Referat BJF s generalforsamling torsdag 7 september 2017 på Engagergård kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat BJF s generalforsamling torsdag 7 september 2017 på Engagergård kl"

Transkript

1 Referat BJF s generalforsamling torsdag 7 september 2017 på Engagergård kl Med et mindre fremmøde på i alt 22 personer blev generalforsamlingen indledt med hornblæsning Efter 1 minuts stilhed til minde om de af vore jagtkammerater som ikke er mere i blandt os - kunne formanden gå over til 1. Valg af dirigent Arne Holten blev endnu engang valgt og efter at have konstateret at generalforsamlingen var lovligt indkaldt gav han ordet til 2. Formandens beretning (Peter Normark) 2016/2017 var et godt år med gode aktiviteter på en række af BJF s traditionelle områder for at dygtiggøre os som jægere. Bestyrelsen har haft fokus på at styrke vores aktive instruktører, som er en af foreningens største udfordringer for at kunne opretholde aktiviteterne i de forskellige udvalg. Det er dejligt at en række af de nye jægere fra vores egne jagttegnshold har meldt sig i de aktives rækker og et par er ovenikøbet blevet instruktører. Bestyrelsen vil fremadrettet fortsætte prioriteringen af investering i uddannelse af flere instruktører, så BJF fremadrettet kan sikre en bred gruppe af aktive til at løfte opgaverne i foreningen. Bestyrelsen mener, at BJF s skal tilbyde skydetræning for riffel og hagl, hundetræning, hornblæsning, jagttegnsundervisning og opretholde et aktivt reguleringskorps. BJF har 396 medlemmer og vi har hvert år til og afgang af medlemmer. Desværre har der været en nettoafgang på ca. 40 medlemmer det sidste år - derfor er arbejdet med at øge medlemstilgangen vigtig og fastholdelsen af de nye medlemmer helt centralt. De sidste 3 år er nye medlemmer kommet til via jagttegnskurset. Vores fastholdelse af disse er typisk at 1-3 bliver rigtigt aktive og yderligere 2-4 ser vi til foreningens arrangementer medens resten siver væk. Er dette godt nok? Nej! For vi er som forening nødt til at arbejde hårdt for at få nye medlemmer og fastholde dem vi har og det at skaffe aktive medlemmer tager tid. Alle udvalgene prøver løbende at skaffe nye medlemmer for selvom det er få der melder sig er det bydende nødvendigt for, at vi i BJF kan fortsætte vore aktiviteter til dygtiggørelse af os som jægere. Udvalgsformændene vil gennemgå de enkelte aktiviteter, der er gennemført i 2016/2017. Riffeludvalget (Visti Iversen) Aktiviteter siden sidst: - Vi har skudt 100/200m i Råmosen i vinters, i foråret og er nu i gang med sensommer/efterårssæsonen. - Vi har skudt med salonriffel i vinters på Engagergård.

2 Udvalgets fokus: - At tilbyde et hyggeligt, men også seriøst skydemiljø, hvor foreningens riffelskytter kan indskyde, træne og i det hele taget få hjælp til at forbedre deres skydning. Ønsker for fremtiden: - At flere af foreningens medlemmer ville benytte sig af tilbuddet om riffelskydning i foreningsregi. Flugtskydningsudvalget (Inge Lise Keldsbo) Et år, uden mange arrangementer, da kalenderen for afholdelse af skydningerne blev brudt op i håb om større tilslutning. Meget positivt har det været, at vi fik 3 unge medlemmer uddannet som flugtskydningsinstruktører. Som tidligere år har der været skydninger på KFK, specielt har vores superveteraner været aktive. Der har ligeledes været skydninger på skydebanen i Veksø desværre også med en del aflysninger på grund af de sædvanlige vandproblemer. Det er lykkedes dog at afholde vor pokalskydning den 19. juni med en pæn, men ikke prangende tilslutning, og Erik Voigt havde som vanligt sørget for fornemt præmiebord så ikke mange gik tomhændede fra Veksø! Til lykke til alle deltagere og mon ikke vores pokalskydning også fremover bliver i juni måned. Tak til Erik V og til Stenløse-Veksø Jagtforening, der altid tager pænt imod os. Superveteranerne fra BJF deltog i kredsmesterskabet og fik en flot 2.plads. Holdet var dermed udtaget til forbundsmesterskabet, men endte her uden placering. Men til lykke alligevel! Hundeudvalget (Peter Normark) Der har i det forgangne år været godt gang i hundetræningen. Vi har gennemført sensommertræning for både let øvede og øvede. På let øvede blev der primært arbejdet videre med apporteringstræningen fra begynderniveauet i foråret og på det øvede hold blev der trænet så hundene kan være skarpe til den kommende jagtsæson. Forårstræningen bød på lydighedstræning for begyndere, mellem og øvede fortsættende med apporteringstræning for begyndere, mellem og øvede. Endelig har der i foråret som sædvanlig også et hold på udvidet apporteringstræning. Apporteringstræningen blev som sædvanlig afsluttet med BJF s apporteringsprøve hvor 44 hunde stillede til start og lavede generelt et meget flot hundearbejde. Dagen var som sædvanlig med flot vejr og vinderne blev til overflod begavet af et stort antal bidrag fra en lang række sponsorer. Der var endvidere plads til et enkelt hvalpehold i juni/juli, hvor 8 hunde og førere fik startet motivationen og indlæringen af deres dejlige hvalpe. Hundeudvalget arbejder stadig på at finde egnede instruktørkandidater så vi kan sikre fastholdelse af passende aktivitetsomfang. Reguleringsudvalget (Visti Iversen) Vi Har reguleret ræve i Ballerup, Måløv, Skovlunde og Rødovre. 6 stk. ræve med skab, heraf 1 han, 3 tæver og 2 hvalpe. 10 stk. raske ræve, heraf 9 hvalpe og en han.

