1. FORRETNINGSSTEDETS RETTIGHEDER OG FORPLIGTELSER I FORBINDELSE MED ACCEPT AF BETALING MED KORT

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "1. FORRETNINGSSTEDETS RETTIGHEDER OG FORPLIGTELSER I FORBINDELSE MED ACCEPT AF BETALING MED KORT"

Transkript

1

2

3 Disse Generelle vilkår er bindende i forholdet mellem Forretningsstedet og Virksomheden samt gælder for den eller de Forretningssteder, der er angivet i ansøgningen. "Aftalen" betyder disse generelle vilkår, ansøgningsformularen, Virksomhedens gældende prisliste samt andre bindende vilkår og betingelser og/eller erklæringer, der er indgået mellem Virksomheden og Forretningsstedet. "Forretningssted" betyder den juridiske virksomhed, der er part i denne Aftale med Virksomheden. Aftalen er gældende for indløsning og erhvervelse af korttransaktioner, herunder accept og afregning, der genereres med Diners Club- og Discover-kort. "Virksomheden" betyder Diners Club Nordic AB og enhver af dennes filial i Danmark, Finland og Norge, der er leverandør af den finansielle tjeneste. Virksomheden er licenseret til at udføre finansielle aktiviteter og overvåges af den nationale finanstilsynsmyndighed i det land, hvor Virksomheden eller filial er beliggende. Disse generelle vilkår gælder kun for transaktioner på almindelige salgssteder, hvor kortet og kortindehaveren er fysisk til stede. Der skal indgås separate aftaler mellem Forretningsstedet og Virksomheden, såfremt kortet ikke er fysisk til stede ved betalingen, f.eks. køb på internettet, pr. postordre eller ved telefonsalg. Sådanne separate aftaler fungerer som tillæg til disse generelle vilkår. Virksomheden forbeholder sig ret til at lave en kreditvurdering af Forretningsstedet og en kundekontrol i overensstemmelse med den gældende lovgivning vedrørende bekæmpelse af hvidvaskning af penge. På grundlag af dette kan Virksomheden tilbyde eller afvise Forretningsstedets medlemskab af Diners Club-netværket. 1. FORRETNINGSSTEDETS RETTIGHEDER OG FORPLIGTELSER I FORBINDELSE MED ACCEPT AF BETALING MED KORT 1.1 ACCEPT AF KORT Forretningsstedet skal acceptere gyldige Diners Club- og Discover-kort som et betalingsmiddel for salg af varer og tjenester ved betaling af en provision til Virksomheden. Forbehold for accept af visse typer kort må ikke hvile på et urimeligt grundlag og skal meddeles til Virksomheden. 1.2 FORRETNINGSSTEDETS KONTROLLER OG GODKENDELSE AF TRANSAKTIONER Når kortindehaveren betaler for køb af varer og/eller tjenester, skal kortindehaveren godkende transaktionen ved at indtaste en personlig kode (pinkode) på betalingsterminalen eller med underskrift på terminalen eller terminalkvitteringen. Terminalen skal konfigureres, således at Virksomheden kan godkende transaktionen korrekt (jf. afsnit 1.3). Hvis kortindehaveren godkender transaktionen uden brug af en personlig kode (pinkode), skal Forretningsstedet kontrollere følgende: At underskriften på terminalkvitteringen stemmer overens med det navn, der er indpræget på kortet, og At navn og underskrift på kortet stemmer overens med den identifikation, der fremvises (jf. afsnit 1.5).

4 1.3 GODKENDELSE AF TRANSAKTIONER Transaktionsbeløbet skal altid godkendes af Virksomheden. Hvis der ikke gives godkendelse, skal Forretningsstedet følge den vejledning, der vises i terminalen. En godkendelse er en bekræftelse af, at kortet ikke er blokeret, og at der er tilstrækkelige penge eller tilgængelig kredit til at dække transaktionen. Godkendelsen bekræfter ikke, at kortindehavers identitet er korrekt. Hvis en transaktion ikke er blevet godkendt af Virksomheden, kan Virksomheden afvise at afregne transaktionen/transaktionerne. Hvis afregningen allerede er foretaget, kan Virksomheden kræve, at afregningsbeløbet returneres. 1.4 RESERVATION AF ET BELØB ELLER UDSKUDT OPKRÆVNING Såfremt Forretningsstedet har et specifikt behov for at sikre, at kortindehaveren efterfølgende vil foretage en endelig betaling, kan der reserveres et beløb på kortindehaverens kort. En sådan forudgående reservering kræver accept fra kortindehaveren, og at reserveringen er i overensstemmelse med almindelig praksis i branchen. Forretningsstedet skal annullere reserveringen, når købssummen, der er relateret til behovet for reservering, opkræves på kortet eller på et senere tidspunkt, hvor det er tydeligt, at tjenesten ikke vil blive brugt. Reserveringen må ikke bruges til almindelige opkrævninger af kort. Hvis kortindehaveren ikke har accepteret en forudgående reservering, eller hvis Forretningsstedet ikke kan bevise, at den forudgående reservering er i overensstemmelse med almindelig praksis i branchen, kan kortindehaveren kontakte Virksomheden for at få annulleret reserveringen. Kortindehaveren kan senere blive opkrævet for visse krav, der måtte opstå i forbindelse med booking og/eller brug af hotelophold (herunder "No show), biludlejning (herunder "No show") eller lignende, hvis kortindehaveren har accepteret muligheden for, at dette kan ske, på det tidspunkt hvor tjenesten blev bestilt eller booket, eller brugeren af tjenesten har fået besked om, at en sådan udskudt opkrævning kan finde sted, eller en sådan udskudt opkrævning er i overensstemmelse med den almindelig praksis i branchen. Forretningsstedet er forpligtet til at give kortindehaveren forhåndsmeddelelse om en eventuel udskudt opkrævning, der ikke finder sted med det samme i forbindelse med brug af kortet. Forretningsstedet skal påvise, at den udskudte opkrævning er foretaget i overensstemmelse med den almindelige praksis i branchen eller efter forudgående aftale med kortindehaveren. 1.5 BEVIS PÅ IDENTITET Såfremt en transaktion er godkendt ved hjælp af kortindehavers underskrift på en terminal eller en terminalkvittering, skal Forretningsstedet medmindre andet er aftalt med Virksomheden anmode om gyldigt identitetsbevis for at få bekræftet, at betaleren er den faktiske kortindehaver. Gyldigt bevis på identitet omfatter pas eller nationalt id-kort (udstedt inden for EØS). Hvis der er uoverensstemmelse mellem navnet på kortet og det gyldige identitetsbevis, skal transaktionen afvises.

