Aarhus Sejlklub bestyrelsesmøde 8. oktober 2018 kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Aarhus Sejlklub bestyrelsesmøde 8. oktober 2018 kl"

Transkript

1 Aarhus Sejlklub bestyrelsesmøde 8. oktober 2018 kl Referat Deltagere på mødet: Jens Erik Hansen Jesper Andersen Torben Houborg Kenneth Meier-Andersen Rene Jacobsen Peter Svarre Jens Fast Søren Asboe Peter Svarre Jens Munck Jørgen Ringgaard Steen Hinrichsen Peter C Nielsen Mia Krogh 1. Seneste referat, godkendelse Jens E H Referat fra bestyrelsesmøde 10. september. Godkendt. 2. Overvejelser om at revurdere klubbens bygningsmæssige forhold, del 1 Jens H. Nyt Klubhus Udvalget deltager. Beslutning Bestyrelsen og udvalget arbejder videre med ideerne mhp. overvejelser om mulige løsninger på klubbens bygninger under ét til drøftelse på ASK generalforsamling 22/11. Mødefaciliteter, moderne køkkenfaciliteter, omklædning, bedre forhold for familier og gæstesejlere tænkes ind. Tænkes sammen med yderligere faciliteter på havnen, og øvrige interessenter inddrages hurtigt. Bemærkninger - Bestyrelsen havde indkaldt Søren S. Poulsen og Ib Tranberg fra den lille gruppe, der på eget initiativ har drøftet perspektiver for fremtidigt klubhus. Gruppen består af Ole Kirk, Frode?, Søren S. Poulsen, Per Riisvang og Ib Tranberg. Alle er mangeårige medlemmer af klubben og aktive sejlere. Søren og Ib fortalte, at baggrunden for gruppen etablering er ønsket om at løse et påtrængende problem for et nyt eller renoveret klubhus med ordentlige faciliteter. Et klubhus som vi kan være bekendt, og som svarer til klubbens størrelse og sejlsportsmæssige ambitioner. Da Brdr. Koch opsagde deres lejemål tænkte gruppen, at det ville være værd at undersøge, om de ledige lokaler skulle være det "nye" klubhus efter nogle ombygninger. Som bekendt blev beslutningen vedr. de ledige lokaler, at de skal udlejes. En beslutning som gruppen godt kan se det fornuftige i. Men behovet for bedre klubhus er jo ikke forsvundet. Gruppens tilgang er et positivt ønske om at finde en løsning, der tilgodeser så mange ønsker og behov som muligt bredt i klubben, samt inddrage de relevante grupper i arbejdet. En realistisk tidshorisont på et nyt klubhus vurderes til at være min. 5 år. De foreslog følgende trin til den videre proces: Bestyrelsen tager en beslutning om, hvorvidt den vil gå helhjertet ind for sagen Inden generalforsamlingen afholdes et lørdagsmøde med repræsentanter for de forskellige grupper i Aarhus Sejlklub for at diskutere nogle overordnede principper for klubhus. Et samlet klubhus eller flere bygninger osv. På generalforsamlingen fremlægges ideen om klubhus.

2 På generalforsamlingen vedtages, at der laves en pulje i regnskabet, som er dedikeret projekt klubhus. Der nedsættes en arbejdsgruppe, som skal planlægge og gennemføre den videre proces. 3. Beslutning om at betale til Aarhus Lystbådehavn ved længerevarende gæstelejeindtægt ved Bryggen Jørgen og Jens. Beslutning accept. Ved mere end 14 dage går gæstesejlere til fastliggere og der skal betales til kommunen pr ledig kajmeter - Kajmeterpris er 2000kr pr år, minus 400kr i drift og vedligeholdelse. Bemærkninger - Bryggen er ASKs ejendom, men er lavet idrætsformål og der skal betales, hvis Bryggen bruges til fastliggere eller gæsteplads. 4. Fælles bestyrelsesmøde med Bugten 29. oktober - Jens H. Emner til mødet, deltagere etc. Sejlklubben Bugten Aarhus dagsordensforslag på basecamp. Beslutning primært relevant for Kølbådsudvalget. Jørgen R. tager ASKs bemærkninger med til mødet, herunder også forhold der vedrører jolleafdelingen. Jens E. H. svarer Bugten vedrørende øvrige punkter, der ønskes på dagsordenen. Bemærkninger - Multihal kan der søges tilskud til idet der lægges op til at hallen kan rumme diverse aktiviteter. Dette er ikke tilfældet med en mastehal. 5. Standerskifte og øvrige sociale arrangementer Ninna P. Beslutning - 27/10 kl er der standerskifte kl , 29 er dåb. 6. Ny persondatalovgivning og Aarhus Sejlklub Thomas. Beslutning Kortlægning ved Thomas Schmidt af systemer, hvori opbevares personoplysninger/personfølsomme data. Hver afdeling/udvalg modtager spørgeskema fra repræsentant fra Bestyrelsen om, hvor der opbevares personoplysninger/personfølsomme data. Thomas skal være med ind over dataanmelderaftaler løbende. Der udarbejdes en Instruks til sekretariat Thomas koordinerer med Jesper A. Kontor gøres GDPR-klart nyt styresystem på pc/ny pc, one drive, share point Jens M laver et oplæg til udgift. Der udarbejdes vejledning til frivillige vedr. håndtering af medlemsdata hvem er ansvarlig? På generalforsamling 22/11 informeres om oprydning og god praksis fremadrettet. 7. Sejlerskolen i Aarhus Sejlklub Jens M. Status på aktiviteter, medlemstal og kategorier, i løbet af året og aktuelt. Planer for resten af året. Status Sejlerskolen tæller 85 medlemmer med 50 nye elever til første år og andet år Sejlerskolen oplever et stort frafald, og instruktørgruppen vil derfor forsøge at tænke i mere flexible løsninger ift. hold, tidspunkter, ugedage og semesterdeling. Sejlerskolens årshjul over arbejde og sociale arrangementer kan findes på ASKs hjemmeside. Forretningsudvalget er nedlagt, og instruktørgruppen fungerer samlet som beslutningstager. Lasse Aaby Andresen er kontaktperson for instruktørgruppen og pt den, der svarer på gruppens vegne. Arbejdsopgaverne beskrives og fordeles i gruppen snarest for at sikre stabilitet i sejlerskolens administration.

