Velkommen til Skivehus Skole

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen til Skivehus Skole"

Transkript

1 Velkommen til Skivehus Skole Praktik-Info til lærerstuderende

2 Velkommen i praktik på Skivehus Skole Vi håber, I i jeres praktik får mulighed for at afprøve teorier og ideer, får samlet data til jeres videre studie og får et realistisk indtryk af hverdagen i folkeskolen og lærerjobbets mangfoldighed. Her får I en samling oplysninger af praktisk art: Generelle spørgsmål: Jeres praktiklærere vil være behjælpelige med alle spørgsmål vedr. praktikken, men I er selvfølgelig altid velkommen til at spørge andre end praktiklærerne om hjælp. Er der spørgsmål, praktiklærerne ikke umiddelbart har svar på, er I velkommen til at spørge praktikkoordinatoren. I er til enhver tid velkommen til at henvende til skolens ledelse og praktikkoordinatoren, hvis I har brug for hjælp eller svar på jeres spørgsmål vedrørende skolen og praktikken. For øvrige oplysninger og for at få et indtryk af skolens hverdag henvises til skolens hjemmeside Mødepligt: I har mødepligt i praktikken. I skal være tilstede på skolen i samme omfang som skolens lærere. I tilfælde af fravær ved f.eks. sygdom skal I ringe til skolens kontor mellem kl og Forventes fraværet at blive af længere varighed i forhold til praktikperiodens længde, skal I også meddele fraværet til seminariets praktikkontor. Skolens telefonnummer er: Husk at aftale med de medstuderende og jeres praktiklærere, hvordan I forholder jer ved fravær hvem skal have besked, hvem skal overtage hvilke opgaver? Hvis jeres praktiklærere er fraværende: I må ikke være vikarer for jeres praktiklærere. Derfor skal der vikar i klassen. Det vil ofte virke underligt, når det er jer, der har planlagt undervisningen i praktikperioden. Derfor vil I sandsynligvis blive spurgt, om I vil overtage klassen. Hvis der er vikar, kan I også selv bede om at fortsætte undervisningen efter jeres plan. Hvis der er tale om planlagt fravær, vil I sandsynligvis også blive spurgt, om I er interesseret i undervise klassen, så I ikke får færre lektioner end der er i praktikperioden. I har altid ret til at sige nej til at undervise en klasse, uden praktiklæreren er tilstede. Hvis I har spørgsmål vedrørende fravær, vil jeg gerne hjælpe med at løse dem. Tavshedspligt: I er omfattet af tavshedspligt i lighed med skolens øvrige personale. Spørg din praktiklærer, hvad dette helt konkret betyder for dig. Dokument vedrørende orientering om tavshedspligt, børneattest, informationer skal underskrives bilag sidst i dokumentet. Tavshedserklæring underskrives hos sekretæren på skolens kontor. Nøgler: Hver enkelt praktikant kan fra første dag mod opgivelse af navn, adresse og telefonnummer få udleveret de nødvendige nøgler ved henvendelse til pedellen spørg praktiklæreren eller praktikkoordinatoren. Det er selvfølgeligt særdeles vigtigt, at I er omhyggelige med at passe på udleverede nøgler. Nøgler må under ingen omstændigheder udlånes til elever eller andre personer. I skal aflevere nøglerne til pedellen senest sidste praktikdag.

3 Hvordan du finder rundt på skolen: På væggen overfor skolens infoskærm hænger en tegning af skolens grundplan. Det er en god idé at få jeres praktiklærer til at vise jer rundt på skolen. Ellers spørg endelig elever og personale hjælper jer gerne med at finde den rette vej! Skolens ringetider: Hver lektion er på 45 minutter. Lærerne spiser sammen med eleverne i klassen i tidsrummet Bemærk, at klokken kun ringer ind. Lærerne har tilsyn med eleverne i pauserne. Dette fremgår af tilsynsplanerne. I skal også have tilsyn i praktikken. 1. lektion: lektion: Formiddagspause 3. lektion: lektion: Frokostpause 5. lektion: lektion: lektion: Lærerintra: På Skivehus Skole anvender vi Lærerintra. Det er på intra, vi holder os orienteret i hverdagen. Her er lærernes opslagstavle, kommunikationen med forældre og kollegaer og her reserverer vi lokaler. Hvis I skal bruge intra, er det enkleste, at I gør det sammen med praktiklærerne. Som praktikant er det muligt at få begrænset adgang til intra, spørg Søren Brogaard Jørgensen hvordan. Vi anvender også Forældre/elev-intra. Få jeres praktiklærere til at introducere det for jer. Postbakker : Skriftlige beskeder til de studerende kan lægges i en bakke (dueslag) på lærerværelset. Bakken findes i samme reol, som lærerne har deres bakker i. Bakken er mærket PRAKTIKANTER og er fælles for alle studerende. Almindeligvis udleveres skriftlig information personligt eller på mail. Kopiering: I må bruge skolens kopimaskiner og øvrige faciliteter til fremstilling af undervisningsmaterialer i forbindelse med praktikken. IT- og AV-udstyr: I må bruge skolens IT- og AV-udstyr i praktikperioden. I kan reserverer sammen med jeres praktiklærer. Der er smartboard i alle klasser. CD med installationsprogrammet til smartboard ligger i praktikanternes bakke på lærerværelset eller hos Søren Brogaard Jørgensen. Koden til netværket kan I få hos Søren Brogaard Jørgensen. Ved biblioteket er der indrettet arbejdspladser til lærernes brug. Disse lærerarbejdspladser må også bruges af praktikanterne, men eleverne har ingen adgang til lærerarbejdspladserne. I må ikke ændre pc ernes opsætning herunder installere programmer og I skal overholde gældende lovgivning vedr. copyrights. m.v. Du er ansvarlig for selv at rydde op efter dig på pc erne, inden du forlader skolen. Det betyder, at du skal slette alt på dit personlige arbejdsområde. SkoleKom kan bruges med jeres eget password. I finder en genvej til SkoleKom på Personligt arbejdsområde.

