Vedtægter for Logen S/S Martha Helsingør

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vedtægter for Logen S/S Martha Helsingør"

Transkript

1 Vedtægter for Logen S/S Martha Helsingør 1. Logens navn Logen S/S Martha Helsingør. 2. Logens formål At, samle brødre med stor interesse for filmen Martha. 3. Bestyrelsen Bestyrelsen i Logen S/S Martha Helsingør betegnes herefter som Marthastyrelsen Stk. 1. Valg. Der foretages valg til Marthastyrelsen hvert år ved Generalforsamlingen i november. Medlemmer af Marthastyrelsen er ligestillet. Stk. 2. Møder. Marthastyrelsen afholder møder efter behov. Stk. 3. Styrelsesmedlemmer. Marthastyrelsen består af: Administrator Webmaster Sekretær 2 Styrelsesmedlemmer samt en Suppleant Stk. 4. Arbejdsopgaver. 1. Styrelsesmedlem: Sørger for Martha Kassen er opdateret ifølge gældende retningslinjer. 2. Styrelsesmedlem: Tildelt opgave efter behov. 3. Webmaster: Ansvarlig for, at vores hjemmeside altid er opdateret med de rigtige oplysninger. Opdaterer fotogalleri med nye billeder. Sørger for at alle medlemmer har adgang til hjemmesidens beskyttede sider. Administrerer mailadresser og login på hjemmesiden. 4. Sekretær: Indkalder Marthastyrelsen til møder. Sørger for dagsorden til alle møder. Optager referat af alle møder der afholdes. Afstempler og noterer i søfarts bøger når der afholdes møder. Herunder notering af eventuel Loge afgift. Lægger referaterne på hjemmesiden. Sekretæren er ordstyrer/mødeleder ved alle møder, og er ansvarlig for dirigentklokken. Ved fravær udpeger Marthastyrelsen en anden ordstyrer/mødeleder blandt besætningen.

2 5. Administrator: Sørger for at hovedregnskabet altid er opdateret samt indsamler underregnskaber. Sørger for diverse betalinger med mere, herunder billetter til transport - Svendborg Vandrehjem, Martha Stuen og biografen. Opdaterer alt regnskabsrelateret, på hjemmesiden omkring den 15 i måneden. Udleverer regnskabsmateriale (Excel regneark) til mødeværterne ved ethvert arrangement. Stk. 5. Ophør af Logen. Skulle det ske " Gud forbyde det " at Logen S/S Martha Helsingør skulle blive lagt op/ophugget, går Logens midler ubeskåret til fordeling. Effekter købt via Loge kontoens midler bliver sat på auktion, blandt Logens medlemmer. Beløbet der indkommer fra de solgte effekter, fordeles mellem hele Logen, efter fordelingsnøgle, Fordelingsnøglen udarbejdes efter anciennitet Hvor længe man har været medlem og betalt til Logekontoen. Fordelingen bliver udarbejdet af den siddende Marthastyrelse. 4. Optagelse Stk. 1. Der kan kun optages mænd i Logen, og Logen består af maximalt 19 Loge Medlemmer. Det er vigtigt at udseende/størrelse uniformering og replik kendskab er så tæt på originalfiguren som det er muligt, og dette vil være afgørende ved besættelse af en stilling. Skibsreder O.P. Andersen: (Speciel opgave: Byder velkommen ved alle møder ) Kaptajn Peter Nielsen: (Speciel opgave: Overrækker årstegn på Marthastuen - Beretning om året der er gået ved februar træningen Styrer snapseflasken på Marthastuen - Byder velkommen ved Skibsrederens fravær.) Styrmanden Matros Aias Matros Hector Hovmester Watson Kokken Telegrafist Marius Knudsen Skibsdrengen Halfdan Maskinchef Brovst 2. Mester Alf 3. Mester Knud Hansen Fyrbøder Alexander 6 Bolværksmatroser Man kan beholde sin titel så længe kriterier for rollen opfyldes.

3 Stk. 2. Godkendelse af Aspirant. Hvis der opstår en ledig plads i Logen kan en Logebror, anbefale en ny Aspirant. Det skal, og kan kun annonceres på generalforsamlingen i november. Aspiranten deltager derefter ved træningen i februar måned. Der er i princippet ingen begrænsning i antallet af aspiranter. Stk. 3. Aspirant. Aspiranten skal udvise respekt for Logen S/S Martha Helsingør og være bekendt med Logens vedtægter. Aspiranttesten skal bestås med mindst 50 % rigtige svar. Om Aspiranten er værdig, og derved kan optages som fast Logebror, afgøres af de fremmødte Logebrødre, ved skriftlig afstemning. Der foretages skriftlig afstemning på februar mødet, under osten, og stemmesedler lægges i forseglet kuvert. Marthastyrelsen afholder kort efter et Styrelsesmøde, hvor stemmerne optælles. Deltager der kun 1 aspirant til 1 ledig rolle, kan Marthastyrelsen offentliggøre resultatet med et samme. Den enkelte Aspirant vil få besked om resultatet af afgørelsen, og hvilken stilling der eventuelt kan besættes, fra Marthastyrelsen. Den øvrige besætning orienteres på hjemmesiden. Stk. 4. Endelig optagelse i Logen. Man kan kun optages som fast besætningsmedlem på Marthastuen i Svendborg Marthastyrelsen kan forhåndsudnævne et nuværende besætningsmedlem på et træningsmøde, hvis det er formålstjenligt. Stk. 5. Rokeringer internt. Omfordeling af roller i besætningen, kan ske hele året, men vil først være endeligt efter udnævnelse på Marthastuen. Stk. 6. Søfartsbog. Alle medlemmer skal være i besiddelse af den udstedte søfartsbog fra Marthastyrelsen. Søfartsbogen skal afstemples ved alle møder, og kan derudover afstemples når man besøger værtshuse i Svendborg. Man er selv ansvarlig for sin søfartsbog, og ny udstedes kun ved godkendelse fra Marthastyrelsen Er man forhindret i at deltage i et Martha arrangement, er det tilladt at få afstemplet søfartsbogen det sted hvor man opholder sig på den pågældende dato. Det er sekretæren der står for ændringer/rettelser /påtegninger og afstempling i søfartsbogen ved diverse møder.

4 Stk. 7. Dåb. Alle logebrødre skal gennemfører Logens dåbsritual. Dåbsritualet kan kun gennemføres ved generalforsamlingen i november, og skal bevidnes af den øvrige besætning. Når dåben er bestået, vil dette blive indtegnet i søfartsbogen. Logens dåbsritual er hemmeligt, og må derfor kun omtales blandt allerede døbte logebrødre 5. Afmønstring Som vedtaget på generalforsamlingen den 10. november 2012, er det din pligt som tidligere logebror, at afleverer din uniform, årstegn mv. til logen, således at en anden logebror kan have glæde af dette. Dog er selvfinansierede genstande såsom T-shirt undtaget. 6. Mødeprocent Som fast besætningsmedlem skal man deltage ved mindst 2 møder om året. Derudover skal man have en mødeprocent på mindst 50 % udmålt på de 2 sidste år. Dog gælder denne regel kun for logebrødre med over 2 års anciennitet. Kan man ikke opfylde ovenstående, kan man ikke være en del af Logen S/S Martha Helsingør. Marthastyrelsen kan undtagelsesvis, fravige denne regel. 7. Afskedigelse Kan man ikke opfylde kriteriet for status som Logebror bliver man afsat. Denne afsættelse meddeles af Marthastyrelsen, skriftlig med begrundelse. Ønsker man senere at blive en del af Logen igen, kan man optages i lighed med nyt medlem. 8. Orlov Kan man i en periode ikke deltage i det hårde arbejde der er i Logen, kan man ansøge Marthastyrelsen om orlov. Denne orlov kan maximalt strække sig over et år. Efter denne orlov, kan man igen blive en del af Logen. Man kan man ikke forvente at komme tilbage til den stilling man forlod, men er sikker på en plads som Bolværksmatros.

