Referat fra ordinært Campus- og SAG Afdelingsbestyrelsesmøde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra ordinært Campus- og SAG Afdelingsbestyrelsesmøde"

Transkript

1 Referat fra ordinært Campus- og SAG Afdelingsbestyrelsesmøde Bilag 2.1 Dato: 13. december 2018 Tid: Sted: Lærerværelset 1 Mødedeltagere: Afbud: Gæster: Referent: Jens Kramer Mikkelsen, Hanne Løngreen, Nynne Dalå, Jonas Christoffersen, Marianne Zibrandtsen, Arne Holm, Karsten Vestergaard, Christen Bagger, Rikke Karlsson, Edward Pedersen, Allan Severin, Rasmus Hornecker, Adrian Ravn, Simon Ulvsgaard, Anette Holst Anne Boukris, Peter Langdal, Connie Mikkelsen, Hanne Schmidt, Sofie Seidenfaden Hanne Mølgaard, Malene Wegener Knudsen, Martin Kristiansen, Mogens Halken Helen Pedersen Dagsorden: 1. Velkomst til nye Campusbestyrelsesmedlemmer Anette Holst oplyste, at der siden sidst har været afholdt valg til Europaskolebestyrelsen, og følgende blev valgt: Christen Bagger, valgt til Europaskolebestyrelsen og Campus Rikke Karlsson, valgt til Europaskolebestyrelsen og Campus Caroline Warner, valgt til Europaskolebestyrelsen Eskil Berg Kappel, valgt til Europaskolebestyrelsen. De forældrevalgte vender tilbage med, hvem af repræsentanterne i Campus, der skal være med i forretningsudvalget for Campusbestyrelsen.

2 Medlemmer af forretningsudvalget er: Formand Jens Kramer Mikkelsen Næstformand Jonas Christoffersen Nynne Dalå - SAG Afdelingsbestyrelse Forældrevalgt fra Europaskolebestyrelsen Rektor Anette Holst Jens Kramer Mikkelsen bød alle nye medlemmer velkommen til Campusbestyrelsen. 2. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 3. Godkendelse af referat Referatet blev godkendt Meddelelser v/anette Holst Anette Holst meddelte, at man forsøger at finde en løsning i forhold parkering på Europaskolen, men at der p.t. ikke er mulighed for at parkere uden afgift, hvilket giver problemer for medarbejderne. Malene Wegener Knudsen tilføjede, at der er lavet den ordning at hvis der er medarbejdere, som har aktiviteter mellem SAG og ESCPH får man sin parkeringsudgift dækket. Allan Severin fremførte, at det kan blive et problem i forhold til fastholdelse og rekruttering af nye medarbejdere. Rasmus Hornecker påpegede, at der kan være medarbejdere, der fx er dårligt gående i en periode. 5. Flytning, helhedsrenovering og genhusning til orientering o Indflytning i den nye Europaskolebygning o Genhusning o Helhedsrenovering på SAG Anette Holst orienterede om, at Europaskolen efter 4 år nu endelig har fået sin egen skole, og at skolen blev indviet den 29. november På grund af helhedsrenoveringen på SAG, flyttede SAG s folkeskole ind i begyndelsen af november, så nu er den fyldt op. Helhedsrenoveringen går først i gang på SAG januar 2019, da der manglede nogle afklaringer, men tidsplanen forventes holdt. Planlægning af næste trin i skoleåret 2019/20 er, hvor gymnasieelever delvist skal genhuses på Europaskolen er i gang.

3 Malene Wegener Knudsen og Mogens Halken udtrykte, at medarbejderne er glade for at være på Europaskolen og mener at Genhusningen er en succes og tak for det. Campus- og SAG Afdelingsbestyrelse tog meddelelserne til efterretning, men finder at den opstandsningen af helhedsrenovering er bekymrende. 6. Budget 2019 til godkendelse Gymnasiebudget Hanne Mølgaard gennemgik budgettet, som er lagt ud fra finanslovforslag Hanne Mølgaard oplyste, at hvis besparelsen på 2% fortsætter, vil gymnasiet få underskud fra Det vil man naturligvis skulle lægge en plan for. 3 Campus- og SAG Afd. bestyrelsen godkendte budgettet med den bemærkning, at man er bekymrede for 2% besparelserne på gymnasiets budget. MGK budget 2019 Mogens Halken gennemgik budgettet for MGK og oplyste at skolen nu har 4 hele MGK klasser. Campus- og SAG Afdelingsbestyrelse godkendte budgettet. 7. Europaskolen til orientering Anette Holst orienterede om, at gymnasieafdeling skal starte til august at Europaskolesystemet ønsker, at de akkrediterede skoler skal betale for at bruge europaskole programmet. Det vil betyde ca. 1 mill kr. om året. Det er endnu ikke vedtaget. at Primary, sekundary og nursery holder orienteringsmøde om optagelse at man starter en fransk sektion til august. o Håber vi får mange ansøgere. Hvis der er mindre end en halv klasse til den franske klasse, oprettes den som engelsk men med mulighed for fransk som modersmål. Rasmus Hornecker udtrykte sin bekymring, hvis europaskolen skal betale 1 mill til Europaskolesystemet, og spurgte hvilke handlingsmuligheder er der. Anette Holst oplyste, at man på direktørmøderne forsøger at påvirke og ellers må der tages kontakt til kommune og ministerium.

