Nyhedsbrev fra formanden for De Berejstes Klub marts 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev fra formanden for De Berejstes Klub marts 2013"

Transkript

1 Nyhedsbrev fra formanden for De Berejstes Klub marts 2013 Kender du Henrik? Har du set Henrik før? Hængt ud med ham i baren på Cafe Globen? Du siger sikkert nej, men der er mange DBK ere som kan sige ja indirekte i hvert fald. De Berejstes Klub er blevet sponsor for orangutangen Henrik i 12 måneder. Initiativet kommer fra Henrik Schumacher der modtog Folkersen prisen i november Prisen tildeles et medlem der ved et særligt energisk og grænsesøgende rejseliv er nået langt bort fra de gængse turistområder og har fået en grundig indsigt i lokale forhold. Han besluttede at bruge det beløb der fulgte med prisen til et sponsorat for en orangutang gennem De fortæller selv på hjemmesiden om deres arbejde: Red Orangutangen arbejder for at redde den udrydningstruede orangutang og dens regnskovshjem. Vi redder vilde orangutanger, hvis regnskovshjem er blevet ødelagt, og vi rehabiliterer forældreløse orangutanger, som uden vores hjælp ville dø eller blive en del af den illegale handel med kæledyr. Det er vores mål at genudsætte så mange orangutanger som muligt i den fri natur, hvor de hører til.

2 Blandt de projekter vi støtter, er danske Lone Dröscher Nielsens rehabiliteringscenter på det centrale Borneo. Lone og hendes arbejde med orangutangerne har ad flere omgange været portrætteret, bl.a. i DR som lavede dokumentaren Kvinden med aberne. I 2012 blev der genudsat 44 orangutanger i et område midt på Borneo. Organisationen har for tiden 5 orangutanger som kan adopteres, og Henrik Schumacher valgte selvfølgelig den som hedder Henrik. Dog ikke opkaldt efter Schumacher, men efter Prins Henrik som besøgte Lone Dröscher for nogle år siden. Henrik (altså orangutangen) kom til hjemmet i foråret 2010 og startede i børnehaven, men er nu rykket op i Skovskolen. Læs mere om Henrik på og husk at hilse på Henrik (altså Schumacher) når han dukker op i Cafe Globen eller til medlemsmøder. Medlemskort udsendes snart Vi er nu færdige med opkrævning af kontingenter. Vi kan derfor meget snart udsende de nye medlemskort som vil være gældende frem til udgangen af april Hold øje med en kuvert i din postkasse. Medlemskortet bruges når du skal have rabat hos vores samarbejdspartnere. Det viser bl.a. dit medlemsnummer som du skal bruge når du logger ind på hjemmesiden. Brug af hjemmesiden Hjemmesiden er nu i brug og besøges af mange medlemmer. Der er en del som ikke er helt dus med hvordan man logger ind, så her følger et lynkursus: Gå ind på Klik på fanen Log ind i øverste højre hjørne, og der kommer det skærmbillede som du ser herunder. Under brugernavn skriver du dit medlemsnummer - det står på medlemskortet. Hvis ikke du lige kan finde kortet, så kan du finde nummeret ved at klikke på fanen Medlemmer forudsat du har offentlig visning. Hvis du har valgt at dine rejseoplevelser kun skal være tilgængelige for medlemmer kan du bede et andet medlem om at logge ind og se hvad dit medlemsnummer er.

3 Nu skal du skrive en adgangskode. Hvis du har glemt den kan du bestille en ny adgangskode på den lille fane Bestil ny adgangskode, og den kommer efter et øjeblik på den mail-adresse vi har registreret for dit medlemsnummer. Klik så på Log ind, og du er inde i varmen. I venstre side af skærmen kan du nu se det afsnit der vises ovenfor til højre. Klik på Min medlemsprofil for at komme ind på en side med alle dine stamdata. Her kan du se alt hvad der er registreret om dig. Hvis du klikker på Redigér kan du ændre adgangskode, opdatere din adresse, beskrive din rejseaktivitet, oprette nye lande hvis du har indtaget et nyt land. Fremover har du selv ansvaret for at opdatere din medlemsprofil med bl.a. nye lande. Hvis du vil tilmelde dig et medlemsmøde går du tilbage til forsiden (klik på det store De Berejstes Klub i det brede foto øverst på siden. Nu kan du i højre side se overskrifter på de næste møder, og hvis du klikker på Flere får du den samlede liste. Klik på den blå tekst til det møde du er interesseret i, og du ser flere oplysninger (se nedenfor). Du kan også se en liste over alle de tilmeldte, se nedenfor. Hvis du gerne vil med, så klikker du på Tilmelding. Du kan tilføje en kommentar, fx særlige ønsker til middagen eller tilbud om samkørsel (eller ønske om samkørsel med andre).

