Husorden afd. 2 Vedtaget den og revideret maj 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Husorden afd. 2 Vedtaget den og revideret maj 2015"

Transkript

1 Husorden afd. 2 Vedtaget den og revideret maj 2015

2 Husorden for Bøgeparken. Affald: Dagrenovation lægges i de dertil opstillede skraldespande/containere. Pap og papir lægges i de opstillede containere husk at trykke dem sammen. Øvrigt affald herunder storskrald, småt brandbart affald, haveaffald m.m. bortskaffes efter lokale regler i de enkelte afdelinger. Spørg ejendomsfunktionæren, hvis du er i tvivl. Af hensyn til rottefaren må der ikke henkastes madrester i bebyggelsen. Det er ikke tilladt at brænde affald på afdelingens område. Altaner: Altaner skal holdes rene for at undgå, at tilstopning af afløb forårsager vandskade. Altanerne må vaskes, men ikke spules. Tæpper, måtter m.v. må ikke bankes og luftes ud over altanen. Der må ikke smides ting ud fra altanen. Der må ikke grilles på altanen grundet brandfaren. Det er tilladt at opsætte altankasser på indersiden af altanen. Markiser, solsejl og inddækning af altaner kan opsættes/udføres efter anvisning af foreningen. Opsætning og montering må kun foretages efter skriftlig ansøgning herom. Tøjtørring på altanen må kun finde sted under brøstningshøjde. Antenner: Bad og Toilet: Barnevogne: Udvendige antenner af enhver form, må kun opsættes efter forud indhentet tilladelse hos foreningen. Se også paraboler. For at undgå tilstopning af afløbsrør, skal man være varsom med, hvad der skylles ud gennem vask og toilet. Husk at engangsbleer, vat, avispapir o.l. aldrig må kastes i toilettet. Eventuelle utætheder i installationerne skal omgående meldes til Må ikke henstilles i opgange og indgangspartier samt under trapper.

3 Boremaskiner m.v.: Campingvogne: indrettet Døre: El: Emhætter: Erhvervsmæssigvirksomhed:. Foderbrætter: Forsikringer: Forurening: Da brugen af boremaskiner i bygningsdele er til stærk gene for beboerne i de tilgrænsende lejligheder, må boremaskiner kun benyttes på hverdage mellem kl og Lørdage dog kun mellem kl og På søn- og helligdage må boremaskiner ikke benyttes. Campingvogne må parkeres i afdelingen, hvis der er specielt pladser hertil og indhentet tilladelse fra foreningen. I forbindelse med klargøring må campingvogne dog henstilles i max. 48 timer. Døre som er forsynet med dørpumpe, skal være lukkede og må ikke holdes åbne ved anbringelse af sten, træstykker eller lign. Alle aflåselige døre, skal låses efter brug. Branddøre må aldrig blokeres. Pulterrumsdøre skal altid holdes aflåsede. Der må kun monteres dørkikkert af godkendt type. Beboere må ikke foretage indgreb i ejendommens elinstallationer. Eventuelle fejl i installationerne skal omgående meddeles Installation af emhætter er kun tilladt efter forudgående indhentet tilladelse hos foreningen. Uden foreningens skriftlige tilladelse er det ikke tilladt at drive erhvervsmæssig virksomhed fra egen bolig eller fra andre lejede lokaler i foreningen Opsætning af foderbrætter er tilladt men dog ikke på bygningsdele. Af hensyn til rottefaren, må der ikke fodres med madrester, og der må ikke fodres andre steder end foderbrættet. Foreningen har tegnet ejendomsforsikring omfattende brandforsikring samt hus- og grundejerforsikring af bygninger. Hvis du selv eller dine børn slår en rude i stykker eller forårsager anden skade uden for din lejlighed, er ansvaret dit, men under normale forhold vil en sådan skade blive dækket af din familieansvarsforsikring, som du selv skal sørge for at tegne. Opstår en sådan skade, meld da omgående til ejendomsfunktionæren og dit forsikringsselskab. Vi gør dig samtidig opmærksom på, at skader på dit eget indbo, uanset årsag, ikke er dækket af foreningens forsikringer. Kommer du selv eller dine børn til at forurene bygninger og fællesarealer ude eller inde, har du selv pligt til at sørge for rengøring. Eksempel: Glasskår, olie, tilsmudsning af vægge o.l. Fravær fra lejligheden: Såfremt du skal være væk fra din bolig i længere tid, kan det være praktisk at underrette andre herom. Undgå så vidt muligt nedrullede gardiner og andre synlige tegn, der kan friste eventuelle indbrudstyve. Frostvejr: For at undgå frostsprængninger, bør radiatorerne i vintertiden aldrig være lukket helt til, hvis vinduer i værelset er åbne.

4 Fyrværkeri: I henhold til politivedtægterne. Tilladt i perioden 27/12 3/1. Fællesareal: Færdsel: Garager/carporte: På såvel det udendørs som det indendørs fællesareal må intet stilles for længere tid. Dog må der være en dørmåtte og evt. en mindre blomst. Ejendomsfunktionæren kan ved egen foranstaltning og uden noget ansvar flytte sådanne genstande, så de ikke er til gene. Det er dog tilladt at henstille rollatorer i fællesarealer. Vis hensyn når du færdes på trapper og gange. Al færdsel på afdelingens interne veje og parkeringsarealer skal foregå med allerstørste forsigtighed. Cykel- og knallertkørsel, se cykler og knallertkørsel. Husk, at færdselsloven også gælder på afdelingens interne veje og stier. Der må cykles med forsigtighed på de store veje i afdelingen. Motorcykler må ikke køre på stier i afdelingen, da de er farligere end cykler og knallerter. Garager og carporte udlejes til parkering af indregistrerede motorkøretøjer og må ikke anvendes til andet formål. Grill: Haver: Husdyr: Hårde hvidevarer: Kælderrum: Det henstilles til at grillstarter optændes uden for haverne. Først når denne er færdig med at ryge, lægges grillkullene på grillen. Grillstarteren skal hele tiden være under opsyn af hensyn til brandfare. Gas- og elgrill må også gerne benyttes i haverne. Det er forbudt at grille på altanerne. I et lejemål hvor der er tilknyttet en have, skal disse holdes på forsvarlig vis, og man er forpligtet til at klippe hækken indvendigt og udvendigt inden Skt. Hans. Ved opsætning af haveskure skal der søges herom skriftligt til boligforeningen. Skurene må kun opsættes efter boligforeningens retningslinjer. Husdyrhold er ikke tilladt. Der kan ansøges om max. 1 hund pr. husstand ved henvendelse til administrationen. Gæstehunde skal meddeles bestyrelsen. For at få det fulde udbytte af de installerede hårde hvidevarer, opfordrer vi dig til, at du sætter dig ind i de udleverede brugsanvisninger. I tvivltilfælde kan du rådføre dig med Kælderrum tilhørende lejlighederne Se pulterrum. Kælderrum lejet på kontrakt ordensbestemmelserne i den indgående kontrakt skal overholdes. Der gøres opmærksom på, at kælderlokalerne ikke må indrettes til beboelse, og der må således ikke overnattes i rummene. Generelt gælder, at kælderrum og mellemdøre altid skal holdes aflåsede, også selv om rummene ikke benyttes. Ligeledes skal vinduer holdes lukkede.

