Lev længe. Lev godt.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lev længe. Lev godt."

Transkript

1 PLACERINGSBESKRIVELSE Lev længe. Lev godt. Forbedret Energi Smertelindring Bedre søvn Anti Aging Vægttab Virker via kroppens infrarøde system INTET trænger ind i kroppen Ingen bivirkninger Mere info her:

2 ENERGIPLASTER (Energy Enhancer) Anbring et sæt energiplastre på kroppen på et af de anviste steder. Placer altid det hvide plaster på højre side af kroppen, og det brune plaster på venstre side af kroppen. Påfør plastrene på ren, tør hud om morgenen. Plastrene kan bæres i op til 12 timer. Drik rigeligt vand, mens du bruger dette produkt. Først skal du finde det akupressurpunkt, du har ønske om at stimulere. Fjern papiret fra limsiden af plastret. Placer plasticperlen i midten af plasteret på den klæbende side. akupressurpunktet. Giv plastret et tryk, så det er forsvarligt fastgjort til huden. Der bør være et mildt pres på akupressurpunktet. Advarsel: Fjern straks, hvis du føler ubehag eller hudirritation. Brug ikke et plaster igen, hvis det først er fjernet fra huden. Kun til udvortes brug. Må ikke indtages. Brug ikke på sår eller beskadiget hud. Konsulter en læge inden brug, hvis du har spørgsmål eller bekymringer om dit helbred. Må ikke anvendes af gravide eller ammende. Dette hæfte kan på ingen måde erstatte et lægebesøg. Individuelle resultater vil variere. LUNGE 1 Beliggende ca. 1 cm under kravebenet langs indersiden af skulderen. KREDSLØB 6 Beliggende omkring 3 til 4 fingres bredde fra furen i håndfladen på indersiden af håndleddet MAVE 36 Beliggende i fordybningen 4 fingres bredde under knæskallen og 1 fingers bredde fra knoglen. NYRE 3 Beliggende ved fordybningen på indersiden af anklen, bag ankelknoglen TRIPPEL VARMER 5 Beliggende i midten af ryggen af håndleddet, ca. 2 fingres bredde over håndleddets fure.

3 SMERTEPLASTER (IceWave) UR-METODEN Ur metoden blev udviklet til at give hurtige og effektive resultater for ikke specielt lokaliserede smerter. Flyt gennem trinene nedenfor indtil smerten er blevet væsentligt reduceret og/eller mobilitet er steget. Placer et BRUNT plaster direkte på det punkt, hvor du har mest smerte. TRIN 4 Flyt HVIDT plaster fra kl. 3 position til kl. 6 position. Hvis smerterne ikke reduceres efter 10 sekunder, gå da videre til næste trin. Placer et HVIDT plaster omkring 5 cm. over det BRUNE plaster. Hvis smerten ikke er reduceret efter 10 sekunder, gå da videre til næste trin. TRIN 5 Flyt HVIDT plaster fra kl. 6 position til kl. 9 position. Hvis smerterne ikke reduceres efter 10 sekunder, gå da videre til næste trin. Flyt HVIDT plaster fra position kl. 12 til position kl. 3. Hvis smerterne ikke reduceres efter 10 sekunder, gå da videre til næste trin. TRIN 6 Flyt HVIDT plaster, så det er parallelt med BRUNT plaster. Dette kaldes indkapsling af smerten. Og betegnes også skudhulsmetoden.

4 SMERTE PLASTER (IceWave) Smertelindring for hele kroppen. Placer et HVIDT plaster under højre fod og et BRUNT plaster under venstre fod på NYRE 1. Lad plastrene sidde på denne position. Tag nu et andet sæt IceWave plastre og følg de næste trin. TRIN 4 HJERTE 3 på højre arm, og et BRUNT plaster på det samme punkt på venstre arm. Hvis smerterne ikke reduceres efter 10 sekunder, gå da videre til næste trin. : LUNGE 9 på højre håndled, og et BRUNT plaster på det samme punkt på venstre håndled. Hvis smerterne ikke er reduceret efter 10 sekunder, gå da videre til næste trin. TRIN 5 TRIPPEL VARMER 15 på højre skulder, midt mellem hals og slutningen af skulderen, og et BRUNT plaster på det samme punkt på venstre skulder. TRIPPEL VARMER 5 på højre håndled, og et BRUNT plaster på det samme punkt på venstre håndled. Hvis smerterne ikke reduceres efter 10 sekunder, gå da videre til næste trin. Erfaringen har vist, at et sæt IceWave plastre placeret under fødderne meget ofte vil lindre smerter i hele kroppen. Vi har også erfaret, at når et yderligere sæt plastre er nødvendige, så vil et af de andre viste akupunturpunkter være rigtig gode til at lindre smerter.

5 SMERTEPLASTER (Icewave) Placeringer mod smerter ved hovedpine TYKTARM 4 på højre hånd, og et BRUNT plaster på det samme punkt på venstre hånd. Hvis smerterne ikke reduceres efter 10 sekunder, gå da videre til næste trin. TRIPPEL VARMER 5 på højre håndled, og et BRUNT plaster på det samme punkt på venstre håndled. Hvis smerterne ikke reduceres efter 10 sekunder, gå da videre til næste trin. TRIPPEL VARMER 15 over højre skulderblad, midt mellem nakken og skulder, og et BRUNT plaster på samme punkt på venstre side. Hvis smerten ikke er reduceret efter 10 sekunder, gå da videre til næste trin. TRIN 4 TYNDTARM 16 på højre side af halsen og et BRUNT plaster på samme punkt på venstre. Hvis smerten ikke er reduceret efter 10 sekunder, gå da videre til næste trin. TRIN 5 TRIPPEL VARMER 23 i højre tinding og et BRUNT plaster på det samme punkt i venstre tinding. Hvis smerterne ikke reduceres efter 10 sekunder, gå da videre til næste trin. TRIN 6 GALDEBLÆRE 14 på panden, over højre øjenbryn og et BRUNT plaster på samme punkt over venstre øjenbryn. Hvis smerten ikke er reduceret efter 10 sekunder, gå da videre til næste trin. TRIN 7 MAVE 7 på højre side af ansigtet, i hulningen under kindbenet, og et BRUNT plaster på samme punkt på venstre side.

6 Flere placeringer til smertelindring Knæsmerter Brug et HVIDT plaster på ydersiden af knæet og et BRUNT plaster på indersiden af knæet. Hvis smerterne ikke reduceres efter 10 sekunder, gå da videre til næste trin. Lændesmerter Afgræns smerten ved at placere et HVIDT plaster til højre for det smertefulde område, og et BRUNT plaster til VENSTRE for det smertefulde område. Hvis smerten ikke er reduceret efter 10 sekunder, gå da videre til næste trin. Placer et BRUNT plaster på det smertefulde område, og et HVIDT plaster på punktet LEVER 3, som er placeret oven på foden, i fordybningen ved storetåen. Placer et BRUNT plaster på det smertefulde område og et HVIDT plaster over det BRUNE plaster. Hvis smerterne ikke er reduceret efter 10 sekunder, følg da trin 3 til 6 i Ur-Metode afsnittet. Rygsmerter Placer et BRUNT plaster på det smertefulde område og et HVIDT plaster modsat det BRUNE plaster. Hvis smerten ikke er lettet efter 10 sekunder, følg da trin 3 til 6 i Ur- Metode afsnittet. Advarsel: Fjern straks, hvis du føler ubehag eller hudirritation. Brug ikke et plastret igen, hvis det først er fjernet fra huden. Kun til udvortes brug. Må ikke indtages. Brug ikke på sår eller beskadiget hud. Konsulter en læge inden brug, hvis du har spørgsmål eller bekymringer om dit helbred. Må ikke anvendes af gravide eller ammende. Dette hæfte kan på ingen måde erstatte et lægebesøg. Individuelle resultater vil variere.

