syv 25-års jubilarer i københavn Af: Arne Iversen, StilladsInformation

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "syv 25-års jubilarer i københavn - 2014 Af: Arne Iversen, StilladsInformation"

Transkript

1 syv 25-års jubilarer i københavn Af: Arne Iversen, StilladsInformation Så har københavnerklubben igen fejret sine 25-års jubilarer, og i år var der hele syv af slagsen. I modsætning til tidligere år lå 2014-udgaven af jubilæumsreceptionen her i foråret, og det var der en ganske særlig grund til, men mere om det senere... Onsdag den 23. april var der inviteret til fest, og klubhuset på Dortheavej - med tilhørende pavilloner - var fyldt til bristepunktet med glade mennesker. Gamle og nuværende kolleger, familie og venner til jubilarerne og så selvfølgelig de syv hovedpersoner fik sig nogle gevaldig hyggelige timer. Som altid var der sørget godt for både vådt og tørt i rigelige mængder.

2 Traditionen tro holdt klubformand John Ekebjærg-Jakobsen tale for jubilarerne - først en fælles for alle syv og så en lille tale til hver enkelt. John sagde blandt andet: 25 års medlemskab af klubben - det er stort. Da I startede for 25 år siden, var det sjældent at vi kunne fejre 25 års jubilæum; der kunne gå både fem og ti år imellem. Men det har heldigvis ændret sig! Sidste år fejrede vi ganske vist kun tre, men årene før var der ti og tolv. Jeg har kigget lidt på tallene, og gennem de sidste ti år har vi fejret 63 jubilarer. Af dem er otte nu pensionister, fire er døde og tre har skiftet branche. Det vil sige, at 48 af dem stadig er aktive i branchen. I den forbindelse skal I huske på, at man skal være medlem af klubben uden afbrydelse i 25 år for at blive fejret der er vi lidt barske. Hvis vi så tænker på, at folk som Arne Iversen og Niels Fynbo og flere med dem også har over 25 års erfaring, så er vi faktisk oppe på, at 10 % af stilladsbranchen i København har mere end 25 års erfaring det er sgu meget flot! Det fantastiske med jer syv er, at I alle er i gang ude på stilladserne! Andre år med mange jubilarer, har der været en eller to, som har taget pladsarbejde eller ikke længere har kunnet holde til slidet.

3 I må selv afgøre med jeres kolleger, hvor hårdt I arbejder - rutinen gør jo, at vi gamle får det til at se let ud... vi er ikke dovne vi er bare gode! Herefter en lille tale til hver enkelt jubilar, som blev afsluttet med en gevaldig trommesolo, og hov...hvem var det, der sad der bag trommerne?? Jo, det var såmænd Søren Berlev fra gode gamle Gasolin, som i den grad trakterede sit trommesæt ude under en af pavillonerne. Tommy Enevoldsen kender Søren, og han ville gerne være med til at give dagen et ekstra pift. Derudover er historien den, at klubhuset i gamle dage var pladestudie, og de første Gasolin-plader blev indspillet her. Da de skulle indspille Rabalderstræde ville de have en mere rå lyd, og Søren og hans trommer blev placeret udenfor i garagen - selvsamme sted, som han nu gav den gas... Søren blev helt blød i knæene, da det gik op for ham... Jubilarerne blev begavet med vores nye bog Stillads, med et remasteret eksemplar af stilladsfilmen og så selvfølgelig stilladsfiguren. Denne fik de dog først overrakt udenfor, samtidig med afsløringen af en stor træskulptur af vores logo - stilladsmanden (se side 22-23).

4

5 Per Werner Jensen DSS Indmeldt januar 1989 Du startede i MK med Allan og Leif. Så var der værk-konflikt... med aktioner og strejke og krav om højere timeløn. Du blev uvenner med Bent Thomsen. John Lauth ville gerne have dig i JS, så fra 1990 var det JS. Her kørte du med Øko-Birger i tre til fire år, og så drog I videre til Solrød Stilladser. Birger blev syg og måtte stoppe, og så begyndte du at køre med Bjarne - først i Solrød på Artillerivej og videre ud til Islevdalsvej. Så stoppede mit Gammelmandssjak i JG, og så tog Bjarne og dig til JG. Sidste år trængte du så til at prøve noget nyt og skiftede til DSS. Men det har været en fornøjelse at arbejde med dig både i JS og i JG. Og du har sovet på perronen på Sjælør Station, efter en af vores jubilæumsfester - - sammen med Bitten! Det trækker vist meget deroppe på perron en... Du er en grundig stilladsmand. Du har været sikkerhedsmand og tillidsmand. Du har været med Byggefagenes Sikkerhedspatrulje. Du har arbejdet godt med klubbens mærkesager. Tak for det! Det sætter vi pris på i klubben.

6 Jens Bondo Rasmussen FM Stilladser Indmeldt januar 1989 Du startede i MK Stilladser blandt andet med Birger Vegetar og meget mer. Du skiftede til De Forenede De Grønne i efteråret 1989, og din tur rundt i de københavnske stilladsforretninger har været lang: Bjørne Stilladser i Rodahl i 90 -HEKA - JEB i E-service - MK - Solrød - FM - Rodahl i fire år - FM - Rodahl - JG - FM Du har været sikkerhedsmand i både Rodahl og FM. Du har også nået at være ude at sejle i flere omgange over Atlanten i fire-fem år. Du har pludselig skiftet firma flere gange. Nogen gange har du fået nok, men mange gange er det fordi din makker er kommet i klemme og blevet bedt om at gå! Så er du selvfølgelig gået med. Du er ikke i tvivl om værdien af makkerskab og bakker altid op om klubbens mærkesager. Det koster men det er godt du der. Du er en glad dreng og dem har vi brug for i branchen.

7 Henrik Rasmussen SGK - Stilladsgruppen København Indmeldt juli 1989 Du startede i Holbæk i 1986 altså tre år før den officielle start i København. Du kom til WASA, men besluttede så at du ville være belæst og forlod branchen i et års tid. I 1989 blev du officiel og du startede i SGD afd. 15 i Herlev sammen med Hof Ole. Så gik det ellers slag i slag: Vestegnen - Domino - Heka - E-service Provins (hvor Henning Vester prøvede at slippe for københavner-kuranten) - SGD Avedøre - Rodahl - SGD afd. 15/Herlev - Heibing i disse firmaer sammen med Kiddet, Flemming og Mølle. Så blev det tilkøbenhavns - E-service igen og denne gang til københavner priser og i storsjak med Hvide Ole, Henrik og mange andre. Herefter Bolas - Herfølge - Total - Københavns som pladsmand og oplæring af nye folk m.m. Det var godt, men der skulle spares. Så begyndte du at køre med Kaare - først i Københavns og nu SGK - Stilladsgruppen København. Du har været kritisk revisor i klubben i mange år mere end 15 år. Jeg kan huske, at da jeg var kasserer, skulle revisionen ikke falde sammen med Bakkens åbning eller lukning, for så havde du ikke tid!! Men de kritiske revisorer er nok de mest betroede klubmedlemmer, vi har. Bestyrelsen og kassereren bruger pengene, og I kontrollerer at de bliver brugt rigtigt!! Og jeg ved, hvor grundige I er Det skal du have tak og stor ros for!

