Møde med By, Bolig og Landdistriktsminister Carsten Hansen (S)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Møde med By, Bolig og Landdistriktsminister Carsten Hansen (S)"

Transkript

1 NYHEDSBREV LAK Landsbyerne i Aalborg Kommune nr. 1 - februar 2012 Møde med By, Bolig og Landdistriktsminister Carsten Hansen (S) På opfordring fra rådmand Thomas Kastrup-Larsen deltog LAK s formand Jørgen Folkvang og næstformand Leo Helmer d. 6. januar 2012 i et møde vores nye By, Bolig og Landdistriktsminister Carsten Hansen. Mødet havde til formål at gøre ministeren opmærksom på nogle af de problemstillinger vi synes er særlig vigtige for landdistriktet i Aalborg kommune. Vi ønskede at drøfte punkterne med ministeren inden regeringens landdistriktspolitik endeligt blev lagt fast, således vores punkter kunne nå at komme med ind i den samlede politik. Fra venstre Rådmand Thomas Kastrup-Larsen, Landdistriktsminister Carsten Hansen, Formand for LAK Jørgen Folkvang og næstformand Leo Helmer. LAK havde oprindeligt foreslået flere forskellige emner, som vi synes det kunne være spændende at drøfte med Carsten Hansen, men vi var godt klar over, at mængden af punkter skulle begrænses, da mødet med ministeren jo nok ikke blev så lang. Sammen med magistraten for Sundhed og Bæredygtig Udvikling (SBU) havde vi derfor på forhånd udvalgt og tilkendegivet overfor ministeriet, at vi ønskede at drøfte følgende 3 punkter:

2 Side 2 1. Adgangen til nationale og internationale landdistriktsstøtteordning. Landdistriktsprogrammet for omfatter 7,6 milliarder (ca. 4,3 milliarder fra EU) til fordeling mellem landets land og mellemkommuner. Aalborg Kommune er imidlertid klassificeret som en bykommune, og kan derfor ikke komme i betragtning. Opdelingen af kommunerne i by-, land og mellemkommuner skete inden kommunesammenlægningen i 2007, og blev ikke ændret selvom Aalborg Kommune efter kommunesammenlægningen kom til at indeholde et meget stort landdistrikt. Landdistrikterne i Aalborg Kommune bør selvfølgelig kunne komme i betragtning til midlerne i landdistriktsprogrammet på lige fod med landets øvrige landdistriktsområder. Gennem landdistriktsprogrammet er det bl.a. muligt at give støtte til arbejdspladser/erhvervslivet på landet. Denne mulighed har Aalborg Kommune ikke, da forvaltningsloven ikke tillader noget sådant. Mange andre både statslige og private støtteordninger for landdistrikter giver også kun støtte til land og mellemkommuner, hvilket gør situationen endnu mere utålelig for os. Det var derfor meget vigtigt at gøre landdistriktsministeren opmærksom på den groteske situation, inden rammebestemmelserne for det kommende landdistriktsprogram ?? bestemmes. 2. Digital infrastruktur Ligeledes var det meget vigtigt at gøre Carsten Hansen opmærksom på, at Nordjylland halter bagefter med hensyn til både mobiltelefondækning og bredbåndsforbindelser. Og at den digitale infrastruktur er en absolut nødvendighed, hvis vi skal få virksomheder og familier til at bosætte sig / blive på landet. 3. Byudvikling i landsbyer beliggende inden for kystbeskyttelseslinjen Kystbeskyttelseslovgivningen, som er gældende i 3 km afstand af fra kyster og fjorde, håndhæves meget restriktiv. Da der i Aalborg Kommune findes rigtig mange kyster og fjorde, giver dette problemer for de landsbyer som befinder sig indenfor 3 km grænsen. Vi ønsker ikke bebyggelse helt ud i vandkanten eller forlystelsesparker på strandengen, men vi føler nogle gange at grænsen håndhæves blot for grænsens skyld, ikke fordi det er fornuftigt eller for at beskytte vore kyststrækninger. Da landsbyen Bislev ved Nibe ønskede at lave en privat udstykning mod nord, blev dette pure nægtet af Miljøcentret i Århus, da en del af udstykningen befandt sig indenfor 3 km grænsen. Det er ikke muligt at se Bislev fra fjorden, da Bislev ligger skjult bag nogle bakker, og udstykningen ville absolut ikke få indflydelse på noget som helst omkring kystlinjen. Rådmand Thomas Kastrup-Larsen forelagde pkt. 1 for Carsten Hansen. Formand Jørgen Folkvang forlagde problemerne omkring den digitale infrastruktur. Jørgen er som bekendt meget aktiv omkring internetforbindelser i kommunens østlige del. Med Bislev som et godt eksempel blev den meget rigide håndtering af kystbeskyttelsesloven forlagt landdistriktsministeren af næstformand Leo Helmer.

3 Side 3 Carsten Hansen mente: 1. at vi havde en god pointe omkring pkt at vi var enige omkring vigtigheden af gode bredbåndsforbindelser i landdistrikterne. Regeringen mener, modsat den forrige regering, at en markedsbaseret udbygning af bredbåndsforbindelserne ikke er tilstrækkeligt. Carsten Hansen lovede at alle nye koncessionsaftaler vil blive indgået med klausul om fuld dækning af hele landet. Ministeren havde netop indgået en aftale om10 Mbit/s dækning inden Jørgen synes ikke det var tilstrækkeligt. Ministeren mente at det dog var et skridt i den rigtige retning. Regeringen har indgået aftale med Kommunernes Landsforbund og Danske Regioner om Den digitale vej til fremtidens velfærd. Heri hedder det sig at al kommunikation mellem borgere og det offentlige skal foregå elektronisk fra 2014, og at alle skal have mindst 100 Mbit/s bredbåndsforbindelse i at regeringspartierne stemte imod den tidligere regering, som gav visse landkommuner lov til at bebygge indenfor 3 km grænsen. Regeringen har planer om en tilbagerulning af denne lov. Carsten Hansen henviste os til Natur og Miljøministeriet, som er ansvarlig for området, men konkluderede at vi var enige om, at byggeri indenfor kystbeskyttelseslinjen skulle reguleres, men måske ikke så firkantet som det blev i dag. Vi fik som sådan ikke meget konkret ud af mødet med ministeren, men det havde vi heller ikke regnet med. Vi fik forhåbentlig givet ministeren en smule at tænke over, og så er det vores håb at andre på tilsvarende vis stikker til ministeren, og at stikkeriet tilsammen flytter nogle grænser i den rigtige retning. Kr. 4,0 millioner i pulje til forskønnelse og udvikling af byer i landdistrikt Aalborg 2013 Som nogle måske kan huske, så efterlyste LAK større landdistriktsprojekter sidste sommer. Efterlysningen kom på baggrund af et møde mellem LAK, borgmester Henning G. Jensen og rådmand Thomas Kastrup-Larsen, som ønskede at tilgodese landdistrikterne ved de kommende kommunale budgetforhandlinger. Udgangspunktet var en beløbsstørrelse på 1-2 millioner. Resultatet af efterlysningen bar ikke uventet præg af, at tidsfristen var al for kort. Vi takker selvfølgelig alligevel for opbakningen fra medlemmerne og de projekter, der blev sendt ind. Efter nogle meget konstruktive forhandlinger blev SBU og LAK enige om at foreslå byrådet, at der blev lavet en ny støttepulje med en størrelse på 5 millioner/årligt, og at dette beløb blev indarbejdet i det kommunale budget fremover.