5 Lastbiler m.v.: Parkering af motorkøretøjer over 3500 kg i afdelingen er forbudt. Parkering af traktorer og entreprenørmateriel er ligeledes ikke tilladt. Legeredskaber: De opsatte legeredskaber bør behandles med omtanke, således at alle kan få glæde af dem. Leje af gæsteværelse: Der er mulighed for at leje et gæsteværelse i afdelingen. Prisen er kr. 50,- pr. overnatning. Lys: Trappe- og kælderlys. Kontakter må ikke blokeres. Fejl på lysinstallation bedes omgående meddelt til Musik: Navneskilte: Nøgler: Opslagstavler: Opvaskemaskiner: Opgange og indgangspartier: Paraboler: Parkering: Benyttelse af radio, musikanlæg og musikinstrumenter skal ske med fornøden hensyntagen til naboerne. Vær her specielt opmærksom på apparaternes meget gennemtrængende bastoner. I de sene aftentimer fra kl bør du vise særligt hensyn til dine naboer ved at dæmpe ned, så du ikke forstyrrer andre beboeres ønske om nattero. I særlige tilfælde (fester o.l.) bør du sikre dig, at naboerne er indforstået med støj. Navneskilte må opsættes. Er du i tvivl, så spørg Hold altid navneskiltet ajourført ved henvendelse til Skal du bruge en ekstra nøgle, henvend dig da til Opslagstavlerne må kun anvendes til afdelingens og beboerklubbens meddelelser. Installation af opvaskemaskine må kun foretages efter indhentet tilladelse hos administrationen. Installation må kun udføres af autoriseret installatør. Se i øvrigt under hårde hvidevarer. Personlige genstande, så som fodtøj, overtøj, legetøj m.v. må ikke opbevares/henstilles. Må kun monteres efter forudgående skriftlig ansøgning om dispensation fra reglerne for opsætning af antenner. Ansøgning skal indeholde oplysninger om, hvilke programmer der ønskes modtaget og størrelse på parabol. Ved meddelt dispensation skal de meddelte regler overholdes. Parkering må kun finde sted på de etablerede parkeringspladser. Vendepladserne skal friholdes til Falck, taxa og hjemmehjælpere og må ikke benyttes som parkeringsplads. Køretøjer med selvstændig og tankkapacitet på mere end 5 liter må ikke henstilles i kældre. Vedr. parkering af last- og campingvogne se under disse afsnit.

6 Uindregistrerede motorkøretøjer må ikke henstilles i boligområderne. Skader: Skadedyr: Skiltning: Snefald: Støj: Se forsikring. Observerer du skadedyr af enhver art (f.eks. rotter, kakkelakker o.l.), bedes dette omgående meddelt Skilte og reklamer må kun anbringes efter skriftlig tilladelse fra foreningen. Hjælp ejendomsfunktionæren, så snerydning kan foretages bedst muligt. Dette gøres ved at parkere hensigtsmæssigt samt friholde stier og fortove for biler m.v. Vis hensyn. Undgå støjende adfærd, som kan virke generende for andre. Tekniske installationer: Er der fejl i de tekniske installationer, meddel det da omgående til ejendomsfunktionæren, da reparation kun må foretages af autoriserede installatører. Trafik: Tøjtørring: Udluftning: Vaskemaskiner: Vaskepladser: Vaskerier: Vis altid hensyn i forbindelse med trafik på de interne boligveje, parkeringspladser m.v. Tøjtørring må kun finde sted i tørrerum. Se også altaner. For at undgå fugtdannelser og skimmelsvampe og dermed følgende ødelæggelser af træværk, tapet og maling må du sørge for en effektiv udluftning gennem vinduer og døre. Ved langvarig udluftning bør der lukkes ned for radiatorerne. Der bør også foretages udluftning af indbyggede skabe m.v. Det er ikke tilladt at tilstoppe udluftningsventiler. Installation af vaskemaskiner må kun foretages efter indhentet tilladelse hos foreningen. Installation må kun udføres af autoriseret installatør. Vaskemaskiner i boligerne må ikke benyttes i de sene nattetimer fra kl af hensynet til natteroen. Se i øvrigt under hårde hvidevarer. I afdelinger med særligt indrettede bilvaskepladser må der kun vaskes biler disse steder. Efter endt afbenyttelse skal man sørge for, at vaskepladsen er ryddet og affald fjernet. Vaskepladsen må ikke benyttes til reparation af biler. Ved benyttelse af afdelingens vaskerier følg da nøje de opsatte brugsanvisninger. Det er ikke tilladt personer under 15 år at færdes i vaskerihuset uden opsyn af voksne. Vaskerierne er beregnet for beboerne og ikke til vask for familie og venner. I tilfælde af fejl ved maskinerne skal dette omgående meddeles til

7 Husk at rengøre og aflevere vaskeriet i samme stand, som du ønsker at modtage det. Ejendomsfunktionæren: Ejendomsfunktionæren er ansat af foreningen og dermed af dig selv til at varetage en række praktiske ting ved afdelingens drift. Det er ham, du skal henvende dig til, når nogle af de fælles ting er gået i stykker eller ikke fungerer, som de skal. Hos ham vil du også kunne hente yderligere råd og vejledning. Kan han ikke træffes på telefonen, er du velkommen til at lægge en besked i postkassen ved hans kontor eller henvende dig til administrationen, der vil bringe beskeden videre. Endvidere er ejendomsfunktionæren ansat til at påse, at nærværende og lignende bestemmelser i boligoverenskomsten overholdes til gavn for alle. Det er derfor ham, der vil påtale, hvis du eller dine børn kommer til at overtræde reglerne. Vinduer: I perioder med ustadigt vejr, hold da ikke dine vinduer åbne længere end normal udluftning vil betinge. Ændring af lejligheden: Der henvises til reglement for Råderet og godtgørelse for individuelle forbedringer. Vi hjælper dig gerne: Er du i tvivl om noget vedrørende husordenen, kan du naturligvis spørge ejendomsfunktionæren eller administrationen. Men du er også meget velkommen til at kontakte afdelingsbestyrelsen, der består af valgte repræsentanter for beboerne i din boligforening. Eventuelle klager om overtrædelse af husordenen skal altid foreligge skriftligt. Administration: Boligkontoret Danmark Sivlandvænget 27B 5260 Odense S Tlf fyn@bdk.dk

