Malling Varmeværk A.m.b.a. Beretning for regnskabet 2011 og 2012

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Malling Varmeværk A.m.b.a. Beretning for regnskabet 2011 og 2012"

Transkript

1 Malling Varmeværk A.m.b.a. Beretning for regnskabet 2011 og 2012 Bestyrelsen. Endnu et år er gået og bestyrelsen konstituerede sig sædvanen tro umiddelbart efter generalforsamlingen. Første møde herefter var den 14. december Bestyrelsen ser herefter således ud: Formand Uffe Vithen (repræsentant for Beder-Malling Boligforening under DOMI ADMINISTRATION) Næstformand Benny Felthaus (repræsentant for privat forbruger) Bestyrelsesmedlem Steffen Malmros (repræsentant for ejerforeningen Moselunden) Bestyrelsesmedlem Alex Nielsen (repræsentant for privat forbruger) Bestyrelsesmedlem Flemming Schreiber (repræsentant for andelsforeningen Majsvænget) Bestyrelsen eller dele af bestyrelsen har i det forgangne år deltaget i 6 bestyrelsesmøder. Herudover har der været afholdt en del møder med Varmeplan Århus (VPÅ), og formanden deltager tillige på møderne med driftsrådet, og i formandsmøderne for de forbrugerejede varmeværker i Århus og omegnskommunerne. Driften på værket: Så er endnu et år gået og regnskab 2011/12 og budgettet 2012/13 er forelagt bestyrelsen i september måned til godkendelse. Vi kan igen i år glæde os over et flot årsresultat Det set i lyset af de store investeringer vi har foretaget os på vores transmissionsnet i byen. Vi har i det forgangne år solgt MWh hvilket er MWh mindre end budgetteret. En af de væsentligste grundet hertil er, at regnskabsåret var betydelig mildere end antaget på budgettidspunktet. Vi har haft 435,39 graddage mindre - sammenlignet med sidst regnskabsperiode. Det betyder derfor også, at der sker store tilbagebetalinger på kr ,56, mod kun mindre efterbetalinger på kr ,19. Afregningsprisen for varmeperioden bliver kr. 450,00 pr. MWh og næste års afregningspris vil udgøre kr. 513,00 som bl.a. skyldes væsentlige forhøjelser af købsprisen hos AffaldVarme og indregning af årets underskud. Bestyrelsen giver gerne de største roser til driften på værket. Det er som jeg tidligere har berettet og udtrykt indiskutabelt et af landets bedste, hvilket vi med rette kan tillægge driften og administrationen. I ledelsen bestræber vi os på, at være på forkant med udviklingen. Vi går ikke på kompromis med de næstbedste løsninger. Vi kalder det ansvarlighed. Der planlæggers nu fremadrettet med langtidsplaner for udskiftning af gamle rørpar, og vi tillægger det stor værdi for aftagerne af varmen, at prisen på en MWh langsigtet er stabil stigende.

2 Det betyder med andre ord, at vi fremadrettet tilstræber henlæggelse af beløb i henhold til de lovmæssige retningslinjer. Mange store investeringer er og bliver de næste år sat i gang. I regnskabsåret har vi netop afsluttet udskiftningen af varmeforsyningen på Majsvænget En investering på ca. kr. 4 mill. I årets løb har værket fået tilsluttet 103 nye forbrugere, som vi alle ønsker velkommen. Værket har ultimo varmeåret 1640 forbrugere. Der har kun været 3 brud i år hvilket selvsagt indikerer at vi har et godt ledningsnet. Centralen på Dampmøllevej har fået renoveret taget, nye tagrender, renoveret værkstedet samt køkken og vandledning i kælder er udskiftet. Separering af stilstandsvarmen samt skorstensrenovering. Dårlig afkøling: Bestyrelsen arbejder stadig på at indføre en afgift for de af vore forbrugere ca som har en afkøling på varmen som ligger under 20 grader, og som efter bestyrelsens opfattelse er alt for lav. Vi er derfor i gang med, at finde den rigtige løsning således, at vi ikke utilsigtet rammer nogle af de forbrugere som ligger længst ud på strengen, og som derved har en lavere fremløbstemperatur. Vi forventer derfor, at afgiften (Incitamentsafregning) indføres til regnskabsåret 2013/2014 Indtil da, stiller driften på værket sig selvfølgelig fuldt ud til rådighed for de forbrugere som måtte ønske en professionel rådgivning. Ny selskabsstruktur og aftale med Århus Kommune: Den ny aftale mellem Århus Kommune og de forbrugerejede varmeværker er ved at nå sin slutning og indstillingen har nu været forelagt byrådet som efterfølgende besluttede, at sende sagen til udvalgsbehandling. Aftalen er bestemt ikke blevet til det vi havde ønsket os: Det har været de Forbrugerejede Fjernvarmeværkers opfattelse, at ønskerne til at fremme hurtige, effektive og energirigtige beslutninger vedrørende transmission af fjernvarme inden for det kendte samarbejde bedst indfries ved en selskabsgørelse af transmissionen af fjernvarmen. Alle selskaberne har i forhandlingsperioden deltaget i to konferencer, afholdt adskillige møder med Varmeplanen hver for sig med deres respektive bestyrelser. Der er afgivet udtalelse til indstilling, besvaret spørgsmål og stadig står det helt åbent eller uafklaret, hvori eventuel mere indflydelse til deltagerne i samarbejdet omkring Varmeplanen består. De Forbrugerejede Fjernvarmeværker har tidligere peget på en selskabsgørelse af transmissionen, idet værkerne dog har været indstillet på at drøfte og udvikle den oprindelige model 2. Faktisk har de peget på en konkret løsning med angivelse af kompetencefordeling mv. Det skal understreges, at de forbrugerejede Fjernvarmeværker udelukkende forholder sig til Transmissionen i Varmeplan Aarhus, og det skal for god orden skyld nævnes, at det daglige tekniske samarbejde fungerer hensigtsmæssigt og som ønskeligt.