4 Side 4 Puljen skulle støtte følgende temaer: 1. Forskønnelse / byfornyelse af gaderum i de mindre landsbyer. 2. Rekreative stisystemer. 3. Natur, sundhed og bæredygtighed. Efter en tur i den politiske budgetmølle blev resultatet, at der desværre ikke var penge til en sådan pulje i budgetåret 2012, men først i Endvidere fik puljen et lidt andet indhold end vi oprindelig have tænkt, men da rammerne er gjort meget åbne, synes vi faktisk det er rigtigt fint. SBU-forvaltningen udarbejdede et forslag til kommissoriet, som LAK har kommenteret. Faktisk blev de fleste af LAKs kommentarer indarbejdet i det endelige forslag, som SBU-udvalget godkendte på deres møde d. 8. februar Ansøgningerne behandles af et bedømmelsesudvalg, som består af en formand og 6 menige medlemmer. Formanden er vicedirektør i SBU, Jørn Hviid Carlsen. De menige medlemmer består af 3 repræsentanter fra LAK, og lederne af Park og Natur, Trafik og Veje samt Plan og Byg. LAK har endnu ikke valgt sine repræsentanter i bedømmelsesudvalget. I år er ansøgningsfristen sat til d. 8. maj Ansøgningerne behandles i løbet af sommeren 2012, således projekterne kan afvikles i løbet af Der er rigtig mange muligheder for nogle spændende og flotte projekter med denne støttepulje. Se ansøgningskriterierne og rammerne på kommunens hjemmeside: Tilskudsmuligheder/Documents/Kommissorium-forskoennelse-og-udvikling-i-byer-ilanddistriktet.pdf Bestyrelsen i LAK har stor viden omkring mange forskellige projekter rundt omkring i kommunens landdistrikt, og er bestyrelsen ikke i stand til at hjælpe med et konkret problem, så kan vi måske hjælpe med at knytte en kontakt til andre ildsjæle, som har stået med lignende problemer. Kontakt os endelig, vi vil meget gerne hjælpe. ORDINÆR GENERALFORSAMLING Forsamlingshuset St. Restrup Friskole Restrup Kærvej 16, 9240 Nibe Torsdag d. 29. marts 2012, kl Landsbyerne i Aalborg Kommunes formålsparagraf: Foreningens formål er at arbejde for bevarelse og udvikling af landsbyerne i Aalborg Kommune og det miljø og den kultur, disse repræsenterer. Foreningen vil repræsentere landsbyerne i Aalborg Kommune og arbejde for landsbyernes interesser i forhold til stat, kommune og region. Foreningen vil formidle information, samarbejde og koordination landsbyerne imellem. Foreningen vil aktivt deltage i formuleringen af den kommunale landdistriktspolitik, deltage i fora, hvor landsbyernes forhold og særlige indsigt kan bidrage posi-

5 Side 5 tivt og medvirke ved fordeling af offentlige midler til projekter og lokalt formulerede løsninger. Hvis du synes disse mål er gode og værdifulde, så få din landsbyforening/samråd/ borgerforening til at melde sig ind. Jo flere vi står sammen, jo bedre mulighed har vi for påvirke vigtige beslutninger og beslutningstagere. Heldigvis har LAK fået meget stor opbakning i Foreningen omfatter således 34 medlemslandsbyer. I Aalborg Kommune er der omkring 50 landsbyer i alt, men da mange af landsbyerne har valgt at slutte sammen i en fælles organisation, så er tilslutningen derfor næsten total. Enkle landsbyer er stadigvæk ikke med i fællesskabet, men det håber vi selvfølgelig de kommer i Traditionelt er det Årets Landsby som afholder generalforsamlingen. St. Restrup er en driftig lille landsby, hvor kreativiteten blomstrer og hjulene snurrer. Landsbyforeningen St. Restrup starter med en lille introduktion af sig selv. Derefter er dagsordenen i henhold til vedtægterne: 1. Konstatering af de tilstedeværendes medlemskab og stemmeret 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning til godkendelse 4. Beretning fra udvalg 5. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse 6. Udnævnelse af Årets Landsby og Årets Landsbyven 7. Indkomne forslag (skal være bestyrelsen i hænde senest d. 22. marts) 8. Drøftelse af foreningens fremtidige virke 9. Fastsættelse af kontingent 10. Valg af tre bestyrelsesmedlemmer På valg er næstformand Leo Helmer og kasserer Anders Clausen, som begge modtager genvalg. På valg er også Teddy Christensen, som ikke ønsker genvalg. 11. Valg af tre suppleanter for de under pkt. 10 valgte bestyrelsesmedlemmer. 12. Valg af revisor og revisorsuppleant 13. Eventuelt Efter generalforsamlingen er Landsbyerne i Aalborg Kommune og Landsbyforeningen St. Restrup vært ved et mindre traktement. Planstrategi 2011 vedtaget uændret - trods mange indsigelser Byrådet har d. 23. januar 2012 vedtaget Planstrategi 2011, Norddanmarks vækstakse. Planstrategien ligger til grund for den fysiske udvikling af kommunen, og dermed den kommende revision af Kommuneplan Planstrategien har været i offentlig høring i perioden fra d. 10. maj til d. 10. juli Landsbyerne i Aalborg Kommune havde sammen med andre af vores medlemsforeninger indsendt bemærkninger til strategien, idet vi slet ikke synes landdistrikternes mange alvorlige problemstillinger var behandlet ordentligt i oplægget. Desværre blev ingen af vores synspunkter imødekommet. Det samme var tilfældet med 21 andre skrivelser. Ikke et komma i Planstrategien blev ændret på baggrund af de indsendte bemærkninger. Begrundelserne var for det meste kort og godt: Bemærkningerne er noteret, men giver ikke anledning til ændringer af Planstrategien. Det virker noget overlegent.

