H A N D L I N G S P L A N

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "H A N D L I N G S P L A N"

Transkript

1 H A N D L I N G S P L A N LILLE STRANDSTRÆDE 12 KØBENHAVNS KOMMUNE

2 2 OPLYSNINGER OM DENNE HANDLINGSPLAN Handlingsplanens overordnede formål er at bringe de fredede bygninger i en god vedligeholdelsesmæssig stand og at sikre fredningsværdierne. Handlingsplanen fastlægger hvilke bygningsarbejder, der i en periode bør udføres på en bygning for at fastholde eller genoprette tabte eller svækkede fredningsværdier. Ejeren vælger selv den restaureringsfaglige rådgiver, som skal udarbejde handlingsplanen. Handlingsplanen er udført efter Slots- og Kulturstyrelsens skabelon og vejledning, og Slots- og Kulturstyrelsen finansierer handlingsplanen efter de fastsatte takster. Handlingsplanen omfatter den/de fredede bygningers klimaskærm med mindre andet er aftalt. Rådgiveren besigtiger bygningen/bygningerne fra terræn, stige eller tilgængelige lofts- og kælderrum. Der bliver ikke lavet tekniske målinger eller destruktive undersøgelser. Handlingsplanen tager udgangspunkt i ejendommens fredningsværdier, som er beskrevet af Slots- og Kulturstyrelsen. På Slots- og Kulturstyrelsens hjemmeside for fredede og bevaringsværdige bygninger FBB, findes oplysninger om de fredede ejendomme og deres fredningsværdier. FBB findes på VURDERING OG ANBEFALEDE AKTIVITETER Handlingsplanen vurderer bygningens/bygningernes tilstand, hvor fredningsværdierne er svækket og i hvilken rækkefølge forholdet bør udbedres. Fra 1. prioritet, der er kritiske skader, til 3. prioritet, der er mindre alvorlige, samt den særlige kategori AKUT, hvor skaden er så stor, at den skal udbedres med det samme. Der kan forekomme særlige forhold, som kræver en nærmere undersøgelse, end denne handlingsplan har mulighed for. Det markeres med UN (undersøges nærmere) og bør undersøges snarest muligt. Du skal være opmærksom på at der kan være andre skader eller forhold i ejendommen, som ikke er medtaget i denne handlingsplan. De angivne beløb er prisoverslag skønnet af den sagkyndige rådgiver og kan variere både op og ned i forhold til egentlige håndværkerpriser. FØR ARBEJDERNE UDFØRES Når en ejendom er fredet betyder det, at både udvendige og indvendige ændringer, der går ud over almindelig vedligeholdelse, kræver tilladelse fra Slots- og Kulturstyrelsen. Anbefalingerne i denne handlingsplan er ikke forudgående godkendt, og der skal derfor indsendes ansøgning til Slots- og Kulturstyrelsen om tilladelse til eventuelle byggearbejder. Du kan se mere information om bygningsbevaring på Slots- og Kulturstyrelsens hjemmeside. SLOTS- OG KULTURSTYRELSEN

3 3 EJENDOMMENS DATA Kommune: Københavns Kommune Adresse: Lille Strandstræde 12-12A, 1254 København K Betegnelse: Lille Strandstræde 12 Fredningsår: 1950 Omfang: Forhus (beg. af 1700-tallet, omb. 1857), sidehus (1700-tallet) og mellembygning (1732) omkring den første gård. RÅDGIVERS DATA Navn: Center for Bygningsbevaring Adresse: Raadvad 40, 2800 Kgs. Lyngby Mailadresse: abni@bygningsbevaring.dk CVR.NR.: Besigtigelsesdato: Besigtiget af: Anders Bæhr Nielsen Dato: Underskrift: KONKLUSION Samlet set er bygningerne i god stand, set i forhold til deres alder. På sidehuset bør man prioritere udskiftning af den rådskadede bindingsværksrem, samt reparation og maling af vandnæserne på kvistvinduerne. Den malermæssige vedligeholdelse af vinduer på gårdsiderne, er også en ting man bør prioritere højt. Kalkning og maling af facaderne er stilladskrævende og vil med fordel kunne udføres samtidigt med maling af vinduerne, men det kan nok udskydes til næste gang igen, om 8-10 år. Øvrige løbende vedligeholdelsesarbejder, som pudsreparationer i kælder, rensning af tagrenden mv. bør udføres efter behov.

4 4 HANDLINGSPLAN BÆRENDE FREDNINGSVÆRDIER De bærende fredningsværdier ved ejendommen Lille Strandstræde 12 knytter sig i det ydre til hele anlægget bestående af forhus, sidehus og mellemhus i bindingsværk og grundmur med alle bygningsdele, -detaljer og overflader, herunder facaden med alle vinduer, porten og døren, gesimser og det teglhængte mansardtag med vinduer og skorstene. Til gårdsiden kommer for- og sidehusets bindingsværk med alle detaljer samt mellemhuset med alle detaljer, alle ældre døre og vinduer samt tage og skorstene. Endelig kommer den traditionelle materialeholdning. I det indre knytter de bærende fredningsværdier sig til forhusets generelt velbevarede planløsninger på hovedetagerne, alle ældre døre, plankegulve, panelering og stukkatur. Dertil kommer ejendommens to bevarede trappeopgange og trapper med alle detaljer. Endelig kommer den traditionelle materialeholdning. SITUATIONSPLAN Kortet er en vejledende illustration af fredningens omfang. Omfanget er markeret med rødt.

5 5 FOR- OG SIDEHUS Forhuset indgår som et integreret led i gadens østlige husrække. Forhus er sammenbygget med sidehuset. Forhuset er i otte fag mod gaden. Det er i to fulde etager med kælder samt en udnyttet mansardetage og spidsloft. I gården er et med forhuset sammenbygget sidehus i bindingsværk på i alt ni vinduesfag. Sidehuset har kælder og er i to etager samt en udnyttet tagetage. Sidehusets 1. sal er udkraget med knægte i alle vinduesfag undtagen i de to østligste yderfag nærmest mellembygningen (opgangsfag). YDERVÆGGE Facaden er udført i bindingsværk, der er glatpudset og rødkalket med en høj, gråsort sokkel. Over stueetagen er en profileret, hvidmalet kordongesims i træ, og over 1. sal er en profileret, hvidmalet hovedgesims. Til gårdsiden står for- og sidehuset i rødt bindingsværk med filtsede og jernvitriol kalkede tavl, sokkelen pudset og gråmalet. I det yderste fag nærmest forhuset er en muret og pudset indgangsportal, der giver adgang til ejendommens hovedtrappe. Portalen har pilastre og en profileret fordakning. For- og sidehus - Vurdering af ydervægge Facaderne er sidst vedligeholdt i Gadefacaden. Malingen på soklen er intakt og fastsiddende. Kalkningen på overfacaden er intakt og dækkende men smitter af, hvilket tyder på at sidste kalkning ikke blev udført helt korrekt. I løbet af en 10 års periode, bør der regnes med almindelig vedligeholdelse, med maling af sokkel og kalkning af facaden. Inden kalkning bør løstsiddende kalklag afrenses, for at den nye kalkning kan få ordentlig vedhæftning. Kordongesimsen mellem stuen og første sal, er af træ. Her må regnes med hyppigere vedligehold. Gesimsen bør males med linoliemaling ca. hvert 5. år Inden hele facaden skal vedligeholdes kan der opstå behov for lokale småreparationer.