8 André Carlson Herlev Stilladser Indmeldt juli 1989 Du startede i DANA lige efter den store konflikt i firmaet. Sammen med Flemming Byø, Kyllingen. Men DANA havde fået slag af klubben og gik konkurs året efter. Så startede du og flere af de andre i Herlev Stilladser, og du har været der lige siden.det har været makkerskab med Stål, Per Dich, Esben, Michael og Marcel og mange flere. Du var med på Hold 2 ude på Havneskolen i Det var erfaringer fra de to kurser, som lagde grundlaget for ERFA-linjen og den 2-årige uddannelse Næste år har du 25 års jubilæum i Herlev godt gået! Derfor kan jeg jo ikke remse en masse firmaer op. Jeg kan heller ikke sige, at du er kendt for at råbe op! Men til gengæld kan jeg sige noget, som er mindst lige så vigtigt! Efter min mening er du er en af de bedste til at bruge de tekniske hjælpemidler. Når man ser dig ude i byen, så bruges kranen og de andre tekniske hjælpemidler til det yderste. Kan du få kranen til at nå en ekstra højde, når der skal længdebjælker op i stilladset, så bruger du gerne noget tid på det. Skal der bruges en halv time på at rigge en gangbro til, så ved du, at det kan betale sig. Der går et rygte om, at du faktisk elsker at arbejde med HAKI/ Svært stål. Jeg ved, at det ikke er fordi du vil slides ned, men fordi du forstår at planlægge og bruge de tekniske hjælpemidler og det kan vi andre lære meget af. Godt gået!

9 Peer Rene Olsen Rodahl Stilladser Indmeldt september 1989 Du startede i Københavns sammen med Flemming. Efter et halvt års tid blev det til Oldenborg også med Flemming. Så til SGD afd. 16 på Avedøre/Palle Plat med bl.a. JATO Torben, og så til Rodahl, hvor du kørte med Børge Michelsen og Bjarnskov og Henri Markussen. Videre til BMS og en kort visit hos Tårnby. Du kom til DSS og kørte med Jim Olsen. Det gik fint indtil Verner, som var konduktør og Jims far, opdagede, at du havde giftet dig ind i Gammelgaard familien så var det slut... Altså med at arbejde i DSS ikke familien! Herefter til AC i fem-seks år, og så til Eriksson. Du blev kørt ned i 2003 og det gik ud over benet - og to år uden stillads. Vi troede ikke, at du kom tilbage. Men med en langsom opstart med pladsarbejde hos Eriksson, så lykkedes det alligevel. En tur til Langborg og endelig til Rodahl igen - så kører det. Du har et godt navn - Peer Turbomund. Måske snakker du meget, men du snakker også meget, om hvad der sker i branchen. Bliv ved med det - vi har brug for nogen, der råber op!

10 Per Dich JG Stilladser Indmeldt november 1989 Du startede i AC Stilladser, med Brian Boval og Mario var der vist også. Det var i de glade Tage-dage i AC. Så kan jeg se i de gamle kassererbøger, at du var i Activ/Witca i juli september i Herefter ser din færden i stilladsbranchen nogenlunde således ud: Herlev Stilladser - Solrød, med makkere som Henrik Olsen, Kim Phister, Mario og Flemming. Et meget kort visit hos City - i City-pouls tid. Herlev igen. Solrød igen. Og så hos JG stilladser de seneste ni år. Du blev udlært på den 2-årige stilladsuddannelse i 1997, som den første meritlærling, sammen med Hvide Flemming. Du har været sikkerhedsmand i flere omgange. Du er god til at sige din mening ingen er i tvivl om, hvad du mener. Du er ikke diplomatisk, men du sætter fingeren på de rigtige steder. Nogen gange giver det ballade - andre gange giver det resultater. Lige nu døjer du med skuldre og arme det koster at knokle med det tunge lort, vi arbejder med måske er det alle de kringler, som du vred inden du kom i branchen... Vi er glade for, at du er den du er det holder branchen i gang!

11 Klaus Sørensen Lauth Stilladser Indmeldt november 1989 Du startede i Domino - der var Bjarne Holm, Dan Olsen og mange andre og det var en borgerstue med gang i! Hurtigt forbi Stæhr og så blev det MK. Her klappede dine lunger sammen, og du måtte holde dig ude et stykke tid. Du kom tilbage til MK, hvor Bent Thomsen tog røven på dig og Allan. Der var konflikt i JS, og så skulle I overtage arbejdet! Jeg var ude og stoppe jer, og det gjorde I så, da I hørte sammenhængen. Bent Thomsen var sur og da I ikke kunne være i MK, så antog John jer i JS. I kendte jo opgaven... Så tog du til JEB -i de glade dage med Jørgen JEB, hvor der foregik mange sjove ting, men der var også en god borgerstue. Du kom tilbage til JS. Der var mange diskussioner med John Mester og en eftermiddag, hvor der var drukket en del øl, så synes du John var for fræk. Du røg hen over bordet og hev ham ned på gulvet han var lidt rystet. Det skulle vi måske gøre ved nogen af mestrene i dag... Så måtte du tilbage til JEB. Videre til MK og så Rodahl - JG -Rodahl, blandt andet som tillidsmand - JG - City - Amager - Rodahl igen og nu i Lauth de sidste par år John Lauth kan åbenbart ikke undvære dig! Du har siddet i klubbestyrelsen og er altid frisk på at passe baren og har da også tilbudt at gøre det i dag... Du har et godt temperament og står fast både på dine egne holdninger og på klubbens. Det er vi glade for!

25-års jubilarer i københavn - 2013 Af: Arne Iversen, StilladsInformation

25-års jubilarer i københavn - 2013 Af: Arne Iversen, StilladsInformation 25-års jubilarer i københavn - 2013 Af: Arne Iversen, StilladsInformation Torsdag den 14. november var der inviteret til jubilæumsreception i 1920-klubben. Tre af klubbens mere end 600 medlemmer har i

Læs mere

25-års jubilarer i københavn - 2009 Af: StilladsInformation

25-års jubilarer i københavn - 2009 Af: StilladsInformation 25-års jubilarer i københavn - 2009 Af: StilladsInformation Torsdag den 3. december 2009 blev der igen holdt jubilæumsreception for 25-års jubilarer i Stilladsarbejdernes Brancheklub af 1920 i København.

