Månedsbrev november. Budget arbejdet er godt i gang, da det er nu, vi skal tænke små og store tanker for det kommende kalenderår.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Månedsbrev november. Budget arbejdet er godt i gang, da det er nu, vi skal tænke små og store tanker for det kommende kalenderår."

Transkript

1 Månedsbrev november Kære forældre November måned er nu forbi, og vinteren melder sin ankomst. Tiden går, og julen er lige om hjørnet. Tænk, at vi snart kan skrive Jeg har i sidste uge været med til et berigende møde med forældrerådet i Vandpytten. Det er helt fantastisk med så engagerede forældre, som vil institutionen og i særdeleshed Vandpytten det allerbedste. Tak for et par gode timer i jeres selskab. Skolehjemsamtalerne har fyldt godt i denne måned for alle grupper. Det er ofte med sommerfugle i maven, at børnene møder op sammen med forældrene, men disse samtaler er uundværlige, da det er her, vi ser hinanden i øjnene og får fortalt om hverdagen sammen med børnene. Det er også her, vi snakker om, hvad der går godt, og hvad vi skal hjælpes ad med at ændre. Det betyder ikke, at vi ikke mødes eller snakker i hverdagen, men disse samtaler er noget helt specielt. I dag d. 1. december byder vi velkommen til Christian Jepsen på skolen. Vi glæder os alle til samarbejdet, og til at få en hane i flokken. Velkommen til Christian fra små og store. Når en ny kollega træder ind i et skema, må der ændres på flere ting, og det har betydet, at skemaomlægningen har fyldt de sidste par uger, men som nu er kommet på plads. Det er kun små rettelser i de enkelte grupper. Budget arbejdet er godt i gang, da det er nu, vi skal tænke små og store tanker for det kommende kalenderår. Vi glæder os til december måned, hvor der altid hygges ekstra med kaldenderpakker, hjemmelavede småkager og stearinlys, når vi mødes om morgenen. Glædelig december måned til alle. Husk at nyde de mørke stunder, find de gamle spil frem og nyd at være sammen. Tak til forældre, bedsteforældre og andet godtfolk, for det store fremmøde og opbakning til Store juledag. En dejlig dag hvor der blev hygget på hele skolen. Helle

2 Helle Gul gruppe har i denne måned arbejdet med Ole Lund Kirkegaards mange fantastiske fortællinger, og hans liv som forfatter. Vi har perspektiveret historierne og de forskellige personkarakteristikker til os selv og vores eget liv. Vi sluttede dette emne af med en dramatisering af Dragen, samt børnenes egen skriftlige fremstilling, hvor de skulle vælge synsvinkel og tid, samt gøre brug af handlingsbroen. Dramatiseringen var en opvarmning til det kommende Krybbespil, som vi skal opføre i Fabjerg Kirke d. 20. december. I samme periode har vi arbejdet med ordkendskab, ordslanger, 120 ord, lydering og været på vokaljagt. God december Helle Anne-Sofie Lillegruppen har været i biografen, hvor vi så Den lille prins. I den forbindelse arbejdede vi med billedanalyse. Vi samarbejdede med Mellem- og storegruppen. Alle fik lavet nogle rigtig flotte billeder, som illustrerede forskellige scener fra filmen. Rød gruppe arbejder stadig godt med bogstaverne. Skolehjemsamtalerne er overstået, og det var rigtig dejligt at se Jer alle sammen. I matematik har vi indtil videre gennemgået tallene fra Nu arbejder vi med ti er venner og plus. Majbrit Lillegruppen I paletten har vi afsluttet forløbet farvelære, og ud fra vores samtaler kan jeg høre, at de har helt styr på primære og sekundære farver, farveblanding, farvers betydning, varme og kolde farver samt farvecirklen. Vi sluttede forløbet af med at tegne et fælles julelandskab.

3 Jeg er fra 1. december ikke længere del af lillegruppen. Tak for lån det er nogle skønne unger :0) Rigtig god jul til jer alle Majbrit Mellemgruppen I historie arbejder vi fortsat emnet Min familie er historie. Vi er så småt gået i gang med vores plancher og stamtræer. De går rigtig meget op i det og har allerede haft en del sjov ud af at se og høre om de forskellige medbragte billeder. Det bliver spændende at se det færdige resultat :0) Storegruppen/Grøn gruppe Først og fremmest vil jeg takke jer for de gode skolehjemsamtaler og det store fremmøde til store juledag. Udover læse- og stavetest har vi i dansk haft et forløb om Den lille prins. I denne forbindelse har vi set og arbejdet med filmen bl.a. meddigtning, billedperspektiv (frø, fugl og normal) og farvers betydning. Alle har udvalgt en episode fra filmen, og ud fra deres viden om farver og perspektiv, malet deres eget billede fra filmen. De er blevet rigtig flotte. Lige for tiden arbejder alle koncentreret med at digte deres egen historie med baggrund i Den lille prins. Til historien skal de tage relevante billeder i de tre forskellige perspektiver. Det giver lidt dybe panderynker, men jeg er sikker på, at alle når sikkert i land :0) Herudover har læst rigtig meget og lavet/fremlagt boganmeldelser. Dette arbejde fortsætter i december. I historie har vi arbejdet med Christian IV hvem var han, hvad lavede han, hvilken betydning havde renæssancen m.m. Vi er i forløbets afsluttende fase, hvor de er i gang med at præsentere et udvalg af de store bygningsværker Christian IV stod bag.

