LFFK Beretning Før jeg starter på selve beretningen vil jeg, som traditionen foreskriver nævne de der i år har kunnet fejre en rund fødselsdag:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LFFK Beretning Før jeg starter på selve beretningen vil jeg, som traditionen foreskriver nævne de der i år har kunnet fejre en rund fødselsdag:"

Transkript

1 LFFK Beretning 2017 Før jeg starter på selve beretningen vil jeg, som traditionen foreskriver nævne de der i år har kunnet fejre en rund fødselsdag: 1. Per Rud 50år 21/2 2. Søren Jacobsen 50 år 27/3 3. Khosro Solaimani 60 år 11/2 4. Erik Høi 70 år 11/11 Stort tillykke til alle fra bestyrelsen. Det er nye tider. En lang tradition med at afholde vores generalforsamling på Sukkertoppen i Sakskøbing, er brudt ved afholdelse af aftenens generalforsamling her i TGB s klubhus. Årsagen hertil er flere. Ved sidste års generalforsamling nævnte jeg kort, at vi i bestyrelsen har udarbejdet en strategi for måden vi vil drive klubben på frem til Herunder var blandt andet et punkt der vedrørte vores samarbejdspartnere, hvor vi gerne ville have et bredere samarbejde med de interessenter der i den kontekst vi udøver vores dommergerning i. For os giver det rigtig god mening, at vi som dommere viser os i klubberne i andre sammenhænge end kun som værende ham i sort der hæver sin hyre drikke en øl og så kører hjem. Vi er en del af fodbolden på Lolland-Falster. Vi skal derfor også være med til at støtte op om det klubliv der er ude i fodboldklubberne, hvilket vi her gør ved, at vi i stedet for at lægge en del likvider i en privat virksomhed, nu lægger en del af kagen i en fodboldklub, som igen kanaliserer midlerne ud til de hold vi som dommere er afhængige af er tilstede for at vi kan udøve vores passion og dermed er cirklen sluttet. Der skal dog heller ikke lægges skjul på, at økonomi også spiller en væsentlig rolle og at dette netop også er en af vores fokusområder i forhold til vores strategi Tiderne skifter og det gjorde de også hos Sukkertoppen, hvor der med en ny mand dag disken også blev ændret på de vilkår vi tidligere havde. At økonomi spiller en væsentlig rolle for de handle muligheder vi har som bestyrelse og for de muligheder vi kan give jer som medlemmer er ingen hemmelighed. Derfor bekendtgjorde jeg også ved sidste generalforsamling, at vi netop havde indgået en aftale med OK om sponsorat via deres benzinkort. Jeg opfordrede jer til at støtte op om aftalen ved at I tegnede et kort hos OK. Et kort som ville sikre LFFK at sponsoraftalen kunne opretholdes, da vi skal tegne 10 nye kort hvert år. Et kort som I ikke var/er forpligtiget til at benytte og som på ingen måde vil påføre jer en omkostning. Jeg kan så konstatere, at der pt. ikke er tegnet nye kort nok, hvorfor aftale vil ophøre ved udgangen af februar, hvis ikke vi kan få tegnet nogle flere kort, hvorfor I endnu engang opfordres til at gøre dette.

2 Det forholder sig sådan, at jo flere penge vi kan få i kassen ved alternative metoder, jo mindre brugerbetaling er nødvendig ved afholdelse af diverse arrangementer m.v. Efter sidste års generalforsamling blev bestyrelsen udvidet med et enkelt medlem, Jesper Schilling, da vi ændrede foreningens vedtægter. Bestyrelsen havde konstituerende møde den 20. Februar, hvor posterne blev fordelt således: Formand: Thomas Christoffersen Næstformand: Kim Larsen Kasserer: Rene Hansen Sekretær: Villy Østergaard Bestyrelsesmedlemmer: Niels Nielsen og Jesper Schilling I forbindelse med ændringen af LFFK s vedtægter fik vi så også muligheden for, at blive optaget som forening under folkeoplysningen i Guldborgsund Kommune. Dette er med til at give LFFK en del muligheder i forhold til brug af de kommunale haller, feriekolonier m.m til nogle favorable priser samtidig med, at vi ville kunne modtage aktivitetstilskud for vores unge medlemmer under 25 år. I forhold til de kommunale ansøgningsfrister blev vi desværre optaget for sent, hvilket gjorde at vi ikke var berettiget til tilskud i 2017 ligesom at vi også var for sent på den i forhold til at booke lokaler, herunder haller. Det er årsagen til, at vinterens fysiske træning foregår i Lindeskovsskolens hal. Vi havde gerne set, at vi kunne have placeret træningen mere centralt i forhold til hvad der er muligt når det nu skal være i Guldborgsund Kommune. På det konstituerende bestyrelsesmøde fik vi også nedsat et arrangementsudvalg bestående af de to unge suppleanter, Milad og Rebecca. Vi havde et mål om at der skulle afholdes 1 arrangement i kvartalet og dette er lykkedes. Der har blandt andet været tilbud om en 1. Divisionskamp i NFC med efterfølgende snak med dommertrioen, event med fokus på de nye dommer, åben udvikling hvor klubberne var inviteret med indenfor. Vi har afholdt vores traditionsrige teorimesterskab med tilhørende stegt flæsk igen her i TGB, hvor det var Kurt Andersen der løb med den store pokal. Vi har også igen afholdt weekendkursus, denne gang i Gedesbylejeren, som vi har fået tilgang til via vores optagelse under folkeoplysningen i Guldborgsund Kommune. Weekendkurset bød i år på et foredrag fra Anders Sørensen fra NFC, som fortalte om hans indgangsvinkel til fodbolden, hvorfor han ikke blev dommer og hvordan han bruger sin viden om fodboldloven. Herudover bød weekenden på fysisk og teoretisk træning samt det allervigtigste, det sociale samvær med gode kollegaer. Det var en stor glæde for mig, at vi fik et samarbejde med DBU Lolland-Falster op at stå, således at det lykkedes at få temakurset dommer i vanskelige kampe med på weekendkurset og det er mit håb, at vi i fremtiden vil kunne samarbejde yderligere i forhold til at få afviklet dommerkurser til gavn for dommere og fodbolden på Lolland-Falster.

