EDR Roskilde afdelingens første år. Oplevet via mødeprotokollen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "EDR Roskilde afdelingens første år. Oplevet via mødeprotokollen. 1945."

Transkript

1 EDR Roskilde afdelingens første år. Oplevet via mødeprotokollen. Forord. Som en af de ældre Medlemmer af E.D.R. havde jeg længe næret Ønske om at der blev oprettet en Afdeling i Roskilde; men det viste sig at der skulde gaa Aar før en saadan blev dannet. Jeg blev Medlem i Foraaret 1939, og et halvt aar efter kom Krigen og satte en Stopper for al privat Radiosending, og derefter ventede man med Taalmodighed paa den Dag Krigen var forbi og der atter vilde blive givet Sendetilladelse. Saa skete det en Dag i Maj 1944, der kom to Drenge og ringede paa ligesom jeg stod og skulde bort. De havde set en hel Masse gamle OZer igennem og fundet Navn og Adresser paa Medlemmer i Roskilde og Omegn og var nu rundt til disse for at faa stiftet en Lokalafdeling. Jeg mente det var bedst at vente til Krigen var forbi, men i øvrigt lovede de to Drenge at jeg skulde høre nærmere, naar der skulde være stiftende Møde. Den ene af de to Drenge var Arne Wagenblast, om hvem jeg straks fik det Indtryk at her var en dygtig og energisk ung Mand, som nok skulde blive til noget. Alligevel gik der over et Aar inden jeg læste i Avisen at nu havde der været stiftnede Møde paa Højskolehjemmet. Af en eller anden Grund havde jeg ikke faaet Meddelelse om dette, og var derfor først med til det næste Møde. ) DR 724 var Kurt Jensen, Kløvervej 20, Roskilde Ved et møde paa Højskolehjemmet d hvor der var mødt ca. 10 interesserede, blev det vedtaget at stifte en lokal Afdeling af E.D.R. Til Formand valgtes: Medlem 1255 Frode Jensen, Lejre. Til Kasserer valgtes: Medlem 1292 Kaj Hansen, Vestergade 1 Følgende Love vedtoges: Love For Eksperimenterende danske Radioamatørers Roskilde-Afdeling. DR 724 *) $1. Foreningens Navn er E.D.R. s Roskilde-Afdeling. $2. Som Medlem optages ethvert i Roskilde og Omegn boende E.D.R.-Medlem. $3. Foreningen afholder Møde mindst 1 gang om Maaneden. Paa Møderne vil der blive afholdt Morsekursus, Foredrag og Demonstrationer i saa vid udstrækning som muligt.

2 $4. Ved Foredrag og lignende kan ikke-medlemmer evt. deltage mod Betaling. Nærmere herom bestemmes i hvert enkelt Tilfælde. $5. Lokalkontingentet er fastsat til 1 Kr. om Maaneden. Dette skal senest betales til Kasseren næstfølgende Maaneds Slutning. Overskrides denne Frist, ekskluderes Medlemmet. $6. Ekskluderede Medlemmer kan kun optages i Foreningen, hvis over 50% af Medlemmerne stemmer herfor, og da kun mod at betale 50 Øre for hver Maande, de har været ekskluderet. $7. Bestyrelsen vælges paa en Generalforsamling for 1 Aar ad Gangen. Denne Generalforsamling afholdes i April Maaned. $8. Der kan indkaldes til ekstraordinær Generalforsamling, hvis over 50% af Medlemmerne ønsker dette. Denne ekstraordinære Generalforsamline er beslutningsdygtig, saafremt over 50% af Medlemmerne er mødt. Er dette ikke Tilfældet, indkaldes til ny Generalforsamling, og denne er absolut beslutningsdygtig. $9. Ved Ophævelse af Afdelingen tilfalder dennes formue en anden Lokalafdeling efter Afstemning blandt Medlemmerne. Saaledes vedtaget paa Generalforsamlingen Det vedtoges desuden at afholde en ugentlig Mødeaften og man vilde se at faa startet et Morsekursus samt et teknisk Foredrag af og til. I Begyndelsen afholdtes Møderne paa Højskolehjemmet, men det var ikke altid vi kunde faa det samme Lokale, og det skete ogsaa at alle Lokaler var optaget, hvorefter det blev besluttet foreløbigt at holde Møderne hos en af Medlemmerne, indtil vi fandt et egnet Foreningslokale. 29 November: Møde paa Højskolehjemmet. Formanden g Arne Wagenblast medbragte hver sin 5m Modtager og vi forsøgte at høre Statsradiofoniens Ultrakortbølgesender, men det lykkedes ikke Januar: Morsekursus paabegyndes. 28. Februar: Amerikansk Lotteri Marts: afholdtes ekstraordinær Generalforsamling. Grunden til denne Generalforsamling var Medlemmernes Utilfredshed med Forholdene i Afdelingen. Vi havde efterhaanden erfaret at det ikke var saa heldigt med at have en udenbys Formand, da en Mand paa denne Post helst skal møde hver Gang der kaldes, og dette kunde ikke lade sig gøre med den dårlige Toggang. Da Formanden heller ikke var til Stede denne Aften, besluttede Medlemmerne at ringe ham op, og med hans Samtykke afholdes Valg af ny Bestyrelse som blev: Formand: Medlem 2459 Tage Vejlø, Hedegaardsvej 23. Næstformand: Medlem 2972 Ole Flensborg, Dagmarvej 1.

3 Kasserer: Medlem 1292 Kaj Hansen, Vestergade 1. Den nye Bestyrelse havde følgende paa Programmet: 1.Mere Reklame for Tilgang af Medlemmer til E.D.R. 2.Større Tilslutning til Morsekursus. 3.Bedre Udnyttelse af den tiloversblevne Tid efter Morsekursus. 4.Teoretiske Diskussionsaftener. 5.Praktiske Diskussionsaftener. 6.System i Forsøgsbygningerne. 7.Fremskaffelse af Maaleinstrumenter og Værktøj til Medlemmernes Brug. Søndag den 26. Maj var vi oppe i Vandtaarnet i Jernbanegade for at lave nogle Ultrakortbølgeforsøg. Kjærgaard Pedersen havde en tysk Station med, mens Arne Wagenblast selv havde lavet en Transceiver som han sad og betjente derhjemme. Det lykkedes at faa udmærket Forbindelse mellem de to Stationer, men afstanden var jo ogsaa ganske kort -. Helge Hansen og Knud Sørensen havde ogsaa lavet en Transceiver og de kørte ned i en Nybygning paa Møllehusvej. Vi hørte de kaldte op engang, men fik ikke forbindelse med dem. Kasseren havde ogsaa lavet en sender til 20m, som han havde taget med op i Vandtaarnet, hvorefter han satte et Vækkeur foran Mikrofonen, og saa kørte han hjem for at prøve om han kunde høre noget. Senere kom han tilbage og meddelte at han havde hørt Vækkeuret og vores Stemmer i Baggrunden. Flensborg prøvede ogsaa at sende derhjemme fra, men ham kunde vi slet ikke høre af en eller anden Grund. Det var en Dag hvor der blev prøvet en hel Del, men der var ikke saa varmt oppe i Taarnet, da det blæste ret kraftigt. I November overtog Raymand Christensen Kassererposten, da den tidligere Kasserer ikke længere kunde afse Tid til dette arbejde. Da Tage Vejlø rejste fra Byen, lovede Ole Flensborg at overtage Formandsposten indtil Nytaar Januar. Ekstraordinær Generalforsamling afholdtes hos Ole Flensborg da denne ikke længere kan afse Tid til at varetage Formandsposten paa grund af Forberedelse til Studentereksamen. Der skulde derfor vælges en ny Formand og samtidig blev det vedtaget at vi ogsaa skulde have en Næstformand og Sekretær. Til Formand valgtes: Kjærgaard Pedersen. Til Sekretær valgtes: Kurt Jensen.

