GENEREL SALGSOPSTILLING

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "GENEREL SALGSOPSTILLING"

Transkript

1 Rev Sag 07/56988 GENEREL SALGSOPSTILLING Salgsvilkår m.v. for boligparceller i udstykningen Jens Martin Knudsens Vej, Låsby, 2. etape De udbudte parceller er følgende: Jens Martin Knudsens Vej nr. Pcl. nr. Matr.nr. Grundstørrelse Udbudspris 10 Pcl dc 934 m² 550,00 kr./m² 22 Pcl dd 813 m² 550,00 kr./m² 24 Pcl de 846 m² 550,00 kr./m² 30 Pcl cy 800 m² 550,00 kr./m² 32 Pcl cz 800 m² SOLGT 34 Pcl cæ 800 m² SOLGT 36 Pcl cø 800 m² SOLGT 38 Pcl da 800 m² 550,00 kr./m² 25 Pcl cu m² 550,00 kr./m² 27 Pcl cv m² SOLGT 29 Pcl cx m² 550,00 kr./m²

2 Oversigtskort over Jens Martin Knudsens Vej

3 Overtagelse af parcellerne Byggemodningsarbejderne på parcellerne er færdigudført i december Parcellerne er færdigudstykket af landinspektør. Overtagelsen kan derfor finde sted fra den Salg af parcellerne forventes uanset nævnte overtagelsestidspunkt indgået snarest efter udbud af parcellerne. Hver husstand eller firma har højest mulighed for at købe én enkelt grund i udstykningsområdet. Tilbud og berigtigelse af handel Tilbud kan indgives fra udbud af parcellerne. For så vidt angår behandling af modtagne tilbud, henvises til særskilt informationsbrev. I tilfælde, hvor Skanderborg Kommune accepterer et indkommet tilbud, vil accept blive fremsendt skriftligt til køber. Handlen forudsættes berigtiget af sælgers advokat, som udfærdiger og tinglyser skøde. Tinglysningsafgift-/gebyr til skøde og servitut deles lige mellem parterne. Udgifterne, der omfatter registreringsafgift og tinglysningsgebyr, udgør 0,6 % af købesummen ,00 kr. Hver part afholder omkostningerne til egen advokat/rådgiver. Der har ikke medvirket mægler i handlen. Reservation af grund En potentiel køber kan reservere en konkret grund i 14 dage af gangen. Hvis køberen ønsker det, kan reservationen forlænges, dog ikke hvis der er en anden køber, der vil købe grunden med det samme. I dette tilfælde skal der tages stilling til købet hurtigst muligt. Fastsat udbudspris Den af Skanderborg Byråd fastsatte udbudspris (mindstepris) fremgår af forsiden. Der er i udbuddet taget forbehold for at kommunen ikke er forpligtet til at sælge parcellerne til den anførte udbudspris. Sidstnævnte bestemmelse tager højde for kommunens eventuelle modtagelse af et højere bud end den fastsatte udbudspris. Grundene sælges for højeste bud over den fastsatte udbudspris/mindstepris. Salget sker efter Indenrigsministeriets bekendtgørelse nr. 472 af 20. juni Det fremgår bl.a. heraf, at kommunen ikke er forpligtet til at antage nogle af de indkomne tilbud.

4 Overtagelse og betaling af købesum Overtagelsesdagen, der er senest 2 måneder efter tilbudets accept, er tillige skæringsdag for udgifter og indtægter vedrørende parcellen. For tiden, indtil parcellen er særskilt skatteansat, betaler køberen til Kommunen, på anfordring, et forholdsmæssigt beløb efter en af Kommunen foretagen beregning, som køberen skal respektere. Købesummen betales med kr. senest 14 dage efter Skanderborg Kommunes accept af købstilbudet, medens restkøbesummen betales kontant senest på overtagelsesdagen. Kommunen forbeholder sig ret til at hæve handlen, såfremt købesummen ikke betales til forfaldstid. I tilfælde af forsinket betaling forrentes købesummen i overensstemmelse med lov om renter ved forsinket betaling m.v. Såfremt Kommunen hæver handlen, skal køberen afholde samtlige udgifter ved tilbageskødningen, ligesom køberen herudover skal godtgøre Kommunen dennes udgifter ved den oprindelige overdragelse. Byggepligt/forkøbsret for kommunen Køberen skal påbegynde byggeri på parcellen inden 2 år fra overtagelsesdagen. Såfremt køberen ikke opfylder denne forpligtelse, kan kommunen kræve parcellen tilbageskødet til samme pris, som køberen har givet, og uden godtgørelse og erstatning af nogen art. Køberen afholder alle udgifter ved tilbageskødningen, herunder stempelomkostninger, ligesom køberen må godtgøre kommunen dennes udgifter ved den oprindelige overdragelse. Parcellen må ikke videresælges i ubebygget stand, medmindre Skanderborg Kommunes godkendelse foreligger. Parcellen må ikke videresælges til højere pris end anskaffelsessummen med tillæg af dokumenterede afholdte udgifter. (geoteknisk rapport, advokatomkostninger, tinglysningsafgift samt ejendomsskatter). Skanderborg Kommune kan til enhver tid nægte at give samtykke til videresalg, og kan, såfremt der indsendes ansøgning om samtykke til videresalg, kræve parcellen tilbageskødet til Kommunen til den oprindelige købesum uden tillæg af nogen art. Såfremt parcellen kræves tilbageskødet efter denne bestemmelse, afholder hver af parterne udgiften ved tilbageskødningen med halvdelen til hver. Bestemmelserne tinglyses servitutstiftende på parcellen med prioritet forud for al pantegæld og med påtaleret for Skanderborg Kommune.

5 Fortrydelsesret I henhold til bekendtgørelse nr. 950 af er der givet købere af fast ejendom en fortrydelsesret. Med hensyn til betingelserne for at træde tilbage fra (fortryde) en aftale om køb af fast ejendom, henvises der til nedenstående, hvor der nærmere er redegjort for reglerne. Oplysning om fortrydelsesretten De kan træde tilbage fra (fortryde) en aftale om køb af fast ejendom, hvis De opfylder de betingelser, der fremgår af nedenstående. De nærmere regler om fortrydelsesretten findes i kapitel 2 i lov nr. 391 af 14. juni 1995 om forbrugerbeskyttelse ved erhvervelse af fast ejendom m.v. og i bekendtgørelse nr. 950 af 8. december 1995 om oplysning om fortrydelsesret ved erhvervelse af fast ejendom m.v. 1. Fortrydelsesfristen. Hvis De vil fortryde Deres køb, skal De give kommunen skriftlig underretning herom inden 6 hverdage. 6-dages fristen regnes fra den dag aftalen indgås, uanset aftalen måtte være betinget af et eller flere forhold. Ved beregning af fristen medregnes ikke lørdage, søndage, helligdage og grundlovsdag. Underretning om, at De vil fortryde købet, skal være kommet frem til kommunen inden fristens udløb. 2. Betaling af godtgørelse til kommunen. Hvis De vil fortryde købet, skal De endvidere betale et beløb (godtgørelse) på 1 procent af den aftalte (nominelle) købesum til kommunen. Dette beløb skal være betalt inden udløbet af 6-dages fristen.