3 DBU-LF Vores samarbejde med DBU Lolland-Falster er stadig et vigtigt område for bestyrelsen og vi er af den opfattelse, at vi fortsat har et godt og konstruktivt samarbejde. Der skal først og fremmes siges en stor tak til Bjarne Hansen, som valgte at gå på pension i sommers. En tak jeg tror gælder for samtlige dommere på Lolland-Falster. Bjarne kendte hver og en af os samt vores særlige behov i forbindelse med påsætning osv. Den usynlige skuffe, Bjarne havde med disse ønsker samt hans egen klassificering gik på pension med Bjarne. Det har kunnet mærkes. Der er også nye vinde på kontoret med DBU Lolland-Falsters administration og vi har i bestyrelsen modtaget adskillige spørgsmål og underen vedrørende påsætningsprocedure, dvs. Tidspunkt for tilsigelse, hvem der dømmer og hvem der ikke gør, brug af den fraværskalender vi bliver bedt om at ajourfører m.m. Vi har igen i år været indbudt til dialogmøde med DBU Lolland-Falster og vi har fremført alle disse bekymringer, som vi har modtaget fra jer medlemmer. Vi havde en rigtig god dialog og en fælles forståelse for de bekymringer i medlemmer havde frembragt og jeg har en klar forventning om, at vi vil se en ændring i proceduren i På dialogmødet blev LFFK igen tilbudt at stå for grundopgaverne i 2018, som består af obligatorisk teorigennemgang 1 møde øst og 1vest, fysisk og teoretisk test med tilhørende retest samt Pinsecup. Bestyrelsen nedsatte straks efter at have takket ja til ovenstående opgaver, et grundopgaveudvalg bestående ag Niels Nielsen og undertegnede og som de fleste af jer har opdaget er i blevet indkaldt til diverse test m.m. Vi gjorde det også klart på mødet, at vi mener der skal gøres en yderligere indsats i forhold til rekruttering og fastholdelse af dommere og at vi i LFFK er meget villige til at tilbyde vores arbejdskraft der hvor det giver mening og vi har kompetencerne. Her er der måske lige brug for lidt statistik: Ved vores generalforsamling sidste år var vi 84 medlemmer i dag er vi 71 så har vi dog lige fået 8 nye medlemmer fra det seneste grundkursus, så det giver 79 medlemmer. Vi har mistet 13 dommere, hvoraf et par stykker er fraflyttet området og dømmer andetsteds, men størstedelen er stoppet deres dommergering. I den klassifikation der lige er kommet for foråret 2018 er der 25 LFFK medlemmer der er indrangeret. Af dem er der 5 som er under 30 år og 14 der er over 40 (17 over 35 år) Gennemsnitsalderen i HSS er 43 år, HLFS 39 år, HS1 48 år og HS2 46 år. Med baggrund i den statistik må vi konkludere, at rekruttering af nye dommere er et utrolig vigtigt indsats område og derfor blev vi også enige med DBU Lolland-Falster, om at indgå et samarbejde på netop dette område.

4 Kim Larsen blev udpeget af bestyrelsen til at indgå i et ad hoc udvalg med DBU Lolland- Falster. Vi deltog igen, som ved sidste aspirant kursus, aktivt i annonceringen med opslag på vores facebookside, hjemmeside m.m., som igen blev set og delt mange gange. Dette medførte, som nævnt, 8 nye medlemmer og vi har nu i fællesskab en meget vigtig opgave med at fastholde disse nye dommere, gamle dommere samt sikre at vi kan få rekrutteret endnu flere nye dommere. Input fra DFU Begrundet i betydeligt arbejdspres, flere nye bestyrelsesmedlemmer, der skal ind i opgaverne og mere sekundært økonomi har DFUs bestyrelse besluttet denne vinter at holde pause fra deltagelse i dommerklubberne generalforsamlinger. Bestyrelsen glæder sig til igen at være sammen med alle dommerne næste Tores hilsen til dommerne: 2017 har været et aktivt og begivenhedsrigt år for DFU. Vi har i samarbejdet med dommerklubberne, via dialog i de sociale medier, på arbejdsmøder med formændene og i de mange møder med fodbolddommere landet over mærket den opbakning, der er til DFU og vores mærkesager. Der er i dag større opmærksomhed fra alle dommere på alle niveauer om behovet for DFU og for den indsats DFU gør for alle landets fodbolddommere. Igen i 2017 var DFUs bestyrelse med som gæst på mange dommerklubbers generalforsamling. Det var skønt at mærke kollegialiteten, sammenholdet, den faglige tilgang og det fokus, dommere på alle niveauer fra alle dele af Danmark har på sin klub, sin organisation og på det helt grundlæggende en rimelig sammenhæng mellem de forventninger, der stilles til dommerne og de vilkår, dommernes gives. At der opleves ubalance også i 2017 har været tydelig og DFU arbejder på alle fronter med at få balancen skabt. Tak til jer alle dommere, instruktører, udviklere, kamppåsættere og bestyrelsesmedlemmer for jeres gode og passionerede indsats i Uden jer stod det virkelig skidt til for dansk fodbold. Jeg håber, i får et rigtig godt Efter debat på Facebook lagde DFUs bestyrelse i sommers 6 indlæg på Facebook ud på hjemmesiden. vi gav i de 6 indlæg gode grunde til at være medlem af DFU og hvorfor DFU er helt afgørende for de danske fodbolddommere. Opbakningen har været mærkbar At vi i DFU gerne så langt hurtigere sagsforløb er ikke nogen hemmelig og det er det heller ikke, at vi til stadighed undres over DBUs lokalunioners tilgang i forskellige sager. Vi ved, at en bedre fremtid grund-lægges gennem dialog, drøftelser og gensidige forståelser. Derfor har vi allerede i 2016 bedt om nationale drøftelser med Foreningen af Lokal Unioner i DBU, men først den 28. december 2017 fået tilsagn om et møde, der forventeligt kan afvikles i 2. kvartal

