Stor guide. December undgå hackere. beskyt din mobil. Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Stor guide. December 2014. undgå hackere. beskyt din mobil. Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus"

Transkript

1 guide December 2014 Stor guide undgå hackere beskyt din mobil Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus

2 2 Undgå hackere - beskyt din mobil INDHOLD SIDE 3 En hacker kan så let som ingenting få fat i alt, hvad du har på din telefon, hvis du ikke beskytter den. Læs her, hvordan du beskytter din mobil. SIDE 8 SIDE 10 Vil du undgå hackere, men er du i tvivl om, hvordan du får antivirus på din mobil? Her får du en trin-for-trin guide. Foto: Scanpix Ved at følge 7 simple råd kan du holde din smartphone sund og sikker. Her kan du læse, hvad du skal gøre. PLUS udgives af Berlingske Media, Pilestræde 34, 1147 København K, Mail: plus@bt.dk Web: og Ansv. chefredaktør: Olav Skaaning Andersen. Redaktør: Mette Bernt Knudsen, Bemærk: Der kan være omtalt forhold, der ikke længere er gældende. Se udgivelsesdato på forsiden af publikationen. Forsidefoto: Iris

3 Undgå hackere - beskyt din mobil 3 HACKERE KAN OVERTAGE DIN MOBIL Vi har mange følsomme oplysninger på vores smartphone, men kun de færreste beskytter den mod hackere og virus-angreb

4 4 Undgå hackere - beskyt din mobil Vi ved efterhånden alle sammen, hvor vigtigt det er at beskytte computeren mod virus og hackerangreb. Niels Pedersen niep@bt.dk Men når det kommer til vores mobiltelefoner, er sagen en helt anden. Tal fra analysehuset IDC viser, at kun fem procent har antivirus installeret på deres smartphone. Og det til trods for at vi bruger den på nettet som aldrig før. Vi tjekker mail, betaler regninger i netbank og overfører penge til venner og bekendte med MobilePay eller Swipp. Enhver it-kriminel vil elske at få adgang til din mobiltelefon.»en smartphone er ikke længere bare en telefon. Det er en lille computer, der rummer private data og personfølsomme oplysninger. I det mindste bør du installere gratis antivirus på din telefon. Avira, AVG og Avast tilbyder eksempelvis god beskyttelse, og de findes alle i en gratis version,«siger antivirus-eksperten Peter Stelzhammer til BT. Han er medstifter af AV Comparatives, som laver nogle af de mest anerkendte analyser af antivirus-programmer i verden. Det er en østrigsk non-profit organisation, som er uafhængig af kommercielle interesser. Stelzhammer er altså ikke ude på at please antivirus-industrien, som forsøgte at skræmme os til at købe deres programmer, allerede længe inden smartphonen kom på markedet i Får adgang til alt Tidligere har AV Comparatives ligefrem nedtonet nødvendigheden af antivirus til smartphonen, men nu er truslen reel.

5 Undgå hackere - beskyt din mobil 5 Foto: Reuters»Hvis din telefon bliver inficeret, risikerer du, at hackere kan overtage den fuldstændig. De kan aflytte dine opkald, se hvor du er og har været og tage billeder af dig med kameraet. Derudover får de adgang til alt, hvad du har på telefonen. Det gælder blandt andet mail, sms-beskeder, kontaktoplysninger og billeder. Det har vi allerede set flere eksempler på,«siger Peter Stelzhammer. I Østeuropa, Asien og ikke mindst i Kina er der store problemer med virus og malware på smartphones. Det skyldes især, at mange intetanende downloader apps, som hackere bruger til at få adgang til deres privatliv og personfølsomme oplysninger, fra uautoriserede app-stores eller hjemmesider. Det er primært android, som er hårdt ramt af virusfeberen østpå. Intime billeder»før eller siden vil vi i Vesteuropa opleve de samme problemer,«advarer Peter Stelzhammer.» Ligesom på en pc kan du aldrig gardere dig 100 procent, men du er meget mere sikker med antivirus installeret end uden Peter Stelzhammer, antivirus-ekspert Han anbefaler derfor, at du holder dig til Google Play, App Store eller Windows Phone

6 6 Undgå hackere - beskyt din mobil Store, når du henter apps. Men dermed er du stadig ikke helt sikker. For nylig blev mindst intime billeder og flere tusinder videoer fra den populære app Snapchat lagt på nettet af hackere. Flere af billederne stammer fra danske telefoner. Der er dog også gode nyheder. Endnu har der ikke været deciderede virus-udbrud på smartphones a la dem, der med jævne mellemrum spreder sig fra computer til computer med lynets hast. Det er med andre ord din egen adfærd, som afgør, hvor udsat din smartphone er.»det bedste antivirus-program, du kan installere, er dig selv. Uanset hvor godt dit antivirus-program er, kan det ikke beskytte dig mod dårlig adfærd,«siger MereMobil.dk s ejer og redaktør, John G. Pedersen. Han har aldrig haft antivirus på sin smartphone, men tænker sig altid grundigt om, når han surfer på nettet med den.»links og hjemmesider, som lokker dig med en gratis fladskærm eller fortæller dig, at du har vundet en masse penge, når du blot har oplyst dine kreditkort- eller netbank-oplysninger, skal du aldrig stole på,«siger han. Sælger oplysninger videre Det er såkaldte phishing-forsøg, hvor itkriminelle forsøger at narre oplysningerne ud af dig for enten selv at misbruge dem eller sælge dem til andre kriminelle. Men uanset hvad, vil du ikke kunne beskytte din smartphone fuldstændig.»ligesom på en pc kan du aldrig gardere dig 100 procent, men du er meget mere sikker med antivirus installeret end uden,«siger Peter Stelzhammer.

7 Undgå hackere - beskyt din mobil 7 Test appen før brug Er du usikker på, om en app kan være farlig at hente ned på din telefon, så er der hjælp at hente på AV Comparatives hjemmeside. Den uafhængige non-profit organisation har lagt et gratis værktøj på sin hjemmeside, hvor du kan analysere, om den app, du har fundet, er sikker at downloade. Du finder værktøjet på:

8 8 Undgå hackere - beskyt din mobil sådan får du antivirus på mobilen - trin for trin 1. Gå i App Store Du downloader antivirus til din smartphone, præcis som du henter en hvilken som helst anden app. Begynd med at gå i App Store (iphone) eller Google Play (android) alt afhængig af hvilken telefon du har. 2. Find antivirusprogrammet Søg på antivirus og vælg det program, du ønsker. Du kan også søge specifikt på det program, du vil hente, eksempelvis McAfee. I AV Comparatives test af antivirus til smartphones i september fandt G Data, Avira, Bitdefender, McAfee, Cheetah Clean Master, Cheetah CM Security, Trend Micro, Avast, ESET, Kaspersky Lab og Quick Heal over 99 procent af truslerne. De findes alle i gratis basisversioner. Mod betaling kan du få flere sikkerhedsfunktioner.