4 Campus- og SAG Afdelingsbestyrelse tog orienteringen til efterretning. 8. Gymnasiet Måltal for fravær på Sankt Annæ Gymnasium Martin Kristiansen gennemgik notatet vedrørende måltal for fravær. Marianne Zibrandtsen foreslog, at man skal være skarpere på de kriterier der er for godskrivning af fravær. Simon Ulvsgaard var af den opfattelse, at lærerne er gode til at godskrive, men vil gerne have defineret, hvad er fravær. Nynne Dalå så gerne, at der ses på hvorfor der er et højt fravær og hvordan man fastholder de elever, der har det skidt, og hun bidrager gerne med erfaringer. 4 Martin Kristiansen oplyste, at næste skridt er at se på, hvilken strategi der skal være for at nå målet, men oplyste også, at man allerede er gået i gang med, hvad man kan gøre også med fokus på fastholdelse. Anette Holst oplyste, at man gerne vil blive bedre til at få øje på de elever som har det svært og involvere lærerne, finde hjælp og forebygge. Hjælpen kan være både fra elever og forældre. Anette Holst fremførte endvidere, at det er vigtigt at følge op hurtigt. Advarsler er ikke kun er pisk, men også en mulighed for at komme i dialog. Edward Pedersen forespurgte, hvorfor fraværet skal ned på lige på maksimalt 6,8%? hvorfor ikke højere? Karsten Vestergaard foreslog, at man ændrede det til 7% og opfordrede til at man vender det til noget positivt, nemlig at det er vigtigt at man kommer i skole. Simon Ulvsgaard fremførte, at i forhold til mindset, er det vigtigt med fokus på proceduren i forbindelse med fravær. Han syntes, at First Warning ikke hænger sammen med, at man vil i dialog, og at det er vigtigt at have for øje, hvad elevernes opfattelse af disse advarsler er. SAG s Afdelingsbestyrelse godkendte måltallet med den ændring, at fraværet skal ned på maksimalt 7 % ved udgangen af skoleåret Evaluering af grundforløb til orientering Martin Kristiansen orienterede om, at man har gennemført år 2. af den nye

5 gymnasiereform, og at grundforløbet er gået rigtig godt, og evalueringen viste at de fleste har fået deres 1. studieretningsvalg opfyldt. Efterfølgende har mange flere elever end sidste år, bedt om at skifte studieretning. I forhold til start af studieretningen, har klasserne været på en 3 dages tur til Berlin for at blive rystet sammen. SAG Afdelingsbestyrelsen tog orienteringen til efterretningen. 9. Folkeskolen Kontaktforældre Malene Wegener Knudsen orienterede om, at der har været møde i forældregruppen, og at der er udarbejdet et udkast til en ny kontaktforældreordning. Udkastet vil blive drøftet på et til kontaktforældremøde den 16. januar 2019, og vil komme på som punkt på næste bestyrelsesmøde. 5 På næste kontaktforældremøde bliver der fortalt om, hvad man kan forvente at flytte tilbage til efter renoveringen på SAG Malene Wegener Knudsen orienterede endvidere om, at der den 1. marts skal ligge et princip om en røgfri skole. Det vil blive drøftet på forældreudvalgsmødet sidst i januar. Det vil også komme på som punkt til næste bestyrelsesmøde. Simon Ulvsgaard oplyste, at man i elevrådet har arbejdet med røgfrit miljø, idet skoler med elever under 18 år, jævnfør loven om røgfrie miljøer, skal være røgfrie. Elevrådet vil gerne have rejst i bestyrelsen, hvad skolen tænker at gøre, for at skolen bliver helt røgfri. Anette Holst oplyste, at hun meget gerne vil drøfte det med elevrådet. Nynne Dalå opfordrede til, at man i drøftelserne også er opmærksom på brug af snus og andre rusmidler, som mange unge desværre bruger. SAG s afdelingsbestyrelse tog orienteringen til efterretning. 10. Sangafdelingen til orientering Mogens Halken orienterede om, at man er i gang med optagelse af nye 3. klasses-elever. Skolen har modtaget 301 ansøgere, hvilket er færre end man plejer at få, hvilket nok er på grund af en ny procedure, hvor forældre skal give samtykke til, at ens barn kan komme til optagelse.

6 Der er ansøgere fra 160 drenge, hvor der skal optages 51 samt ansøgere fra 220 piger, hvor der skal optages 30. Endvidere orienterede Mogens Halken om, at der i december har været udsolgte koncerter. SAG s afdelingsbestyrelse tog orienteringen til efterretning. 11. Nyt fra elevrådene Adrian Ravn efterlyste en afklaring af, om der vil blive holdt en elevfest, som blev lovet på sidste bestyrelsesmøde. I skrivende stund kan oplyses, at man nu er i gang med planlægningen af en elevfest for udskolingen. Simon Ulvsgaard oplyste, at elevrådet har haft deres første møde, hvor de har arbejdet med fravær og rygepolitik. Fremførte endvidere, at studieturene har været gode for sammenholdet. 6 Gymnasieeleverne er meget glade for de nye studiepladser i udstillingen. SAG s afdelingsbestyrelse tog orienteringen til efterretning. 12. Evt. Karsten Vestergaard efterlyste principper for ansættelse af vikarer i en afgangsklasse. Her til svarede Malene Wegener Knudsen, at ikke findes sådanne principper. Folkeskolens principper fremgår af deres hjemmeside: Rikke Karlsson forespurgte om referatet fra dette møde lægges på hjemmesiden inden det skal på næste bestyrelsesmøde. Jens Kramer Mikkelsen opfordrede herefter, at referater herefter vil blive lagt på hjemmesiden, efter man har haft mulighed for at kommentere på det. Næste SAG s Afdelingsbestyrelsesmøde er den 21. februar 2019 og næste Campusbestyrelsesmøde er den 11. april 2019.

