Bestyrelsens beretning 2012

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsens beretning 2012"

Transkript

1 1 Bestyrelsens beretning 2012 I forhold til de to forudgående meget kolde vintre, var vinteren 2011/2012 mere mild. Vi fik knap så megen sne, som vi fik de to forudgående vintre, men vi slap ikke helt for en kortvarig tilfrysning af vores havnebassin. Bortset fra at enkelte fortøjningspæle igen blev løftet lidt op af isen, så forvoldte vinteren ikke andre skader, som vi skulle i gang med at få udbedret. De pæle som isen havde løftet op blev hurtigt rammet ned igen. Det var igen Finn Jørgensen, der med sine folk på ramslaget udførte dette arbejde. Desværre har Finn Jørgensen meddelt, at han ikke længere ønsker at varetage arbejdet med ramslaget. I bestyrelsen har vi taget Finns beslutning til efterretning, og vi vil gerne takke Finn for det store arbejde, som han i rigtig mange år har udført om bord på ramslaget. Tony Cranø har overtaget Finns job, så fremover er det Tony, som står for arbejdet med ramning af pæle og andet arbejde med vores ramslag. Tony har allerede på nuværende tidspunkt samlet et arbejdshold, som allerede er i fuld gang med ramslaget i forbindelse med reparationen af A-broen. Umiddelbart efter sidste års generalforsamling, blev arbejdet med oprensningen af vores havnebassin genoptaget i marts måned. Vi havde håbet på, at arbejdet nu endelig blev gjort færdigt, men sådan skulle det som bekendt ikke gå. Miljøcenter Roskilde standsede efter et par dage arbejdet, idet prammen, som skulle sejle bundslammet ud til Kogrunden ikke opfyldte de krav, som der er stillet i klaptilladelsen. Vores tålmodighed med firmaet, der havde påtaget sig opgaven med oprensningen af vores havnebassin, var nu opbrugt - især da det også viste sig, at der ikke var fjernet den mængde bundslam, så firmaet oplyste, og som vi havde betalt for. Vi havde simpelthen mistet tilliden til det pågældende firma. Det beløb, som vi havde betalt for meget, fik vi tilbage, hvorefter vi begyndte at lede efter et andet firma, som kunne færdiggøre arbejdet. Det var en hård tid med mange frustrationer, og en masse ekstra arbejde, men i forening med havnechef Viggo Staberg, lykkedes det os, at få en fornuftig aftale

2 2 i stand med et andet firma - Storebælt Sten og Grus, som herefter fik til opgave at oprense de sidste ca kbm. bundslam. Den 4. december 2012 ankom firmaet Storebælt Sten og Grus med to fartøjer - Avance, der skulle forestå selve oprensningen, og Kronos som bundslammet skulle læsses over i, hvorefter det hele skulle sejles ud til klappladsen ved Kogrund og dumpes. Det hele forløb planmæssigt, arbejdet gik i gang som lovet, men efter få timers arbejde fik Avance motorhavari, og arbejdet blev stoppet, inden der var gravet 100 kbm. op fra havbunden. Avance blev slæbt til København, hvor maskinen skulle repareres. Fredag den 18. januar vendte Avance og Kronos tilbage og genoptog arbejdet. Bortset fra et par dages pause på grund af isdannelse i Guldborgsund forløb arbejdet planmæssigt, og i uge 5 / 2013 var arbejdet afsluttet. Vi burde nu have en vanddybde i sejlløbet ind til Toreby sejlklub og på de yderste pladser på broerne, som er tilfredsstillende i forhold til den dybgang vores medlemmers både har. Oprensning af havne er en bekostelig affære, og vi håber selvfølgelig, at der nu går rigtig mange år, før der igen bliver behov for en oprensning af vores havn. I marts måned fik vi - inden søsætningen af vores både - udskiftet de elektriske installationer på A broen og på B broen, hvor de gamle lamper og strømudtag samtidig blev udskiftet til nye helt moderne standere med flere strømudtag, således at der på disse to broer nu er et strømudtag til hver pæleplads. Det var Henrik Lundvaldt, der med hjælp fra bl.a. hans far Erik og Karsten Pagh udførte dette store arbejde. Inden sæsonstarten i år, vil der på C-broen blive opsat samme typer lamper og standere med strømudtag, ligesom de elektriske installationer på denne bro også vil blive udskiftet. Desværre har vi i forbindelse med renoveringen af A-broen været nødt til at afmonterer alle de nye lamper og el. installationer igen, men Henrik har erklæret sig klar, og han vil etablerer det hele igen, når A-broen er færdig. Jeg vil gerne takke Henrik og hans hjælpere for det store og flotte arbejde, som er og vil blive udført i forbindelse med udskiftningen af de elektriske installationer på broerne. De skader, som vi har konstateret i betonen på C-broen har vist sig ikke at være så alvorlige, som vi frygtede. Der er tale om overfladiske skader i betonlaget, som ikke har indflydelse på broens flydeevne.

3 3 Vi vil med tiden forsøge at udbedre disse skader, men da skaderne som sagt ikke på nuværende tidspunkt har betydning for broens flydeevne, er dette projekt ikke længere så presserende, som vi troede. Fredag den 20. april 2012 startede vi med søsætningen af bådene. Allerede efter få timers arbejde opstod der problemer med kranen. Der gik flere timer med reparation af kranen, hvilket forsinkede arbejdet en del. Da kranen var repareret fortsatte arbejdet, og Arne og de medlemmer, som deltog i dette arbejde fortsatte ufortrødent med at sætte bådene i vandet til langt hen på aftenen om fredagen og hele den efterfølgende dag, indtil sidste båd var søsat sent om aftenen lørdag den 21. april. Det var et utroligt flot og professionelt arbejde, som blev udført i forbindelse med søsætningen i foråret. En stor tak til Arne og Karsten Reitz-Hansen og de medlemmer, som deltog i det store arbejde, som er i forbindelse med søsætningen af bådene. I løbet af sæsonen har flere medlemmer udført forskellige mindre og større opgaver i Toreby Sejlklub. Vi har bl.a. fået installeret lys i grillen. Vi fik planeret og sået græs samt lagt nye fliser efter gravearbejdet i forbindelse med vores tilslutning til det offentlige kloaksystem. I foråret mødte flere medlemmer op, hvorefter der var hovedrengøring og oprydning i hele klubhuset og værkstedet. I den forbindelse blev toiletterne og baderummet frisket op med ny maling. Et par lidt større projekter fik vi også færdiggjort med medlemmers arbejdskraft. Værkstedet blev i juni måned udvidet med en lille tilbygning til plæneklippere mv. Endvidere har vi i bestyrelsen besluttet at etablere et lille aflukket og delvis overdækket område til affaldscontainere mv. Som I nok har bemærket er dette arbejde i gang, og i løbet af foråret forventer vi, at den nye "affaldsplads" ved siden af slæbestedet er færdig og klar til brug. Arbejdet med udvidelsen af værkstedet og opførelsen af affaldspladsen ledes af Flemming Hermund, der sammen med Arne Reitz-Hansen og flere andre løsarbejdere har udført et stor arbejde med dette. I bestyrelsen er vi meget taknemmelige for dette. Stor tak til Flemming Hermund og co. for det store arbejde, som I igen i det forgangne år har udført i Toreby Sejlklub.