7 SOVEPLASTER (Silent Night) BRUGSANVISNING Anbring det ene soveplaster på kroppen på et af de anviste steder. Anvend plastret på en ren og tør hud - om aftenen. Plastene kan bæres i op til 12 timer. Drik rigeligt vand, mens du bruger dette produkt. LEVER 3 Beliggende på oversiden af HØJRE fod, i fordybningen ved storetåen. TRIPPEL VARMER 23 Placeret i HØJRE tinding. Først skal du finde det akupressur punkt, du har ønske om at stimulere. Fjern papiret fra limsiden af plastret. Placer plasticperlen i midten af plasteret på den klæbende side af plasteret. akupressurpunktet. Giv plastret et tryk, så det er forsvarligt fastgjort til huden. Der bør være et mildt pres på akupressurpunktet. ADVARSEL: Fjern straks, hvis du føler ubehag eller hudirritation. Brug ikke et plastret igen, hvis det først er fjernet fra huden. Kun til udvortes brug. Må ikke indtages. Brug ikke på sår eller beskadiget hud. Konsulter en læge inden brug, hvis du har spørgsmål eller bekymringer om dit helbred. Må ikke anvendes af gravide eller ammende. Dette hæfte kan på ingen måde erstatte et lægebesøg. Individuelle resultater vil variere. TRIPPEL VARMER 17 Placeret på HØJRE side af halsen, bag og under øreflip. GV 24.5 Beliggende på det "tredje øjes position, langs midterlinjen af hovedet, lige over øjenbrynene. NYRE 3 Beliggende ved fordybningen på indersiden af HØJRE ankel, lige bag ankelknoglen

8 APPETITREGULERENDE PLASTER (SP6) SP6 Complete bør bruges 5 dage om ugen, med et nyt plaster hver dag. Forslag til anvendelse for uge 1 er vist i diagrammet. For maksimale resultater i uge 2, skift da mellem punkterne på dit venstre ben, til du finder det punkt, der giver dig bedst kontrol over din appetit. Påfør plastret på ren, tør hud om morgenen. Plastret kan bæres i op til 12 timer før udskiftning/kasseres. Drik rigeligt vand, mens du bruger dette produkt. Brug ikke mere end ét SP6 plaster ad gangen på kroppen. DAG 1 - MILT 6 Beliggende omkring fire fingres bredde over indersiden af ankelknoglen på skinnebenet på venstre ben. Dette punkt har givet de bedste resultater. DAG 2 - MAVE 36 Beliggende i punktet 4 fingres bredde under venstre knæskal og 1 fingers bredde ud for knoglen. Dette punkt giver gode resultater. Først skal du finde det akupressur punkt, du har ønske om at stimulere. Fjern papiret fra limsiden af plastret. Placer plasticperlen i midten af plastret på den klæbende side af plastret. DAG 3 - NYRE 3 Beliggende ved punktet på indersiden af venstre ankel, bag ankelknoglen. DAG 4 - MILT 6 (samme som dag 1) akupressurpunktet. Tryk plastret godt så det er forsvarligt fastgjort til huden. Der bør være et mildt pres på akupressurpunktet. DAG 5 - MAVE 36 (samme som dag 2) Advarsel: Fjern straks, hvis du føler ubehag eller hudirritation. Brug ikke et plastret igen, hvis det først er fjernet fra huden. Kun til udvortes brug. Må ikke indtages. Brug ikke på sår eller beskadiget hud. Konsulter en læge inden brug, hvis du har spørgsmål eller bekymringer om dit helbred. Må ikke anvendes af gravide eller ammende. Dette hæfte kan på ingen måde erstatte et lægebesøg. Individuelle resultater vil variere.

9 GLUTATHION BRUGSANVISNING Skift mellem disse punkter ved hjælp af et Glutathionplaster i 5 til 7 dage om ugen. Du kan bruge alle viste punkter til alle Y-age produkter, men de foretrukne Glutathionpunkter er vist til højre. Ved kombination af Y-Age produkter, kan hvilke som helst 2 plastre bruges på hvilke som helst 2 af Y-Age punkterne vist i dette hæfte. Der anvendes plastre på enten midterlinjen eller højre side af kroppen. Påfør plastre på ren, tør hud om morgenen. Plastre kan bæres i op til 12 timer før de kasseres. Drik rigelig vand, mens du bruger dette produkt. CV 6 Beliggende ca. 3 fingres bredde under navlen CV 22 Placeret forneden på halsen, i fordybningen i midten af kravebenet. Først skal du finde det akupressur punkt, du har ønske om at stimulere. LEVER 3 Beliggende oven på højre fod i fordybning ved storetåen. Fjern papiret fra limsiden af plastret. Placer plasticperlen i midten af plastret på den klæbende side af plastret. akupressurpunktet. Giv plastret et tryk, så det er forsvarligt fastgjort til huden. Der bør være et mildt pres på akupressurpunktet.. Advarsel: Fjern straks, hvis du føler ubehag eller hudirritation. Brug ikke et plastret igen, hvis det først er fjernet fra huden. Kun til udvortes brug. Må ikke indtages. Brug ikke på sår eller beskadiget hud. Konsulter en læge inden brug, hvis du har spørgsmål eller bekymringer om dit helbred. Må ikke anvendes af gravide eller ammende. Dette hæfte kan på ingen måde erstatte et lægebesøg. Individuelle resultater vil variere. LUNGE 9 Beliggende på fordybningen ved kanten af højre håndled, når du følger tommelfingeren ned til kanten. MILT 6 Beliggende omkring fire fingres bredde på indersiden af højre ankel på skinnebenet.

10 CARNOSIN BRUGSANVISNING Skift mellem disse punkter ved hjælp af et Carnosinplaster i 1 til 3 dage om ugen. Du kan bruge alle viste punkter til alle Y-age produkter, men de foretrukne Carnosinpunkter er vist til højre. Ved kombination af Y- Age produkter, kan hvilke som helst 2 plastre bruges på hvilke som helst 2 af Y-Age punkterne vist i dette hæfte. Der anvendes plastre på enten midterlinjen eller højre side af kroppen. Påfør plastre på ren, tør hud om morgenen. Plastre kan bæres i op til 12 timer før de kasseres. Drik rigelig vand, mens du bruger dette produkt. CV 17 Beliggende på brystbenet, som er direkte i midten af brystet. GV 14 Placeret i bunden af nakken, hvor C7 ryghvirvel stikker ud, hvis du trykker hagen mod brystet. Først skal du finde det akupressur punkt, du har ønske om at stimulere Fjern papiret fra limsiden af plastret. Placer plasticperlen i midten af plastret på den klæbende side af plastret. akupressurpunktet. Giv plastret et tryk, så det er forsvarligt fastgjort til huden. Der bør være et mildt pres på akupressurpunktet. Advarsel: Fjern straks, hvis du føler ubehag eller hudirritation. Brug ikke et plastret igen, hvis det først er fjernet fra huden. Kun til udvortes brug. Må ikke indtages. Brug ikke på sår eller beskadiget hud. Konsulter en læge inden brug, hvis du har spørgsmål eller bekymringer om dit helbred. Må ikke anvendes af gravide eller ammende. Dette hæfte kan på ingen måde erstatte et lægebesøg. Individuelle resultater vil variere. TYKTARM 4 Placeret på bagsiden af højre hånd på toppen af musklen til pegefingeren. GV 2 Placeret nederst på rygsøjlen, lige over halebenet HJERTE 7 Placeret på højre vrist ved håndleddets kant, omkring en fingers bredde fra midten mod lillefingeren.

