Formandsberetning til generalforsamlingen i Langelands Golf Klub den 21.marts 2019 vedrørende året 2018.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Formandsberetning til generalforsamlingen i Langelands Golf Klub den 21.marts 2019 vedrørende året 2018."

Transkript

1 Formandsberetning til generalforsamlingen i Langelands Golf Klub den 21.marts 2019 vedrørende året blev året hvor vi efter en våd sæsonstart fik en fantastisk varm sommer, som så gav andre udfordringer i form af afsvedne fairways og et øget vandforbrug på greens, men samtidig medførte det mange greenfee gæster, Vi fik 18 prøvemedlemmer hvoraf de 15 blev faste medlemmer. Vi startede året med 240 fuldtidsmedlemmer, vi er pt 209 fuldtidsmedlemmer, der har desværre også været nedgang i andre medlemstyper. Ved årets udgang var vi alt i alt 290 aktive og 35 passive medlemmer. Vi har arbejdet hårdt på at få nye medlemmer og prøvet flere tiltag for at skabe interesse for golfspillet. I 2018 udgav vi ikke golftillægget i avisen, idet det blev besluttet at denne avis kun skulle udkomme hvert andet år for ikke at udvande interessen, men det er en hårfin balance ikke at køre for hårdt på overfor vore annoncører og samtidig synliggøre klubben. Vi deltog i Golfens dag med åbent hus og arrangerede firmagolf, samt der blev arrangeret en golfdag for fodbold og håndspillere, hvilket foruden nye medlemmer gav positiv omtale og kendskab til klubben. Kaninafdelingen med Frands Frandsen og hans hjælpere og handicapspillerne, der hjælper kaninafdelingen skal have en stor tak for den kæmpe indsats, de gør for at få de nye medlemmer introduceret i klubben. Juniorafdelingen har henover sæsonen haft ca.10 medlemmer, de bliver trænet om onsdagen af vores klubtræner Andreas Søndergaard og Mia Wessel, Stine Nielsen og Allan Andersen. Det er vigtigt at have en juniorafdeling, da det åbner en dør til forældrene. Banen Kurt vil senere fortælle kort om banen, men vi kan ikke skjule at den tørre sommer har sat sit præg på fairways og det vil højst sandsynligt blive nødvendigt at efterså her i foråret. I efteråret blev der lavet vanding på tre teesteder og opsat ekstra sprinklere på green nr. 7 og 9 Så nu har vi vand på i alt 8 teesteder, når der bliver økonomisk råderum, er det et ønske at kunne få lavet vanding på flere teesteder. Stor tak til vore greenkeepere og alle de frivillige, som arbejder ihærdigt på at holde vores bane i god stand. Baneservice Vor baneservice har igen i 2018 gjort et kæmpe arbejde. De bemander kontoret, vejleder gæster, sælger fra proshoppen, tømmer affaldsspande, ja faktisk er det et blæksprutte arbejde

2 at være medlem af baneservice, hvilket også bliver bemærket og positivt kommenteret af mange gæster og egne medlemmer. Jørgen Buch har valgt at træde tilbage som formand for baneservice, så herfra skal lyde en kæmpe tak for dit arbejde og engagement som formand for baneservice, du har lagt mange timer i dette arbejde, men du fortsætter jo som menigt medlem i baneservice så vi får stadig glæde af din arbejdsiver og jeg ved at du vil indføre og overdrage arbejdet til den nye formand Peter Rasmussen på bedste vis. Endnu engang tusind tak til dig og alle i baneservice Træner I foråret 2018 ansatte vi Andreas Søndergaard som træner og jeg kan fortælle at vi fortsætter samarbejdet med Andreas i Det er rigtig dejligt at Andreas har lyst til at forestå træningen i LGK, som vil foregå om onsdagen, han er en dygtig træner og der er helt sikkert plads til at I kan booke træningslektioner så I kan forbedre jeres golfspil, og glem så den gamle skrøne om at træneren ødelægger jeres spil, dem jeg hørt om, har kun forbedret deres hcp., efter at have modtaget træning. Så få nu meldt jer til træning, den eneste måde, hvorpå vi kan have råd til en træner, det er ved at bruge ham. Vi fortsætter i år med konceptet gå til golf" men kun om formiddagen, da interessen om eftermiddagen var for ringe i Men har I forslag til nye træningsformer, så sig til, vi er lydhøre for nye input. Turneringer Der blev i 2018 afholdt 9 sponsormatcher med gennemsnitlig 53 deltagere pr match. En stor tak til vore sponsorer, som har sørget for fine præmier til vore matcher. Vi holdt for 6. gang velgørenhedsmatchen Golf2Change denne gang med 106 deltagere. Dejligt at nå et deltagerantal på 106 stk. men det ville være endnu bedre hvis flere af vore egne medlemmer støttede op om denne match, det er forholdsvis få der kommer, der har floreret et rygte om at man ikke vil være med, fordi der er så mange gratister, men det er ganske få, der er gratister, i 2018 var der 7, nemlig familien Bircow og 3 mere, disse kendisser er med til at skabe omtale og tiltrække deltagere uden for LGK til matchen, og de er en vigtig del af set-uppet. Og helt reelt koster de kun matchen forplejningen, da deres ophold i øvrigt er sponsoreret andetsteds fra.