4 16. Januar afholdtes Møde hos den nyvalgte Formand. Han havde nu skaffet en Tavle til Brug ved de Tekniske Foredrag. 21. Januar afholdtes Bestyrelsesmøde hos Formanden. Det blev vedtaget at nu maatte der først og fremmest gøres noget alvorligt for at skaffe et Foreningslokale, saaledes at Møderne altid var samme Sted, og om nødvendigt skulde der sættes en Annonce i Avisen. Det blev aftalt at Kasseren skulde sørge for dette. Endvidere blev Bestyrelsen enige om at hver Mødeaften skulde der først være 1 times Morsekursus og derefter Teknisk Foredrag. Et saadant vilde nu blive paabegyndt helt fra Bunden og Medlemmerne vil nu blive kraftigt opfordret til at være med fra Begyndelsen. 23. Januar afholdtes Mødeaften i et af Tandlæge Poul Nilesens Lokaler. Ole Flensborg meddelte os at Tandlægen velvilligt havde stillet dette Lokale til Raadighed for os, og dette Tilbud blev naturligvis modtaget med glæde. 30. Januar. Alm. Mødeaften Algade 24. Raymond Christensen indledte det nye tekniske Kursus, som vi havde vedtaget at paabegynde. 6. Februar. Alm. Mødeaften. Medlemmerne var bagefter nede hos Flensborg for at se den Sender og Modtager han havde købt. 24. April. Ordinær Generalforsamling. Til Formand genvalgtes OZ7KP Under eventuelt spurgte OZ5AW om der var taget endelig Beslutning til at lave 5m Sender og Modtager til Sommerens Field-day. Det var der ikke, men det blev besluttet nu. Formanden meddelte endvidere at der var teknisk Prøve 13. Juni. 1, 8 og 22 Maj alm. Mødeaften. 29. Maj alm Mødeaften. 7KP og 5AW var ikke mødt, de havde travlt med at bygge Sender og Modtager til den københavnske Field-day. 31. Maj og 1. Juni. Den københavnske Field-day. 31. Maj afholdt Københavns Afdeling 5 Meter Field-day hvor vi deltog og var placeret paa Vandtaarnet i Jernbanegade. Forsøgene blev ikke gode, det viste sig at Senderen ikke laa i Baandet, og der var ikke andet at gøre end at lytte paa en Transceiver og vi hørte at OZ7EU kaldte paa os, men kunde ikke svare, vi havde hørt Stationen paa op til 30 km s Afstand. Kl DST 7EU og 3U QTH Mørkemosevej, Holbæk. Distance 30 km. Rapport R5 og S6. Kl G QTH Sundby Amager. 1. Juni var vi oppe i Vandtaarnet i Jernbanegade. Om Formiddagen havde vi QSO med en Amatør paa Julianehøj i Hornsherred paa 5m med Helge Hansens Transceiver, da de Apparater, som var lavet til Dagens Anledning endnu ikke var helt i orden. Antennen som blev brugt var en Retningsantenne med en Reflektor og to Direktorer, fremstillet af Elektrikerrør anbragt paa Isolatorer paa et stort drejeligt Stativ. Det var en saakaldt Beam-Antenne, og det viste sig at den virkede godt.

5 Desværre fik vi ikke Forbindelse med andre Amatører senere paa dagen, men det skyldtes sikkert at den ny Sender ikke laa helt i 5m Baandet. 12. Juni. Alm. Mødeaften. 19. Juni. Alm. Mødeaften. 26. Juni vedtoges det at holde Sommerferie til d. 31. Juli. 6. Juli om Morgenen afrejste 6 Roskilde-Amatører for at deltage i Landsforeningens Sommerlejr i Lehnskov Str. ved Svendborg. Desværre var Vejret ikke saa godt i den Uge men Humøret var der ikke noget i Vejen med. 31. Juli var der arrangeret 5m Field-day. Roskilde Afd. deltog under Kaldesignalet 5AW. Vi opnaaede Forbindelse med hele Sjæland, og blev hørt i Struer Aarhus og Kolding. Modtageren, som skulde have været benyttet, var en 7 Rørs Super, men da den ikke ville fungere, blev Helge Hansens 2 Rørs Transceiver benyttet d Februar var der 5m Hjemmedag. Som nogle af de længste Afstande der opnaaedes Forbindelse over kan nævnes: OZ2EDR i Aarhus SM7MZ i Landskrona i Sverige SM7BE i Lund i Sverige. Stationen bestod af en3 Rørs superregenerativ Modtager og Senderen bestod af 1 Stk. RL12P10, 1 Stk. RL12P50 og 2 Stk. LS50. Antennen, der benyttedes var en 4 elements Beam. d. 25. Marts var der 5m Forsøg af OZ5OF og OZ5AW samt et Par andre Amatører. Det forsøgtes at opnaa Forbindelse med et Par svenske Amatører men det lykkedes ikke. Desuden blev der lavet Forsøg m. Transceiver pr. Bil og der var god Forbindelse i kms Afstand. Men desværre indtraf en Del Uheld. I Senderen gik 1 Stk. LS50 itu og i Forstærkeren 2 Stk. UBL21 og i Transceiveren 3 Stk. RV12P Mand blev taget af Politiet mistænkt for at være Faldskærmsjægere, men de fik dog Lov til at gaa efter en kort Afhøring paa Politistationen. d. 2. April. Generalforsamling. Til Dirigent valgtes 5OF. Regnskabet blev fremlagt af 3GR. OZ7KP blev med alle Stemmerne genvalgt til Formand. Til Kasserer og Sekretær valgtes henholdsvis 2BL og 5AW. Derefter fulgte en elm. Diskussion om Afdelingens Arbejde. Man bev enige om at vi så vidt muligt skulde deltage i 2m Field-day, og at vi skulde abonnere paa QST. Efter en god Times kammeratlig Sammenvær sluttede den velbesøgte Generalforsamling. d. 9. April. Alm. Mødeaften. Ingen Nøgle til Lokalet.

