Referat. Hovedbestyrelsesmøde fredag den 11. marts kl Comwell, Middelfart

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat. Hovedbestyrelsesmøde fredag den 11. marts kl. 17.00 Comwell, Middelfart"

Transkript

1 Dansk Forening for Rosport Referat Hovedbestyrelsesmøde fredag den 11. marts kl Comwell, Middelfart Tilstede: Henning Bay Nielsen (HBN) Birgit Bech Jensen (BBJ) Conny Sørensen (CS) Dorthe Thanning (DT) Diana Kofod (DK) Thomas Ebert (TE) Niels Iversen (NI) Anne Meisner (AM) Mødeleder: Birgit Bech Jensen Referent: Anne Meisner

2 Indhold: Beslutningspunkter Sag nr. 1 - Godkendelse af referat fra sidste møde Sag nr. 2 - Godkendelse af dagsordenen Sag nr. 3 - Optagelse af nye klubber Sag nr. 4 - Næste HB møde Sag nr. 5 - Godkendelse af løbsliste til DM Debatpunkter Sag nr. 6 - Afvikling af hovedgeneralforsamling Sag nr. 7 - Forslag til indhold på inspirationsseminar Orienteringspunkter Sag nr. 7 - Orientering vedr. WRMR2016 Sag nr. 8 - Orientering fra udvalgene Sag nr. 9 - Status på sekretariatet Sag nr Status på HB s opgaver Sag nr Orientering Sag nr Eventuelt Ansvarlig AM AM AM AM AM HBN AM CS Alle AM BBJ Bilag: Sag nr. 5 Bilag 5 - Løbsliste til DM (eftersendes) Sag nr. 6 Bilag 6 - Vedtægter vi går til valg på (udsendt som bilag 4 til HGF) Sag nr. 6 Bilag 6a Støtte dokument til HGF_DFfR vedtægter_version 10 Sag nr. 6 Bilag 6b - Forslag til krav til redningsmidler. Notat af Sag nr. 6 Bilag 6c - Forslag til revision af vedtægter og L. reglementet Sag nr. 6 Bilag 6d - BEK nr Redningsveste Sag nr. 7 Bilag 7 - Forslag til indhold på inspirationsseminar Sag nr. 10 Bilag Medlemstal 2015 Sag nr. 11 Bilag 11 - Arbejdsopgaver HB Sag nr. 12 Bilag 12 - Udkast årshjul 2016 forbundet overordnet

3 Sag nr. 1 Godkendelse af referat fra sidste møde Fremlæggelse: Anne Meisner Beslutningstema Referatet fra sidste HB møde godkendes. HB afholdte møde den 29. januar 2016 med Anne Meisner som referent. På baggrund af referatet er der udarbejdet et mødenotat til formidling på hjemmesiden. Referatet og mødenotatet fra mødet den 29. januar 2016 godkendes af HB. Referatet og mødenotatet fra mødet den 29. januar 2016 blev godkendt.

4 Sag nr. 2 Godkendelse af dagsordenen Fremlæggelse: Anne Meisner Beslutningstema Dagsordenen godkendes. Dagsordenen godkendes af HB. Dagsordenen blev godkendt. Under orientering drøftes FISAs forslag herunder OL programmet 2020.

5 Sag nr. 3 Optagelse af nye klubber Fremlæggelse: Anne Meisner Tema Optagelse af 2 nye roklubber. Vi har modtaget en anmodning om optagelse i DFfR fra: Deutscher Ruderverien Norderharde (Nordborg) Deuscher Ruderverien Germania (Sønderborg) Deres vedtægter giver ikke anledning til anmærkninger. (Det er på tysk). Ansøgningsskema til DIF sendes hurtigst muligt. HB godkender optagelsen af de 2 klubber under forudsætning af, at DIF godkender dem. HB godkendte optagelsen af de 2 klubber. AM sender anmodning til DIF om godkendelse inden klubberne får besked.

6 Sag nr. 4 Næste HB møde Fremlæggelse: Anne Meisner Tema Planlægning af næste HB møde. Der er ikke truffet aftale om HB møder for det kommende år frem til HGF den 18. marts Vi skal have planlagt det kommende møde. Når den nye bestyrelse mødes første gang aftales mødedatoer for resten af året. Forslag til dato: Mandag den 11. april Tirsdag den 12. april Torsdag den 14. april Mødet afholdes i Bagsværd kl HB træffer beslutning om, hvornår næste møde skal afholdes. Den 15. april bliver der strategiseminar fra kl AM undersøger om vi kan være i Børnehaven. HB møde samme dag kl

7 Sag nr. 5 Godkendelse af løbsliste til DM Fremlæggelse: Anne Meisner Tema Godkendelse af løbsliste til DM den september i Holstebro. I skrivende stund arbejdes der på sagen. Anna Karina og KU er i dialog med regatta arrangøren, Holstebro Roklub (Freddy og Søren) og har meddelt dem dette: Reiner kan ikke sige ja til, at I venter med at aflevere løbslisten til efter Påske. Årsagen er, at netop DM bliver et debatemne på HGF2016 og DSR har fremsat ændringsforslag til KU-reglementet. Reiner vil gerne kunne melde på HGF marts at løbslisten til DM2016 er klar. Vi har brug for løbslisten hurtigst muligt. Jeg håber derfor, at kunne sende den til jer inden mødet. Bilag Bilag 5 - Løbsliste til DM (eftersendes) HB skal godkende løbslisten til DM. Rettelse: HB skal ikke godkende løbslisten. Hvis løbslisten afviger fra den, der er beskrevet i regulativ for DM, så er det KU, der har bemyndigelse til at dispensere. HB tager løbslisten til efterretning. Vi har fået besked fra DIF vedr. DM på 1000 meter. DM på 1000 meter er et forbundsmesterskaber, og der bliver ikke uddelt DIF medaljer.

8 Sag nr. 6 Afvikling af hovedgeneralforsamling Fremlæggelse: Henning Bay Nielsen Tema Planlægning af afvikling af hovedgeneralforsamling i samarbejde med dirigent, John Frentz. Gennemgang af program og dagsorden med aftaler om procedure i forhold til afvikling af HFG. FU havde møde den og har besluttet følgende i samråd med dirigenten: Vi udsender IKKE en ny version af vores eget forslag til vedtægtsændringer. Vi har aftalt med dirigenten under mødet at version 2 (med dirigentens tilføjelser) medtages til generalforsamlingen som et støttedokument, der udleveres til deltagere. Der må ikke være nye ændringer i det udlevere materiale. Kun de kosmetiske rettelser. (Bilag 6a). Der er foretaget en markering med blå i de eksisterende vedtægter, som angiver udeladelser. Markering med rød i forslaget angiver ændringen. De vedtægter, som vi har udsendt (den 11. februar) som forslag til HGF er dem, vi går til afstemning med. (Bilag 6) Vi ved, at der har været debat om forslaget til Langtursreglementet og at Sikkerhedsudvalget ønsker, at HB skal trække dette forslag og i stedet gøre det til en drøftelse omkring sikkerhed (Bilag 6b-6d). John Frentz deltager i dette punkt. Bilag Bilag 6 - Vedtægter vi går til valg på (udsendt som bilag 4 til HGF) Bilag 6a Støtte dokument til HGF_DFfR vedtægter_version 10 Bilag 6b - Forslag til krav til redningsmidler. Notat af Bilag 6c - Forslag til revision af vedtægter og L. reglementet. Udsendelse til medlemmerne rev. Kommenteret Bilag 6d - BEK nr Redningsveste HB lægger en plan for HFG den 12. marts sammen med John. Gennemgang af dagsorden og aftaler om arbejdsdeling på dagen.

