Sæt fokus på din kommunikation!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sæt fokus på din kommunikation!"

Transkript

1 Sæt fokus på din kommunikation!

2 2 Kommunikationskurser & retorisk træning Kursus i præsentationsteknik side 3 Kursus i argumentation og samtale side 4 Kursus om PowerPoint side 5 Kursus i skriveteknik side 6 Komma- og grammatikkursus side 7 Kursus i taleskrivning side 8 Individuel retorisk træning og ledertræning side 9 Lidt om side 11 Alle kurser udbydes som virksomhedskurser og som åbne kurser

3 3 Kursus i præsentationsteknik - Bliv set, hørt og husket. Få overblik og overskud i din kommunikation På kurset i præsentationsteknik får du sat fokus på hele processen fra udformningen af dine budskaber til din personlige gennemslagskraft under fremførelsen. Med retorisk teori, nyttige tricks og personlig træning lærer du at opbygge og levere din præsentation effektivt, troværdigt og overbevisende. På kurset i præsentationsteknik får du styr på at Udvælge og bearbejde indhold og argumenter Gøre din viden tilgængelig og formidle den overbevisende Tilpasse dine oplæg og præsentationer, så de rammer og griber dit publikum Udvikle din personlige stil og optimere din gennemslagskraft Bevare styringen af din PowerPoint-præsentation Skabe stemninger, oplevelser og bifald Håndtere nervøsitet og uforudsete situationer Bruge dit kropssprog og din stemmeføring til at underbygge dine pointer Styrk din performance med individuel træning På kurset i præsentationsteknik finder du ud af, hvor dine styrker ligger, og hvad du med fordel kan ændre for at blive endnu bedre. Vi arbejder både i hold og med den enkeltes performance, og vil modtage gode råd og sparring af din retoriske konsulent. Du får grundlæggende viden om præsentationsteknik og bliver samtidig trænet i lige præcis det, der gør dig til en overbevisende taler og oplægsholder, så du efter kurset fremstår kompetent og med overskud både fagligt og i din kommunikation. Se dig selv på video og følg udviklingen På kurset optager vi alle deltagerne på video, så de kan følge deres udvikling og bruge optagelserne til videre læring. Det får virksomheden ud af det Med kurset i præsentationsteknik bliver virksomhedens mundtlige formidling mere målrettet, klar og overbevisende og medarbejderens forberedelsestid reduceres. Virksomhedens vigtige viden, hovedbudskaber og beslutninger formidles mere effektivt og forståeligt til kolleger, kunder, samarbejdspartnere og interessenter, der fremover oftere kan handle efter hensigten, når kursusdeltageren har holdt et oplæg, et pitch eller en præsentation.

4 4 Kursus i argumentation og samtale - Lær at kommunikere strategisk og taktisk Få samling på din argumentation og dine samtaler, så du fremover kan kommunikere med mere overskud og gennemslagskraft og virke mere motiverende til møder, samtaler og debatter. På dette retorik- og kommunikationskursus lærer du om argumenters opbygning og virkemåder, og om hvordan du kan planlægge dine samtaler og din kommunikation mere strategisk. Lær, hvordan du kan overbevise andre om dine ideer, pointer og beslutninger, hvordan du kan afkode andres argumenter, og hvordan du med ganske få greb kan skabe stemninger samt øget tilslutning til bestemte sager. På kommunikationskurset får du styr på at Bygge argumenter og samtaler op Flytte den/dem, du er i dialog med Danne dig et overblik over argumentationsprocessen Skabe øget tilslutning til dine forslag, ideer og beslutninger Gennemskue argumentation i almindelige samtaler Argumentere strategisk Forstå mekanismerne i en samtale Håndtere indvendinger Få ret på en måde, så de andre ikke har noget imod det Kommunikér strategisk og overbevisende Strategisk argumentation kan forbedre dine muligheder for at skabe tilslutning. Du lærer at komme modparten i forkøbet og udtømme modargumenter ved selv at komme ind på dem og tilbagevise dem, før din modpart fremfører dem. Udbyttet for virksomheden Medarbejdere, der kan kommunikere strategisk og argumentere målrettet, vil ikke blot bedre kunne trænge igennem med arbejdspladsens budskaber og beslutninger, men vil i højere grad også kunne motivere, overbevise og skabe øget tilslutning både internt og eksternt.

5 5 Kursus om PowerPoint Præsentationsredskaber skal styrke ikke styre din formidling Teksttunge slides, for mange punkter opstillet, uoverskuelige data og forvirrende grafer og billeder. Jo mere energi og opmærksomhed tilhøreren bruger på at forstå og læse dine slides, jo mindre er der tilbage til at høre på dig. Kurset er både til dem, der selv holder oplæg, og til dem, der laver præsentationer til andre, fx kommunikationsmedarbejdere. Det tager udgangspunkt i samspillet mellem oplægsholderen og præsentationsredskabet (fx PowerPoint eller Prezi) og lærer dig at Kurset består af teori og en hel masse praksis. Under en guidet proces skal du udarbejde en præsentation, hvor du tager udgangspunkt i en aktuel case - gerne fra dit arbejde. På PowerPoint-kurset får du styr på at Holde dit oplæg, så du styrer præsentationen og den ikke styrer dig! Bruge slides, så de supplerer og underbygger oplæg og præsentationer Lave en præsentation mere effektivt og fængende Bruge præsentationsprogrammets basale funktioner, så de tjener dit formål bedst Levere tung og omfattende information på en måde, der ikke trætter modtageren Styr publikums fokus Efter kurset kan du opbygge en præsentation, der formidler præcis det, du ønsker, så oplægsholderen (hvad enten det er dig selv eller en anden) bevarer kontrollen og bedre kan styre, hvor publikum retter opmærksomheden hen. Du lærer kort sagt at styre publikums fokus og formidle din viden mere effektivt og rammende. Udbyttet for virksomheden PowerPoint-præsentationer bliver brugt til rigtigt mange ting i de fleste organisationer. Kurset hjælper medarbejderen til at bruge et præsentationsredskab på den måde, der er mest hensigtsmæssig i den konkrete situation hvad enten det er som intern afrapportering, standardpræsentationer om virksomhedens produkter eller beslutningsoplæg. Medarbejderen bliver kort sagt bedre til effektivt at videregive viden, information og argumenter, så modtageren hurtigt og nemt kan forstå og forholde sig til hovedbudskabet.

