Stiftet den 7. maj Medlem af S.B.U. under Dansk Idræts Forbund og af De Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Stiftet den 7. maj 1937. Medlem af S.B.U. under Dansk Idræts Forbund og af De Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger."

Transkript

1 Trænermanual 2009 Check liste: 20 punkter man bare skal have styr på, for at komme i gang som træner. 1. Kontrakt og pædofilierklæring 2. Spilleliste er alle spillere indmeldt og betaler de kontingent? 3. Træningstider hvilke baner og tidspunkter? 4. Turneringer hvad er holdet meldt til og hvor melder man til? 5. Omklædningsrum hvor klæder man om til træning og kamp? 6. Baner hvor ligger de? 7. Cafeteria hvornår er det åbent, og skal mit hold hjælpe til? 8. Sportsudvalg hvem er de? 9. Trænermøder hvornår er der møder og hvor kan man se det? 10. Bolde og boldskabe 11. Kamptøj og tøjskabe 12. Træningsveste og toppe 13. Hjemmeside og mailliste 14. Kluboffice adgang og indhold. 15. Holdskuffe hvor er den og hvad ligger der i den? 16. Juletræer og sommerfest hvornår skal mit hold hjælpe til? 17. Kurser kan jeg komme på kursus? 18. Konsulent kan jeg få en konsulent til at hjælpe mig i gang? 19. Forældreopbakning får du hjælp af dine spilleres forældre? 20. Øvelser og eksempler hvor finder jeg det? Nederste Torpenvej Humlebæk - Telefon-klubhus: Kræmmertlf.: SE.:

2 Mangler: Kort version f.eks på 1 A4 ark i folderudgave, som velkomstfolderen. Lang version: Rutineret træner Trænermøder Sportsudvalg Uddannelse: Kontrakt: Anlægget klubhuset omklædningsrum Afslutningfester: Juleafslutning: Oplæring og introduktion Forslag: Nye trænere får tilknyttet 2-3 rutinerede trænere som de kan spørge til råds. Sportsudvalget arrangere et opstartsmøde med den nye træner, og derefter er det trænerne selv der vurderer behovet. Kom til trænermøderne og lær de andre trænere at kende. Spørg om du kan hjælpe sportsudvalget. Det er dem der hjælper trænerne og dermed får du en en god måde at komme ind i tingene. Kvalifikationer og kontrakter Kurser hos DBU og DGI. HB tilstræber at alle trænere er DBU-uddannet og får tilbudt nye kurser hvert år. Se HB-vision på hjemmesiden. Alle frivillige trænere i HB skal underskrive en kontrakt og en pædofilierklæring. Tegninger og oversigter baner, P-plads, have etc cafeteria, kontor, tv, dvd, spillemaskiner etc med skabe, materialerum, boldrum, depoter etc. Afslutninger Ungdomsafdelingen holder en fælles i biografen. Holdene må gerne selv arrangere en selv, f.eks på Gården. Stævne i Langebjerghallen. Nederste Torpenvej Humlebæk - Telefon-klubhus: Kræmmertlf.: SE.:

3 Træning: Vintertræning: Træningsbaner: Kampe: Vinterkampe: Indendørs: Indendørs kampe: Omklædningsrum: Transport: Bolde Kamptøj: Tøjvask På banen Inspiration DVD er Der findes mange andre på nettet. kurser HB betaler kurser. Find dem hos DGI og DBU. Konsulent Kim Engelsen Har bl.a. hjulpet årgang 00 og 03 med at starte træning. Eksempler Se litteratur i klubhuset. Hjemmesider Bl.a. DBU s hjemmeside har mange øvelser. _med_de_yngste_%5ba20347%5d.aspx enter.html Ellers søg på nettet. Indendørs eller kunststof. I skal træne på de tildelte baner se skema på hjemmesiden eller opslagstavle. Banetider fordeles til trænermødet. Se skema på hjemmesiden. Turneringer under SBU, DGI, I skal meldes til via kluboffice. Hvert hold har en fast udendørs kamptid hver anden uge. Banetider fordeles til trænermødet. Se skema på hjemmesiden. Baunebjerghallen eller Humlebæk skole. Se skema på hjemmesiden.. Der er forskellige turneringer under SBU og DGI. Tilmelding via kluboffice eller DGI s hjemmeside. I får omklædningsrum til træning og kamp. Se tavlen til kampe. I skal selv sørge for transport til udekampe. Få gerne en forældre til at koordinere transporten. Ligger i boldrummet. Rummene fordeles ved trænermøderne. HB tilstræber, at hvert betalende medlem har en bold. HB stiller spillertøj til rådighed, men skaf gerne en sponsor, hvis i vil have nyt tøj. Husk at klubben er underlagt en kontrakt vedr. tøjindkøb. Hvert hold har et tøjskab ved vaskeriet. Disse skabe fordeles ved trænermøderne. Klubben har et vaskeri. Kamptøj bliver vasket. Nederste Torpenvej Humlebæk - Telefon-klubhus: Kræmmertlf.: SE.:

4 Indmeldelser: Udmeldelser: Medlemslister: Kontingent: Kluboffice: Mailliste: Hold hjemmeside Bestyrelsen Udvalg Telefonliste Ansvar Forsikring Administration Se hjemmesiden under velkomstfolder SKAL ske skriftligt til kassereren. Kan ses i kluboffice. Trænerne kan ændre medlemsdata, men det er kun kassereren der kan melde medlemmer ind/ud. Det er trænerens ansvar at medlemslisterne er opdaterede! Se takster på hjemmesien i velkomstfolderen. Program til at administrerer medlemmer. Man skal godkendes af SBU og have en adgangskode. Det er kun holdtilmeldere der kan oprette kampe. Trænerne kan ændre medlemsdata, men det er kun kassereren der kan melde medlemmer ind/ud. Husk at melde jer til/fra på mail listen på hjemmesiden. Det er her det meste af kommunikationen fra HB til trænerne foregår!. Brug f.eks til at oprette en side med sjove historier fra ture etc. Vi linker så til siden fra HB s hjemmeside. Sørger for rammerne, men arbejdet foregår i udvalgene. Se hjemmesiden for info om udvalgene og bemanding. Sportsudvalg sørger for det sportslige. etc. se hjemmesiden for øvrige udvalg. Lav gerne jeres egen med spillerne, forældre etc, men i burde kunne nøjes med den fra kluboffice. Der er en HB-liste på hjemmesiden med alle hold, bestyrelsen, udvalg etc. Bestyrelsen har ansvaret for at rammerne er i orden. Udvalgene har ansvaret for at rammerne er udfyldt. Trænerne har ansvar for at spillerne er meldt ind. Vi er forsikret under DIF Nederste Torpenvej Humlebæk - Telefon-klubhus: Kræmmertlf.: SE.:

5 ABC Trænermanual for HB (fra 19??) (OBS kun delvist opdateret i 2009!) Kontakter: Ungdomsudvalg, kasserere, bestyrelse: Se hjemmesiden for aktuel bemanding. A Afbud: Det er en god ide at vænne spillerne til at melde afbud til træning og kamp. Aflysning af kamp: Skal ske så hurtigt som muligt: Husk at kontakt modstanderhold eller klub, Banefordeler/stadioninspektør samt dommeren. Dommeren kan kontaktes gennem Kluboffice. Afslutningsfest: Kan holdes afdelingsvis eller for det enkelte hold. Koordineringen sker normalt i ungdomsudvalget. Angrebsprincipper: dribling, overlap, spil i frit område, boldovertagelse, bandespil B Bolde: Findes i boldrummet. Opdrag spillerne til at hente de bolde de skyder væk. Sørg for at have tal på boldene, også opvarmningsboldene til modstanderne på kampdage, idet der kan spares mange penge på at holde boldbestanden nogenlunde intakt. Banefordeler: Fordeler baner til weekendens kampe, og meddeler stadioninspektøren, hvilke baner der er behov for, så det kan skrives på tavlen ved omklædningsrummene. D Dommere: Til alle 7-mandskampe sørges selv for dommere samt til visse 11- mandskampe Dansk Træner Union: Medlemsskab kr. 460 om året. 8 stk. blade årligt med mange gode indlæg og kursustilbud. (Ligger i klubhuset) E F Forsvarsprincipper: Zoneopdækning, mandsopdækning, push up... Flytning af kampe: Skal ske i god tid via kluboffice. Husk at meddele banefordeleren den nye dato efter at I har kontrolleret, at der er en ledig bane idet andre kampe og træning skal kunne gennemføres. Fodboldtræneren: Arbejdsbog for træneren, der har succes eller gerne vil have det. Udarbejdet af Jørgen Hvidemose koster kr porto. Nederste Torpenvej Humlebæk - Telefon-klubhus: Kræmmertlf.: SE.:

6 Forening: HB er en forening. Man skal være medlem for at kunne deltage i foreninges aktiviteter. Man er kun medlem, hvis man betaler kontingent jf. vedtægterne. Forældremøder: Skal afholdes holdvis eller afdelingsvis som optakt til den kommende sæson med repræsentanter fra bestyrelse m.m. Fotokopieringsmaskine: Findes på kontoret og må ikke bruges til privatbrug. G Generalforsamling: afholdes normalt i februar måned. For at være stemmeberettiget og valgbar skal man være mindst passivt medlem og over 16 år. Se vedtægterne på hjemmesiden. Glemt tøj: lægges i bøtten lige indenfor hoveddøren til omklædningsrummet. Glemte sager afleveres i cafeteriet. Grusbanebog: Hjemmekampe i vintersæsonen skrives ind i denne bog. Må ikke fjernes fra Gården. H Holdkort: Udfyldes også af modstanderen, lægges udfyldt i skuffen i cafeteriet. Hjemmeside: her kan man se meget information og lave egne holdsider. I Indmeldelse: Se velkomstfolder på hjemmesiden. Sker til kassereren med navn adresse, tlf. Samt CPR-nummer. Persondata kan ses i kluboffice, men kun kassereren kan melde medlemmer ind og ud. Indendørs fodbold: alle ungdomshold får normalt tildelt tider i Baunebjergskolens idrætshal. Husk indendørs bolde samt nøgle hos sportsudvalget. Indendørs stævner: tilmelding af hold sker på ungdomstrænermøde i oktober. Isposer: kan købes som engangsposer eller bruges som genbrugsposer, der findes i vaskeriets fryser, til brug ved hjemmekampe eller ved træning. J Juletræer: sælges hvert år på Bannebjerggård. Støt klubben og køb dit juletræ her. Nederste Torpenvej Humlebæk - Telefon-klubhus: Kræmmertlf.: SE.:

7 K Kampbolde: Normalt får hvert hold uddelt en ny kampbold ved sæsonstarten. Kontakt sportsudvalget. Kamptøj: Hvert hold har normalt komplet spilledragt, der vaskes af klubben efter kamp. Husk at få det hele med hjem. Af hensyn til vaskeriet bedes man rette strømper ud og vende tøjet rigtigt. Kluboffice: Administrativt program, hvor trænerne kan se medlemsdata online. Det kan også bruges til banefordeling og økonomistyring. For at kunne bruge kluboffice skal man godkendes som klubperson hos SBU og derefter have en adgangskode. Kontakt sportsudvalget. Kontingent: Betales forud. HB er en forening, og kun medlemmer kan deltage i foreningens aktiviteter. Man er kun medlem, hvis man betaler kontingent jf. vedtægterne. L Lagkageturnering: Afholdes under sommerfesten. Typisk i uge 32. Lægetaske: En eller anden form for nødhjælpsudstyr bør man have med til kamp og træning. Hvor omfattende vil variere fra træner til træner. Udgifterne betales af klubben efter aftale med sportsudvalget. Løn: skal være aftalt med sportsudvalget/bestyrelsen og nedfældet i en kontrakt. M Medlemmer: Alle der spiller i HB skal være medlem af foreningen. Medlemsdata: ligger i kluboffice og kan opdateres af trænere med adgang. N Nye medlemmer: Alle nye spillere er velkomne. Se velkomstfolder på hjemmesiden. De skal registreres hos dig selv og kassereren. Man skal ligeledes sikre sig, at de har lov til at spille og ikke har karantæne i eller skylder kontingent i en anden klub. Ved klubskifter medbringer spilleren normalt et spillercertificat, der gives til sportsudvalget. Nøgle: Fås normalt hos bestyrelsen mod kvittering. Nøglen gælder til boldrum, omklædningsrum samt klubhus. O Omklædningsrum: Forlades forhåbentlig som de var da man kom. Normalt sikrer trænerne ved deres tilstedeværelse, at der ikke er vandkampe m.m. under badning, idet vi har haft kedelige eksempler på uheld under leg i badet. Dette gælder også på udebane. Sluk lys og sauna, når i går. Nederste Torpenvej Humlebæk - Telefon-klubhus: Kræmmertlf.: SE.:

8 Overnatning: ønskes overnatning med hold på gården, aftales det med Cafeteriet som også kan sørge for mad mod rimelig betaling. Overtrækstrøjer: findes normalt til afdelingerne. Husk at få dem med ind. P Pokalkampe: alle klubbens 1.hold deltager i SBU s pokalturnering. Tilmelding via kluboffice. Q R Rejser: planlægger du en rejse med dit hold, skal dit ønske fremføres til sportsudvalget på årets første ungdomstrænermøde. Rejsebrochurer: findes i mappe ved skuffedariet i klubhuset. S SBU, Sjællands Boldspil Union: tilrettelægger vores kampe. Aflysning eller flytning af kampe sker via kluboffice. Skab:alle hold har et skab til opbevaring af kamptøj, veste kampbolde m.v. Skuffe: Hvert hold har en skuffe i skuffedariet i klubhuset. Her ligge SBU håndbog etc. Sommerfest: HB s Venner arrangerer hvert år en sommerfest i begyndelsen af august. Sørg så vidt muligt for at planlægge en hjemmekamp her. HB s Venner har formentlig brug for hjælp her- så meld dig til Vennerne. Sponsor. Alle trænere er mere end velkomne til at skaffe sponsorer til kamptøj, udenlandsrejser m.m. Blot skal man huske at orientere bestyrelsen, så de samlede bestræbelser i klubben koordineres. Der er ofte indgået en samlet kontrakt for HB, der kræver at man bruger et specifikt tøjmærke. Støvler: Kan normalt købes fordelagtigt hos Humlebæk sport T Telefon: Findes på 1.salen til brug for trænere og ledere. Det kræver en gårdnøgle at åbne ind til boksen. Ture:for at fremme sammenholdet er det en god ide at tage til superligakampe med holdet til f.eks. Parken eller Brøndby Stadion. Nederste Torpenvej Humlebæk - Telefon-klubhus: Kræmmertlf.: SE.:

9 Turneringsplan: kommer som regel medio marts. Alle hold kan se turneringsplanen på HB s hjemmeside og SBU s hjemmeside. Tyveri:desværre periodevist et fænomen hos os. Husk at samle værdier sammen. Gør modstanderne opmærksom på det samme. U Uddannelse: DBU har en god og bred grunduddannelse for trænere. Klubben betaler udgifterne til kurserne, der fortrinsvis foregår i vinterperioden. Kontakt sportsudvalget for tilmelding. Udenlandsrejser: En god tradition i klubben fra drenge og op til ynglinge. Der kan fås et rimeligt kommunalt tilskud hvis man rejser til en venskabsby, og ellers skaffes pengene dels ved aktiviteter som udbringning af telefonbøger m.m. eller deltagerbetaling samt beskedent tilskud fra klubben. Udehold:tag altid godt mod modstanderne, fortæl dem hvor de skal klæde om etc. Udlæg:det kan blive nødvendigt at foretage udlæg. Husk at få bilag, der afleveres til kassereren i postkassen i døren til kontoret. Udlæg uden foregående aftale kan sagtens blive afvist, så få en aftale først! V Velfærd: Hvert hold har fået afsat et beløb til sodavand, slik etc. Beløbet udmeldes af sportsudvalget og kan bruges i cafeteriet. Beløbet har i en årrække været skåret bort på grund af underskud. W World Wide Web: HB har en hjemmeside på X Y Z Æ Ø Øen rundt: en traditionsfyldt løbetur bag gården. Brug hellere en tur rundt på stisystemet. Å Årets spiller: Vælges af hvert hold. Adminstres af træneren. Nederste Torpenvej Humlebæk - Telefon-klubhus: Kræmmertlf.: SE.:

Leveregler/Praktiske oplysninger for trænere og ledere i Roskilde Boldklub / FC Roskilde

Leveregler/Praktiske oplysninger for trænere og ledere i Roskilde Boldklub / FC Roskilde Klubhus Leveregler/Praktiske oplysninger for trænere og ledere i Roskilde Boldklub / FC Roskilde Klubhusets åbningstider findes på tavler i Idrætsparken og på klubbens hjemmeside. Klubhuset har som hovedregel

Læs mere

Visioner - Det er klubbens hensigt gennem målrettet træner- og lederindsats, at give piger, drenge, kvinder og mænd mulighed for at dyrke fodbold.

Visioner - Det er klubbens hensigt gennem målrettet træner- og lederindsats, at give piger, drenge, kvinder og mænd mulighed for at dyrke fodbold. Håndbog udgave 2012 Vi byder dig velkommen i Tune IF s fodboldafdeling, og ønsker dig held og lykke med dit nye fritidsjob. Fra ledelsens side lægges der megen vægt på, at samtlige trænere har den størst

Læs mere

Træner Mappe HIF Ungdom

Træner Mappe HIF Ungdom Træner Mappe HIF Ungdom Træner Mappe HIF Ungdom...1 Dig som Træner...2 HIF Fodbold...2 Ungsdomsudvalget...2 Kontaktperson...2 Ungdomskonsulent(erne)...2 Pædofili-attester...2 Ind- og udmeldelse...3 Indmeldelse...3

Læs mere

TRÆNER I BMI FODBOLD

TRÆNER I BMI FODBOLD velkommen som TRÆNER I BMI FODBOLD BREDDE MED INDHOLD I BMI FODBOLD SKAL DER VÆRE PLADS TIL ALLE SPILLERE - UANSET NIVEAU, OG ALLE SPILLERE SKAL UDFORDRES, UDVIKLES OG HAVE DET SJOVT. DET KALDER VI BREDDE

Læs mere

Håndbog for trænere og ledere i HVB børn og ungdom

Håndbog for trænere og ledere i HVB børn og ungdom Håndbog for trænere og ledere i HVB børn og ungdom Denne håndbog er til hjælp til klubben trænere og ledere i HVB børn og ungdom. Er der punkter i syntes mangler så send mig en mail eva@hvb-fodbold.dk

Læs mere

Trænerguide. I.F. Lyseng Fodbold, Trænerguide. Formål

Trænerguide. I.F. Lyseng Fodbold, Trænerguide. Formål Trænerguide 1 Formål Formålet med klubbens aktiviteter er, at det enkelte medlem finder glæde ved fodboldspillet. Det er klubbens ønske at skabe et miljø, hvor samværet og tolerancen overfor andre giver

Læs mere

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan for U12 & U13 Drenge Årgang Spillere født i 1999 og 1998 eller 4. kvartal i 1997. (5. og 6. klasse). Ledere: Træner Jørgen Jensen Hjejlevej 113 mobil 2540 5810 7451

Læs mere

Velkommen. T- tanke- P- personlighed I integritet

Velkommen. T- tanke- P- personlighed I integritet T- tanke- P- personlighed I integritet Sammen kan vi skabe en god klub Vi har i denne folder, givet en masse oplysninger om TPI fodbold, hvis der skulle være spørgsmål til nogle af disse mange informationer

Læs mere

KARLSLUNDE FODBOLD TRÆNER- OG LEDERINFORMATION

KARLSLUNDE FODBOLD TRÆNER- OG LEDERINFORMATION KARLSLUNDE FODBOLD TRÆNER- OG LEDERINFORMATION Velkommen til Karlslunde Fodbold Tak fordi du har meldt dig som træner og leder i Karlslunde Fodbold. Med denne folder vil vi sørge for, at du kommer godt

Læs mere

Bank Sparekassen Faaborg Reg.nr. 0828 Kontonr. 0003169014. Datoliste Generalforsamling 1. tirsdag i hver måned (dog ikke i juli)

Bank Sparekassen Faaborg Reg.nr. 0828 Kontonr. 0003169014. Datoliste Generalforsamling 1. tirsdag i hver måned (dog ikke i juli) HÅNDBOG for Historie/Formål Boldklubben KR70 opstod på den stiftende generalforsamling den 5. november 1970. Baggrunden for den stiftende generalforsamling var, dels at de i områdets to skoler Kølstrup

Læs mere

Den lille trænerhjælper

Den lille trænerhjælper KIMBRERKIDS en del af Aars IK Aars IK Lyngsøvej 2b 9600 Aars Telefon: 9862 2197 Mail: info@kimbrerkids.dk www.kimbrerkids.dk Den lille trænerhjælper Velkommen som træner i Aars IK For at give dig en lettere

Læs mere

Træner i Søften GF (SGF-Fodbold) hvad så nu?

Træner i Søften GF (SGF-Fodbold) hvad så nu? Hovedsponsor for Søften gymnastikforening Træner i Søften GF (SGF-Fodbold) hvad så nu? Søften GF Guldsponsorer Kontaktliste: Tak for din interesse i at blive træner i SGF-fodbold. Du kan se frem til mange

Læs mere

RETNINGSLINJER & ANSVARSOMRÅDER FOR TRÆNERE & LEDERE

RETNINGSLINJER & ANSVARSOMRÅDER FOR TRÆNERE & LEDERE SPORTSLIG STRUKTUR PÅ VEJ MOD 2020 RETNINGSLINJER & ANSVARSOMRÅDER FOR TRÆNERE & LEDERE BORUP FODBOLD Borup fodbold ønsker at være en attraktiv og rummelig klub for hele lokalområdet. Vi ønsker at være

Læs mere

HGF FODBOLD: TRÆNER-NYT

HGF FODBOLD: TRÆNER-NYT Vintertræning Efterårssæsonen er ved at være færdig for mange af ungdomsholdene. For de årgange der forsætte udetræningen efter efterårsferien, skal man være opmærksom på de udmeldinger der vil kommen

Læs mere

VELKOMMEN I FREMAD AMAGER

VELKOMMEN I FREMAD AMAGER VELKOMMEN I FREMAD AMAGER Velkommen i Fremad Amager - Øens fodboldklub For at du kan føle dig ordentligt informeret om alle de praktiske ting, du skal tænke på og som gælder, når du kommer som ny i Fremad

Læs mere

FC Øresund Maj 2010. FC Øresund. Håndbog 2010-2011. Ver 0.11. c:\users\balager\private\fcø håndbog version 0 11 maj 2010.doc

FC Øresund Maj 2010. FC Øresund. Håndbog 2010-2011. Ver 0.11. c:\users\balager\private\fcø håndbog version 0 11 maj 2010.doc FC Øresund Håndbog 2010-2011 Ver 0.11 c:\users\balager\private\fcø håndbog version 0 11 maj 2010.doc Indhold Table of Contents Indhold... 2 Formål:... 3 FCØ er et samarbejde, der har til formål at skabe

Læs mere

Holsted fb - Trænervejledning

Holsted fb - Trænervejledning 1.0. Indledning Velkommen som træner i HFB. Vejledningen er lavet som et opslagsværk, hvor du kan finde de oplysninger du skal bruge som træner. Hvis du ikke finder svar på dine spørgsmål, er der en kontakt

Læs mere

Du finder ansvarlig for og superbruger af holdsport på listen

Du finder ansvarlig for og superbruger af holdsport på listen Håndbog for holdledere Opgaverne beskrevet her kan deles mellem træner og holdleder og forældre. Det vigtige er at få afstemt og fordelt hvem der gør hvad, så der er gensidigt klare forventninger. Og så

Læs mere

Træner Mappe HIF Ungdom

Træner Mappe HIF Ungdom Træner Mappe HIF Ungdom Træner Mappe HIF Ungdom...1 Dig som Træner...2 HIF Fodbold...2 Ungsdomsudvalget...2 Kontaktperson...2 Kontor og kasserer...2 Stamkort...2 Børne-attester...3 Ind- og udmeldelse...3

Læs mere

Trænermappe LRV-SKALS HÅNDBOLD

Trænermappe LRV-SKALS HÅNDBOLD TRÆNER MAPPE LRV-SKALS HÅNDBOLD Kære Træner Først skal du have en stor tak for, at du vil afse tid og kræfter til at være træner i LRV-Skals Håndbold i den kommende sæson. Vi har i denne mappe samlet de

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

Info-folder til trænere

Info-folder til trænere Info-folder til trænere - med svar på alt vedrørende trænergerningen i TIF. TIF info-folder for trænere Denne info-folder er blevet til i håbet om, at den kan være med til at lette det daglige arbejde

Læs mere

Brabrand IF Fodbold. Praktiske informationer. Velkommen!

Brabrand IF Fodbold. Praktiske informationer. Velkommen! Praktiske informationer Velkommen! TAK fordi DU i den kommende periode er ungdomstræner i Brabrand IF s fodboldafdeling. Vi er helt sikre på, at du får en af de bedste perioder i dit liv, og vi er ligeledes

Læs mere

V I P P E R Ø D B O L D K L U B

V I P P E R Ø D B O L D K L U B FORENINGSPLAN VIPPERØD BOLDKLUB Side 1 af 14 Indholdsfortegnelse Indledning... 4 Målsætning... 4 1. Generalforsamling... 4 2. Bestyrelse... 5 2.1 Formand... 5 2.2. Næstformand... 5 2.3. Kasserer... 5 2.3.3.

Læs mere

Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub

Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub Hermed vil vi gerne byde dig velkommen som træner i Aabenraa Boldklub. Som ny træner har du helt sikkert en lang række spørgsmål, som vi med dette velkomstbrev

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Referent: Henrik Dato: 3. september 2015 kl. 16.30 Tilstedeværende: Lau,, Stig, Kirsten, og Henrik Afbud fra Peshko Dagsordenspunkt: Konklusion: Ansvarlig: Deadline:

Læs mere

FUNKTIONSBEKSRIVELSE DAGLIG DRIFT

FUNKTIONSBEKSRIVELSE DAGLIG DRIFT FUNKTIONSBEKSRIVELSE DAGLIG DRIFT AF Kristrup Boldklub fodbold Version Dato / Initialer Kommentar 1.0.0 250412/JB Dokument frigivet 1 1 Formål... 3 2 Referencer... 3 3 Definitioner... 3 4 Ansvar... 3 5

Læs mere

Tranum GF. Ny struktur 2010

Tranum GF. Ny struktur 2010 Tranum GF Ny struktur 2010 Nøgleord Forpligtende fællesskab f for alle uanset sportsgren, alder og kønk Ansvar og koordinering skal ligge hos fåf personer Udførelse af opgaven skal foretages af mange personer

Læs mere

FFI Fodbold trænermanual FFI FODBOLD TRÆNER MANUAL. Side 1

FFI Fodbold trænermanual FFI FODBOLD TRÆNER MANUAL. Side 1 FFI FODBOLD TRÆNER MANUAL Side 1 Indledning Denne skrivelse indeholder information omkring det at være eller blive fodboldtræner hos FFi fodbold. Manualen vil indeholde: Praktiske informationer omkring

Læs mere

NBSIF-HÅNDBOG Fodbold ungdom

NBSIF-HÅNDBOG Fodbold ungdom NBSIF-HÅNDBOG Fodbold ungdom Velkommen som ny træner/leder i NBSIF Fodbold ungdom Hermed vil vi gerne byde dig velkommen som træner/leder i NBSIF Fodbold ungdom. Som ny træner/leder har du helt sikkert

Læs mere

Hvad hvis jeg bliver syg, skal jeg så aflyse træningen?

Hvad hvis jeg bliver syg, skal jeg så aflyse træningen? Velkommen til FB s trænerhåndbog FAQ Håndbogen er inddelt i følgende afsnit: Træning Kamp/stævner Materialer/udstyr Sociale aktiviteter/møder Praktiske oplysninger Opstart. Ind -og udmeldelse Trænerrollen

Læs mere

Trænerhæfte. Velkommen i Hundslund Idrætsforening

Trænerhæfte. Velkommen i Hundslund Idrætsforening Trænerhæfte Velkommen i Hundslund Idrætsforening August 2015 Forord Uden trænere og hjælpetrænere har vi ingen idrætsforening. Vi sætter derfor i Hundslund Idrætsforening stor pris på de trænere og hjælpetrænere,

Læs mere

RKG Klarup Ungdomsfodbold

RKG Klarup Ungdomsfodbold RKG Klarup Ungdomsfodbold Forældre Information 2016 Ungdomsudvalgets forventninger til sæsonen 2016 Sæsonen 2016 er lige skudt i gang. Tak for det store fremmøde af de mange ungdomsspillere samt forældre

Læs mere

RKG Klarup Ungdomsfodbold

RKG Klarup Ungdomsfodbold RKG Klarup Ungdomsfodbold Forældre Information 2017 Ungdomsudvalgets forventninger til sæsonen 2017 I ungdomsudvalget ser vi frem til en spændende sæson forhåbentlig med mindst lige så mange friske og

Læs mere

V.I.F. Fodboldafdelingen

V.I.F. Fodboldafdelingen Referat af træner-/ledermødet mandag den 24. august 2015 Dagsorden 1. Nyt fra bestyrelsen v/jesper 2. Nyt fra ungdomsudvalget a. Hvad har vi indtil nu arbejdet med i ungdomsudvalget: i. Status (Allan)

Læs mere

Velkommen i ØAB 86. ØAB 86s bestyrelse og forskellige udvalg kan ses på www.ornhojnet.dk

Velkommen i ØAB 86. ØAB 86s bestyrelse og forskellige udvalg kan ses på www.ornhojnet.dk Velkommen i ØAB 86. Hermed nogle praktiske oplysninger om at have barn/børn der spiller fodbold i ØAB 86. Vi håber folderen kan være med til at besvarer nogle af alle de spørgsmål, man kan have som forældre

Læs mere

VELKOMMEN TIL FC BELLA

VELKOMMEN TIL FC BELLA VELKOMMEN TIL FC BELLA PIGE/SENIOR FODBOLD I MØRKHØJ, GLADSAXE KOMMUNE FC Bella, c/o Jimmy Magelund, Nissumvej 41, 2860 Søborg Telefon 3031 7315 E-mail: info@fcbella.dk CVR-nr.: 29670374 Bankkonto: 1551-4485012109

Læs mere

værktøjer Nye digitale til din klub og dig Som du måske ved, skal alle klubber registrere sine spillere i DBU s system KlubOffice.

værktøjer Nye digitale til din klub og dig Som du måske ved, skal alle klubber registrere sine spillere i DBU s system KlubOffice. Nye digitale værktøjer til din klub og dig Som du måske ved, skal alle klubber registrere sine spillere i DBU s system KlubOffice. Det skal de, fordi det giver klubberne nogle nye muligheder og værktøjer,

Læs mere

Hover IF Trænervejledning 2. udgave af

Hover IF Trænervejledning 2. udgave af Indholdsfortegnelse Velkommen til Hover IF... 2 Kontaktoplysninger... 2 Baneoversigt Hover stadion... 3 Målsætning for Hover IF fodboldafdeling... 4 Forventninger til trænere... 4 Forventninger til spillerne:...

Læs mere

HLIF Fodbold. Info-folder til trænere, hjælpetrænere og holdledere

HLIF Fodbold. Info-folder til trænere, hjælpetrænere og holdledere HLIF Fodbold Info-folder til trænere, hjælpetrænere og holdledere Velkommen til HLIF Denne brochure er tænkt som et nyttigt arbejdsredskab for alle de personer, der hvert år lægger en kæmpe frivillig arbejdsindsats

Læs mere

DEN BLÅ TRÅD Karlslunde Fodbold

DEN BLÅ TRÅD Karlslunde Fodbold DEN BLÅ TRÅD Karlslunde Fodbold August 2013 Indhold Forord... 3 Klubbens organisation... 4 Faste aktiviteter... 5 Organisation af en årgang, roller og opgavefordeling... 6 De 10 forældrebud (DBU)... 7

Læs mere

TRÆNERHÅNDBOG Hornbæk Sportsforening

TRÆNERHÅNDBOG Hornbæk Sportsforening TRÆNERHÅNDBOG Hornbæk Sportsforening VELKOMMEN SOM TRÆNER I HSF- FODBOLDAFDELING Klubben er etableret i 1945, og har siden starten stille og roligt udvidet sit medlemstal. Der er nu ca. 500 aktive spillere

Læs mere

Træner og holdleder ABC

Træner og holdleder ABC Dig som træner og holdleder Træner og holdleder ABC Velkommen til Tune IF Håndbold. Her i ABC en får du de første informationer om klubben og alt dét, der er vigtigt at vide, når du er træner eller holdleder

Læs mere

Tranum GF. Struktur 2012

Tranum GF. Struktur 2012 Tranum GF Struktur 2012 Foreningens formål Foreningens formål er at skabe muligheder for at dyrke idræt for børn og voksne i alle aldre. Dette opnås ved at have engagerede og velkvalificerede trænere og

Læs mere

Trænermappe. Side 2: Du ønsker at flytte en hjemmekamp eller udekamp DBU. Side 3: Modstander ønsker at flytte en hjemmekamp DBU.

Trænermappe. Side 2: Du ønsker at flytte en hjemmekamp eller udekamp DBU. Side 3: Modstander ønsker at flytte en hjemmekamp DBU. Indholdsfortegnelse: Trænermappe Side 2: Du ønsker at flytte en hjemmekamp eller udekamp DBU. Side 3: Modstander ønsker at flytte en hjemmekamp DBU. Side 4: Modstander ønsker at flytte en udekamp DBU.

Læs mere

VELKOMMEN I FREMAD AMAGER

VELKOMMEN I FREMAD AMAGER VELKOMMEN I FREMAD AMAGER Velkommen i Fremad Amager - Øens fodboldklub For at du kan føle dig ordentligt informeret om alle de praktiske ting, du skal tænke på og som gælder, når du kommer som ny i Fremad

Læs mere

u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001

u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001 u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001 Indholds fortegnelse Forord...3 Trænerens ansvar...4 Spillerens ansvar...5 Fælles regler for årgangene...6 Information...6 Deadlines...6 Forældre generelt...7

Læs mere

En attraktiv klub i en attraktiv by. FU-håndbog

En attraktiv klub i en attraktiv by. FU-håndbog En attraktiv klub i en attraktiv by FU-håndbog 2016-17 Visioner Fodbold-ungdomsafdelingens visioner er følgende: At skabe gode og trygge rammer for børn, hvor breddeidrætten tilgodeser børnene i form af

Læs mere

SNEKKERSTEN IF-FODBOLD

SNEKKERSTEN IF-FODBOLD SNEKKERSTEN IF-FODBOLD TRÆNER & - HOLDLEDERHÅNDBOG 2014 Velkommen som træner/holdleder Snekkersten IF- fodbold byder dig velkommen som træner/holdleder omkring fodbolden. Vi holder til i Snekkersten Idrætscenter,

Læs mere

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012 Årsplan U-9 2012 1 af 6 27-03-2012 Årgang: Drengespillere født i 2003 eller som går i 2. klasse. Trænere: Claus Kristensen tlf. 97 22 63 69 29 99 25 80 Koustrupparken 18 claus@friendtex.dk Bjarne Krogstrup

Læs mere

Træner og holdleder ABC

Træner og holdleder ABC Træner og holdleder ABC Dig som træner og holdleder Velkommen til Tune Håndbold. Her i ABC en får du de første informationer om klubben og dét, der er vigtigt at vide, når du er træner eller holdleder

Læs mere

DEN BLÅ TRÅD Karlslunde Fodbold

DEN BLÅ TRÅD Karlslunde Fodbold DEN BLÅ TRÅD Karlslunde Fodbold August 2013 Indhold Forord... 3 Klubbens organisation... 4 Faste aktiviteter... 5 Organisation af en årgang, roller og opgavefordeling... 6 De 10 forældrebud (DBU)... 7

Læs mere

Formand Bjarne Munck. Økonomi Søs Ellegaard. Sekretær. Pia Wille. Kontingenter Søs Ellegaard. Pia Wille. Egon Wille. Kommunikation.

Formand Bjarne Munck. Økonomi Søs Ellegaard. Sekretær. Pia Wille. Kontingenter Søs Ellegaard. Pia Wille. Egon Wille. Kommunikation. Formand Bjarne Munck Sponsorer Økonomi Søs Ellegaard Sekretær Pia Wille Sponsonudvalg Carsten Larsen Aktiviteter Kontingenter Søs Ellegaard Pia Wille Pigeraketten Connie Olsgaard Skattejagten Materiel

Læs mere

Nye digitale værktøjer. Dansk Boldspil-Union DBU IT

Nye digitale værktøjer. Dansk Boldspil-Union DBU IT Nye digitale værktøjer Historikken Spillerregistrering som krav fra UEFA DBU s bestyrelse beslutter, at det skal komme klubberne til gavn Alle spillere skal registreres inden 31.12.13 Situationen Alle

Læs mere

VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER

VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER Maj 2016 VELKOMST FRA FORMANDEN På vegne af Lundtofte Boldklub byder jeg nye spillere og deres familie velkommen til klubben!

Læs mere

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold Velkommen til Næstved IF - Fodbold VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF - FODBOLD På vegne af Næstved IF - Fodbold (NIF - Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen til NIF Fodbold. Samtidig udtrykker jeg min

Læs mere

Kasserer: Margrethe Johansen Vinkelvej Ansager Tlf

Kasserer: Margrethe Johansen Vinkelvej Ansager Tlf Sæson 2015-2016 Bestyrelsen: Kasserer: Margrethe Johansen Vinkelvej 38 6823 Ansager Tlf. 27147834 mj0908@hotmail.com Ulla Dahlmann Åparken 34 6823 Ansager Tlf. 53300566 dahlmann2212@gmail.com Klaus Balling

Læs mere

TRÆNERHÅNDBOG HORNBÆK SPORTSFORENING

TRÆNERHÅNDBOG HORNBÆK SPORTSFORENING TRÆNERHÅNDBOG HORNBÆK SPORTSFORENING VELKOMMEN SOM TRÆNER I HSF- FODBOLDAFDELING Klubben er etableret i 1945, og har siden starten stille og roligt udvidet sit medlemstal. Der er nu ca. 300 aktive spillere

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 LANGESKOV BADMINTON KLUB 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Forside foto: Formanden modtog pris ved Badminton Fyn Repræsentantskabsmøde da LBK blev kåret til Årets Klub Side 2: Side

Læs mere

RKG Klarup Ungdomsfodbold

RKG Klarup Ungdomsfodbold RKG Klarup Ungdomsfodbold Forældre Information 2018 Ungdomsudvalgets forventninger til sæsonen 2018 I ungdomsudvalget ser vi frem til en spændende sæson forhåbentlig med mindst lige så mange friske og

Læs mere

Velkommen i klubben Informationshæfte sæsonen 2012/2013 FODBOLD

Velkommen i klubben Informationshæfte sæsonen 2012/2013 FODBOLD Velkommen i klubben Informationshæfte sæsonen 2012/2013 FODBOLD Fodboldsæsonen 12/13 Vi vil gerne byde alle spillere og forældre velkommen til en ny fodboldsæson i Stilling IF Fodbold. Træningstider: Se

Læs mere

VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF FODBOLD

VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF FODBOLD VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF FODBOLD På vegne af Næstved IF - Fodbold (NIF - Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen til NIF Fodbold. Samtidig udtrykker jeg min glæde over, at du har valgt at spille

Læs mere

VELKOMMEN SOM TRÆNER I DHF FODBOLD KLUBBEN FOR ALLE. Dette er et opslagsværk til alle trænere i DHF fodbold med nyttige oplysninger og informationer.

VELKOMMEN SOM TRÆNER I DHF FODBOLD KLUBBEN FOR ALLE. Dette er et opslagsværk til alle trænere i DHF fodbold med nyttige oplysninger og informationer. VELKOMMEN SOM TRÆNER I DHF FODBOLD KLUBBEN FOR ALLE Dette er et opslagsværk til alle trænere i DHF fodbold med nyttige oplysninger og informationer. DHF fodboldudvalg 2015 Indholdsfortegnelse HVAD ER DHF

Læs mere

Velkommen til LSF. Du kan finde meget mere information på hjemmesiden: Med venlig hilsen LEDØJE-SMØRUM FODBOLD

Velkommen til LSF. Du kan finde meget mere information på hjemmesiden:   Med venlig hilsen LEDØJE-SMØRUM FODBOLD Velkommen til LSF Vi byder dig velkommen i Ledøje-Smørum fodboldafdeling. Det glæder os, at du har valgt at spille fodbold i vores klub, og det er en fornøjelse at kunne fortælle lidt om, hvem vi er og

Læs mere

Information til ledere i Orient Fodbold

Information til ledere i Orient Fodbold Information til ledere i Orient Fodbold Som leder i Orient Fodbold har du sikkert en lang række spørgsmål vedrørende alt det praktiske, der er forbundet med at virke som træner eller holdleder i en fodboldklub

Læs mere

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold Velkommen til Næstved IF - Fodbold VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF - FODBOLD På vegne af Næstved IF - Fodbold (NIF - Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen til NIF Fodbold. Samtidig udtrykker jeg min

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Referent: Henrik Dato: 6. maj 2015 kl. 18.45 i Cafe Tilstedeværende: Kirsten,,, Stig, Peshko, Henrik,. Dagsordenspunkt: Konklusion: Ansvarlig: Deadline: 1. Godkendelse

Læs mere

DEN BLÅ TRÅD Karlslunde Fodbold

DEN BLÅ TRÅD Karlslunde Fodbold DEN BLÅ TRÅD Karlslunde Fodbold August 2013 Indhold Forord... 3 Klubbens organisation... 4 Faste aktiviteter... 5 Organisation af en årgang, roller og opgavefordeling... 6 De 10 forældrebud (DBU)... 7

Læs mere

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Information til nye og øvede ungdomsspillere Kort information om sæsonen 2016-2017 Sæsonen 2016-2017 er startet op for alle hold. Vi har træning for mandag, tirsdag,

Læs mere

IF Frem Bjæverskov Fodbold Trænerhåndbog Den orange tråd

IF Frem Bjæverskov Fodbold Trænerhåndbog Den orange tråd IF Frem Bjæverskov Fodbold Trænerhåndbog Den orange tråd Indledning Vision 2020 Den orange tråd er at skabe en klar målsætning for fodboldafdelingen om, hvor klubben står, og hvilke mål der skal arbejdes

Læs mere

Klubhus. - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset

Klubhus. - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset Klubhus - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset Klubhus. Hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. Hvad er behovet til klubhuset. Forpagter til klubhuset.

Læs mere

HG Fodbold Træner/ledermanual 1.1

HG Fodbold Træner/ledermanual 1.1 HG Fodbold Træner/ledermanual 1.1 19-08-2013 Herlufsholm GF Fodbold Bestyrelsen Forord Denne manual er tænkt, som et opslagsværk til ledere i HG Fodbold. Her vil stå, hvordan man skal forholde sig til

Læs mere

Referat af trænermøde 21/8 2013

Referat af trænermøde 21/8 2013 Referat af trænermøde 21/8 2013 Deltagere :Lars, Charlotte, Emma, Maria, Vinnie, Polle, Lene, Kurt, Heidi, Bo, Bo og Jette Polle byder velkommen 1000 tak for at i valgte at blive træner, holdleder og hjælpere

Læs mere

AFK - Ungdom Yngst Målsætninger og udførelse

AFK - Ungdom Yngst Målsætninger og udførelse Mission At tiltrække, udvikle og fastholde flest mulige spillere i AFK UY frem til overgang til AFK UÆ. At udvikle hver spillers fodboldmæssige færdigheder bedst muligt under hensyntagen til den enkelte

Læs mere

Håndbog -for trænere/ledere i Ballerup-Skovlunde Fodbold

Håndbog -for trænere/ledere i Ballerup-Skovlunde Fodbold Håndbog -for trænere/ledere i Ballerup-Skovlunde Fodbold Indholdsfortegnelse 1. Introduktion... 2 2. Holdninger til børnefodbold... 2 2.1. Selektion / opsplitning / niveaudeling... 2 2.2. Håndtering af

Læs mere

VELKOMMEN. Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba. Herstedøster IC

VELKOMMEN. Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba. Herstedøster IC VELKOMMEN Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba Herstedøster IC Herstedøster Idræts Club - eller blot HIC i daglig tale - blev stiftet den 14. Maj 1920, og er dermed den ældste idrætsforening i Albertslund

Læs mere

Håndbog til trænere m.fl. i GIF Fodbold Indholdsfortegnelse

Håndbog til trænere m.fl. i GIF Fodbold Indholdsfortegnelse Håndbog til trænere m.fl. i GIF Fodbold Indholdsfortegnelse Banefordeling... 2 Børneattester... 2 Foreningsportalen... 2 Foreningsservice... 3 Forplejning... 3 Genbrugsbutik DSUK... 3 Holdopdeling/niveaudeling...

Læs mere

Brenderup Idrætsforening

Brenderup Idrætsforening Velkommen i Brenderup Idrætsforening - Fodboldafdelingen Brenderup Idrætsforening Fodbold Gymnastik Håndbold Badminton Motion Brenderup Idrætsforening holder til i Brenderup Aktivitetscenter, Kirkevej

Læs mere

Møde i Aalborg HK s bestyrelse tirsdag d. 16. august 2011 kl. 19.00 i Idrætshallens cafeteria

Møde i Aalborg HK s bestyrelse tirsdag d. 16. august 2011 kl. 19.00 i Idrætshallens cafeteria Møde i Aalborg HK s bestyrelse tirsdag d. 16. august 2011 kl. 19.00 i Idrætshallens cafeteria Dagsorden: 1) Godkendelse af referat 1.1 Er godkendt og lagt på nettet 2) Indlæg fra bestyrelsesmedlemmerne

Læs mere

Velkommen i klubben!

Velkommen i klubben! Albertslund April 2012 Velkommen i klubben! - en introduktion for nye (potentielle)spillere, forældre, trænere/ledere samt andre interesserede til Boldklubben Syd af 1972 i daglige tale BS 72 Generelt

Læs mere

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold!

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! VELKOMMEN TIL Velkomst ved formanden På vegne af Tuse IF - Fodbold (Tuse Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen i klubben. Samtidig

Læs mere

U17 DM nyhedsbrev. August 2015. Vigtige datoer: Mandag 10.8: Forældremøde 19.15 i kursuslokalet

U17 DM nyhedsbrev. August 2015. Vigtige datoer: Mandag 10.8: Forældremøde 19.15 i kursuslokalet U17 DM nyhedsbrev August 2015 Vigtige datoer: Mandag 10.8: Forældremøde 19.15 i kursuslokalet Informationer til forældre og spillere på U17 DM. Mandag 31.8: Infomøde om uddannelse 19.30 i kursuslokalet

Læs mere

Haverslev Idrætsforening

Haverslev Idrætsforening Haverslev Idrætsforening Fodbold-Ungdom Træner mappe Med denne træner-mapper ønsker vi at give vores trænere et indblik i, dels klubbens holdninger til fodbolden, dels at give et praktisk værktøj hvor

Læs mere

AFK - storegruppen piger målsætninger

AFK - storegruppen piger målsætninger Vision Visionen for AFK pige/ kvindefodbold er at skabe Danmarks bedste tilbud til piger/ kvinder der gerne vil spille fodbold. Det gælder både for fodboldspillere der er eliteog breddeorienterede. Fodbold

Læs mere

En attraktiv klub i en attraktiv by. FU-håndbog 2016

En attraktiv klub i en attraktiv by. FU-håndbog 2016 En attraktiv klub i en attraktiv by FU-håndbog 2016 Visioner Fodbold-ungdomsafdelingens visioner er følgende: At skabe gode og trygge rammer for børn, hvor breddeidrætten tilgodeser børnene i form af ligeværd,

Læs mere

Uddybning af arbejdsopgaver. Arbejdsopgave Ansvarlig person/hold Deadline Procedure. Arbejdsopgave Ansvarlig person/hold Deadline Procedure

Uddybning af arbejdsopgaver. Arbejdsopgave Ansvarlig person/hold Deadline Procedure. Arbejdsopgave Ansvarlig person/hold Deadline Procedure Uddybning af arbejdsopgaver Årets Idrætsfest Kontaktperson (Maja) Ses i tilsendte invitation Se invitation Turneringsplan for foråret sekretær, bolddrenge og dommerpåsætning Bestyrelse (Maja og Martin)

Læs mere

B52/AFC Nyhedsbrev. U21 EM i Aalborg. Bella Italia Cup 2011. 8. juni 2011. I dette nummer

B52/AFC Nyhedsbrev. U21 EM i Aalborg. Bella Italia Cup 2011. 8. juni 2011. I dette nummer B52/AFC Nyhedsbrev 8. juni 2011 I dette nummer 1 U21 EM i Aalborg 1 Bella Italia Cup 2 Målmandstræning 2 Foreningsel 2 Træner søges 3 Fodboldcamp du kan nå det endnu 3 Ungdomsbestyrelsen søger 3 LKB-cup

Læs mere

Holdninger & Handlinger. Krav. Retningslinier. Visioner Værdier. Roller. Missioner. Målsætninger. Børnefodbold 2009. Udarbejdet af Fodbold-udvalget

Holdninger & Handlinger. Krav. Retningslinier. Visioner Værdier. Roller. Missioner. Målsætninger. Børnefodbold 2009. Udarbejdet af Fodbold-udvalget Holdninger & Handlinger Retningslinier Krav Visioner Værdier Missioner Roller Målsætninger Børnefodbold 2009 Udarbejdet af Fodbold-udvalget 1 1. Præsentation af Klubben. 1.1. Mission: IF62 Fodbold skal

Læs mere

Velkommen til. FC Holte

Velkommen til. FC Holte Velkommen til FC Holte Velkommen til FC Holte fodbold mest for sjov Foreningen FC Holte (FCH), der har hjemsted i Søllerød kommune, er stiftet den 26. august 2003. FCH er en afdeling af Holte Idrætsforening

Læs mere

Referat af trænermøde d. 4/3 kl. 19.00 i Hallen.

Referat af trænermøde d. 4/3 kl. 19.00 i Hallen. Referat af trænermøde d. 4/3 kl. 19.00 i Hallen. Vi startede med en kort præsentation, og det var godt at se, at alle årgange undtagen en enkelt var repræsenterede. Der var også en del nye ansigter i blandt.

Læs mere

UNGDOMS FODBOLD. U13 - U19 Samspil og relationer. Ungdomsfodbold U13-U19

UNGDOMS FODBOLD. U13 - U19 Samspil og relationer. Ungdomsfodbold U13-U19 UNGDOMS FODBOLD U13 - U19 Samspil og relationer 1 Velkommen Alle trænere og ledere omkring Ungdomsfodbolden i Odense Boldklub vil gerne byde jeres dreng eller pige velkommen. Vi er glade for at I har valgt

Læs mere

JIF håndbog. Opdateret den 16. august 2017

JIF håndbog. Opdateret den 16. august 2017 JIF håndbog Opdateret den 16. august 2017 Indholdsfortegnelse Indledning... 4 Historie... 4 Målsætning... 5 Vision... 5 Værdier... 5 Politikker... 6 Fairplay...6 Sociale medier...6 Pædofili...6 Brug af

Læs mere

VELKOMME TIL TRÆNER-/HOLDLEDERMØDE

VELKOMME TIL TRÆNER-/HOLDLEDERMØDE Hammel GF Fodbold står over for et vigtigt valg og. VELKOMME TIL TRÆNER-/HOLDLEDERMØDE TEMA for i aften: Status - på nyt boldrum og materialer mht bolde og træningsudstyr Brug af baner -til træning og

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5.

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5. Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Indholdsfortegnelse Fodboldudvalg 3 Kampfordeler 3 Oversigt fodboldhold og træningstider 4 Nøgler 5 Spillerlister 5 Kontingent 5 Sæsonopstart

Læs mere

HLIF Badminton. Info-folder til trænere, hjælpetrænere og holdledere

HLIF Badminton. Info-folder til trænere, hjælpetrænere og holdledere HLIF Badminton Info-folder til trænere, hjælpetrænere og holdledere Velkommen til HLIF Denne brochure er tænkt som et nyttigt arbejdsredskab for alle de personer, der hvert år lægger en kæmpe frivillig

Læs mere

Målsætninger & holdninger

Målsætninger & holdninger Udarbejdet af SVIF Samarbejdsudvalget November 2012 Side 1 08-02-2015 Dette dokument er tiltænkt trænere, holdledere, forældre, spillere og andre med interesse for arbejdet i SVIF. SVIF s Formål At fremme

Læs mere

KONTRAKT. FBI UNGDOM AFTALE (Ulønnet medarbejder / frivillig)

KONTRAKT. FBI UNGDOM AFTALE (Ulønnet medarbejder / frivillig) KONTRAKT FBI UNGDOM AFTALE (Ulønnet medarbejder / frivillig) Ved underskrivelsen af denne aftale har bestyrelsen i Fredensborg Boldklub og Idrætsforening (FBI) indgået aftale med nedenstående frivillig

Læs mere