9 Sag nr. 7 Emner til inspirationsseminar Fremlæggelse: Anne Meisner Tema Input til inspirationsseminar Der er afsat midler i 2016 til afvikling af inspirationsseminar den november på Dalum Landbrugsskole i Odense. På kontoret er det Kåre, der er ansvarlig for planlægning, koordinering og tilmelding. Sekretariatet har brugt en times tid på, at idegenerere på de emner, som vi tænker er interessante for klubber og som er nyttig viden for klubberne. Vi har derfor præsteret en liste (bilag 7) med de forslag, som vi er kommet frem til. De stå ikke i prioriteret rækkefølge og der er flere end der er plads til på seminaret. Noget er oplæg/foredrag og andet er mere involverende (workshops). Der er 2 emner som kunne vedrøre alle motion og det sjove indslag. Vi kender endnu ikke til priser for de enkelte indslag. Vi skal gerne være på plads med indholdet inden sommerferien til formidling i september. Bilag Bilag 7 Forslag til indhold på inspirationsseminar HB kommer med yderligere input og kommentar til forslagene i bilag 7, så der kan foretages en prioritering og planlægning kan påbegynde. Supplement og kommentar til emner: Bevæg dig for livet skal have en høj prioritet. Kig på DIF kurser (bestyrelseskurser) og evt. hente oplægsholdere fra DIF. Emner om skolesamarbejder/robattle m.v. er for de få. Kommunikation har generelt interesse. Anvendelse af sociale medier er vigtigt. Etablering af en uddannelsespolitik er der en klub der kan det. (Vejle) Antropologisk undersøgelse. Vedr. proces, så afholdes der 3 workshops på samme tid med mulighed for valg af én af dem. Hvis vi inviterer en klub til at sige noget, så skal vi være super skarpe på opdraget. Kobling til strategien er vigtigt.

10 Sag nr. 8 Orientering vedr. WRMR2016 Fremlæggelse: Conny Sørensen Tema Orientering vedr. WRMR2016 Der har været afholdt møde med: Bagsværd Roklub (22/2) Filippi (26/2) FISA (4/3 i London) HB tager orienteringen til efterretning. Conny orienterede fra mødet med FISA i London. HB tog orienteringen til efterretning.

11 Sag nr. 9 Orientering fra udvalgene Fremlæggelse: alle Beslutningstema Orientering fra udvalgene. Der er ikke modtaget noget på skrift. HB tager orienteringen til efterretning, hvis der er noget. Der var ingenting.

12 Sag nr. 10 Status på sekretariatet Fremlæggelse: Anne Meisner Beslutningstema Orientering fra sekretariatet. Der arbejdes lige nu på det materiale, som skal udgøre undervisningsmaterialet til den nye ungdomstræneruddannelse. Kåre arbejder tæt sammen med ROAK omkring et lille turroningsprojekt. Vi udbyder for første gang fundraising kursus for klubberne efter opfordring fra samme og der er 15 tilmeldte. Der er efterspørgsel på tilsvarende i Jylland. De godkendt udvalgsbudgetter er ved, at bliver udsendt til udvalgsformændene. De to praktikanter arbejder på højtryk med henholdsvis Bulletin 2 og Årshæftet, som de helt store opgaver. Vi håber, at træffe aftale med en af dem som studentermedhjælp især pga. af masters. Vi har også ansat en journaliststuderende få timer pr. uge til at skive lidt nyheder til roning.dk. De sidste medlemstal er kommet, men ikke officielt frigivet. DFfR har dog igen klubber, som mangler, at oplyse deres tal. Kun én har ingen medlemmer (lige som sidste år). Vi har i alt 146 klubber med medlemmer. Et fald fra sidste år på 155 medlemmer, men en stigning på 5 klubber. (Tolo er ikke medtaget i beregningen, da de ikke er optaget i DIF). Bilag Bilag Medlemstal HB tager orienteringen til efterretning. HB tog orienteringen til efterretning.

13 Sag nr. 11 Status på HB s opgaver Fremlæggelse: Birgit Bech Jensen Tema Orientering fra alle HB medlemmer til BBJ. Alle bedes give en status til Birgit Bech Jensen på egne opgaver, inden HB mødet. Bilag Bilag 11 Arbejdsopgaver HB Status tages til efterretning. Drøftelse af hvorvidt vi skal have dagsorden og HB s opgaveliste på hjemmesiden. Status blev taget til efterretning og justeringer i dokumentet er fortaget af BBJ. De opgaver der er gule og røde bliver overført til den siddende bestyrelse efter HGF. Det opdaterede dokument sendes ud sammen med referatet.

14 Sag nr. 12 Orientering Fremlæggelse: Alle Tema Ordet er frit Orientering fra alle HB medlemmer. Henning: Orientering om opgradering af rostadion. Orientering om revision af FISA s regler, så de matcher et event baseret OL. Letvægtsroning er i fare. Forslag til FISA skal indsendes inden 6. maj. Conny: Årshjul Høringsvar til DIF vedr. ny økonomisk støttestruktur. Anne: Henvendelse fra Tolo som kræver et svar. Bilag Bilag 12 - Udkast årshjul 2016 forbundet overordnet. Der er igangsat en proces for at gøre alt hvad vi kan for at komme med det forslag, der kan fasthold letvægtsfire erne på OL programmet. Reiner, Lars, Morten Espersen og Henning vil komme med et forslag, der kan sendes til FISA. Nordisk Roforbund skal indkaldelse til et møde i april og Danmark skal være værter. Sag nr. 13 Eventuelt Fremlæggelse: Alle Eventuelt. Ordet er frit i.a.b.

Dagsorden. Hovedbestyrelsesmøde på mail i perioden til

Dagsorden. Hovedbestyrelsesmøde på mail i perioden til Dansk Forening for Rosport Dagsorden Hovedbestyrelsesmøde på mail i perioden 17.11.17 til 22.11.17 Deltagere: Henning Bay Nielsen (HBN) Birgit Bech Jensen (BBJ) Conny Sørensen (CS) Thomas Ebert (TE) Brian

Læs mere

Referat. Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 23. maj 2017 kl i Rosportens Hus, Bagsværd

Referat. Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 23. maj 2017 kl i Rosportens Hus, Bagsværd Dansk Forening for Rosport Referat Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 23. maj 2017 kl. 18.00 i Rosportens Hus, Bagsværd Tilstede: Henning Bay Nielsen (HBN) Birgit Bech Jensen (BBJ) Conny Sørensen (CS) Thomas

Læs mere

Referat. Hovedbestyrelsesmøde fredag den 15. marts 2019 kl på Comwell Middelfart, Karensmindevej 3, 5500 Middelfart

Referat. Hovedbestyrelsesmøde fredag den 15. marts 2019 kl på Comwell Middelfart, Karensmindevej 3, 5500 Middelfart Dansk Forening for Rosport Referat Hovedbestyrelsesmøde fredag den 15. marts 2019 kl. 17.30-20.00 på Comwell Middelfart, Karensmindevej 3, 5500 Middelfart Tilstede: Marie Heide (MH) Conny Sørensen (CS)