3 Det eksisterende grundlag for dialog er for upræcist og der er tilsyneladende ikke enighed med AffaldVarme om målene udover at få en aftale. Vi har derfor meddelt Varmeplan Århus med kopi til Aarhus byråd, at det er med stor beklagelse, at vi må konstatere, at vi anser det for ufrugtbart og udsigtsløst, at fortsætte af det nuværende spor. Vi forventer, at der udarbejdes og indgås nye aftaler med værkerne inden udgangen af Og hvor ender det så?: Ja umiddelbart regnes der med en aftale af mere kommerciel karakter som vi kender fra almindelige leveringsaftaler. Det vil sige aftaler med angivelse af forudsætninger, definitioner, parternes forpligtelser og rettigheder m.m.. Samarbejdet mellem De forbrugerejede Fjernvarmeværker og Varmeplanen kan herudover foregå inden for de kendte rammer af model 1. (se skemaet nedenfor) Det har fra Varmeplan Aarhus tidligere forlydt, at der kunne etableres en model 2, hvor ejerskabet til transmissionsnettet var den afgørende forskel til model 3. Det har været udtrykt ved betegnelsen model 2,5. (se skemaet nedenfor) Vores opfattelse af det der er ved at ske, er at model 2 nærmer sig model 1, og er blevet til model 1,5, hvorfor vi ikke anser det for umagen værd at ændre på de kendte rammer i model 1. (se skemaet nedenfor) Det må således være op til Aarhus Byråd eventuelt at afprøve mulighederne for et tættere samarbejde om fjernvarmen. Bestyrelsesvederlag: Et almindeligt selskabsretligt princip er at bestyrelsen ikke som udgangspunkt selv kan fastsætte eller hæve sit vederlag uden generalforsamlingens godkendelse, men kan alene foretage indstilling til generalforsamlingen om dette. Bestyrelsesvederlaget har ikke været reguleret siden første udbetaling i Derfor indstilles til generalforsamlingens godkendelse af driftsbudgettet for 2012/2013, at bestyrelseshonoraret hæves med 10% over en 2 årig periode herefter reguleres bestyrelsesvederlaget med nettoprisindekset for august måned Formand Næstformand Nuværende kr ,00 Nuværende kr , = , = , = , = ,00 Bestyrelsesmedlemmer Nuværende kr , = , = ,00 Ligeledes indstilles til, at arbejdende suppleant-/er honoreres med samme beløb som bestyrelsesmedlemmerne.

4 Personalet: Der er ikke sket ændringer i personalegruppen i det forløbne år. Men jeg vil gerne benytte lejlighed til at rose et meget engageret personale og fakta er, at værket i dagligdagen ledes og drives kompetent, med god sund fornuft, og sans for rettidig omhu og stor tak for det. Det giver os forbruger det rette indtryk af, at værket er stabilt og driftssikkert. Nye udstykninger: Vi ser en smule lysere på fremtiden vi kan mærke, at der er en positiv optimisme i byudviklingen. Som det ser ud lige i nuet er der i varmeåret byggemodnet 96 grunde i forsyningsområdet. Gentagelse fra sidste gå - Sluttelig et stort ønske: Det er muligvis ikke til at se det men bestyrelsesmedlemmerne har efterhånden rigtig mange års anciennitet på bagen. Vi skal som andre bestyrelser tænke forretning, være fremsynet, være ambassadører og sidst men ikke mindst ansvarsbeviste og realister. Derfor vil vi gerne allerede nu begynde, at rekrutterer nye forbrugere til bestyrelsesarbejdet på varmeværket. Så hvis du går rundt med ønsket om, at deltage i et lokalt bestyrelsesarbejde hvor der i øjeblikket er meget fokus på at Århus inden 2030 gerne skulle være CO2 neutral, hvor der fremsigtet arbejdes hen mod en samarbejdsaftale mellem varmeværkerne i Varmeplanen, og sidst men ikke mindst være med i forhandlingerne om den fremtidige varmeforsyning. Sammenligning af modellerne: Model 1 Model 2 Model 3 Videreførelse af eksisterende Modernisering af organiseringen og Etablering af selvstændigt selskab organisering udvidelse af eksisterende model 1. Beskrivelse af modellen Nuværende struktur bevares og der foretages en nødvendig opdatering 2. Grundlag for modellen Det nuværende aftalegrundlag videreføres. 3. Prisfastsættelse De eksisterende individuelle prisog leveringsaftaler fortsættes. Disse aftaler er baseret på omkostningsprincippet. Modernisering af nuværende struktur samt mere indflydelse til de forbrugerejede værker De bestående leveranceaftaler erstattes af nye varmeleveranceaftaler. Der gives mere indflydelse til de forbrugerejede værker Der laves nye pris- og leveringsaftaler baseret på omkostningsprincippet. Der etableres et fælles selskab, som skal eje og drive Parterne stifter i fællesskab et selskab Aros Energi (et A.m.b.a.). Varmeleveranceaftale indgås mellem varmeværkerne og selskabet. Som model 2. Aftalerne indgås mellem varmeværkerne og selskabet. Aftalerne baseres på omkostningsprincippet 4. Ejerskab (kapitalstruktur) Parterne bevarer ejendomsretten til deres respektive transmissionsanlæg. De nuværende aftaler indeholder ikke bestemmelser om, at parterne ved opsigelse skal modtage en andel af en anden parts aktiver. Parterne bevarer ejendomsretten til deres respektive transmissionsanlæg. Som ved Model 1 ændres ejerfordelingen ikke ifm. opsigelse/ophør. Selskabsdeltagerne indskyder deres transmissionsanlæg i det nystiftede A.m.b.a.. Forskelle i ejerandele foreslås harmoniseret over en årrække i forhold til energiaftag. Vedtægten skal regulere kapitalforhold ved ophør/udtræden.

5 5. Ledelse/indflydelse/kompetence Aarhus Kommune har Aarhus Kommune har som hidtil beslutningskompetancen. Aarhus beslutningskompetancen. Aarhus Kommune træffer herunder alle Kommune træffer herunder alle ejerbeslutninger vedrørende ejerbeslutninger vedrørende Årsmødet er et rent Årsmødet bevares uændret som i orienteringsmøde. Model 1. Det foreslås, at Driftsrådet har overvejende til Driftsrådet erstattes af et nyt funktion at koordinere samarbejdsorgan samarbejdet mellem parterne ( SamarbejdsOrganet ) som er et nyt forum for løbende information, inddragelse og Indflydelse. Medindflydelse til de forbrugerejede værker gives i og via SamarbejdsOrganet. Se særskilt notat vedr. udmøntning af Model 2. Selskabets ledelsesorgan(er) har beslutningskompetancen. Ved en selskabsdannelse vil ejerne deltage i selskabets ledelse i overensstemmelse med bestemmelserne i selskabets vedtægt. Beslutningskompetence overgår til selskabets ledelsesorganer (generalforsamling/ bestyrelse/direktion). Se udkast til forretningsplan AROS Energi Vi håber at se dig til generalforsamlingen den 25. oktober På bestyrelsens vegne Uffe Vithen formand

Indstilling. Varmeplan Aarhus, fremtidig organisering. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. Til Aarhus Byråd via Magistraten.