6 Generelle oplysninger i øvrigt: Beliggenhed: Forhold til eksisterende og fremtidige boligområder: Adgangsforhold: Området er beliggende vest for Hammelvej i nyt boligområde Jens Martin Knudsens Vej Området grænser mod syd op til et eksisterende erhvervsområde og mod vest op til et boligområde. Mellem dette område og de nævnte erhvervsog boligområder er udlagt et m bredt naturområde, der kan indrettes med legeredskaber, bænke, bålplads o. lign. Parcellerne vejforsynes fra den offentlige vej, Ole Rømers Vej og den private fællesvej, Jens Martin Knudsens Vej. Vejene udføres i forbindelse med byggemodningen af parcellerne. Jens Martin Knudsens Vej planlægges for meget lav trafikhastighed. Stiforbindelser gennem området forbinder boliggrupperne og de grønne områder. Grønne friarealer: Bebyggelse - udstykning: Jordbundsforhold: Arealerne beplantes af Skanderborg Kommune, og der udføres ligeledes de i lokalplanen angivne stier (se afsnit om grundejerforening). Gennem forskellige bestemmelser om bebyggelsens udformning og placering søges skabt et harmonisk villakvarter, som også byder på stor variation. Skanderborg Kommune garanterer ikke for jordbundsforholdene, men indrømmer køber en frist, senest til påbegyndelse af byggeri, til for egen regning at få foretaget en sådan undersøgelse. Dersom det inden fristens udløb dokumenteres over for sælgeren, at byggeri kun kan gennemføres efter foretagen pilotering kan køberen hæve handlen uden udgift til skøde. I forbindelse med byggemodningen er der foretaget en boring (jordbundsundersøgelse) på hver parcel, og undersøgelsesresultatet vil blive fremsendt til købere, der har afgivet tilbud.

7 Vejbelysning: Veje og stier: Belysningsarmaturer placeres efter en af kommunen godkendt plan, som købere kan rekvirere. Hvis en køber måtte ønske at flytte en belysningsmast (f. eks. af hensyn til placering af adgangen til den kommende boligbebyggelse), må udgifterne til belysningsmastens flytning afholdes af køber. I salgsprisen er inkluderet udgifterne til etablering af veje og stier med belysning. I vejrabatarealet ud for de enkelte parceller isætter kommunen kantsten og foretager græssåning. Teknik og Miljø, Knudsvej 34, 8680 Ry, er til rådighed, såfremt der ønskes oplysninger om endelige højder på veje med henblik på placering af bygningen. Kloakanlæg: Vand: Kloakeringen er udført med separat regn- og spildevandsledning. Bidrag til kloak- og renseanlæg er indeholdt i salgspriserne. Området forsynes med vand således: Områdets 3 parceller (nr. 225, 227 og 229) syd for den øst-vest gående forsyningsvej vandforsynes fra Låsby Korsvej Vandværk. Ved spørgsmål om tilslutning m.v. kan henvendelse ske til vandværket, telefon Øvrige 5 parceller (nr. 230, 232, 234, 236 og 238) nord for den øst-vest gående forsyningsvej vandforsynes fra Låsby Vandværk. Spørgsmål om tilslutning m. v. kan ske til vandværket, telefon Tilslutningsafgiften for vand er inkluderet i salgsprisen. Forbrugsafgifter vedrørende vand afkræves først, når tilslutning er foretaget, og vandforbruget indledes. Grundejeren er pligtig til at oplyse Låsby Korsvej Vandværk/Låsby Vandværk om påbegyndelse med byggeri, herunder etablering af byggevand. Elektricitet: Området forsynes med elektricitet fra Galten Elværk. Ved spørgsmål om tilslutning m.v. kan henvendelse ske til elværket, telefon Tilslutningsafgift for installation på 3 x 25 amp. er inkluderet i salgsprisen.

8 Varme: Samtlige parceller skal tilsluttes Naturgas Midt/Nord I/S og er pligtige til at aftage naturgas i henhold til selskabets vedtægter. Det er muligt at supplere ejendommens varmeforsyning med vedvarende energi, f. eks. et solfangeranlæg. Tilslutningsafgiften for 1 bolig er inkluderet i salgsprisen dog med undtagelse af stikledninger, hvor Naturgasselskabet ved indgåelse af leveringsaftale med grundejeren (køber) vil opkræve en afgift, der på nuværende tidspunkt (febr. 2008) er kr. + moms. Spørgsmål om tilslutning m.v. kan rettes til Naturgas Midt/Nord I/S, telefon TV-antenne: Servitutter: Da der ikke udføres fællesantenneanlæg i området, kan der tillades opsat de nødvendige enkeltantenner inkl. parabolantenner. Områdets hovedtræk er fastlagt i lokalplan nr Lokalplanen vil blive tinglyst på de enkelte parceller. Lokal planen er vedlagt dette salgsmateriale. Grundejerforening: Der skal oprettes en grundejerforening med medlemspligt for samtlige ejere af grunde inden for lokalplanens område I, II, III og IV (de udbudte parceller er beliggende i område I). Gennem grundejerforeningen får den enkelte grundejer blandt andet medindflydelse på beslutninger om fællesarealernes anvendelse samt beplantning og belægning i vejrabatarealet. Grundejerforeningen forestår drift og vedligeholdelse af den private fællesvej, Jens Martin Knudsens Vej, og de grønne områder samt stier inden for lokalplanens afgrænsning. Skelpæle: Senest ved underskrivelse af skødet skal køberen sikre sig, at samtlige skelpæle er intakte. Hvis der mangler skelpæle, eller disse ikke er intakte, skal meddelelse herom sendes til Teknik og Miljø, Knudsvej 34, 8680 Ry, telefon , inden 14 dage fra overtagelsen, hvorefter skelpælene vil blive opsat på kommunens foranledning og bekostning. Såfremt landinspektøren konstaterer, at skelpæle er intakte, afholdes udgifter til landinspektør af køber.

SALGSVILKÅR for erhvervsparcellerne beliggende Erhvervsparken Klank i Galten

SALGSVILKÅR for erhvervsparcellerne beliggende Erhvervsparken Klank i Galten maj 2012 sag 07/17066 SALGSVILKÅR for erhvervsparcellerne beliggende Erhvervsparken Klank i Galten Salgsvilkår 1. Oplysninger om grundene Parcellerne er beliggende i Erhvervsparken Klank ved Århusvej/

Læs mere

Salgsbetingelser Vilkår for salg af grunde på Nordmarken i Højmark Gældende fra 1. januar 2013.