5 1.6 KONTANTER Hævning af kontantbeløb er ikke tilladt under nogen omstændigheder. Forretningsstedets ejer eller -medarbejdere må under ingen omstændigheder bruge deres egne kort til at hæve kontanter. Forretningsstedet må ikke acceptere kort som betalingsmiddel for noget, der minder om kontanter (f.eks. udenlandsk valuta, værdikuponer, kasino jetoner) uden særligt samtykke fra Virksomheden. 1.7 INDSENDELSE AF TRANSAKTIONER TIL AFREGNING Forretningsstedet skal sikre, at Virksomheden modtager læsbare datafiler for elektroniske transaktioner inden for syv dage efter den dato, hvor kortindehaveren foretog transaktionen. Virksomheden har ret til at afvise transaktioner, der ikke er modtaget inden for den angivne deadline. Forretningsstedet påtager sig at gemme kopier af transaktionsfilen/-filerne, indtil der er modtaget betaling fra Virksomheden. Udskudte opkrævninger skal vises som separate transaktioner. 1.8 TVISTER MED KORTINDEHAVER OG TILBAGEFØRSLER I tilfælde af en tvist med en kortindehaver vedrørende et opkrævet beløb, er Forretningsstedet forpligtet til at fremvise en gyldig terminalkvittering. Forretningsstedet er forpligtet til at opbevare kopier af terminalkvitteringer i en periode på fem (5) år eller længere i henhold til gældende lov. Da kortene er et betalingsmiddel, er eventuelle tvister eller uenigheder mellem Forretningsstedet og kortindehaverne af ingen betydning for Virksomheden, og Virksomheden har intet ansvar i denne forbindelse. Det er udelukkende Forretningsstedet, der er ansvarlig over for kortindehaveren for alle fejl og afvigelser i kvalitet og præstation af de solgte varer eller tjenester. Såfremt Virksomheden alligevel skulle blive involveret i en tvist, er Forretningsstedet forpligtet til at levere Virksomheden al den nødvendige dokumentation, der er relevant for tvisten. 1.9 MATERIALER Forretningsstedet skal vise klistermærker/symboler/logoer, der angiver, at kortet accepteres, på et tydeligt sted. Hvis Forretningsstedet ønsker at bruge Virksomhedens logo i sin markedsføring, skal Virksomheden kontaktes på forhånd, så det kan arrangeres at sende godkendte materialer. Materialernes design skal altid være godkendt af Virksomheden inden trykning. Dette gælder også for brugen af Diners Club-varemærket VALUTAKONVERTERING Såfremt Forretningsstedet tilbyder kortindehaveren en valutakonverteringstjeneste hos Forretningsstedet, inden transaktionen gennemføres, skal Forretningsstedet informere kortindehaveren om de gebyrer og den vekselkurs, der anvendes. Kortindehaveren skal godkende gebyrerne og valutakurserne for valutakonverteringen, inden transaktionen gennemføres ANDRE FORPLIGTELSER I tilfælde af en specifik forespørgsel fra kortindehaverne skal Forretningsstedet bekræfte, at denne accepterer Diners Club-/Discover-kort som betalingsmetode.

6 Transaktionerne kan kun foretages i den valuta, der er angivet i Aftalen. Forretningsstedet må ikke opdele betalingsbeløbet i mindre betalingsbeløb eller på anden måde tilsløre det faktiske betalingsbeløb. Forretningsstedet må ikke acceptere Diners Club- og Discover-kort som et betalingsmiddel for varer og tjenester, der leveres af en tredjepart, eller for varer, der ikke rent faktisk leveres, eller tjenester, der ikke rent faktisk ydes. 2. VIRKSOMHEDENS RETTIGHEDER OG FORPLIGTELSER 2.1 CLEARING OG AFREGNING Når kortene anvendes hos Forretningsstedet, skal transaktionerne udelukkende afregnes i forhold til Virksomheden. Virksomheden skal påtage sig afregningen af alle transaktioner på den betingelse, at de transaktioner, der præsenteres af Forretningsstedet, er blevet gennemført i overensstemmelse med denne Aftale. Den aftalte periode for clearing er angivet i ansøgningsformularen, og afregning fra Virksomhedens side sker efter afslutningen af den aftalte periode. Den aftalte afregningsdato er angivet i ansøgningsformularen. Ikke-gyldige eller fejlagtige transaktioner kan afvises eller annulleres af Virksomheden på en senere dato samt efter betaling af betalingsopgørelsen. Hvis kortindehaveren efterfølgende bestrider transaktionen, er Forretningsstedet forpligtet til at tilbagebetale det fejlagtigt opkrævede beløb til Virksomheden (jf. afsnit 2.3), medmindre Forretningsstedet kan bevise, at denne har overholdt bestemmelserne i denne Aftale i forbindelsen med transaktionen, og at der ikke er tale om nogen fejl eller mangel i forbindelse med de leverede varer eller tjenester. Forretningsstedet skal dog efter skriftlig anmodning fra Virksomheden fremvise en kopi af dokumentet med kortindehaverens underskrift samt dokumentation for, at det opkrævede beløb er korrekt. Hvis Virksomheden ikke har modtaget en kopi inden for 14 dage efter anmodningen, er Virksomheden berettiget til at afvise transaktionen og justere eller tilbageholde betalingen, jf. afsnit BETALINGSOPGØRELSE Virksomheden foretager betaling til Forretningsstedets afregningskonto inden for det aftalte antal dage efter modtagelse af de korrekte og læsbare datafiler i et korrekt, aftalt format for elektroniske transaktioner. Afregningsbetalingen er bruttobeløbet minus den aftalte provision, der er angivet i ansøgningsformularen, og andre gebyrer. Provisionen beregnes som en procentdel af transaktionsbeløbet. Det aftalte antal dage henvises til som afregningsdage. Antallet af afregningsdage beregnes som følger: Fra den dato, hvor Virksomheden har modtaget og registreret notaer og batchoversigt eller datafil, inden afregningen er betalt af Virksomheden. Lørdage, søndage og helligdage betragtes ikke som registreringsdage eller afregnings-eller bank dage. Hvis afregningsdatoen falder på en lørdag, søndag eller helligdag, sker afregningen på den næste bankdag. Hvis den modtagende datafil er helt eller delvist ulæselig, skal Virksomheden informere Forretningsstedet om dette uden unødig forsinkelse. I tilfælde af uregelmæssigheder hos Forretningsstedet, der betyder, at Virksomheden har grund til at tro, at Forretningsstedet ikke har krav på fuld betaling

7 i overensstemmelse med Aftalen, har Virksomheden ret til at forsinke eller tilbageholde betalingen, indtil situationen er afklaret, medmindre andet er aftalt. 2.3 RETTELSE AF BETALINGSOPGØRELSE Virksomheden er berettiget til at fratrække den aftalte provision og andre gebyrer, der er gældende på et givent tidspunkt, inden der sker betaling til Forretningsstedet, og til at foretage eventuelt nødvendige rettelser. Alle krav, som Virksomheden måtte have mod Forretningsstedet i forbindelse med denne Aftale, kan modregnes af Virksomheden ved at modregne disse fra en efterfølgende betaling til og/eller ved at udstede en faktura til Forretningsstedet. Hvis Forretningsstedet er ansvarlig for eventuelle tab eller forkert modtaget betaling for transaktioner, som denne ikke er berettiget til, har Virksomheden ret til at fratrække dette fra en efterfølgende betaling til Forretningsstedet eller til at udstede en faktura til Forretningsstedet. Virksomheden er berettiget til at kræve, at et sådant beløb skal tilbagebetales med det samme. 2.4 MATERIALER Virksomheden skal sikre levering af de materialer, der er påkrævet til brug af kortsystemerne, som er dækket af denne Aftale, f.eks. logoer, klistermærker osv. Forretningsstedet skal selv tilvejebringe terminalen/terminalerne til de elektroniske transaktioner. 3. ANDRE BESTEMMELSER 3.1 BEHANDLING AF KORTINDEHAVERE Det er ikke tilladt at tilføje eller ændre beløb for transaktionen, efter kortindehaveren har bekræftet transaktionen. Forretningsstedet må ikke anvende en højere pris eller opkræve et ekstra gebyr for betaling med kort end den pris, der gælder for betalinger, der sker med en anden form for betaling, medmindre en sådan højere pris eller ekstra gebyr er tilladt i henhold til lokal lovgivning og medlemsbestemmelserne for Diners Club International. Hvis Forretningsstedet opkræver et ekstra gebyr for betalinger, der foretages med kort, skal Forretningsstedet på tydelig vis informere kortindehaveren om dette ekstra gebyr, inden det opkræves. Det er Forretningsstedets ansvar at sikre, at sådanne oplysninger gives. Et sådant ekstra gebyr må ikke opkræves, medmindre kunden på forhånd har modtaget oplysning om dette. 3.2 ÆNDRINGER AF DENNE AFTALE Alle ændringer vedrørende navn, adresse, postnummer, ejerskab, herunder reelle ejer(e), ændring af forretningsaktiviteter, skal meddeles Virksomheden skriftligt. Hvis ændringen vedrører en ændring af afregningskontoen, skal der gives skriftlig meddelelse om dette ledsaget af en bekræftelse fra banken, hvis dette kræves af Virksomheden. Forretningsstedet skal også give Virksomheden besked i tilfælde af ændring af den tekniske infrastruktur (f.eks. terminal), hvis dette kræves af Virksomheden. Ændringer kan meddeles til Virksomheden elektronisk, forudsat at dette er aftalt på forhånd med Virksomheden. Virksomheden har ret til at ændre disse generelle vilkår samt alle bestemmelser/beskrivelser af procedurer uden at indhente forudgående samtykke fra Forretningsstedet. Sådanne ændringer træder i