4 Lån af bøger og øvrigt undervisningsudstyr. I må benytte alle skolens bøger og øvrige undervisningsmidler i fuldt omfang. Aftale herom træffes med praktiklærerne og/eller skolebibliotekarerne. I kan låne skolens bøger og undervisningsmaterialer på praktiklærernes lånekort. Husk aflevering, inden I forlader skolen. Reservering af VIDEO, EDB, IT-rullebord m.v.: I det omfang det stadig er aktuelt stadig at benytte ovenstående, skal det reserveres på intra. Få jeres praktiklærer til at hjælpe. Kaffeordning: I kan deltage i skolens kaffeordning mod en betaling af 10 kr. om ugen. Te/kaffe er gratis, hvis du selv medbringer tebreve/pulverkaffe. I skal selv huske at få klaret betalingen til skolesekretæren, inden I forlader skolen efter endt praktik. Der har de sidste år været tradition for at betalingen for kaffe har været, at praktikanterne giver brød på lærerværelset, den sidste uge de er på skolen. Kaffedrikning mv. er ikke tilladt i undervisningstiden. Personalelokalet: I må benytte personalelokalet på samme vilkår som det øvrige personale. Det betyder, at I må sætte jer, hvor det passer jer. Der er ingen faste pladser. I må benytte telefoner i undervisningsøjemed, køkken m.v. I rydder naturligvis selv op efter jer og stiller brugt service ud i opvaskemaskinen. Personalelokalet er ikke en arbejdsplads, hvis I vil have et sted til fælles forberedelse så spørg jeres praktiklærere. Rygning: Der er rygning forbudt på skolens område. Idrætshallen: Er der ledige timer i hallen, må I bruge den til idræt, badminton m.v. Husk at låse efter jer. Afsluttende samtaler: Praktikken afsluttes med en samtale på kontoret mellem praktikanter, praktiklærere, skoleleder/souschef og praktikkoordinator. Samtalen finder sted så tæt på praktikperiodens slutning som muligt og foregår samlet for en årgang. I vil få besked herom i løbet af praktikperioden. Du/I kan altid ønske en samtale med praktikkoordinatoren, hvis der er forhold vedr. praktikken, skolen, elever eller andet, du/i ønsker at få afklaret eller uddybet. Læreruddannelsen i Skive har udarbejdet en skabelon til evaluering af praktikken. Vores praktikevaluering tager udgangspunkt i skabelonen fra VIA-Skive de sidste sider Skoleleder: Annette Bak-Pedersen Souschef: Søren Brogaard Jørgensen Sekretær: Margit Madsen ( ) Venlig hilsen Lotte Sjælland (lotte.sjaelland@skolekom.dk) Praktikkoordinator

5 Orientering vedrørende tavshedspligt, børneattest og generel praktikinformation Tavshedspligt Som lærerstuderende har du tavshedspligt i forhold til de oplevelser og den viden, du får i praktikken i om kollegaer, elever og deres familier. Vi ved, det er helt naturligt at have behov for at tale om oplevelser i praktikken. Det må du selvfølgelig også i et vist omfang. Det må bare ikke være muligt at regne ud, hvem eller præcist, hvad du fortæller om. Oplevelser skal med andre ord kamufleres og gøres anonyme i samtaler med dine medstuderende, i samtalen på LU Skive og i den fortrolige samtale med venner og familie. Skivehus Skole anvender Skive Kommune tavshedserklæring (Straffelovens 152) Børneattest I tilfælde af at det bliver aktuelt, skal du som lærerstuderende i praktik på Skivehus Skole aflevere en samtykkeerklæring, således at skolen kan indhente en børneattest. Du finder samtykkeerklæringen på borger.dk eller politi.dk Informationer vedrørende praktikken på Skivehus Skole er på Undertegnede bekræfter hermed, at jeg er informeret om ovenstående Dato: Underskrift:

6 Der afholdes en samlet evalueringssamtale for alle praktikhold på aktuelle modul i praktik på Skivehus Skole. Samtalen tager afsæt i den skabelon for evaluering, der er udarbejdet af LU Skive. Evaluering af praktikken på praktikskolen Praktikskole: Skivehus Skole Praktikmodul: Ansvarlig for evalueringen: Procedure: Under evalueringssamtalen nedskrives hovedpunkterne på denne side. Fokuspunkter: Praktikkens tilrettelæggelse Den første kontakt og modtagelsen på skolen Forberedelse af undervisning: - overordnet fælles forberedelse med praktiklærer og praktikgruppe - fælles forberedelse i praktikgruppen - selvstændig forberedelse - klargøring af materialer, lokaler mm - deltage i forberedelse af skole/hjem- samtaler Mål/Indhold/ tema for praktikken hvad har du opnået? Undervisning i klassen: - selv undervise hele klassen i enkelte situationer - undervise grupper af elever - observere praktiklærernes undervisning - observere medstuderendes undervisning - deltage i praktiklærernes undervisning - observere undervisning i andre klasser/hos andre lærere Andre opgaver i forbindelse med undervisningen: - udflugter, ekskursioner, idrætsdage, museumsbesøg, skoleteater, skolekoncerter.. - samtaler eller aktiviteter med enkelte elever - lektiehjælp - udarbejde egne undervisningsmaterialer - rette elevopgaver - undersøge og præsentere undervisningsmaterialer for medstuderende og praktiklærer - indsamle empiri til egen uddannelse - læse relevant faglig- og pædagogisk litteratur for skolens aktuelle indsatsområder/kursusforløb

7 Vejledningen og evaluering af praktikken forløbet. Samarbejdet i dit team Evaluering af undervisning: - selvstændig evaluering af undervisningen (egen, studerendes og praktiklæreres) - evaluering i praktikgruppen - evaluering i vejledningen med praktikgruppen og praktiklærere - deltage i arbejdet med elevplaner - deltage i elevsamtaler Mødevirksomhed: - deltage i teammøder - deltage i afdelingsmøder - deltage i personalemøder - deltage i relevante møder med eksterne samarbejdspartnere - deltage i forældresamarbejdet - deltage i særlige arrangementer - deltage i møder og aktiviteter, der kan have interesse og relevans - udarbejde dagsorden til vejledningstimer med fokuspunkter til observationer Eventuelt og dine gode råd til praktikskolen/praktiklærerne

Nibe Skole. Praktik. Informationer om din kommende praktik på Nibe Skole

Nibe Skole. Praktik. Informationer om din kommende praktik på Nibe Skole Nibe Skole Praktik Informationer om din kommende praktik på Nibe Skole Nibe Skole som praktikskole Her kan du finde en række relevante informationer før dit praktikforløb på Nibe Skole. Nibe Skole er en

Læs mere

Læreruddannelsen i Skive Dalgas Allé Skive Tlf Kvalitetskrav til praktikskolen Skivehus Skole

Læreruddannelsen i Skive Dalgas Allé Skive Tlf Kvalitetskrav til praktikskolen Skivehus Skole Læreruddannelsen i Skive Dalgas Allé 20 7800 Skive Tlf. 87 55 32 00 Kvalitetskrav til praktikskolen Skivehus Skole Læreruddannelsen er ifølge 13.1 jf. bekendtgørelsen om uddannelse til professionsbachelor

Læs mere

praktik på 1. årgang 1. praktikniveau Praktikskole: Skivehus Skole

praktik på 1. årgang 1. praktikniveau Praktikskole: Skivehus Skole Praktikskolens uddannelsesplan for praktik på 1. årgang 1. praktikniveau Praktikskole: Skivehus Skole Læreruddannelsen i Skive Dalgas Allé 20 7800 Skive Tlf. 87 55 32 00 I følge 13 jf. bekendtgørelsen

Læs mere

Uddannelsesplan Praktik 1.årgang

Uddannelsesplan Praktik 1.årgang Uddannelsesplan Praktik 1.årgang 2016 2017 Hadsten Skole Hadbjergvej 12 8370 Hadsten Tlf. 8964 4720 1 Om Hadsten Skole Hadsten Skole åbnede i 1969 og er i dag overbygningsskole for Bavnehøjskolen i Hadsten

Læs mere

Velkomstfolder til lærerstuderende på Hedegårdsskolen. Indeholder praktisk info samt Hedegårdsskolens praktikpolitik

Velkomstfolder til lærerstuderende på Hedegårdsskolen. Indeholder praktisk info samt Hedegårdsskolens praktikpolitik Velkomstfolder til lærerstuderende på Hedegårdsskolen Indeholder praktisk info samt Hedegårdsskolens praktikpolitik Velkommen til Hedegårdsskolen! Hedegårdsskolen har i mange år fungeret som praktikskole