3 Sejlerskolens A-team/arrangementsgruppe, Daniel, Martin, Pernille, Pernille og Søren, står for vinterens arrangementer. Evalueringen af 2018 vidner om tilfredse elever. Der skal arbejdes på mere struktur og bedre kommunikation. Turlinjen ved Duffy er en stor succes. 8. Aftale om drift af fælles Kraftcenter for talenter i Aarhus Torben H. + Jens H. Møde snarest om ny fælles aftale (foreligger endnu ikke) med DS, TDK, Aarhus Kommune, Aarhus Sejlklub, Kaløvig Bådelaug, MS og surferne. Beslutning på dette bestyrelsesmøde: Aarhus Sejlklub bevilger 25 tkr. årligt til et kraftcentret drevet i samarbejde med DS og TDK. Torben H. og undertegnede er på sagen. Beslutning Godkendt. 9. J70-projektet Jens F. Drøftelse af Aarhus Sejlklubs prioritering af emner til fondsansøgninger, se basecampnotat. J70 gruppens forslag til køb af 2 eller 3 J70 ere. Bestyrelsen skal beslutte indstilling til GF. Beslutning Bestyrelsen indstiller køb af to J70 ere til generalforsamlingen - Jesper A er ansvarlig for at præsentere ide og økonomi. Projektet har været selvfinansierende i 2018, hvilket skal gøre sig gældende i 2019 også. Der er stærke kræfter bag, også selv om der skulle ske nogle udskiftninger, og konkret har projektet bragt 14 nye medlemmer til klubben. Der skal arbejdes videre med en bredere appel samt WOW og Youngsters - ligaen kan der arbejdes på sideløbende. 10. Genhusning af ASK i AIS Jens E H. FAIS Indbydelse til møde om genhusning.med afsæt i det af os fremsendte lejekontraktforslag, samt de uafklarede spørgsmål der fortsat måtte være i forlængelse af vores seneste møde onsdag den 9. maj 2018 (og ikke med udgangspunkt i Lines (DS) oplæg efter 23. maj mødet som vi har ventet på siden da). Forældregruppen i Ungdomsafdelingen orienteret, aftalt våbenhvile om forbedringer etc. må ind til videre strækkes oktober ud. Kenneth og Jens E H er på sagen. Beslutning på dette bestyrelsesmøde: Bestyrelsen skal beslutte det videre forløb og sigte. På baggrund af interne møder i Aarhus Sejlklub har Jens H. holdt møde med Hans Skou AIS og drøftede alternativer til den tidligere aftalte genhusning, der synes ufremkommelig. Beslutning Aarhus Sejlklub søger en samarbejdsaftale med FAIS uden den oprindeligt aftalte genhusning af Ungdoms- og Jolleafdelingen. På næste BM: Hvad går udvalget til kommunen med? Udvalg: Jens E H, Kenneth, Torben H, Jesper A. 11. Overordnet om fremtidige økonomiske disponeringer Kenneth og Jens E H. Mindreindtægt fra DS, sekretariat, anvendelse af provenu fra udlejning etc., baseret på oplæg fra Kenneth M A og Jens E H. Beslutning Oplæg til beslutning på kommende generalforsamling drøftet og besluttet: Aarhus Sejlklub bestyrelses forslag til generalforsamlingen: De fleste af Aarhus Sejlklubs primære bygninger står over for betydelige og ændringer i fremtiden. Det skal klubben være polstret til, og det er nu rettidigt at sørge for at få økonomien på plads til det.

4 Aarhus Sejlklub konstaterer desuden, at de senere års regnskaber viser, at der aktuelt er passende økonomi til at drive klubbens aktiviteter for. Aarhus Sejlklub bestyrelse foreslår derfor, at Aarhus Sejlklub henlægger midler med det formål, at klubben sparer betydelige midler op til realisering af bedre og økonomisk set mere hensigtsmæssige bygningsmæssige forhold for hele klubben. Klubbens aktivitetsniveau søges fastholdt på samme niveau i en årrække. Klubben forventer specifikt, at klubben fremover er i stand til at budgettere samme tilskud til klubbens ungdomsarbejde, som i 2017/18. Aarhus Sejlklub henlægger de aktuelle opsparing samt det regnskabsmæssige overskud fra regnskabsåret 2017/18 og fra de kommende år, idet evt. også øgede indtægter vil blive disponeret som henlæggelse. Bestyrelsen nedsætter et klubhusudvalg, der foreslår anvendelse af de hensatte midler og tilvejebringer yderligere midler samt forbereder realisering af bedre bygningsfaciliteter. Eventuelle senere ønsker om at ændre denne generalforsamlings beslutning kan alene ske ved en senere udtrykkelig beslutning på en generalforsamling med det specifikke punkt, at ændre på den beslutning fra denne generalforsamling. Torben H kunne ikke tilslutte sig denne beslutning. 12. Overvejelser om at revurdere klubbens bygningsmæssige forhold, del 2 Jens H. Konklusion og plan. Beslutning Udvalget kommer med et oplæg på BM 12/11. Udvalg Torben H, Jesper A, Jens E H, Jens M. 13. Generalforsamling Jens Indkaldelse, planlægning m.v. Bestyrelsen skal beslutte dirigent. Øvrig detailplanlægning på næste bestyrelsesmøde. Peter Warrers forslag til generalforsamlingen (se basecamp). Bestyrelsen skal beslutte sin indstilling. Beslutning - Dirigent - Poul Kjeller Jens E H aftaler. Indkomne forslag: - Forslag om indkøb af to J70 ere ved Peter Warre. Bestyrelsen indstiller forslaget til godkendelse. - Forslag om justering af kontingentterminer mhp. større flexibilitet i sejlerskolen ved Fredrik Strange. Bestyrelsen indstiller forslaget til godkendelse Kølbådsstrategi ift Kraftcenterstrategi? Indkaldelse Jens E H. Mad (ca. 50 personer) Peter Svarre og Mia. 14. Regnskab 2017/18 René Proces, deadline, involverede. Status - Jesper og Rene forbereder. Rene, Jesper og Susanne er fremadrettet på opgaven. Behandles endeligt på næste BM. Regnskab skal være klar 8 dage før generalforsamlingen. 15. Budget 2018/19 René Proces, deadline, involverede. Se pkt. 14.