5 9. Årstegn Stk. 1. Tildeling Følgende årstegn gives besætningsmedlemmer der deltager på Marthastuen i Svendborg, på henholdsvis og 15 år. Årstegnet er ligeledes gradstegn på henholdsvis: 15 år. Logebror af 1. grad. 10 år. Logebror af 2 grad. 5 år. Logebror af 3 grad. 3 år. Logebror af 4 grad. Under 3 år er man lillebror og skal blandt andet sørge for servering af øl på Marthastuen. Lillebroderens opgaver skal om nødvendigt, varetages af laveste tilstedeværende grad. Årstegnet er personligt og må ikke overdrages. Mister man sit årstegn, kan der kun i meget specielle tilfælde udfærdiges et erstatningstegn, og dette skal godkendes af den samlede besætning. Årstegnet bliver overrakt af Kaptajnen når vi er på Marthastuen Stk. 2. Bæringsbestemmelser Logebrødre skal bære deres årstegn på den yderste beklædningsgenstand man agter at have på til det enkelte arrangement. (Den uniformerede del af besætningen skal altid være ens i sin ydre påklædning (sort uniformsjakke, eller hvid skjorteuniform når der er dømt fin uniform) Årstegn anlægges på jakkens venstre side, hvis man har overtøj på (Martha jakke) Er der befalet skjorteuniform, så anlægges årstegn symmetrisk på venstre skjortelomme Tager man en privat vindjakke eller lign. uden på, så er det stadig marinejakken eller skjorten man anlægger sit årstegn på. Ønsker Skibsrederen primært at have jakken på, så anlægges årstegn på venstre jakkebryst. Ønsker han primært at gå i skjorteuniform, så anlægges årstegn på venstre brystlomme præcis som det uniformerede besætning. Hovmester og Kokken kan kun anlægge årstegn på deres hvide jakker. Skibsdreng og Matroser anlægger årstegn på venstre side af brystet på deres bluse, når det er påkrævet. Fyrbøder anlægger årstegn på forklæde, når det er påkrævet. Når man modtager et nyt årstegn, afleveres tidligere tildelt årstegn til Marthastyrelsen. Årstegn anlægges kun på model fin uniform.

6 10. Arrangementer Stk. 1. Arrangement generelt Der skal serveres koldt bord ved arrangementer i februar og november. Det er mødeværternes pligt at sørge for transporten af Marthakassen, til og fra den kasseansvarlige. det er ligeledes mødeværternes pligt, at sørge for at indholdet i Marthakassen er pænt og rengjort. Dog er duge og hagesmækkerne en undtagelse, som blot ligges i en pose separat. Vi synger inden skafning Gud signe dig Norge (mødeværterne er ansvarlige for dette) Det vedtagne budget, skal overholdes. Der skal udarbejdes regnskab for de indkøbte varer i Excel arket, som man har modtaget fra administratoren. Regnskab skal være tilgængeligt når mødet starter. - Efterfølgende lægges det på hjemmesiden. Stk. 2. Fremmøde / Afbud Man er automatisk tilmeldt alle arrangementer. Afbud kan kun afgives via kalenderen på hjemmesiden. Møder er planlagt for hele det følgende år på Generalforsamlingen, og ligger på hjemmesiden. Tidsfrister for afbud: o o o Træning, en måned før afholdelse af arrangementet. Svendborg turen, tre måneder før afrejse Ved andre arrangementer, aftales afbudsfristen. Overholdes disse frister ikke, er det indbetalte beløb som hovedregel tabt. Afbud efter fristen, skal meddeles/aftales med mødeværterne, samt til webmaster som derefter vil noterer dette på hjemmesiden. Ved Svendborg turen er det administratoren som skal have besked.

7 Stk. 3 Generalforsamling Dagsorden for generalforsamlingen november Mødet indkaldes til kl. 13:00 og der serveres kun drikkevarer under selve mødet. Der ringes med klokken præcis klokken 13:15, hvor alle skal være mønstret. Det tilstræbes at mødet afsluttes senest kl. 14:30 af hensyn til den forestående skafning. Det er mødeværternes pligt, at sørge for at alt messing er nypudset. Dagsorden: 1. Skibsrederen byder velkommen. 2. Godkendelse af referat fra sidste møde. 3. Sekretær, gennemgår eventuelle forslag og sætter det til afstemning. Forslag der vedtages træder umiddelbart i kraft. 4. Administrator gennemgår regnskab til godkendelse. 5. Kontingent fastsættelse af Loge konto vedtages. 6. Webmaster har ordet omkring hjemmeside med mere. 7. Valg til Marthastyrelsen. 8. Fastsættelse af møde dato for det kommende år. 9. Valg af mødeværter det kommende år. 10. Annoncering af eventuelle nye Aspiranter, af den Logebror der anbefaler. 11. Afstempling af søfartsbøger. 12. Pause. 13. Besætningsfoto. 14. Eventuelt optagelsesritual gennemføres efter pausen. 15. Eventuelt. 16. Præsentation af frokosten. 17. Filmen Martha vises på et passende tidspunkt Forslag til generalforsamlingen skal være Marthastyrelsen i hænde senest 14. dage før afholdelse, og forslag vil være lagt på hjemmesiden senest en uge før generalforsamlingen. Der kan ikke stilles forslag til generalforsamlingen på dagen.

8 Stk. 4. Almindelig træning Afholdes 1. gang om året og værtskabet går på tur blandt besætningen. Det tilstræbes at den anden weekend i februar benyttes, men dato for dette arrangementer fastlægges på generalforsamlingen i november måned, hvor værterne også vælges. Der anlægges trænings/arbejdstøj uden årstegn. Det er på dette møde eventuelle nye aspiranter skal bevise deres værd, samt gennemfører aspiranttesten. Det er mødeværternes pligt, at sørge for at alt messing er nypudset. Dagsorden: 1. Skibsrederen holder en kort velkomst. 2. Godkendelse af referat fra sidste møde. 3. Præsentation af eventuelle nye aspiranter. 4. Kaptajnen holder en kort tale om året der gik. 5. Status på vores regnskab. 6. Eventuelt. 7. Mødeværter præsenterer frokosten. 8. Afstempling af søfartsbøger når det er passende. 9. Der foretages skriftlig afstemning om eventuelt optagelse af nye aspiranter, ifølge 4. stk Besætningsfoto Hvis der er film fra året der gik, vises den ved dette arrangement.

9 Stk. 5. Specieltræning Dette arrangement kan være hvad som helst, dog Martharelateret og det besluttes på generalforsamlingen. - Det kan udgå af det kommende års arrangementer. Hvis arrangementet er med fruer, er man tilmeldt som 2. personer. Kommer man alene skal man skrive dette i en mail til Marthastyrelsen. Der anlægges fin uniform med årstegn. Det er mødeværternes pligt, at sørge for at alt messing er nypudset. Dagsorden Specialtræning: 1. Skibsrederen holder en kort velkomst for fremmødte brødre og fruer. 2. Godkendelse af referat fra sidste møde. 3. Kort møde med status på Logens virke siden sidst. 4. Afstempling af søfartsbøger. 5. Besætningsfoto 6. Mødeværter præsenterer maden.

