Inspirationsmappe til smørrebrød og delikatesse

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Inspirationsmappe til smørrebrød og delikatesse"

Transkript

1 Inspirationsmappe til smørrebrød og delikatesse Alle priser er DKK excl. moms og incl. HFC afgift. Forbehold for prisstigninger og trykfejl.

2 Forøg Forøg dit dit salg salg med med et et indbydende butiksmiljø er ikke nogen hemmelighed, at købelysten Det er ikke nogen hemmelighed, at købelystetiksmiljø, hvor stiger, varerne når man er præsenteret træder ind flot, i og et stiger, når man træder ind i et indbydende bu- indbydende der hersker butiksmiljø, en hyggelig hvor atmosfære. varerne præsenteres flot og der hersker en hyggelig atmosfære. Præsenterer din forretning sig på den optimale måde i mødet med kunden? Dæncker køl og frys en gros har specialiseret sig i Præsenterer kølemøbler; dvs. ekspeditionskølediske, din forretning sig kølereoler, modulrum til køl eller frys og meget andet til priser, optimalt i mødet med kunden? der er til at betale. Vi sælger gennem lokale autoriserede kølefirmaer, som yder den tekniske support før, Dæncker under og efter Køleinventar købet. Kontakt ApS os, har hvis specialiseret du har brug for sig inspiration i import til af valg kølemøbler; af dvs. til din ekspeditionskølediske, udarbejder gerne kølereoler, en plantegning modulrum af diskarrangemen- til køl eller forretning. Vi tet, fremsender brochurer og billedmateriale, samt frys og meget andet - til priser, der er til at henviser til din nærmeste forhandler. betale. Vi sælger Dæncker gennem lokale autoriserede kølefirmaer, som yder den tekniske support før, under og efter købet. Kontakt os, hvis du har brug for inspiration til valg af kølemøbler til din forretning. Vi udarbejder ger- Køl og frys en gros Tværgade 2, 5400 Bogense ne en plantegning af diskarrangementet, Tlf.: , fax: fremsender brochurer og info@daencker.dk billedmateriale, samt henviser til din nærmeste forhandler. Dæncker Køleinventar ApS Fynsvej Bogense Tlf.: Fax:

3 Tasty, Vejle I Vindingsgårdscentret i Vejle er der åbnet en indbydende delikatessebutik: Tasty. Her er det muligt at købe frisklavede sandwichs, delikatesser fx ost og pølser. Desuden er her et bredt udvalg af produkter som egner sig til gaveartikler bl.a. vin, chokolade, men også mange andre spændende ting. Da butikken skulle indrettes faldt valget på diskserien Passión, som med sine rene linjer er meget elegant. Den hvide decor med den sorte granit understreger looket. Disken består af kølede sektioner samt en frysesektion til is. Diskene er sammenbygget af lige sektioner samt to 30 graders hjørner. Herved opnås det flotte buede forløb. Disken afsluttes af en kassedisk med god plads for kasse, dankortautomat og lækkerier i øjenhøjde. Hos Tasty ville man gerne have en sammenhæng i sortimentet. Derfor valgte man at få diskproducenten til at skræddersy en bagvæg med hylder, skuffer og bordplade med integreret vask. På bagvæggen er der desuden blevet plads til et rustfrit kølebord af mærket Bancadas Plus. Til bland selv salat er der investeret i en rustfri bordkøler for GN-kantiner. Diske, inventar til bagvæg, kølebord og bordkøler er alt sammen produceret af den portugisiske producent Jordão. Køleinventaret er leveret og monteret af et lokalt autoriseret kølefirma. Yderligere produktinformation på

4 Dalagers Deli København har fået en ny smørrebrøds- og delikatesseforretning på Strandboulevarden. Her tilbydes alle dagens måltider: morgenmad, frokost og aftensmad, foruden snacks og kager og andre lækkerier. Mad ud af huset til frokostordninger eller familie og firmafester og begivenheder klarer Dalagers Deli også. Indehaver Elisabeth Dalager, som er uddannet kok, laver al maden fra grunden af gode rådvarer fra udvalgte leverandører. På menuen er delikate små ting i stil med tapas, antipasti og dim sum. Dejlige hapsere, lige til at spise. Hos Dalagers Deli fås også drikkervarer i form af kildevand, vin, sodavand, specialøl og Cider. Produktinformation: Delikatesserne præsenteres i en Prestige - køledisk, fra den Portugisiske producent Jordão. Disken er opbygget af en hjørnedisk og en lige sektion - begge med køl. Disken afsluttes med en varmedisk til de lune retter. Den lige kølesektion har et kølet magasin bag på disken, så friske forsyninger er lige ved hånden. Ligeledes har varmedisken et varmet magasin med plads til de lune retter, som ligger i venteposition til disken. Prestige -disken fås som lige sektioner i en række forskellige længder. De lige diske kan sammenbygges med indvendige eller udvendige 45 eller 90 graders hjørner. Det er hermed muligt at sammensætte en skræddersyet disk som passer ind i de fleste butikslokaler. Derudover er det naturligvis muligt at variere farven på disken, så den passer til det øvrige butiksinteriør. Det er den lokale kølemontør, der har stået for montage og installation af køledisken. Yderligere information på

5 Seest Smørrebrød og Diner Transportable Der er ikke noget så dejligt som at sætte tænderne i et stykke velsmurt dansk smørrebrød. Hos Seest Smørrebrød og Diner Transportable er de eksperter i lækkert, højtbelagt smørrebrød. De. stiller store krav til kvaliteten og forlanger derfor meget af hjælpemidlerne. Seest Smørrebrød og Diner Transportable gik til den autoriserede køletekniker og stillede opgaven: God varepræsentation, effektiv køling og mindst mulig udtørring. Køleteknikeren måtte til sydligere himmelstrøg for at finde den rette løsning. Valget faldt på en Jordão Fundador køledisk. Ekspeditionspladen er med sine 100 cm. 10 cm. højere end normale diske. Det giver plads til det ekstra store køleelement, så man kan undvære ventilation. Bunden er opdelt i skuffesektioner, så man kan trække det hele ud. Det giver let tilgængelighed til varerne og letter også rengøringen. Produktinformation: Fundador ekspeditionskøledisk Fundador kølediskene er beregnet til konditorier, delikatesse og smørrebrødsforretninger samt café miljøer. Længder: 105, 147, 213 og 279 cm Kan sammenbygges i forskellige længder Indbygget eller separat kompressor Med udtræksbund Mange dekorationsmuligheder Buet glas Yderligere informationer: Et praktisk ekstra tilbehør er plexiglas skydedørene i ryggen. Det sparer på den dyre kulde. Der er køl i bunden af Fundador disken og på de to nederste hylder i montren: Øverste hylde er uden køl (dvs. har rumtemperatur) Anden hylde ligger ca. 5 C under rumtemperaturen. Tredje hylde ligger på ca. + 6 C Temperaturen på nederste niveau (skuffe) ligger på ca. + 3 C Nr. 1 PD / Velbekomme!

