Generalforsamlingsreferat Mødested: Vojens Skakklub, VUC: Deltagere: Dagsorden: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Generalforsamlingsreferat Mødested: Vojens Skakklub, VUC: Deltagere: Dagsorden: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK)"

Transkript

1 Generalforsamlingsreferat Mødested: Vojens Skakklub, VUC: Deltagere: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK) Dansk Skakklub Oversø-Frørup. fravær uden afbud Gråsten Skakklub.- Susan Clausen (SC) Haderslev Skakklub.- Michael Hedegaard (MH) Hejls Skakklub -fravær uden Afbud Løgumkloster Skakklub.- Hans Valdemar Hansen (HVH) Ribe Skakklub.- Peter Pharsen (PP) Skakklubben Alssund. - Broder Petersen (BP),Jens Nording(JN) Tønder Skakklub.- Niels Falsig(NF) Vamdrup Skakklub.- Hans Christian Baagøe (HCB) Vejen Skakforening Se FU Vojens Skakklub.- Karl Posselt (KP), Morten Jessen (MJ) Aabenraa Skakklub.- Uwe Hansen (UW) FU: Kai Bjørnskov. Haderslev (KB) Hansjørgen Clausen, Gråsten (HJC) Jacob Buris Andersen, Haderslev fravær med afbud Søren Krabbenhøft, Vejen (SK) Jens Carl Petersen, Tønder (JCP) Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning. 3. Kassererens beretning, aflæggelse af regnskab og budgetoplæg. 4. Fastsættelse af kontingent

2 5. Indkomne forslag 6. Valg 5.1: Forslag om Lederudviklingseftermiddag (FU) a: Valg af FU medlemmer: Hansjørgen Clausen, Jacob Buris Andersen og Jens Carl Petersen modtager genvalg. b: Valg af suppleant til FU. Susan Clausen modtager genvalg c: Valg af kritisk revisorer. Gert Jönck modtager genvalg d: Valg af revisorsuppleant. Svend Erik Kramer modtager genvalg 7. Sønderjysk Enkeltmands Turnering (i år i Sønderborg) Turneringen og det fremtidige tilskud til SEMT kan drøftes. Kalenderen: 2013 Haderslev 2014 Har Gråsten lagt billet ind på 9. Holdturneringen 9.1: Ny HTL Formanden har rigeligt med kasketter 9.2: Holdturneringsprogrammet Meget fejlbehæftet 9.3 Holdturneringsfusion 3.,4. og 5. HK; senere fusion af samme Hovedkredse 10. Pokalturneringen SGP Svend Erik Kramer informerer 12. Initiativprisen. 13. Hæderstegn 14. Ungdomsaktiviteter Hansjørgen Clausen fortæller. Juniorsamlinger for 4. HK. Forslag om ungdomsstævne fremsættes. 15. DSU s gryende tanker om regionalisering Drøftes stadig i DSU, senest ved seminaret november samt HB-mødet 5. februar. 16. Skoleskak redegørelse ved Kredsformanden 17. Næste Generalforsamling 18. Eventuelt

3 1. Valg af dirigent Formanden (KCB) foreslog Niels Falsig (NF) som dirigent, der modtog valget. Niels takkede for valget og konstaterede at varslerne var overholdt så ingen problemer der. Deltagerne præsenterede sig med klubtilhørsforhold. 2. Formandens beretning. Det har både været udsendt til klubformænd og tilgængelig i det omdelte Nyt fra Sønderjydsk Skak, læs dette for den fulde tekst. Medlemsflugten er ikke helt stoppet Aktivitetsniveau i Hovedkredsen FU HB Samarbejdet med DSS i hovedkredsen KP: Hvordan går det i FU (DSU s), det virker som om der tales en masse, men ikke handlet. KB: Man kan kun konstatere at handlekraft er en mangelvare i FU Og så blev formandens beretning enstemmigt godkendt 3. Kassererens beretning, aflæggelse af regnskab og budgetoplæg. Kassereren fremlagde regnskabet, med omhyggelige noteforklaringer. Årets underskud blev på 3589,54. JCP: Gotfred (Slot Jensen, Red.) er blevet gratist. Han er kun æresmedlem i Hovedkredsen.. Det skyldes måske at han er blevet 90. Jacob (Ratingskartotekføreren) siger at det ikke er ham, men at det er systemet der gør det. KP: Gotfred bliver først 90 til august. BP: Jeg undrer mig på 4. år over de manglende rentepenge. Vi har i den tid fået 5018,- 4.HK heraf ingen i år. Jeg forstår ikke hvorfor i ikke gør som i KCB: Fu og GF har diskuteret dette i 3 år. Vi er ikke en investeringsforening. MJ: Hvorfor så ikke lade Broder stå for det? BP: En halv time så var det klaret. NN: Og 5 minutter på internettet. SEK: GF har afslået det flere gange Kassereren skal have arbejdskapital, så der er ikke belæg for det. BP: Det er ikke smart med hjemme i skuffen, og der er ingen problemer med at gøre det.

4 JCP: Vi har ikke i kassen, Men nærmere Broder kan godt få lov, hvis de kan frigives med øjeblikkelig virkning. MJ: Findes der regler for det? BP: Ja Efter at have diskuteret om hvad straffen vil være for at opsige aftalen skar ordstyreren igennem og lukkede diskussionen BP: Det er sidste gang jeg kommer med det forslag Herefter blev regnskabet godkendt med enstemmigt vedtaget. Kassereren gennemgik så budgettet for kommende sæson med et stipuleret underskud på 6.000,- JCP: Det vil så gøre problemet med investering endnu mindre. 4. Fastsættelse af kontingent JCP: FU stiller forslag om at holde kontingentet uændret. MJ: Hvad ved man om DSU s planer? KB: DSU udviser et lille overskud, så jeg tror ikke at der kommer en stigning. Forslaget blev enstemmigt vedtaget. 5.Indkomne forslag: Forslag om lederudviklingseftermiddag (FU) KB: Forslaget sigter imod at klæde klubbers bestyrelser bedre på, en eftermiddag et eller andet sted. NF: Det er ikke om effektivisering, men ideudveksling. SEK: Vi har i Bov ingen bestyrelse, kun på papiret, men tro ikke at vi driver det på en anden måde. JN: De faste roller i klubberne findes slet ikke. KP: Det handler netop om rollerne og deres funktion, og om problemløsninger. PP: Er det så kun for 4. HK KB: Vi tager da imod gæster. Da vi prøvede sidste gang for 3.,4. og 5. HK blev det en dundrende fiasko; der var meget få tilmeldte og ingen fra 5.HK. JN: Da var problemet tidspunktet. Mailen kom efter de fleste klubber havde lukket. KP: Vi var engang 7 bestyrelsesmedlemmer, nu er vi tre. SK: Munder det så ud i en hvidbog?