6 6 Kursus i skriveteknik Gør dine tekster målrettede og fængende Har du brug for nye skriveværktøjer og nye skriveprocesser? Har du brug for at skrive mere fængende og få dine informationer og budskaber klart ud til dine modtagere? Har du brug for at skrive mere struktureret og effektivt? Så er dette skrivekursus det rette for dig! Hvad enten det er pressemeddelelser, nyhedsbreve, artikler til intranettet, beslutningsoplæg eller notater, får du på dette skrivekursus brugbare input, ny viden og vigtige værktøjer til, hvordan du effektiviserer din skriveproces, forbedrer dine skrivekundskaber og får dine budskaber klart og fængende igennem. På skrivekurset får du styr på at Komme hurtigt i gang med skrivningen Få ideer og sortere i dem Opdele skriveprocessen i overskuelige faser Strukturere teksten efter nogle enkle og effektive modeller Argumentere strategisk i din tekst Lave målgruppeanalyse og kommunikationsanalyse Skabe overblik for læseren Vække læserens interesse Arbejde systematisk og modtagerorienteret med dit sprog Få læseren til at huske dine pointer og handle på dem! Arbejd med en konkret tekst på skrivekurset Kurset tager udgangspunkt i den type tekst, du plejer at producere, og på kurset arbejder du med en aktuel tekst fra dit arbejde, som du løbende får feedback på. På skrivekurset lærer du at dele din skrivning op i faser, at indhente brugbar feedback og allerede tidligt i processen skabe klarhed over, hvad teksten skal indholde. Udbyttet for virksomheden Medarbejdernes skriveproces og selve tekstskrivningen bliver fremover mere effektiv og målrettet. Teksterne fremstår mere velskrevne. Budskaber og information kommer klarere, lettere og mere elegant ud til modtagerne hvad enten det er nyheder, interne notater eller informationsbreve, der skal skrives. Styrk virksomhedens skriftlige kommunikation, og du styrker din virksomheds troværdighed, både internt og eksternt.

7 7 Komma- og grammatikkursus - Få helt styr på dine ord og tegn På dette komma- og grammatikkursus lærer du at få renset ud i dine fejl og fremstå mere kompetent på skrift. Uden forstyrrende fejl fremstår din og virksomhedens skriftlige kommunikation mere professionel, og efter kursusdagene vil du kunne formidle viden, information og budskaber mere korrekt, troværdigt og læsevenligt. Har du aldrig fået helt styr på grammatikken og kommareglerne, eller har du brug for et grundigt eftersyn? Så er dette kursus det rette for dig, hvad enten du skriver informationstekster, artikler, hjemmesidetekster eller s. På grammatikkurset får du styr på de ord og vendinger, der typisk driller dig, og du lærer at undgå klassiske sprogfejl. Og så lærer du de grundlæggende kommaregler dem med kryds og bolle en gang for alle. På grammatikkurset får du styr på at Opbygge sætninger mere hensigtsmæssigt Skabe større klarhed i dine formuleringer Sætte korrekte kommaer ud fra kryds og bolle (grammatisk komma) Se, hvornår der skal være nutids-r på udsagnsord Lave korrekte orddelinger og tackle sammensatte ord Undgå de typiske fejl og faldgruber i det danske sprog Øvelse gør mester Vi arbejder med tavleundervisning, øvelser og rettelser dagen lang, så du får din nye viden indarbejdet. Og vi lover dig også at tale om skævheder, smutveje og små besværligheder i det danske sprog, så kursusoplevelsen bliver mere underholdende end rent terperi. Vi indleder og afslutter med en test, så du kan se din forbedring. Udbyttet for virksomheden Tekster er ubestridt den mest anvendte måde for virksomheder og organisationer at kommunikere med deres modtagere på. Modtagerne udsættes hver dag for tusindvis af ord og tegn, så hvad enten det er vigtig information eller nyheder, man sender ud eller uploader, så er det troværdighedsopbyggende og fremmende for ens formål at skrive korrekte tekster. Efter kurset kan virksomhedens skriftlige kommunikation gennemgås og rettes, så den fremstår professionel og troværdig.

8 8 Kursus i taleskrivning - Når du skal ramme rigtigt for andre Laver du alt, undtagen at holde talen? Er din opgave at levere et manuskript, der får publikum til at huske de centrale pointer og argumenter og giver taleholderen de bedste betingelser for at brænde igennem? Så er dette kursus det rette for dig! Hvad enten du skriver til ministeren, borgmesteren, direktøren eller embedsmanden, så får du på dette kursus i taleskrivning vigtige input og retoriske redskaber til at styrke taleskrivningsprocessen fra ide- og researchfase til arbejdet med taleholderen, målgruppen, sproget, billederne og følelserne. Book kurset i taleskrivning og få Metoder til at generere ideer og til at sortere i dem Modeller til at strukturere talen, så pointerne træder klart frem Midler til at arbejde med sproget på, så publikum husker budskaberne Måder at få brugbar feedback på under hele skriveprocessen, og Manuskriptteknisk kunnen, så din taler har frihed til at brænde igennem. Få gennemtestet viden om taleskrivning Der er blevet skrevet om og undervist og forsket i taleteknik i over 2000 år. Vi bygger vores taleskrivningskurser op over både klassisk retorisk talelære og den nyeste forskning på området. Retorisk taleteknik giver dig indblik i grundvilkårene for mundtlig formidling og lærer dig at skrive effektive taler, der får taleren til at brænde igennem og giver publikum de bedste betingelser for at forstå budskabet, følge argumentationen og handle på konklusionen. Udbyttet for virksomheden En gode tale øger simpelthen chancen for succes, når virksomheden skal iværksætte forandringer store som små. Jo bedre taleskriveren er til at strukturere talen og lægge op til talerens styrker og skjule svaghederne, jo mere kan taleren koncentrere sig om fremførelsen og om at brænde igennem. Og det er det, der gør hele forskellen for virksomheden eller organisationen.

9 9 Individuel retorisk træning og ledertræning Kommunikér professionelt, målrettet og inspirerende Skal du melde hårde budskaber ud, kommunikere forandringer eller motivere medarbejdere? Skal du ofte informere om ny viden, nye resultater eller vigtige data og nøgletal? Eller skal du overbevisende fortælle om virksomhedens visioner og mål? Kort sagt har du vigtig viden og vigtige budskaber, så er retorisk kommunikationstræning det rette for dig. Få styrket din ledelseskommunikation her og nu Med et retorisk ledertræningsforløb udvikler og styrker du din kommunikation allerede efter få træningssessioner. Uanset om du er leder, specialist eller nøglemedarbejder, så kan vores retoriske træning skærpe dine budskaber og gennemslagskraft, sikre at din viden bliver hørt og sørge for, at dine ideer bliver husket. Formålet er at træne dig i at fremstå autentisk, professionel og kompetent, så du fremover rammer og rykker din modtager. Skærp din performance og dine budskaber Med individuel retorisk træning bliver din kommunikation udfordret og udviklet. Du får ny viden og nye værktøjer til, hvordan du skærper din kommunikation og performance, inden du næste gang står foran medarbejderstaben, går ind i mødelokalet eller sender en afgørende mail rundt i organisationen. Det vigtige er formidlingen af dit budskab, og hvis det skal bære igennem, skal du fremstå troværdig og engageret for din modtager. Få målt din retoriske performance I løbet af kommunikationstræningen kortlægger og videreudvikler vi din kommunikationsprofil og tager udgangspunkt i de vilkår, der gør sig gældende i din hverdag. Vi har udviklet redskaber til at afdække din retoriske profil inden for bl.a. performance, troværdighed og gennemslagskraft, som vi kan tilbyde som en del af kommunikationstræningen.