6 Side 6 LAK repræsentationer Landsbyerne i Aalborg Kommune er i dag repræsenteret i mange råd og udvalg. Nedenstående er en liste over hvor LAK allerede er repræsenteret, og hvem du eventuelt kan kontakte, hvis de vil vide mere om foreningens virke: AKA Aalborg Kommunes Aktionsgruppe - Puljen til lokale projekter Puljen støtter lokale landdistriktsprojekter med op til kr Det samlede støttebeløb er 1,5 millioner/årligt. Anker Lohmann-Hansen (formand for AKA, bestyrelsesmedlem i LAK) Jørgen Folkvang (formand i LAK) Leo Helmer (næstformand i LAK) Flemming Johannesen (bestyrelsesmedlem i LAK) Landdistriktspolitikkens følgegruppe I forbindelse med udarbejdelsen af Aalborg Kommunes Landdistriktspolitik er der nedsat en følgegruppe bestående af repræsentanter fra Landsbyerne i Aalborg Kommune, Erhvervsorganisationer, Samråd, Ældreråd, Handicapråd, Folkeoplysningsforbundet, Friluftsrådet og forvaltningerne i Aalborg Kommune. Anker Lohmann-Hansen (bestyrelsesmedlem i LAK) Det Grønne Råd Det Grønne Råd er et dialogforum vedr. kommunens administration og planlægning indenfor natur, miljø og friluftsliv, og består af repræsentanter for Landsbyerne i Aalborg Kommune, Danmarks Naturfredningsforening, Friluftsrådet, Danmarks Sportsfiskerforbund, Danmarks Jægerforbund, Dansk Ornitologisk Forening, Landbrugsorganisationerne, Dansk Skovforening, Naturstyrelsen, Naturvejlederforeningen i Danmark, forvaltningerne SBU, Miljø og Park & Natur. Bodil Hansen (bestyrelsesmedlem i LAK) Arbejdsgruppe omkring ældreforhold i Aalborg Kommunes landdistrikt Selvbestaltet arbejdsgruppe med repræsentanter for Ældrerådet, Ældre Sagen, SBU og Ældre og Handicapforvaltningen. Anker Lohmann-Hansen (bestyrelsesmedlem i LAK) Gunnar Jensen (bestyrelsesmedlem i LAK) Bedømmelseskomiteen for Årets Bygværk En komite oprettet af LAK i Kårer hvert år Årets Bygværk i landdistriktet, og består af: Rådmand Thomas Kastrup-Larsen, SBU Vicedirektør Jørn Hviid Carlsen, SBU Arkitekt MAA og afdelingsleder Thina Wallin Jensen, Plan og Byg, Teknik og Miljøforvaltning Arkitekt MAA og medejer Nils Pagh Andreasen, Arkitekt og ingeniørfirma Kærsgaard & Andersen Ejendomsinspektør Flemming Johannesen (bestyrelsesmedlem i LAK) Bygningsingeniør og afdelingsleder Leo Helmer (næstformand i LAK)

7 Side 7 Puljen til forskønnelse og udvikling af byer i landdistriktet En kommunalt nedsat pulje til forskønnelse af landsbyer. Puljen er på kr. 4,0 millioner årligt. Bedømmelsesudvalget består af: Vicedirektør Jørn Hviid Carlsen, SBU Lederne af Park & Natur, Miljø og Trafik & Veje. 3 repræsentanter fra Landsbyerne i Aalborg Kommune. Der er endnu ikke sat navne på repræsentationen. Flotte udviklingsplaner for 5 landsbyer i det vestlige Aalborg I Huset i Farstrup d. 26. januar 2012 blev udviklingsplanerne for 5 landsbyer i det vestlige Aalborg Vest præsenteret i overværelse af ca. 100 borgere og byrådspolitikere. De 5 landsbyer er Farstrup, Lundby, St. Astrup, Kølby og Staun. Alle vest for Nibe. Under den tidligere fattige Nibe Kommune var der ikke meget hjælp for landsbyerne at få. LINK - Landsbyerne i Nibe Kommune fik hvert år stillet ca. kr til rådighed til uddeling blandt 13 landsbyer. Resten af det kommunale budget tilfaldt stort set Nibe by. Der var derfor rift om de begrænsede midler, som kun blev uddelt én gang årligt. Da udviklingsplaner blev igangsat var landsbyerne således forståelig nok forsigtigt skeptiske overfor SBU s mange ideer. Ville det mon nu føre noget med sig denne gang? Men denne gang var der faktisk ca. kr til deling imellem landsbyerne. På mødet var det helt fantastisk, at høre om den nogle steder meget store lokale opbakning, og de mange ambitiøse projekter der allerede var sat i gang, men det var lige så fantastisk at høre hvilken gejst og optimisme arbejdsprocessen havde foranlediget blandt de fremmødte. LAK vil endnu en gang ønske landsbyerne og SBU tillykke med det meget flotte resultat, og håber selvfølgelig at andre af vores landsbyer får tilbudt tilsvarende hjælp.

Vedtægter for DcH-Svendborg

Vedtægter for DcH-Svendborg Forslag til vedtægtsændring til behandling på generalforsamling d. 19.11.2015 Vedtægter for DcH-Svendborg 1 Foreningens navn er DcH-Svendborg. Dens hjemsted er Svendborg. Foreningen er medlem af landsforeningen

Læs mere

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bæveren 2013

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bæveren 2013 Generalforsamling i Grundejerforeningen Bæveren 2013 Agenda 2013 0) 1) 2) 3) 4) 5) 6) Velkommen v/ Sparekassen Himmerland Velkommen v/ Formanden Valg af Dirigent + Referent Formandens beretning Regnskab

Læs mere

Rågeleje & Udsholt Strand Grundejerlav

Rågeleje & Udsholt Strand Grundejerlav Rågeleje & Udsholt Strand Grundejerlav Generalforsamling 09. August 2015 Rågeleje & Udsholt Strand Grundejerlav Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om foreningens virksomhed 3. Forelæggelse

Læs mere

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 23. november 2015 kl. 19.30

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 23. november 2015 kl. 19.30 Tilstede: 11 borgere ud over en del af bestyrelsen Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent 3. Beretning. 4. Regnskab forelægges til godkendelse. 5. Valg i henhold til lovene ( 7) 6. Indkomne

Læs mere

Vedtægter for Vamdrup civile Hundeførerforening

Vedtægter for Vamdrup civile Hundeførerforening Vedtægter for Vamdrup civile Hundeførerforening 1 Foreningens navn er Vamdrup civile Hundeførerforening. Dens hjemsted er Vamdrup. Foreningen er medlem af landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening.

Læs mere

Vedtægter. for Odsherred Civile Hundeførerforening. Foreningens navn er ODSHERRED CIVILE HUNDEFØRERFORENING. Dens hjemsted er ODSHERRED KOMMUNE.

Vedtægter. for Odsherred Civile Hundeførerforening. Foreningens navn er ODSHERRED CIVILE HUNDEFØRERFORENING. Dens hjemsted er ODSHERRED KOMMUNE. Vedtægter for Odsherred Civile Hundeførerforening 1 Foreningens navn er ODSHERRED CIVILE HUNDEFØRERFORENING. Dens hjemsted er ODSHERRED KOMMUNE. Foreningen er medlem af landsforeningen DANMARKS CIVILE

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Referat af Generalforsamling 20. februar 2016.

