Løverejse til Berlin Marathon 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Løverejse til Berlin Marathon 2016"

Transkript

1 Allerød 23. juni 2016 Løverejse til Berlin Marathon 2016 Herved inviterer Blovstrød Løverne endnu engang til den 43. BMW Berlin Marathon, verdens hurtigste maraton på en særdeles flad rute. I Berlin er verdensrekorden blevet slået fem gange i de seneste 9 år, sidst i 2014 i tiden 2:02:57 af kenyaneren Dennis Kimetto. Berlin er altid en kæmpe oplevelse. I startboksene står løbere klar til at erobre de 42,195 km, og endnu flere tilskuere står på sidelinjen og hepper dig igennem. Sidste år deltog danskere, og lige så mange begejstrede danskere stod blandt publikum og heppede for de danske farver. Derfor er Berlin også en af de bedste ruter, hvis du er debutant og skal løbe din allerførste maraton. Blovstrød Løverne tilbyder en 4-dages pakkerejse med bus, færge og hotel i perioden fredag 23. mandag 26. september Vi henvender os til både medlemmer af Blovstrød Løverne og løbere i vores naboklubber - vi henvender os til heppere og andre ledsagere. Alle kan deltage. Koncept og program vil være det samme som i de senere år. Udrejse med to busser fra Skovvang Stadion i Allerød fredag morgen med opsamling i Høje Taastrup, overfart via Gedser-Rostock, og kørsel direkte til EXPO Berlin Vital, hvor vi afhenter startnumre. Vi bor centralt i Vestberlin nær Bahnhof Zoo, denne gang 3 nætter på Mark Apart Hotel. Lørdag formiddag deltager vi i Frühstückslauf, et 6 km socialløb med indløb på Olympiastadion. Lørdag eftermiddag tilbyder vi en kort guidet bustur i Berlin Mitte. Det nye indslag vil være et besøg på den fælles nordiske ambassade, hvor en dansk diplomat viser os rundt og orienterer om dansk-tyske relationer (forventet). Om søndagen løber vi maraton med start fra Brandenburger Tor og hylder hinanden ved en medaljefest om aftenen. Mandag eftermiddag kører bussen igen hjemover med ankomst i Allerød kl. 22. Løverne samlet foran Schoss Charlottenburg i 2015 Endnu engang råder Blovstrød Løverne over et stort antal startnumre til Berlin Marathon, som for længst er udsolgt andre steder. Løver har første prioritet, men også vores venner i naboklubberne er velkomne. Grundpakken med startnummer koster kr., for ledsagere uden startnummer er grundprisen kr., depositum er kr. På de følgende sider kan du læse mere om program, økonomi, maratonløb og praktiske forhold, og på den sidste side finder du en tilmeldingsblanket. I år er vi sent ude med denne invitation, og derfor beder vi om en hurtig tilmelding. Udfyld tilmeldingsblanketten og send den senest 1. juli. Betal samtidig et depositum. En restfaktura udsendes via mail i de følgende uger og bedes betalt senest den 1. august. Herved håber vi, at løverejsen har interesse, og ser frem til din tilmelding. Med venlig hilsen Ole Banner-Voigt og Niels Kirkegaard

2 - 2 - Invitation til Berlin Marathon 2016 Herved inviterer vi til den traditionelle løverejse i forbindelse med Berlin Marathon. Se nærmere om, hvordan du bekræfter din tilmelding, nedenfor. Rejseinformation Rejseperiode: Fredag 23. september 2015 kl mandag 26. september ca. kl Berlin Marathon har start søndag 27. september kl , senest ankomst i mål kl Hotel: Vi skal bo på Mark Apart Hotel, Lietzenburger Strasse 82-84, D Berlin, tlf , Hotellet har en god beliggenhed nær centrum i Vestberlin, nær Kurfürstendamm og Kaiser Wilhelm Gedächtniskirche. Det er et mellemklassehotel med veludstyrede værelser. Blovstrød Løverne har benyttet det nærliggende Mark Hotel gennem mange år. Program: På side 5 kan du se et program, som sammenfatter mange vigtige oplysninger. Frühstückslauf (gratis): Lørdag formiddag deltager vi i det traditionelle Frühstückslauf, som er et 6 km løb i social-tempo. Alle kan være med også supporterne. Vi løber fra Schloss Charlottenburg til Olympiastadion, hvor vi slutter med sponsoreret gratis morgenmad, fra yoghurt til Berliner Pfannkuchen, frugt og kaffe. Sightseeing med bus (gratis): Lørdag kl tilbyder vi en kort introduktion af Vestberlin og udvalgte seværdigheder i Berlin Mitte. Turen er gratis, og man er velkommen til at stige af bussen undervejs. Vi slutter ved den fælles nordiske ambassade, hvor i øjeblikket arbejder på at få en rundvisning og en introduktion ved en dansk diplomat. Påregn et mindre gebyr for rundvisningen. Tilmelding til ambassadebesøget er nødvendig ved brug af blanket. Bussen er tilbage ved hotellet kl Gendarmenmarkt, Berlins smukkeste plads. Den fælles nordiske ambassade i Berlin.

3 Økonomi: Grundpris: 4 dages busrejse, færgebillet Gedser-Rostock, chaufførudgifter, og 3 nætter på Berlin Mark Hotel i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad Startgebyr til maratonløbet for løbere, som er medlemmer af Blovstrød Løverne Chipleje, bestilles via tilmeldingsblanket nr. 2 til selve løbet..... Bidrag til Rejsegarantifonden og lovpligtig revision Administration.... Tillæg: Enkeltværelse mod forudbestilling. Morgenbuffet på overfarten Gedser-Rostock Aftenbuffet, stor, på overfarten Rostock-Gedser.. Middag ved medaljefest søndag aften 27. september. ca.: Startnummerr for løbere, som IKKE er medlemmer af Blovstrød Løverne kr. 990 kr. 50 kr. 50 kr. 100 kr kr kr. 109 kr. 159 kr. 325 kr kr. Andet: Triple-værelse eller ekstra opredning undersøges kun ved konkret forespørgsel. Event Shirts og Finisher Shirts kan ikke bestilles forud, men købes på løbermessen Berlin Vital i Tempelhof, hvor vi afhenter startnumre, løbechips og håndledsbånd. Depositum er kr. pr. person: Beløbet betales ved tilmelding eller senest 1. juli til konto (Nordea, Allerød), som tilhører Danbalt Rejser v/ Niels Kirkegaard. Oplys kortfattet, hvem betalingen gælder for. Restbeløbet: Ud fra din tilmeldingsblanket beregner vi, hvad du skal betale i restbeløb. En faktura udsendes pr. mail medio juli Restbeløbet skal betales senest 1. august til samme konto. Afbud: Ved afbud efter 1. august tilbageholdes depositum kr. pr. person. Sidste frist for afbud er onsdag 31. august 2016, hvorefter man må påregne at hæfte for hele rejsen. NB: Dette kort over marathon-ruten er fra Ruten er den samme i 2016.