6 6 Gårdfacader Bindingsværket er rødmalet i en ukendt malingstype. Malingen er intakt og fastsiddende. Tavlenes kalkningen er intakt og dækkende men smitter af, hvilket tyder på at sidste kalkning ikke blev udført helt korrekt. I løbet af en 10 års periode, bør der regnes med almindelig vedligeholdelse, med maling af bindingsværk med linoliemaling og kalkning af tavlene. Inden kalkning bør løstsiddende kalklag afrenses, for at den nye kalkning kan få ordentlig vedhæftning. Bindingsværkstømmeret virkede generelt sundt der hvor det var tilgængeligt. Bundremmen, til højre for døren til nr. 12A, er angrebet af råd i bunden. Den rådskadede bundrem bør udskiftes i løbet af et år. Når der på et tidspunkt er stillads oppe, kan man med fordel gennemgå bindingsværket for evt. skader. Emne Tilstand Aktivitet Prioritet Gadefacade. Intakt, kalkning er afsmittende. Vedligeholdelse med maling af sokkel og kalkning af overfacade. 3 Kordongesimsen. God stand. Maling med linoliemaling. 2 Gårdfacade. God, kalkning er afsmittende. Vedligeholdelse med maling af 3 bindingsværk og kalkning af tavl. Bindingsværk Rådskade i bundrem. Udskiftning af rådskadet bundrem. 1 VINDUER OG DØRE Mod gaden er en traditionelt udført, tofløjet og mørkegrøn fyldningsport. Vinduerne mod gaden er traditionelt udførte, to- og firerammede korspostvinduer. Vinduerne i facaden er hvidmalede. Vinduerne til kælderetagen én-rammede og vinduerne i mansardkvistene er firerammede mørkegrønne korspostvinduer. Kælderdøren er en tofløjet mørkegrøn fyldningsdør. Til gårdsiden er vinduerne traditionelt udført, med 1 4 rammer med opsprossning. Vinduerne i hovedetagerne er hvidmalede. Vinduerne til kælder og i kviste er grønmalede.

7 7 Dørene til opgangene er ældre mørkegrønne traditionelle fyldningsdøre. I kælderetagen til gården er to kældernedgange med traditionelt udførte, mørkegrønne revledøre. Mansardkvistene har traditionelt udførte, tre-rammede, opsprossede og mørkegrønne vinduer, mens frontkvisten har tilsvarende to-rammet, rødt vindue. For- og sidehus - Vurdering af vinduer og døre Vinder og døre er sidst malet i De fleste vinduer er forsynet med indvendige forsatsvinduer. Vinduerne er generelt i god stand med trænger til malermæssig vedligeholdelse. På vinduerne mod gaden er let slidt men malingen overvejende intakt med lidt afskalninger, hist og her på kanterne. Vinduerne mod gaden bør vedligeholdes med linoliemaling i løbet af 4-5 år. På vinduerne mod gården er malingen mere slidt, med begyndende afskalninger og revnet kit der sidder løst enkelte steder. Vinduerne mod gården bør vedligeholdes med linoliemaling i løbet af 1-2 år. Arbejder kan med fordel udføres efter principperne i: bevaring.dk/uploads/files/anvisninger/10-an- VISN_Alm_vedligeh_vinduer.pdf De bredde vandnæse / træsålbænk på kvistvinduerne, har revner, er opfugtede og malingen er afskalle. De bør istandsættes inden vinter, med afskrabning af løsmaling, grunding med linoliegrunder, udkitning af revner og maling med linoliemaling. Port og døre er i pæn stand. De bør males i samme takt som vinduerne. Emne Tilstand Aktivitet Prioritet Vinduer mod gade Slidt maling og revnet kit Maling med linoliemaling 2 Vinduer mod gård. Slidt maling med afskalninger og løs kit. Maling og rep. af kit. 1 Vandnæser på kvistvinduer Afskallet maling, revner og fugtigt Istandsættelse. Akut mod gård. træ. Port og døre. Pæn stand. Males samtidigt med vinduer. 2

8 8 TAG Forhuset har et mansardtag hængt med røde tegl, til gaden er fire mansardkviste, og i rygningen er en ældre skorsten. I taget er tre mansardkviste mod gård. I den øvre tagflade er et antal nyere, mindre og ovale tagvinduer. Sidehuset har over de fire vinduesfag nærmest forhuset et mansardtag med ensidig taghældning hængt med røde tegl. I taget er to brede mansardkviste. Sidehuset har over de øvrige fag et tag med ensidig taghældning hængt med røde tegl, og heri er en heltagskvist. Dertil kommer et par nyere, ovale tagvinduer. For- og sidehus - Vurdering af tag Taget var ikke tilgængeligt fra undersiden hvorfor undertagets tilstand er ukendt. Når der ved lejlighed er stillads eller lift på ejendommen, bør man løfte et par tagsten og se nærmere på undertaget. Tagstenene er i god stand og ligger pænt. Der vurderes ikke at være behov for større tagarbejder i løbet af de næste 10 år. Den første kvist på sidehuset, har løstsiddende zink øverst på højre side. Zink bør fastgøres inden vinter. Kvistforsider er af træ og de bør males i forbindelse med maling af vinduer, er medtaget under Vinduer Emne Tilstand Aktivitet Prioritet Kvist på sidehus. Løst siddende zink på siden. Zink fastgøres. 1

