Regionsmøde i Region Sjælland den Velkommen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Regionsmøde i Region Sjælland den Velkommen"

Transkript

1 Regionsmøde i Region Sjælland den Velkommen

2 Regionsudvalget: Anne Petersen Kim Lidholm Kirsten Bøgh Andersen Kirsten Halech John Flugge Karl Hansen Kurt Rasmussen

3 Suppleant Inge Margrethe Volmer Børne- og familiegruppen: Pia Seitzberg

4 Nyt fra RU: Møde med Region Sjælland den Jens Stenbæk. Regionsrådsformand. Peder Ring. Kvalitetsdirektør. Henrik Nedergaard. Direktør Diabetesforeningen. Sanja Gulubovic. Diabetesforeningen. Pia Seitzberg. Formand DBF`s Børne-familiegruppe i Region Sjælland. Anne Petersen. Formand DBF s Regionsudvalg i Region Sjælland.

5 Formål med mødet: Skabe en god relation til Region Sjælland. Samarbejde. Drøftelse af bl.a. ventetider, glucosesensorer og patientuddannelse.

6 Enighed om større samarbejde i fremtiden. Regionen arbejder på at flere borgere med diabetes, skal behandles i egen region. Regionen ønsker at sætte fokus på den sociale ulighed i kroniske sygdomme + best practice Regionen ønsker at arbejde med primær forebyggelse. F.eks. Fedmeproblematikken.

7 Ventetider: Diabetesforeningen fremlagt eksempler på de alt for lange ventetider. Regionen arbejder på at få ventetiden ned. Rekrutteringssituationen kan forlænge ventetiden. En borger en plan. It system. Ønsker brugerinddragelse.

8 Insulinpumper og glucosesensorer. Diabetesforeningen fremhævede hvordan manglen på pumper og sensorer opleves. De faglige vurderinger er under udarbejdelse i Regionen.

9 Patientuddannelse: For store forskelle i tilbud. Nogle steder mangler der tilbud om patientuddannelse. Regionen vil lave en aftale med kommunerne. Regionen skal/vil undervise underviserne.

10 Fremadrettet plan: Årlige møder. Flere workshops. Diabetesforeningen indsamler viden fra alle regioner. Diabetesforeningens dialogværktøj sendes til Regionen.

11 Nyt fra RU: Møde med Regionen den Vilhelm Møller Pedersen. Lægefaglig konsulent. Speciallæge. Knut Borch Johnsen. Lægefaglig vicedirektør. Charlotte Rulffs Klausen. Chef Internationalt og Jura DBF. Ane Eggert Jackson. Chef Ledelsessekretariatet DBF. Anne Petersen. Formand DBF s Regionsudvalg i Region Sjælland.

12 Afsættet for mødet var hjemtagning af patienter fra Steno Diabetescenter til en nyoprettet diabetesfunktion på Holbæk Sygehus. Status og proces Holbæk diabetesambulatorium. Totalt vil der være 4 ½ læge og 7 sygeplejersker på Holbæk diabetesambulatorium. Et nyt fællesafsnit for overgangen mellem barn og voksen ambulatorium. Er åbnet i juni 2014.

13 Efter juni vil Holbæk kunne leve op til det forventede antal konsultationer på diabetesområdet. Der er 156 børn i pumpebehandling. Nu kan man få foretaget blodprøver og gå til konsultation samme dag. Fordelingen af de der hjemtages fra Steno ca. 300 i alt: Holbæk Region Hovedstaden. De sidste på andre sygehuse i Region Sjælland.

14 Med afsæt i forløbet om hjemtagningen af patienter fra Steno er der nu udviklet en handleplan for fremadrettede hjemtagning, så man undgår de uhensigtsmæssigheder, der har været i dette forløb. Efter 1. juli 2014 er det alene personer med svær insulinresistens der kan blive på Steno. Gravide går typisk på Rigshospitalet.

15 Kapacitetsproblemerne i Region Sjælland skulle være løst 1. juli Det er de IKKE!!!! Fremadrettet vil der være en fælles visitation på Holbæk for de patienter, der evt. skal henvises ud af regionen. Pumpe ingen ventetid for voksne, unge eller børn. Skift af gamle pumper er en udfordring økonomisk, og dermed kan der opstå ventetider.

16 Andre spørgsmål, der besvares skriftligt efterfølgende: Ventetider på andre ambulatorier i regionen børn, unge og voksne. Antal ydernumre fodterapi. Patientuddannelsestilbud i regionen.

17 Et godt og konstruktivt møde. Aftale om fremtidigt samarbejde og dialog. Løbende dialog.

18 Regionsudvalgets rolle er i dag at være øjne og ører i Region Sjælland. Vi skal opfange, hvordan behandlingen af vores medlemmer /diabetespatienter foregår på sygehuse og i kommuner. Dette sker i tæt samarbejde med Sekretariatet. RU efterlyser input fra lokalforeningerne. RU vælge at reagere, hvis en borger klager.

19 Opgaver: Sundhedsaftalen. Nyt at den nu gælder for alle 17 kommuner. 7 deltagere fra Diabetesforeningen i Regionen mødes mandag den På vej mod ny sundhedsaftale. RU afleverede input til Sekretariatet der sammenskrev og sendte høringssvar til Region Sjælland. Ny proces.

20 Udbud af hjælpemidler. Et stort arbejde. Tak til arbejdsgruppen og Lene fra Sekretariatet. Arbejder løbende med klager over behandlingen. Møder med Sekretariatet. Møder med HB. F.eks. Den RU`s opgaver. Generalforsamlingerne. Borgermøder i Regionen. F.eks. Multisyge borgere. Afgiver svar på div. høringer. F.eks. Regerings sundhedsudspil. Forløbsplaner for Diabetes. Tak til Sekretariatet. Møder med de andre Regionsudvalg. Bl.a. ERFA.

21 Deltaget i workshops og temadage i både kommuner og Regionen. Nytårskur i Regionen. Kursus i hjemmesider. Nye kurser er på vej! Opretholde den uformelle kontakt til politikerne og embedsmændene. Besøg på sygehusene. Oplever at blive spurgt! Motivationsgrupperne. Samarbejde med Børne- og familiegruppen.

