F.A.Q. - Mobile Pay Online

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "F.A.Q. - Mobile Pay Online"

Transkript

1 F.A.Q. - Mobile Pay Online MobilePay-bruger Hvordan betaler jeg med MobilePay, når jeg handler på nettet? Kan man kun handle i danske webshops? Hvorfor skulle jeg betale med Mobile- Pay i stedet for mit kort? Hvad koster det at betale med Mobile- Pay i en webshop? Lægger webbutikkerne ikke bare gebyret over på mig som forbruger? Hvilke kort kan jeg tilknytte MobilePay til nethandel? Kan jeg have flere kort tilknyttet MobilePay, så jeg har mulighed for at bruge et bestemt kort, når jeg handler på nettet? I betalingsvinduet vælger du, at du ønsker at betale med MobilePay. Herefter indtaster du dit mobilnummer. På din telefon vil du nu modtage en anmodning om betaling af beløbet til netbutikken. Log på MobilePay, og kontrollér, at beløbet og modtageren er korrekt. Herefter swiper du for at godkende, at betalingen trækkes direkte på det kort, du har godkendt til nethandel i MobilePay. Du vil nu modtage en kvittering på, at betalingen er sendt. Ja. Når du betaler med MobilePay i en onlineshop, slipper du for at indtaste alle dine kortoplysninger. Det eneste, du skal for at betale med MobilePay, er at indtaste dit mobilnummer i webshoppens kurv. Herefter sker betalingen nøjagtig, som du kender den fra MobilePay. Der er intet gebyr for at betale med Mobile- Pay, når du handler. Butikken vil dog stadig opkræve det almindelige kortgebyr. Onlinebutikkerne må ikke lægge gebyret for MobilePay over på forbrugerne. Der kan dog som ved almindelige netkøb fortsat godt være fx gebyrer for selve kortbetalingen. Lige nu kan du bruge MasterCard, VISA, VISA Electron samt Maestro, men Danske Bank arbejder hårdt på også at få tilknyttet Dankort og VISA/Dankort. Ja, der er mulighed for at have flere kort tilknyttet MobilePay. Når du tilknytter et ekstra kort, vil du blive bedt om at markere, hvilket kort der skal benyttes, når du handler på nettet. Det vil dog være være det samme kort, der altid benyttes til køb på nettet.

2 Hvad er beløbsgrænsen, hvis jeg bruger MobilePay, når jeg handler på nettet? Er der en årlig beløbsgrænse for betaling via MobilePay ved nethandel? Jeg har spørgsmål til, hvordan jeg bruger MobilePay til nethandel. Hvem kan jeg kontakte? Jeg har ikke fået mine varer, som jeg har købt på nettet. Hvem kan jeg kontakte? Der er trukket et forkert beløb via MobilePay. Hvem kan jeg kontakte? Hvilke typer kort kan jeg bruge til betaling via MobilePay, når jeg handler på nettet? Hvad skal jeg gøre, hvis jeg fortryder købet af en vare på nettet? Hvad koster det mig at bruge Mobile- Pay, når jeg handler på nettet? Hvordan kan jeg se, om jeg skal betale et kortgebyr til netbutikken? Der er ikke nogen beløbsgrænse, når du bruger MobilePay ved køb på nettet. Har du en beløbsgrænse på det kort, du bruger, er det denne, der gælder. Der er ikke nogen beløbsgrænse, når du bruger MobilePay ved køb på nettet. Du skal dog være opmærksom på, at der kan være en beløbsgrænse på det kort, du har tilknyttet MobilePay til nethandel. Du er velkommen til at ringe til Danske Bank, Support Direkte, på , hvis du har spørgsmål om MobilePay og brugen af MobilePay til nethandel. De svarer både på tekniske og praktiske spørgsmål og kan også spærre din adgang til MobilePay, hvis din telefon er blevet stjålet. Du skal kontakte den virksomhed, du har købt varen af. Du kan også finde information om indsigelser på Finansrådets hjemmeside. Du skal kontakte den virksomhed, du har handlet hos. Alternativt kan du kontakte din kortudsteder (typisk din bank). På nuværende tidspunkt er det muligt at benytte følgende kort til betaling med MobilePay på nettet: MasterCard, VISA, VISA Electron og Maestro. Du kan ikke tilknytte Dankort og Visa/Dankort til MobilePay Online. Du skal kontakte den netbutik, du har købt varen af. Det koster ikke noget at bruge MobilePay, men der kan være et kortgebyr til netbutikken. Inden du godkender et køb, vil du tydeligt blive oplyst om et eventuelt kortgebyr, og det vil være en del af den samlede købesum.

3 Hvorfor kan jeg have problemer med at gennemføre en betaling? Hvornår bliver beløbet trukket på min konto, når jeg bruger MobilePay til betaling ved nethandel? Er det sikkert at bruge MobilePay, når jeg handler på nettet? Hvordan ved jeg, om jeg kan betale med MobilePay i en netbutik? Hvorfor er der forskel på, hvor meget jeg kan betale via MobilePay i fysiske butikker og i netbutikker? Du vil altid få besked i MobilePay med det samme, hvis en betaling ikke kan gennemføres. Det kan f.eks. skyldes: 1) Du har tastet dit nummeret forkert ved betalingen 2) at du ikke har slået MobilePay til nethandel til, eller at de kort, du har registreret, ikke kan bruges til nethandel. Hvis du har flere kort registreret i din Mobilepay app, skal du have VISA, VISA Electron, Maestro eller Mastercard aktiveret. Dankort og Visa/Dankort kan ikke bruges til betaling via MobilePay ved nethandel. Netbutikken må trække beløbet på dit kort, når de sender varen til dig. Tidspunktet for, hvornår beløbet trækkes på din konto, afhænger desuden af, hvornår kortudstederen modtager transaktionen. Det er lige så sikkert at bruge MobilePay, når du handler på nettet, som når du bruger dit kort. Faktisk er betaling med MobilePay ofte mere sikkert end kortbetalinger.dine kortoplysninger er nemlig beskyttet i MobilePay app en, og man kan kun få adgang til oplysningerne ved at indtaste den firecifrede kode til MobilePay og eventuelt også en kode til telefonens tastaturlås. Du vil tydeligt kunne se MobilePay-logoet i forbindelse med betaling til en netbutik, hvis butikken tilbyder betaling med MobilePay. Der er tale om to forskellige typer betalinger. I den fysiske butik er der tale om en almindelig MobilePay overførsel og her er der en beløbsgrænse på kr. pr. dag og kr. pr. år. Når du bruger MobilePay til betaling på nettet, betragtes betalingen som en kortbetaling, hvor MobilePay blot hjælper med at overføre kortoplysningerne til netbutikken. Det betyder, at der ikke er nogle beløbsgrænser, som du ellers kender det fra MobilePay. Hvis der er beløbsgrænser tilknyttet dit kort, er de selvfølgelig stadig gældende.