9 9 ANDET Kælder Kældervæggene er grundmurede og gulve er støbte, med overflade i teglsten eller beton. For- og sidehus - Vurdering af andet Kælder Flere steder på kældervæggene er puds eller mursten nedbrudt af fugt og salte. For at undgå nedbrydning af det bærende murværk, bør væggene vedligeholdes med, fjernelse af løs og nedbrudt puds og pudsreparation med mørtel uden cement, fx hydraulisk kalkmørtel Kkh 35/65/500. Hvis væggene ønskes overfladebehandlet, bør de kalkes. Fugtvandringen gennem væggene er en vedvarende proces, så man må regne med at væggene skal eftergås hvert år. Emne Tilstand Aktivitet Prioritet Kældervægge. Partielt nedbrudt puds og mursten. Pudsreparation hvert år 2

10 10 MELLEMHUS Mellembygningen er i grundmur og bindingsværk i fire fag til den første gård og fem fag til den anden gård. Mellembygningen er i to etager samt en udnyttet tagetage med en muret frontkvist til den første gård. I flugt med forhusets portgennemgang er en gennemgang i mellembygningen. YDERVÆGGE Til den første gård er mellembygningen pudset og kalket med jernvitriol. Øverst er en profileret, hvidmalet hovedgesims. Til den anden gård er facaden kalket hvid over stok og sten Mellemhus - Vurdering af ydervægge Mod den 1. gård er kalkningen er intakt og dækkende men smitter af. I løbet af en 10 års periode, bør der regnes med almindelig vedligeholdelse, med kalkning. Inden kalkning bør løstsiddende kalklag afrenses, for at den nye kalkning kan få ordentlig vedhæftning. Under det midterste vindue i stueetagen er en mindre revne. Revner bør repareres seneste når de bliver 1-2 mm. Revnen kradses ud og repareres med kalkmørtel. Mod den 2. gård er hvidtekalken let afsmittende på tavlene. På bindingsværket skaller kalkningen af en del steder. I løbet af en 5-10 års periode, bør der regnes med almindelig vedligeholdelse, med kalkning af hele facaden. Bindingsværket bør inden da, males med kalkkaseinmaling der holder bedre på træværk. Til højre for porten ses en fin lodret revne. Behandles som angivet ovenfor.

11 11 Emne Ydervæg mod 1. gård. Ydervæg mod 1. og 2. gård. Ydervæg mod 2. gård. Tilstand Intakt, kalkning er afsmittende. Prioritet 3 Revne under vindue og th. for port Aktivitet Vedligeholdelse med maling af sokkel og kalkning af overfacade. Reparation af revne. Kalkningen er afsmittende på murværket og afskallende på bindingsværket. Vedligeholdelse med kalkning af tavl og kalkkasein på bindingsværket. 3 VINDUER OG DØRE Til den anden gård er en nyere, tofløjet, hvidmalet dør med termoruder. I mellembygningen er på begge etager ældre og traditionelt udførte, firerammede, hvidmalede korspostvinduer med todelte underrammer. Hertil kommer et én-rammet vindue mod den første gård. I portrummet er en traditionelt udført, mørkegrøn fyldningsdør, der giver adgang til stueetagens lejlighed. Mellemhus - Vurdering af vinduer og døre Vinder og døre er sidst malet i Vinduerne er generelt i god stand med trænger til malermæssig vedligeholdelse. Malingen er slidt, med begyndende afskalninger og revnet kit der sidder løst enkelte steder. Vinduerne mod gården bør vedligeholdes med linoliemaling i løbet af 1-2 år. Arbejder kan med fordel udføres efter principperne i: Døre er i pæn stand. De bør males i samme takt som vinduerne. Terrassedøren med termoruder og de kraftige sprosser, passer ikke til bygningens arkitektur og byggeskik. Når døren på et tidspunkt skal fornys, bør der vælges en ny dør der understøtter fredningsværdien, fx en dør med koblet glas og smalle sprosser. 2

12 12 Emne Tilstand Aktivitet Prioritet Vinduer. Maling er slidt med begyndende Malerbehandling af vinduer. 1 afskalninger og kit er revnet Døre. Pæn stand. Malerbehandles samtidigt med vinduer 1 Vurdering af svækket fredningsværdi Emne Svækket fredningsværdi Aktivitet Prioritet Terrassedør Termoruder og brede sprosser Udskiftning til autentisk udseende 3 dør. TAG Mellembygningen har et let opskalket saddeltag belagt med røde tegl, og i rygningen er to ældre skorstene, den ene meget høj. Hertil kommer en heltagskvist mod 1. gård og en pultkvist mod 2. gård. Mellemhus - Vurdering af tag Taget var ikke tilgængeligt fra undersiden hvorfor undertagets tilstand er ukendt. Når der ved lejlighed er stillads eller lift på ejendommen, bør man løfte et par tagsten og se nærmere på undertaget. Tagstenene er i god stand og ligger generelt fint. Der vurderes ikke at være behov for større tagarbejder i løbet af de næste 10 år. I et mindre område nedenfor det underste tagvindue mod 2. gård, ligger tagstenene lidt skævt. Området bør efterses når der på et tidspunkt er lift eller stillads til stede, med henblik på om der er tagsten der ligger løst eller skal rettes lidt. Kvistforsider er af træ og de bør males i forbindelse med maling af vinduer, er medtaget under Vinduer Skorstenspiben mod nr. 10 har et par afskallede sten, øverst, som bør udskiftes sammen med evt. løse fuger. Det bør udføres næste gang der er stillads eller lift.

13 13 Emne Tilstand Aktivitet Prioritet Tagsten mod 2. gård Lille område ligger skævt. Efterses og rettes. 3 Skorstenspibe mod nr. 10. Nedbrudte sten i toppen. Reparation af dårlige sten og fuger 2 ANDET Gårdbelægninger Begge gårde er belagt med brosten. I belægningerne er afvandingsbrønde ved tagnedløb, de fleste af disse brønde / riste ligger højere end de omgivende belægninger, hvilket ikke er hensigtsmæssigt i forhold til en effektiv afvanding. Flere steder ses der tegn på at der samler sig vand i lunker i brolægningen. Hvis der på et tidspunkt skal udføres gravearbejder i gårdene, bør man overveje at sænke afløbene og etablere et mere effektivt fald på belægningerne. Mellemhus - Vurdering af andet Emne Tilstand Aktivitet Prioritet Gårdbelægninger. Lunker og højtsiddende afløb. Sænkning af afløb og etablering af fald, klimasikring. 3