Læs mere

25-års jubilarer i københavn - 2010 Af: StilladsInformation

25-års jubilarer i københavn - 2010 Af: StilladsInformation 25-års jubilarer i københavn - 2010 Af: StilladsInformation Torsdag den 11. november blev der igen holdt jubilæumsreception for 25-års jubilarer i Stilladsarbejdernes Brancheklub af 1920 i København. Jubilarerne

Læs mere

25-års jubilarer i københavn - 2011 Af: Arne Iversen, StilladsInformation

25-års jubilarer i københavn - 2011 Af: Arne Iversen, StilladsInformation 25-års jubilarer i københavn - 2011 Af: Arne Iversen, StilladsInformation Torsdag den 6. oktober var der inviteret til fest i Stilladsarbejdernes Brancheklub af 1920. Det foregik i Det Grå Palæ (klubhuset),

Læs mere

side 9 manden StilladsInformation nr. 107 - juni 2013 Alder: 50 Stilladser, Kbh. Start i branchen: 1988

side 9 manden StilladsInformation nr. 107 - juni 2013 Alder: 50 Stilladser, Kbh. Start i branchen: 1988 StilladsInformation nr. 107 - juni 2013 side 9 manden Navn: Lars Henriksen Bopæl: Humlebæk Alder: 50 Firma: Oldenborg Stilladser, Kbh. Start i branchen: 1988 Stilladsudd: ERFA 1 og 2, Faldsikring Tillidshverv:

Læs mere

John And eller John Anderledes. Fik bæltet på ERFA-linjen

John And eller John Anderledes. Fik bæltet på ERFA-linjen StilladsInformation nr. 87 - juni 2008 side 9 manden Navn: John Andreasen, John And eller John Anderledes Bopæl: Hvidovre Alder: 45 Start i branchen: Starten af 1983 Nuværende firma: JG Stilladser, København

Læs mere

side 9 manden StilladsInformation nr 86 - marts 2008 Simon Gregersen Strøby ved Køge Alder: 34 1. februar 1996, Multi Stilladser i Århus

side 9 manden StilladsInformation nr 86 - marts 2008 Simon Gregersen Strøby ved Køge Alder: 34 1. februar 1996, Multi Stilladser i Århus StilladsInformation nr 86 - marts 2008 side 9 manden Navn: Bopæl: Simon Gregersen Strøby ved Køge Alder: 34 Start i branchen: 1. februar 1996, Multi Stilladser i Århus Nuværende firma: Langborg Stilladser,

Læs mere

side 9 manden Portræt af en 25-års jubilar

side 9 manden Portræt af en 25-års jubilar Stilladsinformation nr. 64 - december 2001 side 9 manden Portræt af en 25-års jubilar Navn: Ib Hansen Bopæl: albertslund Alder: 55 Start i branchen: 1975 Firma: Tillidspost: Herlev Stilladser Fanebærersuppleant

Læs mere

side 9 manden Portræt af den ny landsklubformand:

side 9 manden Portræt af den ny landsklubformand: StilladsInformation nr. 67 - april 2003 side 9 manden Portræt af den ny landsklubformand: Navn: John Jakobsen Bopæl: Valby Alder: 42 Start i branchen: 1986 Nuværende firma: JG Stilladser Tillidshverv:

Læs mere

side 9 manden jungmand jønsson - 28 år i brancen

side 9 manden jungmand jønsson - 28 år i brancen StilladsInformation nr. 60 - februar 2000 side 9 manden jungmand jønsson - 28 år i brancen Navn: Bopæl: Bent Klysner nørrebro Alder: 53 Start i branchen: 1972 Firma: Pt. sygemeldt Bent, også kaldet Jungmand

Læs mere

side 9 manden flemming Dupont StilladsInformation nr. 59 - november 1999 - et jubilæumsportræt Alder: 53 Start i branchen: 1974 Solrød Stilladser

side 9 manden flemming Dupont StilladsInformation nr. 59 - november 1999 - et jubilæumsportræt Alder: 53 Start i branchen: 1974 Solrød Stilladser StilladsInformation nr. 59 - november 1999 side 9 manden flemming dupont - et jubilæumsportræt Navn: Bopæl: flemming Dupont dragør Alder: 53 Start i branchen: 1974 Firma: Solrød Stilladser Den 30. september

Læs mere

25-års jubilarer i københavn - 2012 Af: Arne Iversen, StilladsInformation

25-års jubilarer i københavn - 2012 Af: Arne Iversen, StilladsInformation 25-års jubilarer i københavn - 2012 Af: Arne Iversen, StilladsInformation Torsdag den 11. oktober var der inviteret til fest i Stilladsarbejdernes Brancheklub af 1920. Anledningen var fejringen af årets

Læs mere

side 9 manden Portræt af en 25-års jubilar

side 9 manden Portræt af en 25-års jubilar StilladsInformation nr. 71 - april 2004 side 9 manden Portræt af en 25-års jubilar Navn: Rene Liafi Bopæl: Odense Alder: 48 Start i branchen: 14. maj 1979 Nuværende firma: Fyens Stillads Co. Tillidshverv:

Læs mere

Side 9 manden Navn: Bjarne Holm

Side 9 manden Navn: Bjarne Holm StilladsInformation nr. 99 - juni 2011 Side 9 manden Navn: Bjarne Holm Bopæl: Brøndbyøster Alder: 54 Firma: JG Stilladser, København Start i branchen: 1980 Øgenavne: - I 80 erne Drengen eller Knægten -

Læs mere

SIDE 9 MANDEN. Kenneth Jensen. Alder: 42. Start i branchen: 1984. Stilladsudd.: ERFA 1

SIDE 9 MANDEN. Kenneth Jensen. Alder: 42. Start i branchen: 1984. Stilladsudd.: ERFA 1 SIDE 9 MANDEN Navn: Bopæl: Kenneth Jensen Esbjerg Alder: 42 Start i branchen: 1984 Nuværende firma: SUB.C. Partner Stilladsudd.: ERFA 1 - Allerførst et stort tillykke med dit 25 års jubilæum i stilladsbranchen,

Læs mere

Side 9 manden. Alder: 67. Start i branchen: 1979. Stilladsarbejdernes Brancheklub af