4 Får jeg en kvittering for betalinger via MobilePay, når jeg handler på nettet? Hvis jeg oplyser mit mobilnummer til en netbutik, kan jeg så være sikker på, at butikken ikke bruger mit mobilnummer til markedsføring? Hvordan tilføjer jeg et ekstra kort? Hvad er forskellen med VISA/Dankort og VISA? Når du bruger MobilePay til betaling på nettet, får du en kvittering for beløbsanmodningen i MobilePay. Du får en kvittering for selve varekøbet af netbutikken. Butikken må kun bruge dit mobilnummer til markedsføring, hvis du selv aktivt giver samtykke specifikt til det. Du kan tilføje et ekstra kort under Indstillinger - Betalingskort i MobilePay appen. Har du et kombineret VISA/Dankort, vil dette altid blive betragtet som værende et Dankort, når du bruger kortet i Danmark. Bruger du VISA/Dankortet i udlandet, vil det bliver betragtet som værende et VISA kort. Et rent VISA-kort vil altid blive betragtet som værende et VISA-kort, uanset om du bruger det i Danmark eller udlandet. Rene Visa-kort er ikke særlig udbredte i Danmark.

5 F.A.Q. - Mobile Pay Online Webshop-ejer Hvordan får jeg MobilePay i min webshop? Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ikke længere ønsker MobilePay Online i min netbutik? Jeg har brug for hjælp til MobilePay Online. Hvem kan jeg kontakte? Hvordan kan jeg se, at kunden har betalt? Hvordan giver jeg kunden en kvittering for varekøbet? Kan alle bruge MobilePay, når de betaler for varer på nettet? Er det sikkert for virksomheder at bruge MobilePay Online? Skal min virksomhed være kunde i Danske Bank for at få MobilePay Online? Din virksomhed skal have en aftale om MobilePay Online med en Payment Service Provider (f.eks. Wannafind) og en kortindløser (p.t. Teller). Derudover er det en forudsætning, at du er skiftet til den nyeste version af Wannafinds betalingsvindue. Du skal kontakte Wannafinds supportafdeling på enten tlf eller support@ wannafind.dk. Du kan kontakte Wannafinds supportafdeling på enten tlf eller support@ wannafind.dk. Den enkelte betaling vil fremgå som en MobilePay-betaling i butiksadministrationssystemet. På samme måde, som du gør i dag. Kunden får desuden en kvittering på overførslen fra kortet til butikken i MobilePay. Alle, som har MobilePay, kan benytte appen til betaling på nettet, hvis de har aktiveret MobilePay til nethandel. MobilePay-brugerne skal tilknytte et kort, der kan bruges til betaling via MobilePay, når de handler på nettet, det vil sige MasterCard, VISA, VISA Electron eller Maestro. Dankort og Visa/Dankort kan ikke bruges til betaling via MobilePay på nettet. Ja, det er lige så sikkert som at tilbyde kortbetaling. Nej, virksomheden skal blot have en aftale om MobilePay Online med sin Payment Service Provider (Wannafind) og en aftale med en kortindløser (Teller)

6 Hvordan hænger MobilePay Business og MobilePay Online sammen? Hvad hvis kunden har brugt MobilePay med et stjålet/falsk kort? Hvornår bliver pengene sat ind på min virksomheds konto? Hvor og hvordan administrerer virksomheden MobilePay Online? Kan MobilePay Online benyttes til online BtB-handel? Kan udenlandske netbutikker bruge MobilePay Online? Hvad er fordelen ved at bruge Mobile- Pay til betaling ved nethandel i stedet for f.eks. VISA/Dankort eller Master- Card? Kan jeg bruge CaptureNow/Instant- Capture med MobilePay Online? Der er tale om to selvstændige løsninger. Begge løsninger er til virksomheder og gør det muligt for privatkunder at betale med MobilePay i virksomheder. Der er dog tale om to forskellige løsninger, hvor MobilePay Business er til brug i fysisk handel i en butik, mens MobilePay Online er til brug i netbutikker. Betaling via MobilePay svarer til betaling med kort, og derfor gælder der de samme regler og procedurer som ved kortbetalinger. Betaling via MobilePay svarer til betaling med kort, og derfor er tidspunkt for, hvornår pengene går ind på kontoen, det samme som ved kortbetalinger. Man kan se en oversigt over MobilePaybetalingerne i det administrationssystem, som virksomhedens Payment Service Provider stiller til rådighed. Nej, MobilePay Online er kun til virksomheder med onlinesalg til privatpersoner, der betaler med MobilePay (som er en app til privatpersoner). Nej, MobilePay Online er kun for danske onlinebutikker. Det er et kendt problem for mange netbutikker, at en relativt stor andel af deres kunder ikke fuldfører købet, men forlader indkøbsvognen, når de når til betalingen. Det skyldes ofte, at kunden ikke lige har sin pung og sit betalingskort ved hånden. Derimod har de fleste altid deres mobiltelefon ved hånden, og derfor vil det være nemmere for kunden at bruge MobilePay til betalingen og virksomheden får solgt varen. MobilePay har næsten 2 mio aktive brugere, som nu får mulighed for at bruge appen til at betale nemt online. Ja.