14 14 ANBEFALEDE AKTIVITETER BYGNINGSDEL AKTIVITET PRIORITET PRISESTI- MAT For- og sidehus Gadefacade. Vedligeholdelse med maling af sokkel og kalkning af overfacade. Kordongesimsen. Maling med linoliemaling Gårdfacade. Vedligeholdelse med maling af bindingsværk og kalkning af tavl. Bindingsværk Udskiftning af rådskadet bundrem Vinduer mod gade Maling med linoliemaling Vinduer mod gård. Maling og rep. af kit Vandnæser på kvistvinduer Istandsættelse. Akut mod gård. Port og døre. Males samtidigt med vinduer Kvist på sidehus. Zink fastgøres Kældervægge. Pudsreparation hvert år Mellemhus Ydervæg mod 1. gård. Ydervæg mod 1. og 2. gård. Ydervæg mod 2. gård. Vedligeholdelse med maling af sokkel og kalkning af overfacade. Reparation af revne Vedligeholdelse med kalkning af tavl og kalkkasein på bindingsværket Vinduer. Malerbehandling af vinduer Døre. Malerbehandles samtidigt med vinduer Terrassedør Udskiftning til autentisk udseende dør Tagsten mod 2. gård Efterses og rettes Skorstenspibe mod nr. Reparation af dårlige sten og fuger Gårdbelægninger. Sænkning af afløb og etablering af fald, klimasikring. 3 Ej prissat I alt ekskl. moms, kr

15 15 FORUDSÆTNINGER FOR PRISESTIMAT Beløbene i ovenstående er indsat ud fra erfaring og skøn, hvis muligt, understøttet af V&S s prisbog. Beløbene er isat for, at ejer kan få et overordnet skøn omkring økonomien for vedligeholdelsen i de kommende år, men beløbene vil kunne variere både op og ned, når projekteringen er færdig og de endelige priser indkommer fra håndværkerne. Ud over ovenstående håndværkerudgifter, skal regnes med udgifter til etablering af byggeplads og stillads eller lift til de stilladskrævende arbejder. Herudover vil der kunne være udgifter til teknisk rådgivning.

H A N D L I N G S P L A N

H A N D L I N G S P L A N H A N D L I N G S P L A N ADELGADE 18 KALUNDBORG KOMMUNE 2 OPLYSNINGER OM DENNE HANDLINGSPLAN Handlingsplanens overordnede formål er at bringe de fredede bygninger i en god vedligeholdelsesmæssig stand

Læs mere

H A N D L I N G S P L A N

H A N D L I N G S P L A N H A N D L I N G S P L A N ACCISSEBODEN KALUNDBORG KOMMUNE 2 OPLYSNINGER OM DENNE HANDLINGSPLAN Handlingsplanens overordnede formål er at bringe de fredede bygninger i en god vedligeholdelsesmæssig stand

Læs mere

H A N D L I N G S P L A N

H A N D L I N G S P L A N H A N D L I N G S P L A N KAPPEL MØLLE LOLLAND KOMMUNE OPLYSNINGER OM DENNE HANDLINGSPLAN Handlingsplanens overordnede formål er at bringe de fredede bygninger i en god vedligeholdelsesmæssig stand og

Læs mere

H A N D L I N G S P L A N

H A N D L I N G S P L A N H A N D L I N G S P L A N HANS PETERSENS GAARD KALUNDBORG KOMMUNE 2 OPLYSNINGER OM DENNE HANDLINGSPLAN Handlingsplanens overordnede formål er at bringe de fredede bygninger i en god vedligeholdelsesmæssig

Læs mere

H A N D L I N G S P L A N

H A N D L I N G S P L A N H A N D L I N G S P L A N BOGØ MØLLE VORDINGBORG KOMMUNE 2 OPLYSNINGER OM DENNE HANDLINGSPLAN Handlingsplanens overordnede formål er at bringe de fredede bygninger i en god vedligeholdelsesmæssig stand

Læs mere

H A N D L I N G S P L A N

H A N D L I N G S P L A N H A N D L I N G S P L A N DEN BORGERLIGE VELGØRENHEDS STIFTELSE VORDINGBORG KOMMUNE 2 OPLYSNINGER OM DENNE HANDLINGSPLAN Handlingsplanens overordnede formål er at bringe de fredede bygninger i en god vedligeholdelsesmæssig

Læs mere

BARONESSENS HUS KØGE KOMMUNE

BARONESSENS HUS KØGE KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R BARONESSENS HUS KØGE KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 14.10.2016 Besigtiget af: Tine Meyling Journalnummer: 2011-7.82.07/259-0001 Kommune: Køge Kommune Adresse: Brogade 22,

Læs mere

H A N D L I N G S P L A N

H A N D L I N G S P L A N H A N D L I N G S P L A N GYTHS GÅRD KALUNDBORG KOMMUNE 2 OPLYSNINGER OM DENNE HANDLINGSPLAN Handlingsplanens overordnede formål er at bringe de fredede bygninger i en god vedligeholdelsesmæssig stand

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R TORVET 11, PRÆSTØ VORDINGBORG KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 09.02.2011 Besigtiget af: Mia Kroer Ræbild Journalnummer: 2011-7.82.07/390-0001 Kommune: Vordingborg Kommune Adresse:

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R SLOTSGADE 13 NYBORG KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 02.06.2015 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/450-0001 Kommune: Nyborg Kommune Adresse: Slotsgade

Læs mere

Svanevej / Falkevej Svanevej 25-27, Falkevej 11, København

Svanevej / Falkevej Svanevej 25-27, Falkevej 11, København Svanevej / Falkevej Svanevej 25-27, Falkevej 11, København TILSTANDSRAPPORT Klimaskærm Februar 2012 Birger Lund A/S Rådgivende Ingeniører Damhus Boulevard 5 2610 Rødovre telefon 36 70 28 29 E-mail: info@birgerlund.dk

Læs mere

BLEGDAMSGADE 7 NYBORG KOMMUNE

BLEGDAMSGADE 7 NYBORG KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R BLEGDAMSGADE 7 NYBORG KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 10.03.2015 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/450-0001 Kommune: Nyborg Kommune Adresse: Blegdamsgade

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R LÅSBYGADE 61-65 KOLDING KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 10.11.2011 Besigtiget af: Caspar Jørgensen Journalnummer: 2011-7.82.07/621-0001 Kommune: Kolding Kommune Adresse: Låsbygade

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R SLOTSGADE 22, NYKØBING GULDBORGSUND KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 27.10.2010 Besigtiget af: Nanna Secher Larsen Journalnummer: 2010-7.82.07/376-0001 Kommune: Guldborgsund

Læs mere

ÅBOULEVARDEN 121 HORSENS KOMMUNE

ÅBOULEVARDEN 121 HORSENS KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R ÅBOULEVARDEN 121 HORSENS KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 04.11.2015 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/615-0001 Kommune: Horsens Kommune Adresse: Åboulevarden