11 AEON STRESSPLASTER BRUGSANVISNING Skift mellem disse punkter ved hjælp af et AEON plaster i 5 til 7 dage om ugen. Du kan bruge alle viste punkter til alle Y-age produkter, men de foretrukne AEONpunkter er vist til højre. Ved kombination af Y-Age produkter, kan hvilke som helst 2 plastre bruges på hvilke som helst 2 af Y-Age punkterne vist i dette hæfte. Der anvendes plastre på enten midterlinjen eller højre side af kroppen. Påfør plastre på ren, tør hud om morgenen. Plastre kan bæres i op til 12 timer før de kasseres. Drik rigelig vand, mens du bruger dette produkt. CV 6 Beliggende ca. 3 fingres bredde under navlen GV 14 Placeret i nakken, hvor C7 ryghvirvlen stikker ud, hvis du trykker hagen mod brystet Først skal du finde det akupressur punkt, du har ønske om at stimulere Fjern papiret fra limsiden af plastret. Placer plasticperlen i midten af plastret på den klæbende side af plastret. akupressurpunktet. Giv plastret et tryk, så det er forsvarligt fastgjort til huden. Der bør være et mildt pres på akupressurpunktet. NYRE 3 Beliggende i en fordybning bag knoglen på indersiden af højre ankel TYKTARM 4 Placeret på bagsiden af højre hånd på toppen af musklen til pegefingeren LEVER 3 Beliggende oven på højre fod i fordybningen ved storetåen Advarsel: : Fjern straks, hvis du føler ubehag eller hudirritation. Brug ikke et plastret igen, hvis det først er fjernet fra huden. Kun til udvortes brug. Må ikke indtages. Brug ikke på sår eller beskadiget hud. Konsulter en læge inden brug, hvis du har spørgsmål eller bekymringer om dit helbred. Må ikke anvendes af gravide eller ammende. Dette hæfte kan på ingen måde erstatte et lægebesøg. Individuelle resultater vil variere.

ENERGIPLASTER (Energy Enhancer)

ENERGIPLASTER (Energy Enhancer) ENERGIPLASTER (Energy Enhancer) Anbring et sæt energiplastre på kroppen på et af de anviste steder. Placer altid det hvide plaster på højre side af kroppen, og det brune plaster på venstre side af kroppen.

Læs mere

Smerte se specifikke typer

Smerte se specifikke typer Smerte se specifikke typer Drik masser af vand, før du begynder; en knivspids salt tilsat vandet vil hjælpe på træge systemer. Se brugsanvisning. Udover brusanvisningen, prøv disse: Index: Albue Ankel

Læs mere

LifeWave. LifeWave Håndbogen. En Guide til Basis og Avanceret Plaster Brug

LifeWave. LifeWave Håndbogen. En Guide til Basis og Avanceret Plaster Brug LifeWave LifeWave Håndbogen En Guide til Basis og Avanceret Plaster Brug Oversat af uafhængige distributører: Anli Petersen, Lone Hansen & Tommy Hansen 18-12-2012 1. Sektion : Forberedelse til at bruge

Læs mere

LifeWave. LifeWave Håndbogen. En Guide til Basis og Avanceret Plaster Brug

LifeWave. LifeWave Håndbogen. En Guide til Basis og Avanceret Plaster Brug LifeWave LifeWave Håndbogen En Guide til Basis og Avanceret Plaster Brug Oversat af uafhængige distributører: Anli Petersen, Lone Hansen & Tommy Hansen 18-12-2012 1. Sektion : Forberedelse til at bruge

Læs mere

U T K N. Stole gymnastik

U T K N. Stole gymnastik S IN U TR T K N IO Stole gymnastik S I D E 2 S T O L E G Y M N A S T I K Opvarmning 1 Sæt dig godt til rette med ret ryg, men afslappet. Armene hænger ned langs siden. Lænden hviler på ryglænet Åndedræt

Læs mere

Mål til jakke Omkreds af hals

Mål til jakke Omkreds af hals Mål til jakke Omkreds af hals Mål rundt om den nederste del af halsen. Put en finger mellem målebåndet og halsen. Skulderbredde Mål mellem skuldrenes yderste punkter. Referencepunkter for starten og slutningen

Læs mere

Skadesforbyggende øvelser

Skadesforbyggende øvelser Ankel Skadesforbyggende øvelser 1. Ankel 2 & 2 balance Stå på et ben, undgå overstræk i standknæet, sæt håndfladerne mod hinanden og pres dem mod hinanden i mens der spændes i maven (navlen suges ind)

Læs mere

Hvor smidig vil du være? Uge 1

Hvor smidig vil du være? Uge 1 Hvor smidig vil du være? Uge 1 Smidighedstest Her er en række tests af din smidighed i nogle af de vigtigste bevægelser. Du skal kunne bestå hver test for at have tilstrækkelig bevægelighed til at kunne

Læs mere

Sundhedsdansk Kroppen

Sundhedsdansk Kroppen Klip ordene ud (side 3). Sæt dem på de rigtige linjer 1 Klip ordene ud (side 3). Sæt dem på de rigtige linjer 2 Klip ordene ud. Sæt dem på de rigtige linjer Ordene bruges til forsiden af kroppen hår arm

Læs mere

Træning i vand for gravide - Øvelser fra Hvidovre Hospital

Træning i vand for gravide - Øvelser fra Hvidovre Hospital Træning i vand for gravide - Øvelser fra Hvidovre Hospital Næsten alle gravide bør motionere lige så meget som resten af den voksne befolkning. Det vil sige at man som gravid skal holde sig i god form

Læs mere

Nederste del af ryggen Stræk

Nederste del af ryggen Stræk Stretching fitnessfaq.info Nederste del af ryggen Stræk Denne øvelse er designet til at forbedre fleksibilitet og fremme afslapning. Lig på ryggen med benene udvidet og dine arme på dine sider. Træk vejret

Læs mere

ENERGY-BEAUTY FORBINDELSEN

ENERGY-BEAUTY FORBINDELSEN 1 HOLISTISK HUDANALYSE, LIFTING & FACE YOGA INHOLD Meridiansystemet Lunge/tyktarm Milt/mavemeridian Hormon/kredsløb-meridian Nyre/blæremeridian Lever/galdeblæremeridian Tyndtarm/hjertemeridian 2 HOLISTISK

Læs mere

Energi-øvelser andet sæt.

