OPTAGELSE AF SUPER16 ÅRGANG #11

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "OPTAGELSE AF SUPER16 ÅRGANG #11"

Transkript

1 OPTAGELSE AF SUPER16 ÅRGANG #11 Super16 optager en ny årgang #11 med semesterstart primo august Årgang #11 kommer til at bestå af 6 instruktører, 6 producere og 4 manuskriptforfattere. Super16 favner enhver form for audiovisuel produktion, herunder fiktion, dokumentar og animation. Super16 afholder informationsaften om uddannelsen og optagelsesforløbet d. 3. December 2018 for alle interesserede. Mere information om tid og sted bliver meldt ud på Super16 s Facebookside. I dette dokument fremgår alle relevante informationer i forbindelse med ansøgningen, samt en kort beskrivelse af uddannelsens forløb og værdigrundlag. FORMELLE KRAV TIL ANSØGERE OG REGLER FOR INDLEVERING AF ANSØGNING Det er et ufravigeligt krav, at ansøgere skal være fyldt 18 år ved semesterstart. Udenlandske, engelsktalende ansøgere er velkomne, men det er et ufravigeligt krav, at man kan forstå og læse dansk (størstedelen af undervisning og kommunikation foregår på dansk) samt at man er bosat i Danmark under uddannelsesforløbet. Super16 har base i København, hvilket betyder, at foreningsmedlemmer skal kunne deltage i foreningsaktiviteter på ugentlig basis i København. Det skal tydeligt markeres på ansøgningen, hvilken faglinje, der søges optagelse på, ligesom ansøgningen skal indeholde en oversigt over vedlagte bilag. Ansøgningen skal være på dansk. Super16 vil i år forberede overgangen til digitale ansøgninger via hjemmesiden. Vi beder om, at ansøgningerne afleveres både fysisk og digitalt. Den digitale ansøgning udfyldes og sendes på super16.dk under menupunktet optagelse. Samme ansøgning printes fysisk og afleveres eller sendes i 4 eksemplarer til følgende adresse : Nordisk Film Mosedalvej 14, 2500 Valby Att.: Super16 Mærk konvolutterne med fulde navn og faglinje. Både den digitale og fysiske ansøgning skal afleveres senest d. 01. februar 2019, kl. 12:00. Husk at læse optagelseskriterierne grundigt.

2 OPTAGELSESKRITERIER Følgende punkter er obligatoriske for alle faglinjer på Super16: 1. CV : Skal indeholde relevant erfaring, fulde navn, foto, telefonnummer, adresse og mailadresse. [max. 2 A4-sider] 2. Motiveret ansøgning: Hvem er du? Hvad interesserer du dig for? Hvad har du lavet tidligere? Hvorfor vil du gerne lave film? 3. Forventninger til Super16: Skal indeholde: Hvad kan du bidrage med til Super16? Hvad forventer du at få ud af Super16? Hvor meget tid regner du med at lægge i Super16? Giv et konkret bud på et undervisningsforløb du kunne forestille dig at tilrettelægge på Super En fortælling fra dit liv: Skriv en fortælling fra dit liv. Du bestemmer selv, hvilken slags fortælling du har lyst til at dele med os - intet er for stort eller småt. Derudover skal ansøgningen indeholde en række bilag specifikt til hver enkelt faglinje, som præciseres på de følgende sider. Ansøgninger, der ikke opfylder samtlige krav, vil ikke blive taget i betragtning. Bemærk ligeledes de specifikke krav til afleveringsformater af film, samt de typografiske krav.

3 BILAG TIL INSTRUKTØR-FAGLINJEN #11 Bilag A A1: Èn eller to film som du har instrueret og er kunstnerisk ansvarlig for (password- beskyttet Vimeo-link). Vi ser kun 20 minutter i alt, uanset om du vedlægger én eller to film. Hvis filmen/e er længere end 20 minutter, skal det tydeligt markeres, hvilke 20 minutter, der skal ses. Hvis du sender én film, så skal det være ét sammenhængende uddrag fra filmen. Hvis du sender to film, så skal det være ét sammenhængende uddrag fra hver af de to film. A2: En tekst, der reflekterer over et af værkerne indsendt i bilag A1; fortæl om dine ambitioner, din metode, din proces, og dine eftertanker. Bilag B Præsenter en idé til et audiovisuelt værk. Bilaget kan afleveres som max 1 A4-sides tekst eller film dig selv, der pitcher det på max. 3 minutter (skal afleveres på password-beskyttet Vimeo-link eller Youtube Link). Du afgør selv, om det er nødvendigt at klippe i videoen eller ej. - Ideen kan være alt fra kortfilm, spillefilm, fiktion, dokumentar, animation, VR osv. Bilag C Et valgfrit materiale i et andet medie end film, som fortæller noget om dig som kunstner. (Materialet skal kunne dokumenteres online via et link. Indsæt linket i din ansøgning under Bilag C) Vær opmærksom på, at såfremt ansøger går videre til næste runde bliver en ekstra opgave udleveret til instruktørerne, som skal udføres før samtalen i maj 2019.

4 BILAG TIL PRODUCER-FAGLINJEN #11 Bilag A A1 : En film, hvor ansøgeren har haft en ledende funktion (password-beskyttet vimeo-link eller youtube-link). Vi ser max. 15 minutter. Hvis filmen er længere end det, skal det tydeligt markeres, hvilke 15 minutter optagelsesudvalget skal se. A2 : Ansøgers intentioner og erfaringer med produktionen af bilag A1. Både kunstnerisk og praktisk. Det skal fremgå, hvilken funktion, ansøger havde på filmen. Bilag B B1: Film dig selv, hvor du pitcher et projekt, du drømmer om at producere på max. 3 minutter (skal afleveres på password-beskyttet vimeo-link eller youtube-link). B2: En projektbeskrivelse til bilag B1, der også indeholder tanker omkring finansiering, lancering og målgruppe. Bilag C Et bilag efter eget valg. Det kan være en film (password-beskyttet vimeo-link), en prosatekst, et foto, et stykke musik eller noget helt femte. Vi bruger max. 15 minutter på at vurdere bilag C. Værket skal kunne sendes som link eller alternativt på papir/pdf. Vær opmærksom på, at såfremt ansøger går videre til næste runde, kan der blive udleveret en ekstraopgave, der skal udføres umiddelbart før samtalen i maj 2019.