6 Frokostkælderen i Nyborg er kendt for sit gode smørrebrød og sine kulinariske delikatesser i særklasse. Produkterne skal naturligvis præsenteres flot og ikke mindst ved den korrekte temperatur. Johnni Bystrup har valgt en 3,5 meter lang Lider ekspeditionsdisk med buet glas. Disken er helt i rustfrit stål og har kølede magasiner for neden med låger på bagsiden af disken.

7 Delikatessen Centralt beliggende i Aabenraa finder du Delikatessen. Da den nuværende ejer Anja Ulka overtog forretningen, meldte. behovet sig for en ny køledisk. Her ses det flotte resultatet med den nye køledisk. Modellen hedder Lider og er fra den portugisiske producent Jordão. Anja Ulka forstår at arrangere varerne på en indbydende måde. Disken bugner af delikatesser, og festlige dekorationseffekter sætter prikken over i et. Med den nye køledisk får kunderne let et overblik over varerne. Det kan derimod være svært er at vælge... En hjørneløsning er ikke alene en fryd for øjet, den er også praktisk. Den udnytter pladsen og hermed udvides kølearealet. Hvad, der overraskede indehaver Anja Ulka, var, hvor rummelige magasinerne på kølediskens bagside viste sig at være. Det resulterede i en del ledig plads i butikkens køleskabe. Magasinerne bliver brugt flittigt, for det er en stor hjælp at have ekstra forsyninger af varer lige ved hånden. Her kan man se, hvor rummelig køledisken er. Ekspeditionspladerne giver god plads til udskæring og pakning af varer. Produktinformation: Lider ekspeditionsdisk Lider køledisk fås i mange forskellige udførelser og længder med lige eller buet glas. Disken er udstyret med kølede magasiner og ekspeditionsplade. Derudover leveres Lider med en trappeindsats (1 + bund). Herved opnås en niveauopdelt vareopstilling, der øger overblikket over varerne i disken. Lider er særdeles velegnet til fiske-, oste-, kød- og charcuteriforretninger. Det er bl.a. muligt at supplere med et podie til Nr. kasseapparatet, 1 PD / vægte o.l. Yderligere informationer:

8 La Chimera Toscana Svendborg er blevet beriget med en lille toscansk oase. Et hyggeligt økologisk Osteria med udsøgte delikatesser, som kan nydes i cafeen på stedet eller bringes med hjem. Butikken er opkaldt La Chimera Toscana efter det mytologiske dyr La Chimera, som Chanti-området i Toscana har som sit vartegn. Sagnet lyder at fabeldyret, som har løvekrop, slangehale og et gedehoved på ryggen, beskytter de gode mod de onde. I lighed med sagnet har butikkens indehaver, Alberto Elisetti, den filosofi at værne sine kunder mod det onde og kun føre de bedste økologiske fødevarer. Alberto udsøger og importerer delikatesserne fra sin hjemegn og hans passion for fødevarerne smitter af på kunderne. Hos Alberto er det ikke varer, der langes over disken, men historier fra Toscana! Sortimentet spænder fra vin over kødvarer lækre pølser samt salt- og lufttørrede varer til ost. Desuden fås hjemmebagt brød, bagt af økologisk mel malet i butikken. Produktinformation: Til opbevaring af fødevarerne er valgt en Real Plus køledisk med statisk køling fra den portugisiske producent Jordão. Den øverste hylde i disken, som er uden køl, anvendes til smagsprøver. De kommer nemlig bedst til deres ret, når de har stuetemperatur. Bag på disken er der ekstra opbevaringsplads i de kølede magasiner. Real Plus køledisken er her udført med buet glas, men fås også med lige glas. Disken kan leveres i mange forskellige længder og med valgfri dekorplader. I butikken her har man valgt at beklæde fronten med pileflet for at understrege den italienske stemning. Til sit omfattende lager har Alberto Elisetti fået opført et nøglefærdigt Celltherm kølerum med maskinanlæg og hylder. Rummet er integreret i den eksisterende bygning og er installeret af den lokale autoriserede kølemontør. Yderligere informationer:

9 Den Gyldne Ovn, Kolding Den Gyldne Ovn i Kolding har slået dørene op for en gennemrenoveret butik. Resultatet er en elegant og stemningsfuld bagerbutik med indbygget coffeeshop. Hos Den gyldne Ovn anvendes gammeldags opskrifter med fordej, lille gærmængde og lange liggetider. Brødet bages i stenovn, som det er tradition i Italien og Frankrig. Resultatet er velsmagende brød med en sprød skorpe og en saftig krumme. Diskenes glas er højt og lige, og giver kunden et godt overblik over det lækre bagværk. Det lige glas betyder endvidere, at der er plads til to brødkurve i dybden. Bag på disken er der opbevaringsplads til bagerposer. Kage- og brødsortimentet er sammensat efter devisen lidt, men godt. Det giver bageren tid til at gøre sig umage, samtidig med at han kan garantere altid friskbagt brød. Brødet kan nydes i caféen, eller det kan bringes med hjem. I diskarrangementet indgår et 90 graders udvendigt brødhjørne. Foruden, at hjørnet er rummeligt, er her visuelt tale om en flot løsning. Nogle af diskens moduler er med køl, mens andre er uden. I diskarrangementet indgår bl.a. en sandwich- og en kagekøler. Bagværket præsenteres flot i et Europa-diskarrangement. Diskene er specialdesignet til Den Gyldne Ovn. Man har valgt at få diskenes front beklædt med rå granit, en virkelig lækker detalje! Europa-diskene kan sammenbygges af en række forskellige moduler. Desuden kan der vælges mellem forskellige glasløsninger og decors. Det er hermed muligt at skræddersy en individuel løsning til den enkelte kunde.

10 Den Gyldne Ovn, Kolding Til brug for butikkens salatbar har man investeret i en bordkøler, med ventileret køling, for gastronormkantiner. Bordkøleren kan leveres i flere længder og i forskellige udførsler: Med eller uden låg, med glasopsats og evt. med selvbetjeningshylde. De omtalte kølemøbler er alle produceret af den portugisiske producent Jordão og er installeret af det lokale autoriserede kølefirma. Yderligere informationer: Til tilberedning af sandwichs har Den Gyldne Ovn fået en specialtilpasset løsning. Her er sammensat to saladetter med gastronormkantiner og ekstra brede tilberedningsplader. Saladetterne er udstyret med en specialopsats med hylde til opbevaring af sandwichbrød. I skabene under bordpladerne er der yderligere opbevaringsplads. Drikkevarerne opbevares i en Mural Fundador Plus kølereol. Kølereolen har ventileret køling og er desuden meget dyb, så der er plads til mange varer. Mural Fundador Plus fås i modeller, der er tilpasset mejeriprodukter, kød og fjerkræ eller frugt og grønt. Kølereolen kan leveres i forskellige længder og i skinplate eller rustfri udførsel.