5 2018. I grundlaget for vores samarbejde med DBU Udmøntningsnotatet er anført, at alle dommere i Danmark skal behandles ens og have ens muligheder og vilkår. Sådan er det ikke i dag men ved drøftelser og en fælles indsats kan vi lave tiltag til gavn for alle, både lokalunioner, fodboldklubber og dommere. Vi ser frem til mødet, for vi er overbeviste om, at dialog, åbenhed og samvær er vejen til øget tillid, samarbejde og gode løsninger. Vi etablerede i 2017 også formandens nyhedsbreve her på siden. Formålet er at give et løbende indblik i vores arbejde men også et dommerfagligt fokus. Vi valgte i 2017 ikke at skrive om alle de sager, vi enten har taget op med DBU, fælles har løst eller har konstateret uenigheder i. VI har nævnt enkelte større landsdækkende udfordringer, men i dagligdagen arbejdes tæt sammen med landets dommerklubber om håndtering af forskellige udfordringer. I 2017 har vi haft mest fokus på og arbejdet med sager indenfor - dommers sikkerhed og vilkår i klubber, der ikke tilstrækkeligt respekterer dommerfunktionen - dommernes viden om lovændringer rettidigt og i det hele taget dommernes teoretiske niveau - konkret mangel på efteruddannelse af den erfarne breddedommer - utilstrækkeligt eller manglende samarbejde med DBU om kompetencegivende fastholdelsesaktiviteter - øget antal deltidsprof. Dommere og de kontraktmæssige vilkår for disse - vilkår for efterlønnere eller arbejdsløse, når de dømmer fodbold - forhold og fagligt niveau for udviklere - de konstant øgede krav og forventninger til elitedommerne og deraf følgende vilkår - talentarbejdet og prætalentarbejdet - kamppåsætning af private kampe og turneringer - DBUs fodboldapp og retningslinjer i nogle lokalunioner, der ikke overholder vores aftaler - DFUs hjemmeside, kommunikation og anvendelse af sociale medier - Fastholdelse af det tætte samarbejde med alle dommerklubber og mellem dommerklubberne - DFUs centrale adm. medlemssystem, som vi har besluttet at lukke her ved nytår. - Ny 5-årig tøjaftale med Diadora med fortsatte store rabatter til DFUs medlemmer og Cash back til dommerklubberne I 2018 vil vi fortsat arbejde målrettet med opfyldelsen af DFU mod Vi ønsker en forbedret dialog og fælles tiltag med DBU på breddedommerområdet indenfor især kompetenceudvikling og sikkerhed. Vi skal i mål med verserende sager fra 2017, ikke mindst kamppåsætningen skal afsluttes og vi skal have fundet løsning på dommerdelen i DBUs App. Topdommernes aftaler og vilkår skal genforhandles på både kvinde og herresiden. Og så skal den meget konstruktive aftale med DGI og Dansk Firmasport implementeres, især dommerklubbernes mulighed for tilskud til fastholdelsesaktiviteter og etableringen af kamplederkurser til de frivillige, der dømmer børnefodbold i DGI. Og sidst men ikke mindst: Alle dommere skal dømme en lang række fodboldkampe i 2018 og have mange store og positive oplevelser. Klubberne skal opleve dygtige, engagerede og

6 dedikerede dommere. Det er DFUs medlemmer og vi vil fortsat gøre vores til, at det også fremover er sådan. Tore Med de ord vil jeg overlade beretningen til videre behandling under dirigenten.

Augustenborg den Til Alle medlemmer af danske Fodbolddommere - DFU. Nyhedsbrev. Kære fodbolddommer, kollega og ven.

Augustenborg den Til Alle medlemmer af danske Fodbolddommere - DFU. Nyhedsbrev. Kære fodbolddommer, kollega og ven. Augustenborg den 20.3.2017 Til Alle medlemmer af danske Fodbolddommere - DFU Nyhedsbrev Kære fodbolddommer, kollega og ven. Du læser nu årets første nyhedsbrev fra DFU. I bestyrelsen ser vi det som vores

Læs mere

Danske Fodbolddommere - mod 2020

Danske Fodbolddommere - mod 2020 Danske Fodbolddommere - mod 2020 Indledning Formål, mission, vision og værdier Afgørende Indledning Jeg er stolt og glad ved at præsentere. samler og beskriver, hvad vi som interesseorganisation for alle

Læs mere

LOLLAND-FALSTER S FODBOLDDOMMER KLUB

LOLLAND-FALSTER S FODBOLDDOMMER KLUB LOLLAND-FALSTER S FODBOLDDOMMER KLUB BESLUTNINGSREFERAT DOKUMENTNAVN: BESLUTNINGSREFERAT 28062016.docx ANSVARLIG: SEKRETÆREN DATO: 28. JUNI 2016 DATO FOR GODKENDELSE: 12. JULI 2016 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Turneringer udenfor er nu slut, og den kolde og mørke tid er over os, og jeg vil se lidt tilbage på 2013 i Silkeborg fodbold dommerklub.

Læs mere

LOLLAND-FALSTER S FODBOLDDOMMER KLUB

LOLLAND-FALSTER S FODBOLDDOMMER KLUB LOLLAND-FALSTER S FODBOLDDOMMER KLUB BESLUTNINGSREFERAT DOKUMENTNAVN: BESLUTNINGSREFERAT 25102016.docx ANSVARLIG: SEKRETÆREN DATO: 25. OKTOBER 2016 DATO FOR GODKENDELSE: 08. NOVEMBER 2016 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

DANSKE FODBOLDDOMMERE MØDEREFERAT. danskefodbolddommere.dk. København, 03. februar 2014

DANSKE FODBOLDDOMMERE MØDEREFERAT. danskefodbolddommere.dk. København, 03. februar 2014 MØDEREFERAT København, 03. februar 2014 Den 3.februar 2014 blev der afholdt ordinært bestyrelsesmøde i DFU. Mødet blev afholdt på Hellerup Skole. Følgende deltog i mødet: Per Buttenschøn (formand) Tore

Læs mere

LOVE FOR LOLLAND-FALSTERS FODBOLDDOMMER KLUB. Stiftet den, 21. september 1943

LOVE FOR LOLLAND-FALSTERS FODBOLDDOMMER KLUB. Stiftet den, 21. september 1943 LOVE FOR LOLLAND-FALSTERS FODBOLDDOMMER KLUB Stiftet den, 21. september 1943 Love for Lolland-Falsters Fodbolddommer Klub Efterfølgende love for Lolland-Falsters Fodbolddommer Klub er vedtaget på ordinær