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R MØLLERGADE 43 SVENDBORG KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 17.09.2013 Besigtiget af: Sidse Martens Gudmand-Høyer Journalnummer: 2013-7.82.07/479-0001 Kommune: Svendborg Kommune

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R ÅBENRÅ 27 KØBENHAVNS KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 21.02.2013 Besigtiget af: Jannie Rosenberg Bendsen Journalnummer: 2010-7.82.07/101-0001 Kommune: Københavns Kommune Adresse:

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R TÅRNGADE 6-8 FAABORG-MIDTFYN KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 08.11.2013 Besigtiget af: Sidse Martens Gudmand-Høyer Journalnummer: 2013-7.82.07/430-0001 Kommune: Faaborg-Midtfyn

Læs mere

HOTEL RINGKØBING RINGKØBING-SKJERN KOMMUNE

HOTEL RINGKØBING RINGKØBING-SKJERN KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R HOTEL RINGKØBING RINGKØBING-SKJERN KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 31.10.2014 Besigtiget af: Stefanie Høy Brink Journalnummer: 2013-7.82.07/760-0001 Kommune: Ringkøbing-Skjern

Læs mere

OPPE SUNDBY GAMLE SKOLE FREDERIKSSUND KOMMUNE

OPPE SUNDBY GAMLE SKOLE FREDERIKSSUND KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R OPPE SUNDBY GAMLE SKOLE FREDERIKSSUND KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 07.02.2014 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2011-7.82.07/250-0001 Kommune: Frederikssund

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R ADELGADE 23, NYSTED GULDBORGSUND KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 13.10.2010 Besigtiget af: Maria Wedel Gjelstrup Journalnummer: 2010.7.82.07/376-0001 Kommune: Guldborgsund

Læs mere

BROGADE 26 KØGE KOMMUNE

BROGADE 26 KØGE KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R BROGADE 26 KØGE KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 14.10.2016 Besigtiget af: Tine Meyling Journalnummer: 2011-7.82.07/259-0001 Kommune: Køge Kommune Adresse: Brogade 26, 4600

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R SKOVGADE 20 THISTED KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 03.05.2011 Besigtiget af: Simon Harboe Journalnummer: 2011-7.82.07/787-0001 Kommune: Thisted Kommune Adresse: Skovgade 20,

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R SKIBBROGADE 14 AABENRAA KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 02.05.2012 Besigtiget af: Simon Harboe Journalnummer: 2012-7.82.07/580-0001 Kommune: Aabenraa Kommune Adresse: Skibbrogade

Læs mere

AB Rosenhave, Tranbjerg

AB Rosenhave, Tranbjerg AB Rosenhave, Tranbjerg Trankær Vænge 117, 8310 Tranbjerg elsesplan Den 25. juni 2018 ÅF Buildings Denmark Telefon +45 97 22 11 33 www.afconsult.com/dk Herning Viborgvej 1 DK-7400 Herning Aarhus Søren

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R LAPPEN 30 HELSINGØR KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 13.05.2013 Besigtiget af: Jannie Rosenberg Bendsen Journalnummer: 2011-7.82.07/217-0001 Kommune: Helsingør Kommune Adresse:

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R STORE POTTERGADE 9 AABENRAA KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 01.05.2012 Besigtiget af: Maria Wedel Gjelstrup Journalnummer: 2012-7.82.07/580-0001 Kommune: Aabenraa Kommune Adresse:

Læs mere

H A N D L I N G S P L A N

H A N D L I N G S P L A N H A N D L I N G S P L A N DRONNINGENS PAKHUS LOLLAND KOMMUNE 2 OPLYSNINGER OM DENNE HANDLINGSPLAN Handlingsplanens overordnede formål er at bringe de fredede bygninger i en god vedligeholdelsesmæssig stand

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R KYSEBORGSTRÆDE 6 SVENDBORG KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 01.08.2013 Besigtiget af: Sidse Martens Gudmand-Høyer Journalnummer: 2013-7.82.07/479-0001 Kommune: Svendborg Kommune

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R EMIL AARESTRUPS HUS, NYSTED GULDBORGSUND KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 20.10.2010 Besigtiget af: Maria Wedel Gjelstrup Journalnummer: 2010.7.82.07/376-0001 Kommune: Guldborgsund

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R BAGERGADE 5 SVENDBORG KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 01.08.2013 Besigtiget af: Sidse Martens Gudmand-Høyer Journalnummer: 2013-7.82.07/479-0001 Kommune: Svendborg Kommune

Læs mere

PRINSENSGADE 39 A-B FREDERICIA KOMMUNE

PRINSENSGADE 39 A-B FREDERICIA KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R PRINSENSGADE 39 A-B FREDERICIA KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 02.02.2015 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/607-0001 Kommune: Fredericia Kommune Adresse:

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R KLOSTERGADE 58 AARHUS KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 27.11.2014 Besigtiget af: Stefanie Høy Brink Journalnummer: 2013-7.82.07/751-0001 Kommune: Aarhus Kommune Adresse: Klostergade

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R BJERGEGADE 32 HELSINGØR KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 04.09.2013 Besigtiget af: Maria Wedel Søe / Stefanie Høy Brink Journalnummer: 2011-7.82.07/217-0001 Kommune: Helsingør

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R FREDERIKSBERG ALLÉ 104 FREDERIKSBERG KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: Besigtiget af: Journalnummer: 16.12.2013 Sidse Martens Gudmand-Høyer 2013-7.82.07/147-0001 Kommune: Adresse:

Læs mere

TILSTANDSRAPPORT E/F Kildevældsgade 66-68 & Helsingborggade 14, 2100 Kbh. Ø

TILSTANDSRAPPORT E/F Kildevældsgade 66-68 & Helsingborggade 14, 2100 Kbh. Ø TILSTANDSRAPPORT E/F Kildevældsgade 66-68 & Helsingborggade 14, 2100 Kbh. Ø TILSTANDSRAPPORT 0.0 INDHOLDSFORTEGNELSE l.0 Indledning side 2 2.0 Konklusion side 3 3.0 Konstruktioner og materialer side 4

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R DEN GAMLE SKOLE OG DEGNEBOLIGEN GREVE KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 7/11 2011 Besigtiget af: Simon Harboe Journalnummer: 2011-7.82.07/253-0001 Kommune: Greve Kommune Adresse:

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R NAFFET 14 HADERSLEV KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 28.09.2012 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2011-7.82.07/510-0001 Kommune: Haderslev Kommune Adresse: Naffet

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R LAPPEN 10 A-B HELSINGØR KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 16.05.2013 Besigtiget af: Jannie Rosenberg Bendsen Journalnummer: 2011-7.82.07/217-0001 Kommune: Helsingør Kommune Adresse:

Læs mere

Karakterer for de enkelte bygningsdele er givet ud fra en skala fra 1-9, hvor 1 er bedst og 9 er dårligst

Karakterer for de enkelte bygningsdele er givet ud fra en skala fra 1-9, hvor 1 er bedst og 9 er dårligst VEDLIGEHOLDELSESPLAN AB Ringertoften 02.1943.40 Alle beløb er kr. 1.000 og i primo 2010 priser og ekskl. moms. Ejendommens løbende driftsudgifter og almindelige løbende vedligeholdelse er ikke indeholdt

Læs mere

KØBMAGERGADE 13 FRIMANDS KVARTER, KØBENHAVNS KOMMUNE

KØBMAGERGADE 13 FRIMANDS KVARTER, KØBENHAVNS KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R KØBMAGERGADE 13 FRIMANDS KVARTER, KØBENHAVNS KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 13.01.2016 Besigtiget af: Jannie Rosenberg Bendsen Journalnummer: 2010-7.82.07/101-0001 Kommune:

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R STJERNEGADE 31 HELSINGØR KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 21.06.2013 Besigtiget af: Jannie Rosenberg Bendsen Journalnummer: 2011-7.82.07/217-0001 Kommune: Helsingør Kommune

Læs mere

P L A N ATRIUMHUSENE GENTOFTE KOMMUNE

P L A N ATRIUMHUSENE GENTOFTE KOMMUNE H A N D L I N G S - P L A N ATRIUMHUSENE GENTOFTE KOMMUNE 2 OPLYSNINGER OM DENNE HANDLINGSPLAN Foto hen over bebyggelsens tagflade set mod nord Handlingsplanens overordnede formål er at bringe de fredede

Læs mere

VISDOMMENS KILDE, DEN KGL. DANSKE SKOLE ÆRØ KOMMUNE

VISDOMMENS KILDE, DEN KGL. DANSKE SKOLE ÆRØ KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R VISDOMMENS KILDE, DEN KGL. DANSKE SKOLE ÆRØ KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 03.10.2014 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/492-0001 Kommune: Adresse:

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R MEJLGADE 43 ÅRHUS KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 08.01.2015 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/751-0001 Kommune: Århus Kommune Adresse: Mejlgade 43,

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R ØSTERGADE 9 GULDBORGSUND KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 12.11.2010 Besigtiget af: Maria Wedel Gjelstrup Journalnummer: 2010.7.82.07/376-0001 Kommune: Guldborgsund Kommune

Læs mere

TORVET 5 HADERSLEV KOMMUNE

TORVET 5 HADERSLEV KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R TORVET 5 HADERSLEV KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 05.10.2012 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2011-7.82.07/510-0001 Kommune: Haderslev Kommune Adresse: Torvet

Læs mere

HORSENS ALMINDELIGE HOSPITAL HORSENS KOMMUNE

HORSENS ALMINDELIGE HOSPITAL HORSENS KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R HORSENS ALMINDELIGE HOSPITAL HORSENS KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 04.11.2015 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/615-0001 Kommune: Horsens Kommune

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R DET GULE HUS VEJEN KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 30.06.2014 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/575-0001 Kommune: Vejen Kommune Adresse: Koldingvej

Læs mere

BYGNINGSSYN AF FACADER xxxx

BYGNINGSSYN AF FACADER xxxx BYGNINGSSYN AF FACADER xxxx Rekvirent: xxxx. Bygningssynet bliv fortaget d. 15.8.2013 af bygningsrådgiver Anders Bæhr Nielsen, tlf. 30501992, mail ABNI@bygningsbevaring.dk Det blev oplyst at ejendommen

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring 8092 Oversigt over klagepunkter: Vejret på besigtigelsestidspunktet: 1. Unøjagtig udfyldning af sælgeroplysninger. 2. Fugt i kælder. 3. Skade på trapper. 4. Råd i vinduer og døre samt punkterede ruder.

Læs mere

GRATIS ejendomstjek af ejendommens klimaskærm Notat af besigtigelsen

GRATIS ejendomstjek af ejendommens klimaskærm Notat af besigtigelsen Rådgivende ingeniører FRI arkitekter energirådgivere A/B Damhjørnet Roskildevej 193-201 og Valby Langgade 264-278 2500 Valby Att.: bestyrelsen Dato: 18/5-2015 Vedr.: Emne: GRATIS ejendomstjek af ejendommens

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R SØLLINGE PRÆSTEGÅRD FAABORG-MIDTFYN KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 06.11.2013 Besigtiget af: Sidse Martens Gudmand-Høyer Journalnummer: 2013-7.82.07/430-0001 Kommune: Faaborg-Midtfyn

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R SLOTSGADE 28 AABENRAA KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 15.05.2012 Besigtiget af: Mia Kroer Ræbild Journalnummer: 2012-7.82.07/580-0001 Kommune: Aabenraa Kommune Adresse: Slotsgade

Læs mere

H A N D L I N G S P L A N

H A N D L I N G S P L A N H A N D L I N G S P L A N HOTEL SAKSKØBING GULDBORGSUND KOMMUNE 2 OPLYSNINGER OM DENNE HANDLINGSPLAN Handlingsplanens overordnede formål er at bringe de fredede bygninger i en god vedligeholdelsesmæssig

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R TORVET 12, PRÆSTØ VORDINGBORG KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 09.02.2011 Besigtiget af: Mia Kroer Ræbild Journalnummer: 2011-7.82.07/390-0001 Kommune: Vordingborg Kommune Adresse:

Læs mere

JÆGERGÅRDEN FREDENSBORG KOMMUNE

JÆGERGÅRDEN FREDENSBORG KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R JÆGERGÅRDEN FREDENSBORG KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 19.03.2015 Besigtiget af: Laura Boelskifte og Simon Harboe Journalnummer: 2011-7.82.07/210-0001 Kommune: Fredensborg

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R NØRRETORV 10-15 HJØRRING KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 11.05.2011 Besigtiget af: Nanna Secher Larsen Journalnummer: 2011-7.82.07/860-0001 Kommune: Hjørring Kommune Adresse:

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R KONGENSGADE 2 B, C OG D HELSINGØR KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 16.05.2013 Besigtiget af: Jannie Rosenberg Bendsen Journalnummer: 2011-7.82.07/217-0001 Kommune: Helsingør

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R FUGLSANGSGADE 12-14 OG KIRKEGADE 5 MARIAGERGJORD KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 27.10. 2011 Besigtiget af: Caspar Jørgensen Journalnummer: 2011-7.82.07/846-0001 Kommune: Mariagerfjord