4 4 I november måned fik vi installeret den hjertestarter, som Tryg fonden har sponsoreret til Toreby Sejlklub. Vi kan takke Vagn Mortensen for, at det efter flere ansøgninger til Tryg fonden nu endelig lykkedes at få en hjertestarter her i sejlklubben. I forbindelse med Trygfondens sponsorat af en hjertestarter var der krav om, at et antal af klubbens medlemmer blev uddannet i brugen af hjertestarteren. Disse kurser er blevet afholdt. Det var desværre et begrænset antal medlemmer, der kunne deltage i kurserne, som Trygfonden afholdt, men heldigvis tilbød Bo Pedersen og hans hustru Jytte at afholde et ekstra kursus for de medlemmer, som ikke havde mulighed for at deltage på de indledende kurser. Både kurserne, som Trygfonden afholdt og kurset som Jytte og Bo afholdt var på meget højt niveau, så de medlemmer, som har deltaget i de afholdte kurser, føler sig helt trykke ved anlægget, og er parate til at betjene hjertestarteren, hvis det skulle blive nødvendigt. Vi er i bestyrelsen selvfølgelig meget glade og taknemmelige for, at Jytte og Bo trådte til som instruktører på et ekstra kursus i brugen af hjertestarteren. Det er meget betryggende, at vi nu har en hjertestarter, som kan benyttes, hvis der pludselig opstår behov herfor, men mit håb er selvfølgelig, at vi aldrig kommer til at skulle bruge den. Som nævnt indledningsvis, så har det vist sig, at skaderne på C-broen ikke er så alvorlige, som vi frygtede. Til gengæld har det vist sig, at næsten samtlige de bærende pæle under A-broen er meget møre. Vi har i bestyrelsen drøftet meget, hvordan vi kan sikre broen igen, idet vi ikke umiddelbart med vores ramslag kunne ramme store bærende pæle ned i havbunden under den eksisterende bro. I bestyrelsen påtog Tony Cranø sig opgaven med at undersøge, hvordan denne opgave kunne løses. Tony kontaktede flere andre sejlklubber rundt i landet, der havde bygget deres egne broer eller repareret eksisterende broer, der havde skader på de bærende pæle og fundament tilsvarende vores. Efter denne research lavede Tony en skitse over, hvordan arbejdet ville kunne udføres, og samtidig havde vi fået et prisoverslag på de materialer, der skulle benyttes. Prisen var yderst fornuftig i forhold til den pris, som en helt ny bro anlagt af et eksternt firma ville være.

5 5 Flere af de sejlklubber, som Tony var - og fortsat er i kontakt med - har anvendt borerrør med stor succes, hvilket vi i bestyrelsen så også valgte at gøre. Umiddelbart efter at arbejdet med oprensningen var færdig i januar måned 2013, startede Tony og hans team på ramslaget med at ramme borerør ned på den udvendige side af A-broen. Inden arbejdet gik i gang blev der konstrueret forskellige anordninger til ramslaget, så det var muligt at ramme disse borerør ned i havbunden, men alt er forløbet planmæssigt, og det bærende fundament til den nye A-bro er nu ved at være færdigt. Når tiden har tilladt det har jeg forsøgt efter bedste evne at følge arbejdet, og jeg må sige, at jeg er dybt imponeret over Tony og hans medhjælperes arbejde. Jeg er sikker på, at beslutningen om, at vi fremadrettet anvender borerør, som bærende pæle under vores broer er den rigtige løsning. Tonys kontakt med andre klubber, betyder også, at vi i lighed med mange andre klubber vil ramme borerør ned som fortøjningspæle. Dette vil dog ske løbende efterhånden, som de eksisterende pæle går til. Som I måske har bemærket, har vi allerede købt og fået leveret et antal borerør, hvor en del som nævnt allerede er rammet ned ved A-broen, medens den resterende del ligger på lager, så vi har borerør til at ramme ned som fortøjningspæle langt ude i fremtiden. De borerør, som bliver rammet ned i havbunden, vil selvfølgelig blive overtrukket med en udvendig kappe af PVC eller PV materiale, så de fremstår mere brugervenlige end et brugt borerrør gør. Livet i Toreby Sejlklub er heldigvis meget andet end frivilligt arbejde med det ene eller andet projekt. De fleste af os er jo medlemmer her i klubben for at dyrke vores interesse for sejlads og for at nyde samværet med andre rare mennesker, der har samme interesse. Hvordan var så den forgangne sæson? Sejlsæsonen startede officielt lørdag den 14. april, hvor vi havde standerhejsning. Bådene blev som nævnt søsat fredag den 20. og lørdag den 21. april.

6 6 De efterfølgende dage blev bådene endelig rigget til, og med den regnfulde og blæsende sejlsæson i 2011 i tankerne, håbede vi alle på en god sommer med masser af gode sejldage. Sådan gik det ikke helt. Vi fik igen i 2012 en sejlsæson med meget ustabilt vejr. Igen var der mange dage med regn og hårdt vejr, og den manglende stabilitet i vejret gjorde det umuligt, at planlægge sejlerferien mere end et par døgn fremadrettet, ligesom mange af os har oplevet, at nogle planlagte weekend ture måtte aflyses p.g.a. vejret. Trods vejret fik mange af vores medlemmer alligevel en tilfredsstillende sommerferie i deres båd, og mange af os nåede da også at få nogle skønne weekendture her i nærområdet. Det ustabile vejr betød også et kraftigt fald i antallet af gæstesejlere. F. eks havde vi i Pinsen og i hele september og oktober måned ikke en eneste gæstesejler i Toreby Sejlklub, hvilket vist aldrig er sket før. Til gengæld har vores beslutning om at udlægge et mindre område til stellplads for autocampere været en kæmpe succes. Blandt autocamperfolket er det hurtigt rygtedes, at man kan overnatte i sin autocamper i Toreby Sejlklub, og de autocampere, der har besøgt os, har været utrolig glade for forholdene. Status for sæsonen er, at vi i 2012 havde 73 overnatninger med gæstesejlere og 62 overnatninger med autocampere - altså i alt 135 overnattende gæster. Når man ser på det samlede antal gæster, så er faldet knap så markant. Sejlsæsonen sluttede den 26. og 27. oktober, hvor bådene igen blev løftet på land. Som altid forløb arbejdet hurtigt og professionelt under kyndig ledelse og efter forudgående planlægning af Arne. Endnu en gang stor tak til Arne, Karsten og alle de medlemmer, som hjalp til med optagningen. Det ustabile vejr, som vi havde især i sensommeren, betød at mange af vores medlemmer kun sejlede ganske få ture i hele september og oktober måned. Mange både lå i disse måneder vandet på deres pladser i havnen uden at blive brugt. Igen gav flere medlemmer udtryk for, at vi burde fremrykke optagningen af bådene.