22 Samle lokalforeningerne. F.eks. før Repræsentantskabsmødet. Besøg i lokalforeningerne. Tilbuddet gælder fortsat.

23 Møder med region Sjælland: Sekretariatet og RU i fællesskab. Det har vist sig at virke. Direktør Henrik Nedergaard og Anne med det politiske niveau. De uofficielle møder og kontakter. KOM MED INPUT TIL VORES ARBEJDE!!

24 Fokusområder: Lighed i sundhed Sekundær forebyggelse Empowerment af patienten Mærkesager: Alle med diabetes skal have adgang til psykologbehandling. Alle med diabetes skal have lige adgang til rette hjælpemidler. Unge med diabetes skal tilbydes en mere målrettet indsats så overgangen fra barn til voksen bliver optimal. Danskere i risikogrupper skal testes for diabetes. Alle med diabetes skal tilbydes relevant patientuddannelse. Diabetespatienters rettigheder skal anerkendes.

25 Solglimt. v/kim.

26 Børne- familiegruppen. v/pia

27 Spørgsmål til RU.

28 Tak for jeres opmærksomhed.

Regionsmøde i Region Sjælland den 19.februar Velkommen

Regionsmøde i Region Sjælland den 19.februar Velkommen Regionsmøde i Region Sjælland den 19.februar 2017 Velkommen Det er i dag et vejr Poul Schierbeck 1939 - Ludvig Holstein 1895 1 Det er i dag et vejr - et solskinsvejr! O, søde vår, så er du atter nær! Nu

Læs mere

Velkommen til regionsmøde i Region Sjælland

Velkommen til regionsmøde i Region Sjælland Velkommen til regionsmøde i Region Sjælland Livstræet Der er så meget, der kan trykke, gøre dagen trist og grå. Se de folk, der uden lykke bare går og går i stå. Lad dem lege i livstræets krone, lad dem

Læs mere

Fokusområder og mærkesager for strategiperioden

Fokusområder og mærkesager for strategiperioden Fokusområder og mærkesager for strategiperioden 2014-16 Et fokusområde er et overordnet sundhedspolitisk tema, som Diabetesforeningen finder særlig vigtigt. En mærkesag er mere konkret og målbar. Foreningen

Læs mere

Velkommen til Regionsmøde i Region Sjælland. LHY, KaMP

Velkommen til Regionsmøde i Region Sjælland. LHY, KaMP Velkommen til Regionsmøde i Region Sjælland Kom maj du søde milde Kom, maj, du søde, milde! gør skoven atter grøn, og lad ved bæk og kilde violen blomstre skøn. Hvor ville jeg dog gerne, at jeg igen den

Læs mere

Med afsæt i hovedbestyrelsens årsplan var der udarbejdet dagsorden, der havde været til forbehandling i Formandskabet den 10. november 2016.

Med afsæt i hovedbestyrelsens årsplan var der udarbejdet dagsorden, der havde været til forbehandling i Formandskabet den 10. november 2016. Referat af hovedbestyrelsesmøde i Diabetesforeningen Tid: Torsdag den 24. november 2016, kl. 16.00-20.00 Sted: Diabetesforeningen, Toldbodgade 33, København Tilstede: Truels Schultz, Jørgen Andersen, Torben

Læs mere

Hverdag med diabetes. Sociale rettigheder Signe Hasseriis, chefrådgiver

Hverdag med diabetes. Sociale rettigheder Signe Hasseriis, chefrådgiver Hverdag med diabetes Sociale rettigheder Signe Hasseriis, chefrådgiver Merudgift Testmateriale Børn (merudgift og tabt arbejdsfortjeneste) Kørekort Patientuddannelse Regelsæt Udfordringer Indsats Merudgift

Læs mere

Velkommen til regionsmøde i Region Midtjylland

Velkommen til regionsmøde i Region Midtjylland Velkommen til regionsmøde i Region Midtjylland Temaer 1. Diabetesforeningen som organisation og HB rollen 2. Status strategi 2014-2017 Politisk indflydelse Antal medlemmer Øget kendskab til og sympati

Læs mere

Velkommen til Regionsmøde i Region Midtjylland. LHY, KaMP

Velkommen til Regionsmøde i Region Midtjylland. LHY, KaMP Velkommen til Regionsmøde i Region Midtjylland Livstræet - Hans Holm Erik Lindebjerg Der er så meget, der kan trykke gøre dagen trist og grå Se de folk der uden lykke bare går og går i stå Lad dem lege

Læs mere

DIABETESFORENINGEN STRATEGIPLAN

DIABETESFORENINGEN STRATEGIPLAN DIABETESFORENINGEN STRATEGIPLAN 2018-21 DIABETESFORENINGEN STRATEGIPLAN 2018-21 Diabetesforeningens mission Diabetesforeningens mission tager afsæt i de indsatsområder, der er fastlagt i foreningens vedtægter.

Læs mere

Velkommen til regionsmøde i Region Nordjylland

Velkommen til regionsmøde i Region Nordjylland Velkommen til regionsmøde i Region Nordjylland Program 09.30-10.00 Registrering og morgenmad 10.00-10.05 Velkomst/gennemgang af dagens program v/ Henning Nielsen, regionsudvalgsformand 10.05-11.05 Orientering

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Diabetesforeningen Tirsdag den 20. marts 2018, kl Sted: Diabetesforeningen, Toldbodgade 33, København

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Diabetesforeningen Tirsdag den 20. marts 2018, kl Sted: Diabetesforeningen, Toldbodgade 33, København Referat af hovedbestyrelsesmøde i Diabetesforeningen Tirsdag den 20. marts 2018, kl. 16.00-20.00 Sted: Diabetesforeningen, Toldbodgade 33, København Tilstede: Truels Schultz, Torben Wied, Jørgen Andersen,

Læs mere

Med afsæt i Hovedbestyrelsens årsplan er der udarbejdet dagsorden, der har været til forbehandling i Formandskabet den 7. februar 2018.