4 Hjemmesiden forbedres løbende Den nye hjemmeside har nu kørt i længere tid, men der sker stadig forbedringer og udvidelser. Webmasteren har ændret lidt på forsiden og rettet i nogle af teksterne. Der er lavet lidt flere forklaringer forskellige steder på hjemmesiden til hvordan man bærer sig ad, og der bliver senere lavet pdf-filer med grundigere redegørelse til hvordan man bl.a. opretter rejseberetninger. Vi har ændret lidt på opbygningen af Forum idet nogle af grupperne blev brugt meget sjældent de er så slået sammen med andre. Til gengæld er der oprettet en gruppe for Medlemsbladet Globen. Passive skal også på hjemmesiden Hjemmesiden rummer landelister og stamdata for alle aktive medlemmer, men ikke for de passive. Vi arbejder imidlertid på at de passive også kan oprettes med stamdata så de kan melde adresseændringer mv. og således at de har muligheder for at tilmelde sig elektronisk til møder der er åbne for alle. Det har vist sig at det er nok mere kompliceret end det lyder, for en sådan tilretning kræver ændringer i mange af modulerne i programmet. Vores webmaster er gået i gang med at se på hvordan det skal gøres, men det skal afprøves grundigt i vores testhjemmeside før ændringerne bliver sluppet løs på den rigtige hjemmeside. Men det skal nok komme. lukker snart I lang tid har der været arbejdet på at overføre data fra den gamle hjemmeside og det er stort set færdigt. Der bliver lavet automatiske viderestillinger hvis man har et link som henviser til fx rejseberetninger på den gamle hjemmeside. Arbejdet er nu så langt fremme at den gamle hjemmeside kan lukke ned i løbet af nogle uger. Der mangler stadig nogle småting, bl.a. overførsel af gamle postkort og af beretninger fra personer som ikke længere er medlem. Det bliver ordnet i løbet af sommeren. Vi har flere kopier af den gamle hjemmeside liggende fysisk flere forskellige steder, så hvis det er nødvendigt kan vi altid genskabe data. Nu 187 lande Klubbens mest berejste medlem (Peter Schønsted) har nu besøgt 187 lande, og han arbejder målrettet på at komme højere op. DBK anerkender 196 lande de 193 som er medlem af FN, samt Taiwan, Kosovo og Vatikanet. Vi venter spændt på at høre mere fra det meget berejste medlem. Hver tiende har over 100 lande I klubbens barndom havde det næsten mytisk status at have besøgt 100 lande. Men det er blevet mere og mere almindeligt i kraft af gode transportmuligheder og medlemmernes flid på rejsefronten. I dag er det næsten hvert 10. aktive medlem (37 medlemmer eller 9,5%) der har besøgt 100 lande. Yderligere 10 medlemmer er tæt på, fordi de har besøgt mellem 90 og 99 lande. 100-landes jubilarer er fritaget for den almindelige regel om at aktive medlemmer skal besøge 2 nye lande i løbet af 2 år. Men klubstatistikeren Per Allan Jensen kunne for nogle år siden påvise at de der runder 100 lande fortsætter med at rejse, og at de besøger flere nye lande end det gennemsnitlige medlem.

5 Medlemskrus Vi fik i efteråret lavet et medlemskrus med slogan og det nye logo. Hvert medlem kan få et krus (så længe oplaget rækker). Kruset uddeles til medlemsmøder, men hvis ikke du har haft mulighed for at komme til et medlemsmøde, så kan du hente et i Cafe Globen. Bed bartenderen om at hente et krus i lagerlokalet i en kasse der er mærket DBK Krus. Medlemsmøde udsolgt - uden udsendelse af mail Toastmasteren udsender normalt en mail 3-4 uger før et medlemsmøde med programmet. Hvis der er ledige pladser kort før mødet kommer der endnu en mail. Men du behøver ikke at vente på mailen. Så snart mødet ligger på kalenderen på hjemmesiden kan du tilmelde dig og sikre dig en plads til hyggeligt samvær og foredrag. 23 medlemmer havde meldt sig til mødet d. 18. marts hos Helle Bonnesen på Østerbro med foredrag om hvordan man opholder sig et døgn i Vatikanet, ukendte rejsemål i Argentina og tranerne i Hornbogasjön. Der var så mange der havde tilmeldt sig i god tid at alle pladser var udsolgt inden det var tid at udsende en mail. Så hvis du vil være sikker på at komme til et medlemsmøde, så vent ikke for længe med at tilmelde dig du kan altid se på hjemmesiden hvor mange der er på listen her og nu.

6 Fremover kan du kun tilmelde dig medlemsmøder via hjemmesiden du kan ikke sende en mail til toastmasteren. (Hvis der er åbent for passive medlemmer skal de passive dog indtil videre maile til toastmasteren, men det arbejder vi som nævnt på at ændre). HUSK at melde fra igen hvis du skulle blive forhindret, så pladsen bliver åben til en anden. Du kan ikke fjerne din tilmelding på listen, men send en mail til toastmasteren. Oversigt over planlagte arrangementer Fredag d kl 18. Medlemsmøde i vest hos Mette Kjær Sørensen i Viuf nær Kolding. Mette holder foredrag om Uganda. Kun aktive medlemmer. Lørdag d kl 19 søndag d kl 05. "TOUR THE WORLD" fest i Århus N! Festen arrangeres af 'DBKjunior' (medlemmer mellem 20 og 40). Festen er åben for alle unge & ungdommelige sjæle, og for både aktive og passive medlemmer. Tema: En jordomrejse i drinks! Alle byder ind med et land og medbringer ingredienserne til en omgang til alle. Medlemmer der foretrækker non-alkohol er selvfølgelig meget velkomne! Der serveres ikke middag, men vi sender en ekspedition ud efter thai/sushi/pizza for alle der vil spise sammen. Sig til hvis du mangler et sted at overnatte, så finder vi en løsning! Torsdag d kl. 18:18. Medlemsmøde hos Anna le Dous i Charlottenlund. Foredrag af Anette Sundby. Hun var i 2011 to måneder i Ghana som frivillig og arbejdede i afsidesliggende landsbyer og på en sundhedsklinik som underviser og sexolog. Desuden boede hun under tag med en ghanesisk familie på mindst 14 medlemmer. Hun siger at hun tog ud som optimist og kom hjem som pessimist. Hun vil gerne starte en debat om den frivillighedsturisme, som oplever et gevaldigt boom i disse år. Kun aktive medlemmer. Lørdag d kl 18. DBK-Junior møde hos Anna le Dous i 2920 Charlottenlund. For aktive og passive medlemmer.