8 Generel orientering om husdyrhold. 1) I henhold til den nuværende husorden kan der opnås tilladelse til at holde 1 hund i hver bolig. Er en hund ikke anmeldt til Boligforeningen med underskrevet husdyraftale, betragtes det som et væsentligt brud på huslejekontrakten, med efterfølgende opsigelse af lejemålet til følge. 2) Ved anskaffelse af et nyt dyr, skal der inden anskaffelsen ske anmeldelse til Boligforeningen (c/o Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5260 Odense S, fyn@bdk.dk, tlf ), og ny husdyraftale kan indgås. 3) Hvis der er givet tilladelse til at holde en hund, skal denne altid føres i snor, når den færdes på Boligforeningens område, samt bære halsbånd forsynet med lovpligtigt navneskilt, med ejerens navn og adresse. 4) Endvidere skal hunden være lovpligtig ansvarsforsikret. 5) På afdelingens grund må hund ikke luftes uden for de af Boligforeningen anviste områder. Det præciseres, at dyrenes efterladenskaber skal opsamles og fjernes. 6) I tilfælde af overtrædelse, samt såfremt husdyret giver anledning til gene for andre beboere, kan Boligforeningen tilbagekalde denne husdyraftale, og ejeren er forpligtet til med 14 dages varsel at lade husdyret fjerne fra ejendommen. 7) Hvis et husdyr ikke holdes i helbredsmæssig forsvarlig stand, eller udsættes for unødige lidelser, kan Boligforeningen, i samråd med en dyreværnsforening, lade dyret fjerne fra lejligheden, hvis dette skønnes nødvendigt. 8) Såfremt der ønskes at passe gæstehunde i perioder over 1 uge, ansøges afdelingsbestyrelsen venligst herom. 9) Hunde skal føres i snor i hele Bøgeparken og hunde må ikke være på legepladsen. 10) Det understreges, at kamp- og muskelhunde ikke er tilladt (ej heller ved besøg eller pasning): Pitbull terrier, Tosa inu, Dogo argentino, Amerikansk staffordshire terrier, Fila brasileiro, Boerboel, Kangal, Centralasiatisk ovtcharka, Kaukasisk ovtcharka, Sydrussisk ovtcharka, Tornjak, Sarplaninac, Staffordshire bull Terrier, Amerikansk bulldog. Endelig lovændring afventes.

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 021 - Gormsvej Godkendt på afdelingsmøde den 21.08.2012 ETAGEBOLIGER Side 1 af 5 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Beplantninger... 2 Musik og

Læs mere

DVB København afd. 4, Valby og Amager

DVB København afd. 4, Valby og Amager Husorden for afd. 4, Valby og Amager. I en almen boligafdeling vedtager beboerne på afdelingsmødet bestemmelserne i en husorden. Et regelsæt i en husorden skal medvirke til, at der i boligafdelingen hersker

Læs mere

Velkommen til Afdeling 1

Velkommen til Afdeling 1 Husorden afd. 1 Velkommen til Afdeling 1 Boligforeningen Lillebælt er en almennyttig boligforening. Det betyder bl.a., at det er en demokratisk forening, man er medlem af. Den øverste myndighed er generalforsamlingen,

Læs mere

Normalhusorden for en almen boligafdeling - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø

Normalhusorden for en almen boligafdeling - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø Normalhusorden for en almen boligafdeling - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø AAB Silkeborgs øverste myndighed, repræsentantskabet, har vedtaget denne normalhusorden i erkendelse

Læs mere

Husorden afdeling 76 - Skansehøj

Husorden afdeling 76 - Skansehøj Vedtaget på beboermøde d. marts 2004 Vedtægterne for Østjysk Bolig foreskriver, at der for hver afdeling skal udarbejdes et husordensreglement, i erkendelse af, at det skaber tryghed og tilfredshed, når

Læs mere

Husorden Afdeling 33

Husorden Afdeling 33 Husorden Afdeling 33 Normalhusorden for en almen boligafdeling - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø Arbejdernes Andels-Boligforenings øverste myndighed, repræsentantskabet, har vedtaget

Læs mere

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse Afdeling 260 Skolestien mfl. Godkendt på afdelingsmødet den 12.11.2012 RÆKKEHUSE Side 1 af 4 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Affald... 2 Antenner...

Læs mere

Husorden Blåbærhusene Afd. 20 Arendalsvej 302-422

Husorden Blåbærhusene Afd. 20 Arendalsvej 302-422 Husorden Blåbærhusene Afd. 20 Arendalsvej 302-422 (17.08.09) Affald I afdelingen har vi en genbrugsordning. Det betyder, at du skal sortere dit affald i følgende grupper: Restaffald, papir, pap, glas,

Læs mere

Ordensreglement. for. Afd. 9 - Hedetoften 31-71 og 32-34. Bomiva. Sallings Gård 16, 7800 Skive

Ordensreglement. for. Afd. 9 - Hedetoften 31-71 og 32-34. Bomiva. Sallings Gård 16, 7800 Skive Ordensreglement for Afd. 9 - Hedetoften 31-71 og 32-34 Bomiva Sallings Gård 16, 7800 Skive Ordensreglement - et led i bestræbelserne for af skabe et godt boligmiljø Bomivas øverste myndighed, bestyrelsen,

Læs mere

Normalhusorden for en almen boligafdeling - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø

Normalhusorden for en almen boligafdeling - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø Normalhusorden for en almen boligafdeling - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø AAB Silkeborgs øverste myndighed, repræsentantskabet, har vedtaget denne normalhusorden i erkendelse

Læs mere

Husorden Afdeling 34. Studievej 15, Nørresundby

Husorden Afdeling 34. Studievej 15, Nørresundby Husorden Afdeling 34 Studievej 15, Nørresundby INDHOLDSFORTEGNELSE TIL HUSORDEN FOR AFDELING 34 STUDIEVEJ 15 INDLEDNING 3 ANSVAR OG FORSIKRING 3 AFFALD 3 ANTENNER/PARABOLER 4 BAD OG TOILET 4 CYKLER 4 DØRE/VINDUER