Med afsæt i Hovedbestyrelsens årsplan er der udarbejdet dagsorden, der har været til forbehandling i Formandskabet den 7. februar 2018. Referat af hovedbestyrelsesmøde i Diabetesforeningen Tid: Torsdag den 22. februar 2018, kl. 16.00-20.30 Sted: Diabetesforeningen, Toldbodgade 33, København Tilstede: Truels Schultz, Torben Wied, Jørgen

Læs mere

Velkommen til regionsmøde. 18. februar 2017

Velkommen til regionsmøde. 18. februar 2017 Velkommen til regionsmøde 18. februar 2017 Det er i dag et vejr Poul Schierbeck 1939 - Ludvig Holstein 1895 1 Det er i dag et vejr - et solskinsvejr! O, søde vår, så er du atter nær! Nu vil jeg glemme

Læs mere

Regionsmøde efterår Region Nordjylland

Regionsmøde efterår Region Nordjylland Regionsmøde efterår 2017 Region Nordjylland Temaer 1. Repræsentantskabsmøde og valg til bestyrelsen 2. Foreningsudvikling 3. Ny national handleplan - den politiske proces 4. Ny national handleplan - Diabetesforeningens

Læs mere

Regionsmøde efterår Region Midtjylland

Regionsmøde efterår Region Midtjylland Regionsmøde efterår 2017 Region Midtjylland Temaer 1. Repræsentantskabsmøde og valg til bestyrelsen 2. Foreningsudvikling 3. Ny national handleplan - den politiske proces 4. Ny national handleplan - Diabetesforeningens

Læs mere

Velkommen til regionsmøde i Region Hovedstaden V/ Kurt Damsted

Velkommen til regionsmøde i Region Hovedstaden V/ Kurt Damsted Velkommen til regionsmøde i Region Hovedstaden V/ Kurt Damsted Program 09.00-09.30 Registrering og morgenkaffe 09.30-09.40 Velkomst og fællessang v/regionsudvalget 09.40-10.40 Orientering fra Regionsudvalget

Læs mere

Velkommen til Regionsmøde i Region Syddanmark. LHY, KaMP

Velkommen til Regionsmøde i Region Syddanmark. LHY, KaMP Velkommen til Regionsmøde i Region Syddanmark Det haver så nyligen regnet Det haver så nyligen regnet, og de træer, de dryppe endnu. Hvasse vind, tjørnen stind har dig såret, de har revet din kåbe itu.

Læs mere

Velkommen til regionsmøde. 3. september 2016 Region Hovedstaden

Velkommen til regionsmøde. 3. september 2016 Region Hovedstaden Velkommen til regionsmøde 3. september 2016 Region Hovedstaden Dagens temaer 1. På vej mod ny national handleplan 2. Handleplan for Diabetes i Københavns Kommune 3. Center for Diabetes København 4. Steno

Læs mere

Velkommen! Til Regionsmøde i Region Syddanmark

Velkommen! Til Regionsmøde i Region Syddanmark Velkommen! Til Regionsmøde i Region Syddanmark Pia Raug - Jeg vil male dagen blå Jeg vil male dagen blå med en solskinsstribe på vælge lyset frem for skyggen gi' mig selvet puf i ryggen tro på alting,

Læs mere

Velkommen til Regionsmøde i Region Hovedstaden. LHY, KaMP

Velkommen til Regionsmøde i Region Hovedstaden. LHY, KaMP Velkommen til Regionsmøde i Region Hovedstaden Se, nu stiger solen af havets skød Oluf Ring, komponist tekst Jakob Knudsen Se, nu stiger solen af havets skød, luft og bølge blusser i brand, i glød hvilken

Læs mere

Den 6. november 2015 kl Trinity i Fredericia.

Den 6. november 2015 kl Trinity i Fredericia. Referat fra generalforsamling FSDS Den 6. november 2015 kl. 16.30-18.00 Trinity i Fredericia. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Godkendelse af dagsorden 4. Formandens beretning

Læs mere

Hverdagen med diabetes. Diabetessygeplejersker Lene Kølle Jørgensen og Anne Marie Hertz

Hverdagen med diabetes. Diabetessygeplejersker Lene Kølle Jørgensen og Anne Marie Hertz Hverdagen med diabetes Diabetessygeplejersker Lene Kølle Jørgensen og Anne Marie Hertz Børne- og Ungeafdelingen 31 10 2018 Hverdagen med diabetes Hvad er diabetes? Fælles mål for regulering af diabetes

Læs mere

Aktiviteter tiltrækker relationer fastholder

Aktiviteter tiltrækker relationer fastholder Aktiviteter tiltrækker relationer fastholder -De lokale foreningers rolle ift. fastholdelse af sunde friluftsvaner Adm. direktør Henrik Nedergaard Diabetes i Danmark Ca. 250.000 danskere er diagnosticeret

Læs mere

Velkommen til regionsmøde i Region Nordjylland

Velkommen til regionsmøde i Region Nordjylland Velkommen til regionsmøde i Region Nordjylland Temaer 1. Diabetesforeningens strategi 2. Status på ny national handleplan for diabetes 3. Repræsentantskabsmøde 4. Organisationsudvikling 5. Ny diabetesfaglig

Læs mere

Et godt liv med diabetes

Et godt liv med diabetes 28. februar 2017 Et godt liv med diabetes Faglig workshop med medlemmer af Diabetesforeningens Forskningsråd og Diabetesråd om tidlig opsporing af diabetes, samt bedre sammenhæng og høj kvalitet i hele

Læs mere

Kliniske ekspertsygeplejersker

Kliniske ekspertsygeplejersker Kliniske ekspertsygeplejersker DASYS Repræsentantskabsmøde 11. november 2009 Trine Holgersen Professionschef 1) Baggrund for Dansk Sygeplejeråds forslag: Hvorfor er der behov for kliniske ekspertsygeplejersker?

Læs mere

KAN DE AMBITIØSE KVALITETSMÅL NÅS MED DE EKSISTERENDE RAMMER FOR SUNDHEDSVÆSENET? Organisation, Opgavedeling, Styring

KAN DE AMBITIØSE KVALITETSMÅL NÅS MED DE EKSISTERENDE RAMMER FOR SUNDHEDSVÆSENET? Organisation, Opgavedeling, Styring KAN DE AMBITIØSE KVALITETSMÅL NÅS MED DE EKSISTERENDE RAMMER FOR SUNDHEDSVÆSENET? Organisation, Opgavedeling, Styring Kvalitetsudvikling i Sundhedsvæsenet 2016-2025 16. januar 2016 DSKS årsmøde 2016 1

Læs mere

Med afsæt i hovedbestyrelsens årsplan var der udarbejdet dagsorden, der havde været til forbehandling i Formandskabet den 8. september 2016.