Læs mere

2. Hovedbestyrelsens beretning Herunder Ordens- og Amatørudvalgets beretning Udvalgsformændene ganske kort

2. Hovedbestyrelsens beretning Herunder Ordens- og Amatørudvalgets beretning Udvalgsformændene ganske kort Dansk Forening for Rosport www.roning.dk 26. februar 2016 DFfR s ordinær generalforsamling den 12. marts 2016 Endelig Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Hovedbestyrelsens beretning Herunder Ordens-

Læs mere

Referat. Hovedbestyrelsesmøde torsdag den 06. september 2018 kl i Rosportens Hus

Referat. Hovedbestyrelsesmøde torsdag den 06. september 2018 kl i Rosportens Hus Dansk Forening for Rosport Referat Hovedbestyrelsesmøde torsdag den 06. september 2018 kl. 17.00-20.00 i Rosportens Hus Tilstede: Henning Bay Nielsen (HBN) Marie Heide (MH) Conny Sørensen (CS) Thomas Ebert

Læs mere

Henning Bay Nielsen (HBN), Birgit Bech Jensen (BBJ), Conny Sørensen (CS), Lotte Madsen (LM), Diana Kofod (DK), Dorthe Thanning (DT)

Henning Bay Nielsen (HBN), Birgit Bech Jensen (BBJ), Conny Sørensen (CS), Lotte Madsen (LM), Diana Kofod (DK), Dorthe Thanning (DT) 2014.05.01 Dansk Forening for Rosport Referat Bestyrelsesmøde Hovedbestyrelsesmøde torsdag den 24. april kl. 17.00 i Rosportens Hus, Bagsværd. Bestyrelsen: Afbud: Sekretariatet: Henning Bay Nielsen (HBN),

Læs mere

MØDECENTER FABRIKKEN,

MØDECENTER FABRIKKEN, Dansk Forening for Rosport Referat Hovedbestyrelsesmøde lørdag den 29. april 2017 kl. 10.00 MØDECENTER FABRIKKEN, Lumbyvej 17F, 5000 Odense C - lokale 16 Tilstede: Henning Bay Nielsen (HBN) Birgit Bech

Læs mere

Referat. Hovedbestyrelsesmøde onsdag den 15. november 2017 kl i Rosportens Hus

Referat. Hovedbestyrelsesmøde onsdag den 15. november 2017 kl i Rosportens Hus Dansk Forening for Rosport Referat Hovedbestyrelsesmøde onsdag den 15. november 2017 kl. 17.30 i Rosportens Hus Tilstede: Henning Bay Nielsen (HBN) Birgit Bech Jensen (BBJ) Conny Sørensen (CS) Thomas Ebert

Læs mere

Dagsorden. Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 20. marts 2018 kl Rosportens Hus, Bagsværd. Tilstede: Afbud: Mødeleder: Henning Bay Nielsen (HBN)

Dagsorden. Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 20. marts 2018 kl Rosportens Hus, Bagsværd. Tilstede: Afbud: Mødeleder: Henning Bay Nielsen (HBN) Dansk Forening for Rosport Dagsorden Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 20. marts 2018 kl. 17.00 Rosportens Hus, Bagsværd Tilstede: Henning Bay Nielsen (HBN) Conny Sørensen (CS) Lisbet Falch Jakobsen (LJ)

Læs mere

Dagsorden. Hovedbestyrelsesmøde fredag den 12. april 2019 kl Rosportens Hus, Bagsværd

Dagsorden. Hovedbestyrelsesmøde fredag den 12. april 2019 kl Rosportens Hus, Bagsværd Dansk Forening for Rosport Dagsorden Hovedbestyrelsesmøde fredag den 12. april 2019 kl. 17.00 Rosportens Hus, Bagsværd Tilstede: Henning Bay Nielsen (HBN) Conny Sørensen (CS) Marie Heide (MH) Thomas Ebert

Læs mere

Dagsorden. Hovedbestyrelsesmøde lørdag den 21. april 2018 kl Roforeningen KVIK, Strandvænget 53, 2100 Kbh. Ø

Dagsorden. Hovedbestyrelsesmøde lørdag den 21. april 2018 kl Roforeningen KVIK, Strandvænget 53, 2100 Kbh. Ø Dansk Forening for Rosport Dagsorden Hovedbestyrelsesmøde lørdag den 21. april 2018 kl. 14.30 Roforeningen KVIK, Strandvænget 53, 2100 Kbh. Ø Tilstede: Henning Bay Nielsen (HBN) Conny Sørensen (CS) Lisbet

Læs mere

Referat. Hovedbestyrelsesmøde søndag den 24. september 2017 kl på Hotel Best Western, Viborg

Referat. Hovedbestyrelsesmøde søndag den 24. september 2017 kl på Hotel Best Western, Viborg Dansk Forening for Rosport Referat Hovedbestyrelsesmøde søndag den 24. september 2017 kl. 14.00 på Hotel Best Western, Viborg Tilstede: Birgit Bech Jensen (BBJ) Conny Sørensen (CS) Brian Sørensen (BS)

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde mandag den 25. august kl i Rosportens Hus, Bagsværd.

Hovedbestyrelsesmøde mandag den 25. august kl i Rosportens Hus, Bagsværd. 20140909 / Dansk Forening for Rosport Referat Bestyrelsesmøde Hovedbestyrelsesmøde mandag den 25. august kl. 17.00 i Rosportens Hus, Bagsværd. Bestyrelsen: Afbud: Sekretariatet: Henning Bay Nielsen (HBN),

Læs mere

Referat. Hovedbestyrelsesmøde onsdag den 21. februar 2018 kl i Rosportens Hus

Referat. Hovedbestyrelsesmøde onsdag den 21. februar 2018 kl i Rosportens Hus Dansk Forening for Rosport Referat Hovedbestyrelsesmøde onsdag den 21. februar 2018 kl. 17.30 i Rosportens Hus Tilstede: Henning Bay Nielsen (HBN) Conny Sørensen (CS) Thomas Ebert (TE) Marie Heide (MH)

Læs mere

Dansk Forening for Rosport

Dansk Forening for Rosport Dansk Forening for Rosport Medlem af Danmarks Idræts-Forbund Medlem af FISA Hovedbestyrelsen Referat Bagsværd, den 17. juni 2009 Bestyrelsesmøde 2009-04 Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 16. juni 2009 kl.

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt med tilføjelse om et punkt mere under orientering

1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt med tilføjelse om et punkt mere under orientering Referat 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt med tilføjelse om et punkt mere under orientering 2. Godkendelse af referat fra mødet den 3. marts 2014 Referatet blev godkendt. 3. Orientering

Læs mere

Referat. Hovedbestyrelsesmøde torsdag den 25. januar 2018 kl i Rosportens Hus

Referat. Hovedbestyrelsesmøde torsdag den 25. januar 2018 kl i Rosportens Hus Dansk Forening for Rosport Referat Hovedbestyrelsesmøde torsdag den 25. januar 2018 kl. 17.00 i Rosportens Hus Tilstede: Henning Bay Nielsen (HBN) Conny Sørensen (CS) Thomas Ebert (TE) Marie Heide (MH)

Læs mere

Stk. 3 Optagelse som passivt medlem sker ved henvendelse til bestyrelsen eller ved ændring af medlemskab jf. 3.