5 KB: Nej, men kurset bliver både positivt og ambitiøs. PP: Kunne man ikke også medtage lidt om at lægge noget på hjemmesiden, nu når man alligevel er samlet; der er mindre end en håndfuld, der gør det i dag. Forslaget blev trods forskellige bevæggrunde enstemmigt vedtaget og FU arbejder frem mod et kursus i september. 7. Valg Hansjørgen Clausen, Jacob Buris Andersen og Jens Carl Petersen genvalgt uden modkandidater. Da FU under formødet havde besluttet at bibeholde konstitueringen ifald der var genvalg til FU, så ser FU ud nu, som før generalforsamlingen. Herved blev der ikke en pause til at lade FU konstituere sig, da dette nu er overstået. Der var også genvalg til: Susan Clausen Gert Jönck Svend Erik Kramer Supplant til FU Revisor Revisorsuppleant 8. Sønderjysk Enkeltmands Turnering JN: Vi har i Alssund 24 spillere, fordelt over 3 grupper. Vi ligger i yderkanten, som for vores vedkommende er det mere geografi end noget andet. KB: Præmisserne er at der de seneste tre gange har været 20,31 og 24, så problemet er både geografi og tidspunkt. Hvordan det fremover skal gå skal vi have talt om. Skal der være fast tidspunkt eller fast rundeantal. Skal FU stadig bruge 2000,- med 20 deltagere? MJ: Jeg har to ting. Tidspunktet selvfølgelig. Havde vi ikke været tre spiller der skiftedes til at køre så havde jeg ikke spillet. Vælges der et fast sted så mister klubberne den indtægt der følger med. NF: For mig er turneringen ren nostalgi; skal den fortsætte, så skal stedet ikke ligge fast. KP: Vi bliver aldrig enige. Når man nu som os, har valgt at bosætte os her, så ved man godt at skal man noget i Sønderjylland så tager det en time. Jeg tror mere at det er et spørgsmål om prioritering, det kan være svært at tage sig sammen. NF: At der var så mange i Vojens skyldes at der var så mange fra Haderslev, så det er geografien.

6 UH: Det er 4.HK s turnering, så den skal bibeholdes, men kan de 2000,- blive fordelt på grupper? JN: Indskuddet er det samme for alle, men præmien til den Sønderjyske Mestr er højere, men pengene bliver delt. JCP: De 2000,- skal gå til S.E.M.T. BP: Vi giver 1500,- til vinderen og de 500,- til resten Indskuddet er 150,- for alle dog juniorer 120,- KP: De sidste 1000,- er bundet og hele indskuddet går til gevinster, så må vi hente resten på kantinen. Det vil komme flere til gode. BP: Med hensyn til graveringen, hvem betaler den; arrangør eller FU? KB: Arrangøren afholde alle ind- og udgifter. I øvrigt vil vi i Haderslev enten bruge Vojens-modellen eller over en weekend. HJC: Sondex i Kolding fungerer som Weekendturnering og er en rigtig fin turnering. KB: De har også en meget stor sponsor i ryggen. MJ: Vi må lade det komme an på en prøve, der er jo ikke noget fastlagt. KP: Vi kan altså ikke blive ved med eksperimenter. KB: Vi bør næste år se på om den skal fastlægges. MJ: Der var det spørgeskema for 4 år siden, som godt nok gav et magert resultat. Blev der sat nogle rammer? Der skal vælges de rigtige rammer. KP: Der var en dyb uenighed. KB: Nu skal jeg ikke være lyseslukker, men jeg tror ikke rigtigt på det. NF: Der var ikke mange svar fra klubberne MH: Det må ikke ligge på egen klubaften, så hvad er der tilslutning til. Der er ingen fra Haderslev med, de gider ikke to dage med skak. KP: I Michael tilfælde er det altså ikke geografi, men tid. MJ: Det er heller ikke sjovt om vinteren, med dårlige transportforhold, og ja, vi er ikke styr på vejret. KP: Der er en grænse, men det er prisværdigt i Graasten, de kommer til næsten alt. PP: Vi har ikke deltagere på grund af geografien. Der bliver ikke kørt langt på hverdage. KB: Jeg tror tidspunktet er vigtigt, for eksempel i forbindelse med klubaflutningen i foråret. BP: Om vi skal til Aabenraa eller Vejen er ligegyldigt, er bilen startet så kører vi. Jens får 2,50/km for at køre herop.

7 JCP: Hvis det er over 2,10/km så kan staten komme og forlange kørselsregnskab. KB: Så kommer vi til 2015, er der frivillige? KP: Ja, vi kan da godt være her. SEK: Vi solgte dette her for 10 år siden. KB: Vojens får den i MJ: Så kender i modellen. 9. Holdturneringen KB: Nu har jeg haft to kasketter på i 1½ år hvilket er for meget. Jeg har egentlig flere emner hjemme i Haderslev, men har syntes at det ikke var rimeligt med flere fra Haderslev; jeg kan dog godt prøve at skaffe en. SEK: Hvis det er så stor en belastning, så hvis ingen andre vil så bare lade mig. Hermed er Svend Erik Kramer vores nye Holdturneringsleder! KB: Vi skrotter programmet. Vi er blevet meddelt at der ikke vil blive opdateret mere på det. Jeg har i stedet kontaktet DSU; deres program er ikke dyrere, og vi får noget for pengene. NF: Det har fået ros, men nu virker det ikke. KB: Holdturneringssamarbejdet mellem 4. og 5. HK skal udvides med 3.hk med henblik på senere fusion. FU skal have et mandat til at arbejde videre. Det vil tage et års tid, så først gældende fra Det bliver med en fælles mesterrække og så lokale grupper. MJ: Nu piller i ikke ved juniorrækken, det var i jo lige ved sidste gang. NF: Jeg har en aversion mod større og større. Se bare hvad der skete med kommunerene, og det blev ikke billigere. Så jeg er meget betænkelig. SEK: Bov støtter Kai med hensyn til fusion, så skulle Mester 1 være central og Mester 2 lokal. NF: Køreturen Tønder til Svendborg er håbløs. KP: Det eneste der skulle blive større er klubberne. Det er rent nød, så der er ingen anden vej. Så lad dem med ambitioner køre løbet, men husk vi har en masse klubber. JCP: Ud af det der er nævnt i Skakbladet kan man ikke se hvad DSU kan spare ved sammenlægning, det forstår jeg ikke. KB: DSU vil ikke spare, men bedre kvaliteten.