6 d. 23. April. U.K.B. Stævne i Struer. Fra Afdelingen deltog OZ7KP og OZ5AW. Først blev Fabrikken beset og derefter var der Middag i B og O s Biograf. OZ2RI holdt et interessant Foredrag om U.K.B. Antenner. Der var i Forvejen blevet uddelt et Hefte med Beregninger og Kurver for Beam Antenner, saaledes at man selv kunde beregne en Antenne til et givet Formaal. Selv om Foredraget var meget interessant faldt 5AW dog i Søvn midt under det hele (havde ikke sovet hele Natten hi). Derefter var der Foredrag om U.K.B. Arbejde i Almindelighed. Der blev vedtaget visse Retningslinier for Sommerens U.K.B. Arbejde, som findes nærmere omtalt i OZ. Derefter var der Demonstrationer af Beocorderen og forskelligt U.K.B. Materiel. Stævnet havde ca. 300 Deltagere fra alle Egne af Landet. d. 22. og 23. Maj. 2 Meter Field-day. Grejet bestod af en 2 Rørs superregenerativ Modtager og en Selvsvinger. Antennen var en 3 Element Beam (foldet dipol). Stationen var som sædvanlig installeret i Vandtaarnet. Trods ihærdige Anstrengelser lykkedes det ikke at få nogen Forbindelser udover et par lokale. Vi havde Gæster fra København idet bl.a. OZ5AU overværede Forsøgene. 1 8 August. Sommerlejr paa Balka Strand (Bornholm). Fra Afdelingen deltog OZ7KP, Guldsmeden, Kurt Jensen og YL. Der var arrangeret forskellige Ture rundt paa Bornholm, og endvidere var der de traditionelle Rævejagter. Det lykkedes 5AW at faa Forbindelse med Lejren OZ7EDR over Afd. Senderen OZ9EDR August. VHF Field-day. Der var denne Gang gjort extra meget ud af Grejet; Modtageren var en FuG 16 m. 9 Rør. Senderen var den sædvanlige (P10 P50 2 x LS50). Antenne var den sædvanlige 4 Elements Beam. Stationen var installeret paa Vandtaarnet. Der var truffet særlige Forholdsregler, saaledes at der kunde skiftes fra Sending til Modtagning med en enkelt Knap. Ved Hjælp af en anden Knap, blev Senderens Oscillator og Modtageren startet, saaledes at Senderen kunde tunes ind nøjagtig paa Modtagerens Frekvens. Det lykkedes at faa 38 QSOer. Den længste var med Struer, OZ3EDR (224 km). Desuden opnaaedes Forbindelser med forsk. Svenske Stationer (SM7BE SM7MZ SM7RP). Det samlede Kilometertal var 1543 Km. OZ9EDR blev blandt 55 Stationer placeret som Nr. 6. Lige inden Testen begyndte Lørdag Aften hørte vi forsk. I F og HB Stationer med ret stor Syrke. Vi var desværre ikke i Stand til at forsøge at svare da vi i Øjeblikket ikke havde noget Gitterbatteri. Vi forsøgte ogsaa denne Gang paa 2 Meter men uden Resultat. d. 10 Oktober. Der blev afholdt extraordinær Generalforsamling for at undersøge om der var Stemning for at leje et lokale i HgK s Bygning i Jernbanegade. Efter meget snakken frem og tilbage blev man enige om at vove Forsøget. Det blev besluttet at der skulde startes et Morsekursus. Det skulde afholdes i det ny lokale hver Mandag og Torsdag. Det blev besluttet at starte førstkommende Torsdag. December: Morsekursus har siden 10. Oktober været afholdt regelmæssigt. Abonnementet på QST udløber i December. Bestyrelsen har grundet de økonomiske Omstændigheder besluttet ikke at forny det. Følgende 3 Medlemmer af Afd. har i December Maaned bestaaet teknisk Prøve: Kontorass. Kurt Jensen; Lærer Ejner Jensen; Kedelpasser Jensen.

7 Februar. De tre Medlemmer der bestod teknisk Prøve i December Maaned, har alle bestaaet 60 Tegns Morseprøve. Der er saaledes nu 3 nye licenserede Amatører slut på afskrift

Aarhus byråds journalsager (J. Nr. 243-1923)

Aarhus byråds journalsager (J. Nr. 243-1923) Aarhus byråds journalsager (J. Nr. 243-1923) Originalt emne Belysningsvæsen Belysningsvæsen i Almindelighed Gasværket, Anlæg og Drift Indholdsfortegnelse 1) Byrådsmødet den 14. juni 1923 2) Byrådsmødet

Læs mere

Aarhus byråds journalsager (J. Nr )

Aarhus byråds journalsager (J. Nr ) Aarhus byråds journalsager Originalt emne Jorder Kommunens Jorder i Almindelighed Indholdsfortegnelse 1) Byrådsmødet den 10. oktober 1907 2) Byrådsmødet den 24. oktober 1907 Uddrag fra byrådsmødet den

Læs mere

Aarhus byråds journalsager (J. Nr )

Aarhus byråds journalsager (J. Nr ) Aarhus byråds journalsager Originalt emne Ejendomme og Inventar Erhvervelse og Afstaaelse af Ejendomme Foreninger Forsørgelsesvæsen Forsørgelsesvæsen i Almindelighed Sundhedsvæsen Sundhedsvæsen i Almindelighed

Læs mere

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Medlemsblad for EDR Horsens Afdeling, Gasvej 21, 2. sal, 8700 Horsens Pr. 1/2-2005: Kildegade 8-10, 8700 Horsens 3 Nytårshilsen Indhold 4 Nye lokaler, Kildegade 8-10

Læs mere

Jydsk Medicinsk Selskab www.jydskmedicinskselskab.dk

Jydsk Medicinsk Selskab www.jydskmedicinskselskab.dk Jydsk Medicinsk Selskab www.jydskmedicinskselskab.dk Love for Jydsk Medicinsk Selskab Vedtagelse De nedenstående love er vedtaget på en generalforsamling i Jydsk Medicinsk Selskab den 11. marts 2010 og

Læs mere

Aarhus byråds journalsager (J. Nr. 394-1918)

Aarhus byråds journalsager (J. Nr. 394-1918) Aarhus byråds journalsager (J. Nr. 394-1918) Originalt emne Jorder Kommunens Jorder i Almindelighed Skovene Skovene i Almindelighed Indholdsfortegnelse 1) Byrådsmødet den 12. september 1918 2) Byrådsmødet

Læs mere

Den værkbrudne. En prædiken af. Kaj Munk

Den værkbrudne. En prædiken af. Kaj Munk En prædiken af Kaj Munk Kaj Munk Forskningscentret, Aalborg Universitet 1 Udgivet i 2015 Udgivet i 2015. Teksten må i denne form frit benyttes med angivelse af Kaj Munk Forskningscentret, Aalborg Universitet,

Læs mere

Udgivet af EDR Århus Afdelingen Juli 2003 Nr. 3

Udgivet af EDR Århus Afdelingen Juli 2003 Nr. 3 Nyhedsbrev Udgivet af EDR Århus Afdelingen Juli 2003 Nr. 3 OZ2EDR 50. årgang Redaktionelt Dette er første udgave efter ændring af formen for udsendelse af information fra EDR Århus afdelingen til medlemmerne.