Salgsbetingelser Vilkår for salg af grunde på Nordmarken i Højmark Gældende fra 1. januar 2013. Salgsbetingelser Vilkår for salg af grunde på Nordmarken i Højmark Gældende fra 1. januar 2013. 1. Beskrivelse af ejendommen/området Grundene ligger ved Nordmarken i Højmark, hvor de første grunde blev

Læs mere

Salg af 12 attraktive byggegrunde på Doktor Lunds Vej i Øster Jølby

Salg af 12 attraktive byggegrunde på Doktor Lunds Vej i Øster Jølby Morsø Kommune Salg af 12 attraktive byggegrunde på Doktor Lunds Vej i Øster Jølby Udbudsmateriale Pia Thybo 2013 Direktionssekretariatet Strategi & Kommunikation 13-09-2013 Offentligt udbud af byggegrunde

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind Nr. 44, 46, 48 og 50 Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR nr: og Navn: Adresse: By og postnr.:

Læs mere

Købsaftale. Rådhuset 7600 Struer

Købsaftale. Rådhuset 7600 Struer Købsaftale Underskrevne Struer Kommune Rådhuset 7600 Struer sælger herved til den kommunen tilhørende ubebyggede grund, matr. nr., Tagård, Humlum. Grunden er beliggende Bakke Alle, Humlum. Grunden er på

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Elkærholmparken, Vester Nebel

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Elkærholmparken, Vester Nebel Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Elkærholmparken, Vester Nebel Nr. 10, 12, 14, 16, 18, 20, 22, 24, 26, og 28. Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR

Læs mere

[SALGSVILKÅR] Morsø Kommune Direktionssekretariatet Strategi & Kommunikation

[SALGSVILKÅR] Morsø Kommune Direktionssekretariatet Strategi & Kommunikation 2014 Morsø Kommune Direktionssekretariatet Strategi & Kommunikation [SALGSVILKÅR] Ejendomme erhvervet af Morsø Kommune med henblik på nedrivning af eksisterende bygninger og videresalg af bygningsløse

Læs mere

KØBSAFTALE. Eventuelle oplysninger om kendskab til jordbundsforhold eller jordforurening

KØBSAFTALE. Eventuelle oplysninger om kendskab til jordbundsforhold eller jordforurening Købsaftale - sagsnr. X Matr.nr. X Beliggenhed: X KØBSAFTALE Undertegnede Favrskov Kommune, Skovvej 20, 8382 Hinnerup sælger herved til medunderskrevne XX XX XX den Favrskov Kommune ifølge tinglyst adkomst

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Skolebakken 42a-e og Rytterskolevej 18 i Nr. Bjert

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Skolebakken 42a-e og Rytterskolevej 18 i Nr. Bjert Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Skolebakken 42a-e og Rytterskolevej 18 i Nr. Bjert Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR nr: og Navn: Adresse: By

Læs mere

Salgsbetingelser Vilkår for salg af grund ved Bækdalvej i Rimmerhus Gældende fra 1. januar 2016.

Salgsbetingelser Vilkår for salg af grund ved Bækdalvej i Rimmerhus Gældende fra 1. januar 2016. Salgsbetingelser Vilkår for salg af grund ved Bækdalvej i Rimmerhus Gældende fra 1. januar 2016. 1. Beskrivelse af ejendommen/området Grunden ligger i en udstykning af boliggrunde på Bækdalvej i Rimmerhus.

Læs mere

UDBUD AF 17 GRUNDE FREJASVEJ - SJØRRING

UDBUD AF 17 GRUNDE FREJASVEJ - SJØRRING THISTED KOMMUNE UDBUD AF 17 GRUNDE FREJASVEJ - SJØRRING Thisted kommune Sekretariatet, Kirkevej 9, tlf.nr. 99 17 17 17 www.thisted.dk Indholdsfortegnelse Sjørring by...3 Området ved Frejasvej...3 Udstykningen

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for sommerhusgrunde, beliggende Kystvej 40 A og Kystvej 40 B, Binderup

Købstilbud med salgsvilkår for sommerhusgrunde, beliggende Kystvej 40 A og Kystvej 40 B, Binderup Købstilbud med salgsvilkår for sommerhusgrunde, beliggende Kystvej 40 A og Kystvej 40 B, Binderup Undertegnede Navn: Adresse:_ By og postnr.: Telefon nr.: E.mail CVR nr: tilbyder herved Kolding Kommune

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Eltangvej/Nordager

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Eltangvej/Nordager Oktober 2010 KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Eltangvej/Nordager Undertegnede: Navn: Adresse: By og postnr.: Telefon nr: E.mail: CVR nr.: tilbyder herved Kolding Kommune

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind Nr. 44, 46, 48 og 50 Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR nr: og Navn: Adresse: By og postnr.:

Læs mere

Salg af parcelhusgrunde Hanebjælken, Vestbjerg Sagsnr. 2014-17841

Salg af parcelhusgrunde Hanebjælken, Vestbjerg Sagsnr. 2014-17841 Sagsnr.: 2014-17841 KJK/tho Beskrivelse Hanebjælken ligger centralt i Vestbjerg i et område med et veludbygget stisystem. Der er sikker vej til børneinstitution, skole og idrætshal. Der er sælges i alt

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Elkærholmparken, Vester Nebel

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Elkærholmparken, Vester Nebel Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Elkærholmparken, Vester Nebel Nr. 10, 12, 14, 16, 18, 20, 22, 24, 26, og 28. Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR

Læs mere

KØBSTILBUD. Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse:

KØBSTILBUD. Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse: KØBSTILBUD Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse: Tilbyder herved, for det anført bud, at købe èn af nedenstående parcelhusgrunde, i den prioriteringsorden De anfører. 1 er 1. prioritet, 2 er 2. prioritet

Læs mere

THISTED KOMMUNE. Udbud af 6 byggegrunde BAVNHØJ, TILSTED. Thisted Kommune Sekretariatet, Kirkevej 9, tlf. nr. 99 17 17 17 www.thisted.

THISTED KOMMUNE. Udbud af 6 byggegrunde BAVNHØJ, TILSTED. Thisted Kommune Sekretariatet, Kirkevej 9, tlf. nr. 99 17 17 17 www.thisted. THISTED KOMMUNE Udbud af 6 byggegrunde BAVNHØJ, TILSTED Thisted Kommune Sekretariatet, Kirkevej 9, tlf. nr. 99 17 17 17 www.thisted.dk Indholdsfortegnelse Thisted by og den sydlige bydel Tilsted...2 Området

Læs mere

Parcelhusgrunde Gartnervænget i Kongerslev Salgsvilkår er revideret i januar 2016. Ændringer efter denne dato fremgår ikke af teksten

Parcelhusgrunde Gartnervænget i Kongerslev Salgsvilkår er revideret i januar 2016. Ændringer efter denne dato fremgår ikke af teksten 2008-6542 - KJK/tik Gartnervænget På sælger Aalborg Kommune 5 parcelhusgrunde. Grundene, der er vist på vedhæftede salgsrids (bilag 1), varierer i størrelse fra 1.115 til 1.310 m2. Gartnervænget ligger

Læs mere

Grund til erhvervsformål Fabriksvej/Nordtoften, Ørnhøj. Salgsmappe. Herning Kommune. Torvet. 7400 Herning. herning@herning.dk. www.herning.