10 Stk. 6. Den årlige tur til Svendborg Den årlige tur afholdes som hovedregel den anden weekend i maj. Marthastyrelsen kan ændre denne dato hvis det er nødvendigt. Turen strækker sig over 3. dage: Afrejse fredag forventet hjemkomst søndag. Som medlem af Logen, har man automatisk adgang til at deltage. På Martha Stuen anlægges fin uniform med årstegn. Når vi tager i Martha Bio er det med træningstøjet. Som hovedregel vælges den normale Martha Menu. Dagsorden på Marthastuen: 1. Skibsrederen byder velkommen. 2. Godkendelse af referat fra sidste møde. 3. Eventuel udnævnelse af nye Logebrødre ved Skibsreder O.P.Andersen. 4. Overrækkelse af årstegn ved Kaptajn Peter Nielsen. 5. Besætningsfoto. 6. Afstempling af søfartsbøger når det er passende. 11. Økonomi Stk. 1. Kontingent Kontingentet er bestående af fast indbetaling på en Loge konto. Fastsættelse af kontingentet, sker på generalforsamlingen. Stk. 2. Aspirant ansvar Det er den anbefalende Logebror, der er økonomisk ansvarlig for aspiranten på det første møde. (februar træningen) Stk. 3. Loge kontoen Det indbetalte kontingent dækker omkostninger til: Indkøb af diverse Martha rekvisitter. - Udgifter til hjemmesiden - Diverse omkostninger.

11 Udgifter til renter og gebyrer i bank. Der skal være detaljeret regnskab for denne konto. Stk. 4. Udligning / tilbagebetaling. Man kan til en hver tid få udbetalt sit indestående. Dette gøres ved henvendelse til Administrator. Stk. 5. Regnskab og revision. Der skal foreligge detaljeret regnskab på: Hovedregnskab Træning - Svendborgturen - Loge konto I November måned bliver regnskabet reviderer af besætningen og det foregår ved at det afsluttende regnskab lægges på hjemmesiden tæt på den 1. november. Regnskabet fremlægges og kommenteres af Logens Administrator. Regnskabet skal godkendes af de fremmødte Logebrødre. Stk. 6. Loge afgift. Loge afgift pålægges af Sekretæren og udløses af: 1. Manglende eller ukorrekt uniformering. 2. Manglende søfartsbog. 3. Ukorrekt optræden herunder manglende telefon adgang ved afbud. Dog kan der på forhånd aftales at telefonadgang ikke vil være mulig den pågældende dag. 4. For sen ankomst til et møde uden varsel til mødets værter. Det betragtes som for sen mønstring, når klokken har ringet (15 min efter aftalt tid.) 5. Manglende Martha Cap. ved rejse til og fra Svendborg. Marthastyrelsen kan give dispensation som skal forevises på forlangende. 6. Manglende årstegn når disse skal være anlagt. 7. Ej afsynge gud signe dig Norge før skafning, samt tage hovedbeklædningen af. En Loge afgift består i at man giver en øl til alle tilstedeværende brødre på rejsen til eller fra Svendborg. Hvilke brødre der har fået Loge afgifter vil fremgå af hjemmesiden, indberettet af Sekretær. Eventuelle uoverensstemmelser afgøres af Marthastyrelsen. Vedtaget enstemmigt på generalforsamlingen lørdag den 8. november 2014

Vedtægter for Grundejerforeningen Toftegården

Vedtægter for Grundejerforeningen Toftegården Vedtægter for Grundejerforeningen Toftegården 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er: Grundejerforeningen Toftegården Og dens hjemsted er: Matr. Nr. 10S, Avedøre by 2 Foreningens formål Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER. Julespareforeningen af 1940 Agervænget 40, 4420 Regstrup T: 69666000, M: 42300999, CVR: 33740247

VEDTÆGTER. Julespareforeningen af 1940 Agervænget 40, 4420 Regstrup T: 69666000, M: 42300999, CVR: 33740247 21. marts 2013 VEDTÆGTER Julespareforeningen af 1940 Agervænget 40, 4420 Regstrup T: 69666000, M: 42300999, CVR: 33740247 1 Foreningens navn. Foreningens navn er JULESPAREFORENINGEN (JSF). Foreningens

Læs mere

Grundejerforeningen Højager, Ringvejen og Hvesager

Grundejerforeningen Højager, Ringvejen og Hvesager Vedtægter for "Grundejerforeningen Højager, Ringvejen og Hvesager. Vedtaget på generalforsamlingen 25. Oktober 2013 l Foreningens navn er "Grundejerforeningen Højager, Ringvejen og Hvesager". Stiftelsen

Læs mere

Vedtægter for DIKUrevyen

Vedtægter for DIKUrevyen Vedtægter for DIKUrevyen 21. september 2015 1 Foreningens navn Foreningens navn er DIKUrevyen. 2 Foreningens hjemsted Foreningen holder til på Københavns Universitet i de lokaler, der er stillet Datalogisk

Læs mere

Vedtægter for Frederiksborg Biavlerforening Hillerød

Vedtægter for Frederiksborg Biavlerforening Hillerød Vedtægter for Frederiksborg Biavlerforening Hillerød Vedtaget på generalforsamlingen den 1.oktober 2009 Revideret på generalforsamling 3.oktober 2013 1 1 Navn og adresse 1.1 Foreningens navn er Frederiksborg

Læs mere

VEDTÆGTER MC HEDETROLDENE 2015

VEDTÆGTER MC HEDETROLDENE 2015 VEDTÆGTER MC HEDETROLDENE 2015 Vedtægter for Mc Hede Troldene. 1 Foreningen 1. Foreningens navn Mc Hede Troldene 2. Foreningen er stiftet den. 6. August 2006 3. Foreningens adresse: Mc Hedetroldene Blichersgade

Læs mere

Vedtægter for Rollespilsforeningen Dragon Factory Vedtaget på generelforsamling d. 19/9 2009.

Vedtægter for Rollespilsforeningen Dragon Factory Vedtaget på generelforsamling d. 19/9 2009. Vedtægter for Rollespilsforeningen Dragon Factory Vedtaget på generelforsamling d. 19/9 2009. 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er DragonFactory, og foreningens hjemsted er Ballerup Kommune. Foreningen

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen i personaleforeningen Vingesuset Release 01, 2015.11.26

Forretningsorden for bestyrelsen i personaleforeningen Vingesuset Release 01, 2015.11.26 Forretningsorden for bestyrelsen i personaleforeningen Vingesuset Release 01, 2015.11.26 Vingesuset 1/7 Indhold 1. Konstituering og afholdelse af bestyrelsesmøder... 3 1.1. Bestyrelsesmøder... 3 2. Beslutninger...

Læs mere

Vedtægter for Bryggeriklubben

Vedtægter for Bryggeriklubben Vedtægter for Bryggeriklubben Vedtaget på stiftende generalforsamling 5. januar 2013 Klubbens navn er "Bryggeriklubben". 1 2 Klubbens formål er at bevare og videreudvikle håndbrygningskulturen for klubbens

Læs mere

1) Navn og hjemsted Institutionens navn er Ilskov Hallen. Ilskov Hallen er en selvejende institution med hjemsted i Herning Kommune.

