Hillerød Jagtforening Ordinær generalforsamling 2017 Tid: 15. november 2017, kl Sted: Klubhuset, Stationsvej 1, 3400 Hillerød

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hillerød Jagtforening Ordinær generalforsamling 2017 Tid: 15. november 2017, kl Sted: Klubhuset, Stationsvej 1, 3400 Hillerød"

Transkript

1 Den 18/ Hillerød Jagtforening Ordinær generalforsamling 2017 Tid: 15. november 2017, kl Sted: Klubhuset, Stationsvej 1, 3400 Hillerød Den konstituerede formand Peter Vinding bød velkommen til generalforsamlingen med håbet om en god tone i debatten. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog Marie-Louise Munch Achton-Lyng som dirigent. Forslaget blev enstemmigt vedtaget. Bestyrelsen foreslog Jørgen Jacobsen som referent. Forslaget blev enstemmigt vedtaget. Dirigenten konstaterede at, generalforsamlingen var lovlig, idet den var indkaldt i henhold til vedtægterne. Der var ingen bemærkninger til dagsordenen. En optælling viste, at der var 37 stemmeberettigede deltagere. Herefter mindedes de medlemmer, der var afgået til døden siden sidste generalforsamling med 1 minuts stilhed. 2. Bestyrelsens beretning. Formanden aflagde på vegne af bestyrelsen beretningen. Idet der var sket et formandsskifte i løbet af året, var der to afsnit i beretningen, udarbejdet af henholdsvis Lars Gottschalksen og Peter Vinding. 1. afsnit udarbejdet af Lars Gottschalksen. Den nye bestyrelse hjulpet godt i gang takket være samarbejdet med kredsformanden for kreds 7 og personale fra Jægerforbundet. Den primære målsætning har været Mest mulig jagt til foreningens medlemmer. Statsskovjagter: Der blevet trukket lod om pladserne på de statsskovjagter, foreningen modtog invitationer til. Alle foreningens medlemmer kunne deltage i lodtrækningen. Der var 15 heldige vindere. Gravjagt: Gravjagter blev annonceret i nyhedsbrev og på Facebook. Alle foreningens medlemmer kan tilmelde sig. Der blev gennemført 12 gravjagter med i alt 20 deltagere.

2 Havjagt: I samarbede med strandjægerne i Hundested, blev der arrangeret tre havjagtsture. Havjagterne var også åbne for tilmelding fra de jagtforeninger, Hillerød Jagtforening samarbejder med. Lokkejagt på ræv: Efter der var gennemført en foreningsaften med temaet lokkejagt på ræv, blev der arrangeret fire lokkejagter. Nyjægere: Det er glædeligt, at mange nyjægere har deltaget i foreningens aktiviteter. Nyjægerne er vejledt på bedste vis af mere erfarne jægere. Tillidsmandsaften: En god måde at sige tak til alle medlemmer, der gør en indsats for foreningen. Årets nyjæger blev Mads From. Årets jæger blev Mogens Nielsen. Foreningen udnævnte Knud S. Nørgaard til nyt æresmedlem. Knivaftener: Hørsholm Jagtforening inviterede Hillerød Jagtforenings medlemmer til at deltage i knivaftener. Jagtfeltskydning: Tre hold med i alt 24 deltagere deltog i Jagtfeltskydningen i Jægerspris. Flere af foreningens medlemmer endte på podiet. Efter skydningen var der hygge omkring grillen. Flugtskydebanen: Flugtskydningsbanen er desværre lukket af Fredensborg Kommune, selvom der er ofret mange penge på og ydet en stor indsats for at rydde op. HHK Riffel: HHK blev opløst, og de indestående midler blev fordelt til de respektive jagtforeninger. Et nyt HHK forsætter skydningerne, hvor alle kan deltage. Formandsskifte: Efter sommerferien trak Lars Gottschalksen sig som formand og alle tillidshverv i foreningen af helbredsmæssige årsager. 2. afsnit udarbejdet af Peter Vinding. Peter Vinding blev konstitueret som formand indtil generalforsamlingen og en ny bestyrelse konstituerer sig. Arbejdet i bestyrelsen siden formandsskiftet har primært drejet sig om vildtspillet og generalforsamlingen. Det beklages, at annonceringen af vildtspillet ikke var tilfredsstillende. Invitation til jagter i statsskoven blev modtaget kort tid inden svarfristen. Da nyhedsbrevet ikke fungerede, fordelte formanden jagterne til 3 bestyrelsesmedlemmer og 6 medlemmer, der har gjort en indsats for foreningen i løbet af det sidste år. Drøftelse af og kommentarer til bestyrelsens beretning: Vedrørende gravjagter blev de tidligere gennemført af et fast gravjagtshold, idet der ikke var tilmeldinger, efter gravjagterne blev annonceret. Gunnar Frederiksen ønskede en tilbagemelding fra foreningens gravjagts indsats i de rævegrave, han har stillet til rådighed for foreningens gravjagter i 16/17. Dirigenten opfordrede bestyrelsen til at efterkomme dette ønske. Der blev spurgt om årsagen til, at der ikke var udkommet de planlagte fire numre af Rævehagl. Af økonomiske årsager blev det sidste nummer af Rævehagl ikke udsendt. Det beklages, at medlemmerne ikke blev orienteret om dette.