Indstilling. Varmeplan Aarhus, fremtidig organisering. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 28. juni 2012 AffaldVarme Aarhus Teknik og Miljø Aarhus Kommune 1. Resume Aarhus Byråd besluttede den 29. april 2009 at undersøge forskellige

Læs mere

INDSTILLING Varmeplan Aarhus, fremtidig organisering, Bilag 3 Udmøntning af Model 2

INDSTILLING Varmeplan Aarhus, fremtidig organisering, Bilag 3 Udmøntning af Model 2 INDSTILLING Varmeplan Aarhus, fremtidig organisering, Bilag 3 Udmøntning af Model 2 Til: Aarhus Byråd Den 14. juni 2012 AffaldVarme Aarhus Teknik og Miljø Aarhus Kommune Varmeplan Aarhus - Udmøntning af

Læs mere

Byrådsindstilling. Styrkelse af Varmeplan Århus fællesskabet i forhold til Hørning og Rosenholm kommuner. Til Århus Byråd via Magistraten

Byrådsindstilling. Styrkelse af Varmeplan Århus fællesskabet i forhold til Hørning og Rosenholm kommuner. Til Århus Byråd via Magistraten Byrådsindstilling Til Århus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 27. februar 2006 Styrkelse af Varmeplan Århus fællesskabet i forhold til Hørning og Rosenholm kommuner Resume En arbejdsgruppe, nedsat

Læs mere

Vedtægter for. Fonden Dansk Sygeplejehistorisk Museum

Vedtægter for. Fonden Dansk Sygeplejehistorisk Museum Vedtægter for Fonden Dansk Sygeplejehistorisk Museum --- oo0oo --- 1. NAVN OG STATUS 1.01 Fondens navn er Fonden Dansk Sygeplejehistorisk Museum (i det følgende kaldet Museet ). 1.02 Museet er en selvejende

Læs mere

Formål med fritidstilbud

Formål med fritidstilbud Furesø Kommune Styrelsesvedtægt for forældrebestyrelser i Furesø Kommunes kommunale fritidstilbud Formål med fritidstilbud 1 Fritidstilbud i Furesø Kommune omfatter fritidshjem og klub til børn fra skolestart

Læs mere

Vedtægter Thisted Forsikring A/S CVR-nr.: 37 03 42 82

Vedtægter Thisted Forsikring A/S CVR-nr.: 37 03 42 82 Vedtægter Thisted Forsikring A/S CVR-nr.: 37 03 42 82 Titel: Vedtægter Thisted Forsikring A/S Side 1 af 6 1. Navn og hjemsted Selskabets navn er Thisted Forsikring A/S ( Aktieselskabet ). Aktieselskabets

Læs mere

Notat om etablering af fælles brugerstyret vandforsyning i Furesø Kommune

Notat om etablering af fælles brugerstyret vandforsyning i Furesø Kommune 23-10-2008 Page 1 of 1 Gitte Schack Fra: Ulla Merete Riel på vegne af Teknisk Postkasse Sendt: 2. oktober 2008 15:39 Til: Ulla Merete Riel Emne: Selskabsgørelse af vandforsyningen Vedhæftede filer: 000008.doc

Læs mere

GELSTED FJERNVARMESELSKAB A.M.B.A

GELSTED FJERNVARMESELSKAB A.M.B.A GELSTED FJERNVARMESELSKAB A.M.B.A VEDTÆGTER Side 1 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1 Selskabets navn er Gelsted Fjernvarmeselskab A.m.b.a 1.2 Selskabets hjemsted er Gelsted i Middelfart Kommune. 2. FORMÅL OG FORSYNINGSOMRÅDE

Læs mere

Vedtægter for Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune

Vedtægter for Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune Vedtægter for Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune Navn. Sammenslutningens navn er: "Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune", kaldet: "SAGT". Formål og opgaver.

Læs mere

Ældrerådets sammensætning

Ældrerådets sammensætning Side 2 Side 3 Forslag til vedtægtsændringer Vedtægt for Ældrerådet i Københavns Kommune 1. Ældrerådet er nedsat i henhold til lov om retssikkerhed og administration på det sociale område 30-33. Formål

Læs mere

Vedtægter for DK Hostmaster A/S SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL

Vedtægter for DK Hostmaster A/S SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Vedtægter for DK Hostmaster A/S SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Selskabets navn er DK Hostmaster A/S Selskabets hjemsted er Københavns kommune. 1. Selskabets formål er at drive hostmasterfunktionen

Læs mere

Områdeinstitutioner med tre huse

Områdeinstitutioner med tre huse Styrelsesvedtægt Områdeinstitutioner med tre huse Klakring Stationsvej 5, Klakring 7130 Juelsminde T: 79755000 Styrelsesvedtægt for kommunale områdeinstitutioner med tre huse. I henhold til Dagtilbudsloven

Læs mere

Formandsberetning for Strandby Varmeværk A.m.b.A. for fyringsåret 2015.

Formandsberetning for Strandby Varmeværk A.m.b.A. for fyringsåret 2015. Formandsberetning for Strandby Varmeværk A.m.b.A. for fyringsåret 2015. Generalforsamling torsdag den 31. marts 2016. 1. Generalforsamlingen for fyringsåret 2015, som jeg her i aften skal aflægge beretning

Læs mere

Vedtægter for Det Private Botilbud Højtoft

Vedtægter for Det Private Botilbud Højtoft Kjeld Fruensgaard Henning Schiøtt Christian Emmeluth, MCJ Carsten R. Christiansen Susanne Borch, LLM Michael Nathan Jakob Busse Lars Dinesen Lene Diemer Michael Jørgensen Gry Rambusch Vedtægter for Det

Læs mere

Styrelsesvedtægt. for. dagtilbud. Middelfart Kommune

Styrelsesvedtægt. for. dagtilbud. Middelfart Kommune Styrelsesvedtægt for dagtilbud i Middelfart Kommune Oktober 2009 1 1 Formål Middelfart Kommunes målsætning for dagtilbuddene er: at sikre pasningsgaranti for alle 0-6 årige, at tilbyde fleksible børnepasningstilbud,

Læs mere

H O L S T E B R O K O M M U N E FOR FORÆLDREBESTYRELSER I DAGTILBUD JANUAR 2007

H O L S T E B R O K O M M U N E FOR FORÆLDREBESTYRELSER I DAGTILBUD JANUAR 2007 H O L S T E B R O K O M M U N E VEDTÆGT FOR FORÆLDREBESTYRELSER I DAGTILBUD JANUAR 2007 VEDTÆGTER FOR FORÆLDREBESTYRELSER I DAGTILBUD OVERORDNEDE MÅL OG RAMMER Holstebro byråd fastsætter overordnede mål

Læs mere

Notat. De tre situationer er karakteriseret ved følgende faktiske forhold, som jeg har lagt til grund for min vurdering:

Notat. De tre situationer er karakteriseret ved følgende faktiske forhold, som jeg har lagt til grund for min vurdering: Notat om speciel inhabilitet i tre konkrete sager vedrørende et kommunalbestyrelsesmedlem der er udpeget eller indstillet af kommunalbestyrelsen til bestyrelsesposten i et aktieselskab 1. Baggrunden for

Læs mere

DANSK SELSKAB FOR ALLERGOLOGI

DANSK SELSKAB FOR ALLERGOLOGI DANSK SELSKAB FOR ALLERGOLOGI VEDTÆGTER Tidligere Dansk Selskab for Allergiforskning stiftet 12. januar 1946, ændret til Dansk Selskab for Allergologi og Immunologi 12. maj 1966, ændret til Dansk Selskab

Læs mere

Torsdag, den 21. marts 2013 kl. 16.00 DAGSORDEN

Torsdag, den 21. marts 2013 kl. 16.00 DAGSORDEN I overensstemmelse med forretningsordenens 4 stk. 3, indkaldes til ordinært bestyrelsesmøde på organisationens kontor: Torsdag, den kl. 16.00 Såfremt bestyrelsens medlemmer måtte ønske eventuelle emner

