Indhold. Zealand Business College Næstved vedtægter 2011/2012. FORORD Disse vedtægter er tilpasset efter Elevrådsbekendtgørelsen af 31. maj 1991.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Indhold. Zealand Business College Næstved vedtægter 2011/2012. FORORD Disse vedtægter er tilpasset efter Elevrådsbekendtgørelsen af 31. maj 1991."

Transkript

1 FORORD Disse vedtægter er tilpasset efter Elevrådsbekendtgørelsen af 31. maj Indhold Kapitel 1 Navn & formål Kapitel 2 Størrelse og sammensætning Kapitel 3 Elevrådet Kapitel 4 Valg Kapitel 5 Formandskabet Kapitel 6 Økonomi Kapitel 7 Stormøder Kapitel 8 I ikrafttrædelse

2 Kapitel 1 Navn og Formål 1 Elevrådets navn: Elevrådet ved Højere Handelseksamen HHX Stk. 1 Har adresse: Handelsskolevej Næstved Stk. 2 Elevrådet er et parpolitisk uafhængig elevråd 2 Elevrådets formål er: Stk. 1 elevrådet repræsentere eleverne overfor skolens bestyrelse/ledelsen, lærer og øvrige ansatte, samt offentligheden. Stk. 2 elevrådets opgave er at varetage elevernes interesser, som er de undervisningsmæssige, faglige, kulturelle, personlige og økonomiske forhold. Kapitel 2 Størrelse og sammensætning 1: Alle elever på skolen har valgret og er valgbare til elevrådet. Stk. 1. For hver klasse vælges en repræsentant og en suppleant Stk. 2. Elevrådes medlemmer er ulønnede. Stk. 3. Ethvert medlem i elevrådet har pligt til at deltage i alle elevrådsmøder, med mindre det er gjort klart før mødet, at medlemmet af personlige årsager ikke har mulighed for at deltage. Stk. 4. Afbud til elevrådsmøder skal meddeles Formandskabet. Elevrådsmøder er fraværspligtige, dog med undtagelse af møder udenfor skoletid. Kapitel 3 Elevrådet 1 Elevrådet er kun beslutningsdygtige, når mindst halvdelen af repræsentanterne er til stede. I tilfælde at, der ikke er repræsenteret fra alle klasser, går Formandskabet ind og stemmer for sin klasse. Stk. 1. I tilfælde af stemmelighed gør Formandskabet stemme udslaget. Stk. 2. Elevrådet har kompetence til, at formulere arbejdsopgaver og nedsætte arbejdsgrupper til løsning af disse.

3 Stk. 3 Elevrådet kan, hvis 1/3 af medlemmerne ønsker det, afgøre om et punkt på dagsorden har så stor betydning, at en klasseafstemning er nødvendig. Stk. 4 Afstemning i klasserne foregår efter hoveder. Det er elevrådsrepræsentanterne, der bliver valgt til de enkelte klasser, der indsamler stemmerne: for, imod og blank. Stk. 5 A Elevrådet er forpligtet til, at holde møde mindst en gang om måneden. Stk. 5 B Elevrådsmøde kan endvidere afholdes, når formandsskabet finder det nødvendigt eller når mindst 4 elevrådsrepræsentanter skulle kræve det. Dagsorden udsendes senest 7 dage før. 4 dage før mødet, ændringer til dagsorden. Stk. 5 C Enhver dagsorden, der udsendes bør indeholde følgende punkter - Valg af ordstyrer - Valg af referent - Godkendelse af dagsorden - Godkendelse af sidste mødes referat - Opfølgning på sidste mødes uddelegerede opgaver - Nyt fra udvalg/arbejdsgrupper - Indkommende forslag - Eventuelt. Stk. 5 D Emner der behandles under eventuelt, skal hvis det har afgørende betydning, fremføres til næste dagsorden. 2. Vedr. ekstraordinært elevrådsmøde: I sager der kræver særlig hurtig behandling, kan der indkaldes og afholdes ekstraordinært elevrådsmøde samme eftermiddag, såfremt der bliver indkaldt udleveres dagsorden inden kl. 10 samme dag, hvis 2/3 af elevrådet ikke kan møde op skal mødes udskydes til første efter følgende hverdag Dagsorden skal indeholde 2 punkter Valg af ordstyrer Behandling af emne for mødet Indkaldelse kan kun ske af formandskabet. Derudover er de normal procedure for elevrådsmøder 3. Der udarbejdes referat til hvert møde. Referat tages af referenten der vælges på hvert møde blandt de fremmødte. Referatet udarbejdes som et beslutningsreferat.

4 Stk. 1 A Referatet skal være udarbejdet og rettet, udsendes til elevrådsrepræsentanterne senest 4 dage efter mødet. Referatet skal på det næstkommende elevrådsmøde godkendes. Stk. 1 B Elevrådet har pligt til løbende, at informere de øvrige elever om deres arbejde. F.eks. ved regelmæssige opslag på infoskærme, hjemmeside eller lectio. 4. På trods af elevrådets flade struktur har elevrådet et formandskab. Stk. 1. Formandskabet består af formand og næstformand. Formandskabets opgave er at fungere som repræsentant for elevrådet mellem møderne. Stk. 2. Enkelte beslutninger vedrørende elevrådet kan træffes og træde i kraft på trods af, at elevrådet ikke er blevet hørt i sagen. Stk. 3. Så længe eleverne på HHX har en almen interesse, eller på anden vis mener det er vigtigt for skolen. Det drejer sig om akutte beslutninger. Det er kun formandskabet der kan træffe sådanne akutte beslutninger, da det er formandskabets opgave at repræsentere elevrådet og tage ansvar for elevrådets handlinger udadtil. Formandskabet skal selvfølgelig stadig orientere sit elevråd om beslutningen. Stk. 4. I det at formandskabet kan træffe de beslutninger bryder med den generelle flade struktur som elevrådet har, men elevrådet må være indforstået med at formandskabet kan være nødsaget til at træffe sådanne beslutninger. Stk. 5. I tilfælde af at der er flertal imod beslutningen, kan den ikke træde i kraft. Kapitel 4 Valg 1. 1 års klasserne vælger deres repræsentant og suppleant umiddelbart efter skolestart i august og igen efter jul når eleverne har valgt deres endelige studieretning. Genopstilling er tilladt. Stk. 1 A De Øvrige klasser på ZBC HHX vælger deres repræsentant og suppleant umiddelbart efter skolestart i august. Dette skal gentages hvert skoleår. Genopstilling er tilladt. Stk. 1 B Navnene på begge personer skal meddeles skriftligt til Formandskabet forud for det derpå følgende elevrådsmøde. 2. Formandskabet vælges på det årlige stormøde, med indtrædelse fra dags dato. Stk.1. I tilfælde af formandens afgang i utide, træder næstformanden ind som fungerende formand, indtil en ny formand er konstitueret af elevrådet. Stk.2. I tilfælde af flere opstillede kandidater end antal poster, foretages skriftlig afstemning. Valget foregår ved simpelt flertal.

