Års- og koncernregnskabet er revideret af BDO Statsautoriseret Revisionsaktieselskab. Revisionspåtegningen er uden anmærkninger.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Års- og koncernregnskabet er revideret af BDO Statsautoriseret Revisionsaktieselskab. Revisionspåtegningen er uden anmærkninger."

Transkript

1 Bestyrelsen for Cemat A/S 13. december 2018 Sendt til virksomhedens digitale postkasse Ref./MetGyd J. nr Regnskabskontrolsag vedrørende årsrapporten for regnskabsåret 2017 for Cemat A/S, CVR-nr Indledning Erhvervsstyrelsen har gennemført en kontrol af årsrapporten for 2017 for Cemat A/S 1. Koncernregnskabet og årsregnskabet for modervirksomheden er aflagt efter International Financial Reporting Standards som godkendt af EU. Årsrapporten er herudover udarbejdet i overensstemmelse med yderligere danske oplysningskrav til årsrapporter for børsnoterede virksomheder. ERHVERVSSTYRELSEN Dahlerups Pakhus Langelinie Allé København Ø Tlf Fax CVR-nr erst@erst.dk Års- og koncernregnskabet er revideret af BDO Statsautoriseret Revisionsaktieselskab. Revisionspåtegningen er uden anmærkninger. ERHVERVSMINISTERIET Afgørelse Erhvervsstyrelsen har den 13. december 2018 truffet følgende afgørelse vedrørende årsrapporten for regnskabsåret 2017 for Cemat A/S, jf. årsregnskabslovens 159 a, stk. 5 og 6, sammenholdt med årsregnskabslovens 161. Erhvervsstyrelsen påbyder virksomheden, at; offentliggøre følgende korrigerende information til årsrapport for 2017: Tilrettede sammenligningstal for regnskabsåret 2016, hvor værdireguleringen på investeringsejendommen som følge af reklassificeringen fra domicil til investeringsejendom skal indregnes direkte på egenkapitalen og ikke i resultatopgørelsen, jf. IAS 40, afsnit Jf. årsregnskabslovens 159 a, jf. kapitalmarkedslovens 213, stk. 1-3 og 8 samt årsregnskabslovens 160.

2 2/14 Oplysninger om regnskabspraksis for investeringsejendomme, hvor den faktiske anvendte regnskabspraksis fremgår, jf. IAS 40, afsnit 75. Oplysning om væsentlige forudsætninger ved opgørelsen af dagsværdi, herunder afkastkrav, jf. IFRS 13, afsnit 91. Oplysning om effekten af en korrekt indregning i balancen af forbedringer af investeringsejendomme i 2016 og 2017, jf. IAS 40, afsnit 17. Oplysning om at hele dagsværdien af investeringsejendommen er henført til niveau 3 i dagsværdihierarkiet i såvel 2017 som 2016, jf. IFRS 13, afsnit 73. De tabeller, som viser indplaceringen i dagsværdihierarkiet, skal opdateres og medtages i den supplerede information. Den korrigerede information skal udarbejdes i overensstemmelse med IAS 8. Erhvervsstyrelsen påtaler, at; Link til lovpligtig redegørelse for virksomhedsledelse ikke virker i årsrapporten for Erhvervsstyrelsen finder ikke, at der er tale om en sag af principiel karakter eller en sag med videregående betydelige følger. Afgørelsen har derfor ikke været forelagt Finanstilsynets bestyrelse. Erhvervsstyrelsen gør endvidere opmærksom på, at det tidligere Fondsråd har udsendt en vejledning om virkningen af Fondsrådets afgørelser om ændring af regnskabsinformation i års- og delårsrapporter. Vejledningen kan findes på Finanstilsynets hjemmeside, Valget af reaktion er begrundet nedenfor. Det er Erhvervsstyrelsens vurdering, at de konstaterede fejl og mangler er af et sådant omfang og betydning for forståelsen af årsrapporten, at offentliggørelse af supplerende information er nødvendig. Offentliggørelse Afgørelsen vil blive offentliggjort i henhold til 234, stk. 1, nr. 1, stk. 3 og 4, i lov om kapitalmarkeder. Øvrige forhold I Erhvervsstyrelsens høringsbreve af 5. april 2018 og 4. juli 2018 har Erhvervsstyrelsen ligeledes rejst spørgsmål vedrørende: Beskrivelse af den forventede effekt af de nye regnskabsstandarder IFRS 15 og IFRS 9

3 3/14 Ikke indregnet skatteaktiv Fejl vedrørende regnskabsåret 2016 Funktionel valuta Sproglige fejl og mangler Erhvervsstyrelsen har på baggrund af virksomhedens redegørelse og ud fra en væsentlighedsbetragtning ikke fundet anledning til at foretage sig yderligere vedrørende disse. Erhvervsstyrelsen bemærker dog, at omfanget af sproglige fejl og mangler i årsrapporten nærmer sig et sådant omfang, at årsrapporten fremstår svært tilgængelig. Styrelsen skal derfor kraftig opfordre til, at der foretages en sproglig gennemgang af den kommende årsrapport. Vurdering af væsentlighed Erhvervsstyrelsen er af den opfattelse, at udgangspunktet er, at en virksomhed, der aflægger årsrapport efter IFRS og årsregnskabsloven, skal overholde alle relevante krav heri. Et krav kan dog fraviges, hvis fravigelsen er uvæsentlig for regnskabsbrugeren, og virksomheden kan sandsynliggøre dette. Erhvervsstyrelsen har foretaget en vurdering af, om de af virksomheden foretagne fravigelser fra reglerne, hvorom styrelsen har givet påbud og påtale, kan betragtes som uvæsentlige. Vurderingen er foretaget efter retningslinjerne i Fondsrådets notat af 17. december 2008 om generelle overvejelser og afvejning ved vurdering af væsentlighed i forbindelse med regnskabskontrollen. Notatet kan findes på Finanstilsynets hjemmeside. 2 For så vidt angår den konstaterede fejl vedrørende indregning i resultatopgørelsen af dagsværdiregulering af ejendomme ved reklassificering fra domicil til investeringsejendomme, er det Erhvervsstyrelsens vurdering, at der som følge af fejlens størrelse er tale om et væsentligt forhold. For så vidt angår uoverensstemmelser mellem den beskrevne og den faktiske anvendte regnskabspraksis, manglende oplysninger om væsentlige forudsætninger ved beregning af dagsværdi, manglende indregning i balancen af forbedringsomkostninger samt forkert klassificering i dagsværdihierakiet, har Erhvervsstyrelsen ud fra en samlet betragtning fundet disse forhold væsentlige, idet de alle vedrører investeringsejendomme, som er koncernens væsentligste aktiv og primære aktivitet. Virksomheden har ikke anført, at fravigelserne er uvæsentlige. 2

4 4/14 Klagevejledning Afgørelsen kan indbringes for Erhvervsankenævnet pr. til adressen eller pr. post til Erhvervsankenævnet, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, senest fire uger efter, at afgørelsen er meddelt virksomheden. 3 Afslutning Det skal bemærkes, at gennemgangen af årsrapporten ikke kan anses for udtømmende. Med venlig hilsen Mette Gydemand Chefkonsulent Tlf. direkte metgyd@erst.dk 3 Jf. årsregnskabslovens 163, stk. 3, jf. lov om kapitalmarkeder 232, stk. 1 og 3.

5 5/14 Sagsfremstilling Sagsforløb 5. april 2018 Erhvervsstyrelsen sender 1. høringsbrev til Cemat A/S 27. april 2018 Erhvervsstyrelsen modtager 1. høringssvar fra Cemat A/S 4. juli 2018 Erhvervsstyrelsen sender anmodning om yderligere oplysninger til Cemat A/S 4. august 2018 Erhvervsstyrelsen modtager svar på anmodning fra Cemat A/S Gennemgang af afgørelsen Nedenfor er følgende forhold gennemgået: 1. Investeringsejendomme a) Utilstrækkelig beskrivelse af anvendt regnskabspraksis og manglende oplysninger om forudsætninger til fastlæggelse af dagsværdi b) Investeringsejendomme henført til niveau 2 i dagsværdihierarkiet skulle have været henført til niveau 3 c) Manglende indregning i balancen af forbedringsudgifter på investeringsejendomme 2. Sammenligningstal for 2016 vedrørende værdiregulering af ejendom som følge af reklassificering fra domicil- til investeringsejendom 3. Link til lovpligtig redegørelse for virksomhedsledelse For hvert forhold præsenteres en sagsfremstilling samt Erhvervsstyrelsens vurdering af forholdet. Ad 1. Investeringsejendomme Sagsfremstilling Koncernens investeringsejendomme måles til dagsværdi og er indregnet i balancen til t.kr. Den samlede balancesum udgør t.kr. Investeringsejendommene består af ca m2 jord i udkanten af Warszawa med m2 bygninger. Jorden og bygningerne ejes af den polske dattervirksomhed (87,09%) Cemat 70 S.A. Dagsværdien er beregnet af en ejendomsmægler og fremgår af en vurderingsrapport fra januar Ledelsen arbejder efter det oplyste på en afståelse af ejendommene. a) Utilstrækkelig beskrivelse af anvendt regnskabspraksis og manglende oplysninger om forudsætninger/input til fastlæggelse af dagsværdi