10 10 Det får du ud af den retoriske kommunikationstræning Styrket kommunikation og bedre ledelse Ny viden og nye kommunikationsværktøjer Større troværdighed, appel og gennemslagskraft En mere professionel og overbevisende performance Mere overskud i din kommunikation og position Budskabstræning så du siger det rigtige Argumentationsteknik så du er taktisk foran Mere målrettet og strategisk kommunikation Et kropssprog og sprog, der passer til modtagerne og situationen Du bliver set, hørt og husket Det får resten af virksomheden ud af din kommunikationstræning Dine modtagere har brug for klare, præcise og motiverende budskaber fra dig, hvad enten det er ledere, medarbejdere eller interessenter, der lytter til dig. Jo bedre du leverer dine budskaber, jo mere lydhørhed får du. Kort sagt er du som repræsentant for virksomheden eller organisationen klædt professionelt på til at formidle beslutninger, visioner, viden og forandring internt og eksternt.

11 11 - Kommunikation man mærker Vores mål er at lave professionel kommunikation, man mærker. Det bør det faktisk være for alle med noget på hjerte eller vigtig viden. Hver gang vi træner, rådgiver eller underviser, er endemålet, at man skal kommunikere effektivt, klart og overbevisende. Og selvfølgelig tilpasset situationen så viden, mål og ideer bliver leveret med engagement, overblik og rettidighed til omverdenen. Antikkens retorik kombineret med nutidens kommunikationsteori er vores faglige afsæt. Vi håndplukker det bedste og tilpasser indholdet til opgaven, så man får det rette og det rigtige udbytte. Og så træner vi løs, da det er den måde, man lærer det bedst på. Alle vores konsulenter og rådgivere er universitetsuddannede. Vi nyder at ødsle ud af vores viden og erfaringer og gøre virksomheder, ledere og medarbejdere endnu bedre til det der med at kommunikere så man mærker det.

Sæt fokus på din kommunikation! Retorikkurser & kommunikationstræning - til virksomheder, ledere og medarbejdere. All Rights Reserved Retorikfirmaet

Sæt fokus på din kommunikation! Retorikkurser & kommunikationstræning - til virksomheder, ledere og medarbejdere. All Rights Reserved Retorikfirmaet Sæt fokus på din kommunikation! Retorikkurser & kommunikationstræning - til virksomheder, ledere og medarbejdere. All Rights Reserved 2 Kurser & træning Kursus i præsentationsteknik side 3 Kursus i argumentation

Læs mere

Præsentationsteknik og overbevisende budskaber

Præsentationsteknik og overbevisende budskaber Præsentationsteknik og overbevisende budskaber Underviser: Undervisningen varetages af konsulenter fra kursus- og konsulenthuset Rhetorica. Alle kursusledere og rådgivere har en cand.mag. i retorik og

Læs mere

God ledelse kræver god kommunikation. Retorisk Akademi er en uddannelse med individuel træning, ekspertoplæg og netværk.

God ledelse kræver god kommunikation. Retorisk Akademi er en uddannelse med individuel træning, ekspertoplæg og netværk. God ledelse kræver god kommunikation. Retorisk Akademi er en uddannelse med individuel træning, ekspertoplæg og netværk. Retorisk Akademi Du kan sikkert jeres strategier - men kan du kommunikere dem? Retorisk

Læs mere

Præsentationsteknik med gennemslagskraft

Præsentationsteknik med gennemslagskraft Præsentationsteknik med gennemslagskraft Præsentationsteknik med gennemslagskraft Brænd igennem, og gør indtryk på dine tilhørere Kom igennem med dit budskab At få folk med sig og skabe opbakning er en

Læs mere

PowerPoints i verdensklasse

PowerPoints i verdensklasse PowerPoints i verdensklasse PowerPoints i verdensklasse Lær at lave effektive og inspirerende præsentationer Effektiv formidling gennem PowerPointpræsentationer De fleste kan genkende, hvordan det føles

Læs mere

Personlig formidling med krop og stemme

Personlig formidling med krop og stemme Personlig formidling med krop og stemme Personlig formidling med krop og stemme Stå frem med gennemslagskraft, sikkerhed og overskud Styrk din præsentationsteknik med større gennemslagskraft Sæt fokus

Læs mere

PowerPoints i verdensklasse

PowerPoints i verdensklasse PowerPoints i verdensklasse Effektiv formidling gennem PowerPoint-præsentationer De fleste kan genkende, hvordan det føles at være vidne til en kedsommelig og ustruktureret PowerPointpræsentation med dårlige

Læs mere

Præsentationsteknik med gennemslagskraft

Præsentationsteknik med gennemslagskraft Præsentationsteknik med gennemslagskraft Brænd igennem, og gør indtryk på modtagerne Kom igennem med dit budskab Hvad enten du sælger, fremlægger ideer, beskriver visioner, præsenterer projekter eller

Læs mere

Styrk din præsentation med krop og stemme

Styrk din præsentation med krop og stemme Styrk din præsentation med krop og stemme Præsentationsteknik med større gennemslagskraft Kropssprog: Brug din krop og stemme til bedre præsentationer Sæt fokus på din personlige fremtræden, og bliv bevidst

Læs mere

Projektleder med gennemslagskraft - MBK A/S

Projektleder med gennemslagskraft - MBK A/S Vil du være mere overbevisende og bedre til at trænge igennem? Vil du styrke din troværdighed? Vil du være bedre til at motivere og få folk med på dine ideer og ønsker? Vil du have træning i at sætte rammer

Læs mere

Formidling og kommunikation for ledere - MBK A/S

Formidling og kommunikation for ledere - MBK A/S Kan andre forstå, hvad du mener? Kan du få dem med på dine ideer? Kan du overbevise dem? Har du gennemslagskraft? Som leder, chef, souschef eller projektleder skal du kunne tage initiativ, fortolke, sætte

Læs mere

Præsentationsteknik med gennemslagskraft

Præsentationsteknik med gennemslagskraft Præsentationsteknik med gennemslagskraft Kom igennem med dit budskab Hvad enten du sælger, fremlægger ideer, beskriver visioner, præsenterer projekter eller noget helt femte, har du brug for modtagernes

Læs mere

Præsentationsteknik for advokater - MBK A/S

Præsentationsteknik for advokater - MBK A/S Drukner dit budskab i faglige petitesser eller manglende struktur? Lader du nervøsiteten overtage, når du stiller dig op foran mange mennesker? Vil du blive bedre til at fremlægge sager på møder, præsentere

