Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement"

Transkript

1 Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Rasmus Winkel (DIR), Mads Christensen (TRU), Susanne Fløe (KU), Jørgen Kvist (JK), Ole John Nielsen (DL), Jesper Brixen (DU), Thomas Frydendal (TU, Lennart Jensen (BL), Henrik Mikkelsen (DGI), Allan Foss(EU), Jesper Nielsen(BU), Undskyldt: Dato: :00 Sted: Forum Horsens # Tid Emne Underpunkter 1. 18:00-18:15 Gennemgang af opgaver S 2. 18:15-19: :00-19: :30-19: :40-20: :00-20: :45-21:00 Organisation DBBF Økonomi Pause Opsamling debataften fredag Orientering og sparring mellem Udvalg, DGI og administration. Eventuelt Diskussion af oplæg Status regnskab Budgetprocedure (oplæg fra JK) EU orientering om seniorlandshold DU - er vi for bløde eller hårde i forhold til karantæner?

2 Ejer Opgavebeskrivelse Deadline Oprindelig dato Bestyrelsen Give MHB mødedatoer for udvalg så han kan deltage RW RW Sikre at alle bestyrelses og udvalgsmøder er synlige på hjemmesiden. Referater skal på nettet og mailes til bestyrelse og administration. Konsulenterne har en vigtig rolle her Centrale lovforslag til debat på FB. Vigtigt at alle fra bestyrelsen bidrager til debatten. RW Jobopslag til kommentering i bestyrelsen RW Sikring af øget kommunikation omkring landshold til bestyrelse RW Kommuniker om Gran Prix regler RW Implementer økonomisk kontrol i BL RW Implementer beslutningsproces for GP ændringer MC Sikre invitation til møde med KU og BU om etik i rekruttering af ungdomsspillere RW Udsende likviditetsbudget til bestyrelsen RW Spørg BL om straframmer RW Afklaring af fuldmagtsregler for rigsdagen O RLA/RW Debatoplæg om indsats på breddedommerområdet MAT/RW Kommunikationsoplæg RW FIBA afsat 2 Mio til nye projekter. Der skal laves en ansøgning JK/RW Forskyde elitens regnskab inde i regnskabsåret? RW Møde punkt - Centralisering af dansk basket RW Møde punkt selektion, frafald, konkurrence, talentudvikling, Grand Prix JB Afvikling af damedommerfonden RW Inviter ambassadør for Letland til Landskamp JB/TF/RW Afklar brug af video i sagshåndtering RW Implementer forretningsorden for udvalg

3 Formanden bød velkommen til mødet Ad. 1 Gennemgang af opgaver Bestyrelsen startede med at lykønske Lennart Jensen for netop at have modtaget DIFs æresnål overrakt at DIFs formand Niels Nygaard. Det er den højeste anerkendelse en frivillig leder i Danmark kan få og der uddeles kun omkring fem om året i dansk idræt. RW fortalte at der nu var faste procedure for afskedigelser og ansættelser JB fortalte at der er nu var fundet 6-8 dommer supervisorer til Grand Prix, hvilket DU mener er nok for at supervisere stævnerne til foråret. JN understregede at det supervisorerne var afgørende for at hæve kvaliteten af turneringen. Bestyrelsen havde efter seneste møde konkluderet at der var behov for at få klare retningslinjer for hvordan ændringer i Grand Prix turneringen håndteres for at sikre at alle relevante parter er involveret. RW fremlagde forslag til diskussion. JN havde ikke noget imod forslaget. Han fortalte at han ville indkalde til et møde med trænere fra klubberne hvor man kan tale om børneregler og Grand prix turnering. Det input kan så bruges fremadrettet. OJ spurgte til hvilke ændringer der har været, hvilket JN forklarede. OJ mente at der var behov for en klar udmeldingen så alle var klar over hvilke regler der var gældende. JN fortalte at der var BU havde udsendt et forslag til nogle vejledende regelændringer som var valgfri. Desværre havde nogle opfattet det som at det var det der gjaldt. MC fortalte at trænerudvalget bakkede op om beslutningsforslaget som det var nu. Hans holdning var at når bestyrelsen ikke var klar over hvilke regler der var gældende, så kunne DBBF ikke forvente at det var klart for klubberne. Han mente det var afsenderens ansvar at. RW kommenterede at kommunikation altid er afsenderens ansvar og foreslog at administrationen sørger for at sende afklaringer ud. Dette og forslaget til beslutningsprocedure blev vedtaget. MC fortalte at Simon fra TRU har skrevet til B&U og KU om etik i rekruttering af ungdomsspillere og har fået svar, men TRU mener at der skal gøres noget ved. Han mente at når BL klubberne kan tale sammen, så burde man også kunne gøre det på ungdomsniveau. SF forstod at der skulle afholdes et møde hvilket hun afventede. RW orienterede om at reglementet for økonomisk kontrol i BL nu er færdigt og træder i kraft p Den første opgave er at få sammensat udvalget der skal håndtere reglerne. Formanden sluttede opgavegennemgangen af med at lykønske RW for et meget flot pokalfinale arrangement. Han mente nærmest ikke det kunne gøres bedre og var blevet til et event som vi alle kunne være stolte af. RW takkede, men mente at rosen burde gå til HIC og alle deres utrolige frivillige. 2. Organisation (lukket punkt) 3. Økonomi RW gennemgik kort regnskabet. Han kunne orientere om at der ikke havde været de store ændringer siden det seneste møde.