Side 9 manden. Alder: 67. Start i branchen: 1979. Stilladsarbejdernes Brancheklub af Side 9 manden Navn: Bopæl: Jørgen Bak Hvidovre Alder: 67 Start i branchen: 1979 Tillidshverv: 1920 Fanebærer i Stilladsarbejdernes Brancheklub af StilladsInformation: - Allerførst vil vi ile med et stort

Læs mere

side 9 manden Portræt af formanden for Stilladsarbejdernes Brancheklub i Nordjylland

side 9 manden Portræt af formanden for Stilladsarbejdernes Brancheklub i Nordjylland StilladsInformation nr. 74 - februar 2005 side 9 manden Portræt af formanden for Stilladsarbejdernes Brancheklub i Nordjylland Navn: Jan Hugreffe Strand Bopæl: Aalborg Alder: 36 Start i branchen: 1994

Læs mere

STILLADSINFORMATION NR. 111 JUNI 2014

STILLADSINFORMATION NR. 111 JUNI 2014 STILLADSINFORMATION NR. 111 JUNI 2014 Der var en gang... men så kom der nye regler! Læs i dette nummer bl.a. om: - Syv 25-års jubilarer i København side 10-20 - Nye regler, rækværker og seler side 26-37

Læs mere

Side 9 manden Portræt af formanden for Vestsjællands Stilladsklub

Side 9 manden Portræt af formanden for Vestsjællands Stilladsklub StilladsInformation nr. 75 - maj 2005 Side 9 manden Portræt af formanden for Vestsjællands Stilladsklub Navn: Jesper Christiansen Bopæl: Svebølle Alder: 32 Start i branchen: 1993/1994 Nuværende firma:

Læs mere

side 9 manden Portræt af en gammel kæmpe, Jan Skytte fra Århus,som desværre har måttet stoppe i branchen

side 9 manden Portræt af en gammel kæmpe, Jan Skytte fra Århus,som desværre har måttet stoppe i branchen StilladsInformation nr. 77- november 2005 side 9 manden Portræt af en gammel kæmpe, Jan Skytte fra Århus,som desværre har måttet stoppe i branchen For første gang i StilladsInformations historie har vi

Læs mere

Stilladsudd.: Grundkursus 1+2 (1988) og ERFA 2 i -95

Stilladsudd.: Grundkursus 1+2 (1988) og ERFA 2 i -95 Side 9 manden Navn: Karsten Hardy Jørgensen Bopæl: Reginehøj, Århus Alder: 47 Start i branchen: 1984 Nuværende firma: Århus Stilladser Stilladsudd.: Grundkursus 1+2 (1988) og ERFA 2 i -95 StilladsInformation:

Læs mere

side 9 manden Portræt af en gammel kæmpe, som stadig er særdeles aktiv

side 9 manden Portræt af en gammel kæmpe, som stadig er særdeles aktiv StilladsInformation nr. 76 - august 2005 side 9 manden Portræt af en gammel kæmpe, som stadig er særdeles aktiv Navn: Jens Pedersen Bopæl: Skørping Alder: 56 Start i branchen: 1970 Nuværende firma: Bera

Læs mere

ved Skanderborg Stilladsudd.: 2-årig (færdig i 1998) landsklubformand

ved Skanderborg Stilladsudd.: 2-årig (færdig i 1998) landsklubformand SIDE 9 MANDEN Navn: Bopæl: Voerladegård, ved Skanderborg Thorkil Jansen Alder: 39 Lokalklub: Start i branchen: Nuværende firma: Århus Februar 1996 i Mars Stilladser i Århus Mars Stilladser Stilladsudd.:

Læs mere

side 9 manden karate mogens - et jubilæumsinterview

side 9 manden karate mogens - et jubilæumsinterview StilladsInformation nr. 62 - december 2000 side 9 manden karate mogens - et jubilæumsinterview Navn: mogens Andersen Bopæl: kastrup Alder: 51 år Start i branchen: 1975 Firma: Brødrene Svensson Karate Mogens,

Læs mere

side 9 manden Navn: martin Neess

side 9 manden Navn: martin Neess StilladsInformation nr. 103 - juni 2012 side 9 manden Navn: martin Neess Bopæl: Alder: Firma: Gislinge nær Holbæk på Vestsjælland 32 år Bolas Stilladser, Holbæk Start i branchen: 2004 Stilladsuddannelse:

Læs mere

side 9 manden StilladsInformation nr. 116 - september 1015 Øgenavn / Kælenavn:

side 9 manden StilladsInformation nr. 116 - september 1015 Øgenavn / Kælenavn: StilladsInformation nr. 116 - september 1015 side 9 manden Navn: Bopæl: Alder: Øgenavn / Kælenavn: Firma: Start i branchen: 2004 Stilladsuddannelse: ERFA-linjen morten Olesen 9260 Gistrup 39 år På dating.dk

Læs mere

Side 9-manden Af: Arne Iversen, StilladsInformation

Side 9-manden Af: Arne Iversen, StilladsInformation StilladsInformation nr. 124 - sept. 2017 Side 9-manden Af: Arne Iversen, StilladsInformation Almindeligvis bringer vi på disse sider et interview med en af vores kolleger en stilladsarbejder som er med

Læs mere

side 9 manden StilladsInformation nr december 1015

side 9 manden StilladsInformation nr december 1015 StilladsInformation nr. 117 - december 1015 side 9 manden Navn: Thomas Haarh Nielsen Bopæl: aarhus Alder: 61 år Øgenavn / Kælenavn: Gammmelnok. Firma: City Stilladser, Aarhus Start i branchen: 1981 Stilladsuddannelse:

Læs mere

side 9 manden Af: Arne Iversen, StilladsInformation

side 9 manden Af: Arne Iversen, StilladsInformation StilladsInformation nr. 120 - september 2016 side 9 manden Af: Arne Iversen, StilladsInformation Navn: Bopæl: Alder: Øgenavn / Kælenavn: Firma: Start i branchen: Stilladsuddannelse: Tillidshverv: Kim Nielsen

Læs mere

Tillidshverv: TR og formand for Stilladsklubben Offshore

Tillidshverv: TR og formand for Stilladsklubben Offshore StilladsInformation nr. 88 - september 2008 side 9 manden Navn: Brian Christiansen Bopæl: Skødstrup Alder: 34 Start i branchen: 2001 Nuværende firma: Semco Maritime Tillidshverv: TR og formand for Stilladsklubben

Læs mere

Hjem kære hjem FINAL MANUSKRIPT

Hjem kære hjem FINAL MANUSKRIPT Hjem kære hjem FINAL MANUSKRIPT 1. EXT TOGPERRON MIDDAG Vi ser en tom togperron. Der er klip mellem titelskilte og billeder af den tomme perron. Der er helt stille. En svag baggrundsstøj er det eneste

