FÆLLESMØDE DEN 7. APRIL 2015 ØKONOMIUDVALGET, TEKNIKUDVALGET OG PLAN- OG BOLIGUDVALGET

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FÆLLESMØDE DEN 7. APRIL 2015 ØKONOMIUDVALGET, TEKNIKUDVALGET OG PLAN- OG BOLIGUDVALGET"

Transkript

1 FÆLLESMØDE DEN 7. APRIL 2015 ØKONOMIUDVALGET, TEKNIKUDVALGET OG PLAN- OG BOLIGUDVALGET Kommunale boligudstykninger

2 Kommunes rolle som udstykker 1. Skabe og understøtte vækst (vækstdriver-hensynet) 2. Tiltrække nye borgere, både direkte og indirekte (bosætningshensynet) 3. Udvikle iht. den kommunale planlægning (planlægnings-hensynet) 4. Varieret udbud geografi, prisniveau, og som supplement til private udstykninger (variations-hensynet) 5. Indfri salgsbudget (det økonomiske hensyn)

3 Mulige nye udstykninger 1. Kløvkær i Seest ca. 9,6 ha. (ca. 10 parcelhusgrunde og ca. 110 tæt-lave boliger) 2. Eltang ca. 20 ha. (ca. 60 parcelhusgrunde tæt-lave boliger/etage) 3. Ved Drejensvej ca. 12,5 ha + evt. 7 ha (ca parcelhusgrunde) 4. Ved Dollerup Sø i Lunderskov ca. 20 ha (ca. 140 parcelhusgrunde) 5. Ved Dalbygård i Dalby ca. 10 ha (ca. 55 parcelhusgrunde) 6. Ved Koldingvej i Vester Nebel ca. 10 ha (ca. 70 parcelhusgrunde) 7. Ved Hvidkærgårdsvej ca. 6,2 ha. (ca. 45 parcelhusgrunde) 8. Ved Steenbjerg i Christiansfeld ca. 2,6 ha (ca. 18 parcelhusgrunde) 9. Ved Buhlsvej i Viuf ca. 7,3 ha. (ca. 50 parcelhusgrunde) 10. Ved Hejls Landevej i Hejls ca. 7 ha. (ca. 45 parcelhusgrunde) 11. Ødis (Byrådet har igangsat byudvikling via opkøb, antal ukendt) 12. Sdr. Bjert/Sdr. Stenderup (Byrådet har igangsat byudvikling via opkøb, antal ukendt) 13. Evt. nye jordopkøb

4 Kløvkær Areal Antal grunde Ca. 9,6 ha. Ca. 10 parcelhuse og 110 lav/tæt

5 Om servicefunktioner i Seest I Seest findes dagligvarebutikkerne REMA 1000 og Netto. Herudover er der et par mindre butikker. Om Kollektiv trafik Bydelen betjenes af bybusrute 5. Om børnepasning, skole og SFO Seest har folkeskole med 9 klassetrin Bakkeskolen med ca. 560 elever og med SFOordning. Herudover har Seest en privatskole Lykkegårdsskolen med 9 klassetrin ca. 170 elever. Der er 3 børnehaver i distriktet med plads til i alt 142 børnehavebørn og 27 specialpladser. Der er p.t. ny daginstitution (specialbørnehave) under opførelse med plads til 104 børn. Udstykningen understøtter skole og institutioner. Om infrastruktur Udstykningen medfører ikke behov for udbygning af infrastruktur. Om fritiden Seest har et aktivt foreningsliv, med udgangspunkt i Seest Boldklub. Særlige forhold Fremtidens bæredygtige almene boliger i 1. etape.

6 Eltang Areal Antal grunde Ca. 20 ha. Ca. 60 parcelhuse tætlav/etage

7 Om servicefunktioner i Eltang Eltang har et par mindre håndværksvirksomheder og en købmand. Om Kollektiv trafik Landsbyen betjenes af 1 regional busforbindelse som stopper med at køre efter kl Skolebussen kører på skoledage og kan benyttes af alle borgere. Om børnepasning, skole og SFO Eltang har folkeskole Eltang Centralskole med 7 klassetrin ca. 93 elever - med SFO-ordning og børnehave til 30 børn. Udstykningen understøtter skolen og kan medføre behov for udbygning af institution på sigt. Om infrastruktur Udstykningen medfører behov for sikker krydsning/cykelsti v/nr. Bjertvej (supercykelsti). Behov for krydsudvidelse mellem Eltangvej og Nr. Bjertvej. Om fritiden Eltang har et aktivt foreningsliv, der møder stor opbakning fra de lokale. Særlige forhold Udstykningen er flagskib indenfor design og inddragelse. Store arkæologiske fund medfører evt. behov for justering af helhedsplan.

8 Nørre Bjert, Drejensvej Areal Ca. 12,5 ha. + evt. 7 ha Antal grunde Ca parcelhuse

9 Om servicefunktioner i Nr. Bjert/Drejens Der findes dagligvarebutik i Nr. Bjert (+ flere butikker i Strandhuse). Om Kollektiv trafik Bydelen betjenes af bybuslinje 4 tre gange i timen med forbindelse til Kolding bymidte. Skolebussen kører på skoledage og kan benyttes af alle borgere. Om børnepasning, skole og SFO Nr. Bjert hører til Lyshøjskolen klasse ca. 969 elever. Med tilhørende SFOordning. Der findes 4 integrerede institutioner i området med plads til 120 vuggestuebørn og 362 børnehavebørn. Udstykningen understøtter skolen og kan medføre behov for udbygning af institution på sigt. Om infrastruktur Udstykningen medfører evt. mindre krydsudbygning ved Drejensvej/Agerøvej. Om fritiden Nr. Bjert har et aktivt foreningsliv, i form af Nr. Bjert/Strandhuse Idrætsforening. Særlige forhold Vurderes at være en særdeles attraktiv udstykning.

10 Lunderskov, Dollerup Sø Areal Antal grunde Ca. 20 ha. Ca. 140 parcelhuse

11 Om servicefunktioner i centerbyen Lunderskov I Lunderskovområdet er der enkelte større og flere mindre virksomheder. Lunderskov bymidte har et udbud af forskellige dagligvare- og udvalgsvarebutikker. Om Kollektiv trafik Jernbanen går igennem byen. Centerbyen betjenes desuden af 1 lokal og 1 regional busforbindelse. Skolebussen kører på skoledage og kan benyttes af alle borgere. Om børnepasning, skole og SFO Lunderskov har 1 folkeskole: Kongsbjergskolen ca. 486 elever klasse. Med tilhørende SFO-ordning. Der er 1 børnehave i området med plads til 48 vuggestuebørn og 148 børnehavebørn. Udstykningen kan medføre behov for udvidelse af skole/institution på sigt. Om infrastruktur Udstykningen medfører store investeringer i infrastruktur. Ansøgning til cykelpulje vedr. cykelsti Sortebjergvej m.m. Om fritiden Lunderskov har et aktivt foreningsliv, der møder stor opbakning fra de lokale. Særlige forhold Der er kun 3 grunde tilbage på Granitvænget, 1. etape.

12 Dalby, Dalbygård Areal Antal grunde Ca. 10 ha. Ca. 55 parcelhuse

13 Om servicefunktioner i bydelen Dalby Dalby har ingen lokale dagligvarebutikker, men der er udlagt areal til fremtidig dagligvarebutik. Der findes dagligvarebutikker ved Agtrupvej og Tvedvej. Om Kollektiv trafik Dalby betjenes dels af 1 lokal busforbindelse samt 2 bybuslinjer i nærheden. Om børnepasning, skole og SFO Dalby har folkeskole med 7 klassetrin, Dalby Skole ca. 293 elever - med SFOordning. Der findes ingen dagsinstitution i Dalby. Der findes 3 daginstitutioner i området med plads til 77 vuggestuebørn og 297 børnehavebørn. Udstykningen understøtter skole og institution. Om infrastruktur Udstykningen medfører intet behov for udbygning af infrastruktur. Om fritiden Dalby har et aktivt foreningsliv, i form af Dalby Idrætsforening. Særlige forhold Storparcel på 28 grunde solgt til HusCompagniet i 2014.