6 6/14 Ifølge anvendt regnskabspraksis måles investeringsejendomme ved første indregning til kostpris og efterfølgende til dagsværdi. Dagsværdien revurderes årligt på baggrund af beregnede kapitalværdier for de forventede pengestrømme, og ændringer indregnes i resultatopgørelsen. Det fremgår af note 13, materielle anlægsaktiver, at den indregnede værdi repræsenterer ejendomsmæglerens vurdering af den aktuelle dagspris. Det fremgår, at følgende hovedantagelser er anvendt: Den aktuelle brug af ejendommen Bygningernes stand Procentdelen af ejerskabet Indtægt skabt af ejendommen Områdets zoneinddeling Det fremgår endvidere, at der ved målingen skelnes mellem følgende 4 grupper: 1) Interne veje 2) Industrielle planer (bygninger) 3) Udstykningsgrunde 4) Parceller beregnet til eksterne veje Det oplyses, at målingen af interne veje, udstykningsgrunde og parceller beregnet til eksterne veje er foretaget ud fra nylige salg af sammenlignelige ejendomme. Det fremgår, at der indhentes mindst 3 sammenlignelige salg, og gennemsnitsprisen herefter reguleres for en række faktorer i forhold til, hvordan den konkrete ejendom afviger. Revisor har i revisionspåtegningen omtalt måling af investeringsejendomme som et centralt forhold ved revisionen. Det fremgår af påtegningen, at de væsentligste forudsætninger anvendt ved målingen er: Afkastkrav Fremtidig markedsleje Fremtidigt driftsresultat Ejerskab Det oplyses endvidere i note 13, at industrielle planer (bygninger) måles efter samme metode for så vidt angår udbyttet. Erhvervsstyrelsen forstår dette således, at der ved udbytte er tale om udlejning af eksisterende bygninger. Derudover fremgår nedenstående i note 13, for så vidt angår udlejningsbygningernes arealkilde. Erhvervsstyrelsen forstår dette således, at der ved arealkilde er tale om grunde uden bebyggelse 64% af indtægten kommer fra planerne på parcellerne underlagt besiddelsesretten (100% andel).

7 7/14 36% kommer fra planen med grundene, som holdes uanset procentvis brugsret med Cemat 70 s andel på 71,4%. Det fremgår herefter, at 62 % af den samlede ejendomsværdi derfor er beregnet efter en indtægtsmetode yderligere opbrugt med 20% på grund af risikoen forbundet med den aktuelle ret og de potentielle omkostninger i overgangsfasen. Erhvervsstyrelsen har modtaget den vurderingsrapport, som der henvises til i regnskabet, og ifølge denne er de 20% udtryk for et nedslag i værdien som følge af usikkerheden omkring ejendomsretten. Note 13 indeholder en oversigt, hvoraf fremgår, at målingen er følsom over for de anvendte hovedfaktorer: +/- DKK for ændring i prisen på grunde med 10% +/- DKK for ændring i prisen i udbyttet på 10% +/- DKK for ændring i nedslag på ejendomsretten på10% Ledelsen har efterfølgende oplyst, at følsomhedsberegningerne skal forstås således, at en ændring i prisen på grunde vedrører målingen af ejendomsgruppe 1), 3) og 4), mens de to øvrige vedrører målingen af ejendomsgruppe 2). Retligt grundlag I henhold til IAS 40, om investeringsejendomme, afsnit 40, skal en virksomhed, der måler dagsværdien af en investeringsejendom efter IFRS 13, sikre at dagsværdien afspejler de vurderinger, som markedsdeltagere vil anvende ved prissætning af investeringsejendomme under de aktuelle markedsforhold. I henhold til IFRS 13, om dagsværdi, afsnit 91, skal virksomheden oplyse om de anvendte målingsmetoder, herunder de inputs som anvendes i modellen. Er modellen baseret på et væsentligt omfang af ikke-observerbare data, skal der endvidere oplyses om effekten på resultatopgørelsen og anden totalindkomst. Erhvervsstyrelsens vurdering Det er Erhvervsstyrelsens opfattelse, at den beskrevne målemetode i note 13, for så vidt angår gruppe 1), 3) og 4) ikke kan anses som en kapitalværdimetode, som det fremgår i afsnittet om anvendt regnskabspraksis. Virksomheden bekræfter overfor Erhvervsstyrelsen, at der er tale om henholdsvis en indtægtsmetode og sammenligningsmetode. Det er dog virksomhedens opfattelse, at beskrivelsen af de anvendte målemetoder i note 13 skal anses som en uddybning af anvendt regnskabspraksis.

8 8/14 Det er Erhvervsstyrelsens vurdering, at der ikke er tilstrækkelig sammenhæng mellem beskrivelsen i afsnittet om anvendt regnskabspraksis og beskrivelse af de anvendte målemetoder i note 13. Erhvervsstyrelsen anerkender, at det kan være formålstjenstligt at uddybe den anvendte regnskabspraksis i forbindelse med de krævede noteoplysninger. Når virksomheden har valgt at opdele beskrivelsen af anvendt regnskabspraksis, er det Erhvervsstyrelsens opfattelse, at der skal være overensstemmelse mellem den beskrevne praksis. Forståelsen reduceres også væsentligt af den anvendte sprogbrug, som er højst usædvanlig. For så vidt angår den beskrevne målemetode for ejendomsgruppe 2) finder Erhvervsstyrelsen det uklart, hvad der skal forstås ved begrebet udbyttet. Det fremgår efter Erhvervsstyrelsens vurdering endvidere ikke tydeligt, om der er anvendt en DCF-model eller en afkastbaseret model på baggrund af et normalindtjeningsår. Ved anvendelse af disse metoder er det Erhvervsstyrelsens opfattelse, at det anvendte afkastkrav er en væsentlig forudsætning ved beregningen af dagsværdi. Det fremgår af revisors påtegning, at afkastsatsen anses som en væsentlig forudsætning, men årsrapporten indeholder ikke oplysning om, hvilken afkastsats som er anvendt. En af årsagerne til, at det er væsentligt at oplyse, om der er anvendt en DCF-model eller en afkastbaseret model på baggrund af et normalindtjeningsår, er, at afkastkravet vil variere alt efter hvilken model som anvendes. Årsagen er, at der ved en DCF-model tages højde for forventet inflation, mens dette ikke er tilfældet ved en afkastbaseret model. Det er Erhvervsstyrelsens opfattelse, at beskrivelsen i årsrapporten af den anvendte metode for måling af ejendomsgruppe 2) ikke er tilstrækkelig forståelig for regnskabslæser. Erhvervsstyrelsen finder således, at det fremstår uklart hvilken metode, der er anvendt ved målingen, samt hvad der skal forstås ved, at den del af ejendomsværdien, som er beregnet ved en indtægtsmetode, er yderligere opbrugt med 20%. Erhvervsstyrelsen finder endvidere, at der skulle have været oplyst om det anvendte afkastkrav. For så vidt angår følsomhedsberegningerne, fremstår det efter Erhvervsstyrelsens opfattelse ligeledes uklart, hvilke af de 4 ejendomskategorier, der er tale om. Erhvervsstyrelsens forståelse af de anvendte metoder mv. bygger på ledelsens forklaring samt i høj grad på indblik i den eksterne vurderingsrapport. b) Investeringsejendomme henført til niveau 2 i dagsværdihierarkiet skulle have været henført til niveau 3

9 9/14 Note 13 indeholder et dagsværdihierarki for den samlede investeringsejendom, hvoraf t.kr. henføres til niveau 2 og t.kr. til niveau 3. Det oplyses, at sammenligningstallene fra 2016 er omformuleret på grund af ukorrekt tildeling af hierakieniveuaet for en del af investeringsejendommen værdiansat efter sammenligningsmetoden. Det fremgår ikke af årsrapporten, hvor stor en korrektion i sammenligningstallene for 2016 der er tale om. Virksomheden har efterfølgende oplyst, at korrektionen udgør t.kr., idet hele ejendommen tidligere blev anset som niveau 3. Den anvendte målemetode for den del af ejendommen, som henføres til niveau 2, beskrives i vurderingsrapporten således: For the purpose of the valuation we have used a comparative approach whereby recent sales are used to determine the likely value of the subject. This approach assumes the variation in prices between at least three comparable properties can be explained by the differences in their individual attributes such as location, surroundings, accessibility, development potential etc. The influence of each of these attributes on value is assigned a percentage weighting, and the characteristics of each comparable and the subject are then rated, typically from 1 5, very good to very poor. The price of each comparable is adjusted according to how it differs from the subject, with the resulting adjusted average price from the comparables taken as providing a reasonable indication of the subject s value. I vurderingsrapporten anvendes følgende parametre til justering af de sammenlignelige handler: De mener ikke at reguleringerne medfører, at der ikke kan være tale om level 2 på nær dem med nedslag på 20%.