5 BILAG TIL MANUSKRIPT-FAGLINJEN #11 Bilag A A1: Et filmmanuskript på max 15 sider - det kan være enten være et afsluttet manuskript eller et uddrag. Ved sidstnævnte skal det tydeligt markeres, hvilke 15 sider, der skal læses. Manuskriptet skal indeholde dialog. A2: Pitch på max. 10 linjer, som opsummerer handlingen i ovenstående filmmanuskript. [ Font til bilag A1 & A2: courier new, punkt 12, i korrekt manuskriptformat] Bilag B En scene på max. 3 sider, hvor nedenstående kondition skal følges: Det vigtigste øjeblik i en persons liv. Scenen skal indeholde dialog. [Font: courier new, punkt 12, i korrekt manuskriptformat] Bilag C En synopsis om dit drømmeprojekt som manuskriptforfatter på ca. 1,5 A4-side. Formatet er frit: det kan være en kortfilm, en tv-serie, en spillefilm, et virtual reality-koncept eller noget helt femte. [max anslag inkl. mellemrum] Vær opmærksom på, at såfremt ansøger går videre til næste runde, bliver en ekstra opgave udleveret til manuskriptforfatterne, som skal udføres før samtalen i maj 2019.

6 KORT OM SUPER16 OG FORHÅBNINGER FOR EN NY ÅRGANG Et medlemsskab af Super16 forløber over en 3-årig periode. På hvert år deltager hvert medlem i en større filmproduktion, der skal vises for offentligheden. Medlemmerne danner hold på tværs af faglinjerne, og de får mulighed for at fordybe sig i en kunstnerisk vision under stor frihed og under stort personligt ansvar. Derudover består uddannelsen af aktivt medlemsskab i foreningen Super16. Super16s medlemmer betaler et årligt kontigent på 1.700,- kr. Foreningens flade struktur og store fleksibilitet gør det muligt for Super16 hurtigt at søsætte nye initiativer fra medlemmerne. Det er Super16's opgave at afsøge nye samarbejdsformer, på tværs af kunstarter, platforme og fortælleformer, og den opgave kan kun løftes af et engageret fællesskab. Super16 er både en individuel uddannelse, hvor hvert medlem får mulighed for at finde og forfine sit personlige filmiske udtryk, og samtidig er Super16 en kollektiv uddannelse, hvor hvert medlem engagerer sig i videreudviklingen af Super16 som en vital, kreativ del af den danske filmbranche. Vi på årgang #10 leder efter 16 nye medlemmer, der har lyst og vilje til at forfølge begge disse dimensioner med stor passion. Vi lægger vægt på, at du engagerer dig i alle aspekter af foreningslivet, og at du har disciplinen til at håndtere uddannelsens særlige rammer - herunder at gribe og administrere de muligheder og den frihed, som de bringer med sig. Hvis du besidder lysten, viljen og modet til at arbejde med dig selv, tage chancer og indgå i et konstant udviklende fællesskab af filmskabere så er det måske dig, vi leder efter som et af foreningens 16 nye medlemmer. Det er os en stor ære at skulle sammensætte årgang #11 på Super16, og vi opfordrer alle, uanset baggrund, til at søge ind på vores uddannelse. Der er ingen kriterier for hvilken erfaring, der kræves for at blive optaget på uddannelsen. Dog er det et krav, at du på ansøgningstidspunktet er fyldt 18 år og kan tale og forstå dansk, så det er muligt for dig at følge med i undervisningen og være en aktiv del af foreningen, hvor den primære kommunikation foregår på dansk. Det er op til dig at bruge din personlige erfaring og historie til at vise os, hvem du er, hvad du kan bidrage med - både som filmskaber og som medlem - og hvorfor du skal være en del af den nye årgang på S16. Vi glæder os meget til at modtage din ansøgning. Super16, Årgang #10

7

OPTAGELSE AF SUPER16 ÅRGANG #10

OPTAGELSE AF SUPER16 ÅRGANG #10 OPTAGELSE AF SUPER16 ÅRGANG #10 Super16 optager en ny årgang #10 med semesterstart primo august 2017. Årgang #10 kommer til at bestå af 6 instruktører, 6 producere og 4 manuskriptforfattere. Super16 favner

Læs mere

OPTAGELSE AF 3. ÅRGANG PÅ 18FRAMES

OPTAGELSE AF 3. ÅRGANG PÅ 18FRAMES OPTAGELSE AF 3. ÅRGANG PÅ 18FRAMES 18frames optager 18 nye elever fordelt på faglinjerne med 3 elever på hver linje. Linjerne er; instruktør, manuskriptforfatter, producer, klipper, tonemester & fotograf.

Læs mere

Gode film kræver gode historier. - Danske Dramatikeres anbefalinger til fremtidens danske film

Gode film kræver gode historier. - Danske Dramatikeres anbefalinger til fremtidens danske film Gode film kræver gode historier - Danske Dramatikeres anbefalinger til fremtidens danske film Gode film kræver gode historier Audiovisuelt indhold trækker i disse år et rekordpublikum. Publikum er dog

Læs mere

Undervisningen foregår som klasseundervisning, enten i form af forelæsning, diskussion eller som øvelser.

Undervisningen foregår som klasseundervisning, enten i form af forelæsning, diskussion eller som øvelser. Undervisning Undervisningen foregår som klasseundervisning, enten i form af forelæsning, diskussion eller som øvelser. Der undervises kontinuerligt og repetitivt fra semester til semester i: Scenens struktur

Læs mere

Open Call 2015. Ansøgningsvejledning

Open Call 2015. Ansøgningsvejledning Open Call 2015 Ansøgningsvejledning OPEN CALL 2015 OPEN CALL 2015 Aarhus 2017 inviterer nye kulturprojekter til at blive en del af programmet et helt år med kulturelle oplevelser! Vi udvikler et program,

Læs mere

Vedtægter for SUPER Foreningens navn er Super8. Dens hjemsted er Aarhus.

Vedtægter for SUPER Foreningens navn er Super8. Dens hjemsted er Aarhus. Vedtægter for SUPER8 1 NAVN OG HJEMSTED 1.1 Foreningens navn er Super8. Dens hjemsted er Aarhus. 2 FORMÅL 2.1 At være en ikke-kommerciel forening til fremme og udvikling af medlemmernes talent inden for

Læs mere

Feltet "Der ansøges om følgende beløb i 2019" udfyldes med 1,00, da det ikke er muligt at søge kontant økonomisk støtte til Åbne Scene.

Feltet Der ansøges om følgende beløb i 2019 udfyldes med 1,00, da det ikke er muligt at søge kontant økonomisk støtte til Åbne Scene. ANSØGNING OM KURATERING TIL ÅBNE SCENE, GODSBANEN Ansøgningsfrist: 1. april 2018 Perioder, der kan søges kuratering til: 28. januar 17. april 2019 30. april - 5. maj 2019 14. - 18. maj 2019 29. maj - 18.