Læs mere

side 9 manden Af: Arne Iversen, StilladsInformation

side 9 manden Af: Arne Iversen, StilladsInformation StilladsInformation nr. 121 - december 2016 side 9 manden Af: Arne Iversen, StilladsInformation Navn: Kim Søder Bopæl: avedøre, Kbh. Alder: 40 år Firma: Jerslev Stilladsservice Start i branchen: maj 2005

Læs mere

KIRSTEN WANDAHL KIRSTEN WANDAHL

KIRSTEN WANDAHL KIRSTEN WANDAHL KIRSTEN WANDAHL KIRSTEN WANDAHL Kirsten Wandahl BLÅ ØJNE LÆSEPRØVE Forlaget Lixi Bestil trykt bog eller ebog på på www.lixi.dk 1. Kapitel TO BLÅ ØJNE Din mobil ringer. Anna hørte Felicias stemme. Den kom

Læs mere

side 9 manden Navn: Jacob Jespersen

side 9 manden Navn: Jacob Jespersen StilladsInformation nr. 104-september 2012 side 9 manden Navn: Jacob Jespersen Bopæl: Alder: Malling ved Aarhus 36 år Lokalklub: Aarhus Firma: Mars A/S, Aarhus Start i branchen: Sommeren 2005 Stilladsuddannelse:

Læs mere

Adjektiver. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved den rigtige sætning. John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus.

Adjektiver. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved den rigtige sætning. John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus. Adjektiver bolig www.5emner.dk 01 Sæt kryds Sæt kryds ved den rigtige sætning. Eks. 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 7 John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus. Freja har lige

Læs mere

side 9 manden StilladsInformation nr. 63 - marts 2001 Svend Erik Vase Pedersen Alder: 54 Start i branchen: 1983

side 9 manden StilladsInformation nr. 63 - marts 2001 Svend Erik Vase Pedersen Alder: 54 Start i branchen: 1983 StilladsInformation nr. 63 - marts 2001 side 9 manden Navn: Bopæl: Svend Erik Vase Pedersen Århus Alder: 54 Start i branchen: 1983 Firma: mc Stilladser StilladsInformation: - Svende, hvordan kom du ind

Læs mere

Alder: 44 Start i branchen: 1979 Nuværende firma: NSU - Nordjysk Stilladsudlejning

Alder: 44 Start i branchen: 1979 Nuværende firma: NSU - Nordjysk Stilladsudlejning StilladsInformation nr. 68 - juni 2003 Side 9 manden Claus Swing, Aalborg Navn: Claus Swing Bopæl: Aalborg Alder: 44 Start i branchen: 1979 Nuværende firma: NSU - Nordjysk Stilladsudlejning Tillidshverv:

Læs mere

Speedy 27/06/06 12:57 Side 1. Historien om. Speedy. En beretning om hunden der ikke ville sidde stille

Speedy 27/06/06 12:57 Side 1. Historien om. Speedy. En beretning om hunden der ikke ville sidde stille Speedy 27/06/06 12:57 Side 1 Historien om Speedy En beretning om hunden der ikke ville sidde stille Speedy 27/06/06 12:57 Side 2 Hejsa Tamara. Ja, jeg synes lige jeg ville skrive og fortælle dig lidt om

Læs mere

Mellem Linjerne Udskrift af videosamtalerne

Mellem Linjerne Udskrift af videosamtalerne 1. Så sad jeg og lyttede, alt hvad jeg kunne Nå for søren! Man kan komme til Cuba for 6000 kr. Cæcilie: 6000? Cæcilie: Jeg var på Cuba i sommer, så betalte jeg 7000. Nå, jeg har faktisk også tænkt på at

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 27.APRIL 2014 1.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 27.APRIL 2014 1.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 27.APRIL 2014 1.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Søren satte sig op i sengen med et sæt. Den havde været der igen. Drømmen. Den drøm, han kendte så godt,

Læs mere

Dialog for 2 uden sko ganske tæt på Christiania foråret 2013. Dvs mellem mig og en af jer elever.

Dialog for 2 uden sko ganske tæt på Christiania foråret 2013. Dvs mellem mig og en af jer elever. Dialog for 2 uden sko ganske tæt på Christiania foråret 2013. Dvs mellem mig og en af jer elever. Fiktiv elev: Goddag jens blendstrup Jens Blendstrup: Goddag karsten Ibrahim abdulla Hansen fra første g.

Læs mere

side 9 manden Portræt af Århus-klubbens formand

side 9 manden Portræt af Århus-klubbens formand StilladsInformation nr. 73 - oktober 2004 side 9 manden Portræt af Århus-klubbens formand Navn: Thorkil Jansen Bopæl: Århus Alder: 33 år Start i branchen: Februar 1996 Nuværende firma: Mars Stilladser

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne.

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne. Rosen Lilly ved ikke hvor hun er. Hun har lukkede øjne det er helt mørkt. Hun kan dufte noget, noget sødt hvad er det tænker hun. Hun åbner sine øjne hun er helt ude af den. Det er roser det var hendes

Læs mere

Vejen til Noah og overdragelsen af ham!

Vejen til Noah og overdragelsen af ham! Charlotte S. Sistrup, eneadoptant og mor til Noah Truong fra Vietnam fortæller sin historie Vejen til Noah og overdragelsen af ham! Den 29. august 2004 sendte jeg ansøgningspapirerne af sted til adoptionsafsnittet,

Læs mere

Side 9 manden Af: Arne Iversen, StilladsInformation

Side 9 manden Af: Arne Iversen, StilladsInformation StilladsInformation nr. 123 - juni 2017 Side 9 manden Af: Arne Iversen, StilladsInformation Navn: Bent Weuge Jessen Bopæl: esbjerg Alder: 48 Firma: Stiladsgruppen Esbjerg (SGE) Start i branchen: 2006 Stilladsuddannelse:

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Schroeder-Løhndorf. Bestyrelsesmedlem i 1920-klubben,Kbh.