4 - 4 - Ændring af navn på startnummer: Som TOUR OPERATOR har vi mulighed for at ændre navn på startnummeret efter særlige regler. Det er en fordel, hvis du bliver skadet, oplever sygdom i familien eller forhindres af andre årsager. Sørg dog for at have en sygdomsafbestillingsforsikring. Løbere, som selv har skaffet et startnummer via online-registrering, kan IKKE overdrage startnummeret til andre, og dermed er pengene tabt. Indtil 31. juli: Hvis du forhindres i at løbe, men alligevel deltager i Blovstrød Løvernes rejse, kan vi refundere dig værdien af startnummeret minus 100 kr. i gebyr, dog forudsat at vi har løbere på venteliste. Fra 1. august indtil 16. september kan vi ændre navn til en af samme køn. Forudsat at vi har en løber på venteliste, kan vi refundere værdien af startnummeret minus transfer fee på 45 EUR og et gebyr på 100 kr. Fra 17. september indtil 21. september kan vi ændre navn til en af samme køn. Forudsat at vi har en løber på venteliste, kan vi refundere værdien af startnummeret minus transfer fee på 75 EUR og et gebyr på 100 kr. Forsikring: Der er ikke inkluderet nogen forsikringer, hverken sygdomsafbestillingsforsikring, rejsegodsforsikring eller andet. Vi anbefaler en sygdomsafbestillingsforsikring, som især er vigtig i tilfælde af, at du bliver skadet. Undersøg selv hos dit eget forsikringsselskab, hvordan du er forsikret. Rejsearrangør Ole Banner-Voigt med Blovstrød Løvernes fane, Olympiastadion om lørdagen ved Berlin Marathon meter før mål - 42 km er tilbagelagt, og Brandenburger Tor er passeret.

5 Tilmelding: Rejsen henvender sig først og fremmest til medlemmer af Blovstrød Løverne med ledsager(e), men også andre kan deltage. Startnumre sælges til dem, som har afgivet en forhåndsbestilling og fået bekræftelse fra os. Startnumre tildeles i øvrigt i denne orden: 1) busrejsende løver, 2) selvtransporterende løver, 3) ikke-løver med bussen, og 4) andre ikke-løver. Hvis du individuelt er blevet registreret med et startnummer hos SCC Events, vil du også kunne rejse med på denne løverejse til Berlin eller blot deltage i løvernes afsluttende medaljemiddag søndag aften. Hver deltager skal udfylde én tilmeldingsblanket (side 7 i denne invitation). Markér tydeligt, hvilke måltider og ydelser du ønsker. Løbere med startnummer skal være omhyggelige med fornavn(e), efternavn, fødselsdato og år, evt. løbechip nr. og mailadresse. Den mail-adresse, som du oplyser på blanketten, vil være samme mailadresse, hvortil du til sin tid får din startnummerbekræftelse direkte fra SCC Events i Berlin. Bekræftelsen sendes medio september. Alle løver med startnummer opføres automatisk under Blovströd Löverne. Ikke-løver kan anføre andet klubnavn under bemærkninger. Hvis du har afvigelser til rejsen, så skriv det under bemærkninger. Udskriv tilmeldingsblanketten og udfyld den omhyggeligt. Den/de udfyldte blanketter sendes til Niels Kirkegaard, Hesselgårdsvej 41, Høvelte, 3460 Birkerød, senest 1. juli Du kan også scanne den udfyldte blanket og sende den til niels@kirkegd.dk. Samtidig indbetales depositum kr. pr. person til konto Vigtige tider: 1. juli 2016: Seneste tilmelding og indbetaling af depositum. 15. juli 2016: Mail til hver deltager om, hvad han/hun skal betale i restbeløb. 1. august 2016 Seneste frist for indbetaling af restbeløb. Seneste frist for afbud. 29. august 2016: Informationsmøde efter løbetræning mandag kl i klubhuset. Invitation til informationsmøde følger senere. Deltagerliste: En deltagerliste vil blive udarbejdet. Deltagere, som ønsker at dele værelse, bedes oplyse dette på tilmeldingsblanketten. Informationer. Der opstår sikkert spørgsmål eller ønsker hen ad vejen. Vi samler tingene sammen og informerer, når vi senere i forløbet udsender mails til alle. Mandag 29. august kl efter løbetræningen holder vi et informationsmøde, hvor vi kommer rundt omkring alle emner. Stedet er klubhuset, hvor vi også får lidt at spise. Tilmelding foretages via klub-modulet på Ved infomødet præsenterer vi også tilbud om musical, opera, koncert eller andre specialtilbud. Om selve maraton-løbet kan du hente mange nyttige oplysninger på den officielle hjemmeside Kontaktpersoner: Niels Kirkegaard (hovedansvarlig) Ole Banner-Voigt Hesselgårdsvej 41 Mosevej 20 Høvelte 3450 Allerød 3460 Birkerød Tlf Mob Mob niels@kirkegd.dk obannervoigt@gmail.com