5 Stk. 3. Ethvert medlem i elevrådet har pligt til at holde sig orienteret om møder, meddelelser, ændringer samt referater. Stk. 4. Som elevrådsmedlem kræves der: - At du husker at lytte til dine klassekammerater og viderebringer det til elevrådsmøderne - At du husker at informere din klasse om, hvad der er blevet snakket om på elevrådsmøderne. - At du er opsøgende mht. nye ideer og tiltag - At du udfører de opgaver, som du påtager dig eller bliver pålagt - At du deltager i de arrangementer som afholdes af elevrådet også selvom det ligger efter skoletid - At du er et godt eksempel på en god klassekammerat - At du er med til at skabe et positivt elevmiljø Stk. 5 A: Formandskabet i elevrådet har ret til at afskedige et medlem fra elevrådet, hvis medlemmet pågældende gange forsømmer sin pligter efter Kapitel 4 2 stk. 4. Stk. 5 B: Formandskabets fratrædelse kan kræves af elevrådet, hvis dette har et gyldigt grundlag og 2/3 dele af elevrådet kræver det. Stk. 6. Medlemmer har pligt til aktivt at deltage i aktiviteter planlagt af elevrådet og stille deres arbejdskraft til rådighed. Kapitel 5 Formandskabet 1 Elevrådets formandskab består af en formand og en næstformand. Stk. 1 A: Formandskabet er formand for alle elevrådets udvalg og er øverst ansvarlige for alt elevrådsarbejdet. Stk. 1 B: Formandskabet skal minimum en gang om måneden fremlægge elevrådets vedtagne forslag for rektor. Stk. 2: Formandskabet har ret til, at tage beslutninger uden om elevrådet såfremt det ikke er muligt at afholde et møde forinden. Stk. 3 I tilfælde af fravær fra formandskabets klasser, må de gerne gå ind og stemme for deres klasse. Men såfremt ikke der er nogen fraværende fra deres pågældende klasser, skal de forholde sig objektive og neutrale. Stk. 4: Formandskabet i elevrådet har ret til at afskedige et medlem fra elevrådet, hvis medlemmet pågældende gange forsømmer sin pligter.

6 Stk. 5: formandskabet fratrædelse kan kræves af elevrådet, hvis dette har et gyldigt grundlag og 2/3 dele af elevrådet kræver det. Såfremt det sker, skal der snarest muligt vælges en ny ledelse på en ekstraordinær generalforsamling. Genopstilling er mulig. Stk. 6: Det er formandskabets job at vurdere mængden af punkter inden et pågældende møde, så mødet hverken er for kort eller for langt, ved at rykke de sidst indkommende punkter til næste møde. Stk. 7: Formandskabet repræsenterer elevrådet i skolens bestyrelse. Dog kan der i særlige tilfælde henvises til stk. 8 Stk. 8: I tilfælde af at både formand og næstformand er under 18 år, kan et 18+ medlem af elevrådet indtage posten som bestyrelsesmedlem med stemmeret. (Vælges på samme måde som nævnt i kapitel 4 2) Når denne er valgt indsættes formanden på posten som bestyrelsesmedlem uden stemmeret. Stk. 9. Bliver der på en generalforsamling valgt en formand fra 1,G 2.G så må denne person maksimalt sidde på formandsposten indtil generalforsamlingen i vedkommendes 2. semester i 3.G. Så personen der derefter bliver valgt kan drage erfaring ud fra den gamle formand. Stk. 10. Som nævnt i stk. 9 så gælder det samme for næstformanden. Stk. 11: Formandskabet sidder fra det bliver valgt, til den træder tilbage, når det andet semester på 3. g, eller til den bliver krævet tilbagetrådt. Kapitel 6 Økonomi 1. Elevrådet bestyrer ikke egne midler. Kapitel 7 Stormøder Stk. 1. Elevrådet snakker med rektor omkring betaling af alt. 1. Der afholdes ordinært stormøde 1 gang årligt medio November måned. Mødet afholdes i skoletiden efter aftale med skolens ledelse. Stk.1 A : Samtlige elever på skolen har adgang med stemmeret. Stk.2: Indkaldelse med forløbelig dagsorden skal ske skriftligt til samtlige klasser med minimum 4 ugers varsel. Stk.3: Dagsorden med kopi af vedtægter skal sendes til eleverne minimum 2 uger før mødets afholdelse. Dagsordnen skal minimum indeholde følgende punkter: 1: Valg af:

7 - Dirigenter - Referent gerne 2 - Stemme udvalg på 2-3 mennesker - Formandskabets beretning - Ledelsen beretning Valg til Poster - Næstformand - Formand 6: Indkommende forslag 7: Evt. 2. Stk. 1 Forslag til dagsorden, samt kandidatur til formand, næstformand skal være elevrådet skriftligt i hænde senest 1 uge før mødets afholdelse. Stk. 2. Kandidat liste omdeles til samtlige klasser, samt offentliggøres på elevrådets skærm senest 2 dage før mødets afholdelse. Stk. 3. Beslutningsreferat af stormødet omdeles senest 2 uger efter mødets afholdelse. Stk. 4. Der indkaldes til ekstraordinært stormøde, såfremt 2/3 af samtlige elevrådsmedlemmer kræver dette. Stk. 5. Begrundet indkaldelse til ekstraordinært stormøde skal ske skriftligt med dagsorden, senest 14 dage før mødets afholdelse. Stk. 6. Ved afstemning ud over vedtægtsændringer, sker denne ved håndsoprækning efter simpelt flertal. Er der flere kandidater end poster, ved personvalg, sker afstemningen skriftligt. Stk. 7. Da elevrådets formandskab altid skal forholde sig objektive og neutrale, har disse ingen stemmeret på rådsmøder eller generalforsamlinger. Kapitel 8: Ikræfttrædelse 1. Det nyvalgte formandskab skriver under på de vedtagne vedtægter umildbart efter stormødet.