3 Medlemssituationen. Foreningen har 492 medlemmer, hvilket er en tilbagegang på 8 %. En af årsagerne vurderes at være færre kursister på jagttegnsskolen. Dirigenten oplyste, at der over hele landet generelt ses et fald i medlemstallet. Beretning fra udvalgene. Riffeludvalget ved Bent Behrmann. Årsagen til opløsning af HHK er et krav fra DGI. Samarbejdet med jagtforeningerne fortsætter. Der var stor tilfredshed med træning til feltskydningen. Flugtskydningsudvalget ved Claus Piber: Trods en stor indsats med oprydning lukkede Fredensborg Kommune skydebanen. Der var ikke flere penge i SAM kasse til oprydning. Alt udstyr m.m. er fjernet fra området. Materiellet er oplagret i to containere. Indeståender på skydekort refunderes. Til sikkerhed for disse indeståender tilbagefører Hillerød Jagtforening kr. til SAM. SAM har tidligere på året overført dette beløb til Hillerød Jagtforening. Når SAM nedlægges, overføres resterende midler til Hillerød Jagtforening. Det undersøges, om der kan etableres en ny flugtskydningsbane i Hillerød Kommune. Hundeudvalget ved Niels Linsaa: Der har været afholdt lydighedstræning med 75 hunde, hvalpetræning, apporteringstræning og uofficiel apporteringsprøve. Der arrangeres en foredragsaften med jagthundekonsulenten Henrik Vestergaard Hove-Nielsen - fra Danmarks Jægerforbund den 24/ Ved introduktionen til forårets hundetræning, er alle velkomne, også selvom de ikke deltager i træningen. Der blev opfordret til at starte træning for stående hunde. På et spørgsmål om afgang af fire trænere/hjælpere fra hundeudvalget blev det oplyst, at årsagen var dårlig kemi blandt personer i hundeudvalget. Klubhusudvalget ved Peter Vinding: Der er opsat alarm i klubhuset og hegn på muren om gården. Den planlagte inddragelse af det kolde rum til mødelokale er sat i bero. Hillerød Kommune har oplyst, at en udvidelse af den bygningens anvendelige rum formentlig vil medføre, at 1 2 yderligere foreninger rykker ind i huset. Det blev oplyst, at Hillerød Kommune behandler et forslag om en nødudgang. Jagthorns udvalget ved Knud Nørgaard: Jagthorns ensemblet repræsenterer foreningen, når lejlighed byder sig. Der er etableret et samarbejde med Hubertusblæserne blandt andet om en koncert i Præstevang Kirke. Der er fri adgang. Aktivitetsudvalget ved Peter Vinding og Jørgen Jacobsen: Aktivitetsudvalget holder fast ved foreningens gamle traditioner. Der planlægges bukkebrunch, vildtspil, foreningsaftener og generalforsamling.