10 10/14 Nedenstående er et eksempel fra vurderingsrapporten på den anvendte metode: Det er virksomhedens opfattelse, at de justeringer, som foretages, er baseret på observerbare input og den anvendte metode er almindelig standard ved værdiansættelse efter sammenligningsmetoden. Virksomheden anser ikke de foretagne justeringer for væsentlige og finder derfor, at klassifikation i niveau 2 i dagsværdihierarkiet er i overensstemmelse med IFRS 13, afsnit 87. Retligt grundlag Det fremgår af IFRS 13, afsnit 24, at dagsværdien er den pris, som vil blive modtaget ved salg af aktivet ved et ikke-forceret salg på måletidspunktet under de aktuelle markedsforhold, uanset om der er tale om en direkte observerbar pris eller en estimeret pris. Det fremgår af IFRS 13, afsnit 27, at dagsværdimålingen af et ikke-finansielt aktiv skal tage højde for en markedsdeltagers evne til at genere økonomiske fordele ved at anvende aktivet på den mest fordelagtige måde (highest and best use). I henhold til IFRS 13, afsnit 67 skal der anvendes en målemetode, som i størst muligt omfang baseres på observerbare data.

11 11/14 Det fremgår endvidere af IFRS 13, afsnit 73, at i nogle tilfælde kan input anvendt til at måle dagsværdien af et aktiv eller en forpligtelse kategoriseres på forskellige niveauer i dagsværdihierarkiet. I disse tilfælde kategoriseres dagsværdimålingen i sin helhed på samme niveau i dagsværdihierarkiet som inputtet på det laveste niveau, der har betydning for den samlede måling. Vurdering af betydningen af et bestemt input på hele målingen kræver bedømmelse, der tager hensyn til faktorer, som er specifikke for aktivet eller forpligtelsen. I henhold til IFRS 13, afsnit 74, kan tilgængeligheden af relevante input og disses forholdsmæssige subjektivitet indvirke på valget af relevante målingsmetoder. Dagsværdihierarkiet har fokus på, hvilke input som anvendes ved dagsværdiberegningen. Det er således ikke den anvendte metode, som er afgørende for indplaceringen i dagsværdihierarkiet. Det fremgår af IFRS 13, afsnit 75, at hvis et observeret input skal reguleres ved hjælp af et ikkeobserveret input, og denne regulering fører til en væsentligt højere eller lavere dagsværdimåling, kategoriseres den deraf følgende måling på niveau 3 i dagsværdihierarkiet. Ifølge IFRS 13, afsnit 83, varierer regulering af niveau 2-input afhængigt af faktorer, der er specifikke for aktivet eller forpligtelsen. Disse faktorer omfatter følgende: a) aktivets tilstand og placering, b) i hvor stort omfang inputtene vedrører poster, der kan sammenlignes med aktivet eller forpligtelsen c) omfanget eller niveauet af aktivitet på de markeder, hvor inputtene observeres. Erhvervsstyrelsens vurdering Målingen af dagsværdien af den del af ejendommen, som er henført til niveau 2, er foretaget på baggrund af 3 sammenlignelige handler. De udvalgte handler er efterfølgende justeret for 6 forskellige faktorer bestående af: beliggenhed, omgivelser, adgangsmuligheder, udviklingspotentiale, areal og stand. Det er Erhvervsstyrelsens opfattelse, at bedømmelsen af hver af disse 6 faktorer kan foretages tilnærmelsesvist objektivt. Det er imidlertid Erhvervsstyrelsens opfattelse, at fastlæggelsen af betydningen for dagsværdien af de enkelte faktorer, dvs. den procentmæssige regulering i forhold til de sammenlignelige handler, i høj grad er baseret på en subjektiv bedømmelse. Det er således Erhvervsstyrelsens opfattelse, at der er tale om ikke-observerbare data og dermed niveau 3 input. Det er endvidere Erhvervsstyrelsens opfattelse, at det er tilfældigt, om de samlede justeringer af alle faktorer er væsentlige eller uvæsentlige, idet justeringerne enkeltvis er både positive og negative og dermed kan opveje hinanden.

12 12/14 Som følge heraf, er det Erhvervsstyrelsens vurdering, at dagsværdien af hele investeringsejendommen skal henføres til niveau 3 i dagsværdihierarkiet. c) Manglende indregning i balancen af forbedringsudgifter på investeringsejendomme Sagsfremstilling Ifølge anlægsnoten for investeringsejendomme består årets bevægelser af valutakursregulering på t.kr. (positiv) og nedskrivning til markedsværdi på t.kr. (negativ), i alt t.kr. (positiv). Det fremgår endvidere, at urealiseret dagsværdiregulering af investeringsejendom i resultatopgørelsen på t.kr. (negativ) er sammensat af: Opskrivning (reelt nedskrivning) af investeringsejendomme til markedsværdi, t.kr. Udregning af kapitaludgifter, t.kr. Afskrivning af procentvis brugsret, 886 t.kr. Virksomheden har efterfølgende oplyst, at kapitaludgifter dækker over omkostninger til forbedring af ejendommen samt omkostninger til ekstern rådgivning i forbindelse med virksomhedens proces med afståelse af ejendommen. Virksomheden oplyser endvidere, at valutakursreguleringen på t.kr., som fremgår af noten, er posteret på omregningsreserven under egenkapitalen via anden totalindkomst. Retligt grundlag I henhold til IAS 40, afsnit 17, skal en virksomheden vurdere alle omkostninger på det tidspunkt, omkostningerne afholdes. Sådanne omkostninger omfatter startomkostninger i forbindelse med køb af en investeringsejendom og omkostninger, der er afholdt efterfølgende for at udvide, udskifte en del af eller vedligeholde en ejendom. Det fremgår af afsnit B40, i Basis for Conclusions 4 til IAS 40, at i lighed med en ejendom, der indregnes efter IAS 16 om anlægsaktiver, skal det for investeringsejendomme efter IAS 40 vurderes, om der er tale om forbedringsomkostninger, som skal indregnes i investeringsejendommens regnskabsmæssige værdi. Erhvervsstyrelsens vurdering Erhvervsstyrelsen finder, at omkostninger, som kan anses som forbedringsomkostninger, skal anses som en forøgelse af kostprisen for ejen 4 Basis for Conclusion er ikke en del af standarden men giver udtryk for IASBs vurderinger i forbindelse med udarbejdelsen af standarden.

13 13/14 dommen og tillægges investeringsejendommens regnskabsmæssige værdi. Erhvervsstyrelsen finder det væsentligt, at der sker en korrekt fordeling mellem valutakursregulering, dagsværdiregulering og øvrige bevægelser på investeringsejendommen. Ad 2. Sammenligningstal for 2016 vedrørende værdiregulering af ejendom som følge af reklassificering fra domicil- til investeringsejendom Sagsfremstilling I regnskabsåret 2016 overgik koncernens ejendomme fra domicilejendomme til investeringsejendomme i forbindelse med afståelse af siliciumforretningen. Ejendommene blev tidligere mål til kostpris fratrukket akkumulerede afskrivninger. Det fremgår af resultatopgørelsen i årsrapporten for 2017, at sammenligningstallet for 2016 vedrørende urealiseret dagsværdiregulering af investeringsejendom udgør t.kr. (udgift). Ifølge årsrapporten for 2016 er der tale om en indtægt. Virksomheden har overfor Erhvervsstyrelsen bekræftet, at beløbet er angivet med forkert fortegn i årsrapporten for 2017, idet der er tale om en værdistigning. Virksomheden har oplyst, at dagsværdien af investeringsejendommen efter virksomhedens vurdering er uændret fra tidspunktet for reklassificering den 1. juli 2016 til den 31. december Retligt grundlag I henhold til IAS 40, afsnit 61, skal domicilejendomme måles efter IAS 16 indtil det tidspunkt, hvor klassifikationen skifter til investeringsejendom. Herefter måles ejendommen efter IAS 40. Overstiger dagsværdien den tidligere regnskabsmæssige værdi på tidspunktet for reklassifikationen, indregnes forskelsbeløbet direkte i egenkapitalen. Et værdifald indregnes derimod i resultatopgørelsen. Erhvervsstyrelsens vurdering Det er Erhvervsstyrelsens vurdering, at værdistigningen på investeringsejendommen som følge af reklassificeringen skulle have været indregnet direkte på egenkapitalen, idet hele værdistigningen kan henføres til tidspunktet før reklassificeringen. Dette medfører, at årets resultat før skat for regnskabsåret 2016 er t.kr. for højt. Erhvervsstyrelsen finder, at der er tale om en væsentlig fejl. Ad 3. Link til lovpligtig redegørelse for virksomhedsledelse Sagsfremstilling

14 14/14 Erhvervsstyrelsen konstaterede ved sin kontrol af årsrapporten for 2017, at det anførte link til den lovpligtige redegørelse for virksomhedsledelse på virksomhedens hjemmeside ikke virkede. Det var således ikke muligt, at komme direkte til redegørelsen. Virksomheden har efterfølgende rettet linket, således at linket nu virker. Retligt grundlag I henhold til 38, stk. 1, i bekendtgørelse om offentliggørelse af en række redegørelser efter årsregnskabsloven, skal det oplyses i ledelsesberetningen i årsrapporten, hvis virksomheden har valgt at offentliggøre redegørelsen for virksomhedsledelse, jf. årsregnskabslovens 107 b, på virksomhedens hjemmeside. Det fremgår endvidere af 38, stk. 2, at URL-adressen, hvor redegørelsen er offentliggjort, skal oplyses i tilknytning til oplysningen efter stk. 1. Med URL-adressen menes den internetadresse, der skal benyttes for at komme direkte til redegørelsen eller til den side, hvor samtlige offentliggjorte redegørelser er tilgængelige. Erhvervsstyrelsens vurdering Erhvervsstyrelsen finder, at virksomheden har overtrådt bekendtgørelsen for offentliggørelse af en række redegørelser efter årsregnskabsloven, idet linket til den lovpligtige redegørelse ikke virker i den offentliggjorte årsrapport.

