JURIDISK MEDDELELSE. Alle, der har erhvervet SucreCoin under ICO-processen, har accepteret at give en ubetinget støtte til projektet.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "JURIDISK MEDDELELSE. Alle, der har erhvervet SucreCoin under ICO-processen, har accepteret at give en ubetinget støtte til projektet."

Transkript

1

2 JURIDISK MEDDELELSE. Dette dokument White Paper indeholder de vilkår, begrænsninger og betingelser, der regulerer brugen af platformen Sucre- Coin og de tjenester, der er et resultat af den gennemførte ICO ( Initial Coin offering ). SucreCoin er en kryptovaluta, der er en internetapplikation eller protokol, som er baseret på en analyse af matematiske operationer, der tillader udveksling af værdi i form af kryptovalutaen SucreCoin. Denne værdi kan være kontrakter, immaterielle rettigheder, aktier eller generelt enhver omsættelig ejendom. Oplysningerne i dette dokument er henvendt til personer, virksomheder, selskaber, fonde, comodities eller andre relevante enheder. SucreCoin er en kryptovaluta og bør hverken betragtes som en crowdfunding kontrakt og heller ikke som en projektfinansieringsaftale eller en fællesskabsbaseret crowdsourcing-aftale. Hverken SucreCoin, eller projektets grundlæggere, betaler eller vil blive betalt livrenter. De brugere, der erhverver SucreCoin, vil erhverve kryptovalutaen på eget ansvar for et stigende eller faldende marked. Som skaberne af SucreCoin, er det vores største pligt at sikre god forvaltning af projektet og arbejde ud fra vores Roadmap & dette White Paper. SucreCoin vil til enhver tid offentliggøre hash keys for hver transaktion, der gennemføres via den udbudte ICO Wallet med det formål at undgå enhver form for svindel eller bedrageri uden for vores virtuelle retsområde. Alle, der har erhvervet SucreCoin under ICO-processen, har accepteret at give en ubetinget støtte til projektet. Ved misbrug af disse oplysninger, reproduktion eller ændring af samme frafalder projektets samlede ansvar over for retsområde, hvor nævnte anvendelse kunne være i strid med forordningen eller med den lovgivning, der måtte være gældende i de implicerede retsområder. Computerudstyr er i deres natur skrøbelige og kan fejle, enten ved egen drift eller på grund af installerede programmer. Af denne grund opfordrer vi brugerne af SucreCoin til at tage de sædvanlige nødvendige forholdsregler for at sikre alle vitale oplysninger på enheden samt for sikre, at computerudstyret kan udføre de nødvendige processer ved brug af platformen SucreCoin. Visse udsagn og estimater er rettet mod fremtidig udvikling. Sådanne udsagn og estimater indeholder ukendte risici, som kan have indflydelse på den fremtidige udvikling af projektet.

3 INTRODUKTION SucreCoin (XSR) er en kryptovaluta baseret på blockchain, der giver brugere og udviklere mulighed for at udnytte denne kraftfulde teknologi til sociale netværk, websites, blogs og e-handelssites. De forskellige use-cases af blockchain-teknologi er kun begrænset af brugeren eller udviklerens fantasi, og på samme tid giver det også mulighed for en mere flydende og dynamisk handel, hvor SucreCoin kan spille en central rolle i opbygningen af et fuldt gennemsigtigt fællesskab. Vores mål er at skabe en rent peer-to-peer-version af elektronisk valuta, der gør det muligt at sende online betalinger direkte fra den ene part til den anden uden at gå gennem en finansiel institution. Digitale signaturer er en del af løsningen, men de vigtigste fordele forsvinder, hvis en betroet tredjepart fortsat er afgørende for at forhindre double spending eller dobbelt brug af samme midler. SucreCoin fungerer som en online betalingsmetode, som vil revolutionere internettet, da brugen af denne betalingsmetode udelukkende er online. Takket være udviklingen af mobilapplikationer til Android og ios vil SucreCoins betalingsmetode være både let og sikre øjeblikkelige betalinger mellem brugerne. SucreCoin systemet kan desuden bruges til at sende virtuelle penge til enhver del af verden uden risiko for svindel hos de mellemmænd, der normalt faciliterer sådanne transaktioner. SucreCoin tilbyder en brugervenlig og sikker metode til at sende penge rundt i hele verden ved hjælp af fordelene ved blockchain, hvor transaktionsomkostningerne sænkes betragteligt. Takket være sin blockchain-teknologi kan denne betalingsmetode ikke opfanges, forfalskes eller ændres af nogen 3. part, og samtidig bliver identiteten af begge parter skjult for offentligheden.

4 Ved at tiltræde det voksende globale netværk af teknologier kan finansielle institutioner behandle deres kunders betalinger overalt i verden med det samme på en ansvarlig og omkostningseffektiv måde. Væksten i SucreCoin er bæredygtig ud fra projektets deltagelse i internationale pengeoverførsler. (Money Transfer). SucreCoin blev grundlagt som et projekt fra Ecuador med det formål at dæmme op for udstrømningen af valutaer både fra dette land og fra andre lande i Latinamerika med henblik på at undgå fremtidige problemer med betalingsbalancen, mangel på udenlandsk valuta, manglende købekraft og til sidst udfordringer med inflation. Da fokus for denne kryptovaluta primært ligger på Latinamerika, har SucreCoin også til formål at støtte den lokale økonomi samt de latinamerikanske virksomheder i deres udvikling af handel med udenlandske virksomheder ved at fjerne eller kraftigt reducere omkostningerne ved valutaomregning. SucreCoin støtter teknologiske projekter, der er fysiske, bæredygtige og positive for miljøet med henblik på at skabe vækst ved at tilbyde et alternativ til det konventionelle finansieringsmiddel. Vi foreslår en løsning på problemet med double spending eller dobbelt brug af samme midler ved hjælp af et peer-to-peer-netværk. Netværket tidsstempler transaktioner i en kontinuerlig kæde af proof-of-work2 protokollen baseret på hash3, der herved genererer en optegnelse, der ikke kan ændres uden at hele proofof-work arbejdet skal gentages. Den længste version af en blockchain eller kæde fungerer ikke kun som en effektiv test af begivenhedernes rækkefølge,men viser også, at den kommer fra den største pool af CPU-kraft. Mens størstedelen af CPU-kraften styres af noder, der ikke samarbejder for at angribe selve netværket, vil denne generere den længste kæde og herved overhale enhver angriber. Selve netværket kræver en minimal struktur. Beskeder transmitteres på den bedst mulige måde, og noderne kan forlade netværket og vende tilbage efter behag, og accepterer herved at den længste kæde også er bevis for, hvad der er sket under deres fravær. SucreCoin er en del af Token Partner programmet under Blockchain Chamber of Commerce, som et af de centrale medlemmer i støtten til forskning og rådgivning vedrørende blockchain i Sydamerika.

5 ICO PROCESSEN * Afsluttet* Fremgangsmåde for Initial Coin Offer (ICO). LANCERING 2017 SucreCoin lancerede sin ICO fra projektets hjemmeside. Det oprindelige tilbud var rettet mod udviklingen af nye teknologiske tendenser. SucreCoin blev oprindeligt værdiansat til 0, USD pr. mønt, idet værdien af Bitcoin (BTC) var dette tidspunkt var på ,00 USD pr. mønt. Baseret på 100% af de indsamlede midler var den samlede mængde af genererede XSR: ,00 XSR. HARD CAP SucreCoin havde en hard cap på ,00 USD, hvilket gav projektet fuld autonomi over de følgende 10 år med hensyn til server- & vedligeholdelses-omkostninger. Denne hard cap blev nået d. DATO Allokering af ICO-midlerne. 40% af det indsamlede beløb fra den indledende Coin Offer blev reserveret til: - Vedligeholdelse af servere samt personale. De resterende 60% blev investeret i inklusion på en række krypto-børser, som tidligere var blevet forhandlet.