Læs mere

Uddannelsesplan Praktik 2.årgang

Uddannelsesplan Praktik 2.årgang Uddannelsesplan Praktik 2.årgang 2016 2017 Hadsten Skole Hadbjergvej 12 8370 Hadsten Tlf. 8964 4720 1 Om Hadsten Skole Hadsten Skole åbnede i 1969 og er i dag overbygningsskole for Bavnehøjskolen i Hadsten

Læs mere

Praktik på Sct. Jørgens Skole

Praktik på Sct. Jørgens Skole Velkommen til... Praktik på Sct. Jørgens Skole Velkommen til Sct. Jørgens Skole Her på Sct. Jørgens Skole er vi glade for at kunne byde dig velkommen som praktikant. Vi er en skole med næsten 800 elever

Læs mere

Praktikskolens uddannelsesplan for. Praktik på 2. årgang 2. praktikniveau. Højslev Skole

Praktikskolens uddannelsesplan for. Praktik på 2. årgang 2. praktikniveau. Højslev Skole Praktikskolens uddannelsesplan for Praktik på 2. årgang 2. praktikniveau Højslev Skole Læreruddannelsen i Skive Dalgas Allé 20 7800 Skive Tlf. 87 55 32 00 I følge 13 jf. bekendtgørelsen om uddannelse til

Læs mere

Uddannelsesplan Skalmejeskolen som praktikskole

Uddannelsesplan Skalmejeskolen som praktikskole Uddannelsesplan Skalmejeskolen som praktikskole Skalmejeskolen Skalmejevej 33 7451 Sunds Tlf: 96 28 76 10 Skalmejeskolen@herning.dk Kære Praktikant. Velkommen i praktik på Skalmejeskolen. I uddannelsesplanen

Læs mere

KRAGELUND SKOLE. Uddannelsesplan. Kragelund Skole som læreruddannelsessted. Kragelund Skole. Frederiksdalvej 9. 8600 Silkeborg

KRAGELUND SKOLE. Uddannelsesplan. Kragelund Skole som læreruddannelsessted. Kragelund Skole. Frederiksdalvej 9. 8600 Silkeborg KRAGELUND SKOLE Uddannelsesplan Kragelund Skole som læreruddannelsessted Kragelund Skole Frederiksdalvej 9 8600 Silkeborg 89 70 42 76 http://funder-kragelund-skoler.skoleporten.dk/sp Kære lærerstuderende

Læs mere

praktik på 2. årgang 2. praktikniveau Praktikskole: Resen Skole

praktik på 2. årgang 2. praktikniveau Praktikskole: Resen Skole Praktikskolens uddannelsesplan for praktik på 2. årgang 2. praktikniveau Praktikskole: Resen Skole Læreruddannelsen i Skive Dalgas Allé 20 7800 Skive Tlf. 87 55 32 00 I følge 13 jf. bekendtgørelsen om

Læs mere

Håndbog til praktikanter

Håndbog til praktikanter 2012 Håndbog til praktikanter Byplanvejens Skole Byplanvej 2 9210 Aalborg SØ Tlf. 96 33 10 60 skolen Tlf. 96 33 10 63 sygemelding Tlf. 96 33 10 77 personaleværelset www.byplanvejensskole.dk byplanvejensskole@aalborg.dk

Læs mere

Uddannelsesplan for lærerstuderende på Niels Ebbesen Skolen

Uddannelsesplan for lærerstuderende på Niels Ebbesen Skolen Uddannelsesplan for lærerstuderende på Niels Ebbesen Skolen Kultur og særkende På Niels Ebbesen Skolen prioriterer vi et godt samarbejde med de studerende, hvor vi forsøger at skabe de optimale forhold,

Læs mere

Uddannelsesplan. Ikast Nordre Skole Et godt sted at være et godt sted at lære. Skolen: Hagelskærvej 7430 Ikast 99604700 nordreskole@ikast-brande.

Uddannelsesplan. Ikast Nordre Skole Et godt sted at være et godt sted at lære. Skolen: Hagelskærvej 7430 Ikast 99604700 nordreskole@ikast-brande. Uddannelsesplan Ikast Nordre Skole Et godt sted at være et godt sted at lære Skolen: Hagelskærvej 7430 Ikast 99604700 nordreskole@ikast-brande.dk Praktikkoordinator: Jan Moth: 30258672 Jan.Moth@skolekom.dk

Læs mere

Sølystskolen, Egå Havvej 5, 8250 Egå. Uddannelsesplan for praktik på Sølystskolen 2. niveau (2.årg.) (LU 13)

Sølystskolen, Egå Havvej 5, 8250 Egå. Uddannelsesplan for praktik på Sølystskolen 2. niveau (2.årg.) (LU 13) Uddannelsesplan for praktik på Sølystskolen 2. niveau (2.årg.) (LU 13) 1 1. Sølystskolen - værdigrundlag og særkende som uddannelsessted Sølystskolen er en 2-3-sporet folkeskole med ca. 650 elever fordelt

Læs mere

Velkommen i praktik på Viby Skole

Velkommen i praktik på Viby Skole Velkommen i praktik på Viby Skole 01.01 2016 Når du er praktikant på Viby Skole arbejder du under samme aftaler/regler, som de fastansatte lærere. Det gælder bl.a.: Sygemeldinger til skolens kontor inden

Læs mere

Uddannelsesplan Skivehus Skole

Uddannelsesplan Skivehus Skole Læreruddannelsen Skive Dalgas Allé - 7800 Skive Tlf. 87 55 32 00 Uddannelsesplan Skivehus Skole Kvalitetskrav til praktikskolen Læreruddannelsen er ifølge 13.1 jf. bekendtgørelsen om uddannelse til professionsbachelor

Læs mere

Sølystskolen. Uddannelsesplan. Praktik - 1. niveau 1. årg. - Lu Årgang. Velkommen i praktik. dskrivning

Sølystskolen. Uddannelsesplan. Praktik - 1. niveau 1. årg. - Lu Årgang. Velkommen i praktik. dskrivning Sølystskolen Uddannelsesplan Praktik - 1. niveau 1. årg. - Lu 13 1. Årgang In Velkommen i praktik dskrivning 1 2 Indhold Sølystskolen - værdigrundlag og særkende... 4 Praktikskole... 4 Praktikkens forløb...

Læs mere

Pejlemærker for den gode praktik

Pejlemærker for den gode praktik Pejlemærker for den gode praktik Pejlemærkerne omhandler de vigtigste elementer for, hvordan praktikskolerne kan skabe den bedste praktik for lærerstuderende. Således optræder pejlemærkerne som et inspirationsmateriale.

Læs mere

Sølystskolen. Uddannelsesplan. Praktik - 3. niveau 4. årg. - Lu Årgang. Velkommen i praktik. dskrivning

Sølystskolen. Uddannelsesplan. Praktik - 3. niveau 4. årg. - Lu Årgang. Velkommen i praktik. dskrivning Sølystskolen Uddannelsesplan Praktik - 3. niveau 4. årg. - Lu 13 4. Årgang In Velkommen i praktik dskrivning 1 2 Indhold Sølystskolen - værdigrundlag og særkende... 4 Praktikskole... 4 Praktikkens forløb...

