Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag 7. juni 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag 7. juni 2017"

Transkript

1 Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag 7. juni 2017 Tilstede fra Bestyrelsen: biskop Elisabeth Dons Christensen, centerleder Jens Bo Holm-Nielsen, direktør Keld Vestergaard, lektor Morten Høyrup, lektor Lise Vind Petersen, Jennifer Wiencken, 2x, rektor Kristian Bennike og sekretær økonomifuldmægtig Jane Gade Andersen. Fravær med afbud: Byrådsmedlem Kurt Jakobsen, direktør Jørn Henriksen, Jens Mohr 1p. Fravær uden afbud: Skoleleder Anita Jørgensen Formand Kurt Jakobsen er sygemeldt fra den 4. april I hans fravær fungerer næstformand Elisabeth Dons Christensen som formand. 1. Godkendelse af referat fra sidste møde torsdag den 23. marts 2017 og godkendelse af referat fra bestyrelsesseminaret den 28. april 2017 og godkendelse af opfølgningsmødet fredag den 5. maj Referaterne blev godkendt. 2. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 3. Indsatsområder i skoleåret 2017/2018 Der vedhæftes udkast til indsatsområder for det kommende skoleår. (Bilag 1) KB gennemgik indsatsområderne for skoleåret 2017/18. Følgende områder vil der være fokus på i det kommende skoleår 2017/18: Kollegial sparring Formålet med projektet er, at lærerne i grupper af 3-4 kolleger fra forskellige faggrupper skal overvære hinandens undervisning, og derved dele viden om best practice. Der er fire lærere, der er tovholdere og de parrer grupperne. Målet er, at alle lærere på sigt skal være med. Ideen stammer fra to lærere, der i forbindelse med deres master i science didaktik har arbejdet med det. LP håber, at alle lærerne kommer med og hun synes, det er vigtigt, at grupperne indeholder lærere fra forskellige fag. Formativ evaluering Med den nye reform skal der være større fokus på feedback til eleverne og mindre fokus på karaktererne. Eleverne skal trænes i at reflektere over egen udvikling og sætte egne mål.

2 Der er nedsat en arbejdsgruppe på 4-5 lærere, som det kommende skoleår skal arbejde med området og få erfaring med formativ evaluering, så de kan lave nogle retningslinjer, som senere skal udbredes til de øvrige lærere. KB fortæller, at eleverne har for meget fokus på karaktererne, at de kun laver opgaver, hvis de får karakter for dem. Der er piger, som knækker på karakterpresset. LP synes, det er en god ide med ingen karakter i grundforløbet, men at der skal være standpunktskarakter inden, de skal vælge studieretning. Hun mener, det kræver mere arbejde at rette opgaverne, når der skal gives feedback på opgaven, i stedet for at give karakter. Interreg projektet Dansk-tysk ungdom skaber fremtiden Interreg-projektet er et nyt tysk projekt, der strækker sig over de kommende 3 år ( ). Der vil være udveksling med skolen i Bad Schwartau nær Lübeck i løbet af de 3 år og det er meningen, at det ikke kun er tyskelever, men også samfundsfagselever, der skal deltage. Tilskuddet fra Interreg dækker også udvekslingen med skolen i Niebüll. Etablering af samarbejde med det franske gymnasium LYCÉÉ VICTOR HUGO, CHÃTEAU-GONTIER Der er lavet en ny udvekslingsaftale med det franske gymnasium Lycéé Victor Hugo, Chäteau- Gontier, hvor eleverne skal bo privat hos hinanden. Det er en god måde at lære hinandens kultur på. Der kommer 3 lærere fra det franske gymnasium i midten af juni og fransklærerne fra RK genbesøger gymnasiet ugen inden sommerferien. Implementering af gymnasiereformen I skoleåret 2017/18 starter første implementering af gymnasiereformen, som indeholder følgende punkter: - Studieretninger, hvor målet er at bevare søgning til de naturvidenskabelige studieretninger og musik, men samtidig styrke de sproglige studieretninger. - Grundforløbet er forkortet med 3 måneder. Skolen prøver via Prøv et sprog og Prøv en studieretning, at eleverne i grundforløbet møder alle relevante fag, så de derved får valgt den rigtige studieretning første gang. - Karrierelæring skal være med til at eleverne reflekterer over deres mål med at gå i gymnasiet og hf. Det er ideen i både stx og hf løbende at inddrage gamle elever, der kan komme og fortælle om deres uddannelse og fag og eventuelt også deres videre forløb. I stx inddrages gamle elever bl.a. i forbindelse med prøv en studieretning i grundforløbet, og i hf arbejdes der med en særlig Alumnedag. - Digital dannelse introduceres på forskellig vis, ud fra de erfaringer, der er draget i skoleåret 2016/17. Det er håbet, at eleverne lærer at begå sig mere bevidst på de sociale medier.