Grund til erhvervsformål Fabriksvej/Nordtoften, Ørnhøj. Salgsmappe. Herning Kommune. Torvet. 7400 Herning. herning@herning.dk. www.herning. Grund til erhvervsformål Fabriksvej/Nordtoften, Ørnhøj Salgsmappe Herning Kommune. Torvet. 7400 Herning. herning@herning.dk. www.herning.dk Indholdsfortegnelse: 1. ERHVERVSOMRÅDET... 2 2. BYGGEMODNING

Læs mere

Koglevej i Uggelhuse. Salgsvilkår

Koglevej i Uggelhuse. Salgsvilkår Koglevej i Uggelhuse Salgsvilkår Udstykningen omfatter 21 parceller i Uggelhuse. De udbudte parceller er alle beliggende i den sydøstlige del af Uggelhuse, på et nordligt skrånende terræn, der giver særdeles

Læs mere

Salg af grund til tæt-lav boligbebyggelse, Mellemvang, 9362 Gandrup. Del af matr. nr. 9a, Gandrup by, Ø. Hassing

Salg af grund til tæt-lav boligbebyggelse, Mellemvang, 9362 Gandrup. Del af matr. nr. 9a, Gandrup by, Ø. Hassing Click here to enter text. Udbudsvilkår Udbudsvilkår Salg af grund til tæt-lav boligbebyggelse, Mellemvang, 9362 Gandrup. Del af matr. nr. 9a, Gandrup by, Ø. Hassing 1. Ejendommen./. Under forbehold af

Læs mere

THISTED KOMMUNE Udbud af 14 byggegrunde Tviskjær i Thisted

THISTED KOMMUNE Udbud af 14 byggegrunde Tviskjær i Thisted THISTED KOMMUNE Udbud af 14 byggegrunde Tviskjær i Thisted Thisted kommune Sekretariatet, Kirkevej 9, tlf. nr. 99 17 17 17 www.thisted.dk 1 Indholdsfortegnelse Thisted by og den sydlige bydel Tilsted...

Læs mere

Venusvej i Havndal. Salgsvilkår

Venusvej i Havndal. Salgsvilkår Venusvej i Havndal Salgsvilkår Venusvej er beliggende i den sydlige del af Havndal By, øst for Vellinggårdsvej. Området er forbundet internt med stinet, der sikrer let adgang til de større fælles opholdsarealer

Læs mere

SALGSVILKÅR M.V. for. 20 boligparceller i Galten Vest, 1. etape. Moselunds Alle, Galten

SALGSVILKÅR M.V. for. 20 boligparceller i Galten Vest, 1. etape. Moselunds Alle, Galten 15.10.2009 Rev. 28.10.2010 Sag 09/69871 SALGSVILKÅR M.V. for 20 boligparceller i Galten Vest, 1. etape Moselunds Alle, Galten De udbudte parceller er følgende: Beliggenhed Pcl. nr. Matr.nr. Grundstørrelse

Læs mere

Købsaftale. Rådhuset 7600 Struer. sælger herved. til

Købsaftale. Rådhuset 7600 Struer. sælger herved. til Købsaftale Underskrevne Struer Kommune Rådhuset 7600 Struer sælger herved til den kommunen tilhørende ubebyggede grund delnr.. af matr. nr.,. Grunden er beliggende... Grunden er på m2 og i øvrigt afsat

Læs mere

Salgsbetingelser. for. Boliggrunde. Ikast-Brande Kommune Kildebakken 3. etape Nørre Snede. 15.08.2007 Rev. 11-11-2014

Salgsbetingelser. for. Boliggrunde. Ikast-Brande Kommune Kildebakken 3. etape Nørre Snede. 15.08.2007 Rev. 11-11-2014 Salgsbetingelser for Boliggrunde i Ikast-Brande Kommune Kildebakken 3. etape Nørre Snede 15.08.2007 Rev. 11-11-2014 S A L G S B E T I N G E L S E R for boliggrunde på Kildebakken, 3. etape i Ikast-Brande

Læs mere

UDBUD AF 1 LEDIG GRUND HANS BACHS VEJ 6 - KLITMØLLER

UDBUD AF 1 LEDIG GRUND HANS BACHS VEJ 6 - KLITMØLLER THISTED KOMMUNE UDBUD AF 1 LEDIG GRUND HANS BACHS VEJ 6 - KLITMØLLER Thisted kommune Sekretariatet, Kirkevej 9, 7760 Hurup tlf. 99 17 17 17 www.thisted.dk Indholdsfortegnelse Udstykningen på Hans Bachs

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Det bekræftes herved, at Holstebro Kommune (CVR ) til

K Ø B S A F T A L E. Det bekræftes herved, at Holstebro Kommune (CVR ) til 2. afsnit Kofeltvej. K Ø B S A F T A L E Det bekræftes herved, at Holstebro Kommune (CVR 29189927) til har solgt matr. nr., Den mellemste del, Idom, beliggende Kofeltvej nr.. Parcellen er solgt på følgende

Læs mere

Købsaftale. Vejle Kommune sælger parcel nr. xx matr. nr. xx Børkop By, Gauerslund med et areal på xx m², beliggende Fruergaardsvej xx, 7080 Børkop til

Købsaftale. Vejle Kommune sælger parcel nr. xx matr. nr. xx Børkop By, Gauerslund med et areal på xx m², beliggende Fruergaardsvej xx, 7080 Børkop til Købsaftale 1 Vejle Kommune sælger parcel nr xx matr nr xx Børkop By, Gauerslund med et areal på xx m², beliggende Fruergaardsvej xx, 7080 Børkop til xxx xxx xxx xxx OVERTAGELSE: Overtagelsesdagen, der

Læs mere

Egetoften, Tvis K Ø B S A F T A L E. Det bekræftes herved, at Holstebro Kommune (CVR ) til. har solgt

Egetoften, Tvis K Ø B S A F T A L E. Det bekræftes herved, at Holstebro Kommune (CVR ) til. har solgt Egetoften, Tvis K Ø B S A F T A L E Det bekræftes herved, at Holstebro Kommune (CVR 29189927) til har solgt Egetoften nr., matr.nr., Hingebjerg, Tvis. Parcellen er solgt på følgende vilkår: 1. Parcellen

Læs mere

Vangen i Gassum. Salgsvilkår

Vangen i Gassum. Salgsvilkår Vangen i Gassum Salgsvilkår De udbudte grunde er beliggende i den hyggelige landsby Gassum, der ligger ca. 10 km nord for Randers by og ca. 15 km sydøst for Hobro. Udstykningen er beliggende i den østlige

Læs mere

Kærvejen i Øster Tørslev. Salgsvilkår

Kærvejen i Øster Tørslev. Salgsvilkår Kærvejen i Øster Tørslev Salgsvilkår Der er 2 grunde tilbage på udstykningen Kærvejen i Øster Tørslev. Byparcellerne er placeret midt i en aktiv landsby. Øster Tørslev ligger blot knapt 16 km fra Randers

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af parcelhusgrunde, beliggende.