14 Vester Nebel, Koldingvej Areal Antal grunde Ca. 10 ha. Ca. 70 parcelhuse

15 Om servicefunktioner i Vester Nebel Vester Nebel har dagligvarebutik og bager samt erhvervsområde, der er præget af håndværk, lager og værksteder. Om Kollektiv trafik Landsbyen betjenes af 2 regionale busforbindelser. Skolebussen kører på skoledage og kan benyttes af alle borgere. Om børnepasning, skole og SFO Vester Nebel har folkeskole med 7 klassetrin, Vester Nebel skole Ca. 220 elever - med SFO-ordning. Der er en integreret institution i distriktet, der er normeret til 24 vuggestuebørn og 108 børnehavebørn. Udstykningen understøtter skolen og kan medføre behov for udbygning af institution på sigt. Om infrastruktur Udstykningen medfører ingen særlig infrastrukturudbygning. Om fritiden Byen har et rigt foreningsliv og et stort antal fritidsforeninger. Særlige forhold Stor efterspørgsel på udstykningen i Elkærholmparken 6 grunde tilbage.

16 Vamdrup, Hvidkærgårdsparken Areal Antal grunde Ca. 6,2 ha. Ca. 45 parcelhuse

17 Om servicefunktioner i centerbyen Vamdrup Vamdrup har et bredt udbud af dagligvare- og udvalgsvarebutikker. Desuden er der omfattende erhvervsliv indenfor industri, produktion og grossisthandel. Om Kollektiv trafik Vamdrupområdet forsynes af busser med 1 regional og 1 lokal rute. Herudover er der 2 skolebusruter, som kun kører på skoledagene. Vamdrup by betjenes af tog mod syd mod Padborg og mod Sønderborg én gang i timen. Om børnepasning, skole og SFO Vamdrup har 1 folkeskole med 10 klassetrin samt specialcenter, Vamdrup Skole ca. 763 elever - med tilhørende SFO-ordning. Der er 2 daginstitutioner i byen med plads til 24 vuggestuebørn og 176 børnehavebørn. Udstykningen understøtter skole og institutioner. Om infrastruktur Udstykningen medfører behov for etablering af cykelsti/bane fra rundkørslen til Hvidkærgårdsparken. Desuden behov for vejudvidelse og fortov på den nederste del af Hvidkærgårdsparken mod Tøndervej. Om fritiden I Vamdrup ligger halanlægget Arena Syd med tilhørende sportsplads og i tilknytning hertil Kongaa-badet. Særlige forhold Privat udstykning undervejs i Bastrup øst for Hvidkærgårdsparken.

18 Christiansfeld, Steenbjerg Areal Antal grunde Ca. 2,6 ha. Ca. 18 parcelhuse

19 Om servicefunktioner i centerbyen Christiansfeld Byen har dagligvarebutikker, småbutikker og håndværksvirksomheder som dækker størstedelen af den lokale forsyning samt et mindre opland. Om Kollektiv trafik Christiansfeld forsynes primært med busser med ruten mellem Kolding og Haderslev. Herudover er kører skolebusser primært på skoledage. Om børnepasning, skole og SFO Christiansfeld har folkeskole med 10 klassetrin, Christiansfeld Skole ca. 486 elever - med SFOordning. Der findes 3 daginstitutioner i byen med plads til 24 vuggestuebørn og 231 børnehavebørn. Udstykningen understøtter skole og institutioner. Om infrastruktur Udstykningen medfører intet behov for udbygning af infrastruktur. Om fritiden I byen findes 2 udendørs sportspladser, idrætshal ved Cuben og 3 gymnastiksale. Særlige forhold Der er pt. 16 grunde tilbage i Steenbjergudstykningen.

20 V/Buhlsvej, Viuf Areal Antal grunde Ca. 7,3 ha. Ca. 50 parcelhuse

21 Om servicefunktioner i landsbyen Viuf Der findes ingen dagligvarebutikker i Viuf. Udover landbrugserhvervene er der forskellige liberale små-erhverv. Om Kollektiv trafik Den kollektive trafik er bygget op omkring busruten Vejle-Kolding. Om børnepasning, skole og SFO Der er folkeskole mellem Almind og Viuf., Almind-Viuf Fællesskole, som har 10 klassetrin ca. 506 elever - med tilhørende SFO-ordning. Der findes 2 daginstitutioner med plads til 110 børnehavebørn. Udstykningen understøtter skole og institutioner. Om infrastruktur Udstykningen medfører intet behov for udbygning af infrastruktur. Om fritiden Der er et aktivt foreningsliv i landsbyen bl.a. repræsenteret af Viuf Medborgerforening. Alminde-Viuf Gymnastik- og Idrætsforening har ca. 800 medlemmer fordelt på gymnastik, håndbold, badminton og fodbold. Særlige forhold Viuf indgår i landsbysamarbejde med Almind de 2 bysamfund er knyttet sammen af et offentligt område med børnehave, skole, sportshal og idrætsfaciliteter.

22 V/Hejls Landevej, Hejls Areal Ca. 7 ha. Antal grunde Ca. 45 parcelhuse

23 Om servicefunktioner i landsbyen Hejls Hejls har en lokal dagligvareforretning. Områdets erhvervsliv er præget af landbrug, turisme, håndværksvirksomheder og mindre industri. Desuden er der butikker og handel i både Hejls og Hejlsminde. Om Kollektiv trafik Hejls betjenes af 1 lokal busrute. Skolebussen kører på skoledage og kan benyttes af alle borgere. Om børnepasning, skole og SFO Sjølund-Hejls har folkeskole, Sjølund-Hejls Skole med ca. 130 elever - med 7 klassetrin med SFO-ordning. Der er 1 daginstitution med plads til 84 børnehavebørn og 12 vuggestuebørn. Udstykningen understøtter skole og institution Om infrastruktur Udstykningen medfører intet behov for udbygning af infrastruktur. Om fritiden Hejls-Hejlsminde har et levende og aktivt forenings og kulturliv. Der er hele 34 foreninger i området. Særlige forhold Der er pt. ingen efterspørgsel på grunde i Hejls.

24 Ødis Areal Antal grunde Ca.? ha. Ukendt

25 Sønder Bjert Areal Antal grunde ca.? ha. Ukendt

26 Sønder Stenderup Areal Antal grunde ca.? ha. Ukendt

27

FÆLLESMØDE DEN 20. NOVEMBER ØKONOMIUDVALGET, PLAN-, BOLIG- OG MILJØUDVALGET OG TEKNIK- OG KLIMAUDVALGET

FÆLLESMØDE DEN 20. NOVEMBER ØKONOMIUDVALGET, PLAN-, BOLIG- OG MILJØUDVALGET OG TEKNIK- OG KLIMAUDVALGET FÆLLESMØDE DEN 20. NOVEMBER ØKONOMIUDVALGET, PLAN-, BOLIG- OG MILJØUDVALGET OG TEKNIK- OG KLIMAUDVALGET Konklusioner fra Exometric Priser: Høj betalingsvillighed Søgning: Stor søgning uforløst potentiale

Læs mere

Kontornotits. Emne: Gratis busser til skole og institutionsbørn - Odense model

Kontornotits. Emne: Gratis busser til skole og institutionsbørn - Odense model Kontornotits By- og Udviklingsforvaltningen Trafik Dato 7. april 2017 Sagsnr. 16/16880 Løbenr. 189611/16 Sagsbehandler Karina Mortensen Direkte telefon 79 79 14 26 E-mail moka@kolding.dk Emne: Gratis busser