Læs mere

Filmværkstedets støttevilkår 2017

Filmværkstedets støttevilkår 2017 Filmværkstedets støttevilkår 2017 6 måneders støtte 1 FORMÅL 1.1. Det Danske Filminstitut (DFI) kan yde støtte til drift af værksteder. DFI yder via Filmtalent støtte til driften af Filmværkstedet / København

Læs mere

ANSØGNINGSSKEMA FOR SPILLEFILM, DOKUMENTARFILM OG TV-SERIER Rev

ANSØGNINGSSKEMA FOR SPILLEFILM, DOKUMENTARFILM OG TV-SERIER Rev ANSØGNINGSPROCES FilmFyn har ikke faste ansøgningsdeadlines og behandler løbende ansøgninger. For at sikre hurtigst mulig sagsbehandling modtager FilmFyn dog ikke uopfordrede ansøgninger, hvor ansøger

Læs mere

ARBEJDSFORHOLDS- UNDERSØGELSE 2017

ARBEJDSFORHOLDS- UNDERSØGELSE 2017 ARBEJDSFORHOLDS- UNDERSØGELSE 2017 Danske Filminstruktører Rapport September 2017 METODE METODE FORMÅL SPØRGESKEMA DATAINDSAMLNG REPRÆSENTATIVITET Formålet med undersøgelsen er at Spørgeskemaet er udviklet

Læs mere

TRUE AWARD 2018 KATEGORIER

TRUE AWARD 2018 KATEGORIER TRUE AWARD 2018 KATEGORIER 1. BEDSTE TV & BIOGRAF FILM 2. BEDSTE ONLINE FILM 3. BEDSTE BRANDED ENTERTAINMENT FILM 4. BEDSTE FILMKAMPAGNE 5. BEDSTE BRANDED ENTERTAINMENT KAMPAGNE 6. BEDSTE INSTRUKTION 7.

Læs mere

Vi skal styrke borgernes mulighed for at mestre egen tilværelse og, i samarbejde med borgerne, sikre, at alle kan indgå i relevante fællesskaber.

Vi skal styrke borgernes mulighed for at mestre egen tilværelse og, i samarbejde med borgerne, sikre, at alle kan indgå i relevante fællesskaber. Bobleriets Formål Bobleriet tilbyder primært udviklende aktiviteter til børn og unge i Guldborgsund Kommune. Det er et samarbejde på kryds og tværs af kommunens institutioner, foreninger og organisationer

Læs mere

UDFYLDES OG AFLEVERES SAMMEN MED DINE LØSNINGER

UDFYLDES OG AFLEVERES SAMMEN MED DINE LØSNINGER Opgavesæt UDFYLDES OG AFLEVERES SAMMEN MED DINE LØSNINGER Navn: Alder: Adresse: By: Postnr: Email: Telefonnr: Evt hjemmeside: Rettigheder på alt indsendt materiale tilfalder Nørgård Mikkelsen ODENSE KØBENHAVN

Læs mere

Læringsmål for filmprojektet Hollywood week

Læringsmål for filmprojektet Hollywood week Læringsmål for filmprojektet Hollywood week - Til lærere og forældre Eleverne skal lære, hvordan udvikling og brug af teknologi medvirker til at sætte rammerne for deres eget liv og fællesskabet. Eleverne

Læs mere

ØVELSESSSKORT PROTOTYPEUDVIKLING

ØVELSESSSKORT PROTOTYPEUDVIKLING ØVELSESSSKORT 45+ min PROTOTYPEUDVIKLING VEJLEDNING: I skal nu bruge jeres første udkast til jeres problemformulering (fra tema 2) og finde frem til, hvilken prototype I vil lave som en del af jeres samlede

Læs mere

Ansøger: Musikteater Næstved CVR-nr:

Ansøger: Musikteater Næstved CVR-nr: Projektet kort fortalt: I maj 2019 vil Musikteater Næstved opsætte en ny og opdateret iscenesættelse af musicalen NINE-TO-FIVE med lokal talentmasse på Ny Ridehus, Grønnegade Kaserne Kulturcenter, Næstved.

Læs mere

Filmværkstedets vilkår 2017 Udviklingsstøtte

Filmværkstedets vilkår 2017 Udviklingsstøtte Filmværkstedets vilkår 2017 Udviklingsstøtte 1 FORMÅL 1.1. Det Danske Filminstitut (DFI) kan yde støtte til drift af værksteder. DFI yder via Filmtalent støtte til driften af Filmværkstedet / København

Læs mere

VIA Film & Transmedia VIA UNIVERSITY COLLEGE

VIA Film & Transmedia VIA UNIVERSITY COLLEGE VIA Film & Transmedia VIA UNIVERSITY COLLEGE 1. Kort om studiet 2. Opbygning (inkl. praktik, udvekslingsmuligheder) 3. Undervisningsform 4. Erhvervsliv og beliggenhed 5. Studenterproduktioner 6. Optagelseskriterier

Læs mere

Nordisk Film & TV Fond statutter

Nordisk Film & TV Fond statutter NFTF STATTUTTER Nordisk Film & TV Fond statutter Fastsat af Nordisk Ministerråd (kulturministrene) AO.45.A401 + FORMÅL 0. Nordisk Film & TV Fond, herefter kaldet Fonden, har jfr. aftale af 5. maj A40=

Læs mere

S u RS u DK un ves & ERISK tn S un BILLEDK mid

S u RS u DK un ves & ERISK tn S un BILLEDK mid billedkunstnerisk grundkursus midt vest & Er du seriøst interesseret i at arbejde med billedkunstneriske udtryksformer? Er du mellem 15 og 25 år, og tænker du på at søge en videregående uddannelse indenfor

Læs mere

Ansøgning til Åbne Scene på Godsbanen

Ansøgning til Åbne Scene på Godsbanen Ansøgning til Åbne Scene på Godsbanen Ansøgningsfrist: 15. november 2017 Perioder, der kan søges kuratering i: 4. - 7. september 2018 18. september - 10. november 2018 20. november - 20. december 2018

Læs mere

!. Der skal tages særlig hensyn til produktioner, der retter sig til målgruppen børn og unge.