Læs mere

Ordensreglement afdeling 20, Linåbakken 19-71, 8600 Silkeborg

Ordensreglement afdeling 20, Linåbakken 19-71, 8600 Silkeborg Ordensreglement afdeling 20, Linåbakken 1-1, 00 Silkeborg - Et led i bestræbelserne for et godt boligmiljø. Afdelingsmødet har vedtaget dette ordensreglement i erkendelse af, at det skaber tryghed og tilfredshed,

Læs mere

Ordensreglement afdeling 65 Bredsig 24 A-T, Sorring

Ordensreglement afdeling 65 Bredsig 24 A-T, Sorring Ordensreglement afdeling Bredsig 2 A-T, Sorring - Et led i bestræbelserne for et godt boligmiljø. Afdelingsmødet har vedtaget dette ordensreglement i erkendelse af, at det skaber tryghed og tilfredshed,

Læs mere

Ordensreglement afdeling 12, Egeparken 2A & Egevænget 1-17

Ordensreglement afdeling 12, Egeparken 2A & Egevænget 1-17 Ordensreglement afdeling 12, Egeparken 2A & Egevænget 1-1 - Et led i bestræbelserne for et godt boligmiljø. Afdelingsmødet har vedtaget dette ordensreglement i erkendelse af, at det skaber tryghed og tilfredshed,

Læs mere

Ordensreglement afdeling 43 Søndergade 4 A-D, Gjern

Ordensreglement afdeling 43 Søndergade 4 A-D, Gjern Ordensreglement afdeling Søndergade A-D, Gjern - Et led i bestræbelserne for et godt boligmiljø. Afdelingsmødet har vedtaget dette ordensreglement i erkendelse af, at det skaber tryghed og tilfredshed,

Læs mere

Normalhusorden for en almen boligafdeling - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø

Normalhusorden for en almen boligafdeling - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø Normalhusorden for en almen boligafdeling - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø AAB Silkeborgs øverste myndighed, repræsentantskabet, har vedtaget denne normalhusorden i erkendelse

Læs mere

Normalhusorden for afdeling 21 AAB Silkeborg - Et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø.

Normalhusorden for afdeling 21 AAB Silkeborg - Et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø. Normalhusorden for afdeling 21 AAB Silkeborg - Et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø. I en afdeling er det vigtigt, at der er tryghed og tilfredshed blandt alle beboere. Derfor er der

Læs mere

Husorden for afdeling 16, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø

Husorden for afdeling 16, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø Husorden for afdeling 16, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø I en afdeling er det vigtigt, at der er tryghed og tilfredshed blandt alle beboere. Vi skal kunne fungere

Læs mere

Ordensreglement afdeling 66 Borgergade 105 C+E, 107 K-T, Silkeborg

Ordensreglement afdeling 66 Borgergade 105 C+E, 107 K-T, Silkeborg Ordensreglement afdeling Borgergade C+E, K-T, Silkeborg - Et led i bestræbelserne for et godt boligmiljø. Afdelingsmødet har vedtaget dette ordensreglement i erkendelse af, at det skaber tryghed og tilfredshed,

Læs mere

Husorden Afdeling 19. Lerumbakken 1 og 3

Husorden Afdeling 19. Lerumbakken 1 og 3 Husorden Afdeling 19 Lerumbakken 1 og 3 INDHOLDSFORTEGNELSE TIL HUSORDEN INDHOLD: SIDE: INDLEDNING 3 ANSVAR OG FORSIKRING 3 AFFALD 3 ANTENNER/PARABOLER 4 BAD OG TOILET 4 CYKLER 4 DØRE/VINDUER 4 DØRTELEFONANLÆG

Læs mere

Ordensreglement afdeling 5, Hjejlevej & 13-43

Ordensreglement afdeling 5, Hjejlevej & 13-43 Ordensreglement afdeling 5, Hjejlevej 1-30 & 13-3 - Et led i bestræbelserne for et godt boligmiljø. Afdelingsmødet har vedtaget dette ordensreglement i erkendelse af, at det skaber tryghed og tilfredshed,

Læs mere

Ordensreglement afdeling 4, Vestergade 81A, 89 A-B-C, 91 A-B-C Grønnegade 1-3, 2 A-B-C & 18

Ordensreglement afdeling 4, Vestergade 81A, 89 A-B-C, 91 A-B-C Grønnegade 1-3, 2 A-B-C & 18 Ordensreglement afdeling, Vestergade 1A, A-B-C, 1 A-B-C Grønnegade 1-3, 2 A-B-C & 1 - Et led i bestræbelserne for et godt boligmiljø. Afdelingsmødet har vedtaget dette ordensreglement i erkendelse af,

Læs mere

HUSORDEN FÆLLESVASKERI VIBO AFDELING 135 CHARLOTTEAGER II

HUSORDEN FÆLLESVASKERI VIBO AFDELING 135 CHARLOTTEAGER II BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN FÆLLESVASKERI VIBO AFDELING 135 CHARLOTTEAGER II GODKENDT PÅ AFDELINGSMØDE I MARTS 1998 REV. 25. FEBRUAR 2014 1. Færdsel på trapper og i kældergange, samt på de til ejendommen

Læs mere

Ordensreglement. Silkeborg boligselskab

Ordensreglement. Silkeborg boligselskab Ordensreglement Silkeborg boligselskab Ordensreglement - Et led i bestræbelserne for et godt boligmiljø. Silkeborg Boligselskabs bestyrelse har vedtaget dette ordensreglement i erkendelse af, at det skaber

Læs mere

Ordensreglement afdeling 62 Georg Krügers Vej , Sejs - Silkeborg

Ordensreglement afdeling 62 Georg Krügers Vej , Sejs - Silkeborg Ordensreglement afdeling 2 Georg Krügers Vej 2-28, Sejs - Silkeborg - Et led i bestræbelserne for et godt boligmiljø. Afdelingsmødet har vedtaget dette ordensreglement i erkendelse af, at det skaber tryghed

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 11. Neptunvej 40-72

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 11. Neptunvej 40-72 Hver boligorganisationsafdeling har sit eget husordensreglement. Det er beboerne der på et afdelingsmøde bestemmer hvad det skal indeholde, dog er der regler der skal overholdes ifølge lovgivningen. AFFALD