Vedtægter for ZBC-Rådet

Vedtægter for ZBC-Rådet Side 1 af 6 Vedtægter for ZBC-Rådet Disse vedtægter er udarbejdet ud fra Bekendtgørelsen om elevråd ved institutioner for almengymnasial uddannelse, almen voksenuddannelse eller erhvervsrettet uddannelse

Læs mere

VEDTÆGTER FÆLLESELEVRÅDET I VORDINGBORG. zbc.dk Tlf ZBC Vordingborg Chr. Richardtsvej Vordingborg

VEDTÆGTER FÆLLESELEVRÅDET I VORDINGBORG. zbc.dk Tlf ZBC Vordingborg Chr. Richardtsvej Vordingborg VEDTÆGTER FÆLLESELEVRÅDET I VORDINGBORG ZBC Vordingborg Chr. Richardtsvej 43 1 4760 Vordingborg zbc.dk Tlf. 5578 8888 VEDTÆGTER FOR DET FÆLLES ELEVRÅD FOR EUD, HTX OG HHX PÅ ZBC I VORDINGBORG. VEDTAGET

Læs mere

Elevrådets vedtægter

Elevrådets vedtægter Elevrådets vedtægter Indhold 1 Navn og formål... 2 2 Repræsentation... 2 3 Elevrådsrepræsentanter... 2 4: Organisation... 3 5 Udvalg... 3 6 Ordinære møderegler... 4 7 Forretningsorden... 5 8 Arbejdsopgaver...

Læs mere

Forretningsorden for Haderslev Ungdomsråd

Forretningsorden for Haderslev Ungdomsråd Haderslev Ungdomsråd Haderslev Kommune Haderslev Ungdomsråd 6100 Haderslev haderslevungdomsraad.dk ungdomsraad@haderslev.dk Forretningsorden for Haderslev Ungdomsråd 1 Organisering af arbejdet i Ungdomsrådet

Læs mere

Vedtægter for Elevrådet på Munkensdam Gymnasium

Vedtægter for Elevrådet på Munkensdam Gymnasium Vedtægter for Elevrådet på Munkensdam Gymnasium Indhold Vedtægter for Elevrådet på Munkensdam Gymnasium... 1 1: Navn og formål... 2 2: Medlemmer... 2 3: Organisation... 3 4: Stormøde... 3 5: Økonomi...

Læs mere

Roskilde Katedralskoles Elevråds Vedtægter

Roskilde Katedralskoles Elevråds Vedtægter Roskilde Katedralskoles Elevråds Vedtægter 1: Elevrådets Navn Rådets navn er Elevrådet på Roskilde Katedralskole - forkortet Elevrådet. 2: Elevrådets Formål Elevrådets formål er, at repræsentere Roskilde

Læs mere

Forretningsorden for Haderslev Ungdomsråd

Forretningsorden for Haderslev Ungdomsråd Haderslev Ungdomsråd Haderslev Kommune Haderslev Ungdomsråd 6100 Haderslev haderslevungdomsraad.dk ungdomsraad@haderslev.dk Forretningsorden for Haderslev Ungdomsråd 1 Organisering af arbejdet i Ungdomsrådet

Læs mere

Stk. 1. Generalforsamlingen er udvalgets højeste myndighed.

Stk. 1. Generalforsamlingen er udvalgets højeste myndighed. Vedtægter SAND Fyn 1 Navn Stk. 1. Foreningens navn er SAND Fyn Stk. 2. SAND udvalget er medlem af SAND De hjemløses landsorganisation, og er forpligtet til at arbejde inden for rammerne af de vedtægter,

Læs mere

Vedtægter for Foreningen CCC

Vedtægter for Foreningen CCC Vedtægter for Foreningen CCC Indhold Navn og tilhørssted... 3 Formål... 3 Medlemskab... 3 Kontingent... 4 Bestyrelse... 5 Hæftelse... 6 Formue... 6 Regnskab og revision... 7 Generalforsamling... 7 Indkaldelse...

Læs mere

Vedtægter for elev og udvalgsarbejde på Nærum Gymnasium

Vedtægter for elev og udvalgsarbejde på Nærum Gymnasium ELEVRÅDET Vedtægter for elev og udvalgsarbejde på Nærum Gymnasium Indhold: Elevrådets vedtægter Vedtægter for skolens øvrige udvalgsarbejde Nærum Gymnasiums elevråd er nedsat på baggrund af elevrådsbekendtgørelsen

Læs mere

Vedtægter for Elevrådet på Kruse Gymnasiet i Furesø kommune

Vedtægter for Elevrådet på Kruse Gymnasiet i Furesø kommune Vedtægter for Elevrådet på Kruse Gymnasiet i Furesø kommune Elevrådet ved Kruse, Gymnasiet i Furesø kommune er nedsat på grundlag af Gymnasielovens 14: Stk. 1: Hver gymnasieskole nedsætter et elevråd,

Læs mere

Vedtægter for Skole og Forældre København

Vedtægter for Skole og Forældre København Vedtægter for Skole og Forældre København 1. Foreningens navn er Skole og Forældre, København under Landsforeningen Skole og Forældre. Foreningen har hjemsted i Københavns Kommune. 2. Som medlemmer i Skole

Læs mere

Vedtægter for Studenterforum Metropol ved Professionshøjskolen Metropol

Vedtægter for Studenterforum Metropol ved Professionshøjskolen Metropol Vedtægter for Studenterforum Metropol ved Professionshøjskolen Metropol Studenterforum Metropol Afdeling for studenterpolitisk aktivitet Sigurdsgade 26 2200 København N www.phmetropol.dk Godkendt på Studenterforum

Læs mere

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk.

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk. Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Patientforeningen Modermærkekræft. Stk. 2. Foreningens hjemsted er formandens adresse. 2 Formål. Stk. 1. At

Læs mere

VEDTÆGTER FOR Danske Døves Ungdomsforbund

VEDTÆGTER FOR Danske Døves Ungdomsforbund VEDTÆGTER FOR Danske Døves Ungdomsforbund 2016 AFSNIT 1: INDLEDENDE BESTEMMELSER 1 NAVN, STIFTELSE OG HJEMSTED 1.1 Forbundets navn er Danske Døves Ungdomsforbund (DDU). Forbundets internationale benævnelse

Læs mere

Borupgaard Gymnasiums elevråds vedtægter

Borupgaard Gymnasiums elevråds vedtægter Borupgaard Gymnasiums elevråds vedtægter 1) Navn 1.1 Foreningens navn er Borupgaard Gymnasiums Elevråd forkortet Elevrådet. 2) Formål 2.1 Elevrådets formål er at repræsentere elever på Borupgaard Gymnasium

Læs mere

Vedtægter for Studenterrådet Metropol Ved Professionshøjskolen Metropol

Vedtægter for Studenterrådet Metropol Ved Professionshøjskolen Metropol Vedtægter for Studenterrådet Metropol Ved Professionshøjskolen Metropol (Godkendt på Studenterrådet Metropols stiftende generalforsamling d. 8. oktober 2009, senest ændret på ordinær generalforsamling