!. Der skal tages særlig hensyn til produktioner, der retter sig til målgruppen børn og unge. Statutter Nordisk Film & TV Fond Fastsat af Nordisk Ministerråd (kulturministrene) 01.11.0314 # FORMÅL!. Nordisk Film & TV Fond, herefter kaldet Fonden, har jfr. aftale af 8. maj %&'( til formål at fremme

Læs mere

Ansøgningsskema for CKU s Kunstpulje

Ansøgningsskema for CKU s Kunstpulje Ansøgningsskema for CKU s Kunstpulje Side 1 Generelt Projekttitel [kort og præcis beskrivelse af projektet]: Kontaktperson/projektansvarlig [den juridisk ansvarlige for projektets gennemførelse. Den projektansvarlige

Læs mere

ER DU SERIØST INTERESSERET I AT ARBEJDE MED BILLEDKUNST- NERISKE UDTRYKSFORMER?

ER DU SERIØST INTERESSERET I AT ARBEJDE MED BILLEDKUNST- NERISKE UDTRYKSFORMER? ER DU SERIØST INTERESSERET I AT ARBEJDE MED BILLEDKUNST- NERISKE UDTRYKSFORMER? Er du mellem 15 og 25 år, og tænker du på at søge en videregående uddannelse indenfor billedkunst eller andre relaterede

Læs mere

TIPS OG TRICKS TIL PRÆSENTATION, FOTOGRAFERING OG MINI- UDSTILLING

TIPS OG TRICKS TIL PRÆSENTATION, FOTOGRAFERING OG MINI- UDSTILLING TIPS OG TRICKS TIL PRÆSENTATION, FOTOGRAFERING OG MINI- UDSTILLING TIPS OG TRICKS GODE RÅD TIL PRÆSENTATION, FOTOGRAFERING OG MINI-UDSTILLING Dette er tips og tricks til, hvordan man helt enkelt kan lave

Læs mere

Danish Entrepreneurship Award

Danish Entrepreneurship Award Danish Entrepreneurship Award - Videopitchkonkurrencen Guide og bedømmelseskriterier Danish Entrepreneurship Award - Videopitchkonkurrencen Er jeres team med i Idékonkurrencen til Danish Entrepreneurship

Læs mere

BILLEDKUNSTNERISK GRUNDKURSUS MIDT VEST

BILLEDKUNSTNERISK GRUNDKURSUS MIDT VEST BILLEDKUNSTNERISK GRUNDKURSUS MIDT VEST & Kulturregion Midt- og Vestsjælland ER DU SERIØST INTERESSERET I AT ARBEJDE MED BILLEDKUNSTNERISKE UDTRYKSFORMER? Er du mellem 15 og 25 år, og tæn ker du på at

Læs mere

S.Y.N.C. - morgendagens virtuelle bibliotek målrettet de 13-19 årige

S.Y.N.C. - morgendagens virtuelle bibliotek målrettet de 13-19 årige S.Y.N.C. - morgendagens virtuelle bibliotek målrettet de 13-19 årige BAGGRUND Danske Biblioteker har haft svært ved at lokke ungdommen til og mister en del af brugerne i overgangen mellem børne- og voksenbiblioteket.

Læs mere

Filmaftale 2011-2014

Filmaftale 2011-2014 Filmaftale 2011-2014 Oktober 2010 Hovedoverskrifterne i regeringens udspil til filmaftalen er: 1. Et sundt og bæredygtigt filmproduktionsmiljø 2. Et fleksibelt og tilpasningsdygtigt støttesystem, der fremmer

Læs mere

Vejledning til efterskole.dk. Nye muligheder på efterskolernes hjemmeside

Vejledning til efterskole.dk. Nye muligheder på efterskolernes hjemmeside Vejledning til efterskole.dk Nye muligheder på efterskolernes hjemmeside Indhold KOM GODT I GANG... 5 PRIS... 6 LEDIGE PLADSER... 7 UNDERVISNINGSTILBUD TIL SØGNING... 8 UNDERVISNINGSTILBUD TIL PRÆSENTATION...

Læs mere

HERNING ER VORES KULTURPOLITIK

HERNING ER VORES KULTURPOLITIK HERNING ER VORES KULTURPOLITIK KULTUR HVER DAG Vi er omgivet af kultur hver eneste dag. Hvad enten du lægger mærke til det eller ej, bidrager kulturen til at give indhold og sammenhold i hverdagen. Med

Læs mere

Vejledning for Pulje A

Vejledning for Pulje A Vejledning for Pulje A 2015-2017 Tilskud fra Pulje A søges ved at udfylde et elektronisk ansøgningsskema, der tilgås fra Europa-Nævnets hjemmeside http://www.europanaevnet.dk/soeg-tilskud/pulje-a/ Ansøgningsfristen

Læs mere

Hovedfagskompleks. Filmkomposition. Undervisningens læringsmål og indhold

Hovedfagskompleks. Filmkomposition. Undervisningens læringsmål og indhold Hovedfagskompleks har udviklet den studerendes kompositoriske evner og indsigt har fået en dybere forståelse af musikkens virkning under hensyntagen til de emotionelle og dramatiske elementer i det visuelle

Læs mere

Undervisningsforløb søg lærepladsen

Undervisningsforløb søg lærepladsen Undervisningsforløb søg lærepladsen Sammenhæng: Forløbet er en beskrivelse af, hvad man kan undervise i, i forbindelse med erhvervsbesøg hos virksomheden Stiholt. Undervisningen retter sig især imod Ansøgningen

Læs mere

1 I 1 1 1 I ddffe996-789b-434f-a637-8722ae46a1f2

1 I 1 1 1 I ddffe996-789b-434f-a637-8722ae46a1f2 Ansøgningsskema til udviklingspuljen I Il 01 I Il I Il Il 11111 III Il II III Il II 1 I 1 1 1 I ddffe996-789b-434f-a637-8722ae46a1f2 Dato 10-03-2015 22:35:19 Blanket ID F0907_766 KLE 18.14.00G01 (ddffe996-7891,434f-a637-8722ae46a1f2)

Læs mere

Vedtægter for SUPER8. At være en non-kommerciel forening til fremme og udvikling af medlemmernes talent indenfor film-produktion.