4 JK gennemgik derefter oplæg om budgetprocedure i forbundet. Udgangspunkt for budget er det der er vedtaget i prognosen. Så kan evt. justeringer komme til efterfølgende. AF spurgte til hvor grænsen for hvornår udvalgene skal orientere om justeringer i budget indenfor eget område. JK forklarede at det var de grundlæggende ændringer, men ikke detaljer. I budgettet skal der indlægges en buffer på 1% af omsætningen. Denne kan bruges til aktiviteter i løbet af året eller som stødpude mod evt. underskud. Hans mål er at få budgettet færdigt inden regnskabet afsluttes, med mulighed for en justering når regnskabet er kendt. Yderligere havde JK nogle tanker om hvordan man kunne forskyde elitens regnskab for at give bedre økonomistyring. RW foreslog at AF, JK diskuterede håndteringen omkring eliteudvalgets budget nærmere. MC gjorde også opmærksom til hvordan man håndterer evt. overskud/underskud i forhold til en evt. forskydning. MC ville gerne se et årshjul for indtægt/udgift. RW udsender likviditetsbudget. RW udsender budget for kommende år. Oplægget om budgetproceduren blev godkendt. 4. Debataften Bestyrelsen evaluerede på fredagens debataften. OJ syntes det var rigtigt godt møde at det var godt at udvalgene mødes med hinanden. MC fortalte at TRU også havde syntes det var fint. TF var enig. Arrangementet var super og bestyrelsen var glade for at der var en præcis dagsorden og at mødet sluttede til tiden 5. Opdatering fra udvalg Orientering fra EU AF orienterede om eliteudvalgets arbejde. Udvalget har opdelt opgaveområderne sig imellem sig. I denne periode hvor vi er uden sportschef er RW fungerende sportschef hvor AF fokuserer på det sportslige og Dan Kristiansen er hyret ind til at hjælpe med den praktiske planlægning omkring herrelandsholdet. AF har brugt tiden på at tale med mange spillere og fået feedback fra dem. Noget af det vigtige er at de har det var en god oplevelse både basketmæssigt, men også socialt. Hans vurdering var at staben måske ikke var sammensat godt i forhold til spillerens forventninger, så dette var noget der skal justeres. Damelandsholdet HHO stoppet. Målet er at begge hold skal spille EM kval. Han kan ikke se hvorfor damerne ikke skal spille EM kval, men økonomien skal selvfølgelig på plads. Damelandsholdstræner slås op snart. Det vigtigste er engagement og kvalifikationer hos den nye træner. OJ spurgte om man ville opfordre folk til at søge. AF sagde at man selvfølgelig ville tale med folk. Det er vigtigt snart at kunne melde noget ud til spillerne.