8 NF: DSU vil styre længere ned i systemet, men hvorfor skal vi have fynboerne med? KB: Man vil lave en central holdturneringsleder, mens hovedkredsene stadig skalstyre egne turneringer. Vi skal have regioner, vi er jo dårligt nok i stand til at lave en holdturnering selv. JCP: Man kunne jo lave et regionalt fusionshold Team Sønderjylland. NF: Jeg havde en lang samtale med vores tidligere formand Frank Pedersen; samhørigheden mangler, og virker slet ikke over store områder. MJ: På Tjele virker modellen da. JCP: Regionerne i England er meget større end Sønderjylland. MH: Man kunne lave alternative landshold til søndags skak og hverdagsskak. SC: Unionen bliver med Fyn. Man kunne jo aftale at mødes på halvvejen, fx. Tønder møder Svendborg i Vejle. Det kommer alligevel, og 4.HK findes så ikke længere. KB: Vi skal have et mandat så jeg hurtigt kan melde det videre. KP: Hvad har de sagt i de andre hovedkredse? KB: Hverken 3. eller 5. har afholdt deres generalforsamlinger endnu. KP: Vi skal have Holdsamarbejde, fordi vores egen holdturnering er undermineret på grund af huller. SC: Man kunne også sammenlægge små klubber eller lave lokale fusionshold. Der var nu afstemning om at give FU mandat til holdturneringsfusion med 3.HK. Alle på nær Aabenraa stemte for. KB: Tak for tilslutningen. Der kommer nok en stor ændring i regionerne, så at har fusioneret deres holdturnering har været på forkant med fremtiden. Det har sikret 4.HK indflydelse. Regionerne skal være bindeleddet mellem DSU og klubberne. Nu forestår et stort udvalgsarbejde for at fusionere. NF: Betyder det så at det kan stemmes ned senere? KP: Der snakkes meget i DSU, sammenlignet med Dansk Skole Skak (DSS), der er langt mere dynamisk. Vi har rodet rundt efter en HTL; der er for meget der halter, så det er velkomment. NF: Jeg vil nok støtte Kai, men måske stemme imod senere. Der var nu afstemning om at give FU mandat til arbejde med fusionsplaner med 3.og 5.HK. Afstemningen var enstemmig. Rygepause og ny side i referatet

9 10. Pokalturneringen 2012 NF: I 2011 var der 13 hold deraf tre juniorhold. Så jeg må opfordre til at der kommer flere hold i år. Pokalskak Tønder lørdag 5.maj Der kan godt være flere hold. NJC: På den seneste liste er der 21 juniorer i hovedkredsen, det kan godt blive svært med flere hold. Kan der godt komme skoleskakspillere med? NF: Ja, det kan de godt, men til finalen skal de være medlem af DSU. KP: Jeg kunne godt tænke mig historien bag tidspunktet, Bededagsferie, konfirmationer og så skak? NF: Det passede bedst for os, men jeg håber da at der kommer mange med. 11. SGP SEK: Det er kun spillere fra 4. og 5. hovedkreds der har kunnet vinde præmier, og det har ikke affødt kommentarer. Det er godt at vi har fået Kasper (Jerwiarz, DSS Red.) med på holdet, han laver nogle gode skemaer. Der har været fem stævner... Her opremser Kramer hvor mange der har været med den enkelte gang og hvor mange forskelige der har deltaget SEK: Det er en rigtig god turnering for juniorer. HJC: Det er en skide god turnering (sic) KB:Kramer; kan du ikke forfatte en artikel til4.hk-nyt? SEC: Det kan jeg godt. MJ: Hvorfor er den ikke rated? SEC: Vagn (Lauritzen) opgav til sidst det var noget værre bøvl. Så det vi bruger er det ratingtal man havde 1.september. NF: Det skal have nogle konsekvenser når man vinder sin pulje, enten rating eller op/nedrykning. BP: Der var fejl i Skakbladet med hensyn til rundenummer, det er ikke Alssund der har 6. Runde, vi har 7.runde. 6. Runde i Grindsted 10.marts. Onlinetilmelding på deres hjemmeside

10 12. Initiativprisen. FU har indstillet Vojens Skakklub til årets Initiativpris for deres fantastisk PR-arbejde. (et blik bagud var en opslagstavle spækket med presseudklip. Red.) 13. Hæderstegn. FU pegede på Brian Lundgaard, Vejen, som tak for godt arbejde gennem ti år med sin E-skak hjemmeside 14. Ungdomsaktiviteter HJC: Det var svært at sætte hold til Tjele, når der kun er 21 at tage af. Når der så er begrænsninger med alder, styrke og køn, så bliver det ikke nemmere. (læs Sebastian Gråbæk s beretning på 4.HK s hjemmeside, Red) Så er der ungdomsstævne 14.april klokken i Graasten. Indbydelse udsendt KP: Problemet er overgangen fra dag-skoleskak til aften-klubskak. 15. Om DSU s tanker om regionalisering Partsindlægget er, som omtalt i referatet fra dagens FU-møde, forfattet af vores formand. Det er ikke til afstemning, men skal være et diskussionsemne. Papiret er opdelt i tre punkter organisation, Ungdomsarbejde og ældre/pensionister. Formanden læste 1.del op. NF: Hvordan skal bestyrelsesmedlemmer aflønnes? KB: Ingen løn, men deres udgifter betalt. KP: Jeg er på linje med Kai. Skoleskak-vejen er brugbar, men jeg er ikke tryg ved centralisering. Ting kan ikke være som de var engang. Det er ikke let, men det har længe gået for langsomt. NF: Den manglende handlekraft er personbaseret, hvorimod det er godt i DSS. Selve tanken om et kontor er fin nok, men der er nok for langt fra mange skakspillere til regionen. Formanden læste 2.del op. NF: Hvad med tipsmidlerne? KB: Ved ikke. NF: Præciseret kampsport. KB: Tankesportforbundet med go og bridge er gået død.