4 Juniorgruppen I kulturfag har vi afsluttet forløbet om 1. verdenskrig, og har nu bevæget os over i 2. verdenskrig og Danmarks besættelse. Det er tydeligvis emner, der interesserer og chokerer dem rigtig meget. I denne forbindelse har vi bl.a. se filmen Hvidstengruppen. En film, der berørte dem og frembragte mange spørgsmål. Seniorgruppen I kulturfag har vi arbejdet med det tværfaglige forløb UNG OG PÅ VEJ, hvor vi har haft fokus på identitet. Uden tvivl et emne, som de har klare holdninger til :0) Forløbet blevet afsluttet med projektfremlæggelse. Det var de rigtig gode til :0) Hanne Juniorgruppen Tak for jeres deltagelse til skolehjem-samtalerne. Juniorgruppen har i denne måned arbejde med genren kortfilm, hvor vi har set den barske film Sommersøndag. Vi har efterfølgende arbejdet med at analysere genren, hvor der har været stor fokus på de filmtekniske virkemidler. De har i grupper fremlagt for klassen deres analyser af kortfilmen. Sideløbende arbejder vi med skriften og grammatikken. I den kommende tid vil vi i dansk arbejde med krigs- og efterkrigstiden. Vi skal på udeskole i Lemvig, hvor vi skal på byvandring. Endvidere skal vi arbejde med Kaj Munk og nogle af hans digte. I matematik har vi ihærdigt arbejdet med ligninger, lineære funktioner og koordinatsystemet, og det vil vi gøre den næste uges tid endnu. Vi går derefter over til at arbejde med emnet potenser, rødder og pi. Senior I matematik har senior arbejdet med budgetter og økonomi. Vi har været på udeskole i banken, hvor vi fik et fint foredrag af en bankrådgiver, som fortalte de unge mennesker om at få en fornuftig tilgang til økonomien. De havde alle forberedt spørgsmål, som de fik bevaret. Super god og lærerig tur. Vi er gået i gang med emnet ligninger og lineære funktioner, som vi vil arbejde videre med i de kommende uger. God weekend - Hanne

5 Anne Storegruppen Siden sidste månedsbrev har Storegruppen lavet videopræsentationer af egen familie, arbejdet med tal og bogstaver, udtaleregler og har både hoppet, klappet og lagt verbet sein som puslespil. I Gut gemacht 1 har vi netop lagt sidste hånd på de første oversættelser så der sker ting og sager i tyskfaget. Det største hit i øjeblikket er uden tvivl vores tyske talleg, som alle i gruppen nu er ved at være fortrolige med. I den kommende tid skal vi arbejde videre med ovennævnte men selvfølgelig også jule på tysk. Så decembers tema må nødvendigvis være Weihnachten, hvor vi skal lave forskellige juleaktiviteter og synge O Tannenbaum. Vi skal selvfølgelig spille en god gang julebingo som afslutning inden jul. Mvh Anne Juniorgruppen Siden sidste månedsbrev har eleverne været på udeskole i tyskfaget. I forbindelse med, at de i andre fag skal arbejde med 2. Verdenskrig, var vi afsted for at undersøge og høre fortællingerne om Hospitalsbunkeren og Rom Flyveplads, som tyskerne anlagde. I skrivende stund arbejder eleverne ud fra eget billedmateriale fra udeskolen med en præsentation af enten Hospitalsbunkeren eller flyvepladsen. Eleverne skal afslutte dette forløb med en kort fremlæggelse og opsætning af en udstilling. I tiden op til jul skal det ellers handle om juletraditionerne om der Nikolaus. Eleverne skal arbejde med juletraditionerne i Tyskland og erfare, at de kan være noget anderledes end i Danmark. I engelskfaget har vi arbejdet med USA, geografien og hovedstaden, Washington D.C. Eleverne har også arbejdet med Amerika som britisk koloni og tilblivelsen af flaget Stars and Stripes. Eleverne har lært om The White House, og det amerikanske flags historie og om at sværge troskab til det, sunget nationalsangen og enten læst en amerikansk børnebog om tidligere præsident, Barack Obama eller om Capital Hill. Vores USA-rejse er i forhold til tidligere udmeldt blevet afkortet lidt, da vi nu skal videre med næste forløb.

6 Vi slipper ikke USA endnu, da vi i december måned skal kigge nærmere på engelske juletraditioner. Undervisningsforløbet her sætter fokus på december i USA, herunder særligt det store udsalg "Black Friday" og gingerbreadbagning, men også den jødiske højtid Hanukkah. Vi vil afslutte vores forløb op til jul med vores egen udgave af Den store gingerbread-bagekonkurrence. I forbindelse med nye skemaer per 1. december skal jeg til at være flere timer i juniorgruppen. Jeg skal være støttelærer hos Christian i naturfag, og vil derfor være med i klassen tirsdag formiddag. Mvh Anne Seniorgruppen Nu er punktummet sat for projektopgaven Ung og på vej, og tilbage mangles nu kun den skriftlige evaluering til hver elev, som falder i løbet af uge 49. Eleverne skal også snart have deres halvårskarakterer med udtalelser fra fagene. Eleverne vil få dem med hjem i udskrevet tilstand, og forældre vil få dem som en pdffil, som kan bruges til at eftersende til efterskoler, når de beder om en udtalelse på jeres barn. Oven på en travl projektperiode har vi i uge 49 og lidt af uge 50 næsten skiftet klasseværelset ud med bussen for at drage ud i H.C. Andersens fodspor! I 1859 foretog han sin store Jyllandsrejse i en tid, hvor Vestjylland var hot og København nærmest not! Her i vores landsdel repræsenterede vi datidens sande og rene, danske værdier en eftertragtet vare i en periode som ellers var præget af englandskrige, statsbankerot, identitetsforvirring og spirende demokrati. En række af danske digtere her i blandt H. C. Andersen og endda også Kong Frederik d. 7 kom til vores landsdel og besøgte Nørre Vosborg. H. C. Andersen besøgte mange steder i vores lokalområde og den store Jyllandsrejse kom til at være inspirationen til sangen Jylland mellem tvende have som muligvis er det nærmeste, vi kommer, på en jysk nationalsang. Eleverne har brugt udeskolerne til at lære om romantikken og skal videre lave en kort, skriftlig fremstilling om H.C. Andersens rejse og romantikken. Vi tager afslutningsvist på udeskole i skoven for at lave en kreativ fortolkning af netop Jylland mellem tvende have, for at eksperimentere med at tage romantiske billeder med kamera og i anledningen af julen at læse Grantræet. I engelskfaget kaster vi os over verberne igen. Denne gang skal eleverne arbejde med to forløb om verber. Eleverne får tre timer til rådighed og når så langt, som de kan.