Energi-øvelser andet sæt. 1 Energiøvelser - Doris Beltoft 2014 Energi-øvelser andet sæt. Dette sæt indeholder især øvelser, der hjælper de to hjernehalvdele med at arbejde sammen, og beroliger amygdala. Sagt på en anden måde, det

Læs mere

Mindfulness og Empati Kropsøvelser

Mindfulness og Empati Kropsøvelser Mindfulness og Empati Kropsøvelser Generelt Stå med en hoftebredde mellem fødderne. Fordel vægten mellem hæl, punktet under lilletåen og punktet under storetåen. Mærk forbindelsen mellem fod og gulv. Husk

Læs mere

Øvelser for gravide i vand

Øvelser for gravide i vand Gynækologisk - Obstetrisk Afdeling Øvelser for gravide i vand Patientinformation www.koldingsygehus.dk I løbet af graviditeten er det vigtigt, at du holder dig i god form. Det er en god idé at træne 1

Læs mere

Øvelse 2. Lig på ryggen med armene ned langs siden. Gør nakken lang, pres skuldrene ned i madrassen i ca. 10 sek.

Øvelse 2. Lig på ryggen med armene ned langs siden. Gør nakken lang, pres skuldrene ned i madrassen i ca. 10 sek. Øvelseskatalog A. Øvelse 1 Lig på ryggen. Læg rask sides hånd lige under kravebenet på opererede side. Hvil i stillingen i nogle minutter. Gentag på samme måde med hånden på arret samt under arret. A Øvelse

Læs mere

Instruktions Manual (UN-2000M)

Instruktions Manual (UN-2000M) Instruktions Manual (UN-2000M) Dobbelt virkende thumper Massage Apparat (UN-2000M) Brugsanvisninger - Sæt stikket i stikkontakten.. Brug knappen til at vælge intensiteten af massagen (Fig.1) Sæt knappen

Læs mere

natur / teknik sjove forsøg med kroppen

natur / teknik sjove forsøg med kroppen Folde hånd og fod Papir, blyant og saks Prøv at folde hånd og fod Tag sko og strømper af Hold om fodsålen (undersiden af foden) og stik forsigtigt fingerspidserne ind mellem tæerne Prøv at slappe af i

Læs mere

3.#DYB#ENBENSKNÆBØJ#

3.#DYB#ENBENSKNÆBØJ# 3.#DYB#ENBENSKNÆBØJ# Funktionstest af hele bevægelseskæden med store krav til mobilitet, styrke og stabilitet af fod, knæ og core, men mest test af styrken i hofte- og lårmuskulatur. Udførsel:) Udøveren

Læs mere

Træningsprogram. Rygklinikken PROMETHEUS h

Træningsprogram. Rygklinikken PROMETHEUS h Træningsprogram Rygklinikken PROMETHEUS h Begynd forsigtigt. Du må ikke få smerter, når du træner. Du må gerne føle at musklerne strækkes, og blive lidt muskeløm af de første træningsomgange. Lav udspændingsprogrammet

Læs mere

Aarhus Universitetshospital. Vejledning til patienter med stiv halskrave

Aarhus Universitetshospital. Vejledning til patienter med stiv halskrave Du har fået en på grund af et brud på halshvirvelsøjlen. Du skal gå med halskraven for at sikre, at bruddet holdes i ro, så det sandsynligvis kan vokse sammen igen, og at nerverne i nakken ikke bliver

Læs mere

DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN. Mavebøjning i kæde. Mavebøjning i makkerpar FYSIK TRÆNING FYSIK TRÆNING

DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN. Mavebøjning i kæde. Mavebøjning i makkerpar FYSIK TRÆNING FYSIK TRÆNING Nr.10256 Alder: 8-90 år - Tid: 5 min. Nr.10255 Alder: 8-90 år - Tid: 5 min. Mavebøjning i kæde Materiale Bold Mavebøjning i makkerpar At styrke de lige mavemuskler Deltagerne sætter sig skråt for hinanden.

Læs mere

Sundhedsdansk Kroppen

Sundhedsdansk Kroppen ORDLISTE Hvad betyder ordet? Ordet på dansk Oversæt til eget sprog - forklar Sundhedsdansk Kroppen Her kan du lære danske ord om kroppen. Du kan også øve dig i at tale om kroppen. NYE ORD Kroppens dele

Læs mere

Kroppen. Sundhedsdansk. NYE ORD Kroppens dele. Her kan du lære danske ord om kroppen. Du kan også øve dig i at tale om kroppen.

Kroppen. Sundhedsdansk. NYE ORD Kroppens dele. Her kan du lære danske ord om kroppen. Du kan også øve dig i at tale om kroppen. Sundhedsdansk Kroppen Her kan du lære danske ord om kroppen. Du kan også øve dig i at tale om kroppen. NYE ORD Kroppens dele Skriv det rigtige ord på linjerne. hår øje øjenbryn mund hals næse knæ tå arm

Læs mere

Som anvist i brochuren.

Som anvist i brochuren. GB = Galdeblæren LI = Tyktarmen UB = Blæren SI = Tyndtarmen K = Nyre H = Hjerte LV = Lever P = Kredsløb ST = Maven TW = Triple Warmer SP = Milt LU = Lunge CV = Den Styrende Meridian GV = Den Ledende Meridian

Læs mere

Jeg kunne dagen om den gode effekt på både meridianer og chakras, men jeg lader det være op til dig at opleve

Jeg kunne dagen om den gode effekt på både meridianer og chakras, men jeg lader det være op til dig at opleve Ansigtsyoga Ansigtet er kroppens spejl udadtil Her har jeg samlet nogle af de øvelser og teknikker, som jeg holder mest af. Du behøver ikke at lave dem alle, blot et par stykker, gerne 2-3 gange om ugen.

Læs mere

Mave- og rygtræningsøvelser

Mave- og rygtræningsøvelser Mave- og rygtræningsøvelser Rygsøjle twist Det træner du: den dynamiske stabilitet omkring lænd og bækken i samarbejder med hoftens muskler. Du bruger specielt de skrå mavemuskler til at dreje kroppen

Læs mere

EFT er udviklet af Gary Craig (USA), og er den førende af de nye teknikker inden for området energipsykologi.

EFT er udviklet af Gary Craig (USA), og er den førende af de nye teknikker inden for området energipsykologi. Hvad er EFT? EFT er et nyt redskab til behandling af angst, depression, traumer, afhængighed, vægttab, smerter og meget mere. Det en skånsom og effektiv metode til at ændre alle problemer, der blokerer

Læs mere

Vi arbejder ofte med hovedet fremskudt eller drejet. Derfor har vi brug for at få udspændt vores nakke- og skuldermuskler.

Vi arbejder ofte med hovedet fremskudt eller drejet. Derfor har vi brug for at få udspændt vores nakke- og skuldermuskler. NAKKE-SKULDER UDSPÆNDING Vi arbejder ofte med hovedet fremskudt eller drejet. Derfor har vi brug for at få udspændt vores nakke- og skuldermuskler. Lad venstre øre falde mod venstre skulder uden at løfte

Læs mere

Mastektomi (Øvelsesprogram)

Mastektomi (Øvelsesprogram) Mastektomi (Øvelsesprogram) Information Efter operationen og senere under en eventuel strålebehandling kan vævet blive uelastisk og stramt. For at modvirke dette, er det vigtigt at du arbejder med forskydelighedsbehandling.