Læs mere

Resultater, almenområdet Bilag 1. Alminde-Viuf Fællesskole. Christiansfeld Skole. Brændkjærskolen. Bramdrup Skole. Max. (almen) Bakkeskolen

Resultater, almenområdet Bilag 1. Alminde-Viuf Fællesskole. Christiansfeld Skole. Brændkjærskolen. Bramdrup Skole. Max. (almen) Bakkeskolen 1. Skolen 1a. Klassetrin skolen udbyder 1b. Antal spor, gennemsnitligt 1c. Antal elever pr. klasse, gennemsnitligt 1.d Antal elever i alt Landsgnst. (alem- og specialområdet) Gnst. Kolding (almen- og specialområdet)

Læs mere

Kontornotits. Emne: Orientering af TU d. 6. juni 2016 vedr. køreplanændringer for køreplanåret 2016/2017

Kontornotits. Emne: Orientering af TU d. 6. juni 2016 vedr. køreplanændringer for køreplanåret 2016/2017 Kontornotits By- og Udviklingsforvaltningen Trafik Dato 25. maj 2016 Sagsnr. 15/5128 Løbenr. 92316/16 Sagsbehandler Karina Mortensen Direkte telefon 79 79 14 26 E-mail moka@kolding.dk Emne: Orientering

Læs mere

UDVALGSPOLITIK FOR PLAN- OG BOLIGUDVALGET

UDVALGSPOLITIK FOR PLAN- OG BOLIGUDVALGET UDVALGSPOLITIK FOR PLAN- OG BOLIGUDVALGET Udvalgspolitik for plan og boligudvalget 2014 Baggrund Denne udvalgspolitik for Plan- og Boligudvalget er skabt i fællesskab af politikere, samarbejdspartnere

Læs mere

Kvalificeret buffer omkring byerne i Kolding Kommune

Kvalificeret buffer omkring byerne i Kolding Kommune Kvalificeret buffer omkring byerne i Kolding Kommune Udlægning af buffere (I-V) omkring de større byer er tegnet efter følgende fælles retningslinjer: I: En buffer på 2 km om Vejle, Fredericia og Kolding:

Læs mere

Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for folkeskolerne august Alminde-Viuf Fællesskole. Bilag 1.01.

Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for folkeskolerne august Alminde-Viuf Fællesskole. Bilag 1.01. 2. Bakkeskolen Bilag 1.02 1. Alminde-Viuf Fællesskole Bilag 1.01 A Nyindretning for administration. 1.400 1.400 0 1.400 0 1.400 0 0 0 0 0 3. Bramdrup Skole Udviklings planen Bilag 1.03 C Udendørs aktivitetsområde

Læs mere

FAKTA-ARK om Sydtrafiks kørsel i Kolding Kommune

FAKTA-ARK om Sydtrafiks kørsel i Kolding Kommune FAKTA-ARK om Sydtrafiks kørsel i Kolding Kommune Udbuddet af kollektiv bustrafik i kommunen En målestok, for hvor stort udbuddet af kollektiv trafik er, er antallet af køreplantimer pr. år altså hvor mange

Læs mere

Kommuneplan 2009 - Introduktion

Kommuneplan 2009 - Introduktion Kommuneplan 2009 - Introduktion Disposition: Forudsætninger for kommuneplanen Trekantområdets planstrategi og hovedstruktur Koldings egen strategi og hovedstruktur Områdeplanlægning Udviklingsperspektiver

Læs mere

-Bestilling af PR-pakke

-Bestilling af PR-pakke 2014 36073 Alminde-Viuf GIF, gymnastik - svar Orientering om behandling YKTRJD 27-02-2014 2014 3678 U Åben ansøgning modtaget af sag 2014 35673 Mona Bruun Enevoldsen - Bestilling af PRpakke Dansens Dag

Læs mere

Dataindsamling vedr. eftermiddagstilbud for klasse i skoleåret 2014/2015

Dataindsamling vedr. eftermiddagstilbud for klasse i skoleåret 2014/2015 Dataindsamling vedr. eftermiddagstilbud for 4.-6. klasse i skoleåret 2014/2015 1 2 Indhold Eftermiddagstilbud for børn i 4.-6.klasse 2014/2015... 4 Antal børn i 4.-6. klasse og tilslutning i eftermiddagstilbud...

Læs mere

Landsbyudvikling: Procesplan og Invitation til Borgermøder

Landsbyudvikling: Procesplan og Invitation til Borgermøder Landsbyudvikling: Procesplan og Invitation til Borgermøder Visionære Borgermøder om Landsbyudvikling i Sjelle og Omegn Tovholder: Sjelle Bylaug Procesplan for Sjelle: 10. april 2018 kl. 19:30 i Sjelle

Læs mere

04 Vonsild. Trafikstruktur

04 Vonsild. Trafikstruktur Vonsild ligger som et selvstændigt byområde omgivet af åbent land. Kun erhvervsområder er ved Tankedalsvej og Sdr Ringvej knyttet til Kolding By. Boligbebyggelsen er samlet om lokalcentret nær kirken og

Læs mere

Dronningborg. Udviklingsareal Tjærby dige Lokalplan 557

Dronningborg. Udviklingsareal Tjærby dige Lokalplan 557 Dronningborg Udviklingsareal Tjærby dige Lokalplan 557 Byens bedste beliggenhed Kongelig udsigt Dronningborg Bydelen Dronningborg er beliggende i den nordøstlige del af Randers By og er et af de mest attraktive

Læs mere

Journalår Dokumenttitel Indhold Sagsbehandler Dokumentdato Sagsår Sagsløbenr. Dokumenttype Aktindsigt

Journalår Dokumenttitel Indhold Sagsbehandler Dokumentdato Sagsår Sagsløbenr. Dokumenttype Aktindsigt Søgekriterier Søg i: BUF Børne- og Uddannelsesforvaltningen Journalår Dokumenttitel Indhold Sagsbehandler Dokumentdato Sagsår Sagsløbenr. Dokumenttype Aktindsigt 2017 Dalby GF, fodbold - for 2016 YKULDA

Læs mere

Journalår Løbenr. Dokumenttitel Indhold Sagsbehandler Dokumentdato Sagsår Sagsløbenr. Dokumenttype Aktindsigt

Journalår Løbenr. Dokumenttitel Indhold Sagsbehandler Dokumentdato Sagsår Sagsløbenr. Dokumenttype Aktindsigt Søgekriterier Søg i: BUF Børne- og Uddannelsesforvaltningen Efter dokumenter af typen: I 2014 132603 Brevdueforeningen Kolding - YKULDA 06-01-2014 2012 26286 I Åben 2014 132562 Brevdueforeningen DANA -

Læs mere

Notat om planforhold og anvendelsesmuligheder for Gjerlev-Enslev Skole

Notat om planforhold og anvendelsesmuligheder for Gjerlev-Enslev Skole Notat om planforhold og anvendelsesmuligheder for Gjerlev-Enslev Skole ndv ej Nyere parcel- og rækkehuse Rekreativt område Bolig område Den gamle landsby Fremtidig byzone Bolig område Til R and ers Ce

Læs mere

Afdelingsnr. (Prisme) Elbek & Vejrup Adresse Postnr & By

Afdelingsnr. (Prisme) Elbek & Vejrup Adresse Postnr & By Oversigt pr. 03.03.16 Søg med ctrl+f Afdelingsnr. (Prisme) Elbek & Vejrup Adresse Postnr & By EAN-nr. Forvaltning Navn/Afdeling/inst./LOS-betegnelse By- og Udviklingsforvaltningen 5798005310105 By- og

Læs mere

Søgekriterier BUF Børne- og Uddannelsesforvaltningen Efter dokumenter af typen: I Journal dato: 24-10-2014

