Der henvises desuden til præsentationen fra mødet, som er offentliggjort via det digitale udbudssystem.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Der henvises desuden til præsentationen fra mødet, som er offentliggjort via det digitale udbudssystem."

Transkript

1 Referat 11. december 2017 Informationsmøde om Næste generation Digital Post Mandag den 11. december 2017 kl I DGI-byen, Tietgensgade 65, 1704, København V. Udbudsbekendtgørelse nr. 2017/S Dagsorden for mødet var følgende: 1. Formål og baggrund for udbuddet 2. Beskrivelse af ydelsen 3. Det digitale udbudssystem og ESPD 4. Kravmetodik 5. Plan for udbudsproces 6. Spørgsmål Der henvises desuden til præsentationen fra mødet, som er offentliggjort via det digitale udbudssystem. Alle spørgsmål stillet på mødet er samlet under punkt 6. Spørgsmål. Ad pkt. 1, Formål og baggrund for udbuddet Digitaliseringsstyrelsen (DIGST) gav en kort introduktion til udbuddet. Den eksisterende kontrakt ophører, og derfor skal løsningen nu i udbud. Digital Post er kritisk, digital infrastruktur, som muliggør kommunikation mellem borgere, virksomheder og det offentlige i Danmark. Digital Post er obligatorisk at anvende for borgere og virksomheder og har en meget stor udbredelses- og anvendelsesgrad. Digital Post indeholder personfølsomme informationer, og der er derfor høje sikkerhedskrav til løsningen. Det er vigtigt, at der er tillid til den samlede offentlige digitale infrastruktur. Centrale pejlemærker for Næste generation Digital Post er bl.a. øget offentligt ejerskab til rettigheder, fleksibilitet i videreudviklingen og modulopdelt anskaffelse af løsningen, jf. præsentationen. Ad pkt. 2, Beskrivelse af ydelsen DIGST orienterede om ydelsen og de vigtigste forretningsbehov blev præsenteret. Der henvises til præsentationen.

2 Side 2 af 6 Ad pkt. 3, Det digitale udbudssystem og ESPD Orientering om det digitale udbudssystem og vejledning for udfyldelse af ESPD. Proceduren for spørgsmål og svar blev også gennemgået. Se præsentationen for skærmbilleder og guidelines. Tekniske problemer: Såfremt der er spørgsmål til funktionalitet eller tekniske problemer ift. det digitale udbudssystem henvises til EU-Supply. Mail: dksupport@eu-supply.com eller telefonisk på: (+45) Kommunikation om udbuddet af Næste generation Digital Post: Al kommunikation om udbuddet foregår via det digitale udbudssystem. Der henvises til information i udbudsbekendtgørelse og udbudsbetingelser. Se konkret om spørgsmål/svar nedenfor. Spørgsmål og svar i det digitale udbudssystem: Alle spørgsmål til udbuddet stilles i spørgsmål/svar modulet i det digitale udbudssystem. Disse stilles ikke i beskedmodulet. Når ordregiver har svaret på spørgsmålet, vil svaret være synligt i spørgsmål/svar modulet. Der er allerede tilgængelige spørgsmål/svar. Frist for ansøgning om prækvalifikation og upload af ESPD: Fristen for anmodning om prækvalifikation og upload af ESPD er: den 3. januar 2018 kl Ansøgningen skal indgives på dansk. Ad pkt. 4, Kravmetodik Kort orientering om kravmetodikken anvendt i det offentliggjorte udbudsmateriale, jf. præsentationen. Ad pkt. 5, Plan for udbudsproces Orientering om forhandlingsfasen og foreløbig tidsplan for udbuddet. Forhandlingsfasen: Forhandlingsfasen løber fra modtagelse af ordregivers opfordring til at deltage i forhandlingerne og frem til opfordring til at give endeligt tilbud. DIGST har forbeholdt sig retten til at tildele kontrakten på baggrund af det indledende tilbud. Der er i dette udbud lagt op til én forhandlingsrunde. Fristen for afgivelse af indledende tilbud er den 2. marts 2018 kl via det digitale udbudssystem. Der blev henvist til udbudsbetingelserne, som beskriver forhandlingsfasen og rammerne herfor. Ad pkt. 6, Spørgsmål Følgende spørgsmål blev stillet af tilbudsgivere under mødet: 1) Under punkt 2, Beskrivelse af ydelsen: a. Spørgsmål: På Power Pointen står tal for hvor mange meddelelser, der i DP2 er sendt mellem det offentlige og borgere/virksomheder. Har I tal på hvor meget post, der er sendt i DP2 herudover, fra private?

3 Side 3 af 6 b. Svar: Det der udbydes nu, er løsningen til det offentliges digitale kommunikation. 2) Under punkt 2, Beskrivelse af ydelsen: a. Spørgsmål: Er det kun offentlige myndigheder, der må bruge løsningen? b. Svar: Ja, det er kun kommunikation fra og til de offentlige myndigheder, der udbydes med Næste generation Digital Post. 3) Under punkt 2, Beskrivelse af ydelsen: a. Spørgsmål: Hvornår offentliggøres grænseflader for eksterne fagsystemer, som skal omlægges i forbindelse med Næste generation Digital Post? b. Svar: Det bliver en trinvis proces. Der er fastsat krav om offentliggørelse 12 måneder før go-live. Men vi påtænker at begynde dialogen med myndighederne om omlægningen allerede nu. 4) Under punkt 2, Beskrivelse af ydelsen: a. Spørgsmål: Hvordan hænger eid-gatewayen sammen med log-in i løsningen? b. Svar: eid-gatewayen har netop været i udbud og skal til at blive udviklet. Den danske eid-gateway kommunikerer med de tilsvarende europæiske gateways og eid-løsninger, hvilket muliggør, at borgere fra andre europæiske lande kan tilkendegive, at de ønsker at logge på en dansk selvbetjeningsløsning som Digital Post med deres godkendte udenlandske ID. Lige nu pågår en afklaring af snitflader mellem gatewayen og selvbetjeningsløsningerne. 5) Under punkt 2, Beskrivelse af ydelsen: a. Spørgsmål: Hvordan bliver visningsklienter som borger.dk mv. lavet i fremtiden? Bliver der også en borger.dk-app? b. Svar: Den præcise udmøntning af brugergrænsefladerne i visningsklienterne er ikke fastlagt endnu. Næste generation Digital Post-projektet vil i samarbejde med visningsklienterne borger.dk og Virk fastlægge dette. Det er ikke hensigtsmæssigt allerede nu at skulle præcisere, hvilke krav til visning af posten, herunder eventuelle apps, der vil være i 2020 og frem. 6) Under punkt 2, Beskrivelse af ydelsen: a. Spørgsmål: Hvilke krav er der i forbindelse med de øvrige visningsklienter ud over borger.dk og Virk? b. Svar: Der er stillet krav om, at Digital Post-løsningen skal levere et åbent API, sådan at posten kan vises andre steder end på borger.dk og Virk. Analyser har vist, at dette er et behov blandt brugerne af Digital Post. Der vil blive stillet en række krav til blandt andet sikkerhed hos de øvrige visningsklienter. Disse krav er endnu ikke fastlagt. 7) Under punkt 2, Beskrivelse af ydelsen:

4 Side 4 af 6 a. Spørgsmål: Der er nogle forsendelsesmønstre som er tilladt, og andre som ikke er tilladt. Borger må ikke sende til borger, virksomhed må ikke sende til borger osv. Er det rigtigt forstået? b. Svar: Ja, det er korrekt. 8) Under punkt 2, Beskrivelse af ydelsen: a. Spørgsmål: Is it possible for delivery systems from service providers to deliver to the system? Is this also part of the tendering? b. Svar: No, that will not be possible in the short run. But we have an option in the contract to establish an edelivery access point. 9) Under punkt 2, Beskrivelse af ydelsen: a. Spørgsmål: Hvad er advisering? b. Svar: Advisering udgør information på sms eller til en bruger om, at nye Digital Post-meddelelser er tilgængelige i postkassen. 10) Under punkt 2, Beskrivelse af ydelsen: a. Spørgsmål: Har man overvejet andre former for advisering end sms og mail? b. Svar: Ikke pt. Løsningen er dog modelleret sådan, at dette er muligt på sigt. 11) Under punkt 2, Beskrivelse af ydelsen: a. Spørgsmål: Hvorfor er der stillet krav om, at drift af løsningen skal placeres i Danmark? Er dette ikke en ændring i forhold til udmeldingerne på seneste informationsmøde for leverandører? b. Svar: På seneste møde blev det nævnt at løsningens placering var under afklaring. Afklaringen har vist, at løsningen skal placeres i Danmark. Dette skyldes, at Digitaliseringsstyrelsen har vurderet, at der under kontrakten vil ske behandling af oplysninger omfattet af den såkaldte "krigsregel" i persondatalovens 41, stk. 4, og fremadrettet forslag til lov om databeskyttelsesloven 3, stk. 9, og bestemmelser udstedt i medfør heraf. De pågældende oplysninger må derfor ikke behandles, herunder opbevares, lagres og/eller tilgængeliggøres, uden for Danmark. Digital Post-løsningen er desuden i sin helhed vurderet til at være af særlig kritisk karakter for samfundet, hvorfor løsningen af hensyn til statens sikkerhed skal drives i Danmark. 12) Under punkt 2, Beskrivelse af ydelsen: a. Spørgsmål: Hvilke tanker har I gjort om personfølsomme data i forhold til support set-up, hvor der sendes data rundt mellem leverandører, eller hvor brugere uopfordret fremsender personfølsomme oplysninger til supporten? b. Svar: Det er kravstillet, at supportmedarbejderne ikke må kunne se følsomme personoplysninger i løsningen. Såfremt supporten kommer i besiddelse af følsomme personoplysninger i forbindelse med de henvendelser, de modtager fra brugerne, forventes det, at leverandøren

5 Side 5 af 6 kan håndtere det forsvarligt ved implementering af almindelige procedurer herfor. 13) Under punkt 3, ESPD: a. Spørgsmål: Er man forpligtet til at anvende underleverandører oplyst i ESPD? b. Svar: Svaret afhænger af, 1) om ansøgeren baserer sig på en underleverandørs formåen, eller 2) om ansøgeren alene har til hensigt at give en del af kontrakten i underleverance til en underleverandør. 1) Ansøgeren skal angive at basere sig på en underleverandørs formåen, hvis ansøgeren baserer sig på en underleverandørs økonomiske og finansielle formåen fsva. de økonomiske og finansielle mindstekrav, jf. ESPD, del IV, B, eller hvis ansøgeren baserer sig på en underleverandørs faglige og tekniske formåen fsva. de referencer som ansøgerne udvælges på baggrund af, jf. ESPD, del IV, C. Såfremt ansøgeren baserer sig på en underleverandørs faglige og tekniske formåen, er ansøgeren forpligtet til at anvende den pågældende underleverandør til udførelsen af tjenesteydelserne under kontrakten i det omfang, det følger af udbudslovens 144, stk. 3: Baserer en ansøger eller en tilbudsgiver sig på andre enheders uddannelsesmæssige og faglige kvalifikationer, jf. 155, nr. 7, eller faglige erfaringer vedrørende udførelsen af konkrete dele af bygge og anlægsarbejdet eller tjenesteydelserne, skal de konkrete dele af bygge- og anlægsarbejdet eller tjenesteydelserne udføres af den enhed, som ansøgeren eller tilbudsgiveren baserer sig på. 2) Hvis ansøgeren alene har til hensigt at give en del af kontrakten i underleverance til en underleverandør, er ansøger berettiget til men ikke forpligtet til - at angive dette i ESPD, del II, D. Hvis ansøgeren angiver i ESPD et at have til hensigt at give en del af kontrakten i underleverance til en underleverandør, vil dette som udgangspunkt ikke bevirke, at ansøgeren er forpligtet til at anvende den pågældende underleverandør til udførelsen af tjenesteydelserne under kontrakten, jf. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens vejledning om ESPD (juni 2017), s ) Under punkt 5, Plan for udbudsproces: a. Spørgsmål: Hvornår er frist for offentliggørelse af prækvalificerede leverandører? b. Svar: Det forventes meddelt den 26. januar ) Under punkt 5, Plan for udbudsproces:

6 Side 6 af 6 a. Spørgsmål: Er frist for spørgsmål/svar ikke den 20. december 2017? Der fremgår en anden dato på præsentationen. b. Svar: Vi opfordrer leverandørerne til at stille spørgsmål inden den 20. december, men den formelle seneste frist er den 28. december, jf. udbudsbekendtgørelsen. 16) Under punkt 6, Spørgsmål: a. Spørgsmål: Hvad betyder det, at I har stillet krav om geografisk ubegrænset brugsret? b. Svar: Den geografisk ubegrænsede brugsret betyder, at der ikke kan sættes geografiske rammer for brugen af løsningen. Det skal således for eksempel være muligt for en borger at tilgå løsningen fra udlandet, hvis borgeren er på ferie eller bosat i udlandet. Brugsretten er dog kvalitativt begrænset, således at brugsretten alene gælder intern og ekstern brug i forbindelse med Digitaliseringsstyrelsens virksomhed. Denne kvalitative begrænsning gælder også, når løsningen fx tilgås fra udlandet. 17) Under punkt 6, Spørgsmål: a. Spørgsmål: Hvordan ser I på anvendelsen af software, som kun få leverandører eller eksperter kan vedligeholde? b. Svar: Der er stillet krav om, at koden skal være veldokumenteret og af god kvalitet. Der er desuden i kontraktens punkt 43.3 vedrørende leverandørspecifikt programmel og kontraktens punkt 43.4 vedrørende kundespecifikt programmel stillet krav om, at leverandøren skal stille de nødvendige redskaber, herunder kildekode, dokumentation samt drifts-, vedligeholdelses- og udviklingsværktøjer til rådighed for Kunden, således at Kunden kan udnytte sine rettigheder i overensstemmelse med nærværende punkt. 18) Under punkt 6, Spørgsmål: a. Spørgsmål: Dele af løsningen kan opbygges af standardprodukter, der interagerer via egenudviklede softwarekomponenter. Vil I have rettigheder til det egenudviklede, og er der regler for udviklingsværktøjer og programmeringssprog, der skal anvendes til egenudviklede softwarekomponenter? b. Svar: Digitaliseringsstyrelsen ønsker at kunne videreføre løsningen efter kontraktens udløb, hvorfor der ønskes rettigheder, som beskrevet i kontraktens punkt 43.3 vedrørende leverandørspecifikt programmel og i punkt 43.3 vedrørende kundespecifikt programmel. Det er op til leverandørerne at komme med den bedste løsning derfor. Ovenstående spørgsmål og svar er endvidere indsat i spørgsmål/svar-modulet i det digitale udbudssystem. Mødet blev derefter afsluttet.