4 Der er gennemført fem foreningsaftener om lokkejagt, vildtkonsulentens arbejde og markvildt/vildtpleje. Rævehagl: A.h.t. økonomien overvejes det, i hvilken form Rævehagl skal videreføres. Jagttegnsskolen ved Ib Kammersgaard: Gennemføres i samarbejde med Skovskolens Jagtforening. Der var kun 15 kursister i sidste sæson. Et nyt hold på omkring 35 kursister starter op i november. Jagt og Regulering ved Jægerrådets formand Christian Færch Jensen: Det blev understreget, at jagt og regulering på kommunale områder jf. en aftale med Hillerød Kommune varetages af Jægerrådet. Jægerrådet omfatter alle kommunens jagtforeninger. Spørgsmål vedrørende regulering bør rejses på Jægerrådets årsmøde, der gennemføres den 17/ Alle medlemmer af jagtforeningerne i Hillerød kommune er velkomne på dette møde. I 2017 er der reguleret rågeunger, mink og ræve. Alle der ønskede at deltage i rågeregulering deltog. Der er gennemført tre nyjægerjagter med god tilslutning. Der er planlagt tre nyjæger i denne sæson. Samarbejde ved Peter Vinding: Vi har et godt fungerende samarbejde med Jægerrådet, Karlebo Sogns Jagtforening, SAM, HHK og distrikt 4. En intention med at indlede buejagts aktiviteter er ikke kommet i gang. Fokus for bestyrelsen i det næste år: Valg af en ny formand, genopstarte Rævehagl og nyhedsbreve, understøtte nye aktiviteter og arbejde for en ny flugtskydningsbane i Hillerød Kommune. Bestyrelsens og udvalgenes beretning blev godkendt. 2. Fremlæggelse af regnskab. Regnskabet er tilgængeligt på foreningens hjemmeside. Det blev forklaret, at der på grund af usikkerhed om regnskabet i løbet af året har været en opfattelse af, at regnskabet ville ende med et underskud. Usikkerheden er nu afklaret, og der er et overskud på knap kr, hvilket blandt andet skyldes, at sidste nummer af Rævehagl ikke udkom. På et spørgsmål om indbetaling af kr for renovering af kunstgrave opfordrede dirigenten bestyrelsen til at give en forklaring på dette forhold til Harald Knudsen. Der udestår afklaring af en dobbelt betaling til Danmarks Jægerforbund på kr. 3. Indkomne forslag. Morten Danielsen havde indsendt to forslag. Forslag 1.

5 Bestyrelsen skal trække lod blandt jagtforeningens medlemmer, om de pladser Naturstyrelsen stiller til rådighed for Hillerød Jagtforening på styrelsens jagter. Generalforsamlingen kan evt. beslutte at 1 eller 2 pladser kan fordeles af bestyrelsen. Begrundelse: Jeg stiller forslaget for at undgå, at der bagefter kan være diskussioner om eventuelt kammerateri i fordelingen af pladserne. Den slags diskussioner skader den gode stemning i vores jagtforening. Sidste år blev alle pladser fordelt ved lodtrækning, og det blev af mange medlemmer modtaget med glæde fordi det var gennemsigtigt, og alle der var interesseret i en plads havde muligheden for at deltage i lodtrækningen. Efter en drøftelse af forslaget besluttede generalforsamlingen, at jagtinvitationer til foreningen fra Naturstyrelsen fordeles til foreningens medlemmer ved lodtrækning. Bestyrelsen annoncerer lodtrækningen på foreningens hjemmeside og der trækkes lod blandt de medlemmer, der ønsker deltagelse. Bestyrelsen kan reservere op til to invitationer, der fordeles af bestyrelsen. Forslag 2. Hillerød Jagtforenings medlemmer skal have lige mulighed for at deltage på alle de rågereguleringer der finder sted indenfor jagt-foreningens lokalområde dvs. feks. den gamle kommunegrænse. Da rågeregulering varetages af Jægerrådet, kan der ikke træffes beslutning om forslaget på generalforsamlingen. Generalforsamlingen opfordrede forslagsstilleren til at fremsende forslaget til Jægerrådet m.h.p. behandling på Jægerrådets årsmøde i januar. 4. Fastsættelse af kontingent og budget til godkendelse. Der blev redegjort for budgettet, der har et underskud på kr. Dette skyldes primært tilbageførslen til SAM på kr. Der er som i 2016/17 afsat kr i budgettet til foreningsblad. Idet fremtiden for Rævehagl er til overvejelse, vides det ikke, om dette beløb er retvisende. Generalforsamlingen godkendte budgettet samt et uændret kontingent. 5. Valg til bestyrelsen. Bestyrelsen skal jf. vedtægterne bestå af et ulige antal medlemmer på mindst 5. Bestyrelsen havde seks bestyrelseskandidater. Da der ikke kunne findes en yderligere kandidat på generalforsamlingen, blev den nye bestyrelse på fem medlemmer. Bent Behrmann genvalgt. Peter Vinding genvalgt. Ib Kammersgaard nyvalgt. Julie La Cour ikke på valg. Jørgen Jacobsen ikke på valg.