7 Eleverne må vælge at arbejde individuelt eller sammen med andre fra deres faste gruppe. I tyskfaget arbejder vi fortsat på temaet Musik und Idole. Her udvider vi med læsetekster, brevskrivning, samt optagelser af samtaler med efterfølgende evaluering af sprogstrategier, udtale og ordforråd. M.v.h. Anne

Fredagsbrev uge 16. Venlig hilsen Ditte-Maria, Louise, Liselotte og Jens-Aksel

Fredagsbrev uge 16. Venlig hilsen Ditte-Maria, Louise, Liselotte og Jens-Aksel Fredagsbrev uge 16 Kære forældre Den første uge efter påskeferien er nu veloverstået, og alle er kommet i gang med de sidste måneders undervisning inden sommeren og dens kommende ferie. Tirsdagen i denne

Læs mere

Fredagsbrev uge 37. Kære forældre

Fredagsbrev uge 37. Kære forældre Fredagsbrev uge 37 Kære forældre Tak for sidst skal der lyde herfra for både høstmarkedet og det fælles forældremøde. Vores årlige høstmarked er nu forbi, alt er ryddet op, og vi er nu gået ind i en almindelig

Læs mere

Fredagsbrev uge 48. plads til forbedringer. Foråret byder på den velkendte skolehjemsamtale, hvor både børn og forældre er velkommen.

Fredagsbrev uge 48. plads til forbedringer. Foråret byder på den velkendte skolehjemsamtale, hvor både børn og forældre er velkommen. Fredagsbrev uge 48 Kære forældre Tak for jeres fremmøde til skolens første speeddating. Det var en aften, hvor det var muligt, for jer forældre, at komme forbi de enkelte lærere og høre lidt om, hvordan

Læs mere

Fredagsbrev uge 22. . Bestillingerne af DVD'er med musicalen er nu i gang. Tirsdag er sidste frist.

Fredagsbrev uge 22. . Bestillingerne af DVD'er med musicalen er nu i gang. Tirsdag er sidste frist. Fredagsbrev uge 22 Kære forældre Kun fantasien sætter grænser for, hvad man kan på Udefriskolen. Det viste sidste uges musical, som var et enestående projekt, hvor alles kompetencer og ressourcer kom i

Læs mere

Fredagsbrev uge 3 SFO

Fredagsbrev uge 3 SFO Fredagsbrev uge 3 Kære forældre Endnu en uge er gået, og det føles efterhånden som længe siden, at julen har været over os. Det betyder heldigvis, at dagene bliver lysere, og at foråret snart står på spring

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Fredagsbrev uge 43. Lillegruppen

Fredagsbrev uge 43. Lillegruppen Fredagsbrev uge 43 Kære forældre Den første uge er nu gået efter efterårsferien, og vi er alle tilbage i hverdagen, som for os alle er velkendt med undtagelse af Silas, som havde sin første skoledag i

Læs mere

Fredagsbrev uge 4. Kære forældre

Fredagsbrev uge 4. Kære forældre Fredagsbrev uge 4 Kære forældre Kirsten, Jens Aksel og jeg er nu tilbage og har nydt den første uge hjemme. Kirsten og jeg arbejder i øjeblikket på årsregnskabet, da det skal ligge klar til revisoren kommer

Læs mere

Fredagsbrev uge 41. Lillegruppen

Fredagsbrev uge 41. Lillegruppen Fredagsbrev uge 41 Kære forældre Jeg er tilbage efter et par skønne dag i "sølvets tegn". Turen gik til Mols, hvor Kalø Slotsruin blev besøgt, og Mols bjerge blev travet tynde. Dette område er et fantastisk

Læs mere

Månedsbrev september

Månedsbrev september Månedsbrev september Kære forældre At kalenderen nu viser, at vi er trådt ind i en ny årstid, er vi ikke i tvivl om. Bladene på træerne bliver utrolige smukke, og de gyldne farver fortæller, at sensommerens

Læs mere

Fredagsbrev uge 6. Kære forældre

Fredagsbrev uge 6. Kære forældre Fredagsbrev uge 6 Kære forældre En vinterferie nærmer sig, og denne uges vejr har vist os, at foråret til tider kan være langt væk. Vinden har været kold, og mange kinder og næser har været røde. Som alle

Læs mere

Fredagsbrev uge 33. Kære forældre

Fredagsbrev uge 33. Kære forældre Fredagsbrev uge 33 Kære forældre Vi har nu været i gang i to uger, og det har været to forrygende uger. Vi er kommet godt i gang, dette gælder både små, store, nye og gamle. Vejrguderne har i denne uge

Læs mere

Fredagsbrev uge 4. Kære forældre

Fredagsbrev uge 4. Kære forældre Kære forældre Fredagsbrev uge 4 Denne uge har budt på introduktion til den kommende innovationsuge. En uge, hvor ny viden og kendt viden skal kombineres til en viden, der bliver brugt på nye måder eller

Læs mere

Fredagsbrev uge 24. Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie.

Fredagsbrev uge 24. Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie. Fredagsbrev uge 24 Kære forældre Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie. Onsdag havde vi besøg af børn, som starter på Udefriskolen efter

Læs mere

Fredagsbrev uge

Fredagsbrev uge Fredagsbrev uge 1 2017 Godt nytår til jer alle. Jeg håber, I har haft en dejlig jul, hvor tiden med familien har fyldt det meste, og hvor samvær og hygge har været i fokus. Vi er nu kommet godt i gang

Læs mere

Fredagsbrev uge 34. Lillegruppen

Fredagsbrev uge 34. Lillegruppen Fredagsbrev uge 34 Kære forældre Den første måned runder snart af, og vi går mod efterår, som er en fantastisk tid med de smukkeste farver. Hvis vejret arter sig, som vi har set i de to tidligere uger,

Læs mere

Fredagsbrev uge 10. Lillegruppen. Henriette er i denne uge startet i Lillegruppen, og jeg vil lyve, hvis jeg siger, at de første

Fredagsbrev uge 10. Lillegruppen. Henriette er i denne uge startet i Lillegruppen, og jeg vil lyve, hvis jeg siger, at de første Fredagsbrev uge 10 Kære forældre YR sender den bedste vejrudsigt lørdag. Solen kommer frem, og der skulle blive 7 grader. Jeg har allerede tænkt på forårsblomster og lidt havearbejde. Foråret står for

Læs mere

Fredagsbrev uge 50 SFO

Fredagsbrev uge 50 SFO Fredagsbrev uge 50 Kære forældre Det er den niende jul, vi kan fejre på Udefriskolen, og det betyder, at mange traditioner har fundet rodfæste, og deriblandt er årets Store Klippedag, børnehavens Luciaoptag,

Læs mere

Fredagsbrev d uge 13.