Referat fra ordinært Campus- og SAG Afdelingsbestyrelsesmøde

Referat fra ordinært Campus- og SAG Afdelingsbestyrelsesmøde Referat fra ordinært Campus- og SAG Afdelingsbestyrelsesmøde Bilag 1.1 Dato: 11. april 2019 Tid: 16.30 18.30 Sted: Lærerværelset Mødedeltagere: Afbud: Gæster: Referent: Jens Kramer Mikkelsen, Jonas Christoffersen,

Læs mere

Referat fra SAG Afdelings- og Campusbestyrelsesmøde Sankt Annæ Gymnasium

Referat fra SAG Afdelings- og Campusbestyrelsesmøde Sankt Annæ Gymnasium Referat fra SAG Afdelings- og Campusbestyrelsesmøde Sankt Annæ Gymnasium Dato: 12. januar 2016 Tid: 16.30 18.00 Sted: Lærerværelset Mødedeltagere: Afbud: Gæster: Referent: Jonas Christoffersen, Rasmus

Læs mere

Referat fra ordinært SAG Afdelingsbestyrelsesmøde

Referat fra ordinært SAG Afdelingsbestyrelsesmøde Referat fra ordinært SAG Afdelingsbestyrelsesmøde Bilag 2.2 Dato: 8. februar 2018 Tid: 16.30 18.30 Sted: Lærerværelset Mødedeltagere: Afbud: Gæster: Referent: Jens Kramer Mikkelsen, Hanne Løngreen, Elsebeth

Læs mere

Referat fra ordinært SAG Afdelingsbestyrelsesmøde

Referat fra ordinært SAG Afdelingsbestyrelsesmøde Referat fra ordinært SAG Afdelingsbestyrelsesmøde Dato: 4. oktober 2018 Tid: 16.30 18.30 Sted: Lærerværelset 1 Mødedeltagere: Afbud: Gæster: Referent: Dagsorden: Jens Kramer Mikkelsen, Hanne Løngreen,

Læs mere

Referat fra ordinært SAG Afdelingsbestyrelsesmøde Sankt Annæ Gymnasium

Referat fra ordinært SAG Afdelingsbestyrelsesmøde Sankt Annæ Gymnasium Referat fra ordinært SAG Afdelingsbestyrelsesmøde Sankt Annæ Gymnasium Bilag 2.2. Dato: 12. september 2017 Tid: 16.30 18.00 Sted: Lærerværelset Mødedeltagere: Afbud: Gæster: Referent: Jens Kramer Mikkelsen,

Læs mere

Referat fra ordinært SAG Afdelings- og Campusbestyrelsesmøde Sankt Annæ Gymnasium

Referat fra ordinært SAG Afdelings- og Campusbestyrelsesmøde Sankt Annæ Gymnasium Referat fra ordinært SAG Afdelings- og Campusbestyrelsesmøde Sankt Annæ Gymnasium Dato: 7. december 2017 Tid: 16.30 18.30 Sted: Lærerværelset Mødedeltagere: Afbud: Gæster: Referent: Jens Kramer Mikkelsen,

Læs mere

Referat fra ordinært Afdelingsbestyrelsesmøde Sankt Annæ Gymnasium

Referat fra ordinært Afdelingsbestyrelsesmøde Sankt Annæ Gymnasium Referat fra ordinært Afdelingsbestyrelsesmøde Sankt Annæ Gymnasium Dato: 3.november 2016 Tid: 16.30 18.00 Sted: Lærerværelset Mødedeltagere: Gæster: Afbud: Referent: Jens Kramer Mikkelsen, Hanne Løngreen,

Læs mere

Referat fra ordinært Afdelingsbestyrelsesmøde Sankt Annæ Gymnasium

Referat fra ordinært Afdelingsbestyrelsesmøde Sankt Annæ Gymnasium Referat fra ordinært Afdelingsbestyrelsesmøde Sankt Annæ Gymnasium Dato: 3. september 2015 Tid: 16.30 18.00 Sted: Lærerværelset Til Stede: Gæster: Ikke til stede: Referent: Hanne Løngreen, Nynne Dalå,

Læs mere

Referat fra ordinært Afdelingsbestyrelsesmøde Sankt Annæ Gymnasium

Referat fra ordinært Afdelingsbestyrelsesmøde Sankt Annæ Gymnasium Referat fra ordinært Afdelingsbestyrelsesmøde Sankt Annæ Gymnasium Dato: 1. december 2015 Tid: 16.30 18.00 Sted: Lærerværelset Mødedeltagere: Gæster: Afbud: Referent: Jens Kramer Mikkelsen, Hanne Løngreen,

Læs mere

Referat fra ordinært Afdelingsbestyrelsesmøde Sankt Annæ Gymnasium

Referat fra ordinært Afdelingsbestyrelsesmøde Sankt Annæ Gymnasium Referat fra ordinært Afdelingsbestyrelsesmøde Sankt Annæ Gymnasium Dato: 7. oktober 2015 Tid: 16.30 18.00 Sted: Lærerværelset Mødedeltagere: Gæster: Afbud: Referent: Jens Kramer Mikkelsen, Peter Langdal,

Læs mere

Referat fra ordinært Afdelingsbestyrelsesmøde Sankt Annæ Gymnasium

Referat fra ordinært Afdelingsbestyrelsesmøde Sankt Annæ Gymnasium Referat fra ordinært Afdelingsbestyrelsesmøde Sankt Annæ Gymnasium Dato: 4. december 2014 Mødedeltagere: Gæster: Jens Kramer Mikkelsen, Peter Langdal, Nynne Dalå, Anne Boukris, Arne Holm, Elsebeth Aller,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Sankt Annæ Gymnasium mandag den 2. juni 2014 kl. 17.00

Referat fra bestyrelsesmøde Sankt Annæ Gymnasium mandag den 2. juni 2014 kl. 17.00 Referat fra bestyrelsesmøde Sankt Annæ Gymnasium mandag den 2. juni 2014 kl. 17.00 Bilag 2.1 Dato: 2. juni 2014 Tid: 17.00 19.30 Sted: Mødedeltagere: Afbud: Lærerværelset Jonas Christoffersen, Lone Schou,

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

Forretningsorden for Afdelingsbestyrelsen ved Sankt Annæ Gymnasium (SAG)

Forretningsorden for Afdelingsbestyrelsen ved Sankt Annæ Gymnasium (SAG) Forretningsorden for Afdelingsbestyrelsen ved Sankt Annæ Gymnasium (SAG) I henhold til vedtægt for Sankt Annæ Gymnasium, med European School Copenhagen 5 fastsættes følgende forretningsorden for Afdelingsbestyrelsen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012

Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012 Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Roar Bendtsen Schou Ingolf Lind-Holm Kirsa Ahlebæk Nils Pedersen Michael Dam Steen Colberg Jensen Karen Bladt

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 9.december 2015 Tid: kl. 16 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Axel Grøndahl Kristiansen Dorte Merete Juel Hansen Carsten Riskjær

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 01/

Referat af bestyrelsesmøde 01/ Referat af bestyrelsesmøde 01/122010 Punkter på dagsordenen: 1. Protokol 2. Valg af næstformand 3. Budget for 2011 4. Orientering om byggeriet 5. Rygning 6. Meddelelser fra formanden 7. Meddelelser fra

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Afbud: Gitte Høj Nielsen. 1. Velkommen til Laura Borum, 3.f der er udpeget til bestyrelsen af elevrådet

Læs mere

Hanne Frederiksen (HF) (repr. for Hillerød Kommunes skolesektor) Frants Stentzer (FR). (repr. for elevrådet)

Hanne Frederiksen (HF) (repr. for Hillerød Kommunes skolesektor) Frants Stentzer (FR). (repr. for elevrådet) Mødets dagsorden: 1. Gennemgang af årsregnskabet for 2010 ved revisor (bilag A) 2. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet den 30. september (bilag B) 3. Godkendelse af dagsorden. 4. Meddelelser 5.

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30 Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl. 17-19:30 Vejl. tid Emne Proces Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af ordstyrer

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl A A L B O R G K A T E D R A L S K O L E Sankt Jørgens Gade 5 DK-9000 Aalborg Telefon 96 31 37 70 Cvr nr.: 29553270 E-mail: adm@katedralskolen.dk Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 13.12. 2018 kl. 16.30

Læs mere

Fraværende: Anders Gadegaard, Maria Mantoni, Mike Lippert og Marianne Bennetzen.

Fraværende: Anders Gadegaard, Maria Mantoni, Mike Lippert og Marianne Bennetzen. Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 27. november 2017 Fraværende: Anders Gadegaard, Maria Mantoni, Mike Lippert og Marianne Bennetzen. Pkt. nr. 1. Overskrift: Protokol Det indstilles til Bestyrelsen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 18

Referat af bestyrelsesmøde nr. 18 Referat af bestyrelsesmøde nr. 18 14. december 2017 kl. 15:00 18:00 Bestyrelsesmøde indkaldt af Inge Prip på vegne af formandskabet. Mødested: Esnord, Milnersvej 48, Hillerød Deltagere: Formand Per Gotfredsen

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde tirsdag d. 15. december 2015 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Stinna Toft,

Læs mere

Dagsorden til Campusbestyrelsesmøde Sankt Annæ Gymnasium

Dagsorden til Campusbestyrelsesmøde Sankt Annæ Gymnasium Dagsrden til Campusbestyrelsesmøde Sankt Annæ Gymnasium Dat: 1. december 2015 Tid: 18.30 20.00 Sted: Mødedeltagere: Afbud: Gæster: Referent: Lærerværelset Jens Kramer Mikkelsen, Marianne Zibrandtsen, Nynne

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde den 19. juni Ad 1 Godkendelse af dagsorden. Ad 2 Underskrivning af referat fra mødet den 22.

Referat bestyrelsesmøde den 19. juni Ad 1 Godkendelse af dagsorden. Ad 2 Underskrivning af referat fra mødet den 22. Referat bestyrelsesmøde den 19. juni 2012 Tilstede: Niels Christian Sidenius, Hanne Seyer-Hansen, Poul Holst Jensen, Flemming Knudsen, Jørgen Lang, Lis Vivi Fonnesbæk Hansen, Peder Filskov Schmidt, Asbjørn

Læs mere

DAGSORDEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 20-8-2012 kl. 16.00

DAGSORDEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 20-8-2012 kl. 16.00 DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 20-8-2012 kl. 16.00 Medlemmer: Simon Oddershede Gregersen Birger Hansen Rafael Frederik Hendriks Torben Iversen Susanna Lange Jonna Lynge

Læs mere

Dagsorden Skolebestyrelsesmøde

Dagsorden Skolebestyrelsesmøde Dagsorden Skolebestyrelsesmøde Forum: Skolebestyrelsesmøde Mødedeltagere Forældrevalgte: Niels Christoffersen (Afbud), Lars Pano Thørs, Anna Ilsøe, Henriette Bernhoff Lungholt, Lotte Falck, Thomas Berlin

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe katedralskole tirsdag den kl

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe katedralskole tirsdag den kl Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe katedralskole tirsdag den 4.9.2012 kl. 16.00 17.30 Tilstede fra bestyrelsen: Biskop Elisabeth Dons Christensen, centerleder Jens Bo Holm-Nielsen, filialdirektør Henning

Læs mere

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl PROTOKOL for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 21.03.2016 kl. 19.00 kl. 21.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Magnus Riskjær Andreas Frost Andersen Lars Kold Jensen Thomas Frost

Læs mere

Bestyrelsen for Skanderborg Odder Center for Uddannelse

Bestyrelsen for Skanderborg Odder Center for Uddannelse Referat Skanderborg den 28. september 2017 Mødeforum: Bestyrelsen for Skanderborg Odder Center for Uddannelse Dato/tid: Den 20. september 2017 kl. 16.45-18.15 Sted: Deltagere: Afbud: Referent: Hotel Ry

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl A A L B O R G K A T E D R A L S K O L E Sankt Jørgens Gade 5 DK-9000 Aalborg Telefon 96 31 37 70 Cvr nr.: 29553270 E-mail: adm@katedralskolen.dk Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 13.6. 2019 kl. 17.00

Læs mere

REFERAT, BESTYRELSESMØDE, 11/10-2011. møde nummer 3 i skoleåret 2011/2012 40. skolebestyrelsesmøde