3 Vi indsamlede ,- kr. der gik til en flok børn, som kom på sommerlejr i Spodsbjerg arrangeret af Rotary og så fik de en dag på festivalen som VIP gæster. Det er guld værd for disse børn som ellers ikke ville have haft mulighed for at komme på sommerferie. Denne match er lavet i samarbejde med Expert/Punkt1 Rudkøbing, Langelandsfestivalen, langelandske kunstnere, Rotary og Inner Wheel, hotel Svendborg. I 2018 kom der to nye sponsorer med, nemlig Sydbank Svendborg og reklamebureauet Markant fra Kolding som sponsorerede en polo til hver deltager. Vinder af matchen i 2018 blev Hans Jørgen Hansen, LGK som fik overrakt Expert /Punkt 1's vandrepokal og et maleri udført og skænket af årets kunstner Mogens Sjøgren. Tak til de mange sponsorer, kunstnere, hjælpere fra klubben og ikke mindst til Kaj og Kenneth Knudsen og Expert /punkt 1 for det store engagement både før og under matchen. Velgørenhedsmatchen er en god måde at profilere klubben på, vi får megen omtale lokalt og landsdækkende. Plus vi tjener en god skilling til klubben ca ,- kr. blev det til i 2018 Tirsdags matchen Leif Rasmussen stod for afviklingen af årets Tirsdagsmatcher, deltagerantallet var ca. 43 medlemmer fordelt over sæsonen, ca stk. hver tirsdag. En stor tak til Leif for arbejdet, og ikke mindst at han har sagt ja til at fortsætte i Det lykkedes igen i 2018 at få LGK -cuppen (hulspilsmatchen) gennemført, vinder blev Leif Rasmussen. Vintermatchen med Rita Sørensen som tovholder har haft fin søgning. I efteråret 2018 har der været et snit på deltagere om søndagen, det er flot, så en stor tak til Rita og hendes medhjælpere. Sponsorudvalg Bestyrelsen arbejder hårdt på, at vi kan fastholde sponsoraterne på vore 18 huller, flag, kopper, puttebane, par-3-bane, scorekort m.v. Det er hårdt arbejde, som sponsorudvalget lægger mange timer i, for at få det til at lykkes. Herfra en kæmpe tak til sponsorerne og husk at støtte sponsorerne - de støtter os. Frivillige Igen i år vil jeg udtrykke en stor tak til klubbens frivillige. Tak for jeres kæmpe indsats for klubben, dens medlemmer og gæster. Uden den store frivillige indsats - ingen Langelands Golf Klub.

4 Økonomi Vor samlede økonomi er positiv, klubben kommer ud med et overskud på knap 65,000 - Kr. Vi havde ca gæster, hvilket var en fremgang i forhold til året før og gav en indtægtsstigning på ca kr. på greenfee indtægten. Men mere udførligt om økonomi senere under dette dagsorden punkt. Vi har hævet kontingentet med 100 Kr. Fastholdt greenfee på 320,- kr. Den fynske ordning fortsætter også uændret med 200,- kr. Par-3-banen uændret på 75,- kr. Vores nye medlemskaber f.eks. sommerhusmedlemsskab er med begrænset succes og vintermedlemskab møntet på nok især spillere fra Svendborg er heller ikke nogen guldgrube, vintermedlemsskabet blev lavet fordi vores bane er bedre at spille på om vinteren, men som sagt ikke den store succes i denne vinter, men måske var tilbuddet ikke solgt godt nok i foråret 2018 og vejret har været for godt henover vinteren men vi kæmper, sammen med jer, videre for at skaffe flere nye medlemmer. Jeg vil lige minde jer om Langeland golf klub s visioner og værdier. Visioner Vision for LGK Golf for livet Alle er velkomne i LGK, hvor du kan dyrke golfspillet hele livet og derved holder du dig frisk og sund - også sent i livet. Vores mål er at øge din livskvalitet gennem sund motion i naturen og gode oplevelser sammen med andre. LGK 's værdier. GLÆDE: Vi skaber gode oplevelser sammen og for hinanden. Målet er at alle - også dine medspillere - kommer hjem i bedre humør. RUMMELIGHED: Alle er velkomne og vi forsøger at skabe gode tilbud til alle uanset alder og fysisk formåen. SAMVÆR: Det tilstræbes at opnå et socialt samvær på tværs af alle grupperinger i foreningen.

5 Fremtid I 2019 laver vi igen fremstød for at lokke nye medlemmer til. sommerhus medlemsskab og vintermedlemsskab, vi opgiver ikke disse typer medlemskaber, da de ikke koster meget at promovere. Vi har i samarbejde med Fynske medier prøvet et tiltag på nettet med målrettet markedsføring, det er sat i værk her i foråret så effekten af denne form for markedsføring er vi spændt på. Vi er med i det landsdækkende arrangement Golfens dag /åbent hus den 28. april Firma golf, der har været en stor succes, gentages selvfølgelig i år. Jeg vil meget gerne appellere til jer alle, om at være med til at synliggøre vore fremstød, være ambassadører for klubben, sørge for at tage potentielle golfspillere med på banen. For nogen kan det være en overvindelse blot at komme i klubhuset første gang. Så kære medlemmer, tag venner, bekendte og naboer i hånden og tag dem med hen i klubben. I 2019 er der på nuværende tidspunkt planlagt 8 sponsormatcher, hvor vi starter med åbningsmatchen, der er sponsoreret af Expert/ Punkt 1 Rudkøbing den 7. april. og så vil torsdagsherrerne arrangere slå et slag for kuglerne. Anette Eggert og Stine Nielsen vil stå for afholdelsen af Pink Cup og så er der selvfølgelig klubmesterskaberne. Klubmesterskaberne gav i 2018 megen snak og utilfredshed fra deltagerne da de mente at banen ikke var sat godt nok op til disse mesterskaber, flagplaceringen var for svær og den blev ikke flyttet fra dag 1 til dag 2. Og fairways var ikke klippet, dette var regnguderne skyld i, da en klipning havde været planlagt, men et voldsomt regnvejr umuliggjorde klipning og gjorde det nødvendigt at tage bunkerne ud af spil. Man kan have mange holdninger til førnævnte valg, for det er et valg hvad ressourcer man vil bruge på et klubmesterskab. Ovenstående problematikker vil vi i 2019 prøve at tage højde for ved at være lidt mere obs på vejrudsigten, og se hvad man kan planlægge i forhold til den. Flagplaceringen må match udvalget i samarbejde med greenkeeperne være mere obs på. Men det ville være dejligt om der var flere der støttede op om mesterskaberne, for deltagerantallet er ringe. En stor tak til alle sponsorerne som støtter vore matcher. LGK er som noget nyt tilmeldt den fynske turnering for kaninspillere. Frands Frandsen styrer dette.

