SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS"

Transkript

1 DANSKE BANK DANSKE BANK HOLMENS KANAL DK 09 KØBENHAVN K TELEFON SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS Danske Bank A/S CVR-nr København

2 DANSKE BANK DANSKE BANK 3 VELKOMMEN TIL MOBILEPAY BUSINESS MobilePay Business er en betalingsløsning, som giver din virksomhed mulighed for at modtage betalinger via en smartphone fra kunder, der bruger MobilePay. Hvad består MobilePay Business af? MobilePay Business består af to dele en app, hvor din virksomhed kan modtage betalingerne og et modul til administration af MobilePay Business. Vi tilbyder tre forskellige MobilePay Businesspakker, så du kan få en løsning, der matcher din virksomheds behov. Jo større pakke, du vælger, jo flere udsalgssteder/mobile enheder kan du tilknytte MobilePay Business, og jo mere funktionalitet får du. Første gang du logger på MobilePay Businessmodulet, skal du vælge den pakke, du ønsker. MobilePay Business-app en Med MobilePay Business-app en kan din virksomhed modtage betalinger fra MobilePay-brugere, og du kan nemt få overblik over de betalinger, virksomheden har modtaget. I app en kan du også: registrere din virksomheds placering, så kunder, der befinder sig i nærheden, kan se virksomhedens navn og mobilnummer i MobilePay, når de skal betale uploade virksomhedens logo, så det bliver synligt for kunderne anmode kunder om betalinger tilbageføre betalinger til kunder afstemme betalinger og eksportere data om betalinger til et regneark. MobilePay Business-modulet Med MobilePay Business-modulet kan du: se en oversigt over virksomhedens mobile enheder med MobilePay Business ændre navn på og kontonummer for de mobile enheder overføre penge fra den konto, virksomheden har tilknyttet MobilePay Business, til en af virksomhedens andre konti. Hvis din virksomhed bruger Business Online og har adgang til betalingsmodulet, skal du dog bruge dette modul til at overføre penge opsætte en automatisk tømning af din Mobile- Pay Business-konto, så saldoen overføres til en anden konto, når det passer dig, så ofte som hver dag. se salgsstatistikker for virksomhedens mobile enheder. Du kan for eksempel sammenligne omsætningen via MobilePay Business mellem forretningerne, se antallet af transaktioner, og se hvornår salget topper Se et detaljeret overblik over alle betalinger. Antallet af mobile enheder, du kan knytte til Mobile- Pay Business, varierer alt efter, hvilken pakke du har valgt. Det samme gælder for funktionerne i MobilePay Business-modulet og i app en.

3 4 DANSKE BANK DANSKE BANK 5 SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS Så snart din virksomhed har indgået en aftale om MobilePay Business med Danske Bank, og du har modtaget et bruger-id, en midlertidig pinkode og en nøgleviser, kan du aktivere løsningen i MobilePay Business-modulet ved at følge vejledningen herunder. Bemærk, at hvis din virksomhed allerede bruger Business Online, skal du logge på Business Online og gå direkte til trin 4 nedenfor. 3 4 Indtast dit bruger-id og din midlertidige pinkode, og vælg derefter en ny pinkode. Indtast en nøgle fra nøgleviseren. Du er nu logget på. Vælg MobilePay Business i menuen. Hvis din virksomhed allerede bruger Business Online, finder du MobilePay Business-modulet under Andre services i menuen. 6 Download MobilePay Business-app en i App Store eller Google Play til den mobile enhed. App en findes til styresystemerne ios og Android. Du kan også scanne QR-koden. 7 Sæt app en op som beskrevet under Sådan sætter du MobilePay Business-app en op på næste side. Efterfølgende vil du modtage MobilePay Businessmærkater med officielt logo, som du kan sætte op i virksomheden for at vise kunderne, at de kan betale med MobilePay. Mærkaterne er gratis og bliver leveret på den adresse, der står i virksomhedens aftale. Gå til danskebank.dk. Klik på Log-on øverst til højre og vælg MobilePay Business. 5 Klik på "Vælg MobilePay Business-pakke" for at starte opsætningen af MobilePay Business. Vælg først den pakke, der passer til din virksomheds behov, og opret derefter dine mobile enheder med navn, mobilnummer og kontonummer.

4 6 DANSKE BANK DANSKE BANK 7 SÅDAN SÆTTER DU MOBILEPAY BUSINESS-APP EN OP Når du har aktiveret MobilePay Business ved at følge trinnene på forrige side, er du klar til at sætte selve app en op. Det gør du ved at trykke på Aktiver i app en og følge vejledningen på skærmen: Indtast det mobilnummer, der skal bruges til at modtage betalinger fra MobilePaybrugere. Bekræft virksomhedens navn Du modtager en aktiveringskode på sms. Indtast aktiveringskoden. Vælg en kode på fire cifre, som du vil bruge til at logge på app en fremover. Nu er din virksomhed klar til at modtage betalinger fra MobilePay-brugere.

5 8 DANSKE BANK DANSKE BANK 9 UPLOAD DIN VIRKSOMHEDS LOGO REGISTRER DIN VIRKSOMHEDS PLACERING Du kan med fordel uploade din virksomheds logo i MobilePay Business. På den måde kan kunderne se logoet i MobilePay, når de skal betale og befinder sig i nærheden. Virksomhedens logo vil også fremgå på kundens kvittering. For at uploade virksomhedens logo skal du gøre følgende: Tryk på feltet ved siden af virksomhedens navn i menuen. Upload et billede af logoet. Du kan blot tage et billede af logoet og uploade det. Du får dog det bedste resultat, hvis du bruger et kvadratisk logo, der er gemt som et billede på din smartphone. Du kan f.eks. sende det til din smartphone fra en computer. I app en kan du registrere din virksomheds placering. Det betyder, at kunder, der befinder sig i nærheden, kan se virksomhedens navn, logo og mobilnummer i MobilePay, når de skal betale, og de behøver ikke taste mobilnummeret. Kunderne kan også se virksomhedens placering på et kort i MobilePay. Ved at klikke på virksomheden på kortet får de vist vej til virksomheden. For at registrere din virksomheds placering i MobilePay Business-app en skal du gøre følgende: Gå til menuen, og vælg Indstillinger og derefter Placering. Klik på kortet, og vælg virksomhedens placering. 3 Marker feltet Vis min virksomheds placering.