Læs mere

LOLLAND-FALSTER S FODBOLDDOMMER KLUB

LOLLAND-FALSTER S FODBOLDDOMMER KLUB LOLLAND-FALSTER S FODBOLDDOMMER KLUB BESLUTNINGSREFERAT DOKUMENTNAVN: BESLUTNINGSREFERAT 25082016.docx ANSVARLIG: SEKRETÆREN DATO: 25. AUGUST 2016 DATO FOR GODKENDELSE: 08. SEPTEMBER 2016 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

ved Anders Vejlstrup, Holmevej 32, 8830 Tjele. Telefon Mail

ved Anders Vejlstrup, Holmevej 32, 8830 Tjele. Telefon Mail ved Anders Vejlstrup, Holmevej 32, 8830 Tjele. Telefon 30302672. Mail andersvejlstrup@gmail.com ÅRSBERETNING 2017 ÅRSBERETNING 2017 DEN SKRIFTLIGE BERETNING OVER AKTIVITETER OG HÆNDELSER, DER ER FOREGÅET

Læs mere

DBU og DFU. Udmøntning af 21 punktserklæringen Grundprincipper Opgavevaretagelse snitflader dialog ansvar økonomi

DBU og DFU. Udmøntning af 21 punktserklæringen Grundprincipper Opgavevaretagelse snitflader dialog ansvar økonomi DBU og DFU Udmøntning af 21 punktserklæringen Grundprincipper Opgavevaretagelse snitflader dialog ansvar økonomi Indledning Dette udmøntningsnotat baserer sig på de punkter, der er opnået enighed om mellem

Læs mere

ved Jens Kjeldbjerg Andersen, Vognstrupvej 14, 7840 Højslev mail: ÅRSBERETNING 2016

ved Jens Kjeldbjerg Andersen, Vognstrupvej 14, 7840 Højslev mail: ÅRSBERETNING 2016 ved Jens Kjeldbjerg Andersen, Vognstrupvej 14, 7840 Højslev 21 77 59 85 mail: jenskjeldbjerg@jubii.dk ÅRSBERETNING 2016 ÅRSBERETNING 2016 DEN SKRIFTLIGE BERETNING OVER AKTIVITETER OG HÆNDELSER, DER ER

Læs mere

VEDTÆGTER Klubbens vedtægter NVJDK 1 Klubbens navn er Nordvestjysk fodbolddommerklub. Klubben er stiftet i 1943.

VEDTÆGTER Klubbens vedtægter NVJDK 1 Klubbens navn er Nordvestjysk fodbolddommerklub. Klubben er stiftet i 1943. VEDTÆGTER Klubbens vedtægter NVJDK 1 Klubbens navn er Nordvestjysk fodbolddommerklub. Klubben er stiftet i 1943. 2 Klubbens formål er i samarbejde med JBU. at virke for dygtiggørelse af fodbolddommere,

Læs mere

Den 11. 12. april 2014 blev der afholdt ordinært bestyrelsesmøde i DFU Danske Fodbolddommere.

Den 11. 12. april 2014 blev der afholdt ordinært bestyrelsesmøde i DFU Danske Fodbolddommere. MØDEREFERAT Roskilde, 12. februar 2014 Den 11. 12. april 2014 blev der afholdt ordinært bestyrelsesmøde i DFU Danske Fodbolddommere. Mødet blev afholdt på Scandic Roskilde som 2 dags arrangement Følgende

Læs mere

1. Godkendelse af referat. 2. Godkendelse af dagsorden. 3. Temamøderne og DFU mod DFU-bestyrelsesmøde den 21. juni

1. Godkendelse af referat. 2. Godkendelse af dagsorden. 3. Temamøderne og DFU mod DFU-bestyrelsesmøde den 21. juni Mødetype: Bestyrelsesmøde Deltagere: Bestyrelsen Dato og sted: 21. juni 2017 kl. 17.30 Korsør vandrehjem Facilitator: Referent: Leif Afbud: Emne (og ansvarlig) 1. Godkendelse af referat 2. Godkendelse

Læs mere

Godkendt. 1. Godkendelse af referat. Godkendt. 2. Godkendelse af dagsorden

Godkendt. 1. Godkendelse af referat. Godkendt. 2. Godkendelse af dagsorden Mødetype: Bestyrelsesmøde Deltagere: Bestyrelsen Dato og sted: 14. januar 2017 kl. 10.30 17.00 Fyn: Fjeldsted Skov Kro Facilitator: Referent: Leif Afbud: Emne (og ansvarlig) 1. Godkendelse af referat 2.

Læs mere

#2 Mødekalender 2016-4 ordinære bestyrelsesmøder. #3 Status på løbende sager - til info for nye. #4 Oplæg til årshjul - hvad skal hver enkelt gøre

#2 Mødekalender 2016-4 ordinære bestyrelsesmøder. #3 Status på løbende sager - til info for nye. #4 Oplæg til årshjul - hvad skal hver enkelt gøre MØDEREFERAT Fredericia, 15. november 2015 Den 15. november 2015 blev der afholdt ordinært bestyrelsesmøde i DFU Danske Fodbolddommere. Mødet blev afholdt på Hotel Fredericia Følgende deltog i mødet: Tore

Læs mere

DBU Jylland Informations- og dialogmøde. - vedrørende dommersituationen

DBU Jylland Informations- og dialogmøde. - vedrørende dommersituationen DBU Jylland Informations- og dialogmøde - vedrørende dommersituationen Informations- og dialogmøde Dagsorden: Kl. 16.00 Velkomst. Kl. 16.10 16.55 Kl. 16.55 17.05 Kl. 17.05 17.45 Politisk orientering herunder

Læs mere

Dommerområder Ud fra et fagligt og operativt grundlag: 5 dommerområder á ca. 350-400 dommere

Dommerområder Ud fra et fagligt og operativt grundlag: 5 dommerområder á ca. 350-400 dommere DBU Jyllands Dommerstruktur 1.6.2013 NY DOMMERSTRUKTUR Ansøgningsprocedure Dommerfaglige personer ansøger ved en åben proces om sæde i en eller flere af DBU Jyllands udvalg/arbejdsgrupper for endelig godkendelse

Læs mere

Samarbejdsaftale. mellem. DBU København. Københavns Fodbold-Dommerklub

Samarbejdsaftale. mellem. DBU København. Københavns Fodbold-Dommerklub Samarbejdsaftale mellem DBU København og Københavns Fodbold-Dommerklub 1. Definitioner 1.1 DBU: Dansk Boldspil-Union 1.2 DFU: Dansk Fodbolddommer-Union 1.3 DBU KØBENHAVN: DBU København 1.4 KFD: Københavns

Læs mere

Vi er alle meget ærgerlige over situationen. Men vi føler, at dette er nødvendigt.