6 Vi deltog for år tilbage i den landsdækkende turnering Regions golf, vi har nu besluttet at deltage igen i 2019 og har tilmeldt et hold i C rækken, Leif Rasmussen er tovholder. Vi satser igen i år på Golf2change som afholdes torsdag den 25. juli. Tak til bestyrelserne i klub og bane for arbejdet og samarbejdet i 2018, og så skal vi jo tage afsked med bestyrelsesmedlem, Hans Lund, der har valgt ikke at genopstille til bestyrelsen. Hans har været med i bestyrelsen siden 2008 og har været et stort aktiv i bestyrelsen, han har som honoreret sekretær haft rigtig rigtig meget at holde styr på, også mere end man sådan går og tænker på i dagligdagen, det fandt vi i alt fald ud af, da vi skulle fordele Hans s arbejdsopgaver, for det kunne ikke bare overgives til en ny person men måtte fordeles på flere hænder, for at gøre tingene mere rimeligt. Så kære Hans tusind tusind tak for al den tid du har lagt i LGK og så håber jeg du får tid til at spille golf i 2019, det har det jo knebent med de foregående år, vi glæder os til at se dig på banen. Så har vores suppleant Leif Esbesen også valgt at trække sig fra bestyrelsen, han er vist blevet meget involveret i et Bagenkop projekt og kan ikke afse tid til vores bestyrelse, det er jeg ked af da Leif har mange kompetencer og indspark til arbejdet i bestyrelsen, men tak for din indsats. Inden jeg overlader beretningen til generalforsamlingen vil jeg være sikker på, at alle husker det og endnu engang sige Bak op om klubbens fremstød for at få nye medlemmer og gør en aktiv indsats for at vi kan blive flere medlemmer i klubben. Det er til gavn for os alle.

Formandsberetning til generalforsamlingen i Langelands Golf Klub den 15. marts 2018 vedrørende året 2017.

Formandsberetning til generalforsamlingen i Langelands Golf Klub den 15. marts 2018 vedrørende året 2017. Formandsberetning til generalforsamlingen i Langelands Golf Klub den 15. marts 2018 vedrørende året 2017. 2017 har været et år med udfordringer især i starten og slutningen af sæsonen. Vi fik 26 prøvemedlemmer

Læs mere

Tønder Golfklub nyhedsbrev nr. 2 April 2019

Tønder Golfklub nyhedsbrev nr. 2 April 2019 Tønder Golfklub nyhedsbrev nr. 2 April 2019 1) Så er vi kommet godt i gang med sommersæsonen Den 31. marts startede vi sommersæsonen med afholdelse af vores åbningsturnering med deltagelse af ikke mindre

Læs mere

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg Årsberetning 2017 Kære medlemmer. 2017 er snart fortid. Desværre måtte vi tage afsked med to af vores æresmedlemmer i foråret. Jens Pedersen døde i februar og Pagh Mørup døde i april. De har begge haft

Læs mere

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 I dette nummer 1 Nyt fra bestyrelsen 2 Benchmarking 3 Juniorer og begyndere 4 Banen 5 Økonomi Nyt fra bestyrelsen 1. ÅRGANG 1. NUMMER Bestyrelsen har afholdt 3

Læs mere

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag.

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag. Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 24. februar 2016 Beretning for et 2015 Indledning Hermed aflægger bestyrelsen beretning om et, 2015, der er gået i Tollundgaard Golfklub. Der har været tale om et

Læs mere

Bestyrelsens beretning over året 2016

Bestyrelsens beretning over året 2016 Bestyrelsens beretning over året 2016 Velkommen til generalforsamling, hvor vi aflægger beretning for 2016. Vi indleder med at mindes de af vores medlemmer, som er gået bort i det forløbne år med et minuts

Læs mere

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg. Bestyrelsen

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg. Bestyrelsen Årsberetning 2016 Bestyrelsen 2016 er snart historie. Det er det første år med syv medlemmer i bestyrelsen for Trehøje Golfklub. Jeg vil gerne sige hele bestyrelsen 1000 tak for et super godt og konstruktivt

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Fraværende: Næste møde: 6. maj 2019 kl Forklaring: Dagsorden: 15. Begynderudvalget 16. Klubberne i klubben

Fraværende: Næste møde: 6. maj 2019 kl Forklaring: Dagsorden: 15. Begynderudvalget 16. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 1. april 2019 kl. 16:30 20:00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Ruth Langlouis (RL) Mads Bjørn Hansen (MBH) Flemming Lehnert (FL) John Jacobsen (JJ) Malene Kjærsgaard (MAK)