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af parcelhusgrunde, beliggende. KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af parcelhusgrunde, beliggende. Undertegnede: Navn: Adresse: By og postnr.: _ Telefon nr.: E-mail: CPR nr.: og Navn: Adresse: Postnr. og by:_ Telefon nr.: E-mail: CPR

Læs mere

Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger)

Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) NST-513-00738 Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Bøgeskovhus Tidligere skovfogedbolig beliggende Palsgårdsvej 10, 7362 Hampen 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Finansministeriets

Læs mere

Under Rødtjørnen, Under Hvidtjørnen og Under Bøgen, Halgård Vest 2. etape K Ø B S A F T A L E

Under Rødtjørnen, Under Hvidtjørnen og Under Bøgen, Halgård Vest 2. etape K Ø B S A F T A L E Under Rødtjørnen, Under Hvidtjørnen og Under Bøgen, Halgård Vest 2. etape K Ø B S A F T A L E Det bekræftes herved, at Holstebro Kommune (CVR 29189927) til har solgt Under Hvidtjørnen nr., matr.nr., Mejdal,

Læs mere

SALGSSVILKÅR FOR HVIDKLØVER I GØDVAD

SALGSSVILKÅR FOR HVIDKLØVER I GØDVAD Ejendomme Februar 2016/HA Overdragelsen sker i øvrigt på følgende vilkår: SALGSSVILKÅR FOR HVIDKLØVER I GØDVAD 1 GRUNDEN Den solgte grund overdrages, som den er og forefindes og med de samme rettigheder,

Læs mere

T I L B U D S B L A N K E T for ubebygget grund til boligformål på

T I L B U D S B L A N K E T for ubebygget grund til boligformål på T I L B U D S B L A N K E T for ubebygget grund til boligformål på Mejsevej 2, Breum 7870 Roslev Mellem Skive Kommune, Torvegade 10, 7800 Skive som sælger, og Navn: Adresse: By: Tlf.nr.: Mail: er der indgået

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af parcelhusgrunde, beliggende Johanne Hansens Vej. Undertegnede:

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af parcelhusgrunde, beliggende Johanne Hansens Vej. Undertegnede: KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af parcelhusgrunde, beliggende Johanne Hansens Vej. Undertegnede: Navn: Adresse: By og postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR nr: og Navn: Adresse: Postnr. og by: Telefon

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Det bekræftes herved, at Holstebro Kommune (CVR ) til

K Ø B S A F T A L E. Det bekræftes herved, at Holstebro Kommune (CVR ) til Krunderup, Skovholt. K Ø B S A F T A L E Det bekræftes herved, at Holstebro Kommune (CVR 29189927) til har solgt grund nr.,matr. nr., Vognstrup, Navr, af kommunes udstykning i Skovholt, Navr. Parcellen

Læs mere

Registreringsafgift: Tinglysningsgebyr: 1.400,00 kr.

Registreringsafgift: Tinglysningsgebyr: 1.400,00 kr. Registreringsafgift: Tinglysningsgebyr: 1.400,00 kr. Matr. nr.. Gl. Rye by, Gl. Rye Gade- og husnr.: Hedelundvej, Gl. Rye, 8680 Ry ANMELDER: Skanderborg Kommune Adelgade 44 8660 Skanderborg Telefon 8794

Læs mere

KØBSAFTALE (Almindelige vilkår 2014 for salg af Cotta-Slow grunde ved Sofielund)

KØBSAFTALE (Almindelige vilkår 2014 for salg af Cotta-Slow grunde ved Sofielund) KØBSAFTALE (Almindelige vilkår 2014 for salg af Cotta-Slow grunde ved Sofielund) Grunden: Ejendommen er en ubebygget grund, som sælges i den stand, hvori den forefindes, og som beset af køberen med de

Læs mere

K Ø B S A F T A L E --------------------------------------

K Ø B S A F T A L E -------------------------------------- A D V O K A T F I R M A E T STEFFENSEN HORSTMANN K Ø B S A F T A L E -------------------------------------- Undertegnede sælger herved til medundertegnede Jens Jørgen N. Nielsen og Bente Østergaard Nielsen,

Læs mere

KØBSTILBUD. Erhvervsarealer ved Avlskovvej. tilbyder at købe hele eller del af det på vedlagte plan viste areal ved Avlskovvej til den anførte pris.

KØBSTILBUD. Erhvervsarealer ved Avlskovvej. tilbyder at købe hele eller del af det på vedlagte plan viste areal ved Avlskovvej til den anførte pris. Tilbuddet er på 6 sider Odense, den 1. juni 2015 KØBSTILBUD Erhvervsarealer ved Avlskovvej Underskrevne: Adresse: Adresse: tilbyder at købe hele eller del af det på vedlagte plan viste areal ved Avlskovvej

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende i Industri Nord

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende i Industri Nord November 2013 KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende i Industri Nord Undertegnede: Navn: Adresse: By og postnr.: Telefon nr: E.mail: CVR nr.: tilbyder herved Kolding Kommune

Læs mere

OPLYSNINGSSKEMA GRUNDE. Køber(e): Morbærhaven anfør husnr., 9000 Aalborg parcel nr.anfør parcel.nr. Gl. Hasseris by, Hasseris

OPLYSNINGSSKEMA GRUNDE. Køber(e): Morbærhaven anfør husnr., 9000 Aalborg parcel nr.anfør parcel.nr. Gl. Hasseris by, Hasseris Køber(e): GRUNDE OPLYSNINGSSKEMA Morbærhaven anfør husnr., 9000 Aalborg parcel nr.anfør parcel.nr. Gl. Hasseris by, Hasseris Navn: Navn: Adresse: Adresse: Postnr./by: Postnr./by: Tlf. : Tlf. : CPR-nr.:

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune Grundsalg og Alment Byggeri Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Til interesserede 4. juni 2017 Side 1 af 6 Salgsmateriale for 23 villagrunde ved Møddebro Parkvej i Solbjerg. Vedlagt dette brev er salgsmaterialet

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrundene, Elkærholmparken 36, 38, 40, 42, Vester Nebel

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrundene, Elkærholmparken 36, 38, 40, 42, Vester Nebel Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrundene, Elkærholmparken 36, 38, 40, 42, Vester Nebel Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR nr: og Navn: Adresse: By og postnr.: Telefon

Læs mere

Udbud af ejendommen matr. nr. 12u, Burgård, Vildbjerg. Salgsmappe

Udbud af ejendommen matr. nr. 12u, Burgård, Vildbjerg. Salgsmappe Udbud af ejendommen matr. nr. 12u, Burgård, Vildbjerg. Salgsmappe Udarbejdet af Herning kommune, Juridisk kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen med annoncering i Herning Folkeblad den

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Nordager i lokalplan Ved Eltangvej et erhvervsområde

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Nordager i lokalplan Ved Eltangvej et erhvervsområde KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Nordager i lokalplan 0552-12 Ved Eltangvej et erhvervsområde Undertegnede: Navn: Adresse: By og postnr.: Telefon nr: E.mail: CVR nr.:

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. tilbyder hermed at købe den af Næstved kommune (benævnt sælger) tilhørende ejendom/ grund beliggende: adresse, postnr.