Søgekriterier BUF Børne- og Uddannelsesforvaltningen Efter dokumenter af typen: I Journal dato: 24-10-2014 Søgekriterier Søg i: BUF Børne- og Uddannelsesforvaltningen Efter dokumenter af typen: I Journal dato: 24-10-2014 2014 181168 VASK (Viuf Alminde Spejlrefleks Årsopgørelse for 2014 YKULDA 30-09-2014 2013

Læs mere

Boligudbygningsplaner, prisstruktur og markedsforventninger

Boligudbygningsplaner, prisstruktur og markedsforventninger Boligudbygningsplaner, prisstruktur og markedsforventninger Kolding Kommune, 2011 1 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Befolkningsprognose 2011-2024... 4 Prognosens hovedresultater... 4 Arealudlæg i Kolding

Læs mere

Byskitser Kommuneplan , hæfte 2

Byskitser Kommuneplan , hæfte 2 Byskitser Kommuneplan 2013-2025, hæfte 2 Vedtaget af Viborg Byråd den 22. maj 2013 BILLEDE placeres her Om plansystemet Dette hæfte om byskitser er en del af Kommuneplan 2013 2025 for Viborg Kommune. I

Læs mere

Dokumenttitel Indhold Sagsbehandler Dokumentdato Sagsår Sagsløbenr. Dokumenttype Aktindsigt

Dokumenttitel Indhold Sagsbehandler Dokumentdato Sagsår Sagsløbenr. Dokumenttype Aktindsigt Søgekriterier Søg i: Journalå r BUF Børne- og Uddannelsesforvaltningen Dokumenttitel Indhold Sagsbehandler Dokumentdato Sagsår Sagsløbenr. Dokumenttype Aktindsigt De grønne pigespejdere Strandhuse gruppe

Læs mere

Fotos: Karl Petersen m. fl.

Fotos: Karl Petersen m. fl. 1 Fotos: Karl Petersen m. fl. Øster Lindet Lokalråd Udviklingsplanen tager udgangspunkt i holdninger tilkendegivet på borgermødet d. 26. maj. Forord: Øster Lindet vil gerne med eksemplets magt vise, at

Læs mere

Kontornotits. Opsamling på baggrund af Styregruppens dialogmøder med fritidsklubberne

Kontornotits. Opsamling på baggrund af Styregruppens dialogmøder med fritidsklubberne Kontornotits Børne- og Uddannelsesforvaltningen Opsamling på baggrund af Styregruppens dialogmøder med fritidsklubberne Dato 19. april 2016 Sagsbehandler Gert Mølgaard Direkte telefon 79 79 18 15 E-mail

Læs mere

Journalår Dokumenttitel Indhold Sagsbehandler Dokumentdato Sagsår Sagsløbenr. Dokumenttype Aktindsigt

Journalår Dokumenttitel Indhold Sagsbehandler Dokumentdato Sagsår Sagsløbenr. Dokumenttype Aktindsigt Søgekriterier Søg i: BUF Børne- og Uddannelsesforvaltningen Journalår Dokumenttitel Indhold Sagsbehandler Dokumentdato Sagsår Sagsløbenr. Dokumenttype Aktindsigt Munkebos svømmeklub for kvinder - Oplysninger

Læs mere

Repræsentantskabsmøde i Skødstrup Fællesråd. Torsdag den 13. november kl. 19.30 i Multisalen, Midtpunktet

Repræsentantskabsmøde i Skødstrup Fællesråd. Torsdag den 13. november kl. 19.30 i Multisalen, Midtpunktet Repræsentantskabsmøde i Skødstrup Fællesråd Torsdag den 13. november kl. 19.30 i Multisalen, Midtpunktet Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Forretningsudvalgets beretning. 3. Behandling af indkomne forslag:

Læs mere

Pakke 855, Kolding Nordøst-Sydøst

Pakke 855, Kolding Nordøst-Sydøst Pakke 855, Kolding Nordøst-Sydøst Generelle oplysninger: Kontraktform: A Kontraktstart: 29. juni 2013 1 Kontraktløbetid: 2 år 2 Antal vognløb / busser: 5 Primære ruter: 254, 532, 533, 534 Antal køreplantimer/år:

Læs mere

Journalår Dokumenttitel Indhold Sagsbehandler Dokumentdato Sagsår Sagsløbenr. Dokumenttype Aktindsigt

Journalår Dokumenttitel Indhold Sagsbehandler Dokumentdato Sagsår Sagsløbenr. Dokumenttype Aktindsigt Søgekriterier Søg i: BUF Børne- og Uddannelsesforvaltningen Journalår Dokumenttitel Indhold Sagsbehandler Dokumentdato Sagsår Sagsløbenr. Dokumenttype Aktindsigt Bjert Idrætsforening - Anmodning om yderligere

Læs mere

Byskitser Kommuneplan , hæfte 2

Byskitser Kommuneplan , hæfte 2 Byskitser Kommuneplan 2013-2025, hæfte 2 Vedtaget af Viborg Byråd den 22. maj 2013 BILLEDE placeres her Om plansystemet Dette hæfte om byskitser er en del af Kommuneplan 2013 2025 for Viborg Kommune. I

Læs mere

Byskitser Kommuneplan , hæfte 2

Byskitser Kommuneplan , hæfte 2 Byskitser Kommuneplan 2013-2025, hæfte 2 Vedtaget af Viborg Byråd den 22. maj 2013 BILLEDE placeres her Om plansystemet Dette hæfte om byskitser er en del af Kommuneplan 2013 2025 for Viborg Kommune. I

Læs mere

Bevaringsværdige bygninger

Bevaringsværdige bygninger 22. Tofterup 22.01 Starup-Tofterup By Bevaringsværdige bygninger Rammer 22.01 Starup-Tofterup By Status Starup-Tofterup er en lokalby med udviklingspotentiale indenfor bosætning og turisme. Byen ligger

Læs mere

Afdelingsnr. (Prisme) Elbek & Vejrup Adresse Postnr & By

Afdelingsnr. (Prisme) Elbek & Vejrup Adresse Postnr & By Oversigt pr. 06.08.15 Søg med ctrl+f Afdelingsnr. (Prisme) Elbek & Vejrup Adresse Postnr & By EAN-nr. Forvaltning Navn/Afdeling/inst./LOS-betegnelse By- og Udviklingsforvaltningen 5798005310105 By- og

Læs mere

TEKNIK & MILJØ 16 STRATEGISK MØDE OM BYPLANLÆGNING. Fra vision Til vækst

TEKNIK & MILJØ 16 STRATEGISK MØDE OM BYPLANLÆGNING. Fra vision Til vækst TEKNIK & MILJØ 16 STRATEGISK MØDE OM BYPLANLÆGNING Fra vision Til vækst KOLDING En historisk by i historisk vækst BYUDVIKLING Grobund for bosætning BYUDVIKLING Projekter i støbeskeen mere end 1000 nye

Læs mere

Referat for: Kolding Provstiudvalg. PU møde 26. august 2014. Kl. 14.00 Mødested: Provstihuset

Referat for: Kolding Provstiudvalg. PU møde 26. august 2014. Kl. 14.00 Mødested: Provstihuset Referat for: Kolding Provstiudvalg PU møde 26. august 2014. Kl. 14.00 Mødested: Provstihuset Mødepunkt Beslutning 1 Budget 2015 Foreløbig budgett 2015 tilrettet og klar til budgetsamråd. 2 Ansøgning om

Læs mere

Erhvervspolitisk Handlingsplan 2015/2016 midtvejsstatus

Erhvervspolitisk Handlingsplan 2015/2016 midtvejsstatus midtvejsstatus med Innovation designtænkning Living Design Lab (BornholmerPakhuset) Åbning idriftsættelse Brobygning mellem erhvervsliv uddannelsesinstitutioner Ultimo 2015 Business Kolding Designsekretariatet