8 kraft 30 dage efter den dato, hvor Forretningsstedet blev skriftligt informeret om dette. 3.3 OPRETTELSE AF AFTALEN Ved at underskrive Ansøgningen giver Forretningsstedet sit samtykke til, at oplysningerne til vurdering af Forretningsstedets kreditværdighed må indhentes fra kreditoplysningsbureauer både på tidspunktet for ansøgningen og senere i Aftaleperioden. Virksomheden forbeholder sig ret til løbende at udføre kreditvurdering af Forretningsstedet, herunder at anmode om regnskaber/årsberetninger osv. På grundlag af de indsamlede oplysninger forbeholder Virksomheden sig ret til at afvise/ophæve en Aftale. Når Aftalen er oprettet, foretages der en kundekontrol i overensstemmelse med den gældende lovgivning vedrørende bekæmpelse af hvidvaskning af penge. Indsendelse af oplysninger vedrørende Forretningsstedets reelle ejer(e) skal oplyses i forbindelse med denne anmodning. Oprettelsen af Aftalen er betinget af, at Forretningsstedet til enhver tid opfylder kravene for PCI DSS. Ved oprettelse af Aftalen accepterer Forretningsstedet de til enhver tid gældende generelle vilkår samt de regler, der gælder for medlemskab af Diners Club Internationals betalingsnetværk. 3.4 OVERDRAGELSE Virksomheden kan overdrage enhver rettighed og/eller forpligtelse i Aftalen helt eller delvist til et associeret selskab eller en filial af Virksomheden. Forretningsstedet må ikke overdrage nogen af sine rettigheder og/eller forpligtelser i Aftalen (eller dele af den) uden forudgående samtykke fra Virksomheden. 3.5 FORTROLIGHED Indholdet i denne Aftale er fortroligt, og ingen af parterne må afsløre dette over for en tredjepart. Ingen af Parterne må heller afsløre oplysninger til en tredjepart vedrørende den anden Parts virksomhed, som måtte kunne betragtes som en forretningshemmelighed. I overensstemmelse med de gældende regler for bankhemmelighed kan Virksomheden dog overdrage sådanne oplysninger som henvist til i det foregående afsnit til 1) virksomheder inden for den samme koncern som Virksomheden, 2) Diners Club International og 3) virksomheder, som Virksomheden samarbejder med for at sikre opfyldelsen af denne Aftale i henhold til f.eks. PCI DSS og andre sikkerhedsforhold. 3.6 FORCE MAJEURE Virksomheden kan ikke holdes ansvarlig for manglende opfyldelse af forpligtelser i henhold til denne Aftale, såfremt sådan manglende opfyldelse skyldes en force majeure-hændelse, der ligger uden for Virksomhedens kontrol. 3.7 BEHANDLING OG VIDEREGIVELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER Virksomheden behandler personoplysninger, herunder oplysninger om forretningsstedets navn, CVR-nr., navn, adresse, telefonnummer og kreditvurderinger til administrative formål. Endvidere vil der ske udveksling af alle kundeinformationer mellem Eurocard, SEB Kort og Virksomheden, idet selskaberne har fælles administration.

9 4. OPHÆVELSE AF AFTALEN 4.1 GENSIDIG RET TIL OPHÆVELSE Hver part kan ophæve Aftalen skriftligt med 30 dages varsel, regnet fra den 1. i den følgende måned. Hvis Forretningsstedet ophører sine aktiviteter som Forretningssted, kan ophævelse i overensstemmelse med dette afsnit ske med en kortere varselsperiode. 4.2 OPHÆVELSE AF AFTALEN MED ØJEBLIKKELIG VIRKNING Virksomheden forbeholder sig ret til at ophæve Aftalen med øjeblikkelig virkning, såfremt Forretningsstedet underlægges en gældssanering, indtræder i likvidation, indgiver konkursbegæring eller erklæres konkurs. Virksomheden forbeholder sig også ret til at ophæve Aftalen med øjeblikkelig virkning i tilfælde af misligholdelse af denne Aftale, i tilfælde af illoyal adfærd, eller hvis Forretningsstedet overtræder generelt accepteret forretningspraksis eller gældende lov eller ved mistanke om, at Forretningsstedet eller dennes ejere er involveret i aktiviteter, der kunne betragtes som en kriminel handling eller på anden måde optræder således, at det kan udgøre en risiko for Virksomhedens omdømme. 4.3 FORRETNINGSSTEDETS FORPLIGTELSER I TILFÆLDE AF OPHØR AF AFTALEN Såfremt Aftalen ophæves, skal Forretningsstedet øjeblikkeligt indstille salg, der foregår med kortbetaling, hos den eller de relevante Forretningssteder og skal fjerne alle klistermærker/logoer, der angiver en forbindelse til Diners Club-netværket for de kortsystemer, der er dækket af Aftalen. Forretningsstedet skal også returnere alle materialer og alt udstyr, der er modtaget fra Virksomheden. 4.4 RET TIL FASTHOLDELSE AF AFREGNINGSBETALING I TILFÆLDE AF OPHØR AF AFTALEN På tidspunktet for ophævelsen af Aftalen er Virksomheden berettiget til at fastholde en så stor del af Forretningsstedets afregningsbetaling, at Virksomheden er sikret økonomisk kompensation for eventuelle krav, der måtte opstå som følge af Forretningsstedets misligholdelse af Aftalen. 5. TVISTER 5.1 TVISTER MELLEM FORRETNINGSSTEDET OG VIRKSOMHEDEN Tvister, der måtte opstå mellem Forretningsstedet og Virksomheden vedrørende fortolkning af denne Aftale og andre omstændigheder, der er relevante for Aftalen, skal løses i overensstemmelse med lovgivningen i det land, hvor Virksomheden er beliggende. I henhold til afsnittet nedenfor har domstolene i det land, hvor Virksomheden er beliggende, enekompetence ved forhold, der måtte opstå som følge af eller i forbindelse med Aftalen. Afgivelse af domstolenes jurisdiktion i det land, hvor Virksomheden er beliggende, begrænser ikke Virksomhedens ret til at anlægge sag mod Forretningsstedet ved en domstol, der på anden vis måtte udøve jurisdiktion over Forretningsstedet eller dennes aktiver. Parterne kan også henvise sagen til en lokal uafhængig part, såfremt der ønskes udenretlig procedure.