9 Undgå hackere - beskyt din mobil 9 Note: Der findes i øjeblikket ikke antivirus-programmer til Windows Phone. Kilde: AV Comparatives 3. Installer programmet Følg anvisningerne på skærmen - præcis som når du installerer antivirus-programmer på computeren. Accepter licensaftalen. Visse antivirus-programmer beder dig om at oprette en brugerkonto og et kodeord, hvis du ikke har et i forvejen. Det vil du have, hvis du eksempelvis har installeret deres antivirus på din computer. Du kan også blive bedt om at oplyse din Sæt indstillingerne Når installationen er færdig, starter antivirus-programmet op. Vælg hvilke af programmets funktioner der skal være slået til. Typisk tilbyder de virusscanninger, beskyttelse når du er på nettet, overvågning af dine apps og anti-tyveri-funktioner. Flere af programmerne tilbyder også forældrekontrol, backup af data og blokering af opkald fra uønskede telefonnumre.

10 10 Undgå hackere - beskyt din mobil sådan holder du din smartphone sund

11 Undgå hackere - beskyt din mobil Antivirus Virker på samme måde som på din pc og bærbare computer. Antivirus-programmet beskytter din smartphone mod malware, virus, hacker-angreb og andre trusler. Men de fleste antivirus-programmer tilbyder også beskyttelse, hvis din smartphone bliver stjålet. Du kan blandt andet fjernslette eller fjernlåse data, benytte lokaliseringsfunktioner til at se, hvor den stjålne telefon er og endda tage et billede af tyven med telefonens kamera. Flere af disse antityveri-funktioner findes dog allerede på de nyeste smartphones. Bedst kendt er Apples Find min iphone. 2. sund fornuft Din smartphone er udsat for at blive inficeret med virus og malware, når du surfer på nettet - præcis som din computer. Åbn aldrig mail eller link i sms-beskeder fra afsendere, du ikke kender. Pas også på med at besøge og især downloade apps fra hjemmesider, som du ikke med sikkerhed ved er sikre. Du bør heller aldrig hente programmer direkte ind på mobilen fra pc er eller andre mobiltelefoner.

12 12 Undgå hackere - beskyt din mobil 3. pinkode En undersøgelse fra Epinion viste tidligere i år, at en tredjedel af danskerne ikke har en adgangskode til deres mobiltelefon. Men det bør du have. Ellers kan hvem som helst få adgang til alle de følsomme oplysninger, der ligger på din telefon i et ubevogtet øjeblik - for da slet ikke at tale om, hvis telefonen bliver stjålet. Tænk på, hvad du har liggende af mail, sms-beskeder, billeder og kontaktoplysninger i din telefonbog. Det skal andre ikke have adgang til. 4. app-butikker Brug kun App Store (iphone), Google Play (Android) og Windows Phone Store (Windows phone), når du henter apps. Så er du rimelig sikker på, at du ikke får katten i sækken, når du henter en ny app. Vær dog altid på vagt over for apps fra mystiske udviklere, og hvad appen kræver adgang til, når du installerer den. En lommelygte-app har ikke noget at gøre i din kontaktdatabase, eksempelvis.

13 Undgå hackere - beskyt din mobil streaming Det er fristende at finde en stream af en fodboldkamp i bussen eller at se en film på 10 en kr. lang togtur. Men lad være med at besøge de illegale streaming-sites. Risikoen for malware, phishing og virus er overhængende. Reklamer, der popper op under streamingen, forsøger at installere apps på din telefon.

14 14 Undgå hackere - beskyt din mobil 6. pirat-apps Også i de officielle app-stores florerer der falske apps - især i Windows Phone Store. Lover en app dig adgang til itunes eller Google Maps på din Windows Phone, så er det en pirat-app, som er ude på at sjæle dine penge - og i værste fald dine oplysninger. Du kan hverken få adgang til Apple eller Google-produkter på en Windows Phone. 7. er uheldet ude Oplever du at din telefon bliver meget langsom, eller har du på anden vis mistanke om, at din telefon er inficeret, så er der ikke andet at gøre end at slette alt på telefonen. Du kan se, hvordan man gør på din telefon under Indstillinger. Du bør dog kun formatere telefonen som en sidste udvej. Det renser den for alt - også dine billeder, sms er og din telefonbog. Kilder: Medstifter af AV Comparatives Peter Stelzhammer, MereMobil.dk s ejer og redaktør John G. Pedersen og Alt om Data

hackere guide Sådan beskytter du dig mod sider Så galt kan det gå Kendt dj: Ikke megen hjælp at hente

hackere guide Sådan beskytter du dig mod sider Så galt kan det gå Kendt dj: Ikke megen hjælp at hente Foto: Iris guide Juni 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 8 sider Sådan beskytter du dig mod hackere Så galt kan det gå Kendt dj: Ikke megen hjælp at hente CPR-tyveri INDHOLD I DETTE HÆFTE:

Læs mere

smartphone Vælg den rigtige Guide sider Vi tester lyd, de nyeste telefoner og giver gode råd og vejledning

smartphone Vælg den rigtige Guide sider Vi tester lyd, de nyeste telefoner og giver gode råd og vejledning Foto: Scanpix Guide April 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 16 sider Vælg den rigtige smartphone Vi tester lyd, de nyeste telefoner og giver gode råd og vejledning Smartphone INDHOLD: Guide:

Læs mere

Guide. Foto: Scanpix. Januar 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Sådan betaler du let med. mobilen. side

Guide. Foto: Scanpix. Januar 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Sådan betaler du let med. mobilen. side Foto: Scanpix Guide Januar 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Sådan betaler du let med mobilen 12 r side Guide til de forskellige muligheder Guide: Sådan betaler du let med mobilen INDHOLD:

Læs mere

Guide. Snup en digital detox. Styrk dit liv med Chris MacDonald. Februar 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus.

Guide. Snup en digital detox. Styrk dit liv med Chris MacDonald. Februar 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Foto: Scanpix Guide Februar 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Snup en digital detox Styrk dit liv med Chris MacDonald Snup en digital detox Af Line Felholt i samarbejde med Chris MacDonald

Læs mere

Mini-guide: Sådan sikrer du din computer mod virus

Mini-guide: Sådan sikrer du din computer mod virus Mini-guide: Sådan sikrer du din computer mod virus Efter Java-hullet: Væn dig til det din computer bliver aldrig 100 % sikker. Men derfor kan vi jo godt prøve at beskytte den så vidt mulig alligevel. Vi

Læs mere

Drop den nemme løsning

Drop den nemme løsning guide August 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Drop den nemme løsning Styrk dit liv med Chris MacDonald 2 PLUS udgives af Berlingske Media, Pilestræde 34, 1147 København K, Mail: plus@bt.dk,

Læs mere

DELER og GEMMER. guide. Sådan. du dine feriebilleder. Få styr på billederne Gode råd. sider. Juli 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.