6 Der blev genvalgt tre bestyrelsessuppleanter og disse blev prioriteret indbyrdes. 1. suppleant Michaell Jørgensen. 2. suppleant Knud Larsen. 3. suppleant Niels Linsaa. Revisorerne blev genvalgt. Jakob Jønsson. Claus Danielsen. Revisor Suppleant. Claus Piper. 6. Eventuelt. Det nye bestyrelsesmedlem Ib Kammersgård spurgte generalforsamlingen om holdningen til Rævehagls fremtid. Der var generelt tilslutning til at bladet digitaliseres. Samtidig bør der være trykte eksemplarer, blandt andet til de der ikke er på nettet. De trykte eksemplarer kan f.eks. være til afhentning i klubhuset eller ved et bestyrelsesmedlem. Distributionsomkostninger bør holdes på et minimum. Som svar på et spørgsmål om en hjertestarter i klubhuset blev det oplyst, at der snarest vil blive ophængt en hjertestarter. Kragepokalen tildeltes Jørgen Jacobsen, der afleverede ben fra 24 krager og 1 skade. Deltagelse i Kredsmøde den 4/ Hillerød Jagtforening forventer at få 7 pladser. Udover bestyrelsen deltager Lars Hedegaard og Harald Knudsen. Dirigent: Marie-Louise Munch Achton-Lyng

Ordinær generalforsamling Hillerød Jagtforening

Ordinær generalforsamling Hillerød Jagtforening Tid: 21. oktober 2015, kl 19.30 Ordinær generalforsamling 2015 Hillerød Jagtforening Sted: Klubhuset, Stationsvej 1, 3400 Hillerød Generalforsamlingen indledtes med 1 minuts stilhed til ære for de året

Læs mere

Hillerød Jagtforenings Generalforsamling 2016

Hillerød Jagtforenings Generalforsamling 2016 Hillerød Jagtforenings Generalforsamling 2016 Dagsorden Valg af dirigent Formandens beretning Fremlæggelse af revideret regnskab Indkomne forslag Fastsættelse af kontingent og budget til godkendelse Valg

Læs mere

Hillerød Jagtforenings Generalforsamling 2014

Hillerød Jagtforenings Generalforsamling 2014 Hillerød Jagtforenings Generalforsamling 2014 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af regnskab 4. Indkomne forslag 5. Fastsættelse af kontingent og budget til godkendelse

Læs mere

Referat af årsmøde i Danmarks Jægerforbund Hillerød. Brødeskov den 16. januar kl 19.00

Referat af årsmøde i Danmarks Jægerforbund Hillerød. Brødeskov den 16. januar kl 19.00 Hillerød den 18/1 2018 Referat af årsmøde i Danmarks Jægerforbund Hillerød Brødeskov den 16. januar kl 19.00 Formanden indledte med at byde velkommen til de 18 fremmødte. Efterfølgende blev betingelserne

Læs mere

Hillerød Jagtforening

Hillerød Jagtforening Regnskab 2016 Resultatopgørelse for Perioden: 01.09.2015 31.08.2016 Balance pr 31.08.2016 www.hilleroedjagtforening.dk Resultatopgørelse 2015/2016 Budget Sidste år Områder Konto Indtægt Udgift Resultat

Læs mere

Hillerød Jagtforenings Generalforsamling 2013 Referat

Hillerød Jagtforenings Generalforsamling 2013 Referat Hillerød Jagtforenings Generalforsamling 2013 Referat Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af regnskab 4. Indkomne forslag 5. Fastsættelse af kontingent og budget til godkendelse

Læs mere

Romlund Jagtforening

Romlund Jagtforening Romlund Jagtforening Stiftet 19. juni 1933. Medlem af Danmarks Jægerforbund Referat af ordinær generalforsamling mandag den 15. januar 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning om foreningens

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Romlund Jagtforening

Romlund Jagtforening Romlund Jagtforening Stiftet 19. juni 1933. Medlem af Danmarks Jægerforbund Referat at ordinær generalforsamling mandag den 14. jan. 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning om foreningens

Læs mere

Gamborg Sogns Jagtforening. Program

Gamborg Sogns Jagtforening. Program Gamborg Sogns Jagtforening Program 2012-2013 Generalforsamling onsdag d. 2. maj 2012 Der blev afholdt generalforsamling den 2/5 i spejderhytten i Gamborg, med deltagelse af 11 medlemmer. Bjarne Larsen

Læs mere

Hillerød Jagtforening

Hillerød Jagtforening Regnskab 2015 Periode: 01.09.2014 31.08.2015 www.hilleroedjagtforening.dk Resultatopgørelse 2014/2015 Budget Områder Konto Indtægt Udgift Resultat 2014/2015 2013/2014 Kontingenter 82.559 82.559 80.000

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING i Holluf Pile Tornbjerg IF Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carlo Vajhøj bød velkommen. Da ingen ønskede at være dirigent, indvilgede

Læs mere

Albertslund Senior Idræt

Albertslund Senior Idræt Albertslund Senior Idræt Referat fra den 16. generalforsamling i AIF Senior Idræt, fredag den 10. marts 2017, kl. 10 11.30 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 180 Foreningen bød på kaffe og brød fra