Stk. 3 Optagelse som passivt medlem sker ved henvendelse til bestyrelsen eller ved ændring af medlemskab jf. 3. VEDTÆGTER FOR TOLO ROKLUB (Tolo Rowing Club) 1 NAVN OG FORMÅL. Foreningens navn er TOLO ROKLUB (Tolo Rowing Club). Foreningens formål er at fremme rosport, herunder muligheden for at dyrke roning i udstationerede

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 22. oktober 2014

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 22. oktober 2014 Dagsorden 1. Velkomst 1b. Evaluering af HBM 24.-25. september 2014 2 Sager til diskussion/beslutning 2.1 Strategiplan: Afrapportering 2014 + Pejlemærker 2016 2.2 Hovedbestyrelseskonference 2015 2.3 Konfliktunderstøttelse

Læs mere

INVITATION. INSPIRATIONSSEMINAR 2016 d. 19.-20. november Dansk Forening for Rosport

INVITATION. INSPIRATIONSSEMINAR 2016 d. 19.-20. november Dansk Forening for Rosport INVITATION INSPIRATIONSSEMINAR 2016 d. 19.-20. november Dansk Forening for Rosport Inspirationsseminar 2016 Til november slår Dansk Forening for Rosport endnu en gang dørene op for et inspirationsseminar

Læs mere

Referat. Hovedbestyrelsesmøde mandag den 28. januar 2019 kl i Rosportens Hus

Referat. Hovedbestyrelsesmøde mandag den 28. januar 2019 kl i Rosportens Hus Dansk Forening for Rosport Referat Hovedbestyrelsesmøde mandag den 28. januar 2019 kl. 17.00-20.00 i Rosportens Hus Tilstede: Henning Bay Nielsen (HBN) Marie Heide (MH) Conny Sørensen (CS) Lisbet Falch

Læs mere

0 Godkendelse af referat fra seneste hovedbestyrelsesmøde Referat godkendt.

0 Godkendelse af referat fra seneste hovedbestyrelsesmøde Referat godkendt. Referat ver 3.0 Bagsværd, den 7. februar 2012 Bestyrelsesmøde 2012-01 Hovedbestyrelsesmøde fredag den 27. januar kl. 17.00 i Rosportens Hus Bestyrelsen: Sekretariatet: Referent: Henning Bay Nielsen (HBN),

Læs mere

November 2015. Forretningsorden for Dansk Orienteringsforbund, Sydkredsen

November 2015. Forretningsorden for Dansk Orienteringsforbund, Sydkredsen November 2015 Forretningsorden for Dansk Orienteringsforbund, Sydkredsen Denne forretningsorden er gældende for kredsudvalget og klubledermøderne i Sydkredsen. Sydkredsen er orienteringsklubber, som er

Læs mere

Referat. Hovedbestyrelsesmøde mandag den 19. juni 2017 kl i Rosportens Hus, Bagsværd

Referat. Hovedbestyrelsesmøde mandag den 19. juni 2017 kl i Rosportens Hus, Bagsværd Dansk Forening for Rosport Referat Hovedbestyrelsesmøde mandag den 19. juni 2017 kl. 18.00 i Rosportens Hus, Bagsværd Tilstede: Henning Bay Nielsen (HBN) Birgit Bech Jensen (BBJ) på Skype Conny Sørensen

Læs mere

Referat 16. juni 2015 Klokken 10:30 12:30 Byrådssalen Nyborg Rådhus

Referat 16. juni 2015 Klokken 10:30 12:30 Byrådssalen Nyborg Rådhus Referat 16. juni 2015 Klokken 10:30 12:30 Byrådssalen Nyborg Rådhus Sekretariat: Fynssekretariatet Jacob Pedersen jacpe@odense.dk tlf. nr. 40290393 1 Dagsorden 1. Godkendelse af referat af mødet i Borgmesterforum

Læs mere

Regler/retningslinjer for logen

Regler/retningslinjer for logen Regler/retningslinjer for logen Generelt - 1 1.1 Hvad der sker og bliver sagt i logen, bliver i logen. 1.2 Forslag til ændringer i regler/retningslinjer sendes løbende til præsidenten, som derefter har

Læs mere

Møde: LUU møde for Tekniske Designer Dato: 16-03-2015 Sted: Afd. i Haderslev Referent: Michael Hecky. Dagsorden; Referat; Side 1 af 5

Møde: LUU møde for Tekniske Designer Dato: 16-03-2015 Sted: Afd. i Haderslev Referent: Michael Hecky. Dagsorden; Referat; Side 1 af 5 Dagsorden; Referat; Side 1 af 5 0 Deltagere Helle G. Lauridsen, Sabine Thiesen, Finn Møller Petersen, Jan Kleemann, Michael Hecky, Dieter Jessen, 1 Bemærkninger til referat fra sidste afholdte møde d.

Læs mere

Referat - Dansk Squash Forbund Mødegruppe:

Referat - Dansk Squash Forbund Mødegruppe: Referat - Dansk Squash Forbund Mødegruppe: Elite- og Uddannelsesudvalget Dato 2806-2011 Sted Nykredit, Kalvebod Brygge Deltagere Lars Guldbrandt (), Bo Christiansen (BC), Henning Hansen (HH), Karina Hørdum

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 19. juni 2018 kl i Rosportens Hus

Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 19. juni 2018 kl i Rosportens Hus Dansk Forening for Rosport Dagsorden Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 19. juni 2018 kl. 17.00-2000 i Rosportens Hus Tilstede: Henning Bay Nielsen (HBN), Conny Sørensen (CS), Thomas Ebert (TE), Marie Heide

Læs mere

Arbejdsgruppen Tilgængelighedens By 2016

Arbejdsgruppen Tilgængelighedens By 2016 Teknik & Miljø Trafik og Veje Dato: 08-03-2016 Referat Sagsnr.: 16/14054 Sagsbehandler: vpjho Mødedato: Tirsdag den 8. marts 2016 Mødetidspunkt: Kl. 14:00 15:30 Mødested: Viborg Rådhus, M1.13 Mødeleder:

Læs mere

Dagsorden og referat af

Dagsorden og referat af j Skole og Familie Birkerød Skole Dagsorden og referat af Skolebestyrelsesmøde Torsdag den 24. oktober 2013 kl. 18.00-21.00 Mødested: Birkerød Skole, M1, Gittes kontor Birkerød Parkvej 12 3460 Birkerød

Læs mere

Referat til hovedbestyrelsesmøde 4/2015

Referat til hovedbestyrelsesmøde 4/2015 Referat til hovedbestyrelsesmøde 4/2015 Mødested FROS klubhus, Hannerup Engvej 1C, Fredericia Mødedato Tirsdag 12. maj 2015 kl. 17.00-21.50 Mødedeltagere Referat Gæster Afbud: Walther Rahbek, formand (WRM)

Læs mere

15. februar Referat fra bestyrelsesmøde afholdt i Odense Eventyr Golf, Falen 227, 5250 Odense SV Mandag den 15. februar 2016 kl. 16.00 20.

