Referat af Bestyrelsesmøde hos Jan Marker, Ledreborg Allé 10 søndag den 25. maj 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af Bestyrelsesmøde hos Jan Marker, Ledreborg Allé 10 søndag den 25. maj 2014"

Transkript

1 Referat af Bestyrelsesmøde hos Jan Marker, Ledreborg Allé 10 søndag den 25. maj 2014 Tilstede: Peter Vestergaard Charlotte Christoffersen Jan Marker Jesper Petersen Mogens Frølund Michael Jakobsen Fleur Nauta Pkt. 1: Peter bød velkommen til vores første bestyrelsesmøde og fik underskrifter på referatet, fra sidste bestyrelsesmøde, som var den 14. januar 2014.

2 Pkt. 2: Siden sidst: Der er kommet en henvendelse fra Michelle Ramsing, som er videresendt til samtlige bestyrelsesmedlemmer, der har haft mulighed for, at komme med input, forinden Peter sendte svar til Michelle. (Henv. + svar foreligger i arkiv) Der er endvidere kommet en henvendelse fra Lis Døssing, der forinden en vandprøve opdager, at der mangler en opdatering på Rapport vedrørende hund, som har vist uacceptabel adfærd. Lis Døssing har været i tæt samarbejde med DKK s adfærdskonsulent Liselotte Christensen, og er nået frem til et fremsendt oplæg, som alle i bestyrelsen har godkendt. (Henv. foreligger i arkiv) Der er flere der har rykket for informationer mv. til Gold Cup er på dagsordenen, så ikke yderligere til punktet her. Efter Peter har haft computerproblemer, og mistet en del Newf. dokumenter, forespørger Peter, om det ikke ville være korrekt, at der oprettes en TDC-forbindelse til Formandsposten, så der hele tiden er back op, og dokumenter ikke går tabt. Bestyrelsen har bevilget TDC-forbindelse til Formandsposten. Peter har lovet, at fremsende Forretningsorden og Newf. love, men der var enighed om, at det var mest korrekt, at de blev tilpasset, så det var det nyeste materiale, som blev udsendt. Peter og Fleur tilpasser forretningsordenen/love og udsender til øvrige bestyrelsesmedlemmer mv.

3 Pkt. 3: Endelig konstituering: Formand Næstformand Kasserer/medlemsansvarlig Regions- & vandansvarlig Bestyrelsesmedlem Udstillingsansvarlig Sekretær Peter Vestergaard Charlotte Christoffersen Jan Marker Jesper Petersen Mogens Frølund Michael Jakobsen Fleur Nauta Der vil altid blive diskuteret titler, men bestyrelsen er en fælles bestyrelse, der samlet træffer de bedste beslutninger for klubben. Så tit vil flere af os også stå som tovholdere, for de forskellige områder. Og tillægger os ikke mere i disse, end at arbejder skal udføres. Der er enighed i, at alle henvendelse til bestyrelsen, skal gå gennem de officielle sider, det vil sige Newfclub.dk der skal ikke forventes, at man kan tilmelde sig arrangementer via Newf-facebooksiden, ej heller, at bestyrelsen svarer på ting her igennem. Fleur skriver det besluttede på Newf-facebooksiden Pkt.4: Forretningsorden: - Suppleanter og deres deltagelse i bestyrelsesarbejdet Bestyrelsen er enig om, at der skal være et tæt samarbejde med klubbens suppleanter, men de vil ikke blive indkaldt til samtlige bestyrelsesmøder. Dels for at begrænse rejseudgifter i forbindelse med møderne og da suppleanterne ikke har stemmeret, ses der ikke nødvendighed i, at de er med til samtlige møder. Men suppleanterne indkaldes, når der er større arbejdsområder, såsom Gold Cup mv.

4 - Arbejdsbeskrivelse for bestyrelsesarbejdet Grundet meget nye bestyrelsesmedlemmer, findes der nu god grund til, at der bliver lavet arbejdssedler for de enkelte arbejdsområder. Så det er aftalt, at de enkelte bestyrelsesmedlemmer, laver arbejdsseddel over, hvilke arbejdsopgaver, der er i forbindelse med deres hverv. Og så vil der løbende blive lavet en opsamling af disse, til vores årshjul. Bestyrelsen lægger op til, at der ved næste Generalforsamling ses på, am man evt. skal indkalde 1. suppleant hver gang, så der altid ville være en backup hvis der pludselig er en exit i bestyrelsen. Fleur laver udkast til en deadline kalender, så der kommer styr på alle datoer, der skal holdes styr på. PKT.5: Love: - Ajourføring af klubbens love jfr. Besluttede lovændringer på Generalforsamlingen lørdag den 26. april 2014 Som tidligere nævnt, til dette punkt. Peter og Fleur tilpasser forretningsordenen/love og udsender til øvrige bestyrelsesmedlemmer mv. Vi skal have indført, at det år, at formanden er på valg, så skal revisoren fremsende stemmesedler til kassereren, så der ikke kan stilles tvivls spørgsmål, omkring formanden og kandidaturet. - Tovholder på det nye lovarbejde Jan Marker er tovholder på det nye lovarbejde, Birthe Møller har lovet at hjælpe Jan, og det ser bestyrelsen som en god idé, da Birthe har meget erfaring fra Klubbens bestyrelse gennem årerne. KK, har tilbudt at være konsulent på vores lovarbejde, og dette tilbud takker bestyrelsen ja til.

5 Jan, vil tage udgangspunkt i DKK s udkast og formidle Newf-love ind og ikke omvendt. Det er der givet accept fra, fra bestyrelsen. Peter fremsender materiale til Jan, lige så snart det foreligger. Pkt.6: Introfolder Charlotte, Michael og Fleur laver udkast til en ny introfolder og sender til øvrige bestyrelsesmedlemmer, der kan kommer med deres input. Charlotte, Michael og Fleur holder selv møde og udfærdiger deres forslag Jan sørger for at de trykkes Bestyrelsen vil arbejde på, at få annoncer til at finansiere denne introfolder. Pkt.7: Newf-postens redaktion Jan fortæller, at der er positiv tilbagemelding af Newf-posten. Og alle er enige om, at det er et blad der skal imødese alle, uanset om man udstiller eller ej. Så der vil værre færre billeder og mere interessant læsestof. Vi skal alle prøve at være bedre til at spotte nye medlemmer, så der kan tages billeder af disse og få dem i bladet. Pkt.8: Regionerne Jesper fortæller, at det går godt i regionerne. Han savner dog lidt flere repræsentanter ved regionsmøderne. Arbejdet kan tæt følges via klubbens hjemmeside, da alle regioner er meget gode til at opdatere de ting der sker. Der er kommet nyt vandhold ved Ishøj Strand og der er ved opstart kommet 10 nye medlemmer.

