UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND"

Transkript

1 UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND MOTORVEJEN HOLSTEBRO N - AULUM CYKELSTI VED SKIVEVEJ (Besigtigelsesforretningen den 3. november 2015) 24. hæfte Tirsdag den 3. november 2015 kl samledes kommissionen på Hotel Schaumburg, Nørregade 26, Holstebro for at afholde en besigtigelsesforretning vedrørende anlæg af cykelsti ved Skivevej. Til stede var kommissarius ved statens ekspropriationer i Jylland, Mette Plejdrup Nielsen, de af Transport- og Bygningsministeriet udpegede medlemmer af kommissionen, gårdejer Niels Wind-Friis, Vamdrup og tidligere regionskonsulent Jens Ole Juhler, Fredericia samt Bent Braüner, Bryrup og Uffe Henneberg, Ejstrupholm, der af kommissarius er udtaget fra den af kommunerne udarbejdede liste over kommunale medlemmer af kommissionen. Som repræsentanter for Holstebro Kommune mødte Anette Vognbjerg og Jeanette Jørgensen. Den ledende landinspektør, Søren Andersen, mødte.

2 Protokollen førtes af fuldmægtig, cand. jur. Mia L. Larsen. For anlægsmyndigheden, Vejdirektoratet, mødte projektleder Janie Ipsen, fagprojek t- leder Per Øster, landinspektør Tina Haabendal Kjærsgaard, landinspektør Hanne Møller Andersen, afvandingsingeniør Sofie Kraft og tilsynsleder Poul Wissing Jørgensen. For Jordfordelingssektionen mødte landinspektør Lars Grumstrup. Der henvises til brev af 2. oktober 2015 fra Transport- og Bygningsministeriet, hvormed sagen forelægges for ekspropriationskommissionen. I samme brev har Transport- og Bygningsministeriet ligeledes givet ekspropriationskommissionen bemyndigelse til at foretage de nødvendige ekspropriationer, og der skal herom henvises til forhandlingsprotokollens 25. hæfte, side 3. Holstebro Kommune samt Vejdirektoratet redegjorde for projektet og oplyste f ølgende: Forudsætninger Projektet omfatter anlæg af ca. 3,7 km cykelsti mellem Holstebro og Mejrup Hindkær som en del af projektet for motorvejsstrækningen Holstebro N - Aulum i henhold til lov nr af 26. december 2013 om Holstebromotorvejen. Landevejen mellem Holstebro og Mejrup Hindkær (Ny Skivevej og Skivevej) udgør en del af rute 189, der forløber fra Holstebro til Skive. Landevejen føres over Ho l- stebromotorvejen i motorvejens station Detailbesigtigelse for Holstebromotorvejens delstrækning Måbjerg - Mejrup, st er behandlet ved detailbesigtigelsesforretning den 20., 21. og 22. j a- nuar 2015, jf. forhandlingsprotokollens 12. hæfte. Myndighedsgodkendelser I brev af 9. oktober 2014 har Holstebro Kommune meddelt tilladelse til nedsivning og udledning af overfladevand i henhold til miljøbeskyttelseslovens 19 og 28.

3 I brev af 14. april 2015 har Midt- og Vestjyllands Politi meddelt tilladelse til udførelse af cykelstien i henhold til færdselslovens 100. Tegningsliste Tegn.nr. Emne Stationering Mål Rev Oversigtsplan 1: Oversigtsplan, St : Ejendomsforhold Plan, cykelsti St : Længdeprofil cykelsti St :400/1: Normaltværsnit 1:100 - Projektbeskrivelse Strækningen Projektet omfatter etablering af dobbeltrettet cykelsti langs Ny Skivevej og Skivevej mellem Holstebro og Mejrup Hindkær. Dette skal sikre en tryg og sikker cykelvej langs en af de mest befærdede kommuneveje i Holstebro Kommune. Stien anlægges vest for landevejen. Stien bliver en del af en kommende samlet stiforbindelse mellem de to største byer i Holstebro Kommune, Holstebro og Vinderup. Dimensioneringshastighed Vejstrækningen er beliggende i åbent land, hvor hastighedsbegrænsningen er 80 km/t. Afvanding Private og offentlige vandløb reguleres i fornødent omfang og føres under vejanlæ g- get. Vandsynsforretning er - i overensstemmelse med vandløbslovens bestemmelser - afholdt, og vandsynsprotokol vil blive fremlagt ved ekspropriationsforretningen.

4 Vejanlægget afvandes normalt til grøfter i påfyldning og til trugformede forsænkni n- ger med dræn, hvor vejen ligger i afgravning. Afvandingsledninger og grøfter beregnes for en nedbørsintensitet på mindst 140 l/sek./pr. reduceret ha. Der regnes kun med afstrømning fra befæstede arealer, og a f- løbskoefficienten sættes her til 1,0. Forslag til retablering af eksisterende drænledninger og grøfter m.v. udarbejdes i det omfang, som foreliggende oplysninger gør det muligt. Tilslutninger Der etableres en tilslutning til stien fra Skivevej gennem eksisterende stålrør stunnel under Ny Skivevej. Tværprofil Tværprofiler er forhandlet med de respektive vejmyndigheder og fremgår af afsnit tet Særlige bestemmelser. Afrømning af nedlagte vejstrækninger Aflagte vejarealer, der tillægges private ejendomme, undersøges for forurening, og arealerne renses i fornødent omfang. Vejkasse og rabatjord opbrydes og fjernes, og arealet retableres med muldjord. Arealet bringes i en form og tilstand, der hænger sammen med de omliggende arealer. Generelle bestemmelser Byggelinjer De eksisterende byggelinjer ændres ikke. Fri oversigt Der kan pålægges servitut om fri oversigt i overensstemmelse med vejreglerne. Adgangsbegrænsning Eksisterende tinglyst adgangsbegrænsning på strækningen opretholdes.