11 KP: Det skal være samarbejde med respekt for forskelligheden. Problemet er overgangen fra DSS til DSU. Det er det sociale og bredden der skal skabe klubben, ikke eliten KB: Vi taler om fusion, i andre lande er der kun et forbund. DSS har gjort den genistreg at melde sig ind i Dansk Ungdoms Fællesråd. De får støtte i millionklassen. NF: Ved fusion ville det være skidt hvis DSU kvæler det gode i DSS. KB: Det er også min frygt Formanden læste 3.del op. NF: I Sydslesvig har de senior-pokalskak, det kunne da være sjovt her. KP: Det handler om egen selvforståelse. NF: For pensionister er geografien ikke et problem. 16. Skoleskak redegørelse ved Kredsformanden KB: Det har været et forrygende år, med 25 nye skoleskaksteder i Sønderjylland. Lærerne gider ikke weekender, så det er hverdags skak. Der var skoleskakstævne på Als i går og det kommer der så til april i Aabenraa. Der var 12 skoler med på skolernes Skakdag. Det har været godt for at få fat i nye skoleskakledere. Koncentrationsproblemet bliver bedre ved skak, og en specialklasseelev mindre kan betale for en hel skoleskak. Holdningen er nu er anden, nu vil ledere gerne. Der er store sponsorer der spæder til, så nu er der startet et kontor op i Aarhus. KP: Der er altid en med fra landkontoret når vi mødes. De skoler der har værtet Skakkens dag, får lov til at beholde materiellet. Det kan kun virke positivt. PP: Vi er, efter lidt bøvl, kommet ind på en skole i Ribe. Det er ti knægte med krudt i røven så det tager sin mand. Vi har så et ratingsystem; man kan vinde eller tabe Smileys, og det er et godt værktøj. Hvorfor kører vi i to forskellige regioner? KB: Det må vi leve med, indtil videre, men få koordineret. 17. Næste Generalforsamling. Det bliver 23. februar 2013 i Tønder 18. Eventuelt: Her udspandt sig en diskussion omkring DSU s pensionist-begreb, som altså er en tidsmæssig grænse og ikke sigter til enkelpersons stand. KB: Sådant har det altid været ; i DSU betaler man det samme, det kan kun ændres på Delegeretmødet. UW: Er der så noget der heder førtidspensionister i DSU?

12 JCP: Det har DSU haft, men det er i øvrigt noget klubberne selv bestemmer. PP: Hos os får de pensionistkontigent hvis de kan fremvise dokumenter der viser det. JCP: Jeg sender en rundskrivelse om udmeldelse pr. kvartal. Hvor lang tid før skal i have den? ALLE: En uges tid før. NF: Jeg må nedlægge en voldsom protest over DSU. Hvorfor er det altid 4.HK der skal spille om kvalifikation? SEK: Det er et rent jysk problem efter at man oprettede 9.HK NF: Så trækker jeg den tilbage. NF: Et overskud ved pokalstævnet i Tønder skal gå til juniorerne. Og det var der ikke uenighed over NF: En stor tak til FU, og især Kai. Således endte så den Generalforsamling FU ser herefter således ud: Formand: Kai Christian Bjørnskov Kontingentansvarlig: Jens Carl Petersen Kartoteksfører: Jacob Buris Andersen Juniorleder: Hansjørgen Clausen Referent: Søren Krabbenhøft (Sekretær) Addendum Formanden har udtrykt ønske om at klubber der ikke kommer til Delegeretmødet, kan maile fuldmagter til ham, da vi ellers står svagere ved afstemninger

Generalforsamlingsreferat Mødested: Ribe Skakklub. Deltagere: Dagsorden: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK)

Generalforsamlingsreferat Mødested: Ribe Skakklub. Deltagere: Dagsorden: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK) Generalforsamlingsreferat 21.2.2014 Mødested: Ribe Skakklub. Deltagere: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK) Dansk Skakklub Oversø-Frørup. fravær uden afbud Gråsten Skakklub.- Susan Clausen (SC) Haderslev

Læs mere

Generalforsamlingsreferat Mødested: Tønder Skakklub. Deltagere:

Generalforsamlingsreferat Mødested: Tønder Skakklub. Deltagere: Generalforsamlingsreferat 23.2.2013 Mødested: Tønder Skakklub. Deltagere: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK) Dansk Skakklub Oversø-Frørup. fravær uden afbud Gråsten Skakklub.- Susan Clausen (SC) Haderslev

Læs mere

Generalforsamlingsreferat Mødested: Vojens Skakklub. Deltagere: Dagsorden: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK)

Generalforsamlingsreferat Mødested: Vojens Skakklub. Deltagere: Dagsorden: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK) Generalforsamlingsreferat 21.2.2015 Mødested: Vojens Skakklub. Deltagere: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK) Dansk Skakklub Oversø-Frørup. fravær uden afbud Gråsten Skakklub.- Se FU Haderslev Skakklub.-

Læs mere

Generalforsamlingsreferat Mødested: Alssund Skakklub, Menighedshuset.

Generalforsamlingsreferat Mødested: Alssund Skakklub, Menighedshuset. Generalforsamlingsreferat 26.2.2011 Mødested: Alssund Skakklub, Menighedshuset. Deltagere: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK) Dansk Skakklub Oversø-Frørup. fravær uden afbud Fribonde Flensborg. fravær

Læs mere

Generalforsamlingsreferat Mødested: Tønder Skakklub, Tønder Gymnasium

Generalforsamlingsreferat Mødested: Tønder Skakklub, Tønder Gymnasium Generalforsamlingsreferat 27.2.2010 Mødested: Tønder Skakklub, Tønder Gymnasium Deltagere: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK) Dansk Skakklub Oversø-Frørup. fravær med afbud Fribonde Flensborg. fravær

Læs mere

7. Sønderjysk Enkeltmands Turnering 2015 Vojens, 2016? Ansøgning om støtte til SEMT 2015 er modtaget fra Vojens Skakklub.

7. Sønderjysk Enkeltmands Turnering 2015 Vojens, 2016? Ansøgning om støtte til SEMT 2015 er modtaget fra Vojens Skakklub. Dansk Skak Unions 4. hovedkreds Formanden Kai Bjørnskov, Birkevej 28, 6100 Haderslev Haderslev, den 15.2.2015 Til FU og alle klubformænd Årets hovedkredsgeneralforsamling finder sted den 21. februar kl.