Læs mere

OZ9HBO EDR Holstebro Experimenterende Danske Radioamatører. 14. Årgang Nr. 1 AKTIVITETSPLAN 1. Kvartal 2004

OZ9HBO EDR Holstebro Experimenterende Danske Radioamatører. 14. Årgang Nr. 1 AKTIVITETSPLAN 1. Kvartal 2004 OZ9HBO EDR Holstebro Experimenterende Danske Radioamatører 14. Årgang Nr. 1 AKTIVITETSPLAN 1. Kvartal 2004 Indhold Information 2 Leder 3 Forsidebilledet 4 Ny bestyrelse 4 Campingvogn 5 Hjemmesiden 5 Fordrag

Læs mere

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Swiss Alpine 2010. Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Brian er min kollega i IBM og Lise har jeg kendt gennem 20 år.

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

Vedtægter for. EDR Hillerød afdeling 2013

Vedtægter for. EDR Hillerød afdeling 2013 Vedtægter for EDR Hillerød afdeling 2013 1 Navn Stk. 1. Foreningens navn er EDR Hillerød afdeling. Foreningen er en lokalafdeling af Eksperimenterende Danske Radioamatører (EDR). 2 Formål Stk. 1. Foreningens

Læs mere

Aarhus byråds journalsager (J. Nr. 88-1918)

Aarhus byråds journalsager (J. Nr. 88-1918) Aarhus byråds journalsager Originalt emne Boligforeninger Boligforhold Foreninger Jorder Kommunens Jorder i Almindelighed Private Beboelseshuse Salg og Afstaaelse af Grunde Indholdsfortegnelse 1) Byrådsmødet

Læs mere

Prædiken over Den fortabte Søn

Prædiken over Den fortabte Søn En prædiken af Kaj Munk Kaj Munk Forskningscentret, Aalborg Universitet 1 Udgivet i 2015 Udgivet i 2015. Teksten må i denne form frit benyttes med angivelse af Kaj Munk Forskningscentret, Aalborg Universitet,

Læs mere

Aarhus byråds journalsager (J. Nr. 376-1918)

Aarhus byråds journalsager (J. Nr. 376-1918) Aarhus byråds journalsager (J. Nr. 376-1918) Originalt emne Boligforhold Boliglove (Huslejelove) Lejerforhold Indholdsfortegnelse 1) Byrådsmødet den 12. september 1918 2) Byrådsmødet den 10. oktober 1918

Læs mere

Aarhus byråds journalsager (J. Nr )

Aarhus byråds journalsager (J. Nr ) Aarhus byråds journalsager Originalt emne Politibetjentes Lønforhold Rets- og Politivæsen Indholdsfortegnelse 1) Byrådsmødet den 12. december 1901 2) Byrådsmødet den 10. april 1902 Uddrag fra byrådsmødet

Læs mere

Aarhus byråds journalsager (J. Nr )

Aarhus byråds journalsager (J. Nr ) Aarhus byråds journalsager Originalt emne Katedralskolen Marselisborg Skole Regulativer, Reglementer m m Skole- og Undervisningsvæsen Skole- og Undervisningsvæsen i Almindelighed Vedtægter Indholdsfortegnelse

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

MCC-Nordsjælland Bikernyt...

MCC-Nordsjælland Bikernyt... Årgang 8, Nummer 48 Grå i toppen kør med MCC-Nordsjælland MCC-Nordsjælland Bikernyt... Oktober 2008 I dette nummer: Redaktøren 1 Rørsnæs 1-2 Flygrakan 2-3 Bakken Lukket 3-4 Bestyrrelsen 5 Malerklemmen

Læs mere

Jagtbrev fra Lolland. Et stykke journalistik af. Kaj Munk

Jagtbrev fra Lolland. Et stykke journalistik af. Kaj Munk Et stykke journalistik af Kaj Munk Kaj Munk Forskningscentret, Aalborg Universitet 1 Udgivet i 2015 Udgivet i 2015. Teksten må i denne form frit benyttes med angivelse af Kaj Munk Forskningscentret, Aalborg

Læs mere

Vedtægter. Foreningens navn er experimenterende Danske Radioamatører Vestfyn Afdeling og dens hjemsted er Middelfart kommune.

Vedtægter. Foreningens navn er experimenterende Danske Radioamatører Vestfyn Afdeling og dens hjemsted er Middelfart kommune. Vedtægter Vedtægter for EDR Vestfyn afdelingen: 1. Navn og hjemsted: Foreningens navn er experimenterende Danske Radioamatører Vestfyn Afdeling og dens hjemsted er Middelfart kommune. 2. Formål: Foreningens

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Referat 15. marts 2012 Bestyrelsesmøde Skamlebæk Vandværk

Referat 15. marts 2012 Bestyrelsesmøde Skamlebæk Vandværk Referat 15. marts 2012 Bestyrelsesmøde Skamlebæk Vandværk Til stede: Orla Zinck ( OZ ), Carsten Lebrecht (CL), Jeanette Møltov Jepsen (JMJ), Max Engelberth ( ME ) Dagsorden: 1. Siden sidst opfølgning på

Læs mere

Aarhus byråds journalsager (J. Nr. 636-1936)

Aarhus byråds journalsager (J. Nr. 636-1936) Aarhus byråds journalsager (J. Nr. 636-1936) Originalt emne Ernæringskort Forskellige Næringsdrivende Næringsvæsen Socialvæsen Socialvæsen i Almindelighed, Socialloven Uddrag fra byrådsmødet den 22. oktober

Læs mere

Aarhus byråds journalsager (J. Nr )

Aarhus byråds journalsager (J. Nr ) Aarhus byråds journalsager Originalt emne Kommunelæger Sct. Josephs Hospital Sundhedsvæsen Sygehuse Indholdsfortegnelse 1) Byrådsmødet den 21. juni 1917 2) Byrådsmødet den 13. december 1917 Uddrag fra

Læs mere

Aarhus byråds journalsager (J. Nr. 265-1906)

Aarhus byråds journalsager (J. Nr. 265-1906) Aarhus byråds journalsager (J. Nr. 265-1906) Originalt emne Hovedgaarden Marselisborg Indholdsfortegnelse 1) Byrådsmødet den 27. september 1906 2) Byrådsmødet den 4. oktober 1906 Uddrag fra byrådsmødet

Læs mere

Aarhus byråds journalsager (J. Nr )

Aarhus byråds journalsager (J. Nr ) Aarhus byråds journalsager Originalt emne Barakker Boligforhold Brandforsikring Byraadet Ejendomme og Inventar Ejendomme og Inventar i Almindelighed Forsikring Kommunale Beboelseshuse Taksation Udvalg

Læs mere

Aarhus byråds journalsager (J. Nr. 2_ )

Aarhus byråds journalsager (J. Nr. 2_ ) Aarhus byråds journalsager Originalt emne Bygningsvæsen Bygningsvæsen/Dispensationer fra Bygningslovgivningen Indholdsfortegnelse 1) Byrådsmødet den 9. november 1905 2) Byrådsmødet den 23. november 1905

Læs mere

Aarhus byråds journalsager (J. Nr )

Aarhus byråds journalsager (J. Nr ) Aarhus byråds journalsager (J. Nr. 505-1928) Originalt emne Ejendomme og Inventar Forskellige Næringsdrivende Kommunens Malerforretning Næringsvæsen Uddrag fra byrådsmødet den 10. januar 1929 - side 2

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

02.1 Foreningen er tilsluttet Danmarks Jægerforbund, hvis vedtægter er bindende for foreningen og går forud for disse vedtægter.