6 0 DANSKE BANK DANSKE BANK MENUEN I MOBILEPAY BUSINESS-APP EN I menuen i MobilePay Business-app en finder du følgende funktioner: Aktivitetsliste, som viser modtagne betalinger og dagens omsætning Funktion til at anmode kunder om betaling Indstillinger Hjælp til brug af MobilePay Business Log af-funktion Du kan læse mere om funktionerne på næste side. AKTIVITETER I aktivitetslisten kan du se de betalinger, din virksomhed har modtaget i MobilePay Business. Husk at trække ned i siden for at opdatere listen med de seneste betalinger. Aktivitetslisten opsummerer automatisk beløbene hvert døgn, så du nemt kan se, hvor meget du har modtaget hver dag. Du har også mulighed for at afstemme betalinger. Ved at trykke på pilen i højre hjørne får du adgang til funktionen Eksport af data. Her kan du eksportere betalingsdata til CSV formatet, som kan åbnes i de fleste regnskabsprogrammer. Du kan selv vælge den periode, du ønsker at eksportere data for.

7 DANSKE BANK DANSKE BANK 3 ANMOD Med funktionen Anmod kan du anmode kunder om en betaling. Funktionen fungerer på samme måde som i MobilePay-app en til private. Du kan anmode op til 5 kunder ad gangen om det samme beløb. INDSTILLINGER Her kan du ændre indstillingerne for MobilePay Business-app en. Hvis du vil ændre navn og kontonummer for en mobil enhed skal du dog logge på MobilePay Business-modulet fra en computer. HJÆLP I Hjælp finder du svar på spørgsmål om MobilePay Business og kontaktoplysninger, hvis du har brug for hjælp til MobilePay Business. LOG AF MobilePay Business-app en logger dig automatisk af efter et stykke tid. Hvis du ønsker at logge af tidligere, kan du bruge funktionen Log af. DINE KUNDER KAN BETALE TIL DIN VIRKSOMHED VIA MOBILEPAY I FIRE ENKLE TRIN: Kunden indtaster virksomhedens mobilnummer (det nummer, som virksomheden har tilknyttet MobilePay Business). Hvis du har valgt at få vist virksomhedens placering i MobilePay, behøver kunden blot klikke på virksomhedens navn eller logo på skærmen. Kunden indtaster det beløb, der skal betales. 3 4 Kunden vælger Send penge. Bed kunden tjekke, at han eller hun har valgt korrekt modtager/tastet mobilnummeret korrekt, inden kunden vælger Send penge. Kunden modtager en kvittering på, at beløbet er sendt. Kvitteringen ser anderledes ud end den, kunden modtager, når han eller hun sender penge til en privatperson. Af kvitteringen fremgår din virksomheds navn og eventuelt logo samt tidspunktet for betalingen. På kundens kvittering er der også to sølvfarvede streger, som bevæger sig. Det er din garanti for at kunden har den originale kvittering og ikke en kopi.

8 4 DANSKE BANK DANSKE BANK 5 TYPISKE SPØRGSMÅL OM MOBILEPAY OG MOBILEPAY BUSINESS Kan alle privatpersoner betale med MobilePay? MobilePay kan bruges af alle, uanset hvilken bank de har. Det kræver kun en smartphone (iphone, Android eller Windows Phone) med MobilePay. For at downloade MobilePay skal man være mindst 3 år og have et dansk CPR-nr. samt en dansk konto med et dansk betalingskort (Visa/Dankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron eller Dankort). Hvor meget kan kunden overføre med MobilePay? Kunden kan overføre op til kr..000 på én gang og op til kr..000 pr. dag. Kunden kan se den maksimale grænse pr år i sin MobilePay App under Indstillinger. Min firecifrede kode til MobilePay Business-app en er blevet spærret hvad gør jeg? Ring til os på vi kan hjælpe dig med at hæve spærringen. Jeg har oplyst forkert mobilnummer til kunden hvad gør jeg? Inden kunden sender pengene, kan kunden se navnet på modtageren. Du skal derfor altid bede kunden tjekke, at din virksomheds navn fremgår af skærmen, inden kunden vælger Send penge. Hvis kunden alligevel overfører pengene til en forkert modtager, skal kunden ringe til os på Jeg har brug for hjælp til MobilePay Business hvem kan jeg kontakte? Hvis du har spørgsmål til, hvordan du bruger MobilePay Business eller Business Online, kan du ringe til os på mandag torsdag kl. 8-7 og fredag kl Hvis du har brug for hjælp til spærring, ved misbrug eller vil gøre indsigelse, kan du ringe døgnet rundt på samme nummer. Hvordan kan jeg se, om kunden har betalt? Når kunden har betalt, kan du se det i MobilePay Business med det samme. Beløbet og kundens navn vil fremgå. I Aktiviteter kan du altid se de betalinger, du har modtaget. Husk at trække ned i siden for at opdatere listen med de seneste betalinger. Hvordan giver jeg kunden en kvittering? Kunden får en kvittering på selve overførslen i MobilePay. Du skal stadig give kunden en købs-kvittering, som du plejer. Jeg vil gerne have, at betalingerne går ind på en anden konto. Hvordan skifter jeg kontonummer? Du kan ændre kontonummeret i MobilePay Business-modulet. Du logger på modulet via danskebank.dk (se side 4 for yderligere vejledning).

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS DANSKE BANK 1

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS DANSKE BANK 1 SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS DANSKE BANK 1 2 DANSKE BANK VELKOMMEN TIL MOBILEPAY BUSINESS MobilePay Business er en betalingsløsning, som giver din virksomhed mulighed for at modtage betalinger

Læs mere

sådan kommer Du i gang med mobilepay business Danske bank 1

sådan kommer Du i gang med mobilepay business Danske bank 1 sådan kommer Du i gang med mobilepay business Danske bank 1 2 Danske bank velkommen til mobilepay business MobilePay Business er en betalingsløsning, som giver din virksomhed mulighed for at modtage betalinger

Læs mere

Adgang til MobilePay Business-modulet Vælg pakke

Adgang til MobilePay Business-modulet Vælg pakke Adgang til MobilePay Business-modulet MobilePay Business er en betalingsløsning, som gør det muligt for virksomheder at modtage betalinger fra MobilePay-brugere via smartphones og tablets. MobilePay Business

Læs mere

Velkommen til brug af MobilePay

Velkommen til brug af MobilePay Velkommen til brug af MobilePay Velkommen til vores lille kursus der handler om sådan bruger du MobilePay. Jeg hedder Peder Kähler og i dag skal vi se på følgende muligheder: Opsætning af MobilePay Privat

Læs mere

Du skal downloade Swipp-app en fra App Store eller Google Play og tilmelde dig i Swipp-app en med NemID.