Læs mere

Brændekilde Bellinge Jagtforening

Brændekilde Bellinge Jagtforening Brændekilde Bellinge Jagtforening Program 2012 Generalforsamling 2015 Afholdes i Knaldhytten torsdag den 12. februar 2015 kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens

Læs mere

Fjerritslev & Omegns Jagtforening

Fjerritslev & Omegns Jagtforening Fjerritslev & Omegns Jagtforening Tennisvej 18, 9690 Fjerritslev Telefon 2085-3243 E-mail fjerritslevjagtforening@gmail.com Hjemmeside www.fjerritslevjagtforening.dk Medlemsblad 2018 I dette blad kan du

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Nordfyns Biavlerforening (NBF), tirsdag den 6. november 2012 på Produktionsskolen i Søndersø.

Referat af generalforsamlingen i Nordfyns Biavlerforening (NBF), tirsdag den 6. november 2012 på Produktionsskolen i Søndersø. Referat af generalforsamlingen i Nordfyns Biavlerforening (NBF), tirsdag den 6. november 2012 på Produktionsskolen i Søndersø. 1. Valg af dirigent. Helle Theodorsen blev foreslået og valgt. Dirigenten

Læs mere

Romlund Jagtforening

Romlund Jagtforening Romlund Jagtforening Stiftet 19. juni 1933. Medlem af Danmarks Jægerforbund Referat af ordinær generalforsamling mandag den 16. januar 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning om foreningens

Læs mere

Gamborg Sogns Jagtforening

Gamborg Sogns Jagtforening Gamborg Sogns Jagtforening Generalforsamling torsdag d. 5. maj 2011 Der blev afholdt generalforsamling den 5/5 i spejderhytten i Gamborg, med deltagelse af 11 medlemmer. Niels Rasmussen blev valgt til

Læs mere

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere.

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere. 1 Dagsorden og referat fra generalforsamling lørdag den 21. maj 2015 Adresse: Overgade 48, 5000 Odense C, 1. sal Møntergårdens nye udstillingsbygning. Velkomst ved rådmand Jane Jegin, By - og Kulturforvaltningen

Læs mere

FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00.

FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00. FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00. Der var mødt 42 personer op til generalforsamlingen heraf

Læs mere

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82 Fremmødt: 48 stemmeberettigede Pkt Forslag/Beslutning (Godkendelse af referater på næste møde) 1. Valg af dirigent Erik Odder blev foreslået som ordstyrer. Erik gennemgik at generalforsamlingen er indkaldt

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012 _/) _/)_/) _/)_/) _/) SYDKYSTENS SEJLKLUB Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012 Til generalforsamlingen var fremmødt 39 medlemmer. Formand Erik Skov Rasmussen bød velkommen

Læs mere

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening RÆVEN JULI 2014 Indhold Bestyrelsen side 3 Udvalg side 4 Referat af generalforsamlingen side 5 Referat af generalforsamlingen side 6 Referat af generalforsamlingen side 7 Formanden har ordet side 8 Bukkepral

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

Frederiksberg, 13. marts 2007 Ref.: 8061/AH/kr G E N E R A L F O R S A M L I N G S R E F E R A T. Bremensgade 30-34

Frederiksberg, 13. marts 2007 Ref.: 8061/AH/kr G E N E R A L F O R S A M L I N G S R E F E R A T. Bremensgade 30-34 Frederiksberg, 13. marts 2007 Ref.: 8061/AH/kr G E N E R A L F O R S A M L I N G S R E F E R A T Bremensgade 30-34 År 2007, den 13. marts kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i ejerforeningen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 1. Valg af dirigent og referent Bestyrelsen foreslog Erik Sørensen (ES) som blev enstemming valgt. Bestyrelsen foreslog Morten

Læs mere

Hillerød Jagtforening Regnskab. Kontingent Budget

Hillerød Jagtforening Regnskab. Kontingent Budget Hillerød Jagtforening 20112012 Regnskab Kontingent 20122013 Budget Årets resultat 20102011 Noter Områder Oversigt Indtægt Udgift Resultat 2010/11 2009/10 Kontingenter 82.182 82.182 79.250 81.985 Jagttegnsskole

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. 1 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 2. MARTS 2016 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Formand Preben Elle Hansen

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus.

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl. 18.30 i Slagslunde Forsamlingshus. Ud over bestyrelsen var der mødt 51 deltagere op repræsenterende 46 matrikler.