15. februar Referat fra bestyrelsesmøde afholdt i Odense Eventyr Golf, Falen 227, 5250 Odense SV Mandag den 15. februar 2016 kl. 16.00 20. 15. februar Referat fra bestyrelsesmøde afholdt i Odense Eventyr Golf, Falen 227, 5250 Odense SV Mandag den 15. februar 2016 kl. 16.00 20.00 Til stede: Jim Staffensen Tuula Undall Lars Broch Christiansen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Mandag den 30. marts 2009 kl. 17.30, i afdelingens lokaler

Referat af bestyrelsesmøde Mandag den 30. marts 2009 kl. 17.30, i afdelingens lokaler Side 1 2009/2010 Referat af bestyrelsesmøde Mandag den 30. marts 2009 kl. 17.30, i afdelingens lokaler Afbud: Hanne Jensen, Malene Jørgensen, Marianne Uth Schou, Bente Olesen Beslutningssager: 1. Valg

Læs mere

Referat af Integrationsrådets møde den 13.04.2015 kl. 18:30 i Center for Dansk og Integration

Referat af Integrationsrådets møde den 13.04.2015 kl. 18:30 i Center for Dansk og Integration Referat af Integrationsrådets møde den 13.04.2015 kl. 18:30 i Center for Dansk og Integration Tilstedeværende: Miechael Stian Hansen () formand Jan Rasmussen () Jens Elender Nielsen () Jørn F. Rasmussen

Læs mere

Dagsorden til Bruger- pårørenderådsmøde. Den 19. maj 2015 kl. 15.15-16.15 i Omsorgscenterets café

Dagsorden til Bruger- pårørenderådsmøde. Den 19. maj 2015 kl. 15.15-16.15 i Omsorgscenterets café Dagsorden til Bruger- pårørenderådsmøde Den 19. maj 2015 kl. 15.15-16.15 i Omsorgscenterets café Medlemmer: Fraværende: Referent: Kirsten Madsen (beboer afd. 2), Svend Holmlund (pårørende afd. 2), Kittie

Læs mere

DANSK SELSKAB FOR ALLERGOLOGI

DANSK SELSKAB FOR ALLERGOLOGI DANSK SELSKAB FOR ALLERGOLOGI VEDTÆGTER Tidligere Dansk Selskab for Allergiforskning stiftet 12. januar 1946, ændret til Dansk Selskab for Allergologi og Immunologi 12. maj 1966, ændret til Dansk Selskab

Læs mere

Referat. Hovedbestyrelsesmøde mandag den 26. november 2018 kl i Rosportens Hus

Referat. Hovedbestyrelsesmøde mandag den 26. november 2018 kl i Rosportens Hus Dansk Forening for Rosport Referat Hovedbestyrelsesmøde mandag den 26. november 2018 kl. 17.00-20.00 i Rosportens Hus Tilstede: Henning Bay Nielsen (HBN) Marie Heide (MH) Conny Sørensen (CS) Thomas Ebert

Læs mere

Referat. Mødeforum Handicaprådet. Sagsnr. 2013-66612. Dokumentnr. 2014-97277. Mødedato 1.4.2014. Tid Kl. 16.00

Referat. Mødeforum Handicaprådet. Sagsnr. 2013-66612. Dokumentnr. 2014-97277. Mødedato 1.4.2014. Tid Kl. 16.00 Referat Mødeforum Handicaprådet Sagsnr. 2013-66612 Dokumentnr. 2014-97277 Mødedato 1.4.2014 Tid Kl. 16.00 Sted Mødelokale 3 i Rådmandshaven 20. (Indgang 3) Deltagere Tonny Ploug Pia Bakkegaard Bodil Klarskov

Læs mere

Forretningsorden for skolebestyrelsen ved Gerbrandskolen

Forretningsorden for skolebestyrelsen ved Gerbrandskolen Forretningsorden for skolebestyrelsen ved Gerbrandskolen Indholdsfortegnelse 1. Det konstituerende møde.... 1 2. Mødevirksomhed... 1 3. Beslutningsdygtighed og afstemning... 2 4. Beslutningsprotokol/referat...

Læs mere

Vedtægter for. International Medical Cooperation Committee Aarhus

Vedtægter for. International Medical Cooperation Committee Aarhus Vedtægter for International Medical Cooperation Committee Aarhus Indholdsfortegnelse Kapitel 1: Navn og relationer.... 3 1 Navn......... 3 2 Relationer.... 3 Kapitel 2: Vision og formål... 3 3 Vision...

Læs mere

Danske mesterskaber 2012

Danske mesterskaber 2012 Dansk Forening for Rosport afholder sammen med Københavns Regattaforening Danske mesterskaber 2012 Danmarksmesterskaber Forbundsmesterskaber Juniormesterskaber TU - Cup Finale Invitation På Bagsværd Sø

Læs mere

Vedtægter for Ribe Katedralskoles Elevråd

Vedtægter for Ribe Katedralskoles Elevråd Vedtægter for Ribe Katedralskoles Elevråd 1: Elevrådets navn Rådets navn er Ribe Katedralskoles Elevråd, forkortet RKE. 2: Elevrådets formål Elevrådets formål er at varetage elevernes interesser, fagligt

Læs mere

Forretningsudvalgsmøde den 30. april 2014 kl. 17.00 og Bestyrelsesmøde onsdag den 14. maj 2014 kl. 17.00 i Almenbo, Hold-an Vej 16, Ballerup

Forretningsudvalgsmøde den 30. april 2014 kl. 17.00 og Bestyrelsesmøde onsdag den 14. maj 2014 kl. 17.00 i Almenbo, Hold-an Vej 16, Ballerup Resumé af referat fra 1. juli 2014 Forretningsudvalgsmøde den 30. april 2014 kl. 17.00 og Bestyrelsesmøde onsdag den 14. maj 2014 kl. 17.00 i Almenbo, Hold-an Vej 16, Ballerup Deltagere den 14. maj 2014

Læs mere

Fælles Pipeline i Viborg Kommune

Fælles Pipeline i Viborg Kommune Referat fra bestyrelsesmøde i FOA Teknik og Servicesektoren Viborg. Mødet afholdt torsdag den 27-8-15. Deltagere: Henning Nygaard, Lars Christensen, Carsten Pedersen, Michael Magnussen. Afbud: John Christiansen,

Læs mere

29. april 2014. DL-møde

29. april 2014. DL-møde DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7. Akutte problemer og andre

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde den 18. januar 2012, kl. 16.00 KAB, Studiestræde 38, 3. sal

Organisationsbestyrelsesmøde den 18. januar 2012, kl. 16.00 KAB, Studiestræde 38, 3. sal Referat Udsendt den den 18. januar 2012, kl. 16.00 KAB, Studiestræde 38, 3. sal Til stede: Afbud: Gerd Karlsen, Anette Ågård Nielsen, Hans Laustsen, Thomas Jensen, Annelise Refshauge, gæst Vibeke Nath

Læs mere

Referat fra ekstra ordinært bestyrelsesmøde. Mandag den 11. marts 2013 i Asnæs. Tilstede: Bettina, Karina, Liselotte, Lars, Marianne, Rikke, Vera,

Referat fra ekstra ordinært bestyrelsesmøde. Mandag den 11. marts 2013 i Asnæs. Tilstede: Bettina, Karina, Liselotte, Lars, Marianne, Rikke, Vera, Referat fra ekstra ordinært bestyrelsesmøde Mandag den 11. marts 2013 i Asnæs Tilstede: Bettina, Karina, Liselotte, Lars, Marianne, Rikke, Vera, Afbud: Peter, Jutta (syg) Gæst: Lone Ref.: Eva Dagsorden

Læs mere

6. Forretningsorden: Lars laver et udkast til næste UU-møde samarbejde med Mehmet.

6. Forretningsorden: Lars laver et udkast til næste UU-møde samarbejde med Mehmet. Dagsorden - UU-møde 21.-22. februar 2015 Deltagere: Emil Olsen, Dennis Garting, Morten Egede, Tobias Thomsen, Dennis Otkjær, Tilde Busk, Louise Meiling, Morten Farsø, Nikolaj Mailand, Bjørn Andersen, Lars