02.1 Foreningen er tilsluttet Danmarks Jægerforbund, hvis vedtægter er bindende for foreningen og går forud for disse vedtægter. VEDTÆGTER for SÆBY OG OMEGNS JAGTFORENING (stiftet den 24. april 1933) Under DANMARKS JÆGERFORBUND 01.0 Foreningens navn er Sæby og Omegns Jagtforening med hjemsted i Frederikshavn og Sæby gammel Kommune.

Læs mere

Aarhus byråds journalsager (J. Nr. 185-1926)

Aarhus byråds journalsager (J. Nr. 185-1926) Aarhus byråds journalsager Originalt emne Jorder Udleje af Jorder Indholdsfortegnelse 1) Byrådsmødet den 3. juni 1926 2) Byrådsmødet den 9. september 1926 3) Byrådsmødet den 30. september 1926 Uddrag fra

Læs mere

X-QTC Nyhedsbrev Nr. 1 Januar Udgivet af EDR Århus Afdelingen. Januar 2015 Nr. 1

X-QTC Nyhedsbrev Nr. 1 Januar Udgivet af EDR Århus Afdelingen. Januar 2015 Nr. 1 Nyhedsbrev Udgivet af EDR Århus Afdelingen Januar 2015 Nr. 1 OZ2EDR 62. Årgang Året der gik 2014 Så er vi igen kommet til slutningen af året og kan se tilbage på et år med både op- og nedture. Fremmødet

Læs mere

Standardvedtægter for Nibe og Omegns Jagtforening

Standardvedtægter for Nibe og Omegns Jagtforening Standardvedtægter for Nibe og Omegns Jagtforening 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Nibe og Omegns Jagtforening. 1.2 Foreningens hjemsted er Nibe, Aalborg kommune. 2 Forholdet til Danmarks Jægerforbund

Læs mere

Vedtægter 2018 NAVN OG HJEMSTED FORMÅL MEDLEMSKAB KONTINGENT

Vedtægter 2018 NAVN OG HJEMSTED FORMÅL MEDLEMSKAB KONTINGENT Vedtægter 2018 NAVN OG HJEMSTED 1 Foreningens/klubbens navn er KABE Club Danmark. Klubben blev stiftet den 17. januar 1985 Klubbens adresse er formandens adresse. FORMÅL 2 Klubbens formål er at samle KABE-ejere

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Tiende Søndag efter Trinitatis

Tiende Søndag efter Trinitatis En prædiken af Kaj Munk Kaj Munk Forskningscentret, Aalborg Universitet 1 Udgivet i 2015 Udgivet i 2015. Teksten må i denne form frit benyttes med angivelse af Kaj Munk Forskningscentret, Aalborg Universitet,

Læs mere

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen Februar 2011 REFERAT AF GENERALFORSAMLING I FORBINDELSE MED SELSKABETS ÅRSKURSUS Fredag den 28. januar 2011, kl. 16.30 Hotel Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Vedtægt for foreningen Rødskebølle Jagtforening. 1 Navn og hjemsted. 2 Foreningens formål. 3 Foreningens medlemskab af Danmarks Jægerforbund

Vedtægt for foreningen Rødskebølle Jagtforening. 1 Navn og hjemsted. 2 Foreningens formål. 3 Foreningens medlemskab af Danmarks Jægerforbund Vedtægt for foreningen Rødskebølle Jagtforening Foreningens navn er Rødskebølle Jagtforening Foreningens hjemsted er Svendborg Kommune. 1 Navn og hjemsted 2 Foreningens formål Foreningens formål er at

Læs mere

Vedtægt for foreningen Svendborg Jagtforening

Vedtægt for foreningen Svendborg Jagtforening Vedtægt for foreningen Svendborg Jagtforening 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Svendborg jagtforening Stk. 2.Foreningens hjemsted er Svendborg Kommune. 2 Foreningens formål Stk. 1. Foreningens

Læs mere

Medlemsblad nr

Medlemsblad nr Medlemsblad nr. 1-2013 Indhold i dette blad Årets stævner Opstartsstævnet / jubilæet Nyt fra bestyrelsen Husk at kontingentet skal være betalt senest 10 hverdage før generalforsamlingen. Følgende stævner

Læs mere

Udgivet af EDR Århus Afdelingen. Juli 2011 Nr. 3. Region 1 50 MHz Contest 2011

Udgivet af EDR Århus Afdelingen. Juli 2011 Nr. 3. Region 1 50 MHz Contest 2011 Nyhedsbrev Udgivet af EDR Århus Afdelingen Juli 2011 Nr. 3 OZ2EDR 58. Årgang Region 1 50 MHz Contest 2011 Så er årets første contest og sociale event overstået. Resultatet var ikke helt på højde med sidste

Læs mere

Aarhus byråds journalsager (J. Nr. 422-1930)

Aarhus byråds journalsager (J. Nr. 422-1930) Aarhus byråds journalsager Originalt emne Droske- og Kaperkørsel Foreninger Kørsel Regulativer, Reglementer m. m. Vedtægter, Regulativer, Instrukser o. lign. Vognmandsforeninger Indholdsfortegnelse 1)

Læs mere

Vedtægter (forslag) Vedtægter (nuværende) Klubben. Klubben

Vedtægter (forslag) Vedtægter (nuværende) Klubben. Klubben Vedtægter (forslag) Klubben 1 Klubbens navn er Vallensbæk Sejlklub, forkortet VSK, med hjemsted på Vallensbæk Havn, Vallensbæk Kommune. Klubbens stander er hvid med rødt V fra overkant til underkant. 2

Læs mere

Forslag til nye Vedtægter

Forslag til nye Vedtægter Snekkersten Borgerforening Forslag til nye Vedtægter Vedtægter for Snekkersten Borgerforening (SBF) 1. Foreningens navn og hjemsted. Foreningens navn er Snekkersten Borgerforening og den er stiftet den

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GREVE SKYTTEFORENING

VEDTÆGTER FOR GREVE SKYTTEFORENING VEDTÆGTER FOR GREVE SKYTTEFORENING Side 1 Vedtægter for Greve Skytteforening 1 Foreningens navn er Greve Skytteforening. Foreningens hjemsted er Greve kommune. Foreningen er stiftet den 7. marts 1902.