10

KONTROLPROCEDURER 1. KORTTRANSAKTIONER MED KORT

KONTROLPROCEDURER 1. KORTTRANSAKTIONER MED KORT KONTROLPROCEDURER 1. KORTTRANSAKTIONER MED KORT 1.1. For at en Korttransaktion med Kort kan godkendes af VALITOR, har Forhandleren pligt til at gennemføre kontrolprocedurerne som beskrevet i denne sektion,

Læs mere

PARTERNE HAR HEREFTER AFTALT FØLGENDE:

PARTERNE HAR HEREFTER AFTALT FØLGENDE: Kundeaftale DENNE AFTALE er indgået den 20 mellem: Midtjysk Markedsføring, Kompagnistræde 2, 1.sal,, 35287582 og [indsæt navn], [indsæt registreret adresse], [indsæt CVR-nummer] PARTERNE HAR HEREFTER AFTALT

Læs mere

GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR

GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR mypku Disse generelle brugerbetingelser ( Betingelser ) fastsætter de betingelser, der gælder mellem dig som bruger ( Brugeren ) og Nutricia A/S, CVR.: 73128110 ( Nutricia

Læs mere

Standard leveringsbetingelser

Standard leveringsbetingelser Standard leveringsbetingelser 1. Anvendelsesområde Disse almindelige betingelser finder anvendelse for enhver af kundens ordrer om levering af ydelser fra CompanYoung ApS (herefter CompanYoung), medmindre

Læs mere

Vilkår for Selvbetjening Erhverv

Vilkår for Selvbetjening Erhverv Vilkår for Selvbetjening Erhverv Juni 2016 1. Aftalen For aftaler om Selvbetjening Erhverv, der udbydes af TDC A/S (herefter TDC) gælder følgende vilkår for Selvbetjening Erhverv i supplement til Generelle

Læs mere

Bilag 1: Programmets Medlemsbetingelser

Bilag 1: Programmets Medlemsbetingelser MEDLEMSBETINGELSER FOR FORDS LOYALITETSPROGRAM Disse betingelser regulerer dit medlemskab af Fords Loyalitetsprogram Gældende fra juni 2015 Se tidligere udgaver af betingelserne her 1 Definitioner Ford

Læs mere

Salgs- og Leveringsbetingelser

Salgs- og Leveringsbetingelser Salgs- og Leveringsbetingelser 1. Anvendelse 4. Pris og betaling 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser Betingelserne gælder for alle aftaler om Nordjysk Regnskab, CVR-nr. 27404332,

Læs mere

GENERELLE BRUGSBETINGELSER FOR HOMERR LTD. 1. I disse Generelle Brugsbetingelsers omfang har følgende begreber følgende mening:

GENERELLE BRUGSBETINGELSER FOR HOMERR LTD. 1. I disse Generelle Brugsbetingelsers omfang har følgende begreber følgende mening: GENERELLE BRUGSBETINGELSER FOR HOMERR LTD Generelt 1. I disse Generelle Brugsbetingelsers omfang har følgende begreber følgende mening: Generelle Brugsbetingelser Disse Generelle Brugsbetingelser; Applikation

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser Salgs- og leveringsbetingelser 1. Anvendelse Følgende vilkår og betingelser ( Vilkår og betingelser eller Aftale ) finder anvendelse på samtlige tilmeldinger og aftaler om træningskurser, der afholdes

Læs mere

Priser for MobilePay Subscriptions (som kan findes på MobilePay.dk) Afsnit A Generelle betingelser og vilkår

Priser for MobilePay Subscriptions (som kan findes på MobilePay.dk) Afsnit A Generelle betingelser og vilkår B E T I N G E L S E R F O R M O B I L E P A Y S U B S C R I P T I O N S TIL V I R K S O M H E D E R M E D M O D T A G E R K O N T O I D A N S K E B A N K Gældende fra den 22. maj 2017 MobilePay Subscriptions

Læs mere

Backup & Opbevaring. Skovdal Nordic forpligter sig til at opbevare materiale i minimum 3

Backup & Opbevaring. Skovdal Nordic forpligter sig til at opbevare materiale i minimum 3 Standardbetingelser 1. Anvendelsesområde Disse almindelige betingelser finder anvendelse for enhver af kundens ordrer om levering af ydelser fra Skovdal Nordic, medmindre dette udtrykkeligt er fraveget

Læs mere

Gensidig hemmeligholdelsesaftale

Gensidig hemmeligholdelsesaftale Gensidig hemmeligholdelsesaftale mellem CVR-nr.: [Indsæt] og CVR-nr.: [Indsæt] (herefter samlet betegnet Parterne ) 1 Baggrund for hemmeligholdelsesaftalen I forbindelse med [beskriv her i hvilken anledning/hvorfor

Læs mere

Handelsbetingelser. Virksomhedsoplysninger. Grumsen Development ApS CVR: Willemoesgade Tv 6700 Esbjerg Danmark

Handelsbetingelser. Virksomhedsoplysninger. Grumsen Development ApS CVR: Willemoesgade Tv 6700 Esbjerg Danmark Handelsbetingelser Virksomhedsoplysninger Grumsen Development ApS CVR: 37051373 Willemoesgade 50 2. Tv 6700 Esbjerg Danmark 1. Generelle betingelser 1.1. Disse handelsbetingelser gælder for alle leverancer

Læs mere

VILKÅR FOR BETALINGSKONTI GÆLDENDE FRA DEN 1. JULI 2015

VILKÅR FOR BETALINGSKONTI GÆLDENDE FRA DEN 1. JULI 2015 VILKÅR FOR BETALINGSKONTI GÆLDENDE FRA DEN 1. JULI 2015 1. Indledning Disse vilkår gælder for betalingskonti oprettet med henblik på at gennemføre betalingstjenester. En betalingskonto er fx en lønkonto,

Læs mere

Samhandelsbetingelser

Samhandelsbetingelser Samhandelsbetingelser 1 Generelt 1.1 Nærværende aftale beskriver kundens og WebWordSystem ApS (herefter WWS ) rettigheder og forpligtelser i forbindelse med de ydelser, som WWS udbyder via denne hjemmeside.

Læs mere

Forretningsorden for "Darz bor" JAGT AGENTURET

Forretningsorden for Darz bor JAGT AGENTURET Forretningsorden for "Darz bor" JAGT AGENTURET I. Introduktion 1. Disse regler indeholder en række principper, der beskriver agenturs vilkår og betingelser i forbindelse med organisering jagter, agenturets

Læs mere

Servicevilkår for Betalingstjenester

Servicevilkår for Betalingstjenester for etalingstjenester for etalingstjenester 1. Generelt Disse for etalingstjenester () gælder for erhvervskunder, hvis dette aftales mellem Kunden og Nordea, eller hvis Nordea har oplyst Kunden om, at

Læs mere

Vilkår for betalingskonti

Vilkår for betalingskonti Vilkår for betalingskonti Vilkår for betalingskonti Erhvervskunder Gældende fra den 18-08-2014 1. Indledning Disse vilkår gælder for betalingstjenester tilknyttet betalingskonti oprettet med henblik på

Læs mere

Bilag A Databehandleraftale pr

Bilag A Databehandleraftale pr 1. BAGGRUND, FORMÅL OG OMFANG 1.1 Som led i den Dataansvarliges (Beierholms kunde) indgåelse af aftale om levering af finansielle ydelser, som beskrevet i samarbejdsaftale, foretager Databehandleren (Beierholm)

Læs mere

TILBUD TIL XXX KONSULENTAFTALE

TILBUD TIL XXX KONSULENTAFTALE INDLEVELSE SKABER UDVIKLING TILBUD TIL XXX KONSULENTAFTALE WWW.BDO.DK KONSULENTAFTALE VEDR. PROJEKT: Gennemgang af forudsætninger og beregninger til skolestrukturrapportens bilag I Vurdering af økonomisk

Læs mere

Forretningsbetingelser - Trade conditions

Forretningsbetingelser - Trade conditions Forretningsbetingelser - Trade conditions Forretningsbetingelser Gældende pr. 13.06.2005 Firma oplysninger WB Electronics ApS Langelandsvej 1a 7400 Herning Danmark Telefon +45 96264520 Fax +45 96264409

Læs mere

KONTOBESTEMMELSER FOR EUROCARD

KONTOBESTEMMELSER FOR EUROCARD KONTOBESTEMMELSER FOR EUROCARD Internetkonto Eurocard Internetkonto udstedes af Eurocard A/S og administreres af SEB Kort, Danmark, filial af SEB Kort AB. Kontoudsteder betegnes herefter som Eurocard.