7 Fredag d. 3.5 til mandag d Klubtur til Madrid. Ole Pedersen har boet i Madrid i ti år og viser rundt i sin bydel, Las Ventas. Der er bl.a. mulighed for at overvære tyrefægtning, flamencodans og fodbold med Real Madrid. Deltagerne arrangerer selv fly og hotel, se vejledning på hjemmesiden. For aktive og passive medlemmer. Der er pt. tilmeldt 21 deltagere, grænsen er sat ved 20. Lørdag d kl. 18:18. Medlemsmøde i Café Globen med foredrag om det sydlige Afrika. Foredragsholder: Kenneth Hvolbøl. Mere info følger. For aktive og passive medlemmer. Fredag d. 7.6-søndag d DBK Weekend. Der er optakt om fredagen i København, formentlig på Cafe Globen. Lørdag formiddag tager vi til Hven hvor der er muligheder for mange aktiviteter i løbet af dagen. Om aftenen bliver der fest. Søndag er der mulighed for at fortsætte udforskningen af Hven inden vi tager retur til København. Nærmere program og tilmelding følger senere. Pris for deltagelse bliver omkring 200 kr. Som altid kan man deltage i hele programmet eller i de dele man har lyst til. Kun for aktive medlemmer. Onsdag d kl. 18:18 (OBS Tidligere annonceret d. 18.6). Medlemsmøde i Cafe Globen. Foredragsholder: Anna le Dous. Mere info følger. For aktive og passive medlemmer. Torsdag d kl. 16:16. Pool-møde hos Ole Egholm, Herlev. Traditionen tro inviterer DBK medlem nr. 1 Ole Egholm til det traditionelle party i haven med pool og vandrutschebane fra 1. salen; vandet i poolen er solopvarmet. Der er ikke rejseforedrag, men kun en hurtig tour-detable. Der bliver lavet bøffer og pølser ved grillen. Udenbys kan overnatte. Badelystne, overnattende og hjælpsomme berejste er velkomne allerede fra klokken 16.16, men spisningen starter kl. 19. Kun aktive medlemmer (børn er velkomne). Søndag d kl 16. Medlemsmøde hos Uffe og Lene i Lyngby. Mere info følger. Kun aktive medlemmer. Lørdag d Generalforsamling og julefrokost i København. Nærmere info følger.

Nyhedsbrev juni 2013

Nyhedsbrev juni 2013 Nyhedsbrev juni 2013 Fra formanden for De Berejstes Klub, Søren Fodgaard dbkformand@live.dk DBK Weekend på Hven Årets DBK-Weekend blev afholdt d. 7.-9. juni. Hvor de to foregående weekender har været præget

Læs mere

Formandens beretning ved generalforsamlingen 21. november 2015

Formandens beretning ved generalforsamlingen 21. november 2015 Formandens beretning ved generalforsamlingen 21. november 2015 Det har igen været et år med stor aktivitet i klubben. Jeg vil give en kort oversigt over de vigtigste begivenheder og omtale nogle af de

Læs mere

For dig som o-løber er der mange fordele ved at blive dus med O-service, f.eks.:

For dig som o-løber er der mange fordele ved at blive dus med O-service, f.eks.: Vejledning til brug af O-service O-service er vores portal for tilmelding til alle o-løb under DOF. Alle medlemmer af en o-klub i Danmark har login til denne portal, og administratorer for de enkelte klubber

Læs mere

Nyhedsbrev december 2013

Nyhedsbrev december 2013 Nyhedsbrev december 2013 Fra formanden for De Berejstes Klub, Søren Fodgaard, dbkformand@live.dk Billedet til venstre er taget uden for turistpolitistationen ved Gebel Barkal (der var fotoforbud på stedet,

Læs mere

Formandens beretning ved generalforsamlingen 22. november 2014 i Århus

Formandens beretning ved generalforsamlingen 22. november 2014 i Århus Formandens beretning ved generalforsamlingen 22. november 2014 i Århus Det har igen været et år med stor aktivitet i klubben. Jeg vil give en kort oversigt over de vigtigste begivenheder og omtale nogle

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Indhold Sådan tilmelder du dig et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan ser du oplysninger

Læs mere

DBK Medlemsundersøgelse oktober 2012

DBK Medlemsundersøgelse oktober 2012 DBK Medlemsundersøgelse oktober 2012 Beskrivelse af svarpersonerne Antal besvarelser: 196 (49% af medlemmerne). De fordeler sig således på en række egenskaber: Medlemsnummer Indmeldelsesår Alder 1-99 16-2000

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Indhold Sådan opretter du et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan redigerer og ser du oplysninger

Læs mere

Vejledning i Conventus for udvalgsformænd i ÅK

Vejledning i Conventus for udvalgsformænd i ÅK Indhold Vejledning i Conventus for udvalgsformænd i ÅK 1 Indledning...1 2 Egen profil...2 2.1 Blå medlems profil...2 2.2 Orange bruger profil...2 3 Overblik...3 4 Indstillinger...4 5 Kommunikation (email)...4

Læs mere

ErhvervsKvindenyt Herning januar 2010

ErhvervsKvindenyt Herning januar 2010 ErhvervsKvindenyt Herning januar 2010 Kære ErhvervsKvinde 2010.. Er helt nyt år står for døren. Tilbage ligger 2009 med alle de oplevelser, glæder, sorger og erfaringer det gav os. Foran os ligger 365

Læs mere

VEJLEDNING TIL BRUG FOR CMS-SYSTEM TIL FODBOLDAFDELINGENS HJEMMESIDE. SÅDAN SKRIVER DU EN NYHED TIL HJEMMESIDEN!