Læs mere

DAMGÅRDEN VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DAMGÅRDEN. Dato: 14.04.2014. www.damgaarden3000.dk

DAMGÅRDEN VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DAMGÅRDEN. Dato: 14.04.2014. www.damgaarden3000.dk VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DAMGÅRDEN Dato: 14.04.2014 Indhold 1. Foreningens navn 2. Formål 3. Samarbejde 4. Medlemmer 5. Revisorer 6. Optagelse af andre foreninger 7. Bestyrelse 8. Driftsleder 9. Regnskabsføring

Læs mere

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet 1 Foreningens navn Foreningens navn er RUC on. 2 Foreningens formål Stk. 1 Foreningens formål er, igennem selskabeligt samvær og fælles

Læs mere

VEDTÆGTER FOR Danske Døves Ungdomsforbund

VEDTÆGTER FOR Danske Døves Ungdomsforbund VEDTÆGTER FOR Danske Døves Ungdomsforbund 2018 AFSNIT 1: INDLEDENDE BESTEMMELSER 1 NAVN, STIFTELSE OG HJEMSTED 1.1 Forbundets navn er Danske Døves Ungdomsforbund (DDU). Forbundets internationale benævnelse

Læs mere

Vedtægter for SAMRåd ved RUC

Vedtægter for SAMRåd ved RUC Vedtægter for SAMRåd ved RUC Artikel 1: Navn og hjemsted 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er SAMRåd. Foreningen har hjemsted på Roskilde Universitet. Artikel 2: Formål 2 Formål Stk. 1 Foreningen

Læs mere

SANDs vedtægter pr. 29. marts 2016

SANDs vedtægter pr. 29. marts 2016 SANDs vedtægter pr. 29. marts 2016 1. Navn og adresse: SAND De hjemløses landsorganisation Sundholmsvej 34, st. 2300 København S 2. Formål: SANDs formål er at modvirke årsagerne til og virkningerne af

Læs mere

Tillidsrepræsentanter og suppleanter valgt jfr. 11 bliver automatisk medlemmer af klubben.

Tillidsrepræsentanter og suppleanter valgt jfr. 11 bliver automatisk medlemmer af klubben. Vedtægter 1. Navn og tilhørsforhold Stk.1. Klubbens navn er AC TAP klubben ved Aarhus Universitet. Klubben har hjemsted ved Aarhus Universitet. 2. Medlemskab af organisation og formål Klubben er en arbejdspladsklub

Læs mere

Forretningsorden for skolebestyrelsen Herfølge Skole

Forretningsorden for skolebestyrelsen Herfølge Skole Forretningsorden for skolebestyrelsen Herfølge Skole 1. Forretningsordenens område Denne forretningsorden er gældende for skolebestyrelsen ved Herfølge Skole. 2. Skolebestyrelsens sammensætning Skolebestyrelsen

Læs mere

Forretningsorden. for. Bestyrelsen for Mandø Fællesråd.

Forretningsorden. for. Bestyrelsen for Mandø Fællesråd. Forretningsorden for Bestyrelsen for Mandø Fællesråd. 1. Bestyrelsens konstituering 1.1 Valg næstformand, sekretær og kasserer. (Valg af formand sker på Fællesrådets generalforsamling.) Bestyrelsen vælger

Læs mere

Vedtægter for Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 Fyn.

Vedtægter for Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 Fyn. Vedtægter for Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 Fyn. 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er: Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 FYN Hjemsted: Fyn og Øerne 2. Medlemskab af organisationer

Læs mere

Vedtægter & Love. Vedtægter for specialgruppen DJKU. Dansk Journalistforbunds studenterorganisation på Københavns Universitet

Vedtægter & Love. Vedtægter for specialgruppen DJKU. Dansk Journalistforbunds studenterorganisation på Københavns Universitet Vedtægter & Love Vedtægter for specialgruppen DJKU Dansk Journalistforbunds studenterorganisation på Københavns Universitet Sidst opdateret og godkendt ved generalforsamling d. 7/10 2014 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

SAND udvalgets formål er at modvirke årsagerne til og virkningerne af hjemløshed i

SAND udvalgets formål er at modvirke årsagerne til og virkningerne af hjemløshed i Vedtægter for SAND Hovedstaden Vedtægter for SAND Hovedstaden 1 Navn Stk. 1. Foreningens navn er SAND Hovedstaden Stk. 2. SAND udvalget er medlem af SAND De hjemløses landsorganisation, og er forpligtet

Læs mere

Statut for Oeconrådet Aarhus Universitet

Statut for Oeconrådet Aarhus Universitet Statut for Oeconrådet Aarhus Universitet Statut for Oeconrådet, Aarhus Universitet Side 1 af 7 Statut for Oeconrådet ved Aarhus Universitet Kapitel 1: Tilknytningsforhold 1. Oeconrådet er et studenterpolitisk

Læs mere

Elevrådets vedtægter Vangeboskolen

Elevrådets vedtægter Vangeboskolen Elevrådets vedtægter Vangeboskolen Formål 1 Elevrådet taler på elevernes vegne, i samarbejde med skolens ledelse, lærere og pædagoger. Elevrådet varetager gennem samarbejde med skolens leder, det undervisende

Læs mere

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap 1. NAVN Stk. 1 Organisationens navn er: Sammenslutningen af Unge Med Handicap. Stk. 2 Foreningens bopæl er adressen på Sammenslutningen af Unge med Handicaps

Læs mere

Studentermenigheden i København

Studentermenigheden i København Studentermenigheden i København Vedtægt af 19. april 2017 Side 1 af 15 1 Grundlag 2 Formål 3 Ordinær Generalforsamling 4 Ekstraordinær Generalforsamling 5 Bestyrelsen 6 Bestyrelsens præsidium 7 Bestyrelsesmøder

Læs mere

Vedtægter Familieidræt København

Vedtægter Familieidræt København Vedtægter Familieidræt København 1. Navn og tilhørsforhold 1.1 Foreningens navn er Familieidræt København. 1.2 Foreningen hører hjemme i Københavns Kommune. 1.3 Foreningen er medlem af DGI. 2. Formål 2.1

Læs mere

Foreningens navn er Copenhagen Business School Sport (CBS Sport). CBS Sports hjemsted er Frederiksberg Kommune.