Læs mere

PowerPoint brugt rigtigt - MBK A/S

PowerPoint brugt rigtigt - MBK A/S Vil du være god til at bruge PowerPoint? Vil du undgå kedelige slides, som du læser op af? Vil du have grundværktøjer og forståelse af PowerPoint? Vil du have et godt kursusmateriale, som du kan slå op

Læs mere

Ledelse, kommunikation og gennemslagskraft

Ledelse, kommunikation og gennemslagskraft Ledelse, kommunikation og gennemslagskraft Kommunikér med gennemslagskraft Ledelse er præcis og tydelig kommunikation i alle sammenhænge. Derfor er gennemslagskraft og din måde at kommunikere på afgørende

Læs mere

Kommunikation at gøre fælles

Kommunikation at gøre fælles Kommunikation at gøre fælles Ordet kommunikation kommer af latin, communicare, og betyder "at gøre fælles". Kommunikation er altså en grundlæggende forudsætning for alt socialt fællesskab ingen sociale

Læs mere

Argumentation der overbeviser

Argumentation der overbeviser Argumentation der overbeviser Argumentation der overbeviser Vær skarpere i din argumentation Overbevisende og målrettet argumentation Mange virksomhedspræsentationer har en uklar argumentation. Det kan

Læs mere

Du øger din personlige fremtoner påvirknings- sikkert kraft Du sikrer buy-in på dine budskaber

Du øger din personlige fremtoner påvirknings- sikkert kraft Du sikrer buy-in på dine budskaber Du fremtoner sikkert Du øger din personlige påvirkningskraft Du sikrer buy-in på dine budskaber Med kropssprogsekspert Styrk din påvirkningskraft - og kom effektivt igennem med dine budskaber Intensivt

Læs mere

Præsentationsteknik 3 dage - MBK A/S

Præsentationsteknik 3 dage - MBK A/S Drukner dit budskab i faglige petitesser eller manglende struktur? Lader du nervøsiteten overtage, når du stiller dig op foran mange mennesker? Vil du blive bedre til at komme med oplæg på møder, præsentere

Læs mere

Ministry of Musics kunder forbedrer deres kommunikation op til 25 %

Ministry of Musics kunder forbedrer deres kommunikation op til 25 % Ministry of Musics kunder forbedrer deres kommunikation op til 25 % I dag I dag producerer nordiske virksomheder primært. viden og service. Derfor er det evnen til at kommunikere og formidle denne viden,

Læs mere

SKRIVEKURSER FOR VIRKSOMHEDER

SKRIVEKURSER FOR VIRKSOMHEDER SKRIVEKURSER FOR VIRKSOMHEDER Skrivekurser: Skriver du for en virksomhed eller som akademiker, forsker, ph.d.- stipendiat, underviser, konsulent, journalist eller tekstforfatter? Få et praktisk skrivekursus,

Læs mere

Skriv bedre tekster. Dette kursus hjælper dig til at skrive knivskarpe tekster, der på en levende måde formidler præcis det, du gerne vil sige.

Skriv bedre tekster. Dette kursus hjælper dig til at skrive knivskarpe tekster, der på en levende måde formidler præcis det, du gerne vil sige. Skriv bedre tekster Dette kursus hjælper dig til at skrive knivskarpe tekster, der på en levende måde formidler præcis det, du gerne vil sige. Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår

Læs mere

Ledelse, kommunikation og gennemslagskraft

Ledelse, kommunikation og gennemslagskraft Ledelse, kommunikation og gennemslagskraft Kommunikér med gennemslagskraft Ledelse er præcis og tydelig kommunikation i alle sammenhænge. Derfor er gennemslagskraft og din måde at kommunikere på afgørende

Læs mere

Salg for ikke-sælgere - MBK A/S

Salg for ikke-sælgere - MBK A/S Vil du være mere sikker, når du skal ud af din vante rolle som faglig ekspert? Vil du have en god relation til jeres kunder, og være ambassadør for jeres virksomhed? Vil du skabe god kundekontakt, og sørge

Læs mere

Ledelse i praksis - MBK A/S

Ledelse i praksis - MBK A/S Vil du være en endnu bedre leder? Vil du være stærkere i den daglige kommunikation? Vil du vide mere om, hvordan du leder forskellige medarbejdertyper? Vil du være bedre til at skifte ledelsesstil, så

Læs mere

Teamledelse. På kurset arbejder du med: Giv dit team god grund til at følge dig. Hvem deltager?

Teamledelse. På kurset arbejder du med: Giv dit team god grund til at følge dig. Hvem deltager? Teamledelse Teamledelse Skab optimale rammer for dit team, og opnå bedre resultater Giv dit team god grund til at følge dig Fysiske teams, teams på distancen, nationale og globale teams skal ikke bare

Læs mere

Boost din kommunikation

Boost din kommunikation v Boost din kommunikation Tag magten over din virksomheds kommunikation med et kursus hos JJ Kommunikation. Undervisningen er målrettet alle typer virksomheder, der vil være mere aktive i den eksterne

Læs mere

Formidling og undervisning - MBK A/S

Formidling og undervisning - MBK A/S Jeg skal undervise mine kollegaer eller folk udefra. Jeg bruger for megen tid på forberedelsen. Mine tilhørere har svært ved at forstå, hvad jeg mener. Jeg drukner i detaljer, bliver nervøs og mister overblikket.

Læs mere

Forhandlingsteknik for erfarne forhandlere

Forhandlingsteknik for erfarne forhandlere Forhandlingsteknik for erfarne forhandlere Forhandlingsteknik for erfarne forhandlere Skab resultater med større power og personlig gennemslagskraft Personlig gennemslagskraft styrker dine forhandlinger

Læs mere

Retorik. tag ordet i din magt! Modul 1. Modul 2. Modul 3 Strategisk retorik positionér dig som leder og skab forandringer

Retorik. tag ordet i din magt! Modul 1. Modul 2. Modul 3 Strategisk retorik positionér dig som leder og skab forandringer Eksklusivt lederkursus Retorik tag ordet i din magt! Anne Katrine Lund, ph.d. i retorik Lotte Hansen, erhvervsredaktør på Politiken Flemming Enevold, skuespiller og instruktør Foto: Jonathan Bjerg Møller

Læs mere

Personlig vækst og gennemslagskraft

Personlig vækst og gennemslagskraft Personlig vækst og gennemslagskraft Styrk dit mentale overskud, og giv din kommunikation ny kraft Hold hovedet koldt, og bevar overblikket Har du et arbejde, hvor det forventes af dig, at du udviser personlig

Læs mere

Visuel og kreativ formidling af budskabet

Visuel og kreativ formidling af budskabet Visuel og kreativ formidling af budskabet Visuel og kreativ formidling af budskabet Sæt billeder på dine budskaber, og inspirér dit publikum Kreative virkemidler inspirerer dit publikum Effektiv formidling

Læs mere

PERSONLIG POWER & GENNEMSLAGSKRAFT

PERSONLIG POWER & GENNEMSLAGSKRAFT ARKMANN RAINING ERSONLIG POWER & ENNEMSLAGSKRAFT DIT KONKRETE UDBYTTE EFTER AT HAVE DELTAGET ER BL.A.» Du er langt dygtigere til at lave en god mental forberedelse og sætte dig selv op inden din præsentation.