Læs mere

Generalforsamlingsreferater Mødested: Hotel Pauli, Vojens

Generalforsamlingsreferater Mødested: Hotel Pauli, Vojens Generalforsamlingsreferater 23.2.2008 Mødested: Hotel Pauli, Vojens Deltagere: Bov Skakklub.- fravær med afbud Dansk Skakklub Oversø-Frørup. fravær uden afbud Fribonde Flensborg. fravær uden afbud Gråsten

Læs mere

Generalforsamlingsreferat Mødested: Hotel Pauli, Vojens

Generalforsamlingsreferat Mødested: Hotel Pauli, Vojens Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning. 3. Drøftelse og godkendelse af Formandens beretning 4. Kassererens beretning, aflæggelse af regnskab og budgetoplæg. 5. Drøftelse og godkendelse

Læs mere

Generalforsamlingsreferatreferat Mødested: Røde Kro, Rødekro

Generalforsamlingsreferatreferat Mødested: Røde Kro, Rødekro Generalforsamlingsreferatreferat 25.2.2006 Mødested: Røde Kro, Rødekro Deltagere: Bov Skakklub.- Svend Erik Kramer (SEK) Dansk Skakklub Flensborg.- Fravær uden Afbud Dansk Skakklub Oversø-Frørup. - Fravær

Læs mere

god løsning, da det ville være trist hvis det skulle lukke. Formandens beretning kan læses i sin helhed på 8.hk hjemmeside.

god løsning, da det ville være trist hvis det skulle lukke. Formandens beretning kan læses i sin helhed på 8.hk hjemmeside. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Hovedkredsbestyrelsens beretning ved formanden 3. Holdturneringslederens beretning 4. Ungdomslederens beretning 5. Kassererens beretning 6. Indkomne forslag 7. Fastsættelse

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Sydjysk Hovedkreds den kl i Vejen

Referat fra Generalforsamling i Sydjysk Hovedkreds den kl i Vejen Referat fra Generalforsamling i Sydjysk Hovedkreds den 17-03-2018 kl. 12-16 i Vejen Følgende klubber var repræsenteret: Bov Skakklub Esbjerg Skakforening Fredericia Skakforening Grindsted Skakklub Gråsten

Læs mere

Hansjørgen Clausen byder velkommen til generalforsamling og leder valg af dirigent.

Hansjørgen Clausen byder velkommen til generalforsamling og leder valg af dirigent. Generalforsamling i Sønderjysk Skak. (4. HK) 2005 Mødet holdes i Rødekro Lørdag den 12 februar kl 13.00 12 klubber er mødt. Der er 19 deltagere heraf 5 FU medlemmer Dagsorden: 1.Valg af dirigent 2.Formandens

Læs mere

Dansk Skak Union, 8. Hovedkreds. Love For Dansk Skak Union 8. Hovedkreds

Dansk Skak Union, 8. Hovedkreds. Love For Dansk Skak Union 8. Hovedkreds Dansk Skak Union, 8. Hovedkreds Love For Dansk Skak Union 8. Hovedkreds 1 Hovedkredsens formål er udbredelsen og kendskabet til skakspillet i samarbejde med skakklubberne i Hovedkredsens område. Dette

Læs mere

Referat af FU-møde i Nyborg.

Referat af FU-møde i Nyborg. Referat af FU-møde i Nyborg. Dato: 29/04 2007 Kl. 19:00 Til stede: Poul Jacobsen, Hans Milter Pedersen, Kim Skaanning, Benny Brinch & Chresten Nielsen. Afbud: Ingen Dagsorden: 1. Godkendelse af referater

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 1. Valg af dirigent og referent Bestyrelsen foreslog Erik Sørensen (ES) som blev enstemming valgt. Bestyrelsen foreslog Morten

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

SPRINGEREN Aug. 2010. Nr. 1. Medlemsblad for Vojens Skakklub. Læs bagsiden først!

SPRINGEREN Aug. 2010. Nr. 1. Medlemsblad for Vojens Skakklub. Læs bagsiden først! Nr. 1 SPRINGEREN Aug. 2010 Medlemsblad for Vojens Skakklub Læs bagsiden først! Redaktionelt Al begyndelse er svær. Det må den nye redaktør sande. Men kampen med edb-programmet har foreløbig resulteret

Læs mere

Side 1 af 5 Gabøl d SKAK. 4. hovedkreds

Side 1 af 5 Gabøl d SKAK. 4. hovedkreds erj k Side 1 af 5 Gabøl d.13.2.2000 SKAK 4. hovedkreds FU Hovedkredsmødereferat 12.2.2000 Mødested: Unionsbanken Flensborg Deltagere: Bov Skakklub.- Niels Tygesen Pedersen, Ottomar Kielgast. Dansk Skakklub

Læs mere

Formandens beretning Sønderjysk Skak 2007 4.HK Bov, januar 2008

Formandens beretning Sønderjysk Skak 2007 4.HK Bov, januar 2008 Formandens beretning Sønderjysk Skak 2007 4.HK Bov, januar 2008 Beretningen vil traditionen tro være delt op i en resultatmæssig og en organisatorisk del, men vil selvfølgelig også lægge op til debat.

Læs mere

Formandsmødet i Sønderjydsk Skak

Formandsmødet i Sønderjydsk Skak Pkt 1 Valg af dirigent. Her vælges Helge Andersen. Formandsmødet i Sønderjydsk Skak 14.02.04 Pkt 2 Skreven beretning i Sønderjydsk skak nummer 32 December 2003 Vi ser lige et øjeblik på holdturneringen.

Læs mere

8 Hovedkreds vedtægter

8 Hovedkreds vedtægter 8 Hovedkreds vedtægter Nuværende Foreslag Begrundelse/kommentar 1 Hovedkredsens formål er udbredelsen og kendskabet til skakspillet i samarbejde med skakklubberne i Hovedkredsens område. Dette sker gennem

Læs mere

Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017

Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017 Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017 Generalforsamlingen blev afholdt mandag den 10/4-2016 i klubbens lokaler på Mantziusgården. Der var 11 fremmødte medlemmer. 1. Valg af

Læs mere

Generalforsamling Jyderup Skakklub

Generalforsamling Jyderup Skakklub Se referatet side 6 Generalforsamling Jyderup Skakklub Der indkaldes til den årlige generalforsamling tirsdag den 28.april 2015 klokken 19,30 hos Jens Lundberg, Slagelsevej 33,Jyderup. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Indkaldelse til delegeretmøde

Indkaldelse til delegeretmøde Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Indkaldelse til delegeretmøde Dato: Søndag d. 3. april 2016 - kl. 13.30 Sted: Aktivitetshuset, Nytorv 14, 4340 Tølløse Deltagere: Klub Antal stemmer Jyderup 2 Dianalund 3

Læs mere

REFERAT AF MØDE I FORRETNINGSUDVALGET 25. JUNI 2008

REFERAT AF MØDE I FORRETNINGSUDVALGET 25. JUNI 2008 REFERAT AF MØDE I FORRETNINGSUDVALGET 25. JUNI 2008 25. juni 2008 kl. 19:00 på, DAGSORDEN: 1. Godkendelse af referater 2. Formandens beretning v/formanden 3. Regnskab, Budget og Satser v/ Kassereren. 4.