5 OJ mente at det ikke gør noget at man får en succes ved at starte damerne med en succes hos small nations. RW fortalte at de gange vi tidligere har deltaget der har vi vundet stort og derfor er der nok svært at komme med. NM er et godt alternativ. Eliteudvalg holder møde en gang om måneden. Skiftevis Skype og fysisk. Delt op i ni ansvarsområder som folk er delt ud til. RW fortalte at der p.t. arbejdes med at spille landskampe for herrer i hhv Næstved, Horsens og Gentofte, men alt afhænger af økonomi og logistik. MHB gjorde opmærksom på BGI som en god mulighed. AF fortalte at EU vil evaluere strukturen for ungdomslandsholdsprogrammet. Fokus skal være på landsholdscamps frem for landsholdstræninger for de yngste. Diskussion af karantæner JB fortalte at der er har været en del diskussion om der skal uddeles hårdere straffe. DBBF følger de samme retningslinjer som man har gjort i mange år og som er ligger meget tæt på FIBA. TU og DU vil gerne høre om bestyrelsen ønsker at man skal stramme linjen. Han fortalte at brug af video skal overvejes. I dag bruges den til strafudmåling i disciplinærsager, men kun fysisk vold og lignende. RW mente at DBBF bør forstå at udviklingen omkring BL har gjort at der kommer større og større opmærksomhed. Det er derfor vigtigt at TU behandler sagerne som alle andre, men er bevidst omkring sin kommunikation omkring beslutninger. MC mener at man skal bruge video for at følge med tiden. Hvis vi ikke bruger materiale som alle kender og DBBF lukker øjnene ser det mærkeligt ud for alle andre. RW var meget enig. Han mente at reglerne er der for at sikre god opførsel omkring sporten, og at det må være forbundets ansvar at arbejde for dette. Han mente at DBBF skal bruge alle beviser man får til rådighed uanset form, fuldstændigt som i den civilretlige verden. Det handler om at få truffet den rigtige afgørelse, som også er til at forstå i miljøet. I forbundets mission står der at vi vil være en moderne, åben og kompetent organisation, og hvis forbundet vil leve op til det bør video anvendes i fuldt omfang i alle sager. JB mente at kunne se en risiko for at nogen måske kunne bruge det taktisk hvis der er mulighed for at tage en gammel sag op, så det skal overvejes hvor lang tid det kan tages op. RW mente at det ville være naturligt at have en forældelsesfrist som man har mange andre steder. MHB mente ikke det var passende at der lægges videoer ud på facebook hvor man udstiller unge mennesker på FB i forbindelse med forseelser, men videoer må selvfølgeligt gerne sendes til forbundet til behandling. Bestyrelsen er enige om at det etisk ikke er ok. RW mente at det var fint hvis formanden eller bestyrelsen meldte en holdning til sager som disse ud offentligt baseret på de værdier som bestyrelsen ønsker at fremme. Formanden spurgte om bestyrelsen syntes vi er vi for hårde eller for bløde i strafudmålingen - mange synes DBBF er for bløde. Bestyrelsen var ikke helt afklaret i forhold til spørgsmålet. RW foreslog at DBBF spørger klubberne. LJ fortalte at ligaen ikke direkte diskuteret om linjen er rigtig. OJ fortalte at FIBA for nogle år siden blev bedt af klubberne om at rense spillet op. RW vil sørge for at det bliver taget op på næste ligamøde. Formanden takkede for et godt møde og en god weekend.

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Rasmus Winkel (DIR), Mads Christensen (TRU), Susanne Fløe (KU), Jørgen Kvist (JK),

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Rasmus Winkel (DIR), Mads Christensen (TRU), Susanne Fløe (KU), Jørgen Kvist (JK),

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Rasmus Winkel (DIR), Mads Christensen (TRU), Susanne Fløe (KU), Jørgen Kvist (JK),

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Rasmus Winkel (DIR), Thomas Frydendal (TU), Mads Christensen (TRU), Morten Jespersen

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Rasmus Winkel (DIR), Thomas Frydendal (TU) (Skype), Jesper Brixen (DU) (Skype), Lennart

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Rasmus Winkel (DIR), Thomas Frydendal (TU), Ole John Nielsen (DL) (ikke lørdag), Jørgen

Læs mere

Trænerlicens (TRU) Økonomi Status halvårsregnskab. Seedning i pokalturneringen Rigsdagskonference Eventuelt

Trænerlicens (TRU) Økonomi Status halvårsregnskab. Seedning i pokalturneringen Rigsdagskonference Eventuelt . Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Susanne Fløe (KU), Rasmus Winkel (DIR), Ernst Jensen(EU), Michael Piloz (BL), Jørgen Kvist, Jesper Brixen

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Rasmus Winkel (DIR), Thomas Frydendal (TU), Ole John Nielsen (DL), Jørgen Kvist (JK),

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Rasmus Winkel (DIR), Mads Christensen (TRU), Susanne Fløe (KU), Jørgen Kvist (JK),

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Rasmus Winkel (DIR), Thomas Frydendal (TU) (Skype), Jesper Brixen (DU) (Skype), Lennart

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Rasmus Winkel (DIR), Thomas Frydendal (TU), Morten Jespersen (KU), Henrik Mikkelsen

Læs mere

Undskyldt: Rene Jakobsen (DL), Ernst Jensen(EU), Michael Piloz (BL), Henrik Mikkelsen (DGI), Dato: 13. januar 17.00-20:00.

Undskyldt: Rene Jakobsen (DL), Ernst Jensen(EU), Michael Piloz (BL), Henrik Mikkelsen (DGI), Dato: 13. januar 17.00-20:00. . Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Susanne Fløe (KU), Jørgen Kvist, Jesper Brixen (DU), Carsten Hermansen (TRU), Thomas

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Thomas Frydendal(TU), Rasmus Winkel (DIR), Jesper Nielsen(BU), Mads Christensen (TRU),

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Rasmus Winkel (DIR), Thomas Frydendal (TU), Ole John Nielsen (DL), Jørgen Kvist (JK),

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Rasmus Winkel (DIR), Mads Christensen (TRU), Susanne Fløe (KU), Jørgen Kvist (JK),

Læs mere

1. 20:00- Gennemgang af opgaver. Lovforslag

1. 20:00- Gennemgang af opgaver. Lovforslag Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch, Ove Pedersen, Thomas Frydendal, Anker Nyborg Nielsen, Jesper Brixen, Rasmus Winkel, Michael Piloz,