Læs mere

Instagram til virksomheder

Instagram til virksomheder Instagram til virksomheder Instagram har 1 mia. brugere og hvis jeres virksomhed ikke er aktiv på mediet, er det på tide at I bliver det. På kurset opretter vi en Instagram profil til jer, hvis I ikke

Læs mere

Ballerup Kommunes kommunikationspolitik

Ballerup Kommunes kommunikationspolitik Ballerup Kommunes kommunikationspolitik 1. Et fælles udgangspunkt for kommunikation Denne kommunikationspolitik sætter den overordnede ramme om kommunikation i Ballerup Kommune og opstiller mål for, hvad

Læs mere

Go Network. Netværk Relationer Branding. Balticagade 12D 8000 Aarhus C (+45)

Go Network. Netværk Relationer Branding. Balticagade 12D 8000 Aarhus C (+45) etwork Netværk Relationer Branding Mere end 70% får job gennem netværk Netværk, relationer og evnen til at tiltrække en kommende arbejdsgiver er afgørende, når vi gerne vil videre i karrieren i dag. Vi

Læs mere

Dette forløb er for dig, som ønsker at kunne udtrykke dig med ro, overbevisning og autenticitet med det rette budskab.

Dette forløb er for dig, som ønsker at kunne udtrykke dig med ro, overbevisning og autenticitet med det rette budskab. Personlig Power Find ro og brænd igennem med autenticitet og gennemslagskraft Vil du gerne brænde igennem og opnå autenticitet og gennemslagskraft uden at gå på kompromis med din integritet? Og vil du

Læs mere

Skriv endnu bedre. Det får du ud af at deltage: Deltag på et intensivt seminar om. Som deltager får du den nye inspirerende bog Skriv så!

Skriv endnu bedre. Det får du ud af at deltage: Deltag på et intensivt seminar om. Som deltager får du den nye inspirerende bog Skriv så! Deltag på et intensivt seminar om Skriv endnu bedre Det får du ud af at deltage: n Få ny inspiration til dine tekster n Bruger du tiden rigtigt? De fleste kan skrive hurtigere og bedre n Fang dine læsere

Læs mere

Everything DiSC Workplace Certificering 2-dage - MBK A/S

Everything DiSC Workplace Certificering 2-dage - MBK A/S Vil du gerne selv være in house ekspert i Everything DiSC? Har du lyst til selv at være den, som giver coaching og tilbagemeldinger på DiSC, uden at skulle bruge eksterne konsulenter? Ønsker du bedre resultater

Læs mere

Effektiv eksekvering og implementering af strategi

Effektiv eksekvering og implementering af strategi Strategisk Ledelse Effektiv eksekvering og implementering af strategi Store tanker bliver ikke til virkelighed af sig selv det kræver strategisk ledelse. Din succes som leder afhænger af, at du kan skabe

Læs mere

Præsentationsteknik med gennemslagskraft. Få personlig sparring på hele pakken: kropsprog, stemmeføring, troværdighed, struktur og auten6citet!

Præsentationsteknik med gennemslagskraft. Få personlig sparring på hele pakken: kropsprog, stemmeføring, troværdighed, struktur og auten6citet! Præsentationsteknik med gennemslagskraft Få personlig sparring på hele pakken: kropsprog, stemmeføring, troværdighed, struktur og auten6citet! Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår

Læs mere

Skriv endnu bedre. Det får du ud af at deltage: Deltag på et intensivt seminar om

Skriv endnu bedre. Det får du ud af at deltage: Deltag på et intensivt seminar om Deltag på et intensivt seminar om Skriv endnu bedre Underviser: Anne Katrine Lund, cand.mag. og ph.d. i retorik Som deltager får du den nye inspirerende bog Skriv så! med hjem Det får du ud af at deltage:

Læs mere

Rådgivende salg styrk dine salgskompetencer Lær at lære og huske mere effektivt Strategi og forretningsudvikling i praksis

Rådgivende salg styrk dine salgskompetencer Lær at lære og huske mere effektivt Strategi og forretningsudvikling i praksis Rådgivende salg styrk dine salgskompetencer 11.-12. august 2014 Lær at lære og huske mere effektivt 25. september 2014 Strategi og forretningsudvikling i praksis 27.-28. oktober 2014 Styrk din personlige

Læs mere

Dig som underviser. På kurset arbejder du med: Skab en unik stil som underviser med afsæt i en DISC profil. Del af uddannelse. Hvem deltager?

Dig som underviser. På kurset arbejder du med: Skab en unik stil som underviser med afsæt i en DISC profil. Del af uddannelse. Hvem deltager? Dig som underviser Dig som underviser Få gennemslagskraft og større bevidsthed om din egen undervisningsstil Skab en unik stil som underviser med afsæt i en DISC profil Med udgangspunkt i en DISC-profil

Læs mere

Pernille Steensbech Lemée pl@fokuskommunikation.dk. Copyright: Fokus Kommunikation

Pernille Steensbech Lemée pl@fokuskommunikation.dk. Copyright: Fokus Kommunikation Pernille Steensbech Lemée pl@fokuskommunikation.dk For mig at se udspiller den centrale værdidiskurs sig i spændingsfeltet mellem den individuelle integritet og den klassiskkollektivistiske tanke. Dagens

Læs mere

Fra idé til virksomhed på 6 uger. Accelerator. - Et iværksætterkursus

Fra idé til virksomhed på 6 uger. Accelerator. - Et iværksætterkursus Fra idé til virksomhed på 6 uger Accelerator - Et iværksætterkursus Om Accelerator Accelerator er et tilbud til dig, som er ledig, bor i Aarhus kommune og har en drøm om at blive iværksætter. Hos TalentMatch

Læs mere

Everything DiSC Workplace Certificering 2-dage - MBK A/S

Everything DiSC Workplace Certificering 2-dage - MBK A/S Vil du gerne selv være in house ekspert i Everything DiSC Workplace? Har du lyst til selv at være den, som giver coaching og tilbagemeldinger på DiSC, uden at skulle bruge eksterne konsulenter? Ønsker

Læs mere

Djøfs diplomuddannelser. Tag en kompetencegivende uddannelse som leder eller projektleder. Tænk længere

Djøfs diplomuddannelser. Tag en kompetencegivende uddannelse som leder eller projektleder. Tænk længere Djøfs diplomuddannelser Tag en kompetencegivende uddannelse som leder eller projektleder Tænk længere Vælg en diplomuddannelse i ledelse eller projektledelse Hvorfor vælge en diplomuddannelse? Med en diplomuddannelse