DELER og GEMMER. guide. Sådan. du dine feriebilleder. Få styr på billederne Gode råd. sider. Juli 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b. Foto: Iris guide Juli 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Sådan DELER og GEMMER du dine feriebilleder Få styr på billederne Gode råd 14 sider Gem dine feriebilleder INDHOLD I DETTE HÆFTE:

Læs mere

Guide Kom i form til sommerens motionsløb Begynder Let øvet Erfaren sider

Guide Kom i form til sommerens motionsløb Begynder Let øvet Erfaren sider Foto: Scanpix Guide December 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Kom i form til sommerens motionsløb Begynder Let øvet Erfaren 8 sider Kom ud af dit vinterskjul Vil du være klar til sommerens

Læs mere

Guide. Foto: Iris. Oktober 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Guide: Sådan fornyer du din. viljestyrke

Guide. Foto: Iris. Oktober 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Guide: Sådan fornyer du din. viljestyrke Foto: Iris Guide Oktober 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Guide: Sådan fornyer du din viljestyrke 1sid0e r Styrk dit liv med Chris MacDonald Du skal huske at fo Viljestyrken er flad som

Læs mere

Guide. Foto: Scanpix. Oktober 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. 1sid6er. Guide: Spar penge på. bilforsikringen

Guide. Foto: Scanpix. Oktober 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. 1sid6er. Guide: Spar penge på. bilforsikringen Foto: Scanpix Guide Oktober 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 1sid6er Guide: Spar penge på bilforsikringen Bilforsikringer INDHOLD I DETTE HÆFTE: Spar penge på bilforsikringen...4 Oversigt

Læs mere

O Guide til it-sikkerhed

O Guide til it-sikkerhed It-kriminalitet O Guide til it-sikkerhed Hvad din virksomhed bør vide om it-kriminalitet, og hvordan du kan forebygge det codan.dk 2 Forord 3 o Er I ordentligt sikret mod it-kriminalitet? Mange virksomheder

Læs mere

Guide. Guide: Sådan beskytter du dig mod computer-virus. sider. April 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus

Guide. Guide: Sådan beskytter du dig mod computer-virus. sider. April 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Foto: Iris Guide April 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Guide: 12 sider Sådan beskytter du dig mod computer-virus Guide: Sådan beskytter du dig mod virus Forskellige typer computervirus

Læs mere

guide livsstilsændring Skab en varig sider Styrk dit liv med Chris MacDonald Juni 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.

guide livsstilsændring Skab en varig sider Styrk dit liv med Chris MacDonald Juni 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b. guide Juni 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 8 sider Styrk dit liv med Chris MacDonald Skab en varig livsstilsændring Varig livsstilsændring INDHOLD I DETTE HÆFTE: Skab en varig livsstilsændring...

Læs mere

Guide. brugte biler BILLIGSTE. Gør et godt køb. sider. Se hvor i landet det er billigst. September 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.

Guide. brugte biler BILLIGSTE. Gør et godt køb. sider. Se hvor i landet det er billigst. September 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b. Foto: Iris Guide September 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 14 sider Gør et godt køb De BILLIGSTE brugte biler Se hvor i landet det er billigst Her finder du de bil Københavnerne kører

Læs mere

EKSTREM. Guide. Vores normale livsstil er. sider. Styrk dit liv med Chris MacDonald Sådan bør en normal livsstil være

EKSTREM. Guide. Vores normale livsstil er. sider. Styrk dit liv med Chris MacDonald Sådan bør en normal livsstil være Foto: Iris Guide April 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 8 sider Vores normale livsstil er EKSTREM Styrk dit liv med Chris MacDonald Sådan bør en normal livsstil være Normal eller ekstrem?

Læs mere

guide til it-sikkerhed

guide til it-sikkerhed Codans guide til it-sikkerhed Hvad du som virksomhed bør vide om it-kriminalitet og hvordan du kan forebygge det Indhold Side 3...Forord Side 4...Virksomhedernes tanker om it-kriminalitet Side 5...Sådan

Læs mere

Sådan beskytter du din computer mod angreb

Sådan beskytter du din computer mod angreb Sådan beskytter du din computer mod angreb It-kriminelle har fundet et hul i sikkerheden, så de lige nu kan stjæle din net-identitet. Her bliver du klogere på, hvordan du garderer dig. Af Kenan Seeberg

Læs mere

guide Sådan bruger du din viljestyrke Styrk dit liv med Chris MacDonald September Se flere guider på bt.dk/plus og b.

guide Sådan bruger du din viljestyrke Styrk dit liv med Chris MacDonald September Se flere guider på bt.dk/plus og b. Foto: Iris guide September 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Sådan bruger du din viljestyrke Styrk dit liv med Chris MacDonald Sådan bruger du din viljestyrke Der findes tre former for

Læs mere

Installationsvejledning til smartphones. McAfee All Access

Installationsvejledning til smartphones. McAfee All Access Installationsvejledning til smartphones McAfee All Access COPYRIGHT Copyright 2010 McAfee, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Ingen del af denne publikation må gengives, overføres, afskrives, gemmes på

Læs mere

Guide. Fortæl DEN GODE historie. sider. Juni 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Ud af comfortzonen med Krisztina Maria.

Guide. Fortæl DEN GODE historie. sider. Juni 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Ud af comfortzonen med Krisztina Maria. Foto: Scanpix Guide Juni 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 10 sider Fortæl DEN GODE historie Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Positive tanker INDHOLD: Fortæl den gode historie...4-6

Læs mere

Sådan bør Løsningscenter se ud ingen advarsler alt er slået til. (klik på flaget nederst til højre på skærmen)

Sådan bør Løsningscenter se ud ingen advarsler alt er slået til. (klik på flaget nederst til højre på skærmen) Sådan bør Løsningscenter se ud ingen advarsler alt er slået til. (klik på flaget nederst til højre på skærmen) De væsentligste sikkerhedstiltag: Windows Update skal være slået til (hvis det ikke er advarer

Læs mere

Guide. Kom over din angst for at blive såret. Kærlighedsguide: sider. Maj 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus.