Vedtægter for SUPER8. At være en non-kommerciel forening til fremme og udvikling af medlemmernes talent indenfor film-produktion. Vedtægter for SUPER8 NAVN OG HJEMSTED 1 Foreningens navn er Super8. Dens hjemsted er Århus. FORMÅL 2 Super8 s formål er: At være en non-kommerciel forening til fremme og udvikling af medlemmernes talent

Læs mere

Politiken spørger om filmstøtte

Politiken spørger om filmstøtte Politiken spørger om filmstøtte Et par praktiske detaljer om at udfylde skemaet: Selve besvarelsen foregår ved at klikke på den hvide cirkel ved det svar, du ønsker at afgive. Dine svar bliver gemt undervejs,

Læs mere

På kant med EU. Fred, forsoning og terror - lærervejledning

På kant med EU. Fred, forsoning og terror - lærervejledning På kant med EU Fred, forsoning og terror - lærervejledning Forløbet Forløbet På kant med EU er delt op i 6 mindre delemner. Delemnerne har det samme overordnede mål; at udvikle elevernes kompetencer i

Læs mere

fotografisk kommunikation

fotografisk kommunikation XDANMARKS MEDIE- OG JOURNALISTHØJSKOLE CAMPUS KØBENHAVN Forprøve 2016 fotografisk kommunikation 1/2 Professionsbacheloruddannelsen i Visuel Kommunikation Studieretning: Fotografisk Kommunikation Del 1:

Læs mere

Generel vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Dermatologi

Generel vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Dermatologi Generel vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Dermatologi I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen

Læs mere

W H I T E B O O K 3. ÅRGANG 2015-2018. 18FRAMES c/o FilmFyn A/S, Østergade 17, st. 5600 Faaborg - CVR-NR.: 32991203 - www.18frames.

W H I T E B O O K 3. ÅRGANG 2015-2018. 18FRAMES c/o FilmFyn A/S, Østergade 17, st. 5600 Faaborg - CVR-NR.: 32991203 - www.18frames. W H I T E B O O K 3. ÅRGANG 2015-2018 18FRAMES c/o FilmFyn A/S, Østergade 17, st. 5600 Faaborg - CVR-NR.: 32991203 - www.18frames.dk INDHOLDSFORTEGNELSE OM 18FRAMES 3 MANDAT 4 MISSION 4 MÅLSÆTNING 5 ORGANISATIONEN

Læs mere

Ansøgningsskema. Bemærk venligst:

Ansøgningsskema. Bemærk venligst: Ansøgningsskema Bemærk venligst: Det udfyldte ansøgningsskema skal uploades online på www.framevoicereport.org. Hjemmesiden og ansøgningsmodulet vil være tilgængeligt fra den 15.04.2018. Indtil da vil

Læs mere

GAME CHANGERS 2014 ANSØGNINGSGUIDE

GAME CHANGERS 2014 ANSØGNINGSGUIDE GAME CHANGERS 2014 ANSØGNINGSGUIDE TRIN 1 ANSØGNINGEN 1.1 Venligst beskriv de sociale problemstillinger og udfordringer, der er for børn i dit samfund og som du ønsker at løse. Beskriv problemets omfang.

Læs mere

CPH:DOX* 2018 FACES PLACES

CPH:DOX* 2018 FACES PLACES Velkommen på CPH:DOX! CPH:DOX er Danmarks internationale dokumentarfilmfestival, der hvert år afholdes i Danmark. Som en del af festivalen laver vi med skoleprogrammet UNG:DOX filmvisninger for elever

Læs mere

Workshop om Analyserende artikler. Digitale opgaver Forsøg med skriftlig dansk hf

Workshop om Analyserende artikler. Digitale opgaver Forsøg med skriftlig dansk hf Workshop om Analyserende artikler Digitale opgaver Forsøg med skriftlig dansk hf Program Om analyserende opgaver med digitale tekster Eksempel på digital tekst Gruppearbejde: a) Analyse af digitalt eksempel

Læs mere

Opdateret maj Læseplan for valgfaget filmkundskab

Opdateret maj Læseplan for valgfaget filmkundskab Læseplan for valgfaget filmkundskab Indhold Indledning 3 Trinforløb for 7./8./9. klassetrin 4 Filmproduktion 4 Filmanalyse 6 Indledning Faget filmkundskab som valgfag er etårigt og kan placeres i 7., 8.

Læs mere

LAV GYSERRFILM. Indklip til baggrundsfilmen Skovvejen, Studie 4

LAV GYSERRFILM. Indklip til baggrundsfilmen Skovvejen, Studie 4 FILM-X lærervejledning, Lav gyserfilm 1 LAV GYSERRFILM Indklip til baggrundsfilmen Skovvejen, Studie 4 I gyserfilmgenren spilles der ofte på filmens mest effektive virkemidler. Eleverne producerer i dette

Læs mere

De bedste visioner samlet et sted

De bedste visioner samlet et sted De bedste visioner samlet et sted Ny Vision side 4-5 FOTOskoletjenesten side 6-7 Byg Selv side 8-9 Service Produkter side 10-11 nyskabelse - engagement - kompetence Planlægger Alt side 12-13 På Stedet

Læs mere

KULTURFONDEN TILSKUD TIL KULTURAKTIVITETER

KULTURFONDEN TILSKUD TIL KULTURAKTIVITETER KULTURFONDEN TILSKUD TIL KULTURAKTIVITETER Retningslinjer - Kulturfonden - 2017 Kulturfondens formål... 3 Hvad støtter Kulturfonden?... 3 Hvad bliver der lagt vægt på?... 3 Hvem kan søge?... 3 Hvornår

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Intern Medicin: Infektionsmedicin

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Intern Medicin: Infektionsmedicin Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Intern Medicin: Infektionsmedicin I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb speciallægeuddannelsen

Læs mere

Seertal i den digitale tidsalder

Seertal i den digitale tidsalder Seertal i den digitale tidsalder Foreningen for entertainment og medieret 10. maj 2017 2017 Side 1 DAGENS AGENDA Situationen i dag: Status på tv-forbruget TV pakken: Udfordringer & styrker Streaming: Hvad

Læs mere

FILMLINJEN.DK OG MEDIEFAG SUPPLEMENT TIL LÆRERVEJLEDNING

FILMLINJEN.DK OG MEDIEFAG SUPPLEMENT TIL LÆRERVEJLEDNING FILMLINJEN.DK OG MEDIEFAG SUPPLEMENT TIL LÆRERVEJLEDNING Udgivet af Station Next 1. udg., dec. 2010 Indhold Indledning...3 Mediefag B stx, juni 2010...4 1. Identitet og formål...4 2. Faglige mål og fagligt

Læs mere

CV FORM MÅLGRUPPE KOMMENTARER

CV FORM MÅLGRUPPE KOMMENTARER Rekrutteringsdatabaser Rekrutterings-databaser Jobcentre Jobbaser Fagforeninger Jobudbydere A-kasser Udvalget er stort af rekrutterings- og CV-banker, hvor dit CV kan blive optaget. De findes blandt andet

Læs mere

fotografisk kommunikation

fotografisk kommunikation x DANMARKS MEDIE- OG JOURNALISTHØJSKOLE CAMPUS KØBENHAVN Forprøve 2014 fotografisk kommunikation 1/2 Professionsbacheloruddannelsen i Visuel Kommunikation Studieretning: Fotografisk Kommunikation Del 1:

Læs mere

Vejledning for Pulje B

Vejledning for Pulje B Vejledning for Pulje B 2015-2017 Tilskud fra Pulje B søges ved at udfylde et elektronisk ansøgningsskema, der tilgås fra Europa-Nævnets hjemmeside http://www.europanaevnet.dk/soeg-tilskud/pulje-a/ Ansøgningsfristen

Læs mere

ANSØGNING OM STØTTE TIL MUSIK-UDGIVELSE. fra DANSK MUSIKER FORBUNDS KOLLEKTIVE RETTIGHEDSMIDLER. (Gramex midler, Båndkopi-midler, AVU-kopi-midler)

ANSØGNING OM STØTTE TIL MUSIK-UDGIVELSE. fra DANSK MUSIKER FORBUNDS KOLLEKTIVE RETTIGHEDSMIDLER. (Gramex midler, Båndkopi-midler, AVU-kopi-midler) Vejledning (beholdes af ansøger) Dette ansøgningsskema kan udfyldes via din computer og printes ud ANSØGNING OM STØTTE TIL MUSIK-UDGIVELSE fra DANSK MUSIKER FORBUNDS KOLLEKTIVE RETTIGHEDSMIDLER (Gramex

Læs mere

ET KREATIVT EUROPA ( ) EACEA/17/2016: Støtte til adgang til markeder

ET KREATIVT EUROPA ( ) EACEA/17/2016: Støtte til adgang til markeder ET KREATIVT EUROPA (2014-2020) MEDIADELPROGRAMMET INDKALDELSE AF FORSLAG EACEA/17/2016: Støtte til adgang til markeder FORBEHOLD: Denne indkaldelse af forslag er betinget af tilgængeligheden af midler

Læs mere

Rejseliv.dk som e-magasin

Rejseliv.dk som e-magasin Rejseliv Issue #3 2 Rejseliv.dk som e-magasin Vi kombinerer det bedste fra print, online, TV og samler det i et super lækkert og dynamisk rejsemagasin,der kun udkommer online! Vores chefredaktør tager

Læs mere

Notat. Ansøgningspulje: Opslag af midler til udvikling af uddannelsesforløb, der skal løfte underviserne, så de kan løfte de studerende

Notat. Ansøgningspulje: Opslag af midler til udvikling af uddannelsesforløb, der skal løfte underviserne, så de kan løfte de studerende Notat Ansøgningspulje: Opslag af midler til udvikling af uddannelsesforløb, der skal løfte underviserne, så de kan løfte de studerende Ansøgningsfrist: Den 12. september 2019, kl. 12.00 1. Formål Initiativet

Læs mere

KUNST TALENT KLASSEN SKÆLSKØR SKOLE 2016/2017

KUNST TALENT KLASSEN SKÆLSKØR SKOLE 2016/2017 KUNSTTALENTKLASSEN SKÆLSKØR SKOLE 2016/2017 VIL DU DYRKE DIT TALENT? Skal du i 7. klasse efter sommerferien 2016? Elsker du musik, kunst, design eller performance? Drømmer du om at skabe dit eget professionelle

Læs mere

Filmaftale

Filmaftale 27. oktober 2006 Filmaftale 2007-2010 Det er den danske filmbranche - lige fra manuskriptforfattere, instruktører og producenter over distributører og i sidste ende biograferne der har ansvaret for den

Læs mere

så ka du lære det SAMMENHOLD KREATIVITET PERSONLIG UDVIKLING FÆLLESSKAB FORDYBELSE

så ka du lære det SAMMENHOLD KREATIVITET PERSONLIG UDVIKLING FÆLLESSKAB FORDYBELSE så ka du lære det! lærer du fordi du har lyst! arbejder du med det DU brænder for! KREATIVITET FORDYBELSE PERSONLIG UDVIKLING SAMMENHOLD FÆLLESSKAB ANDEBØLLE UNGDOMSHØJSKOLE HØJSKOLE FOR UNGE MELLEM 16

Læs mere

Oftede Stillede Spørgsmål

Oftede Stillede Spørgsmål Oftede Stillede Spørgsmål Værd at vide om Shopbox Hvorfor bruge Shopbox? Mere end 3 millioner danskere bruger dagligt Facebook, Google og læser e-mail på nettet. Med Shopbox kan virksomheder drage fordel

Læs mere

Den Vestdanske Filmpuljes vilkår for støtte til kort- og dokumentarfilm

Den Vestdanske Filmpuljes vilkår for støtte til kort- og dokumentarfilm Den Vestdanske Filmpuljes vilkår for støtte til kort- og dokumentarfilm 1. FORMÅL 1.1 Den Vestdanske Filmpulje kan yde støtte til manuskriptudarbejdelse, udvikling og produktion af kort- og dokumentarfilm.

Læs mere

2. ÅRGANG 2013-2014. 18FRAMES c/o FilmFyn A/S, Østergade 17, st. 5600 Faaborg CVR-NR.: 32991203 www.18frames.dk

2. ÅRGANG 2013-2014. 18FRAMES c/o FilmFyn A/S, Østergade 17, st. 5600 Faaborg CVR-NR.: 32991203 www.18frames.dk W H I T E B O O K 2. ÅRGANG 2013-2014 18FRAMES c/o FilmFyn A/S, Østergade 17, st. 5600 Faaborg CVR-NR.: 32991203 www.18frames.dk Indholdsfortegnelse 18 FRAMES 1 MANDAT 1 MISSION 1 MÅLSÆTNING 2 ORGANISATIONEN

Læs mere

Læseplan for valgfaget filmkundskab

Læseplan for valgfaget filmkundskab Læseplan for valgfaget filmkundskab Indledning Valgfaget filmkundskab er etårigt og kan placeres på 7., 8. eller 9. klassetrin. Eleven kan efter eget ønske vælge valgfaget på flere årgange, hvorved undervisningen

Læs mere

Stillingsopslag for hoveduddannelsesstillinger i Almen Medicin Region Sjælland

Stillingsopslag for hoveduddannelsesstillinger i Almen Medicin Region Sjælland Stillingsopslag for hoveduddannelsesstillinger i Almen Medicin Region Sjælland I Region Sjælland opslås 5 stillinger i Hoveduddannelsen til almen medicin til besættelse som nedenfor nævnt. Til besættelse

Læs mere

Vejledning til ansøgning i Videncenter for. Velfærdsledelse. 1. Titel. 2. Ansøgt beløb. 3. Hovedansøger 17/03/11. Videncenter for.

