Købssikring: Ofte stillede spørgsmål

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Købssikring: Ofte stillede spørgsmål"

Transkript

1 Købssikring: Ofte stillede spørgsmål Hvad får jeg ud af at have Spar Nord Købssikring? Generelt er det målet at sikre dig ekstra tryghed, når du køber lidt mere værdifulde forbrugsgoder. Spar Nord Købssikring indeholder 3 dækningsområder: Udvidet reklamationsret Købsforsikring Prissikring Med Købssikring er du sikret ved tyveri og udefra kommende skader på dine nyindkøb (herefter benævnt vare eller genstand) i 90 dage. Det giver dig tid til at få varen hjem og installeret/hængt sikkert op i hjemmet. Købssikring sikrer også, hvis du inden for 90 dage finder varen et andet sted til en meget lavere pris. Endelig er du sikret en 5 årig tryghed, hvis et indkøbt produkt ikke virker efter hensigten. Generelt Købssikring Hvem gælder Spar Nord Købssikring for? Private Stjernekunder i Spar Nord, som har et gyldigt Spar Nord MasterCard til privat brug. Fra privatkunder i Spar Nord med et gyldigt Spar Nord MasterCard til privat brug. Helt konkret omfattes Spar Nord Købssikring af Spar Nord Stjerne MasterCard med trip, travel eller travel+ rejseforsikring samt det gratis Spar Nord MasterCard udstedt til Stjernekunder. Herudover er MasterCard Travel Ung, Debit Travel Ung, MasterCard uden rejseforsikring, MasterCard Classic, MasterCard Gold, MasterCard Platinum, Classic-Gold-Platinum med Plusdækning omfattet. Ovennævnte kort er ligeledes omfattet af ID-tyveriforsikringen i henhold i betingelserne for ID-tyveri. Skal varen være købt med Spar Nord MasterCard for at være dækket? Ja, forsikringen omfatter alene køb foretaget med et gyldigt Spar Nord MasterCard. Spar Nord Business MasterCard indeholder ikke købssikring. Hvad er minimumsprisen på varen, for at den er dækket af forsikringen? Det har været vores mål, at dække dine lidt mere værdifulde køb, og derfor skal en vare koste kr. for at være dækket af forsikringen. Hvad er selvrisikoen? Der er ingen selvrisiko på nogle af forsikringerne. Hvornår træder forsikringen i kraft? Forsikringen træder i kraft når man har modtaget sit kort. Er der forsikringsdækning på et familiekort? Ja på lige fod med hovedkortet.

2 Skal der være navn på min kvittering? Der behøver ikke være navn på kvitteringen for et varekøb er omfattet af forsikringen. Men der skal naturligvis kunne præsenteres et kreditkortudtog hvoraf det fremgår, at varen er købt med sikredes gyldige MasterCard. Er mobiltelefoner omfattet? Nej, mobiltelefoner er ikke omfattet. Hvor skal jeg henvende mig med spørgsmål om Spar Nord Købssikring? Ved generelle spørgsmål kontakter du din rådgiver i Spar Nord Bank. Hvis du er i tvivl i forbindelse med skader eller skadeanmeldelser kan du også ringe direkte til AIG på telefonnummer Er jeg stadigvæk dækket, hvis jeg afleverer mit MasterCard? Ja, du er dækket i hele dækningsperioden for de varer du har købt med kortet inden du afleverede det, d.v.s. 90 dage for Prissikring og Købsforsikring samt i alt 5 år for Udvidet reklamationsret. Dækker forsikringen fortsat de varer, jeg har købt med kortet, hvis jeg ikke har kortet mere? Ja, Spar Nord skal blot bekræfte at det nævnte kort var omfattet af Spar Nord Købssikring på købstidspunktet. Hvad skal jeg gøre, når jeg vil anmelde en skade? Du skal hurtigst muligt gå til AIG s hjemmeside for at anmelde skaden Det fremgår af siden hvilke bilag du skal vedlægge. Kan jeg slippe for "købsgaranti-forsikringer", som jeg plejer at købe? Både ja og nej. Med de nye forsikringer på dit MasterCard, er du dækket i 5 år mod alle "indefra-kommende" skader. Indefra-kommende skader er de skader, man normalt opfatter som dækket af reklamations-retten. Det er det væsentligste - derudover er man dækket i 90 dage mod hændelige uheld, og såfremt den netop købte vare kan købes billigere et andet sted indenfor 90 dage (ej varer på udsalg). Når du køber tillægsforsikringer, dækker de ud over den udvidede reklamationsret, også hændelige uheld i op til 5 år, samt fugtskader. Nogle af disse skader vil dog også være dækket af Familieforsikringen. Konklusion: Ved køb af tillægsforsikringer får man en længere dækning imod hændelige uheld og fugtskader, så hvis dette er meget vigtigt, kan man overveje en tillægsforsikring. Men for langt de fleste varer, eks. hårde hvidevarer, stereo anlæg, TV, Playstation etc. vil de fleste skader være indefra-kommende og dermed dækket af Spar Nord MasterCard dækningerne. Udvidet reklamationsret Hvad menes egentlig med reklamationsret? Reklamationsretten i henhold til købeloven giver ret til at reklamere over fejl inden for de første 2 år, men det er stadig et krav ifølge købeloven, at fejlen var tilstede på købstidspunktet (selvom den først har vist sig ved senere brug). En garanti dækker som udgangspunkt også fejl, som opstår efter købstidspunktet.

3 Ifølge markedsføringsreglerne må en butik ikke i sin reklame for en vare kalde reklamationsretten for garanti ifølge købeloven. Hvis man anvender ordet garanti skal man give noget "ekstra" i forhold til den almindelige reklamationsret. Det er svært at skelne mellem de to begreber, og det er da også derfor at de ofte bruges i flæng. Hvilke varegrupper kunne fx være omfattet af begrebet "elektriske genstande til brug i hjemmet"? Det er f.eks. hårde hvidevarer, TV, stereoanlæg, DVD, blu-ray, GPS, video, digitalt kamera, spillekonsoller som Playstation, X-box, Nintendo o.l., computere inkl. printer, PAD PC (fx ipad), Netbooks, ipod, MP3 afspiller, ekstern harddisk. Husholdnings-maskiner som fx cappucinomaskiner, foodprocessor, støvsuger, samt elektriske apparater som boremaskine o.l. Vær opmærksom på, at der er undtagelser i betingelserne som fx mobiltelefoner, ure, biler, anvendelse til erhvervsmæssigt formål mv. Hvordan er gaver dækket som jeg giver til mine børn? Den udvidede reklamationsret dækker også gaver til "hjemmeboende børn", idet dæk-ningen kun omfatter genstande i kortholders eget hjem/fritidshus. Hvor lang tid er jeg dækket..? Udvidet reklamationsret udvider den 2 årige reklamationsret i henhold til Købeloven med yderligere 3 år til i alt 5 år. Hvornår er en vare dækket af den danske Købelov, når den er købt i DK og afhentet i udlandet? Det er den når købet er omfattet af den 2 årige reklamationsret efter danske regler og køber kan reklamere over fejl og mangler ved varen til en dansk forretning. Købsforsikring Hvad dækker købsforsikring populært sagt? Alle udefra kommende skader (som ikke kunne forventes forudset af kortholder). Købsforsikring dækker f.eks., hvis dit nye fladskærms TV falder ned fra væggen eller hvis vasen til moster Hanne falder ned fra gavebordet og går i stykker. Hvor lang tid er jeg dækket..? I 90 dage fra købsdatoen, hvilket giver dig god tid til at få genstanden hjem og til at få den hængt op og/eller installeret sikkert. Hvad menes med fysisk skade..? Det er en pludselig udefra kommende skade. Eks. hvis man bliver skubbet til så man taber sin vare og den derfor går i stykker, taber den fra traileren på vej hjem fra IKEA eller taber sin taske, fordi hanken gik i stykker, og genstanden i tasken derved går i stykker etc. Hvem skal bevise at varen gik i stykker indenfor 90 dage? Dette bevises ved, at man hurtigst muligt anmelder skaden til skadebehandler (SOS Int. - se betingelserne for den fulde adresse og tlf. nr.) og indenfor de 90 dage. Hvis jeg køber gaver til andre, vil disse så også være dækket af Spar Nord Købsforsikring? Ja, gaver er dækket på samme vilkår som køb til sig selv.