6 - 6 - Program for Blovstrød Løvernes rejse til Berlin Marathon 2016 Foreløbigt program af 23. juni 2016 Fredag 23. september Pakning af bus(ser) på P-pladsen ved Skovvang Stadion/Poppelvej i Allerød Afgang fra Skovvang Stadion, Allerød Eventuelt opsamling på Høje Taastrup Banegård, på Banestrøget syd for banen. Derefter køres videre ad motorvejen sydover til Gedser Afg. med færgen fra Gedser. Fælles morgenbuffet ombord for dem, som har betalt i forvejen Ankomst til Überseehafen, Rostock (ca.) Ankomst til Berlin. Bussen/busserne kører direkte til løber-messe Expo Berlin Vital, som ligger på Luckenwalder Strasse 4-6, Berlin. Her afhenter man sit startnummer og løbechip ved personligt fremmøde. Medbring fotolegitimation og startnummerbevis. Berlin Vital er en kolossal løbermesse med løbe-dress, Event Shirts og andet nyt sportudstyr. Oftest kan man gøre en god handel.???? Afgang fra EXPO Berlin Vital efter aftale. Derefter ankomst til hotellet nær centrum i det tidligere Vestberlin. Indlogering 3 nætter: Berlin Mark Apart Hotel, Lietzenburger Strasse 82-84, D Berlin, tlf , Lørdag 24. september Morgenbuffet på hotellet Afgang fra Berlin Mark Hotel med bus til Schloss Charlottenburg. Musik og gøgl. Family-Photo Start på Frühstücklauf ca. 6 km fra Charlottenburg til Olympiastadion. Alle kan være med, løbere og ledsagere, adstadigt tempo. Blovstrød Løvernes fane og balloner medbringes. Efter løbet nyder man sponsoreret yoghurt, kaffe/the, Berliner Pfannkuchen, frugt m.m Afgang fra den store P-plads foran Olympiastadion Ankomst til Mark Apart Hotel, omklædning Gratis tilbud (dog betales for ambassadebesøg): Bus-sightseeing forholdsvis kort forbi seværdigheder i det centrale Berlin, i både øst og vest. Mulighed for at stige af undervejs. Kl gør vi holdt ved den fælles nordiske ambassade, hvor planen er, at vi får en rundvisning. Påregn et mindre gebyr, tilmelding via blanket. Derefter kører bussen direkte til Mark Apart Hotel, ankomst ca Inline Skating Marathon begynder. Rulleskøjteløberne følger næsten samme rute som løberne. Søndag 25. september (Race Day) Tidlig morgenbuffet på hotellet Afgang med bussen fra Mark Apart Hotel. Vi stiger af bussen så tæt på start som muligt Start på Berlin Marathon, meter. Maksimum løbetid er 6:15. Målet lukker kl Eftm. Efterhånden som vi kommer i mål, mødes vi på Gasthaus Schildkröte, Kurfürstendamm 212 (lige ved U-Bahn Ulandstrasse) Afgang med bus fra Mark Hotel Medaljemiddag på en restaurant, hvis navn oplyses senere. Aperitif, 3 retters menu, kaffe/te. Hjemtransport til hotellet ved egen foranstaltning. Mandag 26. september Morgenbuffet på hotellet. Formiddagen til egen rådighed Bussen/busserne åbner for pakning af bagage, dog efter nærmere aftale Afgang fra Mark Apart Hotel Afgang med færgen Rostock-Gedser. Fælles middagsbuffet ombord for dem, som har betalt i forvejen (ca.) Ankomst til Høje Tastrup Banegård, fortsætter derefter til Allerød (ca.) Ankomst til Skovvang Stadion, Allerød. Turen slut. Ret til ændringer forbeholdes.

7 - 7 - Tilmeldingsblanket til Blovstrød Løvernes rejse til Berlin Marathon 2016 (udfyld én blanket pr. deltager) Fornavn(e): Efternavn: Adresse: Mobil (helst det nummer, hvor du kan træffes på udrejsedagen): (denne adresse oplyses til SCC Events, som senere sender bekræftelse og diverse informationer direkte til dig): Følgende udfyldes kun af løbere, som køber STARTNUMMER gennem Blovstrød Løverne: Jeg ønsker startnummer til Berlin Marathon Fødselsdag: Dag: Måned: År: Nationalitet: Forventet sluttid: T: M: S: Første marathon (alene til orientering): Ja Nej Eventuel personlig champion chip (2 + 5 karakterer): Eventuel leje af chip, pris 50 kr.... (skal afleveres i mål; hvis chippen beholdes, skal der betales yderligere 200 kr.) Ja Følgende skal udfyldes efter ønske: Jeg ønsker at dele hotelværelse med: Jeg ønsker enkeltværelse på Mark Apart Hotel (begrænset antal), pristillæg kr. Jeg ønsker morgenbuffet på færgen Gedser-Rostock, udrejse fredag, pris 109 kr... Jeg ønsker stor aftenbuffet på færgen Rostock-Gedser, hjemrejse mandag, pris 159 kr. Jeg ønsker at deltage i medaljemiddag søndag aften, pris 325 kr... Vejledende: Jeg vil gerne med på bus-sightseeing lørdag kl , gratis.... Bindende: Jeg ønsker rundvisning på fælles nordisk ambassade, lør (mindre gebyr). Bemærkninger: Underskrift: Dato: Denne blanket udfyldes og sendes senest fredag 1. juli 2016 til: Niels Kirkegaard, Hesselgårdsvej 41, Høvelte, 3460 Birkerød. Du kan også scanne den og sende den til niels@kirkegd.dk. Forhåndstilmeldte betaler samtidig depositum kr. til konto

Løverejse til Berlin Marathon 2014

Løverejse til Berlin Marathon 2014 Allerød 30. april 2014 Løverejse til Berlin Marathon 2014 Berlin er stedet, hvor man slår rekorder. Sidste år blev der sat endnu en verdensrekord på marathon-rutens 42.195 meter, opnået af Wilson Kipsang

Læs mere

Blovstrød Løvernes rejse til Berlin Marathon 2012

Blovstrød Løvernes rejse til Berlin Marathon 2012 Allerød 31. maj 2012 Blovstrød Løvernes rejse til Berlin Marathon 2012 Hermed følger Blovstrød Løvernes invitation til Berlin Marathon søndag 30. september 2012. Vores løverejse gennemføres med bus over

Læs mere

Løverejse til Berlin Marathon 2018

Løverejse til Berlin Marathon 2018 Allerød 5. december 2017 Løverejse til Berlin Marathon 2018 Berlin Marathon 2018 er fremskyndet med én uge, så den løbes søndag 16. september 2018. Dermed falder BM18 desværre sammen med Copenhagen Half

Læs mere

Blovstrød Løvernes rejse til 40. BMW Berlin Marathon 2013

Blovstrød Løvernes rejse til 40. BMW Berlin Marathon 2013 Allerød 2. december 2012 Blovstrød Løvernes rejse til 40. BMW Berlin Marathon 2013 Interessen for at deltage i Berlin Marathon i 2013 er eksploderet. Dels er Berlin blevet stadig mere populært, dels er

Læs mere

Blovstrød Løvernes rejse til Berlin Halvmarathon 2013

Blovstrød Løvernes rejse til Berlin Halvmarathon 2013 Allerød 12. december 2012 Blovstrød Løvernes rejse til Berlin Halvmarathon 2013 Blovstrød Løverne inviterer herved til 33. Berliner Halbmarathon, som løbes søndag 7. april 2013. Vi råder over 80 startnumre.