REFERAT, BESTYRELSESMØDE, 11/10-2011. møde nummer 3 i skoleåret 2011/2012 40. skolebestyrelsesmøde REFERAT, BESTYRELSESMØDE, 11/10-2011 møde nummer 3 i skoleåret 2011/2012 40. skolebestyrelsesmøde Mødested Deltagere Fraværende Gæster Referent Konferencelokalet, Vedbæk Skole, Henriksholms Allé 2, 2950

Læs mere

Referat af møde i forældrerådet på N. Zahles Gymnasieskole Mandag d. 5. september 2016

Referat af møde i forældrerådet på N. Zahles Gymnasieskole Mandag d. 5. september 2016 Dagsorden 1. Valg af referent. 2. Godkendelse af referat fra d.8.6.2016 3. Godkendelse af dagsorden. 4. Præsentation af SkoleIntra 5. Fastsættelse af forældrerådsmøder i 2016/2017 6. Løfteevne. Skal vi

Læs mere

Bilag 1. Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium

Bilag 1. Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium Bilag 1 Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium Onsdag d. 8 juni kl. 16.00 ca. 17.30 Deltagere: Susan Vonsild, Kirsten Bundgaard, Leon Sebbelin, Adam Dam, Lærke 2a, Steen Madsen, Peter Hansen,

Læs mere

Referat af skolebestyrelsens møde den 7. september 2016:

Referat af skolebestyrelsens møde den 7. september 2016: Børne- og ungdomsforvaltningen Skolen på Islands Brygge Referat af skolebestyrelsens møde den 7. september 2016: Deltagere: Lene Høyer Anne Stubsgaard Jon Paludan Anne Vestergaard Jensen Sofie Lunøe Stine

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Den 4. december 2017 Møde nr. 101 Med vedtagelser

Skolebestyrelsesdagsorden Den 4. december 2017 Møde nr. 101 Med vedtagelser MØDETIDSPUNKT Mandag d. 4. december 2017 kl. 18.00-20.00 OG STED: i skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: Sanne Lønskov (SL), Jens Darket (JD), Nikolai Thal-Jantzen

Læs mere

Referat fra ekstraordinært bestyrelsesmøde nr. 17

Referat fra ekstraordinært bestyrelsesmøde nr. 17 Referat fra ekstraordinært bestyrelsesmøde nr. 17 30. oktober 2017 kl. 17.00-19.00 Møde indkaldt af Inge Prip på vegne af formandskabet Sted: Milnersvej 48, Hillerød Deltagere: Per Gotfredsen, formand

Læs mere

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Referat fra ordinært afdelingsmøde onsdag den 20. februar 2013 kl. 19.00 i Prøvehallen v/spinderiet. Til stede var: 50 husstande repræsenteret Endvidere

Læs mere

REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden. Til drøftelse: Torsdag den 10. marts 2016 kl Konferencelokalet

REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden. Til drøftelse: Torsdag den 10. marts 2016 kl Konferencelokalet REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden Torsdag den 10. marts 2016 kl. 17.30-20.00 Konferencelokalet Møde nr. 19 Indkaldte: Christian Riise, Kari Astrid Thynebjerg, Michael Blomsterberg, Steen Bundgaard,

Læs mere

Præsentation af alle.

Præsentation af alle. Tilstede: Annette, Laila, Elisabeth, Louise, Peter, Rikke, Helle, Karina, Sussane, Tania, Solvor, Liv Afbud: Jean Referent: PB Dagsorden E696: Orientering: Velkommen til Liv og Rikke Meddelelser fra: Elevråd:

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl. 17-20 Vejl. tid Emne Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af processtyrer og ordstyrer.

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 19. marts 2012

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 19. marts 2012 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 19. marts 2012 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Sølvgades Skole. 29. maj 2018

Sølvgades Skole. 29. maj 2018 Referat af skolebestyrelsens årsmøde d. 26. maj 2018 Årsmødet blev indledt med en velkomst af skolebestyrelsesformand Signe Christensen og en kreativ sang og optræden af 5. Klasses piger, hvor de reklamerede

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde onsdag d. 15. juni 2016 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen,, Helle Lundgreen, Poul Erik Hovelsø, Elisabeth

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts kl

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts kl Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts 2012. kl. 16.00 19.30. Afbud: Arne Kjær, Anne-Marie Illum, Patrick Strunge Andersen. Statsautoriseret revisor Allan Hess Andersen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 19

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 19 Referat fra bestyrelsesmøde nr. 19 22. marts 2017 kl. 15:00 18.00 Bestyrelsesmødet var indkaldt af direktør Inge Prip på vegne af formandskabet. Mødested: Esnord, Milnersvej 48, 3400 Hillerød Deltagere:

Læs mere

DAGSORDEN. MTSU Administrationen. Møde nr. : 02/2007 Sted : Rådhuset Grenaa. Rådssalen Dato : 10. april 2007 Start kl. : 10.00 Slut kl. : 12.

DAGSORDEN. MTSU Administrationen. Møde nr. : 02/2007 Sted : Rådhuset Grenaa. Rådssalen Dato : 10. april 2007 Start kl. : 10.00 Slut kl. : 12. MTSU Administrationen DAGSORDEN Møde nr. : 02/2007 Sted : Rådhuset Grenaa. Rådssalen Dato : 10. april 2007 Start kl. : 10.00 Slut kl. : 12.00 Medlemmer Keld Overgaard Jensen (Ledelse) Finn Mikkelsen (Ledelse)

Læs mere

Dagsorden 21. februar 2018

Dagsorden 21. februar 2018 Dagsorden 21. februar 2018 Dagsorden Sted: Stevnsgade, personalerummet, 16:30-19:00 Der udsendes beslutningsreferat til bestyrelsens medlemmer inden én uge efter mødet. DAGSORDEN Emne, ansvarlig, tidsramme

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Drøftet Besluttet Ansvarlig Tilbagemelding fra de 3 elevråd ved Kasper, Gitte og Kirsten Referater lægges på forældreintra.