4 Er der en selvrisiko på Købsforsikring? Nej, alle dækninger er uden selvrisiko. Hvordan er varer købt på Internettet dækket af Spar Nord Købsforsikring? De er dækket mod uheld EFTER modtagelsen. Prissikring Hvad dækker prissikring populært sagt? Prissikring dækker en prisdifference på over 250 kr., hvis du f.eks. har købt en ny vaskemaskine (minimums købspris kr ) og du inden for 90 dage ser den i en tilsvarende butik til en lavere pris. Hvad menes der med begrebet "ens varer"? Varerne skal være identiske med samme modelbetegnelse, produktionsnummer m.m. Hvor lang tid er jeg dækket..? Forsikringen dækker i 90 dage fra købsdatoen. Er køb i internetforretninger omfattet ved sammenligning? Nej, internettet er undtaget, da man derved vil kunne udnytte forsikringen til at foretage sine køb hos en lokal specialist, med deraf værdifuld service og hjælp, og derpå sammenligne prisen med en tilsvarende vare købt på internettet - uden service og rådgivning. Gælder dækningen hvis den billigere vare er på udsalg? Nej, sammenligningen skal foretages på lige vilkår og det er når en vare udbydes uden særligt tilbud/rabat/køtilbud eller andre slagtilbud. Prissikring: Er der et minimum på prisdifferencen for at forsikringen dækker? Der skal være en prisdifference som udgør minimum 250 kr

5 ID-tyveri: Ofte stillede spørgsmål Hvad betragtes som et ID-tyveri? Definitionen af sikredes ID forstås ved enhver legitimation, som i almindelighed anvendes til at identificere sikrede, f.eks. pas, online, log-in koder, digital signatur, kørekort, pinkoder, CPRnummer, kontonumre mv., herunder betalingsinstrument som defineret i lov om betalingstjenester og elektroniske penge, jfr. Lovbekendtgørelse nr. LBK nr. 365 af 26. april Det betragtes derfor som ID-tyveri, når sikredes identitet bliver misbrugt og/eller stjålet, og den stjålne ID anvendes uberettiget til online betalingstransaktioner, til betaling med forfalskede hæveeller betalingskort. Det betragtes også som ID-tyveri, når det stjålne/misbrugte ID anvendes i forbindelse med betaling med check eller betalingskort og til opnåelse af kredit i form af f.eks. optagelse af lån, opnåelse af lån, opnåelse af kredit eller åbning af konto med kreditfacilitet. Hvornår træder forsikringen i kraft? Forsikringen træder i kraft når man har modtaget sit kort og aktiveret det. Forsikringen er kun gældende så længe korthaver har et gyldigt kort. Hvem er sikret gennem Spar Nord MasterCard ID-tyveriforsikring? Den sikrede af ID-tyveriforsikringen gennem MasterCard er kortholder, dvs. indehaveren af det gyldige Spar Nord MasterCard. Kravet er dog, at indehaver af MasterCard skal have bopælsadresse i Danmark. Derudover skal kortet være gyldigt i perioden, hvor der foretages ID-tyveri. Hvilke dækninger er forbundet med ID-tyveriforsikringen? Forsikringen dækker kun tab, som sikrede lider i privat regi. Eventuelle tab, som sikrede i erhvervsmæssigt regi måtte lide som følge af ID tyveriet, er således ikke omfattet. Dækningerne i forbindelse med ID-tyveri dækker advokathjælp og tabt arbejdsfortjeneste jf. nærmere nedenfor, i tilfælde, hvor sikrede får stjålet sit ID, og den stjålne ID anvendes uberettiget til en af følgende 3 situationer: 1) Til online betalingstransaktioner (korttransaktioner og netbank) eller til betaling med forfalskede hæve- eller betalingskort. 2) I forbindelse med betaling med check eller betalingskort. 3) Til opnåelse af kredit i form af f.eks. optagelse af lån, opnåelse af lån, opnåelse af kredit eller åbning af konto med kreditfacilitet. Der er ingen selvrisiko forbundet med ID-tyveriforsikringen. Der er dog en maksimal erstatning på DKK pr. skade, selvom én skade løber over flere år. Fordelingen af maksimal erstatningen ses nedenfor: Summen er fordelt på følgende måde: Advokat omkostninger DKK maksimalt Tabt arbejdsfortjeneste DKK maksimalt

6 Advokatomkostninger Advokatomkostninger dækker over egen advokat og retsafgifter i forbindelse med juridisk bistand i anledning af misbrug af den sikrede identitet herunder: - Forsvar overfor ethvert krav fra påståede kreditorer, herunder deres inkassoforretning. - Bistand til krav om omgørelse eller ophævelse af retsvirkningen af en civilretlig eller strafferetlig dom opnået på urigtige grundlag. - Hjælp til annullering af eventuelle lån, der skulle være optaget i sikredes navn uden sikredes kendskab. - Anfægte og få fjernet urigtige kreditoplysninger hos kreditoplysningsbureauer. - Tabt arbejdsfortjeneste som følge af, at sikrede har været nødsaget til at tage fri fra arbejde for at håndtere praktiske forhold i anledning af tyveriet (maksimalt DKK pr. skade og pr. år). - Selvom én skade løber over flere år, erstattes maksimalt DKK pr. skade, fordelt som ovenfor beskrevet. - Ethvert tab, der udspringer af enten én isoleret eller løbende handling eller flere gentagne eller forbundne handlinger, er at betragte som ét ID tyveri. Hvordan anmelder jeg skaden samt hvordan forløber skadebehandlingen? Du anmelder en skade ved at gå ind på og udfylde skadeblanketten. Blanketten sender du efterfølgende til: anmeldelse@aig.com eller til adressen: AIG Europe Limited Osvald helmuths vej Frederiksberg Ved spørgsmål kan AIG kontaktes på tlf

FORSIKRINGSBETINGELSER ID TYVERIFORSIKRING. Sektion A: Generelle vilkår Sektion B: Særlige vilkår ID Tyveriforsikring 15-05-201415-05-2014

FORSIKRINGSBETINGELSER ID TYVERIFORSIKRING. Sektion A: Generelle vilkår Sektion B: Særlige vilkår ID Tyveriforsikring 15-05-201415-05-2014 15-05-201415-05-2014 FORSIKRINGSBETINGELSER ID TYVERIFORSIKRING Sektion A: Generelle vilkår Sektion B: Særlige vilkår ID Tyveriforsikring Rev. 14.05.14 AIG Europe Limited, Osvald Helmuths vej 4, 2000 Frederiksberg,

Læs mere

Eurocard. ID-tyveriforsikring.