Du skal downloade Swipp-app en fra App Store eller Google Play og tilmelde dig i Swipp-app en med NemID. Du kan ringe til Swipp Kundeservice på 70 30 19 30 mandag til fredag kl. 08.00 20.00, lørdag og søndag fra kl. 11.00 17.00 eller sende os på kundeservice@swipp.dk. FAQ TILMELDING OG BRUG AF SWIPP Hvordan

Læs mere

Du kan ringe til Swipp Kundeservice på 70 30 19 30 mandag-torsdag kl. 8-22, fredag kl. 8-18, lørdag kl. 10-22 og søndag 10-18.

Du kan ringe til Swipp Kundeservice på 70 30 19 30 mandag-torsdag kl. 8-22, fredag kl. 8-18, lørdag kl. 10-22 og søndag 10-18. Swipp brugere Ofte Stillede Spørgsmål Du kan ringe til Swipp Kundeservice på 70 30 19 30 mandag-torsdag kl. 8-22, fredag kl. 8-18, lørdag kl. 10-22 og søndag 10-18. 1. Tilmelding og brug af Swipp 1.1.

Læs mere

F.A.Q. - Mobile Pay Online

F.A.Q. - Mobile Pay Online F.A.Q. - Mobile Pay Online MobilePay-bruger Hvordan betaler jeg med MobilePay, når jeg handler på nettet? Kan man kun handle i danske webshops? Hvorfor skulle jeg betale med Mobile- Pay i stedet for mit

Læs mere

Sådan gør du. Lær at bruge banken på en ny måde. Trin for trin

Sådan gør du. Lær at bruge banken på en ny måde. Trin for trin Sådan gør du Lær at bruge banken på en ny måde Trin for trin danske BANK sådan gør du Trin for trin Vores samfund bliver mere og mere digitalt. Og det bliver banken også. Så hvordan betaler du regninger,

Læs mere

TILMELDING OG BRUG AF SWIPP

TILMELDING OG BRUG AF SWIPP Swipp Kundeservice kan kontaktes på 70 30 19 30 mandag til fredag kl. 08.00 20.00, lørdag og søndag fra kl. 11.00 17.00, helligdage kl. 10.00 15.00 eller ved at sende mail til kundeservice@swipp.dk. TILMELDING

Læs mere

Adgang til MobilePay Business-modulet Vælg pakke

Adgang til MobilePay Business-modulet Vælg pakke Adgang til MobilePay Business-modulet MobilePay Business er en betalingsløsning, som gør det muligt for virksomheder at modtage betalinger fra MobilePay-brugere via smartphones og tablets. MobilePay Business

Læs mere

Danske Bank Holmens Kanal 2 12 DK 1092 København K. Telefon Danske Bank A/S CVR-nr København

Danske Bank Holmens Kanal 2 12 DK 1092 København K. Telefon Danske Bank A/S CVR-nr København Danske Bank Holmens Kanal 2 12 DK 1092 København K Telefon 45 12 13 14 www.danskebank.dk 17843 2016.08 Danske Bank A/S CVR-nr. 61 12 62 28 København Sådan kommer du i gang med MobilePay Point of Sale Danske

Læs mere

Afsnit B beskriver MobilePay Business Afsnit C beskriver MobilePay AppSwitch Afsnit D beskriver MobilePay Point of Sales

Afsnit B beskriver MobilePay Business Afsnit C beskriver MobilePay AppSwitch Afsnit D beskriver MobilePay Point of Sales B E T I N G E L S E R F O R M O B I L E P A Y T I L V I R K S O M H E D E R - F O R K U N D E R M E D B U S I N E S S O N L I N E (også refereret til som Betingelser for MobilePay Business) Gældende fra

Læs mere

Sådan kommer du i gang med MobilePay Point of Sale

Sådan kommer du i gang med MobilePay Point of Sale Holmens Kanal 2 12 DK 1092 København K Telefon 45 12 13 14 www.danskebank.dk 17843 2015.11 A/S CVR-nr. 61 12 62 28 København Sådan kommer du i gang med MobilePay Point of Sale 1 2 Administration af MobilePay

Læs mere

Manual til App. Sådan opretter du en bruger

Manual til App. Sådan opretter du en bruger Manual til App SÅDAN OPRETTER DU EN BRUGER... 1 SÅDAN INDBETALER DU PENGE... 2 SÅDAN SER DU HVAD DER ER FORBRUGT... 2 SÅDAN OPRETTER DU AUTOMATISK OPTANKNING... 3 SÅDAN RETTER DU KORT OPLYSNINGER I AUTOMATISK

Læs mere

Selvom du har installeret NemID nøgleapp på din smartphone eller tablet, kan du stadig frit skifte mellem at bruge din nøgleapp eller nøglekort.

Selvom du har installeret NemID nøgleapp på din smartphone eller tablet, kan du stadig frit skifte mellem at bruge din nøgleapp eller nøglekort. NemID nøgleapp NemID nøgleapp er et digitalt supplement til dit nøglekort. Med NemID nøgleapp kan du bruge dit NemID direkte fra din smartphone eller tablet - uden at have dit nøglekort ved hånden. Når

Læs mere

B E T I N G E L S E R F O R M O B I L E P A Y T I L V I R K S O M H E D E R

B E T I N G E L S E R F O R M O B I L E P A Y T I L V I R K S O M H E D E R B E T I N G E L S E R F O R M O B I L E P A Y T I L V I R K S O M H E D E R (også refereret til som Betingelser for MobilePay Business) Gældende fra den 29. juni 2015 MobilePay by Danske Bank til virksomheder

Læs mere

Spørgsmål og svar - Apple Pay

Spørgsmål og svar - Apple Pay På hvilke mobiler virker Apple Pay, og stiller den krav til mit styresystem på mobilen? på andre Apple-enheder end en iphone? Du kan benytte Apple Pay, hvis du har en af disse iphones: - XR - XS - XS Max