Læs mere

Økonomi Regnskab Budget 13-14

Økonomi Regnskab Budget 13-14 . Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Susanne Fløe (KU), Jørgen Kvist (ØK), Carsten Hermansen (TRU), Thomas Frydendal(TU),

Læs mere

1. 17:00- Gennemgang af opgaver. Økonomi status

1. 17:00- Gennemgang af opgaver. Økonomi status Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch, Ove Pedersen, Thomas Frydendal, Anker Nyborg Nielsen, Jesper Brixen, Rasmus Winkel, Jesper Nielsen,

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (MHB), Ove Pedersen (OP), Jesper Nielsen (JN), Carsten Hermansen (CH), Thomas Frydendal(TF), Jesper

Læs mere

Undskyldt: Jesper Nielsen(BU)?, Rene Jakobsen (DL), Michael Piloz (BL), Dato: 16. april :00. Sted: Odense Ungdomshus. Gennemgang af opgaver

Undskyldt: Jesper Nielsen(BU)?, Rene Jakobsen (DL), Michael Piloz (BL), Dato: 16. april :00. Sted: Odense Ungdomshus. Gennemgang af opgaver . Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Susanne Fløe (KU), Jørgen Kvist (JK), Carsten Hermansen (TRU), Thomas Frydendal(TU),

Læs mere

O = Opgave. Økonomisk kontrol i ligaen og regelsæt/ organisering af ligaen. Sagen om Randers blev drøftet.der var bred utilfredshed med 19:00

O = Opgave. Økonomisk kontrol i ligaen og regelsæt/ organisering af ligaen. Sagen om Randers blev drøftet.der var bred utilfredshed med 19:00 Dagsorden & Referat Møde om: BL Deltagere: Lennart Jensen HIC, Troels Mortensen Svendborg, John Bennetsen, ABK Andreas Larsen, Næstved, David Breuer SISU, Rasmus Winkel BL, Jesper Johansen DL, Bent Nedergaard

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Susanne Fløe (KU), Jørgen Kvist (JK), Thomas Frydendal(TU), Rasmus Winkel (DIR), Ernst

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Rasmus Winkel (DIR), Thomas Frydendal (TU), Allan Foss (EU), Henrik Mikkelsen (DGI),

Læs mere

Ejer Opgavebeskrivelse Oprindelig Forfaldsdato

Ejer Opgavebeskrivelse Oprindelig Forfaldsdato Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Susanne Fløe (KU), Thomas Frydendal(TU), Rasmus Winkel(DIR), Michael Piloz(LU), Ernst

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Rasmus Winkel (DIR), Mads Christensen (TRU), Lennart Jensen (BL), Susanne Fløe (KU),

Læs mere

1. 18:00- Gennemgang af opgaver

1. 18:00- Gennemgang af opgaver Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch, Susanne Fløe, Thomas Frydendal, Jesper Brixen, Rasmus Winkel, Michael Piloz, Ernst Jensen, Carsten

Læs mere

Godkendelse af referat Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde d.13.juni

Godkendelse af referat Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde d.13.juni Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch, Ove Pedersen, Jesper Brixen, Ernst Jensen, Michael Piloz, Rasmus Winkel, Carsten Hermansen, Undskyldt:

Læs mere

Kommentarer til referat Referat fra sidste bestyrelsesmøde d.6 aug. 08

Kommentarer til referat Referat fra sidste bestyrelsesmøde d.6 aug. 08 Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch, Ove Pedersen, Jesper Nielsen, Carsten Hermansen, Thomas Frydendal, Jesper Brixen, Anker Nyborg

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Rasmus Winkel (DIR), Thomas Frydendal (TU), Mads Christensen (TRU), Morten Jespersen

Læs mere

Se diskussionsoplæg organisering

Se diskussionsoplæg organisering Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Susanne Fløe (KU), Thomas Frydendal(TU), Rasmus Winkel(DIR), Ernst Jensen(EU), Carsten

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Rasmus Winkel (DIR), Thomas Frydendal (TU), Henrik Mikkelsen (DGI), Ole John Nielsen

Læs mere

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT Møde om: Trænerudvalgsmøde Deltagere: Mads Y. Christensen, Thomas Silfen, Simon Hamborg. Afbud: Louise Hartvig, Mogens Thygesen. Dato: 3. september 2016

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Thomas Frydendal(TU), Rasmus Winkel (DIR), Ernst Jensen(EU), Jesper Nielsen(BU), Mads

Læs mere

Godkendelse af referat Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde d.10.september. Gennemgang af status og planer for fremtiden

Godkendelse af referat Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde d.10.september. Gennemgang af status og planer for fremtiden Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch, Ove Pedersen, Ernst Jensen, Thomas Frydenda, Anker Nyborg Nielsen, Jesper Nielsen, Michael Piloz,