Læs mere

Blovstrød Løvernes rejse til Berlin Halvmarathon 2012

Blovstrød Løvernes rejse til Berlin Halvmarathon 2012 Allerød 21. november 2011 Blovstrød Løvernes rejse til Berlin Halvmarathon 2012 Berliner Halbmarathon er et fantastisk flot løb med over 26.000 deltagere. Det er en flad rute på 21,1 km gennem de smukkeste

Læs mere

Blovstrød Løvernes rejse til Berlin Halvmarathon 2014

Blovstrød Løvernes rejse til Berlin Halvmarathon 2014 Allerød 3. januar 2014 (rettet 23. januar) Blovstrød Løvernes rejse til Berlin Halvmarathon 2014 Berlin Halvmarathon bliver i år gennemført i nøjagtig samme weekend, hvor der løbes verdensmesterskab i

Læs mere

Flyrejse med løverne til. Tallinn Marathon. Fredag 12. mandag 15. september 2014

Flyrejse med løverne til. Tallinn Marathon. Fredag 12. mandag 15. september 2014 Flyrejse med løverne til Tallinn Marathon Fredag 12. mandag 15. september 2014 Allerød 27. juni 2014 I Tallinn løbes der både 10 km, 21 km og 42 km samt Nordic Walking 10 km. Dermed har Tallinn Marathon

Læs mere

Blovstrød Løvernes rejse til Berlin Halvmarathon 2019

Blovstrød Løvernes rejse til Berlin Halvmarathon 2019 Allerød 28. december 2018 INVITATION Blovstrød Løvernes rejse til Berlin Halvmarathon 2019 Herved inviterer Blovstrød Løverne til den årlige løverejse til Berlin Halvmarathon, fredag 5. april - mandag

Læs mere

5 dagstur med bus til Berlin

5 dagstur med bus til Berlin 5 dagstur med bus til Berlin Udrejse: Søndag d. 10. juni 2012 Hjemrejse: Torsdag d. 14. juni 2012 Hotel: Berlin Mark Hotel 4 stjernet Hotel Meinekestrasse 18-19 D10719 Berlin www.berlinmarkhotels.de Vi

Læs mere

VM Halvmarathon 2018 i Valencia

VM Halvmarathon 2018 i Valencia Allerød, 25. oktober 2017 INVITATION VM Halvmarathon 2018 i Valencia Hvert andet år holdes der VM i halvmarathon på det europæiske kontinent. I 2014 blev VM holdt i København, hvor over 100 løbere fra

Læs mere

OGF klubtur Odense Berlin Pinsen 2015

OGF klubtur Odense Berlin Pinsen 2015 OGF klubtur Odense Berlin Pinsen 2015 Odense Gymnastik Forening Oplevelse Glæde Fællesskab OGF-klubhus. Deltagerne mødes i klubhuset lørdag, den 23. maj 2015 kl. 7.30. Her pakkes følgebilerne med bagagen,

Læs mere

Sommertur til Berlin

Sommertur til Berlin Sommertur til Berlin 15 Juni 2016, 5 dags busrejse med Vitus Pris: 3495 Kr Inkluderet i prisen 4-stjernet bus 4 nætter på Hotel Sylter Hof*** 1 x brunch (1. dag) 4 x morgenmad 2 x middag (1. og 4. dag)

Læs mere

Program for 2. halvår 2016

Program for 2. halvår 2016 Program for 2. halvår 2016 Kære pensionistmedlem Da vi er i den heldige situation, at vi efterhånden har fået samlet langt de fleste mailadresser for vore medlemmer, ønsker vi så hurtigt som muligt at

Læs mere

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 Dette års efterårstur går til den dejlige vinby Altenahr syd for Bonn. Altenahr er beliggende ved floden Ahr i det sydvestlige Tyskland i Eiffel-bjergene,

Læs mere

Danskerne elsker Berlin Marathon. Det kan både ses og ikke mindst høres på den 42,195 kilometer lange rute.

Danskerne elsker Berlin Marathon. Det kan både ses og ikke mindst høres på den 42,195 kilometer lange rute. WELTKLASSE! FORHÅNDSRESERVATION TIL BERLIN MARATHON Danskerne elsker Berlin Marathon. Det kan både ses og ikke mindst høres på den 42,195 kilometer lange rute. Forhåndsreservation Ved køb af forhåndsreservationer

Læs mere

Orkanen Singleklubben med pli.

Orkanen Singleklubben med pli. Orkanen Singleklubben med pli. Orkanens hjemmeside http://www.orkanen.dk Initiativtager og kontaktperson Edith Agerholm, Fårupled 10 7300 Jelling - Tlf. 75 8717 53 Mobil. 22 90 84 22 E-mail. edith.agerholm@jellingnet.dk

Læs mere

Tag med Six Foot Stompers til 43. Dixielandfestival i Dresden. Torsdag 16. maj mandag 20. maj 2013.

Tag med Six Foot Stompers til 43. Dixielandfestival i Dresden. Torsdag 16. maj mandag 20. maj 2013. Tag med Six Foot Stompers til 43. Dixielandfestival i Dresden. Torsdag 16. maj mandag 20. maj 2013. Six Foot Stompers på Højbro Plads under Copenhagen Jazzfestival 2012. Six Foot Stompers inviterer til

Læs mere

Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket.

Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket. København, den 1. oktober 2009 Kære Kollega Med Danske Biografer til Dubai Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket.

Læs mere

(Øster) Højst Aktiv Uge 36

(Øster) Højst Aktiv Uge 36 (Øster) Højst Aktiv Uge 36 Sommeren er snart ved at gå på hæld, vi går mod mørkere tider, og snart bliver aktivt udeliv erstattet af flere og flere indendørs aktiviteter. Men...inden vi tager definitivt

Læs mere

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984.

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. Silkeborg, den 11. marts 2016. Kære venner! Vi vil starte med, lidt nyt fra vores generalforsamling i veteranklubben, den 11. februar.