Med afsæt i hovedbestyrelsens årsplan var der udarbejdet dagsorden, der havde været til forbehandling i Formandskabet den 8. september 2016. Referat af Hovedbestyrelsesmøde i Diabetesforeningen Tid: Mandag den 3. oktober 2016, kl. 15.00-20.00 Sted: Diabetesforeningen, Toldbodgade 33, København Tilstede: HB: Truels Schultz, Jørgen Andersen,

Læs mere

6. Få afdøde donorer fra intensivafdelingerne på Sjælland (orientering)

6. Få afdøde donorer fra intensivafdelingerne på Sjælland (orientering) Referat af møde i Regionaludvalg Sjælland Dato: 9. oktober Tid: kl. 16-19 (ca.) Sted: Sekretariatet i Vanløse 1. Godkendelse af dagsorden Beslutning. Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra sidste møde

Læs mere

Insulinpumpe. Børne- og Ungeambulatoriet

Insulinpumpe. Børne- og Ungeambulatoriet Insulinpumpe Insulinpumpe 2 Børne- og Ungeambulatoriet Formålet med behandlingen er, at din diabetes bliver så velreguleret som muligt, og at du som barn/ung med diabetes kan have et godt liv med samme

Læs mere

Med afsæt i Hovedbestyrelsens årsplan er der udarbejdet dagsorden, der har været til forbehandling i Formandskabet den 4. maj 2017.

Med afsæt i Hovedbestyrelsens årsplan er der udarbejdet dagsorden, der har været til forbehandling i Formandskabet den 4. maj 2017. Referat af hovedbestyrelsesmøde i Diabetesforeningen Tid: Fredag den 19. maj 2017, kl. 16.00-20.00 Sted: Odeon Konferencecenter, Odeons Kvarter 1, 5000 Odense C Tilstede: Truels Schultz, Torben Wied, Jørgen

Læs mere

1. Rørvig d. 10.9.13

1. Rørvig d. 10.9.13 Sundheds- og Forebyggelsesudvalget 2012-13 SUU Alm.del Bilag 461 Offentligt 1. Rørvig d. 10.9.13 Til Regionsrådsmedlemmerne i Region Sjælland, Lægefaglig konsulent Britta Ortiz, samt CC. Holbæk Diabetes

Læs mere

Velkommen til Regionsmøde i Region Nordjylland. LHY, KaMP

Velkommen til Regionsmøde i Region Nordjylland. LHY, KaMP Velkommen til Regionsmøde i Region Nordjylland Blæsten går frisk - Poul Hamburger 1937 - Erik Bertelsen 1939 Blæsten går frisk over Limfjordens vande, rusker dem op til vågen flugt, jager dem mellem de

Læs mere

Velkommen til regionsmøde i Region Midtjylland V/ Jan Madsen

Velkommen til regionsmøde i Region Midtjylland V/ Jan Madsen Velkommen til regionsmøde i Region Midtjylland V/ Jan Madsen Kringsat af fjender Kringsat af fjender, gå Ind i den tid. Under en blodig storm Vi dig til strid. Kanske du spør' i angst, Udækket, åben Hvad

Læs mere

Etniske minoriteter og diabetes. v. Anne Sander Chef for Rådgivning og Frivillighed Diabetesforeningen 28. april 2016

Etniske minoriteter og diabetes. v. Anne Sander Chef for Rådgivning og Frivillighed Diabetesforeningen 28. april 2016 Etniske minoriteter og diabetes v. Anne Sander Chef for Rådgivning og Frivillighed Diabetesforeningen 28. april 2016 Hvad er diabetes? Den hurtigst voksende kroniske sygdom i Danmark store omkostninger

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Møde nr.: 2011/02 Mødedato: torsdag den Mødetidspunkt: 08:30-11:30. Amtstue Alle 71

Referat. Ældrerådet. Møde nr.: 2011/02 Mødedato: torsdag den Mødetidspunkt: 08:30-11:30. Amtstue Alle 71 Referat Møde nr.: 2011/02 Mødedato: torsdag den 24-02-2011 Mødetidspunkt: 08:30-11:30 Mødested: Grå mødelokale Amtstue Alle 71 Medlemmer Inger Glerup Ejgil Risager Kirsten Bandholtz Birgit Thomsen Jørgen

Læs mere

Aktivitetsprogram. Aktivitetsprogram. Roskilde Lokalforening. Aktivitetsprogram. Roskilde Lokalforening. Roskilde Lokalforening

Aktivitetsprogram. Aktivitetsprogram. Roskilde Lokalforening. Aktivitetsprogram. Roskilde Lokalforening. Roskilde Lokalforening Jyllinge JyllingeGundsømagle Jyllinge RoskildeGundsømagle 13 8. årgang 13 13 8. årga Viby Roskilde Gundsømagle Roskilde Viby Viby Roskilde Lokalforening Aktivitetsprogram Roskilde Lokalforening Roskilde

Læs mere

Vil du være med til at styrke den tidlige opsporing?

Vil du være med til at styrke den tidlige opsporing? Vil du være med til at styrke den tidlige opsporing? For dermed at forebygge indlæggelser, nedbringe antal genindlæggelser samt akutte korttidsindlæggelser. Center for Sundhed og Omsorg søger en kommunal

Læs mere

Chief Medical Officer 7. marts Steno Diabetes Center Sjælland fokus på liv og livskvalitet

Chief Medical Officer 7. marts Steno Diabetes Center Sjælland fokus på liv og livskvalitet Jannik Hilsted, M.D., D.M.Sc. Ulighed i kræft Chief Medical Officer 7. marts 2019 Steno Diabetes Center Sjælland fokus på liv og livskvalitet Steno Diabetes Centre i de 5 regioner SDCN SDCA Visionen er,

Læs mere

Sundhedsaftalen i Region Sjælland

Sundhedsaftalen i Region Sjælland Invitation til konference Sundhedsaftalen i Region Sjælland 2010-2014 Torsdag den 24. maj 2012 kl. 9.30-16.30 i Slagelse Med temaet»borgeren i fremtidens sundhedsvæsen i Region Sjælland«KKR SJÆLLAND Konference

Læs mere

Rapport fra DiabetesTænketanken

Rapport fra DiabetesTænketanken Sundheds- og Forebyggelsesudvalget 2013-14 SUU Alm.del Bilag 614 Offentligt København 2. september 2014 Rapport fra DiabetesTænketanken Resumé På Folkemødet i juni 2014 i Allinge på Bornholm samledes en

Læs mere

Velkommen til regionsmøde i Region Nordjylland V/ Henning Nielsen

Velkommen til regionsmøde i Region Nordjylland V/ Henning Nielsen Velkommen til regionsmøde i Region Nordjylland V/ Henning Nielsen Program 09.00-09.30 Registrering og morgenkaffe 09.30-09.40 Velkomst og fællessang v/regionsudvalget 09.40-10.40 Orientering fra Regionsudvalget

Læs mere

Med afsæt i Hovedbestyrelsens årsplan og den igangværende foreningsudvikling var der udarbejdet dagsorden.

