og klassens farve. Derudover er der sedler for de planlagte forældreprojekter.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "og klassens farve. Derudover er der sedler for de planlagte forældreprojekter."

Transkript

1 Konfirmation Æblegård Friskole har som sådan ikke noget med konfirmationen at gøre ud over, at vi koordinerer f.eks. konfirmationsforberedelsen med præsten og også gerne er behjælpelige med at viderebringe informationer fra præsten til skolens familier. For at skolen ikke forskelsbehandler elever / familier efter de valg man træffer giver vi heller ikke konfirmanderne gaver eller lignende. Hvis der kommer noget fra skolen er det derfor i form af en hilsen til alle, der er i konfirmationsalderen. Alle har jo på den ene eller anden måde truffet et valg. ipads Nedenstående er nogle generelle betragtninger omkring brugen af ipads og hvorfor / med hvilke begrundelser de er indført på Æblegård Friskole. For yderligere information se Retningslinjer for elev-ipads (selvstændig udgivelse). ipad en er et apparat som skolen har udrustet eleverne med, og derfor bestemmer vi hvornår og hvordan eleverne skal bruge dem. Der gælder de samme regler, som der altid har været for f.eks. mobiltelefoner at de må bruges, når man har fået lov til/besked på at bruge dem. Vi vil have lov til at bestemme, hvornår eleverne er digitale, og hvornår de er analoge. Der er tidspunkter, hvor vi beder eleverne om helt at lægge deres apparater til side og være analoge sammen med os. Der er nogle af de analoge sider, vi måske nærmest vil forstærke i stedet for at udfase dem ved indførslen af digitale apparater til alle.

2 ipad en er et værktøj ikke en lærer! Læring finder sted i relationen mellem mennesker (voksen-elev, elev-elev). Disse relationer styres af en lærer- og dermed styres brugen af ipad en i denne forbindelse også 100% af denne lærer. Det samme krav er I forældre meget velkomne til at gøre gældende, i den tid eleven har ipad en derhjemme. I er lærerenes stedfortrædere ift. at bestemme over det apparat skolen har udleveret til jeres barn, når jeres børn er hjemme! Vi vil bruge ipad en i de situationer, hvor vi er sikre på, at det giver mening ift. elevernes udbytte af undervisningen. Lærerne styrer hastigheden af implementeringen og arbejder fremadrettet på at inddrage apparatet alle de steder, hvor det virkelig ER et værdifuldt værktøj. Så få ting som muligt skal være låste, på de ipad s vi udleverer. Vi har ikke fra starten villet begrænse brugen ud over hvad der er absolut nødvendigt (filter på skolens netværk mht. vold, sex osv. er en af de ting, vi HAR gjort fra starten). Dog har vi alle muligheder for at gå ind og begrænse brugen, hvis grupper af elever eller enkelte elever ikke kan finde ud af at omgås, alle de muligheder de har. I er meget velkomne til at opdatere software på jeres børns ipads (hvis de ikke selv gør det). Det er altid en god idé lige at vente en uges tid efter, at en opdatering er kommet ud, men hvis der er opdateringer, der indeholder fejl osv. skal vi fra skolens side nok informere jer hurtigst muligt. Info-aften Tilmeldingssblanketter På informations aften/friskole aften i august og januar ophænges sedler med dato på arbejdslørdage med navn på lærer

3 og klassens farve. Derudover er der sedler for de planlagte forældreprojekter. På hver seddel er der listet alle familier og hver familie skal skrive hvor mange arbejdende forældre og børn de kan komme den givne dato / projekt. Forældre skriver sig på 3 pladser hvert 1 2 år. De familier, der ikke kommer på infor-aftenen bliver automatisk skrevet på arbejdslørdage.derved får man ikke lov til selv at være medbestemmende på hvornår man bruger sine forældretimer. Den gode historie Der stiles efter, at der på hver info-aften kommer en forældre og fortæller den gode historie omkring arbejdslørdag, krydret med facts omkring hvordan det foregår, samt hvem der kan deltage osv. Arbejdslørdagsgrupper Forældrene får skemaer med ud i grupper for hver arbejdslørdag, hvor de skal udfylde skabelonen omkring hvem der står for følgende: Børneaktivitetsansvarlig Madansvarlig Billede og historieansvarlig Idræt Idræt er et fag som alle andre på Æblegård Friskole. Derfor forventer vi også at man, som i alle andre fag, møder velforberedt. Til idræt indebærer dette: At man har idrætstøj med.

4 At man har passende idrætstøj med alt efter årstiden. For eksempel er det efter påskeferien nødvendigt at have udendørs sko, evt. lange bukser osv. At man har håndklæde med. At man, hvis man har langt hår, enten har en badehætte med eller en varm hue. Man må gerne undlade at gøre håret vådt. Skolen hjælper ikke med at skylle shampoo ud eller tørre hår! At man har rent skiftetøj med. Alt afhængigt af om man skal være mere i skolen efter idræt, om man skal videre til anden sport osv. kan der være flere individuelle løsninger på dette. Man kan undtages fra idræt 2 på hinanden følgende gange (2 uger) ved at medbringe underskrevet seddel fra forældrene, der angiver hvad grunden er til, at man ikke kan deltage. Derefter vil skolen bede om anden dokumentation. Hvis man møder uforberedt til idræt- og derfor ikke kan deltage, vil der blive fundet en plads hvor man kan sidde under opsyn og vente alene og uden mulighed for at bruge mobil, computer osv. Æblegård Friskole synes ikke, det skal være en belønning at møde uforberedt. Idræt foregår indendørs fra efterårsferien og til påskeferien. Man kan ikke fritages for idræt pga.: Ømhed fra træning Forkølelse osv. (hvis man er så syg man ikke kan deltage i idræt skal man blive hjemme) Astma Ubeskrevne småskavanker som ondt i knæet osv. kan kun godtages hvis man virkelig er bevægelseshæmmet af det ellers må man deltage så meget som muligt. Æblegård Friskole vil altid gerne være åben og fleksibel, men vi vil ikke bruge en stor del af vores tid på administration af undskyldninger, så vi beder alle forældre være realistiske og hjælpe os med at gøre det der er bedst for eleverne.