Vi er alle meget ærgerlige over situationen. Men vi føler, at dette er nødvendigt. Konflikt! 25. februar 2013 Kære fodbolddommer/dommerudvikler! Dansk Fodbolddommer-Union (DFU) og alle regionsformænd for de danske dommerklubber har i fællesskab besluttet, at såfremt ikke andet sker,

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Generalforsamling i Nordvestjysk Fodbolddommerklub lørdag den 15/ kl i Thisted bowlingcenter.

Generalforsamling i Nordvestjysk Fodbolddommerklub lørdag den 15/ kl i Thisted bowlingcenter. MØDEREFERAT. Generalforsamling i Nordvestjysk Fodbolddommerklub lørdag den 15/1 2018 kl. 1500 i Thisted bowlingcenter. Man startede med mindeord og hæder: Afdøde Allan Holm Hansen blev mindet. Kristian

Læs mere

DBU Lolland-Falster. på vej mod 2015. Fodbold, udvikling, sund konkurrence og samarbejde

DBU Lolland-Falster. på vej mod 2015. Fodbold, udvikling, sund konkurrence og samarbejde DBU Lolland-Falster på vej mod 2015 Fodbold, udvikling, sund konkurrence og samarbejde 1 Hvorfor projekt Fodbold, udvikling, sund konkurrence og samarbejde 2 DBU Lolland-Falster ønsker at udarbejde og

Læs mere

HANDLEPLAN FOR IMØDEGÅELSE AF VOLD MOD FODBOLD- DOMMERE.

HANDLEPLAN FOR IMØDEGÅELSE AF VOLD MOD FODBOLD- DOMMERE. HANDLEPLAN FOR IMØDEGÅELSE AF VOLD MOD FODBOLD- DOMMERE. Indledning. I efteråret 2007 var der øget fokus på problemet med vold mod fodbolddommere som følge af et stigende antal disciplinærsager samt de

Læs mere

Vedtægter. for. Dansk Fodbolddommer-Union

Vedtægter. for. Dansk Fodbolddommer-Union Vedtægter for Dansk Fodbolddommer-Union Indholdsfortegnelse 1.: Almindelige bestemmelser 2.: DFU s organer 3.: Delegeretmøde 4.: Bestyrelsen 5.: Formandsmøder 6.: Udvalg 7.: Forholdet til andre organisationer

Læs mere

SAMARBEJDSAFTALE DBU FYN OG FYNS FODBOLDDOMMER KLUB (FFK)

SAMARBEJDSAFTALE DBU FYN OG FYNS FODBOLDDOMMER KLUB (FFK) SAMARBEJDSAFTALE DBU FYN OG FYNS FODBOLDDOMMER KLUB (FFK) SAMARBEJDSAFTALE MELLEM DBU FYN OG FYNS FODBOLDDOMMERKLUB 1. Formål og baggrund 1.1 Formålet med nærværende samarbejdsaftale, hvor fundamentet

Læs mere

Formandens beretning på repræsentantskabsmødet 2013:

Formandens beretning på repræsentantskabsmødet 2013: Formandens beretning på repræsentantskabsmødet 2013: Samarbejdet i bestyrelsen. Vi har afholdt 6 bestyrelsesmøder i 2012 med deltagelse af alle medlemmer. Herudover deltager bestyrelsesmedlemmerne i mange

Læs mere

1. Godkendelse af referat. 2. Godkendelse af dagsorden. 3. Kommunikationsplan og hjemmeside

1. Godkendelse af referat. 2. Godkendelse af dagsorden. 3. Kommunikationsplan og hjemmeside Mødetype: Døgnseminar Deltagere: Bestyrelsen og Jan Nielsen Dato og sted: 16092016 kl. 17.30 17092016 kl. 16.30 Sted: Fjeldstedskovkro, Ejby Facilitator: Referent: Leif Plauborg Afbud: Emne (og ansvarlig)

Læs mere

Vedtægter for The Green Pride Fanklub for Viborg F.F.

Vedtægter for The Green Pride Fanklub for Viborg F.F. Vedtægter for The Green Pride Fanklub for Viborg F.F. anno 1/7 2012 1 NAVN: Foreningens navn er The Green Pride, og dens hjemsted er Viborg Kommune. 2 FORMÅL: Foreningen har til formål: a) At tilbyde aktiv

Læs mere

Love for Frederiksborg Amts Fodbolddommerklub

Love for Frederiksborg Amts Fodbolddommerklub Navn 1 Dommerklubbens navn er Frederiksborg Amts Fodbolddommerklub (FAF). FAF er stiftet den 7. august 1948 og er medlem af Sjællands Fodbolddommer-Union (SFU). Hjemsted 2 FAFs hjemsted er den by, hvori

Læs mere

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben.

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Onsdag d. 20. Maj 2015, i Højmark hallen kl. 18.00. Kl. 18.00 Velkomst og spisning Kl. 19.00 Generalforsamling. 1. Valg af dirigent og stemmetællere.

Læs mere

Referat af KFD s ordinære generalforsamling tirsdag d. 30. januar 2018

Referat af KFD s ordinære generalforsamling tirsdag d. 30. januar 2018 Referat af KFD s ordinære generalforsamling tirsdag d. 30. januar 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Beretning for det forløbne år, bl.a. vedr. udviklinger

Læs mere

Vedtægter for Dansk Fodbolddommer- Union

Vedtægter for Dansk Fodbolddommer- Union Vedtægter for Dansk Fodbolddommer- Union Indholdsfortegnelse 1. Almindelige bestemmelser 2. DFU s organer 3. Delegeretmøde 4. Bestyrelsen 5. Udvalg 6. Forholdet til andre organisationer 7. Hædersbeviser

Læs mere

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Nykøbing Sj. Tennisklub holdt den årlige generalforsamling lørdag d. 31. Oktober 2009 kl. 15.00 i klubhuset på Kongeengen. Formanden Finn Jensen sagde bl.a

Læs mere

SØNDERJYDSK FODBOLDDOMMERKLUB 76. generalforsamling Mandag, den 28. januar 2019 kl på Ravsted Forsamlingsgård

SØNDERJYDSK FODBOLDDOMMERKLUB 76. generalforsamling Mandag, den 28. januar 2019 kl på Ravsted Forsamlingsgård Generalforsamlingen startede med Hæder til fødselsdage, Jubilæer, Pokalfinalen og Årets Unge dommer. Fødselsdage: 40 års Serkan Sahin 50 års Søren Søgaard, Henrik Hersbøl 60 års Brian Olsen, Axel Enghave,

Læs mere

Beretning 2010 FFD 2009.