Foreningens navn er Copenhagen Business School Sport (CBS Sport). CBS Sports hjemsted er Frederiksberg Kommune. Vedtægter for CBS Sport Frederiksberg, 27. oktober 2015 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Copenhagen Business School Sport (CBS Sport). CBS Sports hjemsted er Frederiksberg Kommune. 2 Formål CBS Sport

Læs mere

Vedtægter for Spejderne i Ringsted. 1: NAVN OG HJEMSTED Foreningens fulde og officielle navn er Spejderne i Ringsted - i daglig tale Samrådet.

Vedtægter for Spejderne i Ringsted. 1: NAVN OG HJEMSTED Foreningens fulde og officielle navn er Spejderne i Ringsted - i daglig tale Samrådet. Vedtægter for Spejderne i Ringsted 1: NAVN OG HJEMSTED Foreningens fulde og officielle navn er Spejderne i Ringsted - i daglig tale Samrådet. 2: FORMÅL Samrådets formål er at varetage de tilsluttede enheders

Læs mere

PERSONALEFORENINGEN FOR NORDDJURS KOMMUNES RÅDHUSPERSONALE

PERSONALEFORENINGEN FOR NORDDJURS KOMMUNES RÅDHUSPERSONALE PERSONALEFORENINGEN FOR NORDDJURS KOMMUNES RÅDHUSPERSONALE VEDTÆGTER Marts 2018 1 - FORENINGENS NAVN Foreningens navn er Personaleforeningen for Norddjurs Kommunes rådhuspersonale. 2 FORMÅL Foreningens

Læs mere

FORRETNINGSORDEN. Bestyrelsen for Professionshøjskolen UCC

FORRETNINGSORDEN. Bestyrelsen for Professionshøjskolen UCC FORRETNINGSORDEN Bestyrelsen for Professionshøjskolen UCC FORRETNINGSORDEN Bestyrelsen for Professionshøjskolen UCC Forretningsorden for Professionshøjskolen UCC's bestyrelse I medfør af 14 i vedtægt for

Læs mere

Stk. 5. Formanden leder bestyrelsens møder og i dennes forfald næstformanden.

Stk. 5. Formanden leder bestyrelsens møder og i dennes forfald næstformanden. Vedtægter - DPV 1 Navn og hjemsted Stk.1. Foreningens navn er Dansk Pony Væddeløbsforening. (Forkortet: DPV). Foreningen har hjemsted i Helsingør Kommune. 2 Formål Stk.1. Foreningens formål er at støtte

Læs mere

Udkast til standardvedtægt for foreninger under Fonden Danske Veteranhjem af 2016

Udkast til standardvedtægt for foreninger under Fonden Danske Veteranhjem af 2016 1 til 12 er enslydende for alle veteranhjem under Fonden Danske Veteranhjem (FDV) og kan ikke ændres ved lokale generalforsamlinger, da de fastlægger de fælles retningslinjer som FDV har fastsat. De lokale

Læs mere

Vedtægter for Juridisk Alumneforening Syddansk Universitet

Vedtægter for Juridisk Alumneforening Syddansk Universitet Vedtægter for Juridisk Alumneforening Syddansk Universitet Navn og hjemsted 1. Foreningens navn er»juridisk Alumneforening Syddansk Universitet«. Stk. 2. Foreningen har hjemsted ved Juridisk Institut,

Læs mere

Vedtægter for Studenterrådet ved Københavns Professionshøjskole Godkendt på stiftende generalforsamling d

Vedtægter for Studenterrådet ved Københavns Professionshøjskole Godkendt på stiftende generalforsamling d Vedtægter for Studenterrådet ved Københavns Professionshøjskole Godkendt på stiftende generalforsamling d. 14-04-2018 Navn og formål 1 Organisationens navn er: Studenterrådet ved Københavns Professionshøjskole

Læs mere

Bilag til pkt. 5a på Skole og Forældre Københavns Generalforsamling 2018: Forslag til vedtægtsændringer

Bilag til pkt. 5a på Skole og Forældre Københavns Generalforsamling 2018: Forslag til vedtægtsændringer Bilag til pkt. 5a på Skole og Forældre Københavns Generalforsamling 2018: Forslag til vedtægtsændringer Forslaget er stillet af bestyrelsen. Begrundelse: Landsforeningen Skole og Forældre har ændret deres

Læs mere

Dagtilbuddet er et led i kommunens samlede generelle og forebyggende tilbud til børn.

Dagtilbuddet er et led i kommunens samlede generelle og forebyggende tilbud til børn. Vedtægter for den selvejende institution BØRNEHUSET NOVRUPVEJ 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Institutionens navn er Børnehuset Novrupvej. Stk. 2. Institutionens hjemsted er Esbjerg Kommune. Stk. 3. Institutionen

Læs mere

2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber i Tingbjerg-Husum.

2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber i Tingbjerg-Husum. Seniorbofællesskab Tingbjerg-Husum Vedtægter for Seniorbofællesskabsforeningen xx forslag til GF 16.7.17 1 Foreningens navn er xx. 2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber

Læs mere

For Sammenslutningen af Danske Socialrådgiverstuderende

For Sammenslutningen af Danske Socialrådgiverstuderende Vedtægter For Sammenslutningen af Danske Socialrådgiverstuderende Kapitel 1 Navn og medlemmer 1 Foreningens navn er Sammenslutningen af Danske Socialrådgiverstuderende, forkortet SDS. Stk. 2 Foreningens

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen i LAG-Ringsted

Forretningsorden for bestyrelsen i LAG-Ringsted Forretningsorden for bestyrelsen i LAG-Ringsted Konstituering og afholdelse af bestyrelsesmøder: 1 Umiddelbart efter afholdelse af en ordinær generalforsamling eller en ekstraordinær generalforsamling,

Læs mere

VEDTÆGTER for VARDE GARDEN

VEDTÆGTER for VARDE GARDEN VEDTÆGTER for VARDE GARDEN Navn: Foreningens navn: Varde Garden Stiftet den: 17 AUG 1963 Hjemsted: Varde kommune 1 2 Formål: Stk. 1. Foreningens formål er, at skabe musikinteresse og et godt kammeratskab

Læs mere

NÆSTVED SEJLKLUB JOLLEAFDELING

NÆSTVED SEJLKLUB JOLLEAFDELING Vedtægter for Jolleafdelingen under Næstved Sejlklub 1 Jolleafdelingens formål At skabe interesse for sejlsport At dygtiggøre medlemmer i sejlsporten, herunder at opretholde ungdomsafdelingen for NSK At

Læs mere

Vedtægter for Personaleforeningen i Alm. Brand. Første forslag er, at ændre DFL til Forsikringsforbundet i de paragraffer, hvor det er nævnt.