3 Vi har ikke haft Rågeregulering i år. Andre aktører har klemt sig ind på kommunens reguleringsområder eller der ønskes ikke regulering. Der er indkøbt 2 minkfælder med MMS alarm, som kan opsættes, når der indmeldes problemer med mink. Udvalgets fokus: Regulering af skadevoldende vildt i kommunen samt omegnskommuner o Rågeregulering o Regulering af Ræve v/fældefangst o Regulering af sortfugle v/fældefangst Samarbejdspartnere: Private og Kommunen samt Naturstyrelsen Ønsker for fremtiden: Øget fokus på regulering af skadevoldende vildt fra kommunens virksomheder, her især med fokus på Rågerne i kommunen. Flere nyjægere der melder sig til reguleringsarbejdet. Webudvalget (Peter Normark) Vi fik hjælp til at lave en opdatering af hjemmesiden som har været live siden efteråret, men der er stadig en række ting som skal forbedres, blandt andet betaling ved tilmelding, oversigter over aktiviteter, referater, tilmeldinger mv. Dette arbejde er fortsat prioriteret i bestyrelsen, da hjemmesiden sammen med Ballerup Jagtforenings Facebook gruppe er kritisk for vores medlems information. Husudvalget, Engagergård (Kristian Jensen) Først og fremmest har vi fået en ny lejeaftale i hus. Tak for det Verner (Seibæk). Her fremgår det især at vi, BJF, har fået mere ansvar ifm. vedligehold af bygninger, såvel inde som ude. Dog er reparationer af bygninger stadig Kommunens opgave. Der må derfor nok imødeses lidt større udgifter på den konto til opfyldelse af BJF s forpligtelser. Der er i øvrigt vedtaget forskellige ting i Byrådet, der medfører ændringer i hverdagen for brugere af Engagergård, samlet set skal bl.a. hovedhuset rumme flygtningefamilier, og derfor er der forskellige ændringer for de forskellige brugere af gården. En renovering af hovedhuset er dog i skrivende stund ikke påbegyndt - det er omrokeringerne af udhuspladserne derimod. El-måleren er blevet udskiftet, således at forbruget ikke mere skal indberettes - jeg vil dog fortsat holde øje med forbruget, således at det ikke stiger pludseligt uden at vi ved hvorfor, og så vi kan gribe ind og få evt. strømslugere stoppet. Alarmen er blevet serviceret, og det har heldigvis - for mig - nedsat antallet af opkald fra alarmselskabet, samt sparet ture til gården for at kontrollere årsagen til alarmerne. Bestyrelsen har på et møde i 2016 besluttet at rydde op i antallet af stole på Engagergård. Det blev vedtaget at sælge ud af beholdningen, og pt er der solgt ca. 20 stole, der har lunet lidt i regnskabet, hvilket dog først vil fremgå af regnskabet fra og med næste regnskabsår, idet salget først er boomet efter juni Hornudvalget (Kim Jensen) Ved sidste års beretning indledte jeg med og sige at Jagthorn havde haft en fantastisk sæson der sluttede med det bedst mulige resultat - men det skulle vise sig at denne sæson ville blive endnu bedre.