Læs mere

Ordensreglement afdeling 47 Gunilslund 1-19, Gunilshøjvej

Ordensreglement afdeling 47 Gunilslund 1-19, Gunilshøjvej Ordensreglement afdeling Gunilslund 1-1, Gunilshøjvej 10-200 - Et led i bestræbelserne for et godt boligmiljø. Afdelingsmødet har vedtaget dette ordensreglement i erkendelse af, at det skaber tryghed og

Læs mere

Ordensreglement afdeling 9, Lindevænget 7-263, 8600 Silkeborg

Ordensreglement afdeling 9, Lindevænget 7-263, 8600 Silkeborg Ordensreglement afdeling, Lindevænget -2, 00 Silkeborg - Et led i bestræbelserne for et godt boligmiljø. Afdelingsmødet har vedtaget dette ordensreglement i erkendelse af, at det skaber tryghed og tilfredshed,

Læs mere

Husorden for AAB afd. 11 AB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø

Husorden for AAB afd. 11 AB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø Husorden for AAB afd. 11 AB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø I et boligkompleks er det vigtigt, at der er tryghed og tilfredshed blandt alle beboere. Derfor er der for

Læs mere

Ordensreglement afdeling 64 Dallerup Kirkevej 2-26, Sorring

Ordensreglement afdeling 64 Dallerup Kirkevej 2-26, Sorring Ordensreglement afdeling Dallerup Kirkevej 2-2, Sorring - Et led i bestræbelserne for et godt boligmiljø. Afdelingsmødet har vedtaget dette ordensreglement i erkendelse af, at det skaber tryghed og tilfredshed,

Læs mere

Ordensreglement afdeling 52 Funder Bygade 4 A-Q, Silkeborg

Ordensreglement afdeling 52 Funder Bygade 4 A-Q, Silkeborg Ordensreglement afdeling 2 Funder Bygade A-Q, Silkeborg - Et led i bestræbelserne for et godt boligmiljø. Afdelingsmødet har vedtaget dette ordensreglement i erkendelse af, at det skaber tryghed og tilfredshed,

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 4. Nordborggade 30-32

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 4. Nordborggade 30-32 Hver boligorganisationsafdeling har sit eget husordensreglement. Det er beboerne der på et afdelingsmøde bestemmer hvad det skal indeholde, dog er der regler der skal overholdes ifølge lovgivningen. AFFALD

Læs mere

Afdeling 9. Husorden. I en almen boligafdeling vedtager beboerne på afdelingsmødet bestemmelserne i en husorden.

Afdeling 9. Husorden. I en almen boligafdeling vedtager beboerne på afdelingsmødet bestemmelserne i en husorden. Husorden I en almen boligafdeling vedtager beboerne på afdelingsmødet bestemmelserne i en husorden. En husorden skal medvirke til, at der i boligafdelingen hersker god ro og orden. Afdelingens Husdyrreglement

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 020 - Knudsvej Godkendt på afdelingsmøde den 16.08.2012 Side 1 af 6 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Affald... 2 Beplantninger... 2 Fællesarealer...

Læs mere

VELKOMMEN TIL CHRISTIANSMINDE

VELKOMMEN TIL CHRISTIANSMINDE VELKOMMEN TIL CHRISTIANSMINDE Med dette hæfte vil vi gerne give en kort beskrivelse af vores afdeling og husorden. AFDELING 14 CHRISTANSMINDE Ejendommen på Barfredsvej 46 48 er et miniaturesamfund, der

Læs mere

Ordensreglement afdeling 45 Skærbækvej 9 A-C, Silkeborg

Ordensreglement afdeling 45 Skærbækvej 9 A-C, Silkeborg Ordensreglement afdeling Skærbækvej A-C, Silkeborg - Et led i bestræbelserne for et godt boligmiljø. Afdelingsmødet har vedtaget dette ordensreglement i erkendelse af, at det skaber tryghed og tilfredshed,

Læs mere

Husorden Tyttebærhusene Afd. 21 Arendalsvej 301-421

Husorden Tyttebærhusene Afd. 21 Arendalsvej 301-421 Husorden Tyttebærhusene Afd. 21 Arendalsvej 301-421 AFFALD: I afdelingen har vi en genbrugsordning. Det betyder, at du skal sortere dit affald i følgende grupper: Restaffald, papir, pap, glas, olie, kemikalier,

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 2

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 2 HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 2 Lovgrundlag Der henvises til lov om almene boliger og AlmenBo s vedtægter Reglernes ikrafttræden Med virkning fra den 1.oktober 2009 erstatter dette ordensreglement tidligere

Læs mere

ORDENSREGLER AFD. 26 BJØRNHOLT

ORDENSREGLER AFD. 26 BJØRNHOLT ORDENSREGLER AFD. 26 BJØRNHOLT Vi skal være her alle sammen Til beboerne i afd. 26 Ordensreglementet er et led i bestræbelserne på at skabe et godt bomiljø, derfor er det vigtigt at sætte sig ind i reglementet

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 12. Neptunvej 74-82, 91-101

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 12. Neptunvej 74-82, 91-101 Hver boligorganisationsafdeling har sit eget husordensreglement. Det er beboerne der på et afdelingsmøde bestemmer hvad det skal indeholde, dog er der regler der skal overholdes ifølge lovgivningen. AFFALD

Læs mere

HUSORDEN FARUMGADE 7-9 - 11

HUSORDEN FARUMGADE 7-9 - 11 HUSORDEN FOR FARUMGADE 7-9 - 11 Indledning!... 1 IKRAFTTRÆDEN AF HUSORDEN!... 2 Affald!... 2 Altaner og altankasser!... 2 Ansvar og forsikring!... 2 Antenner og paraboler!... 2 Bad og toilet!... 3 Døre

Læs mere

Normalhusorden for en almen boligafdeling - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø

Normalhusorden for en almen boligafdeling - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø Normalhusorden for en almen boligafdeling - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø AAB Silkeborgs øverste myndighed, repræsentantskabet, har vedtaget denne normalhusorden i erkendelse

Læs mere

HUSORDEN VIBO AFDELING 121 CHARLOTTEAGER I

HUSORDEN VIBO AFDELING 121 CHARLOTTEAGER I BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 121 CHARLOTTEAGER I GODKENDT PÅ AFDELINGSMØDET DEN 29. MARTS 1999 REV. DEN 18. OKTOBER 2013 1. Trapper og kældergange Al færdsel på trapperne og i kældergangene