Læs mere

En forårsdag i TIVOLI

En forårsdag i TIVOLI Invitation: (Alle jyder, fynboer m. fl.) En forårsdag i TIVOLI Tirsdag den 12. april fra kl. 11.00-17.00 byder vi alle medlemsfamilier velkommen til en herlig dag i Danmarks verdensberømte forlystelsespark

Læs mere

Petanque ved Middelhavet

Petanque ved Middelhavet Petanque ved Middelhavet Afslapning i La Ciotat Tag med DGI Pétanque til La Ciotat - den lille by, hvor pétanque opstod i 1910 Mød en tidligere verdensmester og andre dygtige franske petanquespillere Instruktion

Læs mere

Tovholderrollen. En af de opgaver, der i Hovedstadens Svømmeklub varetages af svømmernes forældre er rollen som tovholder.

Tovholderrollen. En af de opgaver, der i Hovedstadens Svømmeklub varetages af svømmernes forældre er rollen som tovholder. Tovholderrollen En af de opgaver, der i Hovedstadens Svømmeklub varetages af svømmernes forældre er rollen som tovholder. Rollen indebærer, at man planlægger og arrangerer holdenes deltagelse i eksterne

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris

Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris Paris har en masse at byde på, og vi har sammensat en tur, der byder på noget af det allerbedste

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA AARHUS 11. - 12. JUNI 2016 Kære deltager Velkommen til XTERRA AARHUS 2016! Glæd dig til en fed oplevelse i naturen, i selskab med en masse andre seje deltagere. Med mere en

Læs mere

Løverejse til Barcelona Half Marathon

Løverejse til Barcelona Half Marathon Allerød, 3. december 2016 (revideret 31. dec. 2016) INVITATION Løverejse til Barcelona Half Marathon Fredag 10. mandag 13. februar 2017 Barcelona Half Marathon løbes søndag 12. februar 2017, og rammen

Læs mere

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aalborg 2016

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aalborg 2016 1 ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aalborg 2016 Velkommen til KMD 4:18:4 Aalborg! Det er os en stor glæde at byde dig velkommen som deltager til KMD 4:18:4 Aalborg. I denne guide, vil du kunne finde svar på dine

Læs mere

Danmarksmesterskaber kano og kajak maraton 2016

Danmarksmesterskaber kano og kajak maraton 2016 Danmarksmesterskaber kano og kajak maraton 2016 Den 18. og 19. juni på Bygholm Sø Arrangør Horsens Kajakklub og Dansk Kano og Kajak Forbund Praktisk information Tilmelding Løbsudskrivning og afvikling

Læs mere

PETANQUE I FRANKRIG juni 2009 CHÂTEAUROUX

PETANQUE I FRANKRIG juni 2009 CHÂTEAUROUX PETANQUE I FRANKRIG 01. 07. juni 2009 CHÂTEAUROUX Arrangeret af Niels og Birthe Toft Med hjælp af Jean Claude Besnard, UFOLEP DGI s samarbejdspartner UFOLEP i Frankrig har inviteret DGI petanquespillere

Læs mere

PROGRAM 2016. Midtvendsyssels Lærerkreds. Fraktion 4. Slut på vinteren. Forår på Samsø. Farsø og Jenle. Julearrangement. Midtvendsyssels Lærerkreds

PROGRAM 2016. Midtvendsyssels Lærerkreds. Fraktion 4. Slut på vinteren. Forår på Samsø. Farsø og Jenle. Julearrangement. Midtvendsyssels Lærerkreds Midtvendsyssels Lærerkreds Fraktion 4 Slut på vinteren Forår på Samsø Farsø og Jenle Julearrangement PROGRAM 2016 Midtvendsyssels Lærerkreds Grønnegade 52, 9700 Brønderslev Tlf. 98 80 19 33 150@dlf.org

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Verona har med sin gunstige placering, som indgangsdøren mellem nord og syd, været en vigtig by lige siden Romerriget. Byen er da også den by i Italien,

Læs mere

KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014

KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014 KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014 KOREAREJSER byder i 2015 på to grupperejser en Sommer- og en Efterårstur. Sommerturen er fra søndag 27. juni til søndag 11. juli 2015. Rejseprogrammet for sommerturen

Læs mere

Wiffertsholmstævnet. 19. & 20. september 2015. Husk seneste tilmelding d. 13. september

Wiffertsholmstævnet. 19. & 20. september 2015. Husk seneste tilmelding d. 13. september Wiffertsholmstævnet 19. & 20. september 2015 Husk seneste tilmelding d. 13. september Velkommen for 39. gang Det er en stor fornøjelse igen i år at kunne inviterer til Wiffertsholmstævne. I lighed med

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA AARHUS 11. - 12. JUNI 2016 Kære deltager Velkommen til XTERRA AARHUS 2016! Glæd dig til en fed oplevelse i naturen, i selskab med en masse andre seje deltagere. Med mere en

Læs mere

- ta med til. poletter til øl og mad.

- ta med til. poletter til øl og mad. - ta med til og Pris kr. 2495,- inkl. bustransport, dobbeltværelse og morgenmad - inkluderer også: besøg på bryggerimuseum og slottet i Detenice middelaldershow inkl. 3 retters menu og 1 øl. Reserveret

Læs mere

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Odense 2016

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Odense 2016 1 ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Odense 2016 Velkommen til KMD 4:18:4 Odense! Det er os en stor glæde at byde dig velkommen som atlet til KMD 4:18:4 Odense. Velkommen til den femte udgave af KMD 4:18:4 Odense.

Læs mere

Studietur l Tyskland november 2018

Studietur l Tyskland november 2018 Studietur l Tyskland 4.-11. november 2018 Ovenpå en meget speciel og på mange måder skidt sommer for landbruget er det måske en god idé at komme med på en studietur l Tyskland med flere spændende, faglige

Læs mere

Længere ture i ind- og udland

Længere ture i ind- og udland Planlægning En tur der varer flere dage i ukendt terræn kræver naturligvis større planlægning end en endagstur på 5 km i nærområdet. Der skal være to turledere på disse ture, da den ene kan blive forhindret

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 1.795,- Højdepunkter Julemarked flere steder i Berlin Den inkluderede byrundtur med dansktalende lokalguide Spadseretur i de julepyntede

Læs mere

Sommercamp i Barretstown for søskende

Sommercamp i Barretstown for søskende Sommercamp i Barretstown for søskende Hvad er Barretstown? Barretstown er en specialdesignet camp i Irland, der tilbyder rekreationsophold til henholdsvis børn med alvorlige sygdomme og deres søskende.