Guide. Kom over din angst for at blive såret. Kærlighedsguide: sider. Maj 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Foto: Iris Guide Maj 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 14 sider Kærlighedsguide: Kom over din angst for at blive såret Angsten for at blive såret INDHOLD I DETTE HÆFTE: Kærlighedsguide:

Læs mere

Guide. Foto: Scanpix. Marts Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. sider. Læg et tidsbudget. og få overskud

Guide. Foto: Scanpix. Marts Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. sider. Læg et tidsbudget. og få overskud Foto: Scanpix Guide Marts 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 22 sider Læg et tidsbudget og få overskud Styrk dit liv med Chris MacDonald Undgå tidsrøvere INDHOLD I DETTE HÆFTE: Læg et tidsbudget

Læs mere

Guide. Foto: Scanpix. November 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Sådan finder du en. autostol. Test af nye autostole

Guide. Foto: Scanpix. November 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Sådan finder du en. autostol. Test af nye autostole Foto: Scanpix Guide November 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Sådan finder du en autostol Test af nye autostole Sikre stole kan også være farlige Ny FDM test viser, at de fleste nye autostole

Læs mere

Guide. Er din PENIS normal? Penisforlænger, penispumpe, penis-sleeve eller operation? sider Jo længere des bedre

Guide. Er din PENIS normal? Penisforlænger, penispumpe, penis-sleeve eller operation? sider Jo længere des bedre Foto: Scanpix Guide Maj 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 10 sider Jo længere des bedre Er din PENIS normal? Penisforlænger, penispumpe, penis-sleeve eller operation? INDHOLD: Jo længere

Læs mere

guide vigtigste råd til din sundhed Chris MacDonald: sider August Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Foto: Scanpix

guide vigtigste råd til din sundhed Chris MacDonald: sider August Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Foto: Scanpix Foto: Scanpix guide August 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 8 sider Chris MacDonald: 10 De vigtigste råd til din sundhed Begrebet sundhed stikker i vidt forskellige retninger og synes

Læs mere

Guide. Foto: Iris. August 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Styrk dit liv med Chris MacDonald. sund. på jobbet

Guide. Foto: Iris. August 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Styrk dit liv med Chris MacDonald. sund. på jobbet Foto: Iris Guide August 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Styrk dit liv med Chris MacDonald Sådan sund holder du på jobbet Sådan holder du d PLUS udgives af Berlingske Media, Pilestræde

Læs mere

BLIV STÆRK. guide. Tag et hvil - og. sider. Maj 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus

BLIV STÆRK. guide. Tag et hvil - og. sider. Maj 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Foto: Iris guide Maj 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Tag et hvil - og 8 sider BLIV STÆRK Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Træningsprogram: Hele kroppen på 35 min. Restitution INDHOLD

Læs mere

Guide. NYTÅRSGUIDE: 12 små valg der ændrer dit liv. Styrk dit liv med Chris MacDonald. Januar Se flere guider på bt.dk/plus og b.

Guide. NYTÅRSGUIDE: 12 små valg der ændrer dit liv. Styrk dit liv med Chris MacDonald. Januar Se flere guider på bt.dk/plus og b. Foto: Scanpix Guide Januar 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus NYTÅRSGUIDE: 12 små valg der ændrer dit liv Styrk dit liv med Chris MacDonald NYTÅRSGUIDE: 12 små valg der ændrer dit liv Når

Læs mere

Guide. motivationen. Beløn dig selv når. halter. Styrk dit liv med Chris MacDonald. Januar Se flere guider på bt.dk/plus og b.

Guide. motivationen. Beløn dig selv når. halter. Styrk dit liv med Chris MacDonald. Januar Se flere guider på bt.dk/plus og b. Foto: Scanpix Guide Januar 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Beløn dig selv når motivationen halter Styrk dit liv med Chris MacDonald Beløn dig selv, når motivationen halter Af Line Felholt

Læs mere

guide Gæld er hårdt for dit helbred sider September 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Sådan får du styr på dit blodtryk

guide Gæld er hårdt for dit helbred sider September 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Sådan får du styr på dit blodtryk Foto: Byline guide September 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Sådan får du styr på dit blodtryk 5 gode råd til hvordan du slipper af med gælden Tips til hvordan du selv kan sænke dit blodtryk

Læs mere

Installationsvejledning til tabletter. McAfee All Access

Installationsvejledning til tabletter. McAfee All Access Installationsvejledning til tabletter McAfee All Access COPYRIGHT Copyright 2010 McAfee, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Ingen del af denne publikation må gengives, overføres, afskrives, gemmes på et

Læs mere

guide August 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Sådan rydder du op i dårlige aftenvaner Styrk dit liv med Chris MacDonald

guide August 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Sådan rydder du op i dårlige aftenvaner Styrk dit liv med Chris MacDonald guide August 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Sådan rydder du op i dårlige aftenvaner Styrk dit liv med Chris MacDonald Sådan rydder du op i PLUS udgives af Berlingske Media, Pilestræde

Læs mere

Undgå virus på telefon og tablet

Undgå virus på telefon og tablet ANDROID-SYSTEMET ER PIVÅBENT FOR KRIMINELLE: Undgå virus på telefon og tablet Styresystemet Android, der er installeret på over en milliard telefoner i verden, er meget åbent og bliver ikke strengt kontrolleret

Læs mere

MÅL. Guide. Drøm om fremtiden og kom i. 1sid0er. Styrk dit liv med Chris MacDonald. November 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.

MÅL. Guide. Drøm om fremtiden og kom i. 1sid0er. Styrk dit liv med Chris MacDonald. November 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b. Foto: Scanpix Guide November 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Drøm om fremtiden og kom i 1sid0er MÅL Styrk dit liv med Chris MacDonald Drøm om fremtiden og kom i mål Vi er de eneste levende

Læs mere

Lynstartvejledning PC, Mac og Android

Lynstartvejledning PC, Mac og Android Lynstartvejledning PC, Mac og Android Installation på pc Der henvises til filen ReadMe på installationsdisken eller til Trend Micros websted for detaljerede oplysninger om systemkrav. Du kan også hente

Læs mere

Guide Sådan skræddersyr du en sund jul Styrk dit liv med Chris MacDonald

Guide Sådan skræddersyr du en sund jul Styrk dit liv med Chris MacDonald Foto: Scanpix Guide December 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Sådan skræddersyr du en sund jul Styrk dit liv med Chris MacDonald Sådan skræddersyr du en sund jul En god jul bør være fuld

Læs mere

Velkommen til 4. omgang af IT for let øvede

Velkommen til 4. omgang af IT for let øvede Velkommen til 4. omgang af IT for let øvede I dag NemId, E-boks, borger.dk Hjemmeopgave 3 Pause Internet Hjemmeopgave 3 I har vel læst Komputer for Alles modul 27 om filer og mapper? Og et par af de andre