6 Udlevering af XSR mønter. Så snart den gennemførte ICO var færdig, blev overførslen af de erhvervede XSR-mønter automatisk gennemført til de respektive køberes Wallets eller punge, som alle blev registreret gennem ICO-platformen. TEKNISKE KARAKTERISTIKA FOR XSR (SUCRECOIN ) Ticker Symbol : XSR Max. Supply: XSR Minable: Ja Algoritme : POW X16R Aktiv port: 2108 P 2P Port: 2109 IP af Mining Pool: pool.sucrecoin.org (PBA) Explorer: explorer.sucrec oin.org Windows Wallet - Linux Wallet - Mac Wallet Web Wallet: Sucrechain.com Udbetalt beløb fra POW: 4 XSR / 2,5 minutter Justering af vanskelighed hver 100 blokke Avanceret kontrol beskytter mod 51% angreb Understøttelse af kommenterede transaktioner Minimale gebyrer for transaktioner Ændringer. -> Mining baseret på CPU / GPU -> Ændring af algoritme af X16r -> Belønningen pr. minut ved POW øges til 4 mønter / 2,5 minutter -> Automatisk minedrift i Wallet -> Modningstid: 100 blokke. -> 6 bekræftninger er nødvendige for at validere en transaktion

7 MINEDRIFT POW (Proof of work) Proof of Work er en protokol, der går forud for Bitcoin, og som har til formål at forhindre cyberangreb. Skaberen af Bitcoin, Satoshi Nakamoto, brugte POW protokollen på en ny og innovativ måde i Bitcoin-netværket. Ved at bruge denne protokol inde i blockchain-netværket er det muligt at sikre valutaens netværket. Dette gøres ved at tilbyde et incitament eller en beløning til de nodes, der validerer og digitalt signerer hver transaktion i netværkets blockchain.

8 Beskrivelse af Mining-processen. Starter med hashing processen. Netværket tidsstempler transaktioner ved at hashe eller notere dem i en løbende kæde af hash-baseret proof-of-work, der danner en optegnelse, der ikke kan ændres uden at gentage hele proof-of-work processen. Den længste kæde tjener ikke kun som bevis for rækkefølgen af begivenheder, der ses, men det er bevis for, at det kommer fra den største pulje af CPU-kraft. Så længe at størstedelen af CPU-kraft styres af nodes, der ikke samarbejder for at angribe netværket, vil de generere den længste kæde og overhale eventuelle angribere., Satoshi Nakamoto Vi må forstå at efterhånden som flere computere føjes til netværket, øges computerkraften i netværket, men på samme tid øges konkurrencen også for at opnå den genererede belønning. Dette kaldes også vanskeligheden. Vanskeligheden er den nødvendige beregning for at sikre, at der kan genereres blokke hvert tiende minut. SucreCoin vil automatisk nulstilles for at øge kompleksiteten af det matematiske problem, der skal løses i forbindelse med validering og signering af blokke. På den anden side er hash-raten forarbejdningskapaciteten for SucreCoin-netværket for hvert af de lag, der tilføjes. Summen af kraften fra alle computere i netværket giver os som følge heraf den samlede hashrate i netværket. SUCRECOIN NODES SIKKERHEDSNIVEAUET I SUCRECHAIN: De computere, der udgør SucreCoin-netværket, SucreChain, skal leve op til strenge sikkerhedsniveauer. Krypteringen ved standard overførsler sker med krypteringsprotokol Niveau 7, som hænger sammen med lagene i dataoverførselerne. SucreCoin Wallet vil kryptere alle brugerdata samt alle fortrolige transaktionsdata for at sikre disse på blockchain. SucreCoin har indført en dynamisk, multi-faktor mekanisme til valideringen af følsomme operationer såsom transaktioner eller udbetalinger af XSR for at sikre det højst mulige sikkerhedsniveau for brugerne i vores SucreCoin fællesskab.

9 HIGH PERFOMANCE ENGINES Vores Wallet-platform har hardware enabled accelereret hukommelse såvel som en effektiv parringsteknologi. Dette vil sikre behandlingen af flest mulige transaktioner i netværket og sikre en effektiv anvendelse og overholdelse af alle politikker og udsving i markedet. KARAKTERISTIKA AF XSR ECOSYSTEMET Beskyttelse af personlige oplysninger SucreCoin Ecosystemet er helt anonymt. I den latinamerikanske bankmodel opnås niveauet af beskyttelse af brugernes identitet og personoplysninger ved at begrænse adgangen til information til kun at inkludere de involverede parter samt en tredjepart. På grund af nødvendigheden af at informere offentligheden om alle de transaktioner, der foretages i SucreCoin-netværket kan det forekomme fuldstændig modsat den traditionelle bankmodel, men dette faktum betyder ikke, at persondata på de involverede parter offentliggøres. De involverede parter vil kunne udføre transaktioner og på samme tid forblive anonyme for offentligheden. Vi kan sammenligne konceptet med dagens aktiemarked, hvor niveauet af oplysninger, der er synlige for offentligheden, er begrænset på samme måde ved at undgå at afsløre identiteten på de involverede parter. Ikke desto mindre tilføjer SucreCoin økosystemet et antal nye nøgler for hver transaktion, som ejerne af de involverede wallets udfører. Når en bruger på netværket foretager flere transaktioner med samme wallet-adresse, er det uundgåeligt, at tredjepart kan identificere et vist forhold mellem transaktioner og adresser. På denne måde kan disse forhold vise, at disse transaktioner tilhører samme ejer. Sikkerhed SucreCoin platformen er udviklet med udgangspunkt i sikkerhed. Systemet anvender kryptografiske processer inden for et decentraliseret netværk med henblik på at sikre brugernes data og aktiver. SucreCoin bruger en kryptografisk X16R algoritme til kryptering af central information, i en hovedbog, for at beskytte netværkets validering, integritet og fortrolighed.

10 Hvad er en algoritme? En algoritme kan defineres som en sekvens af instruktioner, som repræsenterer en løsningsmodel for visse typer problemer. En kæde af blokke baseret på X16R-algoritmen er i det væsentlige blot en optegnelse, et register over digitale begivenheder, der er distribueret eller frit tilgængeligt for alle interessenter. Kædens indhold kan kun opdateres på baggrund af konsensus blandt flertallet af deltagere i systemet, og når dette indhold først er introduceret, kan oplysningerne aldrig slettes eller ændres. SucreCoin blockchain indeholder en nøjagtig og kontrollerbar registrering af alle de transaktioner, der er foretaget i kædens historie. Støtte til fællesskabet SucreCoin er lavet for fællesskabet og vores mål er at støtte teknologisk vækst, organisk og organiseret, hvilket giver adgang til finansielle løsninger, som er baseret på blockchain teknologi som en garanti for fuld gennemsigtighed - samt for at kunne tilbyde fællesskabet en måde til at optjene et afkast af deres kryptovaluta. SucreCoin mønten kan bruges til alt, hvad enhver valuta kan bruges til, men i stedet for at have en central enhed - som en nationalbank - der udsender og understøtter valutaen, er mønten udelukkende baseret på det digitale system, der blev udtænkt af dets skaber, Satoshi Nakamoto. På denne måde vil denne digitale platform understøtte køb af mønter fra august 2019 via alle de integrerede krypto-børser igennem et ønske om at tilskynde brugen af SucreCoin i den bredere befolkning, som også vil fjerne udfordringer med tilbagekøb af valutaen, som vil søge at undgå et fald i møntens værdi.

11 SUCRECOIN (XSR) XSR er en alternativ blokchain applikation Der er allerede en lang historie for at tage den underliggende idé om blockchain og anvende den på andre begreber. I 1998 kom Nick Szabo op med begrebet om at Sikre ejerskabsbeviser med ejerens autoritet. Det offentliggjorte dokument beskrev, hvordan nye fremskridt i replikeret databaseteknologi ville give mulighed for et system baseret på en kæde af blokke for at gemme en optegnelse over, hvem der ejer et stykke jord. Herved blev der skabt en rammeaftale, der omfatter begreber så som erhvervelse af jord, negativ besiddelse og skat af jordværdi. Imidlertid var der desværre ikke noget replikeret databasesystem til rådighed på det tidspunkt, der var effektivt nok, så protokollen blev aldrig implementeret i praksis. Ikke desto mindre begyndte der at dukke en række alternative applikationer frem efter udviklingen af den decentraliserede teknologi bag Bitcoin og Litecoin omkring SucreCoin XSR Blockchain SucreCoin XSR er en forgrening af Bitcoin og Litecoin kildekoden, som ikke kun giver mulighed for at have en offentlig nøgle, men også en mere kompleks sekvens af scripts, der er baseret på et simpelt Stack programmeringssprog. I denne form skal hver SucreCoin XSR-transaktion generere nok data til at funktionen kan køre. Faktisk implementeres den grundlæggende mekanisme for at påvise ejerskabet af den offentlige nøgle gennem et script; scriptet genererer en digital, elliptisk kurve-signatur som udgangspunkt, som verificeres transaktionen og adressen. Bekræftelsen sker så gennem en digital signatur.