5 16. Skriftlig orientering om Aarhus Sejlklub s aktiviteter i øvrigt Klubben rundt. Hensigten med punktet er at informere kort, skriftligt om væsentligt nyt fra afdelinger/udvalg Formandens orientering Jens H Areallejeaftale Kystpromenaden 5 er principielt indgået Lejeaftale med restauratør er indgået En fond har henvendt sig og har doneret Aarhus Sejlklub en brugt 29 er Overvejelser om at starte sponsorarbejde, Fondsansøgningsgruppen holdt møde 1. oktober SWC, samlet regning fastlagt afsendt. Udfordringer med skade på den lille kran. Gulvtæppe i klubhus skiftes i stedet for rensning. Regnskab for ølsalg i klubhus på pladsen udestår Anvendelse af jolle-/vinterpladsen til Aarhus Sejlklub medlemmers storjoller. Indgående kommunikation om fordeling af Jolle- og Vinterpladsen, nu også med AIS som part. Fremtidigt varetager B/I-møderne også anliggender om jolleplads m.v Adgang til jolle-/vinterplads. S&F har sat en kodeboks op indeholdende nøgle til bommen; når man kender koden kan man komme ind! Uhensigtsmæssigt, meddelt S&F. Parkering for medlemmer ved SBA, når vi har fundet en til at tage sig af det. ASK jolle er uden for loopet Sekretariatets opgaver M.V.: Det kniber med arbejdsfordelingen (nøgler og P- tilladelser) Sportsforeninger i og omkring Aarhus Ø og de bynære havnearealer. Fællesrådet for Aarhus Ø har henvendt sig og forespørger om Aarhus Sejlklub ønsker at være medlemmer af Fællesrådet. Skal vi deltage og hvem vil det? Mia prøver at finde en Kapsejladsudvalget - Jens F. og Søren A. Organisering? Status - Jens F og Søren A inviterer Poul Friis og Kristian Hjelm Jacobsen til et møde om det fortsatte arbejde i kapsejladsudvalget. Er Aarhus Sejlklubs festugesejlads blevet et Sailing Aarhus anliggende? Status - Arrangementer for 2019: Aarhus Sailing Week en overbygning på Festuge stævnet. Foiling Week Aarhus. Arbejdet omkring AFI2star skal i dette udvalg. Der mangler nogle, der tager ansvar for ASKs aktiviteter på land i Aarhus Ungdomsafdelingen Torben. Ny leder af Ungdomsafdelingen er Torben H. (vist allerede nævnt på seneste møde). Se Torbens beskrivelse på basecamp. Status - Godkendt kr. til ansøgning Sejlerskolen - Jens M J70 ere og Sejlsportsligaen - Jens F Kølbådsafdelingen - Steen og Jørgen. Direkte adspurgt har Søren Clausen S&F fortalt, at der ikke har været eller er specielle problemer omkring Aarhus Sejlklub på Aarhus Lystbådehavn gennem noget tid!

6 16.7. Jolleafdelingen - Jesper. Arealdisponeringer o.a. forhold drøftes fremadrettet med S&F på B/I-møder Sociale aktiviteter - Ninna. vinterarrangementer? Seniorgruppen - Steen Kommunikation Mia RIBs, drift m.v. - Torben?: Møde ikke afholdt 3. oktober med brugere af RIBs. Hejseværk for RIBs er ved at være færdigt Sailing Aarhus - Peter C./Søren. Status - Fokus på formidling, gentænke design, samle sejlsporten i Aarhus på ny, og samle erfagruppe omkring sponsorarbejde. Oluf Grønkjær fra Kalø Vig er blevet næstformand. 17. Eventuelt Æresmedlemmer hvordan forholder vi os til det? På valg: Jens E H Rene - Torben - Jens F - Søren Asboe - suppleant Ninna suppleant Andre? Oktober 2018

Bestyrelsesmøde 24. april 2017 kl Deltagere: Dagsorden: Mødets hovedemner:

Bestyrelsesmøde 24. april 2017 kl Deltagere: Dagsorden: Mødets hovedemner: Bestyrelsesmøde 24. april 2017 kl. 18.00. Deltagere: Bestyrelsen: Kenneth Meier-Andersen (KMA), Jesper Andersen (JA), Torben Houborg (TH), Per Henrik Hansen (PHH), Jens Fast (JF). Suppleanter: Søren Asboe

Læs mere

Regnskab for Aarhus Sejlklub

Regnskab for Aarhus Sejlklub Driftsresultatet før ekstraordinære afskrivninger er et overskud på 214.263 kr. Det er skabt af bedre resultater end budgetteret i stort set alle afdelinger, herunder flere medlemmer. Vi har gennemgået

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub

Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub Dato: Den 9. december 2013 Tid: Kl. 17:30 22:00 Sted: Deltagere: Afbud: VSK klubhuset Kenneth Bøggild, Henrik Mütze, Peter Jensen, Christina Rasmussen,

Læs mere

Aarhus Sejlklub. Kystpromenaden 7, 8000 Århus C CVR

Aarhus Sejlklub. Kystpromenaden 7, 8000 Århus C CVR Kystpromenaden 7, 8000 Århus C CVR 86 21 27 14 Regnskab 1.10.2016 30.9.2017 - Regnskab 1.10.2016 30.9.2017 Revisions påtegning Regnskabet er gennemgået og beholdningerne er afstemt, ligesom der er foretaget

Læs mere

Aarhus Sejlklubs regnskab

Aarhus Sejlklubs regnskab 1 Aarhus Sejlklubs regnskab 2015-16 Driftsresultatet er et overskud på 503.074 kr. Det er skabt af, at alle afdelinger ligger tæt på eller over budgettet, samtidig med at der i den Fælles Fartøjsstation

Læs mere

Aarhus Sejlklub budget 2015-16

Aarhus Sejlklub budget 2015-16 Materielle aktiver 2015-16 Salg 2 RIB 30.000 Salg i alt 30.000 Køb 2 RIB -360.000 RIB hus -380.000 2,4 kran -15.000 SUP -14.000 Anskaffelser i alt -769.000-739.000 Hovedklub Regnskab Budget 2015 2016 2016

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse

Dansk Sejlunions bestyrelse Referat Møde: Bestyrelsesmøde 01-2016 Dato: Mandag den 25. januar 2015 kl. 15.00 21.00. Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, Brøndby Jesper Andersen, Christian Hangel, Line Markert, Hans Natorp,

Læs mere

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03 1. Valg af dirigent Per Selmose 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Storjolle udvalg. Evt. link til film fra Youtube. Kapsejladsudvalg Optimist afdeling

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde d. 9. marts 2016 kl. 19:00-21:20 i Vallensbæk Sejlklub.

Referat for bestyrelsesmøde d. 9. marts 2016 kl. 19:00-21:20 i Vallensbæk Sejlklub. Referat for bestyrelsesmøde d. 9. marts 2016 kl. 19:00-21:20 i Vallensbæk Sejlklub. Sted: Deltagere: Gæst: VSK klubhuset Kenneth Bøggild, Christina Rasmussen, Søren Schram, Peter Jensen, Søren Bo Christiansen

Læs mere

Aarhus Sejlklub Regnskab

Aarhus Sejlklub Regnskab Aarhus Sejlklub Regnskab 2015-16 Materielle aktiver 2015-16 Salg Budget 2016 Resultat 2016 2 RIB 30.000 0 2,4mR 0 2.200 SUP 0 0 Salg i alt 30.000 2.200 Anskaffelser 2 RIB -360.000-378,189 RIB hus -380.000-92.613

Læs mere

Dagsorden til BBKs generalforsamling den 14. marts 2019

Dagsorden til BBKs generalforsamling den 14. marts 2019 Dagsorden til BBKs generalforsamling den 14. marts 2019 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år fremlægges til godkendelse 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år til

Læs mere

Jesper Andersen, Per Henrik Hansen, Torben Houborg, Rasmus Hjorth, Rene Hansen, Peter Svarre, Jens Fast, Søren Asboe

Jesper Andersen, Per Henrik Hansen, Torben Houborg, Rasmus Hjorth, Rene Hansen, Peter Svarre, Jens Fast, Søren Asboe Bestyrelsesmøde 29. maj 2017 kl. 18.00. Deltagere: Jesper Andersen, Per Henrik Hansen, Torben Houborg, Rasmus Hjorth, Rene Hansen, Peter Svarre, Jens Fast, Søren Asboe Afbud: Nina Precht, Mia Andersen