Læs mere

Turneringsgebyrer Budgetscenarier Budget Pause. Konference Strategi/frivillighedsstrategi Valg Go basket Lovforslag Lovforslag

Turneringsgebyrer Budgetscenarier Budget Pause. Konference Strategi/frivillighedsstrategi Valg Go basket Lovforslag Lovforslag # Tid Emne Underpunkter 1. 18:00- Gennemgang af opgaver 18:15 2. 18:15-19:00 3. 19:00-19:10 4. 19:10-19:45 5. 19:45-20:00 6. 20:00-20:15 7. 20:15-21:00 8. 21:00-21:15 9. 21:15-21:30 Respekt Ansvarlig Konkurrence

Læs mere

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT Møde om: Klubudviklings udvalgs møde Deltagere: Morten Jensen, William Bond, Susanne Fløe og Thomas Johansen Afbud: Karin Olsen og Kasper Mølgaard Dato:

Læs mere

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT. Simon Hamborg, Mads Y. Christensen, Louise Hartvig og Thomas Silfen, Mogens Thygesen

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT. Simon Hamborg, Mads Y. Christensen, Louise Hartvig og Thomas Silfen, Mogens Thygesen RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT Møde om: Trænerudvalgsmøde Deltagere: Afbud: Simon Hamborg, Mads Y. Christensen, Louise Hartvig og Thomas Silfen, Mogens Thygesen Dato: 1.dec. 2016 Sted:

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Jørgen Kvist (JK), Thomas Frydendal(TU), Rasmus Winkel (DIR), Ernst Jensen(EU), Jesper

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Jørgen Kvist (JK), Thomas Frydendal(TU), Rasmus Winkel (DIR), Ernst Jensen(EU), Jesper

Læs mere

Rigsdag dirigent emner talerstol? Fredag aften

Rigsdag dirigent emner talerstol? Fredag aften Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch, Ove Pedersen, Thomas Frydendal, Anker Nyborg Nielsen, Jesper Brixen Michael Piloz, Ernst Jensen,

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Thomas Frydendal(TU), RW Winkel (DIR), Jesper Nielsen(BU), MC Christensen (TRU), LJ

Læs mere

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT. Mads Y. Christensen, Mogens Thygesen, Maria Madsen. Louise Hartvig, Danilo Jensen, Thomas Silfen

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT. Mads Y. Christensen, Mogens Thygesen, Maria Madsen. Louise Hartvig, Danilo Jensen, Thomas Silfen RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT Møde om: Trænerudvalgsmøde Deltagere: Mads Y. Christensen, Mogens Thygesen, Maria Madsen. Louise Hartvig, Danilo Jensen, Thomas Silfen Afbud: Dato: 2.

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Tirsdag den 23. oktober 2014 kl. 18.00 STED: Comwell Korsør Ørnumvej 6 4220 Korsør DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH),

Læs mere

Diskussion af fremtidigt samarbejde Opsamling fra rigsdag Trænerlicens

Diskussion af fremtidigt samarbejde Opsamling fra rigsdag Trænerlicens . Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Susanne Fløe (KU), Thomas Frydendal(TU), Rasmus Winkel (DIR), Ernst Jensen(EU), Carsten Jesper Nielsen(BU),

Læs mere

Referat Riffelsektions Møde

Referat Riffelsektions Møde Referat Riffelsektions Møde TID: Tirsdag den 5. februar 2015 kl. 17.30 22.45 STED: Comwell Korsør Ørnumvej 6 4220 Korsør DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH), Anders Sode(AS)

Læs mere

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 Referat af Marianne Rasmussen Antal stemmeberettiget 44 Dagsorden: Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 1. Valg af dirigent - Bent Garsted 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Danmarks Basketball-Forbund

Danmarks Basketball-Forbund Danmarks Basketball-Forbund Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Tlf. +45 43 26 24 20 Fax. +45 43 26 24 30 Mail: info@dbbf.dk - www.basket.dk København, den 7. december 2015 Respekt Ansvarlig

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den 11.09.2017 Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer i HG fodbold Tid: Mandag d. 11/9-2017 kl. 19.15-21.30 Sted: Klubhuset Mødeleder: Lars Hoppe Søe Referent: Jens-Erik

Læs mere

Godkendelse af referat Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde d.17.september

Godkendelse af referat Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde d.17.september Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch, Ove Pedersen, Thomas Frydenda, Anker Nyborg Nielsen, Jesper Nielsen, Rasmus Winkel, Jesper Brixen

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 5-2017 REFERAT 08-10-2017 KL 10.00 12.15 HOTEL FREDERIK D. II, SLAGELSE MØDE INDKALDT AF MØDETYPE ARRANGØR REFERENT Bestyrelsesmøde TIDTAGER Michael B. DELTAGERE AFBUD Michael Brøndum Hansen,