12 Brugseksempler Online-betalinger via SucreCoin-netværket Kreditkort er nummererede og magnetiserede betalingsværktøjer af plastik, som udstedes af en bank, der tillader dets bærer at bruge dem som betaling i virksomheder og butikker, der er forbundet med systemet. Den løsning, der bruges til at udføre disse betalinger, er den virtuelle POS (Point-of- Sale), som er en online variant af de klassiske terminaler, der kan findes i dag i fysiske butikker. Udfordringer med brugen af Sucrecoin Vi skal trods alt huske på, at der er en række udfordringer eller ulemper forbundet med digitale valutaer. Det er nødvendigt at have en aktiv internet-forbindelse for at bruge dem. Hvis dette ikke er tilfældet, er der ingen måde hvorpå man kan hæve eller bruge penge på. For at opnå en bred benyttelse af en valuta i befolkningen er det også nødvendigt, at enhver valuta får en betydelig markedsandel og brug i daglige transaktioner. Dette er for eksempel, hvad der er sket med Bitcoin, som i dag bruges af mange mennesker over hele verden. Hvis der ikke er én enkelt valuta, der vinder markedet, vil det resultere i flere forskellige valutaer, som vil være i omløb samtidig. Dette kan så medføre vanskeligheder med at drive forretning, da man vil skulle kunne tage imod flere forskellige valutaer. En af truslerne mod kryptovaluta er fremkomsten af kvantecomputere, der, selv om de endnu ikke er tilgængelige for offentligheden, kan udgøre alvorlige risici for denne type af elektroniske valutaer. Disse maskiner computer-kraft er så høj, at det truer de systemer, der anvender kryptografi som en central sikkerhedsmekanisme i deres platform. En anden udfordring med det nuværende marked for kryptovaluta er, at prisen på en valuta kun er fastsat på grundlag af loven om udbud og efterspørgsel. Dette kan medføre kraftige prisstigninger, men også store prisfald, hvilket traditionelle fiat-valutaer, som er støttet af et lands nationalbank, ikke oplever i samme udstrækning. Dette skyldes, at nationalbanken har opbygget betydelige valutareserver for at sikre prisstabilitet og bekæmpe inflation. Der er lande, hvor nogle virtuelle valutaer er forbudt, så deres brug ikke tilskyndes, hvorved det er meget svært at opnå en kritisk masse i disse lande. Som navnet antyder, eksisterer virtuelle valutaer kun digitalt. Derfor risikerer brugerne også at miste alle deres penge, hvis brugerne ikke sørger for at sikkerhedskopiere deres kryptovaluta wallets eller tegnebøger. Disse beløb vil efterfølgende forsvinde fra det aktive kryptovaluta-marked, da de ikke længere er tilgængelige eller til rådighed for nogen.

13 Transaktionsprocessen Transaktionsprocessen med SucreCoin vil blive den samme som hos de fleste andre kryptovalutaer, men dog med den klare forskel at SucreCoin tager udgangspunkt i en fuld anonymitet i betalingsprocessen. Under transaktionen sendes data af systemet til sælgeren, som har ansvaret for at bekræfte salget af produktet. Da transaktionerne ikke kan trækkes tilbage, kan online-butikken eller sælgeren vise brugeren, at købet bekræftes uden mulighed for at foretage en refusion eller tilbageføre transaktionen. Denne form for betaling hjælper sælgeren med at modtage pengene sikkert og med det samme, mens køberne samtidig er sikre på, at deres penge er blevet sendt via en sikker kanal. Takket være fordelene ved SucreCoins blockchain-teknologi er vi alle i stand til at foretage øjeblikkelige og sikre køb. BRUGERVENLIGHED OG SUCRECOIN Brugervenlighed er baseret på 3 nøglefaktorer: Brugeren, Målet og Konteksten. Her er brugeren stort set alle, der har brug for at fuldføre en opgave, og den opgave er Målet. Det nærliggende eksempel er at sende penge. Endelig er det konteksten, der indbefatter alle de ting, som ikke kan ændres; som f.eks. prisen på et produkt, et lands lovgivning eller leveringstidspunktet for et produkt. Den primære brugeren af SucreCoin er personer, der har brug for at foretage B2B (Business to Business) betalinger. Målet er, at denne betaling skal ske sikkert, hurtigt og med minimale omkostninger. Andre brugere af SucreCoin er personer, der ønsker at sende penge til andre personer (forbruger til forbruger), såsom venner eller familiemedlemmer der kan bo i samme land som afsenderen eller i udlandet. Endelig er Konteksten at overførselsomkostningerne med SucreCoin er meget lavere end gebyrerne ved traditionelle overførsler. Brugervenligheden i SucreCoin som betalingsmetode er meget effektiv sammenlignet med andre løsninger, der er tilgængelige i Latinamerika. SucreCoin kan fungere ud fra en blockchain og den er meget effektiv til at gennemføre øjeblikkelige transaktioner og er bærbar, da den ikke kræver papirpenge. SUCRECOINS LØSNING PÅ DOBBELT BRUG AF SAMME MIDLER En elektronisk valuta er defineret som en kæde af digitale signaturer. Ejeren kan sende mønten til en anden bruger, der digitalt underskriver en hash for den transaktion, der skal foretages, og for den offentlige nøgle til den bruger, den overføres til. Elementerne i transaktionen tilføjes til den decentraliserede hovedbog. Den bruger, der modtager transaktionen, kan bekræfte underskrifterne for at verificere ejerkæden og kontrollere, at transaktionen er foretaget korrekt.

14 Et velkendt problem i traditionelle systemer er, at den person, der modtager en transaktion, ikke har mulighed for at kontrollere, om ejeren eller afsenderen allerede har brugt de fremsendte midler en såkaldt double spending. En af løsningerne på dette problem er, at SucreCoin-protokollen skaber tillid igennem sit netværk af underskrifter, som identificerer ejerskabet af det beløb, der sendes fra én bruger til en anden. SucreCoin-netværket kontrollerer automatisk, om afsenderen ikke allerede har foretaget transaktioner med samme valuta. Introduktion til B2B platforme I løbet af de seneste 10 år har internettet haft stor indflydelse på flere områder, der både påvirker vores dagligdag såvel som måden hvorpå virksomheder fungerer. En vigtig ændring, som introduktionen af internettet har medført, er de direkte og kommercielle forhold mellem virksomheder (Business to Business-modellen eller B2B). Idéen bag B2B portaler dækker ikke kun over en direkte salgskanal mellem virksomheder, men disse portaler har også skabt flere fordele såsom reduktion af omkostninger, automatisering af processer samt strømlining af processer. B2B portaler tillader virksomheder at opbygge et digitalt marked, der forbedrer effektiviteten af deres forsyningskæde. Dette er positivt for begge de deltagende virksomheder i en aftale, da den sælgende virksomhed er i stand til at sælge sine produkter til hele verden uden de tidligere handelsbarrierer. Samtidig er den købende virksomhed i stand til at erhverve de produkter, som virksomheden har brug for til sin kommercielle drift også selv om den sælgende virksomhed er placeret på den anden side af kloden. Dette er én af hovedårsagerne til, at SucreCoin har indgået et samarbejde med Coinpayments samt en række betalingsgateways. SUCRECOIN, EN KRYPTOVALUTA SOM ER SKABT TIL B2B PROCESSER XSR er den første kryptovaluta i Latinamerika, der er skabt med tanke på B2B-virksomheders daglige drift. Det betyder blandt andet, at decentralisering er én af hjørnestenene i denne kryptovaluta, hvor alle de deltagende parter automatisk bidrager til netværket ved at validere og underskrive transaktioner samt til selve skabelsen af nye blokke i kæden. Herved undgås både kloning af blokke og double spending og sikkerheden i netværket styrkes markant. Takket være dette fælleskab bliver processen med at sende og modtage penge strømlinet på tværs af XSR netværket. Dette understøtter i sig selv udviklingen af handel mellem virksomheder, både i samme land og på tværs af landegrænser. Samtidig bidrager den decentraliserede og offentligt tilgængelige blockchain også til at reducere korruptionen betydeligt i de daglige transaktioner mellem enkeltpersoner, virksomheder og statslige organer.

15 Hvordan kan du benytte SucreCoin som din foretrukne betalingsmetode? SucreCoin giver dig mulighed for at betale med din mobil i to enkle trin: scanning og betaling. Der er ikke behov for at køre et kreditkort igennem, indtaste en pinkode eller underskrive noget. Som forretning er alt, hvad du behøver for at kunne modtage betalinger med SucreCoin, at vise en QR-kode fra din wallet og lade din kunde scanne din mobil eller sætte de to telefoner sammen (ved hjælp af NFC-teknologi). Som med er det ikke nødvendigt at bede dine venner, familie eller kunder om at bruge det samme -program for at sende og modtage s imellem jer. Med SucreCoin kan de også frit vælge deres foretrukne wallet, da de alle vil være kompatible med vores teknologi. SucreCoin-netværket sover aldrig og går aldrig på ferie!