Med afsæt i Hovedbestyrelsens årsplan og den igangværende foreningsudvikling var der udarbejdet dagsorden. af hovedbestyrelsesmøde i Diabetesforeningen Torsdag den 19. april 2018, kl. 15.30-ca. 20.30 Sted: Diabetesforeningen, Toldbodgade 33, København Indledning fra formanden: 2018 er kommet godt fra start.

Læs mere

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Fredag 07. februar 2014 kl. 09.00 12.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 1 B Fraværende: Dagsorden: 1. Velkomst 2. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Delegeretmødet 24. maj Afrapportering fra workshops

Delegeretmødet 24. maj Afrapportering fra workshops Delegeretmødet 24. maj 2014 Afrapportering fra workshops Afrapportering workshops Landsindsamling Hvilke aktiviteter virker godt Fortæl gode eksempler. Hvad kan vi også gøre? At stå uden for forretninger/butikker

Læs mere

Program for tværsektorielle kompetenceudviklingstilbud. i Region Hovedstaden

Program for tværsektorielle kompetenceudviklingstilbud. i Region Hovedstaden Program for tværsektorielle kompetenceudviklingstilbud i Region Hovedstaden Baggrunden for det tværsektorielle kompetenceudviklingsprogram Region Hovedstadens tværsektorielle kompetenceudviklingsprogram

Læs mere

Aktivitetsstatistik. Kilde: CSC Scandihealth. Kilde: CSC Scandihealth

Aktivitetsstatistik. Kilde: CSC Scandihealth. Kilde: CSC Scandihealth Aktivitetsstatistik Tabel 1: Antal patienter på regioner, 1. juni 2011-31. maj 2012 54 - Diabetes 10.474 18.561 18.738 21.760 15.235 84.634 55 - Nedgroede tånegle 1.475 4.598 3.382 4.403 3.063 16.905 59

Læs mere

Værdien af det frivillige engagement. Oplæg ved Regionsmøde Forår 2016 v. Anne Sander

Værdien af det frivillige engagement. Oplæg ved Regionsmøde Forår 2016 v. Anne Sander Værdien af det frivillige engagement Oplæg ved Regionsmøde Forår 2016 v. Anne Sander Hvorfor nu det? Det skal give mening at bruge tid og kræfter ellers mister vi motivationen Den enkeltes indsats og aktiviteten

Læs mere

DSKS Årsmøde Nyborg Strand 14. januar 2012. Truels Schultz Formand Diabetesforeningen Hvordan vil fremtidens patient gerne mødes?

DSKS Årsmøde Nyborg Strand 14. januar 2012. Truels Schultz Formand Diabetesforeningen Hvordan vil fremtidens patient gerne mødes? DSKS Årsmøde Nyborg Strand 14. januar 2012 Truels Schultz Formand Diabetesforeningen Hvordan vil fremtidens patient gerne mødes? Diabetes data 275.000 danskere har diagnosen diabetes. 245.000 danskere

Læs mere

Brugen af teknologiske behandlingsredskaber og andre hjælpemidler til tracking og selvmonitorering

Brugen af teknologiske behandlingsredskaber og andre hjælpemidler til tracking og selvmonitorering Brugen af teknologiske behandlingsredskaber og andre hjælpemidler til tracking og selvmonitorering Titel: Brugen af teknologiske behandlingsredskaber og andre hjælpemidler til tracking og selvmonitorering

Læs mere

Referat fra Møde i det Regionale Diabetesudvalg

Referat fra Møde i det Regionale Diabetesudvalg Patientforløb Sundhed på tværs Ref.: Karin Bang Andersen Mail: kba@rn.dk Tlf.: 41181525 Dato: 13. decemer 2017 Referat fra Møde i det Regionale Diabetesudvalg Mødet blev afholdt mandag den 4. december

Læs mere

Punkter til beslutning REFERAT

Punkter til beslutning REFERAT Økonomi- og planlægningsafdelingen REFERAT Møde i: SFR Anæstesiologi Dato: 19. november 2012 Kl.: 14-16 Sted: Rigshospitalet, Auditoriet Afsnit 4031 (opgang 4, 3 sal) Deltagere: Vicedirektør Per Jørgensen

Læs mere

Brugerinvolvering set fra mennesker med diabetes perspektiv. Kristian Johnsen Faglig direktør Diabetesforeningen

Brugerinvolvering set fra mennesker med diabetes perspektiv. Kristian Johnsen Faglig direktør Diabetesforeningen Brugerinvolvering set fra mennesker med diabetes perspektiv Kristian Johnsen Faglig direktør Diabetesforeningen Agenda 1. Brugerinddragelse er i Diabetesforeningens DNA 2. Definitioner og erfaringer med

Læs mere

KONFERENCE HVORDAN STYRER VI EFTER DET, DER GIVER VÆRDI?