5 Overkørsler Nedlæggelse, retablering og etablering af overkørsler er beskrevet under afsnit tet Særlige bestemmelser. Overkørsler, der ikke er nævnt, berøres ikke. Arbejdsareal m.v. Der eksproprieres midlertidigt et areal langs de nye stiarealer. Arealet bruges til a r- bejdsareal, materialedepot m.v. og har normalt en bredde på 10 meter. Vedligeholdelse Den fremtidige vedligeholdelse, herunder vintervedligeholdelse, af de ved anlægget nyanlagte, ombyggede og forlagte veje skal - fra det tidspunkt, hvor vejene åbnes for trafik - i overensstemmelse med vejlovgivningens almindelige regler påhvile de vejmyndigheder eller private ejere og brugere, til hvem vejene aflev eres efter anlæggets færdiggørelse. Øvrige forhold Udgiftsfordeling: Cykelstien betales af Holstebro Kommune, men projekteres og anlægges af Vejdire k- toratet. Vejmyndighedsforhold Vejdirektoratet er vejmyndighed for Holstebromotorvejen. Holstebro Kommune er vejmyndighed for Ny Skivevej og Skivevej og dermed cykelstien langs Skivevej. Fremmede ledninger Ledninger vil blive omlagt i fornødent omfang. På aflagte overdragne vejarealer og afskårne eksproprierede arealer, hvori der fi ndes ledninger, tinglyses ledningsdeklaration ved ledningsejernes foranledning. Overdragne arealer Afskårne eksproprierede arealer, skråninger og regulerede arealer med anlæg større end eller lig med 5 samt aflagte vej- og vandløbsarealer, der efter arbejdets udførelse

6 vil kunne nedlægges, søges normalt tillagt tilgrænsende ejendomme. Anlægsmyndigheden kan ikke oplyse, hvorvidt der findes flyvehavre i overdragne a f- lagte vej- og vandløbsarealer, i overdragne eksproprierede arealer og i midlertidigt benyttede arealer. Overdragne eksproprierede arealer afleveres og modtages i den stand, hvori de no r- malt indgår i den afgivende ejendoms drift på afleveringstidspunktet. Eventuelle f a- ste hegn og beplantning medfølger, med mindre andet besluttes af ekspropriationskommissionen. De fremmødte lodsejere og disses repræsentanter havde herefter lejlighed til at udtale sig. Kommissionen kørte i bus strækningen igennem og gjorde holdt på en række steder, der på forhånd var aftalt med lodsejerne. Disse fik på ny lejlighed til at udtale sig. Efter besigtigelse i marken fortsatte forretningen på Hotel Schaumburg, Holstebro, hvor kommissionen drøftede det fremlagte projekt i lyset af de bemærkninger, der fremkom under besigtigelsen i marken og det indledende møde. De væsentligste bemærkninger var følgende: En lodsejer ønskede oplyst, hvor lang cykelstien bliver, og hvor mange lodsejere der er involveret i projektet. Vejdirektoratet oplyste, at cykelstien bliver ca. 3,7 km lang og involverer 14 lodsejere. Andre lodsejere ønskede oplyst, hvad der kommer til at ske med de eksisterende dræn i området, og hvorledes de placeres, når cykelstien anlægges. Anlægsmyndi g- heden oplyste hertil, at der formentlig bliver tale om en parallelforskydning af dr æ- net, hvis dette berøres af projektet og oplyste endvidere, at Vejdirektoratet sørger for, at eksisterende drænledninger også fungerer efter anlæggets udførelse.

7 Adspurgt oplyste Vejdirektoratet endvidere, at der ikke er foretaget nye beregninger over den kommende trafikmængde på Skivevej, som p.t. udgør ca køretøjer/ døgnet. Trafikmængden vil formentlig stige lidt, men det forventes omvendt, at motorvejen vil aftage noget af trafikken, ligesom hastigheden lokalt vil falde på visse steder af strækningen. Herudover ønskede en lodsejer oplyst, hvorfor der skal anlægges grøfter i forbindelse med cykelstien, da han kan konstatere, at dette ikke er tilfældet langs flere cykelstier i området. Vejdirektoratet oplyste hertil, at der er tale om et nyt anlæg, hvor Vejdirektoratet er forpligtet til at opfylde visse krav til afledning af vand og andre miljømæssige hensyn, hvorfor grøfterne er en nødvendig del af projektet. Derudover oplyste Vejdirektoratet, at der frem mod ekspropriationsforretningen vil blive arbejdet videre med placeringen af overkørsler til de forskellige ejendomme langs cykelstien. Kommissionen drøftede herefter forslaget indgående i lyset af besigtigelsen og de indkomne bemærkninger og godkendte projektet med nedenstående ændring. Da kommissionen - på baggrund af oplysninger fra Holstebro Kommune - må forudsætte, at cykelstien fremtidigt skal forbindes til Skivevej, har kommissionen besluttet at ændre projektet, således at cykelstien stopper i st , hvilket betyder, at matr. nr. 2c Brusen Gde., Mejrup ikke berøres. Der opsættes gadebelysning på dette sted. På denne baggrund fastsatte ekspropriationskommissionen følgende: Særlige bestemmelser HOLSTEBRO KOMMUNE Kommunevej Ny Skivevej - Skivevej Km v.s. St Der anlægges en dobbeltrettet cykelsti i vejens venstre side.

8 St Stien tilsluttes sti i rundkørsel ved Rasmus Færchs Vej. St Stien forløber i eget tracé. Stien udføres som 2,50 meter asfalteret sti og 0,75 meter yderrabatter. I alt en kronebredde på 4,00 meter. St h.s. Sti til Skivevej tilsluttes. Sti til Skivevej St Stien tilsluttes sti ved Ny Skivevej. St Stien udføres som 2,50 meter asfalteret sti og 0,75 meter yderrabatter. I alt en kronebredde på 4,00 meter. Stien føres under Ny Skivevej gennem eksisterende stålrørstunnel. St Stien tilsluttes Skivevej i eksisterende markoverkørsel. St v.s. Der etableres nedsivningsgrøft med styret overløb. St Stien føres over Lægård Bæk på en træbro. St Stien forløber langs vejen. Stien udføres som 2,50 meter asfalteret sti, 3,00 meter skillerabat og 0,75 meter yderrabat.

9 St Stien forløber i eget tracé. Stien udføres som 2,50 meter asfalteret sti og 0,75 meter yderrabatter. I alt en kronebredde på 4,00 meter. St Stien føres over Holstebromotorvejen. På broen udføres stien som 2,50 meter asfalteret sti, 1,50 meter skillerabat og 0,50 meter yderrabat. St Stien forløber langs vejen. Stien udføres som 2,50 meter asfalteret sti, 3,00 meter skillerabat og 0,75 meter yderrabat. Skillerabatten indsnævres til 1,00 meter ved Skivevej 141 (st ), og yderrabatten indsnævres til 0,25 meter. Skillerabatten indsnævres til 1,00 meter ved Skivevej 145 (st ), og yderrabatten indsnævres til 0,25 meter. St v.s. Der etableres nedsivningsgrøft med styret overløb. St Markoverkørsel til matr. nr. 22c Den nordvestlige Del, Mejrup nedlægges. St Markoverkørsel til matr. nr. 22c Den nordvestlige Del, Mejrup nedlægges. St Markoverkørsel til matr. nr. 2a Brusen Gde., Mejrup nedlægges. St v.s. Der etableres nedsivningsgrøft med styret overløb. St v.s. Der etableres nedsivningsgrøft med styret overløb.