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse Referat møde 1-2014

Dansk Sejlunions bestyrelse Referat møde 1-2014 REFERAT Møde: Bestyrelsesmøde 01-2014 Dato: Mandag den 27. januar 2014 kl. 15.00 20.45 Sted: Deltagere: Sailing Aarhus, Aarhus Stadion Hans Natorp, Jesper Baungaard, Jesper Andersen, Christina Nielsen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 6.november 2017

Referat af bestyrelsesmøde den 6.november 2017 1 Horsens d. 6.november 2017 Referat af bestyrelsesmøde den 6.november 2017 Fra klokken 19.00 til 21.30 Deltagere :Svend Smedegaard, Kristian Smedegaard, Klaus D. Johansen, Klaus Schubert, Knud Erik Feldt,

Læs mere

Aarhus Sejlklub: Referat af bestyrelsesmøde 20/03/2017.

Aarhus Sejlklub: Referat af bestyrelsesmøde 20/03/2017. Aarhus Sejlklub: Referat af bestyrelsesmøde 20/03/2017. Tid og sted: 20/03/2017 i ASK-klubhus. Mødet startede med spisning kl 18:00. Deltagere. Bestyrelsen: Jens Erik Hansen (JEH), Kenneth Meier-Andersen

Læs mere

Følgende dagsordenen i følge vedtægterne 8:

Følgende dagsordenen i følge vedtægterne 8: Referat af generalforsamling afholdt d. 16. november 2014 kl. 13.30 i Restaurant Marina med ca. 80 deltagere. (repræsentanter for vinterbaderne er inviteret med). Følgende dagsordenen i følge vedtægterne

Læs mere

KERTEMINDE SEJLKLUB Regnskab 2010 Budget 2011

KERTEMINDE SEJLKLUB Regnskab 2010 Budget 2011 Stævner, RS X o.s.v. KERTEMINDE SEJLKLUB Regnskab 2010 og Budget 2011 Foreningsoplysninger Kerteminde Sejlklub Marinavejen 2 5300 Kerteminde CVR-nr. 50 78 28 16 Telefon 6532 2590 Internet www.kerteminde-sejlklub.dk

Læs mere

3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab for det forløbne år til godkendelse

3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab for det forløbne år til godkendelse 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Erik Skipper Larsen, der blev valgt til dirigent. Dirigenten fandt generalforsamlingen lovlig varslet og indkaldt. 2. Formandens beretning Formanden Kenneth Bøggild

Læs mere

Brejning. Generalforsamling i BBK Dagsorden

Brejning. Generalforsamling i BBK Dagsorden Brejning Båd Klub Generalforsamling i BBK 15.03.2018 Dagsorden 1.Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år fremlægges til godkendelse 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

PSK Bestyrelsesmøde nr. 7 REFERAT

PSK Bestyrelsesmøde nr. 7 REFERAT 16. december 2014 PSK Bestyrelsesmøde nr. 7 REFERAT Dato: 10/12 2014 Tid: 18:00 Slut senest kl.: 22:00 Sted: Kursuslokale 2. sal i den Gamle Toldbygning. Deltagere: 9 Leif Jeberg, Michael Støvring Pedersen,

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse

Dansk Sejlunions bestyrelse REFERAT Møde: Bestyrelsesmøde 02-2016 Dato: Mandag den 29. februar 2015 kl. 15.00 21.00 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, Brøndby Jesper Andersen, Mads Christensen, Christian Hangel, Line

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling Onsdag den 20. november 2013 kl. 19:00 i klubhuset

Referat fra ordinær generalforsamling Onsdag den 20. november 2013 kl. 19:00 i klubhuset Snekkersten Skotterup Sejlklub Strandvejen 71C, 3070 Snekkersten. www.sssejlklub.dk Referat fra ordinær generalforsamling Onsdag den 20. november 2013 kl. 19:00 i klubhuset 1. Valg af dirigent Per Reinholdt

Læs mere

Referat for Havnebestyrelsen

Referat for Havnebestyrelsen Referat for Havnebestyrelsen Mødedato 26. oktober 2015 Tid Kl. 16.00 Sted Næstved Havn, Vestre Kaj 16 Medlemmer Bjarne Eggert Rasmussen Hanne Sørensen (A) Henrik Bonné Otto Vølund Poulsen (V) Per Sørensen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 22. marts 2016.

Referat af ordinær generalforsamling den 22. marts 2016. Referat af ordinær generalforsamling den 22. marts 2016. 1. Valg af dirigent. Martin Magnussen enstemmigt valgt. Han kunne konstatere generalforsamlingen rettidig indkaldt. 2. To stemmetæller valgt. Lotte

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 26. november 2012. Matchrace bådene. Betaling for mandag og onsdage Reparationer på Mongo

Referat af bestyrelsesmøde den 26. november 2012. Matchrace bådene. Betaling for mandag og onsdage Reparationer på Mongo Referat af bestyrelsesmøde den 26. november 2012 1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 2 punkter til evt. Matchrace bådene. Betaling for mandag og onsdage Reparationer på Mongo 2. Bordet

Læs mere

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 Der er 65 medlemmer til stede Formanden Ole Lyd Nielsen byder velkommen 1) valg af dirigent og referent - Kristian (Kiks) er dirigent.

Læs mere

Referat fra den ordinære Generalforsamling d. 25. november 2017, kl

Referat fra den ordinære Generalforsamling d. 25. november 2017, kl Referat fra den ordinære Generalforsamling d. 25. november 2017, kl. 15.00. Formand Erik Ejlertsen (EE) bød de 74 stemmeberettigede medlemmer velkommen, og overgik derefter til den udsendte dagsorden.

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse

Dansk Sejlunions bestyrelse REFERAT Møde: Bestyrelsesmøde 01-2016 Dato: Mandag den 27. februar 2016 kl. 15.00 21.00 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, 2605 Brøndby Jesper Andersen, Peter Bjerremand, Christian Hangel,

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse

Dansk Sejlunions bestyrelse REFERAT Møde: Bestyrelsesmøde 06-2017 Dato: Mandag den 4. september 2017 kl. 15:00-21:00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus, Brøndby Jesper Andersen, Peter Bjerremand, Thomas Ebert, Christian Hangel, Jens

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 07. 02. 2018 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Jan Uhrskov, Peter Storm, Henning Buddig, og Anne Birthe Kajhøj Fraværende: Steen Jensen og Egon Sørensen Referent:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 19.oktober 2015

Referat fra bestyrelsesmøde den 19.oktober 2015 1 Horsens d. 24.10.2015 Referat fra bestyrelsesmøde den 19.oktober 2015 Fra klokken 19.00 til 22.00 Deltagere : Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Ole Harby, Knud Erik Feldt, Klaus D. Johansen, Ole Søndermølle,