7 7 Som I måske husker, så havde vi på generalforsamlingen i 2010 en afstemning om dette emne. Afstemningen blandt de fremmødte endte dengang med, at et lille flertal ønskede at fastholde den eksisterende termin for optagningen. Da flere medlemmer nu igen bragte emnet op, drøftede vi endnu en gang dette på et bestyrelsesmøde. Vi syntes ikke, at vi blot kunne fremrykke optagningen, uden at de medlemmer, som ikke ønsker en tidligere optagning havde haft mulighed for at give deres mening til kende. Vi overvejede også at udsende en stemmeseddel sammen med klubbladet, men for at få et retvisende billede af alle medlemmers ønske, kræves det, at alle medlemmer returnerer stemmesedlen, hvilket vi ikke kunne forvente vil ske. Vi besluttede derfor, at vi allerede fra 2013 har to optagninger. Vi bibeholder den optagning, som vi hidtidigt har haft i weekenden i uge 43, og tillige vil der blive en optagning i weekenden i uge 40. Dette kræver nogen mere logistik, idet de både, som kommer først op nødvendigvis skal placeres længst inde på vinterpladserne. Man kan derfor ikke påregne, at man kan bibeholde den vinterplads, som man hidtil har haft. Det bliver sådan, at man i forbindelse med søsætningen i foråret, skal tilkendegive, om man vil på land tidligt eller sent, hvorefter bådstativerne i løbet af sæsonen vil blive placeret herefter. Såfremt det viser sig, at det kun er ganske få medlemmer, der benytter sig af enten den tidlige eller den sene optagning, vil vi tage hele problematikken op igen, idet det vil være forbundet med uforholdsmæssige store omkostninger, hvis kran med fører og mandskabet, der forestår optagningen skal samles på grund af få både, der skal løftes på land. Selv om vi er midt i en finanskrise har vi stadig næsten alle pælepladser besat. Enkelte medlemmer har i løbet af året solgt deres båd eller er rejst fra området, men samtidig har vi haft tilgang af ca. samme antal nye medlemmer, hvilket er glædeligt. Vi håber selvfølgelig, at vores nye medlemmer er faldet godt til i vores klub. Vores slæbested med bomanlægget er stadig en stor succes.

8 8 Det kræver nogen administration med salg og aktivering af bomnøglerne, men under hensyn til den indtægt, som klubben opnår herved, synes vi, at det arbejdet værd. Salget af bomnøgler i løbet af sæsonen klarer vi i bestyrelsen, men forårets salg, som foregår på lørdage, klarer Tage Mikkelsen, hvilket vi i bestyrelsen er meget glade og taknemmelige for. Tak til Tage for denne arbejdsindsats. Udlejningen af vores klubhus er ligeledes en stor succes, og antallet af udlejninger stiger fortsat. Det var oprindelig vores plan, at man ikke kunne leje klubhuset i sejlsæsonen, men det har vist sig, at udlejning af huset i selve sæsonen ikke er det store problem, idet alle lejere giver plads til eventuelle gæstesejlere, således at klubbens sejlende og nu også gæster med autocampere får adgang til toiletterne og grillen mv., selv om der afholdes en privat sammenkomst i klubhuset. Videoovervågningen, som vi fik sat op, har tilsyneladende en præventiv effekt. Bortset fra hærværk på et par af kameraerne har vi ikke haft ubudne gæster i klubbens bygninger eller i medlemmernes både. Vi håber at denne tendens fortsætter. Jeg vil dog endnu en gang opfordre Jer alle til at sikre Jeres både og skure på bedst mulige måde, og så i øvrigt sørge for, at have tegnet en forsikring, der dækker bedst muligt, hvis uheldet er ude. Foruden de nævnte lidt større projekter, som vi har fået udført, eller som vi har i gang, har mange af vores medlemmer udført et stort og betydningsfuldt arbejde i løbet af sæsonen. Der har været gang i lidt malerarbejde bl.a. ved den nye tilbygning ved værkstedet. Buske og træer er blevet beskåret, og vores græsarealer er blevet holdt i fineste stand. Affaldssække mv. er blevet tømt og i det hele taget har mange medlemmer medvirket til, at vores klub og vores udenoms arealer altid fremstår veltrimmet og i pæn og indbydende stand. Foruden de medlemmer, som jeg allerede har nævnt, vil jeg gerne rette en stor tak til alle de øvrige medlemmer, der har i løbet af den forgangne sæson har udført et frivilligt arbejde til gavn for Toreby Sejlklub. Hvis ikke vi i Toreby Sejlklub havde medlemmer, der uden vederlag udførte dette store arbejde, ville vi være nødsaget til at øge medlemsbetalingen betydeligt.