7 Kan jeg lave abonnementsbetalinger/ recurringpayments med MobilePay Online? Hvordan håndterer vi evt. fortrydelseskøb foretaget via Mobile- Pay? På nuværende tidspunkt er det ikke muligt Med MobilePay er det en kortransaktioner, der ligger bag, så I håndterer det på sædvanlig vis ved at refundere, som I plejer. Den ny forbrugeraftalelov siger, at vi er forpligtet til at tilbagebetale på samme måde, som købet er foretaget. Hvor finder jeg MobilePay-logoer og -bannere til brug i min webshop? På MobilePay har brugerne registreret deres kort, så ved MobilePay transaktioner er det derved også betalingskort, der anvendes. På Danske Banks hjemmeside.

sådan kommer Du i gang med mobilepay business Danske bank 1

sådan kommer Du i gang med mobilepay business Danske bank 1 sådan kommer Du i gang med mobilepay business Danske bank 1 2 Danske bank velkommen til mobilepay business MobilePay Business er en betalingsløsning, som giver din virksomhed mulighed for at modtage betalinger

Læs mere

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS DANSKE BANK DANSKE BANK HOLMENS KANAL DK 09 KØBENHAVN K TELEFON 45 3 4 WWW.DANSKEBANK.DK SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS 7876 05.03 Danske Bank A/S CVR-nr. 6 6 8 København DANSKE BANK DANSKE

Læs mere

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS DANSKE BANK 1

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS DANSKE BANK 1 SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS DANSKE BANK 1 2 DANSKE BANK VELKOMMEN TIL MOBILEPAY BUSINESS MobilePay Business er en betalingsløsning, som giver din virksomhed mulighed for at modtage betalinger

Læs mere

Velkommen til brug af MobilePay

Velkommen til brug af MobilePay Velkommen til brug af MobilePay Velkommen til vores lille kursus der handler om sådan bruger du MobilePay. Jeg hedder Peder Kähler og i dag skal vi se på følgende muligheder: Opsætning af MobilePay Privat

Læs mere

Du skal downloade Swipp-app en fra App Store eller Google Play og tilmelde dig i Swipp-app en med NemID.

Du skal downloade Swipp-app en fra App Store eller Google Play og tilmelde dig i Swipp-app en med NemID. Du kan ringe til Swipp Kundeservice på 70 30 19 30 mandag til fredag kl. 08.00 20.00, lørdag og søndag fra kl. 11.00 17.00 eller sende os på kundeservice@swipp.dk. FAQ TILMELDING OG BRUG AF SWIPP Hvordan

Læs mere

Betingelser for MobilePay

Betingelser for MobilePay Betingelser for MobilePay MobilePay by Danske Bank er et e-pengeprodukt fra Danske Bank A/S, der kan downloades som en app til mobile enheder. Her kan du læse produktets betingelser. 1. Aftalens parter

Læs mere

Du kan ringe til Swipp Kundeservice på 70 30 19 30 mandag-torsdag kl. 8-22, fredag kl. 8-18, lørdag kl. 10-22 og søndag 10-18.

Du kan ringe til Swipp Kundeservice på 70 30 19 30 mandag-torsdag kl. 8-22, fredag kl. 8-18, lørdag kl. 10-22 og søndag 10-18. Swipp brugere Ofte Stillede Spørgsmål Du kan ringe til Swipp Kundeservice på 70 30 19 30 mandag-torsdag kl. 8-22, fredag kl. 8-18, lørdag kl. 10-22 og søndag 10-18. 1. Tilmelding og brug af Swipp 1.1.

Læs mere

Betingelser for MobilePay by Danske Bank

Betingelser for MobilePay by Danske Bank Gælder fra 3. juli 2014 Betingelser for MobilePay by Danske Bank Indledning MobilePay by Danske Bank er en mobilbetalingsløsning (i det følgende benævnt MobilePay) fra Danske Bank A/S, der kan downloades

Læs mere

Spørgsmål og svar - Apple Pay

Spørgsmål og svar - Apple Pay På hvilke mobiler virker Apple Pay, og stiller den krav til mit styresystem på mobilen? på andre Apple-enheder end en iphone? Du kan benytte Apple Pay, hvis du har en af disse iphones: - XR - XS - XS Max

Læs mere

Betingelser for MobilePay by Danske Bank

Betingelser for MobilePay by Danske Bank Forbrugere Betingelser for MobilePay by Danske Bank Gælder fra 20. februar 2015 Indledning MobilePay by Danske Bank er en mobilbetalingsløsning (i det følgende benævnt MobilePay) fra Danske Bank A/S, der

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål Apple Pay

Ofte stillede spørgsmål Apple Pay Ofte stillede spørgsmål Apple Pay Hvordan får jeg Apple Pay på min iphone? Har du et Kreditbanken Visa/Dankort og/eller Mastercard Debit og Mastercard Kredit og en iphone 6 eller nyere, kan du hurtigtkomme

Læs mere

Indholdsfortegnelse Dankort og kreditkort...2 Betalingsgateway...2 Flytte aftale hos PBS...2 Etablere ny aftale hos PBS...5 Håndtering af ordrer...

Indholdsfortegnelse Dankort og kreditkort...2 Betalingsgateway...2 Flytte aftale hos PBS...2 Etablere ny aftale hos PBS...5 Håndtering af ordrer... Indholdsfortegnelse Dankort og kreditkort...2 Betalingsgateway...2 Flytte aftale hos PBS...2 Etablere ny aftale hos PBS...5 Håndtering af ordrer...9 Betalingsmodulet...10 Betalingsikoner i butikken...13

Læs mere

Betingelser for MobilePay by Danske Bank

Betingelser for MobilePay by Danske Bank Forbrugere Gælder fra 18. juni 2015 Betingelser for MobilePay by Danske Bank Indledning MobilePay by Danske Bank er en mobilbetalingsløsning (i det følgende benævnt MobilePay) fra Danske Bank A/S, der

Læs mere

Betalingsløsninger. Danni Feveile Börm

Betalingsløsninger. Danni Feveile Börm Betalingsløsninger Danni Feveile Börm Betalingsløsninger Som nystartet webshop handler det naturligvis om at få nogle kroner i kassen. Der er mange måder tilww, hvordan det kan lade sig gøre - men i det

Læs mere

Indholdsfortegnelse Dankort og kreditkort...2 Betalingsgateway...2 Flytte aftale hos PBS...2 Etablere ny aftale hos PBS...5 Håndtering af ordrer...