Fredagsbrev d uge 13. Fredagsbrev d.24.3.2017 uge 13. Lillegruppen havde lidt startbesvær med disciplinen, da de blev sluppet på græs i fællesrummet, men efter nogen gange sammen med Trine og Marie var der efterhånden fælles

Læs mere

Fredagsbrev uge 40. Lillegruppen

Fredagsbrev uge 40. Lillegruppen Fredagsbrev uge 40 Kære forældre Morgensangen har i denne uge budt på oplæg fra Lillegruppen og Anne-Sofie. Emnet var Alle er gode til noget, man skal bare finde ud af, hvad det er citat fra Gummi Tarzan.

Læs mere

Månedsbrevet Marts måned

Månedsbrevet Marts måned Kære forældre Månedsbrevet Marts måned Marts måned rinder ud, solen titter frem, varmen kan mærkes og ikke mindst ses det på de danske landeveje, hvor cykelrytterne har fået cyklerne frem fra deres skjul.

Læs mere

Fredagsnyt d. 8. juni 2018

Fredagsnyt d. 8. juni 2018 Fredagsnyt d. 8. juni 2018 Sikke en festdag! Rigtig mange forældre, bedsteforældre, naboer og venner af skolen, havde fået mulighed for at være med til dagens afslørings af vores Værditræ. Sange, taler,

Læs mere

Madpolitik i overbygningen.

Madpolitik i overbygningen. Hold Øje uge 41. Lyden af efterårsferie og et bolsje.. Sanne, Sanne, Sanne.. Kære Alle. Så er der efterårsferie. I ønskes alle en dejlig uge vi ses igen om en uge bl.a. til musicalperiode for OB. Hilsen

Læs mere

Fredagsbrev uge 2. Kære forældre

Fredagsbrev uge 2. Kære forældre Kære forældre Fredagsbrev uge 2 Anne har i denne uge stået for morgensang, og ugens emne har været plastik. I sin indledning fortalte Anne, at hun i tiden op til morgensang ikke anede særligt meget om

Læs mere

UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8

UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8 UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8 Kære forældre Tak for i år, og på gensyn næste år til et nyt spændende år. Vi starter 13. august kl. 8.00, med at mødes ved flagstangen og synge, inden der laves opdeling

Læs mere

FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 20. april 2018

FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 20. april 2018 FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 20. april 2018 Forårsklargøring Fodbold for sjov Ny elev Skoldkopper Da der ikke var dukket så forfærdelig meget ukrudt op, var der tid til at få sat rækværk på legehuset.

Læs mere

Fredagsbrev uge 20 SFO

Fredagsbrev uge 20 SFO Fredagsbrev uge 20 Kære forældre De flotte sennepsgule marker står og knejser mod forårssolens stråler. De venter på, at de modnes lige tilpas, så de er klar til at starte et nyt liv udenfor det trygge

Læs mere

Nyhedsbrev - December 2018

Nyhedsbrev - December 2018 Nyhedsbrev - December 2018 Nyt fra dagtilbudslederen Kære forældre Årets sidste nyhedsbrev med nyt fra alle afdelinger i Brabrand Dagtilbud. Tusind tak for i år, hvor vi kan se tilbage på et år, hvor budgetforlig,

Læs mere

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev!

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! N Y H E D S B R E V N R. 1 0 2 0 1 4 Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! Årets julekalender Vinder af årets tegnekonkurrence, til brug på forsiden af julekalenderen

Læs mere

ULIGEUGEBREV 5. I ønskes alle en rigtig god weekend. Hilsen Svend.

ULIGEUGEBREV 5. I ønskes alle en rigtig god weekend. Hilsen Svend. ULIGEUGEBREV 5 Kære Forældre. Jeppe Aakjær skrev i 1916 på Jenle sangen Sneflokke kommer vrimlende. Sangen slutter med og nu kom Kjørmes Knud, og det er faktisk i dag d. 2. februar, han kommer. Men hvem

Læs mere

G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 7. Lemming d.24 november Kære børn og forældre!

G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 7. Lemming d.24 november Kære børn og forældre! U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 7 Lemming d.24 november 2017. Kære børn og forældre! Her følger en lille sand historie fra fra det virkelige liv ; Drengen fra 3 klasse står

Læs mere

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte. Skole: SFO:

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte.   Skole: SFO: UGEBREV nr. 13 uge 46 Årgang 6 Tarzanbane Nu er tarzanbanen færdig og taget i brug. Den er blevet rigtig flot, og heldigvis synes børnene at den bare er god at lege på. Tusind tak til de forældre, der

Læs mere

Arrild Privatskole. Torsdag d påbegyndes sammenbygningen af Børnehuset og Multihuset.