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetninger 2012 fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011 Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetning fra Sponsorudvalget 2012 Netop

Læs mere

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012 Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012 Økonomi Økonomien i Marielyst Golf Klub ser fornuftig ud. Vi kommer ud med et overskud. Det kunne være succes kriteriet, med den sommer vi havde. 6 ugers banelukning

Læs mere

Klubber i Klubben. Hvad får man? - noget for dig! GOLF ER FOR ALLE: FRISK LUFT, MOTION, KONKURRENCE,

Klubber i Klubben. Hvad får man? - noget for dig! GOLF ER FOR ALLE: FRISK LUFT, MOTION, KONKURRENCE, Kr. 2.950,00 i årligt kontingent. Kr. 2.000,00 i årligt kontingent mod forevisning af studiekort. Klubber i Klubben Hvad får man? Man får årligt 4 fællestræningslektioner af pro en. Man får frie golfbolde

Læs mere

KLUBMESTERSKAB. Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september.

KLUBMESTERSKAB. Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september. KLUBMESTERSKAB Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september. HOLE IN ONE Det lykkedes i går (8/10-17) Poul Bach Talbro, Sct. Knuds på HCA's hul 2 at lave hole-inone. Det skete

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 20. oktober 2016. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Først i det nye år har der været møder med mange interessenter vedrørende kommende års kalender.

Først i det nye år har der været møder med mange interessenter vedrørende kommende års kalender. Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 21. februar 2018 Beretning for et 2017 Indledning Hermed aflægger bestyrelsen i Tollundgaard Golfklub beretning om et 2017. Der er tale om et med stabilt medlemstal,

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Velkommen til Golf i Søllerød Naturpark. Vision & Strategi 2020

Velkommen til Golf i Søllerød Naturpark. Vision & Strategi 2020 Velkommen til Golf i Søllerød Naturpark Vision & Strategi 2020 Hvorfor er vi her i dag? (Agenda fra 2. oktober 2017) Vi vil gerne i dialog med jer som medlemmer Den overordnede målsætning for klubben er

Læs mere

FGC beretning om klubbens virksomhed for 2018

FGC beretning om klubbens virksomhed for 2018 FGC beretning om klubbens virksomhed for 2018 Indledning Der findes tre grupper af mennesker, der næsten altid taler om vejret. Nemlig landmænd, fiskere og golfspillere. Og 2018 var ingen undtagelse. Vejret

Læs mere

Breinholtgård golfklub på vegne af Breinholtgård golfklub Sendt: 3.

Breinholtgård golfklub på vegne af Breinholtgård golfklub Sendt: 3. Fra: Breinholtgård golfklub på vegne af Breinholtgård golfklub Sendt: 3. august 2018 14:10 Emne: Åbent hus - Golf og revy - Ferie Åbent hus. Årets

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Klubber i Klubben. - noget for dig!

Klubber i Klubben. - noget for dig! Klubber i Klubben - noget for dig! Kaninklubben - for alle nye medlemmer i Brøndby Golfklub Golfinerne kun for kvinder Jernene kun for herrer Mandagsseniorerne for alle som er fyldt 60 år og par hvor den

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Bestyrelsesberetning 2017

Bestyrelsesberetning 2017 Bestyrelsesberetning 2017 Generelt. Golfåret 2017 i Maribo Sø Golfklub har været et OK år for klubben. Vi har haft rigtigt mange greenfee Spillere. Der har vi nok været begunstiget af at Halsted Golfklub

Læs mere

Ku du tænke dig at spille golf? så er

Ku du tænke dig at spille golf? så er så er det rette sted at begynde! Hvorfor spille golf? Golf er en vedvarende udfordring. Uanset hvor ofte du træner, vil du hver gang du er på golfbanen opleve noget nyt og få nye udfordringer. Du vil opleve

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

Dagsorden: Sportsudvalget. 1. Sidste referat. 11. Klubberne i klubben. 2. Eventuelt

Dagsorden: Sportsudvalget. 1. Sidste referat. 11. Klubberne i klubben. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 10. april 2013 kl. 17:30 21.15 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Michael Nielsen

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 08.05.2019 Referat Tid/sted Onsdag, den 08.05.2019 Kl. 19.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand Afbud John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove

Læs mere

Indledning. Bestyrelsens arbejde. Økonomien

Indledning. Bestyrelsens arbejde. Økonomien Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 27. februar 2014 Beretning 2014 Indledning Nedenstående beretning er bestyrelsens bud på at fortælle om et der er gået i Tollundgaard Golfklub. Desværre har vi nu

Læs mere

1. REGIONSGOLF !!!!

1. REGIONSGOLF !!!! 1. Regionsgolf 2015 2016!! 2. Undervisere søges! 3. Indspil v. Jørn Anderson 4. Hole in one 5. Herreklubben 6. HCA-G3 7. Parmatchklubben 8. Mandagspigerne 9 Suppegolf 10. Åben vintergolf 11. Begynderudvalget

Læs mere

Beretning 2016/17 Ry Tennis Klub. Generalforsamling 2. november 2017

Beretning 2016/17 Ry Tennis Klub. Generalforsamling 2. november 2017 Beretning 2016/17 Ry Tennis Klub Generalforsamling 2. november 2017 Året i overskrifter Mange nye medlemmer Kæmpe frivillig indsats Økonomi forbedret Økonomi fortsat presset Atmosfære og engagement Flot