Læs mere

Styrk din selvværdsmuskel. Guide. sider. Februar 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Ud af comfortzonen med Krisztina Maria

Styrk din selvværdsmuskel. Guide. sider. Februar 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Foto: Scanpix Guide Februar 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 10 Styrk din selvværdsmuskel sider Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Kom i form med Krisztina Maria INDHOLD I DETTE HÆFTE:

Læs mere

guide Er dit hjem udsat? Den farlige radon sider Læs om den kræftfremkaldende gas Test dit hus: Hvad kan du gøre?

guide Er dit hjem udsat? Den farlige radon sider Læs om den kræftfremkaldende gas Test dit hus: Hvad kan du gøre? Foto: Scanpix guide August 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 8 sider Den farlige radon Er dit hjem udsat? Læs om den kræftfremkaldende gas Test dit hus: Hvad kan du gøre? Radon er kræftfremkaldende

Læs mere

Sikkerhed på smartphones og tablets

Sikkerhed på smartphones og tablets Sikkerhed på smartphones og tablets Foredrag og materiale: Allan Greve, AGR Consult Ældre Sagens IT-Temadag, distrikt 5 1 www.0055.dk Indhold Foredraget giver IT-kyndige et overblik over Principper for

Læs mere

Guide til et privatliv på din smartphone

Guide til et privatliv på din smartphone Guide til et privatliv på din smartphone Af Sten Løck Smartphonen samler alt ét sted, også privatlivet. Derfor er det ekstra vigtigt, at du sikrer din telefon mod uønsket overvågning. Denne guide giver

Læs mere

Guide. Foto: Scanpix. August 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Få job og fritid I BALANCE. Styrk dit liv med Chris MacDonald

Guide. Foto: Scanpix. August 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Få job og fritid I BALANCE. Styrk dit liv med Chris MacDonald Foto: Scanpix Guide August 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 1sid0e r Få job og fritid I BALANCE Styrk dit liv med Chris MacDonald Få job og fritid i balance INDHOLD I DETTE HÆFTE: Få job

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Godt i gang med Android tablet... Indledning. KAPITEL ET... De første trin med din Android-enhed. KAPITEL TO...

INDHOLDSFORTEGNELSE. Godt i gang med Android tablet... Indledning. KAPITEL ET... De første trin med din Android-enhed. KAPITEL TO... INDHOLDSFORTEGNELSE Godt i gang med Android tablet... Indledning KAPITEL ET... De første trin med din Android-enhed Første gang... 8 Tilknyt Google-konto... 9 Sikkerhedskopiering... 10 Hjemmeskærmen...

Læs mere

Guide. Foto: Scanpix. Juli 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. sundere. Sådan griller du. sider

Guide. Foto: Scanpix. Juli 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. sundere. Sådan griller du. sider Foto: Scanpix Guide Juli 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Sådan griller du 18 sundere Masser af tips og tricks til grillsæsonen sider Grillmad INDHOLD I DETTE HÆFTE: Sådan griller du sundere...

Læs mere

Guide. Gåturen. - den glemte miraklekur. sider. Gå-guide Gåturen - ligeså effektiv som en løbetur

Guide. Gåturen. - den glemte miraklekur. sider. Gå-guide Gåturen - ligeså effektiv som en løbetur Foto: Iris Guide Maj 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 10 sider Gåturen - den glemte miraklekur Gå-guide Gåturen - ligeså effektiv som en løbetur At gå er godt INDHOLD I DETTE HÆFTE: Gåturen

Læs mere

Guide. den dårlige. kommunikation. Sådan vender du. i dit parforhold. sider. Derfor forsvinder kommunikationen Løsninger: Sådan kommunikerer I bedre

Guide. den dårlige. kommunikation. Sådan vender du. i dit parforhold. sider. Derfor forsvinder kommunikationen Løsninger: Sådan kommunikerer I bedre Foto: Iris Guide Februar 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Sådan vender du den dårlige 12 kommunikation sider i dit parforhold Derfor forsvinder kommunikationen Løsninger: Sådan kommunikerer

Læs mere

Velkommen til 5. omgang af IT for let øvede

Velkommen til 5. omgang af IT for let øvede Velkommen til 5. omgang af IT for let øvede I dag Hjemmeopgave 4 Internet Hjemmeopgave 4 Internet Kablede forbindelser og trådløse forbindelser. Både ude i verden og inde hos jer selv Internet Internetadresser

Læs mere

Guide. Foto: Scanpix/Iris. Juli 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. 1sid6er. Guide: Få kontrol over børnenes TABLET-TID

Guide. Foto: Scanpix/Iris. Juli 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. 1sid6er. Guide: Få kontrol over børnenes TABLET-TID Foto: Scanpix/Iris Guide Juli 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 1sid6er Guide: Få kontrol over børnenes TABLET-TID Få kontrol over børnenes tablet-tid INDHOLD: Min bedste ven tablet...

Læs mere

guide PENSIONSFINTE TJEN TUSINDER MED MEGET KAN DU TJENE Marts 2015 Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus

guide PENSIONSFINTE TJEN TUSINDER MED MEGET KAN DU TJENE Marts 2015 Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus guide Marts 2015 SÅ MEGET KAN DU TJENE TJEN TUSINDER MED PENSIONSFINTE Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 2 TJEN TUSINDER MED SKATTERABAT INDHOLD SIDE 4 Betal din skat nu og scor en ekstra pensionsgevinst,

Læs mere

tissetrangen Guide Sådan kommer du af med Inkontinens - et tabu sider Sådan træner du tissetrangen væk

tissetrangen Guide Sådan kommer du af med Inkontinens - et tabu sider Sådan træner du tissetrangen væk Foto: Iris Guide MARTS 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 8 sider Inkontinens - et tabu Sådan kommer du af med tissetrangen Sådan træner du tissetrangen væk INKONTINENS INDHOLD I DETTE HÆFTE:

Læs mere

Novell Vibe Quick Start til mobilenheder

Novell Vibe Quick Start til mobilenheder Novell Vibe Quick Start til mobilenheder Marts 2015 Introduktion Din Vibe-administrator kan deaktivere mobiladgang til Novell Vibe-webstedet. Hvis du ikke har adgang til Vibemobilgrænsefladen som beskrevet

Læs mere

Guide. Sådan træner og tænker du dig yngre. sider. Ud af comfortzonen med Krisztina Maria. November 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.