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Referat af Generalforsamling 20. februar 2016. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab til godkendelse på generalforsamlingen. 4. Behandling af indkomne forslag. 5. Fastsættelse af

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

1. Referat af ekstra ordinær generalforsamling. Tilstede: 12 grundejere + 2 fuldmagter

1. Referat af ekstra ordinær generalforsamling. Tilstede: 12 grundejere + 2 fuldmagter 1. Referat af ekstra ordinær generalforsamling Tilstede: 12 grundejere + 2 fuldmagter 1. Valg af dirigent Tina Pedersen. K21 Valgt Tina konkluderer at Generalforsamling er lovformligt indkaldt og der er

Læs mere

Grundejerforeningen Østergårdsparken

Grundejerforeningen Østergårdsparken Grundejerforeningen Østergårdsparken Ordinær generalforsamling den 27. marts 2008. Rasmus Kjærgaard bød velkommen og orienterede om, at både formanden og næstformanden var blevet forhindrede i at deltage,

Læs mere

Vedtægter. for. foreningen. Solbjerg Gruppen Naboforening til påtænkt Kæmpevindmølle

Vedtægter. for. foreningen. Solbjerg Gruppen Naboforening til påtænkt Kæmpevindmølle Vedtægter for foreningen Solbjerg Gruppen Naboforening til påtænkt Kæmpevindmølle 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er: Solbjerg Gruppen Naboforening til påtænkt Kæmpevindmølle, i daglig tale

Læs mere

Afdelingens navn er Herlev Basketball og har hjemsted i Herlev.

Afdelingens navn er Herlev Basketball og har hjemsted i Herlev. 1 Afdelingens navn, hjemsted og formål Afdelingens navn er Herlev Basketball og har hjemsted i Herlev. Foreningens formål er at skabe gode muligheder for, at medlemmerne kan spille basketball, og for at

Læs mere

2. Bestyrelsens beretning Vi har i år valgt at dele beretningen ud til dem der har haft med de forskellige områder af gøre.

2. Bestyrelsens beretning Vi har i år valgt at dele beretningen ud til dem der har haft med de forskellige områder af gøre. Referat fra Generalforsamlingen 2008 Afholdt onsdag den 18. februar på Bakkenbro Skole. 36 fremmødte udover bestyrelsen. 1. Valg af dirigent Otto Østergaard blev valg med applaus. 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Nye medlemmer betaler kontingent, der fastsættes på den årlige ordinære generalforsamling.

Nye medlemmer betaler kontingent, der fastsættes på den årlige ordinære generalforsamling. 1 Foreningens navn er DcH Vejle. Dens hjemsted er Vejle. Foreningen er medlem af landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening. 2 Foreningens formål er dels at virke for anvendelse af hundens evner

Læs mere

Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem

Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem Der var fremmødt 25 personer repræsenterende 18 parceller. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen pegede på Hans Østergaard nr. 84.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Trekroner Øst den 29/1 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Trekroner Øst den 29/1 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Trekroner Øst den 29/1 2014 I alt var der 56 repræsenterede husstande ved tilstedeværelse eller fuldmagt. Formand Flemming Schou Nielsen indledte

Læs mere

Foreningen mod kæmpemøller på Abildgaards Jorde

Foreningen mod kæmpemøller på Abildgaards Jorde Vedtægter for Foreningen mod kæmpemøller på Abildgaards Jorde 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er: foreningen mod kæmpemøller på Abildgaards jorde i daglig tale FMK. Stk. 2: Foreningens hjemsted

Læs mere

DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT. Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus.

DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT. Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus. DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus. Formand Keld Jensen bød velkommen til ordinær generalforsamling 2009. 1. Konstatering af stemmetal

Læs mere

Vedtægter for Klatreklub Nordsjælland

Vedtægter for Klatreklub Nordsjælland Vedtægter for Klatreklub Nordsjælland 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Klatreklub Nordsjælland, normalt forkortet til KkN. Foreningens hjemsted er Fredensborg kommune. 2 Foreningens formål

Læs mere

Referat af DUNs generalforsamling søndag den 2. marts 2003 i København.

Referat af DUNs generalforsamling søndag den 2. marts 2003 i København. Referat af DUNs generalforsamling søndag den 2. marts 2003 i København. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse. 3. Fremlæggelse af revideret

Læs mere

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er BUILDINGCONTROL DANMARK, efterfølgende kaldet Foreningen.

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er BUILDINGCONTROL DANMARK, efterfølgende kaldet Foreningen. 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er BUILDINGCONTROL DANMARK, efterfølgende kaldet Foreningen. Foreningens hjemsted er København. 2 Foreningens formål Foreningen har det formål at udbrede

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. 1. Hjemsted. Holbæk Lilleskole er en selvejende, uafhængig uddannelsesinstitution med hjemsted i Holbæk Kommune. 2.

VEDTÆGTER FOR. 1. Hjemsted. Holbæk Lilleskole er en selvejende, uafhængig uddannelsesinstitution med hjemsted i Holbæk Kommune. 2. VEDTÆGTER FOR HOLBÆK LILLESKOLE 1. Hjemsted Holbæk Lilleskole er en selvejende, uafhængig uddannelsesinstitution med hjemsted i Holbæk Kommune. Skolens adresse: Stenhusvej 22 A, 4300 Holbæk CVR nr.: 65

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

Referat af 3. ordinære generalforsamling i Dansk T E X-brugergruppe

Referat af 3. ordinære generalforsamling i Dansk T E X-brugergruppe Referat af 3. ordinære generalforsamling i Dansk T E X-brugergruppe Palle Jørgensen 29. september 2001 Til stede Thomas M. Widmann, Thorsten Nielsen, Peter B. Frederiksen, Peter J. Christiansen, Thomas

Læs mere

FORENINGEN AF KOMMUNALE BEREDSKABSCHEFER

FORENINGEN AF KOMMUNALE BEREDSKABSCHEFER FORENINGEN AF KOMMUNALE BEREDSKABSCHEFER Vedtægter pr. 28. august 2009 Indhold: Kapitel I Foreningen Kapitel II Kredsene Kapitel III Vedtægterne Kapitel IV Overgangsbestemmelser Kapitel V Ikrafttrædelsestidspunkt

Læs mere

Til generalforsamlingen var mødt i alt 3 andelshavere excl. bestyrelsen. Fra bestyrelsen deltog Erik Jensen og Kaj Jensen efter afbud ikke.

Til generalforsamlingen var mødt i alt 3 andelshavere excl. bestyrelsen. Fra bestyrelsen deltog Erik Jensen og Kaj Jensen efter afbud ikke. Referat fra Generalforsamling den 16. november 2006, kl. 19.30 i Forsamlingshuset Til generalforsamlingen var mødt i alt 3 andelshavere excl. bestyrelsen. Fra bestyrelsen deltog Erik Jensen og Kaj Jensen

Læs mere

Generalforsamlingen 28-10-2010 Grundejerforeningen matrikel nr. 1DO. Baastrup

Generalforsamlingen 28-10-2010 Grundejerforeningen matrikel nr. 1DO. Baastrup Generalforsamlingen 28-10-2010 Grundejerforeningen matrikel nr. 1DO. Baastrup Grundejerforeningen, matrikel. nr. 1DO. Baastrup Referat af ordinær generalforsamling. Generalforsamling blev afholdt den 28.

Læs mere

Referat generalforsamling i Grundejerforeningen Fursundparken lørdag d. 7. maj 2016 kl. 14.00 i Åsted Forsamlingshus Åstedet.