11 Coq & ko, Hellerup. Coq & ko er et cateringfirma med egen import af franske delikatesser. En fryd for øjet er denne flotte delikatesse forretning, der skulle kunne opfylde ethvert ønske indenfor franske specialiteter. Butikken, der er beliggende på Strandvejen i Hellerup er specialist i bl.a. franske oste, charcuterie, foie gras, fransk charolais (oksekød), fransk traditionel mad samt desserter. Coq og ko har valgt to Real ekspeditionskølediske fra producenten Jordão, Portugal. I butikken er diskene stillet i forlængelse af hinanden. Diskene er her valgt med buet glas - en meget flot detalje. Varerne i kølediskene er anrettet flot i trækasser med halmmåtter. Produktinformation: Real ekspeditionskøledisk er specielt velegnet til kød, ost og delikatesser. Real fås i mange forskellige udførelser: Med indbygget eller separat kompressor Følgende længder: 1500, 2000, eller 2500 mm Realdiskene kan sammenbygges i det uendelige. Disken fås med buet eller lige glas. Ekspeditionsplader fås i rustfrit stål, marmor eller granit Mange valgfri dekorplader Sidepodier til kasseapparater, vægte o. l. Kølede underskabe Digital temperaturstyring Yderligere informationer:

Inspirationsmappe til vin, chokolade, konfekture

Inspirationsmappe til vin, chokolade, konfekture Inspirationsmappe til vin, chokolade, konfekture Alle priser er DKK excl. moms og incl. HFC afgift. Forbehold for prisstigninger og trykfejl. Forøg Forøg dit dit salg salg med med et et indbydende butiksmiljø

Læs mere

Inspirationsmappe til cafe, sandwichbar og pizzaria

Inspirationsmappe til cafe, sandwichbar og pizzaria Inspirationsmappe til cafe, sandwichbar og pizzaria Alle priser er DKK excl. moms og incl. HFC afgift. Forbehold for prisstigninger og trykfejl. Forøg Forøg dit dit salg salg med med et et indbydende butiksmiljø

Læs mere

Inspirationsmappe til slagterforretninger

Inspirationsmappe til slagterforretninger Inspirationsmappe til slagterforretninger Alle priser er DKK excl. moms og incl. HFC afgift. Forbehold for prisstigninger og trykfejl. Forøg dit salg med et indbydende butiksmiljø Det er ikke nogen hemmelighed,

Læs mere

Inspirationsmappe til fiskeforretninger

Inspirationsmappe til fiskeforretninger Inspirationsmappe til fiskeforretninger Alle priser er DKK excl. moms og incl. HFC afgift. Forbehold for prisstigninger og trykfejl. Forøg dit salg med et indbydende butiksmiljø Det er ikke nogen hemmelighed,

Læs mere

Diske og montrer Expo

Diske og montrer Expo Expo Alle priser er DKK excl. moms og afgifter (herunder HFC og WEEE afgift), incl. fragt i DK, excl. ikke brofaste øer. www.daencker.dk 63 Expo Anvendelsesområder: Disktyper: Temperaturområde: Kompressor:

Læs mere

Inspirationsmappe til hotel og restaurant

Inspirationsmappe til hotel og restaurant Inspirationsmappe til hotel og restaurant Alle priser er DKK excl. moms og incl. HFC afgift. Forbehold for prisstigninger og trykfejl. Forøg Forøg dit dit salg salg med med et et indbydende butiksmiljø

Læs mere

Køleborde Bancadas Plus

Køleborde Bancadas Plus Køleborde er en serie rustfri køleborde som kendetegnes ved: Unikt kuldefordelingssystem Suveræn kølekapacitet Flot design Isolering under bordplade kølebordene kan i vid udstrækning tilpasses kundens

Læs mere

Køleborde Bancadas Plus

Køleborde Bancadas Plus Køleborde Bancadas Plus Bancadas Plus er en serie rustfri køleborde som kendetegnes ved: Unikt kuldefordelingssystem Suveræn kølekapacitet Flot design Isolering under bordplade Bancadas Plus kølebordene

Læs mere

Inspirationsmappe til osteforretninger

Inspirationsmappe til osteforretninger Inspirationsmappe til osteforretninger Forøg dit salg med et indbydende butiksmiljø Det er ikke nogen hemmelighed, at købelysten stiger, når man træder ind i et indbydende butiksmiljø, hvor varerne er

Læs mere

Inspirationsmappe til bagere

Inspirationsmappe til bagere Inspirationsmappe til bagere Alle priser er DKK excl. moms og incl. HFC afgift. Forbehold for prisstigninger og trykfejl. Forøg dit salg med et indbydende butiksmiljø Det er ikke nogen hemmelighed, at

Læs mere

Kølereoler Mini Castelo

Kølereoler Mini Castelo Mini Castelo Anvendelsesområder: Temperaturområder: Kompressor: Køling: Kølemiddel: Afrimning: El-tilslutning: Udførelse: Udstyr: Belysning: Gavle: Kød og fjerkræ: 0 - +3 C. Mejeri: +3 - +6 C. Indbygget

Læs mere

Inspirationsmappe til købmand, kiosk, servicestation

Inspirationsmappe til købmand, kiosk, servicestation Inspirationsmappe til købmand, kiosk, servicestation Alle priser er DKK excl. moms og incl. HFC afgift. Forbehold for prisstigninger og trykfejl. Forøg Forøg dit dit salg salg med med et et indbydende

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

Køleborde Bancadas Plus

Køleborde Bancadas Plus Køleborde er en serie rustfri køleborde som kendetegnes ved: Unikt kuldefordelingssystem Suveræn kølekapacitet Flot design Isolering under bordplade kølebordene kan i vid udstrækning tilpasses kundens

Læs mere

INDHOLD. Velkommen til Det Gode Køkken Hjemmelavet mad efter stolte traditioner. Lidt udover det sædvanlige Du tilføjer selv det sidste krydderi

INDHOLD. Velkommen til Det Gode Køkken Hjemmelavet mad efter stolte traditioner. Lidt udover det sædvanlige Du tilføjer selv det sidste krydderi INDHOLD S 0 2 S 0 4 S 0 6 S 1 0 S 1 2 S 1 6 S 1 8 S 2 2 S 2 4 Velkommen til Det Gode Køkken Hjemmelavet mad efter stolte traditioner Lidt udover det sædvanlige Du tilføjer selv det sidste krydderi Husk

Læs mere

5 nemme trin. Den enkle løsning mod dårligt skorstenstræk. - sådan tænder du op

5 nemme trin. Den enkle løsning mod dårligt skorstenstræk. - sådan tænder du op Den enkle løsning mod dårligt skorstenstræk Ved at installere en exodraft-røgsuger skaber du optimalt træk i skorstenen uanset vind og vejr, og opnår tilmed: Bedre forbrænding og brændselsøkonomi Sundere

Læs mere

EN GOD FEST KRÆVER GOD FORBEREDELSE

EN GOD FEST KRÆVER GOD FORBEREDELSE EN GOD FEST KRÆVER GOD FORBEREDELSE Der er mange muligheder, når du afholder din fest på Hotel Saxkjøbing. Skal menuen være 3 eller 5-retter, hvad er dine livretter og hvilke vine passer sammen med maden?