3 Med indførelsen af netprøver.dk har det vist sig, at det er vigtigt, at eleverne bliver avancerede bruger i tekstbehandlingsprogrammer som word. - Studieretningsvalg, stx: Efter reformen er det et krav, at alle eleverne i grundforløbet skal have en individuel vejledningssamtale i forbindelse med valg af studieretning. På RK er det besluttet, at det er studievejledningerne, der skal stå for dem. Målet med det nye tiltag er, at eleverne bliver mere kvalificeret til at vælge den rigtige studieretning med et længere uddannelses- og karriereperspektiv for øje. - Puljetimer i stx og hf: I stx drejer det sig om 130 timer og i hf drejer det sig om 80 timer. Timerne kan bruges til bl.a. faglig orientering op til valg af studieretning og sprog i stx, som supplement til timer til faglige program på studieture, til talenttilbud. Alle elever skal hvert år tilmelde sig bestemte aktiviteter, og antallet af fordelte puljetimer skal opgøres hvert år, så skolen sikrer, at eleverne har fået alle timer. - Store opgaver og skriftlig progression: Der nedsættes et udvalg bestående af lærere og repræsentanter fra ledelsen, som skal udarbejde en plan for progressionen i det skriftlige arbejde i både stx og hf. HF, reformimplementering Eleverne i hf skal fremover bruge 80 timer på projekt- og praktikforløb, som efterfølgende skal drøftes og godkendes af en faglærer. I første semester af hf skal eleverne have afklaret, hvad deres hovedinteresse er. Det sker ved, at der bliver afholdt en dag med tidligere elever, alumner, så eleverne kan se, hvad man kan bruge en hfeksamen til. I andet semester skal eleverne ud i praktikforløb, hvor der skal udvikles på det allerede velfungerende praktikforløb. Fastholdelse på hf I den nye reform er det ikke længere et lovkrav, at hver elev skal have en lærer tilknyttet, der fungerer som tutor for dem. Skolen ønsker at fastholde tiltaget, da mange elever har udtrykt glæde ved ordningen. Derudover fortsætter skolen med skrivestue og lektie café for hf erne. Forundersøgelser vedrørende Handelsgymnasiet Skolens ledelse arbejder videre med forundersøgelser vedrørende en mulig fusion med Handelsgymnasiet. Der er efter møder med de to institutioners bestyrelse opnået enighed om en screeningsansøgning, der er indsendt til ministeriet. Der er afholdt indledende møder med arkitekter vedrørende en udbygning af RK på matriklen i Puggaardsgade.

4 Ribe Handelsgymnasiets bygninger er sat til salg. Når der er afklaring i forhold til en eventuel fusion, skal der nedsættes en arbejdsgruppe med medarbejdere fra begge skoler, som skal arbejde med den praktiske gennemførsel af fusionen. Reformationsjubilæet I forbindelse med fejringen af reformationsjubilæet arbejder eleverne med reformationen. Eleverne arbejder med forskellige emner i forhold til hvilken årgang, de går på. Der vil hen over efteråret være forskellige fællesarrangementer i forbindelse med reformationsjubilæet. Elisabeth sagde, at det store indsatsområde handler om implementering af reformen. KB lagde vægt på, at de ledelsesmæssige udfordringer ligger i forbindelse med fusionen. Bestyrelsen godkendte indsatsområderne. 4. Godkendelse af nye studie- og ordensregler Skolens studie- og ordensregler er blevet tilpasset, således at det præciseres, hvordan man som elev skal opføre sig på de sociale medier. Det indstilles til bestyrelsen, at de nye studie- og ordensregler godkendes. (Bilag 2) KB fortalte om skolens studie- og ordensregler og tilføjede, at det nye punkt handler om, at den enkle elevs adfærd på de sociale medier på intet tidspunkt, heller ikke i fritiden, må have negativ betydning for forhold på skolen. Keld mener, at sanktionerne i forbindelse med, at en elev udgiver andres arbejde for sit eget, er for blødsødne. LP fortalte, at elevernes advarsel kommer til at stå i Lectio. MH mener, at eleverne har en dårlig vane med fra folkeskolen, så de er ikke altid klar over, at de har stjålet fra andre. Fordi de i folkeskolen finder oplysninger på internettet og kopierer sammen og ikke altid husker kildeangivelse. Lærerne laver plagiatkontrol på alle opgaver, der er lavet i Lectio. Lectio har eksisteret i 10 år og har derved en stor opgave portefølje. Derudover har lærerne også mulighed for at tjekke opgaverne i Ephorus, hvis de har mistanke om afskrift. Der er fokus på området og lærerne gennemgår studie og ordensreglerne med eleverne ved skolestart. Bestyrelsen vil gerne have stramninger på området. KB tager det til efterretning. Bestyrelsen har godkendt de nye studie- og ordensregler. 5. Skolens økonomi Der vedhæftes resultatopgørelse pr. 30. april (Bilag 3)

5 Resultatet skønnes ikke at give anledning til budgetjustering på nuværende tidspunkt. I forbindelse med bestyrelsesmødet i september, kan det blive nødvendigt med budgetjusteringer. KB gennemgik kort resultatopgørelsen. Der forventes et overskud på ca kr. Det har været nødvendigt at opjustere honorarposten pga konsulenttimer i forbindelse med forundersøgelser til fusionen. Disse omkostninger kan dog refunderes ved en eventuel fusion. Der er pt. 155 stx ansøger og 55 hf ansøger, som er det samme antal elever, der er budgetteret med. LP spørger, hvad skolen gør, hvis der kommer flere hf er og der på tælledagen i november er 31 elever i hver af de 2 klasser. KB svarede, at så finder skolen en løsning til den tid. Bestyrelsen tog resultatopgørelsen til efterretning. 6. Status på processen vedrørende en eventuel fusion med Handelsgymnasiet. Punktet er en orientering fra rektor og bestyrelsesformand. KB orienterede om status på processen i forbindelse med en eventuel fusion. Screeningansøgningen er blevet forkastet og skal i den forbindelse ændres lidt og underskrives af de to bestyrelser igen, inden den kan sendes til godkendelse igen. Arkitektfirmaet Archinet har lavet nogle tegninger til skolen med deres bud på, hvordan der kan være plads til 6 klasseværelser mere, udvidelse af salen og kantinen og mere plads til administrationen og flere lærerarbejdspladser på Puggaardsgade 22. KB gennemgik tegningerne. Det blev besluttet på mødet, at KB skal kontakte Archinet med henblik på muligheden for at lave 7 klasseværelser ovenpå salen, hvis fusionen bliver en realitet. Jens Bo foreslog, at KB kunne kontakte ejendomsmæglerne i byen, for at høre, om der er nogen af de tætvedlæggende huse til RK, der er til salg eller overvejer at sælge. Bestyrelsen har givet KB mandat til at spørge Peter Brun om han vil sælge. Det vil blive en bygning mere magen til den i Sviegade. Når den eventuelle fusion er endelig, bliver der nedsat en arbejdsgruppe med lærere, pedel og rektor, som i samarbejde med arkitekten skal finde en løsning på lokaleudfordringen. Keld havde et ønske med fra handelsstandsforeningen om, at de håber at EUD bevares i Ribe. 7. Orientering om aktuelle forhold ved rektor, personale og elever