Referat generalforsamling i Grundejerforeningen Fursundparken lørdag d. 7. maj 2016 kl. 14.00 i Åsted Forsamlingshus Åstedet. Referat generalforsamling i Grundejerforeningen Fursundparken lørdag d. 7. maj 2016 kl. 14.00 i Åsted Forsamlingshus Åstedet. Ad 1: Valg af dirigent Christian Lauridsen valgt Ad 2: Valg af stemmetællere

Læs mere

Foreningen kan anvende navnet Maasaichild i internationale sammenhænge. Foreningen er stiftet den 16. september 2012.

Foreningen kan anvende navnet Maasaichild i internationale sammenhænge. Foreningen er stiftet den 16. september 2012. Masaibarn c/o Kasper Birch Fredensgade 14,st,1 8000 Aarhus C Vedtægter gældende per 8. november 2015 info@masaibarn.dk www.masaibarn.dk MobilePay/Swipp 93 40 60 60 Registreringsnr. 5479 Kontonr. 2939077

Læs mere

Vedtægter for Dansk Postkortsamler Klub

Vedtægter for Dansk Postkortsamler Klub Vedtægter for Dansk Postkortsamler Klub 1 Navn: Foreningens navn er Dansk Postkortsamler Klub (DPK) Klubben er ved sit medlemskab tilknyttet Danmarks Filatelist Forbund (DFF) 2 Formål: Klubbens formål

Læs mere

Referat af Generalforsamling for Klegod Grundejerforening afholdt 4/4 2015 på Sømandshjemmet i Hvide sande.

Referat af Generalforsamling for Klegod Grundejerforening afholdt 4/4 2015 på Sømandshjemmet i Hvide sande. Referat af Generalforsamling for Klegod Grundejerforening afholdt 4/4 2015 på Sømandshjemmet i Hvide sande. Der var 95 deltagere repræsenterende 63 grundejere. Ad 1. Valg af dirigent Erik Lorentsen, Fladsbjergvej

Læs mere

Vedtægter for Servicehundeforeningen

Vedtægter for Servicehundeforeningen 1. Navn og hjemsted: 1. Servicehundeforeningen 2. 24. marts 2014 3. Åvejen 28, 4100 Ringsted 2. Formål: Foreningens formål er - at træne/uddanne hunde til personer, som har et handicap eller en kronisk

Læs mere

Medlem af Dansk Model Jernbane Union. Nyhedsbrev februar 2015 Nr. 71 8. årgang

Medlem af Dansk Model Jernbane Union. Nyhedsbrev februar 2015 Nr. 71 8. årgang Medlem af Dansk Model Jernbane Union Nyhedsbrev februar 2015 Nr. 71 8. årgang Efterhånden begynder man at kunne se, at der er en modeljernbane om end endnu i store stykker i lokalet. Mange ting er lavet

Læs mere

Skabelon til årlig beretning fra lokale aktionsgrupper under Landdistriktsprogrammet og/eller Hav- og Fiskeriudviklingsprogrammet 2014-2020

Skabelon til årlig beretning fra lokale aktionsgrupper under Landdistriktsprogrammet og/eller Hav- og Fiskeriudviklingsprogrammet 2014-2020 Skabelon til årlig beretning fra lokale aktionsgrupper under Landdistriktsprogrammet og/eller Hav- og Fiskeriudviklingsprogrammet 2014-2020 Bemærk - alle oplysninger under punkt A, B, C og G skal udfyldes

Læs mere

Referat af generalforsamling den 26. marts 2015 Grundejerforeningen Bæveren II, Støvring Ådale

Referat af generalforsamling den 26. marts 2015 Grundejerforeningen Bæveren II, Støvring Ådale Referat af generalforsamling den 26. marts 2015 Grundejerforeningen Bæveren II, Støvring Ådale Dirigent Karina Grøn # 19 Referent Karina Grøn # 19, Katrine Møller Zederkof # 17 Dagsorden 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat af generalforsamling, Grundejerforening Fuglebakken Tirsdag den 23. februar 2016, Møllevangsskolens festsal

Referat af generalforsamling, Grundejerforening Fuglebakken Tirsdag den 23. februar 2016, Møllevangsskolens festsal Referat af generalforsamling, Grundejerforening Fuglebakken Tirsdag den 23. februar 2016, Møllevangsskolens festsal Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Fremlæggelse af

Læs mere

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC FORTY INFO? --- generalforsamling Medlem af Dansk Cricket-Forbund siden 1963 Kære medlem af Dansk XL Cricket Club 17.september 2015 Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC lørdag den 10.oktober

Læs mere

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen H.C. Andersen kvarteret, den 29. marts 2012.

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen H.C. Andersen kvarteret, den 29. marts 2012. Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen H.C. Andersen kvarteret, den 29. marts 2012. Punkt 1: Valg af dirigent. Frode Pagh Bæk (FPB) Blev valgt, og han kunne konkludere at generalforsamlingen

Læs mere

3. Medlemskab: Alle udøvende kunstnere og kunsthåndværkere, kan blive aktiv medlem af foreningen.

3. Medlemskab: Alle udøvende kunstnere og kunsthåndværkere, kan blive aktiv medlem af foreningen. Vedtægter for: 1. Foreningens navn: KunstSpiralen 2. Formål: At samle udøvende kunstnere, kunsthåndværkere og kunstinteresserede i et fagligt og socialt fællesskab. At skabe nytænkning og udvikling for

Læs mere

Vesterled 2605 Brøndby Grundejerforening www.vesterled-gf.dk Brøndby, den 16/3-2005

Vesterled 2605 Brøndby Grundejerforening www.vesterled-gf.dk Brøndby, den 16/3-2005 Vesterled 2605 Brøndby Grundejerforening www.vesterled-gf.dk Brøndby, den 16/3-2005 Referat fra ordinær generalforsamling i VESTERLED GRUNDEJERFORENING afholdt onsdag den 9. marts 2005 kl. 1930 i Kirkebjerg

Læs mere

Referat fra Bjerringbro Atletik & Motions generalforsamling Bjerringbro Idrætscenter 23. marts 2006

Referat fra Bjerringbro Atletik & Motions generalforsamling Bjerringbro Idrætscenter 23. marts 2006 Dagorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab for 2005 4. Fremlæggelse af budget for 2006, inkl. godkendelse af medlemskontingent 5. Indkomne forslag 6.

Læs mere

Blomstrende Landsby. Et udviklingsprogram for kommuner, landsbyer og lokalsamfund. Programbeskrivelse

Blomstrende Landsby. Et udviklingsprogram for kommuner, landsbyer og lokalsamfund. Programbeskrivelse Blomstrende Landsby Et udviklingsprogram for kommuner, landsbyer og lokalsamfund Version 04 20. oktober 2009 1 Udviklingsprogrammet Blomstrende Landsby Udviklingsprogrammet Blomstrende Landsby giver landsbyer

Læs mere

Vedtægter for Støtteforeningen for Sorø Skovbørnehave

Vedtægter for Støtteforeningen for Sorø Skovbørnehave Vedtægter for Støtteforeningen for Sorø Skovbørnehave (herefter benævnt Støtteforeningen) og den tilhørende institution Sorø Skovbørnehave 1 Mellem institutionen Sorø Skovbørnehave og Sorø Kommune indgås

Læs mere

Generalforsamling GF Digterparken 2014

Generalforsamling GF Digterparken 2014 Generalforsamling GF Digterparken 2014 Der blev torsdag den 27. februar 2014 afholdt generalforsamling i Digterparken. Der var 16 fremmødte samt bestyrelsen. Formanden bød velkomme på vegne af bestyrelsen.