KONFERENCE HVORDAN STYRER VI EFTER DET, DER GIVER VÆRDI? Region Hovedstaden UDVIKLINGS- HOSPITAL BORNHOLM KONFERENCE HVORDAN STYRER VI EFTER DET, DER GIVER VÆRDI? PROGRAM BORNHOLM DEN 25. APRIL 2018 FORORD Fremtidens sundhedsvæsen skal i højere grad styre efter

Læs mere

Overlæge Maria Christiansen Kyhn, faglig ekspert SP Hospitalspraksiskonsulent Thomas Saxild (almen praksis)

Overlæge Maria Christiansen Kyhn, faglig ekspert SP Hospitalspraksiskonsulent Thomas Saxild (almen praksis) UDK SFR Oftalmologi Blegdamsvej 9 2100 København Ø REFERAT Møde i: Sundhedsfagligt råd for Oftalmologi Dato: 7. marts 2018 Kl.: 7.45-8.30 Sted: Øjenklinikkens store mødelokale på Rigshospitalet, Glostrup

Læs mere

Diabetesforeningens politikpapir Sammen om et godt liv med diabetes og en fremtid uden

Diabetesforeningens politikpapir Sammen om et godt liv med diabetes og en fremtid uden Diabetesforeningens politikpapir 2019 Sammen om et godt liv med diabetes og en fremtid uden 1 Politikpapir 2019 Forord Flere danskere vil i fremtiden leve med en eller flere kroniske sygdomme som diabetes.

Læs mere

Diabetesforeningen. Velkommen til Delegeretmøde 2016

Diabetesforeningen. Velkommen til Delegeretmøde 2016 Diabetesforeningen Velkommen til Delegeretmøde 2016 Dagsordenens pkt. 1 Valg af mødeleder Dagsorden Valg af mødeleder Status på Diabetesforeningens arbejde ved Hovedbestyrelsen Fremlæggelse og godkendelse

Læs mere

Diabetes rehabilitering - sådan gør vi i Hjørring Kommune

Diabetes rehabilitering - sådan gør vi i Hjørring Kommune Diabetes rehabilitering - sådan gør vi i Hjørring Kommune Hvem er jeg? Else Deichmann Nielsen Sygeplejerske ved Borgersundhed, Sundhedscenter Hjørring. 67.816 indbyggere Hjørring Sundhedscenter Træningsenheden

Læs mere

Godkendt 7. juni Årsrapport 2017

Godkendt 7. juni Årsrapport 2017 Godkendt 7. juni 2018 Årsrapport 2017 Indhold Indhold... 2 GCP-enhedens mission... 3 GCP-enhedens vision.... 3 Organisation... 4 Organisatorisk tilknytning... 4 Styregruppe... 4 Finansiering... 4 Personale...

Læs mere

1. Årsmøde 4. juni Dansk Selskab for Fysioterapi 18. juli Nyhedsbrev Dansk Selskab for Fysioterapi juli 2014

1. Årsmøde 4. juni Dansk Selskab for Fysioterapi 18. juli Nyhedsbrev Dansk Selskab for Fysioterapi juli 2014 18. juli 2014 Nyhedsbrev juli 2014 1. Årsmøde 4. juni 2014 afholdt deres første årsmøde den 4. juni 2014 på HUSET i Middelfart. På dagen blev en ny bestyrelse valgt ind. Ved generalforsamlingen var 16

Læs mere

Referat fra møde i Ældrerådet mandag den 24. november 2014, kl. 10.00-12.00.

Referat fra møde i Ældrerådet mandag den 24. november 2014, kl. 10.00-12.00. Center for Sundhed og Omsorg Ældrerådet Referat fra møde i Ældrerådet mandag den 24. november 2014, kl. 10.00-12.00. Mødet afholdes i Det Røde Værelse. Deltagere: Anje Holmstad, Per Thordal, Jette Lützhøft,

Læs mere

Patientinformation. Nyopdaget Diabetes. Patientforløb

Patientinformation. Nyopdaget Diabetes. Patientforløb Patientinformation Nyopdaget Diabetes Patientforløb Kvalitet Døgnet Rundt Børne- og ungeklinikken SUKKERSYGE, DIABETES MELLITUS TYPE 1. Beskrivelsen omhandler den akutte indlæggelse på Børne- og ungeklinikken,

Læs mere

2.1 Meddelelser fra formanden Kirsten Feld orienterede om pjecer fra Slagelse Ældreråd, som også er tilsendt til Ældrerådet.

2.1 Meddelelser fra formanden Kirsten Feld orienterede om pjecer fra Slagelse Ældreråd, som også er tilsendt til Ældrerådet. Ældrerådet Dato 27.04.2015 Referat af Ældrerådets møde mandag den 4. maj 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X

Læs mere

Målrettet sundhedspædagogik i behandling af sårbare diabetespatienter - videreudvikling og afprøvning af sundhedspædagogiske metoder og redskaber

Målrettet sundhedspædagogik i behandling af sårbare diabetespatienter - videreudvikling og afprøvning af sundhedspædagogiske metoder og redskaber Bilag 2 - Baggrund Målrettet sundhedspædagogik i behandling af sårbare diabetespatienter - videreudvikling og afprøvning af sundhedspædagogiske metoder og redskaber Formål med projektet Litteraturen nationalt

Læs mere

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 11. september 2013 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 1 C Fraværende: Preben Jahnsen Dagsorden: 1. Velkomst

Læs mere

Diabetesforeningens Frivilligpolitik

Diabetesforeningens Frivilligpolitik Diabetesforeningens Frivilligpolitik INDHOLD Om frivilligpolitikken Diabetesforeningen bygger en stor del af sit arbejde på frivilligt engagement. Uanset om man er valgt ind i en bestyrelse og dermed er

Læs mere

Diabetesforeningens Frivilligpolitik

Diabetesforeningens Frivilligpolitik Diabetesforeningens Frivilligpolitik Indhold Om frivilligpolitikken 2 Værdier 3 Hvad er frivillighed? 3 Frivillige aktiviteter 4 Frivillige kan forvente 5 Diabetesforeningen forventer 6 Uddybende dokumenter

Læs mere

Referat. Møde: Implementeringsgruppen for forebyggelse Tidspunkt: 13. april 2018 kl Sted: OUH Patienthotellet 8. sal Syd.