6 Jesper bød de nye medlemmer velkommen og de var alle meget fascineret over fremgangsmåden. Der er tit efterspørgsel via Newf-Facebookside efterspørgsel på pelspleje, men når der i forbindelse med vandholdene holdes møder om pelspleje, er det meget sjældent, at der møder nogen op. Så derfor er det vigtigt, at de enkelte medlemmer, sørger for, at søge de korrekte oplysninger på de korrekte søgesteder. I nærmeste fremtid skal Jesper holde møde med de enkelte klubber, hvor arbejdsreglerne skal strammes op. Der arbejdes på sammenlægning af nogle klubber. Men Jesper mener, at alle vil blive opdateret helt præcist ved at læse på Newfslub.dk, som hele tiden er ajourført. Pkt.9: Nyt fra A) Udstillingsudvalget - Koordinering af udvalgets opgaver, udstillingskalender og dommere Udstillingskalender DKK 1. halvår er endnu ikke færdig, så det er svært at planlægge Newf-klubbens fremtidige udstillinger. Der udarbejdes en udstillingskalender, lige så snart det er muligt. Flere rutinerede udstillere, har lovet, at være bestyrelsen behjælpelige med dommerforslag, dette tilbud vil vi tage imod, men det bliver bestyrelsen, der træffer de endelige dommervalg.

7 Der vil i fremtiden benyttes forskellige ringsekretærer. Klubbens trailer er ordnet og gjort i stand af Heidi og Mogens, stor tak til dem. Bestyrelsen har bevilget midler til, at Mogens får ordnet begyndende rust på traileren. Peter vil prøve at få DYSON til at sponserere en støvsuger til klubben, og henvise til de rengjorte røde løbere. - Thyholm udstillingen evaluering Udstillingen gik godt, og der har kun været positive tilbagemeldinger. Peter siger, det er godt med lokale udstillinger, da der er stor opbakning til det. Det har været slået stort op mange steder, og Bilforhandleren er villig til, at lægge lokaler til en anden gang. B) Sundhedsudvalget - Nyt Charlotte efterlyste, at vi alle var lidt mere opmærksomme på, at underrette hinanden, når der kom nye ting på markedet, samt oplysninger fra diverse dyrlæger mv. Der blev aftalt, at vi alle er obs på, at hvis der er områder, som vi bliver bekendt med er et problem, så sender vi besked til WEB-master, som vil formidle problematikken videre via klubbens hjemmeside. Det kunne være f.eks. - område der er ramt af hjerte/lunge orm - nye produkter mod flåder - ormekur mv. Fleur er tovholder ved større områder, og vil trække på klubbens medlemmer, der er i besiddelse af løsnings viden eller kontakte DKK, som vi vil undersøge om vi må linke til.

8 Der har tidligere været et udvalg, som aldrig kom rigtigt i gang. Men da der som hovedregel støttes til DKK s regler, er der ikke behov for et nyt sundhedsudvalg. Der ønskes dog et tættere samarbejde med forskellige opdrættere, da der for tiden er mangel på Newfér. Pkt.10: Webmaster Bestyrelsen er glad for den nye og meget aktive webmaster. Der er ønske fra webmasteren, at der skiftes udbyder, da den nuværende udbyder ikke giver webmasteren rettigheder til at ændre på opsætningen. Bestyrelsen har bevilget, at webmaster skifter udbyder, dog skal domæne mv. tjekkes, så der ikke skiftes til udbyder med samme domæne, til en anden pris. Peter tager kontakt til Sanne og drøfter omkring ændringerne. Sanne har sat Peter på som CC modtager på samtlige henvendelser til hende via hjemmesiden, så bestyrelsen har en føling med, hvad der sker. Sanne besvarer dog de fleste af henvendelserne. Pkt.11: Generalforsamling 2015 hvor/hvornår? Peter vil arbejde på, at Ole og Lis Døssing laver lignende arrangement som i år. Hvis dette kan lade sig gøre, vil næste generalforsamling blive afholdt i Vejle. Der arbejdes pt. med 4 datoer: april 2015 og april Peter tager kontakt til Ole og Lis Døssing.

9 Pkt.12: Gold Cup 2014 Der er lavet arbejdsplan, som vil blive opdateret hver fredag og der er kommet lidt ændringer på disse, i forhold til tovholdere. (Arbejdsseddel foreligger i arkiv) Det der ikke er oplyst på arbejdsseddel er: - Pladsen åbner tirsdag kl Bestyrelsen mødes om mandagen kl til brunch, og går derefter i gang med at kridte op og øvrige arbejdsopgaver uddelegeres, så vi ikke går i vejen for hinanden. - Der skal for en sikkerheds skyld en printer med. (Peter) Jesper sørger for Brunch, mandag morgen. Charlotte er udpeget til bestyrelsens tovholder, for at få sponsorgaver til Gold Cup og øvrige udstillinger. Jan og Peter sender liste til Charlotte over kontaktpersoner Fleur snakker med Svend Løvenkjær om sponsorgaver. Jan og Peter sender materiale til Fleur, omkring Gold Cup Fleur skal sørge for at sætte det pænt op, og videresende det til webmaster. Pkt.13: Evt. + næste møde Næste møde skal være med suppleanterne, idet Gold Cup skal planlægges, der arbejdes på, at det bliver den 14. eller 15. juni Og næste bestyrelsesmøde uden suppleanter, beror på, at vi får udkast fra DKK, så det kan drøftes samtidigt. De næste mange møder, vil derfor foregå via mailkorrespondance.

10 Referat godkendt den Peter Vestergaard Formand Charlotte Christoffersen Næstformand Jan Marker Kasserer/medlemsansvarlig Jesper Petersen Regions- & vandansvarlig Mogens Frølund Bestyrelsesmedlem Michael Jakobsen Udstillingsansvarlig Fleur Nauta Sekretær

Referat af Bestyrelsesmøde, h/jan Marker, Ledreborg Allé 10, 4320 Lejre, søndag den 22. februar 2015.