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R SLOTSGADE 33 AABENRAA KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 05.2012 Besigtiget af: Mia Kroer Ræbild Journalnummer: 2012-7.82.07/580-0001 Kommune: Aabenraa Kommune Adresse: Slotsgade

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R STUDSGADE 35 AARHUS KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 17.12.2014 Besigtiget af: Stefanie Høy Brink Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/751-0001 Kommune: Aarhus Kommune

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R DEN BORGERLIGE VELGØRENHEDS STIFTELSE, PRÆSTØ VORDINGNBORG KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 09.02.2011 Besigtiget af: Maria Wedel Gjelstrup Journalnummer: 2011-7.82.07/390-0001

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R VESTERGADE 1 D-H FAABORG-MIDTFYN KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 11. december 2013 Besigtiget af: Stefanie Høy Brink Journalnummer: 2013-7.82.07/430-0001 Kommune: Faaborg Midtfyn

Læs mere

Tilstandsrapport. Willemoesgade 32-36 DOMINIA AS RÅDGIVENDE INGENIØRER STUDIESTRÆDE 38 1455 KØBENHAVN K TLF. 33 434 500 FAX 33 434 501

Tilstandsrapport. Willemoesgade 32-36 DOMINIA AS RÅDGIVENDE INGENIØRER STUDIESTRÆDE 38 1455 KØBENHAVN K TLF. 33 434 500 FAX 33 434 501 Tilstandsrapport Willemoesgade 32-36 DOMINIA AS RÅDGIVENDE INGENIØRER STUDIESTRÆDE 38 1455 KØBENHAVN K TLF. 33 434 500 FAX 33 434 501 Tilstandsrapporten omhandler bebyggelsen Willemoesgade 32-36, matr.

Læs mere

E/F Klerkegade 17 A og B. April E/F KLERKEGADE 17 A OG B Vedligeholdelsesrapport

E/F Klerkegade 17 A og B. April E/F KLERKEGADE 17 A OG B Vedligeholdelsesrapport E/F Klerkegade 17 A og B April 2012 E/F KLERKEGADE 17 A OG B Vedligeholdelsesrapport PROJEKT E/F Klerkegade 17 A og B Vedligeholdelsesrapport E/F Klerkegade 17 A og B Projekt nr. 205806 Dokument nr. 123965191

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R NIELSTRUP SVENDBORG KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 29.04.2013 Besigtiget af: Nanna Secher Larsen Journalnummer: 2013-7.82.07/479-0001 Kommune: Svendborg Kommune Adresse: Nielstrupvej

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R DET GAMLE AMTSKONTOR HADERSLEV KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 27.09.2012 Besigtiget af: Nanna Secher Larsen Journalnummer: 2011-7.82.07/510-0001 Kommune: Haderslev Kommune

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R VALDEMARSLUND HELSINGØR KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 14.05.2013 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2011-7.82.07/217-0001 Kommune: Helsingør Kommune Adresse: Gurrevej

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11147

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11147 SKØNSERKLÆRING J.nr. 11147 Besigtigelsesdato: Tirsdag den 9. oktober 2012 kl. 13:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

ADELGADE 54, BOGENSE NORDFYNS KOMMUNE

ADELGADE 54, BOGENSE NORDFYNS KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R ADELGADE 54, BOGENSE NORDFYNS KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 02.06.2015 Besigtiget af: Lisbeth Pepke Journalnummer: 2013-7.82.07/480-0001 Kommune: Nordfyns Kommune Adresse:

Læs mere

TILSTANDSRAPPORT OG VURDERING AF BEVARINGSVÆRDI xxx

TILSTANDSRAPPORT OG VURDERING AF BEVARINGSVÆRDI xxx TILSTANDSRAPPORT OG VURDERING AF BEVARINGSVÆRDI xxx Ejer: xxx Gennemgangen blev fortaget d. 20.10.2014 af bygningsrådgiver Anders Bæhr Nielsen Tlf. 30501992 mail abni@bygningsbevaring.dk Bygningen, som

Læs mere

H A N D L I N G S P L A N

H A N D L I N G S P L A N H A N D L I N G S P L A N CHRISTINELUND VORDINGBORG KOMMUNE 2 OPLYSNINGER OM DENNE HANDLINGSPLAN Handlingsplanens overordnede formål er at bringe de fredede bygninger i en god vedligeholdelsesmæssig stand

Læs mere

10 års vedligeholdelsesplan

10 års vedligeholdelsesplan 10 års vedligeholdelsesplan A/B Mariendalsvej 62-64 2000 Frederiksberg Primo år 2018 Indholdsfortegnelse: 1. Vedligeholdelsesplanen... 3 2. Beskrivelse af ejendommen... 4 3. Konklusion... 7 2 1. Vedligeholdelsesplanen

Læs mere

TORVET 13 HADERSLEV KOMMUNE

TORVET 13 HADERSLEV KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R TORVET 13 HADERSLEV KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 28.09.12 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2011-7.82.07/510-0001 Kommune: Haderslev Kommune Adresse: Torvet

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R VESTERGADE 43 GULDBORGSUND KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 19.10.2010 Besigtiget af: Mia Kroer Ræbild Journalnummer: 2010.7.82.07/376-0001 Kommune: Guldborgsund Kommune Adresse:

Læs mere

FASANGÅRDEN FREDERIKSSUND KOMMUNE

FASANGÅRDEN FREDERIKSSUND KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R FASANGÅRDEN FREDERIKSSUND KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 21.02.2014 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2011-7.82.07/250-0001 Kommune: Frederikssund Kommune Adresse:

Læs mere

Tillæg til tilstandsrapport

Tillæg til tilstandsrapport Tillæg til tilstandsrapport Adresse Dato Tilstandsrapport løbenr. Kommunenr./ Ejendomsnr. HE-konsulent Grønnemose Alle 59, 2860 Søborg 26. august 2015 H-15-02235-0186 159-50742 2235-Olekjølhede Som sælger

Læs mere

SANKT MOGENSGADE 9A VIBORG KOMMUNE

SANKT MOGENSGADE 9A VIBORG KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R SANKT MOGENSGADE 9A VIBORG KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 17.06.15 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/791-0001 Kommune: Viborg Kommune Adresse: Sankt

Læs mere

C BYGNINGSDELSKORT : Facader Bygning nr. Vesterbrogade 183 / Bakkegårds Allé 1 og 3

C BYGNINGSDELSKORT : Facader Bygning nr. Vesterbrogade 183 / Bakkegårds Allé 1 og 3 YGNINGSELSKORT : Facader ygning nr. Vesterbrogade 183 / akkegårds llé 1 og 3 ktuel tilstand: Eemærkninger : 1 Facader - generel beskrivelse Facade mod Vesterbrogade og akkegårds llé. ygningen er udført

Læs mere

AKTIVITETPLAN. Dato: 1012 Sokkel i beton med puds. 131. Revner over 2 mm noteres og der bankes omkring disse for kontrol af løs puds.