VEJLEDNING TIL BRUG FOR CMS-SYSTEM TIL FODBOLDAFDELINGENS HJEMMESIDE. SÅDAN SKRIVER DU EN NYHED TIL HJEMMESIDEN! VEJLEDNING TIL BRUG FOR CMS-SYSTEM TIL FODBOLDAFDELINGENS HJEMMESIDE. SÅDAN SKRIVER DU EN NYHED TIL HJEMMESIDEN! For komme ind i det hjemmesidesystem (cms-system) vi anvender i fodboldafdelingen skal du

Læs mere

Vejledning i online system Conventus - Floorball

Vejledning i online system Conventus - Floorball Oprette stamdata samt tilmelding på floorball hold. Vi har indført høflig selvbetjening med virkning fra sæsonstart 1. september 2011. I stedet for at modtage det sædvanlige girokort på dit kontingent,

Læs mere

Nyhedsbrev november 2013

Nyhedsbrev november 2013 Nyhedsbrev november 2013 Fra formanden for De Berejstes Klub, Søren Fodgaard, dbkformand@live.dk Generalforsamlingen Årets generalforsamling blev afholdt d. 23. november 2013 i Cafe Globen i København.

Læs mere

Gode råd til brug af Min Side

Gode råd til brug af Min Side Side 1 Gode råd til brug af Min Side Nappedam Kajak Indholdsfortegnelse Login til Min Side... 1 Brugernavn til Min Side... 1 Glemt password... 2 Hjælp til login til Min Side... 2 Sådan deler du dine kontaktoplysninger

Læs mere

Kontakt FrivilligService: Ole Peinow eller Per Jacobi

Kontakt FrivilligService: Ole Peinow eller Per Jacobi 7.0 Lokalt nyhedsbrev Indhold Før du går i gang med at oprette nyhedsbrev... Support... Log-in via Frivilligportalen... 2 Opret et nyhedsbrev... 4 Send nyhedsbrev... 8 Udseende nyhedsbrev... 9 Spørgsmål

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014 Januar 2014 Mandag den 6. januar kl. 19 - Besøg hos Hanne Design på Gestelev Gamle Mejeri. Hanne laver bl.a. smukke smykker og tasker i gummi, som vi får lejlighed til at se på. Hun lukker snart sin butik

Læs mere

Vores Åbningstider. 5. kl: 6. kl: 7. kl: Ungdomsklub: Handicapklub. Mandag 12.00-17.00 12.00-17.00 12.00-17.00 Lukket 12.00-17.00

Vores Åbningstider. 5. kl: 6. kl: 7. kl: Ungdomsklub: Handicapklub. Mandag 12.00-17.00 12.00-17.00 12.00-17.00 Lukket 12.00-17.00 * Udover de 653 kr. om mdr. indbetales der hver mdr. 100 kr. for klubben daglige madordning, der serveres kl. 14.00. Dette beløbe indsættes på følgende konto: Reg. nr. 2267 Konto: 4379299747 Vores Åbningstider

Læs mere

SÆSON 2014-2015. Aalborg Bridgehus Revlingbakken 33B, st. tv., 9000 Aalborg. BK-Nord Hjemmeside: www.bknord.dk Mail: BKNord@BKNord.

SÆSON 2014-2015. Aalborg Bridgehus Revlingbakken 33B, st. tv., 9000 Aalborg. BK-Nord Hjemmeside: www.bknord.dk Mail: BKNord@BKNord. Kørevejledning til Aalborg Bridgehus BK-Nord Hjemmeside: www.bknord.dk Mail: BKNord@BKNord.dk Aalborg Bridgehus Revlingbakken 33B, st. tv., 9000 Aalborg SÆSON 2014-2015 1. Følg Motorvej E45 2. Drej fra

Læs mere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere 1 Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere Muligheder på Rsiden.dk www.rsiden.dk er en side, som skal samle alle de relevante dokumenter, informationer og kurser til rygestoprådgivere på et sted. Der

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvinder Herning er kommet godt fra start i dette nye år. Hvad kan lokke friske og aktive kvinder ud i sne, frost, kulde og... fra en håndboldkamp? - Det kunne

Læs mere

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB 22. MARTS 2017 0.0 Deltagere og dagsorden Til stede: Per, Henrik,, Heidi, Mads, Christian Afbud: Pelle, William, Rasmus Agenda udsendt af formanden inden mødet:

Læs mere

Referat fra generalforsamling i De Berejstes klub lørdag den

Referat fra generalforsamling i De Berejstes klub lørdag den Referat fra generalforsamling i De Berejstes klub lørdag den 22.11.2014 1. Valg af dirigent Erik Futtrup Generalforsamlingen er lovlig indkaldt. Der er brevstemmer og fuldmagter som bliver taget med når

Læs mere

Vejledning til at log e ind i LinkedIn gruppen Zonta Club Presidents i D13 A1

Vejledning til at log e ind i LinkedIn gruppen Zonta Club Presidents i D13 A1 Vejledning til at log e ind i LinkedIn gruppen Zonta Club Presidents i D13 A1 LinkedIn gruppen er en lukket gruppe, der blev oprettet i 2016 til erfaringsudveksling og idé generering blandt klub formænd

Læs mere

Erhvervskvinder Kolding

Erhvervskvinder Kolding Erhvervskvinder Kolding Maj 2010, nr. 4 Velkommen til vores medlemsmøde i maj. Tirsdag, den 18. maj kl. 18:00 På Hotel Comwell, Kolding Emnet for aftenen er: Bruttonational-lykke. Hvad sker der når målet

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

Vejledning i online system Conventus - Bordtennis

Vejledning i online system Conventus - Bordtennis Benløse IF Floorball afdeling har med virkning fra 1. juli 2011 overtaget den administrative del af Benløse IF Badminton/Bordtennis afdeling. Det betyder, at vi laver lidt om på, hvordan du tilmelder dig

Læs mere

Branding af Esbjerg. - Esbjerg. September 2007

Branding af Esbjerg. - Esbjerg. September 2007 - Esbjerg September 2007 Branding af Esbjerg ESBJERG ERHVERVSUDVIKLING OG TIDLIGERE STUDIEVÆRT, JENS GAARDBO, FORTÆLLER OM BRANDING AF ESBJERG, HERUNDER BOSÆTNINGSKAMPAGNEN, DER SKAL LOKKE FLERE TIL AT

Læs mere

Foreløbig guide til Mit Coopforum. I mit Coopforum kan du finde information og inspiration til dit arbejde som medlemsvalgt.