16 Social Investeringsplatform SucreCoin udvikler desuden et framework til at finansiere projekter inden for fællesskabet, der frem for alt er decentraliseret. Ordningen er baseret på den traditionelle idé om finansiel formidling mellem de deltagende parter. På den ene side vil SucreCoin Social Investment Platform tilbyde en markedsplads for iværksættere, som har brug for finansiering af deres projekter i kryptovaluta via SucreCoin (XSR), Bitcoin (BTC) eller Ethereum (ETH). På den anden side vil platformen tilbyde direkte adgang for investorer eller fonde, der er på udkig efter investeringsmuligheder inden for ny teknologi, som kan tilbyde et højt afkast for deres investeringer. For at kvalificere sig til programmet og især med henblik på at undgå enhver form for svindel vil hvert deltagende projekt blive gennemgået af en række fagfolk og modtage en rating på 1 til 5 stjerner, hvor følgende parametre vil blive taget i betragtning: Projektbeskrivelsen Holdet af grundlæggere Størrelsen af den ønskede investering Grad af teknologisk innovation Oplæg til forvaltning af de indsamlede midler Operationelt setup & Initial Rate of Return (IRR) Marketing strategi Salgsstrategi Forretningsrisiko Samlet projektanmeldelse baseret på den foregående gennemgang af projektet. Disse endelige vurderinger giver mulighed for offentliggørelse af projektet på platformen og senere indgåelse af aktieaftalen, hvor alle platformens medlemmer vil have mulighed for at investere i de listede virksomheder. Når et projekt er kvalificeret og bedømt, vil det få 5 ekstra godkendelser, som vil omfatte: Gennemgang af regnskab Gennemgang af projektets teknologi Evergreen anmeldelse Gennemgang af holdet bag

17 KONKLUSION Med Sucrecoin er der ikke et kreditkortnummer, som nogen kan bruge til at udgive sig for at være dig. Faktisk er det muligt at foretage en betaling uden at afsløre din identitet, næsten som med fysiske penge. Ved at bruge SucreCoin som betalingsmiddel bidrager du også til udviklingen af nye muligheder for vækst, fremmer nye forretningsmodeller samt giver store fordele for virksomheder så som lavere omkostninger, mindre bankgebyrer og automatiseret inkasso. Hvis du ønsker at sende penge til venner, familie eller forretningspartnere i andre lande, kan du snart bruge en af vores kommende værktøjer. Hvis du vil ønsker at tage imod betalinger på dit website eller webshop, tilbyder SucreCoin de bedste priser på markedet i for-

18 hold til transaktionsgebyrer, der starter ved små 0,05% pr. transaktion gennem vores samarbejde med firmaet Coinpayments. Holdet bag SucreCoin er dedikeret til at fremme den teknologiske udvikling. SucreCoin og holdet af programmører er i gang med at lancere yderligere funktioner for at fremme SucreCoin XSRs egen børs. Brug af SucreCoin børsen. Betaling af integration af nye valutaer Betaling af gebyrer for veksling mellem valutaer Betaling af transaktionsgebyrer International pengeoverførsel (Remittances) Hvad angår XSR, vil vores valuta være den centrale valuta til betaling af gebyrer (gas) i dette økosysmte i Latinamerika. FREMTIDEN ER HER OG SUCRECOIN ER EN DEL AF DEN

Blockchain øger ikke sikkerheden

Blockchain øger ikke sikkerheden Blockchain øger ikke sikkerheden Blockchain distribuerer tilliden Skrevet af: Henrik Hvid Jensen Blockchain øger ikke sikkerheden - Blockchain distribuerer tilliden Jeg har deltaget i mange diskussioner,

Læs mere

BITCOIN OG BLOCKCHAIN. Jonas Lindstrøm Security Architect

BITCOIN OG BLOCKCHAIN. Jonas Lindstrøm Security Architect BITCOIN OG BLOCKCHAIN Jonas Lindstrøm Security Architect Alexandra Instituttet er en almennyttig virksomhed, der hjælper offentlige og private virksomheder med at anvende den nyeste it-forskning og -teknologi.

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål Apple Pay

Ofte stillede spørgsmål Apple Pay Ofte stillede spørgsmål Apple Pay Hvordan får jeg Apple Pay på min iphone? Har du et Kreditbanken Visa/Dankort og/eller Mastercard Debit og Mastercard Kredit og en iphone 6 eller nyere, kan du hurtigtkomme

Læs mere

Det sorte net og kryptovaluta

Det sorte net og kryptovaluta RIGSPOLITIETS NATIONALE CYBERCRIME CENTER (NC3) Det sorte net og kryptovaluta SSP årsmøde, Nyborg. 24. APRIL 2019 Side / Agenda Terminologi Hvilket problem løser dark markets? Dark markets / Det sorte

Læs mere

Wallet-regler og privatlivspolitik

Wallet-regler og privatlivspolitik Wallet-regler og privatlivspolitik Indledning og brug Denne wallet er en app til din mobiltelefon, som gør det muligt at opbevare en virtuel version af dit allerede eksisterende fysiske betalingskort på

Læs mere

Panda Antivirus + Firewall 2007 NYT Titanium Kom godt i gang Vigtigt! Læs venligst grundigt afsnittet i denne guide om online registrering. Her findes nødvendige oplysninger for maksimal beskyttelse af

Læs mere

Vores kunder køber et produkt, men vi sælger en service

Vores kunder køber et produkt, men vi sælger en service Introduktion Riidr ApS er stiftet med det udtrykkelige formål at give nem adgang til e-bøger på det danske marked ved at gøre det simpelt, bekvemligt og billigt for kunder at købe deres ønskede e-bøger.

Læs mere

Spørgsmål og svar - Apple Pay

Spørgsmål og svar - Apple Pay På hvilke mobiler virker Apple Pay, og stiller den krav til mit styresystem på mobilen? på andre Apple-enheder end en iphone? Du kan benytte Apple Pay, hvis du har en af disse iphones: - XR - XS - XS Max

Læs mere

Hvad er KRYPTERING? Metoder Der findes to forskellige krypteringsmetoder: Symmetrisk og asymmetrisk (offentlig-nøgle) kryptering.

Hvad er KRYPTERING? Metoder Der findes to forskellige krypteringsmetoder: Symmetrisk og asymmetrisk (offentlig-nøgle) kryptering. Hvad er KRYPTERING? Kryptering er en matematisk teknik. Hvis et dokument er blevet krypteret, vil dokumentet fremstå som en uforståelig blanding af bogstaver og tegn og uvedkommende kan således ikke læses

Læs mere

Bag om Blockchainteknologien

Bag om Blockchainteknologien Bag om Blockchainteknologien Industriens Fond har i forbindelse med temaindkaldelsen om blockchain udarbejdet dette baggrundsnotat, der sætter fokus på teknologien samt dens muligheder. Notatet hviler

Læs mere

Afinstaller alle andre programmer Vigtigt! Fjern alle andre antivirus programmer før du installerer Panda Internet Security Mere end et antiviru

Afinstaller alle andre programmer Vigtigt! Fjern alle andre antivirus programmer før du installerer Panda Internet Security Mere end et antiviru Panda Internet Security 2007 NYT Platinum Kom godt i gang Vigtigt! Læs venligst grundigt afsnittet i denne guide om online registrering. Her findes nødvendige oplysninger for maksimal beskyttelse af din

Læs mere

Blockchain, bitcoins og Initial Coin Offerings (ICO) November 2017

Blockchain, bitcoins og Initial Coin Offerings (ICO) November 2017 Blockchain, bitcoins og Initial Coin ferings (ICO) November 2017 Professor & Digital Vismand Jan Damsgaard damsgaard@cbs.dk Der var en gang Møllegården var ejet af familien møller Det vidste alle og der

Læs mere

Compliance i decentrale systemer 5/10-17

Compliance i decentrale systemer 5/10-17 Chainalysis Inc. Detaljeret Blockchain-indsigt Compliance i decentrale systemer 5/10-17 Simon Ousager Head of Customer Success 1 Hvad er Blockchain? 2 Blockchain er bare et ord.. To fortolkninger 1. Censur-resistente

Læs mere

AFSKAF PASSWORDS. - lige så nemt som det lyder.

AFSKAF PASSWORDS. - lige så nemt som det lyder. AFSKAF PASSWORDS - lige så nemt som det lyder www.liga.com/smartsignatur Det sker i 4 enkle trin: OPRET UDSTED ANVEND REVIDÉR Processen er simpel, både for den enkelte bruger, for hele organisationen og

Læs mere

Coinbase. Step 1: Gå til Coinbase.com og klik på sign up i venstre hjørne. Læs og forstå the terms of the User Agreement og Privacy Policy.

Coinbase. Step 1: Gå til Coinbase.com og klik på sign up i venstre hjørne. Læs og forstå the terms of the User Agreement og Privacy Policy. Coinbase Step 1: Gå til Coinbase.com og klik på sign up i venstre hjørne. Læs og forstå the terms of the User Agreement og Privacy Policy. Når du har accepteret dem skal du: 1. Udfylde dine personelige

Læs mere

Hvad du søgte efter Identiteten på det websted, du besøgte umiddelbart før vores websted (henvisende websted).