Læs mere

Ordensreglement. for. Afd. 19 Højlundsvej Bomiva. Sallings Gård 16, 7800 Skive

Ordensreglement. for. Afd. 19 Højlundsvej Bomiva. Sallings Gård 16, 7800 Skive Ordensreglement for Afd. 19 Højlundsvej 48-262 Bomiva Sallings Gård 16, 7800 Skive Ordensreglement - et led i bestræbelserne for af skabe et godt boligmiljø Bomivas øverste myndighed, bestyrelsen, har

Læs mere

ORDENSREGLER FOR AFD. 11

ORDENSREGLER FOR AFD. 11 ORDENSREGLER FOR AFD. 11 SKOVVANGSVEJ OG NORDRE RINGGADE Vi skal være her alle sammen Til beboerne i afd. 11 I en boligafdeling som vores, hvor vi lever tæt sammen, er vi mere eller mindre afhængige af

Læs mere

Husorden Afdeling 31. Bendtsensvej 13, Nørresundby

Husorden Afdeling 31. Bendtsensvej 13, Nørresundby Husorden Afdeling 31 Bendtsensvej 13, Nørresundby INDHOLDSFORTEGNELSE TIL HUSORDEN FOR AFDELING 31 BENDTSENSVEJ 13. INDLEDNING 3 ANSVAR OG FORSIKRING 3 ANTENNER/PARABOLER 3 BAD OG TOILET 3 DØRE/VINDUER

Læs mere

Ordensreglement afdeling 1, Lyngbygade 100, Landlystvej 48

Ordensreglement afdeling 1, Lyngbygade 100, Landlystvej 48 Ordensreglement afdeling 1, Lyngbygade 0, Landlystvej - Et led i bestræbelserne for et godt boligmiljø. Afdelingsmødet har vedtaget dette ordensreglement i erkendelse af, at det skaber tryghed og tilfredshed,

Læs mere

Husorden for afdeling 11 A/B, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø

Husorden for afdeling 11 A/B, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø Husorden for afdeling 11 A/B, AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø I en afdeling er det vigtigt, at der er tryghed og tilfredshed blandt alle beboere. Vi skal kunne fungere

Læs mere

Husorden Afdeling 22. Skolevej 3-33

Husorden Afdeling 22. Skolevej 3-33 Husorden Afdeling 22 Skolevej 3-33 INDHOLDSFORTEGNELSE TIL HUSORDEN INDHOLD: SIDE: INDLEDNING 3 ANSVAR OG FORSIKRING 3 AFFALD 4 ANTENNER/PARABOLER 4 BAD OG TOILET 4 DØRE/VINDUER 4 EL 4 EMHÆTTER 5 ERHVERVSMÆSSIG

Læs mere

Husorden afdeling Skanseparken

Husorden afdeling Skanseparken I vedtægterne for Østjysk Bolig står der, at der for hver afdeling skal udarbejdes et husordensreglement, i erkendelse af, at det skaber tryghed og tilfredshed, når vi tager hensyn til hinanden. Det skal

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 233 - Rosenvænget Godkendt på afdelingsmøde den 31.08.2016 Side 2 af 5 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 3 Forurening... 3 Musik... 3 Parabol/antenne... 3 Maskiner...

Læs mere

HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN

HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN Varmemesterkontor : Valhøjs Alle 121 i gavlen, telefon 3670 0317 Kontortid : Mandag og torsdag personlig henvendelse mellem kl.

Læs mere

BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FORSIKRING ALTANER FODRING AF FUGLE M.V.

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FORSIKRING ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS-VOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 DØRSKILTE... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Ordensreglement for afdeling 84

Ordensreglement for afdeling 84 Ordensreglement for afdeling 84 Indhold Bad og toilet... 3 Frostvejr m.v.... 3 Maskiner... 3 Støj... 3 Udluftning... 4 Husdyr... 4 Vandhaner og toiletter... 4 Vinduer og døre... 4 Ændringer af lejligheden...

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 46 HERREDSVEJ 60A-60C

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 46 HERREDSVEJ 60A-60C HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 46 HERREDSVEJ 60A-60C Et godt klima er meget værd. En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund hvor man er mere eller mindre afhængige af hinanden. Man bliver

Læs mere

ORDENSREGLEMENT Afdeling 71: Strandvejen, Glyngøre. Ordensreglement - et led i bestræbelserne for af skabe et godt boligmiljø

ORDENSREGLEMENT Afdeling 71: Strandvejen, Glyngøre. Ordensreglement - et led i bestræbelserne for af skabe et godt boligmiljø ORDENSREGLEMENT Afdeling 71: Strandvejen, Glyngøre Ordensreglement - et led i bestræbelserne for af skabe et godt boligmiljø Ordensreglementet tager udgangspunkt i, at det skal være rart at bo i afd. 71,

Læs mere

Husorden afdeling 85 - Moselunden

Husorden afdeling 85 - Moselunden Vedtaget på beboermøde d. 23. september 2013 Vedtægterne for Østjysk Bolig foreskriver, at der for hver afdeling skal udarbejdes et husordensreglement, i erkendelse af, at det skaber tryghed og tilfredshed,

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER, INDKØBSVOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. AFFALD FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER, INDKØBSVOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. AFFALD FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

ORDENSREGLER AFD. 9-9C

ORDENSREGLER AFD. 9-9C ORDENSREGLER AFD. 9-9C PORSGRUNNSVEJ,BILDBJERG PARKVEJ, BILDBJERGVEJ, BYGVANGEN OG MANDALSVEJ A AFFALD På afdelingens område er der opsat affaldscontainere til køkkenaffald. Brug disse med omtanke. Taber

Læs mere

Alabu Bolig Afd. 60 Toldstrupsgade. Husorden

Alabu Bolig Afd. 60 Toldstrupsgade. Husorden Alabu Bolig Afd. 60 Toldstrupsgade Husorden Pr. 17. maj 2007 Revideret i forbindelse med ordinært afdelingsmøde den 6. september 2016 (Tilrettet den 5.april 2017 i forhold til fusionen Alabu Bolig) Reglement

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT. Afdeling 15 Næsbyparken

HUSORDENSREGLEMENT. Afdeling 15 Næsbyparken - 1 - Oktober 2007 HUSORDENSREGLEMENT For Afdeling 15 Næsbyparken Funktionærens kontor: Næsbyvej 15-17. tlf. 36 41 22 25 Kontortid: Man fredag kl. 07.30 08.00. Samt torsdag 17.00 17.30 Afdelingsbestyrelsens

Læs mere

Husorden Afdeling 15

Husorden Afdeling 15 Husorden Afdeling 15 Normalhusorden for en almen boligafdeling - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø Arbejdernes Andels-Boligforenings øverste myndighed, repræsentantskabet, har vedtaget

Læs mere

Husk at lukke skaktlågen for at undgå lugtgener.