Guide. Sådan træner og tænker du dig yngre. sider. Ud af comfortzonen med Krisztina Maria. November 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b. Foto: Scanpix Guide November 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Sådan træner og tænker du dig yngre 10 sider Ud af comfortzonen med Krisztina Maria INDHOLD I DETTE HÆFTE: Træn og tænk dig

Læs mere

Guide. Foto: Iris. August 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. 1sid6er. Sådan får du et billigt. feriehus

Guide. Foto: Iris. August 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. 1sid6er. Sådan får du et billigt. feriehus Foto: Iris Guide August 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 1sid6er Sådan får du et billigt feriehus Sommerhuse INDHOLD I DETTE HÆFTE: Scor et billigt sommerhus... 4 Sommerhus-oversigt...

Læs mere

Mobile Security. Kom i gang lynhurtigt. Dansk

Mobile Security. Kom i gang lynhurtigt. Dansk Mobile Security Kom i gang lynhurtigt Dansk 1 Installation Installation af BullGuard Mobile Security 1. Gå ind på www.bullguard.com/mobi fra din telefon. 2. Indtast licensnøglen. Den står på bagsiden af

Læs mere

Guide. apps du bør eje. Børn Ferie Indkøb Motion Økonomi. sider. September 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.

Guide. apps du bør eje. Børn Ferie Indkøb Motion Økonomi. sider. September 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b. Foto: Scanpix/Iris Guide September 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 22 GRATIS apps du bør eje 16 sider Børn Ferie Indkøb Motion Økonomi 22 GRATIS apps du bør eje INDHOLD: 22 gratis apps

Læs mere

xxx MARTS 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Læs her hvordan du: FOREBYG LØBESKADER 1sid2er 5 effektive øvelser 4 ekstra øvelser

xxx MARTS 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Læs her hvordan du: FOREBYG LØBESKADER 1sid2er 5 effektive øvelser 4 ekstra øvelser xxx MARTS 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Læs her hvordan du: FOREBYG LØBESKADER 1sid2er 5 effektive r 4 ekstra r Foto: Scanpix Forebyg løbeskader med 5 effektive r Af Mai Libach Hansen

Læs mere

Guide. hvordan du kommer videre. Læs her. sider. Se dit liv i et nyt perspektiv Sådan får du det godt med dig selv

Guide. hvordan du kommer videre. Læs her. sider. Se dit liv i et nyt perspektiv Sådan får du det godt med dig selv Guide MARTS 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Læs her 12 hvordan du kommer videre sider Se dit liv i et nyt perspektiv Sådan får du det godt med dig selv GUIDE INDHOLD I DETTE HÆFTE: Side

Læs mere

Guide Flex Vælg det rig etlilege r fast? boliglån12sider Spar 15.000 kr. om året

Guide Flex Vælg det rig etlilege r fast? boliglån12sider Spar 15.000 kr. om året Foto: Iris Guide April 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Flex eller fast? Vælg det rigtige boliglån 12 sider Spar 15.000 kr. om året Boliglån INDHOLD I DETTE HÆFTE: Spar 15.000 kr. om året...

Læs mere

Guide. Sådan håndterer du parforholdets faresignaler. De 10 største faresignaler i dit parforhold Sådan gør du noget ved det

Guide. Sådan håndterer du parforholdets faresignaler. De 10 største faresignaler i dit parforhold Sådan gør du noget ved det Foto: Iris Guide September 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Sådan håndterer du parforholdets faresignaler De 10 største faresignaler i dit parforhold Sådan gør du noget ved det Faresignaler

Læs mere

FORÆLDREFOLDER CODEX FORÆLDREFOLDER

FORÆLDREFOLDER CODEX FORÆLDREFOLDER FORÆLDREFOLDER CODEX FORÆLDREFOLDER 1 CODEX KÆRE FORÆLDRE Børn og unges liv bliver mere og mere digitalt, både i skolen og i hjemmet. Det digitale liv bringer mange fordele, men også sikkerhedsrisici,

Læs mere

guide - og kom kiloene til livs Drop mellemmåltiderne sider Ud af comfortzonen med Krisztina Maria

guide - og kom kiloene til livs Drop mellemmåltiderne sider Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Foto: Iris guide August 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 10 sider Guide: Få styr på dine mellemmåltider Drop mellemmåltiderne - og kom kiloene til livs Ud af comfortzonen med Krisztina

Læs mere

PSYKIATRIENS VIKARCENTER. MinTid. Quickguide. Version 7.0

PSYKIATRIENS VIKARCENTER. MinTid. Quickguide. Version 7.0 PSYKIATRIENS VIKARCENTER MinTid Quickguide Version 7.0 Psykiatriens Vikarcenter Vi glæder os til, at du kommer på MinTid. Systemet giver dig adgang til bedre planlægning, vagtbørsen og muligheden for at

Læs mere

Guide. Se hvilket lån du skal bruge. Det nye superlån. sider. - F1-lånets afløser - Så meget koster det at låne en million

Guide. Se hvilket lån du skal bruge. Det nye superlån. sider. - F1-lånets afløser - Så meget koster det at låne en million Foto: Iris Guide Juni 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Det nye superlån Se hvilket lån du skal bruge 14 sider - F1-lånets afløser - Så meget koster det at låne en million Det nye superlån

Læs mere

NETS WALLET PILOT TEST

NETS WALLET PILOT TEST NETS WALLET PILOT TEST Guide til installation af Nets Wallet 21.11.2016 Intro Pilot test af Nets Wallet Sådan tilmeldes og registreres brugere til pilot testen Nets bruger Microsoft s HockeyApp til distribution

Læs mere

Guide. Bliv en haj i. fitnesscenteret. sider. 9 TIPS: Undgå at ligne en nybegynder. Januar 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.

Guide. Bliv en haj i. fitnesscenteret. sider. 9 TIPS: Undgå at ligne en nybegynder. Januar 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b. Foto: Scanpix Guide Januar 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 12 sider Bliv en haj i fitnesscenteret 9 TIPS: Undgå at ligne en nybegynder 9 tips til fitness-centeret Sådan undgår du at ligne

Læs mere

Kom godt i. Få hjælp 24/7 Side 4 Udland Side 7. Smartphones Side 3 Nummerflytning Side 6 Hurtigt overblik Bagsiden

Kom godt i. Få hjælp 24/7 Side 4 Udland Side 7. Smartphones Side 3 Nummerflytning Side 6 Hurtigt overblik Bagsiden Kom godt i gang Indstil din mobil Side 2 Abonnement eller taletid Side 5 Tal ordentligt Side 7 Smartphones Side 3 Nummerflytning Side 6 Hurtigt overblik Bagsiden Få hjælp 24/7 Side 4 Udland Side 7 Velkommen