Informationsmøde om NemLog-in3 udvikling og forvaltningsudbud

Informationsmøde om NemLog-in3 udvikling og forvaltningsudbud Referat 4. marts 2018 Informationsmøde om NemLog-in3 udvikling og forvaltningsudbud Onsdag den 28. februar 2018 kl. 9.00-11.00 på Scandic Copenhagen, Vestersøgade 6, 1601 København K Udbudsbekendtgørelse

Læs mere

Udbud af MitID. Orienteringsmøde den 4. januar 2018

Udbud af MitID. Orienteringsmøde den 4. januar 2018 Udbud af MitID Orienteringsmøde den 4. januar 2018 Dagsorden 1. Kort om udbuddet 2. Hovedaktører 3. Tids- og procesplan for udbudsforløbet 4. Udvælgelse 5. Det elektroniske udbudssystem og ESPD 6. Spørgsmål

Læs mere

Referat af orienteringsmøde MitID

Referat af orienteringsmøde MitID Referat af orienteringsmøde MitID 9. januar 2018 Klassifikation: C - Til offentlig brug Referat af MitID orienteringsmøde torsdag den 4. januar 2018 Sted: Finans Danmark, maliegade 7, 1256 København K.

Læs mere

Udbud med forhandling

Udbud med forhandling Udbud med forhandling Muligheder og rammer Svend Bjerregaard, advokat (L), associeret partner, Holst, Advokater Anvendelsesområde 2 Udbud med forhandling kan anvendes i følgende tilfælde: 1. Ved bygge-

Læs mere

Miljødata samlet ét sted - Danmarks Miljøportal

Miljødata samlet ét sted - Danmarks Miljøportal Miljødata samlet ét sted - Danmarks Miljøportal 2 Dagens program Velkomst + Præsentation af mødedeltager Noter jeres oplysninger Præsentation af Danmarks Arealinformation Brug af Danmarks Arealinformation

Læs mere

Spørgsmål og svar. Spørgsmål Besvaret Svar 1. Jeg tillader mig at skrive til dig, da vi er kommet lidt i tvivl om 2 rammeaftale

Spørgsmål og svar. Spørgsmål Besvaret Svar 1. Jeg tillader mig at skrive til dig, da vi er kommet lidt i tvivl om 2 rammeaftale Notat 28. oktober 2015 J.nr. 15-2906701 ICE, Jura og Stab MTG Spørgsmål og svar Spørgsmål Besvaret Svar 1. Jeg tillader mig at skrive til dig, da vi er kommet lidt i tvivl om 2 rammeaftale udbud. Det første

Læs mere

Orienteringsmøde om udbud af nyt Politiker for en Dag Onsdag den 11. januar 2017 kl , Christiansborg

Orienteringsmøde om udbud af nyt Politiker for en Dag Onsdag den 11. januar 2017 kl , Christiansborg Orienteringsmøde om udbud af nyt Politiker for en Dag Onsdag den 11. januar 2017 kl. 12-15, Christiansborg Dagsorden Velkomst v/ kommunikationschef Søren Væver Baggrunden for udbuddet v/projektleder Anne

Læs mere

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION:

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION: LANGUAGE: DA CATEGORY: ORIG FORM: F02 VERSION: R2.0.9.S01 SENDER: ENOTICES CUSTOMER: ECAS_nwejesja NO_DOC_EXT: 2017-020517 SOFTWARE VERSION: 9.4.0 ORGANISATION: ENOTICES COUNTRY: EU PHONE: / E-mail: jwn@niras.dk

Læs mere

Orienteringsmøde angående udbud af it-konsulentbistand

Orienteringsmøde angående udbud af it-konsulentbistand Side 1 Orienteringsmøde angående udbud af it-konsulentbistand Begrænset udbud af rammeaftale om it-konsulentbistand til udvikling, vedligehold, support og videreudvikling af Danmarks Miljøportals it-systemer,

Læs mere

Spørgsmål og svar. Spørgsmål Besvaret Svar 1. Jeg tillader mig at skrive til dig, da vi er kommet lidt i tvivl om 2 rammeaftale

Spørgsmål og svar. Spørgsmål Besvaret Svar 1. Jeg tillader mig at skrive til dig, da vi er kommet lidt i tvivl om 2 rammeaftale Notat 3. november 2015 J.nr. 15-2906701 ICE, Jura og Stab MTG Spørgsmål og svar Spørgsmål Besvaret Svar 1. Jeg tillader mig at skrive til dig, da vi er kommet lidt i tvivl om 2 rammeaftale udbud. Det første

Læs mere

Danmark-Valby: Rådgivning i forbindelse med virksomhedsudvikling 2017/S Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser

Danmark-Valby: Rådgivning i forbindelse med virksomhedsudvikling 2017/S Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser 1 / 11 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:3379-2017:text:da:html Danmark-Valby: Rådgivning i forbindelse med virksomhedsudvikling 2017/S 003-003379 Udbudsbekendtgørelse

Læs mere

Prækvalifikationsmateriale 17. november 2016

Prækvalifikationsmateriale 17. november 2016 17. november 2016 Hovedentreprise vedrørende facadeudskiftning etape 4, SVS Esbjerg 1. Indledning Region Syddanmark udbyder etape 4 af facadeudskiftning på dele af sengebygning C1 på Sydvestjysk Sygehus,

Læs mere

Spørgsmål / svar dokument prækvalifikation Video3. Spørgsmål 1) Hermed anmodes om udbudsmateriale vedrørende ovennævnte udbud

Spørgsmål / svar dokument prækvalifikation Video3. Spørgsmål 1) Hermed anmodes om udbudsmateriale vedrørende ovennævnte udbud Domstolsstyrelsen Sagsbeh. Dir.tlf. Mail joher@domstolsstyrelsen.dk 2013-8302-0001-19 Spørgsmål / svar dokument prækvalifikation Video3 Spørgsmål 1) Hermed anmodes om udbudsmateriale vedrørende ovennævnte

Læs mere

Spørgsmål og svar til udbud vedrørende budgetsystem til Fødevarestyrelsen, jf. udbudsbekendtgørelse 2014/S 247-435859

Spørgsmål og svar til udbud vedrørende budgetsystem til Fødevarestyrelsen, jf. udbudsbekendtgørelse 2014/S 247-435859 Sagsnr.: 2014-32-134-00019 Dato:22-01-2015 Spørgsmål og svar til udbud vedrørende budgetsystem til Fødevarestyrelsen, jf. udbudsbekendtgørelse 2014/S 247-435859 Dato for spørgsmål Spørgsmål i anonymiseret

Læs mere

Region Syddanmarks EPJ-Udbud EPJ SYD

Region Syddanmarks EPJ-Udbud EPJ SYD 1 Region Syddanmarks EPJ-Udbud EPJ SYD EPJ SYD Dagsorden: 1. Velkommen 2. Præsentationsrunde 3. Rammer for udbuddet 4. Tidsplan 5. Overblik særlige forhold vedr. udbudsmaterialet 6. Spørgsmål-svar-processen

Læs mere

Plus Bolig - Poul Paghs Gade Udbudsbetingelser. Udvælgelse og ESPD. Side 1 af 6 KMS

Plus Bolig - Poul Paghs Gade Udbudsbetingelser. Udvælgelse og ESPD. Side 1 af 6 KMS Udbudsbetingelser Udvælgelse og ESPD Side 1 af 6 KMS 412 8.0 1. Indledning Dette er gennemførelse af et begrænset udbud i EU efter Udbudslovens afsnit II om offentlige indkøb over tærskelværdien. Udbuddet

Læs mere

Udbud af Digital Post-løsningen. Informationsmøde den 11. december 2017

Udbud af Digital Post-løsningen. Informationsmøde den 11. december 2017 1 Udbud af Digital Post-løsningen Informationsmøde den 11. december 2017 DAGSORDEN 1. Formål og baggrund 2. Beskrivelse af ydelsen PAUSE 3. Det digitale udbudssystem og ESPD 4. Kravmetodik 5. Plan for

Læs mere

Orienteringsmøde angående udbud af it-konsulentbistand

Orienteringsmøde angående udbud af it-konsulentbistand Side 1 Orienteringsmøde angående udbud af it-konsulentbistand Begrænset udbud af rammeaftale om it-konsulentbistand til udvikling, vedligehold, support og videreudvikling af Danmarks Miljøportals it-systemer,

Læs mere

Prækvalifikationsbetingelser

Prækvalifikationsbetingelser Udbud af kontrakt vedrørende insulinpumper, CGM og forbrugsvarer Sagsnummer: 1-23-4-72-1-16 Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 1 1.1 Generelt... 1 1.2 Baggrund for udbuddet... 1 1.3 Opdeling af kontrakten...