Foreløbig guide til Mit Coopforum. I mit Coopforum kan du finde information og inspiration til dit arbejde som medlemsvalgt. Foreløbig guide til Mit Coopforum I mit Coopforum kan du finde information og inspiration til dit arbejde som medlemsvalgt. Systemet tilgås på forsiden af Coop Forum https://coopforum.dk/ ved at klikke

Læs mere

INSTRUKTIONSMANUAL FOR SPILLERE OG FORÆLDRE TIL HIFEREN

INSTRUKTIONSMANUAL FOR SPILLERE OG FORÆLDRE TIL HIFEREN INSTRUKTIONSMANUAL FOR SPILLERE OG FORÆLDRE TIL HIFEREN Hjallerup Idrætsforening har fået ny hjemmeside. Dette har betydning for dig som bruger/medlem af HIF og som forældre til børn, der er bruger/medlem

Læs mere

Nyhedsbrev Efterår 2012

Nyhedsbrev Efterår 2012 Nyhedsbrev Efterår 2012 Kære medlem Vi er klar med efterårets program. Vi har prøvet at sammensætte et varieret program med motion, hjertecaféer og som noget nyt : hjertestarterkurser Det har længe været

Læs mere

København S, 10. juni 2015. Kære menigheder

København S, 10. juni 2015. Kære menigheder København S, 10. juni 2015 Kære menigheder Morten Kofoed Programme Coordinator Baptist Union of Denmark Cell: +45 3011 2904 E-mail: morten@baptistkirken.dk Mange tak for jeres bidrag til Burundis Baptistkirke

Læs mere

Om holdene i DcH Herning

Om holdene i DcH Herning Om holdene i DcH Herning Få svar på spørgsmål vedr. vores hold og tilmelding til disse BEMÆRK: Der arbejdes i øjeblikket på en omstrukturering af klubbens hold så der kan ske ændringer i løbet af 2014.

Læs mere

2. Gennemgå de offentligt tilgængelige sider. Hvad kan man finde hvor!

2. Gennemgå de offentligt tilgængelige sider. Hvad kan man finde hvor! Forslag til Web kursus indhold. 1. Hvordan finder man vores side? 2. Gennemgå de offentligt tilgængelige sider. Hvad kan man finde hvor! 3. Gennemgå hvordan man bliver oprettet som medlem og får adgang

Læs mere

Kandidater på valg. De følgende medlemmer genopstiller til bestyrelsen: Lars-Terje Lysemose, medlem #364, 43 år og freelancejournalist:

Kandidater på valg. De følgende medlemmer genopstiller til bestyrelsen: Lars-Terje Lysemose, medlem #364, 43 år og freelancejournalist: Kandidater på valg De følgende medlemmer genopstiller til bestyrelsen: Lars-Terje Lysemose, medlem #364, 43 år og freelancejournalist: Jeg har været medlem af DBK i snart 12 år. Været chefredaktør af Globen

Læs mere

Sæt YSMEN.DK på programmet til en klubaften - og giv hinanden gode råd.

Sæt YSMEN.DK på programmet til en klubaften - og giv hinanden gode råd. Sæt YSMEN.DK på programmet til en klubaften - og giv hinanden gode råd. En dreng sagde til sin far: Jamen, når I ikke havde computere, hvordan kom I så på nettet? Nettet er ikke noget problem for børn,

Læs mere

Bookingsystem - brugervejledning

Bookingsystem - brugervejledning Bookingsystem - brugervejledning Kære medlemmer af Vinterbadelauget ved Hald Sø Så er vi klar til at bruge vores nye bookingsystem som hedder SuperSaas. Når alle medlemmer er oprettet i det, skal Facebook-gruppen

Læs mere

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Kan du løse Soduko? Sæt tallene fra 1-9 ind vandret og lodret. Svært? spørg din far og mor eller din pædagog Kære forældre Vedr. pasning

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 LANGESKOV BADMINTON KLUB 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Forside foto: Formanden modtog pris ved Badminton Fyn Repræsentantskabsmøde da LBK blev kåret til Årets Klub Side 2: Side

Læs mere

Conventus medlemsportal og kontingentbetaling

Conventus medlemsportal og kontingentbetaling 1 Conventus medlemsportal og kontingentbetaling Conventus er et web-baseret system, som både bruges til klubbens økonomistyring samt styring af medlemskartotek. Systemet er udviklet i samarbejde mellem

Læs mere

Maj, juni og juli Bestyrelsen :

Maj, juni og juli Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Den digitale Underviser. DOF deltagernet

Den digitale Underviser. DOF deltagernet Den digitale Underviser DOF deltagernet Sabine Kramer juli 2014 Indhold Kursusindhold... 2 Log ind på Deltagernet, se og rediger dine aktuelle kurser... 3 Skift fra uge- til emneformat... 5 Redigér første

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Indhold Sådan opretter du et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan redigerer og ser du oplysninger

Læs mere

Step-by-Step vejledning til online tilmelding på ida.dk

Step-by-Step vejledning til online tilmelding på ida.dk Step-by-Step vejledning til online tilmelding på ida.dk Log ind... 2 Glemt kodeord... 2 Ny bruger... 2 Tilmeld dig et møde... 3 Arrangementsdetaljer... 4 Valg af priser og ydelser... 5 Valg af betalingsadresse...