Hvad du søgte efter Identiteten på det websted, du besøgte umiddelbart før vores websted (henvisende websted). Brugervilkår og andre gode ting, som du bør vide for at være sikker online. Sikkerhed er alles ansvar En del af IKEA ånden er "jeg gør min del, du gør din del, og sammen gør vi en masse." Dette gælder

Læs mere

It-sikkerhedstekst ST4

It-sikkerhedstekst ST4 It-sikkerhedstekst ST4 Datatransmission af personoplysninger på åbne net Denne tekst må kopieres i sin helhed med kildeangivelse. Dokumentnavn: ST4 Version 1 Oktober 2014 Datatransmission af personoplysninger

Læs mere

Privatlivspolitik. Coverwise Limited deler en forpligtelse til at beskytte dit privatliv og holde dine personlige oplysninger sikre.

Privatlivspolitik. Coverwise Limited deler en forpligtelse til at beskytte dit privatliv og holde dine personlige oplysninger sikre. Privatlivspolitik Denne hjemmeside opererer internationalt og er i overensstemmelse med den lokale lovgivning og regler i de pågældende lande. Denne privatlivspolitik omhandler hvordan vi bruger og behandler

Læs mere

Vi vil ikke bruge eller dele dine oplysninger, undtagen de tilfælde som er beskrevet i denne fortrolighedspolitik.

Vi vil ikke bruge eller dele dine oplysninger, undtagen de tilfælde som er beskrevet i denne fortrolighedspolitik. Fortrolighedspolitik Effektiv fra: 8. november 2017 Introduktion Pagobox ApS ( "Pleo", "os", "vi" eller "vores") driver Pleo.io webstedet, Pleo webapplikationen, Pleo mobilapplikationen og tilbyder Pleo

Læs mere

Kort introduktion til grøn innovation

Kort introduktion til grøn innovation Kort introduktion til grøn innovation Hvad kan der søges om, hvem kan søge, og hvordan søger man? Ansøgningsrunde juni 2011 vedr. innovation af serviceydelser, produkter og systemløsninger på det grønne

Læs mere

1. Introduktion 2. Om os

1. Introduktion 2. Om os Fortrolighedspolitik 1. Introduktion Atchik udvikler fantastiske spil med sjov og underholdning for alle. Hos Atchik respekterer vi personlige oplysninger for enhver, der bruger vores spil, website(s)

Læs mere

ALTCOIN TRADING FREMTID ER HER! Altneuro byder dig velkommen til hurtigst voksende altcoin trading platform hvor alt styres af den smarteste

ALTCOIN TRADING FREMTID ER HER! Altneuro byder dig velkommen til hurtigst voksende altcoin trading platform hvor alt styres af den smarteste www.altneuro.com ALTCOIN TRADING FREMTID ER HER! Altneuro byder dig velkommen til hurtigst voksende altcoin trading platform hvor alt styres af den smarteste teknologi computer neurovidenskab. OM ALTNEURO

Læs mere

POLITIK FOR HÅNDTERING AF INTERESSEKONFLIKTER SAXO BANK

POLITIK FOR HÅNDTERING AF INTERESSEKONFLIKTER SAXO BANK POLITIK FOR HÅNDTERING AF INTERESSEKONFLIKTER SAXO BANK THE SPECIALIST IN TRADING AND INVESTMENT Page 1 of 6 1. INTRODUKTION 2 IDENTIFIKATION AF OG GENEREL OPLYSNING OM POTENTIELLE INTERESSEKONFLIKTER

Læs mere

Handelsbetingelser. Alle Handler foretaget via denne web-site foregår mellem dig, som kunde, og

Handelsbetingelser. Alle Handler foretaget via denne web-site foregår mellem dig, som kunde, og Handelsbetingelser Alle Handler foretaget via denne web-site foregår mellem dig, som kunde, og Have & Livsstil ApS Ådalen 9 4600 Køge Tlf.: 4616 1551 info@haveoglivsstil.dk CVR. 38023845 Ordrebekræftelse:

Læs mere

Beskyt din forretning

Beskyt din forretning S I K K E R H E D Sikkerhedsløsninger Beskyt din forretning Sikkerhedsløsninger, der omfatter både enheder, netværk og dokumenter Ved at vælge Canon multifunktionsprintere kan du gøre din virksomhed mere

Læs mere

POLITIK FOR HÅNDTERING AF INTERESSEKONFLIKTER SAXO BANK

POLITIK FOR HÅNDTERING AF INTERESSEKONFLIKTER SAXO BANK POLITIK FOR HÅNDTERING AF INTERESSEKONFLIKTER SAXO BANK THE SPECIALIST IN TRADING AND INVESTMENT Page 1 of 5 1. INTRODUKTION 1.1 Er udstedt i medfør af og i overensstemmelse med EU direktiv 2004/39/EF

Læs mere

Europaudvalget 2011 KOM (2011) 0941 Bilag 1 Offentligt

Europaudvalget 2011 KOM (2011) 0941 Bilag 1 Offentligt Europaudvalget 2011 KOM (2011) 0941 Bilag 1 Offentligt GRUND- OG NÆRHEDSNOTAT TIL FOLKETINGETS EUROPAUDVALG 16. marts 2012 Grønbog på vej mod et integreret europæisk marked for kort-, internet- og mobilbetalinger

Læs mere

Workshop: Blockchain og dets potentiale. Professor Jan Damsgaard VÆKSTHUS MIDTJYLLAND 11. juni, 2018

Workshop: Blockchain og dets potentiale. Professor Jan Damsgaard VÆKSTHUS MIDTJYLLAND 11. juni, 2018 Workshop: Blockchain og dets potentiale Professor Jan Damsgaard VÆKSTHUS MIDTJYLLAND 11. juni, 2018 1 Der var en gang Møllegården var ejet af familien møller Det vidste alle og der var ingen grund til

Læs mere

MEE is all about YOU

MEE is all about YOU MEE is all about YOU Om MEE TM Sådan fungerer systemet MEE TM er et betalingssystem, der gør det muligt at betale med mobiltelefonen (smartphones) på en enkel, hurtig, fleksibel, sikker og billig måde

Læs mere

Visma Addo identifikationsnummer: 478B-477-6C10

Visma Addo identifikationsnummer: 478B-477-6C10 Dokumentet er underskrevet med Visma Addo digital signeringsservice. Underskrifterne i dette dokument er juridisk bindende. Underskrivernes identiteter er registreret og listet herunder. Med min underskrift

Læs mere

FOKUS PÅ IT-SIKKERHED! GODE RÅDE OM RANSOMWARE OG FOREBYGGELSER

FOKUS PÅ IT-SIKKERHED! GODE RÅDE OM RANSOMWARE OG FOREBYGGELSER FOKUS PÅ IT-SIKKERHED! GODE RÅDE OM RANSOMWARE OG FOREBYGGELSER 2017 Den 12. maj 2017 blev den vestlige verden ramt af det største cyberangreb i internettets historie. Værst gik ransomware angrebet WannaCry

Læs mere

NYT Panda Antivirus 2007 Kom godt i gang Vigtigt! Læs venligst grundigt afsnittet i denne guide om online registrering. Her findes nødvendige oplysninger for maksimal beskyttelse af din PC. Afinstaller

Læs mere

Hvad er Secure endpoints?

Hvad er Secure endpoints? 2017 Hvad er Secure endpoints? 23-04-2017 NewTech IT Norgesvej 17 Haderslev 6100 Tlf. 79 306 153 info@newtechit.dk www.newtechit.dk Indholdsfortegnelse Hvad er Endpoints... 2 Hvad er Endpoint beskyttelse?...

Læs mere

ProspectFinder. Intelligent B2B leadgenerering

ProspectFinder. Intelligent B2B leadgenerering ProspectFinder Intelligent B2B leadgenerering 2 Kundernes købsproces har ændret sig Det kræver en ny proces for virksomheders leadgenerering IDENTIFICERING Det bliver stadig vigtigere aktivt at identificere

Læs mere

Indeholder alt det, der skaber værdi

Indeholder alt det, der skaber værdi Indeholder alt det, der skaber værdi Velkommen til en revolutionerende tilgang til lydløsninger velkommen til Jabra One Partner Program Bæredygtig vækst og øget profitabilitet er virksomhedsmål, vi alle

Læs mere

AFSKAF PASSWORDS. - lige så nemt som det lyder.