FORTROLIGT Bestyrelsen for GW Energi A/S c/o European Energy A/S Gyngemose Parkvej Søborg

FORTROLIGT Bestyrelsen for GW Energi A/S c/o European Energy A/S Gyngemose Parkvej Søborg FORTROLIGT Bestyrelsen for GW Energi A/S c/o European Energy A/S Gyngemose Parkvej 50 2860 Søborg Dato 21. december 2015 FleNie J. nr. 2015-4040 Regnskabskontrolsag vedrørende årsrapporten for regnskabsåret

Læs mere

Indledning Erhvervsstyrelsen har gennemført en kontrol af delårsrapporten for 1. halvår 2017 for BioPorto A/S.

Indledning Erhvervsstyrelsen har gennemført en kontrol af delårsrapporten for 1. halvår 2017 for BioPorto A/S. FORTROLIGT Bestyrelsen for BioPorto A/S Sendt til virksomhedens digitale postkasse 31. maj 2018 Ref./MetGyd J. nr. 2017-4580 Regnskabskontrolsag vedrørende delårsrapporten for 1. halvår 2017 for BioPorto

Læs mere

FORTROLIGT Bestyrelsen for Parken Sport & Entertainment A/S

FORTROLIGT Bestyrelsen for Parken Sport & Entertainment A/S FORTROLIGT Bestyrelsen for Parken Sport & Entertainment A/S Sendt til virksomhedens digitale postkasse 31. maj 2017 Ref./MetGyd J. nr. 2016-6492 Regnskabskontrolsag vedrørende årsrapporten for regnskabsåret

Læs mere

Bestyrelsen for Simcorp A/S. Sendt til virksomhedens digitale postkasse

Bestyrelsen for Simcorp A/S. Sendt til virksomhedens digitale postkasse Bestyrelsen for Simcorp A/S Sendt til virksomhedens digitale postkasse Dato 17. maj 2018 Ref. Jesjes J.nr. 2017-2708 Regnskabskontrolsag vedrørende halvårsrapporten for 1. halvår 2017 for SimCorp A/S CVR-nr.

Læs mere

Bestyrelsen for Foreningen european retail c/o Patrizia Nordics A/S Bredgade 25 F, København K

Bestyrelsen for Foreningen european retail c/o Patrizia Nordics A/S Bredgade 25 F, København K Bestyrelsen for Foreningen european retail c/o Patrizia Nordics A/S Bredgade 25 F, 5. 1260 København K 18. marts 2015 Ref. Betost. jesjes J.nr. 2013-0033621 / 2014-7561 Regnskabskontrolsag vedrørende delårsrapporten

Læs mere

Bestyrelsen for Asetek A/S. Sendt via digital post

Bestyrelsen for Asetek A/S. Sendt via digital post Bestyrelsen for Asetek A/S Sendt via digital post Dato 15. juni 2016 Ref. JesJes J.nr. 2015-5415 Regnskabskontrolsag vedrørende delårsrapporten for første halvår og 3. kvartal 2015 for Asetek A/S CVR-nr.

Læs mere

Afgørelse vedrørende årsrapporten for 2009 for German High Street Properties A/S CVR-nr

Afgørelse vedrørende årsrapporten for 2009 for German High Street Properties A/S CVR-nr FONDSRÅDET Bestyrelsen for German High Street Properties A/S c/o Kartago A/S Harbour House Sundkrogsgade 21 2100 København Ø Dato 9. maj 2011 Ref. laf J.nr. 2010-0022767 Afgørelse vedrørende årsrapporten

Læs mere

Henvendelser vedrørende denne selskabsmeddelelse kan rettes til

Henvendelser vedrørende denne selskabsmeddelelse kan rettes til Nasdaq Copenhagen Nikolaj Plads 6 DK-1067 Copenhagen K København, 17. december 2018 SELSKABSMEDDELELSE nr. 11/2018 REDEGØRELSE VEDRØRENDE CEMAT A/S REGNSKAB FOR 2016/2017 Vi har modtaget et påbud fra Erhvervsstyrelsen

Læs mere

Jensen & Møller Invest A/S periodemeddelelse for 1. januar - 31. marts 2009.

Jensen & Møller Invest A/S periodemeddelelse for 1. januar - 31. marts 2009. Jensen & Møller Invest A/S CVR nr. 53 28 89 28 Rosenvængets Hovedvej 6 2100 København Ø Tlf. 35 27 09 02 Fax 35 38 19 50 www.jensen-moller.dk E-mail: jmi@danskfinancia.dk OMX Den Nordiske Børs København

Læs mere

FONDSRÅDET. Bestyrelsen for RIAS A/S Industrivej Roskilde

FONDSRÅDET. Bestyrelsen for RIAS A/S Industrivej Roskilde FONDSRÅDET Bestyrelsen for RIAS A/S Industrivej 9-17 4000 Roskilde 11. januar 2011 Ref. KHA J.nr. 2010-0022533 Afgørelse vedrørende delårsrapporten for 1. halvår af regnskabsåret 2009/10 for RIAS A/S,

Læs mere

Resumé af påtale til H. Lundbeck A/S vedr. delårsrapporten for 1. halvår 2015

Resumé af påtale til H. Lundbeck A/S vedr. delårsrapporten for 1. halvår 2015 25. april 2016 Sag 2015-2583 /MiaSim Resumé af påtale til H. Lundbeck A/S vedr. delårsrapporten for 1. halvår 2015 Indledning Erhvervsstyrelsen har som led i regnskabskontrollen med de børsnoterede virksomheder

Læs mere

DONG aflægger såvel årsregnskab som koncernregnskab efter IFRS som godkendt af EU.

DONG aflægger såvel årsregnskab som koncernregnskab efter IFRS som godkendt af EU. FORTROLIGT Bestyrelsen for DONG Energy A/S Sendt pr. digital post Dato 8. februar 2016 J.nr. 2015-3568 Udtalelse vedrørende anvendelse af et supplerende resultatmål Business performance i årsrapporten

Læs mere

Afgørelse vedrørende Andelskassen Fælleskassens

Afgørelse vedrørende Andelskassen Fælleskassens Andelskassen Fælleskassen Bülowsvej 48 1870 Frederiksberg C Att. Bestyrelsen og direktionen 31. maj 2017 Afgørelse vedrørende Andelskassen Fælleskassens årsrapport for 2015 1. Afgørelse Finanstilsynet

Læs mere

Regnskabskontrolsag vedrørende årsrapporten for regnskabsåret 2013 for Copenhagen Capital A/S (tidligere KlimaInvest A/S), CVRnr.

Regnskabskontrolsag vedrørende årsrapporten for regnskabsåret 2013 for Copenhagen Capital A/S (tidligere KlimaInvest A/S), CVRnr. Bestyrelsen for Copenhagen Capital A/S c/o Dansk OTC Tingskiftevej 5 2900 Hellerup Dato 18. marts 2015 FleNie J. nr. 2014-7527/2014-0037450 Regnskabskontrolsag vedrørende årsrapporten for regnskabsåret

Læs mere

Den 7. august 2014 blev der i. sag nr. 111/2013. Revisortilsynet. mod. Registreret revisor Flemming M. Nielsen. afsagt sålydende K E N D E L S E:

Den 7. august 2014 blev der i. sag nr. 111/2013. Revisortilsynet. mod. Registreret revisor Flemming M. Nielsen. afsagt sålydende K E N D E L S E: Den 7. august 2014 blev der i sag nr. 111/2013 Revisortilsynet mod Registreret revisor Flemming M. Nielsen afsagt sålydende K E N D E L S E: Ved skrivelse af 10. september 2013 har Revisortilsynet i medfør

Læs mere

Delårsrapporten er ikke revideret eller reviewet af virksomhedens revisor.