Læs mere

DEPOT-/KONTOAFTALE FOR AKTIESPAREKLUB

DEPOT-/KONTOAFTALE FOR AKTIESPAREKLUB Kopi af pas/kørekort samt sygesikringsbevis skal vedlægges for samtlige depot/kontohavere. Depot-/kontohaverne har lige stor andel i depotet, hvis ikke andet angives. Nordnet betragter depot-/kontohaveren

Læs mere

Vilkår for betalingskonti

Vilkår for betalingskonti Vilkår for betalingskonti Gældende fra den 01.01.2017 01.01.2017/03 Side 2/6 1. Indledning Disse vilkår gælder for betalingskonti oprettet med henblik på at gennemføre betalingstjenester. En betalingskonto

Læs mere

DEPOT-/KONTOAFTALE FOR AKTIESPAREKLUB

DEPOT-/KONTOAFTALE FOR AKTIESPAREKLUB Kopi af pas/kørekort samt gult sundhedskort skal vedlægges for samtlige depot/kontohavere. Depot-/kontohaverne har lige stor andel i depotet, hvis ikke andet angives. Nordnet betragter depot-/kontohaveren

Læs mere

- med dig i fremtiden DATABEHANDLERAFTALE. Aftale omkring behandling af persondata. Udarbejdet af: Mentor IT

- med dig i fremtiden DATABEHANDLERAFTALE. Aftale omkring behandling af persondata. Udarbejdet af: Mentor IT DATABEHANDLERAFTALE Aftale omkring behandling af persondata Udarbejdet af: Mentor IT Aftalen Denne databehandleraftale (Aftalen) er er et tillæg til den indgåede kontrakt mellem kunden (Dataansvarlig)

Læs mere

Dette dokument er oprettet ved hjælp af en skabelon fra SEQ Legal (seqlegal.com)

Dette dokument er oprettet ved hjælp af en skabelon fra SEQ Legal (seqlegal.com) I overensstemmelse med EUs Generelle Data Beskyttelses Forordning (GDPR) er vores virksomhed ISODAN ApS ejer af Cool Machine Europe forpligtet til at beskytte dine personlige oplysninger i henhold til

Læs mere

AFTALE - TOTALRÅDGIVNING

AFTALE - TOTALRÅDGIVNING AFTALE - TOTALRÅDGIVNING MELLEM OG ALBERTSLUND UNGDOMSBOLIGER TOTALRÅDGIVER INDHOLDSFORTEGNELSE Side 2 1. BAGGRUND...3 2. DEFINITIONER...3 3. AFTALEGRUNDLAG...4 4. YDELSERNE...5 5. VEDERLAG...5 6. MISLIGHOLDELSE...6

Læs mere

Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer

Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer Gældende fra den 4. marts 2016 Nedenfor finder du de regler, der gælder for erhvervsdrivendes brug af Swipp. Som erhvervsdrivende kan du alene modtage beløb via

Læs mere

Generelle salgs- og leveringsbetingelser i forbindelse med konsulentydelser fra HR-juristen

Generelle salgs- og leveringsbetingelser i forbindelse med konsulentydelser fra HR-juristen Generelle salgs- og leveringsbetingelser i forbindelse med konsulentydelser fra HR-juristen 1. Indledning Disse generelle betingelser finder anvendelse såfremt der ikke er aftalt andre betingelser i den

Læs mere

Databehandlingsvilkår - vilkår for behandling af personoplysninger på vegne af en dataansvarlig kunde

Databehandlingsvilkår - vilkår for behandling af personoplysninger på vegne af en dataansvarlig kunde Databehandlingsvilkår - vilkår for behandling af personoplysninger på vegne af en dataansvarlig kunde 1. Gyldighed 1.1 Dette dokument, benævnt Databehandlingsvilkår, beskriver de vilkår Damgaard-Jensen

Læs mere

Bilag [nr.] Trepartsaftale

Bilag [nr.] Trepartsaftale J.nr.: 7501417 MPE/KRM Bilag [nr.] Trepartsaftale Kammeradvokaten Telefon +45 33 15 20 10 Vester Farimagsgade 23 Fax +45 33 15 61 15 DK-1606 København V www.kammeradvokaten.dk Trepartsaftale INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Bilag B Databehandleraftale pr

Bilag B Databehandleraftale pr 1. BAGGRUND, FORMÅL OG OMFANG 1.1 Som led i den Dataansvarliges (s kunde) indgåelse af aftale om levering af ydelser, som beskrevet i Aftalen, foretager Databehandleren () behandling af personoplysninger,

Læs mere

MobilePeople Solutions A/S

MobilePeople Solutions A/S MobilePeople Solutions A/S Generelle Vilkår og Betingelser. Januar 2015 1. Generelt Nedenstående generelle vilkår og betingelser regulerer MobilePeople s leverance af digitale tjenester bestilt af Kunden,

Læs mere

Leveranceaftale. Bilag Mobil fødekasse med stakkebånd

Leveranceaftale. Bilag Mobil fødekasse med stakkebånd Bilag 5 31-01-2017 Leveranceaftale Mobil fødekasse med stakkebånd AFATEK A/S Selinevej 18 2300 København S Tel. 39 66 78 00 mail@afatek.dk www.afatek.dk Indhold 1 Aftalegrundlag 3 2 Leverandørens ydelser

Læs mere

VILKÅR FOR BETALINGSKONTI PRIVATKUNDER

VILKÅR FOR BETALINGSKONTI PRIVATKUNDER 1. Indledning Disse vilkår gælder for betalingskonti oprettet med henblik på at gennemføre betalingstjenester. En betalingskonto er f.eks. en lønkonto, men ikke en børneopsparingskonto. Bortset fra kontante

Læs mere

Abonnementsvilkår for Mobilaftale. 10. november 2014

Abonnementsvilkår for Mobilaftale. 10. november 2014 Abonnementsvilkår for Mobilaftale 10. november 2014 Abonnementsvilkår for Mobilaftale 10. november 2014 1. Aftalen 1.1 Disse vilkår gælder for aftaler om YouSee Mobilaftale 6, 12 og 24. YouSee Mobilaftale

Læs mere

Hvis der er dele af Betingelserne, som du ikke forstår, anbefaler vi, at du kontakter Salgsadministrationen, inden du begynder at bruge Hjemmesiden.

Hvis der er dele af Betingelserne, som du ikke forstår, anbefaler vi, at du kontakter Salgsadministrationen, inden du begynder at bruge Hjemmesiden. HANDELSBETINGELSER 1 GENEREL INFORMATION Salg fra denne hjemmeside www.siemens.dk/hearing sker af Siemens Høreapparater A/S ( Siemens ), Borupvang 9, 2750 Ballerup, CVR-nr. 20041587 med denne email-adresse:

Læs mere

Abonnementsvilkår for bredbånd fra GEA-SAT ApS

Abonnementsvilkår for bredbånd fra GEA-SAT ApS Abonnementsvilkår for bredbånd fra GEA-SAT ApS 1. Generelt Disse abonnementsbetingelser gælder for datatjenesten "Internet via satellit" herefter kaldet tjenesten leveret af Astra / Eutelsat og distribueret

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE. er dags dato indgået databehandleraftale på følgende vilkår og betingelser:

DATABEHANDLERAFTALE. er dags dato indgået databehandleraftale på følgende vilkår og betingelser: DATABEHANDLERAFTALE Mellem undertegnede og medundertegnede Johnsen Graphic Solutions A/S Bakkehegnet 1-3 DK-8500 Grenaa CVR-nr.: 18624141 (herefter Databehandleren ) [Indsæt navn] [Indsæt adresse] [Indsæt

Læs mere

, ( Virksomheden ) salg og levering

, ( Virksomheden ) salg og levering Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om Automation

Læs mere

1.1. Kaldenavn I forbindelse med oprettelse af en Swipp-aftale skal du angive et Kaldenavn, som du vil optræde under.

1.1. Kaldenavn I forbindelse med oprettelse af en Swipp-aftale skal du angive et Kaldenavn, som du vil optræde under. Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer Nedenfor finder du de regler, der gælder for erhvervsdrivendes brug af Swipp. Som erhvervsdrivende kan du alene modtage beløb via Swipp i forbindelse med salg