Læs mere

Gynækologisk - Obstetrisk Afdeling. Øvelser for gravide. Patientinformation. www.koldingsygehus.dk

Gynækologisk - Obstetrisk Afdeling. Øvelser for gravide. Patientinformation. www.koldingsygehus.dk Gynækologisk - Obstetrisk Afdeling Øvelser for gravide Patientinformation www.koldingsygehus.dk Bevægeøvelser for ryg og lænd Mange kvinder får problemer med lænde- og bækkensmerter i graviditeten. Det

Læs mere

Øvelsesprogram til skulderopererede - Overrevet styresene i skulder - Rotator cuff ruptur

Øvelsesprogram til skulderopererede - Overrevet styresene i skulder - Rotator cuff ruptur Patientinformation Øvelsesprogram til skulderopererede - Overrevet styresene i skulder - Rotator cuff ruptur www.friklinikkenregionsyddanmark.dk 1 Denne pjece indeholder øvelsesprogram til dig, der har

Læs mere

BENSVING UNDGÅ SKADER TRÆNINGSØVELSER. Formål: Smidighed i ryg og hofte

BENSVING UNDGÅ SKADER TRÆNINGSØVELSER. Formål: Smidighed i ryg og hofte BENSVING Formål: Smidighed i ryg og hofte Lig på ryggen med armene ud til siden, benene bøjede og skulderne i mod gulvet Kør roligt knæene ud til siden til de rører jorden og tilbage igen Hold fødderne

Læs mere

Øvelsesprogram til skulderopererede - Ustabilt skulderled - SLAP operation

Øvelsesprogram til skulderopererede - Ustabilt skulderled - SLAP operation Patientinformation Øvelsesprogram til skulderopererede - Ustabilt skulderled - SLAP operation www.friklinikkenregionsyddanmark.dk 1 Denne pjece indeholder øvelsesprogram til dig, der har fået foretaget

Læs mere

Energiterapiog Patching

Energiterapiog Patching Energiterapiog Patching 1 Energiterapi Energiterapi har sin oprindelse i Asien og har eksisteret i tusinder af år. Omfatter bl.a. akupressur, akupunktur, og forskellige typer af elektroterapier. LifeWaveplastrene

Læs mere

Øvelsesprogram til skulderopererede - Slidgigt mellem kraveben og skulderblad - Indeklemningssmerter i skulder (Impingement)

Øvelsesprogram til skulderopererede - Slidgigt mellem kraveben og skulderblad - Indeklemningssmerter i skulder (Impingement) Patientinformation Øvelsesprogram til skulderopererede - Slidgigt mellem kraveben og skulderblad - Indeklemningssmerter i skulder (Impingement) www.friklinikkenregionsyddanmark.dk 1 Denne pjece indeholder

Læs mere

Brugervejledning til NOVAFON DK 1

Brugervejledning til NOVAFON DK 1 Brugervejledning til NOVAFON DK 1 Forord De har gjort et godt valg ved køb af Novafon apparatet. Vi håber, De vil få stor glæde af det brug det flittigt, gerne 2-3 gange om dagen. Det er selvfølgelig ingen

Læs mere

HHU LIFTING MASSAGE 1 HOLISTISK HUDANALYSE, LIFTING & FACE YOGA COPYRIGHT 2015/2016 ALL RIGHTS RESERVED

HHU LIFTING MASSAGE 1 HOLISTISK HUDANALYSE, LIFTING & FACE YOGA COPYRIGHT 2015/2016 ALL RIGHTS RESERVED 1 HOLISTISK HUDANALYSE, LIFTING & FACE YOGA INHOLD Holistisk AnsigtsLifting Lifting massage Sådan udfører du AnsigtsLifting Magiske skønhedspunkter NP-Punkter Akupressur ansigtsmassage Ansigtsmassage for

Læs mere

Øvelsesprogram til skulderopererede - Opstramning af ledkapslen

Øvelsesprogram til skulderopererede - Opstramning af ledkapslen Patientinformation Øvelsesprogram til skulderopererede - Opstramning af ledkapslen www.friklinikkenregionsyddanmark.dk 1 Denne pjece indeholder øvelsesprogram til dig, der har fået foretaget en opstramning

Læs mere

Vejledning til patienter med stiv halskrave.

Vejledning til patienter med stiv halskrave. Vejledning til patienter med stiv halskrave. Du har fået en stiv halskrave på grund af et brud på halshvirvelsøjlen. Du skal gå med halskraven for at sikre, at bruddet holdes i ro, så det sandsynligvis

Læs mere

Guns and Roses Brain Break

Guns and Roses Brain Break FANGET!! Formål: At prøve at fange en anden persons finger på den ene side, imens man på samme tid forsøger at undgår at ens finger bliver fanget af personen på den anden side. 1. Stå i rundkreds i mindre

Læs mere

Tad-asana. Nøglepunkter i standen. Anvendelse. Helbreds-fordele

Tad-asana. Nøglepunkter i standen. Anvendelse. Helbreds-fordele Stående asanas Tad-asana Nøglepunkter i standen. Fødderne er samlet, tæerne spredt ud Benene er strakte Hofterne placeres neutralt, "vandbærende" Maven trukket let ind mod rygsøjlen Brystet åbent og fremme

Læs mere

Rygfitness med Ergo Multistol. ergoforma. ergoforma

Rygfitness med Ergo Multistol. ergoforma. ergoforma Rygfitness med Ergo Multistol ergoforma ergoforma Rygfitness med Ergo Multistol RYGPROBLEMER ER EN DEL AF HVERDAGEN FOR MANGE Årsagen kan være dårlige arbejdsstillinger, forkert arbejdsstol, manglende

Læs mere

Øvelser til dig med morbus Bechterew

Øvelser til dig med morbus Bechterew Øvelser til dig med morbus Bechterew Vi har udarbejdet et grundlæggende program, som indeholder de øvelser, der er nødvendige, for at du kan bevare bevægeligheden og forebygge, at ryggen bliver krum. Det

Læs mere

STÆRKE ARME MED YOGA. 24 Af Anna Miller, yogainstruktør Stylist: Charlotte Høyer Foto: wichmann+bendtsen

STÆRKE ARME MED YOGA. 24 Af Anna Miller, yogainstruktør Stylist: Charlotte Høyer Foto: wichmann+bendtsen STÆRKE ARME MED YOGA 24 Af Anna Miller, yogainstruktør Stylist: Charlotte Høyer Foto: wichmann+bendtsen Nej, du behøver ikke at kaste rundt med tunge kettlebells for at få stærke arme. Rolige yogaøvelser

Læs mere

Sådan træner du, når du har graviditetsbetingede bækken- og rygsmerter

Sådan træner du, når du har graviditetsbetingede bækken- og rygsmerter Sådan træner du, når du har graviditetsbetingede bækken- og rygsmerter Formålet med træningen er at forebygge, lindre og/eller afhjælpe graviditetsbetingede smerter og gener i bækken, ryg og underliv.

Læs mere

SYMPTOMER PÅ... PLASTER TYPE ANBRINGELSE AF PLASTRE FORSLAG TIL ANBRINGELSE AF PLASTRE LU7

SYMPTOMER PÅ... PLASTER TYPE ANBRINGELSE AF PLASTRE FORSLAG TIL ANBRINGELSE AF PLASTRE LU7 CV = STYRENDE MEDIAN GB = GALDEBÆLRE H = HJERTE K = NYRE LI = TYKTARM LU = LUNGE LV = LEVER P = HJERTESÆKKEN SP = MILT ST = MAVEN BEMÆRK: LifeWave plastrene hjælper kommunikationssystemet i kroppen, øger

Læs mere

Patientinformation Øvelsesprogram til skulderopererede. Ustabilt skulderled. - Bankart. www.friklinikkenregionsyddanmark.dk

Patientinformation Øvelsesprogram til skulderopererede. Ustabilt skulderled. - Bankart. www.friklinikkenregionsyddanmark.dk Patientinformation Øvelsesprogram til skulderopererede Ustabilt skulderled - Bankart www.friklinikkenregionsyddanmark.dk 1 Denne pjece indeholder øvelsesprogram til dig, der har fået foretaget en operation

Læs mere

Vejledning og øvelsesprogram til brug under og efter strålebehandling af hoved/hals

Vejledning og øvelsesprogram til brug under og efter strålebehandling af hoved/hals Vejledning og øvelsesprogram til brug under og efter strålebehandling af hoved/hals Patientvejledning September 2013 Indledning Strålebehandling kan påvirke vævet i underhud og muskler, så det bliver fortykket

Læs mere

Opbevaring: Opbevares på et køligt, mørkt sted. Bortskaffelse: LifeWave-plastre kan bortskaffes med almindeligt husholdningsaffald.