Indholdsfortegnelse Dankort og kreditkort...2 Betalingsgateway...2 Flytte aftale hos PBS...2 Etablere ny aftale hos PBS...5 Håndtering af ordrer... Indholdsfortegnelse Dankort og kreditkort...2 Betalingsgateway...2 Flytte aftale hos PBS...2 Etablere ny aftale hos PBS...5 Håndtering af ordrer...9 Betalingsmodulet...10 Betalingsikoner i butikken...13

Læs mere

TILMELDING OG BRUG AF SWIPP

TILMELDING OG BRUG AF SWIPP Swipp Kundeservice kan kontaktes på 70 30 19 30 mandag til fredag kl. 08.00 20.00, lørdag og søndag fra kl. 11.00 17.00, helligdage kl. 10.00 15.00 eller ved at sende mail til kundeservice@swipp.dk. TILMELDING

Læs mere

Betingelser for MobilePay by Danske Bank

Betingelser for MobilePay by Danske Bank Betingelser for MobilePay by Danske Bank Gælder fra den 21. marts 2014 MobilePay by Danske Bank er en mobilbetalingsløsning fra Danske Bank A/S, der kan downloades som en app til mobile enheder. Her kan

Læs mere

Betingelser for MobilePay by Danske Bank

Betingelser for MobilePay by Danske Bank Forbrugere Betingelser for MobilePay by Danske Bank Gælder fra 5. november 2015 Indledning MobilePay by Danske Bank (i det følgende kaldet MobilePay) er en mobilbetalingsløsning fra Danske Bank A/S. Du

Læs mere

Betingelser for MobilePay by Danske Bank

Betingelser for MobilePay by Danske Bank Forbrugere Gælder fra 25. april 2016 Betingelser for MobilePay by Danske Bank Indledning MobilePay by Danske Bank (i det følgende kaldet MobilePay) er en mobilbetalingsløsning fra Danske Bank A/S. Du kan

Læs mere

Adgang til MobilePay Business-modulet Vælg pakke

Adgang til MobilePay Business-modulet Vælg pakke Adgang til MobilePay Business-modulet MobilePay Business er en betalingsløsning, som gør det muligt for virksomheder at modtage betalinger fra MobilePay-brugere via smartphones og tablets. MobilePay Business

Læs mere

Her søger du om at modtage betalingskort i din forretning!

Her søger du om at modtage betalingskort i din forretning! Betalingskortaftale Her søger du om at modtage betalingskort i din forretning! Betalingskortaftale for Dankort indgår du med: Betalingskortaftale for internationale kort indgår du med: Nets Denmark A/S

Læs mere

Regler for Garmin Pay mellem Jyske Bank A/S og kunden

Regler for Garmin Pay mellem Jyske Bank A/S og kunden Regler for Garmin Pay mellem Jyske Bank A/S og kunden Indledning Garmin Pay er en app til din mobiltelefon eller anden mobile enhed, som gør det muligt via Garmin Connect app en at lagre en virtuel repræsentation

Læs mere

VERSION 02 SEPTEMBER 2014 BRUGERVEJLEDNING TIL KREDITKORTTERMINALEN IPP350 (PT)

VERSION 02 SEPTEMBER 2014 BRUGERVEJLEDNING TIL KREDITKORTTERMINALEN IPP350 (PT) VERSION 02 SEPTEMBER 2014 BRUGERVEJLEDNING TIL KREDITKORTTERMINALEN IPP350 (PT) 2 TAXA 4X35 BRUGERVEJLEDNING TIL KREDITKORTTERMINALEN IPP350 (PT) 3 Velkommen Kære chauffør I denne brugervejledning finder

Læs mere

Regler for Fitbit Pay mellem Jyske Bank A/S og kunden

Regler for Fitbit Pay mellem Jyske Bank A/S og kunden Regler for Fitbit Pay mellem Jyske Bank A/S og kunden Indledning Fitbit Pay er en app til din mobiltelefon eller anden mobile enhed, som gør det muligt via app en at lagre en virtuel repræsentation af

Læs mere

Vilkår og betingelser for brugere af StamSted

Vilkår og betingelser for brugere af StamSted Vilkår og betingelser for brugere af StamSted Brugervilkår: StamSted ApS ('StamSted' og 'Tjenesten') byder dig velkommen. Dette er vores vilkår for brugere af StamSted platformen, som er en tjeneste til

Læs mere

Betingelser for MobilePay

Betingelser for MobilePay Betingelser for MobilePay Forbrugere Gælder fra den 15.08.2017 Indledning MobilePay er en mobilbetalingsløsning fra Danske Bank A/S. Du kan tilknytte andre funktioner, vi tilbyder i MobilePay, til din

Læs mere

cpos Online Vejledning august 2017 https://gladsaxekortet.cposonline.dk/

cpos Online Vejledning august 2017 https://gladsaxekortet.cposonline.dk/ cpos Online Vejledning august 2017 https://gladsaxekortet.cposonline.dk/ SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 4 SÅDAN OPRETTER DU AUTOMATISK OPTANKNING PÅ ET KANTINEKORT...

Læs mere

Velkommen til Digitale betalingsformer MobilePay og andre. Arrangeret af : Ældre Sagen i Distrikt 5

Velkommen til Digitale betalingsformer MobilePay og andre. Arrangeret af : Ældre Sagen i Distrikt 5 Velkommen til Digitale betalingsformer MobilePay og andre Arrangeret af : Ældre Sagen i Distrikt 5 Dias 1 Ældre Sagen, Distrikt 5 IT-gruppen Willi Nielsen Bov lokalafdeling IT-gruppen i Bov, IT-koordinator,

Læs mere

Vejledning til indløsningsaftale hos Nets (PBS)

Vejledning til indløsningsaftale hos Nets (PBS) Vejledning til indløsningsaftale hos Nets (PBS) Tillykke med din nye webshop eller produktbestilling på din hjemmeside. Det første, du skal gøre, er at søge om at få en indløsningsaftale hos Nets (det

Læs mere

Nyhedsbrev #83. Vejledning - Sådan handler du i min butik. Søgning og fremfinding af varer

Nyhedsbrev #83. Vejledning - Sådan handler du i min butik. Søgning og fremfinding af varer December 2011 Nyhedsbrev #83 www.nettedesign.dk Vejledning - Sådan handler du i min butik Min Webshop ligner ikke de traditionelle Webshops du ellers finder på nettet. Dette skyldes, at jeg har valgt min

Læs mere

Handelsbetingelser_Flextur/Flexrute med Dankort og Visa Dankort

Handelsbetingelser_Flextur/Flexrute med Dankort og Visa Dankort Notat Trafikselskabet Sydtrafik CVR nr.: 29 94 28 97 EAN nr.: 5798002186802 07. januar 2015 Handelsbetingelser_Flextur/Flexrute med Dankort og Visa Dankort Handelsbetingelser Flextur/Flexrute administreres

Læs mere

Ønsker du at benytte Conference Managers online betalingsmodul er det nødvendigt med en DIBS-aftale og oprettelse hos NETS