Læs mere

Årsberetning. Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A - 7480 Vildbjerg. Bestyrelsen

Årsberetning. Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A - 7480 Vildbjerg. Bestyrelsen Årsberetning Bestyrelsen Nu kan vi snart se tilbage på endnu et år i Trehøje Golfklubs historie. Marius har brugt meget tid sammen med Maibrit på at indføre et nyt regnskabssystem der hænger godt sammen

Læs mere

PINSETURNERINGEN BESTYRELSEN

PINSETURNERINGEN BESTYRELSEN PINSETURNERINGEN Endnu en fantastisk pinseturnering med godt vejr, gode mennesker, god mad og gode præmier. Tak til Allan og Dorrit for endnu et godt arrangement. BESTYRELSEN Greenkeeper status Jeg har

Læs mere

Udgivet september 2014. Sponsorkatalog

Udgivet september 2014. Sponsorkatalog Udgivet september 2014 Sponsorkatalog GK Storstrømmen har et omfattende sponsorsamarbejde. Et samarbejde der er til gavn for begge parter. Det er vigtigt at sponsorrelationer opbygges og udvikles i tæt

Læs mere

Bestyrelses- og managerrapport. Odense Golfklub Juli 2015

Bestyrelses- og managerrapport. Odense Golfklub Juli 2015 Bestyrelses- og managerrapport Odense Golfklub Juli 2015 Om rapporten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarprocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfspilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 19.02.13 Tidspunkt: Kl. 18.00. Dagsorden:

Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 19.02.13 Tidspunkt: Kl. 18.00. Dagsorden: Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 19.02.13 Tidspunkt: Kl. 18.00 Sted: klubhuset Ordstyrer. PM Dagsorden: Referent: RK Deltagere: bestyrelsen, formænd for de faste udvalg, formænd for klubber i klubben,

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Referat fra Golfine generalforsamling torsdag 26.oktober 2017

Referat fra Golfine generalforsamling torsdag 26.oktober 2017 Hvidovre den 27.oktober 2017 Referat fra Golfine generalforsamling torsdag 26.oktober 2017 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Solveig Jacobsen og Solveig blev valgt. 2. Formandens beretning om klubbens

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Møde den Kl. 18:00 21:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde. Referat nr Jesper Helmer (JH)

Bestyrelsesmøde. Møde den Kl. 18:00 21:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde. Referat nr Jesper Helmer (JH) Bestyrelsesmøde Møde den 6-4-2017 Kl. 18:00 21:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde Referat nr. 3-2017 Deltagere: Gæst: Jesper Helmer Aksel Beckmann (AB) Inge Johannesson (IJ) Bjørn Foss () Erik

Læs mere

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 2. marts 2016

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 2. marts 2016 Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 2. marts 2016 2015 har på alle måder været et rigtigt godt år for Ribe Golf Klub. Vi har fået vores bane op på et fint niveau, og der har generelt mellem

Læs mere

Bestyrelsens beretning for til generalforsamling i Ribe Golf Klub. den 26. februar 2018

Bestyrelsens beretning for til generalforsamling i Ribe Golf Klub. den 26. februar 2018 Bestyrelsens beretning for 2017 til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 26. februar 2018 Indledning 2017 var et godt år for Ribe Golf Klub. Vi har igen i år haft en god og stabil udvikling, hvor pilen

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. IT udvalg. 2. Eventuelt. 11. Sportsudvalg Kvalifikation til Nordic League Eliten Regionsgolf

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. IT udvalg. 2. Eventuelt. 11. Sportsudvalg Kvalifikation til Nordic League Eliten Regionsgolf Emne Bestyrelsesmøde Dato: 29. september 2014 kl. 17:30 20.30 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Johnny Hansen (JH) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Michael Østerbye (MØ) Henrik Østerbye

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne

Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne golfbane a/s Men en særlig velkomst til vores nye træner

Læs mere

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling 1. Generalforsamling 2. Mandagspigerne 3. Bagskabe 4. Begynderafdelingen 5. Parmatchklubben 6. Kaninklubben 7. HCA-G3 8. Herreklubben 9. Regionsgolf 10. Vi spiller golf 11. Juniorudvalget 1. GENERALFORSAMLING

Læs mere

Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG)

Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG) Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig Rækkefølge: SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG) Vi har i år spillet i 4. Division og i kvalifikationsrækken, begge herrer hold.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i SKG 3. august 2015.

Referat fra bestyrelsesmøde i SKG 3. august 2015. Referat fra bestyrelsesmøde i SKG 3. august 2015. Mødedeltagere: Lars Poulsen (LP), Povl Munk (PM), John Sohn (JS), Jørgen Nielsen (JN), Helle Rahbek Thomsen (HRT), og suppleanter Christian Roskjær (CR),

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 06. september 2016 kl

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 06. september 2016 kl Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 06. september 2016 kl. 17.30 Deltagere: Formand: Per Kristensen (PK), Næstformand Karsten Fabrin (KF), bestyrelsesmedlem Michael Andersen (MA), bestyrelsesmedlem

Læs mere

MOLLERUP SENIORKLUB. Referat fra ordinær generalforsamling. tirsdag den 20. oktober 2009 kl

MOLLERUP SENIORKLUB. Referat fra ordinær generalforsamling. tirsdag den 20. oktober 2009 kl MOLLERUP SENIORKLUB Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 20. oktober 2009 kl. 14.15 Formanden Niels Eilif Hansen bød velkommen til den ordinære generalforsamling i Mollerup Seniorklub. Tilstede

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2013 NCC 2013-04-18 1 Agenda Velkommen & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2013-04-18 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat Eventuelt 10. Markedsføringsudvalget Regnskab og budgetter 11. Sponsorudvalget 12. IT udvalg 13.