5 Fødselsdage Hvis Æblegård Friskole skal bruges som platform for uddeling af invitationer til fødselsdag, uddeling af kage i forbindelse med fødselsdag eller lignende gælder det, at man inviterer konsekvent: En hel årgang En hel klasse / flere hele klasser En hel gruppe Eller kønsdelt ift. ovenstående 3 punkter (eks. drenge fra grøn) Altså, at man ikke inviterer ud fra hvem man kan lide / ikke kan lide. Såfremt eleven, ud over at invitere fra en af de definerede børnegrupper, ønsker at supplere med et par invitationer ekstra, må dette ske pr. post eller på anden vis bare ikke i skolen. Alt det samme gælder hvis der skal deles kage eller andet godt ud på skolen. Fritagelse fra skole Det er vigtigt at eleverne kommer i skole hver dag, så de oplever en kontinuitet i deres skoleliv. Hvis forældre ønsker at fritage deres børn på dage, der ligger udenfor de almindelige ferier gælder følgende: Hvis der er tale om 1 dag kan man aftale det med klasselæreren, der giver de andre lærere besked.

6 Hvis der er tale om mere end 1 dag skal det aftales med skolelederen og forældrene skal informere klasselæreren om beslutningen. Æblegård Friskole kan ikke afsætte ekstra tid til at indhente ikke gennemgået stof med elever der f.eks. har været på ferie udenfor skoleferierne. Dette er udelukkende forældrenes ansvar. Forældrene er velkomne til at forespørge til hvilket stof der skal gennemgås, i en periode hvor man holder fri, og selv sørge for at gennemgå stoffet med eleven, men kan ikke forvente, at Æblegård Friskole giver ekstra lektier eller andet på denne baggrund. Frikvarter klasse må gå på sportspladsen i frikvarterene. Alle andre skal holde sig på skolens side af bækken. Elever må ikke forlade skolens grund uden aftale med en voksen på skolen! Der må ikke spilles med bold i skolegården! Mobiltelefoner mm.: Se afsnittet om mobiltelefoner. Forældretimer Introduktion Dette afsnit beskriver de retningslinjer der er defineret for Æblegård Friskole vedr. forældretimer.

7 Det er i skolens ånd, at forældrene løbende hjælper til, og det er vedtaget, at hver familie bidrager med mindst 15 timer pr. halvår som en del af skolepengene. Skolebestyrelsen samt en gruppe forældre har lagt hovedet i blød for at finde et nyt koncept vedr. brug af forældretimer. Følgende er vigtige elementer i det nye koncept: Forældre / familie involvering Bindende tilmelding Tema Definering af personalets deltagelse Den gode historie Minimal administration Udover de arbejdslørdage og projekter som skolen planlægger, er det vigtigt, at forældrene selv er opsøgende, samt byder ind med gode ideer og hjælp til gennemførsel af opgaver og projekter. Det ikke er skolens ansvar, at sørge for at der er arbejdsopgaver nok, samt at holde styr på forældrenes timer osv. Perioder Forældretime-perioderne er defineret som følger: Forår: fra nytår til skolestart i august. Efterår: fra skolestart til nytår. Familier Familier er defineret som forældre, der har forældremyndigheden over en eller flere af skolens elever. Forældrene behøver ikke at have samme adresse, og kan også være enlige. Hver familie er forpligtet til at arbejde mindst 15 timer hvert halvår.

8 Skilsmissefamilier Hvis forældrene til en eller flere elever på skolen er skilt, vil de stadigvæk høre under en familie, og derfor sammenlagt være forpligtet til at arbejde mindst 15 timer hvert halvår. Det er op til parterne at fordele og overholde forældretimerne. Hvis hver af partnerne har andre børn gående på skolen, som også har andre forældre, er der tale om to familier, og derfor er hver familie forpligtet til at arbejde mindst 15 timer hvert halvår. Enlige forældre Da skolen ikke ønsker at være dyneløfter eller på anden måde krænke privatlivets fred, er det ikke muligt for skolen at kontrollere om en forældre er enlig eller ej. På det grundlag betragtes dette som en familie som derfor er forpligtet til at arbejde mindst 15 timer hvert halvår. Der KAN som altid laves undtagelser og individuelle aftaler hvis det kan begrundes rimeligt! Nye familier Nye familier der tilknyttes skolen senere end en måned efter periode begyndelse, er ikke forpligtet til at arbejde i den pågældende periode. Familiernes tilknytningsdato er der hvor det første barn starter i Æblegård Friskole. Børn, familie og venner Elever fra gul og evt. bedsteforældre m.m. tæller også med i forældretimerne, dog kan man ikke sende børn / elever alene afsted til arbejdslørdag eller til et forældreprojekt. Undtaget De familier der er tilknyttet følgende har automatisk brugt deres forældretimer, men er naturligvis velkommen til at deltage på arbejdslørdag og i projekter:

9 Skolebestyrelsen (7 familier) Støtteforening (5 familier) Forældrerådet (8 familier) Forældreråd Forældrerådets formål er at støtte op om Æblegård Friskole s aktiviteter. Derudover skal forældrerådet gennem dialog med forældre til børn i samme gruppe samarbejde med klasselæreren om fælles sociale skole-hjem aktiviteter. Der vælges følgende antal forældre i hver gruppe: Blå gruppe: 2 personer Grøn gruppe: 4 personer Gul gruppe: 2 personer Valg af medlemmer til forældrerådene sker på årets første infoaften. Medlemmerne vælges for 1 år. Hvert forældreråd skal planlægge flere sociale arrangementer for elever, forældre og evt. lærere i den pågældende gruppe. Eksempler på arrangementer eller aktiviteter kan være: Fællesspisning i hver gruppe Udflugter for den enkelte gruppe Ved behov kan klasselæreren også f.eks. planlægge evt. rengøring af klasselokalet mm. med hjælp fra Forældrerådet. Det samlede forældreråd på tværs af alle grupperne planlægger derudover 2 årlige arrangementer (jule- og fastelavnsfest). Praktisk information

10 Forældrerådene registreres af klasselæreren, som videregiver medlemmers navne og gruppe til administrationen. Det skal synliggøres hvem der er i forældrerådene så de andre forældre kan kontakte dem. Medlemmerne kan registrere deres timeforbrug som forældretimer. Forældreprojekter Der opslås (ud over arbejdslørdage) flere større projekter, som forældre kan byde ind på og udføre udenfor arbejdslørdagregi. Der laves en forældre kompetence bank, med afkrydsnings spørgerskema som udsendes til alle. Tilmelding skal ske på info-aften. Se mere herom i afsnittet Info-aften

Æblegård Friskoles A-Z

Æblegård Friskoles A-Z A-Z for Indhold Indhold... 2 Arbejdslørdage... 4 Antal og tilmelding... 4 Tema / Lærer... 4 Koordinator og personale... 4 Arrangementer... 4 Sommerfest... 4 Fastelavnsfest... 5 Julefest... 5 X-faktor...