Læs mere

FINNAIR Corporate Programme Aftalevilkår DANMARK GENERELT

FINNAIR Corporate Programme Aftalevilkår DANMARK GENERELT GENERELT Disse vilkår og betingelser er gældende for Finnair Corporate-programmet (herefter kaldet "programmet"). Bortset fra disse vilkår og betingelser er ingen andre regler gældende. Programmet er udviklet

Læs mere

Databehandleraftale Bilag 8 til Contract regarding procurement of LMS INDHOLD

Databehandleraftale Bilag 8 til Contract regarding procurement of LMS INDHOLD INDHOLD INDHOLD... 1 1. Baggrund... 2 2. Definitioner... 2 3. Behandling af personoplysninger... 3 4. Behandlinger uden instruks... 3 5. Sikkerhedsforanstaltninger... 3 6. Underdatabehandling... 4 7. Overførsel

Læs mere

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter til erhvervskunder

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter til erhvervskunder Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser. Betingelserne gælder for alle aftaler om Virksomheden

Læs mere

ANSØGNINGSFORMULAR. ORDREGIVENDE MYNDIGHED: Den Europæiske Unions Domstol

ANSØGNINGSFORMULAR. ORDREGIVENDE MYNDIGHED: Den Europæiske Unions Domstol ANSØGNINGSFORMULAR UDBUD EFTER FORHANDLING AF TJENESTEYDELSESAFTALEN:»Indgåelse af rammeaftaler vedrørende oversættelse af juridiske tekster fra visse af Den Europæiske Unions officielle sprog til dansk«(2013)

Læs mere

1.1. Kaldenavn I forbindelse med oprettelse af en Swipp-aftale, skal du angive et Kaldenavn, som du vil optræde under.

1.1. Kaldenavn I forbindelse med oprettelse af en Swipp-aftale, skal du angive et Kaldenavn, som du vil optræde under. Brugerregler for Swipp - Erhverv Nedenfor finder du de regler, der gælder for erhvervsdrivendes brug af Swipp. Som erhvervsdrivende kan du alene modtage beløb via Swipp i forbindelse med salg af varer

Læs mere

Vilkår for PSAM integratorer og LA/KA

Vilkår for PSAM integratorer og LA/KA Vilkår for PSAM integratorer og LA/KA Vilkår for PSAM er, marts 2017 S. 1-8 Indholdsfortegnelse 1 Formål med vilkår for PSAM... 3 2 Accept af vilkår... 3 3 Nets' forpligtelser... 3 4 PSAM-køberens forpligtelser...

Læs mere

Aftalen foreligger mellem kunden (i det følgende betegnet Dataansvarlig )

Aftalen foreligger mellem kunden (i det følgende betegnet Dataansvarlig ) Aftalen foreligger mellem kunden (i det følgende betegnet Dataansvarlig ) og Steuermann ApS Flæsketorvet 68 1711 København V CVR. nr. 35809422 (i det følgende betegnet Databehandler ) (herefter samlet

Læs mere

Vilkår for betalingskonti- Privatkunder

Vilkår for betalingskonti- Privatkunder Side 1 af 5 Gældende fra den 23. januar 2015. 1. Indledning Disse vilkår gælder for betalingskonti oprettet med henblik på at gennemføre betalingstjenester. En udbetaling skal bekræftes ved din underskrift

Læs mere

Forhandlerkontrakt. DK Hostmasters vilkår for Registrator i henhold til domænelovens 13, stk. 3

Forhandlerkontrakt. DK Hostmasters vilkår for Registrator i henhold til domænelovens 13, stk. 3 Forhandlerkontrakt DK Hostmasters vilkår for Registrator i henhold til domænelovens 13, stk. 3 Version 4.0, august 2018 Denne kontrakt (herefter "Kontrakten") er indgået mellem parterne: DK Hostmaster

Læs mere

Telefon: Almindelig post: Vester Søgade 10, 1601 København V

Telefon: Almindelig post: Vester Søgade 10, 1601 København V HANDELSBETINGELSER GENEREL INFORMATION Denne hjemmeside ("Hjemmesiden") udbydes af BroBizz A/S, CVR-nr. 31854822, Vester Søgade 10, 1601 København V, e-mail: info@brobizz.dk, telefon +45 33 44 34 00. Hvis

Læs mere

VILKÅR FOR BRUG AF FITBIT PAY

VILKÅR FOR BRUG AF FITBIT PAY VILKÅR FOR BRUG AF FITBIT PAY 1. Introduktion 2. Regler og vilkår 3. Definitioner Danske Bank A/S. CVR-nr. 61 12 62 28 - København 1.1. Fitbit Pay er en service, der giver dig mulighed for at gemme en

Læs mere

FÅ OP TIL 1500,- TILBAGE. på udvalgte -kameraer *

FÅ OP TIL 1500,- TILBAGE. på udvalgte -kameraer * FÅ OP TIL 1500,- TILBAGE på udvalgte -kameraer * *Værdien afhænger af produktet. Tilbuddet gælder mellem 1. november 2017 og 31. januar 2018 og kun for udvalgte forhandlere. For yderligere vilkår og betingelser,

Læs mere

Mail: Telefon eller CVR Etableret 2006

Mail: Telefon eller CVR Etableret 2006 HANDELSBETINGELSER GENERELLE OPLYSNINGER 8881 Thorsø. Mail: Charlotte@ Telefon 8696 2826 eller 2534 7058 CVR 29 23 05 44 Etableret 2006 SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Bestilling Vores handelsvilkår følger

Læs mere

Regler for registrering af Domænenavne

Regler for registrering af Domænenavne Regler for registrering af Domænenavne DEFINITIONER Disse regler for registrering af domænenavne anvender de begreber, der er defineret i vilkårene og betingelserne og/eller ADR. FORMÅL OG ANVENDELSESOMRÅDE

Læs mere

Det Nationale Videncenter for Automation og Robotteknologi Nord v/techcollege

Det Nationale Videncenter for Automation og Robotteknologi Nord v/techcollege Kontrakt Levering af svejserobotter j.nr. 7.01 Det Nationale Videncenter for Automation og Robotteknologi Nord v/techcollege mellem Det Nationale Videncenter for Automation og Robotteknologi Nord v/techcollege

Læs mere

1.1. Tilbud er bindende for Leverandøren i 14 dage fra tilbuddets dato at regne.

1.1. Tilbud er bindende for Leverandøren i 14 dage fra tilbuddets dato at regne. 1 SALGSBETINGELSER SALGSBETINGELSER 1. Tilbud og aftale 1.1. Tilbud er bindende for Leverandøren i 14 dage fra tilbuddets dato at regne. 1.2. Aftale er indgået, når Kundens accept er modtaget af Leverandøren.

Læs mere

En oversigt over hovedindholdet af de generelle vilkår for tildeling, registrering og administration af domænenavne under.