Husk at lukke skaktlågen for at undgå lugtgener. Affald: Nedstyrtningsskakten må alene benyttes til dagrenovation, der skal afleveres i de særlige plastikposer, der leveres og betales af afdelingen. For at undgå lugtgener skal poserne lukkes inden de

Læs mere

Eventuelle utætheder i installationerne skal omgående meldes til ejendomsfunktionæren eller boligorganisationens kontor.

Eventuelle utætheder i installationerne skal omgående meldes til ejendomsfunktionæren eller boligorganisationens kontor. Affald. Nedstyrtningsskakten må alene benyttes til dagrenovation, der skal afleveres i de særlige plastikposer, der leveres og betales af afdelingen. For at undgå lugtgener skal poserne lukkes inden de

Læs mere

ORDENSREGLEMENT. for

ORDENSREGLEMENT. for ET GODT KLIMA ER MEGET VÆRD. ORDENSREGLEMENT for FAB. Afdeling 3 En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund. Man bliver mere eller mindre afhængige af hinanden - man bliver fælles om mange

Læs mere

Husorden afd. 71 Mågevej - Randersvej

Husorden afd. 71 Mågevej - Randersvej 1. Affald: Den almindelige dagrenovation indpakkes i plastposer eller lignende. Poserne lukkes forsvarligt og skal smides i skraldespanden. Der må ikke henstilles affald på trapper eller andre fællesarealer.

Læs mere

Husorden for BSB Søllerød, Afdeling 2 den 31. maj 2011 H U S O R D E N

Husorden for BSB Søllerød, Afdeling 2 den 31. maj 2011 H U S O R D E N H U S O R D E N 1. Generelt a) Som anført i huslejekontrakten har alle lejere pligt til at overholde husordenen. b) Det påhviler endvidere lejerne at sikre, at også deres børn og gæster overholder husordenen.

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 11 NEPTUNVEJ 40-72

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 11 NEPTUNVEJ 40-72 HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 11 NEPTUNVEJ 40-72 Et godt klima er meget værd. En boligafdeling med mange lejere er et miniaturesamfund hvor man er mere eller mindre afhængige af hinanden. Man bliver

Læs mere

Normalhusorden for afdeling 29 i AAB Silkeborg. - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø

Normalhusorden for afdeling 29 i AAB Silkeborg. - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø Normalhusorden for afdeling 29 i AAB Silkeborg. - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø AAB Silkeborgs øverste myndighed, repræsentantskabet, har vedtaget denne normalhusorden i erkendelse

Læs mere

Husorden. For. Bispebjerg Terrasser. Samvirkende Boligselskaber

Husorden. For. Bispebjerg Terrasser. Samvirkende Boligselskaber For Bispebjerg Terrasser Samvirkende Boligselskaber E-mail: kab@kab-bolig.dk - Hjemmeside: www.kab-bolig.dk Side 1 af 5 GENERELT En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund.

Læs mere

HUSORDEN BYAGERPARKEN AFD. BEDER

HUSORDEN BYAGERPARKEN AFD. BEDER HUSORDEN 2012 AFD. 36 BYAGERPARKEN BEDER Indhold Side 3: Generelt om reglerne Side 4: Afdelingsbestyrelsen Affaldshåndtering Altaner Side 5: Altankasser Badeværelse og toilet Barnevogne Side 6: Boldspil

Læs mere

Indhold: Navn, hjemsted og formål. Boligorganisationens ledelse. Repræsentantskabet Bestyrelsen

Indhold: Navn, hjemsted og formål. Boligorganisationens ledelse. Repræsentantskabet Bestyrelsen Indhold: Kapitel 1: Kapitel 2: Kapitel 3: Kapitel 4: Kapitel 5: Kapitel 6: Kapitel 7: Navn, hjemsted og formål Boligorganisationens medlemmer Boligorganisationens ledelse Repræsentantskabet Bestyrelsen

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 022 Kaj Munks Vænget Godkendt på afdelingsmøde den 03.09.2012 ETAGEBYGGERI Side 1 af 5 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Beplantninger... 2 Opslagstavler... 2

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 30 RUNDHØJ ALLÉ 76A-76H

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 30 RUNDHØJ ALLÉ 76A-76H HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 30 RUNDHØJ ALLÉ 76A-76H Et godt klima er meget værd. En boligafdeling med mange lejere er et miniaturesamfund hvor man er mere eller mindre afhængige af hinanden. Man bliver

Læs mere

Afdeling 9 Tavlekærsvej 98 A - E

Afdeling 9 Tavlekærsvej 98 A - E BOLIGFORENINGEN Afdeling 9 Tavlekærsvej 98 A - E Denne husorden er lavet for, at alle beboere skal kunne trives sammen. Er der beboere, der overtræder husordenen, vil det kunne medføre, at Boligforeningen,

Læs mere

Husorden for afdeling 19 Afdelingsbestyrelsen for afdeling 19 Udsendt april 2010

Husorden for afdeling 19 Afdelingsbestyrelsen for afdeling 19 Udsendt april 2010 Husorden for afdeling 19 Afdelingsbestyrelsen for afdeling 19 Udsendt april 2010 Husorden Denne husorden er gældende for alle beboere i Rødovre Boligselskabs afdeling 19 beliggende Brandholms Allé 15-29.

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 024 Valdemarsvej/ Thyrasvej Godkendt på afdelingsmøde den 21.09.2017 ETAGEBOLIGER Side 2 af 6 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 3 Forurening... 3 Musik... 3 Parabol/antenne...

Læs mere

Husorden Afdeling 32. Julius Posselts Vej 11-15, Nørresundby

Husorden Afdeling 32. Julius Posselts Vej 11-15, Nørresundby Husorden Afdeling 32 Julius Posselts Vej 11-15, Nørresundby INDHOLDSFORTEGNELSE TIL HUSORDEN INDLEDNING 3 ANSVAR OG FORSIKRING 3 AFFALD 4 ALTAN 4 ANTENNER/PARABOLER 4 BAD OG TOILET 5 BARNEVOGNE/CYKLER

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 14. Musvågevej 18-30, Fuglebakkevej 80-86, Spættevej 1-35

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 14. Musvågevej 18-30, Fuglebakkevej 80-86, Spættevej 1-35 Hver boligorganisationsafdeling har sit eget husordensreglement. Det er beboerne der på et afdelingsmøde bestemmer hvad det skal indeholde, dog er der regler der skal overholdes ifølge lovgivningen. AFFALD

Læs mere

Affald: Antenner: Da der er fælles antenneanlæg, må der ikke opsættes nogen form for antenner, ved eller på foreningens.