Læs mere

Udlejning af inventar/møbler

Udlejning af inventar/møbler Udlejning af inventar/møbler - - til messer, udstillinger og event. Få inspiration her på siderne eller besøg www.2mato.dk hvor du online kan forespørge om samlet pris på det du ønsker at leje - incl.

Læs mere

NEW European. FASHION interior. [ shop design ]

NEW European. FASHION interior. [ shop design ] NEW European MANNEQUINS & SHOP [ shop design ] Base panel 68 1 01-132 Panel plade x235 H/V hvid melamin, inkl. skinne 02-132 Panel plade x235 H/V malet hvid, inkl. skinne 02-132A Panel plade x235 H/V anden

Læs mere

Orions kostpolitik MAD ER FØRST ERNÆRING, NÅR MADEN ER SPIST!

Orions kostpolitik MAD ER FØRST ERNÆRING, NÅR MADEN ER SPIST! Orions kostpolitik MAD ER FØRST ERNÆRING, NÅR MADEN ER SPIST! Orions kostpolitik er udarbejdet i henhold til Region Hovedstadens Kost- og Ernæringspolitik og i overensstemmelse med Orions værdigrundlag.

Læs mere

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK 2016 SQUARE REOLEN ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK SQUARE REOLEN - den alsidige reol, der kan ændre sig i takt med dit liv. Square Reolen er velegnet

Læs mere

Forplejning til møder og konferencer. Heldagspakke

Forplejning til møder og konferencer. Heldagspakke Restaurant søren k servicerer til jeres møde, kursus eller konference i Den Sorte Diamant! Vores ambition er at tilbyde den kendte kvalitet hele vejen igennem dit besøg hos os. Med denne menu har vi sat

Læs mere

Rugbrøds *hæfte 15 OPSKRIFTER

Rugbrøds *hæfte 15 OPSKRIFTER Rugbrøds *hæfte 15 OPSKRIFTER Januar 2015 FOR *ORD Uanset om du helst vil arbejde med helblandinger, koncentrater eller blande fra bunden, har vi altid et godt bud på udsøgte rugprodukter af høj kvalitet.

Læs mere

Julekatalog 2010 RIENTA VINE

Julekatalog 2010 RIENTA VINE 45, 1045 et velitet k, der berkværnen Julekatalog 010 RIENTA VINE Vi garanterer for smagen... Hos Rienta Vine vil vi kun forhandle de bedste vine - derfor har vi vores eget smagspanel, som består af 8-1

Læs mere

FASHION interior. [ shop design ] NEW. european. ManneQuins & shop

FASHION interior. [ shop design ] NEW. european. ManneQuins & shop NEW european ManneQuins & shop BASE PANEL 68 1 01-132 Panel plade 40x235 H/V hvid melamin, inkl. skinne 1.235 02-132 Panel plade 40x235 H/V malet hvid, inkl. skinne 1.511 02-132A Panel plade 40x235 H/V

Læs mere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG. receptionsskranker. reoler mødeborde. Rumdelere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG. receptionsskranker. reoler mødeborde. Rumdelere SIDEN 1973 OFFICE serien DET PERFEKTE VALG receptionsskranker skriveborde skuffekabinetter reoler mødeborde konferenceborde højborde kantineborde Rumdelere garderober 50 B B PROJEKT OPSTART TEGNET AF A

Læs mere

Klassisk skandinavisk design - med alle fordele

Klassisk skandinavisk design - med alle fordele NEW ClassicLine 2011 Klassisk skandinavisk design - med alle fordele GRAM har gennem generationer været kendt for at udvikle produkter, der gør hverdagen nemmere og bidrager til positive oplevelser i køkkenet.

Læs mere

Jubii 2 jeg har maddag

Jubii 2 jeg har maddag Jubii 2 jeg har maddag 2014 Annette Søby, Ida-Marie Søby, Ester Larsen og forlaget mellemgaard Sat med Stone Serif og Stone Sans Redaktør: Kaj Sørensen Grafisk produktion : KWG Design, Odense Grafiker

Læs mere

HEMNES Dagligstue og arbejdsplads

HEMNES Dagligstue og arbejdsplads 44_015 Produktguide HEMNES Dagligstue og arbejdsplads DESIGN Carina Bengs VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud tilsat et mildt rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. GODT AT VIDE Følg

Læs mere

Morsø 7900 serie 2 0 1 2-2 0 1 3

Morsø 7900 serie 2 0 1 2-2 0 1 3 Morsø 7900 serie 2012-2013 Morsø 7900 - et valg for livet... Med 7900-serien har Morsø i samarbejde med designeren Monica Ritterband udviklet og skabt en ny brændeovnsserie i støbejern, som funktions-

Læs mere

Et godt tilbud fra Fredericia, Middelfart og Kolding Kommuner. Madservice Den gode mad til hver dag...

Et godt tilbud fra Fredericia, Middelfart og Kolding Kommuner. Madservice Den gode mad til hver dag... Et godt tilbud fra Fredericia, Middelfart og Kolding Kommuner Madservice Den gode mad til hver dag... Madservice... den gode mad til hver dag... Færdige retter til din daglige brug Vores færdigretter kalder

Læs mere

BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER

BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER RETAIL DESIGN Vores butikskoncepter hjælper modebutikker med at øge salget ved at skabe in-shop oplevelser for kunderne. Vi planlægger, designer, udvikler,

Læs mere

Indhold 3 CASØ 200. 4 Spisebord. 6 Spisestuestol. 8 Sofabord & Lampebord. 10 Hængevitrine & Skænk. 12 Vitrine & TV-bord.

Indhold 3 CASØ 200. 4 Spisebord. 6 Spisestuestol. 8 Sofabord & Lampebord. 10 Hængevitrine & Skænk. 12 Vitrine & TV-bord. CASØ 200 Indhold 3 CASØ 200 4 Spisebord 6 Spisestuestol 8 Sofabord & Lampebord 10 Hængevitrine & Skænk 12 Vitrine & TV-bord 14 Oversigt 2 CASØ 200 Spisestue med vægt på design og kvalitet Spisestue i tidsløs

Læs mere

Produktkatalog. Udarbejdet specielt til. Forår 2012

Produktkatalog. Udarbejdet specielt til. Forår 2012 Produktkatalog Udarbejdet specielt til Forår 2012 1 Kære Kunde Multi-Living ønsker med dette katalog, at tilbyde sine kunder muligheden for at vælge individuelle indretningsløsninger til skuffer og skabe

Læs mere

Nyt design - med mange fordele

Nyt design - med mange fordele NEW FreshLine 2011 Nyt design - med mange fordele GRAM har igennem generationer været kendt for at udvikle produkter, der gør hverdagen nemmere og bidrager til positive oplevelser i køkkenet. Og det gælder

Læs mere

Flade. kager. Tærter, galettes, bradepandekager og meget mere...