Delårsrapporten er ikke revideret eller reviewet af virksomhedens revisor. FORTROLIGT Coloplast A/S Att.: Bestyrelsen Sendt til virksomhedens digitale postkasse Dato 24. januar 2017 Ref. ChrSoj J.nr. 2016-7089 Regnskabskontrolsag vedrørende delårsrapporten for perioden 1. oktober

Læs mere

A/S Vinderup Bank fik udkast til afgørelse i partshøring den 7. september 2009. Banken har ved brev af 15. september 2009 kommenteret på udkastet.

A/S Vinderup Bank fik udkast til afgørelse i partshøring den 7. september 2009. Banken har ved brev af 15. september 2009 kommenteret på udkastet. FONDSRÅDET Bestyrelsen og direktionen for A/S Vinderup Bank Søndergade 30 7830 Vinderup 19. oktober 2009 Ref. IH J.nr.6245-0501 Kontrol af A/S Vinderup Banks årsrapport for 2008 Indledning Finanstilsynet

Læs mere

Lovforslag til ændring af årsregnskabsloven 2015

Lovforslag til ændring af årsregnskabsloven 2015 Lovforslag til ændring af årsregnskabsloven 2015 Den 28. januar 2015 blev der stillet lovforslag til ændring af årsregnskabsloven. Ændringerne skyldes primært, at Danmark skal implementere det EU-regnskabsdirektiv,

Læs mere

Kapitel 1 Pligt til at udarbejde halvårsrapport. gældsinstrumenter, der er optaget til handel i Grønland eller på et reguleret marked i et EU/EØS

Kapitel 1 Pligt til at udarbejde halvårsrapport. gældsinstrumenter, der er optaget til handel i Grønland eller på et reguleret marked i et EU/EØS UDKAST Bekendtgørelse for Grønland om udarbejdelse af delårsrapporter for virksomheder, der har værdipapirer optaget til handel på et reguleret marked, og hvor virksomheden er omfattet af årsregnskabsloven

Læs mere

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2011. Perioden i hovedtræk:

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2011. Perioden i hovedtræk: Jensen & Møller Invest A/S CVR nr. 53 28 89 28 Rosenvængets Hovedvej 6 2100 København Ø Tlf. 35 27 09 02 Fax 35 38 19 50 www.jensen-moller.dk E-mail: jmi@danskfinancia.dk OMX Den Nordiske Børs København

Læs mere

K e n d e l s e: Den 10. oktober 2014 blev der i. sag nr. 36/2014. Revisortilsynet. mod. Registreret revisor A. afsagt følgende

K e n d e l s e: Den 10. oktober 2014 blev der i. sag nr. 36/2014. Revisortilsynet. mod. Registreret revisor A. afsagt følgende Den 10. oktober 2014 blev der i sag nr. 36/2014 Revisortilsynet mod Registreret revisor A afsagt følgende K e n d e l s e: Ved skrivelse af 1. maj 2014 har Revisortilsynet klaget over registreret revisor

Læs mere

Erhvervs- og Selskabsstyrelsen har det seneste år haft fokus på den regnskabsmæssige behandling af investeringsejendomme både erhvervsejendomme

Erhvervs- og Selskabsstyrelsen har det seneste år haft fokus på den regnskabsmæssige behandling af investeringsejendomme både erhvervsejendomme 3. april 2009 /jcn og lfo Sag Notat om måling (værdiansættelse) af ejendomme Erhvervs- og Selskabsstyrelsen har det seneste år haft fokus på den regnskabsmæssige behandling af investeringsejendomme både

Læs mere

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2012.

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2012. Jensen & Møller Invest A/S CVR nr. 53 28 89 28 Charlottenlund Stationsplads 2 2920 Charlottenlund Tlf. 35 27 09 02 Fax 35 38 19 50 www.jensen-moller.dk E-mail: jmi@danskfinancia.dk OMX Den Nordiske Børs

Læs mere

Jensen & Møller Invest A/S Delårsrapport 1. halvår 2011

Jensen & Møller Invest A/S Delårsrapport 1. halvår 2011 Jensen & Møller Invest A/S CVR nr. 53 28 89 28 Rosenvængets Hovedvej 6 2100 København Ø Tlf. 35 27 09 02 Fax 35 38 19 50 www.jensen-moller.dk E-mail: jmi@danskfinancia.dk OMX Den Nordiske Børs København

Læs mere

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2014.

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2014. Jensen & Møller Invest A/S CVR nr. 53 28 89 28 Charlottenlund Stationsplads 2 2920 Charlottenlund Tlf. 35 27 09 02 Fax 35 38 19 50 www.jensen-moller.dk E-mail: jmi@danskfinancia.dk Nasdaq OMX Copenhagen

Læs mere

Bekendtgørelse om udarbejdelse af delårsrapporter for børsnoterede virksomheder omfattet af årsregnskabsloven 1. (Delårsrapportbekendtgørelsen)

Bekendtgørelse om udarbejdelse af delårsrapporter for børsnoterede virksomheder omfattet af årsregnskabsloven 1. (Delårsrapportbekendtgørelsen) Bekendtgørelse om udarbejdelse af delårsrapporter for børsnoterede virksomheder omfattet af årsregnskabsloven 1 (Delårsrapportbekendtgørelsen) I medfør af 134 a og 164, stk. 4 og 5, i årsregnskabsloven,

Læs mere

Ændring i regnskabspraksis og regnskabsmæssige skøn

Ændring i regnskabspraksis og regnskabsmæssige skøn Ændring i regnskabspraksis og regnskabsmæssige skøn Ændringer kan opdeles i områderne ændring i regnskabspraksis og ændring af regnskabsmæssige skøn. Herudover kan der være ændringer som følge af fejl.

Læs mere

Redegørelse for Finanstilsynets og Erhvervsstyrelsens regnskabskontrol

Redegørelse for Finanstilsynets og Erhvervsstyrelsens regnskabskontrol Redegørelse for Finanstilsynets og Erhvervsstyrelsens regnskabskontrol 2015 Redegørelse for Finanstilsynets og Erhvervsstyrelsens regnskabskontrol 2015 1 Redegørelse for Finanstilsynets og Erhvervsstyrelsens

Læs mere

BEK nr 559 af 01/06/2016 (Gældende) Udskriftsdato: 28. september (Delårsrapportbekendtgørelsen)

BEK nr 559 af 01/06/2016 (Gældende) Udskriftsdato: 28. september (Delårsrapportbekendtgørelsen) BEK nr 559 af 01/06/2016 (Gældende) Udskriftsdato: 28. september 2017 Ministerium: Erhvervs- og Vækstministeriet Journalnummer: Erhvervs- og Vækstmin., Erhvervsstyrelsen, j.nr. 2016-1425 Senere ændringer

Læs mere

Investeringsejendomme Oplysninger i årsrapporten. Ny årsregnskabslov tema december Audit & Assurance

Investeringsejendomme Oplysninger i årsrapporten. Ny årsregnskabslov tema december Audit & Assurance Investeringsejendomme Oplysninger i årsrapporten Ny årsregnskabslov tema 14 5. december 2017 Audit & Assurance Indhold Investeringsejendomme oplysninger i årsrapporten 2 Eksempel 1 4 Forudsætninger Forslag

Læs mere

Lovforslag om ændring af Årsregnskabsloven

Lovforslag om ændring af Årsregnskabsloven Lovforslag om ændring af Årsregnskabsloven Konsekvenser for Venture Capital og Private Equity selskaber ved indregning og måling af kapitalandele i andre virksomheder Kontakt Niels Henrik B. Mikkelsen

Læs mere

Udvalgte revisionsmæssige forhold, som revisor skal overveje i lyset af de ændrede markedsforhold 1. Indledning 2. Going concern

Udvalgte revisionsmæssige forhold, som revisor skal overveje i lyset af de ændrede markedsforhold 1. Indledning 2. Going concern 6. marts 2009 /pkj Udvalgte revisionsmæssige forhold, som revisor skal overveje i lyset af de ændrede markedsforhold 1. Indledning Den nuværende finansielle krise påvirker det danske og internationale

Læs mere

K e n d e l s e: Ved skrivelse af 11. september 2013 har Revisortilsynet klaget over registreret revisor Claus Skoda.