Læs mere

DETTE ER KUN EKSEMPELTEKST DEN ER FORÆLDET OG SKAL UDSKIFTES I DEN RIGTIGE VERSION

DETTE ER KUN EKSEMPELTEKST DEN ER FORÆLDET OG SKAL UDSKIFTES I DEN RIGTIGE VERSION A-Z DETTE ER KUN EKSEMPELTEKST DEN ER FORÆLDET OG SKAL UDSKIFTES I DEN RIGTIGE VERSION Morgensamling Morgensamling foregår hver dag klokken 8.30. Morgensamling er en del af skoledagen og der er pligt til

Læs mere

ipads Så få ting som muligt skal være låste, på de ipad s vi udleverer. Vi har ikke fra starten villet begrænse brugen ud

ipads Så få ting som muligt skal være låste, på de ipad s vi udleverer. Vi har ikke fra starten villet begrænse brugen ud ipads Nedenstående er nogle generelle betragtninger omkring brugen af ipads og hvorfor / med hvilke begrundelser de er indført på Æblegård Friskole. For yderligere information se Retningslinjer for elev-ipads

Læs mere

Velkommen i 0Y. Ørum Skole Skolebakken 33, 8586 Ørum Djurs Tlf:

Velkommen i 0Y. Ørum Skole Skolebakken 33, 8586 Ørum Djurs Tlf: Velkommen i 0Y Ørum Skole Skolebakken 33, 8586 Ørum Djurs Tlf: 89 59 23 10 1 Kære forældre i 0Y Vi vil gerne byde jer velkommen til Ørum Skole, og i denne folder har vi samlet de vigtigste informationer

Læs mere

Kreativ Cafe en anden måde at bruge sine forældretimer, og samtidig være sociale

Kreativ Cafe en anden måde at bruge sine forældretimer, og samtidig være sociale Kreativ Cafe en anden måde at bruge sine forældretimer, og samtidig være sociale Noget nyt, under opsejling, og det kræver Jeres støtte! En ny måde at bruge sine forældretimer, være kreative, social hygge

Læs mere

I perioder har vi derforuden tilknyttet støttepædagoger, øvelsesstuderende og jobtræningspersoner.

I perioder har vi derforuden tilknyttet støttepædagoger, øvelsesstuderende og jobtræningspersoner. Praktiske oplysninger Åbningstider: Mandag torsdag: 6.25 17.00 Fredag: 6.25 16.50 I morgen- og eftermiddagstimerne vil børnehaven og småbørnsgruppen være samlet i institutionen. Organisering: Vi er organiseret

Læs mere

INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE.

INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE. INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE. 1 Kære forældre Med denne informationsfolder håber vi at kunne give svar på nogle af de spørgsmål der opstår, når jeres barn starter i skole, og dermed

Læs mere

PRAKTISKE INFORMATIONER

PRAKTISKE INFORMATIONER PRAKTISKE INFORMATIONER Mødetid Undervisningen starter med morgensang kl. 8.15. Som forældre er man velkommen til at deltage i morgensangen på sidelinjen. Hvis man kommer for sent, bedes man vente i klassen,

Læs mere

Velkommen til Ørebroskolen

Velkommen til Ørebroskolen Velkommen til Ørebroskolen Velkommen i Engen Kære forældre til børn i Engen Velkommen til Ørebroskolen og velkommen i Engen. Med denne lille folder ønsker vi at fortælle om skolegangen i Engen. Fra skoleåret

Læs mere

Nilen Privatskole s SFO - kilden til en lys fremtid!

Nilen Privatskole s SFO - kilden til en lys fremtid! Nilen Privatskole s SFO - kilden til en lys fremtid! Skolefritidsordningen er for elever fra børnehaveklasse til 3. klasse. SFO en er en udvidelse af skolen og tilbyder: kreativitet, kunst & håndværk,

Læs mere

Vi er ved at have styr på de sidste ting og er klar til at møde jeres dejlige børn på skolen igen på mandag.

Vi er ved at have styr på de sidste ting og er klar til at møde jeres dejlige børn på skolen igen på mandag. SKOLESTART Kære alle Vi er ved at have styr på de sidste ting og er klar til at møde jeres dejlige børn på skolen igen på mandag. Som jeg tidligere har skrevet ud til jer er årets første infomøde onsdag

Læs mere

Holbæk By Skole. Velkommen til Holbæk By Skole Afdeling Orø

Holbæk By Skole. Velkommen til Holbæk By Skole Afdeling Orø Holbæk By Skole Velkommen til Holbæk By Skole Afdeling Orø Indhold Om skolen... 2 Bestemmelser og regler for elever... 3 Skolebestyrelsen... 3 Forældreråd... 3 Børneråd... 3 Trivsel/adfærdsregler... 3

Læs mere

Om at være forælder til børn i indskolingen på Utterslev Skole. Senest revideret januar 2016

Om at være forælder til børn i indskolingen på Utterslev Skole. Senest revideret januar 2016 Om at være forælder til børn i indskolingen på Utterslev Skole Senest revideret januar 2016 1 Indhold Kære forældre... 3 Aktive forældre...4 Hverdagen...4 Skole/hjem samarbejdet... 5 Skolebestyrelsen...

Læs mere

Børnehaven (Humlehaven)

Børnehaven (Humlehaven) Børnehaven (Humlehaven) Naturbørnehave, dit sidste år i børnehave. Efter at have været skole nu i 20 år, melder tankerne sig om en børnehave. I maj får vi allerede nu de kommende 0. Klasse børn ind i SFO

Læs mere

INFORMATIONSFOLDER. PARKSKOLEN Struer

INFORMATIONSFOLDER. PARKSKOLEN Struer INFORMATIONSFOLDER BØRNEHAVEKLASSEN PARKSKOLEN Struer www. parkskolen-struer.dk Kære forældre Samarbejde, tryghed og tillid er nogle af de nøgleord, som har stor betydning i skolens hverdag. Det gælder

Læs mere

NYHEDSBREV OKTOBER 2014

NYHEDSBREV OKTOBER 2014 NYHEDSBREV OKTOBER 2014 Oktober måned er budt velkommen og efteråret har givet os mange dejlige timer udenfor i solskin, regn og blæst :- ) Vi nyder at være ude, og børnene er begyndt selv at efterspørge

Læs mere

VELKOMMEN DAGMARASYLETS BØRNEHAVE. DAGMARSGADE RINGSTED Tlf

VELKOMMEN DAGMARASYLETS BØRNEHAVE. DAGMARSGADE RINGSTED Tlf VELKOMMEN I DAGMARASYLETS BØRNEHAVE DAGMARSGADE 6 4100 RINGSTED Tlf. 57627170 E-mail: ans@ringsted.dk Kære og dine forældre. Vi glæder os til at lære jer at kende. Vi vil gerne fortælle jer lidt om vores

Læs mere

Velkommen til Billum Børnehave. I børnehaven lægger vi vægt på: Hvem er vi?