Flade. kager. Tærter, galettes, bradepandekager og meget mere... Flade kager Tærter, galettes, bradepandekager og meget mere... FORFATTER ILSE KÖNIG FOTOGRAF INGE PRADER Flade kager Tærter, galettes, bradepandekager og meget mere 4 Indhold Forord 7 75 forførende flade

Læs mere

Som møbelproducent har vi lagt os op af det klassiske. Med fokus på de detaljer, der betyder noget i hverdagen.

Som møbelproducent har vi lagt os op af det klassiske. Med fokus på de detaljer, der betyder noget i hverdagen. m ø b l e r m a r t s 2 0 1 0 Design kan være lige så forskelligt som vi mennesker. Nogle foretrækker klassisk design, mens andre er til det smarte eller til at købe billigt og smide væk. Som møbelproducent

Læs mere

brutto PRISLISTE oktober 2011

brutto PRISLISTE oktober 2011 brutto PRISLISTE oktober 2011 EN DØR ER IKKE BARE EN DØR Menuet Duet Duet GW40 Opus SYMPHONY MENUET DUET OPUS ALLEGRO S Du kan opleve Selection dørløsninger hos udvalgte forhandlere. Rekvirér den flotte

Læs mere

Køleborde Bancadas Plus

Køleborde Bancadas Plus er en serie rustfri køleborde som kendetegnes ved: Unikt kuldefordelingssystem Suveræn kølekapacitet Flot design Isolering under bordplade kølebordene kan i vid udstrækning tilpasses kundens ønsker, idet

Læs mere

BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER

BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER RETAIL DESIGN Vores butikskoncepter hjælper modebutikker med at øge salget ved at skabe in-shop oplevelser for kunderne. Vi planlægger, designer, udvikler,

Læs mere

KOSTPOLITIK TORVETS BØRNEHUS

KOSTPOLITIK TORVETS BØRNEHUS BILAG 4 KOSTPOLITIK TORVETS BØRNEHUS Torvets Børnehus/ Torvegade 10/ 3300 Frederiksværk/ Tlf. 4778 41 80 4181/ e-mail: jawi@halsnaes.dk Udgård: 4778 4182/ Asgård: 4778 4183/ Midgård: 4778 4184 www.torvetsboernehus.halsnaes.dk

Læs mere

Mad og Måltid i Dagplejen. Oktober 2012. Natur og Udvikling

Mad og Måltid i Dagplejen. Oktober 2012. Natur og Udvikling Mad og Måltid i Dagplejen Oktober 2012 Natur og Udvikling Mad og Måltid i Dagplejen Børn skal have dejlig og nærende mad, i trygge rammer. Forord Halsnæs kommune har udarbejdet en overordnet Mad- og Måltidspolitik

Læs mere

Kapitel 5 - Butiksindretning

Kapitel 5 - Butiksindretning Kapitel 5 - Butiksindretning Opgave 5.1 1. Hvad kaldes en sådan skitse? Og hvorfor sender hovedkontoret sådan en skitse med ud til butikkerne? Skitsen kaldes for et planogram. Planogrammet sikrer, at kædens

Læs mere

Hold dit arrangement på toppen af Fyns største spillested!

Hold dit arrangement på toppen af Fyns største spillested! Hold dit arrangement på toppen af Fyns største spillested! Eksklusive arrangementer, julefrokost, kick off og konference, VIP arrangementer og meget mere. Velkommen til Albani Rock Lounge! Et unikt lokale

Læs mere

Hereford. Kære Gæster. Rigtig hjertelig velkommen til Restaurant Hereford BYENS BEDSTE BØFFER. Her er det kødet, der er i højsædet.

Hereford. Kære Gæster. Rigtig hjertelig velkommen til Restaurant Hereford BYENS BEDSTE BØFFER. Her er det kødet, der er i højsædet. Vi står på hovedet for vores gæster!! Hereford Kære Gæster Rigtig hjertelig velkommen til Restaurant Hereford BYENS BEDSTE BØFFER Her er det kødet, der er i højsædet. Vi har derfor valgt topkvalitet kød

Læs mere

Kommercielle kølemøbler til lavpris

Kommercielle kølemøbler til lavpris Kommercielle kølemøbler til lavpris Gyldig fra november 2013 Tel. 64 81 31 11 www.daencker.dk Indhold Vinkølere... 3 Åben top display kølere... 4-5 Coca-Cola kølere... 6-7 Tøndekølere... 7 Display kølere....

Læs mere

Prisliste. Square Reolen fra Kidi

Prisliste. Square Reolen fra Kidi Prisliste Alle priser er incl. moms forbehold for trykfejl og ændringer Nkr. Square Reolen fra Kidi Oktober 2015 Reoler Alle reoler er incl. ophængsliste Dybde 34 cm Dybde 42 cm Dybde 20 cm Modul 01 1/1

Læs mere

KØLESKAB MED ENKELT DØR MODEL NR.:K73

KØLESKAB MED ENKELT DØR MODEL NR.:K73 KØLESKAB MED ENKELT DØR MODEL NR.:K73 INDHOLDSFORTEGNELSE Generel beskrivelse ------------------------------------------------------------------------------------------ 1 Transport og håndtering ------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Preserving the seasons

Preserving the seasons Preserving the seasons NORTH OAK deli products NORTH OAK er 100% velsmag. En smuk delikatesseserie skabt på kærligheden til den ægte smag og den nordiske natur. Med NORTH OAK er årstidernes unikke smagsunivers

Læs mere

Del 1: Kostpolitik - sund og lødig kost i Magdalene Haven

Del 1: Kostpolitik - sund og lødig kost i Magdalene Haven Del 1: Kostpolitik - sund og lødig kost i Magdalene Haven Hvorfor en kostpolitik? I Magdalene Haven mener vi, det er vigtigt, at børn spiser sundt og varieret hver dag! Derfor har vi udarbejdet denne kostpolitik.

Læs mere

Madmod og Madglæde. i daginstitutionen Agtrupvej/Brunebjerg

Madmod og Madglæde. i daginstitutionen Agtrupvej/Brunebjerg Madmod og Madglæde i daginstitutionen Agtrupvej/Brunebjerg Småfolk er elskelige og sårbare, opmærksomme og letpåvirkelige. De er indlæringsparate og har alle muligheder for sammen med de voksne at skabe

Læs mere

gør-det-selv køkken bad bryggers gør-det-selv

gør-det-selv køkken bad bryggers gør-det-selv gør-det-selv køkken bad bryggers gør-det-selv INDHOLD Indledning 3 Køkken 4-15 Bad 16-23 Bryggers 24-25 Greb og låger 26-27 Enkelte elementer indgår ikke i lagersalgsprogrammet i Tvis gør-det-selv prislisten

Læs mere

Diske og montrer LCG Gemini

Diske og montrer LCG Gemini LCG Gemini Anvendelsesområder: 1245 900 290 915 930 510 720 Disktyper: Klimaklasser: Kompressor: Køling: Kølemiddel: Afrimning: El-tilslutning: Kølede magasiner: Udførelse: Skæreplanke: Frontdekor: Belysning:

Læs mere

SVANE SKYDEDØRE. EFTER DINE MÅL Vi opmåler, indretter og tegner din personlige skydedørsløsning helt gratis. SKYDEDØRE