Vedtægter for Personaleforeningen i Alm. Brand. Første forslag er, at ændre DFL til Forsikringsforbundet i de paragraffer, hvor det er nævnt. Forslag til vedtægtsændringer. Vedtægter for Personaleforeningen i Alm. Brand Første forslag er, at ændre DFL til Forsikringsforbundet i de paragraffer, hvor det er nævnt. 1 Foreningens navn er Personaleforeningen

Læs mere

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN 1 Navn Foreningens navn er, stiftet den 5. januar 2010. Foreningen har hjemsted i Greve Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at fremme interessen for faget brandmand, til børn og unge, på en sikker,

Læs mere

Vedtægter for Alternativet København

Vedtægter for Alternativet København Vedtægter for Alternativet København 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Alternativet København, herefter omtalt som lokalforeningen. Stk. 2 Lokalforeningen har hjemme i Københavns kommune, herefter

Læs mere

VEDTÆGT FOR KØGE TYRKISK KULTURHUS

VEDTÆGT FOR KØGE TYRKISK KULTURHUS VEDTÆGT FOR KØGE TYRKISK KULTURHUS.1. Foreningens navn og hjemme sted: Køge Tyrkisk Kulturforening Ølbycenter 71 4600 Køge CVR nr:35152377 1. Denne forening er blevet stiftet d. 28.06.1985 2. Foreningens

Læs mere

OPLEVELSESSTIENS VENNER

OPLEVELSESSTIENS VENNER Vedtægter godkendt på den Stiftende Generalforsamling den 28. november 2013 OPLEVELSESSTIENS VENNER Vedtægter for Foreningen Oplevelsesstiens Venner CVR-nummer/SE-nummer: 35 32 41 78 I. Navn, hjemsted

Læs mere

Vedtægt for Dansk Vegetarforening

Vedtægt for Dansk Vegetarforening s.1 Vedtægt for Dansk Vegetarforening Vedtaget på den ordinære generalforsamling 9. april 2011. Seneste ændringer vedtaget 25. april 2015. 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Dansk Vegetarforening (DVF).

Læs mere

Vedtægter for Foreningen af Yngre Neurologer, Neurokirurger og Neurofysiologer (YNNN) Revideret GF

Vedtægter for Foreningen af Yngre Neurologer, Neurokirurger og Neurofysiologer (YNNN) Revideret GF Vedtægter for Foreningen af Yngre Neurologer, Neurokirurger og Neurofysiologer (YNNN) Revideret GF 18.01.2015 Kapitel 1: Navn, struktur og formål 1 Navn og hjemsted 2 Struktur 3 Formål Kapitel 2: Medlemskab

Læs mere

Studentermenigheden i København

Studentermenigheden i København Studentermenigheden i København Vedtægt af 11. april 2018 Side 1 af 8 1 Grundlag... 3 2 Formål... 3 3 Generalforsamling... 3 4 Ekstraordinær generalforsamling... 5 5 Bestyrelsen... 5 6 Planlægning af Studentermenighedens

Læs mere

Vedtægter for. SIND-Frederiksberg. lokalafdeling

Vedtægter for. SIND-Frederiksberg. lokalafdeling Vedtægter for SIND-Frederiksberg lokalafdeling 2014 Side 1 ud af 5 sider 1 NAVN OG HJEMSTED Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND-Frederiksberg Stk. 2. Lokalafdelingen dækker Frederiksberg kommune. Stk.

Læs mere

Resumé: Vedtægter for foreningen Single Rock Café Herning.

Resumé: Vedtægter for foreningen Single Rock Café Herning. VEDTÆGTER Resumé: Foreningen er ukommerciel, ejet af medlemmerne og gængs demokratisk. Hensigten er ikke at knække singlestatistikken, men at synliggøre den. Og i en tidssvarende form. Ordinær årlig generalforsamling

Læs mere

Stk. 1. Som medlemmer optages enhver, som har lyst og vilje til at arbejde for foreningens formål.

Stk. 1. Som medlemmer optages enhver, som har lyst og vilje til at arbejde for foreningens formål. Vedtægter Vedtægter for Dansk Medicinsk Cannabis Forening 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Dansk Medicinsk Cannabis Forening. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. 2. Formål

Læs mere

UDKAST TIL NYE Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn, hjemsted og samarbejdspartnere

UDKAST TIL NYE Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn, hjemsted og samarbejdspartnere Vedtægter for Netværk Modermærkekræft (NeMo) 1 Navn, hjemsted og samarbejdspartnere Stk. 1. Foreningens navn er Netværk Modermærkekræft. Stk. 2. Foreningens hjemsted er den til enhver tid værende formands

Læs mere

Gadstrup Idrætsforening Gadstrup Motion

Gadstrup Idrætsforening Gadstrup Motion Gadstrup Idrætsforening Gadstrup Motion Opbygget efter vejledning fra om idrætsforeningers vedtægter. 1 Foreningen Gadstrup Motion, er en afdeling af Gadstrup Idrætsforening (GIF), der har hjemsted i Roskilde

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune.

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. Side 1 af 5 Vedtægter for Aarhus Bridgeklub 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. 2. Formål. Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede

Læs mere

VEDTÆGTER FOR 1 NAVN OG HJEMSTED 2 FORMÅL 3 MEDLEMMER 4 GENERALFORSAMLING

VEDTÆGTER FOR 1 NAVN OG HJEMSTED 2 FORMÅL 3 MEDLEMMER 4 GENERALFORSAMLING VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGTHY Frivilligcenter og Selvhjælp 1 NAVN OG HJEMSTED FRIVILLIGTHY Frivilligcenter og Selvhjælp Thisted kommune 2 FORMÅL Organisationen er en frivillig, social og kulturel sammenslutning,

Læs mere

VEDTÆGT FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION

VEDTÆGT FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION VEDTÆGT FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION Lundsbjerg Børnehave 1 Institutionens forankring Den selvejende institutions navn er Lundsbjerg Børnehave, beliggende Ådalen 4, 5863 Ferritslev Fyn. Institutionen

Læs mere

Styrelsesvedtægt for Hvidovre Ungdomsskole Vedtaget af Kommunalbestyrelsen xx.xx. 201x 1

Styrelsesvedtægt for Hvidovre Ungdomsskole Vedtaget af Kommunalbestyrelsen xx.xx. 201x 1 Styrelsesvedtægt for Hvidovre Ungdomsskole Vedtaget af Kommunalbestyrelsen xx.xx. 201x 1 Indhold Kapitel 1: Kommunalbestyrelsen fastlægger mål og rammer for ungdomsskolen... 2 Kapitel 2: Ungdomsskolebestyrelsens

Læs mere

Indkaldelse til stiftende generalforsamling af DJUS

Indkaldelse til stiftende generalforsamling af DJUS Indkaldelse til stiftende generalforsamling af DJUS Mandag den 14. maj kl. 19.00 i festsalen, Det Jødiske Hus. DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent, ordstyrer og referent. 2. Behandling og godkendelse af vedtægter.