K e n d e l s e: Ved skrivelse af 11. september 2013 har Revisortilsynet klaget over registreret revisor Claus Skoda. Den 21. marts 2014 blev der i sag nr. 112/2013 Revisortilsynet mod Registreret revisor Claus Skoda afsagt følgende K e n d e l s e: Ved skrivelse af 11. september 2013 har Revisortilsynet klaget over registreret

Læs mere

Udkast til bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om finansielle rapporter for forsikringsselskaber og tværgående pensionskasser

Udkast til bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om finansielle rapporter for forsikringsselskaber og tværgående pensionskasser 31. august 2018 Udkast til bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om finansielle rapporter for forsikringsselskaber og tværgående pensionskasser 1 I bekendtgørelse nr. 937 af 27. juli 2015 om finansielle

Læs mere

Erhvervsstyrelsen Langelinie Allé København Ø Att.: Carina Gaarde Sørensen. Pr maj 2016

Erhvervsstyrelsen Langelinie Allé København Ø Att.: Carina Gaarde Sørensen. Pr maj 2016 Erhvervsstyrelsen Langelinie Allé 17 2100 København Ø Att.: Carina Gaarde Sørensen Pr. e-mail: carsor@erst.dk 10. maj 2016 Udkast til tre bekendtgørelser udstedt i medfør af årsregnskabsloven Tak for muligheden

Læs mere

EXACTA GRUPPEN ApS. Fuglebækvej 2, 1 tv 2770 Kastrup. Årsrapport 1. januar december 2017

EXACTA GRUPPEN ApS. Fuglebækvej 2, 1 tv 2770 Kastrup. Årsrapport 1. januar december 2017 EXACTA GRUPPEN ApS Fuglebækvej 2, 1 tv 2770 Kastrup Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 09/05/2018 Jørgen Roager

Læs mere

Priorparken 680 K/S. Vesterbrogade 33, 1620 København V. Årsrapport for

Priorparken 680 K/S. Vesterbrogade 33, 1620 København V. Årsrapport for Priorparken 680 K/S Vesterbrogade 33, 1620 København V Årsrapport for 2016 CVR-nr. 26 43 28 04 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 7. juni 2017.. Michael Jordan

Læs mere

Admiral Capital A/S Delårsrapport for perioden 1. juli 31. december 2016

Admiral Capital A/S Delårsrapport for perioden 1. juli 31. december 2016 Nasdaq Copenhagen A/S Selskabsmeddelelse nr. 1 / 2017 Aarhus, 28. februar 2017 CVR. nr. 29 24 64 91 www.admiralcapital.dk Admiral Capital A/S Delårsrapport for perioden 1. juli 31. december 2016 Bestyrelsen

Læs mere

P.O.K. Holding ApS CVR-nr

P.O.K. Holding ApS CVR-nr P.O.K. Holding ApS CVR-nr. 21 27 62 35 Årsrapport 2012/13 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 20. februar 2014. Per Oddershede Kanstrup Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

Kapital 31/8 ApS. Sødalsparken 18, 8220 Brabrand. Årsrapport for 2016/17. (regnskabsår 28/ /8 2017) CVR-nr

Kapital 31/8 ApS. Sødalsparken 18, 8220 Brabrand. Årsrapport for 2016/17. (regnskabsår 28/ /8 2017) CVR-nr Kapital 31/8 ApS Sødalsparken 18, 8220 Brabrand CVR-nr. 37 77 72 85 Årsrapport for 2016/17 (regnskabsår 28/4 2016 31/8 2017) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

GK AGIO ApS. Årsrapport for CVR-nr Stensballe Strandvej Horsens

GK AGIO ApS. Årsrapport for CVR-nr Stensballe Strandvej Horsens GK AGIO ApS Stensballe Strandvej 195 8700 Horsens CVR-nr. 26 73 91 95 Årsrapport for 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 15/03 2016 Gert Kristiansen Dirigent

Læs mere

MATADOR EJENDOMME APS

MATADOR EJENDOMME APS Tlf: 76 97 37 00 BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab vejen@bdo.dk Ådalen 13 A, 1. www.bdo.dk DK-6600 Vejen CVR-nr. 20 22 26 7020222670 MATADOR EJENDOMME APS ÅRSRAPPORT Årsrapport 2012 Årsrapporten

Læs mere

CVR: * EST. 1912

CVR: * EST. 1912 DAMPSKIBSSELSKABET ORION A / S CVR: 20.702.419 * EST. 1912 DATO: 19. januar 2007 TIL: KØBENHAVNS FONDSBØRS xcse@xcse.dk FRA: D/S ORION A/S Kontaktperson, Dir. M. L. Ipsen mail@ds-orion.com ANTAL SIDER:

Læs mere

Den 26. maj 2016 blev der i sag nr. 75/2015. Revisortilsynet. mod. Registreret revisor Steen Niels Kristensen. afsagt sålydende

Den 26. maj 2016 blev der i sag nr. 75/2015. Revisortilsynet. mod. Registreret revisor Steen Niels Kristensen. afsagt sålydende Den 26. maj 2016 blev der i sag nr. 75/2015 Revisortilsynet mod Registreret revisor Steen Niels Kristensen afsagt sålydende K E N D E L S E: Ved skrivelse af 11. august 2015 har Revisortilsynet i medfør

Læs mere

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2010.

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2010. Jensen & Møller Invest A/S CVR nr. 53 28 89 28 Rosenvængets Hovedvej 6 2100 København Ø Tlf. 35 27 09 02 Fax 35 38 19 50 www.jensen-moller.dk E-mail: jmi@danskfinancia.dk NASDAQ OMX Copenhagen A/S Postboks

Læs mere

GENTOFTE EJENDOMSSELSKAB, KOMMANDITEJENDOMSSELSKAB

GENTOFTE EJENDOMSSELSKAB, KOMMANDITEJENDOMSSELSKAB GENTOFTE EJENDOMSSELSKAB, KOMMANDITEJENDOMSSELSKAB Sundkrogsgade 7 2100 København Ø Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

FISKER+ UDLEJNING ApS

FISKER+ UDLEJNING ApS FISKER+ UDLEJNING ApS Årsrapport 4. december 2012-31. december 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 16/05/2014 Anders Fisker Jørgensen Dirigent Side 2

Læs mere

K/S Jysk Detail, Rema 1000 Hornslet CVR-nr Marselis Tværvej Aarhus C. Årsrapport Dirigent

K/S Jysk Detail, Rema 1000 Hornslet CVR-nr Marselis Tværvej Aarhus C. Årsrapport Dirigent Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 City Tower, Værkmestergade 2 8000 Aarhus C Telefon 89 41 41 41 Telefax 89 41 42 43 www.deloitte.dk K/S Jysk Detail, Rema 1000 Hornslet

Læs mere

Redegørelse for Finanstilsynets og Erhvervsstyrelsens regnskabskontrol

Redegørelse for Finanstilsynets og Erhvervsstyrelsens regnskabskontrol Redegørelse for Finanstilsynets og Erhvervsstyrelsens regnskabskontrol 2017 Redegørelse for Finanstilsynets og Erhvervsstyrelsens regnskabskontrol 2017 1 Redegørelse for Finanstilsynets og Erhvervsstyrelsens

Læs mere

K/S HJØRRING TRAFIKCENTER C/O KAJ BUNDGAARD, SCT. KNUDS ALLÉ 27, 9800 HJØRRING

K/S HJØRRING TRAFIKCENTER C/O KAJ BUNDGAARD, SCT. KNUDS ALLÉ 27, 9800 HJØRRING Tlf.: 96 23 54 00 BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab hjoerring@bdo.dk Nørrebro 15, Box 140 www.bdo.dk DK-9800 Hjørring CVR-nr. 20 22 26 7020222670 K/S HJØRRING TRAFIKCENTER C/O KAJ BUNDGAARD, SCT.

Læs mere

Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om finansielle rapporter for forsikringsselskaber og tværgående pensionskasser

Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om finansielle rapporter for forsikringsselskaber og tværgående pensionskasser BEK nr 1442 af 03/12/2018 (Gældende) Udskriftsdato: 26. april 2019 Ministerium: Erhvervsministeriet Journalnummer: Erhvervsmin., Finanstilsynet, j.nr. 162-0018 Senere ændringer til forskriften Ingen Bekendtgørelse

Læs mere

K/S Oliehavnsvej, Århus CVR-nr Årsrapport 2014

K/S Oliehavnsvej, Århus CVR-nr Årsrapport 2014 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 City Tower, Værkmestergade 2 8000 Aarhus C Telefon 89 41 41 41 Telefax 89 41 42 43 www.deloitte.dk K/S Oliehavnsvej, Århus CVR-nr. 26360625

Læs mere

Priorparken 680 K/S. Vesterbrogade 33, 1620 København V. Årsrapport for

Priorparken 680 K/S. Vesterbrogade 33, 1620 København V. Årsrapport for Priorparken 680 K/S Vesterbrogade 33, 1620 København V Årsrapport for 2015 CVR-nr. 26 43 28 04 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30. maj 2016. Michael Jordan

Læs mere

Kurssikringsinstrumenter i årsrapporten

Kurssikringsinstrumenter i årsrapporten VIDEN OM Kurssikringsinstrumenter i årsrapporten Med en voksende globalisering og større samhandel med udenlandske kunder har mange virksomheder behov for og ønske om at sikre virksomheden mod fremtidige