Arrild Privatskole. Torsdag d påbegyndes sammenbygningen af Børnehuset og Multihuset. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 06/2018 Kære bruger

Læs mere

NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE December 2018

NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE December 2018 NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE December 2018 Kære forældre Så er vi nået til december måned, hvor der er tid til hygge og en masse traditioner. Charlotte, vores kommende afdelingsleder for Børnehave

Læs mere

UGEBREV nr. 77 uge 24

UGEBREV nr. 77 uge 24 UGEBREV nr. 77 uge 24 Årgang 5 Samlæsning På en lille friskole som vores, er det en grundbetingelse, at vi skal samlæse klasserne, så de forskellige årgange har undervisning sammen. Det er en fin ting,

Læs mere

Hold øje uge 5. Tak for en helt fantastisk herlig Vinterfest. Klap en abeforælder på ryggen hvis du møder en J

Hold øje uge 5. Tak for en helt fantastisk herlig Vinterfest. Klap en abeforælder på ryggen hvis du møder en J Hold øje uge 5 Tak for en helt fantastisk herlig Vinterfest. Klap en abeforælder på ryggen hvis du møder en J Yes!..en herlig uge. Startende med et brag af en Vinterfest og fulgt op af en rigtig flot og

Læs mere

Fag Dansk. Indhold Aktiviteter/Metode Mål Evaluering

Fag Dansk. Indhold Aktiviteter/Metode Mål Evaluering Tema: Den gode historie Uge 33-36 Læsning af historiske materialer af og om Esrum i forbindelse med skolens 30. års jubilæum dansk.gyldendal.dk forløbet Fortællende journalistik og forløbet Nyhedsformidling

Læs mere

Fredagsbrev uge 41. Lillegruppen

Fredagsbrev uge 41. Lillegruppen Fredagsbrev uge 41 Kære forældre I denne skrivende stund sidder jeg og tænker, hvor tiden er blevet af. Sommerferien er lige slut, sådan føler jeg det, og nu er er det allerede efterårsferie for børnene.

Læs mere

Selvevaluering skoleåret 2015/16: Selvevalueringen er foretaget i juni 2016 Vision

Selvevaluering skoleåret 2015/16: Selvevalueringen er foretaget i juni 2016 Vision Selvevaluering skoleåret 2015/16: Selvevalueringen er foretaget i juni 2016 Vision På Waldemarsbo er vores fornemste opgave at højne elevernes selvværd, selvforståelse og selvstændighed, således, at eleverne

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 5. april 2013 Fredagsbrev nr. 734 Næste uger: Uge 15 09. april 12. april Mette G. Kursus hele ugen Spisning for kommende Bh.kl. forældre Forældremøde ml.gr. Skole-hjem overbygn.

Læs mere

Fredagsbrev uge 11 Definition af udeskole

Fredagsbrev uge 11 Definition af udeskole Fredagsbrev uge 11 Kære forældre Endnu en uge er snart forsvundet i horisonten. En uge, hvor både Junior og Seniorgruppen har arbejdet hårdt for at blive klar til fremlæggelserne af deres projekter. De

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 10/2018. Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 10/2018. Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 10/2018 Pas på naturen

Læs mere

Ugebrev 45 Indskolingen 2014

Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære forældre til indskolingen. I skrivende stund er det ikke fredag endnu, men jeg er sikker på, at vi er mange, der har haft en dejlig Halloweenfest, når fredagen

Læs mere

Første rigtige skoleuge for hele indskolingen er gået, og vi synes, vi er kommet godt fra start:-)

Første rigtige skoleuge for hele indskolingen er gået, og vi synes, vi er kommet godt fra start:-) Kære alle, Første rigtige skoleuge for hele indskolingen er gået, og vi synes, vi er kommet godt fra start:-) Vi vil minde jer alle om, at vi holder forældremøde for hele indskolingen på tirsdag d. 27.

Læs mere

www.aalborg-friskole.dk Sohngårdsholmsvej 47, 9000 Aalborg, Tlf.98 14 70 33, E-mail: kontor@aalborgfriskole.dk Årsplan 5. klasse, dansk/emne 2011/2012

www.aalborg-friskole.dk Sohngårdsholmsvej 47, 9000 Aalborg, Tlf.98 14 70 33, E-mail: kontor@aalborgfriskole.dk Årsplan 5. klasse, dansk/emne 2011/2012 www.aalborg-friskole.dk Sohngårdsholmsvej 47, 9000 Aalborg, Tlf.98 14 70 33, E-mail: kontor@aalborgfriskole.dk Årsplan 5. klasse, dansk/emne 2011/2012 Hvad skal der ske Ugenr. Hvordan Med hvilket formål

Læs mere

OLE LUND KIRKEGAARD. Et danskforløb på 15 lektioner om Dragen af Ole Lund Kirkegaard Rettet mod 3. klassetrin

OLE LUND KIRKEGAARD. Et danskforløb på 15 lektioner om Dragen af Ole Lund Kirkegaard Rettet mod 3. klassetrin LÆRERVEJLEDNING ALBERT 3. - 4. KLASSETRIN TIL LÆRE R EN OLE LUND KIRKEGAARD DRAGEN Et danskforløb på 15 lektioner om Dragen af Ole Lund Kirkegaard Rettet mod 3. klassetrin Af Mille Roedahl og Helena Patscheider,

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 1. Kære børn og forældre! Lemming d.13. oktober 2017

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 1. Kære børn og forældre! Lemming d.13. oktober 2017 U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 1 Kære børn og forældre! Lemming d.13. oktober 2017 Hvad synger vi dog om?? Hver morgen synger vi jo to sange/salmer, så vi får sunget rigtig

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 51/2018 Så er billederne

Læs mere

SFO BAKKESKOLEN [FORFATTERENS NAVN] 1

SFO BAKKESKOLEN [FORFATTERENS NAVN] 1 [FORFATTERENS NAVN] 1 Nyt fra SFO Bakkeskolen Personale: Vi siger tak for tiden her til Anita og Jesper, som har været studerende. Anita og Jesper ønskes stor fornøjelse med udfordringerne fremover. Vi

Læs mere

Fredagsbrev uge 39. Lillegruppen

Fredagsbrev uge 39. Lillegruppen Fredagsbrev uge 39 Kære forældre Børnene er nu tilbage fra Skotland, og der er ingen tvivl om, at denne tur har været noget særligt. Den har budt på mange spændende udflugter, men også udfordringer, når

Læs mere

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 MusikTeaterProduktion Om et øjeblik åbner teater og musikeleverne døren for dette års store forestilling: Insektliv I år samarbejder teater- og musiklinjen på Brøruphus

Læs mere

Fredagsbrev uge 43. Lillegruppen

Fredagsbrev uge 43. Lillegruppen Fredagsbrev uge 43 Kære forældre Efteråret har nu sat sit spor, det grønne er væk, og de gyldne farver træder frem alle steder. De lyser timer mindskes, og mørket tager over. Her på skolen betyder det,

Læs mere

Rengøring: Uge 47: bh.kl: Agnes 1.-2. Kl: Søren 3.kl: Nickolas Uge 48: bh.kl: Andreas 1.-2. Kl: Tilde 3.kl: Selma.

