted: JGNs garage og have i Hinnerup. Referat af Generalforsamling i Terma MC Sport aka "MC Slippers" Dato: 1. juni 2010 Sted: JGNs garage og have i Hinnerup. Dirigent: Rene (RN) Referent: Benny (BEH) 15 fremmødte. Beretning. Formanden afgav

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Tid og sted: Onsdag 8. april 2015 Tapeten lille sal Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen,

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Referat fra Landsgeneralforsamlingen i sømandskoneforeningen. Lørdag d.6. oktober 2018 på Vissenbjerg Storkro

Referat fra Landsgeneralforsamlingen i sømandskoneforeningen. Lørdag d.6. oktober 2018 på Vissenbjerg Storkro Referat fra Landsgeneralforsamlingen i sømandskoneforeningen Lørdag d.6. oktober 2018 på Vissenbjerg Storkro Formanden Annemette Pedersen bød velkommen ved at tænde foreningens lys. Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017 VEJFORENINGEN FOR POPPEL ALLE OG BAKKEVEJ Afholdt torsdag den 26. april 2017, kl. 20-22, Bakkevej 4. Referent: Jens Petersen, PA73. Bestyrelsen repræsenteret: Til stede:

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 18. juni 2009 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Porto- og papirudgifterne har fortsat den faldende tendens. Information om fx holdturneringen hentes nu næsten 100 % på hjemmesiden.

Porto- og papirudgifterne har fortsat den faldende tendens. Information om fx holdturneringen hentes nu næsten 100 % på hjemmesiden. Regnskab for 2000 Budget for 2001 Porto- og papirudgifterne har fortsat den faldende tendens. nformation om fx holdturneringen hentes nu næsten 100 % på hjemmesiden. DSU giver nu kun tilskud til ét bornholmsk

Læs mere

Vedtægter. Klubbens navn er Assens Sejlklub. Dens hjemsted er Assens Kommune.

Vedtægter. Klubbens navn er Assens Sejlklub. Dens hjemsted er Assens Kommune. Vedtægter 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Assens Sejlklub. Dens hjemsted er Assens Kommune. 2 Formål Klubbens formål er - at varetage medlemmernes interesse for fritidssejlads - at arbejde for at øge

Læs mere

Tilstede var 14 personer repræsenterende skakklubberne: Aulum, Herning, Holstebro, Kjellerup, Ringkøbing, Viborg, Vorgod og Skive

Tilstede var 14 personer repræsenterende skakklubberne: Aulum, Herning, Holstebro, Kjellerup, Ringkøbing, Viborg, Vorgod og Skive Referat af ordinær generalforsamling i Dansk Skak Unions 9.hovedkreds, onsdag den 26. marts 2014 kl. 19.30 på Hotel Vinderup, Nørregade 2, 7830 Vinderup. Tilstede var 14 personer repræsenterende skakklubberne:

Læs mere

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Sted: Klubhuset, Snekkersten Havn Dagsorden jf udsendt indkaldelse. 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter.

Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter. Generalforsamling 2017 Fredericia. Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter. Formanden Tom Winther bød velkommen til Contrast

Læs mere

Referat Generalforsamling. Hoptrup Frivillige Brandværn. d. 29. januar 2016

Referat Generalforsamling. Hoptrup Frivillige Brandværn. d. 29. januar 2016 Referat Generalforsamling Hoptrup Frivillige Brandværn d. 29. januar 2016 Hoptrup den 04/02/16 DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning v. Kaptajnen. REFERAT: Bent Mikki Kristensen blev

Læs mere

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Referat af generalforsamling Torsdag d. 3/5-13

Referat af generalforsamling Torsdag d. 3/5-13 Referat af generalforsamling Torsdag d. 3/5-13 Dagsorden.: 1. Konstatering af stemmetal 2. Valg af dirigent 3. Distriktsbestyrelsens beretning 4. Aflæggelse af årsregnskab v/michael Ankersen 5. Meddelelser

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Ib Nielsen der er sygemeldt. Der var afbud fra begge suppleanter Kristian Legaard

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Vedtægter for RegionsGolf Øst

Vedtægter for RegionsGolf Øst Vedtægter for RegionsGolf Øst af RegionsGolf Danmark u00d8st 1 / 6 1. 01 - Navn og område... 3 2. 02 - Formål... 3 3. 03 - Deltagende klubber... 3 4. 04 - Turneringens afvikling... 4 5. 05 - Ledelse...