Læs mere

Praktikant på Højvangskolen

Praktikant på Højvangskolen Praktikant på Højvangskolen Højvangskolens Praktikprofil 2014/15 1 Indholdsfortegnelse: 1.0 Højvangskolens praktikprofil... 3 1.1 Skolens adresse:... 3 1.2 Praktikkoordinatorer... 4 2.0 Plantegning...

Læs mere

Uddannelsesplan, praktik på Vandel Efterskole

Uddannelsesplan, praktik på Vandel Efterskole 1 På Vandel Efterskole er vi glade for at være praktikskole, og vi ønsker at give de studerende en god, lærerig og udviklende praktikperiode. De studerende betragtes som kolleger, som en del af skolens

Læs mere

praktik på 2. årgang 2. praktikniveau Praktikskole: Tingstrup Skole. Thisted.

praktik på 2. årgang 2. praktikniveau Praktikskole: Tingstrup Skole. Thisted. Praktikskolens uddannelsesplan for praktik på 2. årgang 2. praktikniveau Praktikskole: Tingstrup Skole. Thisted. Læreruddannelsen i Skive Dalgas Allé 20 7800 Skive Tlf. 87 55 32 00 I følge 13 jf. bekendtgørelsen

Læs mere

Sølystskolen. Uddannelsesplan. Praktik - 2. niveau 2. årg. - Lu Årgang. Velkommen i praktik. dskrivning

Sølystskolen. Uddannelsesplan. Praktik - 2. niveau 2. årg. - Lu Årgang. Velkommen i praktik. dskrivning Sølystskolen Uddannelsesplan Praktik - 2. niveau 2. årg. - Lu 13 2. Årgang In Velkommen i praktik dskrivning 1 2 Indhold Sølystskolen - værdigrundlag og særkende... 4 Praktikskole... 4 Praktikkens forløb...

Læs mere

praktik på 1. årgang 1. praktikniveau Praktikskole: Tingstrup Skole. Thisted.

praktik på 1. årgang 1. praktikniveau Praktikskole: Tingstrup Skole. Thisted. Praktikskolens uddannelsesplan for praktik på 1. årgang 1. praktikniveau Praktikskole: Tingstrup Skole. Thisted. Læreruddannelsen i Skive Dalgas Allé 20 7800 Skive Tlf. 87 55 32 00 I følge 13 jf. bekendtgørelsen

Læs mere

TÅRS SKOLE. Uddannelsesplan for lærerstuderende ved Tårs Skole. Kultur og særkende

TÅRS SKOLE. Uddannelsesplan for lærerstuderende ved Tårs Skole. Kultur og særkende TÅRS SKOLE Uddannelsesplan for lærerstuderende ved Tårs Skole Tårs Skole Vrejlev Klostervej 8 9830 Tårs Vrejlev-Hæstrup Skole Poulstrup Skolevej 3 9760 Vrå Telefon 7233 3960 Mail taarsskole@hjoerring.dk

Læs mere

Praktik i læreruddannelsen i Silkeborg

Praktik i læreruddannelsen i Silkeborg Praktik i læreruddannelsen i Silkeborg Praktikvejledning særligt rettet mod samarbejdet mellem studerende og praktikskolen 2018/2019 Praktikkoordinator: Kirsten Rosholm, kiro@via.dk Praktikleder: Anja

Læs mere

PRAKTIKSKOLE FOR UC SYDDANMARK

PRAKTIKSKOLE FOR UC SYDDANMARK PRAKTIKSKOLE FOR UC SYDDANMARK Fællesskolen Hammelev Sct. Severin Kære lærerstuderende September 2012 Velkommen til Fællesskolen Hammelev Sct. Severin Sct. Severin afdelingen. I denne folder finder du

Læs mere

Uddannelsesplan. Ikast Nordre Skole Et godt sted at være et godt sted at lære

Uddannelsesplan. Ikast Nordre Skole Et godt sted at være et godt sted at lære Uddannelsesplan Ikast Nordre Skole Et godt sted at være et godt sted at lære Skolen: Hagelskærvej 7430 Ikast 99604700 nordreskole@ikast-brande.dk Praktikkoordinator: Bente Thorsen: Bente@Thorsennet.dk

Læs mere

Dybkærskolen. Uddannelsesplan. 1., 2. & 3. praktikperiode

Dybkærskolen. Uddannelsesplan. 1., 2. & 3. praktikperiode Dybkærskolen Uddannelsesplan 1., 2. & 3. praktikperiode Velkommen til Dybkærskolen Kære studerende. Velkommen til Dybkærskolen. Vi ser frem til at samarbejde med dig, og vil bestræbe os på at skabe de

Læs mere

Uddannelsesplan Sunds skole

Uddannelsesplan Sunds skole Uddannelsesplan Sunds skole Sunds skole Nøddevej 13 7451 Sunds Mailadresse: sunds-skole@herning.dk Telefon: 96287750 Skoleleder Ebba Kyed sunky@herning.dk Viceskoleleder Ole Overgaard sunoo@herning.dk

Læs mere

Virum Skoles uddannelsesplan, 2014/2015

Virum Skoles uddannelsesplan, 2014/2015 Virum Skoles uddannelsesplan, 2014/2015 1 Læreruddannelserne på Metropol og UCC. Virum Skoles praktikuddannelsesplan Navn og kontaktoplysninger til praktikansvarlig): Pia Garde: pg@virumskole.dk Troels

Læs mere

Uddannelsesplan for studerende på 1. årgang på Bavnehøj Skole

Uddannelsesplan for studerende på 1. årgang på Bavnehøj Skole Uddannelsesplan for studerende på 1. årgang på Bavnehøj Skole Kære lærerstuderende på 1. årgang Velkommen i praktik på Bavnehøj Skole. Vi ser frem til et godt samarbejde med jer, hvor I forhåbentlig får

Læs mere

Ans Skole Uddannelsesplan 1., 2. og 3. praktikperiode Ans Skole Teglgade Ans By Tlf.: ansskole.skoleporten.dk

Ans Skole Uddannelsesplan 1., 2. og 3. praktikperiode Ans Skole Teglgade Ans By Tlf.: ansskole.skoleporten.dk Ans Skole Uddannelsesplan 1., 2. og 3. praktikperiode Ans Skole Teglgade 20 8643 Ans By Tlf.: 8970 2360 ansskole.skoleporten.dk Ans Skole- præsentation- velkommen til Ans Skole Kære studerende. Velkommen

Læs mere

Stilling Skole, Gramvej 10, 8660 Skanderborg tlf Uddannelsesplan

Stilling Skole, Gramvej 10, 8660 Skanderborg tlf Uddannelsesplan Uddannelsesplan Indholdsfortegnelse: Kultur og særkende... 2 Praktik, organisering og formalia... 2 Begrundelsesskemaet... 3 Kompetencemålene for studerende på første årgang... 4 1. Didaktik... 4 2. Klasseledelse...