Rengøring: Uge 47: bh.kl: Agnes 1.-2. Kl: Søren 3.kl: Nickolas Uge 48: bh.kl: Andreas 1.-2. Kl: Tilde 3.kl: Selma. Ugebrev 48 Indskoling mandag 26.nov-fredag d.30.nov Kære forældre i indskolingen: De første nisser har indfundet sig - vi gør ellers hvad vi kan for at holde dem hen til næste fredag, hvor vi holder bedsteforældredag.

Læs mere

Vi har afsluttet vores emne om Kina og er startet på et nyt om Dinosaurer. Vi skal læse om dinosaurer, skrive dinosaur historier, skrive dinosaur

Vi har afsluttet vores emne om Kina og er startet på et nyt om Dinosaurer. Vi skal læse om dinosaurer, skrive dinosaur historier, skrive dinosaur ULIGEUGEBREV 9 Kære Forældre. Marts er den første forårsmåned i kalenderen, vinteren er forbi, fuglene synger og planterne spirer og gror. Børnene kigger efter forårstegn, og vi får dem præsenteret til

Læs mere

10. klasse har haft stor fokus på tysk og fysik/kemi.

10. klasse har haft stor fokus på tysk og fysik/kemi. OB-NYT April 2014 Overblik Fra bog til film I uge 14 og 15 har hele overbygningen været i gang med forskellige projekter. 7. og 8. klasse har arbejdet sammen på kryds og tværs i begge uger. Den første

Læs mere

Nyhedsbrev for Juni/Juli

Nyhedsbrev for Juni/Juli Nyhedsbrev for Juni/Juli Kære Forældre Så er vi klar til sommer og sol i skrivende stund er der dejligt vejr, så vi håber bare, det må fortsætte. Inden vi er helt klar til at gå på sommerferie, så får

Læs mere

Syddjurs Friskoles Ugebrev 45

Syddjurs Friskoles Ugebrev 45 Syddjurs Friskoles Ugebrev 45 2017 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 9. - 10. november: Pædagogiske dage.

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 24/2017 Nyt fra Børnehuset. Blå Gruppes Discofest Fredag den 2.juni holdt Blå Gruppe (langt om længe ) discofest. Børnene havde glædet sig meget. Vi hyggede med velkomstdrink, lækkert mad +

Læs mere

Månedsbrevet juni 2018

Månedsbrevet juni 2018 Månedsbrevet juni 2018 Kære forældre Denne måned har været præget af nu er det snart sommerferie. Børnene er klar til nogle uger, hvor de kan slappe af og nyde at være sammen med familien, hvad enten det

Læs mere

Innovation Step by Step

Innovation Step by Step Innovation Step by Step Elevhæfte. kl. verdens bedste læserum Et tværfagligt forløb mellem dansk og billedkunst Innovation Step by Step Et undervisningsmateriale til mellemtrinnet med fokus på arkitektur

Læs mere

UGEBREV nr. 24 uge 06 Årgang 6

UGEBREV nr. 24 uge 06 Årgang 6 UGEBREV nr. 24 uge 06 Årgang 6 Temauge Det har været en rigtig fin temauge om farver. Der er blevet arbejdet flot på mange planer, både kreativt og mere fagligt, så det har været fint. Husk også at læse

Læs mere

Nyhedsbrev. Den 18. september 2015. Marie Frank intim koncert på GUF den 13. november

Nyhedsbrev. Den 18. september 2015. Marie Frank intim koncert på GUF den 13. november Festlig indvielse af BÅLHYTTEN Torsdag den 17. september, blev en festlig dag for hele GUFS. Bålhytten blev indviet med sang, taler og sidst, men ikke mindst, pølser over åben ild, med tilhørende brød

Læs mere

Hold Øje uge 44. En ganske almindelig torsdag på Næringen 98. Aften-BØF I næste uge er Aften-BØF afløst af Musical-show.se længere ned i Hold Øje.

Hold Øje uge 44. En ganske almindelig torsdag på Næringen 98. Aften-BØF I næste uge er Aften-BØF afløst af Musical-show.se længere ned i Hold Øje. Hold Øje uge 44 En ganske almindelig torsdag på Næringen 98. Aften-BØF I næste uge er Aften-BØF afløst af Musical-show.se længere ned i Hold Øje. God weekend Hilsen Peter FRITS Denne uge i Frits har stået

Læs mere

Fredagsbrev uge 35. En stor begivenhed finder sted lørdag Anne-Sofie skal giftes med Leon, og børnene har

Fredagsbrev uge 35. En stor begivenhed finder sted lørdag Anne-Sofie skal giftes med Leon, og børnene har Fredagsbrev uge 35 Kære forældre I denne uge har vi mærket, at sensommeren er på vej. Regnen og blæsten har taget fat igen, og temperaturen er faldet. Enkelte grupper har været på udeskoleture, bl.a. er

Læs mere

UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6

UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6 UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6 Sommerferie Så blev det endelig tid til sommerferie og nogle lektiefri uger. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, kalender, skemaer,

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 9. Kære børn og forældre! Lemming d 29. september 2017

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 9. Kære børn og forældre! Lemming d 29. september 2017 U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 9 Kære børn og forældre! Lemming d 29. september 2017 Ugen der gik: En dejlig almindelig uge er gået. Oktoberdagens skiften af skyer, sol og

Læs mere

Forårshilsen fra indskolingen.

Forårshilsen fra indskolingen. Forårshilsen fra indskolingen. Maj 2016 Kære indskolingsforældre Solen skinner, om få dage kan vi byde sommeren velkommen, men her på en smuk senforårsdag i maj når vi lige at sende en forårshilsen til

Læs mere

Jeg håber, at de kommende samtaler jeg og Claus skal have, vil føre til at I vil se nye skolekammerater på Gjerndrup Friskole inden længe.