Læs mere

Der kom 1a og 1b til dagsordenen. 1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

Der kom 1a og 1b til dagsordenen. 1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 1 Horsens d. 31.10.2016 Referat af bestyrelsesmøde den 24.10.2016 Fra klokken 19.00 til 22.00 Deltagere : Klaus Schubert, Carl Erik Carlsen, Klaus D. Johansen, Kristian T. Smedegaard, Knud Erik Feldt,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 22. oktober 2013

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 22. oktober 2013 Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 22. oktober 2013 Til stede var: Benny Larsen John Friis Henrik Leth Michael Svendsen Peter Norskov Jens Erik Poulsen Afbud: Henrik Jørgensen Dagsorden:

Læs mere

Bilag til emnet Asfaltering af grundejerforeningens veje og stier

Bilag til emnet Asfaltering af grundejerforeningens veje og stier Grundejerforeningen Hasselbakken af 1988 Ekstraordinær generalforsamling den 9. december 2014 Bilag til emnet Asfaltering af grundejerforeningens veje og stier Dette bilag indeholder materiale til punkt

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse

Dansk Sejlunions bestyrelse REFERAT Møde: Bestyrelsesmøde 01-2015 Dato: Mandag den 26. januar 2014 kl. 15.00 21.00 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, 2605 Brøndby Hans Natorp, Henrik Voldsgaard, Jesper Andersen, Mads

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken til i bestyrelseslokalet

Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken til i bestyrelseslokalet 1 Horsens d. 23.3.2017 Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken 19.00 til 21.30 i bestyrelseslokalet Deltagere: Svend Smedegaard, Klaus D. Johansen, Kristian Trøst Smedegaard, Jan Riskær

Læs mere

Låne tilbud fra Sydbank kommer under punkt bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

Låne tilbud fra Sydbank kommer under punkt bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 1 Horsens d. 29.5.2017 Referat af bestyrelsesmøde den 29.maj 2017 Fra klokken 19.00 til 21.30 Deltagere : Svend Smedegaard, Kristian Smedegaard, Klaus D. Johansen, Klaus Schubert, Knud Erik Feldt, Jan

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse

Dansk Sejlunions bestyrelse DAGSORDEN Møde: Bestyrelsesmøde 06-2016 Dato: Mandag den 19. september 2016 kl. 15.00 21.15 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, 2605 Brøndby Jesper Andersen, Peter Bjerremand, Christian Hangel,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Nautilus Onsdag 13. kl. 20 på Pakhuset

Referat af bestyrelsesmøde Nautilus Onsdag 13. kl. 20 på Pakhuset Referat af bestyrelsesmøde Nautilus Onsdag 13. kl. 20 på Pakhuset Tilstede: Inger, Hans, Torben, Carsten, Erling, John, Niels, Anita Afbud: Mogens, Dan Velkommen 1. Hans Poulsen er inviteret med til mødet.

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den 11.09.2017 Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer i HG fodbold Tid: Mandag d. 11/9-2017 kl. 19.15-21.30 Sted: Klubhuset Mødeleder: Lars Hoppe Søe Referent: Jens-Erik

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Kaløvig Bådelaug

Referat af bestyrelsesmøde i Kaløvig Bådelaug Referat af bestyrelsesmøde i Kaløvig Bådelaug 8. marts 2018 kl. 19:00 21:45 Dagsorden: 1) Velkommen v. formanden 2) Procedure for godkendelse af referater 3) Procedure for punkter til kommende møder 4)

Læs mere

REFERAT BESTYRELSEN Bestyrelsesmøde KFK 7. marts 2018

REFERAT BESTYRELSEN Bestyrelsesmøde KFK 7. marts 2018 Københavns Flugtskytte Klub Side 1 af 5 REFERAT BESTYRELSEN Bestyrelsesmøde KFK 7. marts 2018 Tid og sted onsdag d. 7. marts 2018 kl. 15:00 KFK Referent Deltagere Jens Behrens (JBe) Henry Pedersen (HP)

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ejendomsinspektørerne Faglig landsklub for ledere Upsalagade 20 B 2100 København Ø Tlf. 70 15 44 80 Mail: fagligpuls@forbundet.dk Referat fra bestyrelsesmøde Afholdt fredag den 17. januar 2014 i Kolding

Læs mere

Aarhus Sejlklub: Referat af bestyrelsesmøde 30/01/2017.

Aarhus Sejlklub: Referat af bestyrelsesmøde 30/01/2017. Aarhus Sejlklub: Referat af bestyrelsesmøde 30/01/2017. Tid og sted: 30/01/2017 i ASK-klubhus. Mødet startede med spisning kl 18:00. Deltagere. Bestyrelsen: Jens Erik Hansen (JEH), Kenneth Meier-Andersen

Læs mere

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. Horsens d. 12.4.2016 Referat fra bestyrelsesmøde den 4.4.2016 Fra klokken 19.00 til 21.30 Deltagere: Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Klaus Schubert, Knud Erik Feldt, Kristian Smedegaard, Bjarne Hansen.

Læs mere

1 Referat fra sidst 5 Alle 2 Afstemning af agendaen 10 Alle 3 Økonomi 15 KB 4 Boost din forening

1 Referat fra sidst 5 Alle 2 Afstemning af agendaen 10 Alle 3 Økonomi 15 KB 4 Boost din forening Mødedato: 4. april 2018 kl. 19.00 21.00 Sted: Assens Sejlklub Næsvej 25 5610 Assens Deltagere: Formand: Peder Roar (PRJ) Næstformand: Bent Damsbo (BD) Kasserer: Klaus Bøggild (KB) Sekretær: Alex Gundersen

Læs mere

Kaløvig Bådelaug. Forretningsorden og arbejdsprincipper for Bestyrelsen 2015/16

Kaløvig Bådelaug. Forretningsorden og arbejdsprincipper for Bestyrelsen 2015/16 Kaløvig Bådelaug Forretningsorden og arbejdsprincipper for Bestyrelsen 2015/16 1. Vedtægter a) Det overordnede regelsæt for driften og udviklingen af Kaløvig Bådelaug er gældende love for Kaløvig Bådelaug.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 9. januar 2013 kl. 18.00 i Valby.

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 9. januar 2013 kl. 18.00 i Valby. Ishøj d. 9.1.2013 Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 9. januar 2013 kl. 18.00 i Valby. 1: Godkendelse af sidste referat 2: Nyt fra formanden 3: Nyt fra kassereren, regnskab 4: Nyt fra øvrige bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Bestyrelsesmøde 4. december 2014

Bestyrelsesmøde 4. december 2014 Bestyrelsesmøde 4. december 2014 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Henning Hansen, Jytte Gyldenløve, Harald Jørgensen, Jan Uhrskov, Jesper Norup, Frans Sørensen Fraværende: Referent: Egon Sørensen

Læs mere

d. Ordfører og dirigent

d. Ordfører og dirigent 1) Velkomst og status ved Jesper Jesper bød velkommen og meddelte, at bestyrelsen var samlet, og derudover var Lene Bengtson, Eskil Garner og Steen Madsen inviteret til at deltage, da det forventes, at

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde, tirsdag 4. februar 2013 kl. 18:00, på Blovstrød Skole, lokale 35.