Læs mere

Indledningsvis kan jeg nævne, at jeg har delt beretningen op i 2 dele, nemlig:

Indledningsvis kan jeg nævne, at jeg har delt beretningen op i 2 dele, nemlig: Beretning 2011/12 for Løgstrup Varmeværk Indledningsvis kan jeg nævne, at jeg har delt beretningen op i 2 dele, nemlig: 1. Den normale beretning 2. Geotermisagen Vi har haft et varmesalg på i alt 11024

Læs mere

Vedtægt for den selvejende Børnehave Engblommevej

Vedtægt for den selvejende Børnehave Engblommevej Vedtægt for den selvejende Børnehave Engblommevej 1. Institutionens navn Stk. 1 Den selvejende institutions navn er Børnehaven Engblommevej, Engblommevej 34 4000 Roskilde. Institutionen har hjemsted i

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Udvikling Fyn P/S

VEDTÆGTER. for. Udvikling Fyn P/S VEDTÆGTER for Udvikling Fyn P/S CVR-nr. 34 20 62 28 Sagsnr. 31225-0010 MMR/ dm 1. NAVN 1.1. Selskabets navn er Udvikling Fyn P/S. 1.2. Selskabets binavn er Developing Fyn P/S. 1.3. Selskabets hjemsted

Læs mere

Silkeborg Rideklub BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN

Silkeborg Rideklub BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN Silkeborg Rideklub BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN 1. Konstituering På første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen konstituerer bestyrelsen sig med minimum 4 bestyrelsesmedlemmer, der alle skal være

Læs mere

VEDTÆGTER for kommuneforeningen Skiveegnens Radikale

VEDTÆGTER for kommuneforeningen Skiveegnens Radikale 5756-002/KV 16.04.2012 VEDTÆGTER for kommuneforeningen Skiveegnens Radikale 1. Kommuneforeningen Kommuneforeningen Skiveegnens Radikale består af medlemmer af Det Radikale Venstre, bosiddende i Skive Kommune.

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for BORGERFORENINGEN KULTURHUS SVENDBORG. Foreningens navn er: Borgerforeningen Kulturhus Svendborg.

V E D T Æ G T E R. for BORGERFORENINGEN KULTURHUS SVENDBORG. Foreningens navn er: Borgerforeningen Kulturhus Svendborg. Advokataktieselskabet KNUDSEN & PARTNERE Klosterplads 11, 1. 5700 Svendborg Tlf. 62 21 24 64 Fax 62 20 13 22 J.nr. AM/7420. V E D T Æ G T E R for BORGERFORENINGEN KULTURHUS SVENDBORG 1 Navn. Foreningens

Læs mere

SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014

SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014 SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014 NUVÆRENDE VEDTÆGTER 1. Navn og hjemsted Klubbens navn er SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB. Klubbens hjemsted er Ringsted Kommune. 2. Formål Klubbens formål er at organisere

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen for Fonden Settlementet på Vesterbro. Således vedtaget på bestyrelsesmødet den 04.11.2015

Forretningsorden for bestyrelsen for Fonden Settlementet på Vesterbro. Således vedtaget på bestyrelsesmødet den 04.11.2015 Udkast af 26. oktober 2015 til Kapitel 1 - Formål Forretningsorden for bestyrelsen for Fonden Settlementet på Vesterbro Således vedtaget på bestyrelsesmødet den 04.11.2015 1 Formål Bestyrelsen er Fonden

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB

VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB SKÆRBÆK BÅDEKLUB VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB 29. november 2000 1: Foreningens navn og hjemsted: 1. Klubbens navn er SKÆRBÆK BÅDEKLUB SBK. Dens hjemsted er Skærbæk i Fredericia kommune. 2: Formål: 1.

Læs mere

1.1 Organisationens navn er VIRKSOM med hjemsted i København.

1.1 Organisationens navn er VIRKSOM med hjemsted i København. Love for VIRKSOM 1. Navn 1.1 Organisationens navn er VIRKSOM med hjemsted i København. 2. Idégrundlag og formål 2.1 VIRKSOM tilbyder medlemskab til personer, som driver selvstændig erhvervsvirksomhed,

Læs mere

Tambohus Bylaug Vedtægter

Tambohus Bylaug Vedtægter Tambohus Bylaug Vedtægter 1 Navn : Tambohus Bylaug 2 Formål : Tambohus Bylaug skal medvirke til at styrke sammenholdet og udviklingen af bylivet i Tambohus gennem aktivitet, sociale arrangementer og fællesopgaver.

Læs mere

VEDTÆGTER For Erhverv og Landsby i Udvikling ApS (under stiftelse) 2. Selskabets hjemsted. 3. Selskabets formål

VEDTÆGTER For Erhverv og Landsby i Udvikling ApS (under stiftelse) 2. Selskabets hjemsted. 3. Selskabets formål VEDTÆGTER For Erhverv og Landsby i Udvikling ApS (under stiftelse) 1. Selskabets navn Selskabets navn er Erhverv og Landsby i Udvikling ApS 2. Selskabets hjemsted Selskabets hjemsted er Thisted Kommune.

Læs mere

Vedtægter for Indsæt navn vejlaug.

Vedtægter for Indsæt navn vejlaug. Matr.nr.: Indsæt matr.nre. Anmelder: Anmelders navn Anmelders adresse Ejerlavsbetegnelse: Beliggende: ved Indsæt vejens navn(e) Vedtægter for Indsæt navn vejlaug. Vejlaugets navn er: Indsæt vejlaugets

Læs mere

SE MIG! ...jeg er på vej. Skoledistrikt Øst. En god skolestart. Et barn og et samarbejde, der vokser i Skoledistrikt Øst

SE MIG! ...jeg er på vej. Skoledistrikt Øst. En god skolestart. Et barn og et samarbejde, der vokser i Skoledistrikt Øst SE MIG!...jeg er på vej Skoledistrikt Øst - En god skolestart Et barn og et samarbejde, der vokser i Skoledistrikt Øst Kære forældre! Det er en stor dag for alle børn, når de skal starte i skole de er

Læs mere

Notat. Retningslinjer for sammensætning af bestyrelser i dagtilbud og FU fra fusionen til næste ordinære valg. Dagtilbud og FU-områder.