1) Navn og hjemsted Institutionens navn er Ilskov Hallen. Ilskov Hallen er en selvejende institution med hjemsted i Herning Kommune. Gamle vedtægter 1) Ilskov Hallen er en selvejende institution 2) Institutionens navn er Ilskov Hallen Nye vedtægter 1) Navn og hjemsted Institutionens navn er Ilskov Hallen. Ilskov Hallen er en selvejende

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Hyldebjerg

Vedtægter for Grundejerforeningen Hyldebjerg Vedtægter for Grundejerforeningen Hyldebjerg med ændringer vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 4/4-2001 Vedtægter for Grundejerforeningen Hyldebjerg Kapitel I: Retsgrundlag Gældende lokalplan

Læs mere

Vedtægter for. Grandej erforeningen Vrold B ukker

Vedtægter for. Grandej erforeningen Vrold B ukker Vedtægter for Grandej erforeningen Vrold B ukker Vedtægt for Grundejerforeningen Vrold Bakker Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er "Grundejerforeningen Vrold Bakker. 2 Foreningens hjemsted er Skanderborg

Læs mere

Arbejdsdokument. Generalforsamling den 11. august Forslag til revision af vedtægter (Love) for Grundejerforeningen Ellinge Hegn

Arbejdsdokument. Generalforsamling den 11. august Forslag til revision af vedtægter (Love) for Grundejerforeningen Ellinge Hegn Arbejdsdokument Eksisterende L O V E for Grundejerforeningen Ellinge Hegn Forslag Grundejerforeningen Ellinge Hegn Vedtægter Pkt. 1. Navn. Foreningens navn er Grundejerforeningen Ellinge Hegn. Medlemmer.

Læs mere

Vedtægter 2018 NAVN OG HJEMSTED FORMÅL MEDLEMSKAB KONTINGENT

Vedtægter 2018 NAVN OG HJEMSTED FORMÅL MEDLEMSKAB KONTINGENT Vedtægter 2018 NAVN OG HJEMSTED 1 Foreningens/klubbens navn er KABE Club Danmark. Klubben blev stiftet den 17. januar 1985 Klubbens adresse er formandens adresse. FORMÅL 2 Klubbens formål er at samle KABE-ejere

Læs mere

Love for Lyndby By- & Bådelaug Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling i april 2009

Love for Lyndby By- & Bådelaug Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling i april 2009 Love for Lyndby By- & Bådelaug Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling i april 2009 1. Formål Lyndby By- & Bådelaug har til formål : varetage medlemmernes fælles interesser ved samarbejde med kommunalbestyrelsen

Læs mere

1 Foreningens navn er Grundejerforeningen "Fredenshøj", stiftet den 24. april 1919.

1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Fredenshøj, stiftet den 24. april 1919. FORSLAG: Nye vedtægter Til: Generalforsamlingen, mandag 29. februar 2016 GF Fredenshøj - Foreningens vedtægter Foreningens navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen "Fredenshøj",

Læs mere

Ændringsforslag fra bestyrelsen 12. marts 2017

Ændringsforslag fra bestyrelsen 12. marts 2017 Ændringsforslag fra bestyrelsen 12. marts 2017 Vedtægter for foreningen Danske Solcelleejere 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er Danske Solcelleejere herefter kaldet DSE Foreningens hjemsted er Viborg

Læs mere

Vedtægter. Nivå Gymnastikforening

Vedtægter. Nivå Gymnastikforening Vedtægter Nivå Gymnastikforening 1 Stk. 1 Foreningens navn er Nivå Gymnastikforening. Stk. 2 Foreningens hjemsted er Fredensborg kommune. 2 Stk. 1 Foreningens formål er: at fremme og samle interessen for

Læs mere

Alle klubbens medlemmer skal være indstillet på aktivt at støtte og implementere Zonta Internationals mål.

Alle klubbens medlemmer skal være indstillet på aktivt at støtte og implementere Zonta Internationals mål. Zonta - Distrikt 13 - Area 01 - Danmark Standard for Klubvedtægter vedtaget på Landsmøde 2014 Indledning Zonta International er en verdensomspændende organisation for personer i eller med erfaring fra

Læs mere

Klub vedtægter Revideret

Klub vedtægter Revideret Klub vedtægter Revideret 2015.04.21 Klub vedtægter Indledning Zonta International er en verdensomspændende organisation for personer med erhvervserfaring, der i fællesskab arbejder med at fremme kvinders

Læs mere

Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3

Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3 Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3 Vedtaget på kredsgeneralforsamlingen Den. 16. februar 2015 1 Kredsrådet Kredsrådets medlemmer er de enkelte lokalforeninger i kredsen. Kredsrådets opgave er at - samle

Læs mere

OBS: Indrykket tekst (sort) = gamle ordlyd. Tekst ved venstre margin (rødt) = NYT forslag til ordlyd

OBS: Indrykket tekst (sort) = gamle ordlyd. Tekst ved venstre margin (rødt) = NYT forslag til ordlyd OBS: Indrykket tekst (sort) = gamle ordlyd. Tekst ved venstre margin (rødt) = NYT forslag til ordlyd 1 Foreningens navn: ESROM BORGERFORENING Esrum Hovedgade 21B, 1 sal, 1 Foreningens navn ESRUM BORGERFORENING,

Læs mere

Love for Strandlyst Allé s Grundejerforening. Revideret 23.juni 2014

Love for Strandlyst Allé s Grundejerforening. Revideret 23.juni 2014 Love for Strandlyst Allé s Grundejerforening Revideret 23.juni 2014 Love for Strandlyst Allés Grundejerforening 1. Generelt 1.1. Foreningens Navn Foreningens navn er Strandlyst Allé s Grundejerforening

Læs mere

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 Læs: Indkaldelse Dagsorden Bestyrelsens forslag til ændringer og justeringer i foreningens Vedtægter og Formål Regnskab 2013 og Budgetforslag

Læs mere

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST Navn, hjemsted og formål. 1 Forenings navn er Grundejerforeningen Elsted Øst. 2 Foreningens hjemsted er Århus kommune under Århus ret, der er foreningens værneting.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KUNSTFORENINGEN FOR ÆLDRE- OG HANDICAPFORVALTNINGEN

VEDTÆGTER FOR KUNSTFORENINGEN FOR ÆLDRE- OG HANDICAPFORVALTNINGEN VEDTÆGTER FOR KUNSTFORENINGEN FOR ÆLDRE- OG HANDICAPFORVALTNINGEN 1. Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Kunstforeningen for Ældre- og Handicapforvaltningen af 3. marts 1998. 1.2 Foreningens hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANSK MODEL SPORTS UNION

VEDTÆGTER FOR DANSK MODEL SPORTS UNION VEDTÆGTER FOR DANSK MODEL SPORTS UNION 1 Navn. Unionens navn er Dansk Model Sports Union (DMSU). Unionens hjemsted er Holbæk Kommune. 2 Medlemskab af andre organisationer. Ingen for nuværende. 3 Unionens

Læs mere

VEDTÆGTER for Jaguar Club of Denmark Vedtaget på generalforsamlingen den 4. september 2016

VEDTÆGTER for Jaguar Club of Denmark Vedtaget på generalforsamlingen den 4. september 2016 VEDTÆGTER for Jaguar Club of Denmark Vedtaget på generalforsamlingen den 4. september 2016 1. Klubbens navn er Jaguar Club of Denmark. Stk. 2. Klubbens hjemsted er formandens adresse. Klubbens formål 2.