Læs mere

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Dagsorden 1. Status, input og opdatering af årshjul.... 2 - Fernisering af kontoret... 2 - Informationsmedarbejder med på møder... 2 - National aktivitetsplan... 2

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 4 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7. Akutte

Læs mere

UV-RUGBY UDVALGETS ÅRSMØDE. Referat. Tobias Hansen

UV-RUGBY UDVALGETS ÅRSMØDE. Referat. Tobias Hansen UV-RUGBY UDVALGETS ÅRSMØDE Referat Tobias Hansen tobiashansen@hotmail.com Tilstedeværende* Jonas Hoff (Amager/udvalgsmedlem), Tobias Hansen (Amager), Jonas Funch (Amager), William Siefert (Køge), Henrik

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde den 25. juni 2007 i Idrættens Hus, Brøndby

Referat fra Bestyrelsesmøde den 25. juni 2007 i Idrættens Hus, Brøndby Referat fra Bestyrelsesmøde den 25. juni 2007 i Idrættens Hus, Brøndby Til stede var: Michael Honoré Bloch (MB), formand Anker Nielsen (AN), økonomiansvarlig Michael Piloz (MP), formand for uddannelsesudvalget

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

# Emne/aktivitet Deadline Ansvar. 1 Mødedatoer Næste møde GS + JS

# Emne/aktivitet Deadline Ansvar. 1 Mødedatoer Næste møde GS + JS Møde Titel Bestyrelsesmøde Dato 03.05.2017 Deltagere Steen Bjerre (SB), Jan Sylvest (JS), Ole Kokborg (OK), Catharina Winterberg, Nathalie Ahl (NA) gæst, Martin Wiuff (MW) gæst, Gre Stensgaard(GS), Stig

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00 Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00-1 - Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Vandpolosektionens beretning 3. Drøftelse af målsætning og handleplan for sektionen

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Tirsdag den 19. August 2014 kl. 18.00 STED: Fangel Kro & Hotel Fangelvej 55 5260 Odense S DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH),

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent. Referat fra generalforsamlingen i BRT Golf Klub Søndag den 29. november 2015 kl. 13.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

Referat Elite- og talentudvalg

Referat Elite- og talentudvalg Referat Elite- og talentudvalg TID: Mandag den 17. juni 2019 17.00 20.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson (LA), Jakob Buch Østergaard (JBØ), Kim Laurberg

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Susanne Fløe (KU), Jørgen Kvist (JK), Thomas Frydendal(TU), Rasmus Winkel (DIR), Ernst

Læs mere

Referat: Bestyrelsesmøde

Referat: Bestyrelsesmøde Referat: Bestyrelsesmøde Dato: 16. januar kl. 17.30 Sted: IKC Idrættens Hus - Brøndby Deltagere: Bestyrelsen + Tina Jensen Afbud: Tina og Camilla referent Marianne Ipsen, IKC 1. Godkendelse af dagsordenen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 23/3 2011

Referat af bestyrelsesmøde den 23/3 2011 Referat af bestyrelsesmøde den 23/3 2011 Tilstedeværende: Fraværende: Leif Meitilberg (), Michael Sølling (), Inger Neye (IN), Allan Schwab (AS), Jan Nielsen () Jonas Rasmussen(JR) Punkt Dagsorden Kommentar

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

Arbejdsudvalg sek. I & II

Arbejdsudvalg sek. I & II Arbejdsudvalg sek. I & II REFERAT 5 NOVEMBER 2011 KL. 10:00 NÆSTVED, HOS JENS CHR. NIELSEN MØDE INDKALDT AF Formand for AU sek. 2, MØDETYPE Arbejdsudvalgs møde (AU) sek. 1 & 2 ARRANGØR REFERENT Dansk politihundeforening

Læs mere

Jens Müller bød velkommen til årets første Elite- og Talentrådsmøde og til nye medlemmer. Derefter var der præsentationsrunde bordet rundt.

Jens Müller bød velkommen til årets første Elite- og Talentrådsmøde og til nye medlemmer. Derefter var der præsentationsrunde bordet rundt. Eliteidrætssekretariatet Kultur og Idræt Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk/elitekommune Referat af Elite- og Talentrådsmøde

Læs mere

Dagsorden bestyrelsesmøde i Svømmeklubben Koral

Dagsorden bestyrelsesmøde i Svømmeklubben Koral Dagsorden bestyrelsesmøde i Svømmeklubben Koral Mødested: Mårvej 9, Hedensted Mødetidspunkt/varighed: Onsdag den 2. marts 2016, KL. 19.30-21.00 Deltagere: Karin Neve, Heidi Pontoppidan, Mette Gregersen,

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde Søndag den 27.april 2008 kl i Odense Congress Center

Referat Bestyrelsesmøde Søndag den 27.april 2008 kl i Odense Congress Center Referat Bestyrelsesmøde Søndag den 27.april 2008 kl. 10.00 i Odense Congress Center Dagsorden 1. Kommentarer til referat 2. Udvalgenes 5 minutter 3. Økonomi & budget 4. Harmonisering af gebyrer og takster

Læs mere

Dagsorden Riffelsektions møde

Dagsorden Riffelsektions møde Dagsorden Riffelsektions møde TID: Onsdag den 8. april 18.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH), Hugo Andresen(HA), Mikael Green(MG).