Læs mere

Ændringer til Forslag til Kommuneplan Kommuneplanens byudviklingsområder. Kolding Kommune

Ændringer til Forslag til Kommuneplan Kommuneplanens byudviklingsområder. Kolding Kommune Mat i for eriale b part indelse shø ring Ændringer til Forslag til Kommuneplan 2017-2029 Kommuneplanens byudviklingsområder Kolding Kommune September 2017 2 Ændringer til forslag til Kommuneplan 2017-2029

Læs mere

Byskitser Kommuneplan , hæfte 2

Byskitser Kommuneplan , hæfte 2 Byskitser Kommuneplan 2013-2025, hæfte 2 Vedtaget af Viborg Byråd den 22. maj 2013 BILLEDE placeres her Om plansystemet Dette hæfte om byskitser er en del af Kommuneplan 2013 2025 for Viborg Kommune. I

Læs mere

Byskitser Kommuneplan , hæfte 2

Byskitser Kommuneplan , hæfte 2 Byskitser Kommuneplan 2013-2025, hæfte 2 Vedtaget af Viborg Byråd den 22. maj 2013 BILLEDE placeres her Om plansystemet Dette hæfte om byskitser er en del af Kommuneplan 2013 2025 for Viborg Kommune. I

Læs mere

Resterer jan jan jan jan jan jan Alminde-Viuf Fællesskole 0 15.

Resterer jan jan jan jan jan jan Alminde-Viuf Fællesskole 0 15. Bilag 2.00 Skolerne i alt Udviklingsplan i alt Igangværende arb. 2 - SKOLEUDBYGNING VAMDRUP MODEL B jan. 10 2010 jan. 10 2011 jan. 10 2012 jan. 10 2013 jan. 10 2014 jan. 07 2015-21 1 Alminde-Viuf Fællesskole

Læs mere

Erhvervsanalyse. Favrskov Kommune Erhvervskonference

Erhvervsanalyse. Favrskov Kommune Erhvervskonference Erhvervsanalyse Favrskov Kommune Erhvervskonference 17. juni 2015 Formål Analysen har til formål at: Supplere og nuancere de landsdækkende og tidligere lokale analyser Afdække de lokale rammer og vilkår

Læs mere

VÆGGEN DIT BIDRAG. Vi har bedt lokalrådene fortælle med 200 anslag, hvad der er vigtigt at arbejde med lige nu og i 2019.

VÆGGEN DIT BIDRAG. Vi har bedt lokalrådene fortælle med 200 anslag, hvad der er vigtigt at arbejde med lige nu og i 2019. VÆGGEN Vi har bedt lokalrådene fortælle med 200 anslag, hvad der er vigtigt at arbejde med lige nu og i 2019. VÆGGEN er en del af den gensidige orientering mellem kommune og lokalråd om, hvilken udvikling

Læs mere

Byskitser Kommuneplan , hæfte 2

Byskitser Kommuneplan , hæfte 2 Byskitser Kommuneplan 2013-2025, hæfte 2 Vedtaget af Viborg Byråd den 22. maj 2013 BILLEDE placeres her Om plansystemet Dette hæfte om byskitser er en del af Kommuneplan 2013 2025 for Viborg Kommune. I

Læs mere

FRITIDS- OG IDRÆTSPOLITIK Drift, serviceudgifter

FRITIDS- OG IDRÆTSPOLITIK Drift, serviceudgifter Indledning Området administreres af Kultur- og Fritidsudvalget. Området omfatter drift af kommunale fritids-/ idrætsfaciliteter, tilskud til drift af ikke kommunale fritids-/idrætsfaciliteter samt tilskud

Læs mere

Oplysninger om gennemførte timer i Ansøgning om tilskud til udskiftning YKULDA I Åben

Oplysninger om gennemførte timer i Ansøgning om tilskud til udskiftning YKULDA I Åben Søg i: BUF Børne- og Uddannelsesforvaltningen Journalår Dokumenttitel Indhold Sagsbehandler Dokumentdato Sagsår Sagsløbenr. Dokumenttype Aktindsigt 2015 KIF Brydning ansøgning Ansøgning om tilskud til

Læs mere

Føvling Stenderup - Tobøl

Føvling Stenderup - Tobøl Føvling Stenderup - Tobøl Udviklingsplan 2020 Føvling Stenderup Tobøl du mener, jeg mener, vi gør.. Indhold.: Indhold & Forord Historie Lokal analyse Befolkningsanalyse & Input Vision 2020 & Strategi Afslutning..

Læs mere

Byskitser Kommuneplan , hæfte 2

Byskitser Kommuneplan , hæfte 2 Byskitser Kommuneplan 2013-2025, hæfte 2 Vedtaget af Viborg Byråd den 22. maj 2013 BILLEDE placeres her Om plansystemet Dette hæfte om byskitser er en del af Kommuneplan 2013 2025 for Viborg Kommune. I

Læs mere

KILDESKOVEN UDSTYKNINGSPROJEKT VED BENLØSE SKOVBY

KILDESKOVEN UDSTYKNINGSPROJEKT VED BENLØSE SKOVBY KILDESKOVEN UDSTYKNINGSPROJEKT VED BENLØSE SKOVBY RINGSTED KOMMUNE I RIVENDE UDVIKLING Kender man lidt til Ringsted, forstår man godt hvorfor det er en kommune i rivende udvikling. Erhvervslivet er i stærk

Læs mere

Plan og Byg. Januar Kommuneplantillæg nr. 16 til Slagelse kommuneplan 2013 FORSLAG

Plan og Byg. Januar Kommuneplantillæg nr. 16 til Slagelse kommuneplan 2013 FORSLAG Plan og Byg Januar 2015 Kommuneplantillæg nr. 16 til Slagelse kommuneplan 2013 FORSLAG Redegørelse for udlæg af nyt bydelscenter ved Ndr. Ringgade/Valbyvej i Slagelse Kommuneplantillæg nr. 16 omfatter

Læs mere

Skal kommuneplanens rammer for detailhandel i Rønne ændres? Høringsfrist 12. august 2013

Skal kommuneplanens rammer for detailhandel i Rønne ændres? Høringsfrist 12. august 2013 Skal kommuneplanens rammer for detailhandel i Rønne ændres? Høringsfrist 12. august 2013 Teknik & Miljø, juni 2013 1 DEBATOPLÆG - Skal kommuneplanens rammer for detailhandel i Rønne ændres? Baggrund Bornholms

Læs mere

Journalår Dokumenttitel Indhold Sagsbehandler Dokumentdato Sagsår Sagsløbenr. Dokumenttype Aktindsigt

Journalår Dokumenttitel Indhold Sagsbehandler Dokumentdato Sagsår Sagsløbenr. Dokumenttype Aktindsigt Søgekriterier Søg i: BUF Børne- og Uddannelsesforvaltningen Journalår Dokumenttitel Indhold Sagsbehandler Dokumentdato Sagsår Sagsløbenr. Dokumenttype Aktindsigt 2018 Ulla Dahl Jørgensen - Ansøgning om

Læs mere

LUNDERSKOV BORGERPLAN

LUNDERSKOV BORGERPLAN LUNDERSKOV BORGERPLAN Sidst vi mødtes var opgaven at få ideer på bordet. I dag handler det om at prioritere. Ideerne fra sidst er samlet under otte emner. Start med at udfylde stemmesedlen for de emner,

Læs mere

Detailhandel i bydelscentre i Viborg by

Detailhandel i bydelscentre i Viborg by Detailhandel i bydelscentre i Viborg by Bilag nr. 1 til Økonomiudvalgets møde den 15. maj 2013 Som frikommuneforsøg godkendes, at Viborg Byråd ved afgrænsning af bydelscentre i Viborg by kan fravige planlovens