Referat af ordinært bestyrelsesmøde, tirsdag 4. februar 2013 kl. 18:00, på Blovstrød Skole, lokale 35. Andelsboligforeningen Lundegaard Bestyrelse Referat -møde den 4. februar 2014 kl.18:00 Referat af ordinært bestyrelsesmøde, tirsdag 4. februar 2013 kl. 18:00, på Blovstrød Skole, lokale 35. Deltagere:

Læs mere

Referat for Havnebestyrelsen

Referat for Havnebestyrelsen Referat for Havnebestyrelsen Mødedato 16. marts 2015 Tid Kl. 16.00 Sted Næstved Havn, Vestre Kaj 16 Medlemmer Bjarne Eggert Rasmussen Hanne Sørensen (A) Henrik Bonné Otto Vølund Poulsen (V) Per Sørensen

Læs mere

Referat. Bestyrelsen bør som følge af den negative forretning af egenkapital overveje at skifte pengeinstitut.

Referat. Bestyrelsen bør som følge af den negative forretning af egenkapital overveje at skifte pengeinstitut. Mødereferat FSK 06.03.2017 19.00-21.00 Fælleshuset Havnen Møde indkaldt af: Helmuth Melsen Mødetype: Generalforsamling Ansvarlig for udstyr: Referent: Morten Grønning Jensen Ordstyrer: Deltagere: Fraværende:

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden for Ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Sejlklub Lørdag den 24. november 2012 Kl. 14:00. Dagsorden

Indkaldelse og dagsorden for Ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Sejlklub Lørdag den 24. november 2012 Kl. 14:00. Dagsorden Indkaldelse og dagsorden for Ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Sejlklub Lørdag den 24. november 2012 Kl. 14:00 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning: 3. Udvalgenes beretning

Læs mere

Dagsorden for Havnebestyrelsen

Dagsorden for Havnebestyrelsen Dagsorden for Havnebestyrelsen Mødedato 16. januar 2015 Tid Kl. 16.00 Sted Næstved Havn, Vestre Kaj 16 Medlemmer Bjarne Eggert Rasmussen Hanne Sørensen (A) Henrik Bonné Otto Vølund Poulsen (V) Per Sørensen

Læs mere

Sejlklubben Mou-Bro Ordinær generalforsamling Lørdag den 2. Marts 2013

Sejlklubben Mou-Bro Ordinær generalforsamling Lørdag den 2. Marts 2013 Sejlklubben Mou-Bro Ordinær generalforsamling Lørdag den 2. Marts 213 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 3. Bestyrelsens beretning 212 4. Godkendelse af regnskab 212 5. Forelæggelse af budget 213 6. Behandling

Læs mere

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl. 17.30 22.00 Sted: Deltagere: Gæster: Afbud: VSK klubhuset Christian Mørch, Peter Jensen, Christina Rasmussen, Ken Meinertsen,

Læs mere

Vedtægter for Jægerspris Sejlklub gældende fra 24. oktober 2012

Vedtægter for Jægerspris Sejlklub gældende fra 24. oktober 2012 Navn og formål 1 Foreningens navn er Jægerspris Sejlklub, forkortet JSK. Foreningen er hjemmehørende i Frederikssund Kommune. 2 Jægerspris Sejlklub har som formål at være ramme om et fællesskab af sejl-

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 28.september 2015

Referat fra bestyrelsesmøde den 28.september 2015 1 Horsens d.4.10.2015 Referat fra bestyrelsesmøde den 28.september 2015 Fra klokken 19.00 til 22.00 Deltagere: Svend Smedegaard, Carl-Erik Carlsen, Klaus D. Johansen, Knud Erik Feldt, Ole Søndermølle,

Læs mere

Grantoften IF fodbold Grantofteparken 916

Grantoften IF fodbold Grantofteparken 916 Referat generalforsamling GIF onsdag d. 28. marts 2018. Formanden bød velkommen til den store forsamling som mødte op, det er første gang i mange år der er så mange, hvilket er rigtig godt, tak for det.

Læs mere

KFK Generalforsamling 2014. Referat

KFK Generalforsamling 2014. Referat 1 KFK Generalforsamling 2014. Referat Tilstede fra bestyrelsen: Henry Pedersen Torben Lund Jensen Per Knudsen Dan Saugstrup Ole Bruun Thomas Stark Afbud fra bestyrelsen: Jens Behrens Antal stemmeberettigede:

Læs mere

Aarhus Sejlklub Generalforsamling 22. november 2018 kl

Aarhus Sejlklub Generalforsamling 22. november 2018 kl Aarhus Sejlklub Generalforsamling 22. november 2018 kl. 19.00 Referat. 1. Valg af dirigent. Poul Keller valgt. 2. Bestyrelsens beretning. /Jens Erik Hansen Formanden bød velkommen til Aarhus Sejlklub ordinære

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse

Dansk Sejlunions bestyrelse REFERAT Møde: Bestyrelsesmøde 03-2017 Dato: Onsdag den 29. marts 2017 kl. 17.00 21.00 Sted: Deltagere: Nyborg Sejlforening, Griffensund 15, 5800 Nyborg Jesper Andersen, Peter Bjerremand, Thomas Ebert,

Læs mere

Grundejerforeningen Lystgårdsparken

Grundejerforeningen Lystgårdsparken Referat fra generalforsamling den 22. oktober 2018 Til stede: Lystgårdsparken 1, 9, 10, 13, 16, 18, 20, 21, 22, 23, 30, 32, 33, 36, 38 Referent: Louise Riley Ad. 1. Valg af dirigent Ove Nielsen blev valgt

Læs mere

Generalforsamling 22.november 2017

Generalforsamling 22.november 2017 Generalforsamling 22.november 2017 Nappedam Bådelaug Dagsorden i henhold til vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år samt fremlæggelse af planer for det kommende

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 17. august 2015 kl. 19.00 i klubhuset.

Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 17. august 2015 kl. 19.00 i klubhuset. Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 17. august 2015 kl. 19.00 i klubhuset. Tilstede: Afbud: Per, Jørgen, Bent, Ebbe, Lars, Margit og Flemming. Dorte Jønck (Ferie) og René Hedegaard

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse Referat

Dansk Sejlunions bestyrelse Referat Møde: Bestyrelsesmøde 02-2013 Dato: Mandag den 4. marts 2013, kl. 15.00 21.00 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, Brøndby Hans Natorp, DS Formand Jens Erik Hansen, DS Næstformand Jan Wojtczak,

Læs mere

Vedtægter. for ODENSE SEJLKLUB

Vedtægter. for ODENSE SEJLKLUB Vedtægter for ODENSE SEJLKLUB Vedtaget på den konstituerende generalforsamling den 15. juni 1911 og ændret ved de ordinære generalforsamlinger den 21. februar 1933, den 22. september 1937, ekstraordinær

Læs mere

SAND HOVEDSTADEN. Bestyrelsesmøde d. 7. januar 2013 med fortsættelse d. 16. januar 2013

SAND HOVEDSTADEN. Bestyrelsesmøde d. 7. januar 2013 med fortsættelse d. 16. januar 2013 HJEMLØSES LANDSORGANISATION HOVEDSTADSUDVALGET SAND HOVEDSTADEN Referat Bestyrelsesmøde d. 7. januar 2013 med fortsættelse d. 16. januar 2013 Fremmødte: Ole B. Larsen [Ole B], Ole Svendsen [Ole S]; medl.