Læs mere

Referat Riffelsektionsmøde

Referat Riffelsektionsmøde Referat Riffelsektionsmøde TID: Mandag den 20. august 2018-17.00 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Ib Hansen (IH) Anders Sode (AS) Flemming Brandenborg (FB) Tobias

Læs mere

5. Udvalget for Professionel Håndbold (til drøftelse) a. Næste møde den 4. april besøg af EDU og Disciplinærinstans

5. Udvalget for Professionel Håndbold (til drøftelse) a. Næste møde den 4. april besøg af EDU og Disciplinærinstans Den 20. marts 2018 Referat, DF H bestyrelsesmøde 20. marts 2018 (Sted: Trinity, Fredericia) Dagsorden: 1. Velkomst og godkendelse af referatet fra den 11. januar 2018 Punkt 2 4 er for så vidt det er muligt

Læs mere

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag.

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Bestyrelsens beretning 2015 ENDELIG VERSION 30.12.2015 Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Den valgte bestyrelse

Læs mere

MG bød velkommen til mødet med en speciel velkomst til Steffen og Alice som fremover inviteres til vores møder (som en del af turneringsteamet).

MG bød velkommen til mødet med en speciel velkomst til Steffen og Alice som fremover inviteres til vores møder (som en del af turneringsteamet). Tilstede fra DBwF-Øst: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen (JJ) Turneringsteam:

Læs mere

DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen.

DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen. DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014 1.Valg af dirigent. Thor Rasmussen blev valgt. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen. 2. Beretninger fra

Læs mere

Referat Elite og Talentudvalg

Referat Elite og Talentudvalg Referat Elite og Talentudvalg TID: Tirsdag den 29. maj 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

Brøndby den 4. oktober 2018

Brøndby den 4. oktober 2018 Brøndby den 4. oktober 2018 Referat af dommerudvalgsmøde nr. 1 2018-2019 Mandag den 24. september 2018 kl. 17.00 i Odense Deltagere: Jørgen Svane (JS), Henrik Mouritsen (MOU), Jesper Kirkholm (JK), Kim

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse

Dansk Sejlunions bestyrelse REFERAT Møde: Bestyrelsesmøde 01-2016 Dato: Mandag den 27. februar 2016 kl. 15.00 21.00 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, 2605 Brøndby Jesper Andersen, Peter Bjerremand, Christian Hangel,

Læs mere

1. Oplæg TurneringslederApp 2. Opsamling RW

1. Oplæg TurneringslederApp 2. Opsamling RW Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Liste vedhæftet Undskyldt: Dato: 8.01.2019 17-20:00 Sted: DBBF brøndby # Tid Emne Underpunkter 1. 17:00- Velkommen

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

MG bød velkommen til mødet, og var glad for at alle var mødt frem.

MG bød velkommen til mødet, og var glad for at alle var mødt frem. Tilstede fra DBwF-Øst: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen (JJ) Udvalgsmøde

Læs mere

af bestyrelsesmødet den 9. oktober 2014 kl. 17.00 i Gråkjær Arena, Holstebro. ------------------------------------

af bestyrelsesmødet den 9. oktober 2014 kl. 17.00 i Gråkjær Arena, Holstebro. ------------------------------------ Til Bestyrelsen Viby J. den 17. oktober 2014 REFERAT af bestyrelsesmødet den 9. oktober 2014 kl. 17.00 i Gråkjær Arena, Holstebro. Deltagere: Per Sørensen (PS), Allan Enevoldsen (AE), Villy Nielsen (VN)

Læs mere

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Den 30. nov. kl. 19.30 blev der holdt generalforsamling i klubhuset, Edvard bød velkommen til de fremmødte, hvorefter man gik over til punkterne

Læs mere

Referat Elite- og Talentudvalg

Referat Elite- og Talentudvalg Referat Elite- og Talentudvalg TID: Mandag den 24. September 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

DBU Lolland-Falster. på vej mod 2015. Fodbold, udvikling, sund konkurrence og samarbejde

DBU Lolland-Falster. på vej mod 2015. Fodbold, udvikling, sund konkurrence og samarbejde DBU Lolland-Falster på vej mod 2015 Fodbold, udvikling, sund konkurrence og samarbejde 1 Hvorfor projekt Fodbold, udvikling, sund konkurrence og samarbejde 2 DBU Lolland-Falster ønsker at udarbejde og

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Fræværende: Patrick og Leif Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kasserens reviderede regnskab samt budget og kontingentfastsættelse.