Vejledning til ansøgning i Videncenter for. Velfærdsledelse. 1. Titel. 2. Ansøgt beløb. 3. Hovedansøger 17/03/11. Videncenter for. Vejledning til ansøgning i Videncenter for Velfærdsledelse Dette er en vejledning til udfyldelse af ansøgningsskemaet. For yderligere information henvises til www.velfaerdsledelse.dk. Mulige ansøgere opfordres

Læs mere

VEJLEDNING FOR ANSØGERE TIL VIDENSKABELIGE STILLINGER VED AARHUS UNIVERSITET, HEALTH

VEJLEDNING FOR ANSØGERE TIL VIDENSKABELIGE STILLINGER VED AARHUS UNIVERSITET, HEALTH VEJLEDNING FOR ANSØGERE TIL VIDENSKABELIGE STILLINGER VED AARHUS UNIVERSITET, HEALTH Udarbejdet af Fakultetsledelsen, Health Gældende fra 1. maj 2018 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 1 1. Målgruppe...

Læs mere

#digitalpænt. #digitalpænt spillet Lærervejledning

#digitalpænt. #digitalpænt spillet Lærervejledning spillet Lærervejledning skolekonkurrence 2019 Kære lærer, Dette års skolekonkurrence er baseret på rollespil med dilemmaer, der kan opstå på digitale medier, som giver anledning til refleksion og læring

Læs mere

Linjeklasser

Linjeklasser Linjeklasser 2017-2018 Motivation Faglig fordybelse Fællesskab På Sunds-Ilskov Skole har vi linjeklasserne: Innovation og design International sprog og kultur Medier, kommunikation og samfund I linjeklasserne

Læs mere

Professionsbacheloruddannelsen i Visuel Kommunikation Studieretning: Kreativ Kommunikation

Professionsbacheloruddannelsen i Visuel Kommunikation Studieretning: Kreativ Kommunikation Forprøve 2018 Professionsbacheloruddannelsen i Visuel Kommunikation Studieretning: Kreativ Kommunikation Forprøven består af tre dele. Del 1 skal afleveres som en.mp4 fil på max 20 MB. Del 2 og 3 skal

Læs mere

Samfund engagement i Nordea

Samfund engagement i Nordea Samfund engagement i Nordea Print Hvad er samfund engagement? Vores målsætning er at indgå i et samspil med samfundet og gøre en positiv forskel inden for vores kernekompetencer: finansiel forståelse og

Læs mere

Katte i serien Fjernsyn for dig kæledyr Pædagogisk vejledning

Katte i serien Fjernsyn for dig kæledyr Pædagogisk vejledning Tema: Hvordan katten skal passes. Dokumentar. Fag: Dansk, natur/teknik, medier Målgruppe: 0.-2. klasse DR 1-28.08.2002-25 min. Jens Olesen fortæller på sin særlige respektfulde og indlevende måde om, hvordan

Læs mere

World Robot Olympiad 2018

World Robot Olympiad 2018 World Robot Olympiad 2018 Regler for Open kategori Version: 11. Marts 2018 Regler for Open kategori... 3 1. Materiale... 3 2. Regler for robot... 3 3. Konkurrencen... 3 4. Præsentation... 4. Bedømmelsesskema

Læs mere

Potentielle temaer for centralbibliotekets kompetenceudvikling 2020

Potentielle temaer for centralbibliotekets kompetenceudvikling 2020 Potentielle temaer for centralbibliotekets kompetenceudvikling 2020 På biblioteksledermødet den 4. oktober 2019 skal vi bruge en del af mødet på at arbejde med mulige temaer for centralbibliotekets kompetenceudviklingsindsats

Læs mere

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl. 19.00 21.00 Programmet for aftenen: 1. Skolebestyrelsen byder velkommen 2. Skoleledelsen om skolereformen på Nærum Skole 3. Skolebestyrelsens

Læs mere

Strategi for brugerinvolvering

Strategi for brugerinvolvering Strategi for brugerinvolvering Vores Genbrugshjem Gruppe 7: Lasse Lund, Simone Drechsler, Louise Bossen og Kirstine Jacobsen Valg af TV-program og begrundelse Vores genbrugshjem på TV2, produceret af Nordisk

Læs mere

FUELED BY CLAIM DIN KULTURARV // DANS. Den lille havfrue nyfortolket og sat i perspektiv gennem dans

FUELED BY CLAIM DIN KULTURARV // DANS. Den lille havfrue nyfortolket og sat i perspektiv gennem dans FUELED BY CLAIM DIN KULTURARV // DANS Den lille havfrue nyfortolket og sat i perspektiv gennem dans Dette er et gratis undervisningsforløb, der åbner op for fysisk tilgang til tekst. Vi vil gerne forundre,

Læs mere

Vejledning vedr. ansøgning til hoveduddannelsesforløb i Intern Medicin: Reumatologi , genopslag

Vejledning vedr. ansøgning til hoveduddannelsesforløb i Intern Medicin: Reumatologi , genopslag Vejledning vedr. ansøgning til hoveduddannelsesforløb i Intern Medicin: Reumatologi 2019-2, genopslag I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen

Læs mere

PRÆKVALIFIKATIONSMATERIALE

PRÆKVALIFIKATIONSMATERIALE Udbud af Digital thoraxudstyr med 2 detektorer inkl. raster til konventionel radiografi PRÆKVALIFIKATIONSMATERIALE Begrænset udbud Udbud af Digital thoraxudstyr med 2 detektorer inkl. raster til konventionel

Læs mere

Vidste du? Om danskernes brug af film og serier

Vidste du? Om danskernes brug af film og serier 1 Vidste du? Om danskernes brug af film og serier METODE OG FORBEHOLD Spørgeskemaundersøgelse baseret på mere end 2.500 interview i et repræsentativt udsnit af den danske befolkning i alderen 15år-79år

Læs mere

KOMMUNIKATIONSRÅD FRA HAVE KOMMUNIKATION PR-PITCH STORYTELLING INDHOLDSUDVIKLING INDHOLDSPRODUKTION KØBENHAVN

KOMMUNIKATIONSRÅD FRA HAVE KOMMUNIKATION PR-PITCH STORYTELLING INDHOLDSUDVIKLING INDHOLDSPRODUKTION KØBENHAVN 4 X 4 KOMMUNIKATIONSRÅD FRA HAVE KOMMUNIKATION PR-PITCH STORYTELLING INDHOLDSUDVIKLING INDHOLDSPRODUKTION KØBENHAVN Hillerødgade 30B, 1. sal 2200 København N mail@have.dk 33 25 21 07 AARHUS Filmbyen 21,

Læs mere

Tad Stones Den fortabte eventyrer En RABALDER BIO film

Tad Stones Den fortabte eventyrer En RABALDER BIO film ANGEL FILMS PRÆSENTERER Tad Stones Den fortabte eventyrer En RABALDER BIO film Instrueret af Enrique Gato Manuskript af Javier Barreira & Gorka Magallón Tad Stones Den fortabte eventyrer Dansk synopsis