Læs mere

Betingelser for MobilePay

Betingelser for MobilePay Betingelser for MobilePay MobilePay by Danske Bank er et e-pengeprodukt fra Danske Bank A/S, der kan downloades som en app til mobile enheder. Her kan du læse produktets betingelser. 1. Aftalens parter

Læs mere

Brugermanual for version 2

Brugermanual for version 2 Side 1 af 6 Brugermanual for version 2 Til brugere af gæstekort via den mobile applikation version 2. E/F Olufsborg Områdenr. 20153 Gældende fra d. 15. oktober 2018 www. Side 2 af 6 Gæstekort via mobil

Læs mere

Vejledning til App. Sådan opretter du en bruger

Vejledning til App. Sådan opretter du en bruger Vejledning til App SÅDAN OPRETTER DU EN BRUGER... 1 SÅDAN INDBETALER DU PENGE... 2 SÅDAN OPRETTER DU AUTOMATISK OPTANKNING... 3 SÅDAN RETTER DU KORT OPLYSNINGER I AUTOMATISK OPTANKNING... 3 SÅDAN SER DU

Læs mere

Kom godt i gang med Netbank

Kom godt i gang med Netbank Velkommen til din nye netbank. Kom godt i gang med Netbank Vi har her samlet lidt nyttig information til dig, som du kan have glæde af indtil du har lært din Netbank bedre at kende. Ud over denne Kom godt

Læs mere

Kom godt i gang med Netbank NemID

Kom godt i gang med Netbank NemID Kom godt i gang med Netbank NemID Med dit NemId er du klar til at komme på Netbank. NemID består af et bruger-id, en adgangskode og et nøglekort. Første gang du logger på Netbank med NemID, skal du bruge

Læs mere

MOBILAPP FLEXTUR HVORDAN DU OPRETTER DIG SOM KUNDE OG BESTILLER FLEXTUR

MOBILAPP FLEXTUR HVORDAN DU OPRETTER DIG SOM KUNDE OG BESTILLER FLEXTUR MOBILAPP FLEXTUR HVORDAN DU OPRETTER DIG SOM KUNDE OG BESTILLER FLEXTUR 1 Download af mobilapp en 2 Om mobilapp en Mobilapp en kan downloades til både Android og ios. Fremsøg og download app en Flextrafik

Læs mere

cpos Online Vejledning august 2017 https://gladsaxekortet.cposonline.dk/

cpos Online Vejledning august 2017 https://gladsaxekortet.cposonline.dk/ cpos Online Vejledning august 2017 https://gladsaxekortet.cposonline.dk/ SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 4 SÅDAN OPRETTER DU AUTOMATISK OPTANKNING PÅ ET KANTINEKORT...

Læs mere

Elma ToolCheck Dansk manual DK: 63 98 981 013 EAN: 5706445280148

Elma ToolCheck Dansk manual DK: 63 98 981 013 EAN: 5706445280148 Elma ToolCheck Dansk manual DK: 63 98 981 013 EAN: 5706445280148 Elma ToolCheck side 2 Quick guide til Elma ToolCheck Det er nemt at komme i gang med at bruge Elma ToolCheck. Følg blot nedenstående vejledning,

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Halsnæs

cpos Online Quickguide Version Halsnæs cpos Online Quickguide Version 1.1.7 Halsnæs https://halsnaes.cposonline.dk/ SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 4 SÅDAN OPRETTER DU AUTOMATISK OPTANKNING PÅ ET KANTINEKORT...

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Halsnæs https://halsnaes.cposonline.dk/

cpos Online Quickguide Version Halsnæs https://halsnaes.cposonline.dk/ cpos Online Quickguide Version 1.0.7 Halsnæs https://halsnaes.cposonline.dk/ SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 4 SÅDAN OPRETTER DU AUTOMATISK OPTANKNING PÅ ET KANTINEKORT...

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål Apple Pay

Ofte stillede spørgsmål Apple Pay Ofte stillede spørgsmål Apple Pay Hvordan får jeg Apple Pay på min iphone? Har du et Kreditbanken Visa/Dankort og/eller Mastercard Debit og Mastercard Kredit og en iphone 6 eller nyere, kan du hurtigtkomme

Læs mere

Guide: Parkering ved Kjøbenhavns Boldklubs anlæg på Peter Bangs Vej eller Pile Allé

Guide: Parkering ved Kjøbenhavns Boldklubs anlæg på Peter Bangs Vej eller Pile Allé Start med at downloade app en APCOA FLOW. Hvis du har iphone skal du downloade den i App Store, og hvis du har Android skal du downloade den i Google Play Butikken. Åben app en, og vælg om APCOA FLOW skal

Læs mere

Bestil selv teletaxi online

Bestil selv teletaxi online Bestil selv teletaxi online Sådan opretter du dig og sådan bestiller du I selvbetjeningssystemet, kan du: Se de kørsler du allerede har bestilt Bestille nye kørsler, når du vil Afbestille kørsler Betale

Læs mere

Indholdsfortegnelse Dankort og kreditkort...2 Betalingsgateway...2 Flytte aftale hos PBS...2 Etablere ny aftale hos PBS...5 Håndtering af ordrer...

Indholdsfortegnelse Dankort og kreditkort...2 Betalingsgateway...2 Flytte aftale hos PBS...2 Etablere ny aftale hos PBS...5 Håndtering af ordrer... Indholdsfortegnelse Dankort og kreditkort...2 Betalingsgateway...2 Flytte aftale hos PBS...2 Etablere ny aftale hos PBS...5 Håndtering af ordrer...9 Betalingsmodulet...10 Betalingsikoner i butikken...13

Læs mere

Bestil Flextur og handicapkørsel på Flextrafik Mobil App

Bestil Flextur og handicapkørsel på Flextrafik Mobil App Er du oprettet som Flexturkunde på sydtrafik.flextrafik.dk eller er du Handicapkunde hos Sydtrafik? Bestil Flextur og handicapkørsel på Flextrafik Mobil App Indhold... 1 Oprettelse som Flexturkunde...