Læs mere

Præsentationsteknik. Lille guide. Bearbejdet uddrag af materiale om præsentationsteknik fra www.lederne.dk

Præsentationsteknik. Lille guide. Bearbejdet uddrag af materiale om præsentationsteknik fra www.lederne.dk Præsentationsteknik Lille guide Bearbejdet uddrag af materiale om præsentationsteknik fra www.lederne.dk Raymond Kolbæk raymond.kolbaek@sygeplejeskolen.com Temadag om præsentationsteknik november 2006

Læs mere

Nye hold 2008. tag ordet i din magt! Trine Sick, journalist og kommunikationsrådgiver

Nye hold 2008. tag ordet i din magt! Trine Sick, journalist og kommunikationsrådgiver Eksklusivt lederkursus Retorik Nye hold 2008 tag ordet i din magt! Anne Katrine Lund, ph.d. i retorik Trine Sick, journalist og kommunikationsrådgiver Flemming Enevold, skuespiller og instruktør en af

Læs mere

POWERPOINT, ONENOTE OG OUTLOOK

POWERPOINT, ONENOTE OG OUTLOOK POWERPOINT, ONENOTE OG OUTLOOK KURSER gennemgang, eksempler og praktiske øvelser 1 KOMMUNERETTET KURSUS I BRUG AF POWERPOINT, ONENOTE OG OUTLOOK Få en gennemgang, lav eksempler og deltag i praktiske øvelser

Læs mere

Professionel borgerkontakt - MBK A/S

Professionel borgerkontakt - MBK A/S Er du i kontakt med mennesker i og uden for organisationen? Vil du være bedre til at få dine budskaber igennem på en god og ordentlig måde? Blive hørt, forstået og respekteret? Kunne styre samtaler bedre?

Læs mere

Situationsanalyse, argumentation og vinkling

Situationsanalyse, argumentation og vinkling Syddansk Universitet / Aarhus Universitet Master i Offentlig Ledelse (MOL) Efterårssemestret 2016 Ledelseskommunikation i praksis Læseplan Fagansvarlig: Heidi Jønch-Clausen, ph.d., adjunkt, Center for

Læs mere

DANSKE BYGGEØKONOMERS LEDERUDDANNELSE 1 STYRK DIT PERSONLIGE LEDERSKAB

DANSKE BYGGEØKONOMERS LEDERUDDANNELSE 1 STYRK DIT PERSONLIGE LEDERSKAB DANSKE BYGGEØKONOMERS LEDERUDDANNELSE 1 STYRK DIT PERSONLIGE LEDERSKAB Modul 1 Effektiv kommunikation og personlig gennemslagskraft På modul 1 får deltagerne mulighed for at professionalisere deres formidlingsevner

Læs mere

Kommunikationspolitik

Kommunikationspolitik Kommunikationspolitik Januar 2009 Hillerød Hospital Kommunikationsenheden Kommunikationspolitik Kommunikationsenheden Hillerød Hospital Kommunikationspolitik for Hillerød Hospital Indhold 1. Formål...

Læs mere

Få redskaber til at skabe god brugerservice eller kundeservice gennem en personlig og professionel dialog.

Få redskaber til at skabe god brugerservice eller kundeservice gennem en personlig og professionel dialog. Få redskaber til at skabe god brugerservice eller kundeservice gennem en personlig og professionel dialog. Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår at sætte sig ind i andre virksomheder

Læs mere

Retorik som ledelsesværktøj. Tag ordet i din magt. Pernille Steensbech Lemée Fokus Kommunikation www.retorikskolen.dk

Retorik som ledelsesværktøj. Tag ordet i din magt. Pernille Steensbech Lemée Fokus Kommunikation www.retorikskolen.dk Retorik som ledelsesværktøj. Tag ordet i din magt Pernille Steensbech Lemée Fokus Kommunikation www.retorikskolen.dk Far: For mig at se udspiller den centrale værdidiskurs sig i spændingsfeltet mellem

Læs mere

Den effektive sælger - MBK A/S

Den effektive sælger - MBK A/S Vil du have træning, så du bliver endnu bedre til at sælge til nye kunder? Vil du være bedre til at sælge mere til dine nuværende kunder? Vil du være bedre til at få tilfredse kunder og skabe gensalg?

Læs mere

SERVICELEDER- UDDANNELSEN. et forløb som udvikler dine lederevner og virksomhedens kundeservice.

SERVICELEDER- UDDANNELSEN. et forløb som udvikler dine lederevner og virksomhedens kundeservice. SERVICELEDER- UDDANNELSEN et forløb som udvikler dine lederevner og virksomhedens kundeservice. Tag en servicelederuddannelse et forløb som udvikler dine lederevner og virksomhedens kundeservice Servicelederuddannelsen

Læs mere

PRODUKTIONSLEDER- UDDANNELSEN. et forløb, som udvikler dine lederevner

PRODUKTIONSLEDER- UDDANNELSEN. et forløb, som udvikler dine lederevner PRODUKTIONSLEDER- UDDANNELSEN et forløb, som udvikler dine lederevner Tag en Produktions- og driftslederuddannelse et forløb, som udvikler dine lederevner Produktions- og driftslederuddannelsen er en skræddersyet

Læs mere

Det er vigtigt at være en god formidler og taler

Det er vigtigt at være en god formidler og taler Formidlingsartikel Det er vigtigt at være en god formidler og taler Sprog er et af de mest centrale redskaber i vores liv og dagligdag. Sprog gør det muligt for os at kommunikere med hinanden og påvirke

Læs mere

Kalundborg Kommunes. Ledelses- og styringsgrundlag

Kalundborg Kommunes. Ledelses- og styringsgrundlag Kalundborg Kommunes Ledelses- og styringsgrundlag Velkommen til Kalundborg Kommunes nye ledelsesog styringsgrundlag Det beskriver, hvordan vi skaber fælles retning og samarbejde for bedre resultater. Vi

Læs mere

Sådan oversætter du centrale budskaber

Sådan oversætter du centrale budskaber Sådan oversætter du centrale budskaber Dette er et værktøj for dig, som Vil blive bedre til at kommunikere overordnede budskaber til dine medarbejdere, så de giver mening for dem Har brug for en simpel

Læs mere

Personlig vækst og gennemslagskraft

Personlig vækst og gennemslagskraft Personlig vækst og gennemslagskraft Personlig vækst og gennemslagskraft Styrk dit mentale overskud, og giv din kommunikation ny kraft Hold hovedet koldt, og bevar overblikket Kan du gå i sort, når det

Læs mere

Medietræning - MBK A/S

Medietræning - MBK A/S Vil du lære at håndtere journalister og medier? Vil du have et trygt fundament før mødet med pressen? Vil du lære mediernes spilleregler? Vil du fremstå professionelt i medierne? Kurset i Medietræning

Læs mere

Dette kursus hjælper dig til at skrive kvivskarpe tekster, der på en levende måde formidler præcis det, du gerne vil sige.