10 St v.s. Der etableres nedsivningsgrøft med styret overløb. St Stien tilsluttes Skivevej. Hermed afsluttedes forretningen. Mette Plejdrup Nielsen Niels Wind-Friis Bent Braüner Jens Ole Juhler Uffe Henneberg /Mia L. Larsen Udskriftens rigtighed bekræftes. Mia L. Larsen

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND MOTORVEJEN BORDING FUNDER (Detailbesigtigelsesforretningen den 25. marts 2009) 19. hæfte Onsdag den 25. marts 2009 kl.

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende statsveje på Øerne Etablering af ny fjordforbindelse ved Frederikssund (Rute 53 Frederikssund Elverdam) 5. hæfte Besigtigelsesforretningen

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND MOTORVEJEN BORDING FUNDER (Detailbesigtigelsesforretningen den 7. november 2006) 7. hæfte Tirsdag den 7. november 2006

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende hovedlandevejsanlæg på Øerne Etablering af en dobbeltrettet cykelsti på hovedlandevej 123, Lumsås Odden Færgehavn ved Lumsås

Læs mere

Bilag til rettelsesblad nr. 3. 6620.102 Landskabsbroer, Hvinningdal og Skægkær Bæk

Bilag til rettelsesblad nr. 3. 6620.102 Landskabsbroer, Hvinningdal og Skægkær Bæk Bilag til rettelsesblad nr. 3 6620.102 Landskabsbroer, Hvinningdal og Skægkær Bæk Projektændringer i forbindelse med ekspropriation VD/16.09.2012/sckj UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND NEDLÆGGELSE OG SIKRING AF OVERKØRSLER AARHUS - GRENAA (Besigtigelsesforretningen den 25. april 2018) 6. hæfte Onsdag

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND MOTORVEJEN BORDING FUNDER (Linjebesigtigelsesforretning den 30. og 31. marts 2006) 3. hæfte Torsdag den 30. marts 2006

Læs mere

BESIGTIGELSE HOVEDLANDEVEJ 123 >>> LUMSÅS ODDEN FRG.HAVN H12302 >>> CYKELSTI LUMSÅS GL. EBBELØKKEVEJ Ø ST

BESIGTIGELSE HOVEDLANDEVEJ 123 >>> LUMSÅS ODDEN FRG.HAVN H12302 >>> CYKELSTI LUMSÅS GL. EBBELØKKEVEJ Ø ST BESIGTIGELSE HOVEDLANDEVEJ 123 >>> LUMSÅS ODDEN FRG.HAVN H12302 >>> CYKELSTI LUMSÅS GL. EBBELØKKEVEJ Ø ST. 9.829 11.194 Vejdirektoratet har lokalkontorer i Aalborg, Fløng, Middelfart, Næstved og Skanderborg

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND HADERUP OMFARTSVEJ (Linjebesigtigelsesforretningen den 4. og 5. oktober 2017) 1. hæfte Onsdag den 4. oktober 2017 kl.

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende statsveje på Øerne Etablering af ny fjordforbindelse ved Frederikssund (Rute 53 Frederikssund Elverdam) 10. hæfte Besigtigelsesforretningen

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende hovedlandevejsanlæg på Øerne Etablering af støjskærm ved Sundbrovej, Svendborg 1. hæfte Besigtigelsesforretningen den 3.-4.

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND MOTORVEJEN KLIPLEV SØNDERBORG (Detailbesigtigelsesforretning den 14. og 15. november 2007) 12. hæfte Onsdag den 14.

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende statsveje på Øerne Anlæg af Hønsinge Omfartsvej 1. hæfte Besigtigelsesforretning den 20. januar 2016 Onsdag den 20. januar

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND MOTORVEJEN ØLHOLM VEJLE (Detailbesigtigelsesforretningen den 25. og 26. juni 2008) 9. hæfte Onsdag den 25. juni 2008

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende hovedlandevejsanlæg på Øerne Anlæg af nyt tilslutningsanlæg på Fynske Motorvej ved Odense SØ 1. hæfte Besigtigelsesforretningen

Læs mere

Holstebromotorvejen. Detailbesigtigelse mellem Aulum og Snejbjerg. Delstrækning Helstrupvej til Nørretanderupvej

Holstebromotorvejen. Detailbesigtigelse mellem Aulum og Snejbjerg. Delstrækning Helstrupvej til Nørretanderupvej Holstebromotorvejen Detailbesigtigelse mellem Aulum og Snejbjerg Delstrækning 47.6 49.94 Helstrupvej til Nørretanderupvej Deltagere 2 Projektleder John Kjærsgaard Landinspektør Karin Møller- Clausen Ingeniør

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende hovedlandevejsanlæg på Øerne. 1. hæfte Etablering af stitunnel med tilhørende rampeanlæg på hovedlandevej 522, Ballerup Byvej.

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende hovedlandevejsanlæg på Øerne 1. hæfte Besigtigelsesforretningen den 11. oktober 2011 Udbygning af Motorring 4 mellem Taastrup

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND MOTORVEJEN BORDING FUNDER (Detailbesigtigelsesforretningen den 10. april 2008 og den 16. og 17. april 2008) 12. hæfte

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND ØLHOLM VEJLE N (Linjebesigtigelsesforretningen den 30. og 31. maj 2007) 4. hæfte Onsdag den 30. maj 2007 kl. 19,30 samledes

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND MOTORVEJEN ØLHOLM VEJLE (Detailbesigtigelsesforretningen den 28. og 29. maj 2008) 8. hæfte Onsdag den 28. maj 2008 kl.

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen EKSTRAKTUDSKRIFT Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende anlæg af en fast forbindelse over Femern Bælt Udbygning af danske jernbanelandanlæg mellem Ringsted og 91.

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende anlæg i henhold til Lov om en Cityring. Metro-Cityringen 77. hæfte Supplerende besigtigelsesforretning, ekspropriation og

Læs mere

Holstebromotorvejen. Delstrækning st. 10,2-11,2 fra Struer Landevej til jernbanen

Holstebromotorvejen. Delstrækning st. 10,2-11,2 fra Struer Landevej til jernbanen Holstebromotorvejen Detailbesigtigelse mellem Holstebro og Mejrup (st. 10,2-16,6) og Nordre Ringvejs forlængelse Delstrækning st. 10,2-11,2 fra Struer Landevej til jernbanen HOLSTEBRO Holstebro- motorvejen

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen EKSTRAKTUDSKRIFT Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende statsveje på Øerne Etablering af ny fjordforbindelse ved Frederikssund (Rute 53 Frederikssund Elverdam) 36.