Læs mere

Stiftet 14. februar ANTENNEFORENINGEN HOLLUF PILE. VEDTÆGTER.

Stiftet 14. februar ANTENNEFORENINGEN HOLLUF PILE. VEDTÆGTER. Stiftet 14. februar 1979. ANTENNEFORENINGEN HOLLUF PILE. VEDTÆGTER. ANTENNEFORENINGEN HOLUF PILE. STIFTET. 14 FEBRUAR 1979. 1. NAVN. 1. Foreningens navn er ANTENNEFORENINGEN HOLLUF PILE. Forkortet: AFHP.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN NORDDALSPARKEN

VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN NORDDALSPARKEN VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN NORDDALSPARKEN 1. Navn: Foreningens navn er: "BEBOERFORENINGEN NORDDALSPARKEN". 2. Formål: Foreningens formål er at varetage medlemmernes interesser samt, at styrke det sociale

Læs mere

Vedtægter for SIND i HELSINGØR lokalafdeling af Landsforeningen SIND

Vedtægter for SIND i HELSINGØR lokalafdeling af Landsforeningen SIND Vedtægter for SIND i HELSINGØR lokalafdeling af Landsforeningen SIND 1 1: NAVN OG HJEMSTED Stk. 1: Lokalafdelingens navn er SIND i HELSINGØR Stk. 2: Lokalafdelingen dækker Helsingør Kommune Stk. 3: Hjemstedet

Læs mere

Vedtægter. for. Stentoftens Grundejerforening

Vedtægter. for. Stentoftens Grundejerforening Vedtægter for Stentoftens Grundejerforening Navn hjemsted og formål 1. Foreningens navn er Stentoftens Grundejerforening. 2. Foreningens hjemsted er Rebild Kommune under Retten i Aalborg 3. Grundejerforeningens

Læs mere

Vedtægter for H.U.F. - Håbefulde Unge Forfattere Vedtaget 04/06-2006 ved ordinær generalforsamling.

Vedtægter for H.U.F. - Håbefulde Unge Forfattere Vedtaget 04/06-2006 ved ordinær generalforsamling. Henvisning til for foreningen gældende andre vedtægter: Vedtægter for Skrivelyst Vedtægter for Arrangementsudvalget **Navn og formål** 1 Foreningens navn er HUF, hvilket står for: Håbefulde Unge Forfattere.

Læs mere

Vedtægter. for Lihme Vandværk a.m.b.a. Oprettet 1939

Vedtægter. for Lihme Vandværk a.m.b.a. Oprettet 1939 Vedtægter for Lihme Vandværk a.m.b.a. Oprettet 1939 www.lihmevand.dk mail@lihmevand.dk Vedtægter For Lihme Vandværk a.m.b.a Navn og hjemsted 1 Selskabet, er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis

Læs mere

DANSK CITROËNKLUB Oprindeligt stiftet 4. september 1956 som 2CV Klubben, Danmark

DANSK CITROËNKLUB Oprindeligt stiftet 4. september 1956 som 2CV Klubben, Danmark Vedtægter for samt Regelsæt for Side 1 af 5 1. Klubbens navn. Klubbens navn er (DCK) Vedtægter for : 2. Klubbens medlemmer. Som medlem kan optages enhver med interesse for Citroën biler. 3. Klubbens formål.

Læs mere

3.2 Salg af båd: Ved salg af båd mistes retten til aktivt medlemskab. N skal navn og adresse på ny ejer skal oplyses til sekretæren.

3.2 Salg af båd: Ved salg af båd mistes retten til aktivt medlemskab. N skal navn og adresse på ny ejer skal oplyses til sekretæren. VEDTÆGTER for Spækhugger Klubben Del 1 Klubbens navn og adresse 1.1 Klubbens navn er Spækhugger Klubben. 1.2 Klubbens adresse er formandens. Del 2 Spækhugger Klubbens formål 2.1 Det er Spækhugger Klubbens

Læs mere

Navn. Hjemsted 2. Formål 3

Navn. Hjemsted 2. Formål 3 Navn Foreningen er et andelsselskab med begrænset ansvar. Dens navn er Vrånet. 1 Hjemsted 2 Enhver beboer i foreningens forsyningsområde kan optages som medlem af foreningen og er pligtig til at betale

Læs mere

Vedtægter. for. Smørumvang Grundejerforening

Vedtægter. for. Smørumvang Grundejerforening Vedtægter for Smørumvang Grundejerforening 2014 side 1 af 6 1 FORENINGENS OMRÅDE Foreningens navn er Grundejerforeningen Smørumvang og er stiftet den 13. februar 1946. Dens område omfatter parceller af

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Foreningen. Dansk Lastbil Nostalgi (note 1)

VEDTÆGTER. for. Foreningen. Dansk Lastbil Nostalgi (note 1) 1 Sagsnr.: 401.167-35 LFA/lsn VEDTÆGTER for Foreningen Dansk Lastbil Nostalgi (note 1) Note 1: Ændret den 17.06.2017 2 Indholdsfortegnelse 1. Foreningens navn og formål... 3 2. Medlemskab... 3 3. Finansiering

Læs mere

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi 1. Navn: Klubbens navn er Islandshesteklubben Faxi, stiftet i 1976. Klubbens geografiske område er Holbæk og omegn. 2. Formål: Klubbens formål er at udbrede kendskab til den islandske hest, specielt dens

Læs mere

Gentofte Hospital Sportsforeningen - love og vedtægter. Love

Gentofte Hospital Sportsforeningen - love og vedtægter. Love Gentofte Hospital Sportsforeningen - love og vedtægter. 1. Navn og tilslutning: Love Foreningens navn er Gentofte hospitals sportsforening Foreningen er stiftet den 13. august 1946. På ny igen ved generalforsamling

Læs mere

UDKAST Budget 2020 Grundejerforeningen GRFHS Budget 2020 Hårbølle Strand CVR nr. DK Indtægter Kontingent (164 medlemmer) ,00 kr. Restan

UDKAST Budget 2020 Grundejerforeningen GRFHS Budget 2020 Hårbølle Strand CVR nr. DK Indtægter Kontingent (164 medlemmer) ,00 kr. Restan UDKAST Budget 2020 Grundejerforeningen GRFHS Budget 2020 Hårbølle Strand CVR nr. DK 32915566 Indtægter Kontingent (164 medlemmer) 32.800,00 kr. Restancegebyrer Driftsindtægter i alt 32.800,00 kr. Udgifter

Læs mere

VEDTÆGTER FOR VESTJYSK MOTORCROSS CLUB

VEDTÆGTER FOR VESTJYSK MOTORCROSS CLUB VEDTÆGTER FOR VESTJYSK MOTORCROSS CLUB 1. Klubbens navn og hjemsted Klubbens navn er Vestjysk Motocross Club Forkortet V.M.C.C. Klubben er tilsluttet Danmarks Motor Union, D.M.U., og er til en hver tid

Læs mere

Vedtægter for Kollegianerforeningen ved Aalborghus Kollegiet i Aalborg

Vedtægter for Kollegianerforeningen ved Aalborghus Kollegiet i Aalborg Vedtægter for Kollegianerforeningen ved Aalborghus Kollegiet i Aalborg NAVN OG FORMÅL 1 Navnet er Kollegianerforeningen, Aalborghus Kollegiet i Aalborg, som forkortes: K.A.K. Under Kollegianerforeningen