6 KB nævnte, at der indtil videre er 155 stx ansøgere og 55 hf ansøgere. Det er det samme antal ansøgere, der er budgetteret med i budgettet for 2017, derved forventer vi at nå i mål med indtægtsbudgettet. Lærernes normperiode, som løb fra den 1/ /5 17 er lige afsluttet. KB forventer et merarbejde på timer for skoleåret 2016/17. I 2016 var der et merarbejde på timer, timer i 2015 og timer i Fortunaskolen i Bramming har spurgt, om Kristian vil sidde i deres bestyrelse. Det har han sagt ja til. Time-fag-fordelingen er på plads for næste skoleår. To lærere fra Handelsgymnasiet kommer og underviser i historie og samfundsfag. Morten Høyrup fortalte, at reform fagbilagene er kommet, men at lærerplanerne først kommer i september 2017 til dem, der starter i august Eventuelt Næste møde er aftalt til onsdag den 23. august 2017 kl De efterfølgende møder afholdes henholdsvis torsdag den 21. september 2017 kl og onsdag den 6. december 2017 kl Keld Vestergaard har meldt afbud til mødet den 6. december pga. travlhed i butikkerne. Skolen var vært ved en anretning efter mødet. Referent Jane Gade Andersen Bestyrelsesformand Kurt Jakobsen Næstformand Elisabeth Dons Christensen Jørn Henriksen Jens Bo Holm-Nielsen Anita Jørgensen

7 Keld Vestergaard Morten Høyrup Lise Vind Petersen Jennifer Wiencken, 2x Jens Mohr, 1p Kristian Bennike _

Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag den 8. marts 2018

Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag den 8. marts 2018 Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag den 8. marts 2018 Tilstede: biskop Elisabeth Dons Christensen (EDC), direktør Jørn Henriksen (JH), direktør Keld Vestergaard (KV), centerleder

Læs mere

Resultatlønskontrakt for rektor Kristian Bennike gældende skoleåret 2017/2018

Resultatlønskontrakt for rektor Kristian Bennike gældende skoleåret 2017/2018 Resultatlønskontrakt for rektor Kristian Bennike gældende skoleåret 2017/2018 Denne kontrakt er indgået i henhold til brev af 27. juni 2013 fra Ministeriet for Børn og Undervisning, hvorefter bestyrelsen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag 21. september 2017

Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag 21. september 2017 Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag 21. september 2017 Tilstede fra bestyrelsen: biskop Elisabeth Dons Christensen (EDC), direktør Jørn Henriksen (JH), centerleder Jens Bo Holm-Nielsen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole torsdag den 9. juni 2016 kl

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole torsdag den 9. juni 2016 kl Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole torsdag den 9. juni 2016 kl. 15.00-17.00 Tilstede fra bestyrelsen: Byrådsmedlem Kurt Jakobsen, biskop Elisabeth Dons Christensen, skoleleder Anita Jørgensen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole torsdag den 15. september 2016 kl

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole torsdag den 15. september 2016 kl Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole torsdag den 15. september 2016 kl. 15.00-17.00 Tilstede fra bestyrelsen: Byrådsmedlem Kurt Jakobsen, biskop Elisabeth Dons Christensen, direktør Jørn Henriksen,

Læs mere

Indsatsområder i skoleåret 2017/18

Indsatsområder i skoleåret 2017/18 Indsatsområder i skoleåret 2017/18 Kollegial sparring På Ribe Katedralskole har der ikke været tradition for at lærerne overværer hinandens undervisning. Formålet med projektet er at ændre denne kultur

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe katedralskole tirsdag den kl

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe katedralskole tirsdag den kl Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe katedralskole tirsdag den 4.9.2012 kl. 16.00 17.30 Tilstede fra bestyrelsen: Biskop Elisabeth Dons Christensen, centerleder Jens Bo Holm-Nielsen, filialdirektør Henning

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 12. december 2007 kl

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 12. december 2007 kl Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 12. december 2007 kl. 15.00 17.00. Tilstede fra bestyrelsen: Biskop Elisabeth Dons Christensen, Skoleinspektør Ina Krarup Nielsen, Direktør

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe katedralskole onsdag den 14. marts kl

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe katedralskole onsdag den 14. marts kl Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe katedralskole onsdag den 14. marts kl. 14.00 16.00 Tilstede fra bestyrelsen: Biskop Elisabeth Dons Christensen, Direktør Jørn Henriksen, Centerleder Jens Bo Holm-Nielsen

Læs mere

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Referat

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Referat Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Referat Mødedato: 10. september 2018 Mødested: Århus Katedralskole Mødetidspunkt: kl. 16:15 Sluttidspunkt: kl. 19.00 Til stede: Per Krogh Hansen (formand), Niels Erikstrup

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde onsdag d. 15. juni 2016 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen,, Helle Lundgreen, Poul Erik Hovelsø, Elisabeth

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole mandag den 8.6 kl. 14.00-16.00

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole mandag den 8.6 kl. 14.00-16.00 Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole mandag den 8.6 kl. 14.00-16.00 Tilstede fra bestyrelsen: Byrådsmedlem Kurt Jakobsen, biskop Elisabeth Dons Christensen, centerleder Jens Bo Holm- Nielsen,

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Ribe Katedralskole Tirsdag den 29. september 2009 kl på biblioteket.

Referat af møde i bestyrelsen ved Ribe Katedralskole Tirsdag den 29. september 2009 kl på biblioteket. Referat af møde i bestyrelsen ved Ribe Katedralskole Tirsdag den 29. september 2009 kl. 15 17 på biblioteket. Tilstede fra bestyrelsen Biskop Elisabeth Dons Christensen, Direktør Jørn Henriksen, skoleinspektør

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole tirsdag den 24-03-2015 kl. 15.00-17.00

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole tirsdag den 24-03-2015 kl. 15.00-17.00 Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole tirsdag den 24-03-2015 kl. 15.00-17.00 Tilstede fra bestyrelsen: Byrådsmedlem Kurt Jakobsen, biskop Elisabeth Dons Christensen, centerleder Jens Bo Holm-

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Ribe Katedralskole Onsdag den september 2009 kl i H11.