Eurocard. ID-tyveriforsikring. ID-tyveriforsikring. IDENTITETSFORSIKRING. ID tyveri forsikringsbetingelser under hoved police nr. 85 00 1 303, gældende fra den 1. november 2010. 1. Forsikringsgiver: Forsikringsgiver er Chartis Europe

Læs mere

1.1 Sikrede er den person, som anført på certifikatet, tillige med dennes husstand.

1.1 Sikrede er den person, som anført på certifikatet, tillige med dennes husstand. AIG Websafe + ID-Tyveri Forsikringsbetingelser 06.2015 1. Hvem hører til gruppen af sikrede? 1.1 Sikrede er den person, som anført på certifikatet, tillige med dennes husstand. Ved husstand forstås familiemedlemmer,

Læs mere

2.2 Under forudsætning af, at AIG accepterer indtegnelse af sikrede, træder policen i kraft 8 dage efter at første forsikringspræmie er betalt.

2.2 Under forudsætning af, at AIG accepterer indtegnelse af sikrede, træder policen i kraft 8 dage efter at første forsikringspræmie er betalt. AIG Websafe + ID-Tyveri Forsikringsbetingelser 06.2015 1. Hvem hører til gruppen af sikrede? 1.1 XXX 2. Hvornår og hvor dækker forsikringen? 2.1 Dækning er givet under forudsætning af, at den information,

Læs mere

Mastercard 1000 Købssikring og ID-tyveriforsikring

Mastercard 1000 Købssikring og ID-tyveriforsikring Betingelser Mastercard 1000 Købssikring og ID-tyveriforsikring 1 / 23 Indhold Købsforsikring...4 1. Forsikringstagere...4 2. Dækningsomfang...4 3. Dækningens ikrafttræden...5 4. Dækningsperiode...5 5.

Læs mere

Spar Nord MasterCard Købssikring

Spar Nord MasterCard Købssikring Spar Nord MasterCard Købssikring Generelt Købsforsikring Prissikring Udvidet reklamationsret 1. Forsikringstagere. Forsikringstagere er indehavere af et gyldigt Spar Nord MasterCard udstedt af Spar Nord

Læs mere

Generelt Købsforsikring Prissikring Udvidet reklamationsret

Generelt Købsforsikring Prissikring Udvidet reklamationsret Spar Nord MasterCard Debit Købssikring Generelt Købsforsikring Prissikring Udvidet reklamationsret 1. Forsikringstagere. Forsikringstagere er indehavere af et gyldigt: Stjerne MasterCard Debit med en rejseforsikring

Læs mere

Dette gælder også dit Mastercard på mobilen.

Dette gælder også dit Mastercard på mobilen. Dette gælder også dit Mastercard på mobilen. N af Mastercard Private Banking rejseforsikring Dokument med oplysninger om forsikringsproduktet Selskab: Sydbank i samarbejde med Topdanmark Forsikring

Læs mere

Sydbank MasterCard med forsikringen udvidet reklamationsret

Sydbank MasterCard med forsikringen udvidet reklamationsret Sydbank MasterCard med forsikringen udvidet reklamationsret Sydbank MasterCard med udvidet reklamationsret Sydbank har indgået en samarbejdsaftale med Forsik - ringsselskabet AIG Europe Limited, således

Læs mere

1.1 Sikrede er den person, som anført på certifikatet, tillige med dennes husstand.

1.1 Sikrede er den person, som anført på certifikatet, tillige med dennes husstand. AIG Websafe + ID-Tyveri Forsikringsbetingelser 06.2015 1. Hvem hører til gruppen af sikrede? 1.1 Sikrede er den person, som anført på certifikatet, tillige med dennes husstand. Ved husstand forstås familiemedlemmer,

Læs mere

Betingelser. Alm. Brand Kortspær. Nr. KSM 1506 (MasterCard Gold/Platinum) Alm Brand BANK

Betingelser. Alm. Brand Kortspær. Nr. KSM 1506 (MasterCard Gold/Platinum) Alm Brand BANK Alm Brand BANK Midtermolen 7 2100 København Ø Telefon 35 47 47 47 almbrand.dk Side 1 af 7 3 Alm. Brand Kortspær Betingelser Nr. KSM 1506 (MasterCard Gold/Platinum) Indholdsfortegnelse Side 2 af 7 1 Fællesbestemmelser

Læs mere

Forsikringsbetingelser for Købsforsikring/Prisgaranti/Udvidet reklamationsret

Forsikringsbetingelser for Købsforsikring/Prisgaranti/Udvidet reklamationsret Forsikringsbetingelser for Købsforsikring/Prisgaranti/Udvidet reklamationsret i tilknytning til Sydbank MasterCard Private Banking Private (Gældende fra februar 2015) Sydbank har indgået en samarbejdsaftale

Læs mere

Betingelser. Alm. Brand Id-sikring. Nr. IDM 1504 (MasterCard Gold/Platinum) Alm Brand BANK

Betingelser. Alm. Brand Id-sikring. Nr. IDM 1504 (MasterCard Gold/Platinum) Alm Brand BANK Alm Brand BANK Midtermolen 7 2100 København Ø Telefon 35 47 47 47 almbrand.dk Side 1 af 7 3 Alm. Brand Id-sikring Betingelser Nr. IDM 1504 (MasterCard Gold/Platinum) Indholdsfortegnelse Side 2 af 7 1 Fællesbestemmelser

Læs mere

FORSIKRINGSBETINGELSER NØGLEFORSIKRING. Sektion A: Generelle vilkår. Sektion B: Særlige vilkår Nøgleforsikring. Rev. 14.04.14

FORSIKRINGSBETINGELSER NØGLEFORSIKRING. Sektion A: Generelle vilkår. Sektion B: Særlige vilkår Nøgleforsikring. Rev. 14.04.14 FORSIKRINGSBETINGELSER NØGLEFORSIKRING Sektion A: Generelle vilkår Sektion B: Særlige vilkår Nøgleforsikring Rev. 14.04.14 AIG Europe Limited, Osvald Helmuths vej 4, 2000 Frederiksberg, Danmark CVR nr.

Læs mere

Generelt Købsforsikring Prissikring Udvidet reklamationsret

Generelt Købsforsikring Prissikring Udvidet reklamationsret Spar Nord MasterCard Debit Købssikring Konfirmand årgang 2017 Generelt Købsforsikring Prissikring Udvidet reklamationsret 1. Forsikringstagere. Forsikringstagere er konfirmander årgang 2017, der er indehavere

Læs mere

REJSEDÆKNING FOR TYVERI/RØVERI AF TASKE

REJSEDÆKNING FOR TYVERI/RØVERI AF TASKE FORSIKRINGSBETINGELSER REJSEDÆKNING FOR TYVERI/RØVERI AF TASKE Sektion A: Generelle vilkår Sektion B: Særlige vilkår Tyveri/Røveri af taske i forbindelse med rejse 121213, 0097001048 AIG Europe Limited,

Læs mere

FORSIKRINGSBETINGELSER DÆKFORSIKRING. Sektion A: Generelle vilkår Sektion B: Særlige vilkår Dækforsikring 15-05-201415-05-2014. Rev. 13.05.