AKTIVITETPLAN. Dato: 1012 Sokkel i beton med puds. 131. Revner over 2 mm noteres og der bankes omkring disse for kontrol af løs puds. 17/2/2013 AKTIVITETPLAN. Dato: 10 Bygningsbasis. 1012 Sokkel i beton med puds. 131 Placering Type Int. Udgift. Aktivitetsår. B0 E 4 2015 2019 2023 Revner over 2 mm noteres og der bankes omkring disse for

Læs mere

KLINKBJERG 2 AABENRAA KOMMUNE

KLINKBJERG 2 AABENRAA KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R KLINKBJERG 2 AABENRAA KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 22.05.2012 og 07.06.2012 Besigtiget af: Simon Harboe Journalnummer: 2012-7.82.07/580-0001 Kommune: Aabenraa Kommune Adresse:

Læs mere

DET MAHLERSKE HUS RINGSTED KOMMUNE

DET MAHLERSKE HUS RINGSTED KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R DET MAHLERSKE HUS RINGSTED KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 11.01.2012 Besigtiget af: Mia Kroer Ræbild Journalnummer: 2011-7.82.07/329-0001 Kommune: Ringsted Kommune Adresse:

Læs mere

HESTEHANDLERGÅRDEN LANGELAND KOMMUNE

HESTEHANDLERGÅRDEN LANGELAND KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R HESTEHANDLERGÅRDEN LANGELAND KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 01.09.2015 Besigtiget af: Troels Ø. Jørgensen Journalnummer: 2013-7.82.07/482-0001 Kommune: Langeland Kommune Adresse:

Læs mere

BYMØLLENS MØLLEGÅRD LANGELAND KOMMUNE

BYMØLLENS MØLLEGÅRD LANGELAND KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R BYMØLLENS MØLLEGÅRD LANGELAND KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 02.09.2015 Besigtiget af: Troels Ø. Jørgensen Journalnummer: 2013-7.82.07/482-0001 Kommune: Langeland Kommune

Læs mere

DUEHOLM MEJERI MORSØ KOMMUNE

DUEHOLM MEJERI MORSØ KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R DUEHOLM MEJERI MORSØ KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 03.05.2011 Besigtiget af: Simon Harboe Journalnummer: 2011-7.82.07/773-0001 Kommune: Morsø Kommune Adresse: Munkegade 22,

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R BJERGEGADE 11 HELSINGØR KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 10.07.2013 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2011-7.82.07/217-0001 Kommune: Helsingør Kommune Adresse: Bjergegade

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13117

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13117 SKØNSERKLÆRING J.nr. 13117 Besigtigelsesdato: Den 05.12.2013 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R ALLÉGADE 8 D-E FREDERIKSBERG KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: Besigtiget af: Journalnummer: 27.11.2013 Sidse Martens Gudmand-Høyer 2013-7.82.07/147-0001 Kommune: Adresse: Betegnelse:

Læs mere

Holmegårdsskolen. Plovheldvej 8, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone.

Holmegårdsskolen. Plovheldvej 8, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone. Holmegårdsskolen Adresse Placering Plovheldvej 8, 2650 Hvidovre Bygningerne er placeret i byzone. Beskrivelse af bygningen Holmegårdsskolen er opført i 1940 og 1950, og er senere tilbygget i 1961. Bygningerne

Læs mere

Tillæg til tilstandsrapport

Tillæg til tilstandsrapport Tillæg til tilstandsrapport Adresse Dato Tilstandsrapport løbenr. Kommunenr./ Ejendomsnr. HE-konsulent Mågevej 16, 4700 Næstved 19. januar 2015 H-15-02034-0007 370-018082 Benny Lillelund Som sælger eller

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R SANKT ANNAGADE 8 HELSINGØR KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 19.04.2013 Besigtiget af: Jannie Rosenberg Bendsen Journalnummer: 2011-7.82.07/217-0001 Kommune: Helsingør Kommune

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R KIRKEGÅRDSGADE 3 AALBORG KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 19.10.2011 Besigtiget af: Maria Wedel Gjelstrup Journalnummer: 2011-7.82.07/851-0001 Kommune: Aalborg Kommune Adresse:

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R SLOTSGADE 20 AABENRAA KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 22.05.2012 Besigtiget af: Mia Kroer Ræbild Journalnummer: 2012-7.82.07/580-0001 Kommune: Aabenraa Kommune Adresse: Slotsgade

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R SINDINGGÅRD HERNING KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 14.10.2013 Besigtiget af: Jannie Rosenberg Bendsen Journalnummer: 2013-7.82.07/657-0001 Kommune: Herning Kommune Adresse:

Læs mere

BROLÆGGERSTRÆDE 8 SNARENS KVARTER, KØBENHAVNS KOMMUNE

BROLÆGGERSTRÆDE 8 SNARENS KVARTER, KØBENHAVNS KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R BROLÆGGERSTRÆDE 8 SNARENS KVARTER, KØBENHAVNS KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 08.09.2016 Besigtiget af: Vera Noldus Journalnummer: 2010-7.82.07/101-0001 Kommune: Københavns

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R SLOTSGADE 31 AABENRAA KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 22.05.2012 Besigtiget af: Mia Kroer Ræbild Journalnummer: 2012-7.82.07/580-0001 Kommune: Aabenraa Kommune Adresse: Slotsgade

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R FISKERGADE 8 AABENRAA KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 21.05.2012 Besigtiget af: Simon Harboe Journalnummer: 2012-7.82.07/580-0001 Kommune: Aabenraa Kommune Adresse: Fiskergade

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R BRYGGERGÅRDEN ROSKILDE KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 24.08.2011 Besigtiget af: Simon Harboe Journalnummer: 2011-7.82.07/265-0001 Kommune: Roskilde Kommune Adresse: Algade

Læs mere

Bygnings rapport med drift og vedligehold.

Bygnings rapport med drift og vedligehold. Bygnings rapport med drift og vedligehold. Marts 2012 Andelsboligforeningen Ulfbuen 2620 Albertslund. Michael Jensen Skibbroen 26, 2450 København SV. - telefon 20 15 06 42 - www.godtbyggeri.com - info@godtbyggeri.com

Læs mere