Notat. Retningslinjer for sammensætning af bestyrelser i dagtilbud og FU fra fusionen til næste ordinære valg. Dagtilbud og FU-områder. Notat Emne Til Kopi til Retningslinjer for sammensætning af bestyrelser i dagtilbud og FU fra fusionen til næste ordinære Dagtilbud og FU-områder Den 17. december 2010 Aarhus Kommune Som anført i besparelseskataloget

Læs mere

Foreningsvedtægter Lildstrand bådlag

Foreningsvedtægter Lildstrand bådlag Vedtægter for Lildstrand bådlag 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemmer 4 Udelukkelse og eksklusion 5 Ordinær generalforsamling 6 Ekstraordinær generalforsamling 7 Bestyrelsen 8 Regnskab og revision 9

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Teglmarken 8800 Viborg

Vedtægter for Grundejerforeningen Teglmarken 8800 Viborg Vedtægter for Grundejerforeningen Teglmarken 8800 Viborg Side 1 VEDTÆGTER For Grundejerforeningen Teglmarken 1. Foreningens navn er grundejerforeningen Teglmarken. Dens formål er at varetage grundejernes

Læs mere

Standardvedtægter for Jagtforeninger under Danmarks Jægerforbund (DJ)

Standardvedtægter for Jagtforeninger under Danmarks Jægerforbund (DJ) Standardvedtægter for Jagtforeninger under Danmarks Jægerforbund (DJ) 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Skagen Jagtforening 1.2 Foreningens hjemsted er Frederikshavns.. kommune. 2 Forholdet til

Læs mere

TALEPAPIR DET TALTE ORD GÆLDER

TALEPAPIR DET TALTE ORD GÆLDER Børne- og Undervisningsudvalget 2015-16 BUU Alm.del Bilag 189 Offentligt TALEPAPIR DET TALTE ORD GÆLDER Anledning Titel Målgruppe Arrangør Taletid Samråd i Børne- og Undervisningsudvalget sammen med social-

Læs mere

Udkast til vedtægter for Tønder Erhvervsråd. Foreningens navn er Tønder Erhvervsråd. Foreningens hjemsted er Tønder Kommune.

Udkast til vedtægter for Tønder Erhvervsråd. Foreningens navn er Tønder Erhvervsråd. Foreningens hjemsted er Tønder Kommune. Udkast til vedtægter for Tønder Erhvervsråd 1. Foreningens navn Foreningens navn er Tønder Erhvervsråd. Foreningens hjemsted er Tønder Kommune. 2. Vision og formål Tønder Erhvervsråds vision er, aktivt

Læs mere

Vedtægter Lendum Kraftvarmeværk Amba

Vedtægter Lendum Kraftvarmeværk Amba Vedtægter Lendum Kraftvarmeværk Amba 2. Oktober 2002 1 Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er LENDUM KRAFTVARMEVÆRK A.m.b.a. 1.2 Selskabets hjemsted er Sindal Kommune. 2 Formål og forsyningsområde 2.1

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GISTRUP VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR GISTRUP VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR GISTRUP VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Gistrup Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Aalborg Kommune. 1 formål Selskabets formål er

Læs mere

gladsaxe.dk Leg og læring i pædagogisk praksis om DAP projektet i Gladsaxe Kommune

gladsaxe.dk Leg og læring i pædagogisk praksis om DAP projektet i Gladsaxe Kommune gladsaxe.dk Leg og læring i pædagogisk praksis om DAP projektet i Gladsaxe Kommune Leg og læring i pædagogisk praksis om DAP projektet i Gladsaxe Kommune Kære forældre Byrådet i Gladsaxe er optaget af,

Læs mere

12. januar 2012 VEDTÆGTER 2012. for. det kommunale fællesskab. Renosyd i/s. ("Interessentskabet") CVR: 13523584

12. januar 2012 VEDTÆGTER 2012. for. det kommunale fællesskab. Renosyd i/s. (Interessentskabet) CVR: 13523584 12. januar 2012 VEDTÆGTER 2012 for det kommunale fællesskab Renosyd i/s ("Interessentskabet") CVR: 13523584 1. Navn og hjemsted 1.1 Interessentskabets navn er Renosyd i/s. 1.2 Interessentskabets hjemsted

Læs mere

123-139629 PCH/dha VEDTÆGTER. for. Wirtek a/s CVR-NR. 26042232

123-139629 PCH/dha VEDTÆGTER. for. Wirtek a/s CVR-NR. 26042232 123-139629 PCH/dha VEDTÆGTER for Wirtek a/s CVR-NR. 26042232 1. Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er Wirtek a/s. 1.2 Selskabets hjemsted er Aalborg kommune. 2. Formål 2.1 Selskabets formål er at udvikle

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SENGELØSE VANDVÆRK A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR SENGELØSE VANDVÆRK A.m.b.a. medlemmer 3 VEDTÆGTER FOR SENGELØSE VANDVÆRK A.m.b.a. Enhver, der har tinglyst adkomst til fast ejendom i forsyningsområdet, kan blive medlem af selskabet. For ejendomme, der er opdelt i andels- eller

Læs mere

ÅRHUS KOMMUNE - Magistratens 1. Afdeling Familie og Beskæftigelse - Jægergården - 8100 Århus C

ÅRHUS KOMMUNE - Magistratens 1. Afdeling Familie og Beskæftigelse - Jægergården - 8100 Århus C ÅRHUS KOMMUNE - Magistratens 1. Afdeling Familie og Beskæftigelse - Jægergården - 8100 Århus C INDSTILLING Til Århus Byråd Den 3. november 2004 via Magistraten Tlf. nr.: 8940 3010 Jour. nr.: Ref.: HC-GV

Læs mere

Vedtaget på afdelingsmødet d. 27. marts 2013 Vi i bestyrelsen vil lige med denne skrivelse gøre opmærksom på at der er sket ændring i kontrakten mellem Kruså antenne forsyning og God tone. Lejere er ikke

Læs mere

Indstilling. Ændring af status fra kommunal til selvejende institution for Vuggestuen Lindegården, Pannerupvej 7, Trige

Indstilling. Ændring af status fra kommunal til selvejende institution for Vuggestuen Lindegården, Pannerupvej 7, Trige Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Børn og Unge Den 26. februar 2007 Århus Kommune Administrationsafdeling Børn og Unge Ændring af status fra kommunal til selvejende institution for Vuggestuen

Læs mere

Slagslunde Fjernvarme A.m.b.a. Generalforsamling 2016. Velkommen til Slagslunde Fjernvarme A.m.b.a. Ekstraordinære Generalforsamling April 2016

Slagslunde Fjernvarme A.m.b.a. Generalforsamling 2016. Velkommen til Slagslunde Fjernvarme A.m.b.a. Ekstraordinære Generalforsamling April 2016 Velkommen til Slagslunde Fjernvarme A.m.b.a. Ekstraordinære Generalforsamling April 2016 1 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Baggrund for indkaldelsen. Bestyrelsens redegørelse. Indlæg fra Dansk Fjernvarmes

Læs mere

VEDTÆGTER for Fonden Neverland

VEDTÆGTER for Fonden Neverland Kjeld Fruensgaard Henning Schiøtt Carsten R. Christiansen Michael Nathan Jakob Busse Lars Dinesen Lene Diemer Michael Jørgensen Peter Frandsen Nima Nabipour J. nr. 778.17-01 ldi@cphlex.dk cvr.nr. 27 07

Læs mere

Kommuneplantillæg 1. til Kommuneplan 2013-2025 - Klimatilpasningsplan

Kommuneplantillæg 1. til Kommuneplan 2013-2025 - Klimatilpasningsplan Kommuneplantillæg 1 til Kommuneplan 2013-2025 - Klimatilpasningsplan Kommuneplantillæg 1 Hørsholm Kommune Indholdsfortegnelse Redegørelse... 3 Baggrund og forudsætninger... 3 Klimaændringer... 3 Risikobilledet...