SVANE SKYDEDØRE. EFTER DINE MÅL Vi opmåler, indretter og tegner din personlige skydedørsløsning helt gratis. SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E SVANE SKYDEDØRE Livet er ikke så firkantet. Du skal ikke tilpasses skydedørene. Det er skydedørene, der skal tilpasses dig. SKYDEDØRE EFTER DINE MÅL Vi opmåler, indretter og tegner din

Læs mere

TILBEHØR TIL LASTBILER & VAREVOGNE

TILBEHØR TIL LASTBILER & VAREVOGNE Produktkatalog TILBEHØR TIL LASTBILER & VAREVOGNE Skal redigeres i ny version A-Z- Snedkeriet salgs- og leveringsbetingelser 2010 Bestilling af vare Vare kan bestilles pr. telefon (75 126599). Ved bestilling

Læs mere

Prisliste. Square Reolen fra Kidi

Prisliste. Square Reolen fra Kidi Prisliste Alle priser er incl. moms forbehold for trykfejl og ændringer Square Reolen fra Kidi Oktober 2015 Reoler Alle reoler er incl. ophængsliste Dybde 34 cm Dybde 42 cm Dybde 20 cm Modul 01 1/1 Square

Læs mere

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Ilden skal være en oplevelse Aduro forener flot design, brugervenlighed, kvalitet og funktion i en alsidig produktpalette. Med Adurobrændeovnene

Læs mere

Værdier for fremtiden

Værdier for fremtiden Værdier for fremtiden Duelco har siden grundlæggelsen i 1974 haft fokus på at levere service, produkter og tekniske specialløsninger af højeste kvalitet. Med udgangspunkt i værdier som kompetence, dynamik,

Læs mere

Frokostplus frokostordning

Frokostplus frokostordning Frokostplus frokostordning Frokost+ tilbyder en indbydende og varieret frokostordning med et stort udvalg, som dækker de flestes behov og ønsker. Høj service, gode råvarer og stor variation er det, der

Læs mere

Bluetop UDESKABE - diskret og praktisk opbevaring til dit udeliv

Bluetop UDESKABE - diskret og praktisk opbevaring til dit udeliv Bluetop UDESKABE - diskret og praktisk opbevaring til dit udeliv Design og funktion Med Bluetops udeskabe får du orden på dit uderum. Du undgår ting, der forstyrrer øjet, ting der flyder og pladsen der

Læs mere

Køle-/fryseskab, 186 cm Front i stål med easyclean, sider i sølvgrå KG 36EMI41

Køle-/fryseskab, 186 cm Front i stål med easyclean, sider i sølvgrå KG 36EMI41 stål-easyclean 9495 kr* KG 36EMW41 hvid 8695 kr* *Vejledende pris Miljøafgift på 8 kr eks. moms. Produktegenskaber k Energiklasse: A+++, 149 kwh/år k Elektronisk temperaturstyring, kan aflæses digitalt

Læs mere

FREMTIDENS BAGER FREMDRIFT, EVNER OG MOD TIL SELVSTÆNDIGT VIRKE. tør selv, vil selv, Fremtidens bager. kan selv

FREMTIDENS BAGER FREMDRIFT, EVNER OG MOD TIL SELVSTÆNDIGT VIRKE. tør selv, vil selv, Fremtidens bager. kan selv FREMTIDENS BAGER FREMDRIFT, EVNER OG MOD TIL SELVSTÆNDIGT VIRKE Fremtidens bager tør selv, vil selv, kan selv FREMTIDENS BAGER EN SELVSTÆNDIG BAGER Fremtidens bager er Valsemøllens servicekoncept til bagere,

Læs mere

Kostpolitik for Trækronerne

Kostpolitik for Trækronerne Kostpolitik for Trækronerne Udarbejdet af Forældrebestyrelsen Revideret 2012 Kostpolitik for Trækronerne Mad er vigtig som brændstof, nydelse og som samlende element i hverdagen. Både derhjemme, i institutionen

Læs mere

28.03 01.05.2016. Forrygende TILBEHØR TIL KØKKENET FORÅRSSKATTEJAGT I KØLESKABET FLOT MAD. i en fart. Product. of the year 2016.

28.03 01.05.2016. Forrygende TILBEHØR TIL KØKKENET FORÅRSSKATTEJAGT I KØLESKABET FLOT MAD. i en fart. Product. of the year 2016. 28.03 01.05.2016 FORÅRSSKATTEJAGT I KØLESKABET FLOT MAD i en fart Forrygende TILBEHØR TIL KØKKENET Product of the year 2016 Enjoy the taste of spring I disse uger ligger squash, peberfrugter og kartof

Læs mere

EFTERÅRSPROGRAM 2011

EFTERÅRSPROGRAM 2011 EFTERÅRSPROGRAM 2011 26. August, SPANSK AFTEN Spansk aften med dejlige spanske hvid- og rødvine. Vi har hentet Luis Saiz fra Spanien, til at fremstille 2 fantastiske Paellaer. En med skaldyr som blæksprutter,

Læs mere

MATERIALEBESKRIVELSE. 9 Ejerboliger Sofiendal Enge, Aalborg

MATERIALEBESKRIVELSE. 9 Ejerboliger Sofiendal Enge, Aalborg MATERIALEBESKRIVELSE 9 Ejerboliger Sofiendal Enge, Aalborg GENERELT OM PROCEDURE M.V. På de næste sider kan du læse om boligens konstruktioner, de materialer som indgår i boligen, og ikke mindst om de

Læs mere

BESKRICELSE AF APPARATET Side 39. FØR APPARATET TAGES I BRUG Side 39. FORHOLDSREGLER OG GENERELLE FORSLAG Side 40

BESKRICELSE AF APPARATET Side 39. FØR APPARATET TAGES I BRUG Side 39. FORHOLDSREGLER OG GENERELLE FORSLAG Side 40 DK INDHOLD BESKRIELSE AF APPARATET Side 39 FØR APPARATET TAGES I BRUG Side 39 FORHOLDSREGLER OG GENERELLE FORSLAG Side 40 BRUG AF APPARATET Side 40 VEDLIGEHOLDELSE AF KØLESKABET Side 41 VEJLEDNING, HVIS

Læs mere

RETAILMENT. stærke brands;; Darrol Shop Design, Darrol Mannequins,

RETAILMENT. stærke brands;; Darrol Shop Design, Darrol Mannequins, RETAILMENT stærke brands;; Darrol Shop Design, Darrol Mannequins, brands på stor erfaring med butiksindretning, mannequiner og interiørkoncepter alle med fokus på design, innovation og Vores primære referencer

Læs mere

Skoler og institutioner. Inventarbeskrivelse

Skoler og institutioner. Inventarbeskrivelse Skoler og institutioner Inventarbeskrivelse ST Skoleinventar A/S. Januar 201 201 ST Skoleinventar A/S INDHOLD 1.0 SKABE 1.1 Korpus 1.2 Hylder 1.3 Sokler 1. Tilsætning til skab 1.5 Lys E 2.0 LÅGER 2.1 Laminatlåger