Ønsker du at benytte Conference Managers online betalingsmodul er det nødvendigt med en DIBS-aftale og oprettelse hos NETS Oprettelse af NE Ønsker du at benytte Conference Managers online betalingsmodul er det nødvendigt med en DIBS-aftale og oprettelse hos NETS Har du en NE er det IKKE nødvendigt at tegne en ny, du kan i

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Lemvig Ungdomsgård Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg

cpos Online Quickguide Version Lemvig Ungdomsgård   Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg cpos Online Quickguide Version 1.1.5 Lemvig Ungdomsgård https://ug.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 4 SÅDAN

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Roskilde https://roskilde.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg

cpos Online Quickguide Version Roskilde https://roskilde.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg cpos Online Quickguide Version 1.1.4 Roskilde https://roskilde.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg cpos Online Portal vejledning Version 1.1.4 Roskilde SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN

Læs mere

Betingelser for MobilePay

Betingelser for MobilePay Betingelser for MobilePay A1. Aftalens parter Når du tilmelder dig MobilePay, indgår du en aftale med Danske Bank A/S, Holmens Kanal 2-12, 1092 København K, CVR-nr. 61 12 62 28. Vores mailadresse er: info@mobilepay.dk.

Læs mere

Mail: Telefon eller CVR Etableret 2006

Mail: Telefon eller CVR Etableret 2006 HANDELSBETINGELSER GENERELLE OPLYSNINGER 8881 Thorsø. Mail: Charlotte@ Telefon 8696 2826 eller 2534 7058 CVR 29 23 05 44 Etableret 2006 SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Bestilling Vores handelsvilkår følger

Læs mere

Sådan gør du. Lær at bruge banken på en ny måde. Trin for trin

Sådan gør du. Lær at bruge banken på en ny måde. Trin for trin Sådan gør du Lær at bruge banken på en ny måde Trin for trin danske BANK sådan gør du Trin for trin Vores samfund bliver mere og mere digitalt. Og det bliver banken også. Så hvordan betaler du regninger,

Læs mere

Torvehallernes app og gavekort udbydes af TorvehallerneKBH i samarbejde med Shopbox ApS:

Torvehallernes app og gavekort udbydes af TorvehallerneKBH i samarbejde med Shopbox ApS: Torvehallernes app og gavekort Torvehallernes app er en tjeneste, der formidler elektroniske gavekort og mobilbetaling i alle faste stader i TorvehallerneKBH. Med mobilbetaling menes der betaling godkendt

Læs mere

Betingelser for MobilePay

Betingelser for MobilePay Betingelser for MobilePay Forbrugere Gælder fra den 14.11.2016 Indledning MobilePay er en mobilbetalingsløsning fra Danske Bank A/S. Du kan tilknytte andre funktioner, vi tilbyder i MobilePay, til din

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser Hvem kan handle hos Trendypet For at foretag køb hos Trendypet skal du være fyldt 18 år, aftaler med børn og unge under 18, kan alene indgås af forældre eller andre der er lovligt

Læs mere

Vejledning til brug for indberetning af energimærkninger

Vejledning til brug for indberetning af energimærkninger Vejledning til brug for indberetning af energimærkninger For at kunne indberette energimærkninger skal firmaet gøre følgende: - logge ind på Min side - tilknytte de energikonsulenter, som må indberette

Læs mere

Velkommen til Coop Bank

Velkommen til Coop Bank Coop Bank Velkommen til Coop Bank Kære medlemsvalgte, Som du sikkert ved, har Coop åbnet en bank Coop Bank. Det har vi gjort, fordi bank står rigtig højt på ønskelisten, når vi spørger Coops medlemmer,

Læs mere

Afsnit B beskriver MobilePay Business Afsnit C beskriver MobilePay AppSwitch Afsnit D beskriver MobilePay Point of Sales

Afsnit B beskriver MobilePay Business Afsnit C beskriver MobilePay AppSwitch Afsnit D beskriver MobilePay Point of Sales B E T I N G E L S E R F O R M O B I L E P A Y T I L V I R K S O M H E D E R - F O R K U N D E R M E D B U S I N E S S O N L I N E (også refereret til som Betingelser for MobilePay Business) Gældende fra

Læs mere

Vejledning og kommentarer til ny version

Vejledning og kommentarer til ny version Vejledning og kommentarer til ny version Udgave: SummaSummarum 4 Version: 4.10 SummaSummarum 4.10 & integration til Visma Avendo Webshop Visma Software lancerer en ny version af SummaSummarum, SummaSummarum

Læs mere

Sikkerhed ved modtagelse af kortbetalinger. Fysisk handel

Sikkerhed ved modtagelse af kortbetalinger. Fysisk handel Sikkerhed ved modtagelse af kortbetalinger Fysisk handel De fleste er ærlige heldigvis! Hvert år gennemføres millioner af trans aktioner med betalingskort, og heldigvis går langt de fleste godt. Men selv

Læs mere

Købsvilkår for mobiltelefoner, tablets og tilbehør hos Bibob

Købsvilkår for mobiltelefoner, tablets og tilbehør hos Bibob Købsvilkår for mobiltelefoner, tablets og tilbehør hos Bibob Vilkår er gældende fra 24. november 2014. I disse vilkår kan du finde informationer om persondatapolitik, reklamation, fortrydelse, ejerforhold,

Læs mere

Guide. Foto: Scanpix. Januar 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Sådan betaler du let med. mobilen. side

Guide. Foto: Scanpix. Januar 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Sådan betaler du let med. mobilen. side Foto: Scanpix Guide Januar 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Sådan betaler du let med mobilen 12 r side Guide til de forskellige muligheder Guide: Sådan betaler du let med mobilen INDHOLD:

Læs mere

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR (denne formular skal udfyldes og returneres hvis fortrydelsesretten gøres gældende) Til LazyLiving ApS, Kobækvej 1, 4230 Skælskør, Email: info@lazyliving.dk Jeg/vi meddeler

Læs mere

kort og godt om kredit- og BetaLinGskort

kort og godt om kredit- og BetaLinGskort kort og godt om kredit- og BetaLinGskort et velvalgt kreditkort i sparbank sikrer dig HandLeFriHed Hvor som HeLst når som HeLst d e n k o r t e s t e V e J t i l k r e d i t - e l l e r b e t a l i n g

