Foreliggende forslag. Forslag nr. 1. Parkering i Søndervang forslag til generalforsamling 2019

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Foreliggende forslag. Forslag nr. 1. Parkering i Søndervang forslag til generalforsamling 2019"

Transkript

1 Foreliggende forslag Forslag nr. 1 Parkering i Søndervang forslag til generalforsamling 2019 Siden sidste generalforsamling har bestyrelsen arbejdet på at skabe mere hensigtsmæssige parkeringsforhold på vores fælles veje. Parkeringsmængden stiger, både fordi vi i kvarteret får flere biler generelt, og fordi der i de omkringliggende områder sker ændringer og laves flere boliger. Vi har løbende været i dialog med kommunen, men har desværre ikke fået gennemført nogle større tiltag endnu. På generalforsamlingen blev der vedtaget et projekt om at male gule striber på kantsten, hvor det er uhensigtsmæssigt at parkere, som en del-løsning. Bestyrelsen har fremsendt en ansøgning til kommunen, som desværre ikke blev godkendt, da kommunen skal have en projektbeskrivelse samt oversigtsplan i målestok 1:250. Bestyrelsen har ikke haft ressourcer til at lave denne detaljerede ansøgning, da det kræver en detaljeringsgrad, der kræver 40 siders tegninger. Det betyder, at et sådan forslag ikke ligger inden for det afsatte beløb, hvorfor bestyrelsen har revurderet situationen og afsøgt en række andre muligheder, som vi ønsker, generalforsamlingen tager stilling til. Som udgangspunkt har vi fundet 6 muligheder, som vi i det efterfølgende vil præsentere enkeltvis. Bestyrelsen lægger op til, at generalforsamlingen skal træffe en principbeslutning om, hvilke(t) forslag der skal arbejdes videre med. Bestyrelsen foreslår, at der nedsættes en arbejdsgruppe, der udarbejder et oplæg til en detailplan til den løsning, generalforsamlingen vedtager.

2 1. Parkeringsbåse Opstribning af p-båse på vejen, hvor der opsættes en parkeringsforbudszone (E68,1/E69,1) som forbyder parkering udenfor de afmærkede p-båse. Bestyrelsen kan IKKE anbefale en sådan løsning, da det betyder væsentlig færre parkeringspladser. Det kan ikke sikres, at det er foreningens beboere eller gæster, der parkerer på de tilbageværende pladser. Det vil desuden være en dyr løsning, dels grundet udfærdigelse af detaljerede tegninger til kommunen og dels grundet optegning af parkeringsbåse (dyrere end gule striber). 2. Privat parkering (herunder forslag stillet af Tim Feveile Sejr Hansen, se særskilt) Bestyrelsen har været i kontakt med fire firmaer: - APCOA PARKING Danmark A/S - City parkering - COPARK - KBH Park Alle firmaer vil først indgå i en løsning, når der foreligger en tilladelse fra kommunen. Bestyrelsen har ikke ansøgt kommunen om en tilladelse, da det er et omfattende arbejde, hvorfor der ønskes en tilkendegivelse fra generalforsamlingen, om det er denne løsning, der ønskes arbejdet videre med. Ingen af de kontaktede har kunne givet en budgetmæssigt overslag over forventede indtægter på afgifter eller evt. administrative omkostninger for foreningen, da det afhænger af den valgte løsning. o o Fordele: - Parkeringsindtægter for ulovlig parkering tilfalder delvist grundejerforening til vedligeholdelse af veje (typisk omkring 20-30%) - Grundejerforeningen vedtager selv principper for, hvor mange beboer- og gæstelicenser den enkelte husstand skal tildeles Ulemper: - Beboere og gæster risikerer bøder og besvær - Der vil være en del bureaukrati forbundet med at administrere løsningen Hvis generalforsamlingens flertal ønsker en sådan løsning, vil bestyrelsen anbefale, at der entreres med en trafikkonsulent, der kan udarbejde en ansøgning til kommunen i samarbejde med den foreslåede arbejdsgruppe. 3. Gul parkeringszone Bestyrelsens vurderer, at det IKKE vil være muligt at få kommunal tilladelse til dette, da det kræver kommunal overtagelse af vejene. 4. Tidsbegrænsning Bestyrelsens vurderer, at det IKKE vil være muligt at få kommunal tilladelse til dette, og grundejerforeningen kan ikke ansøge, da det kræver, at sagen rejses politisk.

3 5. Gule striber. Et projekt hvor der opstribes med gule forbudslinjer, der skal synliggøre eksisterende forbud i færdselsloven og undgå uhensigtsmæssig parkering. o o Fordele: - Fremkommelighed - Sikring af at de, der parkerer på egen grund, får nemmere ved at komme ind/ud af grunden Ulemper: - Færre parkeringspladser - Det kan ikke sikres, at det er foreningens beboere eller gæster, der parkerer på de tilbageværende pladser. Forslaget kræver, at kommunen laver en effektiv parkeringskontrol, hvis det skal have en adfærdsmæssig konsekvens. Hvis generalforsamlingens flertal anbefaler en sådan løsning, vil bestyrelsen anbefale, der entreres med en trafikkonsulent, der kan udarbejde en ansøgning til kommunen i samarbejde med den foreslåede arbejdsgruppe. Samt at der startes på et begrænset område omkring indfaldsveje, hvor problemerne for trafikafviklingen er størst. 6. For nuværende laves ikke yderligere parkeringstiltag i foreningen. Der er i øjeblikket en voldsom udvikling i områderne omkring grundejerforeningen Søndervang, hvor der laves trafikale løsninger og yderligere parkeringspladser. Samtidig opfordres alle beboerne i foreningen til at skabe det nødvendige antal parkeringspladser til egne biler på egen grund og i øvrigt parkerer hensigtsmæssigt, så der ikke opstår gener for gennemkørende trafik. Parkeringssituationen overvåges i yderligere et år og behandles på næste års generalforsamling. Generelt Uanset hvilken løsning der vælges, kan vi kun opfordre alle i området til at parkere hensigtsmæssigt, sådan andre kan komme forbi og ud af deres indkørsler, ikke at fylde vejene med byggematerialer, udtjente trailere og affald samt at bruge de parkeringspladser, vi er forpligtet til at etablere på egen grund. I øvrigt opfordres til at benytte Gi et praj app, hvor man kan indberette uhensigtsmæssige parkeringsforhold til kommunen. Afstemning Bestyrelsen ønsker, der på generalforsamlingen laves en afstemning om, hvilken løsning der skal arbejdes videre med: Forslag nr. 2, 5 eller 6 da det er disse forslag, bestyrelsen vurderer, der vil være den mest realistiske mulighed for at få gennemført. Bestyrelsen ønsker yderligere nedsat en arbejdsgruppe, der skal arbejde med en detailplanlægning af den ønskede løsning samt beskrive konsekvenserne af løsningen. Bestyrelsen vil herefter iværksætte de formelle ansøgninger til myndigheder og entrere med evt. konsulenter.

4 Forslag nr. 2 Tilknytning af Parkeringsvagtordning Der har længe været store problemer med biler, som parkerer i vores kvarter. Dette skyldes umiddelbart to ting. På Folehaven blev der sløjfet parkeringspladser i forbindelse med fornyelsen og skybrudssikring, og byggeriet på Grønttorvet er nået så langt, at lejlighederne nu bliver beboet. Parkeringspladserne er dog ikke fulgt med antallet af biler, og parkeringshuset på Grønttorvet kræver gebyr, kontingent eller anden betaling for at benytte det. Det er primært villavejene ud til Folehaven, Retortvej og Vigerslevvej, som er generet af disse mange biler. Da grundejerforeningens veje tillader parkering af alles køretøjer kan vi ikke nægte andre at parkere i vores område. Vi kan til gengæld gøre meget for, at der trods alt bliver parkeret ordentligt, lovligt og sikkert. Ud over de klassiske P-vagter fra enten Københavns Kommune eller et privat firma, er der de seneste år kommet flere mindre firmaer, som tilbyder mere fleksibilitet i ordningerne og lavere priser. Et eksempel er parkeringskompagniet.dk, som tilbyder et årligt abonnement på kr Man selv kan vælge den klassiske løsning, hvor parkeringsvagter går rundt i området tager sig af at tildele parkeringsafgifter. Med denne løsning får grundejerforeningen 20% af beløbet fra afgifterne. Grundejerforeningen kan også udvælge personer (fx bestyrelsen), som kan tildele parkeringsafgifter via en app på ens telefon. Fra disse afgifter får grundejerforeningen 50% af beløbet. De to løsninger kan kombineres uden at abonnementet ændres og den økonomiske gevinst på afgifterne er også de samme. En sådan løsning vil dog kræve tilladelse fra Københavns Kommune. Det foreslås, at vi finder en løsning, hvor der bliver taget hånd om ulovlige, uhensigtsmæssige og farlige parkeringer, så dette ikke gentager sig eller mængden af disse hændelser falder drastisk. Ovenstående firma kunne være en løsning, som både tilbyder brugerne mulighed for at lave ændringer på app og via en browser. Forslaget stilles af Tim Feveile Sejr Hansen (Søndervangs Allé 21).

5 Forslag nr. 3 Forslag til lovændringer, Generalforsamlingen Baggrund: Lovenes 2 definerer medlemmer som "ejere af parceller". Lovenes 7 definerer stemmeret i forhold til "parceller". Der er kommet mange dobbelthuse er kommet i foreningen, og disse huse er typisk ikke udmatrikuleret. Der er et ønske i foreningen om at sidestille ejere af dobbelthuse som medlemmer (kontingent, stemmeret) uafhængigt af status som en enkelt parcel eller to udmatrikulerede parceller. Bestyrelsen ønsker at løse den opgave den blev pålagt af generalforsamlingen sidste år, nemlig at præcisere en ligestilling af dobbelthusene (angående kontingent og stemmeret) uafhængigt af deres status for udmatrikulering. En kreds af medlemmer har fremsat forslag til generalforsamlingen om en afklaring af forholdene for dobbelthuse vedrørende kontingent og stemmeret. Forslaget er stillet af Tim Feveile Sejr Hansen (Søndervangs Allé 21), Fl. Sejr Hansen (Danhaven 5), E/F Folehaven 107, E/F Urtehaven 6A-B og Folehaven 135. Bestyrelsen har udvidet forslaget med en præcisering af de omfattede parceller. Formål: At opnå en klar definition af medlemsstatus for dobbelthuse. At opnå klare bestemmelser for kontingentbetaling for dobbelthuse. At opnå klare regler for stemmeretten for dobbelthuse. At opnå, at medlemmerne bag det fremsatte forslag kan være enige med bestyrelsen om, at deres intentioner er opfyldt. Ændringer: 2 fastholdes uændret. I 7 foreslås følgende ændringer: Eksisterende tekst: Et medlem har kun én stemme, uanset hvor mange pågældende er ejer af. Hvis nogen parcel ejes af flere, kan der kun afgive én stemme for en sådan parcel. Foreslås ændret til: Etageejendomme, parceller (efter 2) med dobbelthuse og parceller med to villalejligheder sidestilles med to udmatrikulerede parceller hvad angår kontingentbetaling og stemmeret. Medlemmer med et sådant delt ejerskab af en parcel har en stemme pr opkrævet kontingent. Bestyrelsen kan støtte dette forslag.

6 Forslag nr. 4 Ændring af stemmeforhold Grundejerforeningen Søndervang er en demokratisk forening, som fungerer under dansk lovgivning, og derfor må vedtægter og forslag ikke gå imod de demokratiske principper, hvilket desværre er tilfældet. På generalforsamlingen i 2015 blev det vedtaget at dobbelthuse og ejendomme med lejligheder skulle betale dobbelt i kontingent, men vedtægterne blev ikke ændret således, at stemmeretterne følger kontingentet. Derimod er det fortsat således, at hver parcel har en enkelt stemme uanset størrelsen på kontingent, hvilket ikke er tilladt ifølge dansk lovgivning. Derfor har generalforsamlingen muligheden for at vælge mellem to løsninger, så foreningen igen følger dansk lov: Løsning A) Lovændring, så stemmeretter tildeles efter kontingentets størrelse. Betales der dobbelt kontingent har man på generalforsamlingen to stemmer. Teksten i 7 Et medlem har kun én stemme, uanset hvor mange pågældende er ejer af. Hvis nogen parcel ejes af flere, kan der kun afgive én stemme for en sådan parcel. erstattes af Et medlem har en stemme per opkrævet kontingent. Løsning B) Tilbagebetaling af ulovlig opkrævet kontingent til samtlige grundejere, ejerforeninger og andre, som er blevet opkrævet dobbelt kontingent. Ved at vælge løsning A mister grundejerforeningen ingen penge, men giver en ekstra stemme til alle, som betaler dobbelt kontingent. Ved at vælge løsning B, undgår vi at lave om i vores vedtægter, men mister kr (se opgørelse nedenfor) for hver parcel, som er opkrævet dobbelt kontingent fra 2015 og fremefter. Ekstra opkrævet kontingent pr. dobbelthus/ejendom med lejligheder År Opkrævning maj Opkrævning oktober I alt for året 2015 Kr. 600 Kr. 600 Kr Kr. 600 Kr. 600 Kr Kr. 800 Kr. 800 Kr Kr Kr Kr Sammenlagt Kr I budgettet for 2018 var der opgjort, at 102 medlemmer betaler dobbelt kontingent. Forslaget stilles af Tim Feveile Sejr Hansen (Søndervangs Allé 21), Fl. Sejr Hansen (Danhaven 5), E/F Folehaven 107, E/F Urtehaven 6A-B og Folehaven 135.

7 Forslag nr. 5 Forslag til lovændring, Generalforsamlingen Forslaget er stillet af bestyrelsen. Baggrund: Lovenes 6 nævner, at generalforsamlingen kan fastsætte et påkravsgebyr, men der nævnes intet om tilskrivning af renter til skyldige kontingenter. Formål: At opnå en klar mulighed for at indføre rentetilskrivning til skyldige kontingenter, hvis det ønskes. Ændringer: I 6 foreslås følgende ændring: Eksisterende tekst: Hvis kontingentet ikke er rettidigt indbetalt, kan opkræves et påkravsgebyr fastsat af generalforsamlingen. Foreslås ændret til: Hvis kontingentet ikke er rettidigt indbetalt, kan der opkræves et påkravsgebyr og eventuelle renter fastsat af generalforsamlingen. Forslag nr. 6 Forslag til vedtægtsændring. Tilføjelse til Dagsorden for Ordinær Generalforsamling Ifølge vedtægternes 8 er dagsordenen for en ordinær generalforsamling, som følger: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Regnskab 4. Foreliggende forslag 5. Fastsættelse af honorarer 6. Budget 7. Valg af bestyrelse og revisorer I forhold til mange andre foreninger mangler punktet Eventuelt, hvor alt kan diskuteres, men intet kan vedtages. Dette resulterer i, at disse ofte lange diskussioner, tages under punkt 2 Beretning. De vigtige punkter, som kræver vedtagelse, bliver derfor skubbet til senere på mødet.

8 Forslag 6, fortsat. Hvis man tilføjer punkt 8. Eventuelt, kan medlemmer selv vælge om de ønsker at deltage under denne type diskussioner (som ikke kan vedtages), hvilket er meget relevant, hvis generalforsamlingen varer flere timer. Det foreslås derfor tilføjelse af punkt 8. Eventuelt til Dagsorden i 8. Forslaget stilles af Tim Feveile Sejr Hansen (Søndervangs Allé 21), E/F Folehaven 107, E/F Urtehaven 6A-B og Folehaven 135. Forslag nr. 7 Forslag om etablering af vejbump i enderne af Søndervangs Allé. Stillet af Mads Strarup, Søndervangs Allé 60. Det foreslås at udvide det eksisterende stillevejsområde i Søndervangs Allé med et sæt vejbump i de to ender, fire i alt. Bestyrelsen bedes undersøge de faktiske muligheder hos vejmyndighederne. Hvis det er praktisk muligt at gennemføre, bedes bestyrelsen om at iværksætte den relevante høring af de berørte medlemmer. Hvis høringen muliggør projektet, bemyndiges bestyrelsen til at iværksætte arbejdet. Omkostningerne tages af opsparede midler. Forslag nr. 8 Forslag om indhentning af tilbud, og etablering af fiber-internet i foreningen Forslaget er stillet af Peter Schjerning, Kongshaven 66 Jeg vil gerne stille forslag om indhentning af tilbud, og etablering af fiber-internet i foreningen. Hvis dette allerede er stillet som forslag, vil jeg gerne tilslutte mig dette. Etablering af fiber vil alt andet lige være både en billigere og mere effektiv løsning end det nuværende. Dertil kommer, at etablering af fiber vil øge husenes værdi.

Parkeringsudvalg 2017

Parkeringsudvalg 2017 Parkeringsudvalg 2017 Oplæg til generalforsamlingen for Husejerforeningen ABA (H. ABA) Indholdsfortegnelse Introduktion... 1 Formål... 2 Begreber... 2 Afgrænsning og forudsætninger... 2 Tendenser og ønskede

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for GRUNDEJERFORENINGEN ØRESUNDSGÅRDEN

V E D T Æ G T E R. for GRUNDEJERFORENINGEN ØRESUNDSGÅRDEN V E D T Æ G T E R for GRUNDEJERFORENINGEN ØRESUNDSGÅRDEN Navn og hjemsted: 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Øresundsgården. Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. Foreningens formål: 2 Stk.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ØSTPARKEN 1. Revideret af Generalforsamlingen 26. april 1983 2. Revideret af Generalforsamlingen 29. april 1989 3. Revideret af den ekstraordinære Generalforsamling 8.

Læs mere

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015.

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015. Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015. 1. Valg af dirigent. Lars Bryde Frederiksvej 3 foreslås og vedtages. Lars fastslår, at indkaldelsen

Læs mere

Vedtægter. Grundejerforeningen Solvænget. Hundige. Stiftet den 5. august for

Vedtægter. Grundejerforeningen Solvænget. Hundige. Stiftet den 5. august for Vedtægter for Grundejerforeningen Solvænget Hundige Stiftet den 5. august 1944 Indholdsfortegnelse Kapitel 1. Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kapitel 2. Foreningens område og medlemskreds 3-4 Kapitel

Læs mere

GENERALFORSAMLING i GRUNDEJERFORENINGEN GIMLE

GENERALFORSAMLING i GRUNDEJERFORENINGEN GIMLE OBS mødestart 18:30 GENERALFORSAMLING i GRUNDEJERFORENINGEN GIMLE DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent og referent Onsdag d. 24. februar 2016 kl. 18:30 i Højdevangskirkens Menighedshus, Irlandsvej 2. Formandens

Læs mere

Forslag til vedtægter for Grundejerforeningen Østermarken til fremlæggelse på Ordinær Generalforsamling 2019

Forslag til vedtægter for Grundejerforeningen Østermarken til fremlæggelse på Ordinær Generalforsamling 2019 Forslag til vedtægter for Grundejerforeningen Østermarken til fremlæggelse på Ordinær Generalforsamling 2019 (Indholdsmæssige ændringer er markeret med rødt. Rent sproglige rettelser er ikke markeret.

Læs mere

Forslag. Lov om nedsættelse af statstilskuddet til kommuner som følge af indtægter fra parkering. Lovforslag nr. L 236 Folketinget

Forslag. Lov om nedsættelse af statstilskuddet til kommuner som følge af indtægter fra parkering. Lovforslag nr. L 236 Folketinget Lovforslag nr. L 236 Folketinget 2017-18 Fremsat den 2. maj 2018 af økonomi- og indenrigsministeren (Simon Emil Ammitzbøll-Bille) Forslag til Lov om nedsættelse af statstilskuddet til kommuner som følge

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN FERREN

GRUNDEJERFORENINGEN FERREN TIL GRUNDEJERFORENINGEN FERREN S MEDLEMMER INDKALDELSE TIL ORDINNÆR GENERALFORSAMLING Med følgende dagsorden: Lørdag den 19. marts 2011 11, kl. 10:30 i Fælleshuset 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Grundejerforeningen Salvig

Grundejerforeningen Salvig Grundejerforeningen Salvig v/formand Susanne Nielsen, Stenbjergvænget 3, Orø, 4300 Holbæk www.gf-salvig.nu - Telefon 3027 2520 - sus.oebo@live.dk Kære Grundejere Hermed inviteres til Grundejerforeningen

Læs mere

Forslag. Lov om nedsættelse af statstilskuddet til kommuner som følge af indtægter fra parkering

Forslag. Lov om nedsættelse af statstilskuddet til kommuner som følge af indtægter fra parkering 2017/1 LSF 236 (Gældende) Udskriftsdato: 21. maj 2019 Ministerium: Økonomi- og Indenrigsministeriet Journalnummer: Økonomi- og Indenrigsmin., j.nr. 2017-3316 Fremsat den 2. maj 2018 af økonomi- og indenrigsministeren

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Søndersø Antenne & Kabelnet

Vedtægter for Foreningen Søndersø Antenne & Kabelnet Vedtægter for Foreningen Søndersø Antenne & Kabelnet 1 stk. 1: Foreningens navn er Foreningen SØNDERSØ ANTENNE & KABELNET. stk. 2: Foreningens hjemsted er Søndersø By. 2 Foreningens formål er at etablere

Læs mere

Referat af generalforsamling, Grundejerforening Fuglebakken Mandag den 20. februar 2017, Møllevangsskolens festsal

Referat af generalforsamling, Grundejerforening Fuglebakken Mandag den 20. februar 2017, Møllevangsskolens festsal Referat af generalforsamling, Grundejerforening Fuglebakken Mandag den 20. februar 2017, Møllevangsskolens festsal Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Forslag til. Lov om nedsættelse af statstilskuddet til kommuner som følge af indtægter fra parkering

Forslag til. Lov om nedsættelse af statstilskuddet til kommuner som følge af indtægter fra parkering Enhed Finansiering Sagsbehandler Nils Majgaard Jensen Koordineret med Sagsnr. 2017-3316 Doknr. 530789 Dato 23-04-2018 Forslag til Lov om nedsættelse af statstilskuddet til kommuner som følge af indtægter

Læs mere

Vedtægter. Navn, hjemsted og formål. Medlemmerne.

Vedtægter. Navn, hjemsted og formål. Medlemmerne. Vedtægter Navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er "", og dens hjemsted er Albertslund kommune. Foreningens vedtægter skal godkendes af kommunalbestyrelsen for Albertslund kommune, ligesom senere

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen A S K E H Ø J E N

Vedtægter for Grundejerforeningen A S K E H Ø J E N Vedtægter for Grundejerforeningen A S K E H Ø J E N -1- Navn, hjemsted og formål Foreningens navn er: Grundejerforeningen Askehøjen. Foreningens hjemsted er Århus Kommune. 1. 2. Grundejerforeningens formål

Læs mere

Vedtægter for Højgårdshaven - Tingsted Have Grundejerforening - Anno 2003. Indholdsfortegnelse GRUNDEJERFORENINGSVEDTÆGTER

Vedtægter for Højgårdshaven - Tingsted Have Grundejerforening - Anno 2003. Indholdsfortegnelse GRUNDEJERFORENINGSVEDTÆGTER Vedtægter for Højgårdshaven - Tingsted Have Grundejerforening - Anno 2003 Indholdsfortegnelse Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1 2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3 5 Kap. 3 Foreningens formål

Læs mere

Love for Lyndby By- & Bådelaug Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling i april 2009

Love for Lyndby By- & Bådelaug Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling i april 2009 Love for Lyndby By- & Bådelaug Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling i april 2009 1. Formål Lyndby By- & Bådelaug har til formål : varetage medlemmernes fælles interesser ved samarbejde med kommunalbestyrelsen

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen LYSTGÅRDSPARKEN.

Vedtægter for grundejerforeningen LYSTGÅRDSPARKEN. 20-10-99 Vedtægter for grundejerforeningen LYSTGÅRDSPARKEN. 1. Foreningens navn Foreningens navn er : GRUNDEJERFORENINGEN LYSTGÅRDSPARKEN. 2. Foreningens lokalområde Foreningen består af området Lystgårdsparken

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ 1. Foreningens navn og hjemsted. 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Rødtjørnvej

Læs mere

Grundejerforeningen Jyllingelund

Grundejerforeningen Jyllingelund Grundejerforeningen Jyllingelund Vedtægter senest opdateret 14. Juni 2011 Vedtægter 1 NAVN OG HJEMSTED FORENINGENS NAVN ER: "JYLLINGELUND" FORENINGENS HJEMSTED ER: 4040 JYLLINGE 2 MEDLEMMERNES FORPLIGTELSER

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN GL. BISNAP HALS

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN GL. BISNAP HALS 1. VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN GL. BISNAP HALS Foreningens navn er Grundejerforeningen "GI. Bisnap" og er stiftet 20. marts 1967. Dens hjemsted er Aalborg kommune. 2. Foreningens formål er at varetage

Læs mere

VEDTÆGTER

VEDTÆGTER VEDTÆGTER Navn 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Trippendalsparken og omhandler rækkehusene med adressen Tjørnehusene 4 52 samt Poppelhusene 16 50 og 3 51 i Albertslund Kommune. Formål 2 Foreningens

Læs mere

1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune.

1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune. Grundejerforeningen Kollekolleparken Side 1 af 5 Vedtægter I Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune. 2 Foreningens formål er

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SOMMERHUSBYEN HOUSTRUP

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SOMMERHUSBYEN HOUSTRUP VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SOMMERHUSBYEN HOUSTRUP Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1. Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 2. Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 3.

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Mustrupvej, Mårslet

Vedtægter for Grundejerforeningen Mustrupvej, Mårslet Vedtægter for Grundejerforeningen Mustrupvej, Mårslet Kap.1.Foreningens navn og hjemsted. 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Mustrupvej, Mårslet. 2 Foreningen har hjemsted i Århus Kommune i Århus,

Læs mere

Vedtægter for arbejdsfællesskabet Prags Boulevard 43

Vedtægter for arbejdsfællesskabet Prags Boulevard 43 Vedtægter for arbejdsfællesskabet Prags Boulevard 43 1. FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED... 1 2. FORENINGENS FORMÅL... 1 3. MEDLEMSKAB... 1 4. GENERALFORSAMLINGEN... 1 5. FORENINGENS BESTYRELSE... 3 6. TEGNINGSRET...

Læs mere

Notat. Baggrund. Side 1 af 5

Notat. Baggrund. Side 1 af 5 Notat Vedrørende: Ændrede regler for modregning af parkeringsindtægter provenutab for Randers Kommune og konsekvenser ved indførelse af gratis parkering Sagsnavn: Nedsættelse af statstilskud med indtægter

Læs mere

Foreningens vedtægter som de blev vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 15.3.2006

Foreningens vedtægter som de blev vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 15.3.2006 Foreningens vedtægter som de blev vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 15.3.2006 1 Navn og hjemsted Foreningen Sejs-Svejbæk Idrætsforening (SSIF), der har hjemsted i Silkeborg Kommune, er stiftet

Læs mere

V E D T Æ G T E R - Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 9. marts 2015.

V E D T Æ G T E R - Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 9. marts 2015. Grundejerforeningen Kærgårdsparken/Lystenlund www.gkl-solbjerg.dk V E D T Æ G T E R - Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 9. marts 2015. 1 Navn Foreningens navn er Grundejerforeningen Kærgårdsparken/Lystenlund,

Læs mere

Direkte telefonnummer 33 177 450 København, den 7. marts 2012 J.nr.: «Ejd_ejdnr»-«Lej_lejemålsnr»-«Beb_beboernr»

Direkte telefonnummer 33 177 450 København, den 7. marts 2012 J.nr.: «Ejd_ejdnr»-«Lej_lejemålsnr»-«Beb_beboernr» PETER EGEMAR Advokat L CLAUS CLAUSEN Advokat L Nørregade 7 A, 2. tv. Postboks 2206 1018 København K Telefon 33 32 83 66 «Beb_opkræv_navn_1» «Beb_opkræv_navn_2» «Beb_opkræv_adresse_1» «Beb_opkræv_adresse_2»

Læs mere

Formanden begynder fremlæggelsen med en definition af Storparcel. En storparcel er en parcel / grund der ikke er tilskødet G/F Søndergård Syd!

Formanden begynder fremlæggelsen med en definition af Storparcel. En storparcel er en parcel / grund der ikke er tilskødet G/F Søndergård Syd! Ekstraordinær Generalforsamling d. 15. Maj 2019 kl. 19.00 Referent: Mia Knudsen 1: Valg af dirigent: Bestyrelsen foreslår Jesper Wilken som dirigent. Jesper vælges af generalforsamlingen og erklærer herefter

Læs mere

Parkeringsvagtordning i Topperne Brugervejledning

Parkeringsvagtordning i Topperne Brugervejledning E/F Ejerforeningen Birkelund Bestyrelsen Parkeringsvagtordning i Topperne Brugervejledning September, 2015 Side 1 Indholdsfortegnelse Indledning og baggrund... 3 Information om skilte... 4 Særligt vedr.

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Mejrup Syd

Vedtægter for Grundejerforeningen Mejrup Syd Vedtægter for Grundejerforeningen Mejrup Syd 1. Grundejerforeningens navn er Grundejerforeningen Mejrup Syd og dens hjemsted er Holstebro Kommune. 2. Grundejerforeningen omfatter følgende ejendomme: Flintøksen

Læs mere

Konfirmandstuen ved Præstegården

Konfirmandstuen ved Præstegården Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2003 Konfirmandstuen ved Præstegården tirsdag, den 25. marts 2003 kl. 18.30 Inden generalforsamlingen vil der være indlæg ved Mette Rønne fra Det Danske Haveselskab

Læs mere

Referat af ordinær Generalforsamling i Grundejerforeningen Øresundshøj, Nivå

Referat af ordinær Generalforsamling i Grundejerforeningen Øresundshøj, Nivå Referat af ordinær Generalforsamling i Grundejerforeningen Øresundshøj, Nivå 26. Maj 2011 Bettina fra Bestyrelsen indledte. Der er 124 medlemmer af grundejerforeningen men kun 48, der ikke er i restance

Læs mere

Referat fra Grundejerforeningen Brødeskovparkens generalforsamling afholdt på Brødeskovskole tirsdag den 20. marts 2018

Referat fra Grundejerforeningen Brødeskovparkens generalforsamling afholdt på Brødeskovskole tirsdag den 20. marts 2018 Referat fra Grundejerforeningen Brødeskovparkens generalforsamling 2018 - afholdt på Brødeskovskole tirsdag den 20. marts 2018 Dagsorden i henhold til vedtægterne. Der var mødt 11 personer/10 husstande

Læs mere

Vedtægt for Grundejerforeningen Skovbrynet af 2008

Vedtægt for Grundejerforeningen Skovbrynet af 2008 Vedtægt for Grundejerforeningen Skovbrynet af 2008 Med ændringer vedtaget af generalforsamlingen 28. november 2012. Indholdsfortegnel se Side Kapitel 1 Foreningens navn og hjemsted 1 Kapitel 2 Foreningens

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP VEDTÆGTER. for GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP

GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP VEDTÆGTER. for GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP 1 2 3 1.1 1.2 2.1 2.2 2.3 3.1 Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP. Dens hjemsted er Næstved Kommune. Foreningens formål er i nøje overensstemmelse

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Vejsgårdparken

Vedtægter for Grundejerforeningen Vejsgårdparken Vedtægter for Grundejerforeningen Vejsgårdparken Navn, formål, område og medlemskreds Grundejerforeningens navn er Grundejerforeningen Vejsgårdparken. 1. Grundejerforeningens formål er varetagelse af fælles

Læs mere

Delosvej Persiensvej Syriensvej Trojavej

Delosvej Persiensvej Syriensvej Trojavej Indkaldelse Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Nygaard. Tidspunkt: Torsdag den 18. januar 2018, kl. 20.00-22.00 Sted: Simon Peters Kirke, Wibrandtsvej 41B, kælderen. Indledning:

Læs mere

Vedtægter for Jægerspris Sejlklub gældende fra 24. oktober 2012

Vedtægter for Jægerspris Sejlklub gældende fra 24. oktober 2012 Navn og formål 1 Foreningens navn er Jægerspris Sejlklub, forkortet JSK. Foreningen er hjemmehørende i Frederikssund Kommune. 2 Jægerspris Sejlklub har som formål at være ramme om et fællesskab af sejl-

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Rønnevangen

Vedtægter for Grundejerforeningen Rønnevangen Vedtægter for Grundejerforeningen Rønnevangen Kapitel 1 Foreningens navn og hjemsted 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Rønnevangen. 2. Grundejerforeningens hjemsted er 8471 Sabro, Aarhus Kommune.

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer, motivation

Forslag til vedtægtsændringer, motivation Forslag til vedtægtsændringer, motivation Bestyrelsen for Mahjong Danmark foreslår visse ændringer af vedtægterne til generalforsamlingen 30. september 2011. Der vil blive stemt om ændringerne én ad gangen.

Læs mere

Vedtægter for foreningen DALEN

Vedtægter for foreningen DALEN Vedtægter for foreningen DALEN 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er Dalen. Foreningens hjemsted er Helsingør Kommune. Foreningens formål er: At arbejde for gennemførelse af bofællesskabet

Læs mere

Navn. Hjemsted 2. Formål 3

Navn. Hjemsted 2. Formål 3 Navn Foreningen er et andelsselskab med begrænset ansvar. Dens navn er Vrånet. 1 Hjemsted 2 Enhver beboer i foreningens forsyningsområde kan optages som medlem af foreningen og er pligtig til at betale

Læs mere

Borgerforening vedtægter

Borgerforening vedtægter Borgerforening vedtægter Vedtægter for Idom-Råsted Borgerforening 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Idom-Råsted Borgerforening. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Idom-Råsted. 2. Formål Stk.

Læs mere

Vedtægter. For. Bredbåndsforeningen. Sofienhøj

Vedtægter. For. Bredbåndsforeningen. Sofienhøj Vedtægter For Bredbåndsforeningen Sofienhøj 1 Navn og interesseområde S1 Foreningens navn er Bredbåndsforeningen SOFIENHØJ. Dets hjemsted er Københavns Kommune. s2 Foreningens interesseområde er de ejendomme,

Læs mere

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 Der er 65 medlemmer til stede Formanden Ole Lyd Nielsen byder velkommen 1) valg af dirigent og referent - Kristian (Kiks) er dirigent.

Læs mere

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen GRUNDEJERFORENING VIBEHOLMS VÆNGE Ishøj marts 2017 Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken 19.00 I festsalen på Vibeholmskolen Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Beretning

Læs mere

NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL. Foreningens hjemsted er Lejre Kommune under retten i Roskilde, der er foreningens værneting.

NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL. Foreningens hjemsted er Lejre Kommune under retten i Roskilde, der er foreningens værneting. VEDTÆGTER VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Englerup Indelukket 4060 Kirke Såby 1 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Foreningens navn er Grundejerforeningen Englerup Indelukke. 2 Foreningens hjemsted er Lejre Kommune

Læs mere

Arbejdsdokument. Generalforsamling den 11. august Forslag til revision af vedtægter (Love) for Grundejerforeningen Ellinge Hegn

Arbejdsdokument. Generalforsamling den 11. august Forslag til revision af vedtægter (Love) for Grundejerforeningen Ellinge Hegn Arbejdsdokument Eksisterende L O V E for Grundejerforeningen Ellinge Hegn Forslag Grundejerforeningen Ellinge Hegn Vedtægter Pkt. 1. Navn. Foreningens navn er Grundejerforeningen Ellinge Hegn. Medlemmer.

Læs mere

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Forslag 1. Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Bestyrelsen foreslår at kontingentet hæves fra nuværende 150 kr. til 200 kr. gældende fra og med 2019. Stigningen begrundes med generelle

Læs mere

Grundejerforeningen Bøtø Formand Jens Arentoft

Grundejerforeningen Bøtø   Formand Jens Arentoft Grundejerforeningen Bøtø www.boetoe.dk Formand Jens Arentoft E-mail: bestyrelsen@boetoe.dk For at styrke grundejerforeningens muligheder for digital kommunikation med ejerne bedes hver grundejer fremsende

Læs mere

- 1 - Stk. 2. Anførte medlemmer har ret og pligt til at være medlemmer af foreningen.

- 1 - Stk. 2. Anførte medlemmer har ret og pligt til at være medlemmer af foreningen. - 1 - VEDTÆGTER for Gl. Toftegaards Grundejerforening 1. Foreningens navn er Gl. Toftegaards Grundejerforening. Foreningens hjemsted er Ølstykke kommune. 2. Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

VEDTÆGTER. FOR KOLDING SVØMMEKLUB stiftet 5. oktober 1922

VEDTÆGTER. FOR KOLDING SVØMMEKLUB stiftet 5. oktober 1922 VEDTÆGTER FOR KOLDING SVØMMEKLUB stiftet 5. oktober 1922 VEDTÆGTER FOR KOLDING SVØMMEKLUB stiftet 5. oktober 1922 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Kolding Svømmeklub (forkortet KSK), stiftet den

Læs mere

Grundejerforeningen Salvig

Grundejerforeningen Salvig Til Medlemmerne Grundejerforeningen Salvig Orø Orø, d. 15. marts 2015 Indkaldelse til generalforsamling og sammenfatning af bestyrelsens forslag: Vedlagt finder I indkaldelsen til den ordinære generalforsamling

Læs mere

Klubbens navn er: Mariager Sejlklub Dens hjemsted er: Fjordgade 11, 9550 Mariager

Klubbens navn er: Mariager Sejlklub Dens hjemsted er: Fjordgade 11, 9550 Mariager VEDTÆGTER FOR: Mariager Sejlklub 1 KLUBBENS NAVN OG HJEMSTED Klubbens navn er: Mariager Sejlklub Dens hjemsted er: Fjordgade 11, 9550 Mariager Mariager Sejlklub ejer Mariager Lystbådehavn, der administreres

Læs mere

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet:

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er JORD - ARBEJDE - KAPITAL - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse forkortet: Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet: "JAK DANMARK". 2 Hjemsted Foreningens hjemsted er JAK

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN Foreningens navn og hjemsted 1. Foreningens navn er: Eldrup v/jens Rønholt Akelejevej 11 9800 Hjørring Foreningens område og medlemskreds: 2. Foreningens hjemsted er Farsø

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforening

Referat af ordinær generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforening Referat af ordinær generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforening Tid og sted: 12. april 2016 Tapeten lille sal Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen, kasserer

Læs mere

Forslag til ændringer af vedtægterne for Grundejerforeningen Glenshøjparken.

Forslag til ændringer af vedtægterne for Grundejerforeningen Glenshøjparken. Forslag til ændringer af vedtægterne for Grundejerforeningen Glenshøjparken. På de næste sider følger de fulde vedtægter. Der hvor bestyrelsen foreslår ændringer, er den nuværende tekst markeret med kursiv,

Læs mere

V E D T Æ G T E R for Foreningen af Selvstændige Førstehjælps-Instruktører

V E D T Æ G T E R for Foreningen af Selvstændige Førstehjælps-Instruktører V E D T Æ G T E R for Foreningen af Selvstændige Førstehjælps-Instruktører Navn 1 Foreningens navn er Foreningen af Selvstændige Førstehjælps-Instruktører i Danmark" - i daglig tale kaldet "FSFI. Stk.

Læs mere

Stk. 2 Brønderslev Kommune kan bestemme, at foreningen skal optage medlemmer fra tilgrænsende områder.

Stk. 2 Brønderslev Kommune kan bestemme, at foreningen skal optage medlemmer fra tilgrænsende områder. Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-5 Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 6-7 Kap. 4 Medlemmernes forhold til foreningen 8-12 Kap.

Læs mere

Vedtægter for foreningen for Socialøkonomisk Salg

Vedtægter for foreningen for Socialøkonomisk Salg Vedtægter for foreningen for Socialøkonomisk Salg 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Foreningen for Socialøkonomisk Salg (herefter SØS). 1 1.2 Foreningens hjemsted er Torvegade 97, 7160 Tørring.

Læs mere

Vedtægter for ICOM Danmark

Vedtægter for ICOM Danmark http://denmark.icom.museum Vedtægter for ICOM Danmark Vedtaget på ICOM Danmarks Generalforsamling den 23. maj 2016 1. Navn og kontor ICOM Danmark er nationalkomitéen i ICOM for det danske rigsfællesskab

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen xx

Vedtægter for grundejerforeningen xx KOLDING KOMMUNE Grundejerforeningsvedtægt for boligområde, standard: Vedtægter for grundejerforeningen xx Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds

Læs mere

2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber i Tingbjerg-Husum.

2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber i Tingbjerg-Husum. Seniorbofællesskab Tingbjerg-Husum Vedtægter for Seniorbofællesskabsforeningen xx forslag til GF 16.7.17 1 Foreningens navn er xx. 2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamlingen 2017 i Birkegårdens Grundejerforening

Referat af ordinær generalforsamlingen 2017 i Birkegårdens Grundejerforening Referat af ordinær generalforsamlingen 2017 i Birkegårdens Grundejerforening Tid og sted: 27. april 2017 Tapeten lille sal. Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen,

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for HORNE SOMMERLANDS GRUNDEJERFORENING

V E D T Æ G T E R. for HORNE SOMMERLANDS GRUNDEJERFORENING V E D T Æ G T E R for HORNE SOMMERLANDS GRUNDEJERFORENING INDHOLDSFORTEGNELSE: Grundejerforeningens navn og hjemsted 1. Grundejerforeningens navn 2. Grundejerforeningens hjemsted Grundejerforeningens område

Læs mere

Vedtægter for. Side 1 af 8

Vedtægter for. Side 1 af 8 Vedtægter for Side 1 af 8 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Vagt- og SikkerhedsIndustrien. Foreningens hjemsted er København. 2. Formål Foreningen har til formål at samle virksomheder inden for vagt-

Læs mere

Vedtægter for Kano- og Kajakklubben Nord

Vedtægter for Kano- og Kajakklubben Nord Kano og Kajakklubben Nord Vedtægter Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 24. april 2017 Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 24. april 2017 Side 1 af 7 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1 Klubbens

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling

Referat af Ordinær Generalforsamling Referat af Ordinær Generalforsamling Afholdt d. 23. april 2007, i Helsinge Kulturhus, Lille Sal Mødet startede kl. 19:00, og til stede var: ialt 39 husstande, 38 stemmeberettigede: 1, 4, 5, 9, 12, 13,

Læs mere

Utterslevhøj Grundejerforening

Utterslevhøj Grundejerforening Utterslevhøj Grundejerforening Generalforsamling Tirsdag d. 15. marts 2011 kl. 19.00 Deltagere: Preben Dickow PDI Advokat Hans Bo Larsen HBL Bestyrelsesformand Søren S. Sørensen SSS Kasserer Jerrik S.

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Bakkelund:

Vedtægter for Grundejerforeningen Bakkelund: Vedtægter for Grundejerforeningen Bakkelund: Foreningens navn, hjemsted og medlemskreds 1. Foreningen hedder Grundejerforeningen Bakkelund og har hjemme i Havdrup, Solrød Kommune. 2. Foreningens geografiske

Læs mere

Vedtægter for. Uldum Antenneforening, stiftet den 2. august Foreningens navn er Uldum Antenneforening. Foreningens hjemsted er Uldum

Vedtægter for. Uldum Antenneforening, stiftet den 2. august Foreningens navn er Uldum Antenneforening. Foreningens hjemsted er Uldum Vedtægter for Uldum Antenneforening, stiftet den 2. august 1971. 1. Foreningens navn er Uldum Antenneforening. Foreningens hjemsted er Uldum 2. Foreningens formål er, at etablere fællesantenneanlæg med

Læs mere

Vedtægter. Vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling

Vedtægter. Vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling Vedtægter Vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling 2016-03-02 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Allerød Cykle Klub (ACK). ACK er stiftet d. 26. oktober 1993 og har hjemsted i Allerød

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDOVREGAARDS VILLABY

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDOVREGAARDS VILLABY VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDOVREGAARDS VILLABY 1. Foreningens navn Foreningens navn er Grundejerforeningen Rødovregaards Villaby". Dens hjemsted er Rødovre kommune. Glostrup ret er værneting i

Læs mere

Stk. 3: Outpost esport Sydvest har til formål, at basere fællesskabet på foreningens adresse.

Stk. 3: Outpost esport Sydvest har til formål, at basere fællesskabet på foreningens adresse. Vedtægter for Outpost esport 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Outpost esport Sydvest, og har hjemsted i Skærbæk. Foreningen er stiftet 15.10.2016. 2. Formålsparagraf Stk. 1: Outpost esport Sydvest

Læs mere

Ændringsforslag fra bestyrelsen 12. marts 2017

Ændringsforslag fra bestyrelsen 12. marts 2017 Ændringsforslag fra bestyrelsen 12. marts 2017 Vedtægter for foreningen Danske Solcelleejere 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er Danske Solcelleejere herefter kaldet DSE Foreningens hjemsted er Viborg

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Enebærvænget

Vedtægter for Grundejerforeningen Enebærvænget Vedtægter for Grundejerforeningen Enebærvænget Kapitel 1. Grundejerforeningens navn og hjemsted 1. Grundejerforeningens navn er Grundejerforeningen Enebærvænget. 2. Grundejerforeningens hjemsted er Næstved

Læs mere

Vedtægterne for GIF giver muligheder

Vedtægterne for GIF giver muligheder Vedtægterne for GIF giver muligheder Eksisterende vedtægter GIFs HB foreslår flg. ændringer Baggrund for forslag Foreningens navn er Gislev Idrætsforening, og har hjemsted i Gislev Sogn i Faaborg-Midtfyn

Læs mere

VEDTÆGTER for foreningen 3PDK

VEDTÆGTER for foreningen 3PDK VEDTÆGTER for foreningen 3PDK (Binavn: De 3 principper i Danmark og 3p i Danmark) 1 - Navn og hjemsted Foreningens navn er 3PDK. Foreningen er en non-profit organisation. Foreningen bruger ligeledes binavnene

Læs mere

Grundejerforeningen Krebsen 21-04-2014

Grundejerforeningen Krebsen 21-04-2014 Referat fra Ordinær Generalforsamling i Grundejerforeningen Krebsen onsdag den 9. april 2014 kl. 19 Deltagere Tilstede var beboere fra følgende husstande på krebsen, nr.: 1, 2, 3, 4, 6, 7, 9, 12, 13, 14,

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Helsinge Nord Den 26. april 2010 i Kulturhuset

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Helsinge Nord Den 26. april 2010 i Kulturhuset Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Helsinge Nord Den 26. april 2010 i Kulturhuset Se også grundejerforeningens hjemmeside: www.helsingenord.dk 1. Valg af dirigent Formanden bød velkommen

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen BIRKHØJEN

Vedtægter for Grundejerforeningen BIRKHØJEN Kap. 1. Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningen hedder Grundejerforeningen BIRKHØJEN. 2. Foreningen har hjemme i Favrskov Kommune under Retten i Århus. Kap. 2. Foreningens område og medlemskreds. 3.

Læs mere

for Antenneforeningen Tolveren 1. Navn, hjemsted og formål 1.1 Foreningens navn er Antenneforeningen Tolveren.

for Antenneforeningen Tolveren 1. Navn, hjemsted og formål 1.1 Foreningens navn er Antenneforeningen Tolveren. VEDTÆGTER for Antenneforeningen Tolveren 1. Navn, hjemsted og formål 1.1 Foreningens navn er Antenneforeningen Tolveren. 1.2 Foreningen dækker område 43 (tidligere område 12) i henhold til opdelingskort

Læs mere

vedtægter af 8. marts 2019 for Life Science Law DK (LSL)

vedtægter af 8. marts 2019 for Life Science Law DK (LSL) Life Science Law DK vedtægter af 8. marts 2019 for Life Science Law DK (LSL) Life Science Law DK 2 / 7 INDHOLD 1 Navn, hjemsted og formål... 2 2 Medlemskab og kontingent... 3 3 Bestyrelse... 3 4 Generalforsamling...

Læs mere

Generalforsamling i Parcelforening 9, Nymarks Alle 2-60 Mårslet den 16. marts 2016

Generalforsamling i Parcelforening 9, Nymarks Alle 2-60 Mårslet den 16. marts 2016 Generalforsamling i Parcelforening 9, Nymarks Alle 2-60 Mårslet den 16. marts 2016 Kassererens beretning for kalenderåret 2015 REGNSKAB Dagsordenens punkt 3 Virkeligheden i forhold til budgettet Vi havde

Læs mere

Vedtægter for Nolds Havn

Vedtægter for Nolds Havn Klubbens navn er Nolds Havn. Vedtægter for Nolds Havn 1. Klubbens navn, hjemsted og mærke Dens hjemsted er Kanalvej 24 A, 4700 Næstved Klubbens mærke er en tovværksring med en propel i midten. I klubbens

Læs mere

Vedtægter for Landsforeningen Skolens Venner samt lokalforeninger under Skolens Venner.

Vedtægter for Landsforeningen Skolens Venner samt lokalforeninger under Skolens Venner. Vedtægter for Landsforeningen Skolens Venner samt lokalforeninger under Skolens Venner. 1. Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er Skolens Venner og dens hjemsted er den til enhver tid valgte

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Højager

Vedtægter for Grundejerforeningen Højager Vedtægter for Grundejerforeningen Højager (Version 1: marts 2005) Kap. 1. Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningen hedder Grundejerforeningen Højager. 2. Foreningen har hjemme i Hinnerup Kommune under

Læs mere

6. Finansiering og administration af de til foreningen henlagte opgaver skal alene ske ved opkrævning hos de enkelte medlemmer.

6. Finansiering og administration af de til foreningen henlagte opgaver skal alene ske ved opkrævning hos de enkelte medlemmer. Kapitel 1. Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Vibekevang. 2. Foreningens hjemsted er Københavns kommune. Københavns Byret er foreningens værneting. Kapitel 2. Foreningens

Læs mere

18.11.13 Side 1. Ekstra ordinær generalforsamling d. 5. december 2013 FFI 2013 VEDTÆGTERNE. Fremsat af: bestyrelsen. Gældende vedtægter 1

18.11.13 Side 1. Ekstra ordinær generalforsamling d. 5. december 2013 FFI 2013 VEDTÆGTERNE. Fremsat af: bestyrelsen. Gældende vedtægter 1 AD DAGSORDENENS PUNKT 1 Gældende vedtægter 1 FORSLAG TIL ÆNDRINGER AF VEDTÆGTERNE Navn på foreningen ) 1 Navn: Danske Fysioterapeuters Fagforum for Idrætsfysioterapi. I internationale sammenhænge er navnet:

Læs mere

Vedtægter for foreningen Polymeren

Vedtægter for foreningen Polymeren Udkast Vedtægter for foreningen Polymeren 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn og hjemsted er Foreningen Polymeren Stationsvej 69 5792 Årslev Faaborg-Midtfyn Kommune CVR: 2. Foreningens formål

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforening Nøddeparken onsdag den 22. Februar 2017.

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforening Nøddeparken onsdag den 22. Februar 2017. Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforening Nøddeparken onsdag den 22. Februar 2017. 35 huse var repræsenteret ved mødet. Lars Døring (FM) bød velkommen til alle og meddelte at generalforsamlingen

Læs mere

Foreningens navn er Ishøj Karate klub. Dens hjemsted er Ishøj Kommune. Gensidig respekt er nøgleordet for samvær i foreningen.

Foreningens navn er Ishøj Karate klub. Dens hjemsted er Ishøj Kommune. Gensidig respekt er nøgleordet for samvær i foreningen. Vedtægter 1. Foreningens navn og hjemsted. Foreningens navn er Ishøj Karate klub. Dens hjemsted er Ishøj Kommune. 2. Foreningens formål. Foreningens formål er at tilbyde karatetræning i såvel traditionel

Læs mere

Vedtægter for A/F Hasselhøj

Vedtægter for A/F Hasselhøj A / F Hasselhøj 01.04.2001 2990 Nivå Vedtægter for A/F Hasselhøj 1 Foreningens navn er: Antenneforeningen Hasselhøj, skrives A/F Hasselhøj 2 Foreningens leveringsområde er: Anlægget sikrer leverance af

Læs mere