Læs mere

Forplejning til møder og konferencer

Forplejning til møder og konferencer Restaurant søren k serverer til jeres møde, kursus eller konference i Den Sorte Diamant! Vores ambition er at tilbyde den kendte kvalitet hele vejen igennem dit besøg hos os. Med denne menu har vi sat

Læs mere

dit personlige garderobeskab

dit personlige garderobeskab dit personlige garderobeskab 20001/18 Garderobeskab Farve 49/uu indrettes efter det personlige ønske Save er det smartere garderobeskab med enten skydelåger eller hængslede låger i 220 cm. højde. Save

Læs mere

Mad- og måltidspolitik for børnehuset Harmonien 2012

Mad- og måltidspolitik for børnehuset Harmonien 2012 Mad- og måltidspolitik for børnehuset Harmonien 2012 Denne mad- og måltidspolitik er udarbejdet af og godkendt af bestyrelsen i Harmonien. Politikken skal sætte rammerne for den mad- og måltidspraksis,

Læs mere

Produktguide IVAR. Opbevaringsløsning. VEDLIGEHOLDELSE Brug olie, voks, lak eller bejdse for at gøre overfladen slidstærk og nem at holde.

Produktguide IVAR. Opbevaringsløsning. VEDLIGEHOLDELSE Brug olie, voks, lak eller bejdse for at gøre overfladen slidstærk og nem at holde. 38_015 Produktguide IVAR Opbevaringsløsning VEDLIGEHOLDELSE Brug olie, voks, lak eller bejdse for at gøre overfladen slidstærk og nem at holde. MILJØ Fornybare materialer (træfibre). Fornybare materialer

Læs mere

lækker, frisk og ny moderne mad. Men efter min mand og jeg fik vores første barn, gled mine egne behov i baggrunden.

lækker, frisk og ny moderne mad. Men efter min mand og jeg fik vores første barn, gled mine egne behov i baggrunden. forord: rå madvaner Rimelig rå er en bog om moderne og sunde madvaner, hverdagsmad med rawfood, næringsrigtig energimad og klimavenlig mad. Det er min overbevisning, at hele familien har den største glæde

Læs mere

Økonomisk analyse. Aftensmaden i Danmark. 6. januar 2016

Økonomisk analyse. Aftensmaden i Danmark. 6. januar 2016 Økonomisk analyse 6. januar 2016 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V Aftensmaden i Danmark T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk 53 pct. af forbrugerne tilbereder et varmt måltid til

Læs mere

Modulrum til køl og frys Celltherm

Modulrum til køl og frys Celltherm Modulrum til køl og frys modulrum til køl og frys er et tysk kvalitetsprodukt. Rummene opbygges af sandwich paneler, der er isoleret med CFC- og HFC-frit PUR-skum, der garanterer lave driftsomkostninger.

Læs mere

DAGENS MENU TIL DØREN

DAGENS MENU TIL DØREN DAGENS MENU TIL DØREN Visiteret Har De spørgsmål? - så ring 33 31 11 11 Til Dem der er visiteret Visiteret Kære pensionist Vi har leveret mad til hjemmeboende pensionister i mere end 40 år. Derfor kender

Læs mere

DESIGNPRODUKTER AF HØJ KVALITET TIL BOLIGEN

DESIGNPRODUKTER AF HØJ KVALITET TIL BOLIGEN DESIGNPRODUKTER AF HØJ KVALITET TIL BOLIGEN XO Living udvikler, producerer og sælger designprodukter af høj kvalitet til boligen. Alle produkter fra XO LIVING er boligtilbehør i høj kvalitet. Alle produkterne

Læs mere

Midtpunktet. Geberit Monolith

Midtpunktet. Geberit Monolith Midtpunktet. Geberit Monolith For folk med karakter. Og dem som sætter pris på de gode ting i livet. Vil du gerne give dit nye badeværelse et karakteristisk, moderne touch? Med Geberit Monolith moduler

Læs mere

UGE 19-22, 2015 GIV HAVEFESTEN ET EKSTRA PIFT MED TUPPERWARE. Invite to GARDEN PARTY MÅNEDENS OPSKRIFT: APPETIZERS TIL HYGGE I HAVEN

UGE 19-22, 2015 GIV HAVEFESTEN ET EKSTRA PIFT MED TUPPERWARE. Invite to GARDEN PARTY MÅNEDENS OPSKRIFT: APPETIZERS TIL HYGGE I HAVEN UGE 19-22, 2015 GIV HAVEFESTEN ET EKSTRA PIFT MED TUPPERWARE Invite to GARDEN PARTY MÅNEDENS OPSKRIFT: APPETIZERS TIL HYGGE I HAVEN Appetizers ELLER SNACKS? Tilbered de skønneste opskrifter, som du finder

Læs mere

Crystalwave Generation II

Crystalwave Generation II Crystalwave Generation II Content Crystalwave Generation II Nøglefunktioner og fordele Sådan bruges Crystalwave Muligheder Tips og pleje Sikkerhed og forholdsregler Kort fortalt 2 Crystalwave Generation

Læs mere

KLIM REOLEN. www. klim-r eol.dk

KLIM REOLEN. www. klim-r eol.dk KLIM REOLEN www. klim-r eol.dk KLIM reolens profil Klims reolsystemer er bygget op omkring en række grundmoduler. Grundmodulerne leveres i 7 forskellige højder, 4 forskellige bredder og 2 forskellige dybder.

Læs mere

KAV AMERICA S CHAI, CACAO & FRAPPE MISS BAGEL

KAV AMERICA S CHAI, CACAO & FRAPPE MISS BAGEL KAV AMERICA S CHAI, CACAO & FRAPPE KAV AMERICA CHAI, CACAO & FRAPPE Miss Bagel er eneforhandler i Skandinavien af Original CHAI, Criollo HOT CACAO og FRAPPE BLENDED fra KAV America, som er et af USAs bedste

Læs mere

PYNT DIT JULETRÆ OG LAD OS KLARE RESTEN

PYNT DIT JULETRÆ OG LAD OS KLARE RESTEN 2015 JULEN 2015 PYNT DIT JULETRÆ OG LAD OS KLARE RESTEN PYNT JULETRÆ SÅ VI KLARER RESTEN JULEFROKOST 2015 Levering og returnering efter postnummer Fra kr. 249,- til 499,- Scroll på musen for at komme til

Læs mere

KLASSISK, KVALITET & GODE RÅVARER

KLASSISK, KVALITET & GODE RÅVARER DET NORDISKE KØKKEN KLASSISK, KVALITET & GODE RÅVARER MORGENMAD Grovstykke, rugbrød og thebolle Røræg og bacon Ost, smør og marmelade Slagterens rullepølse Ylette med mysli Mælkeprodukter Æblejuice og

Læs mere

Kostpolitik. for ISI Idrætsefterskole & ISI Idrætshøjskole

Kostpolitik. for ISI Idrætsefterskole & ISI Idrætshøjskole Kostpolitik for ISI Idrætsefterskole & ISI Idrætshøjskole Mad og måltider er ofte lig med glæde, nydelse og fællesskab. Det er alle vigtige elementer i oplevelsen af det gode efterskole- og højskoleliv.