Referat af Bestyrelsesmøde, h/jan Marker, Ledreborg Allé 10, 4320 Lejre, søndag den 22. februar 2015. Referat af Bestyrelsesmøde, h/jan Marker, Ledreborg Allé 10, 4320 Lejre, søndag den 22. februar 2015. Til stede: Peter Vestergaard Charlotte Christoffersen Jan Marker Mogens Frølund Michael Jakobsen Jesper

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde h/jan Marker Ledreborg Allé 10 Tirsdag den 2. september 2014

Referat af Bestyrelsesmøde h/jan Marker Ledreborg Allé 10 Tirsdag den 2. september 2014 Referat af Bestyrelsesmøde h/jan Marker Ledreborg Allé 10 Tirsdag den 2. september 2014 Til stede: Afbud: Peter Vesterlund Charlotte Christoffersen Jan Marker Mogens Frølund Michael Jakobsen Fleur Nauta

Læs mere

Til stede: Peter Vestergaard, Charlotte Christoffersen, Mogens Frølund, Michael Jakobsen og Fleur Nauta

Til stede: Peter Vestergaard, Charlotte Christoffersen, Mogens Frølund, Michael Jakobsen og Fleur Nauta Referat af Bestyrelsesmøde, lørdag den 4. oktober 2014 i dommerteltet på Mosede Fortet Til stede: Peter Vestergaard, Charlotte Christoffersen, Mogens Frølund, Michael Jakobsen og Fleur Nauta Afbud: Jan

Læs mere

Mødereferat. Dagsorden: Fra Gitte Bålkilde udsendt på mail den :

Mødereferat. Dagsorden: Fra Gitte Bålkilde udsendt på mail den : Mødereferat Emne: Bestyrelsesmøde ang. konstituering mm. efter GF. Dato: 18.03.2018 Kl. Aftalt til 10-16. Afsluttet ca. 17.30 Sted: Toftevænget 80, 5700 Svendborg Deltagere: Louise Roer (LR), Anne Marie

Læs mere

1. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde nr 55. Godkendt.

1. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde nr 55. Godkendt. Referat: DKC bestyrelsesmøde nr. 56 Dato 14. april 2019 kl. 12.00 Sted:: Hos Torben Lund, Svend Dyrings Vej 31, 7100 Vejle Til stede: Lasse F, Tina P, Torben L, Alice N, Torben N, Mads G. Afbud: Astrid

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Newfoundlandklubben den 20. februar 2016 i Langeskov

Referat af bestyrelsesmøde i Newfoundlandklubben den 20. februar 2016 i Langeskov Referat af bestyrelsesmøde i Newfoundlandklubben den 20. februar 2016 i Langeskov Til stede; Susanne Laursen (SL), Jesper Petersen (JP), Jan Marker (JM), Mogens Frølund (MF), Annick Nielsen (AN) Birthe

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde, Lørdag den 9. maj 2015, h/jan Marker, Ledreborg Allé 10, 4320 Lejre.

Referat af Bestyrelsesmøde, Lørdag den 9. maj 2015, h/jan Marker, Ledreborg Allé 10, 4320 Lejre. Referat af Bestyrelsesmøde, Lørdag den 9. maj 2015, h/jan Marker, Ledreborg Allé 10, 4320 Lejre. Til stede: Peter Vestergaard Charlotte Christoffersen Jan Marker Jesper Petersen Michael Jakobsen Mogens

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på Villa Gulle Søndag den 20. januar kl

Referat af bestyrelsesmøde på Villa Gulle Søndag den 20. januar kl Referat af bestyrelsesmøde på Villa Gulle Søndag den 20. januar kl. 10.00 2013 Deltagere: Helle Thulin Peter Vestergaard Louise Vestergaard(redaktør) Leif Hansen Claes Mørch(webmaster) Wivi Mørch Jesper

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i DBSK søndag d. 10/5 2015. Tilstede: Gitte Nielsen, Heidi Dahl Jensen, Karin Nielsen, Lise Kjær og Hanne Bank Pedersen.

Referat fra bestyrelsesmøde i DBSK søndag d. 10/5 2015. Tilstede: Gitte Nielsen, Heidi Dahl Jensen, Karin Nielsen, Lise Kjær og Hanne Bank Pedersen. Referat fra bestyrelsesmøde i DBSK søndag d. 10/5 2015 Tilstede: Gitte Nielsen, Heidi Dahl Jensen, Karin Nielsen, Lise Kjær og Hanne Bank Pedersen. Afbud: Frank Andersen og Louise Hoff Kloster Lauridsen.

Læs mere

Forretningsorden for Spidshundeklubben s bestyrelse og udvalg.

Forretningsorden for Spidshundeklubben s bestyrelse og udvalg. FORRETNINGSORDEN FOR SPIDSHUNDEKLUBBENS BESTYRELSE 1. KONSTITUERING. Bestyrelsen træder sammen snarest efter generalforsamlingen og konstituerer sig. Besættelse af poster sker ved simpelt flertal. 2. NEDSÆTTELSE

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen i Newfoundlandklubben i Danmark

Forretningsorden for bestyrelsen i Newfoundlandklubben i Danmark Forretningsorden for bestyrelsen i Newfoundlandklubben i Danmark Opdateret og godkendt i forbindelse med NFKs bestyrelsesmøde den 7.3.2010. Konstituering og afholdelse af bestyrelsesmøder: 1 Snarest efter

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde i Solrød Strand den 5. Juni 2006. Tilstede:

Referat fra Bestyrelsesmøde i Solrød Strand den 5. Juni 2006. Tilstede: Referat fra Bestyrelsesmøde i Solrød Strand den 5. Juni 2006 Tilstede: Bjarne Wohlfahrt Kirsten K. Frantzen Else Palmquist Vibeke Bødger Birte Jensen Nete Helt Hansen Georg Carlsen Afbud fra: 2 Suppl.

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00.

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Dagsorden i følge lovene: 1: valg af dirigent 2: valg af referent 3: valg af 2 stemmetællere 4: Godkendelse

Læs mere

Deltagere: Louise Roer, Anne Marie Vanderhoef, Susanne Dannaher, Sannie Ransby, Bibi Lindschouw og Marianne Gramstrup (referent)

Deltagere: Louise Roer, Anne Marie Vanderhoef, Susanne Dannaher, Sannie Ransby, Bibi Lindschouw og Marianne Gramstrup (referent) Referat fra bestyrelsesmøde over SKYPE den 4.4.2019 kl. 18.30-21.30 Deltagere: Louise Roer, Anne Marie Vanderhoef, Susanne Dannaher, Sannie Ransby, Bibi Lindschouw og Marianne Gramstrup (referent) Afbud:

Læs mere

Referat af. bestyrelsesmøde søndag den 23. november 2008 kl. 10.00 på Loddenhøj i Nyborg.

Referat af. bestyrelsesmøde søndag den 23. november 2008 kl. 10.00 på Loddenhøj i Nyborg. NEWFOUNDLANDKLUBBEN DANMARK Specialklub under Dansk Kennelklub Stiftet 10. september 1967 Referat af bestyrelsesmøde søndag den 23. november 2008 kl. 10.00 på Loddenhøj i Nyborg. Til stede var Anne Søndergaard

Læs mere

Dagsorden & referat bestyrelsesmøde SEKTIONEN FOR SELVSTÆNDIGE SOCIALRÅDGIVERE

Dagsorden & referat bestyrelsesmøde SEKTIONEN FOR SELVSTÆNDIGE SOCIALRÅDGIVERE Dagsorden & referat bestyrelsesmøde SEKTIONEN FOR SELVSTÆNDIGE SOCIALRÅDGIVERE Fredag d. 21. august 2015 fra kl. 9-14 Charlotte Holmerhøj fra DS deltager i mødet. 1. Valg af referent - Eva 2. Godkendelse

Læs mere

DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRIX

DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRIX DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRI RESSOURCER Bestyrelse Post Formand Næstformand Kasser Sekretær Menig Navn Flemming Fuglede Villy Lovèn Anne Marie Flemming Kruse Meier Jørgensen Pedersen Sørensen Lokalområde

Læs mere

REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2009 i Langhårsklubben. Fredag den 29. maj 2009 i Ejby hallen, Halvej 5, 5592 Ejby

REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2009 i Langhårsklubben. Fredag den 29. maj 2009 i Ejby hallen, Halvej 5, 5592 Ejby REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2009 i Langhårsklubben Fredag den 29. maj 2009 i Ejby hallen, Halvej 5, 5592 Ejby Deltagere: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Just Mikkelsen, JM Henning Juul,

Læs mere

Referat af. bestyrelsesmøde lørdag den 10. januar 2009 kl på Svendstrupgaard i Korsør.