Referat af møde i bestyrelsen ved Ribe Katedralskole Onsdag den september 2009 kl i H11. Referat af møde i bestyrelsen ved Ribe Katedralskole Onsdag den 16.12 september 2009 kl. 15 17 i H11. Tilstede fra bestyrelsen Biskop Elisabeth Dons Christensen, skoleinspektør Ina Krarup Nielsen, Filialdirektør

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole mandag den kl

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole mandag den kl Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole mandag den 08-09 kl. 15.00-17.00 Tilstede fra bestyrelsen: Byrådsmedlem Kurt Jakobsen, biskop Elisabeth Dons Christensen, direktør Jørn Henriksen, skoleinspektør

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Afbud: Gitte Høj Nielsen. 1. Velkommen til Laura Borum, 3.f der er udpeget til bestyrelsen af elevrådet

Læs mere

Regnskab og revisionsrapport eftersendes i begyndelsen af næste uge. Revisor Erik Pedersen forelægger regnskab.

Regnskab og revisionsrapport eftersendes i begyndelsen af næste uge. Revisor Erik Pedersen forelægger regnskab. Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole fredag den 25. marts kl.13.30-15.00 i det nye mødelokale H18. Tilstede fra bestyrelsen: Biskop Elisabeth Dons Christensen, Centerleder Jens Bo Holm-Nielsen,

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 20. september 2015 kl ca

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 20. september 2015 kl ca Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 20. september 2015 kl. 16.00 ca. 18.00. 1. Godkendelse af dagsorden og underskrift af referat fra møde 8.juni 2016. Referat vedlagt som bilag 1.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe katedralskole onsdag den kl

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe katedralskole onsdag den kl Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe katedralskole onsdag den 12.12.2012 kl. 14.30 16.30 Tilstede fra bestyrelsen: Biskop Elisabeth Dons Christensen, direktør Jørn Henriksen, centerleder Jens Bo Holm-Nielsen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl A A L B O R G K A T E D R A L S K O L E Sankt Jørgens Gade 5 DK-9000 Aalborg Telefon 96 31 37 70 Cvr nr.: 29553270 E-mail: adm@katedralskolen.dk Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 13.12. 2018 kl. 16.30

Læs mere

Referat fra ordinært Campus- og SAG Afdelingsbestyrelsesmøde

Referat fra ordinært Campus- og SAG Afdelingsbestyrelsesmøde Referat fra ordinært Campus- og SAG Afdelingsbestyrelsesmøde Bilag 2.1 Dato: 13. december 2018 Tid: 16.30 18.00 Sted: Lærerværelset 1 Mødedeltagere: Afbud: Gæster: Referent: Jens Kramer Mikkelsen, Hanne

Læs mere

Optagelseskravene stx, htx, hhx

Optagelseskravene stx, htx, hhx Kadencen Loven forventes godkendt i januar Indholdsmæssigt træder reformen i kraft for kommende ansøgere (2017) Optagelseskravene træder i kraft fra 2019 Optagelseskravene stx, htx, hhx Uddannelsesparat

Læs mere

Resultatlønskontrakt for rektor Kristian Bennike gældende for skoleåret 2016/2017

Resultatlønskontrakt for rektor Kristian Bennike gældende for skoleåret 2016/2017 Resultatlønskontrakt for rektor Kristian Bennike gældende for skoleåret 2016/2017 Denne kontrakt er indgået i henhold til brev af 27. juni 2013 fra Ministeriet for Børn og Undervisning, hvorefter bestyrelsen

Læs mere

Bestyrelsen for Skanderborg Odder Center for Uddannelse

Bestyrelsen for Skanderborg Odder Center for Uddannelse Referat Skanderborg den 28. september 2017 Mødeforum: Bestyrelsen for Skanderborg Odder Center for Uddannelse Dato/tid: Den 20. september 2017 kl. 16.45-18.15 Sted: Deltagere: Afbud: Referent: Hotel Ry

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium torsdag den 2. februar 2017 kl

Dagsorden til møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium torsdag den 2. februar 2017 kl Dagsorden til møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium torsdag den 2. februar 2017 kl. 16.0019.00. Afbud: Arne Kjær Lektor Anne Toftild og lektor John Pedersen deltager under punkt 2 1. Underskrivelse

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole tirsdag den kl

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole tirsdag den kl Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole tirsdag den 03.06.14 kl. 15.00-17.00 Tilstede fra bestyrelsen: Byrådsmedlem Kurt Jakobsen, biskop Elisabeth Dons Christensen, afdelingsleder Jens Bo Holm-

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 14. juni 2017 Tid: kl. 16.00 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Axel Grøndahl Kristiansen Carsten Riskjær Jakobsen Katja Holm

Læs mere

1. Nye medlemmer pr. 1.august 2008 præsentation af bestyrelsen. Der vedlægges oversigt over bestyrelsens sammensætning i skoleåret 2008/09

1. Nye medlemmer pr. 1.august 2008 præsentation af bestyrelsen. Der vedlægges oversigt over bestyrelsens sammensætning i skoleåret 2008/09 Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole Fredag den 26.09. 2008 kl. 12.00 14.30 i Puggård ( P01). Tilstede fra bestyrelsen: Biskop Elisabeth Dons Christensen, Direktør Jørn Henriksen, Filialdirektør

Læs mere

MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej 11 5240 Odense NØ

MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej 11 5240 Odense NØ MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej 11 5240 Odense NØ Telefon: 66 10 26 42 - Fax: 66 10 26 32 - E-mail: mail@mulerne-gym.dk - www.mulerne-gym.dk Referat af møde i bestyrelsen den 29. september 2015 Til stede

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: Tid: Sted: den 24.september 2014 kl. 16 rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Musa Kekec Birgitte Frandsen Langkilde Birgitte Lind Thomas