Læs mere

Dansk Forening for Udbudsret Medlemsmøde Udbud med forhandling iht. udbudsloven. 5. december 2018

Dansk Forening for Udbudsret Medlemsmøde Udbud med forhandling iht. udbudsloven. 5. december 2018 Dansk Forening for Udbudsret Medlemsmøde Udbud med forhandling iht. udbudsloven 5. december 2018 Eftermiddagens program 16.00 16.10: Velkomst og intro til udbud med forhandling ved Martin Stæhr, Advokatfirmaet

Læs mere

Danmark-København: Høreapparater 2016/S Udbudsbekendtgørelse. Varer

Danmark-København: Høreapparater 2016/S Udbudsbekendtgørelse. Varer 1 / 21 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:179795-2016:text:da:html Danmark-København: Høreapparater 2016/S 101-179795 Udbudsbekendtgørelse Varer Direktiv 2014/24/EU

Læs mere

Danmark-Ikast: Administrative tjenester på boligområdet 2016/S Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser

Danmark-Ikast: Administrative tjenester på boligområdet 2016/S Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser 1 / 5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:298812-2016:text:da:html -Ikast: Administrative tjenester på boligområdet 2016/S 166-298812 Udbudsbekendtgørelse Tjenesteydelser

Læs mere

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION:

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION: LANGUAGE: DA CATEGORY: ORIG FORM: F02 VERSION: R2.0.9.S02 SENDER: ENOTICES CUSTOMER: HFPP NO_DOC_EXT: 2018-087666 SOFTWARE VERSION: 9.6.5 ORGANISATION: ENOTICES COUNTRY: EU PHONE: / E-mail: pd@hfors.dk

Læs mere

Nærværende dokument beskriver udbudsbetingelser vedrørende deltagelse i et begrænset udbud om afholdelse af konferencen ENAV underway.

Nærværende dokument beskriver udbudsbetingelser vedrørende deltagelse i et begrænset udbud om afholdelse af konferencen ENAV underway. Udbudsbetingelser Nærværende dokument beskriver udbudsbetingelser vedrørende deltagelse i et begrænset udbud om afholdelse af konferencen ENAV underway. Opgaven udbydes formelt af: Søfartsstyrelsen Fjordvænget

Læs mere

Dynamiske indkøbssystemer

Dynamiske indkøbssystemer Dynamiske indkøbssystemer Syddansk Universitet: Konference om digitalisering af offentlige indkøb 1 Anders Nørgaard Jensen Partner, Advokat 20 15 02 17 anj@publicure.dk 2 Kendetegn En slags åben rammeaftale

Læs mere

Udbud Ophaler NGS. Udbudsbetingelser

Udbud Ophaler NGS. Udbudsbetingelser Udbud Ophaler NGS Udbudsbetingelser Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200 Odense V info@odenserenovation.dk www.odenserenovation.dk side 2 af 10 side 3 af 10 Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200

Læs mere

Informationsmøde Prækvalifikation til FM Managementkonsulentaftalen

Informationsmøde Prækvalifikation til FM Managementkonsulentaftalen Informationsmøde Prækvalifikation til FM Managementkonsulentaftalen Onsdag den 6. februar 2013 kl. 10:00 ved Søren Østergaard Pedersen (Moderniseringsstyrelsen), Rebecca Hoelgaard Preisler(Moderniseringsstyrelsen),

Læs mere

EU-udbud 2018/S Levering af håndværkerydelser til Horsens Kommune

EU-udbud 2018/S Levering af håndværkerydelser til Horsens Kommune EU-udbud 2018/S 074-163387 Levering af håndværkerydelser til Horsens Kommune - 13.07.2018 Nr. 1 Dato for modtagelse af spørgsmål Dato for besvarelse af spørgsmål Spørgsmål 17-04-2018 17-04-2018 Vil referencer,

Læs mere

Spørgsmål/ svar til Skatteministeriets

Spørgsmål/ svar til Skatteministeriets Ordregiver opfordrer ansøgere til at sikre sig at de er bekendte med udfyldelse af ESPD en: Bilag A1 ESPD en er en xml-fil og eksisterer ikke som et almindeligt, læsbart dokument. Xml-filen virker udelukkende

Læs mere

ESPD DET FÆLLES EUROPÆISKE UDBUDSDOKUMENT

ESPD DET FÆLLES EUROPÆISKE UDBUDSDOKUMENT ESPD DET FÆLLES EUROPÆISKE UDBUDSDOKUMENT Andreas Christensen, advokat og partner 22. juni 2016 DET FÆLLES EUROPÆISKE UDBUDSDOKUMENT side 2 Fra licitationen.dk DET FÆLLES EUROPÆISKE UDBUDSDOKUMENT side

Læs mere

Digital Post 2020 Arkitektur i infrastrukturen

Digital Post 2020 Arkitektur i infrastrukturen FDA2018 Digital Post 2020 Arkitektur i infrastrukturen Thomas Pedersen Digitaliseringsstyrelsen, CIU thope@digst.dk FDA Konference, 23. april 2018 Digital Dagsorden: Post 2020 Arkitektur i infrastrukturen

Læs mere

PRÆKVALIFIKATIONS-BETINGELSER FOR UDBUD AF NYT TILLADELSESADMINISTRATIONSSY- STEM MED TILHØRENDE ONLINE PORTAL LØSNINGER

PRÆKVALIFIKATIONS-BETINGELSER FOR UDBUD AF NYT TILLADELSESADMINISTRATIONSSY- STEM MED TILHØRENDE ONLINE PORTAL LØSNINGER Ministry of Mineral Resources Mineral Licence and Safety Authority PRÆKVALIFIKATIONS-BETINGELSER FOR UDBUD AF NYT TILLADELSESADMINISTRATIONSSY- STEM MED TILHØRENDE ONLINE PORTAL LØSNINGER Januar 2018 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Danmark-København: Tekniske undersøgelser, analyser og rådgivning 2017/S Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser

Danmark-København: Tekniske undersøgelser, analyser og rådgivning 2017/S Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser 1 / 5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:19668-2017:text:da:html -København: Tekniske undersøgelser, analyser og rådgivning 2017/S 013-019668 Udbudsbekendtgørelse

Læs mere

SPØRGSMÅL TIL UDBUD AF SYSTEMUNDERSTØTTELSE AF GEODANMARK PRÆKVALIFIKATIONSFASEN

SPØRGSMÅL TIL UDBUD AF SYSTEMUNDERSTØTTELSE AF GEODANMARK PRÆKVALIFIKATIONSFASEN SPØRGSMÅL TIL UDBUD AF SYSTEMUNDERSTØTTELSE AF GEODANMARK PRÆKVALIFIKATIONSFASEN EU-UDBUD NR. 2016/S 089-156404 (Version 5 af 1. juni 2016) Page 1 of 6 1 ESPD, Teknisk og faglig formåen I ESPD punkt IV,