Beretning 2010 FFD 2009. Beretning 2010 Den 74. tyvende beretning blev så min opgave at fremlægge efter mit første år som formand for en klub jeg kun kan være glad for at være medlem af. Det har været et fantastisk år selv om

Læs mere

På dommersiden: Lars Christoffersen stoppede som dommer i superligaen, og Benjamin rykkede op i superligaen.

På dommersiden: Lars Christoffersen stoppede som dommer i superligaen, og Benjamin rykkede op i superligaen. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og stemmetællere Clement Sørensen er valgt som dirigent Kim Hansen og Allan Olsen er valgt som stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning En ny begyndelse en ny formand. Desværre

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Den mundtlige beretning

Den mundtlige beretning Den mundtlige beretning Planer for det fremtidige arbejde i 2012 Vi havde i april 2010 et fællesmøde, hvor regionsledelsen havde inviteret træningskoordinatorerne, udvalgsmedlemmerne og andre, der har

Læs mere

Københavns Fodbold-Dommerklub

Københavns Fodbold-Dommerklub København, 15. marts 2007 R E F E R A T MØDE: Bestyrelsesmøde i Københavns Fodbold-Dommerklub DATO: 8. marts 2007 STED: Danske Banks lokaler, Holmens Kanal 2, København DELTAGERE: Bjarne Nigaard Niels

Læs mere

V.I.F. Fodboldafdelingen

V.I.F. Fodboldafdelingen Referat af træner-/ledermødet mandag den 24. august 2015 Dagsorden 1. Nyt fra bestyrelsen v/jesper 2. Nyt fra ungdomsudvalget a. Hvad har vi indtil nu arbejdet med i ungdomsudvalget: i. Status (Allan)

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HJALLERUP IDRÆTSFORENING

VEDTÆGTER FOR HJALLERUP IDRÆTSFORENING VEDTÆGTER FOR HJALLERUP IDRÆTSFORENING 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Hjallerup Idrætsforening. Den er hjemmehørende i Hjallerup, i Brønderslev Kommune. 2 Formål Foreningens primære formål, er

Læs mere

Københavns Amts Fodbolddommerklub (KAFD)!

Københavns Amts Fodbolddommerklub (KAFD)! Københavns Amts Fodbolddommerklub (KAFD) Vedtægter Forord Dette er gældende vedtægter for KAFD sammenskrevet, således som de er vedtaget på generalforsamlingen den 30. januar 1989 og efterfølgende ændret

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 26. marts 2015 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse Dagsorden Rasmus Dirigenten indleder med at konstatere

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub 23/11 2011 kl. 18:00 Velkommen Fremmødte: John Hansen (JH), Buller Friis (BF), Jens Engsgaard (JE) Jens Pedersen (JP) Afbud: Tom

Læs mere

Københavns Fodbold-Dommerklub

Københavns Fodbold-Dommerklub København, 16. september 2007 REFERAT MØDE: Bestyrelsesmøde i Københavns Fodbold-Dommerkub DATO: 27. august 2007 kl. 16:00 STED: Boligkontoret Danmark, Lundsgade 9, 2100 KBH Ø DELTAGERE: Bjarne Nigaard

Læs mere

SKRIFTLIG BERETNING. Dansk Fodbolddommer-Union (Danske Fodbolddommere) 2018

SKRIFTLIG BERETNING. Dansk Fodbolddommer-Union (Danske Fodbolddommere) 2018 SKRIFTLIG BERETNING Dansk Fodbolddommer-Union (Danske Fodbolddommere) 2018 Dette er den skriftlige beretning for Dansk Fodbolddommer-Union (herefter blot benævnt DFU / Danske Fodbolddommere ) for perioden

Læs mere

Jeg har idag haft en meget positiv og konstruktiv drøftelse med formanden for DBUs breddedommergruppe Morten Rask Thomsen.

Jeg har idag haft en meget positiv og konstruktiv drøftelse med formanden for DBUs breddedommergruppe Morten Rask Thomsen. Emne: Fwd: RE: Lovændringer, informa5oner fra DBU Dato: torsdag den 30. juni 2016 kl. 18.35.48 Centraleuropæisk sommer5d Fra: Til: Cc: formand@fafdom.dk webmaster@fafdom.dk Niels Klaris, Henrik Adamsen,

Læs mere

Ved optagelse i klubben betaler aktive medlemmer ikke indskud (optagelsesgebyr), da nye medlemmer henvises til medlemskontingent uden indskud.

Ved optagelse i klubben betaler aktive medlemmer ikke indskud (optagelsesgebyr), da nye medlemmer henvises til medlemskontingent uden indskud. Vedtægter 1. Klubbens navn er Kaj Lykke Golfklub og dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Klubbens formål er at forestå driften af en golfbane og organisere de dertil hørende idrætslige aktiviteter, således

Læs mere

Nykøbing FC sætter dialog og samarbejde i centrum både i forhold til omverdenen og medlemmerne.

Nykøbing FC sætter dialog og samarbejde i centrum både i forhold til omverdenen og medlemmerne. 0 Nykøbing FC sætter dialog og samarbejde i centrum både i forhold til omverdenen og medlemmerne. Præcis, troværdig og målrettet kommunikation er en forudsætning for at leve op til vores mål, og derfor

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

Love. for. Silkeborg Fodbolddommerklub (af 24. august 1940)

Love. for. Silkeborg Fodbolddommerklub (af 24. august 1940) Love for Silkeborg Fodbolddommerklub (af 24. august 1940) 1 Klubbens navn er Silkeborg Fodbolddommerklub. Den har til formål at virke for dygtiggørelse af medlemmerne samt varetage disses interesser. Disse

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

Aulum Fritidscenter Årsberetning 2005 1

Aulum Fritidscenter Årsberetning 2005 1 Aulum Fritidscenter Årsberetning 2005 1 Årsberetning for Aulum Fritidscenter 2005 Indledning Jeg afsluttede sidste års beretning med at fortælle lidt om, hvad den nærmeste fremtid ville byde på, og helt

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens.

Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens. Referat fra Generalforsamlingen i BUF Horsens: Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens. I år blev generalforsamlingen indledt

Læs mere

Beretning 2014. De positive signalers år

Beretning 2014. De positive signalers år Beretning 2014 De positive signalers år Side 1 Idrætsrådet i Silkeborg Kommune Beretning 2014 Indledning Overskriften på beretningen er De positive signalers år Jeg har valgt netop den overskrift, da jeg

Læs mere

Bliv sponsor i Frederiksberg Boldklub

Bliv sponsor i Frederiksberg Boldklub Bliv sponsor i Frederiksberg Boldklub Børnefamilierne i Frederiksberg Boldklub Børnefamilierne i Frederiksberg Boldklub er mennesker med overskud, der går op i deres børns engagement i klubben. De kommer

Læs mere

SEJR FOR ENHVER PRIS ELLER?

SEJR FOR ENHVER PRIS ELLER? SEJR FOR ENHVER PRIS ELLER? SEJR FOR ENHVER PRIS ELLER?hånden. Denne folder skal være med til at skabe DBU Sjællands arbejde består blandt andet i at støtte den gode adfærd og tone på og udenfor fodboldbanerne,

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening.

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Kerteminde den 15.08.2016 Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Der var ikke nogen dagsorden, men aftenen forløb

Læs mere

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 4 - DECEMBER 2016

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 4 - DECEMBER 2016 K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 4 - DECEMBER 2016 Lørdag 7. Lørdag 18. Lørdag 25. KLUBKALENDER JANUAR 2017 Nytårskur. kl. 14-16 i klubhuset. FEBRUAR 2017 Bestyrelsesmøde. MARTS 2017

Læs mere

DBU s dommergruppe nedlægges i den form den har i dag efter DBU s bestyrelse pr. 20. november har vedtaget en ny dommerstruktur.

DBU s dommergruppe nedlægges i den form den har i dag efter DBU s bestyrelse pr. 20. november har vedtaget en ny dommerstruktur. Den nye dommerstruktur pr. 23. november 2015 Baggrund: DBU s dommergruppe nedlægges i den form den har i dag efter DBU s bestyrelse pr. 20. november har vedtaget en ny dommerstruktur. De fire undergrupper

Læs mere

Grundlæggende rammer

Grundlæggende rammer Grundlæggende rammer 2 Kære læser! Fodbolden er blevet kaldt verdens bedste legetøj. Det kan vi godt skrive under på, men for at fodbolden også i regi af SSIF Fodbold skal være verdens bedste legetøj,

Læs mere

KURSUS KATALOG. 2013 For DAFFs Dommerudvalg

KURSUS KATALOG. 2013 For DAFFs Dommerudvalg KURSUS KATALOG 2013 For DAFFs Dommerudvalg Dette katalog indeholder en oversigt over de dommerkurser som afholdes af DAFFs dommerudvalg i 2013. Kataloget indeholder ydermere en gennemgang af de forskellige

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Københavns Fodbold-Dommerklub

Københavns Fodbold-Dommerklub København, 11. oktober 2007 REFERAT MØDE: Bestyrelsesmøde i Københavns Fodbold-Dommerkub DATO: Den 4. oktober 2007 kl. 18:00 STED: KFIU-Hallen, Knuthenborgvej 24, 2500 Valby DELTAGERE: Michael Poulsen

Læs mere

Vedtægter For Herlev Idrætsforening Fodbold

Vedtægter For Herlev Idrætsforening Fodbold Vedtægter For Herlev Idrætsforening Fodbold 1. Formål og målsætning 1.1 Det er Herlev Idrætsforening (HI) Fodbolds formål at tilbyde alle interesserede mulighed for at dyrke fodbold på et niveau, der ser

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 Referat fra hovedgeneralforsamling Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden:

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling 3. marts 2019 kl

Ekstraordinær generalforsamling 3. marts 2019 kl Hinnerup civile Hundeførerforening Vi afholder ekstraordinær generalforsamling i DcH Hinnerup, da vi har revideret vores vedtægter iht. DcH Landsforeningen bestemmelser. Ekstraordinær generalforsamling

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 20. marts 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch): - 500, - 126, 600 og - 850,

At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch): - 500, - 126, 600 og - 850, Vedtægter 1. NAVN Klubbens navn: FIAT 500 KLUB DANMARK 2. FORMÅL Klubbens formål er: At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch):

Læs mere

Referat af generalforsamling den i Thy Mors HåndboldDommerklub.

Referat af generalforsamling den i Thy Mors HåndboldDommerklub. Referat af generalforsamling den 16.02.2015 i Thy Mors HåndboldDommerklub. Der var mødt 24 op til selve spisningen og der var 24 til selve generalforsamlingen. Der var indkommet 7 afbud til selve arrangementet.

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Århus civile Hundeførerforening. Stiftet den 12. november Vedtaget på ordinær generalforsamling. den 30. januar 2019.

VEDTÆGTER. for. Århus civile Hundeførerforening. Stiftet den 12. november Vedtaget på ordinær generalforsamling. den 30. januar 2019. VEDTÆGTER for Århus civile Hundeførerforening Stiftet den 12. november 1944 Vedtaget på ordinær generalforsamling den 30. januar 2019. 1 Lokalforeningens Navn og hjemsted Foreningens navn er Århus civile

Læs mere

Holdninger & Handlinger. Krav. Retningslinier. Visioner Værdier. Roller. Missioner. Målsætninger. Børnefodbold 2009. Udarbejdet af Fodbold-udvalget

Holdninger & Handlinger. Krav. Retningslinier. Visioner Værdier. Roller. Missioner. Målsætninger. Børnefodbold 2009. Udarbejdet af Fodbold-udvalget Holdninger & Handlinger Retningslinier Krav Visioner Værdier Missioner Roller Målsætninger Børnefodbold 2009 Udarbejdet af Fodbold-udvalget 1 1. Præsentation af Klubben. 1.1. Mission: IF62 Fodbold skal

Læs mere

Ja, det er utroligt, at man her i april kan lave nyhedsbrev med 20 grader udenfor og med dejlig solskinsvejr.