Læs mere

Kasserere og medlemsadministratorer

Kasserere og medlemsadministratorer Kasserere og medlemsadministratorer Velkommen til kasserersystemet! Her har du adgang til alle dine medlemmers oplysninger, og det er her, du kan oprette nye medlemmer, og slette dem, der ikke længere

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Oversigt. Tilmelding i Klubmodul. Opret profil

Oversigt. Tilmelding i Klubmodul. Opret profil Oversigt Tilmelding i Klubmodul Opret profil Ret profil Tilmeld kontingent Tilmeld dig et morgenmøde Tilmelding via Aktivitetsmenuen Tilmelding via forsiden Tilmelding i Klubmodul For at tilmelde dig skal

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Juli - August Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Side 2 Kære alle. Så kom sommeren endelig til landet efter lang tids venten. Klub

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Indhold Sådan tilmelder du dig et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 8 Har du glemt dit kodeord?... 10 Sådan redigerer og ser

Læs mere

Kære medlemmer! Efter sommerferien fortsætter vi med it-cafe mandag, onsdag og torsdag kl. 10-12, fra mandag den 20. august.

Kære medlemmer! Efter sommerferien fortsætter vi med it-cafe mandag, onsdag og torsdag kl. 10-12, fra mandag den 20. august. Solrød Computer & Fotoklub Kære medlemmer! Der har været stor aktivitet i forårsperioden med mange gæster i it-cafeen mandag, onsdag og torsdag i hver uge. Fotogrupperne har mandag, tirsdag og fredag både

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

VEJLEDNING TIL FORENINGER I

VEJLEDNING TIL FORENINGER I VEJLEDNING TIL FORENINGER I Indhold 1. Generel information... 3 2. Oprettelse af forening i... 4 3. Adgang til... 5 4. Redigér stamdata... 6 5. Opret/tilføj/rediger medlemmer i Ledelsen eller andre grupper...

Læs mere

Kasserere og medlemsadministratorer

Kasserere og medlemsadministratorer Kasserere og medlemsadministratorer Velkommen til kasserersystemet! Her har du adgang til alle jeres medlemmers oplysninger, og det er her, du kan lave rettelser, oprette nye medlemmer, og slette dem,

Læs mere

NYHEDSBREV Fuldt fradrag for medlems-kontingent, også ud over 3000 kr., hvis du har eget firma med CVR-nr.

NYHEDSBREV Fuldt fradrag for medlems-kontingent, også ud over 3000 kr., hvis du har eget firma med CVR-nr. NYHEDSBREV Fuldt fradrag for medlems-kontingent, også ud over 3000 kr., hvis du har eget firma med CVR-nr. Har du dit eget firma med CVR-nr.? Så kan du få fuldt fradrag for medlemskontingentet, selv om

Læs mere

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Medlemsblad for EDR Horsens Afdeling, Gasvej 21, 2. sal, 8700 Horsens Pr. 1/2-2005: Kildegade 8-10, 8700 Horsens 3 Nytårshilsen Indhold 4 Nye lokaler, Kildegade 8-10

Læs mere

Guide til Mit Coopforum. I mit Coopforum kan du finde information og inspiration til dit arbejde som medlemsvalgt.

Guide til Mit Coopforum. I mit Coopforum kan du finde information og inspiration til dit arbejde som medlemsvalgt. Guide til Mit Coopforum I mit Coopforum kan du finde information og inspiration til dit arbejde som medlemsvalgt. Systemet tilgås på forsiden af Coop Forum https://coopforum.dk/ ved at klikke på i øverste

Læs mere

Gilleleje Marineforening

Gilleleje Marineforening Gilleleje Marineforening Nr. 19 december 2011 Adresse Gilleleje Marineforening ønsker alle medlemmer en rigtig glædelig jul samt et godt nytår I gamle dage Inspireret af Søren Svendsens foredrag om gamle

Læs mere

IT-vejledning til kompetencemodulet i HR-systemet hvis du selv opretter lokale kompetencer. 1. Sådan kommer du ind i HR-systemet Side 2

IT-vejledning til kompetencemodulet i HR-systemet hvis du selv opretter lokale kompetencer. 1. Sådan kommer du ind i HR-systemet Side 2 IT-vejledning til kompetencemodulet i HR-systemet hvis du selv opretter lokale kompetencer 1. Sådan kommer du ind i HR-systemet Side 2 2. Opret kompetencer, der passer til din arbejdsplads Side 3 3. Opret

Læs mere

1 Guides til forældrene

1 Guides til forældrene 1 Guides til forældrene 1.1 Vejledninger til forældrene Det er institutionens ansvar at få formidlet til forældrene, hvordan de skal anvende DayCare. 1.1.1 DayCare flyer Flyer en, som er vist nedenfor,

Læs mere

Ny SkolemælksWeb. Kort introduktion til Ny SkolemælksWEB

Ny SkolemælksWeb. Kort introduktion til Ny SkolemælksWEB Ny SkolemælksWeb Kort introduktion til Ny SkolemælksWEB Indhold Sådan kommer du i gang 3 Log in 4 Opret og skift bruger 5 Skolens egen side 6 Skolens ordrer - bestil og ændr ikke tilgængelig Kurv ikke

Læs mere

Vejledning til de bydende

Vejledning til de bydende Vejledning til de bydende Juni 2013/JET Indledning Indledning ibinder er et web-baseret program, til håndtering af byggeprojekter og ejendomsdrift på en hidtil uset brugervenlig og økonomisk måde. ibinder

Læs mere

Kan dit arkiv bruge bogen Trap Danmark topografisk atlas?

Kan dit arkiv bruge bogen Trap Danmark topografisk atlas? LASS. Indhold: 1. Fra LASS Styrelse. 2. Kurser og møder i LASS. 3. Fra medlemmerne. 4. Hjemmesiden & Nyhedsbrevet. 5. Andre arrangementer. Ad 1: Fra LASS Styrelse: Styrelsens næste møde er planlagt til

Læs mere

KBs julefrokost afholdes 21. nov.

KBs julefrokost afholdes 21. nov. KBs julefrokost afholdes 21. nov. Tilmelding skal ske i Tutten OBS begrænset antal pladser først til mølle! Så hvis du vil være sikker på en plads, så skynd dig at tilmelde og betale hos Hanne i Tutten!