Læs mere

Danmark-Viborg: Hoved- eller fagentrepriser i forbindelse med bygge- og anlægsarbejder 2016/S Udbudsbekendtgørelse

Danmark-Viborg: Hoved- eller fagentrepriser i forbindelse med bygge- og anlægsarbejder 2016/S Udbudsbekendtgørelse 1 / 13 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:135110-2016:text:da:html Danmark-Viborg: Hoved- eller fagentrepriser i forbindelse med bygge- og anlægsarbejder 2016/S

Læs mere

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION:

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION: LANGUAGE: DA CATEGORY: ORIG FORM: F02 VERSION: R2.0.9.S01 SENDER: ENOTICES CUSTOMER: ECAS_nwejesja NO_DOC_EXT: 2016-081057 SOFTWARE VERSION: 9.1.8 ORGANISATION: ENOTICES COUNTRY: EU PHONE: / E-mail: jwn@niras.dk

Læs mere

NY UDBUDSLOV - UDBUDSPROCSSEN IT-FOKUSNETVÆRK 2. SEPTEMBER

NY UDBUDSLOV - UDBUDSPROCSSEN IT-FOKUSNETVÆRK 2. SEPTEMBER NY UDBUDSLOV - UDBUDSPROCSSEN IT-FOKUSNETVÆRK 2. SEPTEMBER Emner 1. Udbudsprocessen grundlæggende ændringer 2. Fem gode råd til tilbudsgivere faldgruber og tips 3. IT-kontraktmuligheder under opførelsen

Læs mere

PRÆKVALIFIKATIONSBETINGELSER ALBERTSHØJ ETAPE 3

PRÆKVALIFIKATIONSBETINGELSER ALBERTSHØJ ETAPE 3 7.3.2018 01 PRÆKVALIFIKATIONSBETINGELSER ALBERTSHØJ ETAPE 3 1. INDLEDNING På bygherrens vegne skal vi med henvisning til den offentliggjorte udbudsbekendtgørelse opfordre Dem til at søge om prækvalifikation

Læs mere

Prækvalifikationsbetingelser

Prækvalifikationsbetingelser Prækvalifikationsbetingelser Udbud af kontrakt vedr. anskaffelse, levering og vedligeholdelse og support af PDM-system Sagsnummer: 1-23-4-101-2-17 Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 1 1.1 Generelt...

Læs mere

EU-udbud 2018/S Levering af håndværkerydelser til Horsens Kommune

EU-udbud 2018/S Levering af håndværkerydelser til Horsens Kommune EU-udbud 2018/S 074-163387 Levering af håndværkerydelser til Horsens Kommune - 02.05.2018 Nr. 1 Dato for modtagelse af spørgsmål Dato for besvarelse af spørgsmål Spørgsmål 17-04-2018 17-04-2018 Vil referencer,

Læs mere

Danmark-København: Ingeniørmæssig projektering 2016/S Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser

Danmark-København: Ingeniørmæssig projektering 2016/S Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser 1 / 5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:175201-2016:text:da:html Danmark-København: Ingeniørmæssig projektering 2016/S 098-175201 Udbudsbekendtgørelse Tjenesteydelser

Læs mere

Nyskabelser og fokuspunkter for bygherrer i udbudsloven. Bygherreforeningen 23. juni 2015 Tina Braad, partner

Nyskabelser og fokuspunkter for bygherrer i udbudsloven. Bygherreforeningen 23. juni 2015 Tina Braad, partner Nyskabelser og fokuspunkter for bygherrer i udbudsloven Bygherreforeningen 23. juni 2015 Tina Braad, partner tbr@bechbruun.com 2 Udbudspligten for varer og tjenesteydelser under tærskelværdien ændres Tilbudslovens

Læs mere

Bornholms Cykelveje PRÆKVALIFIKATION

Bornholms Cykelveje PRÆKVALIFIKATION PRÆKVALIFIKATION November 2016 Side 1 af 5 1 UDBUDDET I forbindelse med udbygningen af udbydes opgaven i totalrådgivning. Opgaven og ydelser fremgår af udbudsmaterialet. 1.1 Kontaktperson Ordregivers kontaktperson

Læs mere

Informationsmøde 27. maj EU-Udbud af Håndværkerrammeaftaler Prækvalifikation

Informationsmøde 27. maj EU-Udbud af Håndværkerrammeaftaler Prækvalifikation Informationsmøde 27. maj 2014 11.00-12.30 EU-Udbud af Håndværkerrammeaftaler Prækvalifikation Dagsorden Kort præsentation af deltagerne Introduktion til udbud af håndværkerrammeaftaler Væsentlige punkter

Læs mere

PRÆKVALIFIKATIONSBETINGELSER FOR UDBUD AF INDKØB AF VARER TIL KANTINEN I SELVSTYRETS CENTRALADMINISTRATION

PRÆKVALIFIKATIONSBETINGELSER FOR UDBUD AF INDKØB AF VARER TIL KANTINEN I SELVSTYRETS CENTRALADMINISTRATION Aningaasaqarnermut Naalakkersuisoqarfik Finansdepartementet Aningaasaqarnermut Sulisoqarnermullu Aqutsisoqarfik Økonomi- og Personalestyrelsen PRÆKVALIFIKATIONSBETINGELSER FOR UDBUD AF INDKØB AF VARER

Læs mere

SPØRGSMÅL OG SVAR UDBUD MED FORHANDLING AF PROCESLEDELSE OG ANALYSER I TVÆRREGIONALT PROJEKT OM VÆRDIBASERET STYRING I SUNDHEDSVÆSENET DANSKE REGIONER

SPØRGSMÅL OG SVAR UDBUD MED FORHANDLING AF PROCESLEDELSE OG ANALYSER I TVÆRREGIONALT PROJEKT OM VÆRDIBASERET STYRING I SUNDHEDSVÆSENET DANSKE REGIONER SPØRGSMÅL OG SVAR UDBUD MED FORHANDLING AF PROCESLEDELSE OG ANALYSER I TVÆRREGIONALT PROJEKT OM VÆRDIBASERET STYRING I SUNDHEDSVÆSENET DANSKE REGIONER PRÆKVALIFIKATIONSFASE EU-UDBUD NR. 2016/S 243-443517

Læs mere

Danmark-København: Programmering af software og konsulentvirksomhed 2017/S Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser

Danmark-København: Programmering af software og konsulentvirksomhed 2017/S Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser 1 / 5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:8501-2017:text:da:html -København: Programmering af software og konsulentvirksomhed 2017/S 006-008501 Udbudsbekendtgørelse

Læs mere

DK-Århus: Persontransport, ikke rutekørsel 2009/S UDBUDSBEKENDTGØRELSE. Tjenesteydelsesaftale

DK-Århus: Persontransport, ikke rutekørsel 2009/S UDBUDSBEKENDTGØRELSE. Tjenesteydelsesaftale 1/6 DK-Århus: Persontransport, ikke rutekørsel 2009/S 16-022904 UDBUDSBEKENDTGØRELSE Tjenesteydelsesaftale DEL I: ORDREGIVENDE MYNDIGHED I.1) NAVN, ADRESSER OG KONTAKT(ER): Region Midtjylland, Indkøb og

Læs mere

Spørgsmål svar til prækvalifikation 3

Spørgsmål svar til prækvalifikation 3 Spørgsmål svar til prækvalifikation 3 1 Vedr.: III.1.1) Sikkerhedsstillelse og garantier, som forlanges: Kan det bekræftes at sikkerhedsstillelsen også kan afgives i form af en kontraktgaranti fra et kreditforsikringsselskab,

Læs mere

Nationalt udbud: Udbudsbetingelser. Kontrakt om bistand til informationsindsats om øget sikker adfærd på internettet 2015.