AFSKAF PASSWORDS. - lige så nemt som det lyder. AFSKAF PASSWORDS - lige så nemt som det lyder www.liga.com/smartsignatur Det sker i 4 enkle trin: OPRET UDSTED ANVEND REVIDÉR Processen er simpel, både for den enkelte bruger, for hele organisationen og

Læs mere

Maj 2012. Fiberpartner.com Case Studie. Hvordan E-Intelligence Optimerede PPC Kampagnen og Salg For Fiberpartner.com

Maj 2012. Fiberpartner.com Case Studie. Hvordan E-Intelligence Optimerede PPC Kampagnen og Salg For Fiberpartner.com Hvordan E-Intelligence Optimerede PPC Kampagnen og Salg For Fiberpartner.com Maj 2012 Fiberpartner.com Case Studie Ophavsret eintelligenceweb.com 2013 Kontakt os: eintelligenceweb.com +1 678 500 9078 info@eintelligenceweb.com

Læs mere

TILLÆGSBETINGELSER FOR BRUG AF MASTERCARD I GOOGLE PAY

TILLÆGSBETINGELSER FOR BRUG AF MASTERCARD I GOOGLE PAY TILLÆGSBETINGELSER FOR BRUG AF MASTERCARD I GOOGLE PAY Gældende fra den 5. december 2018 Når du accepterer disse tillægsbetingelser, downloader og bruger Google Pay, indgår du samtidig en aftale med Google

Læs mere

Betingelser for virksomheders brug af Naveedio

Betingelser for virksomheders brug af Naveedio Betingelser for virksomheders brug af Naveedio Indledning Naveedio er en App baseret markedsføringsplatform, der består af QUIZ, hvor brugerne kan vinde virtuelle penge/valuta ved korrekt besvarelse af

Læs mere

Kryptologi 101 (og lidt om PGP)

Kryptologi 101 (og lidt om PGP) Kryptologi 101 (og lidt om PGP) @jchillerup #cryptopartycph, 25. januar 2015 1 / 27 Hvad er kryptologi? define: kryptologi En gren af matematikken, der blandt andet handler om at kommunikere sikkert over

Læs mere

Visma Addo identifikationsnummer: 48B6-12BE65-41B0A3

Visma Addo identifikationsnummer: 48B6-12BE65-41B0A3 Dokumentet er underskrevet med Visma Addo digital signeringsservice. Underskrifterne i dette dokument er juridisk bindende. Underskrivernes identiteter er registreret og listet herunder. Med min underskrift

Læs mere

POLITIK FOR HÅNDTERING AF INTERESSEKONFLIKTER SAXO BANK

POLITIK FOR HÅNDTERING AF INTERESSEKONFLIKTER SAXO BANK POLITIK FOR HÅNDTERING AF INTERESSEKONFLIKTER SAXO BANK THE SPECIALIST IN TRADING AND INVESTMENT Page 1 of 5 1. INTRODUKTION 1.1 Er udstedt i medfør af og i overensstemmelse med EU direktiv 2004/39/EF

Læs mere

VILKÅR FOR BRUG AF FITBIT PAY

VILKÅR FOR BRUG AF FITBIT PAY VILKÅR FOR BRUG AF FITBIT PAY 1. Introduktion 2. Regler og vilkår 3. Definitioner Danske Bank A/S. CVR-nr. 61 12 62 28 - København 1.1. Fitbit Pay er en service, der giver dig mulighed for at gemme en

Læs mere

UDKAST TIL UDTALELSE

UDKAST TIL UDTALELSE EUROPA-PARLAMENTET 2009-2014 Retsudvalget 13.9.2013 2013/0024(COD) UDKAST TIL UDTALELSE fra Retsudvalget til Udvalget om Borgernes Rettigheder og Retlige og Indre Anliggender om forslag til Europa-Parlamentets

Læs mere

Forretningsbetingelser for Jagtakademiet I/S website www.jagtakademiet.dk. Officiel e-mail adresse: kontakt@jagtakademiet.dk

Forretningsbetingelser for Jagtakademiet I/S website www.jagtakademiet.dk. Officiel e-mail adresse: kontakt@jagtakademiet.dk Betingelser Forretningsbetingelser for Jagtakademiet I/S website www.jagtakademiet.dk. Firmaets juridiske navn: Jagtakademiet I/S Selskabsform: I/S CVR-nummer: 32 63 73 29 Adresse : Galionsvej 20, 2th

Læs mere

Profil Search s Persondatapolitik

Profil Search s Persondatapolitik Profil Search s Persondatapolitik Hvad er det Profil Search værner om privatlivets fred, og vi er naturligvis forpligtet til at beskytte den. I overensstemmelse med den generelle databeskyttelsesforordning

Læs mere

SUPPLY SERVICES 10 ALSO KOMPETENCEGUIDE KONTAKT ALSO

SUPPLY SERVICES 10 ALSO KOMPETENCEGUIDE KONTAKT ALSO SUPPLY SERVICES Hos ALSO ønsker vi langvarige partnerskaber. Derfor har vi skabt et end-to-endnetværk af services for vores forhandlere med ALSO som det centrale omdrejningspunkt. Det gør os til markedets

Læs mere

GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR

GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR mypku Disse generelle brugerbetingelser ( Betingelser ) fastsætter de betingelser, der gælder mellem dig som bruger ( Brugeren ) og Nutricia A/S, CVR.: 73128110 ( Nutricia

Læs mere

Visma Addo identification number: F67-2D6

Visma Addo identification number: F67-2D6 Dokumentet er underskrevet med Visma Addo digital signeringsservice. Underskrifterne i dette dokument er juridisk bindende. Underskrivernes identiteter er registreret og listet herunder. Med min underskrift

Læs mere

KURSER INDENFOR SOA, WEB SERVICES OG SEMANTIC WEB

KURSER INDENFOR SOA, WEB SERVICES OG SEMANTIC WEB KURSER INDENFOR SOA, WEB SERVICES OG SEMANTIC WEB Det er Web Services, der rejser sig fra støvet efter Dot Com boblens brag. INTRODUKTION Dette dokument beskriver forslag til fire moduler, hvis formål

Læs mere

TDCs Signaturserver. 11/05 - Version 1.0 2005 TDC Erhverv Sikkerhed og certifikater

TDCs Signaturserver. 11/05 - Version 1.0 2005 TDC Erhverv Sikkerhed og certifikater TDCs Signaturserver Side 2 Indhold Indledning...3 Teknisk projekt... 3 Tekniske forudsætninger... 3 Installation af klienten... 4 Udstedelse af signatur... 4 Anvendelse af signaturen... 6 Eksport af signaturen...

Læs mere

Etisk regelsæt for leverandører

Etisk regelsæt for leverandører Etisk regelsæt for leverandører Indledning Det er Koncernens overbevisning, at forretningsstrategier baseret på viden om, hvordan man begrænser udledninger til miljøet og beskytter vores forretningsgrundlag

Læs mere

Privatlivspolitik. Brugen af cookies og web beacons. Google Analytics Cookies

Privatlivspolitik. Brugen af cookies og web beacons. Google Analytics Cookies Privatlivspolitik Camatek ApS stræber efter at varetage de højeste standarder for ordentlig opførsel, fairness og integritet i alle dets aktiviteter. Dette inkluderer at informere om samt at beskytte kunders

Læs mere

Visma Addo identifikationsnummer: 4C42-E8711-D14CD8

Visma Addo identifikationsnummer: 4C42-E8711-D14CD8 Dokumentet er underskrevet med Visma Addo digital signeringsservice. Underskrifterne i dette dokument er juridisk bindende. Underskrivernes identiteter er registreret og listet herunder. Med min underskrift

Læs mere

POLITIK FOR HÅNDTERING AF INTERESSEKONFLIKTER SAXO BANK

POLITIK FOR HÅNDTERING AF INTERESSEKONFLIKTER SAXO BANK SAXO BANK S POLICY FOR MANAGING CONFLICTS OF INTEREST POLITIK FOR HÅNDTERING AF INTERESSEKONFLIKTER SAXO BANK SPECIALISTEN I HANDEL OG INVESTERING Page 1 of 5 1. INTRODUKTION 1.1 Er udstedt i medfør af

Læs mere

[Firma navn] [Adresse] [Postnummer] [Land] [CVR-nr.] [Navn på kontaktperson] [ ] [Phone number] PSUPPORT.DK ApS. Plantagevej 51, 3460 Birkerød.

[Firma navn] [Adresse] [Postnummer] [Land] [CVR-nr.] [Navn på kontaktperson] [ ] [Phone number] PSUPPORT.DK ApS. Plantagevej 51, 3460 Birkerød. Databehandleraftale Imellem Dataansvarlig: [Firma navn] [Adresse] [Postnummer] [Land] [CVR-nr.] Kontaktperson: [Navn på kontaktperson] [email] [Phone number] og Databehandler: PSUPPORT.DK ApS Plantagevej

Læs mere

EDI til Microsoft Dynamics

EDI til Microsoft Dynamics EDI til Microsoft Dynamics EDI til Microsoft Dynamics Anvend EDI og udnyt potentialet fuldt ud i økonomisystemer fra Microsoft Dynamics herved opnår din virksomhed et mindre ressourceforbrug og færre fejl.