K Ø B S A F T A L E. tilbyder hermed at købe den af Næstved kommune (benævnt sælger) tilhørende ejendom/ grund beliggende: adresse, postnr. K Ø B S A F T A L E Underskrevne (Køber) navn(e): adresse:, CVR./ CPR nr. Telefonnr. og mail:, tilbyder hermed at købe den af Næstved kommune (benævnt sælger) tilhørende ejendom/ grund beliggende: adresse,

Læs mere

Salgsmateriale. 20. april Vikingebakken 5, Hvidbjerg - Udbud af parcelhusgrund

Salgsmateriale. 20. april Vikingebakken 5, Hvidbjerg - Udbud af parcelhusgrund Salgsmateriale 20. april 2018 Vikingebakken 5, Hvidbjerg - Udbud af parcelhusgrund Skive Kommune udbyder hermed parcelhusgrunden Vikingebakken 5, 7860 Spøttrup til salg uden fast mindste pris. Køber afholder

Læs mere

GENERELLE SALGSVILKÅR for Hjørring Kommunes salg af boliggrunde i 2014

GENERELLE SALGSVILKÅR for Hjørring Kommunes salg af boliggrunde i 2014 Hjørring Kommune GENERELLE SALGSVILKÅR for Hjørring Kommunes salg af boliggrunde i 2014 Indhold 1. Udbud 2. Reservation af grunde 3. Betalingsbetingelser 4. Tilslutningsbidrag 5. Salgsomkostninger 6. Afmærkning

Læs mere

GIV ET BUD GRUND PÅ KIRKEBAKKEN 11, ROSLEV

GIV ET BUD GRUND PÅ KIRKEBAKKEN 11, ROSLEV GIV ET BUD GRUND PÅ KIRKEBAKKEN 11, ROSLEV Grund, Kirkebakken 11, 7870 Roslev, matr.nr. 9au Roslev By, Roslev Skive Kommune udbyder en grund beliggende Kirkebakken 11, 7870 Roslev til salg i henhold til

Læs mere

KØBSAFTALE. (Almindelige vilkår for salg af grunde ved Skolevænget)

KØBSAFTALE. (Almindelige vilkår for salg af grunde ved Skolevænget) KØBSAFTALE. (Almindelige vilkår for salg af grunde ved Skolevænget) 1. Ejendommen er en ubebygget grund, som sælges i den stand, hvori denne forefindes, og som beset af køberen med de på grunden evt. værende

Læs mere

Købesummen ønskes ikke offentliggjort. Betinget skøde

Købesummen ønskes ikke offentliggjort. Betinget skøde Afgift: kr. Akt.: Skab: nr. J.nr.: Ejerlav: Bågegård, Tommerup Matr.nr.: Beliggende: Teglværksvej 5690 Tommerup Anmelder: Advokatfirmaet Bisgaard & Dolberg A/S Tallerupvej 39 5690 Tommerup Tlf. 6376 1103

Læs mere

Udbudsvilkår GRUNDSTYKKE UDBYDES TIL SALG. Københavns Kommune udbyder matr.nr. 11az, Husum, beliggende Højstrupvej 69, 2700 Brøndshøj til salg.

Udbudsvilkår GRUNDSTYKKE UDBYDES TIL SALG. Københavns Kommune udbyder matr.nr. 11az, Husum, beliggende Højstrupvej 69, 2700 Brøndshøj til salg. Udbudsvilkår GRUNDSTYKKE UDBYDES TIL SALG Københavns Kommune udbyder matr.nr. 11az, Husum, beliggende Højstrupvej 69, 2700 Brøndshøj til salg. 2 Februar 2016 Sagsnr. 2014-0194772 Henvendelse og spørgsmål

Læs mere

HOLMEVEJ BYGGEMODNINGSREDEGØRELSE

HOLMEVEJ BYGGEMODNINGSREDEGØRELSE HOLMEVEJ BYGGEMODNINGSREDEGØRELSE BYGGEMODNINGSREDEGØRELSE I. Forklaring til byggemodningsredegørelsen. II. III. IV. Udstykningsområdets beliggenhed og omfang. Vejanlæg inkl. belysning. Beplantningsanlæg.

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af parcelhusgrunde, beliggende Eltangvej, Lilballe

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af parcelhusgrunde, beliggende Eltangvej, Lilballe KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af parcelhusgrunde, beliggende Eltangvej, Lilballe Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR nr: og Navn: Adresse: By og postnr.: Telefon nr:

Læs mere

SALGSVILKÅR for Glentevænget 4 og 5 i Herskind

SALGSVILKÅR for Glentevænget 4 og 5 i Herskind Juni 2012 12/40451 Nr. 5 Nr. 4 SALGSVILKÅR for Glentevænget 4 og 5 i Herskind Salgsvilkår 1. Oplysninger om grunden Glentevænget 4 er en ca. 3.385 m 2 stor parcel (blandet bolig og erhverv) af matr. nr.

Læs mere

SALGSVILKÅR For erhvervsparcellen Ole Rømers Vej 30, Låsby

SALGSVILKÅR For erhvervsparcellen Ole Rømers Vej 30, Låsby Juni, 2012 12/37785 SALGSVILKÅR For erhvervsparcellen Ole Rømers Vej 30, Låsby Salgsvilkår 1. Oplysninger om grunden Parcellen er en ca. 7.796 m 2 stor erhvervsparcel af matr. nr. 10ac, beliggende Ole

Læs mere

Udbudsvilkår Areal v/sulsted Landevej/Sulsted Kirkevej, Hostrup

Udbudsvilkår Areal v/sulsted Landevej/Sulsted Kirkevej, Hostrup #BREVFLET# Click here to enter text. Dokument: Neutral titel Aalborg Kommune, Juridisk Afdeling, BLF Stigsborg Brygge 5, 9400 Nørresundby. 12-08-2015 Udbudsvilkår Areal v/sulsted Landevej/Sulsted Kirkevej,

Læs mere

TILBUDSBLANKET for køb af storparcel/storparceller på Bilstrupparken 7800 Skive

TILBUDSBLANKET for køb af storparcel/storparceller på Bilstrupparken 7800 Skive TILBUDSBLANKET for køb af storparcel/storparceller på Bilstrupparken 7800 Skive Undertegnede Navn: Adresse: By: Tlf.nr.: Mail: tilbyder hermed køb af: Matr.nr.: Beliggende: Bilstrupparken, 7800 Skive Af

Læs mere

K Ø B S A F T A L E (for byggegrunde omfattet af LAR)

K Ø B S A F T A L E (for byggegrunde omfattet af LAR) Hjelmen, Ringbrynjen, Runestaven og Seglet, Mejrup 3. etape afsnit 2 K Ø B S A F T A L E (for byggegrunde omfattet af LAR) Det bekræftes herved, at Holstebro Kommune til har solgt Hjelmen nr., matr.nr.,

Læs mere

Mads Nielsensvej i Langå. Salgsvilkår

Mads Nielsensvej i Langå. Salgsvilkår Mads Nielsensvej i Langå Salgsvilkår Langå ligger i en smuk ådal omgivet af skove og bakker. Efter danske forhold er niveauforskellene og naturen usædvanligt spændende, og ikke mindst vandvejene, som har

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af parcelhusgrunde, beliggende Steenbjerg, Christiansfeld

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af parcelhusgrunde, beliggende Steenbjerg, Christiansfeld KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af parcelhusgrunde, beliggende Steenbjerg, Christiansfeld Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Tlf.: E.mail: CPR nr: og Navn: Adresse: By og postnr.: Tlf: E.mail:

Læs mere

Udbud af areal til blandet bolig- og erhverv i Hald

Udbud af areal til blandet bolig- og erhverv i Hald Udbud af areal til blandet bolig- og erhverv i Hald Skive Kommune udbyder et areal på Søndertoften i Hald, 7840 Højslev til salg uden mindstepris, men med byggepligt, tilslutningsafgifter, samt alle med

Læs mere

Informationsmateriale for Glentevænget 4 og 4B i Herskind

Informationsmateriale for Glentevænget 4 og 4B i Herskind April 2014 12/40451 Informationsmateriale for Glentevænget 4 og 4B i Herskind 1. Oplysninger om grunden Glentevænget 4 er en parcel på ca. 1.603 m 2 og Glentevænget 4B er på ca. 1.782 m 2 parcellerne er

Læs mere

UDKAST TIL KØBSAFTALE

UDKAST TIL KØBSAFTALE UDKAST TIL KØBSAFTALE INDHOLDSFORTEGNELSE 1. EJENDOMMEN 2. KØBESUM OG BETALINGSBETINGELSER 3. OVERTAGELSE 4. SKÆRINGSDATO 5. INKLUDERET I KØBESUMMEN 6. FORPLIGTELSER UDENFOR KØBESUMMEN 7. SERVITUTTER 8.