Drøftet Besluttet Ansvarlig Tilbagemelding fra de 3 elevråd ved Kasper, Gitte og Kirsten Referater lægges på forældreintra. REFERAT af bestyrelsesmøde Den 12. juni 2018 kl. 17.30 til 20.00. Deltagere: Kirsten Boel, Lars Bech, Anette Heide, Ulla Gilberg, Rasmus Kinnerup, Katrine Weinreich, Anne Friis Jensen, Kasper Stoholm,

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 7.september 2016 Tid: kl. 16.00 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Musa Kekec Dorte Merete Juel Hansen Carsten Riskjær Jakobsen

Læs mere

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 10. oktober 2011

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 10. oktober 2011 Referat fra bestyrelsesmøde den 10. oktober 2011 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Roar Bendtsen Schou Ingolf Lind-Holm Christian Jeppesen (Deltog fra kl. 15.00) Steen Colberg Jensen Michael

Læs mere

Referat Skolebestyrelsesmøde nr Torsdag d , kl Personalerummet ØST

Referat Skolebestyrelsesmøde nr Torsdag d , kl Personalerummet ØST SKOLE, INSTITUTIONER & KULTUR Skovvejens Skole Referat Skolebestyrelsesmøde nr. 7 2016-17 Torsdag d. 16.03.17, kl. 18.00-21.00 Personalerummet ØST Dato: 16.3.17.2017 Sagsbehandler Distriktsskoleleder Gitte

Læs mere

Fraværende: Morten Kierkegaard, Rolf M. Petersen og Frederikke B. Kaysen

Fraværende: Morten Kierkegaard, Rolf M. Petersen og Frederikke B. Kaysen Referat af bestyrelsesmøde torsdag, den 22. marts 2012 Fraværende: Morten Kierkegaard, Rolf M. Petersen og Frederikke B. Kaysen Indledningsvis bød formanden den nye repræsentant fra Det Kgl. Teater Marianne

Læs mere

DEN MIDLERTIDIGE BESTYRELSE og BESTYRELSEN

DEN MIDLERTIDIGE BESTYRELSE og BESTYRELSEN DEN MIDLERTIDIGE BESTYRELSE og BESTYRELSEN BORUPGAARD GYMNASIUM M Ø D E R E F E R A T Dato: den 31.januar 2007 Tid: kl. 17 Sted: rektors kontor Til stede: Afbud: Peter Speldt Jørn Larsen Michael Krautwald-Rasmussen

Læs mere

Referat. Bestyrelsesmøde d. 21. september 2016 kl , på Solrød Gymnasium

Referat. Bestyrelsesmøde d. 21. september 2016 kl , på Solrød Gymnasium Referat Bestyrelsesmøde d. 21. september 2016 kl. 17.00, på Solrød Gymnasium Tilstede: Henriette Selck, Bjarne Thams, Christina Tornquist (uden stemmeret), Bo Nygaard Larsen, Ellen Thomsen Elevrep.: Christian

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 24, onsdag den 14. september 2011 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted

Bestyrelsesmøde nr. 24, onsdag den 14. september 2011 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Referat 19. september 2011 Bestyrelsesmøde nr. 24, onsdag den 14. september 2011 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Svend Erik Søegaard, Kirsten Horn, Bo Hilsted(t.o.m.

Læs mere

Referat, Skolebestyrelsesmøde den 20. marts 2012. møde nummer 5 i skoleåret 2011/2012 42. skolebestyrelsesmøde

Referat, Skolebestyrelsesmøde den 20. marts 2012. møde nummer 5 i skoleåret 2011/2012 42. skolebestyrelsesmøde Referat, Skolebestyrelsesmøde den 20. marts 2012 møde nummer 5 i skoleåret 2011/2012 42. skolebestyrelsesmøde Mødested Deltagere Fraværende Gæster Referent Konferencelokalet, Vedbæk Skole, Henriksholms

Læs mere

Referat. Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl til Tilstede

Referat. Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl til Tilstede Referat Udvalg: PASS Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl. 10.00 til 12.00 Emne: Referat Tilstede Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner Helle Stang Traasdahl, KL Lotte

Læs mere

Lærerne er involveret i processen og en prøvearbejdsplads etableres snarest.

Lærerne er involveret i processen og en prøvearbejdsplads etableres snarest. Til skolebestyrelsen Nyløkke 4 DK-6200 Aabenraa Tlf. 7376 8300 Fax 7462 6673 Dato: 27.3.2014 kha@aabenraa.dk Referat fra skolebestyrelsesmøde den 24.3.2014 kl. 19.00 (efter årsberetningen) kl. 21.00 1.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 14. september 2018

Referat fra bestyrelsesmøde den 14. september 2018 Udkast Referat fra bestyrelsesmøde den 14. september 2018 Tilstede: Frank Christensen (FC), Benny Würtz (BW), Helle Rootzén (HR), Daniel E. Hansen (DEH), Jesper Lykkegaard (JL), Morten Eskildsen (ME),

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Dato: 26-02-19 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Mødeleder: Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden: 2 min. Godkendt,

Læs mere

Skolebestyrelsen for Skovboskolen og Gørslev Skole

Skolebestyrelsen for Skovboskolen og Gørslev Skole Skolebestyrelsen for Skovboskolen og Gørslev Skole Den 7.10. 2014 kl.18.30-21.00 Mødested Skovboskolen, mødelokale K2 Note Der vil være bød, pålæg kaffe mv. Dirigent: Linda Andersen Referent: Afbud: Jens

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE Mødeindkaldelse

SKOLEBESTYRELSESMØDE Mødeindkaldelse SKOLEBESTYRELSESMØDE Mødeindkaldelse Deltagere Afbud Mødedato Lokale Mødeleder Referant Agenda Karsten Kloster, Rikke Toft Johnsen, Marianne Ravn, Torben Madsen, Anita Støve, Else Kirsten Rübner Torsdag

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 21. september 2016 Møde nr. 91 Med vedtagelser