Læs mere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere 1 Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere Muligheder på Rsiden.dk www.rsiden.dk er en side, der skal samle alle de relevante dokumenter, informationer og kurser til rygestoprådgivere på et sted. Det

Læs mere

I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen )

I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen ) Hold Øje Uge 22. Kort uge og et kort Hold Øje. I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen ) Vi er så småt

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé

Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé 123-127 Nr. 2 Dato den 7. maj 2018 Nyt fra tilbuddet Da vi som traditionen tro, inviterede Jer pårørende til julehygge i december måned, drøftede vi med Jer, om vi skulle

Læs mere

AgeForce MINI vejledning

AgeForce MINI vejledning AgeForce MINI vejledning Velkommen til AgeForce et enkelt og sikkert netværk for dig over 50 I denne korte guide fortæller vi dig hvordan du: - Opretter en gratis profil på www.ageforce.dk. - Redigerer

Læs mere

Kildegård Klubben. For yderligere information er du velkommen til at kontakte: Klub og SFO leder Dan Guul Simonsen, tlf.

Kildegård Klubben. For yderligere information er du velkommen til at kontakte: Klub og SFO leder Dan Guul Simonsen, tlf. Kildegård Klubben Kildegård Klubben Kildegårdskolen Kommenhaven 13 2730 Herlev Tlf.: 20 14 07 77 www.kildegårdskolen.dk www.kildegaardklubben.dk https://kildegaardskolen.iportalen.dk/common/index.do For

Læs mere

Vejledning i online system Conventus - Badminton

Vejledning i online system Conventus - Badminton Benløse IF Floorball afdeling har med virkning fra 1. juli 2011 overtaget den administrative del af Benløse IF Badminton/Bordtennis afdeling. Det betyder, at vi laver lidt om på, hvordan du sikrer dig

Læs mere

Luvit mini-manual. Kom i gang med Luvit

Luvit mini-manual. Kom i gang med Luvit Luvit mini-manual Januar 2009, Jane Andersen Kom i gang med Luvit Hvad er Luvit? Luvit er et web-baseret it-system, som indeholder et kursus undervisningsmaterialer, øvelser og elektroniske konferencer,

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Indhold Sådan tilmelder du dig et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan ser du oplysninger

Læs mere

KFUM-Spejderne i Danmark Medlemssystem Version 3, september 2014. Kom godt i gang

KFUM-Spejderne i Danmark Medlemssystem Version 3, september 2014. Kom godt i gang Vejledning til KFUM-Spejdernes medlemssystem efter opdatering. Vi har fået opdateret vores medlemssystemet, og vi har fået flere nye muligheder, som vi vil prøve at beskrive i denne grundlæggende vejledning.

Læs mere

Conventus Instruktør brugervejledning

Conventus Instruktør brugervejledning Conventus Instruktør brugervejledning Du får nu mulighed for at benytte nogle af de faciliteter, som er tilgængelige i Conventus. F.eks. vil det være muligt for dig at følge med i, hvem der er tilmeldt

Læs mere

Kildemosens Boldklub - Sammen er vi stærkest

Kildemosens Boldklub - Sammen er vi stærkest Savner du at spille fodbold efter sæsonen er slut? Kom til vintertræning se mere længere nede! KBs julefrokost er lørdag d. 26. november Juleafslutning 19. december Se et program over hvilke aktiviteter,

Læs mere

Beboermødet (Afdelingsmødet) 20 råd og tips

Beboermødet (Afdelingsmødet) 20 råd og tips Beboermødet (Afdelingsmødet) 20 råd og tips Afdelingsmødet 20 råd og tips Det årlige afdelingsmøde er det vigtigste møde i boligafdelingen. I Lejerbos beboerhåndbog kan du læse om de juridiske og lovgivningsmæssige

Læs mere

www.riberoklub.dk Nyhedsbrev nr. 1, 10/3 2013 Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben!

www.riberoklub.dk Nyhedsbrev nr. 1, 10/3 2013 Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben! Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben! Alt det nye bliver præsenteret på MEDLEMSMØDET ALLEREDE NU PÅ TIRSDAG DEN 12. MARTS KL. 19.00-21.00 I KLUBHUSET. Dagsorden

Læs mere

Ungdomskirken i Lyngby

Ungdomskirken i Lyngby Program for Ungdomskirken i Lyngby 2014-15 Scan koden og læs mere på Ungdomspræstens Facebookside Frivillig i Ungdomskirken Indhold Vi kan altid bruge flere frivillige hænder i Ungdomskirken Helt konkret

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Indhold Sådan opretter du et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan redigerer og ser du oplysninger

Læs mere

Vejledning til administratorerne i teaterforeningen

Vejledning til administratorerne i teaterforeningen Vejledning til administratorerne i teaterforeningen Ansøgning, kontingent og afrapportering af spillede forestillinger foregår på administratorsiderne, det er også her teaterforeningens ansøgning til Formidlingsordningens

Læs mere

Tilmeldingssystem for Grupper til E2014 - The Vikings strike back

Tilmeldingssystem for Grupper til E2014 - The Vikings strike back Vejledning til tilmeldingssystem for Grupper til E2014 The Vikings strike back Side 1 af 14 Tilmeldingssystem for Grupper til E2014 - The Vikings strike back Denne vejledning kan bruges når en gruppe skal

Læs mere

Kort vejledning til Lyngbjerggårdskolens ForældreIntra

Kort vejledning til Lyngbjerggårdskolens ForældreIntra Kort vejledning til Lyngbjerggårdskolens ForældreIntra Kære forældre Det er med stor glæde, at vi her kan præsentere jer for skolens ForældreIntra. ForældreIntra er et internet-baseret kommunikationssystem,

Læs mere

September Sydtoften Grindsted Tlf.:

September Sydtoften Grindsted Tlf.: September 2017 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk http://billund.dk/cafehimmelblaa 1 Café Himmelblå Udgives af Café Himmelblå. Redaktion: Alice Henriksen (ansv.) Knud Erik

Læs mere

FORORD... 1 LOG PÅ... 1 INDSTILLINGER... 2 ADRESSEBOGEN...