FORSIKRINGSBETINGELSER DÆKFORSIKRING. Sektion A: Generelle vilkår Sektion B: Særlige vilkår Dækforsikring 15-05-201415-05-2014. Rev. 13.05. 15-05-201415-05-2014 FORSIKRINGSBETINGELSER DÆKFORSIKRING Sektion A: Generelle vilkår Sektion B: Særlige vilkår Dækforsikring Rev. 13.05.14 AIG Europe Limited, Osvald Helmuths vej 4, 2000 Frederiksberg,

Læs mere

REJSE - KONTANT HÆVNING I PENGEAUTOMAT

REJSE - KONTANT HÆVNING I PENGEAUTOMAT FORSIKRINGSBETINGELSER REJSE - KONTANT HÆVNING I PENGEAUTOMAT Sektion A: Generelle vilkår Sektion B: Særlige vilkår Hævning i pengeautomat 06.06.2013, 00971048 AIG Europe Limited, Osvald Helmuths vej 4,

Læs mere

Betingelser. Alm. Brand Id-sikring. Nr. ID 1412 (Tillæg til Indboforsikring) Alm Brand FORSIKRING

Betingelser. Alm. Brand Id-sikring. Nr. ID 1412 (Tillæg til Indboforsikring) Alm Brand FORSIKRING Alm Brand FORSIKRING Midtermolen 7 2100 København Ø Telefon 35 47 47 47 almbrand.dk Side 1 af 5 3 Alm. Brand Id-sikring Betingelser Nr. ID 1412 (Tillæg til Indboforsikring) Indholdsfortegnelse Side 2 af

Læs mere

Black, World Elite MasterCard

Black, World Elite MasterCard B L A C K U D V A L G T S P E C I E L T T I L D I G Black, World Elite MasterCard Transparent paper Transparent paper N O R D E A B L A C K Kortet er altid godt at have med på rejsen. Det giver dig fordele

Læs mere

REJSEDÆKNING FOR TYVERI/RØVERI AF TASKE

REJSEDÆKNING FOR TYVERI/RØVERI AF TASKE FORSIKRINGSBETINGELSER REJSEDÆKNING FOR TYVERI/RØVERI AF TASKE Sektion A: Generelle vilkår Sektion B: Særlige vilkår Tyveri/Røveri af taske i forbindelse med rejse 290414, 0097001048 AIG Europe Limited,

Læs mere

sparbank free du er kun ung én gang

sparbank free du er kun ung én gang sparbank free du er kun ung én gang DU ER KUN UNG ÉN GANG Som ung står du over for en verden af muligheder. Du kan vælge at få en uddannelse, arbejde eller rejse jorden rundt. Du kan gå til fodbold, på

Læs mere

MasterCard Platinum et globalt anerkendt kreditkort

MasterCard Platinum et globalt anerkendt kreditkort MasterCard Platinum MasterCard Platinum et globalt anerkendt kreditkort MasterCard Platinum hører til blandt de mest eksklusive kreditkort. Det er globalt anerkendt, signalerer høj kreditværdighed og giver

Læs mere

FORSIKRINGSBETINGELSER TYVERI/RØVERI AF TASKE I FORBINDELSE MED REJSE

FORSIKRINGSBETINGELSER TYVERI/RØVERI AF TASKE I FORBINDELSE MED REJSE FORSIKRINGSBETINGELSER TYVERI/RØVERI AF TASKE I FORBINDELSE MED REJSE Sektion A: Generelle vilkår Sektion B: Særlige vilkår Tyveri/Røveri af taske i forbindelse med rejse 061213, 0097001048 AIG Europe

Læs mere

PRISER PRIVAT GENERELT

PRISER PRIVAT GENERELT INDHOLD Side DAGLIG ØKONOMI 2 Boks 2 Checks i danske kroner 2 Giro-/indbetalingskort 2 Kasseekspedition 2 Kort 2 - Dankort og Visa Dankort - MasterCard - MasterCard Debit Overførsler 5 Pension 5 Selvbetjening

Læs mere

4) Jeg har returneret/afbestilt min vare/ydelse, men har ikke fået beløbet retur

4) Jeg har returneret/afbestilt min vare/ydelse, men har ikke fået beløbet retur 4) Jeg har returneret/afbestilt min vare/ydelse, men har ikke fået beløbet retur Du kan gøre indsigelse, hvis du har betalt varen/ydelsen med Dankort og du har udnyttet din lovbestemte fortrydelsesret

Læs mere

F.A.Q. - Mobile Pay Online

F.A.Q. - Mobile Pay Online F.A.Q. - Mobile Pay Online MobilePay-bruger Hvordan betaler jeg med MobilePay, når jeg handler på nettet? Kan man kun handle i danske webshops? Hvorfor skulle jeg betale med Mobile- Pay i stedet for mit

Læs mere

INDHOLD Side DAGLIG ØKONOMI 2 Boks 2 Checks i danske kroner 2 Giro-/indbetalingskort 2 Kasseekspedition 2 Kort

INDHOLD Side DAGLIG ØKONOMI 2 Boks 2 Checks i danske kroner 2 Giro-/indbetalingskort 2 Kasseekspedition 2 Kort INDHOLD Side DAGLIG ØKONOMI 2 Boks 2 Checks i danske kroner 2 Giro-/indbetalingskort 2 Kasseekspedition 2 Kort 3 - Dankort og Visa Dankort - MasterCard - MasterCard Debit Overførsler 8 Pension 8 Selvbetjening

Læs mere

Købsforsikring for MasterCard World Signia, Danmark. Gælder fra 1. januar 2009

Købsforsikring for MasterCard World Signia, Danmark. Gælder fra 1. januar 2009 Købsforsikring for MasterCard World Signia, Danmark Gælder fra 1. januar 2009 Forsikringsbetingelserne gælder fra 1. januar 2009 og erstatter alle tidligere forsikringsbetingelser til købs forsikring.

Læs mere

Popermo ID-sikring. Forsikringsbetingelser nr Integreret dækning til Indboforsikring Forsikringsbetingelser nr. 7-06

Popermo ID-sikring. Forsikringsbetingelser nr Integreret dækning til Indboforsikring Forsikringsbetingelser nr. 7-06 Popermo ID-sikring Forsikringsbetingelser nr. 7-81 Integreret dækning til Indboforsikring Forsikringsbetingelser nr. 7-06 Forsikringsbetingelser for Popermo ID-sikring Indholdsfortegnelse Popermo ID-sikring...3

Læs mere

Mastercard Silver Forsikringsbetingelser januar 2018

Mastercard Silver Forsikringsbetingelser januar 2018 Mastercard Silver Forsikringsbetingelser januar 2018 Sektion A Fællesbestemmelser Sektion B Udvidet reklamationsret Sektion C Event afbestillingsforsikring 1 Sektion A FÆLLESBESTEMMELSER FOR SEKTION B

Læs mere

December 2010. LG Big winter sale survey DK 0% 20% 40% Total 30,0% 26,6% 11,4% 10,4% 11,4% 22,6% 25,9% Mand 12,3% 34,3% 13,8% 11,5% 22,3% 33,1% 23-35

December 2010. LG Big winter sale survey DK 0% 20% 40% Total 30,0% 26,6% 11,4% 10,4% 11,4% 22,6% 25,9% Mand 12,3% 34,3% 13,8% 11,5% 22,3% 33,1% 23-35 December 010 LG Big winter sale survey DK 1. Inden for elektronik og hårde hvidevarer, hvad er mest sandsynligt du ville købe på et januarudsalg? 0% 0% 40% 30,0% 6,6% 11,0% 10,0% 3,8% 11,6% 14,% 19,1%,6%

Læs mere

2.1 Forsikringens dækningsperiode fremgår af den udstedte forsikringspolice.

2.1 Forsikringens dækningsperiode fremgår af den udstedte forsikringspolice. Q8 Low RisQ Forsikringsbetingelser 1. Sikrede bil 1.1 Sikrede bil er den, som fremgår af policen defineret ved registreringsnummer. Sikrede bil skal være indregistreret i Danmark, anvendes primært til

Læs mere

SKADEANMELDELSE Tilkaldelse

SKADEANMELDELSE Tilkaldelse Skadeanmeldelse sendes til: Osvald Helmuths Vej 4 DK-2000 Frederiksberg Tlf +45 91 37 53 00 Fax +45 33 11 33 40 www.aig.dk SKADEANMELDELSE Tilkaldelse Når De udfylder denne anmeldelse, beder vi Dem tænke