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 21. september 2016 Møde nr. 91 Med vedtagelser MØDETIDSPUNKT Onsdag den 21. september 2016 kl. 18.30 OG STED: MEDLEMMER: Suppleanter I skolens mødelokale på kontoret. Der tages portrætfoto og gruppebillede lige inden mødet!!! Sanne Lønskov (SL), Jens

Læs mere

BESTYRELSESPROTOKOL. Bestyrelsesmøde nr. 5 Referat 26.3.2015. Kl. 16.00 19.00. Møde indkaldt af: Inge Prip på vegne af formandskabet

BESTYRELSESPROTOKOL. Bestyrelsesmøde nr. 5 Referat 26.3.2015. Kl. 16.00 19.00. Møde indkaldt af: Inge Prip på vegne af formandskabet BESTYRELSESPROTOKOL Bestyrelsesmøde nr. 5 Referat 26.3.2015 Kl. 16.00 19.00 Møde indkaldt af: Inge Prip på vegne af formandskabet Sted: Deltagere: Auditoriet, Milnersvej 48, 3400 Hillerød Per Gotfredsen

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 13. marts 2017

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 13. marts 2017 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 13. marts 2017 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, SDU Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelseschef,

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 09. februar 2015, kl. 16.30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 09. februar 2015, kl. 16.30. Side 209/7 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 09. februar 2015, kl. 16.30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen Nils Vinther Michael Jørgensen Henny Rasmussen Gunnar Sørensen Hans Jørgen

Læs mere

Ad 3 Orientering om skolens økonomi, herunder halvårsrapport 2017.

Ad 3 Orientering om skolens økonomi, herunder halvårsrapport 2017. Referat bestyrelsesmøde den 13. september 2017. Tilstede: Jørgen Lang, Anne Lund, Peter Munk Christiansen, Jonna Frølich, Jette Bjørn Hansen, Kristine Contaoi Nielsen, Kristine Rasmussen, Marie Rosenkrantz,

Læs mere

Dagsorden: Uddybning: Ansvar: Beslutning : Relevant nyt: Teater, afslutning ved sommerfest, derefter oprydning. Elevskemaer ligger på hjemmesiden.

Dagsorden: Uddybning: Ansvar: Beslutning : Relevant nyt: Teater, afslutning ved sommerfest, derefter oprydning. Elevskemaer ligger på hjemmesiden. Referat Emne: Ordinært bestyrelsesmøde Data om mødet Dato: 15. Juni -2016 Tid: ca. kl.19.00-21.00 Sted: Kassebølle Mødedeltagere:, Jeanne, Anders, Rikke, Lone, Susanne, Carsten, Catrine Afbud: Bitten,

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Referat Skolebestyrelsesmøde d. 07.03.2017 på afd. Søagerskolen. Forum: Skolebestyrelsesmøde Afdeling: Møde nr.:6/16-17 Gæster: Mødedeltagere: Forældrevalgte: Martin Kaag, Jeppe Krag, Jens Skov, Ane Hag,

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 16. december 2010

Referat af bestyrelsesmøde den 16. december 2010 Referat af bestyrelsesmøde den 16. december 2010 Til stede: Niels Chr. Sidenius, Poul Holst Jensen, Stefan Møller Christiansen, Hanne Seyer-Hansen, Jørgen Lang, Lis Vivi Fonnesbæk Hansen, Peder Filskov,

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Referat af Skolebestyrelsesmøde d. 9.11.2016 på afd. Søagerskolen. Forum: Skolebestyrelsesmøde Afdeling: Afd. Søager Møde nr.:3/16-17 Gæster: Mødedeltagere: Forældrevalgte: Martin Kaag, Jeppe Krag (fra

Læs mere

Referat fra HSU møde den 19. marts 2012

Referat fra HSU møde den 19. marts 2012 Referat fra HSU møde den 19. marts 2012 Tid: kl. 14.00-16.30 Sted: Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne Deltagere: Mads Kofod MKO Lars Vesløv LV Signe Saabye Ottosen SSO Henrik Kofoed Svendsen HAKS

Læs mere

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg 1 Danske Underviserorganisationers Samråd Sekretariatet Vandkunsten 12 1467 København K Telefon 33 11 30 88 Telefax 33 69 63 33 Telefontid Mandag - torsdag 9 15:30 Fredag 9 14:30 Til DUS forretningsudvalg

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE Mødeindkaldelse

SKOLEBESTYRELSESMØDE Mødeindkaldelse SKOLEBESTYRELSESMØDE Mødeindkaldelse Deltagere Karsten Kloster, Rikke Toft Johnsen, Marianne Ravn, Torben Madsen, Anita Støve, Else Thoustrup, Bo Wolff, Kirsten Rübner, Kaastrup, Rikke Mosekjær, Bettina

Læs mere

Tid: Mandag den 7. november 2016 kl Sted: Mødelokalet, Storegade 36, 3700 Rønne

Tid: Mandag den 7. november 2016 kl Sted: Mødelokalet, Storegade 36, 3700 Rønne Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Michael Engkær (Dansk Industri) Ingolf Lind - Holm (Dansk Erhverv og Dansk Byggeri i forening) Klaus Holm (LO Sektion Bornholm) Jonna Nielsen (LO Sektion Bornholm)

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Referat: Dato: 29-04-19 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Lise-Lotte Mødeleder: Referent: Trine Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden: 2 min.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Børnehusene Nivå Onsdag den 5. november kl. 17.30 20.00. I Lærkereden, Nivåhøj 80, 2990 Nivå

Referat fra bestyrelsesmøde i Børnehusene Nivå Onsdag den 5. november kl. 17.30 20.00. I Lærkereden, Nivåhøj 80, 2990 Nivå Referat fra bestyrelsesmøde i Børnehusene Nivå Onsdag den 5. november kl. 17.30 20.00 Børnehusene Nivå Jane Sys Toftesgaard Telefon 72 56 53 44 JSTO@fredensborg.dk I Lærkereden, Nivåhøj 80, 2990 Nivå 1.