Læs mere

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program Testcenter Østerild Landboforeningen Odder Skanderborg Program 2015 2016 Biograftur i Odder + efterfølgende middag på Italia. Mandag d.16. februar 2015 kl. 16.00. Odder biograf har været så venlige at

Læs mere

Censuringen Vandtårnet, Hollands Gaard 30, Nykøbing F. Onsdag d. 7. september Kl. 10:00 17:00

Censuringen Vandtårnet, Hollands Gaard 30, Nykøbing F. Onsdag d. 7. september Kl. 10:00 17:00 KUNST og LYD Sydhavsøernes Censurerede Efterårsudstilling (SCE) er en kunstudstilling, hvor alle har mulighed for at indsende værker og få dem vurderet af professionelle udøvende kunstnere. De censurerede

Læs mere

BAGSVÆRD REGATTA 2004 Weekenden 5. & 6. juni 2004 Rostadion Bagsværd Sø Gladsaxe Kommune

BAGSVÆRD REGATTA 2004 Weekenden 5. & 6. juni 2004 Rostadion Bagsværd Sø Gladsaxe Kommune Kære kano- og kajak venner! 2. april 2004 Vi har hermed fornøjelsen af at invitere Jer til dette års regatta, som finder sted lørdag den 5. juni & søndag den 6. juni 2004 og naturligvis på Rostadion Bagsværd

Læs mere

Midsommerstævne 19.- 20.- og 21. juni 2015 i Søgård Petanque Klub Tingbjerg 100, 6200 Aabenraa

Midsommerstævne 19.- 20.- og 21. juni 2015 i Søgård Petanque Klub Tingbjerg 100, 6200 Aabenraa Klubbens hjemmeside: www.petanquesyd.dk Midsommerstævne 19.- 20.- og 21. juni 2015 i Søgård Petanque Klub Tingbjerg 100, 6200 Aabenraa Søgård Petanque Klubs 20 års jubilæum Søgård Petanque Klub afholder

Læs mere

ndhtxtfoto Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 fra idé til virkelighed

ndhtxtfoto Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 fra idé til virkelighed ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 På basis af erfaringerne fra en tidligere FRKDstudietur til USA og Canada samt ønsket om også at besøge Jill Clapperton,

Læs mere

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth.

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth. Til FC Vestsjællands sponsorer 29. januar 2013 Kære alle. Herved har FC Vestsjællands Erhvervsklub fornøjelsen at invitere til en spændende busrejse til Hamborg i dagene fredag den 1. marts søndag den

Læs mere

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 Riis Rejsers reference: STK1112212 Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 I fortsættelse af behagelig samtale glæder det os at kunne præsentere følgende forslag til jeres rejse: Op mod jul er Berlin altid

Læs mere

SLETTELEJREN 2014. 1. 4. september 2014 NYHEDSBREV AUGUST 2014!

SLETTELEJREN 2014. 1. 4. september 2014 NYHEDSBREV AUGUST 2014! SLETTELEJREN 2014 1. 4. september 2014 NYHEDSBREV AUGUST 2014! Den store fælles lejrtur for hele skolen nærmer sig. Om kort tid drager elever og ansatte til Sletten, hvor vi vil fokusere på Natur/Bevægelse/Fællesskab.

Læs mere

TILMELDINGSBLANKET TIL KONFIRMATION I TAASTRUP NYKIRKE 2017

TILMELDINGSBLANKET TIL KONFIRMATION I TAASTRUP NYKIRKE 2017 TILMELDINGSBLANKET TIL KONFIRMATION I TAASTRUP NYKIRKE 2017 Kære kommende konfirmand Hvis du gerne vil konfirmeres i Taastrup Nykirke, så skal du læse denne tilmeldingsblanket. For at blive konfirmeret,

Læs mere

Velkommen til Plejecentret Sjælsø

Velkommen til Plejecentret Sjælsø Velkommen til Plejecentret Sjælsø Ældreboligerne (plejeboliger) Soldraget 35 & 39 Telefon Hovednummer------------------------------- 45 81 70 55 Centerleder ---------------------------------- 45 99 71

Læs mere

Velkommen til Plejecentret Sjælsø

Velkommen til Plejecentret Sjælsø Velkommen til Plejecentret Sjælsø Plejeboligerne Soldraget 37 www.plejecentretsjaelsoe.dk Telefon Hovednummer------------------------------- 46 11 16 16 Centerleder ---------------------------------- 46

Læs mere

Is under skøjterne i sommervarmen?

Is under skøjterne i sommervarmen? Is under skøjterne i sommervarmen? Så tag med på HSK s fantastiske Sommer Camp 2016! Hvem kan deltage HSKs Sommercamp er åben for alle HSK s medlemmer uanset alder og niveau. Løbere under under 12 år skal

Læs mere

LAULUNDSPORTS' FODBOLDTUR TIL BARCELONA. d. 15 Oktober - d. 22. Oktober 2016.

LAULUNDSPORTS' FODBOLDTUR TIL BARCELONA. d. 15 Oktober - d. 22. Oktober 2016. LAULUNDSPORTS' FODBOLDTUR TIL BARCELONA "En kombination af FCBESCOLA's træning og kampe mod lokale hold" d. 15 Oktober - d. 22. Oktober 2016. Kære fodboldvenner Så gentager vi succesen fra 2015! Er du

Læs mere

Nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2014

Nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2014 Nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2014 Indkaldelse til generalforsamling i Kalundborg Turistforening tirsdag den 25. marts 2014 kl. 17.30 på Kalundborg Vandrerhjem Stadion Allé 5 4400 Kalundborg

Læs mere

Ramlerne god golf og sammenhold 2019

Ramlerne god golf og sammenhold 2019 Ramlerne god golf og sammenhold 2019 East Sussex, England 26-29 april 2019 Destinationen for Ramlernes Årlige forårstur bliver igen England, nærmere betegnet til East Sussex, hvor Dale Hill Golf Resort

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 03. 2011.