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2017/2018

Hejnsvig Jagtforening 2017/2018 Hejnsvig Jagtforening 2017/2018 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 2/12 2017 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Bestyrelsen. Suppleanter. Formand Søren Nielsen 20 77 25 73 jsbn@mail.dk. Martin Bjærre Nielsen 40 62 32 82 martinb@os.dk

Bestyrelsen. Suppleanter. Formand Søren Nielsen 20 77 25 73 jsbn@mail.dk. Martin Bjærre Nielsen 40 62 32 82 martinb@os.dk Bestyrelsen Formand Søren Nielsen 20 77 25 73 jsbn@mail.dk Næstformand Kenn Schmidt-Sørensen 40 54 20 05 kenn.smit@mail.tele.dk Kasserer Morten Nielsen 49 11 19 66 dkmni@coloplast.com Sekretær Holger Hansen

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI. Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt

TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI. Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI 45. ÅRGANG Nr. 2 september 2014 Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt Gymnastik program 2014-2015 Damer/herrer Skolen på La Coursvej Emil Chr. Hansens

Læs mere

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 Referat fra hovedgeneralforsamling Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden:

Læs mere

Side borgere deltog i den stiftende generalforsamling. God konstruktiv stemning. Jf. bilag 1

Side borgere deltog i den stiftende generalforsamling. God konstruktiv stemning. Jf. bilag 1 24 borgere deltog i den stiftende generalforsamling. God konstruktiv stemning. Jf. bilag 1 1 Valg af dirigent, referent og stemmetællere 2 Godkendelse af vedtægter 3 Valg af bestyrelse og suppleanter 4

Læs mere

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent.

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent. Referat af generalforsamling for Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afholdt torsdag d. 26. marts 2009 kl. 1700 hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen, Sankt Knudsvej 2, 3., 1903 Frederiksberg

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN Grundejerforeningen EGEN afholder ordinær generalforsamling Onsdag, den 29. marts 2017, kl.19.30 i Ry Hallen Dagsorden: 1 Valg af dirigent 2 Bestyrelsen beretning

Læs mere

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Nivåvænge grundejerforening Den 25. marts 2015 Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Der blev afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 klokken 19.00 i kantinen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk afholdt den 27. januar 2018 klokken 11:00 Lundbækvej 9, 2665 Vallensbæk Strand 37 stemmeberettigede medlemmer var fremmødt samt

Læs mere

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor.

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor. Ordinær generalforsamling Humlebæk Skoles Forældreforening 10. september 2015 År 2015, 10. september, kl. 20.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Humlebæk Skoles Forældreforening på adressen

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016

Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016 Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning Bilag 2a 3. Forelæggelse af det reviderede regnskab Bilag 3a 4. Fremlæggelse af arbejdsplan

Læs mere

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Referent Simon Leonhard Version 1 Udsendt 13-03-2018 Godkendt 15-03-2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 Antal deltagere: 53. Indledning. Bestyrelsesformand Flemming Freydberg indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

År 2009, tirsdag den 28. april, kl.17.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Borup. i Ansgar Kirke, Mågevej 33, 2400 København NV.

År 2009, tirsdag den 28. april, kl.17.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Borup. i Ansgar Kirke, Mågevej 33, 2400 København NV. År 2009, tirsdag den 28. april, kl.17.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Der var følgende dagsorden: A/B Borup i Ansgar Kirke, Mågevej 33, 2400 København NV. 1. Valg af dirigent og referent.

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 3.1.2017 Til: Grundejerne i Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens beretning. 3. Regnskab 2016 og

Læs mere

Generalforsamling Ballerup Jagtforening, fredag 08-09-2006.

Generalforsamling Ballerup Jagtforening, fredag 08-09-2006. Generalforsamling Ballerup Jagtforening, fredag 08-09-2006. Formanden, Uffe Bech Andersen åbnede generalforsamlingen, og mindes de medlemmer der er afgået ved døden i årets løb. Derefter fulgtes dagsordenen.

Læs mere

Ordinær generalforsamling Hagested-Gislinge Jagtforening. Referat

Ordinær generalforsamling Hagested-Gislinge Jagtforening. Referat Ordinær generalforsamling Hagested-Gislinge Jagtforening Tirsdag d. 27. november kl. 19.00 i Tuse Forsamlingshus Tuse Byvej 96, 4300 Holbæk Referat Referent: Søs Granzow. Der var i alt fremmødt 53 medlemmer.