Opbevaring: Opbevares på et køligt, mørkt sted. Bortskaffelse: LifeWave-plastre kan bortskaffes med almindeligt husholdningsaffald. icewave Vejledning Instructions Produktets formål (indikationer for anvendelse): IceWave lindrer: Muskel- og ledsmerter, knæsmerter, lokale smerter, smerter i hele kroppen, hovedpine, iskiassmerter og

Læs mere

Øvelser for sengeliggende gravide patienter

Øvelser for sengeliggende gravide patienter Du er gravid og skal være sengeliggende. Det er dog vigtigt for din krop, at muskulaturen bevæges dagligt. Du har derfor fået udleveret denne pjece med øvelser, som kan gøre det mere behageligt for dig

Læs mere

PATCHING OG PRODUKTER

PATCHING OG PRODUKTER PATCHING OG PRODUKTER Udarbejdet af en uafhængig LifeWave distributør Hvordan virker plastrene: LifeWave plastrene indeholder aminosyrer, sukker, ilt og vand. Indholdet er fuldstændig forseglet i plastrene,

Læs mere

Øvelsesprogram til skulderopererede - Frossen skulder - Periartrosis humeroscapularis

Øvelsesprogram til skulderopererede - Frossen skulder - Periartrosis humeroscapularis Patientinformation Øvelsesprogram til skulderopererede - Frossen skulder - Periartrosis humeroscapularis www.friklinikkenregionsyddanmark.dk 1 Denne pjece indeholder øvelsesprogram til dig, der har fået

Læs mere

Information og øvelser til kvinder, der har fået fjernet en knude i brystet

Information og øvelser til kvinder, der har fået fjernet en knude i brystet Information og øvelser til kvinder, der har fået fjernet en knude i brystet EFTER DIN OPERATION Denne pjece er til dig, der har fået fjernet en knude i brystet. Heri finder du information, råd og øvelser,

Læs mere

Dansk Jiu-Jitsu og Selvforsvars Forbund

Dansk Jiu-Jitsu og Selvforsvars Forbund 4. kyu Generelle bemærkninger: Tori starter sin bevægelse når Uke ikke længere er i stand til at afbryde sit angreb. Parader: kontakt håndled mod håndled, hvis intet andet er beskrevet. Ved alle liggende

Læs mere

Træn maven flad med måtten som redskab

Træn maven flad med måtten som redskab Træn maven flad med måtten som redskab Af Birgitte Nymann www.birgittenymann.dk Double leg extension Det giver øvelsen: Styrker og former balder, baglår og rygmuskler, træner stabiliteten omkring skulderpartiet

Læs mere

Øvelsesprogram til skulderopererede - Ustabilt kravebens led - Weaver Dunn

Øvelsesprogram til skulderopererede - Ustabilt kravebens led - Weaver Dunn Patientinformation Øvelsesprogram til skulderopererede - Ustabilt kravebens led - Weaver Dunn www.friklinikkenregionsyddanmark.dk 1 Denne pjece indeholder øvelsesprogram til dig, der har fået foretaget

Læs mere

Viivaa.dk. Træningsprogram Træning skulderskader. Af: Viivaa Træningsekspert. Øvelse Illustration Træningsfokus Øvelsesdata Kommentar

Viivaa.dk. Træningsprogram Træning skulderskader. Af: Viivaa Træningsekspert. Øvelse Illustration Træningsfokus Øvelsesdata Kommentar 1 - Nakke 3 Placér begge hænder på hovedet og træk forsigtig ned mod brystet således at det strækker i nakken. Hold stillingen 15-20 sek. 2 - Nakke 1 Placér den ene hånd på hovedet og træk forsigtig hovedet

Læs mere

STYRKE- TRÆNINGS- ØVELSER TIL 60+

STYRKE- TRÆNINGS- ØVELSER TIL 60+ STYRKE- TRÆNINGS- ØVELSER TIL 60+ SENIORØVELSER 60+ LET - LÅRØVELSE Sæt dig så langsomt ned på en stol som muligt uden at falde det sidste stykke Rejs dig op igen på letteste måde SENIORØVELSER 60+ LET

Læs mere

Vejledning og øvelsesprogram til brug under og efter strålebehandling af hoved/hals

Vejledning og øvelsesprogram til brug under og efter strålebehandling af hoved/hals HovedOrtoCentret Klinik for Ergo- og Fysioterapi Fysioterapien afsnit 8511 Rigshospitalet Blegdamsvej 9, 2100 København Ø 35 45 30 01 Vejledning og øvelsesprogram til brug under og efter strålebehandling

Læs mere

1 DorteKlattschou.dk

1 DorteKlattschou.dk 1 2 1. Energiplastre Det her er det vildeste og mest enkle du kan gøre for din krop Små plastre der sættes på akupunkturpunkterne og som bæres i 1-12 timer. Silent Nights og Aeon mod stress og søvnløshed.

Læs mere

Genoptræning efter graviditiet

Genoptræning efter graviditiet Terapiafdelingen Genoptræning efter graviditiet Patientinformation www.koldingsygehus.dk 2 INDHOLD Bækkenbunden side 4 Venepumpeøvelserne side 6 Træning af bækkenbunden side 8 Knibeøvelser side 10 Hvilestilling

Læs mere

Sådan træner du skulderen ved brud på kravebenet behandlet med armslynge

Sådan træner du skulderen ved brud på kravebenet behandlet med armslynge Sådan træner du skulderen ved brud på kravebenet behandlet med armslynge Du har et brud på kravetbenet, og du har derfor fået en armslynge på til at aflaste bruddet. I begyndelsen skal du bruge armslyngen

Læs mere

Opvarmningsprogram. Hagestræk. Pc-stræk

Opvarmningsprogram. Hagestræk. Pc-stræk Opvarmningsprogram Lav altid dette træningsprogram, inden du går i gang med øvelserne, uanset hvad du har lavet af træning, inden du skal i gang. Opvarmningsprogrammet kan også bruges som et lille træningsprogram

Læs mere

S T A N L E Y R O S E N B E R G I N S T I T U T Organmassage

S T A N L E Y R O S E N B E R G I N S T I T U T Organmassage S TA N L E Y R O S E N B E R G I N S T I T U T Organmassage Mave Cardia [C] Pylorus [P] Ptosis Maven er nedsunken. Svært ved at løfte armene over hovedet, hængemave, svært at tømme maven, spiser uden at

Læs mere

Nakkeøvelser. Fysioterapi og smerteklinik Tagtækkervej 8, 5.sal 5230 Odense M 66 104100. www.fysioterapiogsmerteklinik.dk