Læs mere

Ergoterapeutforeningens selskab for ledere

Ergoterapeutforeningens selskab for ledere Vedtægter for Ergoterapeutforeningens selskab for ledere 1 Navn Ergoterapeutforeningens Selskab for Ledere 2 Formål Selskabets formål er: at være netværk og styrke det kollegiale sammenhold blandt ergoterapeuter

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 8. marts 2012

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 8. marts 2012 af bestyrelsesmøde torsdag d. 8. marts 2012 Deltager fra bestyrelsen: Formand Anja Valhøj (ANV), Næstformand Shaddie Mackeprang (SM), Kasserer Andreas Boye (AB), Best.medlem Sussi S. Hansen (SSH), Best.medlem

Læs mere

VEDTÆGTER FOR Post Teknisk Fællesklub under 3F København

VEDTÆGTER FOR Post Teknisk Fællesklub under 3F København VEDTÆGTER FOR Post Teknisk Fællesklub under 3F København 1 Fællesklubbens navn: 1.1 Post Teknisk Fællesklub (PTF) 2 Fællesklubbens tilhørsforhold: 2.1 Fællesklubben er en del af 3F København 3 Fællesklubbens

Læs mere

Orientering om sikring mod skader fra utætte vandrør

Orientering om sikring mod skader fra utætte vandrør Grundejerforeningen Vestbo Jyllinge, april 2016 Indbyder til: Generalforsamling - og Orientering om sikring mod skader fra utætte vandrør En typisk skade på huse bygget i 1970 erne er utætheder i vand-

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 2. december 2015 Tidspunkt: Kl. 10.00 16.00 Sted: Lokale 8

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 2. december 2015 Tidspunkt: Kl. 10.00 16.00 Sted: Lokale 8 7. december 2015 Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 2. december 2015 Tidspunkt: Kl. 10.00 16.00 Sted: Lokale 8 REFERAT Til stede fra bestyrelsen: Gitte Ørskou (fmd.), Anne Lise Marstrand-Jørgensen

Læs mere

Handleplan vedrørende alvorlige ulykker-dødsfald i den nærmeste familie/ i personalegruppen og skilsmisser for børn i Børnehusene Tjæreborg

Handleplan vedrørende alvorlige ulykker-dødsfald i den nærmeste familie/ i personalegruppen og skilsmisser for børn i Børnehusene Tjæreborg Handleplan for sorg og krise Handleplan vedrørende alvorlige ulykker-dødsfald i den nærmeste familie/ i personalegruppen og skilsmisser for børn i Børnehusene Tjæreborg Denne handleplan skal bruges som

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde fredag den 14. marts kl i Rosportens Hus, Bagsværd.

Hovedbestyrelsesmøde fredag den 14. marts kl i Rosportens Hus, Bagsværd. Referat Bagsværd, den 28. marts 2014 Bestyrelsesmøde 2014-02 Hovedbestyrelsesmøde fredag den 14. marts kl. 17.00 i Rosportens Hus, Bagsværd. Bestyrelsen: Afbud: Henning Bay Nielsen (HBN), Birgit Bech Jensen

Læs mere

Referat Møde i Baggrundsgruppen for prioritering på medicinområdet

Referat Møde i Baggrundsgruppen for prioritering på medicinområdet Referat Møde i Baggrundsgruppen for prioritering på medicinområdet Tid: 24. juni kl. 13.00 15.30 Sted: Danske Patienter,. Deltagere: Birthe Holm, Sjældne Diagnoser Jens Oluf Bruun Pedersen, Kræftens Bekæmpelse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Samlingssalen på Holtbjergskolen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19:00

Referat af ordinær generalforsamling Samlingssalen på Holtbjergskolen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19:00 Referat af ordinær generalforsamling Samlingssalen på Holtbjergskolen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19:00 DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent og 3 stemmetæller. 3. Formandens beretning.

Læs mere

Vedtægter SIND Ungdom

Vedtægter SIND Ungdom Vedtægter SIND Ungdom 1 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Foreningens navn er SIND Ungdom. SIND Ungdoms hjemsted er København. SIND Ungdom er en selvstændig og landsdækkende ungdomsorganisation uden religiøse eller

Læs mere

DII Stennehøjen. Velkomstpjece til DII Stennehøjen. Dii Stennehøjen

DII Stennehøjen. Velkomstpjece til DII Stennehøjen. Dii Stennehøjen DII Stennehøjen Velkomstpjece til DII Stennehøjen Dii Stennehøjen Stennehøjallé 202a 8270 Højbjerg Velkommen til Stennehøjen. Stennehøjen åbnede d. 1 januar 1989. Institutionen er aldersopdelt med 2 børnehavegrupper

Læs mere

APV og trivsel 2015. APV og trivsel 2015 1

APV og trivsel 2015. APV og trivsel 2015 1 APV og trivsel 2015 APV og trivsel 2015 1 APV og trivsel 2015 I efteråret 2015 skal alle arbejdspladser i Frederiksberg Kommune udarbejde en ny grundlæggende APV og gennemføre en trivselsundersøgelse.

Læs mere

BORNHOLMS IDRÆTSRÅD HELSEVEJ 4, 3700 RØNNE E-MAIL: POST@BHSIR.DK WWW. BHSIR.DK

BORNHOLMS IDRÆTSRÅD HELSEVEJ 4, 3700 RØNNE E-MAIL: POST@BHSIR.DK WWW. BHSIR.DK Referat af møde i Bornholms Idrætsråd Torsdag den 05. maj 2011 kl. 16:00 18:00 i Idrættens Hus, Helsevej 4, 3700 Rønne Deltagere: Jørn Christoffersen, Carsten Hæstrup, Cæsar Funch Jensen, Erik Eriksen,

Læs mere

Referat af Pårørenderådsmøde på Bostedet Vinklen i CSB den 12/6 2012.

Referat af Pårørenderådsmøde på Bostedet Vinklen i CSB den 12/6 2012. Referat af Pårørenderådsmøde på Bostedet Vinklen i CSB den 12/6 2012. Tilstede: Susanne Wolfsberg, Carsten Hansen, Bente Holm, Anne Quitzau, Twiggy Liljehult, Natacha Soelberg. Afbud fra: Referent: Twiggy

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Dags dato: 08.04. 2014 Skrevet af: Per Til: Afd. bestyrelsen Referat: Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Onsdag den 2. april fra 18.30 21.00, spisning fra 18.00 18.30. Tilstede: Lone Smedegaard,

Læs mere

Livsstilscafe Brevforslag

Livsstilscafe Brevforslag LIVSSTILSCAFE BREVFORSLAG Deltager Henviser Egen læge Livsstilscafe Brevforslag Deltagerbrev 1 Afklarende samtale Invitation til samtale Afklarende samtale i Deltagerbrev 2 Kursusstart Kursusindkaldelse

Læs mere

Vedtægter for Egå Rosport

Vedtægter for Egå Rosport Vedtægter for Egå Rosport 1 Navn og hjemsted Foreningen er stiftet den 5. november 1969 og har hjemsted i Århus kommune. Foreningen skiftede i 2015 navn fra HEI Rosport til Egå Rosport Foreningen er tilsluttet

Læs mere

Danske mesterskaber 2016

Danske mesterskaber 2016 Dansk Forening for Rosport afholder sammen med Holstebro Roklub Danske mesterskaber 2016 Danmarksmesterskaber Forbundsmesterskaber Juniormesterskaber TU - Cup Finale Invitation På Vandkraftsøen i Holstebro

Læs mere

- 683 - Referat af Bestyrelsesmøde i Arbejdernes Andels-Boligforening. tirsdag d. 10. maj 2016 på kontoret, Skansen 8 kl. 18:00.