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND MOTORVEJEN RIIS-ØLHOLM

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND MOTORVEJEN RIIS-ØLHOLM UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND MOTORVEJEN RIIS-ØLHOLM (Besigtigelsesforretningen den 23. og 24. april 2008) 1. hæfte Onsdag den 23. april 2008 kl.

Læs mere

Ekspropriation. H123 Lumsås Odden Færgehavn. H Cykelsti Lumsås Gl. Ebbeløkkevej Øst. Fortegnelse nr. 1

Ekspropriation. H123 Lumsås Odden Færgehavn. H Cykelsti Lumsås Gl. Ebbeløkkevej Øst. Fortegnelse nr. 1 Ekspropriation H123 Lumsås Odden Færgehavn H123.02 Cykelsti Lumsås Gl. Ebbeløkkevej Øst Fortegnelse nr. 1 Særlige bestemmelser Odsherred Kommune Hovedlandevej 123, Lumsås Odden Færgehavn, st. 9.29 11.136

Læs mere

Holstebromotorvejen. Detailbesigtigelse mellem Mejrup og Tvis / st. 16,6-25,0. Delstrækning 16,60-18,80 fra Hattensvej til Savtrup Å

Holstebromotorvejen. Detailbesigtigelse mellem Mejrup og Tvis / st. 16,6-25,0. Delstrækning 16,60-18,80 fra Hattensvej til Savtrup Å Holstebromotorvejen Detailbesigtigelse mellem Mejrup og Tvis / st. 16,6-25,0 Delstrækning 16,60-18,80 fra Hattensvej til Savtrup Å Vejdirektoratets deltagere 2 Områdechef Svend Kold Projektleder Janie

Læs mere

H600514.01 CYKELSTI VED KARLSKOV. LODSEJERMØDE D. 12. SEPEMBER 2012

H600514.01 CYKELSTI VED KARLSKOV. LODSEJERMØDE D. 12. SEPEMBER 2012 DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 14. september 2012 12/09075-4 Lotte Fyhn lfy@vd.dk +45 7244 2309 H600514.01 CYKELSTI VED KARLSKOV. LODSEJERMØDE D. 12. SEPEMBER 2012 Med baggrund i, at Vejdirektoratet

Læs mere

Holstebromotorvejen. Detailbesigtigelse mellem Mejrup og Tvis / st. 16,6-25,0. Delstrækning 18,80-21,40 fra Savstrup Å til Lindholtvej

Holstebromotorvejen. Detailbesigtigelse mellem Mejrup og Tvis / st. 16,6-25,0. Delstrækning 18,80-21,40 fra Savstrup Å til Lindholtvej Holstebromotorvejen Detailbesigtigelse mellem Mejrup og Tvis / st. 16,6-25,0 Delstrækning 18,80-21,40 fra Savstrup Å til Lindholtvej Vejdirektoratets deltagere 2 Områdechef Svend Kold Projektleder Janie

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND NEDLÆGGELSE OG SIKRING AF OVERKØRSLER VARDE - NØRRE NEBEL (Besigtigelsesforretningen den 26. og 27. marts 2014) 2. hæfte

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende jernbaneanlæg på Øerne Anlæg af Den nye bane København-Ringsted 198. hæfte Møde den 17. december 2018 Solrød Kommune Mandag

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende hovedlandevejsanlæg på Øerne. 1. hæfte Besigtigelsesforretningen den 31. oktober samt 1. og 8. november 2011 Udvidelse af

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 29. januar 2013 12/04047 EKSPROPRIATION AF DEL AF EJENDOM Vejdirektoratet har behandlet din klage af 12. april 2012 på vegne af klager over Kommunens ekspropriationsbeslutning

Læs mere

Banedanmark. Den nye bane København Ringsted. Vedr. skærende veje og stier i Ishøj Kommune

Banedanmark. Den nye bane København Ringsted. Vedr. skærende veje og stier i Ishøj Kommune Banedanmark : Den nye bane København Ringsted Notat: Vedr. skærende veje og stier i Version: 1 Udarbejdet af: Banedanmark Dato: 9.januar 2012 Indhold 1. Indledning... 3 2. Omlægning af veje og stier...

Læs mere

Holstebromotorvejen. Detailbesigtigelse mellem Mejrup og Tvis / st. 16,6-25,0. Delstrækning 21,40 25,00 fra Lindholtvej til Morrevej

Holstebromotorvejen. Detailbesigtigelse mellem Mejrup og Tvis / st. 16,6-25,0. Delstrækning 21,40 25,00 fra Lindholtvej til Morrevej Holstebromotorvejen Detailbesigtigelse mellem Mejrup og Tvis / st. 16,6-25,0 Delstrækning 21,40 25,00 fra Lindholtvej til Morrevej Vejdirektoratets deltagere 2 Områdechef Svend Kold Projektleder Janie

Læs mere

M10 KØGE BUGT MOTORVEJEN 1052 GREVE S SOLRØD S ENTREPRISE 1052.100 VANDSYNSPROTOKOL

M10 KØGE BUGT MOTORVEJEN 1052 GREVE S SOLRØD S ENTREPRISE 1052.100 VANDSYNSPROTOKOL DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 25.juni 2012 M10-5123-007-0 Søren Ungstrup svu@ramboll.dk 5161 6255 M10 KØGE BUGT MOTORVEJEN 1052 GREVE S SOLRØD S ENTREPRISE 1052.100 VANDSYNSPROTOKOL ST. 126.30

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende statsveje på Øerne Anlæg af ny motorvej Syd om Regstrup (Rute 23 Elverdam Kalundborg) 3. hæfte Detailbesigtigelsen den 23.,

Læs mere

Udskriftafforhandlingsprotokollen

Udskriftafforhandlingsprotokollen Udskriftafforhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende hovedlandevejsanlæg på Øerne 1. hæfte Besigtigelsesforretningen den 27. oktober 2011 Trafiksanering af hovedlandevej 170, Rønne-Nexø,