Læs mere

Rammeaftale. provision og bonusløn. mellem. Tele Danmark A/S. AC-organisationerne

Rammeaftale. provision og bonusløn. mellem. Tele Danmark A/S. AC-organisationerne Rammeaftale om provision og bonusløn mellem Tele Danmark A/S og AC-organisationerne Denne rammeaftale vedrører aftaler, der fastlægger en variabel løndel i forhold til den enkelte medarbejder på grundlag

Læs mere

et hvile-i-sig-selv-princip. Byrådet skal således ved fastsættelse af taksterne tage stilling til, om prisloftet og hvile-i-sig-selv-princippet

et hvile-i-sig-selv-princip. Byrådet skal således ved fastsættelse af taksterne tage stilling til, om prisloftet og hvile-i-sig-selv-princippet Anmodning om vejledende udtalelse vedrørende inhabilitet for kommunalbestyrelsesmedlemmer i Forsyning Helsingør Vand A/S og Forsyning Helsingør Spildevand A/S 07-05- 2012 Helsingør Kommune har ved brev

Læs mere

Februar 2010 Forretningsorden for det Lokale Beskæftigelsesråd i Ringsted Kommune

Februar 2010 Forretningsorden for det Lokale Beskæftigelsesråd i Ringsted Kommune Februar 2010 Forretningsorden for det Lokale Beskæftigelsesråd i Ringsted Kommune I henhold til lov og bekendtgørelse m.v. om ansvar for og styringen af den aktive beskæftigelses-indsats fastsættes følgende

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT

GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT SOLRØD STRANDS STRANDRENSNINGSLAUG STIFTENDE GENERALFORSAMLING 2009 Advokat Jens Bang Liebst Østergade 22 1100 København K +45 29 40 50 00 PROTOKOLLAT STIFTENDE GENERALFORSAMLING

Læs mere

Malling Varmeværk A.m.b.a. Beretning for regnskabet 2018 sidste 4 måneder

Malling Varmeværk A.m.b.a. Beretning for regnskabet 2018 sidste 4 måneder Malling Varmeværk A.m.b.a. Beretning for regnskabet 2018 sidste 4 måneder Bestyrelsen. Bestyrelsen konstituerede sig møde efter generalforsamlingen, som blev afholdt den 07. november 2018. Bestyrelsen

Læs mere

Lederadfærdsanalyse II egen opfattelse af ledelsesstil

Lederadfærdsanalyse II egen opfattelse af ledelsesstil Lederadfærdsanalyse II egen opfattelse af ledelsesstil Instruktion Formålet med Lederadfærdsanalyse II Egen er at give dig oplysninger om, hvordan du opfatter din ledelsesstil. I det følgende vil du blive

Læs mere

Udkast VEDTÆGTER FOR. Selskabet. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er. Mammen Bys Vandværk a.m.b.a.

Udkast VEDTÆGTER FOR. Selskabet. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er. Mammen Bys Vandværk a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR Mammen Bys Vandværk a.m.b.a. Selskabet 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Mammen Bys Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Viborg Kommune. Formål 2 Selskabets

Læs mere

Kapitel 1. 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen ØsterBO. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Vejle Kommune. Kapitel 3

Kapitel 1. 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen ØsterBO. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Vejle Kommune. Kapitel 3 Kapitel 1 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen ØsterBO. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Vejle Kommune. 2. Boligorganisationen er organiseret: 1) Uden medlemsindskud. 3. Boligorganisationens

Læs mere

Kommissorium for Revisionsudvalget i Spar Nord Bank A/S

Kommissorium for Revisionsudvalget i Spar Nord Bank A/S Kommissorium for Revisionsudvalget i Spar Nord Bank A/S Dato: Februar 2016 1 1. Indledning Det følger af bekendtgørelsen om revisionsudvalg i virksomheder samt koncerner, der er underlagt tilsyn af Finanstilsynet

Læs mere

1 Navn og hjemsted. 2 Formål og forsyningsområde

1 Navn og hjemsted. 2 Formål og forsyningsområde 1 Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er Brædstrup Fjernvarme a.m.b.a. 1.2 Selskabets hjemsted er Horsens kommune. 2 Formål og forsyningsområde 2.1 Selskabets hovedformål er at etablere energi-produktionsanlæg

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN XXX A/S CVR-NR. XXXXXXXX

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN XXX A/S CVR-NR. XXXXXXXX FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I XXX A/S CVR-NR. XXXXXXXX 1. BESTYRELSENS FØRSTE MØDE Bestyrelsen afholder sit første (konstituerende) møde umiddelbart efter generalforsamlingen. Mødet ledes af det bestyrelsesmedlem,

Læs mere

Rammeaftale 2016 for det sociale område

Rammeaftale 2016 for det sociale område Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Sociale forhold og beskæftigelse og Borgmesterens Afdeling Dato 19. august 2015 Rammeaftale 2016 for det sociale område 1. Resume De 19 midtjyske kommuner

Læs mere

2.2 Selskabet skal sikre, at spildevandsforsyningen drives effektivt under hensyntagen til forsyningssikkerhed, sundhed, natur og miljø.

2.2 Selskabet skal sikre, at spildevandsforsyningen drives effektivt under hensyntagen til forsyningssikkerhed, sundhed, natur og miljø. Horten Advokat Rikke Søgaard Berth Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 149563 UDKAST 13.03.11 VEDTÆGTER FOR SOLRØD SPILDEVAND A/S CVR-nr. 33 04 69 87 1. SELSKABETS

Læs mere

VEDTÆGTER for Det Konservative Folkepartis Vælgerforening

VEDTÆGTER for Det Konservative Folkepartis Vælgerforening VEDTÆGTER for Det Konservative Folkepartis Vælgerforening 1 Foreningens navn er: Konservative i Skive kommune. Herefter benævnt vælgerforeningen. Vælgerforeningen er tilsluttet Det Konservative Folkeparti.

Læs mere

3.1 Selskabets aktiekapital udgør kr. [indsæt] fordelt på aktier á 1 kr. eller multipla heraf.

3.1 Selskabets aktiekapital udgør kr. [indsæt] fordelt på aktier á 1 kr. eller multipla heraf. VEDTÆGTER FOR Udvikling Fyn A/S CVR-nr. 34 20 62 28 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Udvikling Fyn A/S. 1.2 Selskabets hjemsted er Odense Kommune. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at varetage erhvervs-

Læs mere

Vedtægter. for. Gl. Roskilde Amts Biavlerforening. Stiftet 1880

Vedtægter. for. Gl. Roskilde Amts Biavlerforening. Stiftet 1880 Vedtægter for Gl. Roskilde Amts Biavlerforening Stiftet 1880 2016 1 Navn og adresse 1.1 Foreningens navn er GL. Roskilde Amts Biavlerforening. 1.2 Foreningens adresse er den til enhver tid siddende formands