En oversigt over hovedindholdet af de generelle vilkår for tildeling, registrering og administration af domænenavne under. En oversigt over hovedindholdet af de generelle vilkår for tildeling, registrering og administration af domænenavne under.dk-domænet 1. Oversigten erstatter ikke de generelle vilkår Formålet med denne

Læs mere

Kontrakt indgået mellem. [Leverandøren] Københavns Kommune. Teknik- og Miljøforvaltningen. Center for Ressourcer Njalsgade 13 2300 København S

Kontrakt indgået mellem. [Leverandøren] Københavns Kommune. Teknik- og Miljøforvaltningen. Center for Ressourcer Njalsgade 13 2300 København S Teknik- og Miljøforvaltningen [dd.mm.åååå] Sagsnr. 2010-115960 Dokumentnr. xxxx Kontrakt indgået mellem [Leverandøren] og Københavns Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Ressourcer Njalsgade

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE. General aftale omkring behandling af persondata. Udarbejdet af: ZISPA ApS

DATABEHANDLERAFTALE. General aftale omkring behandling af persondata. Udarbejdet af: ZISPA ApS DATABEHANDLERAFTALE General aftale omkring behandling af persondata Udarbejdet af: ZISPA ApS Aftalen Denne databehandleraftale (Aftalen) er ZISPA s generelle databehandler aftale til den indgåede samhandelsaftale

Læs mere

Aquatic Marine Salgs- og leveringsbetingelser Engros- og Erhvervssalg

Aquatic Marine Salgs- og leveringsbetingelser Engros- og Erhvervssalg Aquatic Marine Salgs- og leveringsbetingelser Engros- og Erhvervssalg Salgs- og leveringsbetingelser Disse salgs- og leveringsbetingelser, inklusiv ordrebekræftelsen og andre eventuelle aftaledokumenter

Læs mere

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder. 1. Anvendelse

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder. 1. Anvendelse Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler med EPEA

Læs mere

Salg- og leveringsbetingelser for udlejning af udstyr og tilbehør

Salg- og leveringsbetingelser for udlejning af udstyr og tilbehør Salg- og leveringsbetingelser for udlejning af udstyr og tilbehør 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige udlejnings- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om Trust Rental

Læs mere

V I L K Å R O G B E T I N G E L S E R

V I L K Å R O G B E T I N G E L S E R V I L K Å R O G B E T I N G E L S E R 24-01-2018 1. Definitioner 1.1 Nedenstående udtryk, der anvendes i disse handelsbetingelser, har følgende betydning, medmindre andet fremgår af den konkrete sammenhæng:

Læs mere

Kontrakt vedr. sprogteknologi (ver. 191213)

Kontrakt vedr. sprogteknologi (ver. 191213) Kontrakt vedr. sprogteknologi (ver. 191213) Mellem [Kommunens navn] [Adresse] [Postnr. og by] CVR. nr. (herefter benævnt Samarbejdsparten ) og CBS - Dept. of International Business Communication IBC DanCAST

Læs mere

Generelle vilkår og betingelser for brug af Tjenesten Payment Gateway

Generelle vilkår og betingelser for brug af Tjenesten Payment Gateway Generelle vilkår og betingelser for brug af Tjenesten Payment Gateway 1. Anvendelse af de generelle vilkår og betingelser Disse generelle vilkår og betingelser (Generelle vilkår og betingelser) udgør en

Læs mere

GENERELLE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TREDJEPARTSPRODUKTER

GENERELLE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TREDJEPARTSPRODUKTER GENERELLE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TREDJEPARTSPRODUKTER Aftalegrundlag Enhver levering af tredjepartsprodukter fra DFF-EDB, vil ske i henhold til nærværende betingelse, der sammen med det underskrevne

Læs mere

JOKA PLASTIC-EMBALLAGE A/S

JOKA PLASTIC-EMBALLAGE A/S JOKA PLASTIC-EMBALLAGE A/S Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leverings-betingelser, herefter betingelserne,

Læs mere

Vi vil ikke bruge eller dele dine oplysninger, undtagen de tilfælde som er beskrevet i denne fortrolighedspolitik.

Vi vil ikke bruge eller dele dine oplysninger, undtagen de tilfælde som er beskrevet i denne fortrolighedspolitik. Fortrolighedspolitik Effektiv fra: 8. november 2017 Introduktion Pagobox ApS ( "Pleo", "os", "vi" eller "vores") driver Pleo.io webstedet, Pleo webapplikationen, Pleo mobilapplikationen og tilbyder Pleo

Læs mere

Repræsentationsaftale

Repræsentationsaftale Repræsentationsaftale (Klubrepræsentation) mellem Fodboldagentens fulde navn CPR-nr. Fodboldagentvirksomhedens fulde navn CVR-nr. Forretningsadresse Postnr./By/Land Fodboldagentens e-mailadresse (i det

Læs mere

ER DU BEKENDT MED SIKKERHEDEN OMKRING OG BESKYTTELSEN AF DINE PERSONOPLYSNINGER? PERSONOPLYSNINGER OG BEHANDLING AF DISSE

ER DU BEKENDT MED SIKKERHEDEN OMKRING OG BESKYTTELSEN AF DINE PERSONOPLYSNINGER? PERSONOPLYSNINGER OG BEHANDLING AF DISSE ER DU BEKENDT MED SIKKERHEDEN OMKRING OG BESKYTTELSEN AF DINE PERSONOPLYSNINGER? Telia Finance sætter stor pris på den tillid, du viser til vores behandling af dine personoplysninger. Vi vil gerne forklare,

Læs mere

Hiper aftalevilkår version 1.0. 14. december 2015

Hiper aftalevilkår version 1.0. 14. december 2015 Hiper aftalevilkår version 1.0 14. december 2015 1. Aftalens indgåelse a. Disse betingelser er gældende for aftaler mellem Hiper A/S [Hiper] og en privatperson over 18 år [Kunden] om et abonnement på bredbånd

Læs mere

KONSULENTAFTALE. mellem [LEVERANDØREN] DANMARKS MILJØPORTAL

KONSULENTAFTALE. mellem [LEVERANDØREN] DANMARKS MILJØPORTAL KONSULENTAFTALE mellem [LEVERANDØREN] og DANMARKS MILJØPORTAL INDHOLDSFORTEGNELSE 1 AFTALENS FORMÅL... 4 2 OPGAVEN... 4 3 LEVERANDØRENS KONSULENTER... 4 4 UDSKIFTNING AF LEVERANDØRENS MEDARBEJDERE... 5

Læs mere

VILKÅR FOR TELMORES AFDRAGSORDNING. August 2013

VILKÅR FOR TELMORES AFDRAGSORDNING. August 2013 VILKÅR FOR TELMORES AFDRAGSORDNING August 2013 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Aftalen 3 1.A. Elektronisk kommunikation meddelelser mellem parterne 3 1.B. Fortrydelsesret for forbrugeren 3 2. Aftalens parter 3

Læs mere

Generelle vilkår og betingelser for brug af Tjenesten Payment Gateway. 1. Anvendelse af de generelle vilkår og betingelser

Generelle vilkår og betingelser for brug af Tjenesten Payment Gateway. 1. Anvendelse af de generelle vilkår og betingelser Generelle vilkår og betingelser for brug af Tjenesten Payment Gateway 1. Anvendelse af de generelle vilkår og betingelser Disse generelle vilkår og betingelser (Generelle vilkår og betingelser) udgør en

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser SpeedDigiTalent Ved at benytte dig af Speedrecruiters ApS services og produkter accepterer du samtidig nedenstående forretningsbetingelser. Læs dem derfor grundigt. Speedrecruiters

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KK-METAL P/S

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KK-METAL P/S SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KK-METAL P/S 1. Anvendelse 1.1 Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om KK-Metal P/S s, CVR-nummer 37841676, ( Virksomheden

Læs mere

Bilag 14 Accelereret konfliktløsning og Mediation

Bilag 14 Accelereret konfliktløsning og Mediation Bilag 14 Accelereret konfliktløsning og Mediation Version 0.8 26-06-2015 Indhold 1 VEJLEDNING TIL TILBUDSGIVER... 2 2 INDLEDNING... 3 3 ACCELERERET KONFLIKTLØSNING MED BRUG AF SAGKYNDIG UDTALELSE... 4

Læs mere

INFORMATION VEDRØRENDE BEHANDLING AF DINE PERSONOPLYSNINGER

INFORMATION VEDRØRENDE BEHANDLING AF DINE PERSONOPLYSNINGER INFORMATION VEDRØRENDE BEHANDLING AF DINE PERSONOPLYSNINGER Sammendrag 1. Hvad er det her for nogle dokumenter 2. Hvilke personoplysninger vi behandler 3. Hvorfor vi behandler dine personoplysninger 4.