Læs mere

Betingelser for Danske Mobilbank år

Betingelser for Danske Mobilbank år Betingelser for Danske Mobilbank 15-17 år Gælder fra den 26. september 2016 Danske Mobilbank 15-17 år er Danske Banks elektroniske bankløsning for 15-17 årige privatkunder til mobile enheder som eksempelvis

Læs mere

Handelsbetingelser_Telekørsel med betalingskort og evt. periodekort

Handelsbetingelser_Telekørsel med betalingskort og evt. periodekort Trafikselskabet FynBus CVR nr.: 29 97 99 44 EAN nr.: 5798002496055 11. november 2014 Handelsbetingelser_Telekørsel med betalingskort og evt. periodekort Handelsbetingelser Telekørsel administreres af trafikselskabet

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser Almindelige forretningsbetingelser... Anvendelsesområde Nedenstående almindelige vilkår og betingelser er udelukkende gældende for ordrer afgivet til Deichmann-Sko ApS (Deichmann), Online-Shop. Ved at

Læs mere

TUSASS Mobil. Kom godt fra start

TUSASS Mobil. Kom godt fra start TUSASS Mobil Kom godt fra start 1 Indhold DIN TUSASS PAKKE INDEHOLDER... 3 KOM GODT FRA START MED TUSASS... 3 SÅDAN TANKER DU OP... 3 SERVICER MED TUSASS... 4 TELEsvar... 4 Aflytning af TELEsvar... 5 Andre

Læs mere

Betingelser for MobilePay

Betingelser for MobilePay Betingelser for MobilePay Forbrugere Gælder fra den 01.10.2017 Indledning MobilePay er en mobilbetalingsløsning som udbydes i Danmark af MobilePay Denmark A/S (i det følgende kaldet MobilePay Denmark).

Læs mere

cpos Online Quickguide Version https://betalingskort.aalborg.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg

cpos Online Quickguide Version https://betalingskort.aalborg.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg cpos Online Quickguide Version 1.1.5 https://betalingskort.aalborg.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 4 SÅDAN UDBETALER

Læs mere

Betingelser for MobilePay

Betingelser for MobilePay Betingelser for MobilePay Forbrugere Gælder fra den 1. januar 2018 Indledning MobilePay er en mobilbetalingsløsning som udbydes i Danmark af MobilePay Denmark A/S (i det følgende kaldet MobilePay Denmark).

Læs mere

INSTRUKTIONSMANUAL FOR SPILLERE OG FORÆLDRE TIL HIFEREN

INSTRUKTIONSMANUAL FOR SPILLERE OG FORÆLDRE TIL HIFEREN INSTRUKTIONSMANUAL FOR SPILLERE OG FORÆLDRE TIL HIFEREN Hjallerup Idrætsforening har fået ny hjemmeside. Dette har betydning for dig som bruger/medlem af HIF og som forældre til børn, der er bruger/medlem

Læs mere

Vilkår & Betingelser

Vilkår & Betingelser Webshipr.com - Vilkår og betingelser Vilkår & Betingelser Om Webshipr... 2 Oprettelse af konto... 2 Køb af ydelser... 2 Priser og betaling... 3 Abonnements betingelser... 3 Webshipr s ydelser... 3 Kriterier...

Læs mere

sparbank free du er kun ung én gang

sparbank free du er kun ung én gang sparbank free du er kun ung én gang DU ER KUN UNG ÉN GANG Som ung står du over for en verden af muligheder. Du kan vælge at få en uddannelse, arbejde eller rejse jorden rundt. Du kan gå til fodbold, på

Læs mere

Vejledning til Køreprøvebooking. FAQ Ofte stillede spørgsmål

Vejledning til Køreprøvebooking. FAQ Ofte stillede spørgsmål Vejledning til Køreprøvebooking FAQ Ofte stillede spørgsmål Indhold 1 Indledning... 3 2 Generelle spørgsmål... 3 3 Kørelærer... 4 4 Borgerservice... 6 5 Politiadministrator... 10 6 Køreprøvesagkyndig...

Læs mere

Kom godt i gang med Netbank

Kom godt i gang med Netbank Velkommen til din nye netbank. Kom godt i gang med Netbank Vi har her samlet lidt nyttig information til dig, som du kan have glæde af indtil du har lært din Netbank bedre at kende. Ud over denne Kom godt

Læs mere

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR (Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR (Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende) STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR (Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende) Til: Pakkehotel Att.: Flipsu.dk hej@flipsu.dk Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre

Læs mere

Hvad er MEEwallet TM?

Hvad er MEEwallet TM? powered by Hvad er MEEwallet TM? MEEwallet er en digital pung til mobiltelefonen, hvor brugeren kan opbevare alle sine kort, ligesom i den fysiske pung, vi kender i dag. MEEwallet kan bruges til køb i

Læs mere

Vejledning til indløsningsaftale hos Teller

Vejledning til indløsningsaftale hos Teller Vejledning til indløsningsaftale hos Teller Tillykke med din nye webshop eller produktbestilling på din hjemmeside. Det første, du skal gøre, er at søge om at få en indløsningsaftale hos Teller, så dine

Læs mere

Priser for MobilePay Subscriptions (som kan findes på MobilePay.dk) Afsnit A Generelle betingelser og vilkår

Priser for MobilePay Subscriptions (som kan findes på MobilePay.dk) Afsnit A Generelle betingelser og vilkår B E T I N G E L S E R F O R M O B I L E P A Y S U B S C R I P T I O N S TIL V I R K S O M H E D E R M E D M O D T A G E R K O N T O I D A N S K E B A N K Gældende fra den 22. maj 2017 MobilePay Subscriptions

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Odense

cpos Online Quickguide Version Odense cpos Online Quickguide Version 1.1.8 Odense https://odense.cposonline.dk/ SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 4 SÅDAN OPRETTER DU AUTOMATISK OPTANKNING PÅ ET KANTINEKORT...

Læs mere

Du bør læse betingelserne grundigt igennem inden brug af websitet. Ved at bruge dette website accepterer du disse betingelser i deres helhed.

Du bør læse betingelserne grundigt igennem inden brug af websitet. Ved at bruge dette website accepterer du disse betingelser i deres helhed. HANDELSBETINGELSER Du bør læse betingelserne grundigt igennem inden brug af websitet. Ved at bruge dette website accepterer du disse betingelser i deres helhed. Velkommen til ByDürke webshop. Webshoppen

Læs mere

BETINGELSER FOR DANSKE MOBILBANK 15-17 ÅR Gælder fra april 2012

BETINGELSER FOR DANSKE MOBILBANK 15-17 ÅR Gælder fra april 2012 Danske Mobilbank er Danske Banks elektroniske bankløsning for ige privat - kunder til mobile enheder som for eksempel mobiltelefoner eller tablets. 1 Det kan du bruge Danske Mobilbank til Danske Mobilbank

Læs mere

Hvad er MEEwallet TM?