Læs mere

SKADEANMELDELSE Fører- og passagerulykkesforsikring

SKADEANMELDELSE Fører- og passagerulykkesforsikring Skadeanmeldelse sendes til: Osvald Helmuths Vej 4 DK-2000 Frederiksberg Tlf +45 91 37 53 00 Fax +45 33 11 33 40 www.aig.dk SKADEANMELDELSE Fører- og passagerulykkesforsikring Når De udfylder denne anmeldelse,

Læs mere

kort og godt om kredit- og BetaLinGskort

kort og godt om kredit- og BetaLinGskort kort og godt om kredit- og BetaLinGskort et velvalgt kreditkort i sparbank sikrer dig HandLeFriHed Hvor som HeLst når som HeLst d e n k o r t e s t e V e J t i l k r e d i t - e l l e r b e t a l i n g

Læs mere

Gartnernes Forsikring... Dansk Jordbrug ID-SIKRING. Forsikringsbetingelser nr Tillæg til Familiens Basisforsikring 2

Gartnernes Forsikring... Dansk Jordbrug ID-SIKRING. Forsikringsbetingelser nr Tillæg til Familiens Basisforsikring 2 Gartnernes Forsikring... Dansk Jordbrug ID-SIKRING Forsikringsbetingelser nr. 3007-01 Tillæg til Familiens Basisforsikring 2 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1. Hvem omfatter ID-SIKRING 1 2. Forsikringens varighed

Læs mere

ID-TYVERI VERSION ID2016-01

ID-TYVERI VERSION ID2016-01 ID-TYVERI VERSION ID2016-01 Forsikringsbetingelser af januar 2016 Indholdsfortegnelse Side 3 Nykredit Forsikring ID-tyveri hjælper med at forebygge, opdage og begrænse identitetstyveri Punkt 1-10 2 Vilkår

Læs mere

Popermo ID-sikring. Forsikringsbetingelser nr Integreret dækning til Indboforsikring Forsikringsbetingelser nr. 7-08

Popermo ID-sikring. Forsikringsbetingelser nr Integreret dækning til Indboforsikring Forsikringsbetingelser nr. 7-08 Popermo ID-sikring Forsikringsbetingelser nr. 7-82 Integreret dækning til Indboforsikring Forsikringsbetingelser nr. 7-08 Forsikringsbetingelser for Popermo ID-sikring Indholdsfortegnelse Popermo ID-sikring...3

Læs mere

2.1 Forsikringens dækningsperiode fremgår af den udstedte forsikringspolice.

2.1 Forsikringens dækningsperiode fremgår af den udstedte forsikringspolice. Q8 LowRisQ Trailer Forsikringsbetingelser 1. Sikrede Trailer 1.1 Sikrede trailer er den, som fremgår af policen defineret ved registreringsnummer. Sikrede trailer skal være indregistreret i Danmark, anvendes

Læs mere

6769-1 Januar 2014 VILKÅR FOR HJÆLP VED IDENTITETSTYVERI

6769-1 Januar 2014 VILKÅR FOR HJÆLP VED IDENTITETSTYVERI 6769-1 Januar 2014 VILKÅR FOR HJÆLP VED IDENTITETSTYVERI Topdanmark Forsikring A/S Vilkår for Hjælp ved identitetstyveri 6769-1 Januar 2014 2 Indholdsfortegnelse A Hvad er identitetstyveri?.........................

Læs mere

FAMILIENS BASISFORSIKRING 2

FAMILIENS BASISFORSIKRING 2 PRIVAT FAMILIENS BASISFORSIKRING 2 Indbo- og ansvarsforsikring 01 1 Privat FÅ SIKRET DINE VÆRDIER Så du og din familie får dækket jeres behov For de fleste mennesker er ubehagelige overraskelser ikke noget,

Læs mere

Du kan ringe til Swipp Kundeservice på 70 30 19 30 mandag-torsdag kl. 8-22, fredag kl. 8-18, lørdag kl. 10-22 og søndag 10-18.

Du kan ringe til Swipp Kundeservice på 70 30 19 30 mandag-torsdag kl. 8-22, fredag kl. 8-18, lørdag kl. 10-22 og søndag 10-18. Swipp brugere Ofte Stillede Spørgsmål Du kan ringe til Swipp Kundeservice på 70 30 19 30 mandag-torsdag kl. 8-22, fredag kl. 8-18, lørdag kl. 10-22 og søndag 10-18. 1. Tilmelding og brug af Swipp 1.1.

Læs mere

FORSIKRINGSBETINGELSER REJSE - INDBODÆKNING MENS DU ER VÆK. Sektion A: Generelle vilkår. Sektion B: Særlige vilkår Rejse indbo dækning mens du er væk

FORSIKRINGSBETINGELSER REJSE - INDBODÆKNING MENS DU ER VÆK. Sektion A: Generelle vilkår. Sektion B: Særlige vilkår Rejse indbo dækning mens du er væk FORSIKRINGSBETINGELSER REJSE - INDBODÆKNING MENS DU ER VÆK Sektion A: Generelle vilkår Sektion B: Særlige vilkår Rejse indbo dækning mens du er væk 131213, 0097001048 AIG Europe Limited, Osvald Helmuths

Læs mere

Produktforsikringer. Til virksomheder der vil gi kunder bedre serviceoplevelser når uheldet er ude! Total Forsikring. Service Forsikring

Produktforsikringer. Til virksomheder der vil gi kunder bedre serviceoplevelser når uheldet er ude! Total Forsikring. Service Forsikring Produktforsikringer Til virksomheder der vil gi kunder bedre serviceoplevelser når uheldet er ude! Total Forsikring Service Forsikring Mobil Forsikring Standard Forsikring Produkt Forsikring All-Risk Forsikring

Læs mere

FORSIKRINGSBETINGELSER FEJLTANKNING. Sektion A: Generelle vilkår Sektion B: Særlige vilkår Fejltankning 15-05-201415-05-2014. Rev. 14.05.

FORSIKRINGSBETINGELSER FEJLTANKNING. Sektion A: Generelle vilkår Sektion B: Særlige vilkår Fejltankning 15-05-201415-05-2014. Rev. 14.05. 15-05-201415-05-2014 FORSIKRINGSBETINGELSER FEJLTANKNING Sektion A: Generelle vilkår Sektion B: Særlige vilkår Fejltankning Rev. 14.05.14 AIG Europe Limited, Osvald Helmuths vej 4, 2000 Frederiksberg,

Læs mere

Markedet for tillægsforsikringer

Markedet for tillægsforsikringer Markedet for tillægsforsikringer Tillægsforsikringer defineres i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Undersøgelse af markedet for tillægsforsikringer som en særskilt forsikring, der dækker de skader, der

Læs mere

2.1 Forsikringens dækningsperiode fremgår af den udstedte forsikringspolice.

2.1 Forsikringens dækningsperiode fremgår af den udstedte forsikringspolice. Q8 LowRisQ Bil Forsikringsbetingelser 1. Sikrede bil 1.1 Sikrede bil er den, som fremgår af policen defineret ved registreringsnummer. Sikrede bil skal være indregistreret i Danmark, anvendes primært til

Læs mere

MasterCard Silver Forsikringsbetingelser gældende fra 1. juni 2010

MasterCard Silver Forsikringsbetingelser gældende fra 1. juni 2010 MasterCard Silver Forsikringsbetingelser gældende fra 1. juni 2010 Sektion A Fællesbestemmelser Sektion B Forlænget produktgaranti Sektion C Event afbestillingsforsikring 1 Sektion A FÆLLESBESTEMMELSER

Læs mere

FORSIKRINGSBETINGELSER HOME AND AWAY UDVIDET INDBODÆKNNG UNDER REJSE

FORSIKRINGSBETINGELSER HOME AND AWAY UDVIDET INDBODÆKNNG UNDER REJSE FORSIKRINGSBETINGELSER HOME AND AWAY UDVIDET INDBODÆKNNG UNDER REJSE Sektion A: Generelle vilkår Sektion B: Særlige vilkår Home and away Udvidet indbodækning under rejse 061213, 0097001048 AIG Europe Limited,

Læs mere

Du skal downloade Swipp-app en fra App Store eller Google Play og tilmelde dig i Swipp-app en med NemID.