- 683 - Referat af Bestyrelsesmøde i Arbejdernes Andels-Boligforening. tirsdag d. 10. maj 2016 på kontoret, Skansen 8 kl. 18:00. - 683 - Referat af Bestyrelsesmøde i Arbejdernes Andels-Boligforening tirsdag d. 10. maj 2016 på kontoret, Skansen 8 kl. 18:00. Indkaldt er : bestyrelse, suppleant samt forretningsføreren. Fraværende efter

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen)

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Referat af Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Deltagere: Allan Nielsen, Poul Erik Tobiasen, Carina Møller, Pernille Olesen, Leif Jensen, Lars

Læs mere

Skævinge Skole & Ll. Lyngby Skole respekt tillid nærvær

Skævinge Skole & Ll. Lyngby Skole respekt tillid nærvær Dagsorden til skolebestyrelsesmøde Side 001 Skævinge Skole & Ll. Lyngby Skole respekt tillid nærvær 7. november 2011 Tirsdag den 30. august kl. 19.00-21.30 på, mødelokalet Deltagere: Dorte Seir Petersen,

Læs mere

VEDTÆGT FOR REPRÆSENTANTSKABET FOR TV 2/FYN

VEDTÆGT FOR REPRÆSENTANTSKABET FOR TV 2/FYN HJEMMEL OG HJEMSTED 1 Nærværende vedtægt er fastsat med hjemmel i Kulturministeriets Bekendtgørelse den 27. december 2014 om vedtægt for de regionale TV 2-virksomheder. Repræsentantskabet har hjemsted

Læs mere

OPERATION DAGSVÆRKS 2020-MÅL

OPERATION DAGSVÆRKS 2020-MÅL OPERATION DAGSVÆRKS 2020-MÅL Operation Dagsværk har siden starten af 2010'erne ikke gennemgået den udvikling, man kunne have håbet, tværtimod. Indsamlingsresultatet har været faldende og det samme har

Læs mere

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse Onsdag den 16.december 2015 kl. 16.00 18.00

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse Onsdag den 16.december 2015 kl. 16.00 18.00 Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse Onsdag den 16.december 2015 kl. 16.00 18.00 8.december 2015 1. Godkendelse af dagsorden Indstilling: Til godkendelse 2. Godkendelse af referat

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I SØMODs FIBERLAUG. D. 17. marts 2016 kl. 18.30-19.20, Ungdomsskolen i Utterslev

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I SØMODs FIBERLAUG. D. 17. marts 2016 kl. 18.30-19.20, Ungdomsskolen i Utterslev INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I SØMODs FIBERLAUG D. 17. marts 2016 kl. 18.30-19.20, Ungdomsskolen i Utterslev Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af referat fra den forrige

Læs mere

Vedtægter for Indsæt navn vejlaug.

Vedtægter for Indsæt navn vejlaug. Matr.nr.: Indsæt matr.nre. Anmelder: Anmelders navn Anmelders adresse Ejerlavsbetegnelse: Beliggende: ved Indsæt vejens navn(e) Vedtægter for Indsæt navn vejlaug. Vejlaugets navn er: Indsæt vejlaugets

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I DSØ TIRSDAG D. 3.1.

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I DSØ TIRSDAG D. 3.1. REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I DSØ TIRSDAG D. 3.1. PÅ DAGSORDENEN ER: 1. Repræsentantskabsmødet Beretning Alt er samlet og lagt ud til den sidste korrekturlæsning. Beretning, vedtægtsændringer, regnskab,

Læs mere

Kommissorium for Revisionsudvalget i Spar Nord Bank A/S

Kommissorium for Revisionsudvalget i Spar Nord Bank A/S Kommissorium for Revisionsudvalget i Spar Nord Bank A/S Dato: Februar 2016 1 1. Indledning Det følger af bekendtgørelsen om revisionsudvalg i virksomheder samt koncerner, der er underlagt tilsyn af Finanstilsynet

Læs mere

Referat fra mødet i Folkeoplysningsrådet. (Indeholder åbne dagsordenspunkter)

Referat fra mødet i Folkeoplysningsrådet. (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Referat fra mødet i Folkeoplysningsrådet (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 7. januar 2015 Mødested: Mødelokale 620 Gothersgade 20, 7000 Fredericia Mødetidspunkt: Kl. 17:00-19:00

Læs mere

Borgerrådgiverens hovedopgave er først og fremmest dialog med borgerne i konkrete sager en mediatorrolle, hvor det handler om at:

Borgerrådgiverens hovedopgave er først og fremmest dialog med borgerne i konkrete sager en mediatorrolle, hvor det handler om at: BORGER RÅDGIVEREN Det kan du bruge borgerrådgiveren til Er du utilfreds med behandlingen af din sag i Hvidovre Kommune eller med kommunens behandling af dig, kan du henvende dig til borgerrådgiveren. Borgerrådgiverens

Læs mere

Referat. Deadline. Status. Ansvarlig. og beføjelser meget kort.

Referat. Deadline. Status. Ansvarlig. og beføjelser meget kort. Referat Mødedato: 3. oktober 2012 kl. 17.30 i Villa Villakulla Mødedeltagere: Personale: Mette og Betina Forældre: Casper, Louise, Kaisa, Lisbeth, Mona, Sofie, Marianne og Rikke Afbud: Nadja, Lars og Nina

Læs mere

Ronetværkets organisation.

Ronetværkets organisation. VEDTÆGTER FOR RONETVÆRK KØBENHAVN. Navn og formål, ind- og udmeldelse. 1. Netværkets navn er "Ronetværk København". Enhver roklub under DFfR kan optages som medlem af ronetværket. Indmeldelse i og udmeldelse

Læs mere

Februar 2010 Forretningsorden for det Lokale Beskæftigelsesråd i Ringsted Kommune

Februar 2010 Forretningsorden for det Lokale Beskæftigelsesråd i Ringsted Kommune Februar 2010 Forretningsorden for det Lokale Beskæftigelsesråd i Ringsted Kommune I henhold til lov og bekendtgørelse m.v. om ansvar for og styringen af den aktive beskæftigelses-indsats fastsættes følgende

Læs mere

De lokale uddannelsesudvalg for arbejdsmarkedsuddannelserne AMU. En introduktion for nye medlemmer

De lokale uddannelsesudvalg for arbejdsmarkedsuddannelserne AMU. En introduktion for nye medlemmer De lokale uddannelsesudvalg for arbejdsmarkedsuddannelserne AMU En introduktion for nye medlemmer 2 Praktisk vejledning til nye medlemmer af de lokale uddannelsesudvalg for arbejdsmarkedsuddannelserne

Læs mere

Referat. Dagsorden. 8.4.2013, kl. 9-12. Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark. Es/Bej 12.04.13

Referat. Dagsorden. 8.4.2013, kl. 9-12. Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark. Es/Bej 12.04.13 Referat Referat af møde i: Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark Dato for møde: 8.4.2013, kl. 9-12 For referat: Dato for udarbejdelse: Es/Bej 12.04.13 Deltagere: Helle Bruun, Peter Kromann, Esther Skovhus,