Læs mere

ORIENTERINGSMØDE 21. JANUAR Velkommen. Orienteringsmøde for rådgivere, entreprenører og håndværkere

ORIENTERINGSMØDE 21. JANUAR Velkommen. Orienteringsmøde for rådgivere, entreprenører og håndværkere ORIENTERINGSMØDE 21. JANUAR 2016 Velkommen Orienteringsmøde for rådgivere, entreprenører og håndværkere TILBAGEBLIK Bosætning i Kolding Befolkningsudviklingen i Kolding Kommune 2010-2015 901 728 510

Læs mere

Starup - Tofterup 22. TOFTERUP KOMMUNEPLAN 2013

Starup - Tofterup 22. TOFTERUP KOMMUNEPLAN 2013 Starup - Tofterup 22. TOFTERUP KOMMUNEPLAN 2013 VARDE KOMMUNE - RAMMEDEL - SEPTEMBER 2013 Kommuneplanens opbygning og retsvirkninger Kommuneplanens opbygning Kommuneplan 2013 består af: Hovedstruktur der

Læs mere

04. Billum Billum By. Bevaringsværdige bygninger. Rammer

04. Billum Billum By. Bevaringsværdige bygninger. Rammer 04. Billum 04.01 Billum By Bevaringsværdige bygninger Rammer 04.01 Billum By Status Billum er en lokalby med udviklingspotentiale indenfor bosætning og turisme. Billum ligger ca. 10 km vest for Varde

Læs mere

ØSTER LINDET XXX - 11

ØSTER LINDET XXX - 11 XXX - 9 10 - XXX ØSTER LINDET XXX - 11 ØSTER LINDET Øster Lindet er beliggende i den sydligste del af Vejen Kommune, ved Kolding-Tønder-landevej. Landskabet er karakteriseret ved at være et storbølget

Læs mere

10 Brændkjær - Dalby - Tved. 1013 Højhusene. 1014 Brændkjærgård. 1015 Mariesminde SÆRLIGE ANVENDELSES- BESTEMMELSER

10 Brændkjær - Dalby - Tved. 1013 Højhusene. 1014 Brændkjærgård. 1015 Mariesminde SÆRLIGE ANVENDELSES- BESTEMMELSER Bydelen markerer sig med Brændkjærkirkens stejle tagform og højhusene ved fjorden. Herfra breder bebyggelsen sig op over terrænet til den højtliggende Agtrupvej og videre mod syd til Dalby Møllebæk. Bydelens

Læs mere

FRITIDS- OG IDRÆTSPOLITIK Drift, serviceudgifter

FRITIDS- OG IDRÆTSPOLITIK Drift, serviceudgifter Indledning Området administreres af Kultur- og Fritidsudvalget. Området omfatter drift af kommunale fritids-/ idrætsfaciliteter, tilskud til drift af ikke kommunale fritids-/idrætsfaciliteter samt tilskud

Læs mere

Byskitser Kommuneplan , hæfte 2

Byskitser Kommuneplan , hæfte 2 Byskitser Kommuneplan 2013-2025, hæfte 2 Vedtaget af Viborg Byråd den 22. maj 2013 BILLEDE placeres her Om plansystemet Dette hæfte om byskitser er en del af Kommuneplan 2013 2025 for Viborg Kommune. I

Læs mere

Møde med nærdemokratiudvalget

Møde med nærdemokratiudvalget Møde med nærdemokratiudvalget 18. Januar 2012 EMNER Sammenhold Byudvikling Trafiksikkerhed Skolen 2 Byudvikling Sammenhold Byudvikling hvad ønsker Resenbro Lokalråd? Realisering af lokalplaner for golfgrundene

Læs mere

V I L I G S A T A L O G

V I L I G S A T A L O G 2 0 0 8 dviklingsrådet Hll Helle Øtd Øst dækker gerbæk ktorskoledistrikt t ikt. Heri ligger byerne Hjortkjær, Årre, Fåborg, gerbæk og tarup ofterup. er sidder i udviklingsråd dikli ådhll Helle Øt Øst:

Læs mere

SIKALEDDET. Ledige byggegrunde med direkte adgang til naturskønne omgivelser.

SIKALEDDET. Ledige byggegrunde med direkte adgang til naturskønne omgivelser. Ledige byggegrunde med direkte adgang til naturskønne omgivelser. Ledige boliggrunde tæt på by, indkøbsmuligheder, S-tog og med direkte adgang til fælleden. Dato 6.06.205 Version 0 Revideret - SIKALEDDET

Læs mere

Byskitser Kommuneplan , hæfte 2

Byskitser Kommuneplan , hæfte 2 Byskitser Kommuneplan 2013-2025, hæfte 2 Vedtaget af Viborg Byråd den 22. maj 2013 BILLEDE placeres her Om plansystemet Dette hæfte om byskitser er en del af Kommuneplan 2013 2025 for Viborg Kommune. I

Læs mere

2 Distrikt Holeby DISTRIKT HOLEBY

2 Distrikt Holeby DISTRIKT HOLEBY 2 Distrikt Holeby 17 2.1 Centerby - Holeby 18 Rammenr.: 355-C1 Rammenavn: Lokalcenter i Holeby Generelle anvendelsesbestemmelser: Lokalcenter - centerområde, butikker, boliger til helårsbeboelse, offentlige

Læs mere

Journalår Dokumenttitel Indhold Sagsbehandler Dokumentdato Sagsår Sagsløbenr. Dokumenttype Aktindsigt

Journalår Dokumenttitel Indhold Sagsbehandler Dokumentdato Sagsår Sagsløbenr. Dokumenttype Aktindsigt Søgekriterier Søg i: BUF Børne- og Uddannelsesforvaltningen Journalår Dokumenttitel Indhold Sagsbehandler Dokumentdato Sagsår Sagsløbenr. Dokumenttype Aktindsigt 2016 Lunderskov Teenklub - Ansøgning Ansøgning

Læs mere

Byskitser Kommuneplan , hæfte 2

Byskitser Kommuneplan , hæfte 2 Byskitser Kommuneplan 2013-2025, hæfte 2 Vedtaget af Viborg Byråd den 22. maj 2013 BILLEDE placeres her Om plansystemet Dette hæfte om byskitser er en del af Kommuneplan 2013 2025 for Viborg Kommune. I

Læs mere

Journalår Dokumenttitel Indhold Sagsbehandler Dokumentdato Sagsår Sagsløbenr. Dokumenttype Aktindsigt

Journalår Dokumenttitel Indhold Sagsbehandler Dokumentdato Sagsår Sagsløbenr. Dokumenttype Aktindsigt Søgekriterier Søg i: BUF Børne- og Uddannelsesforvaltningen Journalår Dokumenttitel Indhold Sagsbehandler Dokumentdato Sagsår Sagsløbenr. Dokumenttype Aktindsigt 2019 Mona Bruun Enevoldsen - SV: Tilbud

Læs mere

Landsbyudvikling: Procesplan og Invitation til Borgermøder

Landsbyudvikling: Procesplan og Invitation til Borgermøder Landsbyudvikling: Procesplan og Invitation til Borgermøder Visionære Borgermøde om Landsbyudvikling i Sjelle og Omegn Tovholder: Sjelle Bylaug Procesplan for Sjelle: Formålet med dette visionære borgermøde

Læs mere

Bevaringsværdige bygninger

Bevaringsværdige bygninger 18. Sig 18.01 Sig By 18.10 Åbent land Sig Bevaringsværdige bygninger Rammer 18.01 Sig By Status Sig er en lokalby med udviklingspotentiale indenfor bosætning og turisme. Byen ligger ca. 8 km nord for