Læs mere

THX CONSULT APS STEENSTRUPS ALLE 9, 2. TH., 1924 FREDERIKSBERG C

THX CONSULT APS STEENSTRUPS ALLE 9, 2. TH., 1924 FREDERIKSBERG C Tlf.: 39 15 52 00 BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab koebenhavn@bdo.dk Havneholmen 29 www.bdo.dk DK-1561 København V CVR-nr. 20 22 26 7020222670 THX CONSULT APS STEENSTRUPS ALLE 9, 2. TH., 1924

Læs mere

HOLDINGSELSKABET FRL AF 10/ APS GRANGAARD ALLÉ 2, 7300 JELLING 1. OKTOBER SEPTEMBER 2018

HOLDINGSELSKABET FRL AF 10/ APS GRANGAARD ALLÉ 2, 7300 JELLING 1. OKTOBER SEPTEMBER 2018 Holdingselsk Grangaard A 7300 Jelling 35875379 HOLDINGSELSKABET FRL AF 10/2 2015 APS GRANGAARD ALLÉ 2, 7300 JELLING ÅRSRAPPORT Års 1. OKTOBER 2017-30. SEPTEMBER 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt

Læs mere

IA Invest ApS. Årsrapport for 2016/17

IA Invest ApS. Årsrapport for 2016/17 IA Invest ApS Vestervangen 6, Skt Klemens, 5260 Odense S Årsrapport for 2016/17 (regnskabsår 1/7-30/6) CVR-nr. 32 83 91 34 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

kendelse: Kvalitetskontrollanten har afgivet erklæring med følgende forbehold og konklusion:

kendelse: Kvalitetskontrollanten har afgivet erklæring med følgende forbehold og konklusion: Den 9. december 2013 blev der i sag nr. 100/2013 Revisortilsynet mod statsautoriseret revisor A afsagt sålydende kendelse: Ved skrivelse af 8. august 2013 har Revisortilsynet i medfør af revisorlovens

Læs mere

K/S Dalumvej 48, Odense CVR-nr Årsrapport 2014

K/S Dalumvej 48, Odense CVR-nr Årsrapport 2014 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk K/S Dalumvej 48, Odense CVR-nr.

Læs mere

Vejledning til bekendtgørelse nr af 15. december 2015 om overgangsbestemmelser ved anvendelse af visse bestemmelser i årsregnskabsloven

Vejledning til bekendtgørelse nr af 15. december 2015 om overgangsbestemmelser ved anvendelse af visse bestemmelser i årsregnskabsloven 30. maj 2016 Sag 2016-3181 Vejledning til bekendtgørelse nr. 1849 af 15. december 2015 om overgangsbestemmelser ved anvendelse af visse bestemmelser i årsregnskabsloven Indledning Erhvervsstyrelsen har

Læs mere

HOLDINGSELSKABET JMI AF 15/ ApS

HOLDINGSELSKABET JMI AF 15/ ApS HOLDINGSELSKABET JMI AF 15/1 2009 ApS Sitkagranvej 13 9800 Hjørring Årsrapport 1. oktober 2017-30. september 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 03/01/2019

Læs mere

K/S Smørum Centeret CVR-nr Holmevej Virum. Årsrapport 2015

K/S Smørum Centeret CVR-nr Holmevej Virum. Årsrapport 2015 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk K/S Smørum Centeret CVR-nr. 27453325

Læs mere

Aarhus Papir Holding ApS CVR-nr

Aarhus Papir Holding ApS CVR-nr Aarhus Papir Holding ApS CVR-nr. 67 10 52 14 Årsrapport 2012/13 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 18. september 2013. Grete Wiemann Jensen Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

Ejendomsselskabet Helsingør 3000 ApS

Ejendomsselskabet Helsingør 3000 ApS Ejendomsselskabet Helsingør 3000 ApS Hjemstedsadresse: Nordre Strandvej 10, 3000 Helsingør CVR-nummer 28 13 06 35 Årsrapport 2015/16 Godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 27. januar 2017

Læs mere

HARALD AUTO A/S. Gammel Højmevej Odense SV. Årsrapport 1. januar december 2017

HARALD AUTO A/S. Gammel Højmevej Odense SV. Årsrapport 1. januar december 2017 HARALD AUTO A/S Gammel Højmevej 30 5250 Odense SV Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 28/05/2018 Peter Lambert

Læs mere

S Godkendt pa selskabets/ordinære generalforsamling den / tj 2017

S Godkendt pa selskabets/ordinære generalforsamling den / tj 2017 m S T A T S A U T O R I S E R E T R E V I S I O N S P A R T N E R S E L S K A B Advokat Svend-Aage Dreist Hansen ApS Bag Haverne 32-50 4600 Køge (CVR-nr. 37 13 41 55) Årsrapport for 2016 S Godkendt pa

Læs mere

AC Lundbæk A/S CVR-nr

AC Lundbæk A/S CVR-nr AC Lundbæk A/S CVR-nr. 28 27 94 77 Årsrapport 1. januar - 31. december 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 14. maj 2014. Claus Lundbæk Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

C. Nielsen Holding ApS Ravnsøvej Risskov. CVR-nr: ÅRSRAPPORT 1. januar december 2016

C. Nielsen Holding ApS Ravnsøvej Risskov. CVR-nr: ÅRSRAPPORT 1. januar december 2016 Ravnsøvej 52 8240 Risskov CVR-nr: 29 31 50 00 ÅRSRAPPORT 1. januar - 31. december 2016 (11. regnskabsår) Godkendt på selskabets generalforsamling, den 15. februar 2017 Dirigent, Claus Loldrup Nielsen INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2014

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2014 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2013 31. marts 2014 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

FREDSKOVHUSET ApS. Rådmandsgade København N. Årsrapport 1. januar december 2017

FREDSKOVHUSET ApS. Rådmandsgade København N. Årsrapport 1. januar december 2017 FREDSKOVHUSET ApS Rådmandsgade 54 2200 København N Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 20/06/2018 Bruno Andersen

Læs mere

Dragstrupvej 50 I ApS

Dragstrupvej 50 I ApS Dragstrupvej 50 I ApS CVR-nr. 34 09 37 41 Årsrapport for perioden 1. januar til 31. december 2014 (4. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 01/01

Læs mere

JA Holding 5 ApS. c/o Rødovre Centrum Rødovre Centrum 1R, Rødovre. CVR-nr Årsrapport for 2018 (21.

JA Holding 5 ApS. c/o Rødovre Centrum Rødovre Centrum 1R, Rødovre. CVR-nr Årsrapport for 2018 (21. Crowe Statsautoriseret Revisionsinteressentskab v.m.b.a. Rygårds Allé 104 DK-2900 Hellerup Telefon +45 39 29 25 00 www.crowe.dk JA Holding 5 ApS c/o Rødovre Centrum Rødovre Centrum 1R, 1 202 2610 Rødovre

Læs mere

LE AF 30. JUNI 2014 A/S under frivillig likvidation Lundvej 14, 8800 Viborg

LE AF 30. JUNI 2014 A/S under frivillig likvidation Lundvej 14, 8800 Viborg LE AF 30. JUNI 2014 A/S under frivillig likvidation Lundvej 14, 8800 Viborg CVR-nr. 27 40 98 73 Årsrapport 1. januar - 31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

PEDER MØLLER ANDERSEN HOLDING APS VIBEVÆNGET 12, 6710 ESBJERG V

PEDER MØLLER ANDERSEN HOLDING APS VIBEVÆNGET 12, 6710 ESBJERG V Tlf.: 96 26 38 00 BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab herning@bdo.dk Birk Centerpark 30 www.bdo.dk DK-7400 Herning CVR-nr. 20 22 26 7020222670 PEDER MØLLER ANDERSEN HOLDING APS VIBEVÆNGET 12, 6710

Læs mere

SETHI EJENDOMME III ApS

SETHI EJENDOMME III ApS SETHI EJENDOMME III ApS Årsrapport 1. januar 2013-31. december 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 24/05/2014 Faisel Sethi Dirigent Side 2 af 11 Indhold

Læs mere

Afgørelse vedrørende årsrapporten for 2013 for PFA Pension

Afgørelse vedrørende årsrapporten for 2013 for PFA Pension Bestyrelsen og direktionen for PFA Pension Sundkrogsgade 4 2100 København Ø 21. april 2015 Afgørelse vedrørende årsrapporten for 2013 for PFA Pension Indledning I Økonomisk Ugebrev nr. 34 2014 fremgik

Læs mere

Årsrapport Indsender: Revision Vestkysten statsautoriseret revisionsanpartsselskab Skolegade 85, Esbjerg

Årsrapport Indsender: Revision Vestkysten statsautoriseret revisionsanpartsselskab Skolegade 85, Esbjerg Årsrapport 2012 PHINI Invest ApS Mådevej 15 6700 Esbjerg CVR nr. 32833543 Indsender: Revision Vestkysten statsautoriseret revisionsanpartsselskab Skolegade 85, 2. 6700 Esbjerg Fremlagt og godkendt på den