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading jagtforening

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading jagtforening Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading jagtforening Program 2017 Ordinær Generalforsamling, torsdag den 26-01-2017 kl. 19.30 I Mundelstrup jagtforenings klubhus Stillingvej 2, 8471 Sabro Dagsorden 1

Læs mere

Årsmøde Årsmøde Danmarks Jægerforbund Struer. Struer Aktivitetscenter, Skolegade 5

Årsmøde Årsmøde Danmarks Jægerforbund Struer. Struer Aktivitetscenter, Skolegade 5 Danmarks Jægerforbund Struer Struer Aktivitetscenter, Skolegade 5 1 Lidt praktisk Lidt praktisk Øl/Vand: 10,- 2 Dagsorden Agenda: 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning for Jægerrådet, Lars Pultz

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den 2.4.2019 kl. 17.30 på Østvilsund Færgekro. 68 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Svend Aage Schytte Pedersen

Læs mere

NORDFALSTERS JAGTFORENING

NORDFALSTERS JAGTFORENING NORDFALSTERS JAGTFORENING SNEPPEN 2017 Side 2 Formand: Næstformand: Kasserer: Baneudvalg: Bestyrelsen Jan Krog Larsen Mobil nr. 60487201 Sven Erik Andersen Mobil nr. 40416836 Michael Jensen Mobil nr. 21246809

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 28. april 2010 Deltagelse Følgende 9 husstande var repræsenteret; 10 Eriksen, 22 Pedersen, 31 Yde, 38 Larsen Bestyrelsen var repræsenteret ved;

Læs mere

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6 Ref. Generalforsamling nr. 45, 6. juli 2013 kl. 10 på Munchs Hotel, Tornby Strand Dagsorden, jf. vedtægternes 8 om afholdelse af generalforsamling: a. Valg af dirigent b. Formandens beretning vedr. det

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 13. april 2015 kl. 19.00 Fælleshuset Søhusene I, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til godkendelse

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Referat af DUNs generalforsamling søndag den 2. marts 2003 i København.

Referat af DUNs generalforsamling søndag den 2. marts 2003 i København. Referat af DUNs generalforsamling søndag den 2. marts 2003 i København. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse. 3. Fremlæggelse af revideret

Læs mere

2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber i Tingbjerg-Husum.

2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber i Tingbjerg-Husum. Seniorbofællesskab Tingbjerg-Husum Vedtægter for Seniorbofællesskabsforeningen xx forslag til GF 16.7.17 1 Foreningens navn er xx. 2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber

Læs mere

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt 21. maj 2015 Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt R E F E R A T fra ordinært repræsentantskabsmøde 12. maj 2015 Kl. 1900 Side 1 Til stede var 11 repræsentanter med stemmeret. Heraf 1 dirigent

Læs mere

Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart

Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart Formanden Lise Petersen bød velkommen til årets generalforsamling. Valg af dirigent: Lise foreslog på bestyrelsens

Læs mere

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN J.nr. 28-80033 HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN 22-04-2018 Referat År 2018, den 22. april kl. 11.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Hornsved Grundejerforening i Skovens

Læs mere

STANDERSTRYGNING og generalforsamlinger

STANDERSTRYGNING og generalforsamlinger Søndag d. 16. november 2014 fra kl 11.45 inviteres til STANDERSTRYGNING og generalforsamlinger Kl. 11.45 Kl. 12.15 Kl. 12.30 Kl. 13.30 Generalforsamling for Mastehuslauget i klubhuset Standerstrygning

Læs mere

Generalforsamling 2016

Generalforsamling 2016 Generalforsamling 2016 Der var fremmødt 24 stemmeberettigede. 1. Valg af to stemmetællere. Lejf Brogaard og Marianne Grøn blev valgt. 2. Valg af Dirigent. Kaj Kristensen blev valgt 3. Valg af referent.

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Fremmødte: 23 Referent: Bolette Toft Mødedato: 29. marts 2016 Mødested: Stubhuset; kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 10. MARTS 2015, KL. 19.00 I STALDEN

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 10. MARTS 2015, KL. 19.00 I STALDEN REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 10. MARTS 2015, KL. 19.00 I STALDEN 1. Valg af dirigent Formanden, Bo Wildfang bød velkommen. Som dirigent foreslog bestyrelsen advokat John

Læs mere

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 1. Valg af dirigent Anette Bak Fristen for indkaldelse til generalforsamling er overholdt, men regnskabet er lagt på for sent. Af hensyn til de fremmødte

Læs mere

REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016

REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016 Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016 9. marts 2016 kl. 18.30-21.30 Restaurant Latinerly, Sct. Mathiasgade

Læs mere

Åens Grundejerforening.

Åens Grundejerforening. Åens Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling søndag den 24. juli 2016, kl. 10.00, i Campingplads-pavillonen på Osvejen 30, 4480 St. Fuglede. Grundejerforeningens formand Jan Peter Rasmussen,

Læs mere

PROTOKOL FOR DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG D. 26. APRIL 2012, KL. 19.00

PROTOKOL FOR DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG D. 26. APRIL 2012, KL. 19.00 Dagsorden: PROTOKOL FOR DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG D. 26. APRIL 2012, KL. 19.00 VALBY KULTURHUS, TEATERSALEN, VALGÅRDSVEJ 4 1. maj 2012 1. Valg af dirigent. 2. Godkendelse af dagsorden. 3.