Læs mere

Michael Christiansen, Bent Bagger Sørensen, Søren Christensen, Torben Hansen, Jan Leth Svendsen, Jytte Larsen, Christian Therp Hans Erik Ottosen

Michael Christiansen, Bent Bagger Sørensen, Søren Christensen, Torben Hansen, Jan Leth Svendsen, Jytte Larsen, Christian Therp Hans Erik Ottosen Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 08.05.2017 Mødested: Klubhuset kl. 19 Deltagere: Suppleant/ Udvalgs deltager Afbud: Mødereferat Beskrivelse Michael Christiansen, Bent Bagger Sørensen, Søren Christensen, Torben

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012 _/) _/)_/) _/)_/) _/) SYDKYSTENS SEJLKLUB Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012 Til generalforsamlingen var fremmødt 39 medlemmer. Formand Erik Skov Rasmussen bød velkommen

Læs mere

REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden. Til drøftelse: Torsdag den 10. marts 2016 kl Konferencelokalet

REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden. Til drøftelse: Torsdag den 10. marts 2016 kl Konferencelokalet REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden Torsdag den 10. marts 2016 kl. 17.30-20.00 Konferencelokalet Møde nr. 19 Indkaldte: Christian Riise, Kari Astrid Thynebjerg, Michael Blomsterberg, Steen Bundgaard,

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19 jan 2016 Deltagere: Peder, Christian, Palle, Hans Jørgen, Luc, Michael. Afbud: Søren, Per

Bestyrelsesmøde den 19 jan 2016 Deltagere: Peder, Christian, Palle, Hans Jørgen, Luc, Michael. Afbud: Søren, Per AS BS møde d 19 jan 2016 kl 18.00 v2 Dagsorden Bestyrelsesmøde den 19 jan 2016 Deltagere: Peder, Christian, Palle, Hans Jørgen, Luc, Michael. Afbud: Søren, Per 1 Godkendelse af dagsorden OK 2 Referat af

Læs mere

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Sted: Klubhuset, Snekkersten Havn Dagsorden jf udsendt indkaldelse. 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

Husbestyrelsen. Mødedato: 9. november 2009. Mødetidspunkt: Kl. 15.00-17.00. Medborgerhuset Korskær. Emne for mødet: Formål med mødet:

Husbestyrelsen. Mødedato: 9. november 2009. Mødetidspunkt: Kl. 15.00-17.00. Medborgerhuset Korskær. Emne for mødet: Formål med mødet: Emne for mødet: Formål med mødet: Forbered inden mødet: Medbring: Til stede: Beboerrepræsentanter: Anne-Dorthe Tuemose (næstformand) Inga Pedersen Kajus Nielsen Personalerepræsentanter: Grethe Hansen Tina

Læs mere

REFERAT BESTYRELSEN Bestyrelsesmøde KFK 6. januar 2016

REFERAT BESTYRELSEN Bestyrelsesmøde KFK 6. januar 2016 Københavns Flugtskytte Klub Side 1 af 6 REFERAT BESTYRELSEN Bestyrelsesmøde KFK 6. januar 2016 Tid og sted onsdag d. 6. januar 2016 kl. 18:00 Referent Deltagere Jens Behrens (JBe) Henry Pedersen (HP) Torben

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 21. februar 2017 kl i klubhuset Virksund Lystbådehavn.

Bestyrelsesmøde den 21. februar 2017 kl i klubhuset Virksund Lystbådehavn. Referat af: Bestyrelsesmøde den 21. februar 2017 kl. 18.00 i klubhuset Virksund Lystbådehavn. Deltagere: Mogens Hansen (MH) formand Kåre Foss Johannesen (KJ) næstformand Leif Folke (LF) kasserer Niels

Læs mere

STANDERSTRYGNING og generalforsamlinger

STANDERSTRYGNING og generalforsamlinger Søndag d. 16. november 2014 fra kl 11.45 inviteres til STANDERSTRYGNING og generalforsamlinger Kl. 11.45 Kl. 12.15 Kl. 12.30 Kl. 13.30 Generalforsamling for Mastehuslauget i klubhuset Standerstrygning

Læs mere

Jesper Lorentzen (JLO) Hans Martin Skou (HMS) Jan Lauridsen (JL Golfmanager) Gæst: Poul Lindberg, intern revisor deltog under pkt.

Jesper Lorentzen (JLO) Hans Martin Skou (HMS) Jan Lauridsen (JL Golfmanager) Gæst: Poul Lindberg, intern revisor deltog under pkt. Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: møde # 3 efter GF 2016 Mødedato & sted: onsdag den 18. maj 2016 Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Niels Halleløv (NH) Knud Høgh (KH) Rikke Brøndum (RB)

Læs mere

BESTYRELSESMØDET ONSDAG D. 24. JANUAR 2018 PÅ NORDEX FOOD. (referat i kursiv)

BESTYRELSESMØDET ONSDAG D. 24. JANUAR 2018 PÅ NORDEX FOOD. (referat i kursiv) BESTYRELSESMØDET ONSDAG D. 24. JANUAR 2018 PÅ NORDEX FOOD. (referat i kursiv) Dagsorden: 1) godkendelse af referat fra mødet d. 13/12 2017. Godkendt uden kommentarer. 2) meddelelser - mundtlig orientering

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Assens sejlklub onsdag den 6. december 2017

Referat af bestyrelsesmøde i Assens sejlklub onsdag den 6. december 2017 Referat af bestyrelsesmøde i Assens sejlklub onsdag den 6. december 2017 Fraværende: Erik, Henrik og Lone. Suppleant for Lone : Henrik Leth larsen 1. Godkendelse af referater fra sidste møder. Referater

Læs mere

Køge Boligselskab. Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012

Køge Boligselskab. Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012 Køge Boligselskab Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012 Pkt. 7. Selskabet udlejning 4 Pkt. 8. Selskabets dispositionsfond og trækningsret

Læs mere

Birgitte Henriques Bestyrelsen Afbud Jesper Maarbjerg Bestyrelsen Mads Thyregod Bestyrelsen Afbud

Birgitte Henriques Bestyrelsen Afbud Jesper Maarbjerg Bestyrelsen Mads Thyregod Bestyrelsen Afbud Glostrup, 3. juni 2013 LK Referat Den 28. maj 2013 Boligselskabet Hjem Mødeart: Repræsentantskabsmøde Mødested: Afdeling: 0. Restaurant L'Altro Torvegade 62 Mødetid Kl. 17.00 Deltagere: Else Vedel Janhøj

Læs mere

1) Valg af dirigent. Jens Søndergaard er valgt. Han konstaterer at alle tilstedeværende er stemmeberettigede og at indkaldelse er rettidig.