9 9 Jeg vil gerne rette en særlig tak til vores Festudvalg, som igen har udført en kæmpe arbejde med mange spændende arrangementer. I bestyrelsen er vi selvfølgelig klar over, at det kræver en kæmpe indsats for Jer i Festudvalget at planlægge og arrangerer alle de sammenkomster og arrangementer, som vi hvert år har her i klubben. Fra os i bestyrelsen skal der lyde en stor tak til Jer alle i Festudvalget. I nogen tid har Hans Lund givet udtryk for, at han gerne så, at vi fandt en ny redaktør til vores klubblad Dæmningen. Det er nu ikke et arbejde, som alle og enhver lige kan påtage sig, men heldigvis meldte Palle Tørnqvist sig på banen. Palle er som bekendt i forvejen vores webmaster og styrer på særdeles professionel måde vores hjemmeside. Hans` overdragelse af redaktørjobbet til Palle skete for godt en måned siden, og vi drøfter lige nu i bestyrelsen, hvorvidt bladet skal udkomme på samme måde, som nu, eller om vi skal begynde at undersøge muligheden for at udvide informationerne på hjemmesiden, og efterhånden droppe udgivelsen af vores klubblad. Man kunne f.eks tænke sig, at alle nyheder og informationer i øvrigt kunne hentes på vores hjemmeside, og at vi sideløbende med det udsendte nogle nyhedsbreve et par gange om året evt. umiddelbart før søsætningen og optagningen af bådene. Dette er som sagt på nuværende tidspunkt kun en overvejelse, som vi kort har drøftet, så hvordan det bliver i fremtiden, kan jeg ikke give noget præcist svar på i dag. Jeg vil gerne rette en stor tak til både Hans Lund og til Palle Tørnqvist for det store arbejde, som de begge har udført som redaktør af Dæmningen og som webmaster på vores hjemmeside. Slutteligt vil jeg rette en særlig stor tak til medlemmerne af bestyrelsen. Igen i det forgangne år har der været mange opgaver og spørgsmål, som vi har skulle tage stilling til. I bestyrelsen bestræber vi os alle på, at de opgaver, som vi påtager os, og de løsninger, som er på ethvert problem, bliver løst og udført til gavn for flest mulige medlemmer. Det sker, at vi tager nogle beslutninger, som måske kan være til lidt ulempe for et par af vores medlemmer, men ingen må være i tvivl om, at vi efter bedste evne forsøger at udføre vores job til gavn og glæde for flest mulige.

10 10 Det kræver et teamwork og en positiv tilgang til forholdene, og det synes jeg virkelig, at vi har. Som I kan se af dagsordenen, så har vores to revisorer ikke ønsket genvalg. Tak til Finn Jørgensen og Finn Olsen for, at I i mange år har påtaget jer hvervet som kontrollanter af kassererens arbejde. Vores kasserer Niels Erik Brage har desværre heller ikke ønsket at genopstille ved dette års valg til bestyrelsen. Niller har i 18 år udført et stort og betydningsfyldt arbejde som kasserer i Toreby Sejlklub. Foruden at have holdt styr på vores økonomi, så har Niller i de seneste mange år sammen med den siddende bestyrelse haft en stor og positiv indflydelse på mange af de tiltag og beslutninger, der er blevet taget til gavn for os alle i Toreby Sejlklub. I dag, hvor Niller har sin sidste arbejdsdag som kasserer i Toreby Sejlklub, skal min tak for godt samarbejde i bestyrelsen i år især rettes til dig Niller. Med disse ord vil jeg slutte beretningen. Jan Krastrup Formand.

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 Vinteren 2013 og foråret 2014 var meget mild. Vi fik kun lidt sne, og det var kun i meget korte perioder, at vandet i vores havnebassin var tilfrosset. Den milde vinter betød,

Læs mere

Medlemsblad for Toreby Sejlklub Nr. 2 - April 2013-33. årgang

Medlemsblad for Toreby Sejlklub Nr. 2 - April 2013-33. årgang Medlemsblad for Toreby Sejlklub Nr. 2 - April 2013-33. årgang Toreby Sejlklub Dæmningen 2, Sundby L 4800 Nykøbing F. Tlf. 54 85 78 01 post@toreby-sejlklub.dk www.toreby-sejlklub.dk Bestyrelse Formand:

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2013

Bestyrelsens beretning 2013 1 Bestyrelsens beretning 2013 Som I måske kan huske, så var sidste års vinter, og især de første måneder i 2013 meget kolde. Vi fik masser af sne og frost, så Guldborgsund var i perioder helt tilfrosset.

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2011

Bestyrelsens beretning 2011 Bestyrelsens beretning 2011 Inden vi kunne tage hul på sæsonen 2011 måtte vi for 2. år i træk igennem en hård vinter med masser af sne og en lang periode med frost, hvilket betød, at vores havnebassin

Læs mere

Vi har taget hul på et nyt år, og det er nu tid til at se tilbage på den forgangne sæson i Toreby Sejlklub.

Vi har taget hul på et nyt år, og det er nu tid til at se tilbage på den forgangne sæson i Toreby Sejlklub. Bestyrelsens beretning 2009 Vi har taget hul på et nyt år, og det er nu tid til at se tilbage på den forgangne sæson i Toreby Sejlklub. At være medlem af en sejlklub kan have flere formål. For de fleste

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2015

Bestyrelsens beretning 2015 1 Bestyrelsens beretning 2015 For andet år i træk havde vi forud for sejlsæsonen i 2015 en meget mild vinter, hvilket betød, at vi igen helt slap for skader på vores klubhus, bygninger og havneanlæg. Det

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2010

Bestyrelsens beretning 2010 Bestyrelsens beretning 2010 Vinteren 2009/2010 var en af de koldeste vintre, som vi har haft i rigtig mange år. Vi fik masser af sne, og indtil langt ind i marts måned var hele vores område dækket af et

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2017

Bestyrelsens beretning for 2017 1 Bestyrelsens beretning for 2017 Der er siden sidste generalforsamling i 2017 sket en del i Toreby Sejlklub, og jeg vil i årets beretning forsøge at berette lidt om de vigtigste ting, som er sket i løbet

Læs mere

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag.

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag. Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2015 Velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Vi var dog ikke her i Toreby Sejlklub blevet helt forskånet for uheld.

Vi var dog ikke her i Toreby Sejlklub blevet helt forskånet for uheld. 1 - TOREBY SEJLKLUB Bestyrelsens beretning for 2918 Bestyrelsens beretning for 2018 Så er det igen blevet tid til at se tilbage på et år i Toreby Sejlklub. Generalforsamlingen er jo den dag, hvor vi i

Læs mere

Beretning støtteforeningen for Bakke-hallen tirsdag den 28. februar 2012.

Beretning støtteforeningen for Bakke-hallen tirsdag den 28. februar 2012. Referat fra generalforsamling i støttegruppen for Bakkehallen tirsdag den 28. februar kl. 19.00 på Hejnsvig skole. Valg af dirigent: Lauritz Heick foreslået og valgt Fremlæggelse af årets beretning: V/

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 1. Valg af dirigent. Freddy Christensen blev valgt til dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forgangne år. Formand Kenn P. Korsager

Læs mere

Mariager Sejlklub. Deltagere: Referat, bestyrelsesmøde torsdag 2011-09-08 kl 19.00. Jan Vinstrup. John Møller. Jørn Præst.