Læs mere

HOLSTEBROMOTORVEJEN LINJEBESIGTIGELSE 27. JANUAR 2014 HOLSTEBRO N - AULUM

HOLSTEBROMOTORVEJEN LINJEBESIGTIGELSE 27. JANUAR 2014 HOLSTEBRO N - AULUM HOLSTEBROMOTORVEJEN LINJEBESIGTIGELSE 27. JANUAR 2014 HOLSTEBRO N - AULUM PROGRAM 18.30 Velkomst ved Kommissarius Mette Plejdrup Nielsen Tidsplan og proces Projektgennemgang PAUSE - med kaffe Spørgsmål

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND MOTERVEJEN HOLSTEBRO N - AULUM (Linjebesigtigelsesforretningen den 27. og 28. januar 2014) 2. hæfte Mandag den 27. januar

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende hovedlandevejsanlæg på Øerne Etablering af ny fjordforbindelse ved Frederikssund (Rute 53 Frederikssund Elverdam) 1. hæfte

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende anlæg i henhold til Lov om en Cityring. Metro-Cityringen 78. hæfte Supplerende besigtigelsesforretning og ekspropriation den

Læs mere

MOTORRING TAASTRUP- FREDERIKSSUNDSMOTORVEJEN VANDSYNSPROTOKOL

MOTORRING TAASTRUP- FREDERIKSSUNDSMOTORVEJEN VANDSYNSPROTOKOL DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 19. december 2011 11/14315-1 Hanne Breinholm hbs@vd.dk 7244 2525 MOTORRING 4 410 TAASTRUP- FREDERIKSSUNDSMOTORVEJEN VANDSYNSPROTOKOL ST. 9.800 14.200 ALBERTSLUND

Læs mere

Udbygning af Fynske Motorvej E20 mellem Odense Vest og Gribsvad. Besigtigelse oktober 2018 Station

Udbygning af Fynske Motorvej E20 mellem Odense Vest og Gribsvad. Besigtigelse oktober 2018 Station Udbygning af Fynske Motorvej E20 mellem Odense Vest og Gribsvad Besigtigelse oktober 2018 Station 169.670 182.300 Vejdirektoratets deltagere Projektchef Robin Højen Madsen Ingeniør - vej Per Øster Ingeniør

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND NEDLÆGGELSE OG SIKRING AF OVERKØRSLER VARDE - NØRRE NEBEL (Besigtigelsesforretningen den 29. september 2014) 3. hæfte

Læs mere

Haderup Omfartsvej. Detailbesigtigelse maj 2018 Delstrækning st. 2,40 4,00 Haderup Kultur og idrætscenter

Haderup Omfartsvej. Detailbesigtigelse maj 2018 Delstrækning st. 2,40 4,00 Haderup Kultur og idrætscenter Haderup Omfartsvej Detailbesigtigelse 2. 3. maj 2018 Delstrækning st. 2,40 4,00 Haderup Kultur og idrætscenter Haderup Omfartsvej Detailbesigtigelse St. 2,40 4,00 Vejdirektoratet viser vejens konsekvenser

Læs mere

BESIGTIGELSE >>> FYNSKE MOTORVEJ ETAPE 4045 >>> TILSLUTNINGSANLÆG VED ODENSE SØ

BESIGTIGELSE >>> FYNSKE MOTORVEJ ETAPE 4045 >>> TILSLUTNINGSANLÆG VED ODENSE SØ BESIGTIGELSE >>> FYNSKE MOTORVEJ ETAPE 4045 >>> TILSLUTNINGSANLÆG VED ODENSE SØ RU T E E 2 0 Vejdirektoratet har lokalkontorer i Aalborg, Fløng, Middelfart, Næstved og Skanderborg samt hovedkontor i København.

Læs mere

INFORMATIONSMØDE 16. november 2011 MOTORTRAFIKVEJ BREDSTEN - VANDEL

INFORMATIONSMØDE 16. november 2011 MOTORTRAFIKVEJ BREDSTEN - VANDEL INFORMATIONSMØDE 16. november 2011 MOTORTRAFIKVEJ BREDSTEN - VANDEL 1 PROGRAM 19.00 Velkomst / Præsentation Konkursforløbet Projektets nye tidsplan som følge af konkurs Ca. 19.30 Ekspropriation Støj, nærhed

Læs mere

Borgermøde Haderup Omfartsvej. 1. oktober 2014 i Haderup

Borgermøde Haderup Omfartsvej. 1. oktober 2014 i Haderup Borgermøde Haderup Omfartsvej 1. oktober 2014 i Haderup Dagsorden for mødet 19.00-19.15 Velkomst og indledning Finn Stengel Petersen, formand for Teknik- og Miljøudvalget i Herning Kommune Karsten Kirk

Læs mere

CYKELSTI THISTED HILLERSLEV. Borgermøde den 15. juni 2017

CYKELSTI THISTED HILLERSLEV. Borgermøde den 15. juni 2017 CYKELSTI THISTED HILLERSLEV Borgermøde den 15. juni 2017 DAGSORDEN Baggrunden for cykelstien Projektet Tidsplan Arealerhvervelse Spørgsmål BAGGRUNDEN FOR CYKELSTIEN Trafiksikkerhed og tryghed Vejens bredde

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 22. februar 2011 10/00745 EKSPROPRIATION TIL Y R VEJ. Vejdirektoratet har behandlet din klage af 12. januar 2010 på vegne af H C B over Kommunens beslutning af

Læs mere

SUNDS OMFARTSVEJ VEJPROJEKTET

SUNDS OMFARTSVEJ VEJPROJEKTET VEJPROJEKTET Vejdirektoratet bygger fem kilometer omfartsvej vest om Sunds DERFOR BYGGER VI Den nye omfartsvej vil især aflaste Sunds for den tunge, gennemkørende trafik. Beboerne i Sunds vil derfor opleve

Læs mere

Ny Fjordforbindelse ved Frederikssund. Informationsmøde i Frederikssund 19. marts 2015 kl.19.00

Ny Fjordforbindelse ved Frederikssund. Informationsmøde i Frederikssund 19. marts 2015 kl.19.00 Ny Fjordforbindelse ved Frederikssund Informationsmøde i Frederikssund 19. marts 2015 kl.19.00 Borgmester John Schmidt Andersen Frederikssund Kommune Aftenens ordstyrer Trine Sick Erik Stoklund Larsen

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende hovedlandevejsanlæg på Øerne. 1. hæfte Besigtigelsesforretningen den 29.- 30. marts 2011. Opgradering af hovedlandevej 119

Læs mere

Vedr. matr.nr. 13ii Kregme By, Kregme

Vedr. matr.nr. 13ii Kregme By, Kregme Trafik og Veje Rådhuspladsen 1 DK 3300 Frederiksværk 3. september 2015 Side 1 af 4 Sagsnr 2014/0010182 CPR/CVR Bent Brønnum Rygårds Alle 34, Tibirke Sand 3300 Frederiksværk Vedr. matr.nr. 13ii Kregme By,