Læs mere

Grundejerforeningen HVIDE KLINT Svenstrup

Grundejerforeningen HVIDE KLINT Svenstrup VEDTÆGTER for Grundejerforeningen HVIDE KLINT Svenstrup 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen HVIDE KLINT, Svenstrup. 2. Foreningen omfatter alle parceller udstykket fra matr. nr. 4b Svenstrup by,

Læs mere

VEDTÆGTER. FOR KOLDING SVØMMEKLUB stiftet 5. oktober 1922

VEDTÆGTER. FOR KOLDING SVØMMEKLUB stiftet 5. oktober 1922 VEDTÆGTER FOR KOLDING SVØMMEKLUB stiftet 5. oktober 1922 VEDTÆGTER FOR KOLDING SVØMMEKLUB stiftet 5. oktober 1922 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Kolding Svømmeklub (forkortet KSK), stiftet den

Læs mere

Vedtægter for. Grundejerforeningen Norddal omfattende Mellemager, Hallingager, Grøftager og Dalager i Faaborg Midtfyn Kommune

Vedtægter for. Grundejerforeningen Norddal omfattende Mellemager, Hallingager, Grøftager og Dalager i Faaborg Midtfyn Kommune Vedtægter for Grundejerforeningen Norddal omfattende Mellemager, Hallingager, Grøftager og Dalager i Faaborg Midtfyn Kommune Vedtægter for Gr undejerforeningen Norddal omfattende Mellemager, Hallingager,

Læs mere

Vedtægter for Foreningen af Yngre Neurologer, Neurokirurger og Neurofysiologer (YNNN) Revideret GF

Vedtægter for Foreningen af Yngre Neurologer, Neurokirurger og Neurofysiologer (YNNN) Revideret GF Vedtægter for Foreningen af Yngre Neurologer, Neurokirurger og Neurofysiologer (YNNN) Revideret GF 18.01.2015 Kapitel 1: Navn, struktur og formål 1 Navn og hjemsted 2 Struktur 3 Formål Kapitel 2: Medlemskab

Læs mere

DANSK CITROËNKLUB Oprindeligt stiftet 4. september 1956 som 2CV Klubben, Danmark

DANSK CITROËNKLUB Oprindeligt stiftet 4. september 1956 som 2CV Klubben, Danmark Vedtægter for DANSK CITROËNKLUB samt Regelsæt for DANSK CITROËNKLUB Side 1 af 5 1. Klubbens navn. Klubbens navn er DANSK CITROËNKLUB (DCK) Vedtægter for DANSK CITROËNKLUB: 2. Klubbens medlemmer. Som medlem

Læs mere

3. Foreningens medlemskreds Som nye medlemmer i foreningen optages alene erhvervsaktive kvinder over 25 år, som kan godkendes af bestyrelsen.

3. Foreningens medlemskreds Som nye medlemmer i foreningen optages alene erhvervsaktive kvinder over 25 år, som kan godkendes af bestyrelsen. 1. Foreningens navn Foreningens navn er Danish Business Network. 2. Foreningens formål Foreningens formål er at medvirke til medlemmernes personlige såvel som erhvervsmæssige udvikling samt at udvide kendskabet

Læs mere

FORENINGEN KULTURHAVN GILLELEJES VENNER

FORENINGEN KULTURHAVN GILLELEJES VENNER FORENINGEN KULTURHAVN GILLELEJES VENNER VEDTÆGTER 1 Navn og organisation Foreningens navn er: Kulturhavn Gillelejes Venner. Foreningen er stiftet af en kreds af frivillige og er en almennyttig forening

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DALE KORSVEJ VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR DALE KORSVEJ VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR DALE KORSVEJ VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Dale Korsvej Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Helsingør Kommune. 1 formål 2 Selskabets

Læs mere

Vedtægter for Aalborg Pipe Band September 2012

Vedtægter for Aalborg Pipe Band September 2012 Vedtægter for Aalborg Pipe Band September 2012 1: Foreningens navn 1.1 Foreningens navn er Aalborg Pipe Band (APB forkortet). Foreningen, er stiftet i september 2001 i Brønderslev, under navnet The Northern

Læs mere

FORSLAG Vedtægter for Brancheforeningen Får og geder 1. Foreningens hjemsted: 2. Formål: 3. Organisation: 4. Generalforsamlingen:

FORSLAG Vedtægter for Brancheforeningen Får og geder 1. Foreningens hjemsted: 2. Formål: 3. Organisation: 4. Generalforsamlingen: FORSLAG Vedtægter for Brancheforeningen Får og geder. 1. Foreningens hjemsted: Foreningen har adresse hos formanden, foreningens mailadresse fastsættes af bestyrelsen. 2. Formål: - At varetage medlemmernes

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN VESTRE SOLVANG

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN VESTRE SOLVANG VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN VESTRE SOLVANG Revideret 5. april 2018 Side 1 af 5 Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Vestre Solvang med hjemsted i Københavns Kommune.

Læs mere

Vedtægter for Lyngby Delebil

Vedtægter for Lyngby Delebil Vedtægter for Lyngby Delebil 1 Navn og hjemsted 1.1. Foreningens navn er Lyngby Delebil FMBA. 1.2. Foreningens hjemsted er Lyngby-Taarbæk kommune. 2 Formål 2.1. Foreningens formål er at indkøbe, lease

Læs mere

KLUBVEDTÆGTER for medlemmer af Dansk El-Forbund i

KLUBVEDTÆGTER for medlemmer af Dansk El-Forbund i KLUBVEDTÆGTER for medlemmer af Dansk El-Forbund i Klubbens navn Indhold: Klubvedtægter 1 Klubbens formål og virke 2 Klub/Fællesklub 3 Medlemmernes kollegiale pligter 4 Urafstemning 5 Generalforsamling

Læs mere

Vedtægter Selskabet De Danske Forsvarsbrødre For Silkeborg og Omegn

Vedtægter Selskabet De Danske Forsvarsbrødre For Silkeborg og Omegn Vedtægter Selskabet De Danske Forsvarsbrødre For Silkeborg og Omegn 1 Selskabets navn er: De danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn Selskabets hjemsted er Silkeborg Selskabet er upolitisk Selskabet

Læs mere

Vedtægter for Glud Vandværk A.m.b.a.