Læs mere

FORTÆLLINGER VIS DIN HISTORIE I FREMTIDENS BIBLIOTEK

FORTÆLLINGER VIS DIN HISTORIE I FREMTIDENS BIBLIOTEK FORTÆLLINGER VIS DIN HISTORIE I FREMTIDENS BIBLIOTEK fremtidens Se introduktionsfilmen til arbejdet med Digitale Fortællinger bibliotek DIGITALE FORTÆLLINGER 3 Brugerne og biblioteket 3 Hvad er digitale

Læs mere

GILBJERG SKOLEN TEMALINJER 2015-16 KROP & SUNDHED INTERKULTUREL SCIENCE MEDIE & KOMMUNIKATION

GILBJERG SKOLEN TEMALINJER 2015-16 KROP & SUNDHED INTERKULTUREL SCIENCE MEDIE & KOMMUNIKATION GILBJERG SKOLEN TEMALINJER 2015-16 SCIENCE KROP & SUNDHED INTERKULTUREL MEDIE & KOMMUNIKATION VEL KOM MEN LINJER PÅ GILBJERGSKOLEN Velkommen til et nyt skoleår hvor vi går nye veje sammen. På Gilbjergskolen

Læs mere

DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af oprindelsescertifikater

DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af oprindelsescertifikater DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af oprindelsescertifikater Dette dokument er en introduktion til Dansk Industris online løsning til oprettelse og bestilling af oprindelsescertifikater. Dokumentet

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Pædiatri

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Pædiatri Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Pædiatri I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb speciallægeuddannelsen i Videreuddannelsesregion

Læs mere

Justering af kriterierne for støtte fra Aalborg Kommunes kulturpulje.

Justering af kriterierne for støtte fra Aalborg Kommunes kulturpulje. Punkt 4. Justering af kriterierne for støtte fra Aalborg Kommunes kulturpulje. 2014-33295. Sundheds- og Kulturforvaltningen indstiller til, at udvalget drøfter og godkender forslag til justerede retningslinjer

Læs mere

Vejledning til ansøgningsskemaet for Hovedpuljen for frivilligt socialt arbejde ( 18-midler)

Vejledning til ansøgningsskemaet for Hovedpuljen for frivilligt socialt arbejde ( 18-midler) Vejledning til ansøgningsskemaet for Hovedpuljen for frivilligt socialt arbejde ( 18-midler) I kan bruge dette dokument til at forberede jeres ansøgning til Hovedpuljen for frivilligt socialt arbejde inden

Læs mere

Professionsbacheloruddannelsen i Visuel Kommunikation Studieretning: Kreativ Kommunikation

Professionsbacheloruddannelsen i Visuel Kommunikation Studieretning: Kreativ Kommunikation Forprøve 2017 Professionsbacheloruddannelsen i Visuel Kommunikation Studieretning: Kreativ Kommunikation Forprøven består af to dele. Del 1 og 2 skal afleveres som to separate PDF er. Del 1: KK opgaver

Læs mere

TEKNOLOGI OG INNOVATION I RØDOVRES SKOLER - Hvad betyder det for dit barn?

TEKNOLOGI OG INNOVATION I RØDOVRES SKOLER - Hvad betyder det for dit barn? TEKNOLOGI OG INNOVATION I RØDOVRES SKOLER - Hvad betyder det for dit barn? INDHOLD 3 Forord 5 Ambitioner 7 Hvordan kommer dit barns skolegang til at se ud med Teknologi og Innovation? 9 Teknologi og Innovation

Læs mere

DA Forenet i mangfoldighed DA A8-0156/153. Ændringsforslag. Isabella Adinolfi, Rosa D'Amato, Rolandas Paksas for EFDD-Gruppen

DA Forenet i mangfoldighed DA A8-0156/153. Ændringsforslag. Isabella Adinolfi, Rosa D'Amato, Rolandas Paksas for EFDD-Gruppen 21.3.2019 A8-0156/153 153 Betragtning 5 (5) Fremme af den europæiske kulturelle mangfoldighed afhænger af, at der eksisterer blomstrende og modstandsdygtige kulturelle og kreative sektorer, som er i stand

Læs mere

FORTÆL EN FILM. Filmklipning i FILM-X 40 min. Optagelse af billede og lyd i FILM-X 80 min.

FORTÆL EN FILM. Filmklipning i FILM-X 40 min. Optagelse af billede og lyd i FILM-X 80 min. FILM-X lærervejledning, Fortæl en film 1 FORTÆL EN FILM I dette forløb får eleverne deres egne erfaringer med at skabe en kort filmfortælling med en klar konflikt og opbygning med start-midte-slutning

Læs mere

FORTÆL EN FILM. Filmklipning i FILM-X 40 min. Optagelse af billede og lyd i FILM-X 80 min.

FORTÆL EN FILM. Filmklipning i FILM-X 40 min. Optagelse af billede og lyd i FILM-X 80 min. FILM-X lærervejledning, Fortæl en film 1 FORTÆL EN FILM I dette forløb får eleverne deres egne erfaringer med at skabe en kort filmfortælling med en klar konflikt og opbygning med start-midte-slutning

Læs mere

Brugernavn og password er identiske med det, du oplyste ved oprettelse af din bruger.

Brugernavn og password er identiske med det, du oplyste ved oprettelse af din bruger. SMVdanmark online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA-Carnet Dette dokument er en introduktion til SMVdanmarks online løsning til oprettelse og bestilling af ATA- Carnet. Dokumentet indeholder en

Læs mere

VIDEO VIDEO Et praktisk filmkursus, hvor du lærer at gøre det selv bedre.

VIDEO VIDEO Et praktisk filmkursus, hvor du lærer at gøre det selv bedre. VIDEO VIDEO 05.07.20 11.07.20 Et praktisk filmkursus, hvor du lærer at gøre det selv bedre. På dette praktiske filmkursus kan du lære at lave korte, skarpe og interessante små film, som kan bruges i privat,

Læs mere

Se virtual reality eller 360 graders-film Rejs til Jordan, og lær Nour og Abdallah at kende.

Se virtual reality eller 360 graders-film Rejs til Jordan, og lær Nour og Abdallah at kende. Månestenen #20 Opgaveark Dansk: 1.-2. klasse Dansk og N/T: 3.-5. klasse Omfang: 60 minutter Se virtual reality eller 360 graders-film Rejs til Jordan, og lær Nour og Abdallah at kende. Opgave til Dansk

Læs mere