Læs mere

KØBSAFTALE. GREVE KOMMUNE, Rådhusholmen 10, 2670 Greve sælger herved til. Navn Adresse Postnummer og by evt. CVR. nr.

KØBSAFTALE. GREVE KOMMUNE, Rådhusholmen 10, 2670 Greve sælger herved til. Navn Adresse Postnummer og by evt. CVR. nr. GREVE KOMMUNE Center for Byråd & Ledelse Rådhusholmen 10 2670 Greve KØBSAFTALE GREVE KOMMUNE, Rådhusholmen 10, 2670 Greve sælger herved til Navn Adresse Postnummer og by evt. CVR. nr. den kommunen tilhørende

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Tlf. nr.: teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk

K Ø B S A F T A L E. Tlf. nr.: teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Højbjergparken Parcelhusgrunde Lokalplan 129-området Lysehøj K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn: Adresse: Center for Kommunale Ejendomme Caspar Brands Plads 6 4220 Korsør Tlf.: 58 57 90 91 Tlf. nr.:

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af parcelhusgrunde, beliggende Over Noret, Hejlsminde

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af parcelhusgrunde, beliggende Over Noret, Hejlsminde KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af parcelhusgrunde, beliggende Over Noret, Hejlsminde Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR nr: og Navn: Adresse: By og postnr.: Telefon

Læs mere

Vilkår for Nordfyns Kommunes salg af byggegrunde til opførelse af række- og dobbelthuse i Stenløkkeparken i Otterup

Vilkår for Nordfyns Kommunes salg af byggegrunde til opførelse af række- og dobbelthuse i Stenløkkeparken i Otterup Vilkår for Nordfyns Kommunes salg af byggegrunde til opførelse af række- og dobbelthuse i Stenløkkeparken i Otterup Nordfyns Kommune udbyder nu den tidligere storparcel i Stenløkkeparken til salg i 20

Læs mere

UDBUDSMATERIALE. Udbudsmateriale for Ballerup Kommunes salg af erhvervsgrunde i Måløv Erhvervspark. Juni 2013 BOC Sekretariat for Politik & Ledelse

UDBUDSMATERIALE. Udbudsmateriale for Ballerup Kommunes salg af erhvervsgrunde i Måløv Erhvervspark. Juni 2013 BOC Sekretariat for Politik & Ledelse UDBUDSMATERIALE Udbudsmateriale for Ballerup Kommunes salg af erhvervsgrunde i Måløv Erhvervspark Juni 2013 BOC Sekretariat for Politik & Ledelse Måløv Erhvervspark - Hyldhøj Matr.nr. 7 bg og 10 ø Måløv

Læs mere

UDBUD AF 1 LEDIG GRUND FORSYTHIAVEJ 5 - THISTED

UDBUD AF 1 LEDIG GRUND FORSYTHIAVEJ 5 - THISTED THISTED KOMMUNE UDBUD AF 1 LEDIG GRUND FORSYTHIAVEJ 5 - THISTED Thisted kommune Sekretariatet, Kirkevej 9, 7760 Hurup tlf. 99 17 17 17 www.thisted.dk Indholdsfortegnelse Thisted by og den østlige bydel...

Læs mere

Boeslunde. Parcelhusgrunde på Mosevænget (Lokalplan 102) K Ø B S A F T A L E

Boeslunde. Parcelhusgrunde på Mosevænget (Lokalplan 102) K Ø B S A F T A L E Boeslunde Parcelhusgrunde på Mosevænget (Lokalplan 102) K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn: Adresse: Tlf. nr.: Center for Kommunale Ejendomme Caspar Brands Plads 6 4220 Korsør Tlf.: 58 57 90 91 teknik@slagelse.dk

Læs mere

Salgsbetingelser Vilkår for salg af grunde på Kirkeager, Lønborg

Salgsbetingelser Vilkår for salg af grunde på Kirkeager, Lønborg Salgsbetingelser Vilkår for salg af grunde på Kirkeager, Lønborg Gældende fra 1. januar 2015. 1. Beskrivelse af ejendommen/området Lønborg er en mindre landsby med knap 300 indbyggere. Kirkeager er et

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Eltangvej

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Eltangvej September 2019 KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Eltangvej Undertegnede: Navn: Adresse: By og postnr.: Telefon nr: E.mail: CVR nr.: tilbyder herved Kolding Kommune at

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Erhvervsgrund Solbjergvej 19B, Bælum

K Ø B S A F T A L E. Erhvervsgrund Solbjergvej 19B, Bælum 2/10-14 K Ø B S A F T A L E Erhvervsgrund Solbjergvej 19B, Bælum Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe matr.nr. 8g Bælum By, Bælum, beliggende Solbjergvej

Læs mere

Købsblanket Byggegrunde

Købsblanket Byggegrunde Købsblanketten skal printes, udfyldes og underskrives. Herefter kan den scannes og mailes til erik.janne@webspeed.dk - eller afleveres/postes til: EB Holding Randers ApS Kongelysdalen 14 8930 Randers NØ

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsareal

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsareal Juni 2018 KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsareal Undertegnede: Navn: Adresse: By og postnr.: Telefon nr: E.mail: CVR nr.: tilbyder herved Kolding Kommune at købe erhvervsarealet: Matr. nr.

Læs mere

Vilkår. for salg af Nordfyns Kommunes. byggegrunde

Vilkår. for salg af Nordfyns Kommunes. byggegrunde Vilkår for salg af Nordfyns Kommunes byggegrunde Udbud af byggegrunde til opførelse af parcelhuse i Stenløkkeparken i Otterup Salg sker efter Indenrigsministeriets bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011

Læs mere

Salg af arealer ved Kildemarksvej, 4760 Vordinborg del af matr. nr. 7 f og 7 al Iselingen, Vordingborg Jorder

Salg af arealer ved Kildemarksvej, 4760 Vordinborg del af matr. nr. 7 f og 7 al Iselingen, Vordingborg Jorder Salg af arealer ved Kildemarksvej, 4760 Vordinborg del af matr. nr. 7 f og 7 al Iselingen, Vordingborg Jorder Kollegie 20.635 m2 Vordingborg Uddannelsescenter TV2 Øst Ca. 7.400 m2 Arealets nærmere beliggenhed

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Hvidkærgårdsparken, Vamdrup.