4 Medio september startede vi sæsonen med 16 motiverede blæsere som blev instrueret af Jens Emil Holm. Desværre gik der ikke lang tid før end Jens Emil måtte meddeles os, at han havde fået job i Riga og derfor ikke længere kunne undervise os. Heldigvis var han behjælpelig med at finde en afløser (Kristian Noe) som viste sig at klare opgaven på formidabel vis. Efteråret blev brugt til at træne grundlæggende blæseteknik, samt finpudsning af de traditionelle jagtsignaler. I december deltog holdet ved lukningen af Jagt og Skovbrugsmuseet i Hørsholm, sammen med ca. 40 andre blæsere fra kredsen Efter nytåret begyndte vi at øve de længerevarende og flerstemmige signaler med henblik på forårets mesterskaber. Vores første gode resultat var ved Kredsmesterskab i Ølstykke, hvor vi med et overbevisende resultat slog Egedal på deres hjemmebane. Mindst lige så stolte var vi da vi en måned senere fik en tredjeplads i A-rækken ved Forbundsmesterskabet på Lolland. Udover Jægerforbundets konkurrencer har gruppen deltaget ved diverse arrangementer så som Kredsmødet i Borup, Skovens dag i Vest skoven, dyrskuet i Roskilde og apporteringsprøven på Engagergård. Enkelte blæsere har fortsat mødtes hen over sommeren for at holde læberne ved lige, og vi ser frem til en ny sæson, der starter førstkommende onsdag d.13/9. Jagthornsfolkets største udfordring er pt. at tiltrække nye blæsere til holdet - vi håber at vores gode resultater kan være med til at stjæle blæsere fra andre grupper, men jeg håber også, at alle vil være med til at reklamere for Ballerup Jagthornsgruppe også hvis man hører om nogen der enten kan eller vil lære at blæse på jagthorn. Jagttegn (Verner Seibæk) Undervisningssæsonen startede den 15. november med berammet afslutning den 11. april Til vores store glæde var der fra start 12 tilmeldte aspiranter, 9 mænd og 3 kvinder. Undervisningen foregik hver tirsdag aften på Engagergård suppleret med besøg hos jagtudstyrsbutik med præsentation af diverse jagtvåben. Undervisning og indhold var tilrettelagt med udgangspunkt i Danmarks Jægerforbunds undervisningsmaterialer bestående af lovsamling og teoribog samt diverse netbaserede materialer bestående af supplerende slides, øvelser, tests og prøver. Herudover indgik fem dages skydning og øvelser i afstandsbedømmelse - dels på arealet på Engagergård og dels på KFK. I kurset indgik tillige deltagelse i den frivillige jagtprøve, som de fleste deltog i som en forsmag på de forestående egentlige jagtprøver. Som tidligere år var alle aspiranterne meget motiverede og engageret i undervisningen og mødte flittigt op. Mange har undervejs meldt sig ind i DJF og dermed i Ballerup Jagtforening. Desværre stoppede 2 af aspiranterne undervejs. Den ene på grund af svigtende interesse for at blive jæger, den anden af private årsager. Alle tilbageværende fuldførte kurset og alle tilmeldte sig den obligatoriske jagtprøve. Af de 10 der gennemførte bestod 7. De resterende dumpede desværre med en fejl for meget i den teoretiske del af prøven. Det er vores forventning, at de fleste vil melde sig til efterårsprøverne,

5 som starter 15. september. Alle er blevet tilbudt mulighed for ekstra træning til både den praktiske og teoretiske del af prøven. Vi håber, at der kan startes endnu et hold med start medio november under forudsætning af det nødvendige antal tilmeldte. Beretningen(erne) blev uden bemærkninger godkendt af generalforsamlingen. 3. Regnskabet (Kim Hansen) Kassereren gennemgik regnskabet, som viste et lille overskud. Regnskabet blev godkendt og kassereren takkede ved at love at give en omgang efter generalforsamlingen 4. Indkomne forslag. Der var ikke indkommet forslag. 5. Kontingent. Kontingentet foreslås igen i år at følge samme regulering som Danmarks Jægerforbund, og i år var dette sat til en stigning på 3,4 %, svarende til 2 kr. i ekstra bidrag til BJF og samlet pris på 911 kr. for ordinære medlemmer af Danmarks Jægerforbund og Ballerup Jagtforening, hvilket blev vedtaget. BJF består af 396 betalende medlemmer. 6. Valg af formand: Peter Normark Sørensen blev genvalgt som formand for en 2 årig periode til Valg til bestyrelsen: Verner Seibæk og Jette Tuuri blev genvalgt for 2 årig periode til 2019 Nyvalgt blev Claus Soltau for en 2 årig periode til 2019 Visti Iversen trådte ud af bestyrelsen 8. Valg af suppleanter: Ulrik Nielsen & Kenneth Nielsen blev valgt for en 2 årig periode til 2019 Herudover er følgende medlemmer af bestyrelsen: Kim Hansen, kasserer er valgt for 2 årig periode til 2018 Inge Lise Keldsbo er valgt for 2 årig periode til 2018 Kim Jensen er valgt for 2 årig periode til 2018 Kristian Jensen er valgt for 2 årig periode til 2018