Læs mere

Uddannelsesplan for Korsvejens Skole for lærerstuderende i praktik fra professionshøjskolen Metropol og UCC, praktikniveau 3, 2016/2017

Uddannelsesplan for Korsvejens Skole for lærerstuderende i praktik fra professionshøjskolen Metropol og UCC, praktikniveau 3, 2016/2017 Uddannelsesplan for Korsvejens Skole for lærerstuderende i praktik fra professionshøjskolen Metropol og UCC, praktikniveau 3, 2016/2017 Kontaktoplysninger Korsvejens Skole Tårnbyvej 1-3 2770 Kastrup Telefon:

Læs mere

Praktikhæfte 2018/2019 Center for Skole og Læring Praktikniveau 1 LU13 Læreruddannelsen Roskilde

Praktikhæfte 2018/2019 Center for Skole og Læring Praktikniveau 1 LU13 Læreruddannelsen Roskilde www.phabsalon.dk Praktikhæfte 2018/2019 Center for Skole og Læring Praktikniveau 1 LU13 Læreruddannelsen Roskilde Praktikniveau 1 Praktik omhandler (1) den praktisk/pædagogiske dimension, der retter sig

Læs mere

Uddannelsesplan for Strøbyskolen

Uddannelsesplan for Strøbyskolen Uddannelsesplan for Strøbyskolen Uddannelsesplanen giver en kort beskrivelse af praktikskolen og hvordan der arbejdes med at uddanne den lærerstuderende. Præsentation af Strøbyskolen Strøbyskolen er en

Læs mere

Uddannelsesplan Søndervangskolen, Hammel

Uddannelsesplan Søndervangskolen, Hammel Uddannelsesplan Søndervangskolen, Hammel Kompetenceniveau 2, 2. årgang 2018/2019 Favrskov Kommune Søndervangskolen Søndervangsvej 3 8450 Hammel Tlf: 89 64 36 Kultur og særkende: Søndervangskolen er en

Læs mere

Uddannelsesplan Hem Skole

Uddannelsesplan Hem Skole Læreruddannelsen Skive Dalgas Allé - 7800 Skive Tlf. 87 55 32 00 Uddannelsesplan Hem Skole Kvalitetskrav til praktikskolen Læreruddannelsen er ifølge 13.1 jf. bekendtgørelsen om uddannelse til professionsbachelor

Læs mere

Læreruddannelsen Vejledning om trepartssamtalen og kontakt i praktikperioden LU13

Læreruddannelsen Vejledning om trepartssamtalen og kontakt i praktikperioden LU13 Læreruddannelsen Vejledning om trepartssamtalen og kontakt i praktikperioden LU13 Professionshøjskolen Absalon / Læreruddannelsen 2 / 6 Indledning I denne folder forsøger vi at svare på mange af de spørgsmål,

Læs mere

Svend Gønge-skolen. Svend Gønge-Skolens uddannelsesplan

Svend Gønge-skolen. Svend Gønge-Skolens uddannelsesplan Svend Gønge-Skolens uddannelsesplan Informationer om skolen: Svend Gønge-Skolen har placering imellem Næstved og Vordingborg 15 km til hver by. Den består af to afdelinger, Lundby afd. og Bårse afd. Lundby

Læs mere

Praktikhæfte 2018/2019 Center for Skole og Læring Praktikniveau 3 LU13 Læreruddannelsen Roskilde

Praktikhæfte 2018/2019 Center for Skole og Læring Praktikniveau 3 LU13 Læreruddannelsen Roskilde www.phabsalon.dk Praktikhæfte 2018/2019 Center for Skole og Læring Praktikniveau 3 LU13 Læreruddannelsen Roskilde Praktikniveau 3 Praktik omhandler (1) den praktisk/pædagogiske dimension, der retter sig

Læs mere

Praktik. Generelt om din praktik

Praktik. Generelt om din praktik Praktik Praktik udgør en væsentlig del af læreruddannelsen, og for mange studerende medfører den en masse spørgsmål. For at du kan være godt rustet og blive klogere på din forestående praktik, har Lærerstuderendes

Læs mere

Resenbro Skole. Uddannelsesplan 1., 2. og 3. praktikperiode. Resenbro Skole Skellerupvej Silkeborg. Tlf.:

Resenbro Skole. Uddannelsesplan 1., 2. og 3. praktikperiode. Resenbro Skole Skellerupvej Silkeborg. Tlf.: Resenbro Skole Uddannelsesplan 1., 2. og 3. praktikperiode Resenbro Skole Skellerupvej 16 8600 Silkeborg Tlf.: 89 70 25 76 http://resenbro.skoleporten.dk Resenbro skole Resenbro Skole er en et-sporet skole

Læs mere

Uddannelsesplan Klippen, Den kristne Friskole

Uddannelsesplan Klippen, Den kristne Friskole Uddannelsesplan Klippen, Den kristne Friskole Generelt om skolen Klippen er en kristen friskole der blev oprettet i 1977 og er i dag en fuldt udbygget skole med undervisning for 0. - 9. klasse samt en

Læs mere

Uddannelsesplan for studerende på 2. årgang på Bavnehøj Skole

Uddannelsesplan for studerende på 2. årgang på Bavnehøj Skole Uddannelsesplan for studerende på 2. årgang på Bavnehøj Skole Kære lærerstuderende på 2. årgang Velkommen i praktik på Bavnehøj Skole. Vi ser frem til et godt samarbejde med jer, hvor I forhåbentlig får

Læs mere

Vikar på Tagensbo Skole Information til vikarer

Vikar på Tagensbo Skole Information til vikarer Vikar på Tagensbo Skole Information til vikarer Velkommen til Tagensbo skole. Alle vikarer skal oprettes på Lærerintra. Kontakt Henrik Fabricius viceinspektør eller Jeanne Jacobsen, skoleleder. Din timeløn

Læs mere

Uddannelsesplan Kompetenceniveau 1 1. årgang 2016/2017 Praktikskole Søndervangskolen, Hammel Favrskov Kommune

Uddannelsesplan Kompetenceniveau 1 1. årgang 2016/2017 Praktikskole Søndervangskolen, Hammel Favrskov Kommune Uddannelsesplan Kompetenceniveau 1 1. årgang 2016/2017 Praktikskole Søndervangskolen, Hammel Favrskov Kommune Søndervangskolen Søndervangsvej 3 8450 Hammel Tlf: 89 64 36 00 Kultur og særkende: Søndervangskolen

Læs mere

Herstedlund Skole. Navn og kontaktoplysninger til praktikansvarlig. Præsentation af Herstedlund Skole. Herstedlund Skole som uddannelsessted

Herstedlund Skole. Navn og kontaktoplysninger til praktikansvarlig. Præsentation af Herstedlund Skole. Herstedlund Skole som uddannelsessted Herstedlund Skole Nyvej 5-11, 2620 Albertslund, tlf.: 43 68 71 50 Skoleleder og afdelingsleder for udskolingen: Søren Hald, e-mail: soren.hald@albertslund.dk Navn og kontaktoplysninger til praktikansvarlig

Læs mere

PRAKTIKNIVEAU I LÆRERUDDANNELSEN UCSJ LU 2013 2015/2016. www.ucsj.dk

PRAKTIKNIVEAU I LÆRERUDDANNELSEN UCSJ LU 2013 2015/2016. www.ucsj.dk PRAKTIKNIVEAU I LÆRERUDDANNELSEN UCSJ LU 2013 2015/2016 www.ucsj.dk PRAKTIKNIVEAU I LÆRERUDDANNELSEN UCSJ LU 2013 2015/2016 Praktik omhandler (1) den praktisk/pædagogiske dimension, der retter sig mod