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Hvidkærgårdsparken, Vamdrup. Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Hvidkærgårdsparken, Vamdrup. Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR nr: og Navn: Adresse: By og postnr.: Telefon

Læs mere

Storparcel 23 i Trylleskov Strand

Storparcel 23 i Trylleskov Strand SOLRØD KOMMUNE TEKNIK OG MILJØ Storparcel 23 i Trylleskov Strand 1. Generelle salgsvilkår Indledning Solrød Kommune udbyder storparcel 23 til opførelse af almene familieboliger i etagebyggeri i max. 3

Læs mere

Til interesserede. Den 31. marts 2012. Arealudvikling Aarhus. Salgsmateriale for 7 sommerhuse ved Bønnerup strand

Til interesserede. Den 31. marts 2012. Arealudvikling Aarhus. Salgsmateriale for 7 sommerhuse ved Bønnerup strand Til interesserede Den 31. marts 2012 Arealudvikling Aarhus Teknik og Miljø Aarhus Kommune Salgsmateriale for 7 sommerhuse ved Bønnerup strand Vedlagt dette brev er salgsmaterialet for sommerhusene ved

Læs mere

Til brug for afgivelse af bud KØBSTILBUD. Storparceller på Halmstadvej

Til brug for afgivelse af bud KØBSTILBUD. Storparceller på Halmstadvej Ejendomme 27. august 2013/AB Til brug for afgivelse af bud KØBSTILBUD Storparceller på Halmstadvej Storparcellerne Parcel A (ca. 13.788 m2) Parcel B (ca. 10.755 m2) Begge parceller er beliggende på Halmstadvej

Læs mere

Erhvervs- og industriarealer

Erhvervs- og industriarealer Salgsbetingelser Erhvervs- og industriarealer Niels Espes Vej 8 8722 Hedensted T: 7975 5000 www.hedensted.dk Side 2 af 6 Alle arealer er forbeholdt erhvervsbebyggelse, jf. gældende lokalplan. I områder

Læs mere

Salg af erhvervsareal del af matr.nr. 1 br Nysø Hgd., Præstø Jorder beliggende Ny Esbjergvej, 4720 Præstø

Salg af erhvervsareal del af matr.nr. 1 br Nysø Hgd., Præstø Jorder beliggende Ny Esbjergvej, 4720 Præstø Salg af erhvervsareal del af matr.nr. 1 br Nysø Hgd., Præstø Jorder beliggende Ny Esbjergvej, 4720 Præstø an Sp n ge ve j Ca. 14.250 m2 rgv ej st ve d Ny Es bje vej Møn Næ Industrivej Humlevej Rosagervej

Læs mere

Betingelser for salg af parcelhusgrunde

Betingelser for salg af parcelhusgrunde Betingelser for salg af parcelhusgrunde Gældende for Dalgårdsvej 35, Thorsager 1. Udbud af parcelhusgrunde De kommunale parcelhusgrunde sælges i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af et erhvervsareal beliggende i Bønstrup Industripark

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af et erhvervsareal beliggende i Bønstrup Industripark 2017 KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af et erhvervsareal beliggende i Bønstrup Industripark Undertegnede: Navn: Adresse: By og postnr.: Telefon nr: E-mail: CVR nr.: tilbyder herved Kolding Kommune

Læs mere

Generelle salgsbetingelser for parcelhusgrunde i Aabenraa Kommune April 2010

Generelle salgsbetingelser for parcelhusgrunde i Aabenraa Kommune April 2010 April 2010 Henvendelse: Aabenraa Kommune Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 73 76 76 76 Fax: 73 76 76 77 e-mail: post@aabenraa.dk hjemmeside: www.aabenraa.dk Retsregler: Grundene udbydes til salg jf. bekendtgørelse

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af parcelhusgrunde, beliggende Havrevang, Lunderskov

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af parcelhusgrunde, beliggende Havrevang, Lunderskov KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af parcelhusgrunde, beliggende Havrevang, Lunderskov Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR nr: og Navn: Adresse: By og postnr.: Telefon

Læs mere

Købsaftale. Navn: Adresse: By: Grunden er beliggende ved privat fællesvej og sælges i byggemodent stand.

Købsaftale. Navn: Adresse: By: Grunden er beliggende ved privat fællesvej og sælges i byggemodent stand. Afgift: kr. Akt: skab nr. (udfyldes af tinglysningskontoret) Ejerlav: Erritsø By, Erritsø Matr. nr.: Matr. nr. Beliggende: Argentinervej husnummer j.nr.: Købsaftale Fredericia Kommune sælger herved den

Læs mere

KØBSAFTALE BJERREBY MØLLEBAKKE 1, TÅSINGE, 5700 SVENDBORG

KØBSAFTALE BJERREBY MØLLEBAKKE 1, TÅSINGE, 5700 SVENDBORG KØBSAFTALE BJERREBY MØLLEBAKKE 1, TÅSINGE, 5700 SVENDBORG Svendborg Kommune sælger matr. nr. 32f, Bjerreby by, Bjerreby. Adresse: BJERREBY MØLLEBAKKE 1, 5700 SVENDBORG Areal: 1.050 m 2 Køber betaler alle

Læs mere

Salgsbetingelser Vilkår for salg af grunde ved Brogårdsvej i Tarm Gældende fra 1. januar 2016.

Salgsbetingelser Vilkår for salg af grunde ved Brogårdsvej i Tarm Gældende fra 1. januar 2016. Salgsbetingelser Vilkår for salg af grunde ved Brogårdsvej i Tarm Gældende fra 1. januar 2016. 1. Beskrivelse af ejendommen/området Grundene Brogårdsvej 45-59 ligger i et ældre boligområde. Grundene er

Læs mere

TILBUDSBLANKET for køb af erhvervsgrund beliggende Industrivej 16 Jebjerg 7870 Roslev

TILBUDSBLANKET for køb af erhvervsgrund beliggende Industrivej 16 Jebjerg 7870 Roslev TILBUDSBLANKET for køb af erhvervsgrund beliggende Industrivej 16 Jebjerg 7870 Roslev Undertegnede Navn: Adresse: By: Tlf.nr.: Mail: tilbyder hermed køb af: Matr.nr.: 16dq Jebjerg by, Jebjerg Beliggende:

Læs mere

Vilkår. for salg af Nordfyns Kommunes. projektgrunde

Vilkår. for salg af Nordfyns Kommunes. projektgrunde Vilkår for salg af Nordfyns Kommunes projektgrunde Udbud af projektgrunde til opførelse af boliger på Fionagrunden i Bogense Salg sker efter Indenrigsministeriets bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011

Læs mere

Salgsbetingelser Vilkår for salg af grunde på Søndertoften, Ådum

Salgsbetingelser Vilkår for salg af grunde på Søndertoften, Ådum Salgsbetingelser Vilkår for salg af grunde på Søndertoften, Ådum Gældende fra 1. januar 2015. 1. Beskrivelse af ejendommen/området Ådum er en mindre landsby, og Søndertoften er et børnevenligt boligkvarter,

Læs mere