Jeg håber, at de kommende samtaler jeg og Claus skal have, vil føre til at I vil se nye skolekammerater på Gjerndrup Friskole inden længe. Fredagsnyt d. 11. januar 2019 Rigtigt godt Nytår til alle. Jeg håber alle har haft en dejlig juleferie og er kommet godt ind i det nye år. Over en længere periode har vi haft fokus på at fortælle den gode

Læs mere

UGEBREV nr. 29 uge 13

UGEBREV nr. 29 uge 13 UGEBREV nr. 29 uge 13 Tidlig Sfo Så oprandt dagen endelig,, hvor vi siger goddag til de nye børn i Tidlig SFO. Der er startet ni rigtig søde børn, og vi siger hjertelig velkommen til jer alle sammen. Arbejdslørdag

Læs mere

Kom op slå dit barn i en rekord

Kom op slå dit barn i en rekord Fredagsnyt d. 18. maj 2018 Kom op slå dit barn i en rekord Sikke en overskrift det kunne have været, hvis ikke den sidste lille tilføjelse var på. Men selvfølgelig er det en glad invitation til en sjov

Læs mere

I natur og teknik afslutter vi æblerne på fredag og skal derefter til at eksperimentere med at bygge drager. I idræt skal vi indtil jul lave

I natur og teknik afslutter vi æblerne på fredag og skal derefter til at eksperimentere med at bygge drager. I idræt skal vi indtil jul lave ULIGEUGEBREV 43 Kære Forældre. I sidste uge forevigede jeg dette syn over mit hus. De ville syd på, og efter vejrudviklingen siden, er det jo nok en klog beslutning. Også tiden flyver, og børnene er nu

Læs mere

Fredagsnyt d. 6. oktober, Kære alle

Fredagsnyt d. 6. oktober, Kære alle Fredagsnyt d. 6. oktober, 2017 Kære alle Endelig endelig kom dagen vi alle har glædet os rigtig meget til, nemlig dagen, hvor Støtteforeningen overrakte alle klasse en projektor! Edla og Helle Pichardt

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 15. maj 2014 sbrev nr. 781 Næste uge: 16. maj 19. maj 22. maj 23. maj St. Bededag Fri Majfestuge hele ugen Generalprøve kl. 11.00 Majfest kl. 18.30 Alle elever møder kl. 9.00

Læs mere

Rigtig Godt Nytår til alle

Rigtig Godt Nytår til alle Fredagsnyt d. 6/1 2017 Rigtig Godt Nytår til alle Et nyt kalenderår er begyndt, solen er langsomt på vej tilbage og forventningerne til et nyt og spændende år er høje. Dette år er startet op med en ny

Læs mere

Jeg skal ikke med på VIA, så jeg er på skolen. I må meget gerne selv aftale det med læreren.

Jeg skal ikke med på VIA, så jeg er på skolen. I må meget gerne selv aftale det med læreren. UGEBREV nr. 28 uge 11 Årgang 6 Tidlig Sfo Efter påskeferien, nærmere bestemt fredag den 1. april, kommer der nye børn på friskolen. Der starter 9 børn i Tidlig SFO, som selvfølgelig bliver til den nye

Læs mere

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte. E-mail: mdsf@midtdjursfriskole.dk Skole: 86398137 SFO: 86398044

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte. E-mail: mdsf@midtdjursfriskole.dk Skole: 86398137 SFO: 86398044 UGEBREV nr. 23 uge 05 Årgang 6 Temauge I næste uge har vi temauge om farver. I må læse under lærernes indlæg, hvad der skal ske i løbet af ugen, men her er lidt praktiske informationer. Mandag er normal

Læs mere

en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Månedsblad december 2009 Fra skolelederen: I uge 48 havde vi atter en aktivitetsuge, denne gang stod ugen i julens tegn. Klasserne er blevet pyntet, juletræet er kommet op og er blevet pyntet med hjemmelavet

Læs mere

Nyt tilbud for alle børn 2 tirsdag om måneden: Fællesfødselsdagstur for august og september:

Nyt tilbud for alle børn 2 tirsdag om måneden: Fællesfødselsdagstur for august og september: Nyt tilbud for alle børn 2 tirsdag om måneden: Resten af dette skoleår har vi bestemt at vi vil til at have noget fast på programmet de to første tirsdage i hver måned. Vi vil have hhv. et bevægelsestilbud

Læs mere

Skoleåret er jo fyldt med forskellige aktiviteter ud af huset og andre oplevelser, og allerede i den anden uge i september var der fart på.

Skoleåret er jo fyldt med forskellige aktiviteter ud af huset og andre oplevelser, og allerede i den anden uge i september var der fart på. Dec. 2014 NYHEDSBREV Skoleåret 2014/15 er nu rigtig godt i gang. Vi har på Solhverv allerede nået at opleve mange ting i skoleårets første halvdel, så nu glæder vi os til, at alle kan holde en rigtig god

Læs mere

Dansk. Tema: Den gode historie Uge Skoleåret 2018/19 Årsplan 8. klasse. Indhold Aktiviteter/Metode Mål Evaluering

Dansk. Tema: Den gode historie Uge Skoleåret 2018/19 Årsplan 8. klasse. Indhold Aktiviteter/Metode Mål Evaluering Tema: Den gode historie Uge 33-36 Læsning af historiske materialer af og om Esrum i forbindelse med skolens 30. års jubilæum dansk.gyldendal.dk forløbet Fortællende journalistik og forløbet Nyhedsformidling

Læs mere

UGEBREV nr. 58 uge 02

UGEBREV nr. 58 uge 02 UGEBREV nr. 58 uge 02 Årgang 5 Kære alle børn og forældre! Det var rigtig rart at se alle børn og voksne igen efter en god lang juleferie. Alle er mødt op med godt humør, så vi har haft en fin første uge

Læs mere

Nyhedsbrev november december Kære forældre.