Læs mere

Dette dokument er oprettet ved hjælp af en skabelon fra SEQ Legal (seqlegal.com)

Dette dokument er oprettet ved hjælp af en skabelon fra SEQ Legal (seqlegal.com) I overensstemmelse med EUs Generelle Data Beskyttelses Forordning (GDPR) er vores virksomhed ISODAN ApS ejer af Cool Machine Europe forpligtet til at beskytte dine personlige oplysninger i henhold til

Læs mere

ELPASO BERN WEISS CHAMBERS. IKKE-omgåelse, manglende oplysning & arbejdsvilkårene aftale

ELPASO BERN WEISS CHAMBERS. IKKE-omgåelse, manglende oplysning & arbejdsvilkårene aftale ELPASO BERN WEISS CHAMBERS SKUESPIL BERN WEISS PÅ SAGEN, BARRISTER BERN WEISS, REF SAG FILEN / 998.23, Februar 26th, 2013. IKKE-omgåelse, manglende oplysning & arbejdsvilkårene aftale MENS undertegnede

Læs mere

EffEKTIvISER hverdagen AMPAREX brugervenligt OG InTEGRERET SOfTWARE TIl OPTIKERE Kunde håndtering KASSe (POS) MArKedSføring

EffEKTIvISER hverdagen AMPAREX brugervenligt OG InTEGRERET SOfTWARE TIl OPTIKERE Kunde håndtering KASSe (POS) MArKedSføring Effektiviser hverdagen AMPAREX brugervenligt og integreret software til optikere dtering Kunde hån S) KASSE (PO øring Markedsf DU BEHØVER IKKE VÆRE PÅ KONTORET FOR AT SERVICERE DINE KUNDER AMPAREX s unikke

Læs mere

Fødevarebranchen ruster sig til digitaliseringen

Fødevarebranchen ruster sig til digitaliseringen Peter Bernt Jensen, konsulent pebj@di.dk, 3377 3421 NOVEMBER 2017 Fødevarebranchen ruster sig til digitaliseringen Fødevarebranchen er god til robotter og automatisering, men kan blive endnu bedre til

Læs mere

HOLDNING I FORM AF ÆNDRINGSFORSLAG

HOLDNING I FORM AF ÆNDRINGSFORSLAG Europa-Parlamentet 2014-2019 Udvalget om det Indre Marked og Forbrugerbeskyttelse 2017/2068(INI) 13.6.2017 HOLDNING I FORM AF ÆNDRINGSFORSLAG fra Udvalget om det Indre Marked og Forbrugerbeskyttelse til

Læs mere

Kapitalindeks Risikovillig kommerciel finansiering. Ole Bruun Jensen

Kapitalindeks Risikovillig kommerciel finansiering. Ole Bruun Jensen Kapitalindeks 2017 - Risikovillig kommerciel finansiering Ole Bruun Jensen Danske SMV er hentede ca. 2,5 mia. kr. i risikovillig kommerciel finansiering i 2015 Risikovillig kommerciel finansiering i 2015

Læs mere

Hos INEOS mener vi, at vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv. Åbne kommunikationskanaler hjælper os med at skabe et positivt arbejdsmiljø.

Hos INEOS mener vi, at vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv. Åbne kommunikationskanaler hjælper os med at skabe et positivt arbejdsmiljø. Om EthicsPoint Indberetning generelt Sikkerhed og fortrolighed ved indberetninger Tip og bedste praksis Om EthicsPoint Hvad er EthicsPoint? EthicsPoint er et omfattende og fortroligt indberetningsværktøj,

Læs mere

MOBIL E-HANDEL VOKSER FORTSAT

MOBIL E-HANDEL VOKSER FORTSAT MOBIL E-HANDEL MOBIL E-HANDEL INTRO MOBIL E-HANDEL VOKSER FORTSAT At mobilen i dag er et vigtigt fundament for e-handel er efterhånden et faktum. Siden mobilen blev en lille computer med internet, er udviklingen

Læs mere

Der tillægges ikke et gebyr for korttransaktioner jf. gældende lovgivning.

Der tillægges ikke et gebyr for korttransaktioner jf. gældende lovgivning. Betingelser for anvendelse af E-penge konto hos Pay4it. Betalingssystemet ejes og drives af Pay4it ApS. Du kan oprette din e-penge konto hos Pay4it via internettet. Når du opretter en konto hos Pay4it,

Læs mere

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde business AHead Consulting & Concept Development www.b-ahead.dk Kontaktperson: Henning Jørgensen E-mail: mail@b-ahead.dk Tlf.: +45 40 54 84 80 Velkommen hos business AHead Missionen er lykkedes når du leder

Læs mere

DocuSign. - En del af Postnords elektroniske signatur løsning. PostNord Communication Services, ekom. 9. maj 2016

DocuSign. - En del af Postnords elektroniske signatur løsning. PostNord Communication Services, ekom. 9. maj 2016 DocuSign - En del af Postnords elektroniske signatur løsning PostNord Communication Services, ekom 9. maj 2016 DocuSign PostNord har indgået samarbejde med DocuSign - VERDENS STØRSTE LEVERANDØR AF ELEKTRONISK

Læs mere

Hvordan kryptering af chat, mail og i cloud services og social networks virker

Hvordan kryptering af chat, mail og i cloud services og social networks virker Hvordan kryptering af chat, mail og i cloud services og social networks virker Alexandra Instituttet Morten V. Christiansen Kryptering Skjuler data for alle, som ikke kender en bestemt hemmelighed (en

Læs mere

Plus500CY Ltd. Inhabilitetspolitikerklæring

Plus500CY Ltd. Inhabilitetspolitikerklæring Plus500CY Ltd. Inhabilitetspolitikerklæring Resume af inhabilitetspolitikerklæringen 1. Introduktion 1.1. Denne inhabilitetspolitikerklæring konturer hvordan Plus500CY Ltd. ("Plus500" eller "Firmaet")

Læs mere

RETNINGSLINJER. Artikel 1. Definitioner

RETNINGSLINJER. Artikel 1. Definitioner 1.6.2018 L 136/81 RETNINGSLINJER DEN EUROPÆISKE CENTRALBANKS RETNINGSLINJE (EU) 2018/797 af 3. maj 2018 om Eurosystemets levering af tjenesteydelser vedrørende forvaltning af valutareserver i euro til

Læs mere

IMF-rapport: Kryptovaluta kan gøre centralbanker overflødige

IMF-rapport: Kryptovaluta kan gøre centralbanker overflødige IMF-rapport: Kryptovaluta kan gøre centralbanker overflødige For et par uger siden udgav Den Internationale Valutafond (IMF) en rapport kaldet Økonomisk Politik i den Digitale Tidsalder, med underoverskriften

Læs mere

Indholdsfortegnelse Dankort og kreditkort...2 Betalingsgateway...2 Flytte aftale hos PBS...2 Etablere ny aftale hos PBS...5 Håndtering af ordrer...

Indholdsfortegnelse Dankort og kreditkort...2 Betalingsgateway...2 Flytte aftale hos PBS...2 Etablere ny aftale hos PBS...5 Håndtering af ordrer... Indholdsfortegnelse Dankort og kreditkort...2 Betalingsgateway...2 Flytte aftale hos PBS...2 Etablere ny aftale hos PBS...5 Håndtering af ordrer...9 Betalingsmodulet...10 Betalingsikoner i butikken...13

Læs mere

Ingen kompromier - Bedste beskyttelse til alle computerere CLIENT SECURITY

Ingen kompromier - Bedste beskyttelse til alle computerere CLIENT SECURITY Ingen kompromier - Bedste beskyttelse til alle computerere CLIENT SECURITY Opdateret software er nøglen til sikkerhed 83 % [1] af top ti-malware kunne være undgået med opdateret software. Kriminelle udnytter

Læs mere

Referat fra ekstraordinær generalforsamling den 5. juli 2016

Referat fra ekstraordinær generalforsamling den 5. juli 2016 Referat fra ekstraordinær generalforsamling den 5. juli 2016 Tirsdag den 5. juli 2016, kl. 18:30, blev der afholdt ekstraordinær generalforsamling i ejerforeningen Vesterbrogade 114-116 med en dagsorden

Læs mere

Visma Addo identifikationsnummer: E

Visma Addo identifikationsnummer: E Dokumentet er underskrevet med Visma Addo digital signeringsservice. Underskrifterne i dette dokument er juridisk bindende. Underskrivernes identiteter er registreret og listet herunder. Med min underskrift

Læs mere

Databehandleraftale mellem

Databehandleraftale mellem Databehandleraftale mellem GolfBox A/S Reg.nr.: 27234704 Sensommervej 34 F 8600 Silkeborg Danmark (I det følgende kaldet Databehandler ) og Søllerød Golf Klubs Proshop V/Christian Post Brillerne 9 2840

Læs mere

Vejledning til indberetning af sikkerhedshændelse efter NIS-direktivet

Vejledning til indberetning af sikkerhedshændelse efter NIS-direktivet Vejledning til indberetning af sikkerhedshændelse efter NIS-direktivet Velkommen til den fælles indberetningsløsning for indberetning af sikkerhedshændelser. Nedenfor finder du en tom blanket, som viser

Læs mere

Digital Signatur Infrastrukturen til digital signatur

Digital Signatur Infrastrukturen til digital signatur Digital Signatur Infrastrukturen til digital signatur IT- og Telestyrelsen December 2002 Resumé: I fremtiden vil borgere og myndigheder ofte have brug for at kunne kommunikere nemt og sikkert med hinanden

Læs mere

ReadSoft er den naturlige start på al elektronisk fakturahåndtering

ReadSoft er den naturlige start på al elektronisk fakturahåndtering INVOICE PROCESSING BEST PRACTICES FOR READSOFT ON PREMISE SOLUTIONS ReadSoft er den naturlige start på al elektronisk fakturahåndtering Er din håndtering af fakturaer dyr og tidskrævende så automatisér.