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat Eventuelt 10. Markedsføringsudvalget Regnskab og budgetter 11. Sponsorudvalget 12. IT udvalg 13. Emne Bestyrelsesmøde Dato: 21. februar 2017 kl. 16:30 20.30 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Sørensen (HS) Mads Bjørn Hansen (MH) Flemming Skovlund (FS) Henrik Jensen (HJ) Birgit Mindegaard

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved næste møde.

Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved næste møde. Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: A. Konstatering af fremmødte B. Gennemgang og underskrift af referater fra sidste møde Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved

Læs mere

Orientering fra generalforsamling i Dueodde golfbane A/S:

Orientering fra generalforsamling i Dueodde golfbane A/S: Til stede ved bestyrelsesmødet den 7. juli 2010: Bestyrelsen: Sekretariatet: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Niels

Læs mere

Vi har derfor brug for flere som vil være med til at lære de nye medlemmer om golfreglerne.

Vi har derfor brug for flere som vil være med til at lære de nye medlemmer om golfreglerne. *VIGTIGT* BEGYNDERE *VIGTIGT* 50 % Reduktion - OBS! OBS! OBS! - vi har brug for din hjælp! I 2017 var 6 klubmedlemmer i gang for at undervise nye medlemmer i golfregler, men grundet personlige omstændigheder,

Læs mere

Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub. Den 24. februar 2015 kl. 19.00

Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub. Den 24. februar 2015 kl. 19.00 Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub Den 24. februar 2015 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse 4.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling den 20. november 2007.

Referat fra ordinær generalforsamling den 20. november 2007. Referat fra ordinær generalforsamling den 20. november 2007. Generalforsamlingen blev afholdt i klubhuset fra kl. 19.00. Der deltog 128 medlemmer i generalforsamlingen. Referatet er udarbejdet af Kim Dalsgaard.

Læs mere

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Sponsorer i Klubben. Formanden har ordet. Nyhedsbrev

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Sponsorer i Klubben. Formanden har ordet. Nyhedsbrev Hedens Golfklub juni. 2017 Hedens Golfklub xx. måned år Hedens golfklub 2017 Formanden har ordet Foråret er gået på held, og vi er nu godt på vej ind i sommerperioden. Vi håber derfor på mere stabilt vejr

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 29. maj 2018 kl

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 29. maj 2018 kl Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 29. maj 2018 kl. 17.30 Deltagere: Formand: Per Kristensen (PK), Næstformand Lars Christensen (LC), bestyrelsesmedlem Niels Jørgen Søndergaard (NJS), bestyrelsesmedlem

Læs mere

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Nykøbing Sj. Tennisklub holdt den årlige generalforsamling lørdag d. 31. Oktober 2009 kl. 15.00 i klubhuset på Kongeengen. Formanden Finn Jensen sagde bl.a

Læs mere

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat 10. Markedsføringsudvalget Eventuelt 11. Sponsorudvalget Regnskab og budgetter 12. IT udvalg 13.

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat 10. Markedsføringsudvalget Eventuelt 11. Sponsorudvalget Regnskab og budgetter 12. IT udvalg 13. Emne Bestyrelsesmøde Dato: 24. oktober 2016 kl. 17:30 21.30 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Sørensen (HS) Mads Bjørn Hansen (MH) Flemming Skovlund (FS) Henrik Jensen (HJ) Birgit Mindegaard

Læs mere

Udvalg- og bestyrelsesmedlemmernes funktioner i Maribo Sø Golfklub.

Udvalg- og bestyrelsesmedlemmernes funktioner i Maribo Sø Golfklub. Udvalg- og bestyrelsesmedlemmernes funktioner i Maribo Sø Golfklub. Formanden. Formand år 2019: Lars Nøhr Olsen. Indkalde til bestyrelsesmøde og lede dette. Følge klubbens drift løbende. Forhandler med

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Kl. 14.00 på 1. Salen i klubhuset 19 mødt Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Torben Olsen den er lovlig indvarslet.

Læs mere

JULI 2018 No. 8. Hammel Golf Klub. Banen lige nu

JULI 2018 No. 8. Hammel Golf Klub. Banen lige nu JULI 2018 No. 8 Banen lige nu Banen er tør knastør. Den danske sommer viser sig i år fra den meget flotte side, med mange soltimer. Men det betyder så desværre, at vores fairways skriger på vand, da vi

Læs mere

Mvh. Kenneth. Tlf

Mvh. Kenneth. Tlf Tlf. 58 50 52 00 Medlemsnyt August 2016 Nyt fra formanden Kære medlemmer. Jeg vil gerne takke for opbakningen og beklage for den turbulente tid omkring min formandspost, jeg er utroligt glad for de mange

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Mandag den 30. april 2018 kl

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Mandag den 30. april 2018 kl Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Mandag den 30. april 2018 kl. 17.30 Deltagere: Formand: Per Kristensen (PK), Næstformand Lars Christensen (LC), bestyrelsesmedlem Niels Jørgen Søndergaard (NJS), bestyrelsesmedlem

Læs mere

Generalforsamling tirsdag den kl i klubhuset

Generalforsamling tirsdag den kl i klubhuset Generalforsamling tirsdag den 19.3.2013 kl. 19.00 i klubhuset Formandsberetning: Brande Golfklub 2012 Trods en del konkurser så lysner det faktisk lidt omkring i de forskellige golfklubber. Jeg vil indlede