Referat. Møde: Implementeringsgruppen for forebyggelse Tidspunkt: 13. april 2018 kl Sted: OUH Patienthotellet 8. sal Syd. Referat Møde: Implementeringsgruppen for forebyggelse Tidspunkt: 13. april 2018 kl. 9.00-11.00 Sted: OUH Patienthotellet 8. sal Syd Deltagere Kommuner: Mette Søndergaard Robl, chef, Odense Kommune (næstformand)

Læs mere

FS Nefro Sygeplejefaglige aftryk i specialeplanen for nefrologi. Koldkærgård 1-2 oktober 2014

FS Nefro Sygeplejefaglige aftryk i specialeplanen for nefrologi. Koldkærgård 1-2 oktober 2014 FS Nefro Sygeplejefaglige aftryk i specialeplanen for nefrologi Koldkærgård 1-2 oktober 2014 Afdelingssygeplejerske Anni Sørensen Oversygeplejerske Karina Bruun Dagsorden Specialeplanen, hvad er det, hvem

Læs mere

Ældre Sagens Sygehusudvalg

Ældre Sagens Sygehusudvalg Ældre Sagens Sygehusudvalg - INDSATS FOR ÆLDRE MEDICINSKE PATIENTER Indhold 3 Udfordringer for ældre patienter 3 Ældre Sagens lokale indsats på sundhedsområdet 4 Hvordan har vi organiseret indsatsen? 8

Læs mere

PLO-kursus. forebyggelsesydelser m.m. De praktiserende læger hvad med dem? Hotel Føroyar lørdag d. 7. oktober 2006 kl

PLO-kursus. forebyggelsesydelser m.m. De praktiserende læger hvad med dem? Hotel Føroyar lørdag d. 7. oktober 2006 kl PLO-kursus Sammenhængende - i overenskomstens sundhedsvæsen nye De praktiserende læger hvad med dem? forebyggelsesydelser m.m. Hotel Føroyar lørdag d. 7. oktober 2006 kl. 10.00 16.00 DSS seminar 2. marts

Læs mere

Region Hovedstaden KONFERENCE HVORDAN STYRER VI EFTER DET, DER GIVER VÆRDI?

Region Hovedstaden KONFERENCE HVORDAN STYRER VI EFTER DET, DER GIVER VÆRDI? Region Hovedstaden KONFERENCE HVORDAN STYRER VI EFTER DET, DER GIVER VÆRDI? PROGRAM BORNHOLM D. 25. APRIL 2018 FORMIDDAG - PLENUM 09.00-09.10 Velkommen ved moderator Trine Sick 09.10-09.35 Velkomst ved

Læs mere

Møde i det Regionale Diabetesudvalg

Møde i det Regionale Diabetesudvalg Patientforløb Sundhed på tværs Ref.: Karin Bang Andersen Mail: kba@rn.dk Tlf.: 41181525 Dato: 4. Januar 2016 Referat Møde i det Regionale Diabetesudvalg Mødet blev afholdt mandag den 23. november 2015

Læs mere

Kommissorium for Arbejdsgruppe vedr. styrket indsats for mennesker med lungesygdom

Kommissorium for Arbejdsgruppe vedr. styrket indsats for mennesker med lungesygdom Kommissorium for Arbejdsgruppe vedr. styrket indsats for mennesker med lungesygdom Baggrund Med finansloven for 2015 tilføres sundhedsområdet i alt ca. 6,5 mia. kr. over de næste fire år til en styrket

Læs mere

Velkommen til regionsmøde i Region Sjælland. 19. Februar 2017

Velkommen til regionsmøde i Region Sjælland. 19. Februar 2017 Velkommen til regionsmøde i Region Sjælland 19. Februar 2017 Hist hvor vejen slår en bugt 1 Hist hvor vejen slår en bugt ligger der et hus så smukt Hist hvor vejen slår en bugt ligger der et hus så smukt

Læs mere

Formanden bød velkommen og så frem til et nyt år med spændende udfordringer.

Formanden bød velkommen og så frem til et nyt år med spændende udfordringer. Referat af hovedbestyrelsesmøde i Diabetesforeningen Tid: Torsdag den 16. marts 2017, kl. 16.00-20.00 Sted: Diabetesforeningen, Toldbodgade 33, København Tilstede: Truels Schultz, Jørgen Andersen, Torben

Læs mere

Velkommen til. Regionsmøde d. 27. februar 2016 Region Hovedstaden Danhostel Ishøj

Velkommen til. Regionsmøde d. 27. februar 2016 Region Hovedstaden Danhostel Ishøj Velkommen til Regionsmøde d. 27. februar 2016 Region Hovedstaden Danhostel Ishøj Velkomst ved formand for Regionsudvalget i Region Hovedstaden Kurt Damsted 2 Vort modersmål er dejligt Vort modersmål er

Læs mere

Og hvad kan man ellers få ud af det?

Og hvad kan man ellers få ud af det? Brugerinddragelse i storskala Hvordan får man 500 læger, sygeplejersker, lægesekretærer og andre sundhedsfaglige til at vurdere 3 kliniske It-systemer? Og hvad kan man ellers få ud af det? Kaspar Cort

Læs mere

Regionsmøde ØST. 1. december 2018

Regionsmøde ØST. 1. december 2018 Regionsmøde ØST 1. december 2018 Det haver så nyligen regnet Tekst: Johan Ottosen, 1890 Melodi: Dansk folkemelodi 1) Det haver så nyligen regnet, det har stormet og pisket i vor lund. Frø af ugræs er føget

Læs mere

Kommunalt Samarbejdsforum for Somatik (KSS) for Holbæk Sygehus samt Holbæk, Lejre, Kalundborg og Odsherred kommuner og praksissektor

Kommunalt Samarbejdsforum for Somatik (KSS) for Holbæk Sygehus samt Holbæk, Lejre, Kalundborg og Odsherred kommuner og praksissektor Referat Kommunalt Samarbejdsforum for Somatik (KSS) for Holbæk Sygehus samt Holbæk, Lejre, Kalundborg og Odsherred kommuner og praksissektor Dato: Torsdag den 3. december 2015, kl. 14.00-16.00 Dato: 16.

Læs mere

Mød Diabetesforeningen på Folkemødet 2017

Mød Diabetesforeningen på Folkemødet 2017 Mød Diabetesforeningen på Folkemødet 2017 Om Diabetesforeningen Diabetesforeningen er stemmen for alle med diabetes og deres pårørende i Danmark. Siden 1940 har vi som interesseorganisation støttet mennesker

Læs mere

Velkommen til regionsmøde i Region Hovedstaden V/ Kurt Damsted

Velkommen til regionsmøde i Region Hovedstaden V/ Kurt Damsted Velkommen til regionsmøde i Region Hovedstaden V/ Kurt Damsted Nu falmer skoven trindt om land Nu falmer skoven trindt om land, og fuglestemmen daler, nu storken flyver over strand, ham følge viltre svaler.