Hvad er MEEwallet TM? powered by Hvad er MEEwallet TM? MEEwallet er en digital pung til mobiltelefonen, hvor brugeren kan opbevare alle sine kort, ligesom i den fysiske pung, vi kender i dag. MEEwallet kan bruges til køb i

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Halsnæs

cpos Online Quickguide Version Halsnæs cpos Online Quickguide Version 1.1.7 Halsnæs https://halsnaes.cposonline.dk/ SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 4 SÅDAN OPRETTER DU AUTOMATISK OPTANKNING PÅ ET KANTINEKORT...

Læs mere

Vilkår & Betingelser

Vilkår & Betingelser Webshipr.com - Vilkår og betingelser! Vilkår & Betingelser Om Webshipr... 3 Oprettelse af konto... 3 Køb af ydelser... 3 Priser og betaling... 4 Abonnements betingelser... 4 Webshipr s ydelser... 4 Kriterier...

Læs mere

Spørgsmål og svar District Serviceløsning brugere (medarbejdere)

Spørgsmål og svar District Serviceløsning brugere (medarbejdere) Spørgsmål og svar District Serviceløsning brugere (medarbejdere) Spørgsmål Hvad gør jeg, hvis jeg har mistet min nøgleviser? Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt mit kodeord? Hvor kan jeg få hjælp til brugen

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Horsens Kommune https://horsens.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg

cpos Online Quickguide Version Horsens Kommune https://horsens.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg cpos Online Quickguide Version 1.1.5 Horsens Kommune https://horsens.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ EN KANTINECHIP... 4

Læs mere

DCU Distrikternes Tilmeldingssystem. Vejledning for Ryttere

DCU Distrikternes Tilmeldingssystem. Vejledning for Ryttere DCU Distrikternes Tilmeldingssystem Vejledning for Ryttere Indholdsfortegnelse Introduktion... 2 Terminsliste... 3 Propositioner... 4 Tilmelding... 5 Dansk Licens... 5 Uden Dansk Licens... 6 Betaling...

Læs mere

Gode tips fra Sparekassen

Gode tips fra Sparekassen Gode tips fra Sparekassen Mobilbank Hvis du har spørgsmål, kan du altid ringe til os på 9793-9011 eller direkte til en medarbejder. Du finder vores direkte nr. på www.sdrhaa.dk Netbank App s Betalingsservice

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Stevns Kommune Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg

cpos Online Quickguide Version Stevns Kommune   Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg cpos Online Quickguide Version 1.1.5 Stevns Kommune https://stevns.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 4 SÅDAN

Læs mere

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR (denne formular skal udfyldes og returneres hvis fortrydelsesretten gøres gældende) Til Fatboy the Original v/hetland nordic ApS, Gladsaxevej 356, 2860 Søborg, Email: info@fatboy.dk

Læs mere

Wallet MasterCard på mobilen - Sådan kommer du i gang!

Wallet MasterCard på mobilen - Sådan kommer du i gang! Wallet MasterCard på mobilen - Sådan kommer du i gang! Forudsætninger for at benytte My Wallet. Du skal have: en Smartphone med styresystemet Android med minimum Lollipop 5.0 eller nyere en Netbank i Fynske

Læs mere

Vilkår OiSTER Ekstra Data Tillægspakker

Vilkår OiSTER Ekstra Data Tillægspakker Vilkår OiSTER Ekstra Data Tillægspakker Oktober 2012 Version 2.0 Indhold 1. Aftalen generelt... 2 2. OiSTER Ekstra Data... 2 2.1. Betaling af OiSTER Ekstra Data... 3 2.2. Opsigelse af OiSTER Ekstra Data...

Læs mere

Handelsbetingelser_Telekørsel med betalingskort og evt. periodekort

Handelsbetingelser_Telekørsel med betalingskort og evt. periodekort Trafikselskabet FynBus CVR nr.: 29 97 99 44 EAN nr.: 5798002496055 11. november 2014 Seneste ændring: 23. november 2016 Handelsbetingelser_Telekørsel med betalingskort og evt. periodekort Handelsbetingelser

Læs mere

6) Jeg har ikke selv foretaget eller godkendt de hævede beløb jeg har ikke kortet

6) Jeg har ikke selv foretaget eller godkendt de hævede beløb jeg har ikke kortet 6) Jeg har ikke selv foretaget eller godkendt de hævede beløb jeg har ikke kortet Du kan gøre indsigelse, hvis du har mistet eller fået stjålet dit kort, og der efterfølgende er gennemført transaktioner

Læs mere

Betingelser for MobilePay

Betingelser for MobilePay Betingelser for MobilePay Forbrugere Gælder fra den 25. maj 2018 Indledning MobilePay er en mobilbetalingsløsning som udbydes i Danmark af MobilePay Denmark A/S (i det følgende kaldet MobilePay Denmark).

Læs mere

OiSTER Salgsvilkår Version 14. september 2014. 1. Generelt... 2. 2. Levering... 2. 3. Betaling og kreditvurdering... 2. 3.1 Kontantkøb - generelt...

OiSTER Salgsvilkår Version 14. september 2014. 1. Generelt... 2. 2. Levering... 2. 3. Betaling og kreditvurdering... 2. 3.1 Kontantkøb - generelt... OiSTER Salgsvilkår Version 14. september 2014 1. Generelt... 2 2. Levering... 2 3. Betaling og kreditvurdering... 2 3.1 Kontantkøb - generelt... 2 3.2 Kontantkøb - opkrævning... 2 3.3 OiSTER afdrag...

Læs mere

Betingelser for MobilePay

Betingelser for MobilePay Betingelser for MobilePay Forbrugere Gælder fra den 1. juni 2019. Indledning MobilePay er en mobilbetalingsløsning som udbydes i Danmark af MobilePay Denmark A/S (i det følgende kaldet MobilePay Denmark).