Du skal downloade Swipp-app en fra App Store eller Google Play og tilmelde dig i Swipp-app en med NemID. Du kan ringe til Swipp Kundeservice på 70 30 19 30 mandag til fredag kl. 08.00 20.00, lørdag og søndag fra kl. 11.00 17.00 eller sende os på kundeservice@swipp.dk. FAQ TILMELDING OG BRUG AF SWIPP Hvordan

Læs mere

SKADEANMELDELSE Afbestillingsforsikring

SKADEANMELDELSE Afbestillingsforsikring Skadeanmeldelse sendes til: Osvald Helmuths Vej 4 DK-2000 Frederiksberg Tlf +45 91 37 53 00 Fax +45 33 11 33 40 www.aig.dk SKADEANMELDELSE Afbestillingsforsikring Når De udfylder denne anmeldelse, beder

Læs mere

TDC s købsvilkår for privatkunder

TDC s købsvilkår for privatkunder TDC s købsvilkår for privatkunder Marts 2013 TDC s købsvilkår for privatkunder Marts 2013 1. Priser Alle vores priser er i danske kroner inkl. 25% moms. Levering er gratis og du betaler ikke kreditkortgebyr.

Læs mere

KØGE BONUSKORT. Overfor den kortholder, der har tiltrådt disse specifikke rabatkort-betingelser (herefter Bruger )

KØGE BONUSKORT. Overfor den kortholder, der har tiltrådt disse specifikke rabatkort-betingelser (herefter Bruger ) KØGE BONUSKORT BRUGERVILKÅR gældende for KØGE BONUSKORT(herefter Betingelserne ), der udbydes af: Udbyder: Køge Handelsstandsforening Vestergade 1 DK-4600 Køge Cvr 85279416 (herefter Foreningen ) Overfor

Læs mere

Anmeldelse af ansvarsskade

Anmeldelse af ansvarsskade Anmeldelse af ansvarsskade Når du udfylder skadesanmeldelsen, beder vi dig tænke på, at det er dine oplysninger, som danner grundlag for, at vi kan behandle skaden. Vi beder dig derfor besvare spørgsmålene

Læs mere

Anmeldelse Skade på lejet bil

Anmeldelse Skade på lejet bil Skade på lejet bil Undgå hæfteklammer brug clips! Vi scanner bilagene Forsikringstager Skadenr. (udfyldes af Codan) Referencenummer: Tlf. arb/privat 581 544 677 3 E-mail CPR-nr. Underskrift Undertegnede

Læs mere

Anmeldelse af ansvarsskade

Anmeldelse af ansvarsskade Anmeldelse af ansvarsskade Når du udfylder skadesanmeldelsen, beder vi dig tænke på, at det er dine oplysninger, som danner grundlag for, at vi kan behandle skaden. Vi beder dig derfor besvare spørgsmålene

Læs mere

Købsvilkår for mobiltelefoner, tablets og tilbehør hos Bibob

Købsvilkår for mobiltelefoner, tablets og tilbehør hos Bibob Købsvilkår for mobiltelefoner, tablets og tilbehør hos Bibob Vilkår er gældende fra 24. november 2014. I disse vilkår kan du finde informationer om persondatapolitik, reklamation, fortrydelse, ejerforhold,

Læs mere

SKADEANMELDELSE WebSafe

SKADEANMELDELSE WebSafe Skadeanmeldelse sendes til: anmeldelse@aig.com Eller: Osvald Helmuths Vej 4 DK-2000 Frederiksberg Tlf +45 91 37 53 00 Fax +45 33 11 33 40 SKADEANMELDELSE WebSafe Når De udfylder denne anmeldelse, beder

Læs mere

DFDS Seaways. Travel Guard Afbestillingsforsikring. Forsikringsbetingelser DFDS Seaways afbestillingsforsikring

DFDS Seaways. Travel Guard Afbestillingsforsikring. Forsikringsbetingelser DFDS Seaways afbestillingsforsikring DFDS Seaways Travel Guard Afbestillingsforsikring Forsikringsbetingelser DFDS Seaways afbestillingsforsikring TRAVEL GUARD Afbestillingsforsikring DFDS Seaways afbestillingsforsikring, gældende fra 1.

Læs mere

FORSIKRINGSBETINGELSER SELVRISIKO DÆKNING FOR BILLEJE I EUROPA

FORSIKRINGSBETINGELSER SELVRISIKO DÆKNING FOR BILLEJE I EUROPA FORSIKRINGSBETINGELSER SELVRISIKO DÆKNING FOR BILLEJE I EUROPA Sektion A: Generelle vilkår Sektion B: Særlige vilkår billeje i Europa 060715, 0097001048 AIG Europe Limited, Osvald Helmuths vej 4, 2000

Læs mere

Vilkår og betingelser ved online handel

Vilkår og betingelser ved online handel Vilkår og betingelser ved online handel Gældende per 24 juni 2015 1. Generelle betingelser Alle aftaler indgås på dansk e-mærket e-handelsfonden har tildelt IKEA e-mærket. Kontroller din ordrebekræftelse

Læs mere

2.1 Forsikringens dækningsperiode fremgår af den udstedte forsikringspolice.

2.1 Forsikringens dækningsperiode fremgår af den udstedte forsikringspolice. Q8 LowRisQ Fører Forsikringsbetingelser 1. Sikrede 1.1 Den person der har købt en LowRisQ Fører. Forsikringen dækker selvrisikoen på en ejet, lejet, lånt eller delebil, så længe føreren er indehaver af

Læs mere

BETINGELSER FOR AFTALE OM ELEKTRONISK UNDER- SKRIFT FOR FORBRUGERE Senest opdateret den 1. februar 2008

BETINGELSER FOR AFTALE OM ELEKTRONISK UNDER- SKRIFT FOR FORBRUGERE Senest opdateret den 1. februar 2008 BETINGELSER FOR AFTALE OM ELEKTRONISK UNDER- SKRIFT FOR FORBRUGERE Senest opdateret den 1. februar 2008 Danske Bank A/S. CVR-nr. 61 12 62 28 - København Her kan du læse om de betingelser, der gælder, når

Læs mere

, Skovlunde rykt af Cool Gray øbenhavn. T. 13522197, K 01.10. CVR-nr

, Skovlunde rykt af Cool Gray øbenhavn. T. 13522197, K 01.10. CVR-nr MasterCard Premium Individuel formueplan Specialister MasterCard Premium er et eksklusivt kredit kort, der signalerer høj kreditværdighed og giver dig stor handle frihed. Du kan bruge dit kort til daglige

Læs mere

Vilkår for Hjælp ved identitetstyveri

Vilkår for Hjælp ved identitetstyveri DF20269-3 September 2017 Vilkår for Hjælp ved identitetstyveri - en del af Topdanmark Danske Forsikring A/S Vilkår for Hjælp ved identitetstyveri DF20269-3 September 2017 2 Indholdsfortegnelse Side A Hvad