Schroeder-Løhndorf. Bestyrelsesmedlem i 1920-klubben,Kbh. StilladsInformation nr. 84 - september 2007 side 9 manden Navn: Bopæl: Olaf Tysker Schroeder-Løhndorf Nær Nykøbing Falster men forhåbentlig snart i København Alder: 39 Nuværende firma: AC Stilladser, Hvidovre

Læs mere

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD NYTTIGE ADRESSER Afdelingsformænd: Badminton Henrik Lauritsen Blindekildevej 98 4200 Slagelse Tlf. 51 37 79 30 hlaurits@mail.dk Bordtennis Michael Jensen Sørbyparkvej

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 3. Emne: Min krop HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 3 Emne: Min krop side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 3. Emne: Min krop HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 3 Emne: Min krop side 1 Kursusmappe Uge 3 Emne: Min krop Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 3 Emne: Min krop side 1 HIPPY HippHopp Uge3_minkrop.indd 1 06/07/10 11.21 Uge 3 l Min krop Det er begyndt at regne, og Hipp og

Læs mere

Stilladsudd.: ERFA-svend fra Esbjerg, 2008

Stilladsudd.: ERFA-svend fra Esbjerg, 2008 Side 9 manden Navn: Bopæl: Jeppe Weng Mikkelsen Viby J, Århus Alder: 41 Start i branchen: 1997 Nuværende firma: Q-stilladsservice Stilladsudd.: ERFA-svend fra Esbjerg, 2008 Tillidshverv: Klubformand i

Læs mere

Formandens beretning 2012/2013

Formandens beretning 2012/2013 Formandens beretning 2012/2013 Timring Læringscenter har nu eksisteret i et år og dette er dermed den første beretning for Timring Læringscenter. Det har været et rigtig spændende første år, men også et

Læs mere

hun sidder der og hører på sine forældre tale sammen, bliver hun søvnig igen. Og hun tænker: Det har været en dejlig dag! Af Johanne Burgwald

hun sidder der og hører på sine forældre tale sammen, bliver hun søvnig igen. Og hun tænker: Det har været en dejlig dag! Af Johanne Burgwald En dag med Skraldine Skraldine vågner og gaber. Hun rækker armene i vejret og strækker sig. Nu starter en ny dag. Men Skraldine er ikke særlig glad i dag. Hendes mor er på kursus med arbejdet, og det betyder,

Læs mere

90 år er ingen alder Af: John Ekebjærg Jakobsen, formand for 1920-klubben Kbh.

90 år er ingen alder Af: John Ekebjærg Jakobsen, formand for 1920-klubben Kbh. 90 år er ingen alder Af: John Ekebjærg Jakobsen, formand for 1920-klubben Kbh. Som det jo fremgår af vores kære gamle klubs navn -Stilladsarbejdernes Brancheklub af 1920 - så har klubben 90 års jubilæum

Læs mere

Christian slår på glasset og rejser sig. Gæsterne kigger forventningsfuldt på ham. Lars og stuepigerne stiller sig artigt på række og lytter.

Christian slår på glasset og rejser sig. Gæsterne kigger forventningsfuldt på ham. Lars og stuepigerne stiller sig artigt på række og lytter. ONKEL LEIF - Det er en dejlig hummersuppe. POUL (faderens logebror) - Det er en laksesuppe. ONKEL LEIF - Er det en laksesuppe? Jeg synes, den smager hen efter hummer. PREBEN (faderens logebror) - (høfligt

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Gud, tak for, at vi hører sammen med dig og fordi du går med os i livet. Vil du lade os huske det og turde tro det altid! Amen.

Gud, tak for, at vi hører sammen med dig og fordi du går med os i livet. Vil du lade os huske det og turde tro det altid! Amen. 1 Konfirmationer 2012. Salmer: 478, 29, 70 / 68, 192v1,3,7, 370. Tekster: Sl. 8 og Joh. 10.11-16.... Gud, tak for, at vi hører sammen med dig og fordi du går med os i livet. Vil du lade os huske det og

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

LØBET 24. marts 2018

LØBET 24. marts 2018 M-klassen RESULTATLISTE LØBET 24. marts 2018 PL Licens Mandskab MK FN FS FT Rabat I alt DM JFM 1 081-05497 Børge Holm 0 0 21 0 0 21 50 50 311-07201 Jørn Mørup Etape 1 4 4 Etape 3.1 0 Etape 3.2 0 Etape

Læs mere

Kursusnummer 1122 Kursusnavn ERFA Gaffeltruck konferencen 2013. Leif M. Larsen, Gitte Hansen, Torben Morel. Samlet deltagerantal på kurset: 121

Kursusnummer 1122 Kursusnavn ERFA Gaffeltruck konferencen 2013. Leif M. Larsen, Gitte Hansen, Torben Morel. Samlet deltagerantal på kurset: 121 Kursusnummer 1122 Kursusnavn ERFA Gaffeltruck konferencen 2013 Afholdelsessted Hotel Faaborg Fjord Startdato 15/08-13 Slutdato 16/08-13 Mødetid Kursusleder AMUkursus Fuldt booket Leif M. Larsen, Gitte

Læs mere

STILLADSINFORMATION NR. 101 DECEMBER 2011

STILLADSINFORMATION NR. 101 DECEMBER 2011 STILLADSINFORMATION NR. 101 DECEMBER 2011 Læs i dette nummer bl.a. om: - AT og de nye regler i 2012 side 8-9 -Tolv 25-års jubilarer i København side 18-33 - Nye svende i København side 42-43 - Anmeldelser

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Læserbrevkasse Af: John Ekebjærg-Jakobsen, formand for 1920-klubben, København

Læserbrevkasse Af: John Ekebjærg-Jakobsen, formand for 1920-klubben, København Læserbrevkasse Af: John Ekebjærg-Jakobsen, formand for 1920-klubben, København Denne gang vil vi svare på spørgsmål om besværlig transport. vi Et sjak har spurgt, om de bare skal slæbe derudaf, hvis de

Læs mere

Klaus Nars Holm U-de midt i Fa-rum Sø midt mel-lem Fa-rum og Vær-lø-se lig-ger der en lil-le ø.

Klaus Nars Holm U-de midt i Fa-rum Sø midt mel-lem Fa-rum og Vær-lø-se lig-ger der en lil-le ø. Klaus Nars Holm U-de midt i Fa-rum Sø midt mel-lem Fa-rum og Vær-lø-se lig-ger der en lil-le ø. Så-dan en lil-le ø kald-es en holm, og den-ne holm hed-der Klaus Nars Holm. Den lil-le ø er op-kaldt Ef-ter

Læs mere

Old Boy Træf Skud Flemming Thøger Pedersen

Old Boy Træf Skud Flemming Thøger Pedersen Placering Nr Navn Forenings by Total Old Boy Træf Skud 1 407 Flemming Thøger Pedersen 1004 40 40 Omskydning 15 16 2 437 Jens Ole Mathiesen 4002 40 40 Omskydning 9 12 3 321 Kim Ole Jakobsen 2418 40 42 4