Læs mere

Fælles databaseret, national konsensus på diabetesområdet

Fælles databaseret, national konsensus på diabetesområdet Fælles databaseret, national konsensus på diabetesområdet Professor Peter Rossing, formand for Dansk Voksen Diabetes Database Peter Rossing 1 Historie Optur 2004-2005 Opstart af NIP-diabetes, formandskab

Læs mere

Det sammenhængende patientforløb status og udfordringer Ole Snorgaard

Det sammenhængende patientforløb status og udfordringer Ole Snorgaard Det sammenhængende patientforløb status og udfordringer Ole Snorgaard Diabetesklinikken og Tværsektorenheden, Hvidovre hospital Regionalt Diabetesudvalg, forløbsprogram for T2DM, Udviklingsgruppen for

Læs mere

Kortlægning af patientuddannelsestilbud på sygehusene og i kommuner i Syddanmark

Kortlægning af patientuddannelsestilbud på sygehusene og i kommuner i Syddanmark Område: Sundhedsområdet Afdeling: Afdelingen for Sundhedssamarbejde og Kvalitet Journal nr.: Dato: 6. marts 2012 Udarbejdet af: Bruno, Langdahl, Birgitte Lund Møller, Janne Horsbøl & Karina Andersen Kortlægning

Læs mere

DD2 Status. Henning Beck-Nielsen Diabetes UpDate Nyborg, 14. november 2011

DD2 Status. Henning Beck-Nielsen Diabetes UpDate Nyborg, 14. november 2011 DD2 Status Henning Beck-Nielsen Diabetes UpDate Nyborg, 14. november 2011 > Hvorfor DD2? 250.000 patienter med type 2 diabetes (T2D) i Danmark 65 nye tilfælde hver dag i Danmark Forkorter livet med omkring

Læs mere

Det er glædeligt, at børn og unges fysiske og mentale sundhed sættes i fokus. Haderslev Kommune vil gerne bidrage ind i det arbejde.

Det er glædeligt, at børn og unges fysiske og mentale sundhed sættes i fokus. Haderslev Kommune vil gerne bidrage ind i det arbejde. NOTAT Haderslev Kommune Sundhedssamarbejde og Forebyggelse Nørregade 41, St tv 6100 Haderslev www.haderslev.dk Dir. tlf. 30683956 ann@haderslev.dk 30. januar 2019 Sagsbehandler: Ann Iversen Haderslev Kommunes

Læs mere

Kredsbestyrelsen DSR Kreds Sjælland

Kredsbestyrelsen DSR Kreds Sjælland Dagsorden til kredsbestyrelsesmøde Tirsdag d. 12. marts 2019 kl. 09.00 15.00 Mødet afholdes på kredsens kontor i Borup Møllevej 15, 4140 Borup D. 7. marts 2019 Kristina Stange og Annette Møller var med

Læs mere

TEMADAG OM UDVIKLING AF SUNDHEDSPOLITIKKER

TEMADAG OM UDVIKLING AF SUNDHEDSPOLITIKKER . TEMADAG TEMADAG OM UDVIKLING AF SUNDHEDSPOLITIKKER Karen K. Eriksen og Eva M. Burchard Konsulenter i Center for Forebyggelse i praksis, KL Center for Forebyggelse i praksis Formål 2016-2018 Center for

Læs mere

Konference om Det nære sundhedsvæsen: Hvordan udvikler vi samarbejdet mellem almen praksis og kommunerne? Torsdag 27.

Konference om Det nære sundhedsvæsen: Hvordan udvikler vi samarbejdet mellem almen praksis og kommunerne? Torsdag 27. Konference om Det nære sundhedsvæsen: Hvordan udvikler vi samarbejdet mellem almen praksis og kommunerne? Torsdag 27. april, København Fokus på fundamentet Hospital Patient Kommune Almen praksis Hvad med

Læs mere

Kommunens sundhedsfaglige opgaver

Kommunens sundhedsfaglige opgaver Kommunens sundhedsfaglige opgaver Temadag i Danske Ældreråd d. 2. oktober 2019 V./ Lene Miller, Centerchef i Lejre Kommune, Center for Velfærd og Omsorg Lene Miller, Centerchef i Lejre Kommune, Center

Læs mere

Til medlemmer af Implementeringsgruppen BØRN & UNGE, SOMATIK

Til medlemmer af Implementeringsgruppen BØRN & UNGE, SOMATIK Hospitalsenheden Vest Holstebro Staben Kvalitet og Udvikling Lægårdvej 12 DK-7500 Holstebro Tel. +45 7843 8700 kvalitetogudvikling@vest.rm.dk www.vest.rm.dk Til medlemmer af Implementeringsgruppen BØRN

Læs mere

Referat Følgegruppen for forebyggelse

Referat Følgegruppen for forebyggelse Referat Følgegruppen for forebyggelse Tidspunkt: Mandag den 3. oktober 2016, kl. 14.30-16.00 Sted: Mødelokale M2, Praksisenheden, Kokholm 3B, Kolding Deltager: Helle Adolfsen, Sygeplejefaglig direktør,

Læs mere

SKOLEBESTYRELSEN Referat

SKOLEBESTYRELSEN Referat 1 Deltagere: Afbud: Fraværende: Punkt 115: Forældre: Stina Lund, Henrik Pullich, Mette-Marie Noack Lomholt, Louise Johnsen, Vivian Harding Santana, Trine Jespersen, Lene Steensen Personalerep.: Peter Harboe,

Læs mere

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 09.01.2019 kl. 10.00 14.00 Sted: Lersøcentret, Vipperød 4300 Holbæk Der serveres en let frokost Fraværende:

Læs mere

Gæst: Ny konsulent i afdelingen Løn&Ansættelse Nicolai Kempel Sigh hilste på TR-rådet og fortalte lidt om sin baggrund.

Gæst: Ny konsulent i afdelingen Løn&Ansættelse Nicolai Kempel Sigh hilste på TR-rådet og fortalte lidt om sin baggrund. Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 14. marts 2017 For referat: Dato for referat: Karen Fischer-Nielsen 28. marts 2017 Deltagere: Kirsten Ægidius (KÆ), Kirsten Thoke (KT), Charlotte Larsen (CL),

Læs mere