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN

Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN Dato: Onsdag den 29.10.14 Sted: Rådet Mødeleder: Anna Plum Mad: Anna og Simone Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN Tilstede: Mathias Pape, Maja K. Henriksen, Anna Plum, Marie Sax, Liv Frandsen, Birla Klixbüll,

Læs mere

Negativ social arv i de gymnasiale uddannelser Seminar for skolekoordinatorer

Negativ social arv i de gymnasiale uddannelser Seminar for skolekoordinatorer Negativ social arv i de gymnasiale uddannelser Seminar for skolekoordinatorer Middelfart Gymnasium, 26.august 2010 Lars Ulriksen Christine Holm Aase Bitsch Ebbensgaard Dias 1 Formål med mødet Når dagen

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling i Danske Andelskassers Bank A/S

Ekstraordinær generalforsamling i Danske Andelskassers Bank A/S Selskabsmeddelelse nr. 12. oktober 2015 Ekstraordinær generalforsamling i Danske Andelskassers Bank A/S I henhold til vedtægternes 11 og 12 indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling i Danske

Læs mere

Vild med film? Film efteråret 2016. 21. september 2016 kl. 19.00 Youth USA 2015, Drama (spilletid 2 timer og 4 min)

Vild med film? Film efteråret 2016. 21. september 2016 kl. 19.00 Youth USA 2015, Drama (spilletid 2 timer og 4 min) Film efteråret 2016 Vild med film? 21. september 2016 kl. 19.00 Youth USA 2015, Drama (spilletid 2 timer og 4 min) 19. oktober 2016 kl. 19.00 Room Italien 2015, Drama (spilletid 1 time og 58 min) 16. november

Læs mere

Charlotte Eichel Larsen, Maybritt Rønn, Mette Andersen, Anette Thestrup, Britt Hansen og. Morten Nedergaard Andersen var forhindret i at deltage.

Charlotte Eichel Larsen, Maybritt Rønn, Mette Andersen, Anette Thestrup, Britt Hansen og. Morten Nedergaard Andersen var forhindret i at deltage. Bestyrelsesmøde Dansk P.R.E. Avlsforening Dato: 17. januar 2016 Tid: Kl. 12.00 Sted: Mette Andersen Møde indkaldt af: Nanna Lyholm Mødetype: Bestyrelsesmøde Ansvarlig for udstyr: Ordstyrer: Deltagere:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 17. januar 2008.

Referat af bestyrelsesmøde den 17. januar 2008. Referat af bestyrelsesmøde den 17. januar 2008. Mødet blev afholdt i klubhuset Referent: Erik Kudahl Ret.1 Til stede: Afbud: Kenneth Radoor Erik Kudahl Alice Ogstrup Lars Storr Kim Dalsgaard Ole Peter

Læs mere

FORSLAG TIL VEDTÆGTER FOR HELLERUP DAMEROKLUB NAVN, FORMÅL, HJEMSTED

FORSLAG TIL VEDTÆGTER FOR HELLERUP DAMEROKLUB NAVN, FORMÅL, HJEMSTED FORSLAG TIL VEDTÆGTER FOR HELLERUP DAMEROKLUB 1 NAVN, FORMÅL, HJEMSTED 1. Klubbens navn er Hellerup Dameroklub med hjemsted Strandparksvej 42, 2900 Hellerup. 2. Klubbens formål er at give medlemmerne adgang

Læs mere

Referat fra møde i Fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse tirsdag den 12. juni 2007

Referat fra møde i Fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse tirsdag den 12. juni 2007 Referat fra møde i Fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse tirsdag den 12. juni 2007 Næste møde i fagligt udvalg er den 18. september. Bemærk temamøde fra kl. 10-14. Deltagere: Peder Ring,

Læs mere

Mødedato: 18.10.2012 Mødenr.: 03.12. Referat fra konstituerende møde i DSR Holbæk og LL-klub Holbæk

Mødedato: 18.10.2012 Mødenr.: 03.12. Referat fra konstituerende møde i DSR Holbæk og LL-klub Holbæk Referat fra konstituerende møde i Deltagere: Janne Feenstra Jannick Knudsen Britta Soling (syg) Connie Gorell Nielsen Brian Holm Nielsen Louise Kolstrup (til kl. 12) Punkt Emne + uddybning 1. Valg af ordstyrer.

Læs mere

H O L S T E B R O K O M M U N E FOR FORÆLDREBESTYRELSER I DAGTILBUD JANUAR 2007

H O L S T E B R O K O M M U N E FOR FORÆLDREBESTYRELSER I DAGTILBUD JANUAR 2007 H O L S T E B R O K O M M U N E VEDTÆGT FOR FORÆLDREBESTYRELSER I DAGTILBUD JANUAR 2007 VEDTÆGTER FOR FORÆLDREBESTYRELSER I DAGTILBUD OVERORDNEDE MÅL OG RAMMER Holstebro byråd fastsætter overordnede mål

Læs mere

H Å N D B O G BESTYRELSEN FOR AMPS FNE

H Å N D B O G BESTYRELSEN FOR AMPS FNE Annoncering Der er en speciel formular vi kan udfylde til annoncering af arrangementer i Ergoterapeuten. Se www.etf.dk/kalenderdata. Deadline for indsendelse af annonce findes på www.etf.dk Tilmeldingsfrist:

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling 1-3045 Egedalsvænge Mødedato: Torsdag den 9. oktober 2014 kl. 16.30 Mødested: Egedalsvænge Til stede: Iris Gausbo (IG) udpeget af 3B s bestyrelse Jens Wenzel

Læs mere

REFERAT D. 6. MAJ 2014

REFERAT D. 6. MAJ 2014 REFERAT D. 6. MAJ 2014 LUU Lokalt Uddannelses Udvalg LEU Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune Ilse Sørensen Skive Kommune Nina Jexen Thisted og Morsø Kommune Lone G. Kolbæk Region Midt, Regionshospital

Læs mere

Klubbens navn er Basketballklubben BMS, og dens hjemsted er Skovlunde i Ballerup kommune.

Klubbens navn er Basketballklubben BMS, og dens hjemsted er Skovlunde i Ballerup kommune. Vedtægter for Basketballklubben BMS 1. Klubbens navn og formål Klubbens navn er Basketballklubben BMS, og dens hjemsted er Skovlunde i Ballerup kommune. Klubbens formål er at give medlemmerne mulighed

Læs mere

Lørdag: Tilstedeværende: Puk, Lucca, Carl, Ditlev og Marie. Resten af bestyrelsen var enten syge eller var på anden måde forhindret i at deltage.

Lørdag: Tilstedeværende: Puk, Lucca, Carl, Ditlev og Marie. Resten af bestyrelsen var enten syge eller var på anden måde forhindret i at deltage. Referat af bestyrelsesmøde d. 19.-20. marts Agnete har trukket sig fra bestyrelsen, derfor er vores første suppleant Clara indtrådt i hendes sted. Lørdag: Tilstedeværende: Puk, Lucca, Carl, Ditlev og Marie.

Læs mere

Til stede: Peter Vestergaard, Charlotte Christoffersen, Mogens Frølund, Michael Jakobsen og Fleur Nauta

Til stede: Peter Vestergaard, Charlotte Christoffersen, Mogens Frølund, Michael Jakobsen og Fleur Nauta Referat af Bestyrelsesmøde, lørdag den 4. oktober 2014 i dommerteltet på Mosede Fortet Til stede: Peter Vestergaard, Charlotte Christoffersen, Mogens Frølund, Michael Jakobsen og Fleur Nauta Afbud: Jan

Læs mere