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Referat af Hovedkredsmøde FSU Fredag d. 26. marts 2010

Referat af Hovedkredsmøde FSU Fredag d. 26. marts 2010 Referat af Hovedkredsmøde FSU Fredag d. 26. marts 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og stemmetællere... 1 2. Formandens beretning... 1 3. Regnskab V/Kassereren... 1 4. Hold- og Pokalturnering... 2 5.

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

1 af 5 Gabøl d

1 af 5 Gabøl d 1 af 5 Gabøl d.14.2.99 Hovedkredsmødereferat 13.2.99 Mødested: Holbøl Landbohjem Holbøl Deltagere: Alssund, Augustenborg, Bov, Brørup, Dansk Skakklub Flensborg, Fribonde Flensborg, Lunderskov, Løgumkloster,

Læs mere

Porto- og papirudgifterne har fortsat den faldende tendens. Information om fx holdturneringen hentes nu næsten 100 % på hjemmesiden.

Porto- og papirudgifterne har fortsat den faldende tendens. Information om fx holdturneringen hentes nu næsten 100 % på hjemmesiden. Regnskab for 2000 Budget for 2001 Porto- og papirudgifterne har fortsat den faldende tendens. nformation om fx holdturneringen hentes nu næsten 100 % på hjemmesiden. DSU giver nu kun tilskud til ét bornholmsk

Læs mere

FAABORG SKAKKLUBS GENERALFORSAMLING 27. APRIL 2015 - REFERAT

FAABORG SKAKKLUBS GENERALFORSAMLING 27. APRIL 2015 - REFERAT DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. Ole Hald blev enstemmigt valgt til dirigent af de 13 fremmødte medlemmer. Ole konstaterede, at generalforsamlingen var rettidigt indkaldt 2. Formanden aflægger beretning.

Læs mere

sæsonstart mandag d. 23 august.

sæsonstart mandag d. 23 august. Igen i år flot vejr til at spille skak på torvet i sæsonstart mandag d. 23 august. Nr. 1 Møn Skakklub Sponsor 23 august 2010 På den anden side... Formand, PR, Klubblad: Lars B. Jensen, Ulvshalevej 51,

Læs mere

Syddjurs Skakklub stiftet den 7. marts 1978 hører hjemme i Syddjurs Kommune, efter navneskift fra Skødstrup Skakklub 27. august 2012.

Syddjurs Skakklub stiftet den 7. marts 1978 hører hjemme i Syddjurs Kommune, efter navneskift fra Skødstrup Skakklub 27. august 2012. Vedtægter for Syddjurs Skakklub 1. Hjemsted. Syddjurs Skakklub stiftet den 7. marts 1978 hører hjemme i Syddjurs Kommune, efter navneskift fra Skødstrup Skakklub 27. august 2012. 2. Formål. Klubben har

Læs mere

Referat af HB-Møde. 28. august 2011

Referat af HB-Møde. 28. august 2011 Referat af HB-Møde 28. august 2011 Referat af HB-Møde Søndag d. 28. august 2011 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden... 1 2. Godkendelse af referat af HB-mødet i påsken... 1 3. Godkendelse af referat

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

Københavns Skak Union Generalforsamling den 21. september 2012 Bestyrelsens beretning

Københavns Skak Union Generalforsamling den 21. september 2012 Bestyrelsens beretning Fremmødte: BMS Skakklub 3 Skakklubben Borgen 2 Brøndby Skakklub 1 Brønshøj Skakforening 3 Frederiksberg Skakforening 3 K41 2 Posten 1 Seksløberen 1 Taastrup 1 Vestegnen 1 ØBRO 2 Københavns Skak Union Generalforsamling

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 25. oktober 2018. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

Referat af FU-møde i Ullerslev.

Referat af FU-møde i Ullerslev. Referat af FU-møde i Ullerslev. Dato: 24/01 2007 Kl. 19:00 Til stede: Erik G. Andresen, Poul Jacobsen, Hans Milter Pedersen, Kim Skaanning & Chresten Nielsen. Afbud: Ingen Observatør: Benny Brinch Dagsorden:

Læs mere

DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen.

DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen. DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014 1.Valg af dirigent. Thor Rasmussen blev valgt. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen. 2. Beretninger fra

Læs mere

Vedtægter for Sjælsø Skakklub (Forslag)

Vedtægter for Sjælsø Skakklub (Forslag) Vedtægter for Sjælsø Skakklub (Forslag) Disse vedtægter træder i kraft ved sammenlægning af Rudersdal Skakklub og Hørsholm Skakklub. De erstatter hidtidige vedtægter for Sjælsø Skakklub. 1 - Navn og formål.

Læs mere

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet.

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens

Læs mere

Deltagere Tabellen nedenfor viser mødedeltagerne samt hvem der er de enkelte hovedkredses juniorledere.

Deltagere Tabellen nedenfor viser mødedeltagerne samt hvem der er de enkelte hovedkredses juniorledere. 8. november 2009 Dansk Skak Union sskakudvalget Referat af sudvalgets møde 3. okt. 2009 Mødet afholdt på Tjele Efterskole ifm. Juniorhold DM 2009 Referent: Deltagere Tabellen nedenfor viser mødedeltagerne

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. Onsdag d kl i Frederikssund Hallen

Referat af ordinær generalforsamling. Onsdag d kl i Frederikssund Hallen Referat af ordinær generalforsamling Onsdag d. 25-04-2018. kl. 18.30 i Frederikssund Hallen 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. 3. Bestyrelsens beretning. 4. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ALLERØD SKAKKLUB 2008

VEDTÆGTER FOR ALLERØD SKAKKLUB 2008 VEDTÆGTER FOR ALLERØD SKAKKLUB 2008 1 Navn og formål Klubbens navn er Allerød Skakklub (forkortet ASK) Klubbens formål er at fremme kendskabet til og interessen for skakspillet. Klubben skal være medlem

Læs mere

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab 4. Indkomne forslag. (Skal være formanden i hænde senest 1 uge før.) 5. Valg af

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Forslag til vedtægtsændring 4. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00

Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00 Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00 Fremmødte: 74 Stemmeberettigede: 53 heraf fuldmagter: 2 Dagsorden 1. Valg af dirigent a. Tommy Due Jensen foreslås som dirigent. Tommy blev valgt. Generalforsamlingen