Læs mere

Meddelelsescenter. Sådan finder du meddelelsescenteret. I Meddelelsescenteret er der tre faneblade:

Meddelelsescenter. Sådan finder du meddelelsescenteret. I Meddelelsescenteret er der tre faneblade: Introduktion I denne vejledning kan du finde hjælp til, hvordan du abonnerer på meddelelser via e-mail, sms og i Business Online. Vejledningen beskriver hvor du finder meddelelsescenteret hvordan du registrerer

Læs mere

Gode tips fra Sparekassen

Gode tips fra Sparekassen Gode tips fra Sparekassen Mobilbank Hvis du har spørgsmål, kan du altid ringe til os på 9793-9011 eller direkte til en medarbejder. Du finder vores direkte nr. på www.sdrhaa.dk Netbank App s Betalingsservice

Læs mere

Betingelser for MobilePay by Danske Bank

Betingelser for MobilePay by Danske Bank Betingelser for MobilePay by Danske Bank Gælder fra den 21. marts 2014 MobilePay by Danske Bank er en mobilbetalingsløsning fra Danske Bank A/S, der kan downloades som en app til mobile enheder. Her kan

Læs mere

Spørgsmål og svar District Serviceløsning brugere (medarbejdere)

Spørgsmål og svar District Serviceløsning brugere (medarbejdere) Spørgsmål og svar District Serviceløsning brugere (medarbejdere) Spørgsmål Hvad gør jeg, hvis jeg har mistet min nøgleviser? Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt mit kodeord? Hvor kan jeg få hjælp til brugen

Læs mere

3OMSTILLING 3OMSTILLING APP QUICKGUIDE TIL BRUGERE

3OMSTILLING 3OMSTILLING APP QUICKGUIDE TIL BRUGERE 3OMSTILLING 3OMSTILLING APP QUICKGUIDE TIL BRUGERE 3Omstilling App til iphone og Android er en nem måde at forbinde til din virksomheds mobilomstilling. App en downloades og installeres fra App Store og

Læs mere

PSYKIATRIENS VIKARCENTER. MinTid. Quickguide. Version 7.0

PSYKIATRIENS VIKARCENTER. MinTid. Quickguide. Version 7.0 PSYKIATRIENS VIKARCENTER MinTid Quickguide Version 7.0 Psykiatriens Vikarcenter Vi glæder os til, at du kommer på MinTid. Systemet giver dig adgang til bedre planlægning, vagtbørsen og muligheden for at

Læs mere

Spørgsmål og svar Business Online Serviceløsning brugere (medarbejdere)

Spørgsmål og svar Business Online Serviceløsning brugere (medarbejdere) Spørgsmål og svar Business Online Serviceløsning brugere (medarbejdere) Spørgsmål Hvad gør jeg, hvis jeg har mistet min nøgleviser? Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt mit kodeord? Hvor kan jeg få hjælp til

Læs mere

Kom godt i gang med NemID nøgleapp. December 2018

Kom godt i gang med NemID nøgleapp. December 2018 Kom godt i gang med NemID nøgleapp December 2018 Få let adgang til dine sikre oplysninger Har du en smartphone eller tablet, kan du få NemID som en app, der hedder NemID nøgleapp. Nøgleappen er en sikker

Læs mere

KOM GODT I GANG MED APP EN

KOM GODT I GANG MED APP EN TOUCHPOINT LILLE APP TIL STOR HJÆLP MED APP EN Maj2017_17436 Sådan anvender du Telia Touchpoint Installer app en Vi anbefaler, at I downloader app en ved at klikke på nedenstående direkte link på jeres

Læs mere

Sådan installerer du Authenticator app en og logger sikkert ind i Aula

Sådan installerer du Authenticator app en og logger sikkert ind i Aula 1 Download Microsoft Authenticator til din smartphone fra App Store eller Google Play. Når du har downloaded app en skal du sætte den op til at logge på Aula. 2 Klik på Authenticator app en for at åbne

Læs mere

Betingelser for MobilePay by Danske Bank

Betingelser for MobilePay by Danske Bank Gælder fra 3. juli 2014 Betingelser for MobilePay by Danske Bank Indledning MobilePay by Danske Bank er en mobilbetalingsløsning (i det følgende benævnt MobilePay) fra Danske Bank A/S, der kan downloades

Læs mere

Vejledning til aktivering af to-faktor godkendelse

Vejledning til aktivering af to-faktor godkendelse Vejledning til aktivering af to-faktor godkendelse Når du logger på en UCN Office 365 side som f.eks. Outlook webmail, vil du møde et skærmbillede, der fortæller, at din virksomhed (UCN) har brug for,

Læs mere

Bestil Flextur og handicapkørsel på Flextrafik Mobil App

Bestil Flextur og handicapkørsel på Flextrafik Mobil App Er du oprettet som Flexturkunde på sydtrafik.flextrafik.dk eller er du Handicapkunde hos Sydtrafik? Bestil Flextur og handicapkørsel på Flextrafik Mobil App Indhold... 1 Oprettelse som Flexturkunde...

Læs mere

Sådan bruger du netbanken

Sådan bruger du netbanken Sådan bruger du netbanken www.banknordik.dk Indhold Log ind side 3 Betal et indbetalingskort side 4 Lav en overførsel side 5 Lav en fast overførsel side 6 Tilmelding og afmelding af funktioner side 7 Skift

Læs mere

Pædagogisk IT. Vejledning i Office 365 Til elever og familier. Side 1. Kan udfyldes for at hjælpe med at huske

Pædagogisk IT. Vejledning i Office 365 Til elever og familier. Side 1. Kan udfyldes for at hjælpe med at huske Navn: Uni-login: Uni-login kode: Office365 email: Kan udfyldes for at hjælpe med at huske UNI-LOGIN @undervisning.kk.dk Side 1 Indledning Velkommen til denne vejledning i Office 365, som introducerer på

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Sct. Norberts Skole https://sctnorberts.cposonline.dk/

cpos Online Quickguide Version Sct. Norberts Skole https://sctnorberts.cposonline.dk/ cpos Online Quickguide Version 1.1.8 Sct. Norberts Skole https://sctnorberts.cposonline.dk/ SÅDAN OPRETTER DU EN BRUGER... 3 SÅDAN LOGGER DU IND... 5 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 6 SÅDAN

Læs mere

Opsætning til to-faktor-validering

Opsætning til to-faktor-validering Opsætning til to-faktor-validering Hvis du har brug for at tilgå Office 365 på udstyr, som enten ikke er på Aarhus Kommunes administrative netværk eller har Intune eller AnyConnect aktiveret, skal du bruge