Mariager Sejlklub. Deltagere: Referat, bestyrelsesmøde torsdag 2011-09-08 kl 19.00. Jan Vinstrup. John Møller. Jørn Præst. Mariager Sejlklub Referat, bestyrelsesmøde torsdag 2011-09-08 kl 19.00 Deltagere: Jan Vinstrup John Møller Jørn Præst Erik Aggerbo Jørgen Chr. Jørgensen Heinz Jørgensen 1: Godkendelse af sidste referat.

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 20. marts 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

Marts Jan havnemester tager sig af opgaven som kontakt person for seniorgruppen.

Marts Jan havnemester tager sig af opgaven som kontakt person for seniorgruppen. INFORMATION FRA AABENRAA BÅD CLUB Marts 2019 Kære medlemmer Idet vores kære klubblad Makrellen, gennem mange år, ikke kunne få en anden redaktør, på generalforsamlingen, er vi nødt til at give jer alle

Læs mere

Klubben for sejl-, speed- og motorbådssejlere Stiftet 16 december Referat fra bådejermøde den. 26 oktober 2017

Klubben for sejl-, speed- og motorbådssejlere Stiftet 16 december Referat fra bådejermøde den. 26 oktober 2017 Vejle Motorbåd-Klub Klubben for sejl-, speed- og motorbådssejlere Stiftet 16 december 1932 Referat fra bådejermøde den. 26 oktober 2017 Velkomst ved Johnny Jensen, der bød alle velkommen og foreslog Jørgen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018 Ejerlaug Stensbjerg Glostrup, April 2017 Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018 Fremmødte: Numrene 9, 10 st, 10 I, 13, og 24 (bestyrelsen). Herudover deltog numrene

Læs mere

Nørresundby Sejlklub

Nørresundby Sejlklub Nørresundby Sejlklub Deltager: Per Palle Niels Ingolf Steen Lars. Bestyrelsesmøde d: 11-04-2016 1/Godkendelse af referat fra d: 07-03-16 = Godkendt Godkendelse af referat fra generalforsamlingen 17-03-16

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken Tirsdag d. 19/2 2008 kl. 19:30 i orienteringslokalet på Søagerskolen.

Indkaldelse til generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken Tirsdag d. 19/2 2008 kl. 19:30 i orienteringslokalet på Søagerskolen. Indkaldelse til generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken Tirsdag d. 19/2 2008 kl. 19:30 i orienteringslokalet på Søagerskolen. 1. Valg af dirigent, referent og godkendelse af dagsordenen. 2.

Læs mere

Foreningen Kulhuse Havn 29-04-13

Foreningen Kulhuse Havn 29-04-13 Foreningen Kulhuse Havn 29-04-13 Referat af generalforsamling i foreningen afholdt i Skoven Forsamlingshus den 13-04-13 kl. 0900. Der var fremmødt 35 stemmeberettigede medlemmer samt 2 fuldmagter. Formanden,

Læs mere

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 FEBRUAR 2018

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 FEBRUAR 2018 K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 FEBRUAR 2018 FEBRUAR Lørdag 17. MARTS Onsdag 14. Lørdag 17. Lørdag 24. APRIL Lørdag 14. Søndag 15. Fredag 20. Lørdag 21. Lørdag 21. MAJ JUNI Lørdag

Læs mere

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2016 Allerførst velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 22. marts 2016.

Referat af ordinær generalforsamling den 22. marts 2016. Referat af ordinær generalforsamling den 22. marts 2016. 1. Valg af dirigent. Martin Magnussen enstemmigt valgt. Han kunne konstatere generalforsamlingen rettidig indkaldt. 2. To stemmetæller valgt. Lotte

Læs mere

Referat fra S.M.S.K. generalforsamling den 3 marts 2015

Referat fra S.M.S.K. generalforsamling den 3 marts 2015 Referat fra S.M.S.K. generalforsamling den 3 marts 2015 Generalforsamlingen som var klubbens sjette, blev afholdt i vores flydende klubhus, der deltog 35 personer heraf var der 24 stemmeberettigede medlemmer.

Læs mere

2012 var igen et både godt og travlt år for Hou Lystbådehavn.

2012 var igen et både godt og travlt år for Hou Lystbådehavn. Beretning 2013 2012 var igen et både godt og travlt år for Hou Lystbådehavn. Vi kom ud af 2012 med et lille overskud, alle bådpladser var besatte, og vi nåede ca. samme antal af gæstesejlere som de sidste

Læs mere

Formanden har ordet Nytårshilsen 2018

Formanden har ordet Nytårshilsen 2018 Formanden har ordet Nytårshilsen 2018 Først vil jeg gerne, på bestyrelsens og mine egne vegne, ønske alle medlemmer, medarbejdere og samarbejdspartnere, et forsinket GODT NYTÅR med forhåbentlig mange behagelige

Læs mere

Beretning 2017 til generalforsamling 22. Februar 2018.

Beretning 2017 til generalforsamling 22. Februar 2018. Beretning 2017 til generalforsamling 22. Februar 2018. Endnu et år er gået, og nu er vi igen samlet til generalforsamling i vores gamle forening. Som normalt, så vil jeg her i beretningen kigge tilbage

Læs mere

Grundejerforeningen Bredekæret

Grundejerforeningen Bredekæret Grundejerforeningen Bredekæret Referat af Generalforsamling 18. april 2012 Regnskab 2011/2012 Budget 2012/2013 Bestyrelsen 2012/2013 Formand Kasserer Sekretær Peter Toft Jon Finsen Kim Brejndal Bredekæret

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 August 2003 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Rantzausmindevej 120 Tlf. 62 20 93 07 Næstformand: Peter Wæver Hansen, Rantzausmindvej

Læs mere

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82 Fremmødt: 48 stemmeberettigede Pkt Forslag/Beslutning (Godkendelse af referater på næste møde) 1. Valg af dirigent Erik Odder blev foreslået som ordstyrer. Erik gennemgik at generalforsamlingen er indkaldt

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Bestyrelsesmøde d:

Bestyrelsesmøde d: NØRRESUNDBY SEJLKLUB Mellem Broerne 4, 9400 Nørresundby Tlf. 98 17 60 17 nsshavn@gmail.com Bestyrelsesmøde d: 03-05-18 Deltager: Per Steen Øjvin Normann Ingolf Dan. Gæstedeltager Peter Simonsen fra ANF.