Læs mere

Kvalitetskrav til praktikskolen. Vestfjendsskolen. Læreruddannelsen i Skive Dalgas Allé Skive Tlf

Kvalitetskrav til praktikskolen. Vestfjendsskolen. Læreruddannelsen i Skive Dalgas Allé Skive Tlf Kvalitetskrav til praktikskolen Vestfjendsskolen Læreruddannelsen i Skive Dalgas Allé 20 7800 Skive Tlf. 87 55 32 00 Læreruddannelsen er ifølge 13.1 jf. bekendtgørelsen om uddannelse til professionsbachelor

Læs mere

Bryrup Skole. Bryrup skole, Skolevej 14, 8654 Bryrup. Tlf:

Bryrup Skole. Bryrup skole, Skolevej 14, 8654 Bryrup. Tlf: Bryrup Skole Bryrup skole, Skolevej 14, 8654 Bryrup Tlf: 89 70 24 60 bryrup.skole@silkeborg.dk Kære lærerstuderende Velkommen til praktik på Bryrup Skole. Denne uddannelsesplan er den første guide til

Læs mere

4. ÅRS PRAKTIK LÆRERUDDANNELSEN UCSJ LU

4. ÅRS PRAKTIK LÆRERUDDANNELSEN UCSJ LU 4. ÅRS PRAKTIK LÆRERUDDANNELSEN UCSJ LU2007 2015-16 www.ucsj.dk 4. ÅRS PRAKTIK LÆRERUDDANNELSEN UCSJ Praktikken forbinder uddannelsens teori og praksis med henblik på, at den studerende opnår både en praktisk/pædagogisk

Læs mere

Brændgårdskolen brænder igennem.. det håber vi også, vil kunne mærkes for dig som lærerstuderende

Brændgårdskolen brænder igennem.. det håber vi også, vil kunne mærkes for dig som lærerstuderende Brændgårdskolen - som læreruddannelsessted Brændgårdskolen brænder igennem.. det håber vi også, vil kunne mærkes for dig som lærerstuderende Velkommen til praktik her på Brændgårdskolen. Denne uddannelsesplan

Læs mere

Uddannelsesplan praktikniveau I for Åløkkeskolen 2015-2016. Praktiske oplysninger

Uddannelsesplan praktikniveau I for Åløkkeskolen 2015-2016. Praktiske oplysninger Åløkkeskolen marts 2015 Uddannelsesplan praktikniveau I for Åløkkeskolen 2015-2016. Praktiske oplysninger Kong Georgs Vej 31 5000 Odense Tlf:63 75 36 00 Daglig leder: Hans Christian Petersen Praktikansvarlige:

Læs mere

Uddannelsesplan Kompetenceniveau 3 4. årgang 2016/2017 Praktikskole Søndervangskolen, Hammel Favrskov Kommune

Uddannelsesplan Kompetenceniveau 3 4. årgang 2016/2017 Praktikskole Søndervangskolen, Hammel Favrskov Kommune Uddannelsesplan Kompetenceniveau 3 4. årgang 2016/2017 Praktikskole Søndervangskolen, Hammel Favrskov Kommune Søndervangskolen Søndervangsvej 3 8450 Hammel Tlf: 89 64 36 00 Kultur og særkende: Søndervangskolen

Læs mere

2. MERITPRAKTIK LÆRERUDDANNELSEN UCSJ

2. MERITPRAKTIK LÆRERUDDANNELSEN UCSJ 2. MERITPRAKTIK LÆRERUDDANNELSEN UCSJ 2014-15 www.ucsj.dk 2. MERITPRAKTIK LÆRERUDDANNELSEN UCSJ Praktikken forbinder uddannelsens teori og praksis med henblik på, at den studerende opnår både en praktisk/pædagogisk

Læs mere

Uddannelsesplan Ørslevkloster Skole

Uddannelsesplan Ørslevkloster Skole Læreruddannelsen Skive Dalgas Allé - 7800 Skive Tlf. 87 55 32 00 Uddannelsesplan Ørslevkloster Skole Kvalitetskrav til praktikskolen Læreruddannelsen er ifølge 13.1 jf. bekendtgørelsen om uddannelse til

Læs mere

Praktik, 2. årg

Praktik, 2. årg Orientering om praktik 2013 2014: I alt 5 uger placeret i ugerne 50 og 51, 2013 og ugerne2, 3 og 4, 2014 NB: Praktikanterne følger den aktuelle praktikskoles ferieplan - uanset de ovenfor angivne praktikuger!

Læs mere

Uddannelsesplan Stenløse Privatskole 2015/2016

Uddannelsesplan Stenløse Privatskole 2015/2016 Uddannelsesplan Stenløse Privatskole 2015/2016 Praktikansvarlig Afdelingsleder Lene Andersen Telefon:47 17 09 10 la@stenpriv.dk Skolen som uddannelsessted Stenløse Privatskole fungerer som praktikskole

Læs mere

Praktikskolens uddannelsesplan, 2014/2015

Praktikskolens uddannelsesplan, 2014/2015 Praktikskolens uddannelsesplan, 2014/2015 Navn og kontaktoplysninger til praktikansvarlig Skoleleder: Peter Christensen Praktikansvarlig: Linda Ambech, Jeanne Bai og Peter Bærenholdt Tlf. 38 21 09 00 Skolen

Læs mere

Praktik på Skødstrup Skole

Praktik på Skødstrup Skole Skødstrup den 04.09.18 Praktik på Skødstrup Skole Kære lærerstuderende Velkommen til praktik på Skødstrup Skole! Vi glæder os til at arbejde sammen med jer og blive det sted, hvor I lærer at forene teori

Læs mere

Uddannelsesplan lærerstuderende

Uddannelsesplan lærerstuderende Uddannelsesplan lærerstuderende Vejgaard Østre Skole Grundoplysninger: Navn: Vejgaard Østre Skole Adresse: Chr. Koldsvej 1, 9000 Aalborg Telefon: 9631 6700 Webadresse: Vejgaardoestreskole.dk Kultur og

Læs mere

Blicherskolens Uddannelsesplan for Lærerstuderende på 1. niveau.

Blicherskolens Uddannelsesplan for Lærerstuderende på 1. niveau. Blicherskolens Uddannelsesplan for Lærerstuderende på 1. niveau. Kære studerende Velkomment il Blicherskolen. Vi håber, du vil opleve vores skole som et godt sted for både elever og personale. Vi ser os

Læs mere

Uddannelsesplan for praktik på Morten Børup Skolen

Uddannelsesplan for praktik på Morten Børup Skolen Indhold: 1. Grundoplysninger 2. Kultur og særkende 3. Praktikkens årshjul 4. Praktikkens årshjul 5. Praktikkoordinatorens og praktiklærerens rolle 6. Praktikkoordinatorens og praktiklærerens rolle 7. Den

Læs mere

Uddannelsesplan. Gødvadskolen som uddannelsessted

Uddannelsesplan. Gødvadskolen som uddannelsessted GØDVADSKOLEN Harsnablundvej 1-7 8600 Silkeborg goedvad.skole@silkeborg.dk www.goedvadskolen.silkeborg.dk 8970 2820 Uddannelsesplan Gødvadskolen som uddannelsessted Denne uddannelsesplan er måske dit første