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen EKSTRAKTUDSKRIFT Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende anlæg af en fast forbindelse over Femern Bælt Udbygning af danske jernbanelandanlæg mellem Ringsted og Holeby

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND NEDLÆGGELSE OG SIKRING AF OVERKØRSLER VARDE - NØRRE NEBEL (Besigtigelsesforretningen den 18. og 19. marts 2014) 1. hæfte

Læs mere

U D S K R I F T AF PROTOKOLLEN FOR OVERTAKSATIONSKOMMISSIONEN FOR NORDJYLLAND OG VIBORG

U D S K R I F T AF PROTOKOLLEN FOR OVERTAKSATIONSKOMMISSIONEN FOR NORDJYLLAND OG VIBORG U D S K R I F T AF PROTOKOLLEN FOR OVERTAKSATIONSKOMMISSIONEN FOR NORDJYLLAND OG VIBORG Torsdag den 5. marts 2014 kl. 9.30 samledes overtaksationskommissionen på pendlerpladsen ved Haverslev. Til stede

Læs mere

HERNING - HOLSTEBRO MOTORVEJEN INFORMATIONSMØDE FOR LEVERANDØRER VEDR. UDBUDSSTRATEGI DEN 26. FEBRUAR 2014

HERNING - HOLSTEBRO MOTORVEJEN INFORMATIONSMØDE FOR LEVERANDØRER VEDR. UDBUDSSTRATEGI DEN 26. FEBRUAR 2014 HERNING - HOLSTEBRO MOTORVEJEN INFORMATIONSMØDE FOR LEVERANDØRER VEDR. UDBUDSSTRATEGI DEN 26. FEBRUAR 2014 PROGRAM 12.30 Velkomst og præsentation Formål med mødet Strategi for udbud og overvejelser - ved

Læs mere

Haderup Omfartsvej. Detailbesigtigelse maj 2018 Delstrækning st. 4,00 7,70 Haderup Kultur og idrætscenter

Haderup Omfartsvej. Detailbesigtigelse maj 2018 Delstrækning st. 4,00 7,70 Haderup Kultur og idrætscenter Haderup Omfartsvej Detailbesigtigelse 2. 3. maj 2018 Delstrækning st. 4,00 7,70 Haderup Kultur og idrætscenter Haderup Omfartsvej Detailbesigtigelse St. 4,0 7,70 Vejdirektoratet viser vejens konsekvenser

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen

Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende anlæg i henhold til Lov om en Cityring. Metro-Cityringen 162. hæfte Supplerende besigtigelsesforretning den 26. august 2014.

Læs mere

11920 Syd om Regstrup. Møde nr. 2 i Naboforum den 17. august 2016

11920 Syd om Regstrup. Møde nr. 2 i Naboforum den 17. august 2016 11920 Syd om Regstrup Møde nr. 2 i Naboforum den 17. august 2016 Dagsorden 1. Velkomst og status på projektet 2. Oldtidsfund ved Skovvejen v/ museumsinspektør Lone Claudi- Hansen, Museum Vestsjælland 3.

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende hovedlandevejsanlæg på Øerne. 1. hæfte Besigtigelsesforretningen den 8. marts 2011. Anlæg af Slagelse Omfartsvej, Etape 2

Læs mere

HOLSTEBROMOTORVEJEN INFORMATIONSMØDE 27. JUNI 2013

HOLSTEBROMOTORVEJEN INFORMATIONSMØDE 27. JUNI 2013 HOLSTEBROMOTORVEJEN INFORMATIONSMØDE 27. JUNI 2013 PROGRAM 19.00 Velkomst og kort introduktion til motorvejsprojektet ved projektchef Søren Andersen - Hvor kommer vejen til at ligge? - Processen med erhvervelse

Læs mere

NY VEJADGANG SVENDBORG BRAKES DETAILPROJEKT

NY VEJADGANG SVENDBORG BRAKES DETAILPROJEKT Til Svendborg Brakes A/S Svendborg Kommune Dokumenttype Projektbeskrivelse Dato Marts 2010 NY VEJADGANG SVENDBORG BRAKES DETAILPROJEKT Til Svendborg Brakes A/S Svendborg Kommune Dokumenttype Projekt beskrivelse

Læs mere

Omklassificering af vandløb, gennemgang af vandløbsstrækninger

Omklassificering af vandløb, gennemgang af vandløbsstrækninger Bilag 2 Omklassificering af vandløb, gennemgang af vandløbsstrækninger Den øverste del af Lille Bæk, 1.052 meter Vandløbsstrækningen foreslås nedklassificeret fra offentligt til privat vandløb. Hele vandløbsstrækningen

Læs mere

Projektbeskrivelse. Etablering af grøft, Øster Høgildvej 29, 7400 Herning

Projektbeskrivelse. Etablering af grøft, Øster Høgildvej 29, 7400 Herning Projektbeskrivelse Etablering af grøft, Øster Høgildvej 29, 7400 Herning Oktober 2016 Indhold 1. Projektets formål...3 2. Projektområde...3 2.1 Lokalitetsbeskrivelse...3 3. Nuværende forhold...4 3.1 Vandløb...4

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende hovedlandevejsanlæg på Øerne. 1. hæfte Besigtigelsesforretningen den 17. august 2010. Etablering af forbindelsesrampe til

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende hovedlandevejsanlæg på Øerne. 3. hæfte Ekspropriationsforretningen den 21. juni 2011. Etablering af forbindelsesrampe til

Læs mere

Mød folkene bag. Holstebromotorvejen

Mød folkene bag. Holstebromotorvejen Mød folkene bag Holstebromotorvejen Nogle af de bedste øjeblikke i arbejdslivet opstår, når man lykkes med en kompleks udfordring. Derfor går vi i Vejdirektoratet altid til opgaven med et helt særligt

Læs mere

Holstebromotorvejen. Detailbesigtigelse mellem Ljørring og Sinding. Delstrækning 33,50 34,74 Løven Å til Romvigvej

Holstebromotorvejen. Detailbesigtigelse mellem Ljørring og Sinding. Delstrækning 33,50 34,74 Løven Å til Romvigvej Holstebromotorvejen Detailbesigtigelse mellem Ljørring og Sinding Delstrækning 33,50 34,74 Løven Å til Romvigvej Deltagere 2 Projektleder John Kjærsgaard Landinspektør Karin Møller- Clausen Ingeniør (projekt)