Læs mere

Journalår Dokumenttitel Indhold Sagsbehandler Dokumentdato Sagsår Sagsløbenr. Dokumenttype Aktindsigt. Ansøgning om tilskud til

Journalår Dokumenttitel Indhold Sagsbehandler Dokumentdato Sagsår Sagsløbenr. Dokumenttype Aktindsigt. Ansøgning om tilskud til Søgekriterier Søg i: BUF Børne- og Uddannelsesforvaltningen Journalår Dokumenttitel Indhold Sagsbehandler Dokumentdato Sagsår Sagsløbenr. Dokumenttype Aktindsigt 2016 Ødis-Bramdrup civile Hundeførerforening

Læs mere

UDVALGSPOLITIK FOR PLAN- OG BOLIGUDVALGET 2014-2018

UDVALGSPOLITIK FOR PLAN- OG BOLIGUDVALGET 2014-2018 UDVALGSPOLITIK FOR PLAN- OG BOLIGUDVALGET 2014-2018 Fokusområder 2016-2017 UDVALGSPOLITIK FOR PLAN OG BOLIGUDVALGET 2014 BAGGRUND Denne udvalgspolitik for Plan- og Boligudvalget er skabt i fællesskab af

Læs mere

19. VESTER NEBEL SKOLE

19. VESTER NEBEL SKOLE Bind III 19. VESTER NEBEL SKOLE Koldingvej 2, 6040 Egtved Vester Nebel Skole udgøres af en række sammenbyggede ældre skolebygninger samt en nyere indskolingsafdeling. Senest er skolen som led i den forudgående

Læs mere

Photo: Stiig Hougesen. Joy Mogensen, borgmester i Roskilde Kommune

Photo: Stiig Hougesen. Joy Mogensen, borgmester i Roskilde Kommune Photo: Stiig Hougesen Byudvikling i Roskilde Kommune Joy Mogensen, borgmester i Roskilde Kommune Bygger på kommunens styrker og planstrategi Beliggenhed i smukt landskab Balanceret bystruktur Centralt

Læs mere

Kommuneplan 2009 Udvidelse af bymidteafgrænsningen i Ringe med kolonihavegrunden

Kommuneplan 2009 Udvidelse af bymidteafgrænsningen i Ringe med kolonihavegrunden Kommuneplan 2009 Udvidelse af bymidteafgrænsningen i Ringe med kolonihavegrunden I forbindelse med revision af kommuneplanen i Faaborg-Midtfyn Kommune ønsker kommunen at udvide bymidten med et område,

Læs mere

Land Bjerndrup Bjert-Stenderup By

Land Bjerndrup Bjert-Stenderup By Rød tekst = data fra 2015 Vandværkernes takster 2016 (Alle beløb er i kr. ekskl. moms og afgifter) Vandværk Tilslutningsbidrag Driftsbidrag / m³pris Aller 40.000 Vejstruprødvej lavere husnumre end 47:

Læs mere

Tillæg nr. 11 til Kommuneplanen 2013-2025 for Odense Kommune. Ændring af kommuneplanområde 10

Tillæg nr. 11 til Kommuneplanen 2013-2025 for Odense Kommune. Ændring af kommuneplanområde 10 Tillæg nr. 11 til Kommuneplanen 2013-2025 for Odense Kommune Thorslundsvej Ændring af kommuneplanområde 10 0 3 2 1 4 6 7 11 10 8 5 9 Hvad er en Kommuneplan? I henhold til lov om planlægning skal der for

Læs mere

Vækst og Plan. Maj 2015. Kommuneplantillæg nr. 13 til

Vækst og Plan. Maj 2015. Kommuneplantillæg nr. 13 til Vækst og Plan Maj 2015 Nykøbing Landevej Ndr.Ringgade Pilegårdsvej Sorøvej Skovsøviadukten Kommuneplantillæg nr. 13 til Slagelse Kommuneplan 2013 Redegørelse jf. planlovens 11e, stk. 4 Kommuneplantillæggets

Læs mere

Faaborg-Midtfyn Kommune

Faaborg-Midtfyn Kommune 5610 Assens 5642 Millinge 5683 Haarby 5620 Glamsbjerg 5631 Ebberup 5690 Tommerup 7190 Billund 6823 Ansager 7260 Sønder Omme 7250 Hejnsvig 7270 Stakroge 6740 Bramming 6710 Esbjerg V 6760 Ribe 6683 Føvling

Læs mere

ØDIS. Indkomne ansøgninger - Landsbypuljen

ØDIS. Indkomne ansøgninger - Landsbypuljen ØDIS ØDIS ØDIS ØDIS SKOLE ØDIS BRAMDRUP ØDIS BRAMDRUP ØDIS BRAMDRUP FOVSLET SJØLUND SJØLUND SJØLUND SJØLUND SJØLUND SJØLUND SJØLUND HEJLS/HEJLSMINDE HEJLS/HEJLSMINDE HEJLS/HEJLSMINDE DONS Sdr Bjert Sdr

Læs mere

Redegørelse for udvidelse af Ikast bymidte Side 1 af Sag nr.: Indhold 1. Baggrund og formål Læsevejledning Samm

Redegørelse for udvidelse af Ikast bymidte Side 1 af Sag nr.: Indhold 1. Baggrund og formål Læsevejledning Samm Redegørelse for udvidelse af Ikast bymidte Side 1 af 10 19.11.2018 Sag nr.: 118.7059 Indhold 1. Baggrund og formål... 1 2. Læsevejledning... 2 3. Sammenfatning... 3 4. Gældende planforhold... 5 5. Redegørelse

Læs mere

Nyt bybusnet Træder i kraft juni 2015

Nyt bybusnet Træder i kraft juni 2015 LOGO1TH_LS_POSrød Nyt bybusnet Træder i kraft juni 2015 1 2 Busserne starter tidligere om morgenen og slutter senere om aftenen Derfor nye bybusruter Se de vigtigste forbedringer og nye tiltag Det nuværende

Læs mere

LAG Favrskov, Landsbyrådet og Favrskov Kommune Projekt Udviklingsplaner og Landsbylokalplaner Resume af borgermøde i LADING

LAG Favrskov, Landsbyrådet og Favrskov Kommune Projekt Udviklingsplaner og Landsbylokalplaner Resume af borgermøde i LADING Indledning: LAG Favrskov, Landsbyrådet og Favrskov Kommune Projekt Udviklingsplaner og Landsbylokalplaner Resume af borgermøde i LADING Landbyrådsrepræsentanten fra Lading og Lokalrådet i Lading inviterede

Læs mere

Billum 04. BILLUM KOMMUNEPLAN 2013

Billum 04. BILLUM KOMMUNEPLAN 2013 Billum 04. BILLUM KOMMUNEPLAN 2013 VARDE KOMMUNE - RAMMEDEL - SEPTEMBER 2013 Kommuneplanens opbygning og retsvirkninger Kommuneplanens opbygning Kommuneplan 2013 består af: Hovedstruktur der angiver de

Læs mere

På de følgende sider vises forskellige oplysninger for Nørhalne området. Området er defineret som den østlige del af Biersted sogn.