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 17. Emne: Sund og stærk HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 17 Emne: Sund og stærk side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 17. Emne: Sund og stærk HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 17 Emne: Sund og stærk side 1 Uge 17 Emne: Sund og stærk Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 17 Emne: Sund og stærk side 1 HIPPY HippHopp Uge17_sund og stµrk.indd 1 06/07/10 12.06 Uge 17 l Sund og stærk Det er en

Læs mere

Han sneg sig over til det lille bord ved vinduet. Her plejede hans mor at sidde med sin krydsogtværs. Der satte han sig på kanten af stolen og skrev:

Han sneg sig over til det lille bord ved vinduet. Her plejede hans mor at sidde med sin krydsogtværs. Der satte han sig på kanten af stolen og skrev: Mopsy og Daddy Cool Biffer stod tidligt op. De andre lå stadig og sov i Svend-fra-Skovens hule. Han gik op til lande - vejen og begyndte at gå tilbage mod sommer - huset. En landmand gav ham et lift på

Læs mere

Klovnen. Manuskript af 8.b, Lille Næstved skole

Klovnen. Manuskript af 8.b, Lille Næstved skole Klovnen Manuskript af 8.b, Lille Næstved skole 8. gennemskrivning, 20. september 2010 SC 1. INT. S VÆRELSE DAG (17) ligger på sin seng på ryggen og kigger op i loftet. Det banker på døren, men døren er

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

HOLBÆK AMTS MOTORKLUB

HOLBÆK AMTS MOTORKLUB HAMO takker for jeres deltagelse i Fuglebjerg-løbet, DM4/SM4. Vi sender hermed resultatlisten og takker for at I overalt har kørt pænt på de mange private tilladelser. Et enkelt mandskab havde lovligt

Læs mere

John Christensen Jæger Kl. 08: Michael Linde Hey Jæger Kl. 08: Benny Trab Larsen Jæger Kl. 10: Jesper Maibom Jæger Kl.

John Christensen Jæger Kl. 08: Michael Linde Hey Jæger Kl. 08: Benny Trab Larsen Jæger Kl. 10: Jesper Maibom Jæger Kl. Jæger Allan Stigsen Jæger Kl. 12:00 361 Jørgen Nielsen Jæger Kl. 11:15 357 John Christensen Jæger Kl. 08:15 340 Flemming Carlsen Jæger Kl. 10:45 338 Per Jensen Jæger Kl. 10:15 334 Morten Røge Jæger Kl.

Læs mere

DUSØR FOR ORANGUTANG

DUSØR FOR ORANGUTANG Biffer Alle kaldte ham Biffer, men hans rigtige navn var Birger. Det er et vildt gammeldags navn. Der er stort set ingen drenge, der hedder Birger i dag. Men Biffers forældre var ret gamle, og de var også

Læs mere

Interview med drengene

Interview med drengene Interview med drengene Interviewer: Julie = J og Michelle = M. Interviewpersoner: Christian = C og Lasse = L. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 J: Hvad er det I

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Resultater Jæger. Jæger

Resultater Jæger. Jæger Jæger Allan Stigsen Jæger Kl. 12:00 361 Jørgen Nielsen JÆ Jæger Kl. 11:15 357 John Christensen JÆ Jæger Kl. 08:15 340 Flemming Carlsen JÆ Jæger Kl. 10:45 338 Per Jensen JÆ Jæger Kl. 10:15 334 Morten Røge

Læs mere

Spøgelsestoget. 7 gange 6 er 42 7 gange 7 er 49 7 gange 8 er 55 nej 56 7 gange 9 er 63 7 gange 10 er 70

Spøgelsestoget. 7 gange 6 er 42 7 gange 7 er 49 7 gange 8 er 55 nej 56 7 gange 9 er 63 7 gange 10 er 70 14. D E C E M B E R Spøgelsestoget 7 gange 6 er 42 7 gange 7 er 49 7 gange 8 er 55 nej 56 7 gange 9 er 63 7 gange 10 er 70 1 Jeg kan snart 7-tabellen, jeg skal bare øve mig lidt mere. Det er bare så flovt

Læs mere

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541 60738720

Læs mere

Denne dagbog tilhører Max

Denne dagbog tilhører Max Denne dagbog tilhører Max Den lille bog, du står med nu, tilhører en dreng. Han hedder Max og er 8 år gammel. Dagbogen handler om Max og hans familie. Max er flyttet tilbage til København med sin mor efter

Læs mere

Mette Littau har styr på piger og tøndebånd, når hun skal holde over 100 pigespillere i gang.

Mette Littau har styr på piger og tøndebånd, når hun skal holde over 100 pigespillere i gang. Der kom flere end 100 nye pigespillere, da Mette Littau, tidligere elitespiller, og Mejrup GU inviterede til den nye sæson, så nu har klubben ni hold i turnering, og de bør have to hold mere Mette Littau

Læs mere

Nr. 1 januar 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944

Nr. 1 januar 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 Nr. 1 januar 2013 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Demenssygeplejerske, Tinna Klingberg.

Demenssygeplejerske, Tinna Klingberg. Kursus for pårørende til mennesker med demens. Undersøgelsens problemstilling: Betydningen af at deltage i et kursus for pårørende til demensramte, og hvordan det afspejles i håndteringen af hverdagslivet

Læs mere

at barnet forstår at: - man selv lærer mest, når man har det godt med andre - man selv kan gøre noget for at være en ven og for at få venner

at barnet forstår at: - man selv lærer mest, når man har det godt med andre - man selv kan gøre noget for at være en ven og for at få venner 30 Tema Rut råber og raser og kaster med sand Hun sprutter og taler så grimt som man kan Alle de griner og råber at Rut Er skolens trold og den sureste prut Når alle de leger, går Rut for sig selv For

Læs mere

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om.

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Historien om Anita og Ruth Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Anita og Ruth. Da de var

Læs mere

Nanna og hendes mor er lige kommet hjem. Nannas mor lægger sin jakke og nøgler på bordet. Nanna stirre lidt ned i gulvet.

Nanna og hendes mor er lige kommet hjem. Nannas mor lægger sin jakke og nøgler på bordet. Nanna stirre lidt ned i gulvet. Screenplay SC. 1. INT. KØKKEN. DAG Nanna og hendes mor er lige kommet hjem. Nannas mor lægger sin jakke og nøgler på bordet. Nanna stirre lidt ned i gulvet. jeg kan bare ikke gå igennem det igen. Nannas

Læs mere

DM Krocket Par. Møldrup den 10 september

DM Krocket Par. Møldrup den 10 september M1 finale Bane 1-3 Navne: Klub: 1: 2: 3: 4: 5: 6: 20'ere: Plus: Minus: Ialt: Plads: Anker M. Nielsen Poul Olesen Benny Christoffersen Tommy Risum Jensen Jørgen Kristensen Thomas Larsen Anton Gade Jan Grenaa

Læs mere

12. DECEMBER. Hennings fødselsdag

12. DECEMBER. Hennings fødselsdag 12. DECEMBER Hennings fødselsdag Det er helt underligt at være her i lejligheden, hvor jeg er født. Den er ikke ret stor og Hennings mor står i det lille køkken og er ved at lave boller og kakao til os.