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole tirsdag den kl

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole tirsdag den kl Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole tirsdag den 10.12 2015 kl. 15.00-17.00 Tilstede fra bestyrelsen: Byrådsmedlem Kurt Jakobsen, direktør Jørn Henriksen, centerleder Jens Bo Holm-Nielsen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole tirsdag den 1.9 kl

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole tirsdag den 1.9 kl Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole tirsdag den 1.9 kl. 15.00-17.00 Tilstede fra bestyrelsen: Byrådsmedlem Kurt Jakobsen, biskop Elisabeth Dons Christensen, direktør Jørn Henriksen, centerleder

Læs mere

Dagsorden for mødet den 14-09-2015 Kl. 16:00 i bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium

Dagsorden for mødet den 14-09-2015 Kl. 16:00 i bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium 8. oktober 2015 Dagsorden for mødet den 14-09-2015 Kl. 16:00 i bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium 1) Underskrivelse af referat fra sidste møde 2) Godkendelse af dagsorden 3) Meddelelser 4) Opfølgning

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole Tirsdag den kl i Puggård ( P01). Tilstede fra bestyrelsen:

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole Tirsdag den kl i Puggård ( P01). Tilstede fra bestyrelsen: Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole Tirsdag den 9.12. 2008 kl. 13.00 15.00 i Puggård ( P01). Tilstede fra bestyrelsen: Biskop Elisabeth Dons Christensen, Byrådsmedlem Kurt Jakobsen, skoleinspektør

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole torsdag den 15. december 2010 kl.14.30 i SV02.

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole torsdag den 15. december 2010 kl.14.30 i SV02. Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole torsdag den 15. december 2010 kl.14.30 i SV02. Tilstede fra bestyrelsen: Biskop Elisabeth Dons Christensen, Direktør Jørn Henriksen, Centerleder Jens Bo

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 14. JUNI, 2016

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 14. JUNI, 2016 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 14. JUNI, 2016 Til stede: Steffen Lange, Britta Riishede, Teresa Jørgensen, Palle Broman, Erik Olesen, Josefine Bastrup Jensen, Mathies Jæger Andresen, Mette Hosbond

Læs mere

Hermed referat fra bestyrelsesmødet mandag d. 23. maj 2016 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet.

Hermed referat fra bestyrelsesmødet mandag d. 23. maj 2016 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet. 23 05 2016 Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium & HF Hermed referat fra bestyrelsesmødet mandag d. 23. maj 2016 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet. Deltagere: Knud Erik Schack Madsen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 20. september 2016 kl ca

Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 20. september 2016 kl ca Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 20. september 2016 kl. 16.00 ca. 18.00. Til stede: Kirsten Bundgaard, Peter Hansen, Adam Dam, Lærke Dalgaard, Susan Vonsild, Malene Gram, Steen Madsen,

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde torsdag d. 15. juni 2017 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Stinna Toft, Helle

Læs mere

Haderslev Katedralskole

Haderslev Katedralskole Haderslev Katedralskole Bestyrelsesmøde mandag den 25. september 2017 Deltagere: Ann Højbjerg Clarke, Lars Breinholt, Kim Petri Petersen, Vibeke Lund Arkil, Georg Hallum Lauridsen, Ruth Funder, Birgit

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE

AALBORG KATEDRALSKOLE AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde torsdag d. 15. september 2016 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Stinna Toft,

Læs mere

3. Ændring af skolens vedtægt og forretningsorden samt udpegning af medlemmer til den nye bestyrelse, der tiltræder d. 1. maj 2014

3. Ændring af skolens vedtægt og forretningsorden samt udpegning af medlemmer til den nye bestyrelse, der tiltræder d. 1. maj 2014 Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 11.12. 2013 kl. 15.00-17.00 Tilstede fra bestyrelsen: Biskop Elisabeth Dons Christensen, kommunaldirektør Jørgen Henriksen, filialdirektør Henning

Læs mere

RØDKILDE GYMNASIUM. Velkommen til et spændende grundforløb

RØDKILDE GYMNASIUM. Velkommen til et spændende grundforløb Velkommen til et spændende grundforløb GRUNDFORLØBET PÅ RØDKILDE En pakke med udfordringer Sociale og faglige aktiviteter Obligatoriske evalueringssamtaler Undervisning i dansk, matematik, engelsk, samfundsfag,

Læs mere

Velkommen til Vibenshus Gymnasium. Møde for nye elever 7. juni 2018

Velkommen til Vibenshus Gymnasium. Møde for nye elever 7. juni 2018 Velkommen til Vibenshus Gymnasium Møde for nye elever 7. juni 2018 Aftenens program Velkomst v. rektor Rikke Kirkeskov Sørup Grundforløbet og strukturen efter reformen Præsentation af valgfag i 1.g Årets

Læs mere

VIRUM GYMNASIUM / BESTYRELSEN. Møde den 6. juni kl. 17.00-19.00. Referat

VIRUM GYMNASIUM / BESTYRELSEN. Møde den 6. juni kl. 17.00-19.00. Referat Møde den 6. juni kl. 17.00-19.00 Referat I mødet deltager medlemmerne Kjeld Møllgård (formand)(kjm), Sven Karnov (næstformand) (SvK), Lone Rønnemoes (LoR), Jannah Guldbrandsen(JG), Ole Vesterlund Nielsen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl A A L B O R G K A T E D R A L S K O L E Sankt Jørgens Gade 5 DK-9000 Aalborg Telefon 96 31 37 70 Cvr nr.: 29553270 E-mail: adm@katedralskolen.dk Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 13.6. 2019 kl. 17.00

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d kl

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d kl A A L B O R G K A T E D R A L S K O L E Sct. Jørgens Gade 5 DK-9100 Aalborg Telefon 96 31 37 70 E-mail: adm@katedralskolen.dk Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 13.9. 2018 kl. 16.30 19.00 Til stede:

Læs mere

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl Protokol for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 30.05.2016 kl. 16.00 kl. 18.30 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Louise Langkjær Kloster Anders Malle Lars Kold Jensen Thomas Frost

Læs mere

Referat 16. september 2013

Referat 16. september 2013 Referat 16. september 2013 Bestyrelsesmøde nr. 32, onsdag den 11. september 2013 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Bo Hilsted, Svend Erik Søegaard, Kirsten Horn, Isabella

Læs mere

Helle Vestergaard og Ulrik Kragh bød velkommen til bestyrelsesmødet.