Læs mere

Referat for generalforsamling i bådelaget Elbo. Lørdag den 23 marts 2013 kl. 11.00 i Havbådehuset Slette Strand

Referat for generalforsamling i bådelaget Elbo. Lørdag den 23 marts 2013 kl. 11.00 i Havbådehuset Slette Strand Referat for generalforsamling i bådelaget Elbo. Lørdag den 23 marts 2013 kl. 11.00 i Havbådehuset Slette Strand Dagsorden 1 : Valg af ordstyrer 2 : Valg af referent og 2 stemmetællere 3 : Årsberetning

Læs mere

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 2 - MAJ 2016

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 2 - MAJ 2016 K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 2 - MAJ 2016 9. 20. 19. 2. 9. & 10. 23. & 24. 7. & 8. 15. & 16. 4. 23. KLUBKALENDER: JANUAR 2016 Nytårskur. FEBRUAR 2016 Bestyrelsesmøde. MARTS 2016

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

NØRRESUNDBY SEJLKLUB Mellem Broerne 4, 9400 Nørresundby Tlf

NØRRESUNDBY SEJLKLUB Mellem Broerne 4, 9400 Nørresundby Tlf NØRRESUNDBY SEJLKLUB Mellem Broerne 4, 9400 Nørresundby Tlf. 98 17 60 17 nsshavn@gmail.com Deltager: Per Dan Steen Normann Ingolf Øjvin. 1/ EVT: Foretræde. Henrik var om en forespørgsels for en båd på

Læs mere

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2016

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2016 Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2016 2016 bød på mange forandringer og nye måder at gøre tingene på Det har været et lærerigt, men også et slidsomt år på Ulvsborg. Vi indledte året med en hel masse nyt

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum

Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum Side 1 af 5 Antal andelshavere til stede: 34 stk. boliger. Ad 1: Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Torben,

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING 2013/2014

BESTYRELSENS BERETNING 2013/2014 BESTYRELSENS BERETNING 2013/2014 Kære medlemmer På bestyrelsens vegne skal jeg her kort gøre status over det sidste års forløb i SKS. Danmark har, som alle ved, været ramt af en økonomisk krise, som vi

Læs mere

Lad os derfor benytte lejligheden til at fortælle lidt om det der rører på sig i Sommerlandet.

Lad os derfor benytte lejligheden til at fortælle lidt om det der rører på sig i Sommerlandet. Kære Beboere i Sommerlandet. Vinteren har langt om længe sluppet sit tag, lyset og duften af forår har, over natten, erstattet mørket og kulden, en ny sæson i Sommerlandet banker på. Lad os derfor benytte

Læs mere

Åstrup Forsamlingshus

Åstrup Forsamlingshus Bestyrelsens beretning 2012 Spisning Som noget nyt, har vi i år valgt at invitere til mad før generalforsamlingen. Vi håber, I alle har nydt middagen og vil gerne vide, om det er noget, vi skal fortsætte

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer Kære sejlere FORMANDENS BERETNING 2016 2015/2016 har været et spændende år, med mange aktiviteter i Sejlklubben Ebeltoft Vig. Jeg vil komme omkring Byggeri Sponsor jagt til ungdom og byggeri Vild med vand

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 4. april 2015 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og derefter var der egen præsentation af deltagerne.

Læs mere

Sejl og Motorbådsklubben Grønsund

Sejl og Motorbådsklubben Grønsund Sejl og Motorbådsklubben Grønsund www.groensund.dk Generalforsamling torsdag d.13.nov. 2014 kl.19.00, Stubbekøbing Referat 1. Valg af dirigent og 3 stemmetællere: Joachim Thede blev foreslået valgt. Joachim

Læs mere

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen Februar 2011 REFERAT AF GENERALFORSAMLING I FORBINDELSE MED SELSKABETS ÅRSKURSUS Fredag den 28. januar 2011, kl. 16.30 Hotel Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Bådklubben Guldborgsund 28. Februar 2019

Bådklubben Guldborgsund 28. Februar 2019 Beretning for 2018 til generalforsamling 28. Feb. 2019. Endnu et år er gået, og igen er det tid til at afgive årets beretning. Et år som har budt på store udfordringer for vores gamle klub. Det som har

Læs mere

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 I dette nummer 1 Nyt fra bestyrelsen 2 Benchmarking 3 Juniorer og begyndere 4 Banen 5 Økonomi Nyt fra bestyrelsen 1. ÅRGANG 1. NUMMER Bestyrelsen har afholdt 3

Læs mere

AFRIGGERGILDE. Lørdag den 1. november 2003 kl. 18.30 i klubhuset Levende musik Menu : 3 retters menu er hemmelig endnu Kaffe Kuvertpris 150 kr

AFRIGGERGILDE. Lørdag den 1. november 2003 kl. 18.30 i klubhuset Levende musik Menu : 3 retters menu er hemmelig endnu Kaffe Kuvertpris 150 kr Formanden har ordet Det kan være en lidt trist årstid, vi netop nu går i møde. Træernes blade bliver brune, luften koldere, og snart skal vi også tænke på at få bådene op, hvilket jo bliver ekstra spændende

Læs mere

Endnu en gang er det tid til at se tilbage på den forgangne sæson og orientere lidt om bestyrelsen planer for fremtiden i Toreby Sejlklub.

Endnu en gang er det tid til at se tilbage på den forgangne sæson og orientere lidt om bestyrelsen planer for fremtiden i Toreby Sejlklub. 1 Bestyrelsens beretning 2017 Endnu en gang er det tid til at se tilbage på den forgangne sæson og orientere lidt om bestyrelsen planer for fremtiden i Toreby Sejlklub. I denne periode sidste år, var vi

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

1: Post/Mail: Der var kommet en mail fra folkene bag Fjordkrydserdagen, man ønsker et møde snarest.

1: Post/Mail: Der var kommet en mail fra folkene bag Fjordkrydserdagen, man ønsker et møde snarest. Nørresundby Sejlklub B-M-Møde D: 17-08-15 Deltagere: Gabriele, Niels, Palle, Steen, Lars, Ingolf. 1: Post/Mail: Der var kommet en mail fra folkene bag Fjordkrydserdagen, man ønsker et møde snarest. Vi

Læs mere

MCC-Nordsjælland Bikernyt...

MCC-Nordsjælland Bikernyt... Årgang 8, Nummer 47 Grå i toppen kør med MCC-Nordsjælland MCC-Nordsjælland Bikernyt... Juli 2008 I dette nummer: Redaktøren 1 Sølager - Kulhuse 1 Præstø Havn 2 Sofiero 2-3 Samsø 4 Fotodag 4 Højeruplund

Læs mere

Referat fra S.M.S.K. generalforsamling den 18 marts 2013

Referat fra S.M.S.K. generalforsamling den 18 marts 2013 Referat fra S.M.S.K. generalforsamling den 18 marts 2013 Generalforsamlingen som var klubbens fjerde blev afholdt i klublokalet, der deltog 45 personer heraf var der 27 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Informations & Debatmøde

Informations & Debatmøde Informations & Debatmøde HØRUPHAV BROLAUG 15. november 2017 1 Agenda: kl. 18.30 Velkomst Vin og ost. kl. 19.00 Informationer fra Bestyrelsen. Vin & ost. kl. 19.30 Debat, indlæg fra Bestyrelsen. Vin & ost.