Læs mere

Rollespil Projektsamarbejde Instruktioner til mødeleder

Rollespil Projektsamarbejde Instruktioner til mødeleder Instruktioner til mødeleder Introduktion Med dette rollespil træner I det lærte i lektionen Hjælp en kollega i konflikt. Der skal medvirke to personer, der skal spille henholdsvis Christian og Bente, hvor

Læs mere

Bruger Side 1 27-09-2015 Prædiken til 17.s.e.trinitatis 2015.docx. Prædiken til 17. søndag efter trinitatis 2015 Tekst. Lukas 14,1-11.

Bruger Side 1 27-09-2015 Prædiken til 17.s.e.trinitatis 2015.docx. Prædiken til 17. søndag efter trinitatis 2015 Tekst. Lukas 14,1-11. Bruger Side 1 27-09-2015 Prædiken til 17. søndag efter trinitatis 2015 Tekst. Lukas 14,1-11. Bor Jante i Bording? Jeg ved ikke om du kender Jante, eller om du nogen gang har mødt ham. Der siges at han

Læs mere

Tværfaglig indsats med faglig styrke! Basisteamuddannelsen Børne og Unge Rådgivningen

Tværfaglig indsats med faglig styrke! Basisteamuddannelsen Børne og Unge Rådgivningen Tværfaglig indsats med faglig styrke! Basisteamuddannelsen Børne og Unge Rådgivningen Case til punktet kl. 13.45: Det tværfaglige arbejde øves på baggrund af en fælles case, som fremlægges af ledelsen

Læs mere

Hør mig! Et manus af. 8.a, Henriette Hørlücks Skole. (7. Udkast)

Hør mig! Et manus af. 8.a, Henriette Hørlücks Skole. (7. Udkast) Hør mig! Et manus af 8.a, Henriette Hørlücks Skole (7. Udkast) SCENE 1. INT. I KØKKENET HOS DAG/MORGEN Louise (14) kommer svedende ind i køkkenet, tørrer sig om munden som om hun har kastet op. Hun sætter

Læs mere

Jeg bygger kirken -1

Jeg bygger kirken -1 kirken - Helligånden & kraft Mål: Det er første pinsedag dagen, hvor kirken startede Vi skal høre, hvordan det gik til, og vi skal opdage, at det alt sammen skete ved Helligånden og Guds kraft. Dette var

Læs mere

En fortælling om drengen Didrik

En fortælling om drengen Didrik En fortælling om drengen Didrik - til renæssancevandring 31. maj 2013 - Renæssancen i Danmark varede fra reformationen i 1536 til enevælden i 1660. Længere nede syd på særligt i Italien startede renæssancen

Læs mere

Danske Politimesterskaber i Bordtennis

Danske Politimesterskaber i Bordtennis Danske Politimesterskaber i Bordtennis Tirsdag den 9. og onsdag den 10. april 2013 Valby-Hallen Julius Andersens Vej 3, 2450 Købehavn SV Arrangør: PI- Velkommen Som formand for Politiets Idrætsforening,

Læs mere

Med Pigegruppen i Sydafrika

Med Pigegruppen i Sydafrika Med Pigegruppen i Sydafrika Fire piger fortæller om turen Af Lene Byriel, journalist I efteråret 2006 rejste 8 unge piger og tre voksne medarbejdere på en 16 dages tur til Sydafrika. Danni, Michella, Tania

Læs mere

Birgit Irene Puch Jørgensen HVERDAGENS HELTE WWW.AUTISMEFILM.DK

Birgit Irene Puch Jørgensen HVERDAGENS HELTE WWW.AUTISMEFILM.DK Birgit Irene Puch Jørgensen HVERDAGENS HELTE WWW.AUTISMEFILM.DK UNDERVISNINGSMATERIALE HVERDAGENS HELTE Lærervejledning og pædagogisk vejledning til Hverdagens helte 4 - om autisme Et undervisningsmateriale

Læs mere

Resultatliste klasse

Resultatliste klasse M M-klassen 1 106 Børge Holm Jørn Mørup 0 0 26 0 26 50 GR 05497 GR 07201 1 M - Præstø 0 0 13 0 2 M - Lundsgård 0 0 0 0 3 M - Jungshoved 0 0 2 0 4 M - Rekkende 0 0 0 0 5 M - Mern 0 0 11 0 2 105 Bjarne Hansen

Læs mere

0 SPOR: DREAMS OF A GOOD LIFE 00:00:00:00 00:00:00:08. 1 Frem for alt vil jeg bare 10:01:08:05 10:01:13:2 studere, så meget som muligt.

0 SPOR: DREAMS OF A GOOD LIFE 00:00:00:00 00:00:00:08. 1 Frem for alt vil jeg bare 10:01:08:05 10:01:13:2 studere, så meget som muligt. 0 SPOR: DREAMS OF A GOOD LIFE 00:00:00:00 00:00:00:08 1 Frem for alt vil jeg bare 10:01:08:05 10:01:13:2 studere, så meget som muligt. 2 Tjene penge og leve godt. Det var 10:01:14:00 10:01:20:0 min drøm.

Læs mere

Ugebrev 45 Indskolingen 2014

Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære forældre til indskolingen. I skrivende stund er det ikke fredag endnu, men jeg er sikker på, at vi er mange, der har haft en dejlig Halloweenfest, når fredagen

Læs mere

HOLD NAVN POINT SKYDETID

HOLD NAVN POINT SKYDETID HOLD NAVN POINT SKYDETID HOLD 03 Hurrycane 144 8.30 HOLD 03 Max 375 134 8.30 HOLD 02 Stig Sørensen 133 8.15 HOLD 03 cp 129 8.30 HOLD 12 Jesper Madsen 129 10.45 HOLD 01 Leif Mikkelsen 128 8.00 HOLD 03 ssg

Læs mere

Dukketeater til juleprogram.

Dukketeater til juleprogram. Dukketeater til juleprogram. Dukketeater 1: (Der er brug for to dukker, en frisk og glad drengedukke (dukke 1), der er spændt på at det er jul og en lidt fornuftig pigedukke (dukke 2), der ikke kommet

Læs mere