Rettelsesbrev nr

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Rettelsesbrev nr. 1 11-08-2014"

Transkript

1 Rettelsesbrev nr. 1 Der er indkommet følgende spørgsmål til udbudsmaterialet. Kopi af forsikringspolice skal vedlægges tilbuddet. Er det nok med en kopi af forsikringscertifikat, som viser, at forsikringen er i kraft? Svar: Der kan fremsendes kopi af forsikringscertifikat. Der gøres opmærksom på, at vi til enhver tid kan bede om en kopi af forsikringspolicen. Spørgsmål til dækningssum: Forsikringen skal gælde et ubegrænset antal skader. I praksis kan man ikke forsikre et ubegrænset antal skader, da der vil være en øvre total dækningssum på en almindelig erhvervsansvarsforsikring. En forsikring uden øvre grænse vil være uforholdsmæssigt dyr. Fastholdes kravet om, at forsikringen gælder ubegrænset? Svar: Se Særlige Betingelser, 6, stk. 1 supplement. Revisorpåtegnet erklæring om omsætning i forbindelse med opgaver svarende til denne kontrakt i de 3 seneste regnskabsår kræves. Hvad forstås ved svarende til denne kontrakt? Svar: Opgaver der svarer til denne vil være containerkørsel, tømning og kørsel med dagrenovation mm. I referencelisten er ligeledes krævet referencer svarende til denne kontrakt, herunder bl.a. beløb. Vil det være samme omsætning som ovennævnte? Svar: Referencelisten skal være udspecificeret så man kan se omsætningen på den enkelte reference. Prisen skal beregnes så hver enkelt container bliver sat der hvor den bliver taget? dvs. fra containerplads til modtager og retur igen?

2 Svar: Ja det er korrekt men under hensyntagen til optimering af kørsel mellem containerpladserne. I praksis vil containerne (efter tømning) blive brugt til næste opgave på tømningslisten og ikke blive kørt tilbage til afhentningsstedet. Skal alle containere have presenning eller net?? Svar: Transportør er ansvarlig for, at transporterne foregår på lovlig og forsvarlig vis og at der ikke tabes affald. Så presenning eller net vil være nødvendig ved transport af nogle af fraktionerne. Når containerne står på containerpladserne må der ikke være net eller presenning på. Har i nogen statistikker om hvor lang tid modtagere er om at modtage jeres affald? Svar: Nej. Hvad hvis man ikke kan stille med regnskab for de sidste 3 år men kun for de sidste 2? Svar: Nyetablerede firmaer kan fremsende de regnskaber der foreligger i firmaet på udbuds tidspunktet. Der skal dog påregnes, at vi indhenter flere oplysninger længere fremme i udbuds processen. Kan det betale sig at køre med anhænger over kortere afstande? Svar: Ja, hvor det er muligt skal der køres med anhænger. Transportør forpligter sig til at optimere tømninger og transporter efter de bestillinger der indløber fra containerpladserne. Tilbudslisten side 10, post nr. 8, her står kopi af erhvervsansvarspolice skal vedlægges tilbuddet, kan vi vedlægge et forsikringscertifikat i stedet, der viser forsikringens gyldighedsperiode og dækningsomfang? Vor police er på over 60 sider. Svar: Der kan fremsendes kopi af forsikringscertifikat. Der gøres opmærksom på, at vi til enhver tid kan bede om en kopi af forsikringspolicen.

3 Post vedrørende bestilling af tømninger. Hvor mange tømningsbestillinger modtager entreprenøren dagen før tømning ønskes pr. år, og hvor mange bestillinger med 2 timers varsel modtager entreprenøren pr. år? Svar: Se Udbudsbetingelser, Generel beskrivelse af procedure ved tømning, Alle tømningsbestillinger er med 2 timers varsel da maksimal godkendt ventetid fra bestilling af tømning er 2 timer. Hvor stor en procentdel af udførte containertømninger er i 2013 kørt som forvogns- + påhængsvognstræk? Svar: Der findes ikke nogle tal på den kørsel der foregår mellem containerpladserne. Fraktioner der køres ud af kommunen skal altid køres med forvogn/hænger. Post 3.2 side 7 Containertømning første afsnit står at tømning består af afhentning, transport til modtageanlæg, aflæsning og returnering af container med aflevering på standplads. Men på side 8 femte afsnit står at entreprenøren medbringer en tom container til erstatning for den fyldte, hvorved standpladsen er besat. Hvorledes skal vi forstå dette forhold? Svar: Ved afhentning af fyldt container skal der altid medbringes en tom container da der ellers vil være situationer hvor borgerne i en periode ikke kan komme af med affald. Internt mellem containerpladserne vil der derfor være en del logistik. Containere afhentet på en plads vil ikke nødvendigvis skulle afleveres på samme plads såfremt der indløber tømninger fra andre pladser. Side 8 andet afsnit beskriver at efter særlige aftaler med Sønderborg Affald A/S kan kørslen optimeres. Kan de kort beskrive disse muligheder, som jo er fornuftige? Svar: et eks. kunne være fravigelse af 2 timers regel i nogle tilfælde hvor der kan ske kørselsoptimering eller hente/bringe containere udenfor normale åbningstider m.m. 2.5 Option på forlængelse Er det udelukkende SA s beslutning om kontrakten skal forlænges eller har entreprenøren mulighed for at fravælge forlængelsen? Svar: Det er kun Sønderborg Affalds beslutning.

4 3.2 Opgavens omfang. Hvor stor variation i tømningsantal skal entreprenøren tåle uden anden ændring i enhedspriserne? Normalt sættes der procent antal på dette, da det ikke er fair hvis entreprenøren uden anden form for godtgørelse skal acceptere ubegrænset nedgang i antal tømninger. Svar: Der er ikke fastsat procenter og ingen begrænsning på variation. Se evt. udbudsbetingelser pkt. 3.1 der beskriver udviklingen i antal tømninger over de sidste 7 år Afhentning indenfor åbningstid. Hvilke faktorer kan gøre at man kan opnå dispensation for tømning indenfor genbrugspladsens åbningstider. Kan det oplyses på forhånd hvilke pladser der kan dispenseres for og kan man få denne dispensation på forhånd? (dette kan være meget væsentlig for entreprenørens udarbejdelse af tilbud.) Svar: Se udbudsbetingelser pkt Alle tømninger skal så vidt muligt ske indenfor containerpladsernes åbningstider. Der vil være mulighed for, at søge dispensation til, at der kan ske tømninger udenfor åbningstiderne Kørsel med anhænger. Skal der køres med anhænger når det er muligt eller når det giver mening set i økonomisk aspekt (det er jo i princippet altid muligt at anvende anhænger) Svar: Der skal så vidt det er muligt køres med anhænger Tømningerne skal ske i den rækkefølge, bestillingerne indløber Er det ikke nok at frister overholdes? Det vil i videre udstrækning give entreprenøren mulighed for at planlægge og udføre tømningerne mere økonomisk og bedre miljømæssigt Svar: Jo det er nok at frister overholdes. Er det rækkefølge pr. genbrugsplads eller rækkefølge pr. indmeldt tømning? f.eks. tømning 1 i Guderup, 2 Glansager, 3 Gråsten osv. i så fald vil det resultere i mange spild kilometer samt forhøjede tømningspriser. Svar: Rækkefølge pr. indmelding. Vi skal undgå spild kilometer. Hvor står erstatningscontainer placeret? Svar: Hos tilbudsgiver

5 3.2.1 Maksimal godkendt ventetid fra bestilling af tømning er 2 timer Menes der 2 timer for påbegyndelse af tømning på den respektive genbrugsplads, eller gælder det for samtlige tømninger, også hvis der bliver meldt 8 tømninger ind på 8 forskellige genbrugspladser. Bliver der så bestilt flere tømninger pr. gang og evt. fra flere pladser vil det kræve endnu mere ekstramateriel, begge dele med væsentligt øget omkostninger til følge. Ofte gives 24 timers respons, og så en evt. mulighed for hastetømninger ved merbetaling, kunne det være et alternativ? SA bør forklare grundigt hvordan denne 2 timers regel skal tolkes, da denne faktor kan have meget stor betydning for enhedsprisen og antallet af indkommende tilbud. Svar: Se udbudsbetingelser, Generel beskrivelse af procedure ved tømninger Registrering af bestilling. Det system hvor der bestilles og noteres tømninger som SA skal have adgang til er det noget der stilles til rådighed af SA? Svar: Hardwaren der skal bruges i lastbilerne indkøbes af entreprenøren. Sønderborg Affald investerer i software og opdateringer Oprydning Hvad er timeprisen hvis SA s ansatte skal rydde op efter overfyldt container for entreprenørens regning? Svar: Timeprisen er kr. 350,00 ex. moms Prisen for tømninger skal være enhedspriser, der dækker tømninger på alle tidspunkter, herunder søn- og helligdage. Kan det oplyses ca. hvordan tømninger fordeler sig på hverdag og sønne-/helligdage? Var det evt. muligt at der angives en merpris for tømninger på søn-/helligdage Svar: Nej. Se Udbudsbetingelser, generel beskrivelse af procedure ved tømninger 3.2.1, sidste afsnit Bestilling af tømninger. Hvornår bestilles tømninger? Ved arbejdsdagens ophør, i løbet af dagen i takt med at containerne bliver fulde eller? Svar: I løbet af dagen i takt med at containerne er fulde.

6 3.3 Ændringer i containertyper og -størrelser må forventes. Entreprenøren forpligter sig til indenfor 2 måneder at stille anden containertype/containerstørrelse til rådighed. Er der tale om ændring inden for de tilbudte modeller eller kan der være tale om helt andre modeller/størrelser (sidste vil medføre en større risiko for entreprenører og dermed formentlig højere pris)? Svar: Der er tale om ændringer indenfor tilbudte størrelser og andre modeller. Hvor mange ombytninger pr. år er der tale om ca. det kan være forbundet med en del ekstra omkostninger hvis entreprenøren pludselig får en del overskydende materiel grundet denne ombytnings klausul uden restriktioner. Svar: Ukendt antal Skal de tilbudte containere være præcis de størrelse der står i pkt. 3.3 eller er det i f.eks. at tilbyde en 36 m 3 i stedet for en 33 m 3 så størrelserne følger vognmandens gængse størrelser og dermed har større buffer tilgængelig og hurtigere levering ved bestilling af ekstra materiel. Svar: Dette aftales hver gang der er ændringer mellem Sønderborg Affald og entreprenøren Flytter personalet på genbrugspladserne selv rundt på materiellet på pladsen med f.eks. gummiged? Svar: Nej Det er entreprenørens ansvar at montere skiltene / plakaterne inden fem arbejdsdage samt eventuelt udskifte beskadigede plakater / skilte i nødvendigt omfang. Hvor ofte kan man forvente ny/ændre skilte/plakater? Svar: Efter behov, nye containere skal altid have vores skilte på Plakater: skal de limes på, hvor længe skal de kunne holde, skal evt. plakatrester fjernes? Svar: Klistres på containeren. Kan holde længe og ja såfremt et skilt er defekt skal limrest fjernes inden nyt skilt monteres.

7 3.4 Farvekombination. Kan dette punkt ikke fraviges såfremt bilerne der er primært på opgaven er af samme farvekombination. Her tænkes der på spidsbelastninger, nedbrud etc. Svar: Jo krav til køretøjer Kan kravet om Euro VI motorer fraviges ved spidsbelastninger, nedbrud etc.? Svar: Ja i særlige tilfælde Kan der benyttes wirebiler ved spidsbelastninger, nedbrud etc.? Svar: Nej der skal benyttes kroghejsebiler Bliver enhed til elektronisk indrapportering stillet til rådighed af SA eller skal entreprenøren afholde denne omkostning? Svar: Enheden der monteres i lastbil betales af entreprenøren. Sønderborg Affald betaler software. Hvad forventes der af tilladt lastevne? Svar: Nuværende køretøjer har lastevne på kg 3.6 forsøg omkring nye fraktioner Hvad forstås/(indeholder) ved at "medvirke til at finde den rigtige løsning uden ekstrabetaling"? Svar: At dialog og møder mellem entreprenøren og dennes kørselsleder sker uden ekstrabetaling. Ekstra transport/køretid/arbejdstid på biler, kan det forekomme og skal entreprenøren selv dække disse omkostninger. I så fald, i hvilket omfang kan det så påregnes at skulle deltage i forsøg? Svar: Der vil altid ske afregning såfremt der sker ændring i containertype/størrelse eller ekstra transport Kørselsruter SA bør allerede nu anvise de kørselsruter de forbeholder sig ret til, da dette kan have stor indflydelse på tømningsprisen. Svar: Se tilbudsliste. Her står den forventet afstand til de modtageanlæg vi pt. benytter. Entreprenøren forpligter sig til at optimere kørsel så snart det er muligt.

8 Klager over mandskab. Hvem afgør hvornår der er tale om dårlig service, opførsel etc. personalet på genbrugspladserne? Svar: Det gør Sønderborg Affald 5.2 Entreprenøren forpligter sig til hver måned at fremsende elektronisk oversigt indeholdende oplysninger om kørte km samt brændstofforbrug i forbindelse med kørsel for Sønderborg Affald A/S. De biler der vil blive anvendt til denne opgave vil formentligt også skulle kører på andre opgaver, hvorfor det vil være forbundet med en del administration at skulle holde styr på disse oplysninger. Hvilket vil fordyre opgave og prisen. Er det muligt at dette krav kan bortfalde eller reduceres til nogle gennemsnits værdier for de anvendte biler (f.eks. gennemsnitlig brændstofforbrug pr. km og ca. kørte km på opgaven)? Indrapportering elektronisk. Er det evt. nok med et excel-ark 1 gang om måneden? Svar: Krav til indrapportering om kørte km samt brændstofforbrug kan ikke bortfalde. Indrapportering en gang pr. måned er tilstrækkeligt. Særlige betingelser: e Godtgørelse for ekstraordinære prisstigninger Man har valgt at sige: Denne bestemmelsen er ikke gældende for dette udbud.. På e stk. 1, men ikke 2 og 3, i det der i 2 og 3 henvises til a. Det antages at være en fejl i copy/paste processen. Bekræft venligst. Svar: Vi bekræfter der er en fejl. Det skal rettelig hedde e stk.2 og e stk. 3. Men hvorfor har man valgt at fravige en eller rimelig del af kontrakten? Svar: Fravigelserne e stk. 1, e stk. 2 og e stk. 3 annulleres hermed. Er det sådan at der kan laves en aftale om at beholde nogle af de nyeste containere hvis det bliver os, eller er det helt nye containere vi skal starte op med? Svar: Tilbuddet skal være baseret på nye containere.

Notat. Holbæk Forsyning - Transport fra genbrugspladser Svar på spørgsmål fra tilbudsgivere. : Tilbudsgiverne. : Holbæk Forsyning 1 INDLEDNING

Notat. Holbæk Forsyning - Transport fra genbrugspladser Svar på spørgsmål fra tilbudsgivere. : Tilbudsgiverne. : Holbæk Forsyning 1 INDLEDNING Notat Granskoven 8 2600 Glostrup Danmark T +45 4348 6060 F +45 4396 4414 www.grontmij.dk CVR-nr. 48233511 Holbæk Forsyning - Transport fra genbrugspladser Svar på spørgsmål fra tilbudsgivere 20. januar

Læs mere

Kørsel af haveaffald for Sønderborg Affalds A/S komposteringsanlæg 2016-2018

Kørsel af haveaffald for Sønderborg Affalds A/S komposteringsanlæg 2016-2018 Kørsel af haveaffald for Sønderborg Affalds A/S komposteringsanlæg 2016-2018 Rekvirent Sønderborg Affald A/S Ellegårdvej 8 6400 Sønderborg Thomas Wind E-mail: twin@sonfor.dk Indhold 1 Generel beskrivelse...

Læs mere

5. december Spørgsmål og svar. Indsamling af dagrenovation og ressourcer udført med kranbil Revas

5. december Spørgsmål og svar. Indsamling af dagrenovation og ressourcer udført med kranbil Revas 5. december 2017 Spørgsmål og svar Indsamling af dagrenovation og ressourcer udført med kranbil Revas Spørgsmål 1 Særlige Arbejdsbetingelser og beskrivelser Pkt. 3 Indsamling med ad-hoc liste Mail med

Læs mere

Rettelsesblad nr. 1 Indsamling af husholdningsaffald med kran i Københavns Kommune

Rettelsesblad nr. 1 Indsamling af husholdningsaffald med kran i Københavns Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen 24. april 2018 Sagsnr.: 2017-0318478 Dokument: 2017-0318478-15 Sagsbehandler Iben Carlsen Rettelsesblad nr. 1 Indsamling af husholdningsaffald med kran i Københavns Kommune

Læs mere

REBILD KOMMUNE TRANSPORT AF AFFALD

REBILD KOMMUNE TRANSPORT AF AFFALD Til Rebild Kommune Center Natur og Miljø Dokumenttype Bilag 7 Spørgsmål i forbindelse med udbudsforretningen Dato Januar, 2016 REBILD KOMMUNE TRANSPORT AF AFFALD REBILD KOMMUNE TRANSPORT AF AFFALD Revision

Læs mere

Spørgsmål/svar til udbud af kantinedriften i NaturErhvervstyrelsen

Spørgsmål/svar til udbud af kantinedriften i NaturErhvervstyrelsen /svar til udbud af kantinedriften i NaturErhvervstyrelsen : I skriver i Udbudsproceduren at tilbudsgiver skal opfylde egnethedskrav. Skal svar til egnethedskrav indsendes før tilbud, således at vi ved

Læs mere

Tilbudslister til udbud af Indsamling og transport af affald i Ringkøbing-Skjern Kommune

Tilbudslister til udbud af Indsamling og transport af affald i Ringkøbing-Skjern Kommune Tilbudslister til udbud af Indsamling og transport af affald i Ringkøbing-Skjern Kommune Indholdsfortegnelse 1 Tilbud Delområde Nord 2 1.1 Tilbudsliste Nord R1 R3 3 2 Tilbud Delområde Syd 6 2.1 Tilbudsliste

Læs mere

Svarbrev nr. 1 vedr. "Drift af genbrugspladserne i Måde og Tarp i Esbjerg Kommune".

Svarbrev nr. 1 vedr. Drift af genbrugspladserne i Måde og Tarp i Esbjerg Kommune. Til potentielle tilbudsgivere ADRESSE COWI A/S Jens Chr. Skous Vej 9 8000 Aarhus C TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk DATO 3. april 2013 SIDE 1/5 REF meno PROJEKTNR A024730-007 Svarbrev

Læs mere

Svar på spørgsmål til udbud

Svar på spørgsmål til udbud 1. Spørgsmål: Side 7 afsnit 2.3 Tildelingskriterier Det er angivet, at priserne skal være eksklusive moms og forbrændingsafgift. I dag beregnes og afregnes afgift ud fra brændværdi mm. dvs. at disse afgifter

Læs mere

Rebild Kommune VINTERTJENESTE. Tilbuds- og afregningsgrundlag. Juni 2015. Nellemann, Nielsen & Rauschenberger A/S

Rebild Kommune VINTERTJENESTE. Tilbuds- og afregningsgrundlag. Juni 2015. Nellemann, Nielsen & Rauschenberger A/S VINTERTJENESTE Juni 2015. Nellemann, Nielsen & Rauschenberger A/S INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GENERELT... 2 1.1 Retningslinier ved ændring af en rutes udstrækning... 2 1.2 Retningslinier for prisregulering...

Læs mere

Spørgsmål/svar EU-udbud på kørsel med kølemad

Spørgsmål/svar EU-udbud på kørsel med kølemad Spørgsmål/svar EU-udbud på kørsel med kølemad Opdateret 30. juli 2014 Spørgsmål nr. Spørgsmål Svar 1 Hvornår skal maden senest være afleveret til modtagekøkkenerne i område 1? Da maden skal hentes på Hybyhus

Læs mere

Udbud af indsamling af husholdningsaffald i bydelen Indre By i Københavns Kommune

Udbud af indsamling af husholdningsaffald i bydelen Indre By i Københavns Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen 10. juli 2015 Sagsnr.: 2015-0161277 Dokument: 2015-0161277-6 Sagsbehandler Ilonka Domela Svarskrivelse nr. 1 Udbud af indsamling af husholdningsaffald i bydelen Indre By i

Læs mere

Bilag 1 til udbud på Indsamling og transport af affald for Holbæk Affald A/S BILAG 1 TILBUDSLISTE. Tilbudssum før vægtning

Bilag 1 til udbud på Indsamling og transport af affald for Holbæk Affald A/S BILAG 1 TILBUDSLISTE. Tilbudssum før vægtning Indholdsfortegnelse BILAG 1 TILBUDSLISTE 1. Hovedtilbudsliste 2. Orientering 3. Indsamling af restaffald og bioaffald 4. Indsamling af papir, glas, batterier og elektronik 5. Indsamling af plast og metal

Læs mere

Svarskrivelse nr. 1. Udbud af behandling af glasemballage for Københavns Kommune. 16. august Sagsnr.: Dokument:

Svarskrivelse nr. 1. Udbud af behandling af glasemballage for Københavns Kommune. 16. august Sagsnr.: Dokument: Teknik- og Miljøforvaltningen 16. august 2018 Sagsnr.: 2018-0083881 Dokument: 2018-0083881-7 Sagsbehandler Iben Carlsen Svarskrivelse nr. 1 Udbud af behandling af glasemballage for Københavns Kommune Affald

Læs mere

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2008-0017413 (Kirsten Thorup, Trine H. Garde, Jørgen Egholm) 28. oktober 2008

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2008-0017413 (Kirsten Thorup, Trine H. Garde, Jørgen Egholm) 28. oktober 2008 Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2008-0017413 (Kirsten Thorup, Trine H. Garde, Jørgen Egholm) 28. oktober 2008 K E N D E L S E Bjarne Larsen (advokat Christa Westergaard, Skive) mod Morsø Kommune (advokat

Læs mere

Til alle tilbudsgivere. Dato: 5. november 2014

Til alle tilbudsgivere. Dato: 5. november 2014 Til alle tilbudsgivere Dato: 5. november 2014 Borgerservice Hjermvej 19 7500 Holstebro Tlf.: +45 9610 6240 Cvr.nr.: 14 76 05 04 Mail: borgerservice@nomi4s.dk www.nomi4s.dk J.nr.: Vores ref: Gitte Bak Dir.

Læs mere

Spørgsmål/svar til udbud af kantinedriften i NaturErhvervstyrelsen

Spørgsmål/svar til udbud af kantinedriften i NaturErhvervstyrelsen /svar til udbud af kantinedriften i NaturErhvervstyrelsen : I skriver i Udbudsproceduren at tilbudsgiver skal opfylde egnethedskrav. Skal svar til egnethedskrav indsendes før tilbud, således at vi ved

Læs mere

Transport af entreprenørmaskiner for Sønderborg Affald A/S komposteringsanlæg 2016-2018

Transport af entreprenørmaskiner for Sønderborg Affald A/S komposteringsanlæg 2016-2018 Transport af entreprenørmaskiner for Sønderborg Affald A/S komposteringsanlæg 2016-2018 Rekvirent Sønderborg Affald A/S Ellegårdvej 8 6400 Sønderborg Thomas Wind E-mail: twin@sonfor.dk Indhold 1 Generel

Læs mere

Kørsel med affald fra genbrugspladser. Tilbudsliste

Kørsel med affald fra genbrugspladser. Tilbudsliste Kørsel med affald fra genbrugspladser Tilbudsliste November 2016 1. Generelt 1.1 Vejledning Der kan gives tilbud på en eller flere af entrepriserne grupperet i følgende pakker: Hver enkelt entreprise (genbrugsplads

Læs mere

NFS A/S INDSAMLING AF AFFALD I DISTRIKT 1- NYBORG KOMMUNE

NFS A/S INDSAMLING AF AFFALD I DISTRIKT 1- NYBORG KOMMUNE Til Nyborg Forsyning & Service A/S Dokumenttype Bilag 8 Spørgsmål i forbindelse med udbudsforretningen Dato Januar 2015 NFS A/S INDSAMLING AF AFFALD I DISTRIKT 1- NYBORG KOMMUNE NFS A/S INDSAMLING AF AFFALD

Læs mere

CENTER FOR PARK & VEJ juni Vintertjeneste i Frederikshavn Kommune. Tilbuds- og afregningsgrundlag

CENTER FOR PARK & VEJ juni Vintertjeneste i Frederikshavn Kommune. Tilbuds- og afregningsgrundlag FREDERIKSHAVN KOMMUNE SAG EMN-2017-00902 CENTER FOR PARK & VEJ juni 2017 Vintertjeneste i Frederikshavn Kommune 1. GENERELT et (TAG) angiver retningslinjer ved ændring af arbejdet, prisregulering og betaling.

Læs mere

BILAG 2 KONTRAKT PÅ INDSAMLING AF RESTAFFALD I KOLDING KOMMUNE.

BILAG 2 KONTRAKT PÅ INDSAMLING AF RESTAFFALD I KOLDING KOMMUNE. Sagnr. 16/7119 Dokumentnr. 100969/16 BILAG 2 KONTRAKT PÅ INDSAMLING AF RESTAFFALD I KOLDING KOMMUNE. 25.5.16 Force majeure I tilfælde af force majeure (hertil regnes generalstrejke, strejker og/eller lockout

Læs mere

Rettelsesblad nr. 1 vedr. Indsamling af dagrenovation i Ringkøbing-Skjern Kommune

Rettelsesblad nr. 1 vedr. Indsamling af dagrenovation i Ringkøbing-Skjern Kommune AFLD I/S Uldjydevej 2 DK-7400 Herning telefon +45 97 37 33 77 e-mail afld@afld.dk www.afld.dk CVR-nr. 13 81 47 08 Dato 23. maj 2017 sagsnr. 17050003 reference /lama Rettelsesblad nr. 1 vedr. Indsamling

Læs mere

Levering af sand til Sønderborg Affald A/S komposteringsanlæg 2016-2018

Levering af sand til Sønderborg Affald A/S komposteringsanlæg 2016-2018 Levering af sand til Sønderborg Affald A/S komposteringsanlæg 2016-2018 Rekvirent Sønderborg Affald A/S Ellegårdvej 8 6400 Sønderborg Thomas Wind E-mail: twin@sonfor.dk Indhold 1 Generel beskrivelse...

Læs mere

NFS A/S INDSAMLING AF AFFALD I DISTRIKT 3 - NYBORG SYD

NFS A/S INDSAMLING AF AFFALD I DISTRIKT 3 - NYBORG SYD Til Nyborg Forsyning & Service A/S Dokumenttype Spørgsmål og svar Dato December 2016 NFS A/S INDSAMLING AF AFFALD I DISTRIKT 3 - NYBORG SYD NFS A/S INDSAMLING AF AFFALD I DISTRIKT 3 - NYBORG SYD Revision

Læs mere

Odder Kommune. Vintertjeneste. Tilbuds og afregningsgrundlag (TAG) August 2012

Odder Kommune. Vintertjeneste. Tilbuds og afregningsgrundlag (TAG) August 2012 Vintertjeneste Tilbuds og afregningsgrundlag (TAG) August 2012 Vintertjeneste Tilbuds og afregningsgrundlag (TAG) August 2012 Dokument nr A030547_5_TAG_Odder_2012 Revision nr 10 Udgivelsesdato 17 august

Læs mere

Notat. A. Antal samlede kilometer? Februar: Esbjerg ca. 806 km Ribe ca. 427 km Bramming ca. 204 km Ældrecentre ca. 426 km SVS ca.

Notat. A. Antal samlede kilometer? Februar: Esbjerg ca. 806 km Ribe ca. 427 km Bramming ca. 204 km Ældrecentre ca. 426 km SVS ca. Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 19. august 2014 Sagsbehandler René Larsen Telefon direkte 76 16 14 45 E-mail relar@esbjergkommune.dk Notat Spørgsmål/svar individuel kørsel Spørgsmål 1 Deludbud 1 genoptræning.

Læs mere

INDSAMLING AF AFFALD INDHOLD. 1 Tilbud 2

INDSAMLING AF AFFALD INDHOLD. 1 Tilbud 2 OKTOBER 2017 RINGSTED KOMMUNE INDSAMLING AF AFFALD EU-UDBUD - TILBUDSLISTE - BILAG 1 ADRESSE COWI A/S Havneparken 1 7100 Vejle TLF +45 56400000 FAX +45 56409999 WWW cowi.dk INDHOLD 1 Tilbud 2 2 Tilbudsliste

Læs mere

Udbudsbekendtgørelse 2016/S SPØRGSMÅL OG SVAR (04)

Udbudsbekendtgørelse 2016/S SPØRGSMÅL OG SVAR (04) Udbudsbekendtgørelse 2016/S 169-303945 SPØRGSMÅL OG SVAR (04) Dette dokument indeholder de modtagne spørgsmål, samt Ordregivernes svar derpå. Spørgsmål/svar markeret med grå indikerer, at disse spørgsmål/svar

Læs mere

Spørgsmål/svar til udbud af kantinedriften i NaturErhvervstyrelsen

Spørgsmål/svar til udbud af kantinedriften i NaturErhvervstyrelsen /svar til udbud af kantinedriften i NaturErhvervstyrelsen : I skriver i Udbudsproceduren at tilbudsgiver skal opfylde egnethedskrav. Skal svar til egnethedskrav indsendes før tilbud, således at vi ved

Læs mere

Udbud Tømning af olie- og benzinudskillere samt sandfang

Udbud Tømning af olie- og benzinudskillere samt sandfang Udbud Tømning af olie- og benzinudskillere samt sandfang November 2016 Udgivelsesdato : Dokument nr. : 10 Udarbejdet : Behs Kontrolleret : Maho, Karc, Twin Version : 1.0 Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE

Læs mere

Vintertjeneste på præventiv rute -udbud af 7 entrepriser.

Vintertjeneste på præventiv rute -udbud af 7 entrepriser. Vintertjeneste på præventiv rute -udbud af 7 entrepriser. Tilbudslister. Undertegnede entreprenør tilbyder at udføre vintertjeneste i Middelfart kommune, som anført i udbudsmaterialet, dateret juni 2011

Læs mere

RAMMEAFTALE OM LEVERING OG MONTERING AF KØKKENER

RAMMEAFTALE OM LEVERING OG MONTERING AF KØKKENER Dato: 20. december 2013 J. nr.: 102907 RAMMEAFTALE OM LEVERING OG MONTERING AF KØKKENER mellem Boligorganisationen Tårnbyhuse Saltværksvej 23C 2770 Kastrup (herefter bygherren ) og Og medundertegnede [indsæt

Læs mere

forventes anvendt pr dag pr bus, således at det er muligt at estimere antallet af løntimer

forventes anvendt pr dag pr bus, således at det er muligt at estimere antallet af løntimer Spørgsmål og svar vedr. udbud af visiteret kørsel til Kolding Kommune Kolding Kommune, EU-Udbud nr. 2018/S-028-060991 Spørgsmål og svar 1 til og med 6 offentliggjort d. 21. februar 2018. Spørgsmål og svar

Læs mere

Rammeaftale om teknisk rådgivning mellem [Rådgiver] og House of Energy

Rammeaftale om teknisk rådgivning mellem [Rådgiver] og House of Energy Rammeaftale om teknisk rådgivning mellem [Rådgiver] og House of Energy Den [dato] oktober 2018 2 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 1. Parterne... 3 2. Opgaven... 3 3. Aftalegrundlag... 3 4.

Læs mere

Udbudsforskrifter. Vintertjeneste

Udbudsforskrifter. Vintertjeneste Udbudsforskrifter Drift Vintertjeneste Paradigma for betingelser Udgave Under udarbejdelse Til frivillig brug med henblik på erfaringsopsamling Til endelig behandling i Vejregelrådet Vejdirektoratet Vejregelrådet

Læs mere

Anonymiserede spørgsmål og svar Udbud af lægevagtkørsel. EU-udbud nr. 2009/S 208-298938 18. december 2009

Anonymiserede spørgsmål og svar Udbud af lægevagtkørsel. EU-udbud nr. 2009/S 208-298938 18. december 2009 Anonymiserede spørgsmål og svar Udbud af lægevagtkørsel EU-udbud nr. 2009/S 208-298938 18. december 2009 Spørgsmål 1: Vi vil gerne spørge om vi ikke kan garantere overfor udbyder at følgende er i orden:

Læs mere

Betingelser. Udbud på Vintertjenester 2014 Fredericia Kommune. Offentligt udbud. Juni 2014

Betingelser. Udbud på Vintertjenester 2014 Fredericia Kommune. Offentligt udbud. Juni 2014 Udbud på Vintertjenester til Fredericia kommune Offentligt udbud Juni 2014 Tovholder for udbuddet: Fredericia Kommune: Att: Malene Frederiksen Gothersgade 20 DK-7000 Fredericia Danmark malenefrederiksen1@fredericiadk

Læs mere

Udbud af vintertjeneste 20132016

Udbud af vintertjeneste 20132016 Udbud af vintertjeneste 20132016 Tilbuds og afregningsgrundlag (TAG) Februar 2013 Udbud af vintertjeneste 20132016 Tilbuds og afregningsgrundlag (TAG) Marts 2013 Dokument nr A0305472013104TAG Revision

Læs mere

Udbud af skilteløsning til Amager Ressourcecenters genbrugspladser KRAVSPECIFIKATION

Udbud af skilteløsning til Amager Ressourcecenters genbrugspladser KRAVSPECIFIKATION d. Udbud af skilteløsning til Amager Ressourcecenters genbrugspladser KRAVSPECIFIKATION Indhold 1 Indledning... 3 2 Definitioner... 3 3 De udbudte leverancer... 3 4 Leveringstider... 4 5 Leveringsplan...

Læs mere

Bilag 7. 2. Afhentningsvilkår

Bilag 7. 2. Afhentningsvilkår 6. februar 2014. 27 Nr. 130. Bilag 7 Retningslinjer for samarbejdet mellem producenter samt kommunalbestyrelserne ved indsamling af elektrisk og elektronisk udstyr fra de kommunale indsamlingssteder Reglerne

Læs mere

Offentligt udbud. Rammeaftale om levering af pyntegrønt og juletræer til kirkegårde og institutioner. Rudersdal Kommune. 2.

Offentligt udbud. Rammeaftale om levering af pyntegrønt og juletræer til kirkegårde og institutioner. Rudersdal Kommune. 2. Offentligt udbud Rammeaftale om levering af pyntegrønt og juletræer til kirkegårde og institutioner i Rudersdal Kommune 2. Kravspecifikation 15.12.2017 1 Indholdsfortegnelse Forside Side 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Herlev Kommune udbud af affaldsindsamling Svar på spørgsmål

Herlev Kommune udbud af affaldsindsamling Svar på spørgsmål Herlev Kommune udbud af affaldsindsamling Svar på spørgsmål Den 2. juni 2015 Journal nr. 163-2014-19987 Dokument nr. 163-2015-76353 Til Tilbudsgiverne Fra Herlev Kommune 1. Indledning Udbyder har i overensstemmelse

Læs mere

Udbudsbetingelse. Udbudsbetingelser. Rammeaftale om indkøb, levering og bortkørsel af anlægsmaterialer. Forsyning Helsingør Spildevand A/S

Udbudsbetingelse. Udbudsbetingelser. Rammeaftale om indkøb, levering og bortkørsel af anlægsmaterialer. Forsyning Helsingør Spildevand A/S Udbudsbetingelse Udbudsbetingelser Rammeaftale om indkøb, levering og bortkørsel af anlægsmaterialer Forsyning Helsingør Spildevand A/S Oktober 2014 Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 3 2 Udbuddets omfang...

Læs mere

Bilag 2. Tilbudsskema. Udbud af indsamling af dagrenovation. Side 1 af 11

Bilag 2. Tilbudsskema. Udbud af indsamling af dagrenovation. Side 1 af 11 Bilag 2 Tilbudsskema Udbud af indsamling af dagrenovation Side 1 af 11 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Udvælgelseskriterier... 3 2.1. Oplysninger om virksomheden, jf. udbudsmaterialets punkt

Læs mere

Juni Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG)

Juni Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Juni 2018 7. Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) UDBUDSMATERIALE for udførelse af vintertjenesten 2018 2022. Indholdsfortegnelse 1 GENERELT 3 1.1 Mængde fastsættelse og afregningsmængde 3 1.2 Retningslinjer

Læs mere

Entreprisekontrakt Kørebaneafmærkning

Entreprisekontrakt Kørebaneafmærkning Entreprisekontrakt Kørebaneafmærkning 2018-2020 Vedrørende entreprise for udførelse af kørebaneafmærkning 2018-2020 i Ikast-Brande Kommune. På nedenstående vilkår, er der den XX.XX 2018 indgået kontrakt

Læs mere

Leje og Leveringsbetingelser

Leje og Leveringsbetingelser Leje og Leveringsbetingelser Så længe lejemålet varer, bærer lejeren enhver risiko og ansvar for det lejede materiel Lejer er, ved tilbagelevering, forpligtet til at aflevere det lejede i samme stand (

Læs mere

Klagenævnet for Udbud 96-91.919

Klagenævnet for Udbud 96-91.919 Klagenævnet for Udbud 96-91.919 (Carsten Haubek, Tage M. Iversen, Wayne Jensen) 13. september 1996 K E N D E L S E Arbejdsgiverforeningen for Handel, Transport og Service (advokat Helle Havgaard) mod Tårnby

Læs mere

Tilbudsliste Transport af brændbart affald fra Miljøcenter Hasselø og Miljøcenter. EU-udbud, TED-publikation nr

Tilbudsliste Transport af brændbart affald fra Miljøcenter Hasselø og Miljøcenter. EU-udbud, TED-publikation nr Tilbudsliste Transport af brændbart affald fra Miljøcenter Hasselø og Miljøcenter Gerringe. EU-udbud, TED-publikation nr. 046469-2014 April 2014 I/S REFA, Energivej 4, 4800 Nykøbing F. E-mail: refa@refa.dk

Læs mere

Indsamling af dagrenovation i Lolland og Guldborgsund Kommuner

Indsamling af dagrenovation i Lolland og Guldborgsund Kommuner Nykøbing Falster, rev 1, februar 2017 J.nr. 07.01.05G-00 Indsamling af dagrenovation i Lolland og Guldborgsund Kommuner Entreprisekontrakt Delentreprise 1 Februar 2017 1 Indhold 1. PARTERNE... 3 2. Aftalegrundlaget...

Læs mere

BILAG 1 TILBUDSLISTE

BILAG 1 TILBUDSLISTE BILAG 1 TILBUDSLISTE Transportør skal prissætte de enkelte er til kørsel, tømning og tilbagelevering af container til genbrugspladsen. Alle felter markeret med gult skal udfyldes er en 0 skal dette angives.

Læs mere

Containertømning og containerleje. Udbudsbetingelser. Juli 2014

Containertømning og containerleje. Udbudsbetingelser. Juli 2014 Juli 2014 Indholdsfortegnelse 1 Orientering 4 1.1 Indledning 4 1.2 Udbyder 4 1.3 Bilag 4 2 Udbudsvilkår 5 2.1 Udbudsform 5 2.2 Udbudsmaterialet 5 2.3 Udbud og licitation 5 2.4 Tidsplan og vedståelse 5

Læs mere

TØMNING AF OLIE- OG BENZINUD- SKILLERANLÆG TILBUDSLISTE

TØMNING AF OLIE- OG BENZINUD- SKILLERANLÆG TILBUDSLISTE TØMNING AF OLIE- OG BENZINUD- SKILLERANLÆG TILBUDSLISTE JUNI 2013 Tømning af olie- og benzinudskilleranlæg - Tilbudsliste Indholdsfortegnelse 2 Indholdsfortegnelse 1 Vejledning... 3 2 Oplysninger... 4

Læs mere

Udbud Olie- og benzinudskillere. Udbudsbetingelser

Udbud Olie- og benzinudskillere. Udbudsbetingelser Udbud Olie- og benzinudskillere Udbudsbetingelser Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200 Odense V info@odenserenovation.dk www.odenserenovation.dk side 2 af 10 side 3 af 10 Odense Renovation A/S Snapindvej

Læs mere

18. august 2015. Sagsnr.: 2015-0161277. Dokument: 2015-0161277-7. Sagsbehandler Ilonka Domela. Svarskrivelse nr. 2

18. august 2015. Sagsnr.: 2015-0161277. Dokument: 2015-0161277-7. Sagsbehandler Ilonka Domela. Svarskrivelse nr. 2 Teknik- og Miljøforvaltningen 18. august 2015 Sagsnr.: 2015-0161277 Dokument: 2015-0161277-7 Sagsbehandler Ilonka Domela Svarskrivelse nr. 2 Udbud af indsamling af husholdningsaffald i Indre By i Københavns

Læs mere

Rammeaftale om indkøb, levering og bortkørsel af anlægsmaterialer for Forsyning Helsingør Spildevand A/S

Rammeaftale om indkøb, levering og bortkørsel af anlægsmaterialer for Forsyning Helsingør Spildevand A/S Rammeaftale om indkøb, levering og bortkørsel af anlægsmaterialer for Forsyning Helsingør Spildevand A/S oktober 2014 Sagsnr. Dok.nr. Side 1 af 7 Parterne 1. Rammeaftalen Mellem Forsyning Helsingør Vand

Læs mere

LANGUAGE: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION:

LANGUAGE: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION: LANGUAGE: DA CATEGORY: ORIG FORM: F02 VERSION: R2.0.9.S01 SENDER: ENOTICES CUSTOMER: Hardy NO_DOC_EXT: 2016-XXXXXX SOFTWARE VERSION: 9.2.1 ORGANISATION: ENOTICES COUNTRY: EU PHONE: / E-mail: hmi@renodjurs.dk

Læs mere

Landsdækkende levering

Landsdækkende levering Landsdækkende levering 3xwilhelmsen.dk Landsdækkende levering (kun bro fast) Ønskes levering til ikke bro faste øer, udføres dette i samarbejde med Danske Fragtmænd til deres gældende priser. Vi har nu

Læs mere

Offentligt EU-udbud. Rammeaftale om vognmandskørsel. for. Rudersdal Kommune DRIFT. 1. Generelle udbudsbetingelser

Offentligt EU-udbud. Rammeaftale om vognmandskørsel. for. Rudersdal Kommune DRIFT. 1. Generelle udbudsbetingelser Offentligt EU-udbud Rammeaftale om vognmandskørsel for Rudersdal Kommune DRIFT 1. Generelle udbudsbetingelser 10.05.17 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Færdiggøres til sidst Offentligt EU-udbud vedr. rammeaftale

Læs mere

Notat. A. Antal samlede kilometer? Er der muligt af få oplyst følgende for 2013, eller en anden længere periode:

Notat. A. Antal samlede kilometer? Er der muligt af få oplyst følgende for 2013, eller en anden længere periode: Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 11. august 2014 Sagsbehandler René Larsen Telefon direkte 76 16 14 45 E-mail relar@esbjergkommune.dk Notat Spørgsmål/svar individuel kørsel Spørgsmål 1 Deludbud 1 genoptræning.

Læs mere

Transport af affald fra genbrugspladser i Lolland og Guldborgsund kommuner

Transport af affald fra genbrugspladser i Lolland og Guldborgsund kommuner Nykøbing Falster 30. september 2016 J.nr. 07.59.00G-0014 Transport af affald fra genbrugspladser i Lolland og Guldborgsund kommuner Entreprisekontrakt December 2016 1 Indhold 1. Parterne 3 2. Opgaven 3

Læs mere

Bilag 4 Miniudbud - leveranceaftale 1. Bilag 4 Miniudbud Formular for Leveranceaftale

Bilag 4 Miniudbud - leveranceaftale 1. Bilag 4 Miniudbud Formular for Leveranceaftale Bilag 4 Miniudbud - leveranceaftale 1 Bilag 4 Miniudbud Formular for Leveranceaftale Bilag 4 Miniudbud - leveranceaftale 2 Indhold 1. Aftalens parter... 3 2. Projektledelse... 3 3. Aftalegrundlaget...

Læs mere

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2010-0023288 (Katja Høegh, Jørgen Egholm, Gorm Kildahl Elikofer) 10. juni 2011

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2010-0023288 (Katja Høegh, Jørgen Egholm, Gorm Kildahl Elikofer) 10. juni 2011 Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2010-0023288 (Katja Høegh, Jørgen Egholm, Gorm Kildahl Elikofer) 10. juni 2011 K E N D E L S E Nykøbing Dag og Industrirenovation v/bjørn Filtenborg (advokat Jesper Svenning,

Læs mere

Rammeaftale om indkøb og levering af mobilt sortereanlæg for Forsyning Helsingør Affald A/S

Rammeaftale om indkøb og levering af mobilt sortereanlæg for Forsyning Helsingør Affald A/S Rammeaftale om indkøb og levering af mobilt sortereanlæg for Forsyning Helsingør Affald A/S Januar 2018 Sagsnr. 18/00 Dok.nr. 18/00/1 Side 1 af 8 Parterne Mellem Forsyning Helsingør Affald A/S Haderslevvej

Læs mere

ARBEJDE MED GRAVE- MASKINER. Tilbudsliste

ARBEJDE MED GRAVE- MASKINER. Tilbudsliste ARBEJDE MED GRAVE- MASKINER Tilbudsliste Juni 2017 Arbejde med gravemaskiner, tilbudsliste 1 Indholdsfortegnelse 1. GENERELT 2 1.1 Vejledning 2 1.2 Oplysninger 3 1.2.1 Generelle oplysninger 3 1.2.2 Oplysninger

Læs mere

Udbudsbekendtgørelse 2016/S SPØRGSMÅL OG SVAR (05)

Udbudsbekendtgørelse 2016/S SPØRGSMÅL OG SVAR (05) Udbudsbekendtgørelse 2016/S 169-303945 SPØRGSMÅL OG SVAR (05) Dette dokument indeholder de modtagne spørgsmål, samt Ordregivers svar derpå. Spørgsmål/svar markeret med grå indikerer, at disse spørgsmål/svar

Læs mere

Udbud - kørsel med affaldscontainere. Udbudsbetingelser

Udbud - kørsel med affaldscontainere. Udbudsbetingelser Udbud - kørsel med affaldscontainere Udbudsbetingelser Dato: 20. oktober 2014 Udarbejdet af: OFD, PJH Kontrol: EP, MEL Version: 2 Godkendt af: MEL side 2 af 6 Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200 Odense

Læs mere

Vejledning og vilkår for udbud

Vejledning og vilkår for udbud Vejledning og vilkår for udbud Indhold 1. Indledning... 2 Udbyder... 2 Hosted løsning eller In-house-løsning... 2 Tidsplan... 2 2. Udbudsbetingelser... 3 Behandling af spørgsmål... 4 Vedståelsesfrist...

Læs mere

Til tilbudsgiverne. 16. juni 2016 Vores reference: Rebild Kommune, udbud vedr. dagrenovation Svar på stillede spørgsmål nr.

Til tilbudsgiverne. 16. juni 2016 Vores reference: Rebild Kommune, udbud vedr. dagrenovation Svar på stillede spørgsmål nr. Sweco Danmark A/S Kokbjerg 5 6000 Kolding Danmark T +45 7220 7207 F +45 7242 8900 www.sweco.dk Til tilbudsgiverne CVR-nr. 48233511 Vores reference: 31.3030.16 Rebild Kommune, udbud vedr. dagrenovation

Læs mere

UDBUD AF GLATFØREBEKÆMPELSE OG SNERYDNING GENUDBUD AF 9 RUTER

UDBUD AF GLATFØREBEKÆMPELSE OG SNERYDNING GENUDBUD AF 9 RUTER AUGUST 2016 NORDDJURS KOMMUNE UDBUD AF GLATFØREBEKÆMPELSE OG SNERYDNING 2016-2019 GENUDBUD AF 9 RUTER ADRESSE COWI A/S Visionsvej 53 9000 Aalborg TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk AUGUST

Læs mere

Tilbudsliste for indsamling af affald i Fanø Kommune

Tilbudsliste for indsamling af affald i Fanø Kommune Tilbudsliste for indsamling af affald i Fanø Kommune Undertegnede tilbyder at indsamle og transportere affald for Fanø Kommune på det i Udbudsbetingelser, Kravspecifikation og Udkast til kontrakt angivne

Læs mere

Sådan laver du et miniudbud. Håndværkerydelser

Sådan laver du et miniudbud. Håndværkerydelser Sådan laver du et miniudbud Håndværkerydelser Miniudbud Som indkøber skal du gennemføre et miniudbud, hvis arbejdet/leverancen overstiger en værdi på 50.000 kroner ekskl. moms, eller hvis du skal have

Læs mere

Svar på spørgsmål til udbud

Svar på spørgsmål til udbud 1. Spørgsmål: Side 15 afsnit 3.2 Tekniske og miljø- og arbejdsmiljømæssige betingelser Hvad menes med et lavt brændstofforbrug? Kommunen bedes definere hvilket brændstofforbrug, der skal dokumenteres.

Læs mere

Udbudsforskrifter. Vintertjeneste

Udbudsforskrifter. Vintertjeneste Udbudsforskrifter Drift Vintertjeneste Vintertjeneste med lastbil Paradigma for tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG-P) Udgave Under udarbejdelse Til frivillig brug med henblik på erfaringsopsamling Til

Læs mere

SPØRGSMÅL OG SVAR maj 2017

SPØRGSMÅL OG SVAR maj 2017 Opdateret: 18. maj 2017 SPØRGSMÅL OG SVAR maj 2017 Udbud af kantinedrift på Spørgsmål nr. Spørgsmål 1. Er de angivne maksimumspriser med eller uden moms? De angivne maksimumspriser på dagens varme måltid,

Læs mere

Spørgsmål / svar. pr. 5. november 2012. vedr. udbud af Tolkeydelser 1-23-4-101-31-12

Spørgsmål / svar. pr. 5. november 2012. vedr. udbud af Tolkeydelser 1-23-4-101-31-12 Spørgsmål / svar pr. 5. november 2012 vedr. udbud af Tolkeydelser 1-23-4-101-31-12 Spørgsmål 1: Generelt Kan vores materiale brugt til det annullerede udbud anvendes i relation til den nye udbudsforretning,

Læs mere

1 Bestemmelse om udbud og tilbud

1 Bestemmelse om udbud og tilbud 1 Bestemmelse om udbud og tilbud 1.1 Generelt Sønderborg Kommune (i det efterfølgende nævnt Ordregiver) udbyder ved nærværende udbud udførelse af vintertjeneste i Sønderborg Kommune. Arbejdet er udbudt

Læs mere

Udbudsforskrifter. Vintertjeneste

Udbudsforskrifter. Vintertjeneste Udbudsforskrifter Drift Vintertjeneste Samlet vintertjeneste i et geografisk område Paradigma for tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG-P) Udgave Under udarbejdelse Til frivillig brug med henblik på erfaringsopsamling

Læs mere

Kontrakt indgået mellem. [Leverandøren] Københavns Kommune. Teknik- og Miljøforvaltningen. Center for Ressourcer Njalsgade 13 2300 København S

Kontrakt indgået mellem. [Leverandøren] Københavns Kommune. Teknik- og Miljøforvaltningen. Center for Ressourcer Njalsgade 13 2300 København S Teknik- og Miljøforvaltningen [dd.mm.åååå] Sagsnr. 2010-115960 Dokumentnr. xxxx Kontrakt indgået mellem [Leverandøren] og Københavns Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Ressourcer Njalsgade

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Indkøb af Kaffe, the og chokodrik 14/601

Spørgsmål & Svar. Indkøb af Kaffe, the og chokodrik 14/601 Spørgsmål & Svar 1 Spørgsmål & Svar Indkøb af Kaffe, the og chokodrik 14/601 Ordregiver har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er anonymiseret, samt de tilhørende

Læs mere

For ydelser under TBL-B Tillægsydelser og i TBL-C Beholderværksted, afregnes der med Ordregiver efter faktisk udførte ydelser.

For ydelser under TBL-B Tillægsydelser og i TBL-C Beholderværksted, afregnes der med Ordregiver efter faktisk udførte ydelser. Bilag 2: Tilbudsliste Vejledning til tilbudsliste Tilbudsgiver skal, for at tilbud er konditionsmæssigt, udfylde samtlige punkter i tilbudslisterne omfattende TBLA, TBLB og TBLC, samt udfylde og vedlægge

Læs mere

Svarskrivelse nr. 1. Udbud af beholderservice for Københavns Kommune. 9. marts 2016. Sagsnr.: 2016-0049505. Dokument: 2016-0049505-10

Svarskrivelse nr. 1. Udbud af beholderservice for Københavns Kommune. 9. marts 2016. Sagsnr.: 2016-0049505. Dokument: 2016-0049505-10 Teknik- og Miljøforvaltningen 9. marts 2016 Sagsnr.: 2016-0049505 Dokument: 2016-0049505-10 Sagsbehandler Ilonka Domela Svarskrivelse nr. 1 Udbud af beholderservice for Københavns Kommune Affald og Genbrug

Læs mere

D2012-9935 6.0. Indsamling og transport af affald i Ringkøbing-Skjern Kommune. Kort beskrivelse om forhold i sommerhusområder

D2012-9935 6.0. Indsamling og transport af affald i Ringkøbing-Skjern Kommune. Kort beskrivelse om forhold i sommerhusområder D2012-9935 6.0 Indsamling og transport af affald i Ringkøbing-Skjern Kommune. Kort beskrivelse om forhold i sommerhusområder Indhold Forord...3 Økonomi...3 AT forhold...3 Beskrivelse af indsamlingen i

Læs mere

Udbud Ophaler NGS. Udbudsbetingelser

Udbud Ophaler NGS. Udbudsbetingelser Udbud Ophaler NGS Udbudsbetingelser Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200 Odense V info@odenserenovation.dk www.odenserenovation.dk side 2 af 10 side 3 af 10 Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200

Læs mere

Udbud - kørsel med affaldscontainere. Kontrakt

Udbud - kørsel med affaldscontainere. Kontrakt Udbud - kørsel med affaldscontainere Kontrakt Dato: 6. januar 2015 Udarbejdet af: OFD, PJH Kontrol: PJH Version: 1.0 Godkendt af: MEL side 2 af 9 Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200 Odense V info@odenserenovation.dk

Læs mere

MAJ 2014 SKANDERBORG KOMMUNE BRØNDRENSNING TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG - TAG

MAJ 2014 SKANDERBORG KOMMUNE BRØNDRENSNING TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG - TAG MAJ 2014 SKANDERBORG KOMMUNE ADRESSE COWI A/S Havneparken 1 7100 Vejle TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk MAJ 2014 SKANDERBORG KOMMUNE PROJEKTNR. A032967 DOKUMENTNR. A032967-4B-D02 VERSION

Læs mere

Udbudsbetingelser. Rammeaftale om indkøb, levering og bortkørsel af anlægsmaterialer. Ordregiver: Forsyning Helsingør A/S med tilknyttede selskaber

Udbudsbetingelser. Rammeaftale om indkøb, levering og bortkørsel af anlægsmaterialer. Ordregiver: Forsyning Helsingør A/S med tilknyttede selskaber Rammeaftale om indkøb, levering og bortkørsel af anlægsmaterialer Ordregiver: Forsyning Helsingør A/S med tilknyttede selskaber Marts 2019 Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 1 Ordregivende

Læs mere

Assens Kommune. Udbudsbetingelser - Indkøb af 3 stk kg ladbiler

Assens Kommune. Udbudsbetingelser - Indkøb af 3 stk kg ladbiler Assens Kommune Udbudsbetingelser - Indkøb af 3 stk. 3500 kg ladbiler Marts 2016 Side 2 Indhold Side 1. INDLEDNING... 3 2. TIDSPLAN... 3 3. DEN ORDREGIVENDE MYNDIGHED... 3 4. OPGAVENS OMFANG... 3 5. UDBUDSMATERIALE...

Læs mere

5. rettelsesblad vedr. 39. udbud - Skanderborg

5. rettelsesblad vedr. 39. udbud - Skanderborg 8. juli 2014 5. rettelsesblad vedr. 39. udbud - Skanderborg Spørgsmål / Fejl De med gråt markerede spørgsmål og svar indgik i 1.-4. rettelsesblad Svar / Rettelser 1. Rettelse til timetallet i pakke 2 2.

Læs mere

Marts Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG)

Marts Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) 7. Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) UDBUDSMATERIALE for udførelse af vintertjenesten 2018 2022. Indholdsfortegnelse 1 GENERELT 3 1.1 Mængde fastsættelse og afregningsmængde 3 1.2 Retningslinjer ved

Læs mere

Spørgsmål og svar ifm. udbud af indkøb af nedgravede affaldsbeholdere, Version 2 Opdateret den 12. januar 2015

Spørgsmål og svar ifm. udbud af indkøb af nedgravede affaldsbeholdere, Version 2 Opdateret den 12. januar 2015 Affald og Trafik Sagsbehandler: Niels Bo Poulsen Sagsnr. 07.18.06-Ø54-6-14 Spørgsmål og svar ifm. udbud af indkøb af nedgravede affaldsbeholdere, Version 2 Opdateret den 12. januar 2015 Nr. Dato for modtagelse

Læs mere

Spørgsmål/svar vedr. EU-udbud nr. 2009/S 118-171261. Vedr. personalegoder og fleksible lønpakker. Region Midtjylland

Spørgsmål/svar vedr. EU-udbud nr. 2009/S 118-171261. Vedr. personalegoder og fleksible lønpakker. Region Midtjylland Spørgsmål/svar vedr. EU-udbud nr. 2009/S 118-171261 Vedr. personalegoder og fleksible lønpakker Region Midtjylland Spørgsmål 1 Svar 1 Spørgsmål 2 Svar 2 Spørgsmål 3 Svar 3 Spørgsmål 4 I blandt kravene

Læs mere

Begrænset udbud - Udførelse af grøn pleje og rengøring for AffaldVarme Aarhus, VarmeTransmission

Begrænset udbud - Udførelse af grøn pleje og rengøring for AffaldVarme Aarhus, VarmeTransmission Udbudsannonce Begrænset udbud - Udførelse af grøn pleje og rengøring for AffaldVarme Aarhus, VarmeTransmission Aarhus Kommune, AffaldVarme Aarhus udbyder herved udførelse af grøn pleje og rengøring på

Læs mere

Notat. Holbæk Forsyning - Indsamling af dagrenovation mv. Svar på spørgsmål fra tilbudsgivere. : Tilbudsgiverne. : Holbæk Forsyning 1 INDLEDNING

Notat. Holbæk Forsyning - Indsamling af dagrenovation mv. Svar på spørgsmål fra tilbudsgivere. : Tilbudsgiverne. : Holbæk Forsyning 1 INDLEDNING Notat Granskoven 8 2600 Glostrup Danmark T +45 4348 6060 F +45 4396 4414 www.grontmij.dk CVR-nr. 48233511 Holbæk Forsyning - Indsamling af dagrenovation mv. Svar på spørgsmål fra tilbudsgivere 18. december

Læs mere

Udbudsforskrifter. Vintertjeneste

Udbudsforskrifter. Vintertjeneste Udbudsforskrifter Drift Vintertjeneste Vintertjeneste med traktor Paradigma for tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG-P) Udgave Under udarbejdelse Til frivillig brug med henblik på erfaringsopsamling Til

Læs mere

Indkøb af vippecontainere. Udbudsbetingelser

Indkøb af vippecontainere. Udbudsbetingelser Indkøb af vippecontainere Udbudsbetingelser Dato: 15-07-2016 Udarbejdet af: OFD Version: 0.1 Kontrol: LTH Godkendt af: - side 2 af 7 Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200 Odense V info@odenserenovation.dk

Læs mere

SPØRGSMÅL OG SVAR - EU-UDBUD - INDSAMLING AF AFFALD

SPØRGSMÅL OG SVAR - EU-UDBUD - INDSAMLING AF AFFALD 11-2017 RINGSTED KOMMUNE SPØRGSMÅL OG SVAR - EU-UDBUD - INDSAMLING AF AFFALD SVARBLAD NR. 1 ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk 11-2017

Læs mere

Pga. forkert angivelse af dag for tilbudsfristen i udbudsbetingelserne, ændres tilbudsfristen til onsdag, den 27. juni 2012 kl. 12:00.

Pga. forkert angivelse af dag for tilbudsfristen i udbudsbetingelserne, ændres tilbudsfristen til onsdag, den 27. juni 2012 kl. 12:00. Spørgsmål og Svar Vejledning Nedenfor følger Movias løbende besvarelse af spørgsmål til udbuddet samt eventuelle ændringer. Alle svar på spørgsmål samt ændringer er hermed en del af udbudsvilkårene. Den

Læs mere

Ballerup Kommune. Udbud af vintervedligeholdelse. Vintervedligeholdelse - TAG. Februar Udgivelsesdato : 2 7. April 2016 Version : 1.

Ballerup Kommune. Udbud af vintervedligeholdelse. Vintervedligeholdelse - TAG. Februar Udgivelsesdato : 2 7. April 2016 Version : 1. Vintervedligeholdelse - Udgivelsesdato : 2 7. April 2016 Version : 1.0 Udarbejdet af : CLAW Kontrolleret af : MBF Godkendt af : LAG Vintervedligeholdelse - Side 2 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1. GENERELT 3

Læs mere