Nationalt udbud: Udbudsbetingelser. Kontrakt om bistand til informationsindsats om øget sikker adfærd på internettet 2015. Nationalt udbud: Kontrakt om bistand til informationsindsats om øget sikker adfærd på internettet 2015 Udbudsbetingelser Side 1 af 7 0. Den ordregivende myndighed Digitaliseringsstyrelsen Landgreven 4,

Læs mere

Udbudsannonce. Prækvalifikation. Udbud af hjemmeplejeydelser. Esbjerg Kommune Torvegade 74 6700 Esbjerg

Udbudsannonce. Prækvalifikation. Udbud af hjemmeplejeydelser. Esbjerg Kommune Torvegade 74 6700 Esbjerg Udbudsannonce Prækvalifikation Torvegade 74 6700 Esbjerg Indhold Baggrund og formål...3 Opgavebeskrivelse og omfang...3 Ordregiver...3 Spørgsmål og kontaktperson...3 Prækvalifikationsmateriale...4 Udbudsproces...4

Læs mere

Spørgsmål og svar EU-udbud 2016/S Automatiseret laboratorieløsning (Midtlab) Spørgsmål og svar 1 af

Spørgsmål og svar EU-udbud 2016/S Automatiseret laboratorieløsning (Midtlab) Spørgsmål og svar 1 af og svar EU-udbud 2016/S 214-389527 Automatiseret laboratorieløsning (Midtlab) 1 Prækvalifikationsbetingelser (Bilag 1 til udbudsbetingelserne) Det bedes bekræftet at deadline for at stille spørgsmål til

Læs mere

DK-Aarhus: Medicinsk udstyr 2011/S Udbudsbekendtgørelse. Varer

DK-Aarhus: Medicinsk udstyr 2011/S Udbudsbekendtgørelse. Varer 1/5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:319439-2011:text:da:html DK-Aarhus: Medicinsk udstyr 2011/S 196-319439 Udbudsbekendtgørelse Varer Del I: Ordregivende

Læs mere

Udbud Olie- og benzinudskillere. Udbudsbetingelser

Udbud Olie- og benzinudskillere. Udbudsbetingelser Udbud Olie- og benzinudskillere Udbudsbetingelser Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200 Odense V info@odenserenovation.dk www.odenserenovation.dk side 2 af 10 side 3 af 10 Odense Renovation A/S Snapindvej

Læs mere

Udbudsbekendtgørelse. Varer

Udbudsbekendtgørelse. Varer 1 / 5 Udbudsbekendtgørelse Varer Direktiv 2014/24/EU Del I: Ordregivende myndighed I.1) Navn og adresser SK Gadelys A/S 29396361 Lilleøvej 3 Korsør 4220 E-mail: info@skforsyning.dk Overordnet internetadresse:

Læs mere

Anmodning om optagelse på kvalifikationsordning for rydningsvirksomheder

Anmodning om optagelse på kvalifikationsordning for rydningsvirksomheder Anmodning om optagelse på kvalifikationsordning for rydningsvirksomheder En anmodning om optagelse på kvalifikationsordningen for rydningsvirksomheder består af det fælles europæiske udbudsdokument (European

Læs mere

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION:

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION: LANGUAGE: DA CATEGORY: ORIG FORM: F02 VERSION: R2.0.9.S01 SENDER: ENOTICES CUSTOMER: ECAS_njbsenmi NO_DOC_EXT: 2016-157703 SOFTWARE VERSION: 9.3.0 ORGANISATION: ENOTICES COUNTRY: EU PHONE: / E-mail: mcj@slks.dk

Læs mere

7. OKTOBER Quick Guide til Digitale udbud. Tilbudsgiver. Side 1/7

7. OKTOBER Quick Guide til Digitale udbud. Tilbudsgiver. Side 1/7 Quick Guide til Digitale udbud Tilbudsgiver Side 1/7 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. INTRODUKTION OG BRUG AF DIGITALE UDBUD... 3 2. FREMSØGNING AF SAMT DELTAGELSE I UDBUD... 3 2.1 Deltagelse i udbud... 4 2.1.1

Læs mere

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION:

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION: LANGUAGE: DA CATEGORY: ORIG FORM: F02 VERSION: R2.0.9.S02 SENDER: ENOTICES CUSTOMER: HFPP NO_DOC_EXT: 2018-016023 SOFTWARE VERSION: 9.6.5 ORGANISATION: ENOTICES COUNTRY: EU PHONE: / E-mail: pd@hfors.dk

Læs mere

Danmark-København: Møbler 2017/S Udbudsbekendtgørelse. Varer

Danmark-København: Møbler 2017/S Udbudsbekendtgørelse. Varer 1 / 5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:136664-2017:text:da:html -København: Møbler 2017/S 072-136664 Udbudsbekendtgørelse Varer Direktiv 2014/24/EU Del I:

Læs mere

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION:

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION: LANGUAGE: DA CATEGORY: ORIG FORM: F02 VERSION: R2.0.9.S01 SENDER: ENOTICES CUSTOMER: ECAS_nlrsehen NO_DOC_EXT: 2017-032768 SOFTWARE VERSION: 9.4.1 ORGANISATION: ENOTICES COUNTRY: EU PHONE: / E-mail: hl@bofa.dk

Læs mere

Prækvalifikationsbetingelser. Aarhus Kommune. Udbudsbekendtgørelsens nummer: 2016/S Udbud med forhandling

Prækvalifikationsbetingelser. Aarhus Kommune. Udbudsbekendtgørelsens nummer: 2016/S Udbud med forhandling Prækvalifikationsbetingelser Udbudsbekendtgørelsens nummer: 2016/S 242-441803 Udbud med forhandling Aarhus Kommune Levering af uddannelsesrettede forløb for aktivitetsparate og uddannelsesparate unge -

Læs mere

Danmark-Støvring: Vedligeholdelse af arealer 2017/S Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser

Danmark-Støvring: Vedligeholdelse af arealer 2017/S Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser 1 / 6 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:98058-2017:text:da:html -Støvring: Vedligeholdelse af arealer 2017/S 053-098058 Udbudsbekendtgørelse Tjenesteydelser

Læs mere

Danmark-Odense: Regnskabs- og revisionsvirksomhed 2016/S 094-168469. Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser

Danmark-Odense: Regnskabs- og revisionsvirksomhed 2016/S 094-168469. Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser 1 / 13 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:168469-2016:text:da:html Danmark-Odense: Regnskabs- og revisionsvirksomhed 2016/S 094-168469 Udbudsbekendtgørelse Tjenesteydelser

Læs mere

Danmark-Søborg: Installationstjenester (undtagen programmel) 2017/S Udbudsbekendtgørelse forsyningsvirksomhed.

Danmark-Søborg: Installationstjenester (undtagen programmel) 2017/S Udbudsbekendtgørelse forsyningsvirksomhed. 1 / 8 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:86836-2017:text:da:html Danmark-Søborg: Installationstjenester (undtagen programmel) 2017/S 047-086836 Udbudsbekendtgørelse

Læs mere

Danmark-København: It-tjenester: rådgivning, programmeludvikling, internet og support 2018/S Udbudsbekendtgørelse.