Læs mere

Vedtægt for Videnscenter for Specialpædagogik (ViSP) i Næstved Kommune

Vedtægt for Videnscenter for Specialpædagogik (ViSP) i Næstved Kommune ^v* - Vedtægt for Videnscenter for Specialpædagogik (ViSP) i Næstved Kommune Navn, hjemsted og opgaver 1 Stk. 1. Virksomhedens navn er Videnscenter for Specialpædagogik, forkortet ViSP. Stk. 2. ViSPs hjemsted

Læs mere

Aftale mellem. DGI Midt- og Vestsjælland De Danske Skytteforeninger Roskilde og DDS Vestsjælland. om fusion

Aftale mellem. DGI Midt- og Vestsjælland De Danske Skytteforeninger Roskilde og DDS Vestsjælland. om fusion Aftale mellem DGI Midt- og Vestsjælland De Danske Skytteforeninger Roskilde og DDS Vestsjælland om fusion Bestyrelserne i DGI Midt- og Vestsjælland, De Danske Skytteforeninger Roskilde og DDS Vestsjælland

Læs mere

Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse

Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a for fonden Den Almennyttige Erhvervsdrivende Fond DGI Huset Vejle Hvad kan skemaet

Læs mere

Indstilling. Til Århus Byråd Via Magistraten. Magistratens 4. Afdeling. Den 22. november 2005. Århus Kommune

Indstilling. Til Århus Byråd Via Magistraten. Magistratens 4. Afdeling. Den 22. november 2005. Århus Kommune Indstilling Til Århus Byråd Via Magistraten Magistratens 4. Afdeling Den 22. november 2005. Århus Kommune Skoler og Kultur Magistratens 4. Afdeling De fremtidige organisationsforhold for Mediehuset Århus.

Læs mere

Vedtægter for foreningen VisitNordsjælland. Vedtægter for foreningen VisitNordsjælland. 1. Navn og hjemsted. 1 Navn og hjemsted.

Vedtægter for foreningen VisitNordsjælland. Vedtægter for foreningen VisitNordsjælland. 1. Navn og hjemsted. 1 Navn og hjemsted. 1 EKSISTERENDE VEDTÆGTER: 1. Navn og hjemsted Vedtægter for foreningen VisitNordsjælland Nordsjællands Destinationsselskab Foreningens navn er VisitNordsjælland Forening med begrænset ansvar, der kan forkortes

Læs mere

Vedtægter for Dansk Geologisk Forening. vedtaget ved urafstemning den 14/4-2004

Vedtægter for Dansk Geologisk Forening. vedtaget ved urafstemning den 14/4-2004 Vedtægter for Dansk Geologisk Forening vedtaget ved urafstemning den 14/4-2004 Indhold 1 NAVN... 3 2 FORMÅL... 3 3 MØDER OG KLUBBER... 3 4 PUBLIKATIONER OG ANDRE UDGIVELSER... 3 5 MEDLEMSSKAB... 4 6 UDMELDELSE...

Læs mere

Indstilling. Frivilligpolitik for Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg. Til Århus Byråd via Magistraten. Sundhed og Omsorg

Indstilling. Frivilligpolitik for Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg. Til Århus Byråd via Magistraten. Sundhed og Omsorg Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Sundhed og Omsorg Den 27. september 2007 Århus Kommune Region Syd Sundhed og Omsorg Frivilligpolitik for Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg 1. Resume

Læs mere

Vild med film? Film efteråret 2016. 21. september 2016 kl. 19.00 Youth USA 2015, Drama (spilletid 2 timer og 4 min)

Vild med film? Film efteråret 2016. 21. september 2016 kl. 19.00 Youth USA 2015, Drama (spilletid 2 timer og 4 min) Film efteråret 2016 Vild med film? 21. september 2016 kl. 19.00 Youth USA 2015, Drama (spilletid 2 timer og 4 min) 19. oktober 2016 kl. 19.00 Room Italien 2015, Drama (spilletid 1 time og 58 min) 16. november

Læs mere

Vedtægter for Andelsboligforeningen PM

Vedtægter for Andelsboligforeningen PM Vedtægter for Andelsboligforeningen PM Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Andelsboligforeningen PM Organisationen er organiseret i Brønderslev Kommune 2. Boligorganisationen

Læs mere

Afgørelse - klage over udgiftsfordeling til vedligeholdelse af Teglværksvej jeres j.nr. 500958

Afgørelse - klage over udgiftsfordeling til vedligeholdelse af Teglværksvej jeres j.nr. 500958 Dato 25. november 2015 Sagsbehandler Kim Remme Birkholm Mail kbf@vd.dk Telefon +45 7244 3065 Dokument 15/11246-9 Side 1/5 Afgørelse - klage over udgiftsfordeling til vedligeholdelse af Teglværksvej jeres

Læs mere

Vedtægter for Dansk Fibromyalgi-Forening

Vedtægter for Dansk Fibromyalgi-Forening Bestyrelsens forslag til Vedtægter for Dansk Fibromyalgi-Forening Den samlede bestyrelse foreslår, at DFF s vedtægter forenkles og moderniseres. Forslaget er begrundet i, at DFF gennem årene har fortaget

Læs mere

Ændring af arbejdsmiljøarbejdet

Ændring af arbejdsmiljøarbejdet Ændring af arbejdsmiljøarbejdet Den 1. oktober 2010 er der trådt en ændring af arbejdsmiljøloven i kraft. Det er reglerne omkring sikkerhedsorganisationen der ændres. Det har betydning for den måde arbejdsmiljøarbejdet

Læs mere

Forslag til principerklæring til vedtagelse på FOAs strukturkongres 12. og 13. januar 2006 i Aalborg

Forslag til principerklæring til vedtagelse på FOAs strukturkongres 12. og 13. januar 2006 i Aalborg Forslag til principerklæring til vedtagelse på FOAs strukturkongres 12. og 13. januar 2006 i Aalborg Principperne i denne erklæring angiver retningen for FOAs videre strukturelle og demokratiske udvikling.

Læs mere

Vedtægter For Bækmarksbro Varmeværk A.M.B.A.

Vedtægter For Bækmarksbro Varmeværk A.M.B.A. Vedtægter For Bækmarksbro Varmeværk A.M.B.A. Vedtægter For Bækmarksbro Varmeværk A.M.B.A. 1 Navn og hjemsted. 1.1 Selskabets navn er Bækmarksbro Varmeværk A.M.B.A. 1.2 Selskabets hjemsted er Lemvig Kommune.

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Den Selvejende institution Vendsyssel Kunstmuseum. CVR.nr. 13145016. I henhold til. Lovbekendtgørelse nr. 358 af 8.