6 9. Valg af revisorer: Conny Jensen blev genvalgt for en 2 årig periode til 2019 Som revisorsuppleant blev Erik Voigt valgt for en 2 årig periode til 2019 Herudover er Peter Boll valgt som revisor for en 2 årig periode til Eventuelt Flere havde ordet og det gennemgående tema var manglende udvalgsmedlemmer næsten over hele linien, hvor især jagthornsfolket kom til orde. Der blev talt om, at forbundet havde et kursus for jagthornsinstruktører på beddingen - men hvornår? Verner Seibæk syntes at blæserne optrådte i et lukket forum dvs. ikke kommer ud blandt folk man kunne f.eks. spille ved Ballerup Musikfestival og lignende arrangementer. Conny Jensen ville gerne starte et begynderkursus for blæsere og samtidig lægge billet ind på ovenstående instruktørkursus- selvfølgelig mod betaling, når det kommer i gang. Arne Holten sagde, at man i Dragør spillede til diverse forskellige arrangementer, der ikke behøvede at have noget med jagt at gøre for at udbrede interessen. Torben Clausen omtalte et møde for Kreds 7 jagthornsgruppe og takkede samtidig for at kredsens skydevogn fortsat kunne oplagres på Engagergård der er én mere, som pga. den tidligere omtalte omrokering af oplagringsmulighederne, må stå ude, hvilket også gælder foreningens græsslåmaskine. Erik Voigt mente at foreningen skal slå mere på tromme for kommende arrangementer så folk kan se, at der er liv i foreningen! Den traditionelle Kragepokal gik i år til Erik Voigt foran Torben Clausen de var også de eneste om buddet. Dirigenten takkede for god ro og orden og sluttede mødet. Ballerup 7. september Arne Holten Peter Normark Sørensen Erik Block-Schultz Ordstyrer Formand Referent

Referat BJF s generalforsamling torsdag 6. september 2018 kl på Engagergård.

Referat BJF s generalforsamling torsdag 6. september 2018 kl på Engagergård. Referat BJF s generalforsamling torsdag 6. september 2018 kl.19.00 på Engagergård. Med et fremmøde på i alt 15 personer blev generalforsamlingen indledt med hornblæsning og efter 1 minuts stilhed til minde

Læs mere

Generalforsamling Ballerup Jagtforening, fredag 08-09-2006.

Generalforsamling Ballerup Jagtforening, fredag 08-09-2006. Generalforsamling Ballerup Jagtforening, fredag 08-09-2006. Formanden, Uffe Bech Andersen åbnede generalforsamlingen, og mindes de medlemmer der er afgået ved døden i årets løb. Derefter fulgtes dagsordenen.

Læs mere

Pkt. 1. Valg af dirigent. Pkt. 2. Beretning fra formand, udvalg og aktiviteter. A. Formandens beretning (Peter Normark Sørensen)

Pkt. 1. Valg af dirigent. Pkt. 2. Beretning fra formand, udvalg og aktiviteter. A. Formandens beretning (Peter Normark Sørensen) BJF s generalforsamling 2012 Der var fremmødt i alt 29 medlemmer af Ballerup Jagtforening til generalforsamlingen fredag den 7 September 2012 kl 19:30 på Engagergård. Der blev inledningsvist afholdt et

Læs mere

Haslev Faxe Jagtforening's nyhedsbrev september 2016

Haslev Faxe Jagtforening's nyhedsbrev september 2016 Haslev Faxe Jagtforening's nyhedsbrev september 2016 Foreningernes Dag: Haslev-Faxe Jagtforening deltager igen i år på Foreningernes Dag søndag den 18. september. Arrangementet starter kl. 11:00 og slutter

Læs mere

Foreningsbladet Skovsgård Jagtforening

Foreningsbladet Skovsgård Jagtforening Kalender Aktivitet Dato Tid Sted Februar Generalforsamling 27-02-17 19.30 Jagthytten Ndr.Nesgård Marts Hundetræning 19-03-17 10.00 Skydebanen, Ejstrup Hundetræning 26-03-17 10.00 Skydebanen, Ejstrup Hundetræning

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR. 2017 KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen Der var mødt 37 medlemmer op til generalforsamlingen. Henry bød velkommen. Morten Fabrin

Læs mere

Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november Regnskabet godkendt.

Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november Regnskabet godkendt. Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november 2015. Referent: Elin Sommerfeldt Nedbo 1. Valg af dirigent. Egon Schultz blev foreslået af bestyrelsen og enstemmigt valgt. Dirigenten konstaterer

Læs mere

Gamborg Sogns Jagtforening. Program

Gamborg Sogns Jagtforening. Program Gamborg Sogns Jagtforening Program 2012-2013 Generalforsamling onsdag d. 2. maj 2012 Der blev afholdt generalforsamling den 2/5 i spejderhytten i Gamborg, med deltagelse af 11 medlemmer. Bjarne Larsen

Læs mere

BALLERUP JAGTFORENINGS GENERALFORSAMLING 2007

BALLERUP JAGTFORENINGS GENERALFORSAMLING 2007 BALLERUP JAGTFORENINGS GENERALFORSAMLING 2007 Generalforsamling Ballerup Jagtforening, fredag 07-09-2007. Formanden, Uffe Beck Andersen åbnede generalforsamlingen med at mindes de medlemmer, der var gået

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl )

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl ) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl. 10.00) Årsmøde 2019 blev afholdt Søndag d. 3Marts 2019 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro DAGSORDEN JVF. ARBEJDSGRUNDLAGET: 1. Valg

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Svindinge Jagtforening Referat generalforsamling - 2015

Svindinge Jagtforening Referat generalforsamling - 2015 Svindinge Jagtforening Referat generalforsamling - 2015 Indkaldelse til generalforsamling i Svindinge Forsamlingshus Lørdag den 31. januar 2015 kl. 14.00 med følgende dagsorden. Referent Brian Petersen

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Ib Nielsen der er sygemeldt. Der var afbud fra begge suppleanter Kristian Legaard

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Foreningsbladet Skovsgård Jagtforening

Foreningsbladet Skovsgård Jagtforening Kalender Aktivitet Dato Tid Sted Februar Generalforsamling 25-02-19 19.30 Jagthytten Ndr.Nesgård Husk indberetning af vildtudbytte! April Flugtskydning 02-04-19 19.00 Skydebanen, Ejstrup Flugtskydning

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Haslev-Faxe Jagtforening's nyhedsbrev september 2017

Haslev-Faxe Jagtforening's nyhedsbrev september 2017 Haslev-Faxe Jagtforening's nyhedsbrev september 2017 Foreningernes Dag 2017: Haslev-Faxe Jagtforening vil igen i år være at finde på Foreningernes Dag, som løber af staben søndag den 17. september kl.

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Hillerød Jagtforenings Generalforsamling 2013 Referat

Hillerød Jagtforenings Generalforsamling 2013 Referat Hillerød Jagtforenings Generalforsamling 2013 Referat Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af regnskab 4. Indkomne forslag 5. Fastsættelse af kontingent og budget til godkendelse

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

Romlund Jagtforening

Romlund Jagtforening Romlund Jagtforening Stiftet 19. juni 1933. Medlem af Danmarks Jægerforbund Referat af ordinær generalforsamling mandag den 15. januar 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning om foreningens

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 28. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 28. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 28. JANUAR. 2016. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Niels Chr. Nielsen der skulle på job. Der var mødt 41 medlemmer op til generalforsamlingen,

Læs mere

Hillerød Jagtforenings Generalforsamling 2014

Hillerød Jagtforenings Generalforsamling 2014 Hillerød Jagtforenings Generalforsamling 2014 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af regnskab 4. Indkomne forslag 5. Fastsættelse af kontingent og budget til godkendelse

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl

Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl. 18.30 19.45 Deltagere: Der deltog 30 medlemmer i afdelingsmødet. 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Fordressuren starter op på søndag d , hvor der vil være indskrivning

Fordressuren starter op på søndag d , hvor der vil være indskrivning Årsberetning 2013 Velkommen til den årlige generalforsamling. Inden jeg begynder på årsberetningen, vil jeg gerne bede forsamlingen om at rejse sig, så vi kan mindes de af vores jagtkammerater som vi har

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

Tirsdag den 25. oktober 2016 kl i Werner (kantinen) Borupvang 9, Ballerup.