Danmark-København: It-tjenester: rådgivning, programmeludvikling, internet og support 2018/S Udbudsbekendtgørelse. 1 / 6 Denne bekendtgørelse på -webstedet: udl?uri=:notice:233153-2018:text:da:html Danmark-København: It-tjenester: rådgivning, programmeludvikling, internet og support 2018/S 102-233153 Udbudsbekendtgørelse

Læs mere

Danmark-Korsør: Hotel møde- og konferencetjenester 2018/S Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser

Danmark-Korsør: Hotel møde- og konferencetjenester 2018/S Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser 1 / 6 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:243980-2018:text:da:html Danmark-Korsør: Hotel møde- og konferencetjenester 2018/S 107-243980 Udbudsbekendtgørelse Tjenesteydelser

Læs mere

Medlemsstater - Vareindkøbskontrakter - Udbudsbekendtgørelse - Udbud efter forhandling. DK-Fredericia: Værktøj 2011/S 208-339199

Medlemsstater - Vareindkøbskontrakter - Udbudsbekendtgørelse - Udbud efter forhandling. DK-Fredericia: Værktøj 2011/S 208-339199 1/5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:339199-2011:text:da:html DK-Fredericia: Værktøj 2011/S 208-339199 Udbudsbekendtgørelse forsyningsvirksomhed Varer Del

Læs mere

Danmark-Aarhus: Rengørings- og sanitetstjenester 2015/S 054-094645. Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser

Danmark-Aarhus: Rengørings- og sanitetstjenester 2015/S 054-094645. Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser 1/5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:94645-2015:text:da:html Danmark-Aarhus: Rengørings- og sanitetstjenester 2015/S 054-094645 Udbudsbekendtgørelse Tjenesteydelser

Læs mere

DK-Aarhus: It-tjenester: rådgivning, programmeludvikling, internet og support 2011/S 171-281336 UDBUDSBEKENDTGØRELSE. Varer

DK-Aarhus: It-tjenester: rådgivning, programmeludvikling, internet og support 2011/S 171-281336 UDBUDSBEKENDTGØRELSE. Varer 1/5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:281336-2011:text:da:html DK-Aarhus: It-tjenester: rådgivning, programmeludvikling, internet og support 2011/S 171-281336

Læs mere

Danmark-Helsingør: Affaldsbehandling og bortskaffelse af ufarligt affald 2018/S Udbudsbekendtgørelse. Varer

Danmark-Helsingør: Affaldsbehandling og bortskaffelse af ufarligt affald 2018/S Udbudsbekendtgørelse. Varer 1 / 5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:41119-2018:text:da:html -Helsingør: Affaldsbehandling og bortskaffelse af ufarligt affald 2018/S 020-041119 Udbudsbekendtgørelse

Læs mere

Udbud af inventar til Amager Ressourcecenter, Amager Bakke UDBUDSBETINGELSER FOR PRÆKVALIFIKATION

Udbud af inventar til Amager Ressourcecenter, Amager Bakke UDBUDSBETINGELSER FOR PRÆKVALIFIKATION Udbud af inventar til Amager Ressourcecenter, Amager Bakke UDBUDSBETINGELSER FOR PRÆKVALIFIKATION Indhold 1. Indledning... 3 2. Udbudsform... 3 3. Ordregiver... 3 4. Prækvalifikationsmaterialet... 3 5.

Læs mere

Danmark-København: Beklædningsartikler, fodtøj, bagageartikler og tilbehør 2017/S Udbudsbekendtgørelse. Varer

Danmark-København: Beklædningsartikler, fodtøj, bagageartikler og tilbehør 2017/S Udbudsbekendtgørelse. Varer 1 / 5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:509170-2017:text:da:html -København: Beklædningsartikler, fodtøj, bagageartikler og tilbehør 2017/S 244-509170 Udbudsbekendtgørelse

Læs mere

Informationsmøde OSU 19-01-2011

Informationsmøde OSU 19-01-2011 Informationsmøde 1 Program Velkomst og introduktion Formelle rammer Opgaver og opdeling af udbud Gennemgang af udbudsbekendtgørelsen Kort information om det elektroniske udbudssystem (ETHICS) Tak for i

Læs mere

Prækvalifikationsbetingelser for deltagelse i udbud af DK2 systemtjenester. 1. Indledning. Oktober 2012 GEE/GEE

Prækvalifikationsbetingelser for deltagelse i udbud af DK2 systemtjenester. 1. Indledning. Oktober 2012 GEE/GEE Prækvalifikationsbetingelser for deltagelse i udbud af DK2 systemtjenester Oktober 2012 GEE/GEE 1. Indledning Som systemansvarlig for det overordnede danske transmissionsnet er Energinet.dk ansvarlige

Læs mere

Danmark-Faaborg: Saltspredere 2017/S Udbudsbekendtgørelse. Varer

Danmark-Faaborg: Saltspredere 2017/S Udbudsbekendtgørelse. Varer 1 / 5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:298056-2017:text:da:html -Faaborg: Saltspredere 2017/S 144-298056 Udbudsbekendtgørelse Varer Direktiv 2004/18/EF Del

Læs mere

Danmark-Aarhus: Skabe 2014/S 049-081164. Udbudsbekendtgørelse. Varer

Danmark-Aarhus: Skabe 2014/S 049-081164. Udbudsbekendtgørelse. Varer 1/6 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:81164-2014:text:da:html Danmark-Aarhus: Skabe 2014/S 049-081164 Udbudsbekendtgørelse Varer Direktiv 2004/18/EF Del I:

Læs mere

Udbudsloven efter ét år

Udbudsloven efter ét år Udbudsloven efter ét år Et kritisk syn på udvalgte bestemmelser i loven Dansk Forening for Udbudsret, 19. januar 2017 Jesper Fabricius Advokat, partner Overordnede overvejelser Et overordnet perspektiv

Læs mere

Danmark-Nykøbing: Bortskaffelse og behandling af affald 2017/S Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser

Danmark-Nykøbing: Bortskaffelse og behandling af affald 2017/S Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser 1 / 5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:14839-2017:text:da:html -Nykøbing: Bortskaffelse og behandling af affald 2017/S 010-014839 Udbudsbekendtgørelse Tjenesteydelser

Læs mere

Udbudsannonce Prækvalifikation. Annoncering af konsulentbistand til udarbejdelse af evaluering af frikommuneordningen. Marts 2014

Udbudsannonce Prækvalifikation. Annoncering af konsulentbistand til udarbejdelse af evaluering af frikommuneordningen. Marts 2014 Udbudsannonce Prækvalifikation Annoncering af konsulentbistand til udarbejdelse af evaluering af frikommuneordningen Marts 2014 Baggrund og formål KL udbyder i samarbejde med Økonomi- og Indenrigsministeriet

Læs mere

Indledning. Udbudsbetingelser. Baggrund og formål. Ordregivende myndighed

Indledning. Udbudsbetingelser. Baggrund og formål. Ordregivende myndighed Indledning Energistyrelsen indbyder hermed alle interesserede og kvalificerede leverandører til at ansøge om prækvalifikation til at afgive tilbud på kommunikationsydelser til Energistyrelsen. Baggrund

Læs mere

Danmark-København: Rådgivning i forbindelse med energiudnyttelsesgrad 2015/S 047-081641. Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser

Danmark-København: Rådgivning i forbindelse med energiudnyttelsesgrad 2015/S 047-081641. Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser 1/5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:81641-2015:text:da:html Danmark-København: Rådgivning i forbindelse med energiudnyttelsesgrad 2015/S 047-081641 Udbudsbekendtgørelse

Læs mere

Tjenesteydelser

Tjenesteydelser Side 1 af 6 Tjenesteydelser - 445548-2016 17/12/2016 S244 - - Tjenesteydelser - Udbudsbekendtgørelse - Offentligt udbud I. II. III. IV. VI. Danmark-Nykøbing Falster: Tekniske undersøgelser, analyser og

Læs mere

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION:

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION: LANGUAGE: DA CATEGORY: ORIG FORM: F02 VERSION: R2.0.9.S02 SENDER: ENOTICES CUSTOMER: ECAS_nlrsehen NO_DOC_EXT: 2018-057857 SOFTWARE VERSION: 9.6.5 ORGANISATION: ENOTICES COUNTRY: EU PHONE: / E-mail: hl@bofa.dk

Læs mere

EPJ-Syd SPØRGSMÅL OG SVAR I PRÆKVALIFIKATIONSFASEN FOR UDBUD VEDR. EPJ/PAS

EPJ-Syd SPØRGSMÅL OG SVAR I PRÆKVALIFIKATIONSFASEN FOR UDBUD VEDR. EPJ/PAS SPØRGSMÅL OG SVAR I PRÆKVALIFIKATIONSFASEN FOR UDBUD VEDR. EPJ/PAS 1. Spørgsmål & Svar i prækvalifikationsfasen... 1 1.Spørgsmål & Svar i prækvalifikationsfasen Ordregiver har modtaget nedenstående spørgsmål

Læs mere

Fremlæggelse af dokumentation for ESPD hvad, hvordan og hvornår?