Læs mere

En introduktion til. IT-sikkerhed 16-12-2015

En introduktion til. IT-sikkerhed 16-12-2015 En introduktion til 16-12-2015 1 En rettesnor for din brug af IT I Dansk Supermarked Group forventer vi, at du er orienteret om, hvordan du skal bruge IT, når du er ansat hos os. I denne guide kan du læse

Læs mere

Guide. Foto: Scanpix/Iris. August 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. sider SPAR FORMUE PÅ NYT SUPERLÅN

Guide. Foto: Scanpix/Iris. August 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. sider SPAR FORMUE PÅ NYT SUPERLÅN Foto: Scanpix/Iris Guide August 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 14 sider SPAR FORMUE PÅ NYT SUPERLÅN INDHOLD: SUPERLÅN Spar formue på nyt superlån...4 SKEMAER: Det koster det...6 Så meget

Læs mere

F-Secure Anti-Virus for Mac 2015

F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 2 Indhold F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 Indhold Kapitel 1: Introduktion...3 1.1 Administrer abonnement...4 1.2 Hvordan sikrer jeg, at min computer er beskyttet...4 1.2.1

Læs mere

Tænderskæren gør dig syg

Tænderskæren gør dig syg Foto: Scanpix/Iris Guide November 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Tænderskæren gør dig syg Hjælp dig selv 8 sider Tænderskæren gør dig syg INDHOLD: Tænderskæren gør dig syg...4-5 GUIDE:

Læs mere

guide SMART- METODEN SÅDAN NÅR DU DINE SUNDHEDSMÅL sider Marts 2015 Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus

guide SMART- METODEN SÅDAN NÅR DU DINE SUNDHEDSMÅL sider Marts 2015 Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus guide Marts 2015 14 sider SMART- METODEN SÅDAN NÅR DU DINE SUNDHEDSMÅL Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 2 INDHOLD SIDE 4 Vær konkret, når du går i gang med en livsstilsændring. Læg dig fast på,

Læs mere

FORÆLDREFOLDER CODEX FORÆLDREFOLDER

FORÆLDREFOLDER CODEX FORÆLDREFOLDER FORÆLDREFOLDER FORÆLDREFOLDER 1 KÆRE FORÆLDRE Børn og unges liv bliver mere og mere digitalt, både i skolen og i hjemmet. Det digitale liv bringer mange fordele, men også sikkerhedsrisici, som er helt

Læs mere

Det farlige Internet (?)

Det farlige Internet (?) Det farlige Internet (?) Farum Bibliotek 21. Oktober 2008 Peter Krüger 21-10-2008 Peter Krüger 1 Hvem og hvorfor? Trusler på internettet. Disposition Virus og orme Trojanske heste og bagdøre SPAM mail

Læs mere

Guide. skilsmisse. Plej parforholdet på ferien. og undgå. sider. Sådan bygger I parforholdet op igen

Guide. skilsmisse. Plej parforholdet på ferien. og undgå. sider. Sådan bygger I parforholdet op igen Sådan bygger I parforholdet op igen Foto: Scanpix/Iris Guide Juni 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Plej parforholdet på ferien 12 sider og undgå skilsmisse Plej parforholdet på ferien

Læs mere

Kaspersky PURE. SOFT CONSULT * VESTERBALLEVEJ 5 * 7000 FREDERICIA TLF.: 64 41 22 11 * Email: mail@softconsult.net

Kaspersky PURE. SOFT CONSULT * VESTERBALLEVEJ 5 * 7000 FREDERICIA TLF.: 64 41 22 11 * Email: mail@softconsult.net Kaspersky PURE Ultimativ beskyttelse af dit digitale liv Kaspersky PURE overstiger i høj grad den sædvanlige PC-beskyttelse. Systemet gør din PC yderst immun over for cybertrusler af enhver art. Du kan

Læs mere

Hvad du bør vide om computervirus. Hvad du bør vide om computervirus

Hvad du bør vide om computervirus. Hvad du bør vide om computervirus er en pjece for dig, der vil vide, hvordan du undgår virus. Du finder også information om, hvad du skal gøre, når skaden er sket. Du skal sikre dig mod virus, fordi: du risikerer at miste dine data du

Læs mere

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS DANSKE BANK 1

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS DANSKE BANK 1 SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS DANSKE BANK 1 2 DANSKE BANK VELKOMMEN TIL MOBILEPAY BUSINESS MobilePay Business er en betalingsløsning, som giver din virksomhed mulighed for at modtage betalinger

Læs mere

Spørgsmål & svar til App

Spørgsmål & svar til App Spørgsmål & svar til App De mest stillede spørgsmål til Myfone App til iphone og Android Midt Solu on A/S Godthåbsvej 23-25 8660 Skanderborg Tlf. 70 22 19 03 e-mail: info@midtsolu on.dk Web: www.midtsolu

Læs mere

Manual til AVG Antivirus

Manual til AVG Antivirus Manual til AVG Antivirus Det anbefales, at alle brugere benytter sig af et antivirus-program. Formålet med programmet er at forhindre din computer i at blive smittet med virus. Virus-inficerede computere

Læs mere

Modul 3: Digital Sikkerhed

Modul 3: Digital Sikkerhed Modul 3: Digital Sikkerhed Internetsikkerhed Vær sikker online Visse ting, som folk der er vokset op med teknologi ikke engang tænker over, kan være store forhindringer for modne brugere af internettet.

Læs mere

Guide. Foto: Scanpix. Juli 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Så dyr bliver din. bolig i år. Sådan holder du udgifterne nede

Guide. Foto: Scanpix. Juli 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Så dyr bliver din. bolig i år. Sådan holder du udgifterne nede Foto: Scanpix Guide Juli 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Så dyr bliver din bolig i år Sådan holder du udgifterne nede Så dyr bliver din bolig i år INDHOLD I DETTE HÆFTE: Brændsel, el,

Læs mere

guide viljestyrke Sådan træner du din Styrk dit liv med Chris MacDonald MÅNEDXX ÅRXX - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Foto: Byline

guide viljestyrke Sådan træner du din Styrk dit liv med Chris MacDonald MÅNEDXX ÅRXX - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Foto: Byline Foto: Byline guide MÅNEDXX ÅRXX - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Sådan træner du din viljestyrke Styrk dit liv med Chris MacDonald Sådan træner du din vilj Viljestyrken er en mental muskel,

Læs mere

mål langsigtede Guide Sådan sætter du dig sider Kontante træningsråd Sådan kommer du ud af comfortzonen

mål langsigtede Guide Sådan sætter du dig sider Kontante træningsråd Sådan kommer du ud af comfortzonen Foto: Iris Guide Marts 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Sådan sætter du dig 8 sider langsigtede mål Kontante træningsråd Sådan kommer du ud af comfortzonen Sæt langsigtede mål INDHOLD

Læs mere

Er det sikkert at bruge JAVA?