Læs mere

Bestyrelsens beretning 7 maj 2011

Bestyrelsens beretning 7 maj 2011 Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 7 maj 2011 Allerførst velkommen til den årlige

Læs mere

Referat fra S.M.S.K. generalforsamling den 18. marts 2014

Referat fra S.M.S.K. generalforsamling den 18. marts 2014 Referat fra S.M.S.K. generalforsamling den 18. marts 2014 Generalforsamlingen, som var klubbens femte, blev afholdt i vores nye flydende klubhus, der deltog 35 personer; heraf var der 22 stemmeberettigede

Læs mere

KFK Generalforsamling 2014. Referat

KFK Generalforsamling 2014. Referat 1 KFK Generalforsamling 2014. Referat Tilstede fra bestyrelsen: Henry Pedersen Torben Lund Jensen Per Knudsen Dan Saugstrup Ole Bruun Thomas Stark Afbud fra bestyrelsen: Jens Behrens Antal stemmeberettigede:

Læs mere

Grundejerforeningen. Birkeparken. Generalforsamlingen Grundejerforeningens ordinære generalforsamling afholdes

Grundejerforeningen. Birkeparken. Generalforsamlingen Grundejerforeningens ordinære generalforsamling afholdes Grundejerforeningen Birkeparken Generalforsamlingen 2018 Grundejerforeningens ordinære generalforsamling afholdes Tirsdag den 17.april kl. 19,00 i Hedehuset. Formandens beretning: Hoveridag: 2017 var et

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

REFERAT AF GENRALFORSAMLING I TROENSE BÅDELAUG LØRDAG D. 22. NOVEMBER 2008 KL

REFERAT AF GENRALFORSAMLING I TROENSE BÅDELAUG LØRDAG D. 22. NOVEMBER 2008 KL REFERAT AF GENRALFORSAMLING I TROENSE BÅDELAUG LØRDAG D. 22. NOVEMBER 2008 KL. 1400. Ad.1: Lars Hansen blev valgt som dirigent, og redegjorde herefter for, at indkaldelsen til generalforsamlingen var lovligt

Læs mere

Dæmningen MEDLEMSBLAD FOR TOREBY SEJLKLUB. Nr. 2. April 2009. 29. årgang

Dæmningen MEDLEMSBLAD FOR TOREBY SEJLKLUB. Nr. 2. April 2009. 29. årgang Dæmningen MEDLEMSBLAD FOR TOREBY SEJLKLUB Nr. 2. April 2009. 29. årgang Indhold Toreby Sejlklub Dæmningen 2, Sundby 4800 Nykøbing F. Tlf. 54 85 78 01 e-mail: post@toreby-sejlklub.dk www.toreby-sejlklub.dk

Læs mere

Aulum Fritidscenter Årsberetning 2005 1

Aulum Fritidscenter Årsberetning 2005 1 Aulum Fritidscenter Årsberetning 2005 1 Årsberetning for Aulum Fritidscenter 2005 Indledning Jeg afsluttede sidste års beretning med at fortælle lidt om, hvad den nærmeste fremtid ville byde på, og helt

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012 REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012 Fremmødte Nr. 1-1 fremmødt - repr. 2 stemmer Nr. 2-1 fremmødt - repr. 2 stemmer Nr. 6-2 brevstemmer Nr. 8 2 brevstemmer Nr. 9-1 fremmødt - repr. 2 stemmer

Læs mere

Referat fra S.M.S.K. Generalforsamling for året som blev holdt den 14. marts 2017 på Omøsund.

Referat fra S.M.S.K. Generalforsamling for året som blev holdt den 14. marts 2017 på Omøsund. Referat fra S.M.S.K. Generalforsamling for året 2016. som blev holdt den 14. marts 2017 på Omøsund. Generalforsamlingen som var klubbens nr. 8, blev afholdt i vores flydende klubhus, der deltog 42 personer

Læs mere

Nyhedsbrev 24. Varmepumper. Maling af huse

Nyhedsbrev 24. Varmepumper. Maling af huse Nyhedsbrev 24 Varmepumper Efter sidste generalforsamling blev det ved afstemning vedtaget, at husejer har ret til at etablere en varmepumpe i henhold til regler som fastsættes af bestyrelsen. Disse regler

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Medlemsblad for EDR Horsens Afdeling, Gasvej 21, 2. sal, 8700 Horsens Pr. 1/2-2005: Kildegade 8-10, 8700 Horsens 3 Nytårshilsen Indhold 4 Nye lokaler, Kildegade 8-10

Læs mere

Formandens beretning 2012

Formandens beretning 2012 Formandens beretning 2012 Året der gik: Da vi gik ind i 2012 var det - ud over det store arrangement i forbindelse med Scankap 99 og så med to større investeringer dels færdig opgraderingen af vores nye

Læs mere

Orientering om løst og fast fra formanden

Orientering om løst og fast fra formanden Orientering om løst og fast fra formanden I stedet for at sende en masse enkelte informationer ud, har jeg samlet det hele i dette skriv, som optakt til medlemsmødet onsdag den 28. september, kl. 19 i

Læs mere

Generalforsamling 2017

Generalforsamling 2017 16. Januar 2017 Dagsorden a. Vedtægtsændring: Fjernelse af posten suppleant for bilagskontrollant. 5. Fastsættelse af kontingent 7. Valg af Formand 8. Valg af 1 Bestyrelsesmedlem 9. Valg af 1 Suppleant.

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING

REFERAT AF GENERALFORSAMLING REFERAT AF GENERALFORSAMLING Dato : 18. Marts 2009. Sted : Kulturhuset Elværket, Frederikssund Referent: Bo Bertramsen Dagsordenen var følgende: 1 Valg af dirigent. 2 Valg af stemmetællere. 3 Formandens

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 26. februar 2019.

Referat fra generalforsamlingen den 26. februar 2019. Referat fra generalforsamlingen den 26. februar 2019. 1: Valg af dirigent. Rolf Ebbesen blev valgt som dirigent. Dirigenten kunne konstatere, at generalforsamlingen var indkaldt korrekt, og derfor var

Læs mere

Formandsberetning i HBH 2014.