Læs mere

CERTAINTY INGENUITY ADVANTAGE. Computershare Din globale leverandør af investorservices

CERTAINTY INGENUITY ADVANTAGE. Computershare Din globale leverandør af investorservices CERTAINTY INGENUITY ADVANTAGE Computershare Din globale leverandør af investorservices Lokal ekspertise med global rækkevidde Computershares innovative investorservices sikrer value for money for dit selskab,

Læs mere

Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalget 2011-12 ERU alm. del Bilag 182 Offentligt

Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalget 2011-12 ERU alm. del Bilag 182 Offentligt Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalget 2011-12 ERU alm. del Bilag 182 Offentligt Europaudvalget og Erhvervs- og Vækst-, og Eksportudvalget ERU. Udvalgssekretæren EU-note Til: Dato: Udvalgets medlemmer 22.

Læs mere

Dette dokument er et dokumentationsredskab, og institutionerne påtager sig intet ansvar herfor

Dette dokument er et dokumentationsredskab, og institutionerne påtager sig intet ansvar herfor 2006O0004 DA 24.05.2013 002.001 1 Dette dokument er et dokumentationsredskab, og institutionerne påtager sig intet ansvar herfor B DEN EUROPÆISKE CENTRALBANKS RETNINGSLINJE af 7. april 2006 om Eurosystemets

Læs mere

Privatpolitik Bambino Booking

Privatpolitik Bambino Booking Privatpolitik Bambino Booking Personoplysningerne Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler

Læs mere

Aktion Børnehjælp og vores hjemmesider er nedenfor samlet benævnt Aktion Børnehjælp eller aktionboernehjaelp.dk.

Aktion Børnehjælp og vores hjemmesider er nedenfor samlet benævnt Aktion Børnehjælp eller aktionboernehjaelp.dk. September 2017 Privatlivspolitik Aktion Børnehjælp indsamler oplysninger om vores brugere og deres besøg ved hjælp af såkaldte cookies eller ved at brugeren selv afgiver oplysningerne på aktionboernehjaelp.dk

Læs mere

Retningslinjer for behandling af cookies og personoplysninger

Retningslinjer for behandling af cookies og personoplysninger Gældende fra 27. juni 2017 Retningslinjer for behandling af cookies og personoplysninger MDL ApS ( MDL vi, os, vores ) ved, hvor vigtig fortrolighed er i forhold til vores kunder, og vi bestræber os på

Læs mere

Indholdsfortegnelse Dankort og kreditkort...2 Betalingsgateway...2 Flytte aftale hos PBS...2 Etablere ny aftale hos PBS...5 Håndtering af ordrer...

Indholdsfortegnelse Dankort og kreditkort...2 Betalingsgateway...2 Flytte aftale hos PBS...2 Etablere ny aftale hos PBS...5 Håndtering af ordrer... Indholdsfortegnelse Dankort og kreditkort...2 Betalingsgateway...2 Flytte aftale hos PBS...2 Etablere ny aftale hos PBS...5 Håndtering af ordrer...9 Betalingsmodulet...10 Betalingsikoner i butikken...13

Læs mere

GENERELLE BRUGSBETINGELSER FOR HOMERR LTD. 1. I disse Generelle Brugsbetingelsers omfang har følgende begreber følgende mening:

GENERELLE BRUGSBETINGELSER FOR HOMERR LTD. 1. I disse Generelle Brugsbetingelsers omfang har følgende begreber følgende mening: GENERELLE BRUGSBETINGELSER FOR HOMERR LTD Generelt 1. I disse Generelle Brugsbetingelsers omfang har følgende begreber følgende mening: Generelle Brugsbetingelser Disse Generelle Brugsbetingelser; Applikation

Læs mere

Virksomhedens etik, integritet og social ansvarlighed 4. Vigtige oplysninger om vores regler 6. Vores principper 8.

Virksomhedens etik, integritet og social ansvarlighed 4. Vigtige oplysninger om vores regler 6. Vores principper 8. ETISK REGELSÆT ÍNDEX 03 Virksomhedens etik, integritet og social ansvarlighed 4 Vigtige oplysninger om vores regler 6 Vores principper 8 Vores værdier 9 Integritet 10 - Respekt for vores kunder og forretningspartnere

Læs mere

Liga leverer software til den digitale tidsalder

Liga leverer software til den digitale tidsalder OM Liga»Vi leverer software, som hjælper virk somheder og det offentlige med at flytte sig ind i den digital tidsalder. Vi sælger vores varer i hele Norden og kun via forhandlere. Vi arbejder dagligt med

Læs mere

Det handler om mennesker.

Det handler om mennesker. Det handler om mennesker. Piiple hjælper virksomheder med at håndtere medarbejdernes netværksrelationer Hver dag deler vi vores kontaktinformationer med potentielle kunder, netværksrelationer og fremtidige

Læs mere

FORTROLIGHEDSERKLÆRING

FORTROLIGHEDSERKLÆRING FORTROLIGHEDSERKLÆRING AFSNIT 1 - HVAD GØR VI MED DINE OPLYSNINGER? Når du køber noget fra vores butik, vil vi, som en del af køb og salg proces, indsamle personlige oplysninger, du giver os, såsom dit

Læs mere

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS DANSKE BANK 1

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS DANSKE BANK 1 SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS DANSKE BANK 1 2 DANSKE BANK VELKOMMEN TIL MOBILEPAY BUSINESS MobilePay Business er en betalingsløsning, som giver din virksomhed mulighed for at modtage betalinger

Læs mere

En nemmere hverdag med Dankort på mobilen. Video

En nemmere hverdag med Dankort på mobilen. Video En nemmere hverdag med Dankort på mobilen Video Overordnet plan for Dankort på mobilen 2016 2017 Udvikling & test Pilot Generel tilgængelighed Kommerciel Lancering Re-cap: Dankort på mobilen Dankort på

Læs mere

STYRKEN I DET ENKLE. Business Suite

STYRKEN I DET ENKLE. Business Suite STYRKEN I DET ENKLE Business Suite TRUSLEN ER REEL Onlinetrusler mod din virksomhed er reelle, uanset hvad du laver. Hvis du har data eller penge, er du et mål. Sikkerhedshændelser stiger kraftigt, med

Læs mere

POLITIK FOR DATABESKYTTELSE

POLITIK FOR DATABESKYTTELSE POLITIK FOR DATABESKYTTELSE Disse retningslinjer for databeskyttelse beskriver, hvordan vi bruger og beskytter oplysninger, som du afgiver i forbindelse med brug af vores hjemmeside. Vi har forpligtet

Læs mere

Prepaid. Standard præsentation

Prepaid. Standard præsentation Prepaid Standard præsentation 1 Nets is a merger between PBS, BBS, and Teller, as a major payments and cards processor in Europe Subsidiaries x 2 Agenda Prepaid karakteristika Fordelene ved prepaid elektroniske

Læs mere

Sådan opretter du en backup

Sådan opretter du en backup Excovery Guide Varighed: ca. 15 min Denne guide gennemgår hvordan du opretter en backup med Excovery. Guiden vil trinvist lede dig igennem processen, og undervejs introducere dig for de grundlæggende indstillingsmulighed.

Læs mere

Vilkår & Betingelser

Vilkår & Betingelser Webshipr.com - Vilkår og betingelser Vilkår & Betingelser Om Webshipr... 2 Oprettelse af konto... 2 Køb af ydelser... 2 Priser og betaling... 3 Abonnements betingelser... 3 Webshipr s ydelser... 3 Kriterier...

Læs mere