Er det sikkert at bruge JAVA? Side 1 Juli 2014 Java river huller i it-sikkerheden på både Windows og Mac. men det er svært at undvære JAVA. De seneste dages udbrud af Flashback-trojaneren på Mac-computere har igen sat fokus på sikkerheds-problemer

Læs mere

PSYKIATRIENS VIKARCENTER. MinTid. Quickguide. Version 6.0

PSYKIATRIENS VIKARCENTER. MinTid. Quickguide. Version 6.0 PSYKIATRIENS VIKARCENTER MinTid Quickguide Version 6.0 Psykiatriens Vikarcenter Vi glæder os til at du kommer på Min Tid. Systemet giver dig adgang til bedre planlægning, vagtbørsen og muligheden for at

Læs mere

på afbetaling guide Så billigt kan du købe bil sider Oversigt: Priser på 13 mikrobiler August 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.

på afbetaling guide Så billigt kan du købe bil sider Oversigt: Priser på 13 mikrobiler August 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b. Foto: Scanpix guide August 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Så billigt 8 sider kan du købe bil på afbetaling Oversigt: Priser på 13 mikrobiler 795 Ford Ka er Danmarks billigste bil at

Læs mere

guide Foto: Scanpix August 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 8sider Kaffe - Sundt eller usundt? Få styr på dit kaffeforbrug

guide Foto: Scanpix August 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 8sider Kaffe - Sundt eller usundt? Få styr på dit kaffeforbrug Foto: Scanpix guide August 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 8sider Kaffe - Sundt eller usundt? Få styr på dit kaffeforbrug Få styr på dit kaffeforbrug Et stort indtag af kaffe kan føre

Læs mere

Guide. Skift ferieformen ud med topformen. sider. Juli Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Ud af comfortzonen med Krisztina Maria

Guide. Skift ferieformen ud med topformen. sider. Juli Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Foto: Scanpix Guide Juli 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 12 sider Skift ferieformen ud med topformen Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Skift ferieformen ud med topformen INDHOLD:

Læs mere

Apple iphone. For at komme i gang med at bruge icloud på din iphone skal du gøre følgende:

Apple iphone. For at komme i gang med at bruge icloud på din iphone skal du gøre følgende: Apple iphone Herunder får du en hurtig guide til, hvordan du kommer i gang med at bruge icloud, Dropbox, Onedrive og Google foto-backup-tjeneste på din iphone. icloud: Med icloud får du 5 gigabyte gratis

Læs mere

Vejledning til Beskedmodulet i Remind for borgere via smartphone eller tablet (fremover kaldet "enhed") og via web.

Vejledning til Beskedmodulet i Remind for borgere via smartphone eller tablet (fremover kaldet enhed) og via web. Vejledning til Beskedmodulet i Remind for borgere via smartphone eller tablet (fremover kaldet "enhed") og via web. Beskedmodulet i Remind er en sikker måde at kommunikere med din behandler/medarbejderen

Læs mere

KRISTIAN LANGBORG-HANSEN. Godt i gang med Android tablet

KRISTIAN LANGBORG-HANSEN. Godt i gang med Android tablet KRISTIAN LANGBORG-HANSEN Godt i gang med Android tablet INDHOLDSFORTEGNELSE Godt i gang med Android tablet... Indledning KAPITEL ET... De første trin med din Android-enhed Første gang... 8 Tilknyt Google-konto...

Læs mere

Onsdags-workshops foråret 2014

Onsdags-workshops foråret 2014 Onsdags-workshops foråret 2014 Hver onsdag kl.15-17 Alle workshops er gratis 15. Januar: Google konto til meget mere end g-mail 22. januar: Google Chrome browseren fra Google 29. januar: NemID, borger.dk

Læs mere

Guide. Foto: Iris. Så BILLIGT er det nye FLEKSLÅN. sider. F1-lånets afløser Eksperternes lånetips

Guide. Foto: Iris. Så BILLIGT er det nye FLEKSLÅN. sider. F1-lånets afløser Eksperternes lånetips Foto: Iris Guide Så BILLIGT er det nye FLEKSLÅN 20 sider F1-lånets afløser Eksperternes lånetips 2 PLUS udgives af Berlingske Media, Pilestræde 34, 1147 København K, Mail: plus@bt.dk, Web: www.bt.dk/plus

Læs mere

Administrator - installation og brug i Windows

Administrator - installation og brug i Windows 1 Administrator - installation og brug i Windows Grundforfattet af Allan, OZ1DIS, redigeret/udgivet af Palle, OZ6YM Det her beskrevne er IKKE noget nyt, og har været gældende siden Windows NT og version

Læs mere

ofre Guide Sådan vælger du hvad du skal sider Styrk dit liv med Chris MacDonald Februar Se flere guider på bt.dk/plus og b.

ofre Guide Sådan vælger du hvad du skal sider Styrk dit liv med Chris MacDonald Februar Se flere guider på bt.dk/plus og b. Foto: Scanpix Guide Februar 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Sådan vælger du hvad du skal ofre Styrk dit liv med Chris MacDonald 14 sider Hvad skal du ofre? INDHOLD I DETTE HÆFTE: Sådan

Læs mere

Guide. Foto: Scanpix. Janaur 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. sider. Kend dine rettigheder på. flyrejsen

Guide. Foto: Scanpix. Janaur 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. sider. Kend dine rettigheder på. flyrejsen Foto: Scanpix Guide Janaur 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 14 sider Kend dine rettigheder på flyrejsen Kend dine rettigheder INDHOLD: Forsinkelser meldes til politiet...4 Guide: Det har

Læs mere

guide Maj 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Spar penge på bilvalget sider Gul eller hvid?

guide Maj 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Spar penge på bilvalget sider Gul eller hvid? guide Maj 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Spar penge på bilvalget 8 sider Gul eller hvid? Gul eller hvid? INDHOLD I DETTE HÆFTE: Gul eller hvid?... 3 Gulpladebilsanalyse privat april

Læs mere

Podcatching. sådan finder, henter og abonnerer du på podcast. Instruktionshæfte. (Rev. 30.10.11) Podcastingkonsulent Karin Høgh

Podcatching. sådan finder, henter og abonnerer du på podcast. Instruktionshæfte. (Rev. 30.10.11) Podcastingkonsulent Karin Høgh Podcatching sådan finder, henter og abonnerer du på podcast Instruktionshæfte (Rev. 30.10.11) Podcastingkonsulent Karin Høgh www.podconsult.dk karin@podconsult.dk Indhold Introduktion...3 Ordforklaring...4

Læs mere