Referat af. bestyrelsesmøde lørdag den 10. januar 2009 kl på Svendstrupgaard i Korsør. NEWFOUNDLANDKLUBBEN DANMARK Specialklub under Dansk Kennelklub Stiftet 10. september 1967 Referat af bestyrelsesmøde lørdag den 10. januar 2009 kl. 09.00 på Svendstrupgaard i Korsør. Til stede var Anne

Læs mere

Møde i Beagle Klubbens udstillingsudvalg lørdag den 4. juli 2015 kl. 9.30 Adressen: Mejls Orten Tinghøj Friskole, Mejlsvej 45, 6800 Varde

Møde i Beagle Klubbens udstillingsudvalg lørdag den 4. juli 2015 kl. 9.30 Adressen: Mejls Orten Tinghøj Friskole, Mejlsvej 45, 6800 Varde Deltagere: Per Hergott Petersen PP), Birgitte C. Søndergaard (BS) Annette Pedersen (AP) bestyrelsens repræsentant Marie Louise Nielsen (MN), Marianne Steinmann Bach (MB) Afbud: Lotte Jensen, Lea Wesselhoff.

Læs mere

Mødereferat BILAG 1. Bestyrelsesmøde Dato: Kl. Aftalt (afsluttet ca ).

Mødereferat BILAG 1. Bestyrelsesmøde Dato: Kl. Aftalt (afsluttet ca ). Mødereferat BILAG 1 Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 9.4.2018 Kl. Aftalt 19.30-21.00 (afsluttet ca. 22.15). Sted: SKYPE Deltagere: Louise Roer (LR), Anne Marie Vanderhoef (AMV), Kate Palmquist (KP), Anne Marie

Læs mere

Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde

Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde 1 Indhold Bestyrelsens arbejde... 3 Generalforsamling og bestyrelse... 3 Bestyrelse... 3 Formandsposten... 4 Næstformandsposten... 4 Kassereren... 5 Sekretæren... 5

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 9. april 2007 på Hotel Nyborg Strand

Referat af bestyrelsesmøde den 9. april 2007 på Hotel Nyborg Strand NEWFOUNDLANDKLUBBEN DANMARK Specialklub under Dansk Kennelklub Stiftet 10. september 1967 Til stede var Referat af bestyrelsesmøde den 9. april 2007 på Hotel Nyborg Strand Birgitte Gothen Lars Højdam Kristensen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 16 maj 2010

Referat af bestyrelsesmøde d. 16 maj 2010 Referat af bestyrelsesmøde d. 16 maj 2010 Tilstede: Kurt Thomsen, Leif Mikkelsen, Lene Hadbjerg, Jeanette Michelsen, Karin Nielsen og Dorte Paludan. Afbud fra Christian Niss, der deltog lidt pr. tlf. Pkt.

Læs mere

Forretningsorden for Spidshundeklubben s bestyrelse og udvalg. FORRETNINGSORDEN FOR SPIDSHUNDEKLUBBENS BESTYRELSE

Forretningsorden for Spidshundeklubben s bestyrelse og udvalg. FORRETNINGSORDEN FOR SPIDSHUNDEKLUBBENS BESTYRELSE FORRETNINGSORDEN FOR SPIDSHUNDEKLUBBENS BESTYRELSE 1. KONSTITUERING. Bestyrelsen træder sammen snarest efter generalforsamlingen og konstituerer sig. Besættelse af poster sker ved simpelt flertal. 2. NEDSÆTTELSE

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING

Referat fra GENERALFORSAMLING Referat fra GENERALFORSAMLING Lørdag d. 14.april 2018, kl. 13.00 1. Valg af dirigent: Bjarke Falck Sabroe fra DKKs dirigentliste blev valgt som dirigent. 2. Valg af referent: Bestyrelsen indstillede Mia

Læs mere

Forretningsorden for Spidshundeklubben s tillidshverv

Forretningsorden for Spidshundeklubben s tillidshverv FORRETNINGSORDEN FOR SPIDSHUNDEKLUBBENS BESTYRELSE 1. KONSTITUERING Bestyrelsen træder sammen snarest efter generalforsamlingen og konstituerer sig. Besættelse af poster sker ved simpelt flertal. 2. NEDSÆTTELSE

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl. 17-20 Vejl. tid Emne Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af processtyrer og ordstyrer.

Læs mere

REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2009 i Langhårsklubben. Søndag den 15. februar 2009 på Hotel Hedegården, Vejle

REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2009 i Langhårsklubben. Søndag den 15. februar 2009 på Hotel Hedegården, Vejle REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2009 i Langhårsklubben Søndag den 15. februar 2009 på Hotel Hedegården, Vejle Deltagere: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Just Mikkelsen, JM Henning Juul, HJ Frede

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 20.05. 2007 i Søndersø på Fyn

Bestyrelsesmøde den 20.05. 2007 i Søndersø på Fyn Bestyrelsesmøde den 20.05. 2007 i Søndersø på Fyn Til stede: Kirsten Frantzen, Sarah Brandes, Vibeke Bødtger, Jan Buch Jacobsen, Mette Antonsen. Webmaster Georg Carlsen - fra kl. 13. 30 Afbud fra: Else

Læs mere

DIVISIONSDOMMERFORENINGEN

DIVISIONSDOMMERFORENINGEN Referat af Generalforsamlingen Lyngby. i den 11. april 2010 kl. 1000 i Formanden indledte generalforsamlingen og bød velkommen til de fremmødte deltagere. Pkt. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden for Ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Sejlklub Lørdag den 24. november 2012 Kl. 14:00. Dagsorden

Indkaldelse og dagsorden for Ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Sejlklub Lørdag den 24. november 2012 Kl. 14:00. Dagsorden Indkaldelse og dagsorden for Ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Sejlklub Lørdag den 24. november 2012 Kl. 14:00 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning: 3. Udvalgenes beretning

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde kl. 10.00 den 29. september 2007 på Ebeltoft Parkhotel

Referat af bestyrelsesmøde kl. 10.00 den 29. september 2007 på Ebeltoft Parkhotel NEWFOUNDLANDKLUBBEN DANMARK Specialklub under Dansk Kennelklub Stiftet 10. september 1967 Referat af bestyrelsesmøde kl. 10.00 den 29. september 2007 på Ebeltoft Parkhotel Til stede var Birgitte Gothen

Læs mere

Dagsorden. CISV Denmark Tlf: +[45] 33122478 Bornholmsgade 1, kld. Tlf: +[45] 40558273 1266 København K E-mail: office@dk.cisv.org www.cisv.