Læs mere

Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Logo Kontingent Valg

Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Logo Kontingent Valg Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Du indkaldes hermed til Yngre retsmedicineres første ordinære generalforsamling den 4. november 2010 klokken 17-19 på Radisson Blue H.C. Andersen

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 1. Valg af dirigent og referent Niels Jensen blev valgt som dirigent. Ask Nørgaard blev valgt som referent. Dirigenten

Læs mere

IDA Nordvestsjællands Afdeling

IDA Nordvestsjællands Afdeling IDA Nordvestsjællands Afdeling Referat af Generalforsamlingen 26. februar 2015 kl. 17:30 Værkerne, Frederiksvej 27, Sorø Antal deltagere 11 (deltagerliste se bilag 2). Dagsorden: 1. Valg af dirigent og

Læs mere

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt 27. maj 2011 Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt R E F E R A T fra ordinært repræsentantskabsmøde 12. maj 2011 Kl. 1900 Side 1 Til stede var 14 repræsentanter med stemmeret. Heraf 1 dirigent

Læs mere

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Fremmødte: 16 Referent: Bolette Toft Mødedato: 2. april 2014 Mødested: Stubhuset; kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

Generalforsamling i henhold til dagsordenen.

Generalforsamling i henhold til dagsordenen. Køge og Omegns Garderforening. Referat af den ordinære generalforsamling den 7. marts 2016. Generalforsamlingen blev afholdt i Køge Boldklubs Restaurant. Generalforsamling i henhold til dagsordenen. Formand

Læs mere

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 30. juni 2015, kl. 18.00 hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5260 Odense S. Tilstede: Bestyrelsen: Afdelingerne:

Læs mere

Vedtægter for DKK Esbjerg

Vedtægter for DKK Esbjerg Vedtægter for DKK Esbjerg 1 Lokalafdelingen 1) Lokalafdelingens navn er DKK Esbjerg og er hjemmehørende i Esbjerg Kommune. 2) Lokalafdelingen er en del af landsforeningen Dansk Kennel Klub (DKK). 3) Dansk

Læs mere

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt.

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt. Referat af generalforsamling mandag d. 9. marts 2015 kl. 1700 i Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afviklet hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen. Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard

Læs mere

LOVE. STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug

LOVE. STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug LOVE og STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug Dansk Vandrelaug, Kultorvet 7, 1., 1175 København K Tlf: 33 12 11 65 E-mail: dvl@dvl.dk Hjemmeside: www.dvl.dk Love for Dansk Vandrelaug Almindelige bestemmelser

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Formanden bød velkommen til generalforsamlingen. Punkt 1. Valg af dirigent Bestyrelsen

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Canadian American Friendship Society of Denmark Møde Generalforsamling Dato 26. marts 2009 Sted Deltagere HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 30 fremmødte, heraf 18 stemmeberettigede

Læs mere

Åens Grundejerforening.

Åens Grundejerforening. Åens Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling søndag den 9. august 2015, kl. 10.00, i Campingplads-pavillonen på Osvejen 30, 4480 St. Fuglede. Grundejerforeningens formand Jan Peter Rasmussen,

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6 DATO 22. februar 2017 STED Chr. VI Overdrevskro TID 19.00 DELTAGERE Kredsbestyrelsen og udvalgsformænd: Bjarne Haulund, René Pedersen, Erik Danielsen, Jan Jensen, Anette Knudsen, Bent Blom, Mai-Britt Lindevang,

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN Ejerne i E/F Bremergården REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN År 2013, den 29. april, afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Bremergården på Kofoeds Skole, Nyrnberggade 1, 2300 København

Læs mere

3. Opgørelse af det antal stemmer der er til stede ved generalforsamlingen.

3. Opgørelse af det antal stemmer der er til stede ved generalforsamlingen. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 7. april 2018 kl. 11.00 i Korsør Sejlklub, Restaurant Lystbådehavnen, Sylowsvej 10, 4220 Korsør Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Ib Nielsen der er sygemeldt. Der var afbud fra begge suppleanter Kristian Legaard

Læs mere

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent.

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent. Referat fra generalforsamling i Badmintonklubben BK36 afholdt den 4. maj 2018 i Brønshøj Sportshal. Til stede var i alt 13 medlemmer plus bestyrelsen. DAGSORDEN Ifølge vedtægternes 13, pkt. g I: Valg af

Læs mere