Læs mere

EKSPROPRIATION - TIL FORBEDRING AF VEJE

EKSPROPRIATION - TIL FORBEDRING AF VEJE EKSPROPRIATION - TIL FORBEDRING AF VEJE EKSPROPRIATION TIL FORBEDRING AF VEJE Pjecen beskriver, hvad der sker, når staten eksproprierer. Hvad ekspropriation betyder Hvorfor der er en Ekspropriationskommission,

Læs mere

ANLÆGSARBEJDET SUNDS OMFARTSVEJ

ANLÆGSARBEJDET SUNDS OMFARTSVEJ ANLÆGSARBEJDET SUNDS OMFARTSVEJ i denne pjece, er du velkommen til at kontakte: SUNDS OMFARTSVEJ UDGIVET AF Vejdirektoratet, Anlægsdivisionen Maj 2011 REDAKTION Bjørn Kock Sørensen LAYOUT Flemming Byg

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON LEDNINGSPROTOKOL VEDRØRENDE AFTALER MELLEM VEJDIREKTORATET OG NOE A/S H475 STRUER - LEMVIG H475.02 CYKELSTI FABJERG - LEMVIG JANUAR 2013 Protokollen består af følgende

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen EKSTRAKTUDSKRIFT Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende anlæg af en fast forbindelse over Femern Bælt Udbygning af danske jernbanelandanlæg mellem Ringsted og Holeby

Læs mere

Notat Udarbejdet af Bente Christensen 17. maj 2017 på vegne af Banedanmark.

Notat Udarbejdet af Bente Christensen 17. maj 2017 på vegne af Banedanmark. Notat Udarbejdet af Bente Christensen 17. maj 2017 på vegne af Banedanmark. Nærværende notat er udarbejdet til Miljøstyrelsen ifm. de ændringer til VVM-anmeldelsen fremsendt 14. oktober 2016, der er besluttet

Læs mere

VEJLEDNING OG ALMINDELIGE VILKÅR VEDRØRENDE EKSPROPRIATIONER til vejformål i HERNING KOMMUNE

VEJLEDNING OG ALMINDELIGE VILKÅR VEDRØRENDE EKSPROPRIATIONER til vejformål i HERNING KOMMUNE VEJLEDNING OG ALMINDELIGE VILKÅR VEDRØRENDE EKSPROPRIATIONER til vejformål i HERNING KOMMUNE - 1 - Indhold 1. Lovhjemmel... 3 2. Åstedsforretning... 3 3. Ekspropriationsbeslutning... 3 4. Klagemuligheder...

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende jernbaneanlæg på Øerne Anlæg af en ny bane København-Ringsted 180. hæfte Besigtigelses- og ekspropriationsforretningen den

Læs mere

Side 1. Protokol over åstedsforretning med påfølgende forligsforhandling den 29. april 2015

Side 1. Protokol over åstedsforretning med påfølgende forligsforhandling den 29. april 2015 Side 1 Protokol over åstedsforretning med påfølgende forligsforhandling den 29. april 2015 I anledning af anlæg af dobbeltrettet cykelsti langs Faxevejs og Rønnedevejs sydside fra Rønnede til Faxe, afholdtes

Læs mere

Afvisning af klage over nedlæggelse af del af kommunevejen Ågabsvej

Afvisning af klage over nedlæggelse af del af kommunevejen Ågabsvej Dato 9. december 2015 Sagsbehandler Kim Remme Birkholm Mail kbf@vd.dk Telefon +45 7244 3065 Dokument 15/15959-8 Side 1/5 Afvisning af klage over nedlæggelse af del af kommunevejen Ågabsvej I har i brev

Læs mere

motorvejen bording - funder - anl ægsarbejdet

motorvejen bording - funder - anl ægsarbejdet motorvejen bording - funder - anl ægsarbejdet Er der spørgsmål, som du ikke finder svar på i denne pjece, er du velkommen til at kontakte: Projektbeskrivelse Projektleder Robin Højen Madsen Vejdirektoratet,

Læs mere

I jeres brev af 5. juni 2012 har I klaget over Kommunens beslutning af 24. april 2012 1 om ekspropriation til etablering af en cykelsti langs T vej.

I jeres brev af 5. juni 2012 har I klaget over Kommunens beslutning af 24. april 2012 1 om ekspropriation til etablering af en cykelsti langs T vej. DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 19. april 2013 12/06000-25 Søren Peter Kongsted spk@vd.dk 7244 3113 EKSPROPRIATION TIL ETABLERING AF CYKELSTI I jeres brev af 5. juni 2012 har I klaget over Kommunens

Læs mere

CYKELSTI, HUMLUM ODDESUND SYD, STRUER

CYKELSTI, HUMLUM ODDESUND SYD, STRUER Notat 29. marts 2012 Revideret 30. jan. 2014 CYKELSTI, HUMLUM ODDESUND SYD, STRUER Projekt nr. 207450 Dokument nr. 123762000 Version 1 Udarbejdet af MSZ Kontrolleret af PTK Godkendt af CWI Fase 2-programmering

Læs mere

Åstedsforretning. Ekspropriation til anlæg af cykelsti langs Vildbjergvej og Ejsingkærvej.

Åstedsforretning. Ekspropriation til anlæg af cykelsti langs Vildbjergvej og Ejsingkærvej. Herning kommune Åstedsforretning Ekspropriation til anlæg af cykelsti langs Vildbjergvej og Ejsingkærvej. Udskrift af protokollen fra åstedsforretningen 3. og 4. april 2013 Geopartner Landinspektørgården

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON. <DATO> <ESDH> <NAVN> 7244 <XXXX>

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON. <DATO> <ESDH> <NAVN> 7244 <XXXX> DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON @vd.dk 7244 LEDNINGSPROTOKOL VEDRØRENDE AFTALER MELLEM VEJDIREKTORATET OG FABJERG VANDVÆRK H475 STRUER - LEMVIG H475.02 CYKELSTI

Læs mere

Vi kan vurdere, om kommunen i forbindelse med sin afgørelse har fulgt vejloven, forvaltningsloven 3 og almindelige forvaltningsretlige regler.