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

AMOK Amager Orienterings Klub

AMOK Amager Orienterings Klub Referat af AMOK s ordinære generalforsamling TIRSDAG d. 22. marts 2011 kl. 19. Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent. Peter valgt som dirigent. Svend valgt som referent. Dirigenten konstaterede at

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

Aulum, Gudenådalen, Herning, Holstebro, Ikast, Kjellerup, Ringkøbing, Skive, Struer, Viborg,

Aulum, Gudenådalen, Herning, Holstebro, Ikast, Kjellerup, Ringkøbing, Skive, Struer, Viborg, D.S.U. 9. Hovedkreds. Referat af Generalforsamling den 31. marts 2004 i Aulum. Tilstedeværende klubber: Aulum, Gudenådalen, Herning, Holstebro, Ikast, Kjellerup, Ringkøbing, Skive, Struer, Viborg, Vorgod

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DANSKE NATURISTER DEN 4. FEBRUAR 2007 I ÅRHUS. 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DANSKE NATURISTER DEN 4. FEBRUAR 2007 I ÅRHUS. 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DANSKE NATURISTER DEN 4. FEBRUAR 2007 I ÅRHUS. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Fremlæggelse af revideret

Læs mere

Sidst på sæsonen forestod vi den praktiske afvikling af hovedkredsens delegeretmøde.

Sidst på sæsonen forestod vi den praktiske afvikling af hovedkredsens delegeretmøde. Jyllinge, den 26. maj 2010 REFERAT af Ordinær generalforsamling i Egedal-Jyllinge Skakklub Sted: Klubbens lokaler, Græstedgård Tid: Tirsdag den 25. maj 2010, kl. 19:30. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds 2, d. 23.02.2015 Mødet startede med en præsentationsrunde, da mange af lokalforeningerne

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 For dem som modtager referatet via brev følger vedlagt giro-indbetalingskort til kontingentet for 2010. For dem som modtager referatet

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ALLERØD SKAKKLUB 2019

VEDTÆGTER FOR ALLERØD SKAKKLUB 2019 VEDTÆGTER FOR ALLERØD SKAKKLUB 2019 1 Navn og formål Klubbens navn er Allerød Skakklub (forkortet ASK). Klubbens formål er at fremme kendskabet til og interessen for skakspillet. Klubben skal være medlem

Læs mere

Referat Generalforsamling. Hoptrup Frivillige Brandværn. d. 29. januar 2016

Referat Generalforsamling. Hoptrup Frivillige Brandværn. d. 29. januar 2016 Referat Generalforsamling Hoptrup Frivillige Brandværn d. 29. januar 2016 Hoptrup den 04/02/16 DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning v. Kaptajnen. REFERAT: Bent Mikki Kristensen blev

Læs mere

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec.

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. 18. NYHEDSBREV 14. december 2011 Ad. 5. Forslag fra bestyrelsen: Ad. 5.1 Forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Torsdag d. 28. april 2016 kl. 19:30

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Torsdag d. 28. april 2016 kl. 19:30 Aalborg Kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Torsdag d. 28. april 2016 kl. 19:30 I By- og Landskabsforvaltningen og Miljø- og Energiforvaltningens kantine på Stigsborg Brygge 5,

Læs mere

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent.

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent. Referat fra generalforsamling i Badmintonklubben BK36 afholdt den 4. maj 2018 i Brønshøj Sportshal. Til stede var i alt 13 medlemmer plus bestyrelsen. DAGSORDEN Ifølge vedtægternes 13, pkt. g I: Valg af

Læs mere

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 Klubnyt 2017-2018 Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 www.randersbridgeklub.dk Program for den 85. turneringssæson 2017-2018 Mandage: Start

Læs mere

Årsmøde i LASS, lørdag den 31. januar 2015.

Årsmøde i LASS, lørdag den 31. januar 2015. Årsmøde i LASS, lørdag den 31. januar 2015. Mødt 26 (heraf 8 fra Styrelsen). Referent: Hanne Christensen, webmaster for LASS. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Godkendelse af afholdelse af årsmødet. 3.

Læs mere

Tilstede var 14 personer repræsenterende skakklubberne: Aulum, Herning, Holstebro, Kjellerup, Ringkøbing, Viborg, Vorgod og Skive

Tilstede var 14 personer repræsenterende skakklubberne: Aulum, Herning, Holstebro, Kjellerup, Ringkøbing, Viborg, Vorgod og Skive Referat af ordinær generalforsamling i Dansk Skak Unions 9.hovedkreds, onsdag den 26. marts 2014 kl. 19.30 på Hotel Vinderup, Nørregade 2, 7830 Vinderup. Tilstede var 14 personer repræsenterende skakklubberne:

Læs mere

Generalforsamling Jyderup Skakklub

Generalforsamling Jyderup Skakklub Generalforsamling Jyderup Skakklub Der indkaldes til den årlige generalforsamling tirsdag den 26.april 2016 klokken 19,30 hos Jens Lundberg, Slagelsevej 33,Jyderup. 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning

Læs mere

Opsamling fra 4. Hovedkreds Lederudviklingseftermiddag på VUC i Haderslev, den 15.09.2012, kl. 13-17.

Opsamling fra 4. Hovedkreds Lederudviklingseftermiddag på VUC i Haderslev, den 15.09.2012, kl. 13-17. Lederudvikling 15.09.2012 Opsamling fra 4. Hovedkreds Lederudviklingseftermiddag på VUC i Haderslev, den 15.09.2012, kl. 13-17. DELTAGERE: Christian Karstensen, Tønder - Jens Carl Pedersen, Tønder - Hansjørgen

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Nykøbing Sj. Tennisklub holdt den årlige generalforsamling lørdag d. 31. Oktober 2009 kl. 15.00 i klubhuset på Kongeengen. Formanden Finn Jensen sagde bl.a

Læs mere

VMJK klubblad for 2. kvartal 2015

VMJK klubblad for 2. kvartal 2015 VMJK klubblad for 2. kvartal 2015 Fremtidens tog En fantasi eller hvornår kommer togrejsen til at foregå sådan! Måske vil vi hellere bygge i dette tempo. Her er der jo skinner, landskab og meget andet

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen 2008.

Referat af Generalforsamlingen 2008. Referat af Generalforsamlingen 2008. Søndag den 24/2-2008 blev der afholdt ordinær generalforsamling i Redningshunden-Danmark på brandstationen i Frederikssund. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening

Aalborg Kommunale Kunstforening Aalborg kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 30 april 2018 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Kassereren aflægger regnskab 4. Indkomne

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

NN: Vi har også fået et nyt logo, og nye medaljer som er blevet godt modtaget. De nye licenskort er på vej ud.