Helle Vestergaard og Ulrik Kragh bød velkommen til bestyrelsesmødet. Referat af fælles bestyrelsesmøde for Horsens Gymnasium og Horsens Statsskole Horsens Statsskole, Møderum 4, d. 28. maj kl. 16-18.30 Mødet indledes med en rundvisning på Horsens Statsskole Helle Vestergaard

Læs mere

Bestyrelsesmøde torsdag den 4. december 2014 kl

Bestyrelsesmøde torsdag den 4. december 2014 kl Bestyrelsesmøde torsdag den 4. december 2014 kl. 14-16 Til stede: Birthe Friis Mortensen, Laurids Rudebeck, Andreas P. Cornett, Karin Holdt, Gunnar Eggert Jørgensen, Espen Reedtz, Johanne Mailund Rebsdorf,

Læs mere

Resultatlønskontrakt for rektor Hans Erik Duschek-Hansen 2017

Resultatlønskontrakt for rektor Hans Erik Duschek-Hansen 2017 Resultatlønskontrakt for rektor Hans Erik Duschek-Hansen 2017 Formål med kontrakten Resultatlønskontrakten skal fokusere på de indsatsområder, som bestyrelsen har valgt skal prioriteres særligt i rektors

Læs mere

3. Bestyrelsens stillingtagen til udpegning af bestyrelsesmedlemmer ved selvsupplering

3. Bestyrelsens stillingtagen til udpegning af bestyrelsesmedlemmer ved selvsupplering 1 Bestyrelsesmøde på Holstebro Gymnasium og HF Torsdag den 31. maj 2018 kl. 9.30 11.30. Der serveres smørrebrød i slutningen af mødet. Dagsorden 1. Velkommen til den nye bestyrelse 2. Konstituering af

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe katedralskole tirsdag den 29.5 kl

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe katedralskole tirsdag den 29.5 kl Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe katedralskole tirsdag den 29.5 kl. 14.30 16.30 Tilstede fra bestyrelsen: Biskop Elisabeth Dons Christensen, skoleinspektør Ina Krarup Nielsen, pædagogisk råds formand

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 Bestyrelsesmøde onsdag d. 12. december 2012 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup,

Læs mere

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 15. september 2016 (kl. 17:00-19:00)

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 15. september 2016 (kl. 17:00-19:00) 8. september 2016 Til bestyrelsen for Alssundgymnasiet Sønderborg: Jens Jørgen Nielsen, Linak (formand) Claus Christensen, Broager skole (næstformand) Tage Petersen, Sønderborg Kommune Arne Bilberg, Syddansk

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE

AALBORG KATEDRALSKOLE AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde tirsdag d. 13. december 2016 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Stinna Toft,

Læs mere

Referat. Bestyrelsesmøde d. 21. september 2016 kl , på Solrød Gymnasium

Referat. Bestyrelsesmøde d. 21. september 2016 kl , på Solrød Gymnasium Referat Bestyrelsesmøde d. 21. september 2016 kl. 17.00, på Solrød Gymnasium Tilstede: Henriette Selck, Bjarne Thams, Christina Tornquist (uden stemmeret), Bo Nygaard Larsen, Ellen Thomsen Elevrep.: Christian

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 14. december kl i mødelokale H18.

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 14. december kl i mødelokale H18. Dagsorden: Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 14. december kl.14.30-16.30 i mødelokale H18. Tilstede fra bestyrelsen: Biskop Elisabeth Dons Christensen, Direktør Jørn Henriksen,

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 7.september 2016 Tid: kl. 16.00 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Musa Kekec Dorte Merete Juel Hansen Carsten Riskjær Jakobsen

Læs mere

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Mødedato: 4. juni 2018 Mødetidspunkt: kl. 16:15 Sluttidspunkt: kl. 18.00 Økonomichef Hans Hollensen deltog i punkt 1, 2, 3 og 4. Til stede: Per Krogh Hansen (formand),

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 48, onsdag den 17. maj 2017 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted

Bestyrelsesmøde nr. 48, onsdag den 17. maj 2017 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Referat 24. maj 2017 Bestyrelsesmøde nr. 48, onsdag den 17. maj 2017 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Isabella Wedendahl, Mogens Hansen, Henrik Tuxen, Kristian Bonne Wulff,

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS AALBORG TELEFON TELEFAX

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS AALBORG TELEFON TELEFAX AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 Bestyrelsesmøde onsdag d. 07. december 2011 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup,

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 35, onsdag den 21. maj 2014 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé i Rungsted

Bestyrelsesmøde nr. 35, onsdag den 21. maj 2014 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé i Rungsted G Y M N A S I U M Referat 28. maj 2014 Bestyrelsesmøde nr. 35, onsdag den 21. maj 2014 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé i Rungsted Til stede Isabella Meyer, Kirsten Gibson, Mogens Hansen, Joachim

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS AALBORG TELEFON TELEFAX

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS AALBORG TELEFON TELEFAX AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9813 5766 TELEFAX 9813 0877 Bestyrelsesmøde onsdag d. 15. juni 2011 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup, Britta

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen for Ribe Katedralskole Tirsdag den 24. marts 2008 kl Tilstede fra bestyrelsen:

Referat af møde i bestyrelsen for Ribe Katedralskole Tirsdag den 24. marts 2008 kl Tilstede fra bestyrelsen: Referat af møde i bestyrelsen for Ribe Katedralskole Tirsdag den 24. marts 2008 kl. 13.15 Tilstede fra bestyrelsen: Biskop Elisabeth Dons Christensen, Filialdirektør Henning Balle, Afdelingsleder Jens