Velkommen til Billum Børnehave. I børnehaven lægger vi vægt på: Hvem er vi? Velkommen til Billum Børnehave. Med denne pjece vil vi gerne sige velkommen til jer og jeres barn, samt give en kort introduktion til hverdagen i Børnehaven. I børnehaven lægger vi vægt på: At barnet accepteres,

Læs mere

Nyager SFO 1. Praktiske Informationer

Nyager SFO 1. Praktiske Informationer Nyager SFO 1 Praktiske Informationer April 2018 Velkommen men til forældre med børn i SFO1. Rigtig hjertelig velkommen til Nyager skoles SFO1. For at hjælpe jer og jeres barn med at få en god start i SFO,

Læs mere

Mini-Spiren Nr. Lyndelse Friskole

Mini-Spiren Nr. Lyndelse Friskole Mini-Spiren Nr. Lyndelse Friskole Praktiske informationer vedr. Mini-Spiren Morgenstunden: Mødetid er senest kl. 8.00. Vi mødes i klassen, inden vi går til morgensang. Forældre må meget gerne deltage.

Læs mere

Velkommen på Vester Hassing Skole

Velkommen på Vester Hassing Skole Velkommen på Vester Hassing Skole til en god skolestart Velkommen på vores skole! Velkommen! Efter skolens sommerferie starter jeres barn i børnehaveklasse. Jeres barn vil fra børnehaven kende mange af

Læs mere

Velkommen til Kongevejens Skole

Velkommen til Kongevejens Skole Velkommen til Kongevejens Skole På Kongevejens Skole arbejder vi for at give eleverne gode og meningsfyldte skoledage, hvilket er omdrejningspunktet for vores planlægning og udvikling. Vores pædagogiske

Læs mere

Praktiske oplysninger. - Velkommen i 0. klasse og DUS på Sofiendalskolen

Praktiske oplysninger. - Velkommen i 0. klasse og DUS på Sofiendalskolen Praktiske oplysninger - Velkommen i 0. klasse og DUS på Sofiendalskolen Kære forældre! Nu nærmer tiden sig, hvor jeres barn skal begynde i skole og her er lidt informationer på skrift, da det kan være

Læs mere

Indholdsfortegnelse: 4. Aktiviteter: 5. Forældresamtaler: 6. Forældrebestyrelsen: 7. Kontakt:

Indholdsfortegnelse: 4. Aktiviteter: 5. Forældresamtaler: 6. Forældrebestyrelsen: 7. Kontakt: Indholdsfortegnelse: 1. Velkommen 2. Teams/ åbningstider / lukkedage samt ferie 3. Praktiske oplysninger 1. Aflevering/afhentning: 2. Mad: 3. Middagssøvn: 4. Tøj: 5. Legeplads: 6. Legetøj: 7. Fødselsdage:

Læs mere

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VI ER ALLE EN VIGTIG BRIK, FOR AT VI KAN FÅ EN DEJLIG OG HYGGELIG DAG I SFO. Kære forældre! Personalet og bestyrelsen byder jer hermed velkommen til Bøvling SFO. Vi ønsker

Læs mere

Velkommen til Gimlehøj

Velkommen til Gimlehøj Velkommen til Gimlehøj Kære forældre! Velkommen i Børnehuset Gimlehøj. Vi har i samarbejde med forældrerådet skrevet denne forventningsfolder, fordi vi har nogle forventninger til jer, som forældre.

Læs mere

Hvis JA hvilken klasse: NEJ. Hvis JA hvilken dato:

Hvis JA hvilken klasse: NEJ. Hvis JA hvilken dato: 1/7 Skolen gør opmærksom på, at forældre skal gøre sig bekendt med skolens vedtægter via skolens hjemmeside, og at forældre skal være loyale over for skolens værdigrundlag. Desuden skal forældre holde

Læs mere

MÅL OG PRINCIPPER FOR SKOLE-HJEM SAMARBEJDET PÅ KARUP SKOLE

MÅL OG PRINCIPPER FOR SKOLE-HJEM SAMARBEJDET PÅ KARUP SKOLE MÅL OG PRINCIPPER FOR SKOLE-HJEM SAMARBEJDET PÅ KARUP SKOLE Grundlæggende holdninger. Folkeskolen er et forpligtende fællesskab for både børn, forældre og personale. Det betyder, at alle parter på hver

Læs mere

Information til forældre Juni 2018

Information til forældre Juni 2018 Flauenskjold Skole Information til forældre Juni 2018 FLAUENSKJOLD SKOLE 1 Distrikt Hjallerup Flauenskjold udgør sammen med Klokkerholm og Hjallerup skoler distrikt Hjallerup. På ledelsessiden er der to

Læs mere

Sundhedsmæssige informationer Telefonnummer

Sundhedsmæssige informationer Telefonnummer Information om eleven Fulde navn Cpr. Nummer Adresse/postnummer og by Bopælskommune Klassetrin Information om forældre Forældre 1 Cpr. Nummer Adresse/postnummer og by Mobilnummer Arbejdsplads Telefon arbejdsplads

Læs mere

Sådan samarbejder vi

Sådan samarbejder vi Sådan samarbejder vi Skole-hjem samarbejdet på mellemtrinet på Sølvgades Skole 1 Velkommen til mellemtrinet på Sølvgades Skole På Sølvgades Skole ønsker vi et godt og tillidsfuldt samarbejde mellem skole

Læs mere

Tlf. nummer Åbningstider Fremmødekontrol Morgenmad Skoletasker Garderober... Fejl! Bogmærke er ikke defineret.

Tlf. nummer Åbningstider Fremmødekontrol Morgenmad Skoletasker Garderober... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Information og praktiske oplysninger Tlf. nummer... 3 Åbningstider... 3 Fremmødekontrol... 3 Morgenmad... 4 Skoletasker... 4 Garderober... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. P.Plads... 4 Aflevere børn...

Læs mere

Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre!

Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre! Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre! Velkommen til Køgevejens Børne og Ungdomshus. Vi ved at det kan være svært at overlade sit barn fra fritidshjemmets trygge favn til en klub. Men vi vil

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 3. Kære børn og forældre! Lemming d. 26. oktober 2018

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 3. Kære børn og forældre! Lemming d. 26. oktober 2018 U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 3 Kære børn og forældre! Lemming d. 26. oktober 2018 Ugen der gik: En almindelig uge, som fredag afsluttes med STORE LÆSEDAG. Tak for i går til

Læs mere

Indmeldelsesblanket til Langsø Friskole og Børnehus

Indmeldelsesblanket til Langsø Friskole og Børnehus Indmeldelsesblanket til Langsø Friskole og Børnehus (ver.1-24.5.18) Barnets fulde navn: Cpr. nr.: Folkeregisteradresse: Moderens fulde navn: Tlf. nr. mobil: Tlf. nr. arbejde: E-mail adresse: Faderens fulde

Læs mere

Forventet børnehavestart (måned - år) Forventet skolestart (måned - år - klassetrin) Lægens telefonnummer

Forventet børnehavestart (måned - år) Forventet skolestart (måned - år - klassetrin) Lægens telefonnummer Indmeldelsesblanket Udfyldelsesdato (dato i dag): Lægårdvej 102-7500 Holstebro Telefon 97 40 42 11 daisy@hfri.dk Barnets navn Barnets CPR-nummer Barnets adresse Postnummer og by Forventet børnehavestart

Læs mere

Hjemområde B 2012/2013. Velkommen til hjemområde B. Team B

Hjemområde B 2012/2013. Velkommen til hjemområde B. Team B Hjemområde B Velkommen til hjemområde B I denne folder kan I læse lidt om hverdagen i hjemområde B, vores tanker om læring, vores struktur og organisering. Desuden kan I læse om vores forventninger til

Læs mere

Anerkendelse Fællesskab Lyst til at lære INDSKOLINGEN

Anerkendelse Fællesskab Lyst til at lære INDSKOLINGEN Anerkendelse Fællesskab Lyst til at lære INDSKOLINGEN Kære elever og forældre I denne folder kan I læse om, hvordan vi organiserer og vægter undervisningen i indskolingen på Haldum-Hinnerup Skolen. Vi

Læs mere

For at være klar, er det derfor vigtigt at følgende er medbragt i skolen: Overtøj, regntøj evt. gummistøvler, da vi er ude hver dag.

For at være klar, er det derfor vigtigt at følgende er medbragt i skolen: Overtøj, regntøj evt. gummistøvler, da vi er ude hver dag. Kære elev At gå i skole, betyder at man skal være klar. For at være klar, er det derfor vigtigt at følgende er medbragt i skolen: Penalhus med: Blyanter, farver, viskelæder, passer, blyantspidser, vinkelmåler,

Læs mere

Mål og principper for Samarbejde mellem skole og hjem på Funder og Kragelund skoler

Mål og principper for Samarbejde mellem skole og hjem på Funder og Kragelund skoler Mål og principper for Samarbejde mellem skole og hjem på Funder og Kragelund skoler Vore værdier Med eleven i centrum sætter vi fokus på samarbejdet mellem skole og hjem, på Funder og Kragelund skoler.

Læs mere

Referat fra forældremøde d. 31/1 2012 Kommentar og spørgsmål fra forældre. 2 forældre fra hvert trin. Dvs. 4 gamle og 2 nye forældre.

Referat fra forældremøde d. 31/1 2012 Kommentar og spørgsmål fra forældre. 2 forældre fra hvert trin. Dvs. 4 gamle og 2 nye forældre. Referat fra forældremøde d. 31/1 2012 Kommentar og spørgsmål fra forældre Emne: Forældreråd 1. Organisering af forældreråd Hvem og hvor mange? 2 forældre fra hvert trin. Dvs. 4 gamle og 2 nye forældre.

Læs mere

Trivsels- og kontaktforældre. Hvad skal de - og hvad kan de?

Trivsels- og kontaktforældre. Hvad skal de - og hvad kan de? Trivsels- og kontaktforældre Hvad skal de - og hvad kan de? 1 2 God trivsel - godt samarbejde Den gode trivsel i klassen og det gode samarbejde mellem skole og forældre vægter vi højt på Sølvgades skole.

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 1. Kære børn og forældre! Lemming d.12. oktober 2018

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 1. Kære børn og forældre! Lemming d.12. oktober 2018 U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 1 Kære børn og forældre! Lemming d.12. oktober 2018 Efter aftenens fremlæggelser, hvor børnehaveklassen, lillegruppen og mellemgruppen viste,

Læs mere

Velkommen i 0. klasse og DUS på Sofiendalskolen årgang/børnehaveklasse

Velkommen i 0. klasse og DUS på Sofiendalskolen årgang/børnehaveklasse Velkommen i 0. klasse og DUS på Sofiendalskolen - 0. årgang/børnehaveklasse Nu nærmer tiden sig, hvor jeres barn skal begynde i skole og her er lidt informationer på skrift, da det kan være svært at huske

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde. Dato: 30/8 2012. tidspunkt: 19.00. Sted: Saxo

Referat af skolebestyrelsesmøde. Dato: 30/8 2012. tidspunkt: 19.00. Sted: Saxo Referat af skolebestyrelsesmøde Dato: 30/8 2012 tidspunkt: 19.00 Fremmødte: Lisbeth undtagen elevrepræsentanter Sted: Saxo Ny konstituering: Man vedtog at den nuværende formand Søren Rasmussen fortsætter

Læs mere

Velkommen, Vannakam, Vælkomin, Merhaba, Ahlan wa. sahlan, Ayubowan, Hosgeldin, Bienvenue. til Børnehaven Rytterparken

Velkommen, Vannakam, Vælkomin, Merhaba, Ahlan wa. sahlan, Ayubowan, Hosgeldin, Bienvenue. til Børnehaven Rytterparken Velkommen, Vannakam, Vælkomin, Merhaba, Ahlan wa sahlan, Ayubowan, Hosgeldin, Bienvenue til Børnehaven Rytterparken 2 Indholdsfortegnelse Velkommen Side 4 Start i børnehaven Side 5 Generel information

Læs mere

Hjems Børnehaves lille A Å

Hjems Børnehaves lille A Å Hjems Børnehaves lille A Å A Afhentning ; Sig altid farvel til en personale! Skal foregå inden 16.45, hvor døren skal være låst - udefra! Giv besked, hvis det er andre der henter, vi må ellers ikke udlevere

Læs mere

FOLKESKOLEREFORMEN VELKOMMEN TIL INFORMATIONAFTEN TIRSDAG DEN 3. JUNI 2014.