Læs mere

3OMSTILLING 3OMSTILLING APP - QUICKGUIDE TIL RECEPTIONISTER

3OMSTILLING 3OMSTILLING APP - QUICKGUIDE TIL RECEPTIONISTER 3OMSTILLING 3OMSTILLING APP - QUICKGUIDE TIL RECEPTIONISTER 3Omstilling App til iphone og Android smartphones er en nem måde at forbinde til din virksomheds mobilomstilling. App en downloades og installeres

Læs mere

Administrator manual

Administrator manual Revision 1 Administrator manual INDHOLD LOG IND 1 OVERBLIK 1 ARBEJDSRUM 1 MEDARBEJDERE 2 OPRET NY MEDARBEJDER 2 TRIN 1 AF 4: NAVN OG OPLYSNINGER 2 TRIN 2 AF 4: LEGITIMATION 2 TRIN 3 AF 4: EFFEKTIVITETSNIVEAU

Læs mere

Skift fra godkendelse med token til app notifikation

Skift fra godkendelse med token til app notifikation 1 Download Microsoft Authenticator til din smartphone fra App Store eller Google Play. Når du har downloaded app en skal du sætte den op til at logge på Aula. 2 Klik på Authenticator app en for at åbne

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Horsens Kommune https://horsens.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg

cpos Online Quickguide Version Horsens Kommune https://horsens.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg cpos Online Quickguide Version 1.1.5 Horsens Kommune https://horsens.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ EN KANTINECHIP... 4

Læs mere

Netbank Erhverv Kom godt i gang med Netbank Erhverv - NemID April 2014

Netbank Erhverv Kom godt i gang med Netbank Erhverv - NemID April 2014 Netbank Erhverv Kom godt i gang med Netbank Erhverv - NemID April 2014 Indhold Log på... Adgang til flere aftaler. Eksempel på forsiden i Netbank... Få mere ud af Netbank... Skræddersy din Netbank... Gode

Læs mere

Indholdsfortegnelse Dankort og kreditkort...2 Betalingsgateway...2 Flytte aftale hos PBS...2 Etablere ny aftale hos PBS...5 Håndtering af ordrer...

Indholdsfortegnelse Dankort og kreditkort...2 Betalingsgateway...2 Flytte aftale hos PBS...2 Etablere ny aftale hos PBS...5 Håndtering af ordrer... Indholdsfortegnelse Dankort og kreditkort...2 Betalingsgateway...2 Flytte aftale hos PBS...2 Etablere ny aftale hos PBS...5 Håndtering af ordrer...9 Betalingsmodulet...10 Betalingsikoner i butikken...13

Læs mere

3OMSTILLING 3OMSTILLING APP 3.1 QUICKGUIDE TIL BRUGERE

3OMSTILLING 3OMSTILLING APP 3.1 QUICKGUIDE TIL BRUGERE 3OMSTILLING 3OMSTILLING APP 3.1 QUICKGUIDE TIL BRUGERE 3Omstilling App til iphone og Android er en nem måde at forbinde til din virksomheds mobilomstilling. App en downloades og installeres fra App Store

Læs mere

Sådan bruger du netbanken

Sådan bruger du netbanken Sådan bruger du netbanken www.banknordik.dk Indhold Vejledning... 3 Log ind... 3 Betal et indbetalingskort... 4 Lav en overførsel... 5 Lav en fast overførsel... 6 Tilmelding og afmelding af funktioner...

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Lemvig Ungdomsgård Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg

cpos Online Quickguide Version Lemvig Ungdomsgård   Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg cpos Online Quickguide Version 1.1.5 Lemvig Ungdomsgård https://ug.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 4 SÅDAN

Læs mere

cpos Online Quickguide Version https://betalingskort.aalborg.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg

cpos Online Quickguide Version https://betalingskort.aalborg.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg cpos Online Quickguide Version 1.1.5 https://betalingskort.aalborg.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 4 SÅDAN UDBETALER

Læs mere

Betingelser for Danske Mobilbank år

Betingelser for Danske Mobilbank år Betingelser for Danske Mobilbank 15-17 år Gælder fra den 26. september 2016 Danske Mobilbank 15-17 år er Danske Banks elektroniske bankløsning for 15-17 årige privatkunder til mobile enheder som eksempelvis

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Roskilde https://roskilde.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg

cpos Online Quickguide Version Roskilde https://roskilde.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg cpos Online Quickguide Version 1.1.4 Roskilde https://roskilde.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg cpos Online Portal vejledning Version 1.1.4 Roskilde SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN

Læs mere

Spørgsmål & svar til App

Spørgsmål & svar til App Spørgsmål & svar til App De mest stillede spørgsmål til Myfone App til iphone og Android Midt Solu on A/S Godthåbsvej 23-25 8660 Skanderborg Tlf. 70 22 19 03 e-mail: info@midtsolu on.dk Web: www.midtsolu

Læs mere

Med betalingskortmodulet følger menupunktet Betalingskort i topmenuen i Business Online:

Med betalingskortmodulet følger menupunktet Betalingskort i topmenuen i Business Online: Introduktion Med betalingskortmodulet kan brugerne få adgang til oplysninger om virksomhedens MasterCard Corporate Card og MasterCard Business Debit betalingskortaftaler og kort udstedt under aftalerne.

Læs mere

ONE BUSINESS - ONE APP BRUGER MANUAL

ONE BUSINESS - ONE APP BRUGER MANUAL ONE BUSINESS - ONE APP BRUGER MANUAL 1 INDHOLDSFORTEGNELSE KOM I GANG MED SHOPBOX OPRET EN PROFIL 4 OPRET EN BUTIK 4 STARTSIDE 5 HVORDAN DU OPRETTER, REDIGERER OG SLETTER PRODUKTER OG KATEGORIER 6 OPRET

Læs mere

PlejeNet på Android telefoner. Vejledning til PlejeNet på Androidtelefoner

PlejeNet på Android telefoner. Vejledning til PlejeNet på Androidtelefoner Vejledning til PlejeNet på Androidtelefoner Indhold 1. Installation... 3 1.1 Installation på telefon...3 1.2 Valg af koder... 5 2. Anvendelse...6 3. Fejlsøgning...9 4. Oprettelse af Google konto... 10

Læs mere

Betalingskortmodulet i Business Online

Betalingskortmodulet i Business Online Formålet med Betalingskortmodulet i Business Online Betalingskortmodulet i Business Online giver adgang til: 1. Kortoversigt, der viser de MasterCard Direct kort (ikke Visa/Dankort), der er udstedt til

Læs mere

Skift fra godkendelse med sms til app notifikation

Skift fra godkendelse med sms til app notifikation 1 Download Microsoft Authenticator til din smartphone fra App Store eller Google Play. Når du har downloaded app en skal du sætte den op til at logge på Aula. 2 Klik på Authenticator app en for at åbne

Læs mere

Telefoniansvarlig. Telia Selvbetjening. Kom godt i gang med Telia Selvbetjening

Telefoniansvarlig. Telia Selvbetjening. Kom godt i gang med Telia Selvbetjening Telefoniansvarlig Telia Selvbetjening Kom godt i gang med Telia Selvbetjening Indhold Introduktion Login............................................... 3 Velkommen til det fulde overblik...............................