Læs mere

Grundejerforeningen Landsbyen GENERALFORSAMLING

Grundejerforeningen Landsbyen GENERALFORSAMLING Grundejerforeningen Landsbyen GNRALFORSAMLING Mandag den 16. marts 2009 kl. 19.30 Ishøj Skole, klasselokale 4 (hvor vi plejer at være), Ishøj Bygade 74, 2635 Ishøj Landsby. RFRAT http://www.geocities.com/gf_landsbyen

Læs mere

ULLERØD VANDVÆRK A.m.b.a.

ULLERØD VANDVÆRK A.m.b.a. Referat af den ordinære generalforsamling for Ullerød Vandværk a.m.b.a. afholdt på Grundtvigs Højskole, Tulstrupvej 4, den 29. april 2015 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning.

Læs mere

Vedtægter F.C. Hacilaro (FCH)

Vedtægter F.C. Hacilaro (FCH) Vedtægter F.C. Hacilaro (FCH) 1. Navn Foreningens navn er F.C Hacilaro, forkortet FCH. 2. Hjemsted Foreningen er hjemmehørende i Ishøj kommune 3. Formål Klubbens formål er, at drive en fodboldklub og skabe

Læs mere

Vedtægter for Vejle BridgeCenter

Vedtægter for Vejle BridgeCenter Vedtægter for Vejle BridgeCenter 1. Navn og hjemsted Klubbens navn er Vejle BridgeCenter og klubben er hjemmehørende i Vejle kommune. Klubben er stiftet den 2. maj 2016. 2. Formål Klubbens formål er at

Læs mere

REFERAT FRA MØLLESTENSPARKENS GENERALFORSAMLING 2011. FREDAG DEN 11. NOVEMBER kl. 19.00 i Møllehuset

REFERAT FRA MØLLESTENSPARKENS GENERALFORSAMLING 2011. FREDAG DEN 11. NOVEMBER kl. 19.00 i Møllehuset REFERAT FRA MØLLESTENSPARKENS GENERALFORSAMLING 2011 Dagsorden: FREDAG DEN 11. NOVEMBER kl. 19.00 i Møllehuset 1. Valg af dirigent, jvf. 6, stk. 4. 2. Beretning om foreningens virksomhed det forløbne år,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HOLBÆK CYKELSPORT 170713

VEDTÆGTER FOR HOLBÆK CYKELSPORT 170713 VEDTÆGTER FOR HOLBÆK CYKELSPORT 170713 1. Holbæk Cykelsport Klubbens navn er HOLBÆK CYKELSPORT og har hjemsted i Holbæk kommune og på klubhusets adresse. 2. Vision, mission og målsætning. Klubbens vision

Læs mere

1 Navn. 2. Formål. 3. Virke

1 Navn. 2. Formål. 3. Virke 1 Navn Foreningens navn er: Danske Vandværker Region Fyn. (I det følgende kaldet regionen). Regionens hjemsted er formandens adresse. Foreningen er stiftet den 30. januar 1944. Regionen er en selvstændig

Læs mere

Referat af. grupperådsmøde i Orion

Referat af. grupperådsmøde i Orion Referat af grupperådsmøde i Orion 23. februar 2014 Referat af Grupperådsmøde i Orion 23. februar 2014 Side 1 af 6 Deltagere: Bestyrelsen, ledere og 30 forældre i alt 44 personer Christian Nedergaard blev

Læs mere

Referat af DGI Fyns årsmøde d. 11. marts 2016

Referat af DGI Fyns årsmøde d. 11. marts 2016 Referat af DGI Fyns årsmøde d. 11. marts 2016 Indledning og mindeord Gert Clausen blev mindet Valg af dirigent og stemmetællere og referat Poul Weber blev valgt til dirigent Dirigenten erklærede årsmødet

Læs mere

Ølstykke Skytteforening

Ølstykke Skytteforening VEDTÆGTER FOR ØLSTYKKE SKYTTEFORENING, KREDS 11 Stiftet den 13. februar 1971. Medlem af DDS Nordsjælland under De Danske Skytteforeninger (DDS). Medlem af Dansk Skytte Union under Dansk Idræts Forbund

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 Indbetaling af kontingent for 2011 kan ske ved indsættelse på konto 1551 3719216501 i Danske Bank, eller direkte til kasseren. Kontingentet

Læs mere

1. Navn og formål: Stk. 1 Foreningens navn er Netværkstedet Thorvaldsen med hjemsted Thorvaldsensvej 60, st. tv. 1871 Frederiksberg C.

1. Navn og formål: Stk. 1 Foreningens navn er Netværkstedet Thorvaldsen med hjemsted Thorvaldsensvej 60, st. tv. 1871 Frederiksberg C. 1. Navn og formål: Stk. 1 Foreningens navn er Netværkstedet Thorvaldsen med hjemsted Thorvaldsensvej 60, st. tv. 1871 Frederiksberg C. Stk.2 Foreningens formål er at stå for driften og vedligeholdelsen

Læs mere

Beretning Stouby og Omegns Lokalråd for perioden 23. april 2008 til 27. april

Beretning Stouby og Omegns Lokalråd for perioden 23. april 2008 til 27. april Beretning Stouby og Omegns Lokalråd for perioden 23. april 2008 til 27. april 2009 Tiden flyver, og endnu et år er gået. Et år der har budt på spændende udfordringer for bestyrelsen. Vores største opgave

Læs mere

Endelig dagsorden til generalforsamling 2013

Endelig dagsorden til generalforsamling 2013 Møgelkær, den 28. marts 2013 Endelig dagsorden til generalforsamling 2013 Tirsdag den 9. april 2013 kl. 19.00 på Søndre Skole, Koldingvej 114 (indgangen under Svanebroen ved P-pladsen) Dagsorden for generalforsamlingen

Læs mere

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling OZ6HR nyt, Januar 2016 1 Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling 2 OZ6HR nyt, Januar 2016 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Parallelvej 6A

Læs mere

Vedtægter for Østsalling Idrætsforening

Vedtægter for Østsalling Idrætsforening Vedtægter for Østsalling Idrætsforening 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Østsalling Idrætsforening, stiftet den 17. november 1969. Dens hjemsted er i Skive Kommune. 2. Formål Foreningens formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HERRINGLØSE LANDSBYRÅD

VEDTÆGTER FOR HERRINGLØSE LANDSBYRÅD VEDTÆGTER FOR HERRINGLØSE LANDSBYRÅD Indholdsfortegnelse Navn, tilhørsforhold og datering, 1-5. 3 Formål, 6.....3 Medlemskab, 7 8. 3 Kontingent, 9.....3 Generalforsamling, afstemning og stemmeret, 10 15

Læs mere

SIMEON-SANKT JOHANNES SOGNS MENIGHEDSPLEJE:

SIMEON-SANKT JOHANNES SOGNS MENIGHEDSPLEJE: [1] SIMEON-SANKT JOHANNES SOGNS MENIGHEDSPLEJE: ÅRSMØDET DEN 17. MARTS 2015 - KL. 1900 / SIMEONS KIRKE REFERAT Dagsorden i.flg. vedtægterne: O: Velkomst v. formand Birgitte L. Sneum (Birgitte). 0.1: Sygemelding:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling d. 14/9 2010

Referat af ordinær generalforsamling d. 14/9 2010 Referat af ordinær generalforsamling d. 14/9 2010 Dato og Tid: Tirsdag den 14. september 2010, kl. 19:30 Sted: Forsamlingshuset, Koldingvej 31, 6040 Egtved Agenda: Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Lokalrådets

Læs mere

Foreningen kan anvende navnet Maasaichild i internationale sammenhænge. At indsamle midler til driften af børnehjemmet Lengasti Children Center.