FOLKESKOLEREFORMEN VELKOMMEN TIL INFORMATIONAFTEN TIRSDAG DEN 3. JUNI 2014. FOLKESKOLEREFORMEN VELKOMMEN TIL INFORMATIONAFTEN TIRSDAG DEN 3. JUNI 2014. 1 Disse slides blev brugt til orienteringsmødet om skolereformen på Løsning skole den 3.6.2014. Disse slides kan nok ikke stå

Læs mere

Praktisk information om Børnenes Akademi

Praktisk information om Børnenes Akademi Praktisk information om Børnenes Akademi VELKOMMEN TIL FRISKOLEN BØRNENES AKADEMI Denne pjece er en introduktion til dig som ny forældre på Børnenes Akademi. I pjecen vil vi nævne nogle af de praktiske

Læs mere

Indskoling og SFO. Velkommen. - til nye elever og forældre i 0-2Y og SFO

Indskoling og SFO. Velkommen. - til nye elever og forældre i 0-2Y og SFO Indskoling og SFO Velkommen - til nye elever og forældre i 0-2Y og SFO Kære forældre Vi vil gerne byde jer velkommen til Ørum skole. Vi ser frem til det kommende samarbejde med jer, så vi sammen kan arbejde

Læs mere

Håndbog for børn og forældre Skoleåret 2013 2014

Håndbog for børn og forældre Skoleåret 2013 2014 Håndbog for børn og forældre Skoleåret 2013 2014 1/7 Håndbog for børn og forældre Denne håndbog er en samling af en lang række forskellige praktiske informationer. Idrætsfriskolen er en skole med få regler.

Læs mere

Praktiske oplysninger for skole

Praktiske oplysninger for skole Praktiske oplysninger for skole Denne folder indeholder de praktiske oplysninger, som vedrører vores skole. Skulle der være spørgsmål, som ikke besvares heri og det er der helt sikkert - er I velkomne

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

Skole-hjemsamarbejdet på Rødovre Skole

Skole-hjemsamarbejdet på Rødovre Skole Skole-hjemsamarbejdet på Rødovre Skole Skole-hjemsamarbejdet er afgørende for at eleverne udvikler sig mest muligt. Derfor har Rødovre Skole udarbejdet følgende retningslinjer, der beskriver: 1. Princip

Læs mere

Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Grejs Friskole.

Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Grejs Friskole. Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Grejs Friskole. Tag dig tid til at læse spørgsmål og svarmuligheder godt igennem. Du kan kun sætte 1 kryds ud for hvert spørgsmål, hvis ikke der står noget andet.

Læs mere

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017 Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2016-2017 Udgave: April 2017 Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt August: I forbindelse med skolestart Marts/April: Op til påskeferien Oktober: Op til

Læs mere

S.F.O. Tranebo er en Skole Fritids Ordning ved Thorstrup Skole i Sig, Varde Kommune.

S.F.O. Tranebo er en Skole Fritids Ordning ved Thorstrup Skole i Sig, Varde Kommune. 2009/2010 S.F.O. Tranebo S.F.O. Tranebo er en Skole Fritids Ordning ved Thorstrup Skole i Sig, Varde Kommune. Dette skoleår modtager vi 17 nye 0.kl. børn. Vi starter ud med 70 børn. For at vi kan rumme

Læs mere

Ådalsskolen. Omsorgsplan i forbindelse med sorg og krise

Ådalsskolen. Omsorgsplan i forbindelse med sorg og krise Ådalsskolen Omsorgsplan i forbindelse med sorg og krise Vedtaget i skolebestyrelsen og MED-udvalget marts 2011 Hvis en elev dør Den, der først får kendskab til dødsfaldet, kontakter klasselæreren Klasselæreren

Læs mere

Undervisningsministeriet har udarbejdet fælles mål for indholdet i børnehaveklassen, beskrivelsen undervisningsministeriets hjemmeside

Undervisningsministeriet har udarbejdet fælles mål for indholdet i børnehaveklassen, beskrivelsen undervisningsministeriets hjemmeside Kære forældre! For at I kan danne jer et indtryk af, hvad der venter jeres barn når det begynder skolelivet i børnehaveklassen, har vi skrevet følgende information. Undervisningsministeriet har udarbejdet

Læs mere

Skovvangskolen. Informationsfolder til. forældre. ved skolestart.

Skovvangskolen. Informationsfolder til. forældre. ved skolestart. Skovvangskolen. Informationsfolder til forældre ved skolestart. 1 Skovvangskolen vil med denne folder orientere forældrene om hvilke mål og forventninger, vi har til det kommende skole/hjem-samarbejde

Læs mere

at skabe respekt for det fælles læringsrum, gensidig tillid og interesse for børnenes udvikling, uddannelse og trivsel

at skabe respekt for det fælles læringsrum, gensidig tillid og interesse for børnenes udvikling, uddannelse og trivsel SKOLE/HJEM SAMARBEJDET: Overordnet mål: at der etableres et frugtbart, forpligtende, dialogbaseret skole/hjem-samarbejde til gavn for elevernes trivsel, udvikling og uddannelse. Målet for skole/hjem-samarbejdet

Læs mere

Princip for forældres deltagelse og samarbejde omkring skolens liv og barnets skolegang

Princip for forældres deltagelse og samarbejde omkring skolens liv og barnets skolegang Princip for forældres deltagelse og samarbejde omkring skolens liv og barnets skolegang Formål: Forældrenes deltagelse i barnets skolegang skal sikre, at skolen og forældrene i samarbejde tager ansvar

Læs mere

Idræts- og bevægelsesprofil

Idræts- og bevægelsesprofil Idræts- og bevægelsesprofil på Brændgårdskolen Snejbjerg Skole Vildbjerg Skole Indhold Indhold... 2 Forord... 3 Hvorfor vil vi have en idræts- og bevægelsesprofil?... 4 Hvad er ATK?... 5 Brændgårdskolen...

Læs mere

VELKOMMEN I TURBOHUSET

VELKOMMEN I TURBOHUSET VELKOMMEN I TURBOHUSET VELKOMMEN I TURBOHUSET. Turbohuset er en sfo, med daglig drift af Højmark børnehus. Vi har til huse på Højmark skole om morgenen og eftermiddagen. Vi er som regel i børnehuset i

Læs mere

Deltagerbrev. Kære Roland 2- deltager

Deltagerbrev. Kære Roland 2- deltager Kære Roland 2- deltager Vi er rigtig glade for at kunne byde dig velkommen til Det Skabende Roland 2 2014. Vi glæder os rigtig mega meget til at se dig og de 41 andre deltagere til en uforglemmelig uge.

Læs mere

Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Sydthy Friskole

Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Sydthy Friskole Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Sydthy Friskole Tag dig tid til at læse spørgsmål og svarmuligheder godt igennem. Du kan kun sætte 1 kryds ud for hvert spørgsmål, hvis ikke der står noget andet.