FORORD... 1 LOG PÅ... 1 INDSTILLINGER... 2 ADRESSEBOGEN... 2017 BI Fodbold Guide til brug af Conventus. Billund Idrætsforenings medlemssystem for trænere og holdledere. Indhold FORORD... 1 LOG PÅ... 1 INDSTILLINGER... 2 ADRESSEBOGEN... 4 Vis info... 5 Log... 5

Læs mere

Vejledning. Ugekalender. Tabulex Daginstitution Børn 6. september Side 1 af 6

Vejledning. Ugekalender. Tabulex Daginstitution Børn 6. september Side 1 af 6 Ugekalender Tabulex Daginstitution Børn 6. september 2016 Side 1 af 6 Ugekalenderen vises til venstre på opslagstavlen hos forældre og på touch-skærmen/ infotavlen, hvis I benytter sådan en, i jeres institution.

Læs mere

Scleroseforeningens Lokalafdeling Aarhus/Skanderborg

Scleroseforeningens Lokalafdeling Aarhus/Skanderborg Scleroseforeningens Lokalafdeling Aarhus/Skanderborg Forårsprogram 2016 Arrangementer i foråret: MS kost og livsstil METAsundhed hvofor bliver vi syge? Ensomhed - et foredrag Stavgang ved Tangkrogen Årsmøde

Læs mere

Guide: Mentor 1. Indhold Log på første gang Dashboard Min stamdata Min profil. Log på første gang og opret nyt password

Guide: Mentor 1. Indhold Log på første gang Dashboard Min stamdata Min profil. Log på første gang og opret nyt password Guide: Mentor 1 I denne guide gennemgår vi, hvad du skal gøre første gang, du vil logge på administrationsdelen af GoMentor.dk og skal vælge en ny adgangskode. Vi gennemgår desuden to områder af dit nye

Læs mere

BYDER VELKOMMEN TIL. Du skal have din mor og/eller far med, eller have en aftale med nogle andre forældre om, at de passer på dig.

BYDER VELKOMMEN TIL. Du skal have din mor og/eller far med, eller have en aftale med nogle andre forældre om, at de passer på dig. ÅRHUSKLUBBERNE OG DANSK SEJLUNION BYDER VELKOMMEN TIL TUNØ SEJLERLEJR D. 2. 7. AUG. VIL DU GÅ GLIP AF 6 SJOVE DAGE PÅ VANDET? NEJ VEL! Alle optimister og juniorsejlere fra sejlklubberne i Århus, Egå, Kaløvig,

Læs mere

www.kjellerupskole.dk

www.kjellerupskole.dk ForældreIntra er et lukket univers, hvor forældre skal angive brugernavn og adgangskode for at blive lukket ind. I denne lille folder beskrives nogle af de vigtigste funktioner i ForældreIntra. Man finder

Læs mere

O-service Brugervejledning

O-service Brugervejledning O-service Brugervejledning Denne manual er beregnet til de fleste brugere af O-service systemet. Brugere som skal vedligeholde egne oplysninger og som måske skal melde sig til arrangementer. O-service

Læs mere

Velkommen til ForældreIntra

Velkommen til ForældreIntra Velkommen til ForældreIntra I dit dagtilbud og dit barns pasningstilbud har vi fået et nyt kommunikations- og samarbejds-system, som hedder Børneintra. Det er et hjemmeside- og intranet-system, som man

Læs mere

Faglige netværk for kliniske diætister

Faglige netværk for kliniske diætister Faglige netværk for kliniske diætister Kost & Ernæringsforbundet ønsker dig velkommen til det faglige netværk for kliniske diætister. Det faglige netværk er en mulighed for dig til, at dele viden og erfaringer

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Sted Til Stede : Hos Hans, Almuevej 7, Skanderborg : Hans Hussmann, Jens Ib Søborg, Ole Roed Bloch, Bjarne Alstrup (Bestyrelsen) og Henrik Meyer Thomsen (Referant) Ikke til

Læs mere

Velkommen til Åben Dagtilbudsportalen

Velkommen til Åben Dagtilbudsportalen Velkommen til Åben Dagtilbudsportalen Kære udbyder, Du er nu oprettet som udbyder på Åben Dagtilbudsportalen, og du kan nu lægge relevante tilbud for daginstitutioner på portalen. For at hjælpe dig bedst

Læs mere

Allerede ved modtagelse af mailen med aktiveringslinket, har du adgang.

Allerede ved modtagelse af mailen med aktiveringslinket, har du adgang. Kære lærer! Med Medielogin får du og dine elever adgang til Ekstra Bladet, Politiken og Jyllands-Posten på alle platforme. Dermed kan du også logge ind på din telefon eller tablet. Men først skal du aktivere

Læs mere

Nyhedsbrev. Dansk Bjerg- og Klatreklub Marts 2019

Nyhedsbrev. Dansk Bjerg- og Klatreklub Marts 2019 Nyhedsbrev Dansk Bjerg- og Klatreklub Marts 2019 Generalforsamling den 28. marts klokken 18:30 Mød op og få indflydelse på hvordan vi får en endnu federe klub! Hør bestyrelsens planer for klubben, stil

Læs mere

GENEREL VEJLEDNING VEJLEDNING TIL KURSISTER PÅ UDDANNELSER

GENEREL VEJLEDNING VEJLEDNING TIL KURSISTER PÅ UDDANNELSER GENEREL VEJLEDNING VEJLEDNING TIL KURSISTER PÅ UDDANNELSER Indhold Adgang til læringsportalen... 3 Mit overblik... 3 Design din egen forside... 4 Skift mailadresse og password... 4 Fanerne på forsiden...

Læs mere