Læs mere

Implementering af gymnasiereformen for bestyrelser

Implementering af gymnasiereformen for bestyrelser DANSKE ERHVERVSSKOLER OG -GYMNASIER DANSKE ERHVERVSSKOLER OG -GYMNASIER DANSKE ERHVERVSSKOLER OG -GYMNASIER Implementering af gymnasiereformen for bestyrelser 1 Indholdsfortegnelse Baggrund for reformen

Læs mere

Indsatsområder i skoleåret 2016/17

Indsatsområder i skoleåret 2016/17 Indsatsområder i skoleåret 2016/17 1. Robotter i de eksperimentelle naturvidenskabelige fag Baggrund: Indsatsområdet er en fortsættelse af indsatsen fra 2015-16. Formål og forløb: Det overordnede mål er

Læs mere

Resultatlønskontrakt for rektor ved Hjørring Gymnasium og Hf-kursus, 1. august juli 2018

Resultatlønskontrakt for rektor ved Hjørring Gymnasium og Hf-kursus, 1. august juli 2018 Resultatlønskontrakt for rektor ved Hjørring Gymnasium og Hf-kursus, 1. august 2017-31. juli 2018 Formål med kontrakten Følgende resultatlønskontrakt skal medvirke til at tjene følgende overordnede formål

Læs mere

Sagsfremstilling Perioderegnskabet fremlægges for bestyrelsen til drøftelse

Sagsfremstilling Perioderegnskabet fremlægges for bestyrelsen til drøftelse MG Maribo Gymnasium Referat af Bestyrelsesmøde 12.12.2011, kl. 1619 Deltagere: Hans Stige, Vibeke Grave, Henrik Andreasen, Ellen Sørensen, Leise Buhl, Rasmine A. Rasmussen, Andreas Abildtrup, Lars Jørgensen

Læs mere

Fra skolens ledelse deltog: rektor Lars Erik Nielsen og økonomichef Carsten Kristensen (CKR) (referent).

Fra skolens ledelse deltog: rektor Lars Erik Nielsen og økonomichef Carsten Kristensen (CKR) (referent). Referat af bestyrelsesmøde d. 15. juni 2017 kl. 15:00 i Skive Gymnasium & HF s lokale 66, Egerisvej 180, 7800 Skive. Tilstede: Dorthe Dalsgaard (DDA), Lasse Buhl Jørgensen (LBJ), Bodil Primsø (BPR), Claus

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde onsdag d. 10. september 2014 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Vibeke Verwohlt,

Læs mere

Resultatlønskontrakt for rektor på Fredericia Gymnasium 2016/17

Resultatlønskontrakt for rektor på Fredericia Gymnasium 2016/17 Resultatlønskontrakt for rektor på Fredericia Gymnasium 2016/17 Formål Resultatlønskontrakt for rektor er et af bestyrelsens styringsredskaber. Den understøtter dialogen mellem bestyrelsen og ledelsen

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 9.december 2015 Tid: kl. 16 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Axel Grøndahl Kristiansen Dorte Merete Juel Hansen Carsten Riskjær

Læs mere

1. at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 21. marts 2013.

1. at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 21. marts 2013. Pkt. nr. 1. Overskrift: Protokol 1. at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 21. marts 2013. Referatet blev godkendt. Ingen Referat af bestyrelsesmødet 21/3 2013. Pkt. nr. 2. Overskrift:

Læs mere

2. Godkendelse af dagsorden og underskrivelse af referatet fra sidst Bestyrelsen godkendte dagsordenen og underskrev referatet fra sidste møde.

2. Godkendelse af dagsorden og underskrivelse af referatet fra sidst Bestyrelsen godkendte dagsordenen og underskrev referatet fra sidste møde. Referat fra bestyrelsesmødet den 16. september 2019 Deltagere Udpegede medlemmer: Inger Askehave (IA), Jesper Laubjerg (JL), Per Bisgaard (PB), Simon Johansen (SJ), Karen Bech (KB) Medarbejderrepræsentanter:

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde onsdag d. 12. juni 2013 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup, Britta Magnussen, Helle Lundgreen,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde Referat af møde Den 13. september 2017 kl. 18.00-20.30 Lærerværelset på afdeling Marienlyst Formøde for forældrevalgte medlemmer kl. 17.30 MØDEDELTAGERE Tanja Jakobsen Camilla Cordius

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 44, onsdag den 18. maj 2016 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted. Det indstilles, at referatet godkendes.

Bestyrelsesmøde nr. 44, onsdag den 18. maj 2016 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted. Det indstilles, at referatet godkendes. Referat 23. maj 2016 Bestyrelsesmøde nr. 44, onsdag den 18. maj 2016 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Isabella Wedendahl, Mogens Hansen, Henrik Tuxen, Kristian Bonne Wulff,

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 23, torsdag den 26. maj 2011 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted

Bestyrelsesmøde nr. 23, torsdag den 26. maj 2011 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Referat 1. juni 2011 Bestyrelsesmøde nr. 23, torsdag den 26. maj 2011 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Svend Erik Søegaard, Kirsten Horn, Jens Jakob Jakobsen, Karoline

Læs mere

Dagsorden. Larsen,Trine 17-12-2014 08:46:26. Fraværende: Christian Holm Donatsky. Sekretær: Lone Tonnesen Referent: Thomas Larsen 1/6

Dagsorden. Larsen,Trine 17-12-2014 08:46:26. Fraværende: Christian Holm Donatsky. Sekretær: Lone Tonnesen Referent: Thomas Larsen 1/6 Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 9. december 2014 Til stede: Bolette Christensen, Dorthe Heide, Lisbeth Harsvik, Klaus Markussen, kursistrådsrepræsentant med stemmeret: Hüdaverdi

Læs mere

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium. 05.10.2015 kl. 16.00 kl. 18.00

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium. 05.10.2015 kl. 16.00 kl. 18.00 PROTOKOL for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 05.10.2015 kl. 16.00 kl. 18.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Troels Bansmann Camilla Dølrath Isaksen Lars Kold Jensen Thomas