Læs mere

Vedtægter for SIND Ungdom

Vedtægter for SIND Ungdom SIND Ungdom Sølvgade 34, kld. 1307 København K Tlf.: 35 24 07 50 www.sindungdom.dk Vedtægter for SIND Ungdom Marts 2015 1 NAVN OG HJEMSTED Aktivitetens navn er SIND Ungdom Dens hjemsted er Sølvgade 34,

Læs mere

Stk. 2. Medlemmer af SLS har samme pligter og medlemsrettigheder som øvrige medlemmer af Dansk Sygeplejeråd, jf. Dansk Sygeplejeråds love 4.

Stk. 2. Medlemmer af SLS har samme pligter og medlemsrettigheder som øvrige medlemmer af Dansk Sygeplejeråd, jf. Dansk Sygeplejeråds love 4. Vedtægter for SLS Kapitel 1 Sammenslutningens navn, formål og medlemmer 1. Navn Sammenslutningens navn er Sygeplejestuderendes Landssammenslutning (SLS). På engelsk bliver dette oversat til Danish Nursing

Læs mere

Vedtægter for Cykle Clubben Hjørring

Vedtægter for Cykle Clubben Hjørring Vedtægter for Cykle Clubben Hjørring 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Cykle Clubben Hjørring, klubben har hjemsted i Hjørring Kommune. 2. Formål Stk. 1. Foreningens formål er at virke for

Læs mere

VEDTÆGT FOR FORENINGEN

VEDTÆGT FOR FORENINGEN VEDTÆGT FOR FORENINGEN.1. Foreningens navn og hjemmested: 1. Denne forening er blevet stiftet d. 20.01.1990 2. Foreningens navn: Roskilde Kulturforening 3. Hjemmestedet for foreningen: Roskilde Kommune.2.

Læs mere

Vedtægter for Danske Mediestuderende

Vedtægter for Danske Mediestuderende Vedtægter for Danske Mediestuderende Vedtaget på seminaret d. 5.-6. november 2016. 1 Formål Stk. 1: Navn Foreningens navn er Danske Mediestuderende. Stk. 2: Formål Foreningen er en samarbejdsforening for

Læs mere

1.2 Foreningen skal have hjemsted i region Hovedstaden, Danmark

1.2 Foreningen skal have hjemsted i region Hovedstaden, Danmark Vedtægter for Foreningen Plastic Change 1. Navn og tilhørsforhold 1.1 Foreningens navn er Foreningen Plastic Change 1.2 Foreningen skal have hjemsted i region Hovedstaden, Danmark 1.3 Bestyrelsen kan til

Læs mere

Vedtægter for Elevforeningen ved Musik- & Teaterhøjskolen

Vedtægter for Elevforeningen ved Musik- & Teaterhøjskolen Indhold Vedtægter for Elevforeningen ved Musik- & Teaterhøjskolen 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemskreds 4 Arrangementer 5 Bestyrelsens sammensætning og konstitution 6 Foreningens daglige drift 7 Bestyrelsesmøder.

Læs mere

Vedtægter SIND Ungdom

Vedtægter SIND Ungdom Vedtægter SIND Ungdom 1 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Foreningens navn er SIND Ungdom. SIND Ungdoms hjemsted er København. SIND Ungdom er en selvstændig og landsdækkende ungdomsorganisation uden religiøse eller

Læs mere

Vedtægter For Indre Missions Unge I Viborg

Vedtægter For Indre Missions Unge I Viborg Vedtægter For Indre Missions Unge I Viborg Indholdsfortegnelse 1 Navn...2 2 Formål...2 3 Tilhørsforhold...2 4 Aktiviteter...2 5 Bidragyderkreds...2 6 Generalforsamling...2 7 Ekstraordinær generalforsamling...3

Læs mere

AALBORG HÅNDBOLD SUPPORT. Forretningsorden. Pr. 5. marts 2014

AALBORG HÅNDBOLD SUPPORT. Forretningsorden. Pr. 5. marts 2014 Forretningsorden Pr. 5. marts 2014 FORRETNINGSORDEN 1.0 FORRETNINGSORDENENS HJEMMEL 1.1 Forretningsorden er fastsat af bestyrelsen. Generalforsamlingen er foreningens øverste myndighed. Bestyrelsen er

Læs mere

Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense

Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er "Foreningen Kollegienet Odense". Stk. 2: Foreningens hjemsted er Odense kommune. 2 Formål Foreningens formål er at varetage

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ 1. Foreningens navn og hjemsted. 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Rødtjørnvej

Læs mere

Vedtægter for. SIND-Hillerød/Allerød lokalafdeling. Side 1 af 5 sider

Vedtægter for. SIND-Hillerød/Allerød lokalafdeling. Side 1 af 5 sider Vedtægter for SIND-Hillerød/Allerød lokalafdeling 2014 Side 1 af 5 sider 1 NAVN OG HJEMSTED Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND-Hillerød/Allerød. Lokalafdelingen dækker Hillerød og Allerød kommuner.

Læs mere

Vedtægter for RUCalumne

Vedtægter for RUCalumne Vedtægter for RUCalumne DATO/REFERENCE 13. oktober 2015 Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er RUCalumne The Alumni Society of Roskilde University. Foreningens hjemsted er Roskilde Universitet

Læs mere

Vedtægter for Danske Naturister København

Vedtægter for Danske Naturister København Vedtægter for Danske Naturister København Revideret 5.03.2006 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Danske Naturister København, forkortet DN-KBH. Foreningens hjemsted er København Kommune. Foreningen

Læs mere

Vedtægter for Borgerlisten i Jammerbugt Kommune

Vedtægter for Borgerlisten i Jammerbugt Kommune Vedtægter for Borgerlisten i Jammerbugt Kommune 1 Navn Foreningens navn er: Vælgerforening for Borgerlisten i Jammerbugt Kommune Foren ingens hjemsted: Jammerbugt kommune 2 Formål Foreningens formål er

Læs mere

Vedtægter for Kollegianerforeningen ved Aalborghus Kollegiet i Aalborg

Vedtægter for Kollegianerforeningen ved Aalborghus Kollegiet i Aalborg Vedtægter for Kollegianerforeningen ved Aalborghus Kollegiet i Aalborg NAVN OG FORMÅL 1 Navnet er Kollegianerforeningen, Aalborghus Kollegiet i Aalborg, som forkortes: K.A.K. Under Kollegianerforeningen

Læs mere

Vedtægter for Aalborg Pipe Band September 2012

Vedtægter for Aalborg Pipe Band September 2012 Vedtægter for Aalborg Pipe Band September 2012 1: Foreningens navn 1.1 Foreningens navn er Aalborg Pipe Band (APB forkortet). Foreningen, er stiftet i september 2001 i Brønderslev, under navnet The Northern

Læs mere

1. Organisationens navn er Interkulturelt Kvinderåd. 2. Organisationens hjemsted er, Niels Hemmingsens Gade 10, 3., 1153 København K.