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Sct. Norberts Skole https://sctnorberts.cposonline.dk/

cpos Online Quickguide Version Sct. Norberts Skole https://sctnorberts.cposonline.dk/ cpos Online Quickguide Version 1.1.8 Sct. Norberts Skole https://sctnorberts.cposonline.dk/ SÅDAN OPRETTER DU EN BRUGER... 3 SÅDAN LOGGER DU IND... 5 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 6 SÅDAN

Læs mere

Guide til dig der ønsker at rejse på Pendlerkort i DSB app

Guide til dig der ønsker at rejse på Pendlerkort i DSB app Guide til dig der ønsker at rejse på Pendlerkort i DSB app I denne folder finder du hjælp til, de vigtigste trin når du køber et pendlerkort for første gang og hvordan du skal forny dit kort fremadrettet.

Læs mere

Oversigt over dine muligheder for ved fjernsalg at få tilbageført en betaling, der er gennemført med Visa-delen af dit Visa/Dankort

Oversigt over dine muligheder for ved fjernsalg at få tilbageført en betaling, der er gennemført med Visa-delen af dit Visa/Dankort Oversigt over dine muligheder for ved fjernsalg at få tilbageført en betaling, der er gennemført med Visa-delen af dit Visa/Dankort Som kortholder har du i en række situationer mulighed for at få tilbageført

Læs mere

Forbrugerens varebestilling

Forbrugerens varebestilling Under salget 0 Indholdsfortegnelse Forbrugerens varebestilling... 2 Tilbud eller Opfordring til at gøre Tilbud... 2 Betaling for varen... 2 Dankort... 2 Internationale betalingskort... 3 Gebyrer for Kortbetaliner...

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Skanderborg https://skanderborg.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg

cpos Online Quickguide Version Skanderborg https://skanderborg.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg cpos Online Quickguide Version 1.1.8 Skanderborg https://skanderborg.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 4

Læs mere

Sikker handel på internettet

Sikker handel på internettet 28-03-2019 1 Sikker handel på internettet 28. marts 2019 28-03-2019 2 E-handel og hvad er en indsigelse E-handel Betalingsmuligheder Kort, MobilePay og konto til konto Hvad er en indsigelse Hvad kan man

Læs mere

Betingelser for anvendelse af E-penge konto hos Pay4it.

Betingelser for anvendelse af E-penge konto hos Pay4it. Betingelser for anvendelse af E-penge konto hos Pay4it. Betalingssystemet ejes og drives af Pay4it ApS. Du kan oprette din e-penge konto hos Pay4it via internettet. Når du opretter en konto hos Pay4it,

Læs mere

WALLMOB. Wallmob. MobilePay-opsætning WALLMOB.COM WALLMOB.COM

WALLMOB. Wallmob. MobilePay-opsætning WALLMOB.COM WALLMOB.COM Wallmob MobilePay-opsætning WALLMOB.COM WALLMOB.COM S. 2 Velkommen Denne guide har til formål at hjælpe med opsætning og brug af Wallmobs MobilePay-integration, samt demonstrere brugen af denne. God fornøjelse!

Læs mere

100% skræddersyet e-commerce betalingsløsning SKRÆDDERSY DIN HELT EGEN LØSNING MED DIBS ENTERPRISE

100% skræddersyet e-commerce betalingsløsning SKRÆDDERSY DIN HELT EGEN LØSNING MED DIBS ENTERPRISE DIBS ENTERPRISE 100% skræddersyet e-commerce betalingsløsning SKRÆDDERSY DIN HELT EGEN LØSNING MED DIBS ENTERPRISE En DIBS Enterprise løsning er en 100% skræddersyet e-commerce betalingsløsning, som gør

Læs mere

Swipp - Regler for selvbetjening

Swipp - Regler for selvbetjening Swipp - Regler for selvbetjening Ret til at fortryde aftalen vedrørende Swipp Kontohaver/bruger har mulighed for at fortryde indgåelse af aftalen om Swipp inden for en frist på 14 dage, jf. forbrugeraftalelovens

Læs mere

Selvom du har installeret NemID nøgleapp på din smartphone eller tablet, kan du stadig frit skifte mellem at bruge din nøgleapp eller nøglekort.

Selvom du har installeret NemID nøgleapp på din smartphone eller tablet, kan du stadig frit skifte mellem at bruge din nøgleapp eller nøglekort. NemID nøgleapp NemID nøgleapp er et digitalt supplement til dit nøglekort. Med NemID nøgleapp kan du bruge dit NemID direkte fra din smartphone eller tablet - uden at have dit nøglekort ved hånden. Når

Læs mere

Vejledning. - Anvendelse af tilmeldingslink til Automatisk kortbetaling. Versionnr. 3.0. Nets A/S. Lautrupbjerg 10. 2750 Ballerup T +45 44 68 44 68

Vejledning. - Anvendelse af tilmeldingslink til Automatisk kortbetaling. Versionnr. 3.0. Nets A/S. Lautrupbjerg 10. 2750 Ballerup T +45 44 68 44 68 Vejledning - Anvendelse af tilmeldingslink til Automatisk kortbetaling Versionnr. 3.0 Nets A/S Lautrupbjerg 10 2750 Ballerup DK T +45 44 68 44 68 F +45 44 86 09 30 www.nets.eu Indholdsfortegnelse 1. Formål...

Læs mere

TDC Scale Mobil. Kom godt i gang - betjening af mobil telefon. Kvikguide

TDC Scale Mobil. Kom godt i gang - betjening af mobil telefon. Kvikguide TDC Scale Mobil Kom godt i gang - betjening af mobil telefon Kvikguide Mobiltelefoner i TDC Scale Din mobiltelefon har fået en ny telefonsvarer ved overgangen til TDC Scale. Den gamle telefonsvarer i mobiltelefonen

Læs mere

Netbank Erhverv Kom godt i gang med Netbank Erhverv - NemID April 2014

Netbank Erhverv Kom godt i gang med Netbank Erhverv - NemID April 2014 Netbank Erhverv Kom godt i gang med Netbank Erhverv - NemID April 2014 Indhold Log på... Adgang til flere aftaler. Eksempel på forsiden i Netbank... Få mere ud af Netbank... Skræddersy din Netbank... Gode

Læs mere

Spørgsmål og svar Business Online Serviceløsning brugere (medarbejdere)

Spørgsmål og svar Business Online Serviceløsning brugere (medarbejdere) Spørgsmål og svar Business Online Serviceløsning brugere (medarbejdere) Spørgsmål Hvad gør jeg, hvis jeg har mistet min nøgleviser? Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt mit kodeord? Hvor kan jeg få hjælp til

Læs mere