Dette kursus hjælper dig til at skrive kvivskarpe tekster, der på en levende måde formidler præcis det, du gerne vil sige. Dette kursus hjælper dig til at skrive kvivskarpe tekster, der på en levende måde formidler præcis det, du gerne vil sige. Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår at sætte sig ind i

Læs mere

PRÆSENTATIONSTEKNIK ET KURSUS I SAMARBEJDE MED. Dit budskab skal gøre en forskel

PRÆSENTATIONSTEKNIK ET KURSUS I SAMARBEJDE MED. Dit budskab skal gøre en forskel PRÆSENTATIONSTEKNIK ET KURSUS I SAMARBEJDE MED Dit budskab skal gøre en forskel PRÆSENTATIONSTEKNIK På kurset Dit budskab skal gøre en forskel lærer du at forberede, strukturere og præsentere et emne med

Læs mere

Gennemslagskraft for projektledere

Gennemslagskraft for projektledere Gennemslagskraft for projektledere Gennemslagskraft for projektledere Bliv stærkere i dine budskaber, og styrk din projektledelse Klar kommunikation skaber bedre projektledelse Har du prøvet at stå foran

Læs mere

ECA Executive Communication Academy

ECA Executive Communication Academy ECA Executive Communication Academy CXO / Direktør Rhetorica A/S - Baunegårdsvej 73-2900 Hellerup - info@rhetorica.dk - Tlf: +45 32 95 55 95 ECA Executive Communication Academy CXO / Direktør Executive

Læs mere

tag ordet i din magt!

tag ordet i din magt! Eksklusivt lederkursus Retorik Nye hold 2009 tag ordet i din magt! 3 intensive moduler med personlig rådgivning og nye værktøjer til din retorik som leder. Begrænset deltagerantal sikrer, at forløbet bliver

Læs mere

7 tilbud til din ledergruppe. Kurser, workshops og processer tilpasset jeres behov

7 tilbud til din ledergruppe. Kurser, workshops og processer tilpasset jeres behov 7 tilbud til din ledergruppe Kurser, workshops og processer tilpasset jeres behov Indhold 1. Netværksledelse i samskabelse...3 2. Handlekraftig implementering af jeres strategi...3 3. Styrk relationerne...4

Læs mere

foredrag kurser performance mentoring

foredrag kurser performance mentoring foredrag kurser performance mentoring Foredrag: Jeg ser ingen begrænsninger gør du? Det er både morsomt og gribende, når Søren Holmgren fortæller om, hvordan han som blind fandt vejen til succes i internationalt

Læs mere

Effektfuld salgsledelse

Effektfuld salgsledelse Effektfuld salgsledelse Øg salget med målrettet ledelse af din salgsorganisation Med den rette ledelse kan du skabe en kompetent, målrettet og effektiv salgsorganisation med ekstraordinære resultater til

Læs mere

Demo rapport. Rapporten genereret den: 8-10-2011 Powered by. Demo rapport - 1 / 42

Demo rapport. Rapporten genereret den: 8-10-2011 Powered by. Demo rapport - 1 / 42 Demo rapport Rapporten genereret den: 8-10-2011 Powered by Demo rapport - 1 / 42 Få udbytte af din feedback Det er almindelig kendt at arbejdsglæde og høj performance ofte er sammenhængende. UdviklingsKompas

Læs mere

Kommunikationspolitik 2014

Kommunikationspolitik 2014 Kommunikationspolitik 2014 Vedtaget af Greve Byråd 25. august 2014 Indholdsfortegnelse Forord Afgrænsning Proces Værdier i kommunikation Intern kommunikation Kommunikation med borgere, virksomheder og

Læs mere

Assertiv kommunikation

Assertiv kommunikation Assertiv kommunikation Assertiv kommunikation Få dine budskaber ud med respekt for dig selv og andre Mere energi og større gennemslagskraft i kommunikationen Går dit budskab ikke altid igennem? Og bliver

Læs mere

Mariann Bach Nielsen og Niels Jørgensen. Skriv bedre tekster. - klart, konkret og korrekt. Forlaget 2vejs.dk

Mariann Bach Nielsen og Niels Jørgensen. Skriv bedre tekster. - klart, konkret og korrekt. Forlaget 2vejs.dk Forlaget 2vejs.dk Indhold Indhold Forord... 6 Kapitel 1 Før du skriver om målgrupper og analyser... 9 En tekstmodel sætter rammen. Vi sætter konkrete mål for de fem elementer i teksten: Du skal formulere

Læs mere

værdier - kompetencer - potentialer - kommunikation præsentation - troværdighed - integritet - personlighed kurser 2013 / 2014

værdier - kompetencer - potentialer - kommunikation præsentation - troværdighed - integritet - personlighed kurser 2013 / 2014 ValueLab værdier kompetencer potentialer kommunikation præsentation troværdighed integritet personlighed troværdig kommunikation kurser 2013 / 2014 ValueLab Hareskovvej 19 DK 4400 Kalundborg T: 23 10 44

Læs mere

IDA Personlig gennemslagskraft

IDA Personlig gennemslagskraft IDA Personlig gennemslagskraft IDA Personlig gennemslagskraft - i samarbejde med Mannaz A/S Formål Formålet med dette forløb er at udvikle og styrke din evne til at trænge igennem med overbevisning samt

Læs mere

Coaching - fremtidens udviklingsredskab på arbejdspladsen

Coaching - fremtidens udviklingsredskab på arbejdspladsen Deltag på et intensivt seminar om Coaching - fremtidens udviklingsredskab på arbejdspladsen Det får du ud af at deltage på seminaret: n Lær, hvordan coaching anvendes som udviklingsredskab n Skab større

Læs mere

Strategisk Forhandling 2.0 Det er din bundlinje!

Strategisk Forhandling 2.0 Det er din bundlinje! Strategisk Forhandling 2.0 Det er din bundlinje! 9. 10. juli 2015 TBA Strategisk Forhandling 2.0 2+2 = 3 Hvordan påvirker din kommunikation dine resultater? Rigtig mange forhandlinger falder sammen på

Læs mere

Visioner, missioner og værdigrundlag i de 50 største virksomheder i Danmark

Visioner, missioner og værdigrundlag i de 50 største virksomheder i Danmark KAPITEL 1 Visioner, missioner og værdigrundlag i de 50 største virksomheder i Danmark Kapitel 1. Visioner, missioner og værdigrundlag... Virksomheder har brug for gode visioner. Strategisk ledelseskommunikation

Læs mere

FU vejledning: Indsæt foto i rammen Beskær foto i ramme Er overskriften utydelig? Er logo og pay-off utydeligt?