Læs mere

FORÆLDRE - INFORMATION. Roslev SFO.

FORÆLDRE - INFORMATION. Roslev SFO. FORÆLDRE - INFORMATION Roslev SFO. Side 2 Til forældre med børn i Roslev SFO. Forældreinformationen indeholder nyttige oplysninger om fritidsordningen. Brug folderen hvis I har brug for oplysninger, men

Læs mere

TVIS SKOLE HANDLEPLANER FOR SORG-KRISESITUATIONER

TVIS SKOLE HANDLEPLANER FOR SORG-KRISESITUATIONER TVIS SKOLE HANDLEPLANER FOR SORG-KRISESITUATIONER Dette er Tvis Skoles handleplan til brug for ansatte på skolen i sorgkrisesituationer. En sådan handleplan kan aldrig være udtømmende og skal naturligvis

Læs mere

Sorghandleplan for MØN Skole/SFO

Sorghandleplan for MØN Skole/SFO 1 Sorghandleplan for MØN Skole/SFO Denne plan skal opfattes som et beredskab, der kan bruges når det der ikke må ske alligevel sker. 1 Når et barn mister forældre eller søskende. 2 Alvorlig sygdom hos

Læs mere

Distrikt Hjallerup. Klokkerholm Skole. Information til forældre Juni 2018

Distrikt Hjallerup. Klokkerholm Skole. Information til forældre Juni 2018 Klokkerholm Skole Information til forældre Juni 2018 Distrikt Hjallerup Klokkerholm udgør sammen med Hjallerup og Flauenskjold skoler distrikt Hjallerup. På ledelsessiden er der to niveauer distriktsleder

Læs mere

Børnehaven Vejlen. Institutionsskema Langeland Kommune

Børnehaven Vejlen. Institutionsskema Langeland Kommune Børnehaven Vejlen Institutionsskema Langeland Kommune Velkommen til Børnehaven Vejlen Institutionsnavn Adresse Leder Vores nærmeste nabo er Rudkøbing Vejle, hvorfra vi har snuppet vores navn. Vi bor med

Læs mere

Indholdsfortegnelse Hedehusene Skole April 2012

Indholdsfortegnelse Hedehusene Skole April 2012 1 Indholdsfortegnelse Forældre... 3 Klasseråd... 3 Klassekasse... 3 ForældreIntra... 3 Fravær... 3 Kontakt til lærerne... 3 Skole-hjem-samtaler... 3 Lektier... 3 Hverdagen i skolen... 4 Gymnastik... 4

Læs mere

INDMELDELSESBLANKET DATA OM ELEV FORÆLDREMYNDIGHEDSINDEHAVERE (SÆT KRYDS) DATA OM FORÆLDREMYNDIGHEDSINDEHAVERE MOR FAR HVIS BARNET ER I PLEJE

INDMELDELSESBLANKET DATA OM ELEV FORÆLDREMYNDIGHEDSINDEHAVERE (SÆT KRYDS) DATA OM FORÆLDREMYNDIGHEDSINDEHAVERE MOR FAR HVIS BARNET ER I PLEJE INDMELDELSESBLANKET DATA OM ELEV FORNAVN(E) EFTERNAVN(E) CPR-NUMMER KLASSETRIN SKOLEÅR SKAL BARNET TILMELDES SFO? FORÆLDREMYNDIGHEDSINDEHAVERE (SÆT KRYDS) FÆLLES FAR MOR MOR DATA OM FORÆLDREMYNDIGHEDSINDEHAVERE

Læs mere

Velkommen til Hurup Skole

Velkommen til Hurup Skole Velkommen til Hurup Skole EN GOD SKOLESTART 01-11-2018 Kære forældre At begynde i skole er et kæmpe skridt både for dit barn, men bestemt også for dig som forælder og der venter en ny og spændende tid.

Læs mere

Antimobbestrategi. Antimobbestrategi for Kundby Friskole. Denne strategi gælder for alle skolens elever, både i skoletiden og i SFO.

Antimobbestrategi. Antimobbestrategi for Kundby Friskole. Denne strategi gælder for alle skolens elever, både i skoletiden og i SFO. Antimobbestrategi Antimobbestrategi for Kundby Friskole Denne strategi gælder for alle skolens elever, både i skoletiden og i SFO. Alle parter omkring eleverne er bekendte med strategien og er ansvarlige

Læs mere

Info om indskolingen. Kære forældre... Velkommen til Ubberud skole. Ubberud Skole. Indhold

Info om indskolingen. Kære forældre... Velkommen til Ubberud skole. Ubberud Skole. Indhold Ubberud Skole Info om indskolingen Indhold Forældreråd 2 Forældreintra 4 Fødselsdage 5 Datoer værd at huske 5 Andre nyttige informationer 6 Kære forældre... Velkommen til Ubberud skole. I denne pjece har

Læs mere

Antimobbestrategi for Glyngøre skole

Antimobbestrategi for Glyngøre skole Antimobbestrategi for Glyngøre skole Baggrund: Formål: Målsætning: På Glyngøre skole har vi fokus på trivsel og ønsker fortsat at fremme denne. Det betyder for os, at alle børn skal trives og opholde sig

Læs mere

Principper for arbejdet som kontaktforældre på Rødkilde Skole

Principper for arbejdet som kontaktforældre på Rødkilde Skole Principper for arbejdet som kontaktforældre på Rødkilde Skole Kontaktforældre er et vigtigt bindeled mellem forældre, klassens lærere og skolebestyrelsen. Det er bl.a. gennem kontaktforældrene, at forældrerepræsentanterne

Læs mere

Velkommen i Øster Højst Børnehus

Velkommen i Øster Højst Børnehus Velkommen i Øster Højst Børnehus Med denne pjece vil vi gerne byde jer velkommen i Øster Højst Børnehus og samtidig fortælle lidt om, hvem vi er og hvad vi laver. I kan læse mere om vores værdier, pædagogiske

Læs mere

Office Pakken kan fås gennem skolen gratis ved at kontakte Mark på Intra eller på

Office Pakken kan fås gennem skolen gratis ved at kontakte Mark på Intra eller på Forandring: At gå i skole på mellemtrinnet er en forandring i forhold til den dagligdag og de rutiner, du og dit barn har kendt til i indskolingen. En sådan ændring kan gøre dit barn usikkert i en periode.