Ja, det er utroligt, at man her i april kan lave nyhedsbrev med 20 grader udenfor og med dejlig solskinsvejr. NYHEDSBREV APRIL 2007 Kære medlemmer! Ja, det er utroligt, at man her i april kan lave nyhedsbrev med 20 grader udenfor og med dejlig solskinsvejr. Den 27. marts 2007 blev der holdt generalforsamling i

Læs mere

natur dyr mad Sådan starter du en 4H klub

natur dyr mad Sådan starter du en 4H klub 4H natur dyr mad Sådan starter du en 4H klub 4H Sådan starter du en 4H klub Udgivet i 2018 af 4H Agro Food Park 15 8200 Aarhus N 8740 5000 info@ Layout HELDINGgrafiker.dk Find os her: Ny 4H klub At starte

Læs mere

Vendsyssel Fodbolddommerklub. Sommerbrev fra VFK. Nedenstående brev er en hilsen fra VFK og i særdeleshed formanden.

Vendsyssel Fodbolddommerklub. Sommerbrev fra VFK. Nedenstående brev er en hilsen fra VFK og i særdeleshed formanden. Sommerbrev fra VFK Åsted, juli 2019 Kære medlem af VFK Nedenstående brev er en hilsen fra VFK og i særdeleshed formanden. Som udgangspunkt er dette brev skrevet set ud fra bestyrelsens samlede holdninger

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Referat af generalforsamling naturhuset Hjerm den

Referat af generalforsamling naturhuset Hjerm den Referat af generalforsamling naturhuset Hjerm den 8-5 2014 I et ualmindeligt skønt naturområde i Hjerm hvor årets generalforforsamlig blev afholdt dukkede 22 dommerne op for at høre om hvad der var sket

Læs mere

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/ Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/3-2015. 1: NAVN BOLDKLUBBEN SØBORG, hjemmehørende i Gladsaxe kommune, stiftet den 14. april 1972, er tilsluttet Danmarks Idrætsforbund under Dansk Håndbold Forbund og

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 15.04.2019 Referat Tid/sted Mandag, den 15.04.2019 Kl. 18.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove A. Zanchetta

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Danske Sortkrudtsskytter

Danske Sortkrudtsskytter Danske Sortkrudtsskytter Forbundet af Danske Sortkrudtsskytteforeninger Medlem af Dansk Skytte Union- Danmarks Idrætsforbund www.sortkrudt.dk Referat af repræsentantskabsmøde Lørdag d. 11. maj 2013 Følgende

Læs mere

HORNBÆK S Ordinær Generalforsamling VINKLUB 22. April 2015

HORNBÆK S Ordinær Generalforsamling VINKLUB 22. April 2015 HORNBÆK VINKLUB Indkalder medlemmerne til den: Ordinær Generalforsamling som afholdes på følgende adresse: SuperBrugsen, Sauntevej 1, 3100 Hornbæk Dagsorden: Onsdag den 22. April 2015 - kl. 20.00 1. Valg

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup /

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup / Generalforsamling onsdag d. 16. marts 2011 Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2010 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2010 4. Godkendelse af budget 2009 og fastsættelse

Læs mere

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag.

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag. Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2015 Velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

DBU Fyns visionsplan 2015. DBU Fyn

DBU Fyns visionsplan 2015. DBU Fyn s visionsplan 2015 Baggrund Med baggrund i 1. DBU og s værdi- og idegrundlag 2. s spørgeskemaundersøgelse efterår 2009 3. Møde med tillidsfolk i maj 2009 4. Bestyrelsens holdninger... skal kursen for s

Læs mere

Forretningsorden for Ajax Københavns Bestyrelse

Forretningsorden for Ajax Københavns Bestyrelse Forretningsorden for Ajax Københavns Bestyrelse Konstituering Bestyrelsen konstituerer sig umiddelbart efter generalforsamlingen jf. vedtægterne. Deltagere i bestyrelsesmøder Bestyrelsesmedlemmer og sekretær.

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 1/2017

Nyhedsbrev nr. 1/2017 BORNHOLMS FODBOLDDOMMER-KLUB STIFTET 26. AUGUST 1945 Nyhedsbrev nr. 1/2017 Redaktør: Mogens Christiansen 15. februar 2017 Mail: mc@cabh.dk Kontaktadresser: Formand Holger Hansen Kasserer Morten Hjorth

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Ikast dart klub.

Referat af ordinær generalforsamling i Ikast dart klub. Referat af ordinær generalforsamling i Ikast dart klub. 28 Februar 2018 kl. 1900 1. Valg af dirigent og referent. Per Mortensen blev valgt til dirigent og konstateret at indkaldelsen var rettidige over

Læs mere

2. Formandens beretning. Formanden bød velkommen til den ordinære generalforsamling.

2. Formandens beretning. Formanden bød velkommen til den ordinære generalforsamling. Generalforsamling onsdag den 27. februar 2019. Dirigent: Allan Sørensen. Referent: Svend Kviesgaard 1. Valg af dirigent. Allan Sørensen blev valgt til dirigent. Han oplyste, at generalforsamlingen var

Læs mere

A F T A L E. Udefodbold Nærværende aftale er indgået mellem: DANSK FODBOLDDOMMER-UNION (DFU) DANSKE GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENINGER (DGI)

A F T A L E. Udefodbold Nærværende aftale er indgået mellem: DANSK FODBOLDDOMMER-UNION (DFU) DANSKE GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENINGER (DGI) A F T A L E Udefodbold 2012-14 Nærværende aftale er indgået mellem: DANSK FODBOLDDOMMER-UNION (DFU) og DANSKE GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENINGER (DGI) DANSK FIRMAIDRÆTSFORBUND (Firmaidrætten) KFUM's IDRÆTSFORBUND

Læs mere

Slagslunde-Ganløse Idrætsforening

Slagslunde-Ganløse Idrætsforening SGIF fodbold. Vision, mål, strategi og handlingsplan 2012-2015. Godkendt af bestyrelsen d. 3. oktober 2012. Vision: SGIF fodbold skal være den mest succesrige idrætsforening i Egedal målt på følgende 4

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HERLEV IDRÆTSFORENING FODBOLD

VEDTÆGTER FOR HERLEV IDRÆTSFORENING FODBOLD VEDTÆGTER FOR HERLEV IDRÆTSFORENING FODBOLD 1. Formål 1.1 Det er Herlev Idrætsforening - Fodbolds formål at tilbyde fodboldinteresserede mulighed for at dyrke fodbold på et niveau, der er betinget af den

Læs mere