Dagsorden. CISV Denmark Tlf: +[45] 33122478 Bornholmsgade 1, kld. Tlf: +[45] 40558273 1266 København K E-mail: office@dk.cisv.org www.cisv. Dagsorden 1. Status, input og opdatering af årshjul.... 2 - HB og GF... 2 2. Status på økonomi. Budget, anvendt budget, forecast.... 2 - Opdatering fra bogholder... 2 - Regnskabs- og budgetopfølgning...

Læs mere

Bestyrelsens Forretningsorden Greve Fodbold

Bestyrelsens Forretningsorden Greve Fodbold Greve Fodbold Bestyrelsens Forretningsorden Bestyrelsens Forretningsorden Greve Fodbold 1. Formål 1.1 Nærværende forretningsorden fastlægger rammerne for Greve Fodbolds bestyrelses ageren under iagttagelse

Læs mere

Mødereferat. Dagsorden med bilag: Dagsorden til bestyrelsesmøde over SKYPE den :

Mødereferat. Dagsorden med bilag: Dagsorden til bestyrelsesmøde over SKYPE den : Mødereferat Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 12.6.2018 Kl.: Aftalt 19.30-21.30 Sted: SKYPE Deltagere: Louise Roer (LR), Anne Marie Vanderhoef (AMV), Anne Marie Toft Hansen (AMTH), Bibi Lindschouw (BL), Susanne

Læs mere

Møde med Sundhedsudvalg: Tina (TP) og Torben (TL) kl. 10.00 12.00:

Møde med Sundhedsudvalg: Tina (TP) og Torben (TL) kl. 10.00 12.00: Referat af bestyrelsesmøde nr. 36 Søndag d. 19. oktober 2014 kl. 09.00-16.00 Møde med Sundhedsudvalget kl. 10.00-12.00 E. J. Service, Cikorievej 54, 5220 Odense SØ Tilstede: Lars Wassileffsky (LAW), Lone

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I NIVÅ KAJAKKLUB

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I NIVÅ KAJAKKLUB REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I NIVÅ KAJAKKLUB ONSDAG DEN 8. FEBRUAR KL. 19.00. Til stede: Jørgen Bache, Carsten Enevold, Eva Gehrke, Flemming Kehr, Lars Ulrik Larsen og Lisbet Praëm. Dagsorden Pkt. 1 Konstituering

Læs mere

Gjern IdrætsForening Når sport er lidt mere end leg

Gjern IdrætsForening Når sport er lidt mere end leg 28. januar 2015 Forretningsorden for bestyrelsen i Gjern Idrætsforening. Mødeaktivitet Normalt afholdes der ordinært bestyrelsesmøde den anden tirsdag i hver måned, dog undtagen juli og december. Efter

Læs mere

Mødereferat. Dagsorden med bilag: Dagsorden til bestyrelsesmøde over SKYPE den kl. 19:

Mødereferat. Dagsorden med bilag: Dagsorden til bestyrelsesmøde over SKYPE den kl. 19: Mødereferat Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 18.6.2018 Kl.: Aftalt 19.00-21.30 Sted: SKYPE Deltagere: Louise Roer (LR), Anne Marie Vanderhoef (AMV), Anne Marie Toft Hansen (AMTH), Susanne Dannaher (SD) (fra

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012 Til stede: Afbud: Referent: Marianne Christensen, Pernille Dohlmann, Susanne Forsberg Fagerberg, Michael Stenholm Nielsen, Lisbeth Pedersen, Ole Brydegaard Pedersen,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004 Side 1 Viborg den 16 NOV 2004 Til Jesper Myrtue, Teglmarken 113, Jakob Hoffmann, Teglmarken 203 Martin Neubert, Teglmarken 16, Erik Krogh, Enghaverne 38, Jan Stampe, Teglmarken 53, Ole Rishøj, Enghaverne

Læs mere

Referat Raceledelsen for Flatcoated Retriever

Referat Raceledelsen for Flatcoated Retriever LEDELSESMØDE Face to Face Dato: 29. oktober 2013 Kl.: 17.00-22.00 Sted: Fjeldsted Skov Kro, Ejby Til stede: Christian Brix Søndergaard, Kresten Henriksen, Susanne Tillge, Dot Preil, Afbud: Referat Bjarke

Læs mere

Beretning ved generalforsamlingen i Foreningen for tosprogede småbørns vilkår.

Beretning ved generalforsamlingen i Foreningen for tosprogede småbørns vilkår. Beretning ved generalforsamlingen 20.03.14. i Foreningen for tosprogede småbørns vilkår. Bestyrelsens sammensætning er på nuværende tidspunkt: Mustafa Göl. (formand) Irene Berri. (Kasserer) Ketty Bruun

Læs mere

Forretningsorden gældende for bestyrelsen i Grundejerforeningen for Agger nordre sommerhusområde

Forretningsorden gældende for bestyrelsen i Grundejerforeningen for Agger nordre sommerhusområde Forretningsorden gældende for bestyrelsen i Grundejerforeningen for Agger nordre sommerhusområde 1 Forretningsordenens hjemmel og formål Forretningsordenen er fastsat af bestyrelsen, og er kun gældende

Læs mere

Vedtægter for Dværgschnauzerklubben (DvK)

Vedtægter for Dværgschnauzerklubben (DvK) Vedtægter for Dværgschnauzerklubben (DvK) Indhold Side 1 Klubbens navn og hjemsted 3 2 DvKs organisation 3 3 DvKs formål. 3 4 Avlsarbejde... 3 5 Medlemskab 3 6 Kontingent 4 7 Ind- og udmeldelse. 4 8 Bestyrelsen...

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 11/12-2012 Gram fritidscenter.