FU vejledning: Indsæt foto i rammen Beskær foto i ramme Er overskriften utydelig? Er logo og pay-off utydeligt? FINANS TRAINEE FINANS TRAINEE MED ECTS Finans Trainee-uddannelsen starter i september måned og strækker sig over 10 måneder. Uddannelsen består af tre grene: Et praktisk forløb i virksomheden Faget Finansielle

Læs mere

Fagbeskrivelse. 6 ugers selvvalgt uddannelse. E-handel Digital markedsføring Online kommunikation Strategisk kommunikation Kommunikation i praksis

Fagbeskrivelse. 6 ugers selvvalgt uddannelse. E-handel Digital markedsføring Online kommunikation Strategisk kommunikation Kommunikation i praksis Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse E-handel Digital markedsføring Online kommunikation Strategisk kommunikation Kommunikation i praksis Velkommen til vores program for 2014! Tak fordi du har valgt

Læs mere

Planlæg din kommunikation

Planlæg din kommunikation Planlæg din kommunikation Dette er et værktøj for dig, som står over for en kommunikationsindsats vil sikre, at dine budskaber når frem vil kommunikere effektivt med medarbejderne vil gøre indtryk på dine

Læs mere

Hvilken uddannelse går du på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering, tomplads el.lign.)

Hvilken uddannelse går du på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering, tomplads el.lign.) Opsummering IT/kommunikation kursusevaluering foråret 2013 Hvilken uddannelse går du på dette semester? Hvilken uddannelse går du på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering, tomplads el.lign.)

Læs mere

Lederens hverdag - MBK A/S

Lederens hverdag - MBK A/S Ledelse, konflikthåndtering og personlig planlægning Vil du være bedre til at håndtere udfordringerne i din daglige ledelse? Vil du være bedre til at genkende dine medarbejders grundlæggende forskelligheder?

Læs mere

Værktøjer til kommunikation af mærkesager ved kommunalvalg 2017

Værktøjer til kommunikation af mærkesager ved kommunalvalg 2017 Værktøjer til kommunikation af mærkesager ved kommunalvalg 2017 Skarp og målrettet kommunikation af en sag Når I har overvejet, hvilke sager der kan være interessante for jer at skabe debat om i forbindelse

Læs mere

Forhandling, der skaber resultater

Forhandling, der skaber resultater Forhandling, der skaber resultater Forhandling, der skaber resultater Giv dig selv et forspring til at nå dine forhandlingsmål Forhandling med gennemslagskraft Alt er under forandring og derfor er alt

Læs mere

Kursustilbud AOF-NORD

Kursustilbud AOF-NORD Kursustilbud AOF-NORD 2011 Nu hvor du står i en situation, hvor du måske skal til at tænke nyt og endelig har tid til at gøre noget for dig selv, så prøv at se om et af vore kurser kunne være lige det

Læs mere

Skab dig - unik! Kurser Forår 2014

Skab dig - unik! Kurser Forår 2014 Skab dig - unik! Kurser Forår 2014 Forandring fryder, når vaner du bryder. Alle har X-faktor præsentationsteknik og performance Coaching i hverdagen som kommunikationsmetode Sig, hvad du mener på den gode

Læs mere

Værktøjer til engagement i undervisningen

Værktøjer til engagement i undervisningen Værktøjer til engagement i undervisningen Gør dine deltagere engageret og involveret - variér din undervisning! Du kender det måske du skal undervise dine kollegaer i en af virksomhedens systemer, som

Læs mere

Mannaz Lederuddannelse

Mannaz Lederuddannelse Mannaz Lederuddannelse Få et godt overblik, effektive metoder og konkrete ledelsesværktøjer På Mannaz Lederuddannelse sætter du dine erfaringer i spil, får sparring på konkrete ledelsesudfordringer i hverdagen

Læs mere

Ledelsesgrundlag Center for Akut- og Opsøgende Indsatser

Ledelsesgrundlag Center for Akut- og Opsøgende Indsatser Ledelsesgrundlag Center for Akut- og Opsøgende Indsatser 14 Hvorfor et ledelsesgrundlag? Center for Akut- og Opsøgende Indsatser består af flere forskellige afdelinger, som opererer under forskellige paragraffer

Læs mere

Guide til projektledere: Succesfuld konceptudvikling, kommunikationsstrategi og eksekvering af dit projekt på BetterNow

Guide til projektledere: Succesfuld konceptudvikling, kommunikationsstrategi og eksekvering af dit projekt på BetterNow Guide til projektledere: Succesfuld konceptudvikling, kommunikationsstrategi og eksekvering af dit projekt på BetterNow version 1.0 maj 2012 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Definer budskabet

Læs mere

Tim Struck. high impact facilitation. Kursus på 4 dage i effektfuld facilitering

Tim Struck. high impact facilitation. Kursus på 4 dage i effektfuld facilitering Tim Struck high impact facilitation Kursus på 4 dage i effektfuld facilitering Dette kursus er drevet af ét eneste formål: at gøre det nemt for dig at skabe troværdige resultater gennem andre. Eller sagt

Læs mere

SÅDAN FÅR MINDRE VIRKSOMHEDER SUCCES MED KOMPETENCEUDVIKLING

SÅDAN FÅR MINDRE VIRKSOMHEDER SUCCES MED KOMPETENCEUDVIKLING SÅDAN FÅR MINDRE VIRKSOMHEDER SUCCES MED KOMPETENCEUDVIKLING ER VIRKSOMHEDENS MEDARBEJDERE KLÆDT PÅ TIL FREMTIDEN? SÅDAN FÅR MINDRE VIRKSOMHEDER SUCCES MED KOMPETENCEUDVIKLING KOMPETENCEUDVIKLING = NY

Læs mere

moving business forward UNIK PERFORM NCE Fremtidens uddannelse, kurser og kompetenceudvikling

moving business forward UNIK PERFORM NCE Fremtidens uddannelse, kurser og kompetenceudvikling moving business forward NYE STANDARDER FOR LEARNING & DEVELOPMENT UNIK PERFORM NCE Fremtidens uddannelse, kurser og kompetenceudvikling UNIK PERFORMANCE Unik Performance ønsker at sætte nye standarder

Læs mere

HK UNGDOM HOVEDSTADENS

HK UNGDOM HOVEDSTADENS HK UNGDOM HOVEDSTADENS KURSUSKATALOG 2016 * Tilmeld dig via www.mithk.dk * Er du over 30 år, skal du tilmelde dig via mail: ungdom.hovedstaden@hk.dk FAGPRØVEKURSUS 9. februar kl. 17.00-21.00 15. februar

Læs mere

Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse. Kommunikation i praksis Digital markedsføring E-handel

Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse. Kommunikation i praksis Digital markedsføring E-handel Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse Kommunikation i praksis Digital markedsføring E-handel Velkommen til vores program for 2014! Tak fordi du har valgt at kigge nærmere på vores 6 ugers uddannelsesforløb.

Læs mere