Tirsdag den 25. oktober 2016 kl i Werner (kantinen) Borupvang 9, Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Tirsdag den 25. oktober 2016 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Gamborg Sogns Jagtforening

Gamborg Sogns Jagtforening Gamborg Sogns Jagtforening Generalforsamling torsdag d. 5. maj 2011 Der blev afholdt generalforsamling den 5/5 i spejderhytten i Gamborg, med deltagelse af 11 medlemmer. Niels Rasmussen blev valgt til

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2017/2018

Hejnsvig Jagtforening 2017/2018 Hejnsvig Jagtforening 2017/2018 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 2/12 2017 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Brændekilde Bellinge Jagtforening

Brændekilde Bellinge Jagtforening Brændekilde Bellinge Jagtforening Program 2012 Generalforsamling 2015 Afholdes i Knaldhytten torsdag den 12. februar 2015 kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup /

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup / Generalforsamling onsdag d. 16. marts 2011 Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2010 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2010 4. Godkendelse af budget 2009 og fastsættelse

Læs mere

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt.

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt. Referat af generalforsamling mandag d. 9. marts 2015 kl. 1700 i Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afviklet hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen. Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard

Læs mere

Hillerød Jagtforenings Generalforsamling 2016

Hillerød Jagtforenings Generalforsamling 2016 Hillerød Jagtforenings Generalforsamling 2016 Dagsorden Valg af dirigent Formandens beretning Fremlæggelse af revideret regnskab Indkomne forslag Fastsættelse af kontingent og budget til godkendelse Valg

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading jagtforening

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading jagtforening Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading jagtforening Program 2017 Ordinær Generalforsamling, torsdag den 26-01-2017 kl. 19.30 I Mundelstrup jagtforenings klubhus Stillingvej 2, 8471 Sabro Dagsorden 1

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Lokal Motion Ballerup

Lokal Motion Ballerup Lokal Motion Ballerup Ordinær Generalforsamling torsdag d.16-03-2017 Deltager : 46 Referat: Starte med at holde 1 minuts tilhed for at mindes dem vi har mistet i løbet af året. 1. Valg af Dirigent valgt:

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN Højbjerg, den 25. juni 2012 Referat af ordinær generalforsamling onsdag den 30. maj 2012 kl. 19.00 i Ravnsbjergkirkens mødelokale. Dagsorden ifølge vedtægterne: a. Valg

Læs mere

Generalforsamlingen 2019 i Vestsjællandskredsen søndag d. 31. marts i Slagelse

Generalforsamlingen 2019 i Vestsjællandskredsen søndag d. 31. marts i Slagelse Generalforsamlingen 2019 i Vestsjællandskredsen søndag d. 31. marts i Slagelse Formanden bød alle fremmødte velkommen og generalforsamlingen startede. 1. Valg af dirigent Ulla Buhl der var udvalgt til

Læs mere

Danmarks Jægerforbund. Skjoldelev - Lading afdeling. Program 2019

Danmarks Jægerforbund. Skjoldelev - Lading afdeling. Program 2019 Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Program 2019 Ordinær Generalforsamling, torsdag den 24-01-2019 kl. 19.30 Dagsorden 1 Valg af dirigent. I Skjoldelev forsamlingshus Torvet 8, 8471 Sabro

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 9 OKT 2006 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. Agenda: 3. Formandens beretning. 4. Revideret regnskab forelægges til godkendelse 5. Indkomne forslag

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2016/2017

Hejnsvig Jagtforening 2016/2017 Hejnsvig Jagtforening 2016/2017 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 3/12 2016 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Generalforsamling Stenløse Skytteforening

Generalforsamling Stenløse Skytteforening Referat fra generalforsamling, mandag d. 24. februar 2014 kl. 19.00, i klubhuset Bækholmvej 27, 3660 Stenløse Tilstede: 34 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden jf. vedtægterne: 1. Valg af dirigent og

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling Onsdag den 26. marts Formand Per Sørensen bød velkommen kl. 19. - Vi var 25 fremmødte. Ad. 1: Valg af dirigent, referent og stemmetællere Klaus Roos blev valgt til dirigent

Læs mere

Hillerød Skytteforening Ordinære Generalforsamling 5. april 2019

Hillerød Skytteforening Ordinære Generalforsamling 5. april 2019 Ordinære Generalforsamling 5. april 2019 Referat af mødet fredag d. 5. april 2019 kl 18:00 Dagsorden 1. Valg af referent og dirigent (stemmetæller). a. Foreslår Michael Larsen som referent og Lars Hedegaard

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 Antal deltagere: 53. Indledning. Bestyrelsesformand Flemming Freydberg indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte

Læs mere

Haslev Faxe Jagtforening's nyhedsbrev juni 2016

Haslev Faxe Jagtforening's nyhedsbrev juni 2016 Haslev Faxe Jagtforening's nyhedsbrev juni 2016 Støjskærme på Kaisholm: Det store projekt med at etablere støjskærme på skydebanen er ved at være færdig. Et af de store krav i den nye miljøgodkendelse