Nakkeøvelser. Fysioterapi og smerteklinik Tagtækkervej 8, 5.sal 5230 Odense M 66 104100. www.fysioterapiogsmerteklinik.dk Nakkeøvelser Fysioterapi og smerteklinik Tagtækkervej 8, 5.sal 5230 Odense M 66 104100 www.fysioterapiogsmerteklinik.dk Øvelser som styrker, stabiliserer og forbedrer udholdenhed af din nakke og giver

Læs mere

Før du går til lægen

Før du går til lægen 1 Før du går til lægen Det er en god idé at tænke over, hvad du vil sige og spørge om, før du går til lægen. Det er en god idé at skrive de vigtigste ting ned på et stykke papir. Det er god idé at øve

Læs mere

Dansk Jiu-Jitsu og Selvforsvars Forbund 1. marts 2015

Dansk Jiu-Jitsu og Selvforsvars Forbund 1. marts 2015 2. kyu Generelle bemærkninger: Tori starter sin bevægelse når Uke ikke længere er i stand til at afbryde sit angreb. Parader: kontakt håndled mod håndled, hvis intet andet er beskrevet. Ved alle liggende

Læs mere

Y-Age som anvist i brugsanvisningn. Energy Enhancer på akupunkter:lu 1, Ki 1, LI 4, LI11, K27, LV3

Y-Age som anvist i brugsanvisningn. Energy Enhancer på akupunkter:lu 1, Ki 1, LI 4, LI11, K27, LV3 Plasterbutikken GB = Galdeblæren LI = Tyktarmen UB = Blæren SI = Tyndtarmen K = Nyre H = Hjerte LV = Lever P = Kredsløb ST = Maven TW = Triple Warmer SP = Milt LU = Lunge CV = Den Styrende Meridian GV

Læs mere

Testmanual for Constant-Murley Score 1

Testmanual for Constant-Murley Score 1 Testmanual for Constant-Murley Score 1 Subjektive Del A. Smerte Patienten bedes på en 15 cm linje angive sin værste smerte i skulderen oplevet indenfor de sidste 24 timer ved normale dagligdags aktiviteter.

Læs mere

Et simpelt redskab som ikke blot forbedrer din holdning, men også din sundhed. Stræk. Styrke. Stabilitet

Et simpelt redskab som ikke blot forbedrer din holdning, men også din sundhed. Stræk. Styrke. Stabilitet Et simpelt redskab som ikke blot forbedrer din holdning, men også din sundhed Stræk Styrke Stabilitet Rygsøjlen Ryggen består af 24 ryghvirvler, der sammen med de intervertebrale diske, gør rygsøjlen fleksibel.

Læs mere

Sådan stimulerer du spædbarnets spisning

Sådan stimulerer du spædbarnets spisning Du får her to øvelsesprogrammer, som kan hjælpe med at understøtte dit barns spisning. Øvelserne er beregnet for spædbørn, der har svært ved selv at sutte og synke. 1. Benene Din ergoterapeut viser dig,

Læs mere

Luk øjnene. Mærk kroppen punkt for punkt

Luk øjnene. Mærk kroppen punkt for punkt 66 Luk øjnene Mærk kroppen punkt for punkt 67 Øvelse 1 Giv din bevidsthed til kroppen Du skal nu i gang med at føre din bevidsthed hen til forskellige områder af din krop og sanse din krop. Når du kan

Læs mere

Med venlig hilsen Hong

Med venlig hilsen Hong Kære læser Du sidder nu med materialet fra mit foredrag. Venligst kontakt mig, hvis du ønsker at kopiere eller gengive tekst og/eller billeder da alt materiale er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke

Læs mere

Øvelser for sengeliggende gravide patienter

Øvelser for sengeliggende gravide patienter Du er gravid og skal være sengeliggende. Det er dog vigtigt for din krop, at muskulaturen bevæges dagligt. Du har derfor fået udleveret denne pjece med øvelser, som kan gøre det mere behageligt for dig

Læs mere

1 DorteKlattschou.dk

1 DorteKlattschou.dk 1 2 1. Energiplastre Det her er det vildeste og mest enkle du kan gøre for din krop Små plastre der sættes på akupunkturpunkterne og som bæres i 1-12 timer. Silent Nights og Aeon mod stress og søvnløshed.

Læs mere

stress Yoga mod Her får du tre programmer og 15 forskellige øvelser, der forkæler dit nervesystem, afspænder din krop og styrker dit sind.

stress Yoga mod Her får du tre programmer og 15 forskellige øvelser, der forkæler dit nervesystem, afspænder din krop og styrker dit sind. Yoga stress mod Har du en travl hverdag, eller er du decideret stressramt, så hjælper yoga dig med at finde ro og overskud både fysisk og følelsesmæssigt. Her får du tre programmer og 15 forskellige øvelser,

Læs mere

KONDITIONS- OG MUSKELTRÆNING - Forslag til træningsprogram ridebukselår/ballefedt

KONDITIONS- OG MUSKELTRÆNING - Forslag til træningsprogram ridebukselår/ballefedt Her finder du 2 forskellige muskeltræningsprogrammer til at styrke din krop helt inde fra og ud programmer som du kan lave hjemme lige når det passer dig. Start med program 1 og gå til program 2, når du

Læs mere

Som anvist i brochuren.

Som anvist i brochuren. GB = Galdeblæren LI = Tyktarmen UB = Blæren SI = Tyndtarmen K = Nyre H = Hjerte LV = Lever P = Kredsløb ST = Maven TW = Triple Warmer SP = Milt LU = Lunge CV = Den Styrende Meridian GV = Den Ledende Meridian

Læs mere

Øvelsesprogram til skulderopererede - Slidgigt mellem kravebensled og skulderblad - Indeklemningssmerter i skulder (Impingement)

Øvelsesprogram til skulderopererede - Slidgigt mellem kravebensled og skulderblad - Indeklemningssmerter i skulder (Impingement) Patientinformation Øvelsesprogram til skulderopererede - Slidgigt mellem kravebensled og skulderblad - Indeklemningssmerter i skulder (Impingement) (med åben operationsteknik) www.friklinikkenregionsyddanmark.dk

Læs mere

PATCHING OG PRODUKTER

PATCHING OG PRODUKTER PATCHING OG PRODUKTER LW-TEAMET Velkommen til LW-Teamet. Et team som både består af professionelle mennesker og mennesker, der ønsker bedre livskvalitet for dem selv og folk omkring sig. Her er den vigtigste

Læs mere

ØVELSER MED ELASTIK 1.1 1.2 1.3 1.4. Elastik føres bag ryglænet. Boks armene skiftevis frem.

ØVELSER MED ELASTIK 1.1 1.2 1.3 1.4. Elastik føres bag ryglænet. Boks armene skiftevis frem. ØVELSER MED ELASTIK 1.1 1.2 Elastik føres under stolesædet. Bøj og stræk albuerne skiftevis med hver arm. Elastik føres bag ryglænet. Boks armene skiftevis frem. 1.3 1.4 Elastik føres under stolesædet.