NN: Vi har også fået et nyt logo, og nye medaljer som er blevet godt modtaget. De nye licenskort er på vej ud. Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 13. April 2003 Storebæltscentret, Nyborg ********************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Niels Nasser (NN),

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 5. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 5. marts 2012 Der var fremmødt 87 stemmeberettigede medlemmer, og der blev medbragt 5 gyldige fuldmagter i alt 92 stemmer. (Bestyrelsen ønsker i den forbindelse at bemærke, at jvnf. foreningens vedtægter kan hver husstand

Læs mere

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent.

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Referat for generalforsamling den 31. Marts 2016 Der var mødt 75 medlemmer op. 1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Morten

Læs mere

Dansk Skak Union, 8. Hovedkreds. Regnskab for 2004 Budget for 2005

Dansk Skak Union, 8. Hovedkreds. Regnskab for 2004 Budget for 2005 Dansk Skak Union, 8. Hovedkreds Regnskab for 2004 Budget for 2005 Bestyrelsen for 8. hovedkreds i 2004: Formand 1.1.2004-10.9.2004 Torben Teimer Olsen, Enkeltmedlem 11.9.2004-31.12.2004 Jan T. Mortensen,

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med:

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med: Ølstykke tennisklub - generalforsamling 2011 Sted: I hallen Dato: 31/03-11 Tidspunkt: 19.30 Deltagere fra bestyrelsen: Steen Seitner, Flemming Adriansen, Jørn Østergren, Flemming Scheuer- Larsen, Torben

Læs mere

Varde Idrætsforening Lerpøtvej 55 6800 Varde

Varde Idrætsforening Lerpøtvej 55 6800 Varde Lerpøtvej 55 GENERALFORSAMLING Tirsdag den 29. september 2015 kl. 20.00 Referat: Antal fremmødte: Der var 35 stemmeberettigede deltagere. Jørgen Nielbæk bød velkommen til de fremmødte medlemmer og præsenterede

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Referat fra den ordinære Generalforsamling d. 25. november 2017, kl

Referat fra den ordinære Generalforsamling d. 25. november 2017, kl Referat fra den ordinære Generalforsamling d. 25. november 2017, kl. 15.00. Formand Erik Ejlertsen (EE) bød de 74 stemmeberettigede medlemmer velkommen, og overgik derefter til den udsendte dagsorden.

Læs mere

Referat fra FMF generalforsamling

Referat fra FMF generalforsamling Referat fra FMF generalforsamling Mødedato 06 juni 2018 Formanden bød velkommen til de fremmødte og takker Carsten Hansen og Odense Marcipan for rundvisning, traktement og for at Kreds Fyn kunne afholde

Læs mere

Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus

Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus Formanden Kell Iisager bød velkommen. 22 stemmeberettigede (inkl. fuldmagter)

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 9. marts 2011

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 9. marts 2011 Der var fremmødt 63 stemmeberettigede medlemmer, og der blev medbragt 7 gyldige fuldmagter. (Bestyrelsen ønsker i den forbindelse at bemærke, at jvnf. foreningens vedtægter kan hver husstand der møder

Læs mere

Tid: Den 17. marts 2007, kl. 14.00 Sted: Kryb-i-ly Kro, Fredericia.

Tid: Den 17. marts 2007, kl. 14.00 Sted: Kryb-i-ly Kro, Fredericia. dan sl< t æk l< e m an ds I auq M Generalforsamling i Dansk Tækkemandslaug Tid: Den 17. marts 2007, kl. 14.00 Sted: Kryb-i-ly Kro, Fredericia. Mødedeltagere: Fra sekretariatet: 22 virksomheder Michael

Læs mere

Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011

Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011 Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011 1. Valg af dirigent Palle Bratholm blev valgt til dirigent. Dirigenten konstaterede at indkaldelsen (som opslag og på hjemmesiden) var sket

Læs mere

1. Valg af dirigent Helge Mygil blev foreslået og valgt. Helge konstaterede at generalforsamlingen var lovligt varslet.

1. Valg af dirigent Helge Mygil blev foreslået og valgt. Helge konstaterede at generalforsamlingen var lovligt varslet. Løbenr.: 460 Generalforsamling den 24. januar kl. 18.30 I Hallen. 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning 3. Regnskab 2011 + budget 2012 4. Kontingent 5. Behandling af indkomne forslag 6. Valg 7.

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 2013

Referat fra Generalforsamling 2013 Referat fra Generalforsamling 2013 Hovedstadens Jernbane-Idræt Sekretær: Claus A. Pedersen. hi.sekretaer@gmail.com Tid: 26. februar 2013. Sted: Klublokalerne, Gl. Ellebjerg station. Fremmødte: 20 fremmødte

Læs mere

Gartnerparkens Grundejerforening

Gartnerparkens Grundejerforening Referat fra ordinær generalforsamling Tirsdag den 17. november 2015 kl.19.30 i Medborgerhuset Dagsorden i henhold til den omdelte indkaldelse dateret 26. oktober 2015. Fremmødte husstande (18 stk.): 2,

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017 VEJFORENINGEN FOR POPPEL ALLE OG BAKKEVEJ Afholdt torsdag den 26. april 2017, kl. 20-22, Bakkevej 4. Referent: Jens Petersen, PA73. Bestyrelsen repræsenteret: Til stede:

Læs mere

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referent: Lone 1. Valg af dirigent: Morten 2. Bestyrelsen aflægger beretning: Tina (se separat) Beretningen lagde op en efterfølgende diskussion,

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Punkt: Dagsorden: 1 Valg af dirigent Referat: Dirigent Jannie Trabjerg Roskilde Tekniske Skole: Generalforsamlingen er lovligt

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April Vandpolo Område møde Søndag 26. April TAK Tænk over lette ting I kan gøre for at hjælpe Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende handleplaner for sektionen

Læs mere

Referat af FU-Møde. 8. oktober. Deltagere: Dagsorden:

Referat af FU-Møde. 8. oktober. Deltagere: Dagsorden: Referat af FU-Møde 8. oktober 2009 Dagsorden: Deltagere: 1. Organisatorisk 2. Siden sidst 3. Regnskab 4. Ansøgninger 5. FSU s turneringer 6. IT 7. Juniorområdet 8. Evt. Benny Brinch, Poul Jacobsen, Hans

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent. Referat fra generalforsamlingen i BRT Golf Klub Søndag den 29. november 2015 kl. 13.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere