Landevejspengene (statstilskud til nedsættelse af billetpriser)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Landevejspengene (statstilskud til nedsættelse af billetpriser)"

Transkript

1 Tak til dirigenten Velkomst Der er nu gået et år siden vi sidst var sammen, og det har været et forrygende år i Rederiet, med fremgang og opgaver, der virkelig har krævet omtanke og nye ideer. Færgebyggeri Som I nok husker ventede vi ved sidste års generalforsamling på at Langeland Kommune skulle beslutte sig for at sige god for anløb af Rudkøbing havn, inden vi kunne skrive kontrakten under med Hvide Sande Værft. Godkendelsen kom og Kontrakten med Hvide Sande blev underskrevet i maj Efter de sidste forhandlinger med Værftet endte vi med en bygge startdato i juli 2018 (køllægning), med aflevering af skroget i maj måned 2019 i Hvide Sande og overtagelse af det færdige skib den 15. november 2019 i Hvide Sande. Denne overtagelses dato har ikke ændret sig efter underskrift af kontrakten. Tilsyn og godkendelser af tegninger har været udført med stor ekspertise af Lars Jordt (tidlige Scan Lines som tilsynsførende på deres færge-nybygninger) og omkring aptering af Claus Horn, sikkert kendt af mange her i salen, da han tidligere har boet her i byen. Arkitekt Horn har tegnet hele indretningen og har også valgt flotte farver til det hele. Bestyrelsen har ad flere omgange været på besøg på værftet i Riga, og har ved selvsyn kunne se at kvaliteten af arbejdet er fuldt på højde med det, der er blevet rapporteret fra tilsynet og Hvide Sande Værft samt det, som står i specifikationerne for skibet. Skroget ankommer til Hvide Sande i begyndelsen af Maj, med afgang fra Riga den 2. maj. Slæbet bliver udført af Svendborg Bugser og er under Hvide Sande værfts ansvar. Mere om dette punkt senere i Beretningen. Landevejspengene (statstilskud til nedsættelse af billetpriser) Siden sidste Generalforsamling har der været ro om disse tilskudsmidler, og disse penge er lagt ind i færgens budgetter, som indtægter fremover.

2 Finansiering Sidste sommer gennemførte Bestyrelsen en aktieemission, da det viste sig at udgifterne til ombygning og nyetablering af de to færgelejer ville falde på Rederiet, og ikke kommunerne. Denne aktieemission gik over forventningen, idet der blev nytegnet for ca. 1,3 mill. kroner aktier, og hermed hænger økonomien stadigvæk sammen - til Bankens og den Grønne Fonds tilfredshed.. Driftselskab DFAS hedder nu Förde Reederei (FRS) I løbet af sidste sommer blev det kendt at Danske Færger A/S var til salg og at den kommende køber var Mols linien. ÆrøXpressen har tilbage i 2018 haft dialog med Mols-liniens direktør, der på det tidspunkt ikke var interesseret i et samarbejde med et så lille færgeselskab i relation til Molsfærgernes store skibe. DFAS meldte ud at vor aftale måske ikke ville blive accepteret af den nye ejer ved et eventuelt salg, og da salget var en realitet og godkendt af de involverede parter, stod ÆrøXpressen uden en aftale med et driftselskab. Bestyrelsen brugte her endda rigtig meget tid på at vende den problemstilling - vi var alle færgerederierne igennem her og i udlandet, også om vi kunne drive selskabet og færgen selv - inden der blev taget kontakt til Förde Reederei i Flensborg. Förde Reederei er store, men driver også en række mindre færgeruter bl. a. mellem Rømø og Sylt. Desuden har de drevet færgefart i en periode mellem Århus og Odden, foruden at de drev den sidste Langeland-Kiel færge (Langeland III) fra Bagenkop. De er meget bekendt med forholdene i Danmark. Der er nu en aftale på plads mellem Förde og ÆrøXpressen, hvor Förde står for det allermeste, såsom vedligehold, markedsføring, besætninger, indtægter / udgifter, billetteringssystemer, med videre. Förde vil ved slutningen af denne Generalforsamling informere om Rederiets aktiviteter rundt om i verden. Den er indgåede aftale med Förde, har den fordel at ÆrøXpressen betaler efter hvor meget vi trækker på Förde, altså ikke et fast beløb pr. måned/ år, modsat den aftale som vi arbejdede på med Danske Færger A/S. ÆrøXpressen skal selv forestå ISM, hvorved der opnås en betydelig besparelse. Da færgen har dansk flag er det naturligt at ÆrøXpressen er med på sidelinjen ved ansættelsessamtaler med besætningerne, der nok vil blive meget lokalboende. Annoncering efter sejlende medarbejdere vil snarest blive sat i værk.

3 Der vil løbende blive afholdt møder mellem ÆrøXpressen s kommende kontorleder og Förde Rederei, så kontorlederen og dermed bestyrelsen i ÆrøXpressen hele tiden har et overblik over økonomien, fartøjets tilstand, besætning og godkendelser fra myndighederne samt kommunerne. Alle ÆrøXpressens kunder, skal i øvrigt indstille sig på at bestille og betale for billet forud for rejsen. Det gælder alle kategorier af rejsende. Bestilling og betaling skal fortrinsvis ske over nettet. For dem der kommer i sidste øjeblik, eller har besvær med at bestille via nettet, vil der blive mulighed for at billettere ombord, men det skal være et fåtal, da der ønskes et minimum af manpower - altså mindst mulig udgift til administration. Samtidig ønsker bestyrelsen at undgå tomme pladser på færgen pga. bilister, der ikke møder frem - lig med bedre driftsøkonomi. Ja, hvis billetten afbestilles inden for en rimelig tid vil beløbet blive betalt tilbage efter et pro rate system, jo senere afbestilt jo mindre i tilbagebetaling. Værft og skibskonstruktører Hvide Sande Værft har i hele perioden været en god samarbejdspartner, med hvem der har været afholdt et større antal møder samt endnu flere telefonsamtaler. Håndteringen af forarbejdet i Hvide Sande, tegninger udviklet og færdiggjort i Polen, godkendt af ÆrøXpressens Lars Jordt samt Søfartsstyrelsen og klassen. Fremstilling af skroget i Riga, har været en proces der har været lærerig, styret professionelt af Hvide Sande og hvor tidsterminerne har været overholdt. ÆrøXpressens bestyrelse skal have megen ros for at de forslag til forbedringer der løbene er kommet fra værftet, er blevet behandlet og i de fleste tilfælde besvaret med et NEJ TAK. I bestyrelsen er man ganske klar over, at ekstra opgaver ud over det der er skrevet i kontrakten, er noget værfter tager sig betalt for. Der er dog forhandlet nogle ændringer på plads til værftets og rederiets fordele, og det er også foregået i en god atmosfære. Her kan nævnes: Danske VIKING bliver leverandør af redningsudstyr, og bestyrelsen forhandlet sig frem til en god leasingaftale for levering og servicering af redningsflåder m.m. Bestyrelsen valgte luftkølede batterier i stedet for vandkølede. Også her var værftet fleksibel. Nøglesystem til færgen vil i øvrigt bliver leveret, og serviceret af Ole Gilberg. Gearene. Her ønskede bestyrelsen gear uden revers, da vi blot kan vende elmotorernes omdrejningshastighed. Desuden var også antifouling med ultralyd i sø-kisterne et ønske vi fik gennemført.

4 Kontrakt med Kommunerne om færgelejer, takster og sejlplaner. De aftaler de to kommuner og ÆrøXpressen har aftalt er blevet fulgt og som I kan se på det Slideshow der kørte da I kom, er der hamret spuns på plads i Rudkøbing, uden at det gamle lystbådsværfts gule bygning faldt sammen. I Marstal begynder Munck i løbet af nogle måneder. Færgeleje-byggerne og bestyrelsen måtte igennem adskillige drøje forhandlinger for at opnå en acceptabel pris for entreprenørarbejdet, hvilket vi mener er lykkedes helt godt. Bestyrelsen har haft indflydelse på valg af underleverandører, og i forbindelse med bygning og ændring af færgelejer i hhv. Rudkøbing og Marstal vil Jeppe Sonne, SH Group stå for arbejdet med hydraulic, mens Jack, El-Systems vil tage sig af det elektriske. Aftaler for betaling af havnepenge er efter flere forhandlinger med de respektive kommuner faldet på plads og bestyrelsen finder at vi har opnået de bedst mulige aftaler. Opmarchbåse arbejdes der med i Rudkøbing, og der er adskillige interesser på banen her. Det vigtigste ÆrøXpressen kæmper for er, at under ombord - og frakørsel skal passagerer og biler ikke krydse hinandens gang- og vognbaner, hvis de to færger (Strynø og ÆrøXpressen) er i havn på samme tid, hvad der kan hænde. Ærø Kommune og ÆrøXpressen fortsætter med at få et samarbejde på plads, der skal gælde billetter og eventuelt ankomst- og afgangstider på overfarterne. Dette er endnu en sag, der er krævende, både for Kommunen og ÆrøXpressen. ÆrøXpressens holdning er at vi skal gøres mest muligt for at få disse ting til at falde på plads til Ærøs og ÆrøXpressens bedste. Bustransport fra Rudkøbing ÆrøXpressen arbejder med at få de gående passagerer til og fra færgen op i en bus, så der er forbindelse til Svendborg og andre steder i landet ved morgen og eftermiddagsafgange som behovet vil vise, hvornår skal være. Der arbejdes med en bus der vender i Svendborg (Fyn Bus eller andre) så det passer med besøg på klinikker, hospital og andre faciliteter i Svendborg, foruden forbindelse til jernbane og busser her. Desuden med afgange med bus fra færge til andre destinationer i landet, (FlixBus har allerede direkte forbindelse fra Rudkøbing til København / Jylland.) I tirsdags havde Busudvalget fra bestyrelsen møde med Fynbus i Odense, der også havde haft møde med Langeland kommunes nedsatte trafikudvalg samme formiddag.

5 Resultatet af dagens møder blev at Fynbus af Langelands Kommune er bedt om at komme op med et forslag, hvor der kommer bus til færgen med to afgange til Svendborg om formiddagen og to gange med passagerer fra Svendborg til Færgen om eftermiddagen, Det andet forslag er at have Telebusser, der bestilles minimum en time før busafgang fra færgelejet i Rudkøbing, og tilsvarende varsel inden afgang fra Svendborg. Med lidt god vilje kan det blive til hver afgang / ankomst. Samme arrangement findes for gående passagerer til Spodsbjerg færgerne. Vi forventer at have dette færdigbehandlet til aftale i august måned så endelig fartplan kan vedtages og markedsføring kan påbegyndes. Løbende kontakter til myndigheder og andre Søfartsstyrelsen Efter lange forhandlinger med Søfartsstyrelsen er vi kommet i mål med en dispensation for MOBbåd og efterfølgende også med en forhåndsfastsættelse for besætning på 2 personer om vinteren og tre om sommeren. Endvidere ligger der en forhåndsgodkendelse af risikovurderingen for hele batteridriften. Alle disse tilladelser fra Søfartsstyrelsen er betinget af, at vi under øvelser viser, at besætningen og udstyret rent faktisk kan opretholde sikkerheden under alle forhold. Samarbejdspartnere ÆrøXpressen har meldt sig ind i Ærø Turist og Erhverv, for at kunne være med til at forme og deltage i de beslutninger, der vedrører turisme og transport til og fra vor ø. "Småøernes Færgeselskaber" er ÆrøXpressen også blevet medlem af. Her for at have nogle at sparre med og trække erfaringer fra. Det ser ud til at kunne blive givtigt. Kommende opgaver: Kontor og Kontorleder Bestyrelsen er nu så langt, at der inden længe bliver averteret efter en Kontorleder, til at lede det kommende kontor som ÆrøXpressen er ved at oprette her i Marstal. Denne person vil varetage alle aktiviteter i relation til fartøjet, økonomi, besætning, regnskaber, myndigheder og Driftselskabet Förde Rederei og skal desuden arbejde med mange former for specialsalg. Kontorlederen vil være at finde i sit kontor, det endnu ikke er på plads, hvor det fysisk skal ligge ved Marstal havn.

6 Det bliver et moderne kontor med faciliteter der er tilpasset Förde Rederei s systemer og kontorlederen / kontoret vil have faste åbningstider og mail og telefonadkomst. Af andre presserende, store opgaver er der overenskomster med fagforeningerne, kontrakter med forskellige leverandører, og ikke mindst fartplaner og reklamer. Diverse: Det er bestyrelsens opfattelse, at der er stor interesse for at bese færgen i Hvide Sande, og lørdag d. 14. september vil der blive arrangeret en bustur til værftet. Det er lagt det i hænderne på vores lokale Jesper Bus at stå for arrangementet. Annoncering følger senere, men datoen d. 14. september kan interesserede godt notere sig. Til slut kan det meddeles, at der i forbindelse med dåb af skibet vil blive trukket lod mellem interesserede kvindelige aktionærer, om at forestå den ærefulde dåbshandling i Marstal. Gudmoderen skal altså findes ved lodtrækning. Det bliver der informeret mere om, når vi kommer tættere på afleveringsdatoen. Dette er enden på Beretningen. Nu gives ordet tilbage til Dirigenten

Vision grønne færger. Eldrevne færger til Ærø. www.greenferries.dk

Vision grønne færger. Eldrevne færger til Ærø. www.greenferries.dk Vision grønne færger Eldrevne færger til Ærø www.greenferries.dk Visionen I stedet for tre store dieselfærger satses på mindre eldrevne færger med batteridrift og ladning fra vindstrøm. Alle Ærøs færger

Læs mere

Hele denne rokade af færger kræver en række godkendelser fra TRM. DFAS skal således anmode TRM om at godkende følgende forhold:

Hele denne rokade af færger kræver en række godkendelser fra TRM. DFAS skal således anmode TRM om at godkende følgende forhold: Transportministeriet Frederiksholms Kanal 27F DK-1220 København K Att.: Kontorchef David Klæsøe-Lund 14. januar 2014 Pr. e-mail Vedr. Forespørgsel om indsættelse af på færgeruten Bøjden- Fynshav Kære David,

Læs mere

Der er ikke på noget møde truffet endelig beslutning om at iværksætte den påtænkte tre-kantsejlads.

Der er ikke på noget møde truffet endelig beslutning om at iværksætte den påtænkte tre-kantsejlads. Vedr. evt. færgesejlads Rudkøbing - Strynø - Marstal Udvalget for Trafik, Teknik og Miljø behandlede på sit møde den 20. april 2015 første gang et forslag om at undersøge muligheden for etablering af sejlads

Læs mere

Fartplan og priser. Læsøfærgen. Vi byder velkommen ombord. Overfartstid 90 hyggelige minutter. Book på laesoe-line.dk

Fartplan og priser. Læsøfærgen. Vi byder velkommen ombord. Overfartstid 90 hyggelige minutter. Book på laesoe-line.dk færgen. Vi byder velkommen ombord Fartplan og priser Overfartstid 90 hyggelige minutter 2018 Book på laesoe-line.dk laesoe-line.dk Tlf. +45 98 49 90 22 Havnepladsen 1 9940 færgen. Kom godt til og fra året

Læs mere

DANSKE FÆRGER A/S KOMMUNIKATIONSPOLITIK - EJERNE - KUNDER - SAMARBEJDSPARTNERE - MEDIER & OFFENTLIGHED - MYNDIGHEDER - MEDARBEJDERE - HJEMMESIDE

DANSKE FÆRGER A/S KOMMUNIKATIONSPOLITIK - EJERNE - KUNDER - SAMARBEJDSPARTNERE - MEDIER & OFFENTLIGHED - MYNDIGHEDER - MEDARBEJDERE - HJEMMESIDE DANSKE FÆRGER A/S KOMMUNIKATIONSPOLITIK - EJERNE - KUNDER - SAMARBEJDSPARTNERE - MEDIER & OFFENTLIGHED - MYNDIGHEDER - MEDARBEJDERE - HJEMMESIDE Færgens kommunikation bygger på åbenhed, og skal opfattes

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende zone på periodekort. Ingrid Dissing (2 stemmer) Lise Bjørg Pedersen Torben Steenberg

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende zone på periodekort. Ingrid Dissing (2 stemmer) Lise Bjørg Pedersen Torben Steenberg 1 AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2013-0071 Klageren: XX 2610 Rødovre Indklagede: DSB S-tog A/S CVR nr.: 25 05 00 53 Klagen vedrører: Kontrolafgift på 750 kr. for manglende

Læs mere

Rute- og telebus. Køreplan og priser. 8. august juni tilsamsø.dk Tlf

Rute- og telebus. Køreplan og priser. 8. august juni tilsamsø.dk Tlf Rute- og telebus Køreplan og priser 8. august 2017-24.juni 2018 tilsamsø.dk Tlf. 7210 8010 samsoebus@samsoe.dk Velkommen i bussen Rute- og telebus på Samsø Vi sidder klar ved telefonerne ring på tlf. 7210

Læs mere

Referat Ø-udvalget's møde Mandag den Kl. 15:00 Gæstekantine, Rådhuset

Referat Ø-udvalget's møde Mandag den Kl. 15:00 Gæstekantine, Rådhuset Referat Ø-udvalget's møde Mandag den 13-03-2017 Kl. 15:00 Gæstekantine, Rådhuset Deltagere: Lars Erik Hornemann, Susanne Gustenhoff, Lars Milling, Birgitte Svendsen, Bjarne Madsen Ved punkt nr. 8 deltager:

Læs mere

Bestyrelsens beretning: konstituering

Bestyrelsens beretning: konstituering Bestyrelsens beretning: konstituering Den tidligere formand, Per Ole Overgaard valgte af personlige grunde at trække sig ved første møde, hvorfor Signe Nørgaard som suppleant indtrådte i bestyrelsen. Det

Læs mere

Notat: Hovedelementer, der hidtil har været behandlet i Trafikkontaktrådet om Bornholmslinjens sejlads fra 1. september 2018

Notat: Hovedelementer, der hidtil har været behandlet i Trafikkontaktrådet om Bornholmslinjens sejlads fra 1. september 2018 Notat: Hovedelementer, der hidtil har været behandlet i Trafikkontaktrådet om Bornholmslinjens sejlads fra 1. september 2018 Indledning For at få et mere præcist billede af de problemer og barrierer, der

Læs mere

Resultat af brugerundersøgelse færgen Aarø

Resultat af brugerundersøgelse færgen Aarø Resultat af brugerundersøgelse færgen Aarø Teknik og Miljø har hen over sommeren 2010 gennemført en undersøgelse blandt brugerne af færgen Aarø. Undersøgelsen fokuserede på brugernes tilfredshed med færgen

Læs mere

Ø-hop i Det Sydfynske Øhav

Ø-hop i Det Sydfynske Øhav Ø-hop i Det Sydfynske Øhav PROJEKTETS NAVN Ø-hop i Det Sydfynske Øhav OM PROJEKTET Øhop i det Sydfynske Øhav som drivkraft for vækst og udvikling i den Sydfynske turisme med fokus på at forbedre adgangen

Læs mere

Analyse af godsstrømme og turismeforhold på Bornholm

Analyse af godsstrømme og turismeforhold på Bornholm Analyse af godsstrømme og turismeforhold på Bornholm Seminar, CRT, Nexø 7. nov. 2013 Carl Henrik Marcussen Anders Hedetoft Anja Bach-Jensen Dagsorden 1. Talmæssig belysning v/chm (udviklingen i finanslovsbevillingen,

Læs mere

Forslag til udformning af nye færgelejer Rudkøbing/Strynø

Forslag til udformning af nye færgelejer Rudkøbing/Strynø Forslag til udformning af nye færgelejer Rudkøbing/Strynø Kokbjerg 5 6000 Kolding Danmark T +45 8228 1400 F +45 8228 1401 www.grontmij.dk CVR-nr. 48233511 Langeland kommune Nye færgelejer til Strynø færgen

Læs mere

Frederiksberg Kommune. Sundheds og Omsorgsafdelingen

Frederiksberg Kommune. Sundheds og Omsorgsafdelingen 2013 Frederiksberg Kommune Sundheds og Omsorgsafdelingen ANMELDT KOMMUNALT TILSYN HOS LEVERANDØR AF INDKØB SPAR FREDERIKSBERG ALLÉ 53 [ Tilsynet er udført d. 27.november 2013 af Merete Larsen i Sundheds

Læs mere

Side 1 af 8. Direktør Kim Hansen vil lidt senere gennemgå regnskabstallene.

Side 1 af 8. Direktør Kim Hansen vil lidt senere gennemgå regnskabstallene. Side 1 af 8 Repræsentantskabsmøde mandag den 4. december 2017. Meddelelser fra formanden. Sammen med dagsordenen har i fået udsendt forventet regnskab for 2017 og budget 2018 for Fonden Langelands Elforsyning.

Læs mere

K E N D E L S E. i sag nr. 140/04. afsagt den ******************************

K E N D E L S E. i sag nr. 140/04. afsagt den ****************************** 1 REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 140/04 afsagt den ****************************** REJSEMÅL: Rom, 15.04. 18.04.2004. PRIS: KLAGEN ANGÅR: I alt 8.790 kr. Forsinket afhentning på hotellet på hjemrejsedagen,

Læs mere

Ministeriet kan efter hovedkontraktens pkt tilkøbe billetprisreduktioner for op til 50 mio. kr. årligt uafhængigt af Mols-Liniens tilbud.

Ministeriet kan efter hovedkontraktens pkt tilkøbe billetprisreduktioner for op til 50 mio. kr. årligt uafhængigt af Mols-Liniens tilbud. NOTAT Dato J. nr. 19. januar 2017 2016-3941 Opfølgning på spørgsmål Kontaktrådet for Trafikbetjeningen af Bornholm Ministeriet deltog i et møde med kontaktrådet den 15. december 2016 for at præsentere

Læs mere

Udkast til lovforslag om udvidelse af landevejsprincippet m.v.

Udkast til lovforslag om udvidelse af landevejsprincippet m.v. Enhed Opgaver og Struktur Sagsbehandler Mona Boel Østergaard Koordineret med Sagsnr. 2017-237 Doknr. 441314 Dato 27-02-2017 Udkast til lovforslag om udvidelse af landevejsprincippet m.v. Forslag til Lov

Læs mere

Delårsrapport for 1. januar - 30. september 2007

Delårsrapport for 1. januar - 30. september 2007 Delårsrapport for 1. januar - 30. september 2007 Bestyrelsen for Mols-Linien A/S har på sit møde d.d. behandlet og godkendt selskabets delårsrapport for perioden 01.01.2007-30.09.2007. Bedre resultat end

Læs mere

Divisionsturneringen 2003-2004

Divisionsturneringen 2003-2004 Divisionsturneringen: Finn Larsen Vinkelstræde 30 8900 Randers tlf. 86 43 46 47 email: divisionsturnering@skak.dk Randers, d. 6.4.2003 Til hovedbestyrelsemødet d. 18. april 2003 Divisionsturneringen 2003-2004

Læs mere

ASejlplan og priser 2013

ASejlplan og priser 2013 ASejlplan og priser 2013 SamsøFærgen Hou Sælvig 1 time Kalundborg Kolby Kås 1 time 50 minutter 2. udgave 2 3 INDHOLD Booking og information 3 Sejlplan Hou-Sælvig 4-11 Sejlplan Kalundborg-Kolby Kås 12-21

Læs mere

Kontaktrådet for Trafikbetjeningen af Bornholm Ullasvej 17 3700 Rønne

Kontaktrådet for Trafikbetjeningen af Bornholm Ullasvej 17 3700 Rønne Kontaktrådet for Trafikbetjeningen af Bornholm Ullasvej 17 3700 Rønne 30. maj 2016 Vedr. Udkast til sejlplan for færgebetjeningen af Bornholm i perioden 3. januar 2017 2. januar 2018 Hermed fremsender

Læs mere

Protokollat gældende for ansatte i Danske Færger A/S, samt Bornholmstrafikken A/S og Sydfynske A/S

Protokollat gældende for ansatte i Danske Færger A/S, samt Bornholmstrafikken A/S og Sydfynske A/S Protokollat gældende for ansatte i Danske Færger A/S, samt Bornholmstrafikken A/S og Sydfynske A/S Dette protokollat supplerer DAS overenskomsten indgået mellem Bilfærgernes Rederiforening og Metal Søfart

Læs mere

Generalforsamling GF Norsvej 2019

Generalforsamling GF Norsvej 2019 Generalforsamling GF Norsvej 2019 Dato: Tirsdag d. 19. marts 2019 kl. 20. Sted: Køge Tennisklubs lokaler Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af formandens beretning. 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Velkommen til generalforsamling i Vejle Fjernvarme!

Velkommen til generalforsamling i Vejle Fjernvarme! Generalforsamlingen den 14. november 2018 5. november 2018 1 2 Velkommen til generalforsamling i Vejle Fjernvarme! I det forløbne regnskabsår har vi købt 213.740 MWh hos vore varmeleverandører, fordelt

Læs mere

Langeland -atlas over byer, bygninger og miljøer

Langeland -atlas over byer, bygninger og miljøer Identifikation nr. Kategori Bebyggelsesmønstre, landskabstyper og lokale udviklingstræk (2) Lokalitet Langelandsområdet Registreringsdato forår 2002 Registrator JEJ/RM Arkiv nr. Løbenr. 03 1 Sammenfatning

Læs mere

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Sted: Klubhuset, Snekkersten Havn Dagsorden jf udsendt indkaldelse. 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

3.5 Havne og søtransport

3.5 Havne og søtransport 19-12-2005 18:16 Side 2 Odense Havn Foto: Fyns Amt 3.5 Havne og søtransport 3.5 Havne.qxd Amtsrådets mål Det er amtsrådets overordnede målsætninger på området, at: 104 at fastholde og fremme Odense Havn

Læs mere

Smykkerne og urene færdigproduceres i Danmark, men de fleste af materialerne købes i udlandet.

Smykkerne og urene færdigproduceres i Danmark, men de fleste af materialerne købes i udlandet. BA. ØKONOMI-STUDERENDE Sommereksamen 2013 Ordinær eksamen Skriftlig prøve: 4621010083 International Handelsret Varighed: 3 timer Hjælpemidler: Alle Den anførte vægtning af opgaverne er vejledende Baggrund

Læs mere

Åbent møde for Færgebestyrelsens møde den 10. maj 2010 kl. 17:00 i Hvalpsund Færgekro

Åbent møde for Færgebestyrelsens møde den 10. maj 2010 kl. 17:00 i Hvalpsund Færgekro Åbent møde for Færgebestyrelsens møde den 10. maj 2010 kl. 17:00 i Hvalpsund Færgekro Indholdsfortegnelse 001. Bruttorapport over solgte billetter 3 002. Budgetopfølgning 4 003. Regnskab 2009 5 004. Sejlplan

Læs mere

Kontrakt om færgesejlads mellem havnene Kulhuse og Sølager

Kontrakt om færgesejlads mellem havnene Kulhuse og Sølager Mellem Frederikssund Kommune (i det følgende kaldet Kommunen) Torvet 2 3600 Frederikssund Og Kulhusfærgen ApS (i det følgende kaldet Entreprenøren) Steffen Laudrup Andersen Skovsangervej 16 3390 Hundested

Læs mere

Tekst & foto: Bifrost

Tekst & foto: Bifrost Tekst & foto: Bifrost Vi ville prøve at gentage turen til Polen helt op til Stettin, der hvor man tager mast af for at sejle ad floden op mod Berlin. Da vi i 1998 skulle ind i Polsk farvand sejlede man

Læs mere

Referat Ø-udvalget's møde Mandag den Kl. 14:45 Gæstekantine, Rådhuset

Referat Ø-udvalget's møde Mandag den Kl. 14:45 Gæstekantine, Rådhuset Referat Ø-udvalget's møde Mandag den 30-11-2015 Kl. 14:45 Gæstekantine, Rådhuset Deltagere: Lars Erik Hornemann, Susanne Gustenhoff, Lars Milling, Birgitte Svendsen, Bjarne Madsen Indholdsfortegnelse Sag

Læs mere

Søfartsstyrelsen refereres i denne Bekendtgørelse: Forsvarsministeriet / Anvendelse af lods

Søfartsstyrelsen refereres i denne Bekendtgørelse: Forsvarsministeriet / Anvendelse af lods Søfartsstyrelsen refereres i denne Bekendtgørelse: Forsvarsministeriet / Anvendelse af lods Orientering Dette er en skrivelse ved databasen Retsinformation, som indeholder teksten "Søfartsstyrelsen" Bekendtgørelse

Læs mere

SKAL DIT HUS RENOVERES?

SKAL DIT HUS RENOVERES? SKAL DIT HUS RENOVERES? Mange års erfaring har lært os at sætte kunden i centrum. At lytte og kommunikere er en vigtig faktor, når opgaverne skal løses korrekt og til tiden. Kunden i centrum Casadana A/S

Læs mere

Agenda. Baggrund. Vision. Analyser: Markedsanalyse og trafikanalyse. Situation for medarbejdere. Krav til en ny Læsøfærge

Agenda. Baggrund. Vision. Analyser: Markedsanalyse og trafikanalyse. Situation for medarbejdere. Krav til en ny Læsøfærge Oktober 2017 1 Agenda Baggrund Vision Analyser: Markedsanalyse og trafikanalyse Situation for medarbejdere Krav til en ny Læsøfærge Tidsplan for byggeri af ny færge Konklusion 2 Baggrund Der er stort potentiale

Læs mere

samt med støtte fra Færgesekretariatet, samt koordinering til visionsgruppen for Transport og Besejling Hjortø, Skarø og Drejø.

samt med støtte fra Færgesekretariatet, samt koordinering til visionsgruppen for Transport og Besejling Hjortø, Skarø og Drejø. 1. Projekttitel Udvikling af Øhop i det Sydfyn Øhav 2. Oplysninger om ansøger Ansøger er, Svendborg Havn, Færge og Sundfart, en institution i Svendborg Kommune, ved Havnemester Hans Søby i samarbejde med

Læs mere

Samsø Festival Køreplaner og priser

Samsø Festival Køreplaner og priser Samsø Festival Køreplaner og priser 19. juli 2017-22. juli 2017 Velkommen i bussen Når du ankommer med færgen fra Jylland: Når du ankommer med færgen fra Jylland til Samsø, og skal med bus til festivalpladsen,

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen den 17. juni 2006

Referat af Generalforsamlingen den 17. juni 2006 Referat af Generalforsamlingen den 17. juni 2006 I. Valg af dirigent II. III. IV. Bestyrelsesberetning Behandling af forslag Forelæggelse af årsregnskab V. Forelæggelse af budget VI. VII. VIII. Valg af

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling for Årslev Net 4. april 2013

Referat fra ordinær generalforsamling for Årslev Net 4. april 2013 Referat fra ordinær generalforsamling for Årslev Net 4. april 2013 Sted: Ferritslev Fritidshus, Ørbækvej 916A, 5863 Ferritslev Fyn Fremmødte: 29 Dagsorden ifølge vedtægterne. 1. Valg af dirigent John Gylling

Læs mere

SJÆLLAND (1933) Fra: Til: Aktivitet:

SJÆLLAND (1933) Fra: Til: Aktivitet: 20.02.1932 20.02.1932 Kontraheret som nybygning nr 207 ved Helsingør Jernskibs- og Maskinbyggeri A/S 09.04.1932 09.04.1932 Køllagt på Helsingør værft 16.12.1932 16.12.1932 Afholdt afprøvning på prøveplan

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen.

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen. Grundejerforeningen GJELLESTEN Ølstykke den 16. marts 2015 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen. Formand byder velkommen

Læs mere

Priser 2016. BornholmerFærgen. YSTAD RØNNE 1 time 20 minutter KØGE RØNNE 5 timer 30 minutter SASSNITZ RØNNE 3 timer 20 minutter / 4 timer. faergen.

Priser 2016. BornholmerFærgen. YSTAD RØNNE 1 time 20 minutter KØGE RØNNE 5 timer 30 minutter SASSNITZ RØNNE 3 timer 20 minutter / 4 timer. faergen. Priser 2016 BornholmerFærgen YSTAD RØNNE 1 time 20 minutter KØGE RØNNE 5 timer 30 minutter SASSNITZ RØNNE 3 timer 20 minutter / 4 timer faergen.dk Billetpriser Ystad Rønne i DKK Lavsæson 03.01-24.06.2016

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. grundet påstigning på S-tog inden modtagelse af sms-billet.

Kontrolafgift på 750 kr. grundet påstigning på S-tog inden modtagelse af sms-billet. 1 AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2011-0168 Klageren: Indklagede: XX 8210 Aarhus V DSB S-tog Klagen vedrører: Kontrolafgift på 750 kr. grundet påstigning på S-tog inden modtagelse

Læs mere

Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt.

Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt. Generalforsamling E/F Rubinsøen den 14. maj 2009 1. Aflæggelse af årsberetning for det senest forløbende år 2. Forelæggelse til godkendelse af årsregnskab med påtegning af revisor. 3. Forelæggelse af budget

Læs mere

Dirigenten kunne konkludere at generalforsamlingen er lovligt indkaldt og bestemmelserne i vedtægterne er opfyldet.

Dirigenten kunne konkludere at generalforsamlingen er lovligt indkaldt og bestemmelserne i vedtægterne er opfyldet. Referat af generalforsamlingen den 9. juni 2013 Formanden byder velkommen 1. Valg af dirigent Erik Søgaard takker for valget som dirigent. Dirigenten kunne konkludere at generalforsamlingen er lovligt

Læs mere

Ombygning og udvidelse af Lohals Havn på Nordlangeland. Projektbeskrivelse 2016

Ombygning og udvidelse af Lohals Havn på Nordlangeland. Projektbeskrivelse 2016 Ombygning og udvidelse af Lohals Havn på Nordlangeland. Projektbeskrivelse 2016 1 Indholdsfortegnelse Præsentation og historie... 3 Banjen... 4 Lohals / Hou... 5 Lohals Havn i dag... 6 Projektet... 7 Fremtidsønsker...

Læs mere

Takster for trosseføring bortset fra krydstogtsanløb Skibets DW Takst pr. operation * Moms

Takster for trosseføring bortset fra krydstogtsanløb Skibets DW Takst pr. operation * Moms Fakta om services Rønne Havn Trosseføring Trosseføring bestilles hos Maritim Service og udføres efter nedenstående takster. Trosseføring udføres af 1 mand ved almindelige anløb for skibe under 100 m, dog

Læs mere

Generalforsamling 2018

Generalforsamling 2018 Generalforsamling 2018 Så er der igen gået et år, og det er tid til at komme med bestyrelsens beretning for året der gik i Hou Lystbådehavn Jeg vil i år, lige som tidligere, først fortælle om hvad der

Læs mere

Referat af Færgegruppemøde, den 3. december 2018

Referat af Færgegruppemøde, den 3. december 2018 Referat af Færgegruppemøde, den 3. december 2018 Deltagere: Niels Jørgen, Lars, Marie, Bjarne, Signe, Ellen, Hans og Søren. Afbud: Birgitte 1. Det er ønskeligt at færgen returnerer til Svendborg lørdag

Læs mere

Referat af Foreningen Bona Gratias Generalforsamling. Lørdag d. 2. november 2013

Referat af Foreningen Bona Gratias Generalforsamling. Lørdag d. 2. november 2013 Referat af Foreningen Bona Gratias Generalforsamling Lørdag d. 2. november 2013 Dagsorden Ad 1. 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af dagsorden 3. Opgørelse af stemmeberettigede medlemmer 4.

Læs mere

Juni Flextrafik Lodtrækning kørselsaftaler Kreditaflevering Ture for Flextrafik Aktiviteter Hyrevognsklubben Sommerfest Seniorklubben m.m.

Juni Flextrafik Lodtrækning kørselsaftaler Kreditaflevering Ture for Flextrafik Aktiviteter Hyrevognsklubben Sommerfest Seniorklubben m.m. Juni 2012 ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA, LILLEBÆLTSVEJ 10, 6715 ESBJERG N. Bladet er ophavsretligt beskyttet og må ikke sælges, distribueres, videregives, gengives eller mangfoldiggøres uden

Læs mere

Færgekapacitet på Esbjerg-Fanø overfart

Færgekapacitet på Esbjerg-Fanø overfart Skrivebordsstudie Endelig rapport Fanø kommune / Rev. A1 FORCE Technology, Kgs. Lyngby Hjortekærsvej 99 2800 Kgs. Lyngby, Denmark Tel. +45 72 15 77 00 Fax +45 72 15 77 01 FORCE Technology Norway AS Claude

Læs mere

Kontaktrådet for Trafikbetjeningen af Bornholm Ullasvej Rønne

Kontaktrådet for Trafikbetjeningen af Bornholm Ullasvej Rønne Kontaktrådet for Trafikbetjeningen af Bornholm Ullasvej 17 3700 Rønne 19. maj 2017 Vedr. Udkast til sejlplan for færgebetjeningen af Bornholm i perioden 3. januar 2018 31. august 2018 Hermed fremsender

Læs mere

Notat Status på den siddende patienttransport

Notat Status på den siddende patienttransport Notat Status på den siddende patienttransport 1. Indledning Regionsrådet besluttede på møde den 27. juni 2011 at gennemføre en ændring af organiseringen af den siddende patienttransport i Region Syddanmark,

Læs mere

Sejlplan for BornholmerFærgen

Sejlplan for BornholmerFærgen Transportudvalget 2011-12 TRU alm. del Bilag 199 Offentligt Bodilsker, den 29. januar 2012 Til transportminister Henrik Dam Kristensen og samtlige medlemmer af Folketingets Transportudvalg Fremsendes via

Læs mere

FynBus strategi for baserer sig på tre værdier: KUNDEN I CENTRUM SIKKER DRIFT KONTINUERLIG KVALITETSUDVIKLING

FynBus strategi for baserer sig på tre værdier: KUNDEN I CENTRUM SIKKER DRIFT KONTINUERLIG KVALITETSUDVIKLING DET SKAL VÆRE NEMT Det skal være nemt at rejse med FynBus. Det er visionen i FynBus nye strategi for årene 2018-2020. FynBus ledelse har i samarbejde med trafikselskabets mange interessenter og medarbejdere

Læs mere

Værd at vide om Flextrafik. Handicapkørsel. Bestil selv på nettet -Se hvordan på bagsiden

Værd at vide om Flextrafik. Handicapkørsel. Bestil selv på nettet -Se hvordan på bagsiden Værd at vide om Flextrafik Handicapkørsel 2015 Bestil selv på nettet -Se hvordan på bagsiden Velkommen Trafikselskabet FynBus, Flextrafik, har en kørselsordning, som omfatter transport af svært bevægelseshæmmede

Læs mere

O 16 06:55 08:02 13:25 14:35 16:10 17:15 O 16 08:20 09:30 14:50 15:55 17:26 18:30

O 16 06:55 08:02 13:25 14:35 16:10 17:15 O 16 08:20 09:30 14:50 15:55 17:26 18:30 Farlig gods afgang Farlig gods tur sejles den 2. onsdag i måneden (april 2019 sidste onsdag). Der medtages max. 48 passagerer på Farlig gods afgange. Der modtages ikke gruppe reservationer på Farlig gods

Læs mere

åbent møde for Færgebestyrelsens møde den 16. marts 2011 kl. 17:00 i Hvalpsund Færgekro

åbent møde for Færgebestyrelsens møde den 16. marts 2011 kl. 17:00 i Hvalpsund Færgekro åbent møde for Færgebestyrelsens møde den 16. marts 2011 kl. 17:00 i Hvalpsund Færgekro Indholdsfortegnelse 001. Mødeplan for Færgebestyrelsen i 2011 3 002. Bruttorapport over solgte billetter 4 003. Budgetorientering

Læs mere

ALKEN * BJEDSTRUP * BOES * ILLERUP * SVEJSTRUP. Delprojekt Alken Købmandshandel

ALKEN * BJEDSTRUP * BOES * ILLERUP * SVEJSTRUP. Delprojekt Alken Købmandshandel UDKAST FORENINGEN LIV I LANDSBYEN - et socialøkonomisk projekt - ALKEN * BJEDSTRUP * BOES * ILLERUP * SVEJSTRUP Delprojekt Alken Købmandshandel Foreningen Liv i Landsbyen Foreningen Alken Mejeri Alken,

Læs mere

SEJLPLANER Fejø - Kragenæs Femø - Kragenæs Askø - Bandholm. Lolland Færgefart. Velkommen til Femø, Fejø og Askø

SEJLPLANER Fejø - Kragenæs Femø - Kragenæs Askø - Bandholm. Lolland Færgefart. Velkommen til Femø, Fejø og Askø Lolland Færgefart Velkommen til Femø, Fejø og Askø Turist billetter: Det er muligt at købe turistbilletter som gælder i 7 dage til alle 3 øer. Billetten gælder til alle afgange undtagen afgange til/fra

Læs mere

Stadig DET SKAL VÆRE NEMT

Stadig DET SKAL VÆRE NEMT Stadig DET SKAL VÆRE NEMT I 2018 formulerede FynBus en flerårig strategi for årene 2018-2020 med visionen Det skal være nemt at rejse med FynBus. Intet er ændret i den forbindelse her i 2019. FynBus har

Læs mere

www.handicaphistoriskselskab.

www.handicaphistoriskselskab. www.handicaphistoriskselskab. Historisk Selskab for Handicap og Samfund www.handicaphistoriskselskab.dk Årsmøde og generalforsamling den 9. april 2011 på Kofoedsminde i Rødbyhavn Årsmøde og generalforsamling

Læs mere

SVENDBORGSUND MARINA. - et projekt med unik beliggenhed

SVENDBORGSUND MARINA. - et projekt med unik beliggenhed UDSYN A/S - Frederiksø 2, bygning 3, 1. sal - 5700 Svendborg - 8888 6977 - mail@udsyn.com - www.udsyn.com PROJEKTSALG Type : boliger Byggerets m² : 3.760 m² Projekterede byggeri m² : 3.192 m² Pris pr.

Læs mere

HAVNENYT EFTERÅRET 2015

HAVNENYT EFTERÅRET 2015 HAVNENYT EFTERÅRET 2015 En ægte 12 meter afgår Dragør havn Sæsonen 2015 Igen i år har vi kunnet holde skindet på næsen, når man taler om antal af gæstende både i havnen. Vi har i år haft en fremgang på

Læs mere

Grundejer- og Antenneforeningen Kildesø Ølstykke 08-03-2010

Grundejer- og Antenneforeningen Kildesø Ølstykke 08-03-2010 Side 1 af 6 GRUNDEJER- OG ANTENNEFORENINGEN KILDESØ MØDEREFERAT Ordinær generalforsamling afholdt den 24. februar 2010 kl. 19-21.30. på Bækkegårdsskolen, Ølstykke Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Helsingør Havn. Beliggenhed. Havnen. Dybder. Største skibe. Sidste opdateringer Tekst: Plan 1:

Helsingør Havn. Beliggenhed. Havnen. Dybder. Største skibe. Sidste opdateringer Tekst: Plan 1: Udskrift fra www.danskehavnelods.dk den: 14-12-2018 Helsingør Havn Sidste opdateringer Tekst: 28-9-2018 - Plan 1: 5-5-2017 Beliggenhed Sundet 56 02,1'N 012 37,1'E - kort 131 fotograferet august 2018 Havnen

Læs mere

September 2010 TILLÆG EN NY EPOKE I VENØS HISTORIE

September 2010 TILLÆG EN NY EPOKE I VENØS HISTORIE September 2010 TILLÆG EN NY EPOKE I VENØS HISTORIE DEN 7. AUGUST 2010 VenøPosten tillæg Udgivet til erindring om Venø Færgens første måned, august 2010. Fotos: Preben Friis, Kai Rostrup Jensen, Peter Petersen,

Læs mere

Skriftlig del Læseforståelse 1

Skriftlig del Læseforståelse 1 Skriftlig del Læseforståelse 1 Navn (PR-nummer ato Prøvenummer Prøveafholdende udbyder Prøvegruppenummer Tilsynsførendes underskrift !, Instruktion:. svar. Cykelsmeden Jakob Hansen på 60 år bor i en lille

Læs mere

Randers Fjord Golfklub

Randers Fjord Golfklub Dansk Revision Randers Godkendt Revisionspartnerselskab Tronholmen 5 DK-8960 Randers SØ randers@danskrevision.dk www.danskrevision.dk Telefon: +45 89 12 50 00 Telefax: +45 89 12 51 00 CVR: 31 77 85 30

Læs mere

Referat fra generalforsamling den 22. april 2015

Referat fra generalforsamling den 22. april 2015 Referat fra generalforsamling den 22. april 2015 1. Indledning med andagt v/dagmar Bjerregaard 2. Valg af dirigent a. Kaj Ove Søe blev valgt. 3. Bestyrelsens beretning og visioner i punktform a. Året der

Læs mere

onsdag d. 4. februar 2014

onsdag d. 4. februar 2014 A/B Lørups Ridehus Referat af Bestyrelsesmøde onsdag d. 4. februar 2014 Tilstede: Ole Sebbelov, Alice Fanøe, David Noack, Klaus Jacobsen,G. A., Nicolai Giødesen og Lone Pinnerup Frederiksen (ref.) Gæst:

Læs mere

Refundering af billetpris på 5.800 kr. i anledning af forsinkelse og besværlig rejse. DSB har tilbudt 1.906 kr. i godtgørelse for forsinkelsen.

Refundering af billetpris på 5.800 kr. i anledning af forsinkelse og besværlig rejse. DSB har tilbudt 1.906 kr. i godtgørelse for forsinkelsen. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2012-0006 Klageren: XX på egne vegne og på vegne 11 medrejsende. Indklagede: DSB Klagen vedrører: Refundering af billetpris på 5.800 kr. i

Læs mere

Færgesejladsens rolle i fremtidens infrastruktur v/ Mikkel Sune Smith. Transportministeriet

Færgesejladsens rolle i fremtidens infrastruktur v/ Mikkel Sune Smith. Transportministeriet Færgesejladsens rolle i fremtidens infrastruktur v/ Mikkel Sune Smith Samfundsbegrundede ruter Staten () er ansvarlig for de samfundsbegrundede færgeruter: Rønne-Ystad og Rønne-Køge Samsø-Kalundborg Bøjden-Fynshav

Læs mere

På sporet af noget godt? Dagens Menu.

På sporet af noget godt? Dagens Menu. På sporet af noget godt? Dagens Menu. Præsentation af hvordan arbejder de danske pendlerklubber Hvordan foregår dialogen med DSB Hvordan arbejder Pendlerklubben Kystbanen Hvilke mål har Pendlerklubben

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den kl

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den kl Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den 13.12.2017 kl. 14.30 Afbud: Pkt. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt Pkt. 2. Godkendelse af referat Godkendt Pkt. 3. Velkomst til Jette Suppleant

Læs mere

AALBORG FLUGTSKYDNINGSFORENING

AALBORG FLUGTSKYDNINGSFORENING AALBORG FLUGTSKYDNINGSFORENING BESTYRELSESMØDE DEN 27. NOVEMBER 2018 KL. 17:00 REFERAT 1. Velkomst Bo bød velkommen og konstaterede at flg. fra bestyrelsen var mødt op: Mads, Erik, Frans, Lars, Jens, Sikem,

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Tirsdag den 29. marts 2016 Bestyrelsens beretning ved formanden Fra bestyrelsens side vil gerne endnu engang byde jer rigtig hjertelig velkommen her til

Læs mere

Beretning støtteforeningen for Bakke-hallen tirsdag den 28. februar 2012.

Beretning støtteforeningen for Bakke-hallen tirsdag den 28. februar 2012. Referat fra generalforsamling i støttegruppen for Bakkehallen tirsdag den 28. februar kl. 19.00 på Hejnsvig skole. Valg af dirigent: Lauritz Heick foreslået og valgt Fremlæggelse af årets beretning: V/

Læs mere

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Oktober 2015

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Oktober 2015 Tversted Borger- og Turistforening ønsker i fremtiden at udvise en større åbenhed omkring vores arbejde og aktiviteter. Derfor vil der blive udsendt et lille nyhedsbrev (ca. 8-10 gange om året) på www.tverstedliv.dk

Læs mere

Ingrid Dissing (2 stemmer) Lise Bjørg Pedersen Torben Steenberg

Ingrid Dissing (2 stemmer) Lise Bjørg Pedersen Torben Steenberg AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2012-0211 Klageren: Indklagede: XX 2100 København Ø DSB S-tog A/S Klagen vedrører: Ankenævnets sammensætning: Kontrolafgift på 750 kr. for

Læs mere

Ørsted Kro A/S: Beretning 2017 (Generalforsamling den 17. april 2018)

Ørsted Kro A/S: Beretning 2017 (Generalforsamling den 17. april 2018) Ørsted Kro A/S: Beretning 2017 (Generalforsamling den 17. april 2018) Kære generalforsamling. Det er mig igen i år en fornøjelse at aflægge årets beretning for Ørsted Kro A/S. Lad jer ikke forskrække af

Læs mere

(2. samling) S 2609, S 2609 Offentligt

(2. samling) S 2609, S 2609 Offentligt 2004-05 (2. samling) S 2609, S 2609 Offentligt Folketingets Lovsekretariat Christiansborg 1240 København K Dato J.nr. : : 4. august 2005 003-000239 Folketingsmedlem Morten Homann (SF) har den 18. juli

Læs mere

Bilag 1 Driftsmål 2010 Havnen

Bilag 1 Driftsmål 2010 Havnen Bilag 1 Driftsmål 2010 Havnen Driftsresultaterne er opdelt i forskellige typer af resultater: Bruger- og borgerresultater Medarbejderresultater Samfundsresultater Resultater i forhold til produktivitet

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 22. marts 2016.

Referat af ordinær generalforsamling den 22. marts 2016. Referat af ordinær generalforsamling den 22. marts 2016. 1. Valg af dirigent. Martin Magnussen enstemmigt valgt. Han kunne konstatere generalforsamlingen rettidig indkaldt. 2. To stemmetæller valgt. Lotte

Læs mere

Tirsdag d. 5. februar 2013 kl. 1900 i Fælleshuset.

Tirsdag d. 5. februar 2013 kl. 1900 i Fælleshuset. Grundejerforeningen Vipperød Frugtplantage Indkaldelse til generalforsamling i grundejerforeningen Vipperød Frugtplantage Tirsdag d. 5. februar 2013 kl. 1900 i Fælleshuset. Dagsorden 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat fra Entreprenørudvalgsmødet

Referat fra Entreprenørudvalgsmødet Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 26. april 2010 1-15-0-75-3-10 Else Nielsen en@midttrafik.dk 87 40 82 16 Referat fra Entreprenørudvalgsmødet Sted Mødetidspunkt Mødedeltagere 23. april 2010 Midttrafik

Læs mere

Sail Training International Tall Ships Race 2007. STI Tall Ships Race 2007 i Århus. Budget: Udgifter STI

Sail Training International Tall Ships Race 2007. STI Tall Ships Race 2007 i Århus. Budget: Udgifter STI Sail Training International Tall Ships Race 2007. STI Tall Ships Race 2007 i Århus. Budget: Udgifter STI 1.november 2003: 25.000,- euro Restbeløb betales efterfølgende med sidste rate 1.februar 2007: 75.000,-

Læs mere

Havne Langeland Kommune

Havne Langeland Kommune Havne Langeland Kommune Baggrund. I forbindelse med behandlingen af budget 2011 for Langeland Kommune, besluttede Kommunalbestyrelsen på mødet den 11. oktober 2010 vedrørende forslag om indførelse af rabatordning

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Offentligt referat af bestyrelsesmøde i Hadsten Varmeværk A.m.b.a. d. 5.11.14.

Offentligt referat af bestyrelsesmøde i Hadsten Varmeværk A.m.b.a. d. 5.11.14. Tilstede: Offentligt referat af bestyrelsesmøde i Hadsten Varmeværk A.m.b.a. d. 5.11.14. N-J Bärtel, Agna Skriver, Ole Jensen, Per N. Jensen, Kjeld Larsen, Flemming Nørgaard, Jacob Toft og Palle Laugesen.

Læs mere

Referat af generalforsamling i G/F Henrikshave, Bakkehuset, 30/ ) Behandling af evt. indkomne forslag. Se vedlagte forslag fra bestyrelsen

Referat af generalforsamling i G/F Henrikshave, Bakkehuset, 30/ ) Behandling af evt. indkomne forslag. Se vedlagte forslag fra bestyrelsen Referat af generalforsamling i G/F Henrikshave, Bakkehuset, 30/9 2014. Følgende dagsorden var fremsendt: 1) Valg af dirigent 2) Aflæggelse af beretning for det forløbne år 3) Forelæggelse af regnskab for

Læs mere

Han stiftede derfor i 2014 selskabet Sejlshoppen ApS i Aarhus og begyndte at handle med alle former for tilbehør til både og sejlertøj m.v.

Han stiftede derfor i 2014 selskabet Sejlshoppen ApS i Aarhus og begyndte at handle med alle former for tilbehør til både og sejlertøj m.v. BA. ØKONOMI-STUDERENDE Sommereksamen 2016 Ordinær eksamen Skriftlig prøve: 4621010083 International Handelsret Varighed: 3 timer Hjælpemidler: Alle (Den anførte vægtning af opgaverne er vejledende). Baggrund

Læs mere

Medlemsfordele L A N G E L A N D K O M O G V Æ R T I L

Medlemsfordele L A N G E L A N D K O M O G V Æ R T I L Medlemsfordele L A N G E L A N D K O M O G V Æ R T I L Hvem er vi Turist- og Erhvervsforeningen Langeland herefter kaldet TEL er en dynamisk og velfungerende organisation under daglig ledelse af direktør

Læs mere

36 flotte sejlskibe sejler Fyn Rundt i næste uge

36 flotte sejlskibe sejler Fyn Rundt i næste uge 36 flotte sejlskibe sejler Fyn Rundt i næste uge Den traditionsrige sejlads, Fyn Rundt for bevaringsværdige Sejlskibe løber af stabelen i næste uge. Med de sidste tilmeldinger er Fyn Rundt nu oppe på 36

Læs mere

LILLA DAN Togtplan 2018

LILLA DAN Togtplan 2018 LILLA DAN Togtplan 2018 Oplev de danske farvande ombord på skonnerten Lilla Dan - eller deltag på kapsejladserne Fyn Rundt og Limfjorden Rundt 67 års aktiv drift for J. Lauritzen A/S! Rederiet J. Lauritzen

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 23. marts 2017 ****************************** KLAGER [K] (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Aiya Napa, Cypern. 2.9.-17.9.2016.

Læs mere