Læs mere

Revolverattentat i Thisted --o-- En hjemvendt Amerikaner forsøger at skyde Vognmand Harkjær.

Revolverattentat i Thisted --o-- En hjemvendt Amerikaner forsøger at skyde Vognmand Harkjær. Thisted Amts Tidende 15/5 1911 Revolverattentat i Thisted En hjemvendt Amerikaner forsøger at skyde Vognmand Harkjær. Med Toget ankom i Onsdags til Thisted en ca. 50Aarig Dansk-Amerikaner, Laurids Nørgaard

Læs mere

Download the original attachment

Download the original attachment Download the original attachment Vedtægter: Odder svømmeklub 1 Navn og Hjemsted Afdelingens navn er Odder Idræts- og Gymnastikforening Frem s Svømme- og Vandpoloafdeling. Klubbens hjemsted er Odder Kommune.

Læs mere

DET KONGELIGE BIBLIOTEK THE ROYAL LIBRARY

DET KONGELIGE BIBLIOTEK THE ROYAL LIBRARY Digitaliseret af / Digitised by DET KONGELIGE BIBLIOTEK THE ROYAL LIBRARY København / Copenhagen For oplysninger om ophavsret og brugerrettigheder, se venligst www.kb.dk For information on copyright and

Læs mere

Ocean City Square Dancers - Historie

Ocean City Square Dancers - Historie Ocean City Square Dancers - Historie Solrød, den 20-12-2009 OCSD blev stiftet i Havdrup, den 22/10-1992, med dansere fra det hold, som Inge-lise underviste i Roskilde. Inge-lise som var caller i RSDC,

Læs mere

OBS: Indrykket tekst (sort) = gamle ordlyd. Tekst ved venstre margin (rødt) = NYT forslag til ordlyd

OBS: Indrykket tekst (sort) = gamle ordlyd. Tekst ved venstre margin (rødt) = NYT forslag til ordlyd OBS: Indrykket tekst (sort) = gamle ordlyd. Tekst ved venstre margin (rødt) = NYT forslag til ordlyd 1 Foreningens navn: ESROM BORGERFORENING Esrum Hovedgade 21B, 1 sal, 1 Foreningens navn ESRUM BORGERFORENING,

Læs mere

Årsberetning 2010. E s b j e r g B ø r n e - o g U n g d o m s t e a t e r Teaterhuset, Borgergade 25 6700 Esbjerg Cvr-nr: 77 07 37 28

Årsberetning 2010. E s b j e r g B ø r n e - o g U n g d o m s t e a t e r Teaterhuset, Borgergade 25 6700 Esbjerg Cvr-nr: 77 07 37 28 Årsberetning 2010. Før vi blev en forening: Der var været 4 forestillinger i 2010, før vi blev en forening. Vi var et forretningsudvalg, der bestod af Halla, Henrik, Gitte, Nicki, Mads og Mark. Jimmy deltog,

Læs mere

Vedtægter for Støtteforeningen Hornbæk Kunstmuseum

Vedtægter for Støtteforeningen Hornbæk Kunstmuseum Vedtægter for Støtteforeningen Hornbæk Kunstmuseum 1 Navn, formål og hjemsted: Foreningens navn er Støtteforeningen for Hornbæk Kunstmuseum og dens hjemsted er Hornbæk. Foreningens adresse er hos den til

Læs mere

1 NAVN, STIFTELSESDATO, HJEMSTED OG MEDLEMSKAB.

1 NAVN, STIFTELSESDATO, HJEMSTED OG MEDLEMSKAB. 1 NAVN, STIFTELSESDATO, HJEMSTED OG MEDLEMSKAB. 1.1 Foreningens navn er: Aarhus Døveforening 1.2 Tidligere navne: 1903-1904: Døvstummeforeningen,,Effata" Aarhus 1904-1950: Døvstummeforeningen,,Hephata"

Læs mere

Aarhus byråds journalsager (J. Nr. 223-1933)

Aarhus byråds journalsager (J. Nr. 223-1933) Aarhus byråds journalsager Originalt emne Hunde Hunde i Almindelighed Politivedtægt Rets- og Politivæsen Vedtægter Vedtægter, Regulativer, Instrukser o. lign. Indholdsfortegnelse 1) Byrådsmødet den 29.

Læs mere

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen GRUNDEJERFORENING VIBEHOLMS VÆNGE Ishøj marts 2017 Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken 19.00 I festsalen på Vibeholmskolen Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Beretning

Læs mere

Stk. 1: Foreningens formål er gennem fællesskab, samvær og aktiviteter at støtte KIF- Fodbold.

Stk. 1: Foreningens formål er gennem fællesskab, samvær og aktiviteter at støtte KIF- Fodbold. 1. Navn og hjemsted. Stk. 1: Foreningens navn: KIF-Support Stk. 2: Foreningen har hjemsted i Kolding Kommune. Stk. 3: Foreningen er stiftet d. 20. september 2014. Stk. 4: Foreningen er ikke organisatorisk

Læs mere

Hillerød Lystfiskerforening

Hillerød Lystfiskerforening Hillerød Lystfiskerforening Vedtægter www.hlf.dk Revideret på den ordinære generalforsamling den 14. april 2010 1 Navn, stiftelse, hjemsted og adresse Foreningens navn er Hillerød Lystfiskerforening. Foreningen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

Indeks. 1 Navn, hjemsted og formål. 2 Optagelses kriterier. 3 Medlems forpligtigelser. 4 Eksklusion. 5 Bestyrelsen. 6 Sekretariatet.

Indeks. 1 Navn, hjemsted og formål. 2 Optagelses kriterier. 3 Medlems forpligtigelser. 4 Eksklusion. 5 Bestyrelsen. 6 Sekretariatet. Vedtægter for Indeks 1 Navn, hjemsted og formål 2 Optagelses kriterier 3 Medlems forpligtigelser 4 Eksklusion 5 Bestyrelsen 6 Sekretariatet 7 Møder 8 Foreningens forpligtigelser 9 Generalforsamlingens

Læs mere

Generalforsamling den 24.01.09

Generalforsamling den 24.01.09 Til mødet var mødt Til mødet var mødt 15 personer. Valg af dirigent Steven Poulsen blev valgt som dirigent. Valg af referent Josefine Ludvigsen blev valgt som referent. Formandens/Bestyrelsens beretning

Læs mere

VEDTÆGTER NAVN OG HJEMSTED FORMÅL

VEDTÆGTER NAVN OG HJEMSTED FORMÅL VEDTÆGTER 1 NAVN OG HJEMSTED 1.1 Foreningens navn er: Trædballe - Uhrhøj Antenneforening. 1.2 Foreningens hjemsted er Vejle Kommune. 2 FORMÅL 2.1 Foreningens formål er at etablere, eje og drive fællesantenneanlæg