Læs mere

7.0 Praktikker 7.1 Observationspraktik, 1. semester 7.2 2. semesterpraktik

7.0 Praktikker 7.1 Observationspraktik, 1. semester 7.2 2. semesterpraktik 7.0 Praktikker 7.1 Observationspraktik, 1. semester et med observationspraktikken er, at den studerende introduceres til dagligdagen i skolen vha. deltagerobservation i sine linjefag. tilegner sig viden

Læs mere

Uddannelsesplan Stenløse Privatskole 2016/2017

Uddannelsesplan Stenløse Privatskole 2016/2017 Uddannelsesplan Stenløse Privatskole 2016/2017 Praktikansvarlig Afdelingsleder Lene Andersen Telefon: 47 17 09 10 la@stenpriv.dk Skolens adresse Dam Holme 1-5 3660 Stenløse Skolen som uddannelsessted Stenløse

Læs mere

Praktikkens mål og indhold. De involverede parters roller. Praktik i læreruddannelsen

Praktikkens mål og indhold. De involverede parters roller. Praktik i læreruddannelsen Praktikkens mål og indhold Det er din uddannelsesinstitution, der skal tilrettelægge praktikken sådan, at der gennem alle praktikperioder sker en uddannelsesmæssig progression i forhold til praktikkens

Læs mere

Dyhrs Skole Sct. Mikkelsgade Slagelse

Dyhrs Skole Sct. Mikkelsgade Slagelse Uddannelsesplan for lærerpraktikanter på er en tresporet privatskole med 685 elever. Skolen ligger i Slagelse midtby, en større provinsby i Slagelse Kmune. Skolens personale består af 41 lærere, 4 sekretærer,

Læs mere

Praktikhæfte Niveau 1. Læreruddannelsen University College Sjælland

Praktikhæfte Niveau 1. Læreruddannelsen University College Sjælland Praktikhæfte 2017-18 Niveau 1 Læreruddannelsen University College Sjælland Praktik omhandler (1) den praktisk/pædagogiske dimension, der retter sig mod lærerens arbejde med elever og (2) den analytiske

Læs mere

Praktikhæfte 2018/2019 Center for Skole og Læring Praktikniveau 2 LU13 Læreruddannelsen Roskilde

Praktikhæfte 2018/2019 Center for Skole og Læring Praktikniveau 2 LU13 Læreruddannelsen Roskilde www.phabsalon.dk Praktikhæfte 2018/2019 Center for Skole og Læring Praktikniveau 2 LU13 Læreruddannelsen Roskilde Praktikniveau 2 Praktik omhandler (1) den praktisk/pædagogiske dimension, der retter sig

Læs mere

PRAKTIKNIVEAU II LÆRERUDDANNELSEN UCSJ LU 2013 2015/2016. www.ucsj.dk

PRAKTIKNIVEAU II LÆRERUDDANNELSEN UCSJ LU 2013 2015/2016. www.ucsj.dk PRAKTIKNIVEAU II LÆRERUDDANNELSEN UCSJ LU 2013 2015/2016 www.ucsj.dk PRAKTIKNIVEAU II LÆRERUDDANNELSEN UCSJ LU 2013 2015/2016 Praktik omhandler (1) den praktisk/pædagogiske dimension, der retter sig mod

Læs mere

En ny praktikordning. Nyt fokus Nye udfordringer Praktiklærerforeningen 19.3.2014

En ny praktikordning. Nyt fokus Nye udfordringer Praktiklærerforeningen 19.3.2014 En ny praktikordning Nyt fokus Nye udfordringer Praktiklærerforeningen 19.3.2014 Tilstedeværelse 30 timer påpraktikskolen om ugen undervisning, planlægning, møder, vejledning Der er mødepligt forudsætning

Læs mere

Uddannelsesplan Højslev Skole

Uddannelsesplan Højslev Skole Læreruddannelsen Skive Dalgas Allé - 7800 Skive Tlf. 87 55 32 00 Uddannelsesplan Højslev Skole Kvalitetskrav til praktikskolen Læreruddannelsen er ifølge 13.1 jf. bekendtgørelsen om uddannelse til professionsbachelor

Læs mere

Dyhrs Skole Sct. Mikkelsgade Slagelse

Dyhrs Skole Sct. Mikkelsgade Slagelse Uddannelsesplan for lærerpraktikanter på er en tresporet privatskole med 685 elever. Skolen ligger i Slagelse midtby, en større provinsby i Slagelse Kmune. Skolens personale består af 41 lærere, 4 sekretærer,

Læs mere

Ryomgård Realskole Uddannelsesplan for 1. studieår LU13

Ryomgård Realskole Uddannelsesplan for 1. studieår LU13 Kultur og særkende som uddannelsessted Ryomgaard Realskole er en 100-årig privatskole, der vedholdende søger balancen mellem tradition og nytænkning og mellem undervisningsmæssige krav og trivsel. En levende

Læs mere

Praktikhæfte Niveau 3. Læreruddannelsen University College Sjælland

Praktikhæfte Niveau 3. Læreruddannelsen University College Sjælland Praktikhæfte 2017-18 Niveau 3 Læreruddannelsen University College Sjælland Praktik omhandler (1) den praktisk/pædagogiske dimension, der retter sig mod lærerens arbejde med elever og (2) den analytiske

Læs mere

Uddannelsesplan Klarup skole

Uddannelsesplan Klarup skole Uddannelsesplan Klarup skole 14. februar 2017 Grundoplysninger: Skole: Klarup skole Adresse: Hellasvej 17, 9270 Klarup Telefon: 9636-5500 Mail: klarupskole@aalborg.dk Webadresse: www.klarupskole.dk Kultur

Læs mere

Uddannelsesplan praktikniveau for lærerstuderende i praktik fra Professionshøjskolerne Metropol og UCC

Uddannelsesplan praktikniveau for lærerstuderende i praktik fra Professionshøjskolerne Metropol og UCC Uddannelsesplan 2015-16 2. praktikniveau for lærerstuderende i praktik fra Professionshøjskolerne Metropol og UCC Forord En praktikskoles uddannelsesplan skal godkendes på baggrund af kvalitetskrav. I

Læs mere

praktik på 1. årgang 1. praktikniveau Praktikskole:_Birkelundskolen

praktik på 1. årgang 1. praktikniveau Praktikskole:_Birkelundskolen Praktikskolens uddannelsesplan for praktik på 1. årgang 1. praktikniveau Praktikskole:_Birkelundskolen Læreruddannelsen i Skive Dalgas Allé 20 7800 Skive Tlf. 87 55 32 00 I følge 13 jf. bekendtgørelsen

Læs mere

Uglegårdsskolens Praktikuddannelsesplan Læreruddannelsen

Uglegårdsskolens Praktikuddannelsesplan Læreruddannelsen s Praktikuddannelsesplan Læreruddannelsen Indhold Information om skolen:... 3 s forventninger til den studerende i praktik... 4 Praktik og vejledning... 4 Praktikniveau 1... 5 Praktikniveau 2... 7 Praktikniveau

Læs mere

Læreruddannelsen BLAAGAARD/KDAS Dag- og aftenstuderende

Læreruddannelsen BLAAGAARD/KDAS Dag- og aftenstuderende Læreruddannelsen BLAAGAARD/KDAS Dag- og aftenstuderende PRAKTIK I ANDRE SKOLEFORMER 3. årgang 2013-2014 Indhold 3 // Formål med Praktik i andre skoleformer 3 // Varighed, ressourcer og formalia 4 // Den