Læs mere

Referat fra UIGs aktivitetsmøde 23. oktober 2011

Referat fra UIGs aktivitetsmøde 23. oktober 2011 Referat fra UIGs aktivitetsmøde 23. oktober 2011 UIG: Anne-Mette Lund (formand) AML, Marianne Hulgaard MHU, Ralf Petersen RPE, Henning Johansen HJO, Camilla Møntegaard (CMA) og Ditte Vadsgaard (DVA). Dirigent:

Læs mere

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. januar 2015

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. januar 2015 Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. januar 2015 Mødet afholdtes i Bowl n Fun Viby startede kl. 10.15. Deltagere: Torben V. Andersen (TVA), Hans Græsvig (HG), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen

Læs mere

REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Sted: Deltagere: Afbud: Mødeleder: Referent: Punkt 1 Godkendelse af dagorden Punkt 2 Indkomne forslag/ansøgninger

REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Sted: Deltagere: Afbud: Mødeleder: Referent: Punkt 1 Godkendelse af dagorden Punkt 2 Indkomne forslag/ansøgninger REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Fredag d. 31. oktober 2014, kl. 9.00-16.30 Sted: Idrættens Hus Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Torben Kristensen (TKR), Klaus Bach (KB), Lone Billehøj

Læs mere

Dagsorden: Uddybning: Ansvar: Beslutning : Relevant nyt: Teater, afslutning ved sommerfest, derefter oprydning. Elevskemaer ligger på hjemmesiden.

Dagsorden: Uddybning: Ansvar: Beslutning : Relevant nyt: Teater, afslutning ved sommerfest, derefter oprydning. Elevskemaer ligger på hjemmesiden. Referat Emne: Ordinært bestyrelsesmøde Data om mødet Dato: 15. Juni -2016 Tid: ca. kl.19.00-21.00 Sted: Kassebølle Mødedeltagere:, Jeanne, Anders, Rikke, Lone, Susanne, Carsten, Catrine Afbud: Bitten,

Læs mere

Dagsorden Referat Ansv. Robert bød velkommen.

Dagsorden Referat Ansv. Robert bød velkommen. Referat Skytteudvalgsmøde Onsdag den 7. januar kl. 17:00 Vi starter med en bid brød Sted: DGI kontoret, Nyvang 25, 4300 Holbæk Deltagere: Robert, Oscar,, Johnny, Frank, René og Sigurd Afbud: Ingen Dagsorden

Læs mere

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt.

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Møde den: 1. november 2017 LSU AU HR Referat Til stede: Ledelsesrepræsentanter: Anne Lindholm Behnk Medarbejderrepræsentanter: Astrid V. H. Svendsen, Hanne Kaiser, Lene Fransen, Lizzi Edlich Referent:

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017 Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017 Tilstede: Nina, Michael, Mette H, June, Margit, Christoffer + Birgitte fra DBU Fraværende: Mette S, Brian, Henrik, Lars 1. Bemærkninger

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers.

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. 1. Velkomst ved Bestyrelsen (Øjvind) Øjvind bød velkommen. Info om vintertræning 2017-2018 (1/10

Læs mere

Dagsorden: 1) Velkommen til de nye bestyrelsesmedlemmer Ane Brødsgaard og Line Dreyer

Dagsorden: 1) Velkommen til de nye bestyrelsesmedlemmer Ane Brødsgaard og Line Dreyer Referat af bestyrelsens møde tirsdag den 29. marts 2011 Til stede: Afbud: Jan Halle (JH), Lone Ryg Olsen (LRO) Jonna Fonnesbæk Hansen (JF), Preben Sørensen (PS), Lars Ole Vestergaard (LOV), Nils Henrik

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 24. juni 2010/ik Referat Bestyrelsesmøde 06-2010 22. juni 2010 Idrættens Hus kl. 18:00 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 05-2010 2.2. Møde med Undervandsrugby. Henrik

Læs mere

NN: Vi har også fået et nyt logo, og nye medaljer som er blevet godt modtaget. De nye licenskort er på vej ud.

NN: Vi har også fået et nyt logo, og nye medaljer som er blevet godt modtaget. De nye licenskort er på vej ud. Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 13. April 2003 Storebæltscentret, Nyborg ********************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Niels Nasser (NN),

Læs mere

1. Velkomst SK-formand Hans Storm bød velkommen til fredagens møde, som omhandlede overgangen til Danmarks Cykle Union.

1. Velkomst SK-formand Hans Storm bød velkommen til fredagens møde, som omhandlede overgangen til Danmarks Cykle Union. Referat fra Klublederseminar 2015 Møde: både fredag og lørdag Mødedato: den 6. og 7. november 2015 Til stede: BMX-klubber, SU-formand, SK og sportssekretær Ikke til stede: Referent: Martin Gunnar Thenning

Læs mere