Læs mere

Romlund Jagtforening

Romlund Jagtforening Romlund Jagtforening Stiftet 19. juni 1933. Medlem af Danmarks Jægerforbund Referat at ordinær generalforsamling mandag den 14. jan. 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning om foreningens

Læs mere

Ordinær generalforsamling Hillerød Jagtforening

Ordinær generalforsamling Hillerød Jagtforening Tid: 21. oktober 2015, kl 19.30 Ordinær generalforsamling 2015 Hillerød Jagtforening Sted: Klubhuset, Stationsvej 1, 3400 Hillerød Generalforsamlingen indledtes med 1 minuts stilhed til ære for de året

Læs mere

Referat ved Generalforsamling

Referat ved Generalforsamling Referat ved Generalforsamling i Vendsyssel Køreforening. Torsdag d. 11. november 2010 kl. 19:30 på Holtegaard Dagsorden: 1. Valg af dirigent Jens Peter Pedersen blev foreslået, enstemmigt valgt og modtog

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015

Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015 Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning 4. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab 5. Kassereren

Læs mere

TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI. Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt

TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI. Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI 45. ÅRGANG Nr. 2 september 2014 Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt Gymnastik program 2014-2015 Damer/herrer Skolen på La Coursvej Emil Chr. Hansens

Læs mere

Generalforsamling i Bogense land og Strandjagt i klubhuset NFC 9 September2015 kl. 19.00

Generalforsamling i Bogense land og Strandjagt i klubhuset NFC 9 September2015 kl. 19.00 Generalforsamling i Bogense land og Strandjagt i klubhuset NFC 9 September2015 kl. 19.00 Tilstede var 12 fremmødte + bestyrelse. Dagsorden til generalforsamling i Bogense Land & Strandjagtforening. 1.

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Program 2016 Ordinær Generalforsamling, torsdag den 14-01-2016 kl. 19.30 Dagsorden 1 Valg af dirigent. I Mundelstrup jagtforenings klubhus Stillingvej

Læs mere

Kredsgeneralforsamling

Kredsgeneralforsamling Referat af Kredsgeneralforsamling Afholdt i Schæferhundeklubben, Kreds 11, Randers, onsdag den 6. februar 2019 kl. 19.00 med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af 2 stemmetællere 3. Kredsformandens

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013

Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013 Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013 Den ordinære generalforsamling 2013 for Dansk Accent Klub blev afholdt søndag den 3. februar kl. 11.00 i Roskilde Sejlklubs klubhus i Roskilde havn. 1.

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 16. april 2009 kl. 12.30

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 16. april 2009 kl. 12.30 Torsdags Bridge Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 16. april 2009 kl. 12.30 Læs referat sidst i filen [godkendt af dirigent] Dagsorden: 1. Valg af dirigent...

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017

Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017 Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017 Antal deltagere: ca. 50 Valg af dirigent: Jørn Madsen Indkaldelsen var ikke rettidig indkaldt, men forsamlingen accepterede dette. Bestyrelsesberetning 2017

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016)

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Årsmøde 2016 blev afholdt lørdag d. 12Marts 2016 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro Som traditionen byder startede mødet 9.00 med

Læs mere

Vedtægter for DKK Esbjerg

Vedtægter for DKK Esbjerg Vedtægter for DKK Esbjerg 1 Lokalafdelingen 1) Lokalafdelingens navn er DKK Esbjerg og er hjemmehørende i Esbjerg Kommune. 2) Lokalafdelingen er en del af landsforeningen Dansk Kennel Klub (DKK). 3) Dansk

Læs mere

Formanden, Jette Nymann, bød velkommen til de 21 fremmødte medlemmer. Bestyrelsen foreslog Finn Mortensen, som enstemmigt blev valgt.