1. Organisationens navn er Interkulturelt Kvinderåd. 2. Organisationens hjemsted er, Niels Hemmingsens Gade 10, 3., 1153 København K. Vedtægter for Interkulturelt Kvinderåd 1. Foreningens navn og adresse 1. Organisationens navn er Interkulturelt Kvinderåd. 2. Organisationens hjemsted er, Niels Hemmingsens Gade 10, 3., 1153 København

Læs mere

Vinterbade klubben Nødebo Vikingerne

Vinterbade klubben Nødebo Vikingerne Vedtægter 1. Navn og hjemsted Foreningen, der har hjemsted i Nødebo i Hillerød Kommune, er stiftet den 14. oktober 2010. 2. Formål Foreningens formål er at varetage og fremme interessen for vinterbadning

Læs mere

Vedtægter for Landsorganisationen Dansk Skoleidræt

Vedtægter for Landsorganisationen Dansk Skoleidræt Nyborg, d. 18. marts. 2016 j.nr. 16-004i/FK/ng Vedtægter for Landsorganisationen Dansk Skoleidræt 1 Navn Landsorganisationens navn er Dansk Skoleidræt. 2 Formål Dansk Skoleidræt har med skolen som ramme

Læs mere

Vedtægter for DL Patient Administration Kommunikation

Vedtægter for DL Patient Administration Kommunikation Vedtægter for DL Patient Administration Kommunikation 1 Navn Stk. 1 Landsforeningens navn er DL Patient Administration Kommunikation. Hjemsted er Københavns Kommune. 2 Formål Stk. 1 DL s formål er at varetage

Læs mere

Vedtægt for studentermenigheden i København

Vedtægt for studentermenigheden i København Vedtægt for studentermenigheden i København 1 Grundlag 2Formål 3 Ordinær Generalforsamling 4 Ekstraordinær Generalforsamling 5 Bestyrelsen 6 Bestyrelsesmøder 7 Udvalg 8 Valg 9 Planlægningsmødet 10 Økonomi

Læs mere

Vedtægter for Kollegianerforeningen

Vedtægter for Kollegianerforeningen Vedtægter for Kollegianerforeningen 1 - Navn Foreningens officielle navn er: Kollegianerforeningen Stk. 2: Foreningens adresse er Herlevkollegiet, Stationsalleen 46, 2730 Herlev. 2 - Formål Kollegianerforeningen

Læs mere

Vedtægter for Copenhagen Orienteering

Vedtægter for Copenhagen Orienteering Vedtægter for Copenhagen Orienteering 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Copenhagen Orienteering Klubben har hjemsted i Københavns Kommune. Klubben er medlem af Dansk Orienterings-Forbund (DOF) under

Læs mere

Støtteforeningen TUBAs Venner

Støtteforeningen TUBAs Venner UDKAST VEDTÆGTER FOR Støtteforeningen TUBAs Venner 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Støtteforeningen TUBAs Venner, forkortet TUBAs Venner. Den har hjemsted i Silkeborg Kommune. Hovedadressen er hos

Læs mere

Vedtægter for Kantineforeningen ved Datalogisk Institut, Københavns Universitet

Vedtægter for Kantineforeningen ved Datalogisk Institut, Københavns Universitet Vedtægter for Kantineforeningen ved Datalogisk Institut, Københavns Universitet 1 Navn Foreningens navn er Kantineforening ved Datalogisk Institut. Hjemsted er København. 2 Formål Foreningens formål er

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER HALSNÆS. 1 Navn og hjemsted

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER HALSNÆS. 1 Navn og hjemsted VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER HALSNÆS 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Frivilligcenter Halsnæs. Stk. 2 Foreningens hjemsted følger sekretariatets adresse. 2 Formål Stk. 1. Foreningen har som

Læs mere

Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter

Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter 1. Navn og hjemsted: Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter Stk. 1: Foreningen Rødovre Frivilligcenter er stiftet 24. maj 2007. Foreningens hjemsted er Rødovre Kommune. 2. Formål: Formålet med foreningen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORÆLDREREPRÆSENTANTSKAB OG RÅD VED N. ZAHLES SEMINARIESKOLE

VEDTÆGTER FOR FORÆLDREREPRÆSENTANTSKAB OG RÅD VED N. ZAHLES SEMINARIESKOLE VEDTÆGTER FOR FORÆLDREREPRÆSENTANTSKAB OG RÅD VED N. ZAHLES SEMINARIESKOLE VEDTÆGTER FOR FORÆLDREREPRÆSENTANTSKAB OG - RÅD VED N. ZAHLES SEMINARIESKOLE 1. FORMÅL Det er forældrerepræsentantskabets og forældrerådets

Læs mere

VEDTÆGTER FOR TOGPERSONALETS LOKALGRUPPE ODENSE

VEDTÆGTER FOR TOGPERSONALETS LOKALGRUPPE ODENSE VEDTÆGTER FOR TOGPERSONALETS LOKALGRUPPE ODENSE 1 NAVN Togpersonalets lokalgruppe Odense 2 FORMÅL At søge medlemmernes interesse fremmet mest muligt. At søge samarbejde med andre personalegrupper, såvel

Læs mere

VEDTÆGTER. 4. Generalforsamlingen

VEDTÆGTER. 4. Generalforsamlingen VEDTÆGTER 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Middelfart Økologiske Fødevarefællesskab forkortet MØF. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Middelfart Kommune. 2. Formål Stk. 1. Foreningens formål

Læs mere

Ændringsforslag fra bestyrelsen 12. marts 2017

Ændringsforslag fra bestyrelsen 12. marts 2017 Ændringsforslag fra bestyrelsen 12. marts 2017 Vedtægter for foreningen Danske Solcelleejere 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er Danske Solcelleejere herefter kaldet DSE Foreningens hjemsted er Viborg

Læs mere

Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet

Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet Vedtægter for Broholmerselskabet 1. Navn og hjemsted. Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet 20.4.1979. Stk. 2. Selskabets hjemsted er formandens

Læs mere