På de følgende sider vises forskellige oplysninger for Nørhalne området. Området er defineret som den østlige del af Biersted sogn. Tal og fakta for Nørhalne området På de følgende sider vises forskellige oplysninger for Nørhalne området. Området er defineret som den østlige del af Biersted sogn. Byggeri Siden 2001 er der i området

Læs mere

BYGNINGSVEDLIGEHOLD SAMMENDRAG AF BUDGETOPLÆG 2015-2018 BERTRAM KNUDSENS HAVE. Kommunale Ejendomme april 2014

BYGNINGSVEDLIGEHOLD SAMMENDRAG AF BUDGETOPLÆG 2015-2018 BERTRAM KNUDSENS HAVE. Kommunale Ejendomme april 2014 BYGNINGSVEDLIGEHOLD BERTRAM KNUDSENS HAVE SAMMENDRAG AF BUDGETOPLÆG 2015-2018 OV1_Kvadrat_RØD Kommunale Ejendomme april 2014 BYGNINGSVEDLIGEHOLD BUDGETOPLÆG 2015-2018 1 2 BYGNINGSVEDLIGEHOLD BUDGETOPLÆG

Læs mere

Journalår Dokumenttitel Indhold Sagsbehandler Dokumentdato Sagsår Sagsløbenr. Dokumenttype Aktindsigt 2015 Christiansfeld Civile

Journalår Dokumenttitel Indhold Sagsbehandler Dokumentdato Sagsår Sagsløbenr. Dokumenttype Aktindsigt 2015 Christiansfeld Civile Søgekriterier Søg i: BUF Børne- og Uddannelsesforvaltningen Journalår Dokumenttitel Indhold Sagsbehandler Dokumentdato Sagsår Sagsløbenr. Dokumenttype Aktindsigt 2015 Christiansfeld Civile Ansøgning om

Læs mere

Journalår Dokumenttitel Indhold Sagsbehandler Dokumentdato Sagsår Sagsløbenr. Dokumenttype Aktindsigt

Journalår Dokumenttitel Indhold Sagsbehandler Dokumentdato Sagsår Sagsløbenr. Dokumenttype Aktindsigt Søgekriterier Søg i: BUF Børne- og Uddannelsesforvaltningen Journalår Dokumenttitel Indhold Sagsbehandler Dokumentdato Sagsår Sagsløbenr. Dokumenttype Aktindsigt 2018 Forplejning stragtegigruppemøde den

Læs mere

Journalår Løbenr. Dokumenttitel Indhold Sagsbehandler Dokumentdato Sagsår Sagsløbenr. Dokumenttype Aktindsigt 2014 169642 Kolding Børne- og

Journalår Løbenr. Dokumenttitel Indhold Sagsbehandler Dokumentdato Sagsår Sagsløbenr. Dokumenttype Aktindsigt 2014 169642 Kolding Børne- og Søgekriterier Søg i: BUF Børne- og Uddannelsesforvaltningen Efter dokumenter af typen: I 2014 168814 Bjert - Sjov Lørdag Bjert - Sjov Lørdag YKTRJD 06-10-2014 2014 13270 I Åben 2014 168775 Dalby GF Volleyball

Læs mere

Regulativ for. i Kolding Kommune

Regulativ for. i Kolding Kommune REGULATIV 2008 Regulativ for i Kolding Kommune Regulativ for facader og skilte i Kolding Kommune 2008 37 Indhold 1 INDLEDNING 4 1.1 FORMÅL OG HENSIGT 4 1.2 REGULATIVETS OPBYGNING OG BRUG 4 1.3 LOVHJEMMEL

Læs mere

Bevaringsværdige bygninger

Bevaringsværdige bygninger 15. Nørre Nebel 15.01 Nørre Nebel By 15.10 Åbent land Nørre Nebel Bevaringsværdige bygninger Rammer 15.01 Nørre Nebel By Status Nørre Nebel er en områdeby med udviklingspotentialer inden for bosætning,

Læs mere

Ny byudvikling og ændrede arealudpegninger i Kolding Kommune - redegørelse marts 2016 (Kommuneplan 2017)

Ny byudvikling og ændrede arealudpegninger i Kolding Kommune - redegørelse marts 2016 (Kommuneplan 2017) Ny byudvikling og ændrede arealudpegninger i Kolding Kommune - redegørelse marts 2016 (Kommuneplan 2017) 1 2 Indhold Områder der ændrer anvendelse 1. Området ved Kolding Stadion...6 2. Lokalcenter på Agtrupvej

Læs mere

1 Godkendelse af endelige budgettet 2015 De indleverede budgetter for 2015 blev godkendt.

1 Godkendelse af endelige budgettet 2015 De indleverede budgetter for 2015 blev godkendt. Referat for: Kolding Provstiudvalg PU møde 25. november 2014. Kl. 14.00 Mødested: Provstihuset Mødepunkt Beslutning 1 Godkendelse af endelige budgettet 2015 De indleverede budgetter for 2015 blev godkendt.

Læs mere

Redegørelse for arealudlæg for Kommuneplan 2017

Redegørelse for arealudlæg for Kommuneplan 2017 Redegørelse for arealudlæg for Kommuneplan 2017 I Kommuneplan 2017 gennemføres enkelte ændringer af arealudlæg og dermed en ændring af de tilsvarende rammer. Herunder redegøres for de væsentligste ændringer:

Læs mere

Udviklingsplaner for de enkelte folkeskoler

Udviklingsplaner for de enkelte folkeskoler Indholdsfortegnelse 0. Generel orientering... 0.3 0.9 - Oversigt over skoledistrikter og folkeskoler i Kolding 1. Alminde-Viuf Fællesskole... 1.1 2. Bakkeskolen... 2.1 3. Bramdrup Skole... 3.1 4. Brændkjærskolen...

Læs mere

Redegørelse for udvidelse af den detailhandelsmæssige bymidteafgrænsning af Vildbjerg

Redegørelse for udvidelse af den detailhandelsmæssige bymidteafgrænsning af Vildbjerg BY, ERHVERV OG KULTUR Redegørelse for udvidelse af den detailhandelsmæssige bymidteafgrænsning af Vildbjerg Indledning Herning Kommune ønsker at omdanne dele af det tidligere kartoffelpakkeri, Danespo,

Læs mere

Roland 1-kursus den 12. - 19. april 2014 i Houens Odde

Roland 1-kursus den 12. - 19. april 2014 i Houens Odde Søgekriterier Søg i: Efter dokumenter af typen: BUF Børne- og Uddannelsesforvaltningen I 73541 KFUM og KFUK i Kolding - Oplysninger Oplysninger om foreningen YKULDA 30-04- 22608 I Åben om foreningen 73526

Læs mere

PLANHÆFTE FOR NÆSBJERG

PLANHÆFTE FOR NÆSBJERG KOMMUNEPLAN 2017 PLANHÆFTE FOR NÆSBJERG Kommune 1 14. Næsbjerg 14.01 Næsbjerg by Bevaringsværdige bygninger Rammer Kort materialet i dette planhæfte indeholder data fra Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering,

Læs mere

Investeringsoversigt Opdelt på udvalg 16. august 2010

Investeringsoversigt Opdelt på udvalg 16. august 2010 Investeringsoversigt 2011-2014 Opdelt på udvalg Beløb i 1.000 kr. (2011-priser) 2011 2012 2013 2014 Udgift Indtægt Udgift Indtægt Udgift Indtægt Udgift Indtægt Økonomiudvalget 52.356-6.100 27.855-12.789

Læs mere

Affald 212 Generelle rammebestemmelser 293 Afstandsklasser 127 Afstandszoner Erhverv Almene boliger 52 Antennemaster 240

Affald 212 Generelle rammebestemmelser 293 Afstandsklasser 127 Afstandszoner Erhverv Almene boliger 52 Antennemaster 240 7. INDEKS Indeks A Affald 212 Afstandsklasser 127 Afstandszoner Erhverv 126-130 Almene boliger 52 Antennemaster 240 Anvendelse Detaljerede rammebestemmelser 331 Hovedstruktur 73 Arbejdsmarked 124 Arealudlæg

Læs mere

Horne 09. HORNE KOMMUNEPLAN 2013

Horne 09. HORNE KOMMUNEPLAN 2013 Horne 09. HORNE KOMMUNEPLAN 2013 VARDE KOMMUNE - RAMMEDEL - SEPTEMBER 2013 Kommuneplanens opbygning og retsvirkninger Kommuneplanens opbygning Kommuneplan 2013 består af: Hovedstruktur der angiver de overordnede

Læs mere