Formanden, Jette Nymann, bød velkommen til de 21 fremmødte medlemmer. Bestyrelsen foreslog Finn Mortensen, som enstemmigt blev valgt. Dato: 9. marts 2016 Vedr.: Generalforsamling Jyllinge Løbeklub 2016. Formanden, Jette Nymann, bød velkommen til de 21 fremmødte medlemmer. Dagsorden: a. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Finn Mortensen,

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 1 OKT 2007 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling Grundejerforeningen Grønningen Referat fra Generalforsamling Tidspunkt : Tirsdag d. 14. Marts 2017, kl. 19.30 i Stensballe hallens klublokale Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 5/12 2015 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum

Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum Side 1 af 5 Antal andelshavere til stede: 34 stk. boliger. Ad 1: Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Torben,

Læs mere

Hillerød Jagtforening Ordinær generalforsamling 2017 Tid: 15. november 2017, kl Sted: Klubhuset, Stationsvej 1, 3400 Hillerød

Hillerød Jagtforening Ordinær generalforsamling 2017 Tid: 15. november 2017, kl Sted: Klubhuset, Stationsvej 1, 3400 Hillerød Den 18/11-2017 Hillerød Jagtforening Ordinær generalforsamling 2017 Tid: 15. november 2017, kl. 19.30 Sted: Klubhuset, Stationsvej 1, 3400 Hillerød Den konstituerede formand Peter Vinding bød velkommen

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden. Generalforsamling 5 Feb Husk tilmelding

Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden. Generalforsamling 5 Feb Husk tilmelding Auktions aften kl 19.00 7 Jan Generalforsamling 5 Feb Husk tilmelding Havfiskeri 4.Afd Nyborg d 3/1 5.Afd Vindeby d 31/1 Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden Nu står

Læs mere

HPRD Midtjyske Kreds Referat. Velkommen til den årlige generalforsamling 2015.

HPRD Midtjyske Kreds Referat. Velkommen til den årlige generalforsamling 2015. HPRD Midtjyske Kreds Referat Velkommen til den årlige generalforsamling 2015. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Aflæggelse af Kredsregnskab 4. Kursuslederens beretning 5. Behandling

Læs mere

Referat fra. GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 28. APRIL 2014, KL DAGSORDEN

Referat fra. GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 28. APRIL 2014, KL DAGSORDEN Referat fra 1. Valg af dirigent. Flemming Larsen valgt GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 28. APRIL 2014, KL. 18.00 DAGSORDEN 2. Formandens beretning. Der var ingen kommentarer til Hanne Knudsens

Læs mere

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Den 30. nov. kl. 19.30 blev der holdt generalforsamling i klubhuset, Edvard bød velkommen til de fremmødte, hvorefter man gik over til punkterne

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening

Aalborg Kommunale Kunstforening Aalborg kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 30 april 2018 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Kassereren aflægger regnskab 4. Indkomne

Læs mere

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening RÆVEN JULI 2014 Indhold Bestyrelsen side 3 Udvalg side 4 Referat af generalforsamlingen side 5 Referat af generalforsamlingen side 6 Referat af generalforsamlingen side 7 Formanden har ordet side 8 Bukkepral

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød - 1- DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Skytteforeningen Kimbrerne. Referat af Generalforsamling i Skf. Kimbrerne onsdag den 13. marts 2013.

Skytteforeningen Kimbrerne. Referat af Generalforsamling i Skf. Kimbrerne onsdag den 13. marts 2013. Referat af Generalforsamling i Skf. Kimbrerne onsdag den 13. marts 2013. DAGSORDEN 1. Valg af dirigent. 2. Beretning. 3. Regnskab. 4. Indkomne forslag. 5. Fastsættelse af kontingent. 6. Valg af formand.

Læs mere

2) Orientering om medlemmers bemærkninger til referat fra forårsgeneralforsamlingen, jf. 9. Ingen er indkommet

2) Orientering om medlemmers bemærkninger til referat fra forårsgeneralforsamlingen, jf. 9. Ingen er indkommet Efterårsgeneralforsamling 2011 1) Valg af dirigent. 2) Orientering om medlemmers bemærkninger til referat fra forårsgeneralforsamlingen, jf. 9. 3) Formanden aflægger beretning for sæsonen. 4) Kassereren

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. www.skydecenter.dk

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. www.skydecenter.dk PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING OG RIFFEL SKYDNING 2014 www.skydecenter.dk VELKOMMEN til en ny skydesæson sammen med HØJDERYGGENS SKYDECENTER. Vi glæder os igen i år til at modtage de jægere og skytter, som

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

I alt 46 medlemmer, incl. bestyrelsesmedlemmer, var mødt frem ved mødets start, kl kom der 3 medlemmer, så var vi 49 medlemmer.

I alt 46 medlemmer, incl. bestyrelsesmedlemmer, var mødt frem ved mødets start, kl kom der 3 medlemmer, så var vi 49 medlemmer. REFERAT Emne: Årsmøde Tid: Torsdag 15. marts 2018 kl. 19.00 Sted: Arions Hus, Tulipanvej 28 A, 8240 Risskov Referent: Maja Dyremose Kopi til: Bestyrelsen, kontoret, Tove Jørvang og Børge Olesen til elektronisk

Læs mere