Læs mere

UDDANNELSESPLAN Peder Lykke Skolen. Skoleåret 2016/17

UDDANNELSESPLAN Peder Lykke Skolen. Skoleåret 2016/17 UDDANNELSESPLAN Peder Lykke Skolen Skoleåret 2016/17 Uddannelsesplaner for praktiksamarbejde Praktiske oplysninger Praktikansvarlig: Ole Mørk Olmoer@buf.kk.dk Praktikkoordinator: Pia Linder Petersen ppbella07@yahoo.dk

Læs mere

Uddannelsesplan for Vestbjerg Skole

Uddannelsesplan for Vestbjerg Skole Uddannelsesplan for Vestbjerg Skole Grundoplysninger: Navn: Vestbjerg Skole Adresse: Bakmøllevej 280, 9380 Vestbjerg Telefon og mail: 98296311 Webadresse: www.vestbjergskole.dk Kultur og særkende Kultur

Læs mere

Campusskolen - griber dine muligheder

Campusskolen - griber dine muligheder 2017/2018 uddannelsesplan Hans Krøier Hansen og Jakob Jensen CAMPUSSKOLEN, RINGSTED Indhold Campusskolen... 2 Forventninger til praktikkens 3 parter... 2 1. Den studerende... 2 Engagement... 2 Forberedelse,

Læs mere

Brændgårdskolen - som læreruddannelsessted

Brændgårdskolen - som læreruddannelsessted Brændgårdskolen - som læreruddannelsessted Brændgårdskolen brænder igennem det håber vi også, vil kunne mærkes for dig som lærerstuderende Velkommen til praktik her på Brændgårdskolen Denne uddannelsesplan

Læs mere

Uddannelsesplan. Ikast Nordre Skole Et godt sted at være et godt sted at lære. Skolen: Hagelskærvej 7430 Ikast

Uddannelsesplan. Ikast Nordre Skole Et godt sted at være et godt sted at lære. Skolen: Hagelskærvej 7430 Ikast Uddannelsesplan Ikast Nordre Skole Et godt sted at være et godt sted at lære Skolen: Hagelskærvej 7430 Ikast 99604700 nordreskole@ikast-brande.dk Praktikkoordinator: Bente Thorsen: Bent2806@iks.dk Indhold:

Læs mere

Uddannelsesplan Stoholm Skole

Uddannelsesplan Stoholm Skole Læreruddannelsen Skive Dalgas Allé - 7800 Skive Tlf. 87 55 32 00 Uddannelsesplan Stoholm Skole Kvalitetskrav til praktikskolen Læreruddannelsen er ifølge 13.1 jf. bekendtgørelsen om uddannelse til professionsbachelor

Læs mere

Uddannelsesplan for niveau 1og 2 Skoleåret 2015 2016

Uddannelsesplan for niveau 1og 2 Skoleåret 2015 2016 Uddannelsesplan for niveau 1og 2 Skoleåret 2015 2016 Tranbjergskolen Afdelingen for 0. 5. Klasse Kirketorvet 22 8310 Tranbjerg Afdelingen for 6. 10. Klasse Grønløkke Allé 9 8310 Tranbjerg www.tranbjergskolen.dk

Læs mere

Uddannelsesplan for 3. årgangs lærerstuderende på Tovshøjskolen

Uddannelsesplan for 3. årgangs lærerstuderende på Tovshøjskolen Uddannelsesplan for 3. årgangs lærerstuderende på Tovshøjskolen 20016/20017 Tovshøjskolen som uddannelsessted Tovshøjskolen er en 42 år gammel skole, som ligger i Aarhus Vest. Skoledistriktet omfatter

Læs mere

Uddannelsesplan Klarup skole 2013-2014.

Uddannelsesplan Klarup skole 2013-2014. Uddannelsesplan Klarup skole 2013-2014. Grundoplysninger: Skole: Klarup skole Adresse: Hellasvej 17, 9270 Klarup Telefon: 9636-5500 Mail: klarupskole@aalborg.dk Webadresse: www.klarupskole.dk Kultur og

Læs mere

Kære praktikanter. Velkommen til Ulstrup skole. 1. Om Ulstrup skole. 2. Praktik, organisering og formalia

Kære praktikanter. Velkommen til Ulstrup skole. 1. Om Ulstrup skole. 2. Praktik, organisering og formalia Ulstrup Skole Kære praktikanter. Velkommen til Ulstrup skole. Hovedgaden 58 8860 Ulstrup Tlf. 8964 2800 Vi er glade for at have studerende på skolen og ønsker, at I får en positiv og lærerig praktikperiode.

Læs mere

Sejergaardsskolen Privatskole uddannelsesplan for lærerstuderende i praktik. Sejergaardsskolens forventninger til den studerende i praktik

Sejergaardsskolen Privatskole uddannelsesplan for lærerstuderende i praktik. Sejergaardsskolens forventninger til den studerende i praktik Sejergaardsskolen Privatskole uddannelsesplan for lærerstuderende i praktik Sejergaardsskolen kort http://www.sejergaardsskolen.dk Facebook: Sejergaardsskolens Privatskole Sejergaardsskolen er beliggende

Læs mere

Uddannelsesplan Hørby Efterskole LÆR SOM DU ER

Uddannelsesplan Hørby Efterskole LÆR SOM DU ER Uddannelsesplan Hørby Efterskole LÆR SOM DU ER Grundoplysninger: Navn Hørby Efterskole Adresse Snedkergaardsvej 11, 9300 Sæby Telefon 98466300 Mail he@hoerbyefterskole.dk Webadresse www.hørbyefterskole.dk

Læs mere

praktik på 1. årgang 1. praktikniveau

praktik på 1. årgang 1. praktikniveau Praktikskolens uddannelsesplan for praktik på 1. årgang 1. praktikniveau Praktikskole: ÅDALSKOLEN Læreruddannelsen i Skive Dalgas Allé 20 7800 Skive Tlf. 87 55 32 00 I følge 13 jf. bekendtgørelsen om uddannelse

Læs mere

Retningslinjer for praktikniveau 1,

Retningslinjer for praktikniveau 1, Praktikperioden er på i alt 6 uger Praktikugerne er uge 46 47, 2016 og uge 7 11, 2017 (inkl. en uges vinterferie). Kompetencemålsprøven afholdes i uge 16, 2017 på praktikskolen. Omfang De studerende skal

Læs mere

Uddannelsesplan for praktik på Østervangsskolen

Uddannelsesplan for praktik på Østervangsskolen Uddannelsesplan for praktik på Østervangsskolen Præsentation af skolen: Østervangsskolen er en 0.-6. klasse folkeskole med en specialafdeling med et skoletilbud fra 1.-10. klasse. Der er desuden SFO-tilbud

Læs mere

Praktikhæfte Niveau 2. Læreruddannelsen University College Sjælland

Praktikhæfte Niveau 2. Læreruddannelsen University College Sjælland Praktikhæfte 2017-18 Niveau 2 Læreruddannelsen University College Sjælland Praktik omhandler (1) den praktisk/pædagogiske dimension, der retter sig mod lærerens arbejde med elever og (2) den analytiske

Læs mere