Læs mere

Mastercard forsikring Dokument med oplysninger om Mastercard Forsikringer

Mastercard forsikring Dokument med oplysninger om Mastercard Forsikringer Mastercard forsikring Dokument med oplysninger om Mastercard Forsikringer Virksomhed: AIG Europe S.A. AIG Europe S.A., Dansk Filial af AIG Europe S.A. Luxembourg, CVR nr. 39475723, en del af R.C.S. Luxembourg,

Læs mere

SEND DINE GAVER PÅ OVERARBEJDE

SEND DINE GAVER PÅ OVERARBEJDE 5% * R E D N A M R I F N O K E TIL ALL p.a. i fast ner forrentes med 5 % skud op til 25.000 kro Ind 5. 201 rts ma 31. n kan oprettes fra. i variabel rente. er. Konfirmandkontoe entes med 0,50 % p.a firmander

Læs mere

Sydbank MasterCard. Kortservice. Kortservice. Sydbanks Kortservice tlf. +45 44 232 232 Åben 24 timer i døgnet

Sydbank MasterCard. Kortservice. Kortservice. Sydbanks Kortservice tlf. +45 44 232 232 Åben 24 timer i døgnet Sydbank MasterCard Sydbanks tlf. +45 44 232 232 Åben 24 timer i døgnet Ring til Sydbanks, når du har brug for din rejseforsikring enten til akut skadehjælp eller til skader efter hjemkomsten til Danmark

Læs mere

Privatsikring Studie. Så behøver du kun én forsikring. SU-venlig pris

Privatsikring Studie. Så behøver du kun én forsikring. SU-venlig pris Privatsikring Studie Så behøver du kun én forsikring SU-venlig pris Nyd studietiden. Vi sørger for, at du er godt forsikret Enhver kan fortælle dig, at det er vigtigt at være forsikret. Men hvem hjælper

Læs mere

RÅDET FOR DIGITAL SIKKERHED GUIDE TIL SIKRING AF FORBRUGER- ELEKTRONIK PÅ INTERNETTET

RÅDET FOR DIGITAL SIKKERHED GUIDE TIL SIKRING AF FORBRUGER- ELEKTRONIK PÅ INTERNETTET GUIDE TIL SIKRING AF FORBRUGER- ELEKTRONIK PÅ INTERNETTET TING PÅ INTERNETTET Internet of things er et moderne begreb, som dækker over, at det ikke længere kun er computere, der er på internettet. Rigtig

Læs mere

Afbestillingsforsikring for arrangementer Forsikringsbetingelser

Afbestillingsforsikring for arrangementer Forsikringsbetingelser Afbestillingsforsikring for arrangementer Forsikringsbetingelser 12.2015 1. Sikrede Forsikrede er den person, der fremgår af certifikatet. 2. Forsikringsperiode Forsikringen dækker billetter købt efter

Læs mere

DF November 2014 VILKÅR FOR HJÆLP VED IDENTITETSTYVERI

DF November 2014 VILKÅR FOR HJÆLP VED IDENTITETSTYVERI DF20269-1 November 2014 VILKÅR FOR HJÆLP VED IDENTITETSTYVERI Danske Forsikring A/S Vilkår for Hjælp ved identitetstyveri DF20269-1 November 2014 2 Indholdsfortegnelse A Hvad er identitetstyveri?.........................

Læs mere

Gouda ID-tyverisikring. Forsikringsbetingelser 680

Gouda ID-tyverisikring. Forsikringsbetingelser 680 Gouda ID-tyverisikring Forsikringsbetingelser 680 Gældende fra januar 2018 Indholdsfortegnelse A. Om aftalen 4 B. Hvad aftalen gælder for 4 C. Forsikringsaftalen består af 4 D. Regler for forsikringen

Læs mere

FONAcare. Hvis uheldet er ude, så skynd dig at tage det roligt. Serviceforsikring. Skadesanmeldelse hurtigt og nemt via fona.dk

FONAcare. Hvis uheldet er ude, så skynd dig at tage det roligt. Serviceforsikring. Skadesanmeldelse hurtigt og nemt via fona.dk Hvis uheldet er ude, så skynd dig at tage det roligt Skadesanmeldelse hurtigt og nemt via fona.dk Derfor bør du sikre dig! Du har lige købt en ny fladskærm, tablet, computer, dvd eller andet, og nu glæder

Læs mere

Et heldigt trekløver - gode forsikringer, ordentlig service og ekstra rabat

Et heldigt trekløver - gode forsikringer, ordentlig service og ekstra rabat Et heldigt trekløver - gode forsikringer, ordentlig service og ekstra rabat Din arbejdsplads har en aftale med Topdanmark, som giver dig ekstra rabat på vores gode forsikringer. Her kan du læse mere om

Læs mere

HK+ Forbunds Familieforsikring dækker mere end de fleste

HK+ Forbunds Familieforsikring dækker mere end de fleste HK+ Forbunds Familieforsikring dækker mere end de fleste 1.220,- pr. 1. marts 2010 Ekstra god dækning Bilforsikring til lave priser Ekstra rabat på øvrige forsikringer Få bedre dækning for færre penge

Læs mere

50UNIK FAMILIEFORSIKRING

50UNIK FAMILIEFORSIKRING PRIVAT 50UNIK FAMILIEFORSIKRING Indbo- og ansvarsforsikring til dig over 50 år 01 1 Privat HVAD ER EN 50UNIK FAMILIEFORSIKRING? Hvem er dækket? 50unik Familieforsikring er en indbo- og ansvarsforsikring,

Læs mere

Vejledning om anvendelse af betalingskort i staten

Vejledning om anvendelse af betalingskort i staten Økonomistyrelsen Indholdsfortegnelse Vejledning om anvendelse af betalingskort i staten Formål... 1 1. Anvendelsesområde... 1 2. Firmahæftelse og privathæftelse... 2 3. Valg af betalingskortselskab og

Læs mere

Q8 LowRisQ Campingvogn

Q8 LowRisQ Campingvogn Q8 LowRisQ Campingvogn Forsikringsbetingelser 1. Sikrede campingvogn eller autocamper 1.1 Sikrede campingvogn eller autocamper er den, som fremgår af policen defineret ved registreringsnummer. Sikrede

Læs mere

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS DANSKE BANK DANSKE BANK HOLMENS KANAL DK 09 KØBENHAVN K TELEFON 45 3 4 WWW.DANSKEBANK.DK SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS 7876 05.03 Danske Bank A/S CVR-nr. 6 6 8 København DANSKE BANK DANSKE

Læs mere

Håndtering af varer til reparation. Indhold: Reparationsgenstande

Håndtering af varer til reparation. Indhold: Reparationsgenstande Håndtering af varer til reparation Indhold: Side 1 Reparationsgenstande 1 Ansvar for varen hovedregelen 2 Forretningens ansvar for varen 2 Indleveringsbeviset 2 Håndtering af varer til reparation 3 Bevis

Læs mere

Udvidet Forsikring Radio/TV Forsikringsbetingelser nr gældende fra 1. oktober 2009

Udvidet Forsikring Radio/TV Forsikringsbetingelser nr gældende fra 1. oktober 2009 Udvidet Forsikring Radio/TV Forsikringsbetingelser nr. 646-10 gældende fra 1. oktober 2009 Fortrydelsesret Fortrydelsesretten gælder alene for private forbrugerforsikringer. Du har ret til at fortryde

Læs mere

sådan kommer Du i gang med mobilepay business Danske bank 1

sådan kommer Du i gang med mobilepay business Danske bank 1 sådan kommer Du i gang med mobilepay business Danske bank 1 2 Danske bank velkommen til mobilepay business MobilePay Business er en betalingsløsning, som giver din virksomhed mulighed for at modtage betalinger

Læs mere

Produkt- og forsikringsoversigt

Produkt- og forsikringsoversigt Produkt- og forsikringsoversigt I samarbejde med PenSam Forsikring har PenSam Bank sammensat en række forsikringsdækninger til dit MasterCard. I denne folder kan du finde en oversigt over alle forsikringsydelser,

Læs mere

Datastuen, Esbjerg. NEM-ID. Erik Thorsager, Esbjerg. 3. udgave: NEM-ID Side 1

Datastuen, Esbjerg. NEM-ID. Erik Thorsager, Esbjerg. 3. udgave: NEM-ID Side 1 NEM-ID Erik Thorsager, Esbjerg. 3. udgave: NEM-ID Side 1 Hvordan får jeg Nem-ID? A: Ved personlig henvendelse i borgerservice. Du kan få Nem-ID ved personlig henvendelse i borgerservice- og skattecentre.