Læs mere

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 Referat fra hovedgeneralforsamling Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden:

Læs mere

Generalforsamling Jyderup Skakklub

Generalforsamling Jyderup Skakklub Generalforsamling Jyderup Skakklub Der indkaldes til den årlige generalforsamling tirsdag den 26.april 2016 klokken 19,30 hos Jens Lundberg, Slagelsevej 33,Jyderup. 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning

Læs mere

Vedtægter (forslag) Vedtægter (nuværende) Klubben. Klubben

Vedtægter (forslag) Vedtægter (nuværende) Klubben. Klubben Vedtægter (forslag) Klubben 1 Klubbens navn er Vallensbæk Sejlklub, forkortet VSK, med hjemsted på Vallensbæk Havn, Vallensbæk Kommune. Klubbens stander er hvid med rødt V fra overkant til underkant. 2

Læs mere

Farup Landsbyfælled, Farup Kultur og Aktivitetshus. Vedtægter

Farup Landsbyfælled, Farup Kultur og Aktivitetshus. Vedtægter Farup Landsbyfælled, Farup Kultur og Aktivitetshus. Vedtægter Farup 23. Oktober. 2017 1. Navn Farup Landsbyfælled, Farup Kultur- og Aktivitetshus er en forening med hjemsted i Esbjerg Kommune. 2. Hjemsted

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk Referat fra Generalforsamlingen den. 25. februar 2016 SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl. 18.00 i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen,

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening

Aalborg Kommunale Kunstforening Aalborg kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 30 april 2018 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Kassereren aflægger regnskab 4. Indkomne

Læs mere

Formanden Klaus Bauer bød velkommen og foreslog John Petersson som dirigent. Endvidere var Kristian Kjær blevet bedt om at tage referat.

Formanden Klaus Bauer bød velkommen og foreslog John Petersson som dirigent. Endvidere var Kristian Kjær blevet bedt om at tage referat. REFERAT af Ordinær generalforsamling i Egedal-Jyllinge Skakklub Sted: Klubbens lokaler, Græstedgård. Tid: Tirsdag den 26. maj 2015, kl. 19:30. Dagsorden iflg. mødeindkaldelsen: 1. Valg af dirigent. 2.

Læs mere

Vedtægter for Islandshesteklubben Forsæti.

Vedtægter for Islandshesteklubben Forsæti. Vedtægter for Islandshesteklubben Forsæti. 1. Navn.. Klubbens navn er Forsæti, udtales fårsaiti. Forsæti var balders søn og den som guderne gik til når de var uenige og skulle have tvister løst.. Foreningens

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Referat fra FU-møde. 03. Næste mødedato: Torsdag d. 22. marts kl. 18:30

Referat fra FU-møde. 03. Næste mødedato: Torsdag d. 22. marts kl. 18:30 Referat fra FU-møde Mødedag...: 23. februar 2012 Mødetidspunkt: Kl. 18:30 Mødessted : Ågade 97, 1., 8370 Hadsten Indkaldt af: Henning Dam (HD) Ordstyrer: Carl Aage Sørensen Mødetype: Forretningsudvalg

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Punkt: Dagsorden: 1 Valg af dirigent Referat: Dirigent Jannie Trabjerg Roskilde Tekniske Skole: Generalforsamlingen er lovligt

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Fraværende: Leif, Patrick, Daniel og Sussie Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kassererens reviderede regnskab samt budget

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

Darum Kultur og Fritidscenter Nørrebyvej 16 a, St. Darum, 6740 Bramming Tid: Torsdag 18. februar 2015 kl. 19.00

Darum Kultur og Fritidscenter Nørrebyvej 16 a, St. Darum, 6740 Bramming Tid: Torsdag 18. februar 2015 kl. 19.00 Referat af Ros/ris møde, Krocketudvalget DGI Sydvest Darum den 18. februar 2016 Sted: Darum Kultur og Fritidscenter Nørrebyvej 16 a, St. Darum, 6740 Bramming Tid: Torsdag 18. februar 2015 kl. 19.00 Deltagere:

Læs mere

Nummer 45- februar 2008 SKAK. 4. hovedkreds

Nummer 45- februar 2008 SKAK. 4. hovedkreds Nummer 45- februar 2008 sønderjydsk SKAK 4. hovedkreds Side 2 Vigtige adresser. Side 3 Ekstraordinær generalforsamling. Side 3 Generalforsamling. Side 4 Formandens beretning. Side 8 Medlemskampagne. Side

Læs mere