Formandsberetning i HBH 2014. Formandsberetning i HBH 2014. Velkommen til ordinær genf. i HBH. Før vi går i gang med genf., skal vi mindes et af vore medlemmer, nemlig Gunnar Moff Andersen, som desværre afgik ved døden i begyndelsen

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Tirsdag den 29. marts 2016 Bestyrelsens beretning ved formanden Fra bestyrelsens side vil gerne endnu engang byde jer rigtig hjertelig velkommen her til

Læs mere

Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014.

Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014. Kære medlem Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014. Hvad nåede vi i kajakklubben i 2013 Når vi ser

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE Februar 2019

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE Februar 2019 NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE Februar 2019 Havnechefens klumme Udviklingsmøde på Langebro I sidste uge var der mange mennesker samlet på Langebro i Ålsgårde. Det er ikke noget særsyn om sommeren, hvor

Læs mere

Formandsberetning i HBH 2015.

Formandsberetning i HBH 2015. Velkommen til ordinær genf. i HBH og HBV. Før vi går i gang med genf. skal vi mindes et af vore medlemmer, nemlig Else Emig, som desværre afgik ved døden i august måned. Hun døde på sygehuset efter kort

Læs mere

Siden sidste generalforsamling, har der været gang i rigtig mange aktiviteter.

Siden sidste generalforsamling, har der været gang i rigtig mange aktiviteter. Beretning 2011 Siden sidste generalforsamling, har der været gang i rigtig mange aktiviteter. Frivillige, under ledelse af Torben Skovgaard og Gunner Dalsgaard, har bygget den rigtig fine servicebro vi

Læs mere

Bestyrelsesmøde D: 03-02-2014

Bestyrelsesmøde D: 03-02-2014 Bestyrelsesmøde D: 03-02-2014 Deltagere: Gabriele, Niels, Palle, Leif, Ingolf. Fravær: Afbud fra Lars og Mie Punkt 1 Post og mail: Post: Brev fra Aalborg Kommune om havneplan for arealet øst for broen.

Læs mere

Standerstrygningstale 2015

Standerstrygningstale 2015 Standerstrygningstale 2015 Så står vi her igen velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør op, hvor mange kilometer, vi har

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Beretning fra turneringsudvalget:

Beretning fra turneringsudvalget: Beretning fra turneringsudvalget: Set fra min pind som formand for Turneringsudvalget har det været en god sæson. Det har været lidt nemmere at få enderne til at hænge sammen i år, men det har også meget

Læs mere

Hjemmeside. Spørgeskemaundersøgelse December 2008 I alt 61 svar.

Hjemmeside. Spørgeskemaundersøgelse December 2008 I alt 61 svar. 1 Hjemmeside 4 3 3 2 2 1 Hvor mange gange pr måned har du været inde på havnens hjemmeside? aldrig 2 Spørgeskemaundersøgelse December 28 I alt 61 svar. Mere end 8 % svarer, at de er

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde 17. november 2013 kl.10. Mødet afholdes på adressen Kikkenborg Kerteminde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde 17. november 2013 kl.10. Mødet afholdes på adressen Kikkenborg Kerteminde Dagsorden: Indkaldelse til bestyrelsesmøde 17. november 2013 kl.10. Mødet afholdes på adressen Kikkenborg 17 5300 Kerteminde 1. Valg af referent Ditte, Heines, Finn, Svend, Søren, Kjeld og Steen Peter

Læs mere

Månedsbrev til kommunikation mellem medlemmerne af Frederiksværk sejlklub. November, 2017 FORMANDEN HAR ORDET

Månedsbrev til kommunikation mellem medlemmerne af Frederiksværk sejlklub. November, 2017 FORMANDEN HAR ORDET Månedsbrev til kommunikation mellem medlemmerne af Frederiksværk sejlklub November, 2017 FORMANDEN HAR ORDET Sejlsæsonen er slut, og det blev markeret den 28. oktober med standernedhaling, kanonsalut og

Læs mere

Formandens beretning 2012

Formandens beretning 2012 Formandens beretning 2012 Sidste generalforsamling o Vinsmagning og oste-pølsebord Sidste generalforsamling blev lidt af et tilløbsstykke. Dette kunne selvfølgelig skyldes de spændende emner, der var på

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Tirsdag den 24. marts 2015 Bestyrelsens beretning ved formanden. Vi vil fra bestyrelsens side endnu engang byde alle rigtig hjertelig velkommen her til

Læs mere

AALBORG FLUGTSKYDNINGSFORENING

AALBORG FLUGTSKYDNINGSFORENING AALBORG FLUGTSKYDNINGSFORENING BESTYRELSESMØDE DEN 27. NOVEMBER 2018 KL. 17:00 REFERAT 1. Velkomst Bo bød velkommen og konstaterede at flg. fra bestyrelsen var mødt op: Mads, Erik, Frans, Lars, Jens, Sikem,

Læs mere

BERETNING TEGLGÅRDEN 13. APRIL 2013 BRØDREMENIGHEDENS HOTEL

BERETNING TEGLGÅRDEN 13. APRIL 2013 BRØDREMENIGHEDENS HOTEL April 2013 BERETNING TEGLGÅRDEN 13. APRIL 2013 BRØDREMENIGHEDENS HOTEL Det er første gang, at jeg skal aflægge beretning for grundejerforeningen Teglgården og det endda på bestyrelsens vegne. Det vil jeg

Læs mere

Formandens beretning april 2008

Formandens beretning april 2008 Formandens beretning april 2008 Vi har netop i den forgangne uge måttet sige et sidste farvel til Helmer Fredriksen, et mangeårigt medlem af Nysted Bådelaug. Helmer var lige fyldt 80 år, men tabte desværre

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Bestyrelsens årsberetning 2014 2015

Bestyrelsens årsberetning 2014 2015 Ejerforeningen Bangsbo Bakker Bestyrelsens årsberetning 2014 2015 Hermed fremlægges bestyrelsens årsberetning for perioden 2014 2015 for Ejerforeningen Bangsbo Bakker til godkendelse af nærværende generalforsamling.

Læs mere

Først en beretning om det forløbne år, og dernæst vil jeg gennemgå punkterne: FLID Kontrakt med kommunen. Lån. Kran. Ralleje Den gamle havn.

Først en beretning om det forløbne år, og dernæst vil jeg gennemgå punkterne: FLID Kontrakt med kommunen. Lån. Kran. Ralleje Den gamle havn. Beretning 2015 Jeg har i år valgt at dele beretningen op i flere hovedpunkter. Først en beretning om det forløbne år, og dernæst vil jeg gennemgå punkterne: FLID Kontrakt med kommunen. Lån. Kran. Ralleje

Læs mere