Læs mere

Hold dig i form med en daglig dosis

Hold dig i form med en daglig dosis Folkesundhed og Folkeoplysning Vitaminer til livet Hold dig i form med en daglig dosis Øvelser af Birgitte Løye Introduktion Den daglige dosis består af 8 øvelser. De 7 øvelser foregår på gulvet, og den

Læs mere

Træn kroppen. Gode øvelser til dig, der arbejder i tog

Træn kroppen. Gode øvelser til dig, der arbejder i tog Gode øvelser til dig, der arbejder i tog - det virker! Bevægelse er meget vigtig for at undgå ømhed i muskler og led. Derfor har vi samlet en række gode øvelser, som du kan foretage i løbet af din arbejdsdag

Læs mere

TRÆNING AF ARME. Tohovedet armbøjer Trehovedet armstrækker Underarmsmuskler

TRÆNING AF ARME. Tohovedet armbøjer Trehovedet armstrækker Underarmsmuskler TRÆNING AF ARME Underarmsmuskler A1 Dips Kropshævninger i tårn. Sænk krop til albuen er i 90⁰ Stræk armen maksimalt. Mulighed for ekstra vægt via bælte og vægtlodder. A2 Store brystmuskel Smal bænkpres

Læs mere

Viivaa.dk. Træningsprogram Træning forlår. Af: Viivaa Træningsekspert. Øvelse Illustration Træningsfokus Øvelsesdata Kommentar

Viivaa.dk. Træningsprogram Træning forlår. Af: Viivaa Træningsekspert. Øvelse Illustration Træningsfokus Øvelsesdata Kommentar 1 - Inderside lår 4 Stå med spredte ben og lad benene glide langsomt fra hinanden til det strækker på indersiderne af lårene. Hold 15-20 sek. 2 - Yderside lår 2 Stå med siden til væggen og støt dig med

Læs mere

Fleksibilitets, balance og styrke screening:

Fleksibilitets, balance og styrke screening: Fleksibilitets, balance og styrke screening: Nedenfor er gennemgået en enkelt kropsscreening test. Den tester din basale fleksibilitet, stabilitet, balance og styrke. En grundig screening kræver op mod

Læs mere

By MarKri Sismo. Hækleopskrift

By MarKri Sismo. Hækleopskrift Sismo Hækleopskrift 1 Materiale Nål: Til denne opskrift er nål 3.0 mm anvendt. Ønskes en tættere struktur, kan man anvende en mindre nål. Resultatet bliver da også en anelse mindre. Garnforbrug: Bomuldsgarn

Læs mere

Øvelsesprogram til skulderopererede - Overrevet styresene i skulder

Øvelsesprogram til skulderopererede - Overrevet styresene i skulder Patientinformation Øvelsesprogram til skulderopererede - Overrevet styresene i skulder - Rotator cuff ruptur www.friklinikkenregionsyddanmark.dk 1 Denne pjece indeholder øvelsesprogram til dig, der har

Læs mere

zxcvbnmqwertyuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqwertyuio For kajakroere påasdfghjklæøzxcvbnmqwertyuiopåasdfghjklæøzxcv 15-08-2013

zxcvbnmqwertyuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqwertyuio For kajakroere påasdfghjklæøzxcvbnmqwertyuiopåasdfghjklæøzxcv 15-08-2013 qwertyuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqwertyuiopåasdfgh jklæøzxcvbnmqwertyuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqwer tyuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqwertyuiopåasdfghjklæø Basis pilates program zxcvbnmqwertyuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqwertyuio

Læs mere

INFORMATION & ØVELSER EFTER BRYSTOPERATION FYSIOTERAPIEN FREDERIKSBERG SUNDHEDSCENTER. Fysioterapien Frederiksberg Sundhedscenter

INFORMATION & ØVELSER EFTER BRYSTOPERATION FYSIOTERAPIEN FREDERIKSBERG SUNDHEDSCENTER. Fysioterapien Frederiksberg Sundhedscenter INFORMATION & ØVELSER EFTER BRYSTOPERATION Fysioterapien Frederiksberg Sundhedscenter Stockflethsvej 4, 2000 Frederiksberg Telefon: 38 21 54 75 FYSIOTERAPIEN FREDERIKSBERG SUNDHEDSCENTER Udarbejdet af

Læs mere

Christfulness: Ingen er glemt af Gud

Christfulness: Ingen er glemt af Gud Christfulness: Ingen er glemt af Gud Om et øjeblik siger jeg en sætning. Du skal bare lytte til den måske gentage den inde i dit hovedet men ellers bare lytte og lade den sætning svæve i luften bare svæve

Læs mere

Træningsprogram. Tilhører: Regionshospitalet Horsens. Terapien. Tlf Revideret af Fysioterapeut Michael Rasmussen. D

Træningsprogram. Tilhører: Regionshospitalet Horsens. Terapien. Tlf Revideret af Fysioterapeut Michael Rasmussen. D Træningsprogram Programtitel: passive skulderøvelser Tilhører: Regionshospitalet Horsens. Terapien. Tlf 79274700 Revideret af Fysioterapeut Michael Rasmussen. D. 18.09.08 Bemærkninger: Formål: At vedligeholde

Læs mere

Faldteknik (Ukemi) 5. kyu 4. kyu 3. kyu 2. kyu 1. kyu Sidefald

Faldteknik (Ukemi) 5. kyu 4. kyu 3. kyu 2. kyu 1. kyu Sidefald Faldteknik (Ukemi) Sidefald Rullefald Flat gadefald Dobbelt sidefald (Højre+venstre) Rygfald Forsvars stilling (liggende+rullefald til stående) Oprul fra alle fald Håndledslåse Lige håndleds lås Håndkants

Læs mere

Sådan træner du efter operation af brud på kravebenet

Sådan træner du efter operation af brud på kravebenet Sådan træner du efter operation af brud på kravebenet Du er blevet opereret for et brud på kravebenet. I begyndelsen skal du bruge armslyngen hele tiden, dog ikke under træning eller ved bad og påklædning.

Læs mere

Øvelsesprogram til den kirurgiske patient

Øvelsesprogram til den kirurgiske patient Indledning Dette hæfte er til dig, der er opereret i maven. Du vil blive instrueret i hvilke øvelser du skal lave. Fysioterapeuten vil angive hvilke øvelser samt hvor mange gentagelser du skal lave. Er

Læs mere

VELKOMMEN TIL PEARL. Pearl er en ny måde at fjerne uønsket hår på. Det er en anderledes metode end de traditionelle, du allerede kender.

VELKOMMEN TIL PEARL. Pearl er en ny måde at fjerne uønsket hår på. Det er en anderledes metode end de traditionelle, du allerede kender. 1 VELKOMMEN TIL PEARL DK Pearl er en ny måde at fjerne uønsket hår på. Det er en anderledes metode end de traditionelle, du allerede kender. Indtil du har vænnet dig til at bruge produktet, kan det i starten

Læs mere

Sådan udfører du lymfedrænage af højre arm

Sådan udfører du lymfedrænage af højre arm Lymfesystemets opbygning og funktion Lymfesystemet transporterer lymfevæske rundt i kroppen. Lymfesystemet er en vigtig del af kroppens immunforsvar og er med til at bekæmpe infektioner. Lymfevæsken opsamles

Læs mere

denmentalepauseknap.dk Pernille J. B. Simonsen TROLDEN SILLE

denmentalepauseknap.dk Pernille J. B. Simonsen TROLDEN SILLE Pernille J. B. Simonsen TROLDEN SILLE 1 Trolden Sille Go Fornøjelse ;-) TÆER 4 STK: (alle 4 kan laves færdig inden de skal sættes sammen til en fod) 6 masker i mr 1 omg: 2 fm masker i hver masker (12)

Læs mere