Læs mere

Staulund Erhvervsejendomme ApS Karupvej 4 A, 7540 Haderup. Årsrapport

Staulund Erhvervsejendomme ApS Karupvej 4 A, 7540 Haderup. Årsrapport Staulund Erhvervsejendomme ApS Karupvej 4 A, 7540 Haderup CVR-nr. 37 54 27 33 Årsrapport 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31. maj 2019 Preben Jensen

Læs mere

K/S BLACKBURN. Christians Brygge 28, st tv 1559 København V. Årsrapport 1. januar december 2016

K/S BLACKBURN. Christians Brygge 28, st tv 1559 København V. Årsrapport 1. januar december 2016 K/S BLACKBURN Christians Brygge 28, st tv 1559 København V Årsrapport 1. januar 2016-31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 29/06/2017 Antony

Læs mere

Blyde Holding ApS. Årsrapport for 2017

Blyde Holding ApS. Årsrapport for 2017 Blyde Holding ApS Sørupvej 72, 3480 Fredensborg Årsrapport for 2017 CVR-nr. 28 15 98 89 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 18/6 2018 Jørgen Nielsen Dirigent

Læs mere

CPJ INVEST ApS. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

CPJ INVEST ApS. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den CPJ INVEST ApS Årsrapport 1. januar 2012-31. december 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31/05/2013 Carsten Peter Jochumsen Dirigent Side 2 af 13 Indhold

Læs mere

ÅRSRAPPORT. 1. januar december 2016 COHEBO HOLDING APS. Møllelodden Dragør. CVR-nr regnskabsår

ÅRSRAPPORT. 1. januar december 2016 COHEBO HOLDING APS. Møllelodden Dragør. CVR-nr regnskabsår ÅRSRAPPORT 1. januar - 31. december 2016 COHEBO HOLDING APS Møllelodden 1 2791 Dragør CVR-nr. 33 14 62 72 6. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling 11.

Læs mere

Hobrovej 42, Ålborg, PenSam ApS. Årsrapport for 2017

Hobrovej 42, Ålborg, PenSam ApS. Årsrapport for 2017 Jørgen Knudsens Vej 2 3520 Farum CVR-nr. 10431905 Årsrapport for 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 23. januar 2018 Birthe Ullbæk Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

OLE LUND-THOMSEN, EJENDOMSADMINISTRATION APS ESPLANADEN 7, 3. TV., 1263 KØBENHAVN K 2015/16

OLE LUND-THOMSEN, EJENDOMSADMINISTRATION APS ESPLANADEN 7, 3. TV., 1263 KØBENHAVN K 2015/16 Tlf.: 39 15 52 00 BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab koebenhavn@bdo.dk Havneholmen 29 www.bdo.dk DK-1561 København V CVR-nr. 20 22 26 7020222670 OLE LUND-THOMSEN, EJENDOMSADMINISTRATION APS ESPLANADEN

Læs mere

Ejendomsselskabet Rose ApS Søblink Sorø CVR-nr Årsrapport

Ejendomsselskabet Rose ApS Søblink Sorø CVR-nr Årsrapport Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Ndr. Ringgade 70A 4200 Slagelse Telefon 58558200 Telefax 58558201 www.deloitte.dk Ejendomsselskabet Rose ApS Søblink 16 4180 Sorø CVR-nr.

Læs mere

R INVEST APS. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling, den 28. juni René Bak CVR-NR.

R INVEST APS. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling, den 28. juni René Bak CVR-NR. Tlf: 39 15 52 00 BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab koebenhavn@bdo.dk Havneholmen 29 www.bdo.dk DK-1561 København V CVR-nr. 20 22 26 7020222670 R INVEST APS ÅRSRAPPORT Årsrapport 2012 Årsrapporten

Læs mere

Den Typografiske Begravelseskasse. under afvikling

Den Typografiske Begravelseskasse. under afvikling Den Typografiske Begravelseskasse under afvikling Årsrapport for 2014 Indholdsfortegnelse Ledelsens beretning og påtegning 1 Den uafhængige revisors påtegning på årsregnskabet 2 Anvendt regnskabspraksis

Læs mere

Allindemaglegård Holding ApS. Årsrapport 2016/17

Allindemaglegård Holding ApS. Årsrapport 2016/17 Allindemaglevej 58 A Allindemagle 4100 Ringsted CVR-nr. 38166301 Årsrapport 2016/17 1. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 24-11-2017 Kim Kjær

Læs mere

for ejendomsvirksomheder

for ejendomsvirksomheder Ændringer til årsregnskabsloven: Konsekvenser for ejendomsvirksomheder Kontakt Kim Tang Lassen Telefon: 3945 3522 Mobil: 2381 0467 E-mail: kil@pwc.dk Kasper Elkjær Nielsen Telefon: 8932 5588 Mobil: 2321

Læs mere

Påtegninger Ledelsespåtegning 1 Den uafhængige revisors erklæringer 2. Ledelsesberetning Selskabsoplysninger 4 Ledelsesberetning 5

Påtegninger Ledelsespåtegning 1 Den uafhængige revisors erklæringer 2. Ledelsesberetning Selskabsoplysninger 4 Ledelsesberetning 5 Indholdsfortegnelse Side Påtegninger Ledelsespåtegning 1 Den uafhængige revisors erklæringer 2 Ledelsesberetning Selskabsoplysninger 4 Ledelsesberetning 5 Årsregnskab Resultatopgørelse 1. januar - 31.

Læs mere

Annasvej 2-4 I/S c/o Salling Ejendomsadministration A/S, Gammel Kongevej 11, st., 1610 København V

Annasvej 2-4 I/S c/o Salling Ejendomsadministration A/S, Gammel Kongevej 11, st., 1610 København V Annasvej 2-4 I/S c/o Salling Ejendomsadministration A/S, Gammel Kongevej 11, st., 1610 København V CVR-nr. 36 48 01 57 Årsrapport 1. januar - 31. december 2017 Årsrapporten godkendt 7. marts 2018. Chalotte

Læs mere

Årsrapport for (3. regnskabsår)

Årsrapport for (3. regnskabsår) Årsrapport for 2018 01.01.18-31.12.18 (3. regnskabsår) Nam Food Invest ApS Vesterbro 74 9000 Aalborg CVR-nr. 37745650 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 7.

Læs mere

Juridisk Kontor CPH ApS. Årsrapport 2016/17

Juridisk Kontor CPH ApS. Årsrapport 2016/17 Palægade 3, 4. th. 1261 København K CVR-nr. 32478786 Årsrapport 2016/17 8. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 28. februar 2018 Johnny Hast Hansen

Læs mere

Tjekliste til årsrapporten 2016 for regnskabsklasse B Ajourført januar 2017

Tjekliste til årsrapporten 2016 for regnskabsklasse B Ajourført januar 2017 Tjekliste til årsrapporten 2016 for regnskabsklasse B Ajourført januar 2017 www.beierholm.dk Tjeklisten har til formål at give overblik over oplysningskrav og medvirke til overholdelse af disse i årsrapporter

Læs mere

DEN DANSKE MARITIME FOND

DEN DANSKE MARITIME FOND DEN DANSKE MARITIME FOND Årsrapporten er fremlagt og godkendt af bestyrelsen den 29. marts 2010 (dirigent) CVR-nr. 28 89 38 25 Årsrapport 2009 AMALIEGADE 33 B * DK - 1256 KØBENHAVN K * TLF.: +45 77 40

Læs mere

K/S Segelckes Brænderi P Nørkjærs Plads 5, 2. th., 9800 Hjørring

K/S Segelckes Brænderi P Nørkjærs Plads 5, 2. th., 9800 Hjørring K/S Segelckes Brænderi P Nørkjærs Plads 5, 2. th., 9800 Hjørring CVR-nr. 38 27 56 82 Årsrapport 20. december 2016-30. juni 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

ANDELSKASSEN MIDTTHYS FOND

ANDELSKASSEN MIDTTHYS FOND ANDELSKASSEN MIDTTHYS FOND Årsrapport 1. januar 2012-31. december 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 14/05/2013 Karl Tavs Andersen Dirigent Side 2 af

Læs mere

LTH Holding 1 ApS. Årsrapport for 2017

LTH Holding 1 ApS. Årsrapport for 2017 LTH Holding 1 ApS c/o Basisbank, Teglholm Allé 15, 2450 København SV Årsrapport for 2017 CVR-nr. 37 26 22 77 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30/4 2018

Læs mere

Thomsen 2016 Holding ApS

Thomsen 2016 Holding ApS Thomsen 2016 Holding ApS Skæring Skolevej 157 8250 Egå Årsrapport 1. juli 2015-30. juni 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 28/11/2016 Klaus Kimose Thomsen

Læs mere

DT BOLIG ApS. Smakkegårdsvej Gentofte. Årsrapport 1. januar december 2017

DT BOLIG ApS. Smakkegårdsvej Gentofte. Årsrapport 1. januar december 2017 DT BOLIG ApS Smakkegårdsvej 217 2820 Gentofte Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 02/06/2018 David Tranberg Dirigent

Læs mere