1) Valg af dirigent. Jens Søndergaard er valgt. Han konstaterer at alle tilstedeværende er stemmeberettigede og at indkaldelse er rettidig. 03.01.2019 REFERAT FOR ORDINÆR GENERALFORSAMLING I RSOK Onsdag den 23. januar 2019 på KulturStationen kl. 19.00 Klubben serverer kaffe, te, øl, vand og brød. Referat: Michael Niss Dagsorden iht. vedtægterne:

Læs mere

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10.

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Fremmødte: Keld, Erik, Vibeke, Ole, Gerner, Peter og Ivan.

Læs mere

Albertslund Senior Idræt

Albertslund Senior Idræt Albertslund Senior Idræt Referat fra den 16. generalforsamling i AIF Senior Idræt, fredag den 10. marts 2017, kl. 10 11.30 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 180 Foreningen bød på kaffe og brød fra

Læs mere

Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen(LH), Jan Donde (JD) og Birgitte V. Andersen (BVA).

Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen(LH), Jan Donde (JD) og Birgitte V. Andersen (BVA). Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 1. juni 2014 Mødet afholdtes i Odense Bowlinghal og startede kl. 10.00. Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen(LH),

Læs mere

REFERAT BESTYRELSEN Bestyrelsesmøde KFK 9. marts 2016

REFERAT BESTYRELSEN Bestyrelsesmøde KFK 9. marts 2016 Københavns Flugtskytte Klub Side 1 af 5 REFERAT BESTYRELSEN Bestyrelsesmøde KFK 9. marts 2016 Tid og sted onsdag d. 9. marts 2016 kl. 18:00 Referent Deltagere Jens Behrens (JBe) Henry Pedersen (HP) Torben

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 21.08.2017 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Henning Buddig, Jan Uhrskov, Henning Hansen, Egon Sørensen, Peter Storm, John Trolle Fraværende: Referent: John

Læs mere

Referat fra forårsmødet i Sports og Talentnetværket

Referat fra forårsmødet i Sports og Talentnetværket Referat fra forårsmødet i Sports og Talentnetværket Velkomst ved Annette Strøm og Peter Bjerremand Annette: bød velkommen og fortalte om hvad det har betydet at Middelfart Sejlklub er blev godkendt som

Læs mere

Vedr.: Referat, bestyrelsesmøde Den Overordnede Grundejerforening Margretheholm

Vedr.: Referat, bestyrelsesmøde Den Overordnede Grundejerforening Margretheholm Sjælsø Margretheholm A/S c/o Sjælsø Management ApS Masnedøgade 20 2100 København Ø Telefon 4810 0000 CVR.nr. 28 28 07 69 www.sjaelsoe.dk 25. februar 2016 NSDD-A7GG6Z LJA/NTH MØDEREFERAT Vedr.: Referat,

Læs mere

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. Horsens d. 27.6.2014 Referat af bestyrelsesmøde den 16.juni 2014 Fra klokken 19.00 til 21.30 På Sundbakken 10 Deltagere :Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Henrik Frederiksen, Ole Harby, Anne Skjerning,

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling

Indkaldelse til generalforsamling Vallensbæk 2..22 Indkaldelse til generalforsamling Hermed indkaldes til klubbens ordinære generalforsamling torsdag den 29. november 22 kl. 9:3 i klubhuset. Hvis der er spørgsmål til punkter på dagsorden

Læs mere

Der blev spurgt til annoncer fra to sælgere, som er imod, at der bringes annoncer i Hus Forbi.

Der blev spurgt til annoncer fra to sælgere, som er imod, at der bringes annoncer i Hus Forbi. Generalforsamling 2013 referat Generalforsamling i Foreningen Hus Forbi, 2013 Referat 1) Formand Ole Skou bød velkommen og foreslog daglig leder Rasmus Wexøe Kristensen som dirigent. Rasmus blev valgt.

Læs mere

Referat. Møde i Boligsamarbejdet d. 9. september 2015 kl. 16: I CIVICA s kantine, Thomas B. Thrigesgade 24, Odense.

Referat. Møde i Boligsamarbejdet d. 9. september 2015 kl. 16: I CIVICA s kantine, Thomas B. Thrigesgade 24, Odense. Referat Møde i Boligsamarbejdet d. 9. september 2015 kl. 16:30-18.30 I CIVICA s kantine, Thomas B. Thrigesgade 24, Odense. 1. Præsentation af nye ansigter (ca. 10 min.) og Bent Ove Jørgensen præsenterer

Læs mere

Bestyrelsesmøde 13.august 2014

Bestyrelsesmøde 13.august 2014 Bestyrelsesmøde 3.august 204 Nappedam Bådelaug Deltagere: Fraværende: Referent: Henning Madsen, Jan Uhrskov, Henning Hansen, Jytte Gyldenløve, Harald Jørgensen, Egon Sørensen, Frans Sørensen Claus Pedersen

Læs mere

Dansk Sejlunion afholdt ordinær generalforsamling lørdag den 17. marts 2018, kl på Hotel Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg

Dansk Sejlunion afholdt ordinær generalforsamling lørdag den 17. marts 2018, kl på Hotel Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg Referat Dansk Sejlunion Generalforsamling 2018 Dansk Sejlunion afholdt ordinær generalforsamling lørdag den 17. marts 2018, kl. 13.00 17.00 på Hotel Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg 53 sejlklubber

Læs mere

Referat af medlemsmødet torsdag den kl i klubhuset på Spraglehøj.

Referat af medlemsmødet torsdag den kl i klubhuset på Spraglehøj. Referat af medlemsmødet torsdag den 19.03.2009 kl. 19.00 i klubhuset på Spraglehøj. Dagsorden for medlemsmødet: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Orientering om JFC s økonomiske resultat på

Læs mere

Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens Jørgen, Michael, Lars, Claus Frank (via skype)

Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens Jørgen, Michael, Lars, Claus Frank (via skype) Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 15. marts 2016 kl. 18.30 Mødet afholdes i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens Jørgen, Michael, Lars, Claus Frank (via skype) Afbud: Laury 1. Kort opfølgning

Læs mere

Dagsorden Drøftelser etc. Beslutninger med angivelse af eventuelle frister

Dagsorden Drøftelser etc. Beslutninger med angivelse af eventuelle frister Bestyrelsesmøde Dato: 25/02, 2015 kl. 18.30 Tilstede: Claus, Jørgen, Leif J, Lene, Jens H, Finn B Afbud: Leif C Opsamling fra sidste referat. Den. 25/11 2014 GF. Den. 18/01 2015 Dagsorden Drøftelser etc.

Læs mere