Læs mere

De frivillige hjælpere er Køge Golf Klubs GULD. v/ golfmanager Helge Caspersen

De frivillige hjælpere er Køge Golf Klubs GULD. v/ golfmanager Helge Caspersen De frivillige hjælpere er Køge Golf Klubs GULD v/ golfmanager Helge Caspersen Danske Bank pokalen Pokalen uddeles hvert år til et medlem eller et udvalg i Køge Golf Klub, som har ydet en særlig stor indsats

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 29. AUGUST 2013

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 29. AUGUST 2013 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 29. AUGUST 2013 Til stede: Jan Eriksen, Lars Søndergaard, Flemming Hvid, Torben Madsen, Jan Grønbech, Bo Sponholtz og Peter Pedersen. Under punkt 1 og 2 også Nick Bosholdt

Læs mere

Bestyrelses- og managerrapport. Esbjerg Golfklub Juli 2018

Bestyrelses- og managerrapport. Esbjerg Golfklub Juli 2018 Bestyrelses- og managerrapport Esbjerg Golfklub Juli 2018 Om rapporten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarprocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfspilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

Randers Fjord Golfklub

Randers Fjord Golfklub Dansk Revision Randers Godkendt Revisionspartnerselskab Tronholmen 5 DK-8960 Randers SØ randers@danskrevision.dk www.danskrevision.dk Telefon: +45 89 12 50 00 Telefax: +45 89 12 51 00 CVR: 31 77 85 30

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Sportsudvalget Logotøj Ungdommen Turneringsudvalget. 2. Eventuelt

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Sportsudvalget Logotøj Ungdommen Turneringsudvalget. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 24. juni 2013 kl. 17:30 21.15 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Michael Nielsen

Læs mere

Velkommen til Søllerød Golfklub

Velkommen til Søllerød Golfklub Velkommen til Søllerød Golfklub 2015 Klubbens vision: Søllerød Golfklub er en dynamisk sportsklub, som danner rammen for et godt klubliv for alle medlemmer - hele året. Klubben vil med udgangspunkt i glæden

Læs mere

Idékatalog til MX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse

Idékatalog til MX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse Idékatalog til MX - Forslag til rekruttering og fastholdelse 1 Hvad forstås ved frivilligt arbejde? På både Strategiseminaret (september 2012) og Klublederseminaret (november 2012) blev der diskuteret

Læs mere

N Y H E D S B R E V 02/2018

N Y H E D S B R E V 02/2018 VEJLE BOLDKLUB Hellumvej 9 7100 Vejle CVR nr. 68046718 N Y H E D S B R E V 02/2018 Information fra bestyrelsesformanden Kære læsere Det er med stor glæde, at vi kan dele nyheden om, at etableringen af

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Mandag den 27. november 2017 kl

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Mandag den 27. november 2017 kl Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Mandag den 27. november 2017 kl. 17.30 Deltagere: Formand: Per Kristensen (PK), bestyrelsesmedlem Niels Jørgen Søndergaard (NJS), bestyrelsesmedlem Lars Christensen

Læs mere

Generalforsamling i Volstrup Golfklub søndag den 15.03. 2015

Generalforsamling i Volstrup Golfklub søndag den 15.03. 2015 Generalforsamling i Volstrup Golfklub søndag den 15.03. 2015 Velkomst. Kære medlemmer. Traditionen tro holder vi jo vores generalforsamling her i midten af marts måned. Det plejer at være omkring det tidspunkt,

Læs mere

Formandsberetning 2018

Formandsberetning 2018 Kære medlemmer Dette vores første år efter fusionen mellem Ikast Golf Klub og Tullamore Golf Club har været et både spændende men også turbulent og udfordrende år. Desværre blev Lars Søgaard, som vi netop

Læs mere

Der var udsendt foreløbig dagsorden ifølge vedtægter for Torsdagsherreklubben i Sønderjyllands Golfklub:

Der var udsendt foreløbig dagsorden ifølge vedtægter for Torsdagsherreklubben i Sønderjyllands Golfklub: Aabenraa 25. august 2015 Referat af ordinær generalforsamling i Sønderjyllands Golfklub, Torsdagsherrerne torsdag den 24. september 2015. Generalforsamlingen blev afviklet i klubhuset efter spisning ved

Læs mere

Nyt fra bestyrelsen Morsø Golfklub

Nyt fra bestyrelsen Morsø Golfklub Nyt fra bestyrelsen Morsø Golfklub Dato: 09.05.2016 kl. 17.00 Sted: Klubhuset, Teglgårdsvej 24 Deltagere: Claus B S Hansen (CBS), Peter Svenstrup (PS), Ole Gørtler Laustsen (OGL), Kristian Fredholm (KF),Karl

Læs mere

Bilag 2 Årets vægtede antal medlemmer opgøres på følgende måde: De enkelte medlemskategorier har følgende vægte: art vægt seniorer 1 flexmedlemmer 0,64 ungseniorer 0,68 juniorer 0,34 æresmedlemmer. Max

Læs mere

b. Medlemmer. For første gang i år, er vi over medlemstallet for sidste år. Dette til trods for at de sidste restanter er slettet i perioden.

b. Medlemmer. For første gang i år, er vi over medlemstallet for sidste år. Dette til trods for at de sidste restanter er slettet i perioden. Referat Bestyrelsesmøde den 11. juni 2018, kl. 17.00 20.00 Deltagere: Carsten Jensen (CJE) Carsten Bach (CB) Kaj Bækgaard (KB) Christian Alstrup (CA) Lissi Bank Lassen (LBL) Henrik Stigel (HS) Carina Jonsson