Læs mere

Aarhus byråds journalsager (J. Nr )

Aarhus byråds journalsager (J. Nr ) Aarhus byråds journalsager Originalt emne Bygningsvæsen Bygningsvæsen i Almindelighed Stefanshjemmet Sundhedsvæsen Indholdsfortegnelse 1) Byrådsmødet den 24. januar 1929 2) Byrådsmødet den 7. februar 1929

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

I slutningen af maj 2006, var baaden stort set færdig til at komme i søen paany efter mange aar paa land Det øsede ned den dag baaden blev sat i

I slutningen af maj 2006, var baaden stort set færdig til at komme i søen paany efter mange aar paa land Det øsede ned den dag baaden blev sat i Vores sejlbaad. Siden jeg var barn har jeg været fascineret af skibe af enhver art, men det var nok fordi far var fisker og havde en kutter. Jeg husker at jeg byggede modelbaade som barn. Efter at jeg

Læs mere

Stiftende generalforsamling Søndag 3. november 2002

Stiftende generalforsamling Søndag 3. november 2002 Stiftende generalforsamling Søndag 3. november 2002 Mødedeltagere Repræsentanter fra følgende adresser: Almindingen 4, 5, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 15, 16, 19, 26, 30 Ikke fremmødt eller afbud: Almindingen

Læs mere

Forslag til nye Vedtægter. Gældende vedtægter. Foreningens navn er Allinge-Sandvig Byforening. Foreningen er hjemmehørende i Bornholms Regionskommune.

Forslag til nye Vedtægter. Gældende vedtægter. Foreningens navn er Allinge-Sandvig Byforening. Foreningen er hjemmehørende i Bornholms Regionskommune. Forslag til nye Vedtægter 1 Navn og hjemsted Foreningens navn Allinge-Sandvig Byforening Foreningens adresse Kærnehuset, Kirkeplads 2.1.th, Allinge Foreningens hjemsted Bornholms Regionskommune Foreningen

Læs mere

Vedtægter for S.A.S. Entertainment

Vedtægter for S.A.S. Entertainment 1 NAVN Foreningens navn er Stige Amatør Scene, Stige, Odense N, i daglig tale kaldet S.A.S Entertainment. Foreningen er stiftet den 12/10 1982 2 FORMÅL Foreningens formål er at samle teaterinteresserede

Læs mere

Vedtægter for Hjallerup Jagtforening

Vedtægter for Hjallerup Jagtforening Vedtægter for Hjallerup Jagtforening 1. Navn og hjemsted 1.1. Foreningens navn er Hjallerup Jagtforening 1.2. Foreningens hjemsted er Brønderslev kommune. 2. Forholdet til Danmarks Jægerforbund 2.1. Foreningen

Læs mere

DCH Helsingør 2019, Forslag til vedtægtsændringer, med kommentarer

DCH Helsingør 2019, Forslag til vedtægtsændringer, med kommentarer DCH Helsingør 2019, Forslag til vedtægtsændringer, med kommentarer På landsmødet d. 17. marts 2018, blev der vedtaget en række vedvægtsændringer som skal implementeres i lokalforeningerne. Formålet med

Læs mere

Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016

Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016 Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016 1. Valg af dirigent Jytte Rusbjerg blev valgt. Jytte konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

AFSTØBNINGER AF BERTEL THORVALDSENS ANSIGT

AFSTØBNINGER AF BERTEL THORVALDSENS ANSIGT AFSTØBNINGER AF BERTEL THORVALDSENS ANSIGT De mennesker, der har interesse for vor store billedhugger Bertel T h o r valdsen, kender sandsynligvis hans dødsmaske. Den viser os et kraftigt, fyldigt fysiognomi,

Læs mere

EGNS-AVIS for området V.If,RLØSE-EGNEN 3500 Værløse side 12 Fortsættelse af Hareskov-Værløse Avis' der udsendtes første g^ng7-9'1945 90 AR l 2009... Onsdag den 4. marts kastede den kolde vind med Skovgårdens

Læs mere

Dansk Politihundeforening Galten afdeling

Dansk Politihundeforening Galten afdeling VEDTÆGTER FOR Dansk Politihundeforening Galten afdeling Skovby Mosegård, Århusvej 217, 8464 Galten CVR-nummer 29 69 88 64 1. Foreningens navn er Dansk Politihundeforening, Galten Afdeling. Foreningen er

Læs mere

Referat af ordinær Generalforsamling

Referat af ordinær Generalforsamling Referat af ordinær Generalforsamling I EDR Ballerup Afdeling torsdag d. 08-03-2018 Kl.19:45 Afholdes i klubbens lokaler på: Foreningscenteret TAPETEN. Magleparken 5, 1.sal. 2750 Ballerup. Hermed indkalder

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Aarhus byråds journalsager (J. Nr )

Aarhus byråds journalsager (J. Nr ) Aarhus byråds journalsager Originalt emne Skole- og Undervisningsvæsen Skoletandklinik Indholdsfortegnelse 1) Byrådsmødet den 17. juni 1915 2) Byrådsmødet den 24. juni 1915 3) Byrådsmødet den 8. juli 1915

Læs mere

Da undertegnede var på besøg onsdag i sidste uge, var Ejvind. Klit og Ole Kristensen i gang med papirarbejdet inde i mødelokalet,

Da undertegnede var på besøg onsdag i sidste uge, var Ejvind. Klit og Ole Kristensen i gang med papirarbejdet inde i mødelokalet, HOIF Støtteforening Aldrig har så mange været så stille i så lang tid! Kun når opråberen har nævnt et tal, kommer en sagte puslen, når plastikbrikkerne lægges på de udtrukne numre. Det er onsdag aften

Læs mere

Velkommen til Fjordparken

Velkommen til Fjordparken Velkommen til Fjordparken 2 Bestyrelsen for Lejer- og Grundejerforeningen Fjordparken Øst har i dette hefte samlet lidt oplysninger for Grundejerforeningens område. Bestyrelsen har pr. 1/5-2008 følgende

Læs mere

Aarhus byråds journalsager (J. Nr. 390-1910)

Aarhus byråds journalsager (J. Nr. 390-1910) Aarhus byråds journalsager Originalt emne Biografteater Teater Indholdsfortegnelse 1) Byrådsmødet den 20. oktober 1910 2) Byrådsmødet den 8. december 1910 Uddrag fra byrådsmødet den 20. oktober 1910 -

Læs mere

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Juni 2015

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Juni 2015 Tversted Borger- og Turistforening ønsker i fremtiden at udvise en større åbenhed omkring vores arbejde og aktiviteter mm. derfor vil der blive udsendt et lille nyhedsbrev (ca. 8-10 gange om året) på www.tverstedliv.dk