Foreningen kan anvende navnet Maasaichild i internationale sammenhænge. At indsamle midler til driften af børnehjemmet Lengasti Children Center. Vedtægter 1. Navn, hjemsted og stiftelse Foreningens navn er Masaibarn. Foreningen kan anvende navnet Maasaichild i internationale sammenhænge. Foreningens hjemsted er formandens adresse. Foreningen er

Læs mere

Den lokale Aktionsgruppe i Middelfart Kommune

Den lokale Aktionsgruppe i Middelfart Kommune Vedtægter 1. Navn I. DEN LOKALE AKTIONSGRUPPE Aktionsgruppens navn er Den lokale Aktionsgruppe i Middelfart Kommune 2. Hjemsted Aktionsgruppens hjemsted er Middelfart Kommune. 3. Formål Foreningens formål

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

LAG Favrskov, Landsbyrådet og Favrskov Kommune Projekt Udviklingsplaner og Landsbylokalplaner Resume af borgermøde i LADING

LAG Favrskov, Landsbyrådet og Favrskov Kommune Projekt Udviklingsplaner og Landsbylokalplaner Resume af borgermøde i LADING Indledning: LAG Favrskov, Landsbyrådet og Favrskov Kommune Projekt Udviklingsplaner og Landsbylokalplaner Resume af borgermøde i LADING Landbyrådsrepræsentanten fra Lading og Lokalrådet i Lading inviterede

Læs mere

HJERNESKADEFORENINGEN STANDARDVEDTÆGTER FOR LOKALAFDELINGER

HJERNESKADEFORENINGEN STANDARDVEDTÆGTER FOR LOKALAFDELINGER HJERNESKADEFORENINGEN STANDARDVEDTÆGTER FOR LOKALAFDELINGER Vedtaget på repræsentantskabsmødet den 30.04.2011 Ændret på repræsentantskabsmødet den 20.04.2013 Ændret på repræsentantskabsmødet den 12.04.2014

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole.

Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole. Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole. Generalforsamlingen indledtes kl. 19.10 af formand Dorthe Mørch. 44 stemmeberettigede grundejere er fremmødt. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Afbud: Gert Jensen, Brian Holmberg, Søren H. Kristensen, Susanne Sander, Knud Rødbro

Afbud: Gert Jensen, Brian Holmberg, Søren H. Kristensen, Susanne Sander, Knud Rødbro Referat af møde i Landsbyforum den 14/9 2009 Deltagere: Ingrid Andreasen (Vrensted, gl. Løkken-Vrå) Ivan Leth (Tolne-Mosbjerg) Kjeld Larsen (Tversted, Uggerby, Tuen) Tove Marquardsen (Lønstrup, Skallerup,

Læs mere

Generalforsamlingen 30-10-2008 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup

Generalforsamlingen 30-10-2008 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup Generalforsamlingen 30-10-2008 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup Grundejerforeningen Mart. Nr.1 DO Baastrup Referat fra ordinær generalforsamling. Generalforsamlingen blev afholdt d: 30.oktober

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008.

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Der var repræsentanter for 37 husstande, i alt 52 personer. Joan Hansen, formand, bød velkommen. 1. Valg af dirigent:

Læs mere

Vedtægter for foreningen GamMa

Vedtægter for foreningen GamMa Vedtægter for foreningen GamMa 2. udgave 19. marts 2012 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Alumneforeningen GamMa, og dens hjemsted er i København. 2. Foreningens formål Foreningens formål

Læs mere

Båring Ege Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling i Båring Forsamlingshus. Fredag den 3. juli 2009

Båring Ege Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling i Båring Forsamlingshus. Fredag den 3. juli 2009 Båring Ege Grundejerforening Referat af ordinær generalforsamling i Båring Forsamlingshus Fredag den 3. juli 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning for året. 3. Kassereren fremlægger

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere den 2. april 2016 afholdt i Korsør Sejlklub, Restaurant Lagunaen, Sylowsvej 10, 4220 KORSØR Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de

Læs mere

Ændringsforslag til vedtægterne

Ændringsforslag til vedtægterne Ændringsforslag til vedtægterne Europæisk Ungdom Danmark Landsmøde 22. februar 2014 Ændringsforslag 1-58 Indsendt af: Anne Sofie Tranberg & Tom Weinreich Note: Alle paragrafhenvisninger sker med de numre,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Der afholdtes ordinær generalforsamling på Avedøre Bibliotek med følgende dagsorden: Ad 1. Valg af dirigent. 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Vedtægter for. Den selvejende institution Åle Forsamlingshus

Vedtægter for. Den selvejende institution Åle Forsamlingshus Vedtægter for Den selvejende institution Åle Forsamlingshus 1. Navn og hjemsted Institutionens navn er "Den selvejende institution Åle Forsamlingshus" Institutionen er hjemmehørende i Åle i Hedensted Kommune.

Læs mere

Vedtægter for Kano- og Kajakklubben Nord. Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 29. januar 2014

Vedtægter for Kano- og Kajakklubben Nord. Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 29. januar 2014 Kano og Kajakklubben Nord Vedtægter Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 29. januar 2014 Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 29. januar 2014 Side 1 af 7 Vedtægter 1. NAVN OG HJEMSTED

Læs mere

G/F KLANPARKEN. Referat af ordinær generalforsamling 10. marts 2015

G/F KLANPARKEN. Referat af ordinær generalforsamling 10. marts 2015 Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år a) Formandens beretning (er udsendt tidligere) 3) Fremlæggelse af det reviderede regnskab for 2014

Læs mere

Andelsboligforeningen Jættestuen 48-73

Andelsboligforeningen Jættestuen 48-73 REFERAT FRA GENERALFORSAMLING AFHOLDT TIRSDAG DEN 19.02.2013 Torben bød velkommen. Ad pkt. 1 Ad pkt. 2 Valg af dirigent Henrik Jørgensen nr. 63 enstemmigt valgt Formandens/bestyrelsens beretning Endnu

Læs mere

Vedtægter for Mou Kraftvarme a.m.b.a.