Læs mere

Velkommen til Digitale betalingsformer MobilePay og andre. Arrangeret af : Ældre Sagen i Distrikt 5

Velkommen til Digitale betalingsformer MobilePay og andre. Arrangeret af : Ældre Sagen i Distrikt 5 Velkommen til Digitale betalingsformer MobilePay og andre Arrangeret af : Ældre Sagen i Distrikt 5 Dias 1 Ældre Sagen, Distrikt 5 IT-gruppen Willi Nielsen Bov lokalafdeling IT-gruppen i Bov, IT-koordinator,

Læs mere

Wallet MasterCard på mobilen - Sådan kommer du i gang!

Wallet MasterCard på mobilen - Sådan kommer du i gang! Wallet MasterCard på mobilen - Sådan kommer du i gang! Forudsætninger for at benytte My Wallet. Du skal have: en Smartphone med styresystemet Android med minimum Lollipop 5.0 eller nyere en Netbank i Fynske

Læs mere

Regler for Netbank Erhverv

Regler for Netbank Erhverv Regler for Netbank Erhverv Regler for Netbank Erhverv gælder mellem kunden og Nordea Danmark, filial af Nordea Bank AB (publ), Sverige ( banken ) 1 Hvad kan du bruge Netbank til? Du kan fx bruge følgende

Læs mere

Sådan kopierer og scanner du på biblioteket. Juli 2018

Sådan kopierer og scanner du på biblioteket. Juli 2018 Sådan kopierer og scanner du på biblioteket Juli 2018 1 Opret bruger i bibliotekets printsystem Obs! Hvis du ikke har benyttet bibliotekets nye printsystem, skal du følge vejledningens første trin. Hvis

Læs mere

Sådan installerer du Authenticator app en og logger sikkert ind i Aula

Sådan installerer du Authenticator app en og logger sikkert ind i Aula 1 Download Microsoft Authenticator til din smartphone fra App Store eller Google Play. Når du har downloaded app en skal du sætte den op til at logge på Aula. 2 Klik på Authenticator app en for at åbne

Læs mere

Installationsvejledning til softphone og app

Installationsvejledning til softphone og app Installationsvejledning til softphone og app 1 VELKOMSTBESKED... 2 2 INSTALLATION AF SOFTPHONE VIA MAIL... 2 2.1 LOG PÅ DIN SOFTPHONE... 3 2.1.1 Sådan logger du på din Softphone med mobilnummer... 3 2.1.2

Læs mere

BETINGELSER FOR DANSKE MOBILBANK 15-17 ÅR Gælder fra april 2012

BETINGELSER FOR DANSKE MOBILBANK 15-17 ÅR Gælder fra april 2012 Danske Mobilbank er Danske Banks elektroniske bankløsning for ige privat - kunder til mobile enheder som for eksempel mobiltelefoner eller tablets. 1 Det kan du bruge Danske Mobilbank til Danske Mobilbank

Læs mere

Betingelser for MobilePay by Danske Bank

Betingelser for MobilePay by Danske Bank Forbrugere Betingelser for MobilePay by Danske Bank Gælder fra 20. februar 2015 Indledning MobilePay by Danske Bank er en mobilbetalingsløsning (i det følgende benævnt MobilePay) fra Danske Bank A/S, der

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Sct. Ibs skole https://sctibs.cposonline.dk/

cpos Online Quickguide Version Sct. Ibs skole https://sctibs.cposonline.dk/ cpos Online Quickguide Version 1.0.9 Sct. Ibs skole https://sctibs.cposonline.dk/ SÅDAN OPRETTER DU EN BRUGER... 3 SÅDAN LOGGER DU IND... 5 SÅDAN TILKNYTTER DU EN RELATION TIL DIN KONTO (ADMINISTRER FLERE

Læs mere

Sådan gør du iphone og ipad Brug af app og scanning af leads

Sådan gør du iphone og ipad Brug af app og scanning af leads Exhibition App Conference Managers messescan giver messeudstillere mulighed for at registrere, hvilke leads de har haft besøg af på standen. CM Exhibition App eksisterer til både iphone, Android og Windows

Læs mere

PSYKIATRIENS VIKARCENTER. MinTid. Quickguide. Version 6.0

PSYKIATRIENS VIKARCENTER. MinTid. Quickguide. Version 6.0 PSYKIATRIENS VIKARCENTER MinTid Quickguide Version 6.0 Psykiatriens Vikarcenter Vi glæder os til at du kommer på Min Tid. Systemet giver dig adgang til bedre planlægning, vagtbørsen og muligheden for at

Læs mere

Opsætningsvejledning efter opdatering (ghostning) af hybriderne

Opsætningsvejledning efter opdatering (ghostning) af hybriderne Opsætningsvejledning efter opdatering (ghostning) af hybriderne Indholdsfortegnelse Login til Windows... 2 Aktivering af Office 365... 3 Kom i gang med Office 365 og OneDrive for Business... 4 Opsætning

Læs mere

Sådan bruger du netbanken

Sådan bruger du netbanken Sådan bruger du netbanken Indholdsfortegnelse Log ind side 2 Betal et indbetalingskort side 2 Lav en overførsel side 3 Lav en fast overførsel side 4 Tilmelding og afmelding af funktioner side 5 Skift mellem

Læs mere

Guide. Foto: Scanpix. Januar 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Sådan betaler du let med. mobilen. side

Guide. Foto: Scanpix. Januar 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Sådan betaler du let med. mobilen. side Foto: Scanpix Guide Januar 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Sådan betaler du let med mobilen 12 r side Guide til de forskellige muligheder Guide: Sådan betaler du let med mobilen INDHOLD:

Læs mere

Sådan printer du på biblioteket. Juli 2018

Sådan printer du på biblioteket. Juli 2018 Sådan printer du på biblioteket Juli 2018 1 Opret bruger i bibliotekets printsystem Hvis du ikke har benyttet bibliotekets printsystem, skal du følge vejledningens første trin. Hvis du har en konto, kan

Læs mere

Opdateret den 02.06.2014. Administrator manual. www.mintimeseddel.dk

Opdateret den 02.06.2014. Administrator manual. www.mintimeseddel.dk Administrator manual INDHOLD 1. Registration Overblik Dashboard Medarbejder 2. Opret ny medarbejder Navn og oplysninger Legitimation Rediger / slet medarbejder 3. Opret ny kunder Navn og oplysninger Legitimation

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Stevns Kommune Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg

cpos Online Quickguide Version Stevns Kommune   Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg cpos Online Quickguide Version 1.1.5 Stevns Kommune https://stevns.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 4 SÅDAN

Læs mere

Instagram. mød dine kunder. - Sammen kan vi det hele!

Instagram. mød dine kunder. - Sammen kan vi det hele! Instagram mød dine kunder - Sammen kan vi det hele! Instagram Oprettelse af konto & brugernavn Hvordan opretter jeg min Instagram konto? Instagram er en mobil app, som du kan downloade på ios, Android-telefoner

Læs mere

Hassellunden 4A, 2765 Smørum 44 91 34 51 44 91 34 82 saniva@saniva.dk www.saniva.dk

Hassellunden 4A, 2765 Smørum 44 91 34 51 44 91 34 82 saniva@saniva.dk www.saniva.dk Hassellunden 4A, 2765 Smørum 44 91 34 51 44 91 34 82 saniva@saniva.dk www.saniva.dk Author: JS.30.06.2013 SaniProLogic / Easy 3000/4000 Kom godt i gang - beboer Side 2/7 Brugerfladen på Internettet Saniva.dk

Læs mere

My booking. Generelt. Forsiden. Version 9.0

My booking. Generelt. Forsiden. Version 9.0 My booking Version 9.0 System til at lave online bookinger, med mulighed for opdeling i grupper, forskellige booking typer, ændre layout indstillinger, status styring, sprogvalg samt en del mere, detaljer

Læs mere

Guide til dig der ønsker at rejse på Pendlerkort i DSB app

Guide til dig der ønsker at rejse på Pendlerkort i DSB app Guide til dig der ønsker at rejse på Pendlerkort i DSB app I denne folder finder du hjælp til, de vigtigste trin når du køber et pendlerkort for første gang og hvordan du skal forny dit kort fremadrettet.

Læs mere

Iportalen bruger manual.

Iportalen bruger manual. Iportalen bruger manual. Via jeres Iportal side kan I finde en uddybende manual i menuen i højre side, på hjemmesiden, dette er blot en kort udgave der dækker det helt basale. Iportalen er til den daglige

Læs mere

Brunata App Brugervejledning

Brunata App Brugervejledning Side 1 Indhold 1. Hvad er Bruanta App?... 2 2. Hvem har adgang til Brunata App?... 2 3. Aktivering... 2 3. Log ind... 3 4. Glemt adgangskode... 3 5. Forbrugsoverblik... 3 6. Forbrugssammenligning... 4

Læs mere

Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013

Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013 Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013 Quick Guide Indhold For dig der skal i gang med at bruge ditmer edagsorden på ipad eller web 1. Sådan får du adgang til ditmer edagsorden... 2 2. Find udvalg

Læs mere

M Mobility Mobil IP. Installations- & brugervejledning Smartphone version Android 4. august 2014

M Mobility Mobil IP. Installations- & brugervejledning Smartphone version Android 4. august 2014 M Mobility Mobil IP Installations- & brugervejledning Smartphone version Android 4. august 2014 Indhold Download app Login skærm(e) Hovedskærm - Phone Menuvalg Contacts Menuvalg History Menuvalg Settings

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Odense

cpos Online Quickguide Version Odense cpos Online Quickguide Version 1.1.8 Odense https://odense.cposonline.dk/ SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 4 SÅDAN OPRETTER DU AUTOMATISK OPTANKNING PÅ ET KANTINEKORT...

Læs mere

Vejledning til Kilometer Registrering

Vejledning til Kilometer Registrering Vejledning til Kilometer Registrering iphone Appen som holder styr på dit firma og privat kørsel. Udviklet af Trisect Development 2011. www.trisect.dk For iphone version 4.2 og nyere. Med Kilometer Registrering

Læs mere

Bredbånd og Telefoni. Trin for trin vejledning

Bredbånd og Telefoni. Trin for trin vejledning Bredbånd og Telefoni Trin for trin vejledning Indhold Det indeholder pakken Det indeholder pakken SIDE MODEM STRØMFORSYNING Trin for trin vejledning SIDE 4 Sådan tilslutter du det trådløse netværk SIDE

Læs mere

En trin-for-trin forklaring af bestilling og aktivering af NemID

En trin-for-trin forklaring af bestilling og aktivering af NemID En trin-for-trin forklaring af bestilling og aktivering af NemID Generelt om anskaffelse af NemID Foregår i to trin: Bestilling og aktivering på nemid.nu Du skal have gyldigt kørekort eller pas Efter bestilling

Læs mere

DIGITALE REFUSIONSSEDLER

DIGITALE REFUSIONSSEDLER DIGITALE REFUSIONSSEDLER Der er to måder at udfylde refusionssedler på din smartphone eller tablet: Guide 1: Til dig, der vil udfylde refusionssedler på den nemme måde! Guide 2: Til dig, der vil udfylde

Læs mere

Tylstrup Skole. Indhold

Tylstrup Skole. Indhold Indhold Grundlæggende opsætning af ipad... 2 Installation af Skolekom App ( ALLE Ipad brugere skal installere denne )... 9 Installation af Find my iphone... 16 Oprettelse af Apple-id... 23 1 Grundlæggende

Læs mere

TDC Scale Mobil. Kom godt i gang - betjening af mobil telefon. Kvikguide

TDC Scale Mobil. Kom godt i gang - betjening af mobil telefon. Kvikguide TDC Scale Mobil Kom godt i gang - betjening af mobil telefon Kvikguide Mobiltelefoner i TDC Scale Din mobiltelefon har fået en ny telefonsvarer ved overgangen til TDC Scale. Den gamle telefonsvarer i mobiltelefonen

Læs mere