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 11/12-2012 Gram fritidscenter. Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 11/12-2012 Gram fritidscenter. Tilstede Pia Grisell Rikke Andersen Hans Erik Pedersen Michael Petersen Erhard Jørgensen Pia Hansen Marianne Pedersen Inden dagsordenen:

Læs mere

LOLLAND-FALSTER S FODBOLDDOMMER KLUB

LOLLAND-FALSTER S FODBOLDDOMMER KLUB LOLLAND-FALSTER S FODBOLDDOMMER KLUB BESLUTNINGSREFERAT DOKUMENTNAVN: BESLUTNINGSREFERAT 25102016.docx ANSVARLIG: SEKRETÆREN DATO: 25. OKTOBER 2016 DATO FOR GODKENDELSE: 08. NOVEMBER 2016 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Deltagere. Boligforeningen Fyn-Bo. Bestyrelsen

Deltagere. Boligforeningen Fyn-Bo. Bestyrelsen Boligforeningen Fyn-Bo Bestyrelsen Referat fra møde i organisationsbestyrelsen tirsdag den 6. september 2016, kl. 16.30, på kontoret hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5250 Odense S. Deltagere

Læs mere

Til Fodbold bestyrelsen i HEI 25. april Mandag den 25. april 2016 kl Mødet afholdes i HEI Hallen

Til Fodbold bestyrelsen i HEI 25. april Mandag den 25. april 2016 kl Mødet afholdes i HEI Hallen Til Fodbold bestyrelsen i HEI 25. april 2016 Hermed indkaldes der til bestyrelsesmøde: Mandag den 25. april 2016 kl. 19.30 Mødet afholdes i HEI Hallen Dagsorden: 1. Velkomst 2. Medlemmernes kvarter 3.

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 18/03 2015

Bestyrelsesmøde d. 18/03 2015 Bestyrelsesmøde d. 18/03 2015 Tilstede: Rasmus, Lykke, Petur, Thomas, Carsten, Annika, Mathias, Fønss, Anders, Hanne, Jan Referent: Anders 1. Velkommen [Formanden] Formanden bød velkommen til den nye bestyrelse.

Læs mere

Emne: Møde nr. 6-2013. Dato: 02-09-2013. Sted: Vernon Pedersen VP

Emne: Møde nr. 6-2013. Dato: 02-09-2013. Sted: Vernon Pedersen VP Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 6-2013 Dato: 02-09-2013 Sted: Vernon Pedersen VP Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Susanne Wærling SW Bent Schwartzbach BS Louise Munchaus Adsbøl LA Preben

Læs mere

Referat af generalforsamlingen, 2016 Lørdag, den 19. marts

Referat af generalforsamlingen, 2016 Lørdag, den 19. marts Referat af generalforsamlingen, 2016 Lørdag, den 19. marts Tilstede: 27 stemmeberettigede og medbragt 8 fuldmagter. Ad 1. Valg af dirigent Mogens Nielsen blev valgt som dirigent. Kim og Iben blev valgt

Læs mere

Forretningsorden for Spidshundeklubben s tillidshverv

Forretningsorden for Spidshundeklubben s tillidshverv FORRETNINGSORDEN FOR SPIDSHUNDEKLUBBENS BESTYRELSE 1. KONSTITUERING Bestyrelsen træder sammen snarest efter generalforsamlingen og konstituerer sig. Besættelse af poster sker ved simpelt flertal. 2. NEDSÆTTELSE

Læs mere

Raceledelsens beretning for året 2014

Raceledelsens beretning for året 2014 Raceledelsens beretning for året 2014 Raceledelsen for Labrador Retriever, kom for klubåret 2014, til at bestå af Connie Svane Petersen, Henrik Hansen, Peter Bloch, Camilla Juelsgaard, Lise Møller Frandsen,

Læs mere

Referat af Beagleklubbens bestyrelsesmøde søndag d. 29. maj Dalskovvej 17, 5270 Odense N kl. 9.00

Referat af Beagleklubbens bestyrelsesmøde søndag d. 29. maj Dalskovvej 17, 5270 Odense N kl. 9.00 Referat af Beagleklubbens bestyrelsesmøde søndag d. 29. maj 2016 Dalskovvej 17, 5270 Odense N kl. 9.00 Til stede: Anne Sofie Gothen (ASGR), Lone Hansen(LOHA), Mette Nødskov(METN), Helle Stenger Jürgensen(HELS),

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ejendomsinspektørerne Faglig landsklub for ledere Upsalagade 20 B 2100 København Ø Tlf. 70 15 44 80 Mail: fagligpuls@forbundet.dk Referat fra bestyrelsesmøde Afholdt i Upsalagade 20 B, 2100 København Ø

Læs mere

-0- Referat telefonmøde Tilstede: Anne Mette, Lisbeth, Susanne, Lene Fraværende: Pia, Dorte, Marina

-0- Referat telefonmøde Tilstede: Anne Mette, Lisbeth, Susanne, Lene Fraværende: Pia, Dorte, Marina Referat telefonmøde 11/10-2017 Lisbeth, Nina, Anne Mette, Lene deltager Formål med mødet er at begynde på planlægningen af fejring af klubbens 30 års jubilæum i 2018. Det besluttes at fejre topkattene

Læs mere

Paradisbakkeskolens skolebestyrelse afholder ordinært møde

Paradisbakkeskolens skolebestyrelse afholder ordinært møde Paradisbakkeskolens skolebestyrelse afholder ordinært møde Mandag den 12. september 2016 kl. 17.00 19.00 på lærerværelset Referat Beslutningsprotokol Tilstede: Kennet, Kristian, Kia, Michael H., Michael

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 61, den 6. maj 2014 kl. 17.30. Til stede: Bestyrelsesmedlemmerne Finn Kristiansen (FK), Steffen Torvits (ST),

Referat af bestyrelsesmøde nr. 61, den 6. maj 2014 kl. 17.30. Til stede: Bestyrelsesmedlemmerne Finn Kristiansen (FK), Steffen Torvits (ST), Referat af bestyrelsesmøde nr. 61, den 6. maj 2014 kl. 17.30. V2, 26. juni 2014 Til stede: merne Finn Kristiansen (FK), (ST), Steen Emborg (SE), Henrik Bjerregaard Jensen (HBJ), Erik Kragh-Hansen (EKH),

Læs mere

Beslutning: Dagsorden godkendes som fremsendt + tilføjelse af nyt pkt. 3a: opfølgning på de 2 foregående referater i 2011

Beslutning: Dagsorden godkendes som fremsendt + tilføjelse af nyt pkt. 3a: opfølgning på de 2 foregående referater i 2011 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2011 i Langhårsklubben Fredag den 17. juni 2011 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Kim Lybker, KL Leif Hansen, LH Jørgen

Læs mere

Forretningsorden for Sletterhage Fyrs Venner

Forretningsorden for Sletterhage Fyrs Venner Forretningsorden for Sletterhage Fyrs Venner Som retningslinje for bestyrelsens arbejde gælder denne forretningsorden. Forretningsorden bygger på vedtægter for SFV samt vedtagne regler om praksis i bestyrelsens

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Newfoundlandklubben i Danmark Slagelse den

Referat fra generalforsamlingen i Newfoundlandklubben i Danmark Slagelse den Referat fra generalforsamlingen i Newfoundlandklubben i Danmark Slagelse den 15.04.2018 Dagsorden iflg. klubbens vedtægter: Dagsorden for den ordinære generalforsamling 12. Dagsordenen for den ordinære

Læs mere

Regionsmøde 31/3 2012

Regionsmøde 31/3 2012 Regionsmøde 31/3 2012 Tilstede: Sjælland Vest Charlotte Kaas og Charlotte Christoffersen Region Fyn Maria Dyrlund Vand Fyn: Anette Rehfeld Vand Sydjylland Sanne Andersen, Poul Erik Rise, Lis og Ole Døssing

Læs mere

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 12. oktober 2014.