Vedtægter for Glud Vandværk A.m.b.a. J. nr. 12-11829 Vedtægter for Glud Vandværk A.m.b.a. 1 Navn og hjemsted Selskabets navn er Glud Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Hedensted kommune. 2 Formål Selskabets formål er, i overensstemmelse

Læs mere

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX PATIENTFORENING A Ectodermal Dysplasi Vedtægter Bestyrelsen 2010 V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX Indholdsfortegnelse Vedtægter:...3 1 Navn:...3 Hjemsted:...3 Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Motionsklubben Amager

Vedtægter for Motionsklubben Amager Vedtægter for Motionsklubben Amager 1. Foreningens navn Foreningens navn er Motionsklubben Amager. Initialer: MA Stiftelse: 13. september 2001 2. Foreningens hjemsted Foreningen er hjemmehørende i Tårnby

Læs mere

Vedtægter for elev og udvalgsarbejde på Nærum Gymnasium

Vedtægter for elev og udvalgsarbejde på Nærum Gymnasium ELEVRÅDET Vedtægter for elev og udvalgsarbejde på Nærum Gymnasium Indhold: Elevrådets vedtægter Vedtægter for skolens øvrige udvalgsarbejde Nærum Gymnasiums elevråd er nedsat på baggrund af elevrådsbekendtgørelsen

Læs mere

Vedtægter. for. Roskilde Taekwondo Klub

Vedtægter. for. Roskilde Taekwondo Klub Vedtægter for Roskilde Taekwondo Klub 1 Navn Seung-Li Roskilde Taekwondo Klub. Klubben har hjemsted i Roskilde Kommune. 2. Formål At dyrke de af Dansk Taekwondo Forbund godkendte idrætsgrene. Dansk Taekwondo

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SÆBY BYLAUG

VEDTÆGTER FOR SÆBY BYLAUG Navnet er Sæby Bylaug. Foreningens hjemsted er Sæby, 4070 Kirke Hyllinge i Lejre kommune. Foreningen hæfter kun for sine forpligtelser med den af foreningen til enhver tid tilhørende formue. Der påhviler

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TRELLE AGER

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TRELLE AGER VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TRELLE AGER NAVN/HJEMSTED/FORMÅL 1: Foreningens navn er Grundejerforeningen Trelle Ager 2: Foreningens hjemsted er Vamdrup 3: Grundejerforeningens formål er at varetage

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GREVE LANDSBY VANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR GREVE LANDSBY VANDVÆRK 2004 VEDTÆGTER FOR GREVE LANDSBY VANDVÆRK Lillegade 11, 2670 Greve 1 1 navn og hjemsted Selskabet, der er stiftet 19. februar 1937, er et andelsselskab, hvis navn er Greve Landsby Vandværk Selskabet har

Læs mere

V E D T Æ G T E R. Selskabet til udvikling af Sdr. Felding og Omegn Aps

V E D T Æ G T E R. Selskabet til udvikling af Sdr. Felding og Omegn Aps 1 V E D T Æ G T E R for Selskabet til udvikling af Sdr. Felding og Omegn Aps Selskabets navn, hjemsted og formål: 1 Selskabets navn er SELSKABET TIL UDVIKLING AF SDR. FELDING OG OMEGN APS. Selskabets hjemsted

Læs mere

Vedtægter 1. Foreningens navn og hjemsted 2. Foreningens formål 3. Medlemmer 4. Indmeldelse 5. Kontingent 6. Restance

Vedtægter 1. Foreningens navn og hjemsted 2. Foreningens formål 3. Medlemmer 4. Indmeldelse 5. Kontingent 6. Restance Vedtægter På den ordinære generalforsamling, der blev afholdt den 11. september 2012, blev det vedtaget, at den oprindelige forening AaB Ishockey Support ændrede navn til Pirates Support. Tillige opnåede

Læs mere

Vedtægter. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål. 3 Medlemmer. 4 Medlemmernes rettigheder

Vedtægter. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål. 3 Medlemmer. 4 Medlemmernes rettigheder Vedtægter 1 Navn og hjemsted Tjebberup Vandværk a.m.b.a. er et andelsselskab med begrænset ansvar. Selskabet blev stiftet den 8. december 1967. Vandværket ligger på adressen,, matrikel 2-aa Bredetved by,

Læs mere

Vedtægter for foreningen DALEN

Vedtægter for foreningen DALEN Vedtægter for foreningen DALEN 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er Dalen. Foreningens hjemsted er Helsingør Kommune. Foreningens formål er: At arbejde for gennemførelse af bofællesskabet

Læs mere

Vedtægter for DKK Esbjerg

Vedtægter for DKK Esbjerg Vedtægter for DKK Esbjerg 1 Lokalafdelingen 1) Lokalafdelingens navn er DKK Esbjerg og er hjemmehørende i Esbjerg Kommune. 2) Lokalafdelingen er en del af landsforeningen Dansk Kennel Klub (DKK). 3) Dansk

Læs mere

Vedtægter for Grimstrup IF

Vedtægter for Grimstrup IF Vedtægter for Grimstrup IF 1. Foreningens navn og hjemsted A. Foreningens navn er Grimstrup Idrætsforening (forkortet Grimstrup IF). Foreningen er stiftet under navnet Grimstrup-Hjortkær-Roust Idrætsforening

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION RY BIOGRAF

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION RY BIOGRAF 1 - Identifikation: Ry Biograf er en selvejende institution med hjemsted på Kyhnsvej 4, 8680 Ry. 2 - Formål: Institutionens formål er at drive biograf med forevisning af et bredt udsnit af såvel danske

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SØNDERLEV VANDVÆRK A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR SØNDERLEV VANDVÆRK A.m.b.a. VEDTÆGTER FOR SØNDERLEV VANDVÆRK A.m.b.a. 1 Selskabet, der er stiftet den 1/1-2009, er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Sønderlev Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Hjørring

Læs mere

I/S St. Rørbæk Vandværk

I/S St. Rørbæk Vandværk Vedtægter for I/S St. Rørbæk Vandværk 2005 Vedtægter for I/S Store Rørbæk Vandværk Navn og hjemsted 1 Selskabet er stiftet i 1966, er et interessentskab, hvis navn er I/S Store Rørbæk Vandværk. Selskabet

Læs mere

Advokaterne Passagen Passagen 4, 8500 Grenaa

Advokaterne Passagen Passagen 4, 8500 Grenaa Advokaterne Passagen Passagen 4, 8500 Grenaa J.nr. 217067 LKP/BC VEDTÆGTER FOR SELKÆR MØLLE VANDVÆRK A.m.b.a. 1. Navn og hjemsted Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Selkær

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN BEDAHL

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN BEDAHL VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN BEDAHL (Begoniavej, Dahliavej & Dahliaparken) Foreningens navn og hjemsted: 1 Foreningens navn er BEDAHL Foreningens hjemsted er Holbæk kommune, Region Sjælland Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Skanderborg Rideklub

Vedtægter for Skanderborg Rideklub Vedtægter for Skanderborg Rideklub 1 Navn og Hjemsted Skanderborg Rideklub er stiftet den. 15. november 1966, og har hjemsted i Skanderborg kommune, på adressen Christiansmindevej 3, 8660 Skanderborg.

Læs mere

VEDTÆGTER For Køllerne af 1999

VEDTÆGTER For Køllerne af 1999 VEDTÆGTER For Køllerne af 1999 1. Navn Klubbens navn er Køllerne med hjemsted i Esbjerg kommune. Klubben blev til på stiftende generalforsamling i år 1999. 2. Formål a Klubbens formål er kammeratligt samvær

Læs mere

3.3 De af foreningen til gennemførelse af nævnte foreningsformål trufne bestemmelser er fuldt bindende for de enkelte medlemmer.

3.3 De af foreningen til gennemførelse af nævnte foreningsformål trufne bestemmelser er fuldt bindende for de enkelte medlemmer. J.nr. 316280-SRA V E D T Æ G T E R FOR G R U N D E J E R F O R E N I N G E N P L A N T A G E N -------------------------------- 1. NAVN 1.1 Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN PLANTAGEN. 2. HJEMSTED

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN A-TEAM

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN A-TEAM VEDTÆGTER FOR FORENINGEN A-TEAM 1 1 Navn og Hjemsted Foreningens navn er A-Team Foreningen er stiftet den 28. november 2015 med aktivitets- og regnskabsmæssig opstart d. 1. januar 2016. Foreningens hjemsted

Læs mere

Foreningen Søby Forsamlingshus

Foreningen Søby Forsamlingshus Foreningen Søby Forsamlingshus Hønebjergvej 18, Søby, 8543 Hornslet Vedtægter 1 Indholdsfortegnelse. 01: Navn 02: Hjemsted 03: Formål 04: Optagelse som aktivt eller passivt medlem 05: Hæftelse, forpligtigelser.