Læs mere

Referat fra DS generalforsamling

Referat fra DS generalforsamling Referat fra DS generalforsamling 07.10. 2015 1. Valg af dirigent: Else Toft blev valgt. 2. Formandens beretning: Sæsonen 2015 er ved at være slut, og der er tradition for at gøre lidt status. Vi havde

Læs mere

Åbent Hus. Brugt udstyr søges. Resultater fra SuperSenior. Resultater fra Åbningsturneringen

Åbent Hus. Brugt udstyr søges. Resultater fra SuperSenior. Resultater fra Åbningsturneringen MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Åbent Hus Brugt udstyr søges Resultater fra SuperSenior Resultater fra Åbningsturneringen Gahrn-Jensen Cup søndag den 17. april - sidste tilmelding torsdag

Læs mere

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling Tirsdag d. 29. November 2011

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling Tirsdag d. 29. November 2011 KDAK Sport Fyn Generalforsamling Tirsdag d. 29. November 2011 Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Valg af stemmetællere 3) Formandens beretning om aktiviteten i det forløbne år 4) Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Bestyrelses- og managerrapport. Midtsjællands Golfklub Spetember 2016

Bestyrelses- og managerrapport. Midtsjællands Golfklub Spetember 2016 Bestyrelses- og managerrapport Midtsjællands Golfklub Spetember 2016 Om rapporten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarprocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfspilleren i Centrum. Undersøgelse

Læs mere

Dagsorden: 10. Sportsudvalg Ungdom Hole in one Regel og etiketteudvalget. 1. Sidste referat. 2. Eventuelt

Dagsorden: 10. Sportsudvalg Ungdom Hole in one Regel og etiketteudvalget. 1. Sidste referat. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 27. juni 2011 kl. 17.30 21.00 Sted: Skovbo Golfklub greenkeepergården Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard

Læs mere

Formandsberetning 2014. Sæsonen 2014 er ved at være slut i Herreklubben, og vi kan se tilbage på et på mange måder rigtig dejligt år.

Formandsberetning 2014. Sæsonen 2014 er ved at være slut i Herreklubben, og vi kan se tilbage på et på mange måder rigtig dejligt år. 1- Formandsberetning 2014. Sæsonen 2014 er ved at være slut i Herreklubben, og vi kan se tilbage på et på mange måder rigtig dejligt år. Vi startede planmæssigt op første onsdag i april måned, og da det

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Sportsudvalget. 2. Eventuelt. 11. Klubberne i klubben

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Sportsudvalget. 2. Eventuelt. 11. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 16. maj 2013 kl. 17:30 21.15 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Michael Nielsen (MN)

Læs mere

Fraværende: Jesper Ulriksen (JU) Næste møde: Mandag den 11. marts 2019 kl Dagsorden:

Fraværende: Jesper Ulriksen (JU) Næste møde: Mandag den 11. marts 2019 kl Dagsorden: Emne Bestyrelsesmøde Dato: 11. februar 2019 kl. 16:30 20:00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Ruth Langlouis (RL) Mads Bjørn Hansen (MBH) Flemming Lehnert (FL) Flemming Skovlund (FS) Malene Kjærsgaard

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 31. oktober 2017 kl

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 31. oktober 2017 kl Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 31. oktober 2017 kl. 17.30 Deltagere: Formand: Per Kristensen (PK), bestyrelsesmedlem Niels Jørgen Søndergaard (NJS), bestyrelsesmedlem Karen Ebdrup (KE),

Læs mere

Begynder INFO. Velkommen til. Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon

Begynder INFO. Velkommen til.   Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon Begynder INFO Velkommen til Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon +45 86673010 mail@viborggolfklub.dk www.viborggolfklub.dk 2 Overvejer du at spille golf, men er lidt usikker på om det nu er det rigtige

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 12/2016

Referat fra bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 12/2016 Referat fra bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 12/2016 Dato og tid: Torsdag den 8. december 2016 kl. 17.30 Sted: I Fælleshuset på Præsteager Referent: Søren Porsbøl Mødedeltagere: John Sahlertz Claus Kristiansen

Læs mere

Golfklubbens strategi for Skjoldenæsholm golf

Golfklubbens strategi for Skjoldenæsholm golf Golfklubbens strategi for Skjoldenæsholm golf 2019 2020 Bestyrelsens mål er i samarbejde med medlemmer og golfcenteret at skabe en golfklub, der er et attraktivt sted at dyrke sin idræt og giver en kvalitetsoplevelse

Læs mere

Ungdomsundervisning 2012

Ungdomsundervisning 2012 1 Ungdomsundervisning 2012 Sådan kommer du i gang med ungdomsgolf på Lyngbygaard Lyngbygårdsvej 29, 8220 Brabrand. Tlf 8744 1070 info@lyg.dk www.lyg.dk Kære junior / ungdomsspiller Velkommen på Lyngbygaard

Læs mere

Ikast Svømmeklub. Referat fra generalforsamling: Punkter:

Ikast Svømmeklub. Referat fra generalforsamling: Punkter: Referat fra generalforsamling: Tid: Tirsdag den 27-03-2012, kl. 19.00 Sted: ISK klublokale. Punkter: Nr. Emner: 1 Valg af dirigent, referent og stemmetællere (2 stk.): Dirigent: Kenneth Petersen Referent:

Læs mere