Vedtægter for Mou Kraftvarme a.m.b.a. Vedtægter for Mou Kraftvarme a.m.b.a. 1 Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er Mou Kraftvarme A.m.b.a. 1.2 Selskabets hjemsted er Aalborg Kommune. 2 Formål og forsyningsområde 2.1 Selskabets formål er

Læs mere

Klatreklubben Aapakaaq [ Sidst opdateret juni, 2011] Vedtægter for Klatreklubben Aapakaaq

Klatreklubben Aapakaaq [ Sidst opdateret juni, 2011] Vedtægter for Klatreklubben Aapakaaq Klatreklubben Aapakaaq [ Sidst opdateret juni, 2011] Vedtægter for Klatreklubben Aapakaaq 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Klatreklubben Aapakaaq. Dens hjemsted er Nuuk, Kommuneqarfik

Læs mere

Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt

Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt Nyhedsbrev nr. 88. Generalforsamling i Hovedstadens Jernbane-Idræt 2016 Onsdag den 24. februar 2016. Kl. 19:00 i foreningens lokaler på Gl. Ellebjerg St.. Dagsorden:

Læs mere

Raageleje og Udsholt Strand Grundejerlav

Raageleje og Udsholt Strand Grundejerlav Referat fra ordinær generalforsamling søndag den 11. august 2013 på Restaurant Søstjernen Introduktion Jakob Wandall (JW) bød velkommen til medlemmerne og vores gæst borgmester. Jan Ferdinandsen (JF) og

Læs mere

Bestyrelsens forlag til vedtægtsændringer for Antenneforeningen Aarhus. Generalforsamling: 20. marts 2012 5, 6, 7, 10

Bestyrelsens forlag til vedtægtsændringer for Antenneforeningen Aarhus. Generalforsamling: 20. marts 2012 5, 6, 7, 10 Bestyrelsens forlag til vedtægtsændringer for Antenneforeningen Aarhus Generalforsamling: 20. marts 2012 5, 6, 7, 10 5 Nuværende formulering: 5 1) Generalforsamlingen har den højeste myndighed i alle foreningens

Læs mere

Vedtægt for LOF s landsorganisation

Vedtægt for LOF s landsorganisation Vedtægt for LOF s landsorganisation Navn Forbundets navn er: LOF s landsorganisation, Liberalt Oplysnings Forbund. I daglig tale: LOF. Formål LOF har til formål, ud fra en liberal grundholdning, at skabe

Læs mere

Starup/Tofterup Lokalråd

Starup/Tofterup Lokalråd Årsmøde i Starup-Tofterup Onsdag den 13. april Kl. 19.00 I Multihuset Dagsorden iflg. vedtægter: 1. Beretning 2. Regnskab 3. Indsatsområder 4. Indkomne forslag skal afleveres senes 14 dage før årsmødet

Læs mere

Konklusionsreferat. DMRU Delegeretforsamling d. 24. november 2013 Skalbjerg

Konklusionsreferat. DMRU Delegeretforsamling d. 24. november 2013 Skalbjerg Deltagere: Jens Albertzen, AMRK Willy Jensen, AMRK Peter Broe, HMK Per Møller, HMRK Ejvind Thorup, HMRK Jan Pieler, KMRC Stephen Wagstaffe, HMRC Preben Rasmussen, HMRC Helge Christoffersen, OMR Jørgen

Læs mere

Vedtægter. Omegnens Fritidshaveforening

Vedtægter. Omegnens Fritidshaveforening Genoptryk af vedtægt fra 1966 Side 1 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er: Omegnens Fritidshaveforening, Vedtægter for Omegnens Fritidshaveforening andelsforening med begrænset ansvar i det følgende

Læs mere

Referat af Generalforsamling februar 2013

Referat af Generalforsamling februar 2013 Referat af Generalforsamling februar 2013 Formanden Jesper Jensen bød velkommen til Trinords medlemmer der var fremmødt til årets generealforsamling. 1. Valg af dirigent og referent Formanden orienterede

Læs mere

Kommentarer: Der henstilles til kommende styregruppe, at man ikke godkender budgetter, der er større, end hvad vi har i kassen.

Kommentarer: Der henstilles til kommende styregruppe, at man ikke godkender budgetter, der er større, end hvad vi har i kassen. 1 valg af dirigent og stemmetællere. Dirigent: Allan. Stemmetællere: Lizzi & Aase. 2 Beretning fra styregruppen, samt godkendelse af beretningen. Årsberetning fremlagt (se bilag 1) og godkendt. Kommentarer:

Læs mere

Formands/bestyrelsesberetning ved Tif golfs afdelingsgeneralforsamling 14.01.2014

Formands/bestyrelsesberetning ved Tif golfs afdelingsgeneralforsamling 14.01.2014 Tikøb den 14.01.15 REFERAT af AFDELINGSGENERALFORSAMLING I TIKØB GOLF 14.01.15 1. a. Valg af dirigent: Per Svendsen blev valgt som dirigent. Oplyste at indkaldelsen havde været i Helsingør Dagblad med

Læs mere

Ordblinde/Dysleksiforeningen i Nordjylland ORDSTIKKEN FEBRUAR 2016. side 1

Ordblinde/Dysleksiforeningen i Nordjylland ORDSTIKKEN FEBRUAR 2016. side 1 Ordblinde/Dysleksiforeningen i Nordjylland ORDSTIKKEN FEBRUAR 2016 side 1 Foreningens bestyrelse: Formand: Kasserer: Søren Nielsen Indutrivej 1 9640 Farsø tlf.: 2340 3690 sn.farsoetaxi@gmail.com Jytte

Læs mere

DILFs 53. generalforsamling DILF Vesterbrogade 149, København V. 27. april 2015 Referat

DILFs 53. generalforsamling DILF Vesterbrogade 149, København V. 27. april 2015 Referat DILFs 53. generalforsamling DILF Vesterbrogade 149, København V. 27. april 2015 Referat Formanden for DILF, Anders Høegh, bød velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog bestyrelsesmedlem,

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Frederikssund Landsbyråd mandag den 27.10.2014 i Skuldelev Hallen

Referat fra generalforsamling i Frederikssund Landsbyråd mandag den 27.10.2014 i Skuldelev Hallen Referat fra generalforsamling i Frederikssund Landsbyråd mandag den 27.10.2014 i Skuldelev Hallen 31.10.14 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse af revideret regnskab 4.

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

1) Valg af dirigent Lars B. Hansen blev valgt.

1) Valg af dirigent Lars B. Hansen blev valgt. Referat fra Generalforsamling afholdt den 13. marts 2013 Generalforsamlingen startede kl. 18.00 med spisning (stegt flæsk og persillesovs), hvori ca. 60 voksne og børn deltog. Glædeligt med det store fremmøde.

Læs mere

Husk generalforsamling den 27. februar 2011, kl. 9.30 på Folkets Hus i Snogebæk. Se i øvrigt dagsorden sidst i dette Nyhedsbrev.

Husk generalforsamling den 27. februar 2011, kl. 9.30 på Folkets Hus i Snogebæk. Se i øvrigt dagsorden sidst i dette Nyhedsbrev. Til stede ved bestyrelsesmødet den 8. februar 2011: Bestyrelsen: Sekretariatet: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Niels

Læs mere