Nyhedsbrev november december Kære forældre. Nyhedsbrev november december 2018 Kære forældre. Det er igen blevet tid til et nyhedsbrev. Denne gang er årets bedsteforældrejuleklippeklisterdag netop blevet afholdt. Endnu engang var det en rigtig god

Læs mere

Månedsinformation. Karup skole og SFO

Månedsinformation. Karup skole og SFO Månedsinformation Karup skole og SFO April 2015 Siden sidst Ny organisering næste skoleår. Vi har i foråret gennemført en større intern proces med evaluering og udvikling af skolens nuværende organisering.

Læs mere

Hold øje uge 11. Kære alle. Endnu en uge er ved vejs ende. Solen er med os, som man kan se på billedet og sådan en sol lyder jo faktisk helt godt.

Hold øje uge 11. Kære alle. Endnu en uge er ved vejs ende. Solen er med os, som man kan se på billedet og sådan en sol lyder jo faktisk helt godt. Hold øje uge 11 Kære alle. Endnu en uge er ved vejs ende. Solen er med os, som man kan se på billedet og sådan en sol lyder jo faktisk helt godt. I denne uge afsluttede valgfagene. Et af valgfagene var

Læs mere

Årsplan 7. b, dansk 2011/2012 ret til ændringer forbeholdes

Årsplan 7. b, dansk 2011/2012 ret til ændringer forbeholdes Årsplan 7. b, dansk 2011/2012 ret til ændringer forbeholdes Periode Emne Aktiviteter Materialer Fælles mål August /september Nationalromantikken projekt læseprøve Analysere og blive fortrolige med Romantikkens

Læs mere

! Årsplan Team Vega 2014 / 2015

! Årsplan Team Vega 2014 / 2015 Årsplan Team Vega 2014 / 2015 Sådan vil vi have det i indskolingen de øvrige underviseres mål, at jeres barn skal være glad for at gå i skole. Vores læringsmål er: Hvis man vil behandle & undervise børn

Læs mere

Januar. Vi har i dette nr. af skolebladet beskrevet i billeder hvordan en uge på 1. årgang ser ud

Januar. Vi har i dette nr. af skolebladet beskrevet i billeder hvordan en uge på 1. årgang ser ud N t y d t å o r G Januar Vi har i dette nr. af skolebladet beskrevet i billeder hvordan en uge på 1. årgang ser ud Sidste måneds vinder af konkurrencen blev Tugba og Rikke 9.a tillykke! 2 Løsning: 1. Den

Læs mere

Kære elever, forældre, bedsteforældre, støtteforening og ansatte på Gjerndrup Friskole

Kære elever, forældre, bedsteforældre, støtteforening og ansatte på Gjerndrup Friskole Kære elever, forældre, bedsteforældre, støtteforening og ansatte på Gjerndrup Friskole Kalenderåret er ved at løbe ud og i den anledning vil jeg se lidt tilbage på Gjerndrup Friskoles hverdag og virke

Læs mere

Fredagsnyt d. 14. september Kære alle

Fredagsnyt d. 14. september Kære alle Fredagsnyt d. 14. september 2018 Kære alle Sikke en dag i lørdags til Høst og Loppemarkedet!!! Regnvejret truede med at skylle os væk, da vi mellem 8.30 og 9.30 gik og gjorde de sidste boder og opstillinger

Læs mere

Græsset graves af i weekenden i uge 44 og hertil er der ikke behov for yderligere hjælp.

Græsset graves af i weekenden i uge 44 og hertil er der ikke behov for yderligere hjælp. UGEBREV nr. 10 uge 43 Årgang 6 Teater På torsdag den 29. oktober kommer Syddjurs Egnsteater og spiller teater for os. De skal spille stykket "Det Blå Bjerg" i aulaen. Der kommer sandsynligvis også børn

Læs mere

Ugebrev 41 Indskolingen 2015

Ugebrev 41 Indskolingen 2015 Ugebrev 41 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Efter en dejlig PMU- uge, hvor hele skolen summede af Storm P og alle hans fluer, fantasifulde opfindelser og finurlige figurer er den

Læs mere

UGEBREV nr. 32 uge 17

UGEBREV nr. 32 uge 17 UGEBREV nr. 32 uge 17 Årgang 2 Kære alle børn og forældre! Tal til alle der tog et nap til arbejdslørdagen det er så rart at se, hvor meget samlede hænder kan nå i løbet af relativt få timer. I denne uge

Læs mere

UGEBREV nr. 18 uge 1 Årgang 8

UGEBREV nr. 18 uge 1 Årgang 8 UGEBREV nr. 18 uge 1 Årgang 8 Så er vi kommet i gang med det nye år 2018. Det ser ud til, at alle er kommet godt igennem juleferien, også uden ulykker med fyrværkeri. Som jeg skrev om lidt før jul, vil

Læs mere

Kalender: Syddjurs Friskole Ugebrev oktober 2016

Kalender: Syddjurs Friskole Ugebrev oktober 2016 Syddjurs Friskole Ugebrev 40 7. oktober 2016 Ugebrevet udkommer normalt hver fredag. Indlæg sendes senest torsdag kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com Kontornyt uge 40 Kalender: 10-11/10:

Læs mere

Tak for samarbejdet.. Forældreoverdragelse i januar.. Møde aflyst og det betyder, at plan først kommer i uge 1 Biografbillet til

Tak for samarbejdet.. Forældreoverdragelse i januar.. Møde aflyst og det betyder, at plan først kommer i uge 1 Biografbillet til Fredagsbrev -- uge 50 - d. 16. december 2011 FredagsBREV Glædelig jul og godt nytår til alle på Bakkelandet Personalet i Bakkelandets vuggestue, børnehave og friskole Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup 75753888

Læs mere

Hold Øje uge 10. Musik på tværs samme fredag 4/4 om aftenen kl. 17. Generalforsamling d. 23/4 kl. 17.

Hold Øje uge 10. Musik på tværs samme fredag 4/4 om aftenen kl. 17. Generalforsamling d. 23/4 kl. 17. Hold Øje uge 10 Foråret arbejder lige så stille på at bryde igennem. Temperaturen er ikke helt forårsagtig (eller er den) men der er mere lys og dermed forår i luften Det kan mærkes på ungerne på den gode

Læs mere