Læs mere

Forældrerådsarbejde i Thorsager Skole og Børnehus

Forældrerådsarbejde i Thorsager Skole og Børnehus Forældrerådsarbejde i Thorsager Skole og Børnehus Kære forældreråd Børn er sociale i fællesskaber, hvis de voksne er det. Sammenhold omkring børnene giver sammenhold mellem børnene, og fællesskabet blandt

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2012-2013 Udgave: December Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 9. februar 2011 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Klasselæreren,

Læs mere

Velkommen til Friskolen Børnenes Akademi

Velkommen til Friskolen Børnenes Akademi Velkommen til Friskolen Børnenes Akademi VELKOMMEN TIL FRISKOLEN BØRNENES AKADEMI Denne pjece er en introduktion til dig som ny forældre på Børnenes Akademi. I pjecen vil vi nævne nogle af de praktiske

Læs mere

Med denne folder vil vi først og fremmest gerne byde jer og jeres børn velkommen på Vadum Skole. Vi ser frem til et godt og konstruktivt samarbejde.

Med denne folder vil vi først og fremmest gerne byde jer og jeres børn velkommen på Vadum Skole. Vi ser frem til et godt og konstruktivt samarbejde. September 2010 Kære forældre Med denne folder vil vi først og fremmest gerne byde jer og jeres børn velkommen på Vadum Skole. Vi ser frem til et godt og konstruktivt samarbejde. Det er noget stort at

Læs mere

Ullerup Bæk Skolen - Ingen af os er så god, som vi er når vi er sammen! v. Jan Th. Voss. Kære elever, forældre og medarbejdere.

Ullerup Bæk Skolen - Ingen af os er så god, som vi er når vi er sammen! v. Jan Th. Voss. Kære elever, forældre og medarbejdere. 1 Ullerup Bæk Skolen - Årgang 1, Nummer 4 November Leder Ingen af os er så god, som vi er når vi er sammen! v. Jan Th. Voss Kære elever, forældre og medarbejdere. Efteråret har lagt sig ind over Danmark

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 0 5. Kære børn og forældre! Lemming d. 3. februar o g s å!

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 0 5. Kære børn og forældre! Lemming d. 3. februar o g s å! U S G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 0 5 Kære børn og forældre! Lemming d. 3. februar 2017 o g s å! Ugen der gik: Vi har haft en god almindelig uge! Stine Andersen går på barsel

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2012-2013 Udgave: Marts Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Fredagsbrev uge

Fredagsbrev uge Fredagsbrev uge 48 2011 Hele huset Julefest for alle børn og familier i børnehave og skole Invitation til julefest Tirsdag d. 20. december vil vi gerne invitere alle familier i skole og børnehave til julefest.

Læs mere

FORESTILLING LUKKET

FORESTILLING LUKKET Svømning Kære forældre i Grøn Efter juleferien starter vi til svømning. Dette bliver om fredagen fra kl 11-12.30, der hvor gymnastiktimen normalt ligger. Sådan vil det være indtil vi rammer påskeferien,

Læs mere

Sparkær Skole & SFO/Klub

Sparkær Skole & SFO/Klub SKOLEÅRET 18/19 Sparkær Skole & SFO/Klub Sparkær Skole, Langgade 32, 8800 Viborg Telefon: 87872520 E-mail: skole.sparkaer@viborg.dk Velkommen til Sparkær skole og SFO/Klub Vi vil med denne lille folder

Læs mere

Efterårsferie tilmelding

Efterårsferie tilmelding Efterårsferie tilmelding Selvom vi næsten lige er startet på et nyt skoleår nærmer efterårsferien sig så småt. Få at kunne planlægge vores personaletimer har vi derfor brug for at vide hvem af jeres børn

Læs mere

FORÆLDRE - INFORMATION. Roslev Skolefritidsordning.

FORÆLDRE - INFORMATION. Roslev Skolefritidsordning. FORÆLDRE - INFORMATION Roslev Skolefritidsordning. Side 2 Til forældre med børn i Roslev SFO. Forældreinformationen indeholder nyttige oplysninger om fritidsordningen. Brug folderen hvis I har brug for

Læs mere

Velkommen til. Jernbanegade Hobro Tlf

Velkommen til. Jernbanegade Hobro Tlf Velkommen til Jernbanegade 26 9500 Hobro Tlf.97115160 Velkommen i Jernbanegades børnehus I denne folder vil i finde en række praktiske informationer om mange forskellige ting der er værd at vide når dit

Læs mere

Hvepsereden/ Midgaarden

Hvepsereden/ Midgaarden Hvepsereden/ Midgaarden Overgangen fra børnehave til skole og fritidshjem Vigtig information til dig som skal have et barn i skole Kære forældre. At et barn skal begynde i skole er en stor begivenhed i

Læs mere

Indhold. ipad introduktion 2 SORØ PRIVATSKOLE. Kære forældre

Indhold. ipad introduktion 2 SORØ PRIVATSKOLE. Kære forældre ipad introduktion ipad introduktion 2 Kære forældre Nu er vi ved at være klar til at udlevere ipads til eleverne i indskolingen. Det er vores ambition, at ipads i løbet af ganske kort tid vil være et vigtigt

Læs mere

Forældrerådsfolder. for indskoling, mellemtrin og udskoling på Stillinge Skole

Forældrerådsfolder. for indskoling, mellemtrin og udskoling på Stillinge Skole Forældrerådsfolder for indskoling, mellemtrin og udskoling på Stillinge Skole Folderen er udarbejdet med det formål at inspirere og hjælpe med at forberede forældrerådene. Der er samlet gode erfaringer

Læs mere

Velkommen til Nørre Aaby Skole

Velkommen til Nørre Aaby Skole Nørre Aaby Skole Skolevænget 9 5580 Nørre Aaby Telefonnummer: 88885560 E-mail: nraasko@middelfart.dk www.naas.dk Skolebestyrelsen byder Velkommen til Nørre Aaby Skole Nørre Aaby Skole er en folkeskole,

Læs mere

Indmeldelse og samtykkeerklæring

Indmeldelse og samtykkeerklæring Indmeldelse og samtykkeerklæring Barnet: Navn: Kommune: Cpr. Nr.: - (alle ti cifre) Barnets mobil nr.: Hjemmets tlf. nr.: Forældremyndighed: Begge forældre Mor Far Barnet bor hos: Begge forældre Mor Far

Læs mere

Godt at vide, når man skal i 4. klasse

Godt at vide, når man skal i 4. klasse Godt at vide, når man skal i 4. klasse Kære forældre. I denne folder kan I læse om strukturer, retningslinjer, holdninger og ønsker, som er fælles for de tre klasser på 4. årgang. Vi ønsker at komme tæt

Læs mere