Vi kan vurdere, om kommunen i forbindelse med sin afgørelse har fulgt vejloven, forvaltningsloven 3 og almindelige forvaltningsretlige regler. Dato 26. oktober 2017 Sagsbehandler Kim Remme Birkholm Mail kbf@vd.dk Telefon +45 7244 3065 Dokument 17/10857-5 Side 1/5 Afgørelse af klage over nedklassificering af en strækning af Fælledvej Vejdirektoratet

Læs mere

NORDLIG OMFARTSVEJ VED NÆSTVED INFORMATIONSMØDE DEN 2. APRIL 2013

NORDLIG OMFARTSVEJ VED NÆSTVED INFORMATIONSMØDE DEN 2. APRIL 2013 NORDLIG OMFARTSVEJ VED NÆSTVED INFORMATIONSMØDE DEN 2. APRIL 2013 NIELS KORSGAARD PROJEKTLEDER - VEJDIREKTORATET PROGRAM Kl. 19.00-19.10: Velkomst v/ Projektleder Niels Korsgaard Kl. 19.10-19.20 : Procedurer

Læs mere

NÆSTVED OMFARTSVEJ VANDSYNSPROTOKOL

NÆSTVED OMFARTSVEJ VANDSYNSPROTOKOL Til Næstved Kommune Dokumenttype Rapport Dato Juli, 2010 NÆSTVED OMFARTSVEJ VANDSYNSPROTOKOL VANDSYNSPROTOKOL Revision 1 Dato 2010-07-15 Udarbejdet af ADAS Kontrolleret af SVU Godkendt af MTV Beskrivelse

Læs mere

UDSKRIFT. forhandlingsprotokollen. for ekspropriation i henhold til. lov om miljøbeskyttelse jfr. procedure i h.t. lov om offentlige veje.

UDSKRIFT. forhandlingsprotokollen. for ekspropriation i henhold til. lov om miljøbeskyttelse jfr. procedure i h.t. lov om offentlige veje. UDSKRIFT af forhandlingsprotokollen for ekspropriation i henhold til lov om miljøbeskyttelse jfr. procedure i h.t. lov om offentlige veje. Ekspropriation til regnvandsbassin ved Birkelse Med henblik på

Læs mere

I brev af 24. september har klager klaget over Kommunens beslutning af 27. juni om ekspropriation til etablering af en sti.

I brev af 24. september har klager klaget over Kommunens beslutning af 27. juni om ekspropriation til etablering af en sti. DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 4. februar 2013 12/10831 EKSPROPRIATION TIL ETABLERING AF STI I brev af 24. september har klager klaget over Kommunens beslutning af 27. juni 2012 1 om ekspropriation

Læs mere

Ekspropriation. af arealer og ejendomme til statens veje

Ekspropriation. af arealer og ejendomme til statens veje Ekspropriation af arealer og ejendomme til statens veje Information om Ekspropriation af arealer og ejendomme til vejanlæg Denne pjece beskriver, hvad der sker i forbindelse med en ekspropriation af arealer

Læs mere

Som en del af byudviklingsprojektet Tankefuld skal Johannes Jørgensens Vej forlænges.

Som en del af byudviklingsprojektet Tankefuld skal Johannes Jørgensens Vej forlænges. NOTAT Projekt Forlængelse af Johannes Jørgensens Vej Projektnummer 1331400089 Emne Til Fra Forprojekt Svendborg Kommune Orbicon/ Mie Haugsted Flindt Udgivet 21-01-2015 Revideret 1. Baggrund Som en del

Læs mere

Du klager endvidere på vegne af P, der ejer matr. nr. 2ag, 5be og 5ch Kinderup, Horsens.

Du klager endvidere på vegne af P, der ejer matr. nr. 2ag, 5be og 5ch Kinderup, Horsens. Dato 23. juni 2016 Sagsbehandler Tom Løvstrand Mortensen Mail tlm@vd.dk Telefon +45 7244 3119 Dokument 16/04087-36 Side 1/6 Ekspropriation til anlæg af cykelsti, Vodskovvej Vejdirektoratet har behandlet

Læs mere

NOTAT. Cykelsti ved Videbæk. Projektnummer Ringkøbing-Skjern Kommune. Emne Teknisk notat af 11/ Mogens Dahl

NOTAT. Cykelsti ved Videbæk. Projektnummer Ringkøbing-Skjern Kommune. Emne Teknisk notat af 11/ Mogens Dahl NOTAT Projekt Cykelsti ved Videbæk Projektnummer 1351600082 Kundenavn Ringkøbing-Skjern Kommune Emne Teknisk notat af 11/01-2017 Til Fra Kvalitetssikring Mogens Dahl Kresten Lysholdt-Andersen KIRK 1/8

Læs mere

Holstebromotorvejen. Marts 2015

Holstebromotorvejen. Marts 2015 Holstebromotorvejen Marts 2015 Vi bygger for fremkommelighed Visualiseringen viser motorvejen, set øst for Holstebro. Her ses dalbroerne ved Savstrup Å og Storå samt Hodsagervej, som føres under motorvejen.

Læs mere

LEDNINGSPROTOKOL H475 STRUER LEMVIG H475.01 CYKELSTI MELLEM BORUM OG FABJERG 01. FEBRUAR 2012

LEDNINGSPROTOKOL H475 STRUER LEMVIG H475.01 CYKELSTI MELLEM BORUM OG FABJERG 01. FEBRUAR 2012 LEDNINGSPROTOKOL H475 STRUER LEMVIG H475.01 CYKELSTI MELLEM BORUM OG FABJERG 01. FEBRUAR 2012 Thomas Helsteds Vej 11 8660 Skanderborg vd@vd.dk EAN 5798000893450 Postboks 529 Telefon 7244 2200 vejdirektoratet.dk

Læs mere

BORGERMØDE UDBYGNING AF E20/E45 FREDERICIA - KOLDING. 24. og 25. AUGUST 2010

BORGERMØDE UDBYGNING AF E20/E45 FREDERICIA - KOLDING. 24. og 25. AUGUST 2010 BORGERMØDE UDBYGNING AF E20/E45 FREDERICIA - KOLDING 24. og 25. AUGUST 2010 DAGSORDEN FOR MØDET 19.00 Velkomst og baggrund Ole Kirk, Planlægningschef, Vejdirektoratet 19.10 Præsentation af undersøgelserne,

Læs mere

Viborg Ingeniørerne. 1 Indledning. Dobbeltrettet cykelsti mellem Rødding og Vammen Trafiksikkerhedsrevision trin 1. Indhold. 1.

Viborg Ingeniørerne. 1 Indledning. Dobbeltrettet cykelsti mellem Rødding og Vammen Trafiksikkerhedsrevision trin 1. Indhold. 1. Dobbeltrettet cykelsti mellem Rødding og Vammen Trafiksikkerhedsrevision trin 1 9. juli 2010 TVO/sb Indhold 1 Indledning... 1 1.1 Baggrund... 1 1.2 Revisionsprocessen... 2 1.3 Revisionsgrundlaget... 2

Læs mere