Læs mere

Vedtægter for DAF Roskildeafdelingen hjemmehørende i postnummer 4000 Roskilde

Vedtægter for DAF Roskildeafdelingen hjemmehørende i postnummer 4000 Roskilde Vedtægter for DAF Roskildeafdelingen hjemmehørende i postnummer 4000 Roskilde 1. Navn og hjemsted Lokalforeningens navn er DAF Roskildeafdelingen. Dens hjemsted er formandens adresse. 2. Formål Lokalforeningens

Læs mere

1 Klubbens navn er Tved motions cykelklub a 2015 Klubben er stiftet den 19 marts 2015

1 Klubbens navn er Tved motions cykelklub a 2015 Klubben er stiftet den 19 marts 2015 Vedtægter Navn 1 Klubbens navn er Tved motions cykelklub a 2015 Klubben er stiftet den 19 marts 2015 Formål 2 Tved Motions Cykelklub har til formål at virke for cykelsportens og motionscyklingens fremme,

Læs mere

En anden familie og ferie

En anden familie og ferie Mit navn er Timon Mader. Jeg er 14 år gammel og blev født den 11.01.2002 i Flensborg, hvor vi boede indtil jeg var 2 år gammel. Med 2 år flyttede jeg til Danmark, hvor jeg så gik i tysk børnehave. Vi boede

Læs mere

UDKAST TIL NYE Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn, hjemsted og samarbejdspartnere

UDKAST TIL NYE Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn, hjemsted og samarbejdspartnere Vedtægter for Netværk Modermærkekræft (NeMo) 1 Navn, hjemsted og samarbejdspartnere Stk. 1. Foreningens navn er Netværk Modermærkekræft. Stk. 2. Foreningens hjemsted er den til enhver tid værende formands

Læs mere

Vedtægter. Grundejerforeningen Solvænget. Hundige. Stiftet den 5. august for

Vedtægter. Grundejerforeningen Solvænget. Hundige. Stiftet den 5. august for Vedtægter for Grundejerforeningen Solvænget Hundige Stiftet den 5. august 1944 Indholdsfortegnelse Kapitel 1. Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kapitel 2. Foreningens område og medlemskreds 3-4 Kapitel

Læs mere

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Oktober 2015

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Oktober 2015 Tversted Borger- og Turistforening ønsker i fremtiden at udvise en større åbenhed omkring vores arbejde og aktiviteter. Derfor vil der blive udsendt et lille nyhedsbrev (ca. 8-10 gange om året) på www.tverstedliv.dk

Læs mere

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening DATO/REFERENCE 28. september 2012 JOURNALNUMMER Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er Roskilde Universitets Alumneforening The Alumni Society

Læs mere

Ruths Bog. Et stykke journalistik af. Kaj Munk

Ruths Bog. Et stykke journalistik af. Kaj Munk Et stykke journalistik af Kaj Munk Kaj Munk Forskningscentret, Aalborg Universitet 1 Udgivet i 2015 Udgivet i 2015. Teksten må i denne form frit benyttes med angivelse af Kaj Munk Forskningscentret, Aalborg

Læs mere

amilien Rantanen var en rigtig storbyfamilie, som boede på femte sal i Stockholm og kørte byen rundt med tunnelbanen. Børnene, Isadora og Ingo,

amilien Rantanen var en rigtig storbyfamilie, som boede på femte sal i Stockholm og kørte byen rundt med tunnelbanen. Børnene, Isadora og Ingo, amilien Rantanen var en rigtig storbyfamilie, som boede på femte sal i Stockholm og kørte byen rundt med tunnelbanen. Børnene, Isadora og Ingo, elskede at køre med tunnelbane. Men mor Ritva og far Roger

Læs mere

Vedtægter. www.alsgokartklub.dk. Vedtaget 5. december 2013. Side 1 af 7

Vedtægter. www.alsgokartklub.dk. Vedtaget 5. december 2013. Side 1 af 7 Vedtægter www.alsgokartklub.dk Vedtaget 5. december 2013 Side 1 af 7 1. Foreningens navn er Als Gokart Klub (AGK). 1a. Klubbens hjemsted er Sønderborg Kommune. 2. Als Gokart Klubs formål er: a. At virke

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Vedtægter for Rollespilsforeningen Dragon Factory Vedtaget på generelforsamling d. 19/9 2009.

Vedtægter for Rollespilsforeningen Dragon Factory Vedtaget på generelforsamling d. 19/9 2009. Vedtægter for Rollespilsforeningen Dragon Factory Vedtaget på generelforsamling d. 19/9 2009. 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er DragonFactory, og foreningens hjemsted er Ballerup Kommune. Foreningen

Læs mere

VEDTÆGTER. For. FODBOLDAFDELINGEN Under Idrætsforeningen Midtdjurs

VEDTÆGTER. For. FODBOLDAFDELINGEN Under Idrætsforeningen Midtdjurs VEDTÆGTER For FODBOLDAFDELINGEN Under Idrætsforeningen Midtdjurs Vedtægter for fodboldafdelingen..1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Idrætsforeningen Midtdjurs s Fodboldafdeling. Foreningens hjemsted

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Danske Venners Klub afholdt torsdag, den 1. marts 2012 kl. 15:00 på Orihuela Costa Resort

Referat fra generalforsamling i Danske Venners Klub afholdt torsdag, den 1. marts 2012 kl. 15:00 på Orihuela Costa Resort Referat fra generalforsamling i Danske Venners Klub afholdt torsdag, den 1. marts 2012 kl. 15:00 på Orihuela Costa Resort 117 medlemmer var fremmødte + 2 fuldmagter, hvilket var > 1/3 af det samlede medlemstal,

Læs mere

Prædiken til 5. S.e. Paaske

Prædiken til 5. S.e. Paaske En prædiken af Kaj Munk Kaj Munk Forskningscentret, Aalborg Universitet 1 Udgivet i 2015 Udgivet i 2015. Teksten må i denne form frit benyttes med angivelse af Kaj Munk Forskningscentret, Aalborg Universitet,

Læs mere

Vedtægter for Ringe Gymnastikforening

Vedtægter for Ringe Gymnastikforening Vedtægter for Ringe Gymnastikforening Vedtægter for Ringe Gymnastikforening 1 Foreningens navn er Ringe Gymnastikforening. Stiftet 21.januar 1925. Foreningens hjemsted er Faaborg-Midtfyn Kommune. 2 Foreningens

Læs mere

I klubben kan der optages aktive og passive medlemmer, der kan tilslutte sig klubbens formål. Passive medlemmer har ingen

I klubben kan der optages aktive og passive medlemmer, der kan tilslutte sig klubbens formål. Passive medlemmer har ingen Vedtægter for Islandshesteklubben THOR 1. Klubbens navn er Islandshesteklubben THOR. Dens hjemsted er Lejre kommune. 2. Klubbens formål er at fremme interessen for den islandske hest. 3. I klubben kan

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009

Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009 Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009 Velkommen til generalforsamlingen 2009, dejligt at se så mange er mødt op. Dette er mit første år som formand efter jeg overtog den tunge arv efter den

Læs mere