Læs mere

Kvalitetssikring på Næstved Gymnasium og HF - fokus på mentor- og tutorordninger. Mette Bøge Truelsen

Kvalitetssikring på Næstved Gymnasium og HF - fokus på mentor- og tutorordninger. Mette Bøge Truelsen Kvalitetssikring på Næstved Gymnasium og HF - fokus på mentor- og tutorordninger Mette Bøge Truelsen Kort om Næstved 1380 elever 146 lærere Stort opland Mange gymnasiefremmede elever Stort udskiftning

Læs mere

Udkast til referat fra bestyrelsesmøde

Udkast til referat fra bestyrelsesmøde Udkast til referat fra bestyrelsesmøde Mandag d. 9/12-2014 kl. 16.00 Til stede: Afbud: Anders Bach Hellerøe (ABH), Tove Kruse (TK), Jan B. Larsen (JBL), Claus Niller Nielsen (CNN), Lars Nielsen (LN), Susan

Læs mere

Astrid Dahl, formand Rektor Dorthe Jensen Lundqvist Vicerektor Lars Bretlau. Dagsordenen blev godkendt. Referatet blev underskrevet.

Astrid Dahl, formand Rektor Dorthe Jensen Lundqvist Vicerektor Lars Bretlau. Dagsordenen blev godkendt. Referatet blev underskrevet. REFERAT Bestyrelsesmøde 30. september 2016 19. september 2016 Til stede: Afbud: Mødeleder: Sekretær: Referent: Astrid Dahl, formand Bjarne Andersen, Køge Kommune, Lotte Nowack, Roskilde kommune. Peter

Læs mere

SELVEVALUERING Solrød Gymnasium juni 2019

SELVEVALUERING Solrød Gymnasium juni 2019 SELVEVALUERING Solrød Gymnasium juni 2019 Indledning Den årlige selvevaluering er skriftlig og drøftes i bestyrelsen. Selvevalueringen offentliggøres efterfølgende på skolens hjemmeside. Selvevalueringen

Læs mere

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Mødedato: 30. marts 2016 Mødetidspunkt: kl. 16:00 Sluttidspunkt: kl. 17:45 Revisor Per Jansen og økonomichef Hans Hollensen deltog i behandlingen af punkt 1 Til stede:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 27. november 2018

Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 27. november 2018 Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 27. november 8 Til stede: Bolette Christensen, Dorthe Heide, Torben Hedelund, Annegrethe Juul, Kursistrådsrepræsentant uden stemmeret: Natascha Hilligsøe

Læs mere

NYHEDSBREV. Uge marts 2018

NYHEDSBREV. Uge marts 2018 NYHEDSBREV Uge 12 2018 23. marts 2018 1. Nyt fra rektor 2. Fagkoordinatormøde 3. Brobygning Øhavsskolen 4. Stemningsbilleder fra Faaborg Gymnasiums studieture 1. Nyt fra rektor Det har været en begivenhedsrig

Læs mere

VELKOMMEN TIL VIBENSHUS GYMNASIUM MØDE FOR NYE ELEVER 6. JUNI 2019

VELKOMMEN TIL VIBENSHUS GYMNASIUM MØDE FOR NYE ELEVER 6. JUNI 2019 VELKOMMEN TIL VIBENSHUS GYMNASIUM MØDE FOR NYE ELEVER 6. JUNI 2019 1 PROGRAM Velkomst v. rektor Rikke Kirkeskov Sørup Struktur og grundforløb Årets gang ---------------- Eleverne fordeler sig I mindre

Læs mere

BESTYRELSESMØDE fredag den 13. juni 2014, kl

BESTYRELSESMØDE fredag den 13. juni 2014, kl BESTYRELSESMØDE fredag den 13. juni 2014, kl. 15.00 Medlemmer af bestyrelsen: Afbud: Fra skolen: Jørn Vejgaard, Tage Hjortkjær, Karin Østerby, Michael Nederby, Erik Damborg, Kurt K. Nielsen, Steen Hartmann

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 14. september 2018

Referat fra bestyrelsesmøde den 14. september 2018 Udkast Referat fra bestyrelsesmøde den 14. september 2018 Tilstede: Frank Christensen (FC), Benny Würtz (BW), Helle Rootzén (HR), Daniel E. Hansen (DEH), Jesper Lykkegaard (JL), Morten Eskildsen (ME),

Læs mere

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl Protokol for møde i bestyrelsen for 18.03.2019 kl. 16.00 kl. 19.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Karen Louise Erichsen Marcus Foget Bøjer Julie Valentin Lukassen Lars Kold Jensen Thomas Frost Andersen

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 31. august 2016

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 31. august 2016 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 31. august 2016 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, SDU Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelseschef,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole torsdag den 17. marts 2016 kl

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole torsdag den 17. marts 2016 kl Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole torsdag den 17. marts 2016 kl. 15.00-17.00 Tilstede fra bestyrelsen: Byrådsmedlem Kurt Jakobsen, biskop Elisabeth Dons Christensen, centerleder Jens Bo

Læs mere

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl Protokol for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 12.12.2016 kl. 16.00 kl. 18.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Anders Malle Louise Langkjær Kloster Lars Kold Jensen Thomas Frost

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 19. marts 2012

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 19. marts 2012 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 19. marts 2012 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 6. december 2017

Referat af bestyrelsesmøde 6. december 2017 Referat af bestyrelsesmøde 6. december 2017 Til stede: Nikolaj Malchow-Møller, Ulrich Ritsing, Birgit Villebro, Jannie Wilsted, Jan D. Mortensen, Uffe Strandby, Sofia Hartig, Frida Rishøj Clausen samt

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole Mandag d. 25. januar 2010 kl i biblioteket.

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole Mandag d. 25. januar 2010 kl i biblioteket. Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole Mandag d. 25. januar 2010 kl. 15.30 17.30 i biblioteket. Tilstede fra bestyrelsen: Biskop Elisabeth Dons Christensen, Direktør Jørn Henriksen, Filialdirektør

Læs mere