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Referat:

Skolebestyrelsesmøde Referat: Skolebestyrelsesmøde Referat: 2018-01 Mødedato Mødested/lokale Mødet påbegyndt kl. Mødet afsluttet senest kl. 2018-01-31 Personalerummet Kl. 17.00 Kl. 20.00 Deltagere Forældrevalgt: Ida Marie Søndergaard

Læs mere

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole Skolebestyrelsen medlemmer: Forældre: Lasse Beck, Malene Bidstrup Pedersen, Michael Brandt, Mette Riisby, Christian Peschardt og Mark Thuun Suppleanter: Elever: Jonathan Frederik Rosted (9.C) og Amalie

Læs mere

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30 Nr. 3 marts 2019 47. årgang Hjemmeside: https:/www.bricksite.com/husejerforeningenhorsbred Facebook: Husejerforeningen Horsbred mail: hh.horsbred@gmail.com Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred

Læs mere

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Referat

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Referat Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Referat Mødedato: 10. september 2018 Mødested: Århus Katedralskole Mødetidspunkt: kl. 16:15 Sluttidspunkt: kl. 19.00 Til stede: Per Krogh Hansen (formand), Niels Erikstrup

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 12. JUNI 2019, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 12. JUNI 2019, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 12. JUNI 2019, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Denise Robinson (forældrerepræsentant) Conni Elton Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Til bestyrelsen for Campus Bornholm:

Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Steen Nielsen (Dansk Industri) Mette Hansen (Dansk Erhverv og Dansk Byggeri i forening) Klaus Holm (LO Sektion Bornholm) Jonna Nielsen (LO Sektion Bornholm) Winni Grosbøll

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Referat D. 4.11.2014 på Afd. Søagerskolen Forum: Skolebestyrelsesmøde Afdeling: Søagerskolen Møde nr.:3/2014 Dato: 4.11.2014 Mødedeltagere: Forældrevalgte: Martin Kaag, Jeppe Krag, Jens Skov, Ane Hag,

Læs mere

Dagsorden Skolebestyrelsesmøde OBS! Vognfjederen

Dagsorden Skolebestyrelsesmøde OBS! Vognfjederen Dagsorden Skolebestyrelsesmøde OBS! Vognfjederen Forum: Skolebestyrelsesmøde Mødedeltagere Forældrevalgte: Niels Christoffersen, Lars Pano Thørs, Anna Ilsøe, Lars Harder, Thomas Berlin Hovmand, Henriette

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 31. maj 2016 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 31. maj 2016 kl 2. juni 2016 Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 31. maj 2016 kl. 16.00 I forbindelse med mødet serveres sandwich, vand og kaffe/te Eventuelle afbud til pr@nakskov-gym.dk

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT Den 9. marts 2016 til ordinært møde tirsdag 8. marts 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter Jørgensen

Læs mere

a) Orientering om Kvartalsrapporten for andet kvartal 2012

a) Orientering om Kvartalsrapporten for andet kvartal 2012 Referat bestyrelsesmøde den 11. september 2012 Tilstede: Niels Christian Sidenius, Hanne Seyer-Hansen, Poul Holst Jensen, Flemming Knudsen, Jørgen Lang, Casper Vejle, Mathilde Tarp-Havmose, Stefan Møller

Læs mere

Formøde for forældrevalgte Nytårskur Sandwich fra

Formøde for forældrevalgte Nytårskur Sandwich fra Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 23. januar 2017 Referat Formøde for forældrevalgte 18.30-19.00 Nytårskur Sandwich fra 19.00 20.00 Tid: Selve mødet er fra 20.00-21.30 Deltagere: Skolebestyrelsen samt Kirsten

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 11. december kl. 16.00 19.30

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 11. december kl. 16.00 19.30 Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 11. december kl. 16.00 19.30 Afbud: Arne Kjær, Helle Lindkvist Kjeldsen, Lotte Thøgersen, Jakob Schow-Madsen. Lektor og lærernes tillidsrepræsentant

Læs mere

Vedtægt for: Sankt Annæ Gymnasium (SAG) med European School Copenhagen (ESCPH)

Vedtægt for: Sankt Annæ Gymnasium (SAG) med European School Copenhagen (ESCPH) Vedtægt for: Sankt Annæ Gymnasium (SAG) med European School Copenhagen (ESCPH) 1. Sankt Annæ Gymnasium er Københavns Kommunes Sangskole med European School Copenhagen. Sankt Annæ Gymnasium med Europaskole

Læs mere

Referat fra 8. møde i bestyrelsen den 3. juni 2009

Referat fra 8. møde i bestyrelsen den 3. juni 2009 Bestyrelsen side 1 af 5 Referatfra8.mødeibestyrelsenden3.juni2009 Tilstede: TimChristensen,(TC)KøgeHandelsskole(formand) ElseErikstrup,Slagteriskolen(næstformand) BeritBirkelund,HandelsskolenSjællandSyd

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 50, mandag den 4. december 2017 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionalk 14 i Rungsted. Det indstilles, at referatet godkendes.

Bestyrelsesmøde nr. 50, mandag den 4. december 2017 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionalk 14 i Rungsted. Det indstilles, at referatet godkendes. Referat 6. december 2017 Bestyrelsesmøde nr. 50, mandag den 4. december 2017 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionalk 14 i Rungsted Til stede Isabella Wedendahl, Mogens Hansen, Henrik Tuxen, Kristian

Læs mere

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl Protokol for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 12.12.2016 kl. 16.00 kl. 18.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Anders Malle Louise Langkjær Kloster Lars Kold Jensen Thomas Frost

Læs mere

Brøndbyernes Andelsboligforening

Brøndbyernes Andelsboligforening Brøndbyernes Andelsboligforening Stationsparken 24, 2. th. 2600 Glostrup, tlf. 43 42 02 22 Åbningstid kl. 10-14 Fax 43 42 02 21 mail: bab@babnet.dk CVR nr. 36 88 05 11 Varmemester tlf. 36 75 14 84 - mail:

Læs mere