V E D T Æ G T E R. for. Den Selvejende institution Vendsyssel Kunstmuseum. CVR.nr. 13145016. I henhold til. Lovbekendtgørelse nr. 358 af 8. A D V O K A T F I R M A E T L E D E T & W I L L A D S E N B R I N C K S E I D E L I N S G A D E 9 9800 H J Ø R R I N G J. nr. 13-513-11950 Hjørring, den 2. december 2015 V E D T Æ G T E R for Den Selvejende

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Glunz & Jensen Holding A/S (CVR-nr. 10 23 96 80)

VEDTÆGTER. for. Glunz & Jensen Holding A/S (CVR-nr. 10 23 96 80) VEDTÆGTER for Glunz & Jensen Holding A/S (CVR-nr. 10 23 96 80) 1 Selskabets navn og formål 1.1 Navn Selskabets navn er Glunz & Jensen Holding A/S. 1.2 Formål Selskabets formål er at besidde kapitalandele

Læs mere

MED-aftale. Midtjysk Brand og Redning

MED-aftale. Midtjysk Brand og Redning MED-aftale Midtjysk Brand og Redning April 2016 Forord: Denne aftale udgør den overordnede ramme for samarbejdet mellem ledelse og medarbejdere og gælder for alle ansatte i MJBR. MED-aftalen er et vigtigt

Læs mere

DET KONSERVATIVE FOLKEPARTI I HØRSHOLM KOMMUNE VEDTÆGTER

DET KONSERVATIVE FOLKEPARTI I HØRSHOLM KOMMUNE VEDTÆGTER DET KONSERVATIVE FOLKEPARTI I HØRSHOLM KOMMUNE VEDTÆGTER Vedtaget på generalforsamlingen den 29/1 1996 Ændret på generalforsamlingen den 16/1 2007 1 Foreningens navn er Det Konservative Folkeparti i Hørsholm

Læs mere

Statsforvaltningens udtalelse af 27. august 2010 til et fjernvarmeselskab:

Statsforvaltningens udtalelse af 27. august 2010 til et fjernvarmeselskab: Statsforvaltningens udtalelse af 27. august 2010 til et fjernvarmeselskab: Statsforvaltningen Syddanmark, det kommunale tilsyn, har den 12. januar 2010 modtaget Augustenborg Fjernvarmeselskab A.m.b.a s

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen?????

Vedtægter for grundejerforeningen????? Vedtægter for grundejerforeningen????? Kap. 1. Foreningens navn og hjemsted 1 Foreningens navn er 'Grundejerforeningen...' 2 Foreningens hjemsted er Varde kommune. Kap. 2. Foreningens område og medlemskreds

Læs mere

Notat. Hyllinge-Menstrup Kraftvarmeværker og Næstved Varmeværk. Oplæg om struktur for sammenlægning. Introduktion

Notat. Hyllinge-Menstrup Kraftvarmeværker og Næstved Varmeværk. Oplæg om struktur for sammenlægning. Introduktion Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Notat g Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk Hyllinge-Menstrup Kraftvarmeværker

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB

VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB SKÆRBÆK BÅDEKLUB VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB 16. april 2011 1: Foreningens navn og hjemsted: 1. Klubbens navn er SKÆRBÆK BÅDEKLUB SBK. Dens hjemsted er Skærbæk i Fredericia kommune. 2: Formål: 1. Klubbens

Læs mere

Vedtægter for Bjørnø Vandværk A.m.b.a.

Vedtægter for Bjørnø Vandværk A.m.b.a. 1 Vedtægter for Bjørnø Vandværk A.m.b.a. Navn og hjemsted 1 Selskabet, der er stiftet den 7. februar 1998, er et Andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Bjørnø Vandværk. Selskabet har hjemsted

Læs mere

Øget leveringssikkerhed i AMU

Øget leveringssikkerhed i AMU Øget leveringssikkerhed i AMU 28. januar 2013 MOM/NES Formål med dette notat IF ønskes at sætte gang i initiativer, som reducerer antallet af aflyste kurser, øger aktiviteten og dermed styrker leveringssikkerheden

Læs mere

Vedtægter - for Lærerstuderendes Landskreds

Vedtægter - for Lærerstuderendes Landskreds Vedtægter - for Lærerstuderendes Landskreds Indholdsfortegnelse: Kapitel 1 Navn og formål... 2 Kapitel 2 Medlemskab... 2 Kapitel 3 Årsmøde... 3 Kapitel 4 Bestyrelsen... 4 Kapitel 5 Forretningsudvalget...

Læs mere

KØBSTÆDERNES FORSIKRING, GENSIDIG (CVR NR. 51 14 88 19) NYE VEDTÆGTER

KØBSTÆDERNES FORSIKRING, GENSIDIG (CVR NR. 51 14 88 19) NYE VEDTÆGTER NOTAT KØBSTÆDERNES FORSIKRING, GENSIDIG (CVR NR. 51 14 88 19) NYE VEDTÆGTER Selskabets nuværende vedtægter er sidst ændret i 2013. Bestyrelsen fremsætter forslag til nye vedtægter på selskabets ordinære

Læs mere

Ejeraftaler. - Juridiske faldgruber - Udformning

Ejeraftaler. - Juridiske faldgruber - Udformning Ejeraftaler - Juridiske faldgruber - Udformning Indhold Introduktion til ejeraftaler. Hvad indgår man aftaler om? Hvordan håndhæver man ejeraftaler? Hvad er ejeraftaler? Selskabslovens 5, stk. 1, nr. 6

Læs mere

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening Kapitel 1: Navn, formål og virke 1 Foreningens navn er, forkortet UNF i daglig tale. I internationale sammenhænge benævnes foreningen The Danish Youth

Læs mere

Grundejerforeningen Bindeleddet Ørslev

Grundejerforeningen Bindeleddet Ørslev Grundejerforeningen Bindeleddet Ørslev - 2-1 Navn, hjemsted og formål a. Foreningens navn er: Grundejerforeningen Bindeleddet. Den omfatter byggegrunde udstykket fra matr. Nr. 20a, 21a, 22a, 23a og 4a.

Læs mere

BRAMMING GYMNASTIK- & IDRÆTSEFTERSKOLE

BRAMMING GYMNASTIK- & IDRÆTSEFTERSKOLE BRAMMING FJERNVARME Juli 2016 Indkaldelse til generalforsamling Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i BRAMMING GYMNASTIK- & IDRÆTSEFTERSKOLE Gabelsvej 12 i auditoriet Tirsdag, den 30. august

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Vedtægter for

INDHOLDSFORTEGNELSE. Vedtægter for Cd > u^ LU < ^ < > U. < >- CQ 00? 111 t>jd INDHOLDSFORTEGNELSE Vedtægter for Side 1 Navn og hjemsted 2 2 Formål og forsyningsområde 2 3 Andelshavere/varmeaftagere 3 4 Andelshavernes hæftelse og økonomiske

Læs mere

Sparekassen Bredebro

Sparekassen Bredebro Vedtægter for Sparekassen Bredebro Sparekassen Bredebro Navn- Hjemsted - Formål 1 stk. 1 Sparekassens navn er Sparekassen Bredebro, dens hjemsted er Tønder Kommune. Sparekassens binavne er Skærbæk Sparekasse,

Læs mere

Bestyrelsens beretning - eller - det afgående formandsskabs afsluttende bemærkninger

Bestyrelsens beretning - eller - det afgående formandsskabs afsluttende bemærkninger Bestyrelsens beretning - eller - det afgående formandsskabs afsluttende bemærkninger FVN: Det er jo i år meget anderledes end det plejer at være, med hensyn til bestyrelsens beretning. For det første,

Læs mere