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 12. oktober 2014. Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 12. oktober 2014. Dagsorden Formalia: Sindsrobøn Præsentationsrunde og afbud Velkommen til nye Oplæsning af Koncepter og Traditioner Bemærkninger/godkendelse af referat

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i TS-foreningen 20/5 2006

Referat af bestyrelsesmøde i TS-foreningen 20/5 2006 Referat af bestyrelsesmøde i TS-foreningen 20/5 2006 Deltagere: Liselotte W. Andersen, Pia Damgaard, Pia-Merethe Jacobsen, Randi V. Jensen, Kirsten Bertel, Susanne Pedersen og Dines Hansen Liselotte bød

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2006 i Langhårsklubben Fredag den 25. august 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BRUGERBESTYRELSEN PÅ AKTIVITESCENTRET SOPHIELUND HØRSHOLM KOMMUNE. 1 Navn Aktivitetscentret Sophielund, Sophielund 25, 2970 Hørsholm.

VEDTÆGTER FOR BRUGERBESTYRELSEN PÅ AKTIVITESCENTRET SOPHIELUND HØRSHOLM KOMMUNE. 1 Navn Aktivitetscentret Sophielund, Sophielund 25, 2970 Hørsholm. 20.04.2017 VEDTÆGTER FOR BRUGERBESTYRELSEN PÅ AKTIVITESCENTRET SOPHIELUND HØRSHOLM KOMMUNE 1 Navn Aktivitetscentret Sophielund, Sophielund 25, 2970 Hørsholm. 2 Formål Aktivitetscentret Sophielund har til

Læs mere

JTU bestyrelsesmøde. Referat: Tirsdag 19. juni 2018 kl. 18 i Vejle Tennisklub

JTU bestyrelsesmøde. Referat: Tirsdag 19. juni 2018 kl. 18 i Vejle Tennisklub JTU bestyrelsesmøde Tirsdag 19. juni 2018 kl. 18 i Vejle Tennisklub Deltagere Fra sekretariatet Afbud Hans Martin Brøndum Charlotte Weiss Benjamin Ejlersen Frits Rasmussen (referent) Pelle Lindahl Camilla

Læs mere

Referat 01. møde 2015

Referat 01. møde 2015 Referat 01. møde 2015 Vedr. : Ordinært bestyrelsesmøde Sted : Viborg Fjernvarme, Håndværkervej 6, 8800 Viborg Tid : Torsdag den 22. januar 2015 kl. 17.00-20.00 Deltagere : Per B. Jørgensen PBJ Ewa Sørensen

Læs mere

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere. Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere. Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d. 04.10.2017 Mødet afholdes hos DS Århus, Søren Frichs Vej 42H, 1th 12, Århus, kl. 10-17

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den 11.09.2017 Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer i HG fodbold Tid: Mandag d. 11/9-2017 kl. 19.15-21.30 Sted: Klubhuset Mødeleder: Lars Hoppe Søe Referent: Jens-Erik

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde tirsdag d.24 april. Kl

Referat bestyrelsesmøde tirsdag d.24 april. Kl Referat bestyrelsesmøde tirsdag d.24 april Kl.18.00-21.00 1. Godkendelse af referat fra sidste møde Der er ingen bemærkninger til sidste referat 2. Bemærkninger til dagsordenen Mortens punkt under eventuelt

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag den 21. marts 2009 i Korsør Medborgerhus

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag den 21. marts 2009 i Korsør Medborgerhus Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag den 21. marts 2009 i Korsør Medborgerhus Tilstede 30 personer Stemmeberettiget 29 personer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling 1-3045 Egedalsvænge Mødedato: Onsdag den 14. januar 2015 kl. 18.30 Mødested: Egedalsvænge Til stede: Iris Gausbo (IG) udpeget af 3B s bestyrelse Jens Wenzel

Læs mere

Københavns Fodbold-Dommerklub

Københavns Fodbold-Dommerklub København, 15. marts 2007 R E F E R A T MØDE: Bestyrelsesmøde i Københavns Fodbold-Dommerklub DATO: 8. marts 2007 STED: Danske Banks lokaler, Holmens Kanal 2, København DELTAGERE: Bjarne Nigaard Niels

Læs mere

Forretningsorden Bestyrelsen RANDERS REALSKOLE. I henhold til vedtægternes 12 skoleåret 2019/20

Forretningsorden Bestyrelsen RANDERS REALSKOLE. I henhold til vedtægternes 12 skoleåret 2019/20 Forretningsorden Bestyrelsen RANDERS REALSKOLE I henhold til vedtægternes 12 skoleåret 2019/20 15. maj 2019 1 Repræsentantskabsformands ansvar: 1 MØDELEDER Det konstituerende møde ledes af repræsentantskabsformanden,

Læs mere

1. møde i raceledelsen den 20. februar 2012 kl. 1800 på Fraugdegård.

1. møde i raceledelsen den 20. februar 2012 kl. 1800 på Fraugdegård. 1. møde i raceledelsen den 20. februar 2012 kl. 1800 på Fraugdegård. Til mødet var: Henrik Hansen, Camilla Juelsgaard, Connie Svane, Thorleif Rigenstrup, Peter Bloch og Helle Golstrup, ref.. Afbud fra:

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark Referat fra ordinær generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Lørdag d. 2. april 2011 fra kl. 12.00-16.00, Struer Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. valg af dirigent. 2. valg af referent. 3. valg af 2 stemmetællere.

Læs mere

7. Forsikringer vedr. frivillige. Genoptagelse fra møde nr. 1.

7. Forsikringer vedr. frivillige. Genoptagelse fra møde nr. 1. Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 2, Mandag d. 02.02.2015 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 02.02.2015 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere

DANSK NOVA SCOTIA DUCK TOLLING RETRIEVER KLUB

DANSK NOVA SCOTIA DUCK TOLLING RETRIEVER KLUB Dato: Søndag d. 11. marts 2018. Sted: Mosede Engvej 7 2670 Greve Referat Bestyrelsesmøde Tid: Kl. 10.00-?? Indkaldt er: Marianne Kolind(MK), Johnny Selvig (JS), Anette Hadenfeldt (AH),Lars Møller (LM),

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

Mødereferat Emne: Dato Kl.: Aftalt afsluttet kl Sted: Deltagere: Afbud: Referent: Dagsorden:

Mødereferat Emne: Dato Kl.: Aftalt afsluttet kl Sted: Deltagere: Afbud: Referent: Dagsorden: Mødereferat Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 07.01.2019 Kl.: Aftalt 18.30-21.30 afsluttet kl. 22.00 Sted: SKYPE Deltagere: Louise Roer (LR), Anne Marie Vanderhoef (AMV), Bibi Lindschouw (BL), Susanne Dannaher

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012.

Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012. Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012. 25. nov. 2012. Tilstede: Bestyrelsesmedlemmerne Birgit Thejls (BT), Henrik Sieling (HSI), Sten Emborg (SE), Jens Rosengaard (JR) og Jan Bredde Andersen

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I Newfoundlandklubben den 22. oktober 2016 kl. 10 i Tommerup

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I Newfoundlandklubben den 22. oktober 2016 kl. 10 i Tommerup REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I Newfoundlandklubben den 22. oktober 2016 kl. 10 i Tommerup Til stede: Wivi Mørch (WM), Peter Jepsen (JP), Annick Nielsen (AN), Kirsten Adler (KA) Birthe Møller Hansen (BMH)

Læs mere

8628 0115 kim@mikkelsen.mail.dk Aktiviteter og ad hoc Christian Thomsen storogfarlig@gmail.com 3059 2671

8628 0115 kim@mikkelsen.mail.dk Aktiviteter og ad hoc Christian Thomsen storogfarlig@gmail.com 3059 2671 Ormslevs Borgerforenings Nyhedsbrev April 2012 1. Konstituering af ny bestyrelse 2. Nyhedsbrev 3. Den nye hjemmeside 4. Aktiviteter i nær fremtid 5. Aktiviteter - nye 6. Offentlig trafik Re 1: Konstituering

Læs mere

Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Andelsvandværket Helle Vests vedtægter af 22. februar 2011.

Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Andelsvandværket Helle Vests vedtægter af 22. februar 2011. Forretningsorden for bestyrelsen i Andelsvandværket Helle Vest AMBA Forretningsordenens hjemmel Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Andelsvandværket Helle Vests vedtægter af 22. februar 2011.

Læs mere

Dagsorden og referat. DOF Nordsjælland. Lokalafdeling under Dansk Ornitologisk Forening. Dato og tid: 5. marts kl

Dagsorden og referat. DOF Nordsjælland. Lokalafdeling under Dansk Ornitologisk Forening. Dato og tid: 5. marts kl Dagsorden og referat Dato og tid: 5. marts kl. 19.00-22.00 Sted: Nødebo Kro Emne: Bestyrelsens arbejdsområder Formål med mødet: Drøfte og beslutte fremtidige aktiviteter Anvendelse af mødets resultat:

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden

1. Godkendelse af dagsorden Aarhus Kommune, Børn og Unge Vejlby Dagtilbud Børnehuset Frijsenborgvej, Lindehuset, Gadekæret, Børnehuset Næringen, Valmuen, Børnehuset på Kanten, Krudtuglen Dagtilbudsleder Kristine Schroll Frijsenborgvej

Læs mere

Forretningsorden for Bestyrelsen ved SOSU C

Forretningsorden for Bestyrelsen ved SOSU C Forretningsorden for Bestyrelsen ved SOSU C I henhold til Vedtægternes 14 fastsætter bestyrelsen forretningsorden og instrukser for sit virke. Forretningsorden skal sikre, at bestyrelsen gennem sit arbejde

Læs mere

Referat VSK bestyrelsesmøde nr. 1, sæson 2015-16 Onsdag d. 20. maj 2015, kl. 18:30-21:30 Sted: VSK klublokale

Referat VSK bestyrelsesmøde nr. 1, sæson 2015-16 Onsdag d. 20. maj 2015, kl. 18:30-21:30 Sted: VSK klublokale Referat VSK bestyrelsesmøde nr. 1, sæson 2015-16 Onsdag d. 20. maj 2015, kl. 18:30-21:30 Sted: VSK klublokale Deltagere Malene Iskov, Jette Landergren, Vivian Letholm, Maria Fuglsang Sørensen og Allan

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde torsdag d. 16. august 2012 på ejendomskontoret kl. 16.

Referat Bestyrelsesmøde torsdag d. 16. august 2012 på ejendomskontoret kl. 16. Birkerød d. 17. august 2012 Referat Bestyrelsesmøde torsdag d. 16. august 2012 på ejendomskontoret kl. 16. Bestyrelsesmedlem Christensen (formand) BC Curt Carlsen (næstformand) CC Anette Fongemie (kasserer)

Læs mere

Mødereferat. Dagsorden med bilag:

Mødereferat. Dagsorden med bilag: Mødereferat Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 5.5.2018 Kl.: Aftalt til 10.30-12.30 Sted: Brordrupvej 84, 4000 Roskilde. Deltagere: Louise Roer (LR), Anne Marie Vanderhoef (AMV), Anne Marie Toft Hansen (AMTH),

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus.

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 23. februar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referent: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Hanne Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub

Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub Dato: Den 9. december 2013 Tid: Kl. 17:30 22:00 Sted: Deltagere: Afbud: VSK klubhuset Kenneth Bøggild, Henrik Mütze, Peter Jensen, Christina Rasmussen,

Læs mere

1. Godkendelse af referat fra det konstituerende bestyrelsesmøde. Bestyrelsen godkendte og underskrev referatet fra det konstituerende bestyrelsesmøde

1. Godkendelse af referat fra det konstituerende bestyrelsesmøde. Bestyrelsen godkendte og underskrev referatet fra det konstituerende bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde i Eurasier Klub Danmark (EKD), afholdt 22. juni 2013, kl. 09:30-17:00 hos Ulla Røjgaard, Skolegade 52, 7400 Herning 22. juni 2013 Deltagere: Formand Legarth Brenbak (LB), næstformand

Læs mere

Dagsorden. Godkendt med tilføjelse af pkt 7.a. Der er rykket for mail adresser på nye medlemmer. Godkendt.

Dagsorden. Godkendt med tilføjelse af pkt 7.a. Der er rykket for mail adresser på nye medlemmer. Godkendt. Dagsorden. Dato: 18.11.14. kl 18.00 22.00 Sted: Kirsten Vestergaard, Højgårdsparken 98, 7560 Hjerm Tilstede: Afbud: 1. Valg af mødeleder: Helle Engelsen 2. Godkendelse af dagsorden: Godkendt med tilføjelse

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Afdelingsbestyrelsen kan jf. BABs vedtægter 19 stk.10, fastlægge en forretningsorden for udførelsen af sit hverv. Afdelingsbestyrelsen holder møde

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ejendomsinspektørerne Faglig landsklub for ledere Upsalagade 20 B 2100 København Ø Tlf. 70 15 44 80 Mail: fagligpuls@forbundet.dk Referat fra bestyrelsesmøde Afholdt fredag den 17. januar 2014 i Kolding

Læs mere