Fremlæggelse af dokumentation for ESPD hvad, hvordan og hvornår? Fremlæggelse af dokumentation for ESPD hvad, hvordan og hvornår? Ansøgere og tilbudsgivere i et EU-udbud skal anvende det fælleseuropæiske udbudsdokument (i det følgende benævnt ESPD ) som foreløbigt bevis

Læs mere

Genlæs og afslut. Bekendtgørelse om indgåede kontrakter. Resultat af udbudsproceduren Direktiv 2014/24/EU Del I: Ordregivende myndighed

Genlæs og afslut. Bekendtgørelse om indgåede kontrakter. Resultat af udbudsproceduren Direktiv 2014/24/EU Del I: Ordregivende myndighed Page 1 of 5 Genlæs og afslut Genlæs information nedenfor og klik derefter på gem Bekendtgørelse om indgåede kontrakter Resultat af udbudsproceduren Direktiv 2014/24/EU Del I: Ordregivende myndighed I.1)

Læs mere

Elektronisk udbudssystem Quick Guide. Tilbudsgiver

Elektronisk udbudssystem Quick Guide. Tilbudsgiver Elektronisk udbudssystem Quick Guide Tilbudsgiver Indholdsfortegnelse 1. Introduktion... 3 1.1 Registering:... 3 1.2 Acceptér en modtaget invitation:... 4 2. Afgiv tilbud... 6 2.1 Besvarelse af krav mm....

Læs mere

Velkommen. Informationsmøde Udbud af vaskeriydelse til Region Midtjylland. Sundhedsplanlægning og Indkøb & Medicoteknik.

Velkommen. Informationsmøde Udbud af vaskeriydelse til Region Midtjylland. Sundhedsplanlægning og Indkøb & Medicoteknik. Velkommen Informationsmøde Udbud af vaskeriydelse til Region Midtjylland Sundhedsplanlægning og Indkøb & Medicoteknik www.regionmidtjylland.dk Velkomst og praktiske detaljer Udbuddets gennemførelse Sundhedsplanlægning

Læs mere

Bilag 4 Vejledning til udfyldelse af ESPD

Bilag 4 Vejledning til udfyldelse af ESPD Fællesindkøb Midt Levering af håndværkerydelser til Horsens Kommune Indhold 1 INDLEDENDE BEMÆRKNINGER...3 2 UDFYLDELSE AF ESPD...4 2.1 START...4 2.2 FANEN PROCEDURE...6 2.3 FANEN UDELUKKELSE...11 2.4 FANEN

Læs mere

Danmark-Støvring: Voksenundervisning og undervisning i øvrigt 2017/S Sociale og andre specifikke tjenesteydelser offentlige kontrakter

Danmark-Støvring: Voksenundervisning og undervisning i øvrigt 2017/S Sociale og andre specifikke tjenesteydelser offentlige kontrakter 1 / 6 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:332976-2017:text:da:html -Støvring: Voksenundervisning og undervisning i øvrigt 2017/S 161-332976 Sociale og andre specifikke

Læs mere

Notat vedrørende udbud af almen lægepraksis - skitsering af tidsforløb for mulige processer

Notat vedrørende udbud af almen lægepraksis - skitsering af tidsforløb for mulige processer 8918864 VFN/bis Vibeke Fabricius Nordlander vfn@poulschmith.dk Direkte +45 72 30 73 73 Mobil +45 25 43 03 13 Notat vedrørende udbud af almen lægepraksis - skitsering af tidsforløb for mulige processer

Læs mere

Offentligt udbud af revision af de lokale kirkelige kasser 2016 spørgsmål og svar til udbudsmaterialet, jf. udbudsbetingelsernes punkt 6.

Offentligt udbud af revision af de lokale kirkelige kasser 2016 spørgsmål og svar til udbudsmaterialet, jf. udbudsbetingelsernes punkt 6. Offentligt udbud af revision af de lokale kirkelige kasser 2016 spørgsmål og svar til udbudsmaterialet, jf. udbudsbetingelsernes punkt 6 Spørgsmål 1: 30. maj 2016 kl. 14.17 Af kravspecifikationen punkt

Læs mere

PRÆKVALIFIKATIONSMATERIALE

PRÆKVALIFIKATIONSMATERIALE Udbud af Digital thoraxudstyr med 2 detektorer inkl. raster til konventionel radiografi PRÆKVALIFIKATIONSMATERIALE Begrænset udbud Udbud af Digital thoraxudstyr med 2 detektorer inkl. raster til konventionel

Læs mere

Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser

Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser LANGUAGE: DA CATEGORY: ORIG FORM: F02 VERSION: R2.0.9.S01 SENDER: ENOTICES CUSTOMER: Boensdorff2013 NO_DOC_EXT: 2017-065025 SOFTWARE VERSION: 9.4.1 ORGANISATION: ENOTICES COUNTRY: EU PHONE: / E-mail: brian.boensdorff@rsyd.dk

Læs mere

Danmark-Randbøl: Skovning og transport 2017/S Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser

Danmark-Randbøl: Skovning og transport 2017/S Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser 1 / 5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:362697-2017:text:da:html -Randbøl: Skovning og transport 2017/S 177-362697 Udbudsbekendtgørelse Tjenesteydelser Direktiv

Læs mere

Hvis et datterselskab udfører opgaven og det er moderselskaber der afgiver tilbud, skal begge så udarbejde ESPD?

Hvis et datterselskab udfører opgaven og det er moderselskaber der afgiver tilbud, skal begge så udarbejde ESPD? Kontraktbilag 1 - Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet Sagsnummer: 1-23-4-72-16 Udbud af vaskeriydelser Nr. Dato for Spørgsmål Dokument som spørgsmålet vedrører Spørgsmål Svar Dato for offentliggørelse

Læs mere

Danmark-Horsens: Transport af affald 2017/S Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser

Danmark-Horsens: Transport af affald 2017/S Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser 1 / 6 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:81474-2017:text:da:html Danmark-Horsens: Transport af affald 2017/S 044-081474 Udbudsbekendtgørelse Tjenesteydelser

Læs mere

Udbudsbetingelser. Udbud af kontrakt om levering samt installation af ILS udstyr til bane 29 på Bornholms Lufthavn

Udbudsbetingelser. Udbud af kontrakt om levering samt installation af ILS udstyr til bane 29 på Bornholms Lufthavn Søndre Landevej 2 3700 Rønne Telefon 5695 2626 www.bornholmslufthavn.dk Udbudsbetingelser Udbud af kontrakt om levering samt installation af ILS udstyr til bane 29 på Bornholms Lufthavn Juni 2017 Indhold

Læs mere