Affald: Antenner: Da der er fælles antenneanlæg, må der ikke opsættes nogen form for antenner, ved eller på foreningens. Affald: Ved boliger med kommunale papirsække i stativer henvises til kommunens reglement. I afdelinger, hvor der er opstillet husholdningscontainere skal affaldet være indpakket i tætsluttende plasticpose.

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 210 - Fredbovej Godkendt på afdelingsmøde den 21.11.2012 Side 1 af 4 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Musik... 2 Parabol/antenne... 2 Maskiner...

Læs mere

Affald: Reglerne, der er optrykt på renovationssækkene. Haveaffald, der ikke er brændbart, i særlige kompostbeholder.

Affald: Reglerne, der er optrykt på renovationssækkene. Haveaffald, der ikke er brændbart, i særlige kompostbeholder. Affald: Antenner. Bad og toilet. Beplantninger. Aviser, blade, batterier, flasker og glas, skal afleveres i de særlige containere, der er opsat og mærket til dette affald. Andet affald afleveres i containere,

Læs mere

Husorden Afdeling 21. Fjordparken 4-26

Husorden Afdeling 21. Fjordparken 4-26 Husorden Afdeling 21 Fjordparken 4-26 INDHOLDSFORTEGNELSE TIL HUSORDEN INDHOLD: SIDE: INDLEDNING 3 ANSVAR OG FORSIKRING AFFALD BAD OG TOILET DØRE/VINDUER EL EMHÆTTER HAVER 5 HUSDYR (HUND/KAT) 6 MUSIK -

Læs mere

Ordensreglement for afdeling 84

Ordensreglement for afdeling 84 Ordensreglement for afdeling 84 Indhold Bad og toilet... 3 Frostvejr m.v.... 3 Maskiner... 3 Støj... 3 Udluftning... 4 Husdyr... 4 Vandhaner og toiletter... 4 Vinduer og døre... 4 Ændringer af lejligheden...

Læs mere

Ordensreglement afdeling 46 Resendalvej 22-40, 22-45, Silkeborg

Ordensreglement afdeling 46 Resendalvej 22-40, 22-45, Silkeborg Ordensreglement afdeling Resendalvej 22-0, 22-, Silkeborg - Et led i bestræbelserne for et godt boligmiljø. Afdelingsmødet har vedtaget dette ordensreglement i erkendelse af, at det skaber tryghed og tilfredshed,

Læs mere

Husorden. for. På sporet. Samvirkende Boligselskab. Samvirkende Boligselskaber 3044-6 - På sporet

Husorden. for. På sporet. Samvirkende Boligselskab. Samvirkende Boligselskaber 3044-6 - På sporet for På sporet Samvirkende Boligselskab E-mail: kab@kab-bolig.dk Hjemmeside: www.kab-bolig.dk Side 1 af 8 GENERELT En boligafdeling kan sammenlignes med et miniaturesamfund. I bliver mere eller mindre afhængige

Læs mere

Vi skal være her alle sammen

Vi skal være her alle sammen Vi skal være her alle sammen Til beboerne i afd. 19. I en boligafdeling som vores, hvor vi lever tæt sammen, er vi mere eller mindre afhængige af hinanden - vi er fælles om mange ting - og derfor er det

Læs mere

Husorden. Hasseris Boligselskab Afdeling 13 Sløjfen

Husorden. Hasseris Boligselskab Afdeling 13 Sløjfen Husorden Hasseris Boligselskab Afdeling 13 Sløjfen Kære beboere På vores beboermøde den 12. september 2012, blev vores husorden vedtaget i erkendelse af, at det skaber tryghed og tilfredsstillelse, når

Læs mere

Husorden for BSB Søllerød, Afdeling 2 den 11. juni 2014 H U S O R D E N

Husorden for BSB Søllerød, Afdeling 2 den 11. juni 2014 H U S O R D E N H U S O R D E N 1. Generelt a) Som anført i huslejekontrakten har alle lejere pligt til at overholde husordenen. b) Det påhviler endvidere lejerne at sikre, at også deres børn og gæster overholder husordenen.

Læs mere

Husorden Afdeling 12BC

Husorden Afdeling 12BC Husorden Afdeling 12BC Normalhusorden for afdeling 12 B/C i AAB Silkeborg - et led i bestræbelserne for at skabe et godt boligmiljø Arbejdernes Andels-Boligforenings øverste myndighed, repræsentantskabet,

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri «Selskab_Nr»-«Afdeling_nr» HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 005 Tietgensgade/ Thrigesvej/Banegårdspladsen Godkendt på afdelingsmøde den 03.04.2018 Side 2 af 5 Indholdsfortegnelse Ordensregler.. 3 Forurening

Læs mere

FREDERIKSBORG ALMENE BOLIGFORENING

FREDERIKSBORG ALMENE BOLIGFORENING FREDERIKSBORG ALMENE BOLIGFORENING HUSORDEN AFDELING 405 LANGBJERG PARK BØR OPBEVARES SAMMEN MED LEJEKONTRAKT SEPTEMBER 2000 REV. 9. SEPTEMBER 2013 Skik og orden Enhver beboer forpligter sig til at iagttage

Læs mere

Husk, at du kan risikere at miste din bolig, hvis du ikke overholder husorden.

Husk, at du kan risikere at miste din bolig, hvis du ikke overholder husorden. Leveregler for godt naboskab Vi bor mange mennesker i 2601-7. Vi har forskellige interesser og måder at indrette vores liv på. For at kunne trives sammen har vi tre simple leveregler: 1. Vi tager hensyn

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT for BOLIGORGANISATIONEN ALMENBO Afd. 10 & 51 Åbenrågade 1 19

HUSORDENSREGLEMENT for BOLIGORGANISATIONEN ALMENBO Afd. 10 & 51 Åbenrågade 1 19 Et godt klima er meget værd! HUSORDENSREGLEMENT for BOLIGORGANISATIONEN ALMENBO Afd. 10 & 51 Åbenrågade 1 19 En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund, hvor mange er mere eller mindre afhængige

Læs mere