Læs mere

Velkommen som ung i Nykredit

Velkommen som ung i Nykredit Dig og dine penge Velkommen som ung i Nykredit Som ung i Nykredit har du en Ung Konto, som du kan beholde, indtil du fylder 36 år. Med den kan du få hjælp til at holde styr på økonomien, mens du er ung,

Læs mere

Betingelser for erstatning Politianmeldelse af tyveriet skal være sket på det sted, hvor tyveriet fandt sted.

Betingelser for erstatning Politianmeldelse af tyveriet skal være sket på det sted, hvor tyveriet fandt sted. REGLER OM OMFANG ID DOKUMENTER - IDDK2011:1 Forsikringen dækker 1. Udgifter til genanskaffelse af id-dokumenter Forsikringen dækker udgifter til at genanskaffe stjålne id - dokumenter, kørekort, pas eller

Læs mere

Professionel ansvarsforsikring og kriminalitetsforsikring for medlemmerne af Ejendomsforeningen Danmark

Professionel ansvarsforsikring og kriminalitetsforsikring for medlemmerne af Ejendomsforeningen Danmark Professionel ansvarsforsikring og kriminalitetsforsikring for medlemmerne af Ejendomsforeningen Danmark Police nr.: Forsikringstager: VBA0900629 Toft Administration ApS Bredgade 23 C 4000 Roskilde Virksomhedens

Læs mere

Forsikringsbetingelser Brillekasko pr. 28. november 2012. Danrisk Forsikringsagentur ApS., pol. nr. 97.00.1.042. Rev. 12.2014. 1.

Forsikringsbetingelser Brillekasko pr. 28. november 2012. Danrisk Forsikringsagentur ApS., pol. nr. 97.00.1.042. Rev. 12.2014. 1. Forsikringsbetingelser Brillekasko pr. 28. november 2012. Danrisk Forsikringsagentur ApS., pol. nr. 97.00.1.042. Rev. 12.2014 1. Det forsikrede 1.1 Forsikringen kan tegnes i forbindelse med køb af et eller

Læs mere

Vejledning til udfyldelse af indsigelsesblanket 1 og 2 til Visa/Dankort, Visa og Visa Electron

Vejledning til udfyldelse af indsigelsesblanket 1 og 2 til Visa/Dankort, Visa og Visa Electron 1 og 2 til Visa/Dankort, Visa og Visa Electron Hvad er en indsigelsesblanket og hvornår benyttes den?...2 Udfyldelse af indsigelsesblanketten...2 Indsigelsesblanket 1 Kortudstederindsigelse...2 Indsigelsesblanket

Læs mere

Produkt- og forsikringsoversigt

Produkt- og forsikringsoversigt Produkt- og forsikringsoversigt I samarbejde med PenSam Forsikring har PenSam Bank sammensat en række forsikringsdækninger til dit MasterCard. I denne folder kan du finde en oversigt over alle forsikringsydelser,

Læs mere

FORSIKRINGSBETINGELSER SELVRISIKO DÆKNING FOR BILLEJE I EUROPA. Sektion A: Generelle vilkår. Sektion B: Særlige vilkår billeje i Europa

FORSIKRINGSBETINGELSER SELVRISIKO DÆKNING FOR BILLEJE I EUROPA. Sektion A: Generelle vilkår. Sektion B: Særlige vilkår billeje i Europa FORSIKRINGSBETINGELSER SELVRISIKO DÆKNING FOR BILLEJE I EUROPA Sektion A: Generelle vilkår Sektion B: Særlige vilkår billeje i Europa 290413, 0097001048 AIG Europe Limited, Osvald Helmuths vej 4, 2000

Læs mere

INDHOLD Side DAGLIG ØKONOMI 2 Boks 2 Checks i danske kroner 2 Giro-/indbetalingskort 2 Kasseekspedition 2 Kort

INDHOLD Side DAGLIG ØKONOMI 2 Boks 2 Checks i danske kroner 2 Giro-/indbetalingskort 2 Kasseekspedition 2 Kort INDHOLD Side DAGLIG ØKONOMI 2 Boks 2 Checks i danske kroner 2 Giro-/indbetalingskort 2 Kasseekspedition 2 Kort 3 - Dankort og Visa Dankort - MasterCard - MasterCard Debit Overførsler 8 Pension 8 Selvbetjening

Læs mere

Indboforsikring med ekstra god dækning for 994 kr. - kan det passe?

Indboforsikring med ekstra god dækning for 994 kr. - kan det passe? Indboforsikring med ekstra god dækning for 994 kr. - kan det passe? gør det enkelt Ja! HK har forhandlet en ny indboforsikring hjem hos Alka: HK+ Forbunds Familieforsikring til 994 kr. HK+ Forbunds Familieforsikring

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål Apple Pay

Ofte stillede spørgsmål Apple Pay Ofte stillede spørgsmål Apple Pay Hvordan får jeg Apple Pay på min iphone? Har du et Kreditbanken Visa/Dankort og/eller Mastercard Debit og Mastercard Kredit og en iphone 6 eller nyere, kan du hurtigtkomme

Læs mere

Globalt anerkendt kreditkort

Globalt anerkendt kreditkort Platinum MasterCard Platinum MasterCard Globalt anerkendt kreditkort MasterCard Platinum er et eksklusivt og globalt anerkendt kreditkort, der signalerer høj kreditværdighed og giver dig den størst mulige

Læs mere

Brugervejledning til medarbejdere - STARK Tøjwebshop

Brugervejledning til medarbejdere - STARK Tøjwebshop Brugervejledning til medarbejdere - STARK Tøjwebshop Indholdsfortegnelse 1. Kom godt i gang med STARK Tøjwebshop.... 2 1.1. Hvor og hvornår kan du tilgå STARK Tøjwebshoppen?... 2 2. Køb på STARK Tøjwebshop....

Læs mere

Hvad er KRYPTERING? Metoder Der findes to forskellige krypteringsmetoder: Symmetrisk og asymmetrisk (offentlig-nøgle) kryptering.

Hvad er KRYPTERING? Metoder Der findes to forskellige krypteringsmetoder: Symmetrisk og asymmetrisk (offentlig-nøgle) kryptering. Hvad er KRYPTERING? Kryptering er en matematisk teknik. Hvis et dokument er blevet krypteret, vil dokumentet fremstå som en uforståelig blanding af bogstaver og tegn og uvedkommende kan således ikke læses

Læs mere

Spørgsmål og svar - Apple Pay

Spørgsmål og svar - Apple Pay På hvilke mobiler virker Apple Pay, og stiller den krav til mit styresystem på mobilen? på andre Apple-enheder end en iphone? Du kan benytte Apple Pay, hvis du har en af disse iphones: - XR - XS - XS Max

Læs mere