Nyhedsbrev nr. 03. 2011. Onsdag d. 1. juni til søndag d. 4. juni Nyhedsbrev nr. 03. 2011. Hartzentur er overstået og alt gik godt, vi kom alle sikkert frem og tilbage, uden skader og uheld. Vi havde også det bedste vejr man kunne

Læs mere

TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010

TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010 TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010 Kun 12 pladser tilbage Sidste tilmeldingsfrist den 18. juni 2010 Velkommen til Paris byernes by Årets VM afholdes i Paris, som vel næsten ikke behøves

Læs mere

Tour De Mallorca 2016 16. marts- 25.marts

Tour De Mallorca 2016 16. marts- 25.marts Tour De Mallorca 2016 16. marts- 25.marts CC Hillerød træningslejr Mallorca Michael Bornak +45 2022 3817 webmaster@cchillerod.dk Pris for årets udgave er 6500 kr. i delt dobbeltværelse. Meld dig til med

Læs mere

bliv rustet til en god dag

bliv rustet til en god dag Til ko n ta k tper son en praktisk GUIDE bliv rustet til en god dag en del af noget større praktisk GUIDE bliv rustet til en god dag Denne vejledning er til dig som kontaktperson på Pigeraketten, så du

Læs mere

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Januar - Februar 2016

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Januar - Februar 2016 TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Januar - Februar 2016 Redaktionen: Administrationen. Indlæg til Tofteposten skal være redaktionen i hænde senest d.15, i måneden. Hvis nogen ønsker Tofteposten

Læs mere

Sammen skaber vi engagement. Højskole for genbrug

Sammen skaber vi engagement. Højskole for genbrug Sammen skaber vi engagement Højskole for genbrug Mandag d. 14. marts - fredag d. 18. marts 2016 1 Forsidefoto: Mikkel Østergaard Dato Kurset afholdes fra mandag den 14. til fredag den 18. marts 2016. Pris

Læs mere

Impulsen Torsdag 3-10 Fredag 4-10 Airbrush m. Tom - Kanin-møde i Kaninhulen kl.15.00

Impulsen Torsdag 3-10 Fredag 4-10 Airbrush m. Tom - Kanin-møde i Kaninhulen kl.15.00 Månedsplan Oktober Uge 40 Michael Madbar Tirsdag 1-10 Musicon SkaterPark Tur m/michael Onsdag 2-10 Spring-træning kl.14.00 - Dyrehandel-tur Impulsen Torsdag 3-10 Fredag 4-10 Airbrush m. Tom - Kanin-møde

Læs mere

BUM 2006 Slagelse. Hej med dig! Men hvad er det nu egentlig BUM er for noget??? Hvordan kan du deltage? Idrætsgrene.

BUM 2006 Slagelse. Hej med dig! Men hvad er det nu egentlig BUM er for noget??? Hvordan kan du deltage? Idrætsgrene. Hej med dig! BUM 2006 Vi har netop modtaget et brev fra Ahorn, Ringsted, som denne gang er vært for BUM 2006 i den 3.-5. november for Teenager BUM 14-18 år og 17.-19. november for Junior BUM 10-13 år.

Læs mere

Is under skøjterne i sommervarmen?

Is under skøjterne i sommervarmen? Is under skøjterne i sommervarmen? Flere måneder uden is under skøjterne, nej vel? Tag med på HSK s fantastiske Sommer Camp 2015! Hvem kan deltage Skøjtelejren er åben for alle HSK s løbere, uanset alder

Læs mere

FM i fodbold 2012. VELKOMMEN TIL HERNING den 31.august 02. september. Program Marts 2012

FM i fodbold 2012. VELKOMMEN TIL HERNING den 31.august 02. september. Program Marts 2012 FM i fodbold 2012 VELKOMMEN TIL HERNING den 31.august 02. september Program Marts 2012 1 Landsstævne i fodbold for KFUM hold. Igen i år har Herning KFUM Fodbold fornøjelsen at invitere ungdomsspillere,

Læs mere

Gilleleje Golfklub 2006

Gilleleje Golfklub 2006 Gilleleje Golfklub 2006 ***Pronstorfer Krug, Wardersee, Tyskland Vers. 2 14. oktober 05 Forventet rejseplan med forbehold for ændringer Kl. Fredag den 05. maj 2006 07.00 Afgang fra Gilleleje Golfklub.

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 07.11.2019 10.11.2019 2.395,- Højdepunkter Festivitas i anledning af 30 års dagen for Murens fald Vi guider dig hen til de store steder.

Læs mere

Is under skøjterne i sommervarmen?

Is under skøjterne i sommervarmen? Is under skøjterne i sommervarmen? Flere måneder uden is under skøjterne, nej vel? Tag med på HSK s fantastiske Sommer Camp 2015! Hvem kan deltage Skøjtelejren er åben for alle HSK s løbere, uanset alder

Læs mere

STAFETTEN 2012 27. AUGUST - 31. AUGUST VERDENS STØRSTE MOTIONSLØB TILMELD JER PÅ SPARTA.DK

STAFETTEN 2012 27. AUGUST - 31. AUGUST VERDENS STØRSTE MOTIONSLØB TILMELD JER PÅ SPARTA.DK STAFETTEN 2012 27. AUGUST - 31. AUGUST VERDENS STØRSTE MOTIONSLØB TILMELD JER PÅ SPARTA.DK VELKOMMEN TIL DHL STAFETTEN 2012 Det er en stor fornøjelse endnu en gang at byde velkommen til DHL Stafetten i

Læs mere

AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 24. GANG TIL AALBORG CUP

AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 24. GANG TIL AALBORG CUP AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 24. GANG TIL AALBORG CUP Aalborg Cup 2013 byder på udfordringer både for senior, junior og årgangssvømmere. Senior og juniorgruppen er slået sammen til én gruppe, så der

Læs mere

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018 Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den 11-14.april 2018 Afrejse København den 1.april 2018 til 21.april 2018 Hermed følger den endelige rejseplan og pris i forbindelse med Konvention

Læs mere

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Warszawa ligger smukt ved Wisla floden med ca. 3 mio. indbyggere. Den flotte gamle bydel kom på UNESCOs Verdensarvsliste

Læs mere

Krakow - Polens førende kulturby

Krakow - Polens førende kulturby Krakow - Polens førende kulturby Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 05.04.2020 11.04.2020 4.695,- Højdepunkter Centralt beliggende hotel Tømmerflådesejlads på Dunajec floden Saltminerne

Læs mere

29.april - 1. maj 2016 3 DAGES LANGBANE STÆVNE 8 BANER MED EL-TID SUPERFINALER I 50 & 100 METER PENGE- OG GAVEPRÆMIER NORDISK STÆVNE

29.april - 1. maj 2016 3 DAGES LANGBANE STÆVNE 8 BANER MED EL-TID SUPERFINALER I 50 & 100 METER PENGE- OG GAVEPRÆMIER NORDISK STÆVNE 29.april - 1. maj 2016 3 DAGES LANGBANE STÆVNE 8 BANER MED EL-TID NORDISK STÆVNE SUPERFINALER I 50 & 100 METER PENGE- OG GAVEPRÆMIER HOVEDSPONSOR HJØRRING PARK VENDIA SWIM CUP 2016 Hjørring Park Vendia

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

Alcudia / Playa de Muro

Alcudia / Playa de Muro LINEDANCE & FERIE PÅ MALLORCA 04. - 11. juni 2016 Alcudia / Playa de Muro På Mallorca Om hotellet Linedance & Ferie kan igen i år byde velkommen til den skønne Alcudia-bugt på Mallorca, med ikke mindre

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 06. 2011.

Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Nyt fra sidste klubaften d. 7. september 2011. Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Vi nåede op på at blive 28 medlemmer, som deltog på denne klubaften. Vi nød Randi og Carstens fine kager, jeg nåede selv at spise

Læs mere

Mit nydiagnosticerede barn med ADHD

Mit nydiagnosticerede barn med ADHD Mit nydiagnosticerede barn med ADHD Forældrekursus for forældre, der har fået diagnosen på deres barn inden for det sidste år 21. 23. september 2007 Hotel Scandic Hvidkærvej 25 5250 Odense SV Program Fredag

Læs mere

1. Rejsebrev. London

1. Rejsebrev. London 1. Rejsebrev Praktiksted Melrose House Nursery Schools 55 Finlay St. Fulham SW6 6HF E-mail: fulham@melrose-house.com http://melrose.schooljotter.com Studerende Trine Amstrup Jensen PV11118 1008965@ucn.dk

Læs mere

Lederbrev omkring divisionsturneringen 2010

Lederbrev omkring divisionsturneringen 2010 Det Danske Spejderkorps Pamhule Division Lederbrev omkring divisionsturneringen 2010 Divisionsturneringerne i Pamhule Division holdes alle på Hjartbro Spejdercenter i weekenden 23. 25. april. Ved at samle

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 1.795,- Højdepunkter Julemarked flere steder i Berlin Den inkluderede byrundtur med dansktalende lokalguide Spadseretur i de julepyntede

Læs mere

En god udfordring arranger et træf i Morgan klub regi.

En god udfordring arranger et træf i Morgan klub regi. En god udfordring arranger et træf i Morgan klub regi. Det er ikke så svært, og slet ikke hvis man bruger nedenstående hints og gode råd. Det er vigtigt at læse dokumentet som inspiration, for derefter

Læs mere

Ølfestival i København 23. 25. maj 2013

Ølfestival i København 23. 25. maj 2013 April 2013 Kære udstiller på Ølfestival 2013 Vi glæder os rigtig meget til at se jer i TAP I. Nu vil vi bede jer om at give tilbagemelding på diverse oplysninger vedrørende bl.a. salg af udstillervarer

Læs mere

2016 nærmer sig, og DGI Svømnings Stævneudvalg inviterer til LANDSMESTERSKAB 2016 i Ikast Svømmecenter, Frisenborgparken, 7430 Ikast.

2016 nærmer sig, og DGI Svømnings Stævneudvalg inviterer til LANDSMESTERSKAB 2016 i Ikast Svømmecenter, Frisenborgparken, 7430 Ikast. Sendt til landsdelenes: Svømmeudvalgsformænd Svømmenetværk Stævneansvarlige Sendt til orientering hos: Stævneudvalget i DGI Svømning Vingsted, den 16. november 2015 LM I SVØMNING 2016 2016 nærmer sig,

Læs mere

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND DANSK SVÆVEFLYVER UNION TILSLUTTET KONGELIG DANSK AEROKLUB OG DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Til Svæveflyveklubberne. MEDDELELSE NR. 02 FLYVNING NR. 01 Vedr. Instruktørkurser 2005. DATO: 12.01.05 Hermed fremsender

Læs mere

Tour de Bakkelandet 2015 Lørdag den. 25.april 10-12

Tour de Bakkelandet 2015 Lørdag den. 25.april 10-12 Lørdag d. 25. april 2015 Cykelsponsorløb Brædstrup Lokale cykelklub deltager! Lokale kendte deltager! Gør du? Bakkelandets Friskole Nimdrupvej 2 8740 Brædstrup 7575 3888 kontor@bakkelandets-friskole.dk

Læs mere

Ungdomsskolen Kolding Oplevelser for livet. Info for fritidsundervisere. OV1_Kvadrat_R D

Ungdomsskolen Kolding Oplevelser for livet. Info for fritidsundervisere. OV1_Kvadrat_R D Ungdomsskolen Kolding Oplevelser for livet Info for fritidsundervisere OV1_Kvadrat_R D Velkommen Du sidder nu med Ungdomsskolens personalefolder for fritidsundervisere. I denne folder finder du alle de

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

Ramlerne god golf og sammenhold 2018

Ramlerne god golf og sammenhold 2018 Ramlerne god golf og sammenhold 2018 Grevskabet Cheshire, Nordvestlige England 26-29 april 2018 Destinationen for Ramlernes Årlige forårstur bliver England, nærmere betegnet til det lille Grevskab Cheshire,

Læs mere

Biler, fly, teknik udvidet tur 14.-18. februar 2016

Biler, fly, teknik udvidet tur 14.-18. februar 2016 Biler, fly, teknik udvidet tur 14.-18. februar 2016 Er du født med benzin i blodet og interesserer dig for alt, der har med biler og teknik at gøre, så er dette næsten drømmerejsen for dig. På denne rejse

Læs mere

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Kronborg 2016

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Kronborg 2016 ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Kronborg 2016 Velkommen til KMD 4:18:4 Kronborg! Det er os en stor glæde at byde dig velkommen som deltager til KMD 4:18:4 Kronborg. I denne guide, vil du kunne finde svar på spørgsmål

Læs mere

Praktiske oplysninger for censorer ved. Læreruddannelsen Zahle

Praktiske oplysninger for censorer ved. Læreruddannelsen Zahle Praktiske oplysninger for censorer ved Læreruddannelsen Zahle Eksamen 2014 Vi byder dig velkommen til Læreruddannelsen Zahle, professionshøjskolen UCC. Linnésgade 2, 1361 København K Tlf. 41 89 78 00 www.zahle.ucc.dk

Læs mere

Greve Lærerforening 1

Greve Lærerforening 1 Greve Lærerforening 1 År 2016 Vilkår for aktivitetsgruppens arbejde Puljen fra Greve Lærerforening bruges således: Der afholdes minimum 2 fuldt betalte arrangementer for medlemmer af fraktion 4, evt. spisning

Læs mere