Læs mere

! Databehandleraftale

! Databehandleraftale ! Databehandleraftale Indledning 1.1. Denne aftale vedrørende behandling af personoplysninger ( Databehandleraftalen ) regulerer Pensopay APS CVR-nr. 36410876 (databehandleren) og Kunden (den Dataansvarlige

Læs mere

ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER FOR VIABILL PREMIUM

ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER FOR VIABILL PREMIUM ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER FOR VIABILL PREMIUM 1 Indledende vilkår og definitioner 1.1. Disse almindelige forretningsbetingelser for ViaBill kredit (herefter betingelserne ) er gældende for indgåelse

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER 1. Anvendelse og gyldighed 1.1. Disse salgs- og leveringsbetingelser er gældende for alle leverancer fra Walltec A/S (herefter benævnt Walltec ), medmindre andet er skriftligt aftalt. 1.2. Salgs- og leveringsbetingelserne

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE [LEVERANDØR]

DATABEHANDLERAFTALE [LEVERANDØR] DATABEHANDLERAFTALE Mellem [KUNDE] og [LEVERANDØR] Der er den [dato] indgået følgende databehandleraftale ("Aftalen") mellem: (A) (B) [VIRKSOMHEDEN], [ADRESSE] et selskab registreret under CVR-nr. [ ]

Læs mere

Mobilize Me ApS. Salgs- og Leveringsbetingelser til erhvervskunder, kommuner, offentlige og private institutioner.

Mobilize Me ApS. Salgs- og Leveringsbetingelser til erhvervskunder, kommuner, offentlige og private institutioner. 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om Mobilize Me s, CVR-nummer 34208077, ( Virksomheden ) salg og levering af serviceydelser

Læs mere

Side 1 af 5 Multebærvej Silkeborg CVR

Side 1 af 5 Multebærvej Silkeborg CVR Your-IT ApS almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om Your-IT ApS, CVR-nummer

Læs mere

Fortrolighedsaftale Juni 2015

Fortrolighedsaftale Juni 2015 Fortrolighedsaftale Juni 2015 mellem og 1. Fortrolige oplysninger... 3 2. Anvendelse af Fortrolige Oplysninger... 4 3. Krænkelse af aftalen, konventionalbod & erstatning... 4 4. Undtagelser... 5 5. Ikrafttræden

Læs mere

VEJLEDENDE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR EL-TAVLE BRANCHEN

VEJLEDENDE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR EL-TAVLE BRANCHEN VEJLEDENDE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR EL-TAVLE BRANCHEN 1. Generelt 1.1. Disse almindelige salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse, i det omfang de ikke udtrykkeligt fraviges ved anden

Læs mere

(I det følgende samlet benævnt Parterne og hver for sig en Part )

(I det følgende samlet benævnt Parterne og hver for sig en Part ) København den XX SAMARBEJDSAFTALE MELLEM Re-public ApS Dronningens Tværgade 30, 1 1302 København K CVR. 27224679 (herefter benævnt Designvirksomheden ) OG XXXX (herefter benævnt Kunden ) (I det følgende

Læs mere

Kunden kan bevilges lån på mellem 500-6.000 kr. Samtlige tilgængelige lånebeløb, gebyrer og renter er opregnet i ydelsestabellen nedenfor.

Kunden kan bevilges lån på mellem 500-6.000 kr. Samtlige tilgængelige lånebeløb, gebyrer og renter er opregnet i ydelsestabellen nedenfor. Lånevilkår Ferratum Ferratum Denmark ApS (herefter Ferratum ) kan bevilge lån til en fysisk person (herefter Kunden ), som er mindst 23 år og myndig, er dansk statsborger med dansk CPR- nummer og folkeregisteradresse,

Læs mere

Ib Lollands Bank. Vilkår for betallngskonti - Privatkunder. 1. Indledning

Ib Lollands Bank. Vilkår for betallngskonti - Privatkunder. 1. Indledning Ib Lollands Bank Vilkår for betallngskonti - Privatkunder Side 1 af 5 Gældende fra den 1. januar 2018. 1. Indledning Disse vilkår gælder for betalingskonti oprettet med henblik på at gennemføre betalingstransaktioner.

Læs mere

KONTRAKT. mellem. Center for Regional- og Turismeforskning (CRT) Stenbrudsvej 55 DK-3730 Nexø CVR.nr.: (i det følgende kaldet leverandøren)

KONTRAKT. mellem. Center for Regional- og Turismeforskning (CRT) Stenbrudsvej 55 DK-3730 Nexø CVR.nr.: (i det følgende kaldet leverandøren) KONTRAKT mellem Center for Regional- og Turismeforskning (CRT) Stenbrudsvej 55 DK-3730 Nexø CVR.nr.: 19716406 (i det følgende kaldet leverandøren) og Kontaktrådet for Trafikbetjeningen af Bornholm Ullasvej

Læs mere

Servicevilkår for Betalingstjenester

Servicevilkår for Betalingstjenester for etalingstjenester Servicevilkår for etalingstjenester 1. Generelt Disse Servicevilkår for etalingstjenester (Servicevilkår) gælder for erhvervskunder, hvis dette aftales mellem Kunden og Nordea, eller

Læs mere

INFORMATION OM BEHANDLING AF DINE PERSONOPLYSNINGER VED REKRUTTERING

INFORMATION OM BEHANDLING AF DINE PERSONOPLYSNINGER VED REKRUTTERING INFORMATION OM BEHANDLING AF DINE PERSONOPLYSNINGER VED REKRUTTERING Hvorfor får du dette dokument? Attendo tager dit privatliv alvorligt og beskytter dine personoplysninger efter gældende lovgivning.

Læs mere

RAMMEAFTALE. ØSTKRAFT Energiservice A/S. [Kunden] LEVERING AF FIBRE

RAMMEAFTALE. ØSTKRAFT Energiservice A/S. [Kunden] LEVERING AF FIBRE RAMMEAFTALE MELLEM ØSTKRAFT Energiservice A/S OG [Kunden] VEDR. LEVERING AF FIBRE RAMMEAFTALE MELLEM ØSTKRAFT Energiservice A/S CVR.nr. 27 48 99 82 Skansevej 2 3700 Rønne (i det følgende benævnt "ØSTKRAFT")

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER 1. 1.1. 1.2. Generelt Disse almindelige salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse, i det omfang de ikke udtrykkeligt fraviges ved anden skriftlig aftale. Købers indkøbsbetingelser

Læs mere

Betingelser for brugere

Betingelser for brugere Betingelser for brugere Betingelser for brug af HereYouGo for rejsebureauer der køber leads 1. Indgåelse Disse betingelser er gældende for brug af webportalen på hereyougo.dk mellem HereYouGo og rejsebureauet.

Læs mere

Aftale om køb eller reservation af infrastrukturkapacitet

Aftale om køb eller reservation af infrastrukturkapacitet Aftale om køb eller reservation af infrastrukturkapacitet mellem Banedanmark Amerika Plads 15 2100 København Ø CVR nummer: 18 63 22 76 (herefter kaldet Banedanmark) og YY CVR nummer: (herefter kaldet ansøgeren)

Læs mere

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler med Routes,

Læs mere

AFTALE OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER. Mellem. [X] [Adresse] [Postnr. + By] CVR. nr.: [xxxxxxxx] (herefter Leverandøren )

AFTALE OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER. Mellem. [X] [Adresse] [Postnr. + By] CVR. nr.: [xxxxxxxx] (herefter Leverandøren ) AFTALE OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER Mellem [X] [Adresse] [Postnr. + By] CVR. nr.: [xxxxxxxx] (herefter Leverandøren ) og Midttrafik Søren Nymarks Vej 3 8270 Højbjerg CVR-nr.: 29943176 (herefter Midttrafik

Læs mere