Læs mere

KAV AMERICA S CHAI, CACAO & FRAPPE MISS BAGEL

KAV AMERICA S CHAI, CACAO & FRAPPE MISS BAGEL KAV AMERICA S CHAI, CACAO & FRAPPE KAV AMERICA CHAI, CACAO & FRAPPE Miss Bagel er eneforhandler i Skandinavien af Original CHAI, Criollo HOT CACAO og FRAPPE BLENDED fra KAV America, som er et af USAs bedste

Læs mere

FOOD LINE NITROGEN FRYSNING & KØLING, MA-PAKNING VERSION 2015/04

FOOD LINE NITROGEN FRYSNING & KØLING, MA-PAKNING VERSION 2015/04 FOOD LINE NITROGEN FRYSNING & KØLING, MA-PAKNING VERSION 2015/04 FOOD LINE Der er i dag stor fokus på fødevarer og dermed også på fødevareindustrien. Forbrugerne stiller stadig større krav til blandt andet

Læs mere

køkken Inspirationsbog Om kunsten at gøre køkkenarbejde belastende og farligt Nu til både daginstitutioner og kommunens tekniske afdeling!

køkken Inspirationsbog Om kunsten at gøre køkkenarbejde belastende og farligt Nu til både daginstitutioner og kommunens tekniske afdeling! Inspirationsbog Om kunsten at gøre køkkenarbejde belastende og farligt I denne lille kogebog har vi samlet en række spændende opskrifter på, hvordan man indretter et køkken i en daginstitution så køkkenmedarbejderen

Læs mere

KOSTPOLITIK. Børneoasen Lind. Vuggestuen Børnehaver Fritidshjem 1 og 2 (Fritidsklubben) 01-01-2015

KOSTPOLITIK. Børneoasen Lind. Vuggestuen Børnehaver Fritidshjem 1 og 2 (Fritidsklubben) 01-01-2015 2015 KOSTPOLITIK Børneoasen Lind Vuggestuen Børnehaver Fritidshjem 1 og 2 (Fritidsklubben) 01-01-2015 Kostpolitik i Børneoasen Kostpolitikken i Børneoasen skal være med til at sikre børnenes trivsel og

Læs mere

Flexoduct Kemikal iekøleskab med udsugning. Til person beskyttelse

Flexoduct Kemikal iekøleskab med udsugning. Til person beskyttelse Kemikal iekøleskab med udsugning Til person beskyttelse Kemikaliekøleskab monteret med Flexoduct kemikalieudsugningssystem Gram Kemikaliekøleskab monteret med Flexoduct kemikalieudsugningssystem, sikre

Læs mere

m a j 2 0 1 2 prisliste

m a j 2 0 1 2 prisliste prisliste maj 2012 Kontormøbler skriveborde MED HØJDEJUSTERING El-borde: NIM Bord 160+1 4.320,- Frontplade 160+1 473,- NIM Bord NIM Bord NIM Bord 200+220 cm 4.550,- Frontplade 200+220 cm 525,- 110 cm Monitorbord

Læs mere

Minimum plads Minimum forbrug Maximum performance

Minimum plads Minimum forbrug Maximum performance DK CombiSlim Når pladsen er trang - CombiSlim passer i alle køkkener Kvalitetsovne til ethvert behov Igennem mere end 30 år har HOUNÖ udviklet og fremstillet ovne af høj kvalitet. Ovne, hvor design, funktionalitet

Læs mere

GENERATION 5.0 AF GRAM KØLE- OG FRYSESKABE TIL PROFESSIONELLE SUPERIORPLUS SUPERIORTWIN SUPERIOREURO ECOPLUS ECOTWIN ECOEURO SUPERIOR :: ECO

GENERATION 5.0 AF GRAM KØLE- OG FRYSESKABE TIL PROFESSIONELLE SUPERIORPLUS SUPERIORTWIN SUPERIOREURO ECOPLUS ECOTWIN ECOEURO SUPERIOR :: ECO GENERATION 5.0 AF GRAM KØLE- OG FRYSESKABE TIL PROFESSIONELLE SUPERIORPLUS SUPERIORTWIN SUPERIOREURO ECOPLUS ECOTWIN ECOEURO SUPERIOR :: ECO SUPERIOR :: ECO Der er godt nyt til ansatte i storkøkkener og

Læs mere

Din brugermanual VOSS DEG2820 http://da.yourpdfguides.com/dref/949512

Din brugermanual VOSS DEG2820 http://da.yourpdfguides.com/dref/949512 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i VOSS DEG2820 i brugermanualen (information, specifikationer,

Læs mere

Tips og gode råd til opskrifterne

Tips og gode råd til opskrifterne Tips og gode råd til opskrifterne Som i de tidligere udgivelser i Maveglad mad-serien, har vi forsøgt at holde os til opskrifter med lettilgængelige fødevarer. Vi vælger så vidt muligt råvarer, der kan

Læs mere

KØBENHAVNS MADSERVICE GOD SMAG HVER DAG

KØBENHAVNS MADSERVICE GOD SMAG HVER DAG KØBENHAVNS MADSERVICE GOD SMAG HVER DAG Dejlig mad giver glæde VELKOMMEN TIL KØBENHAVNS MADSERVICE Vi giver dig den gode smag af det sunde hjemmelavede måltid bragt direkte hjem til dig. Vores menuer er

Læs mere

A Member of the Constructor Group LANGSPÆNDSREOL. Effektiv opbevaring af specielle og tunge genstande

A Member of the Constructor Group LANGSPÆNDSREOL. Effektiv opbevaring af specielle og tunge genstande A Member of the Constructor Group LANGSPÆNDSREOL Effektiv opbevaring af specielle og tunge genstande Langspændsreol Stærk, holdbar og alsidig - Langspændsreoler giver dig helt nye muligheder for opbevaring

Læs mere

Dambrug. Anlægning af land baserede - Kar og rør installationer. Henvendelse. BS Teknik Design Aps. Tlf +4525263280. Mail tanke@bsteknik.

Dambrug. Anlægning af land baserede - Kar og rør installationer. Henvendelse. BS Teknik Design Aps. Tlf +4525263280. Mail tanke@bsteknik. 0 Anlægning af land baserede - Dambrug Kar og rør installationer. Henvendelse BS Teknik Design Aps. Tlf +4525263280 Mail tanke@bsteknik.com Web. www.bsteknik.com Stålkar med PE Inder liner. Størrelse tilpasset

Læs mere

Kaffen til arbejdet er der noget vigtigere? Derfor skal du vælge Cafax. Vores historie

Kaffen til arbejdet er der noget vigtigere? Derfor skal du vælge Cafax. Vores historie Vores historie Kaffen til arbejdet er der noget vigtigere? Hos Cafax lever og ånder vi for god kaffe. Gennem mere end 50 år har vi leveret kvalitetskaffe til danske arbejdspladser, og det gør os til Danmarks

Læs mere