Læs mere

L O V E F O R V I B O R G K O R E T

L O V E F O R V I B O R G K O R E T L O V E F O R V I B O R G K O R E T 1 Foreningens navn er Viborg Koret. Foreningen er stiftet den 4. september 1968 og har hjemsted i Viborg. Dens formål er dels med korsang at medvirke til at bevare den

Læs mere

Vedtægterne blev senest ændret under den ordinære generalforsamling den. 1. november 2014.

Vedtægterne blev senest ændret under den ordinære generalforsamling den. 1. november 2014. AVALAK s VEDTÆGTER Vedtægterne blev senest ændret under den ordinære generalforsamling den. 1. november 2014. ORGANISATIONENS NAVN: 1. AVALAK (Organisationen for Grønlandske Studerende i Danmark) Stk.

Læs mere

VEDTÆGT FOR. DÅSTRUP VANDVÆRK A.m.b.a.

VEDTÆGT FOR. DÅSTRUP VANDVÆRK A.m.b.a. 3.november,2010 VEDTÆGT FOR DÅSTRUP VANDVÆRK A.m.b.a. Side 1 Navn og hjemsted 1 Vandværket, der oprindeligt er stiftet i 1938 som I/S Dåstrup Vandværk, drives fra 1. januar 2010 som et andelsselskab med

Læs mere

Vedtægter for. Fårevejle St. By s Vandværk AMBA

Vedtægter for. Fårevejle St. By s Vandværk AMBA Vedtægter for Fårevejle St. By s Vandværk AMBA 1 Selskabet, der er stiftet den 15. januar 1958 er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Fårevejle St. By s Vandværk AMBA Selskabet har hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Store Heddinge Vandværk A.m.b.a.

Vedtægter for Store Heddinge Vandværk A.m.b.a. Vedtægter for Store Heddinge Vandværk A.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar. Dets navn er Store Heddinge Vandværk A.m.b.a. Selskabet er stiftet den 22. oktober 2009 og har hjemsted

Læs mere

Love for Grundejerforeningen Jungshoved Søpark

Love for Grundejerforeningen Jungshoved Søpark Love for Grundejerforeningen Jungshoved Søpark Navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Jungshoved Søpark. 2. Foreningens hjemsted er Vordingborg kommune under Næstved ret,

Læs mere

Grundejerforeningen Klithøj, Handrup Strand Maj Vedtægter

Grundejerforeningen Klithøj, Handrup Strand   Maj Vedtægter Grundejerforeningen Klithøj, Handrup Strand www.klithoej-handrup.dk Maj 2008 Vedtægter 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Klithøj, dens område er matrikler, der udstykkes af matr. nr. 2 a, Handrup

Læs mere

Idrætsforeningen Kreds 57 Ferslev-Skibby VEDTÆGTER

Idrætsforeningen Kreds 57 Ferslev-Skibby VEDTÆGTER Idrætsforeningen Kreds 57 Ferslev-Skibby VEDTÆGTER Foreningens navn er Kreds 57 Ferslev-Skibby, stiftet i 1896 og er hjemmehørende i Ferslev, 4050 Skibby, Frederikssund kommune. Foreningen har CVR.nr.

Læs mere

Vedtægter for AARHUS LYSTFISKERFORENING Stiftet 1935.

Vedtægter for AARHUS LYSTFISKERFORENING Stiftet 1935. Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er Aarhus Lystfiskerforening. Navnet forkortes ALF og udtales som 3 enkeltbogstaver A L F. 2. Foreningens hjemsted er Aarhus. I praksis bruges formandens

Læs mere

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening DATO/REFERENCE 28. september 2012 JOURNALNUMMER Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er Roskilde Universitets Alumneforening The Alumni Society

Læs mere

Funder Kirkeby Vandværk I/S

Funder Kirkeby Vandværk I/S Funder Kirkeby Vandværk I/S Vedtægter for Funder Kirkeby Vandværk I/S. Navn og hjemsted Selskabet er et interessentskab, hvis fulde navn er Funder Kirkeby Vandværk I/S. 1 Selskabet har hjemme i Silkeborg

Læs mere

Aars Touring Club. Redigeret April 2009 VEDTÆGTER FOR AARS TOURING CLUB ******************************* FORENINGENS HJEMSTED, NAVN OG FORMÅL: # 1.

Aars Touring Club. Redigeret April 2009 VEDTÆGTER FOR AARS TOURING CLUB ******************************* FORENINGENS HJEMSTED, NAVN OG FORMÅL: # 1. Arne Binslev Himmerlandsgade 109 Postboks 140 9600 Aars L. Aarup Redigeret April 2009 VEDTÆGTER FOR AARS TOURING CLUB ******************************* FORENINGENS HJEMSTED, NAVN OG FORMÅL: # 1. Foreningens

Læs mere

1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune.

1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune. Grundejerforeningen Kollekolleparken Side 1 af 5 Vedtægter I Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune. 2 Foreningens formål er

Læs mere

Vedtægter for Rødovre og Omegns Gymnastikforening

Vedtægter for Rødovre og Omegns Gymnastikforening Vedtægter for Rødovre og Omegns Gymnastikforening Stiftet 24. oktober 1924 Navn, hjemsted og bomærke 1. Foreningens navn er Rødovre og Omegns Gymnastikforening. Hjemstedet er Rødovre Kommune. Foreningens

Læs mere

Vedtægter. For Nimtofte Vandværk A.m.b.a. CVR nummer

Vedtægter. For Nimtofte Vandværk A.m.b.a. CVR nummer Vedtægter For Nimtofte Vandværk A.m.b.a CVR nummer 34775702 Stiftet den 1 januar 2013 1 VEDTÆGTER FOR NIMTOFTE VANDVÆRK A.m.b.a. 1 navn og hjemsted Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis

Læs mere

VEDTÆGTER FOR TUNE VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR TUNE VANDVÆRK a.m.b.a. FORSLAG TIL VEDTÆGTER MED ÆNDRING AF 8 STK 3 TIL VEDTAGELSE PÅ EKSTRAORDINÆR GENERALFORSMALING DEN 17/6 2015 PÅ TUNE VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR TUNE VANDVÆRK a.m.b.a. 1 Selskabet, der er stiftet den 5. november

Læs mere

VEDTÆGTER FOR STAVTRUP VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR STAVTRUP VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR STAVTRUP VANDVÆRK a.m.b.a. 1. navn og hjemsted Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Stavtrup Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Stavtrup 8260 Viby J. -

Læs mere

Hvidovre Tennis HVIDOVRE STADION

Hvidovre Tennis HVIDOVRE STADION 1 Hvidovre Tennis HVIDOVRE STADION HVIDOVREVEJ 311 2650 HVIDOVRE LOVE 14. maj 2018 2 Klubbens navn er HVIDOVRE TENNIS. Klubbens hjemsted er Hvidovre Kommune. 1. 2. Klubbens formål er at give medlemmerne

Læs mere